Läsarna är inte imponerade av Isabellas internationella plan

Det jag ska fundera över är hur jag ska göra med mina sociala medier. När jag kommer tillbaka från semestern har jag tänkt att ta bort .se och bara skriva på engelska från .com. Med större närvaro i USA känns det mer naturligt. Däremot behöver jag klura på min instagram. Jag behöver hitta ett annat förhållningssätt överlag som är ännu mindre personligt. Barnen växer och det finns en säkerhetssituation vi alltid måste förhålla oss till. Hur jag ska förhålla mig till mina sociala medier har jag alltså inte landat i men har semestern på mig att fundera. Grundtanken är att fortsätta växa som varumärke internationellt men minska det privata för att få en mer trygg och hållbar vardag för alla inblandade. Vi får se om det är en ekvation som ens är möjlig.//Isabella Löwengrip

Isabella planerar att bli mindre privat på sina sociala medier och att skriva uteslutande på engelska, något som hennes följare verkar vara lika sugna på som ett lavemang. 
Majoriteten av kommentarerna är från följare som kommer sluta följa henne om hon följer sin plan och jag håller med om det – jag tror det är dödsstöten för hennes sociala medier och utan dem hade inga av Isabellas andra satsningar varit möjliga.
Hon är framgångsrik pga sina sociala medier och inte en framgångsrik entreprenör som bara råkar ha sociala medier, som andra kändisar så som Camilla Läckberg mfl.

Vad tror ni om det här?

307 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT: Kenza

  Det pratades ju om att spådamen förutsett ett datum när N skulle födas – någon som vet vilket? Om Kenza pratat om det?

  Svara

   Ja hon svarade på det i en kommentar, det var typ 3 eller 4 juni så det var fel!

   Svara

    Så hon hade fel?

    Svara

    Tack så mycket för svar! 💫 Antog det för.. hade gon haft rätt hade det nog blivit större uppståndelse 🙈

    Svara

     ”wow hon visste att det var en pojke!”
     Vilken expert..

     Svara

   4 juni hade spådamen spått

   Svara

  Tror det kommer gå åt helvete oavsett, snart sätts en nål i luftslottet

  Svara

   Det där har folk gått och sagt i typ fyra år snart och det där ”snart” verkar dröja väldigt.

   Svara

    Fyra år? Där tog du i lite.

    Svara

     Nja, Flattered har funnits i sex år, Löwengrip Beauty registrerades 2012, alltså sju år sedan. Så det är inte en överdrift att folk har skrikit luftslott i fyra års tid.

     Svara

     https://www.flashback.org/p35589057#p35589057
     Jag vill rätta mig. Folk har ropat luftslott i över 10 års tid nu!

     Svara

      Luftslott!

      Svara

   Såg dokumentären om Fyre Festivalen på Netflix igår. Känns som Bella har samma drag som Billy, luftslott deluxe.

   Svara

    Fast litet billigare, liksom.

    Svara

  Kan man inte skriva korrekt engelska bör man avhålla sig från det. I synnerhet om man försöker sig på en kommersiell karriär i engelskspråkiga länder.

  Svara

   Enig!

   Svara

    Eller så är det en chans för henne att utvecklas? Har inga åsikter om Bella men tycker att det är aggressivt att gå på hennes språkkunskaper

    Svara

     Om man skriver på LinkedIn att man talar på modersmålsnivå så får man nog utstå kritik.

     Svara

      Hahahahahaha!!!!! Nu kan jag fan inte sluta skratta, alltså! Tack för det, det förgyller alltid en dag.

      Är det sant???? Har hon suttit och skrivit att hon talar engelska som en infödd???? Orkar inte kolla men om det stämmer så hahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Svara

       Var precis inne och kollade. Det stämmer att det står ”modersmål- eller tvåspråkig nivå”. Hennes engelska är snarare på en medelnivå på sin höjd. Jag har en bror som bott i ett engelskspråkigt land i över 10 år. Hans engelska går under ”modersmål- eller tvåspråkig nivå” – INTE Isabellas. Men sen är ju Isabella inte direkt känd för att vara sanningens främsta riddare…

       Svara

     Engelskan urartar snarare än utvecklas ju mer hon skriver. Att lyckas skriva så obegripligt som hon gör ibland är en prestation i sig. Om hon vill bli tagen på allvar är det obegripligt varför hon inte anställt någon engelskkunnig för länge sedan. Ser fram emot hennes övergång till endast engelska, borde bli en oändlig källa till underhållning, rent språkmässigt. Innehållet har ju inte varit mycket att hurra för på länge, hur många spabilder och bilder på opersonliga interiörer, blandat med bilder på Isabella ”i farten” orkar man se egentligen? Inte en chans att denna satsning håller särskilt länge.

     Svara

      Bella är ingen höjdare på att skriva svenska heller så det vore märkligt om hennes engelska skulle vara så mycket bättre än den faktiskt är.
      Att skriva är inte bara att kunna ord och grammatik utan det gäller också att formulera sina tankar så läsarna åtminstone begriper vad man menar. Som det nu är så är Bellas svenska på maximalt högstadienivå i grundskolan och engelskan snäppet under.
      Nej, ska Bella ha en blogg på engelska får hon skaffa en en spökskrivare med engelska som modersmål. Inte omöjligt i New York. Fast frågetecknet gäller förstås vad hon ska skriva om. Som det nu verkar så är det en viktigare fråga än om det ska vara det ena eller andra språket.

      Svara

     Om jag försöker mig på en karriär som basketspelare i NBA är det då aggressivt att gå på mitt bristande bollsinne och min längd på 1,70? Nä, det är realistiskt och rimligt.
     Att behärska engelska på en 10-årings nivå går inte hand i hand med en karriär som seriös businesskvinna i en hårt konkurrensutsatt bransch. En bransch som går ut på KOMMUNIKATION. Dessutom i en stad där s.k. ”agencies” (vad nu Bella åsyftar med det ordet) startas och går under dagligen.
     Istället för att skriva en tonårings dagboksinlägg om beautyprodukter borde hon anställa en engelsklärare och plugga.
     Men det skulle förstås innebära riktigt arbete. Not so fun…

     Svara

      En lärare kostar dessutom pengar, och när det börjar bli ont om cash är det inte läge. Heja, Google Translate!

      Svara

      Precis min åsikt – jag har bott i New York över 20 år och har faktiskt en firma som man kan kalla en agency – hårt slit i många år för att starta upp den kan jag säga och flera omstarter. Jag pratar som en infödd såklart – är språkbegåvad och har ingen brytning. Agency brukar betyda en reklambyrå här så det tror jag IL missuppfattat – det har dom definitivt inte. Jag bänkar mig med stort intresse inför denna vad man nu skall kalla det – ”lansering”? Jag tror IL fick storhetsvansinne när hon träffade svenska Babba Rivera – som har en supercool marknadsföringsbyrå. Lite skillnad i coolhetsgrad skulle jag säga. https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/karineldor/2019/06/06/swedish-it-girl-and-30-under-30-babba-c-rivera-is-building-a-marketing-empire/amp/

      Svara

       För att vara språkbegåvad var det ett väldigt användande av ”-”.

       Svara

       Intressant det du skriver ! Och vet inte om jag heller skulle anlita en nyinflyttad Barbiedockas tjänster, måste finnas en hel drös av välrenommerade inarbetade byråer i världens huvudstad nr1! Vi får se vart det tar vägen….

       Svara

        Barbiedocka.. Vad har hennes utseende med saken att göra.. Bitter, bitter..

        Svara

       Blondinbella har ingen aning om vad hon ger sig in i där borta hos er i USA. Hon har hybris och har intalat sig själv att hon är en businesswoman, samtidigt som hon lever lyxliv gratis genom spons och samarbeten. Inte ens hennes resväskor har hon köpt själv. Hela hennes liv betalas av företag. Hon är ingen hårt arbetande powerwoman, hon lever lyxliv gratis. Hon är en stor bluff.

       Svara

     Jag har heller inga åsikter om Bella, men jag håller med rent generellt. Att lägga ut texter som känns översatta av Google translate (vet inte ifall just bellas gör det) känns inte särskilt professionellt bara. Tänk själv hur det är att läsa en text översatt till svenska av Google translate. Så är det ju för engelskspråkiga att läsa dåliga texter på engelska. Det har inget som helst att göra med att klanka ner på Isabella. Iaf inte för mig.

     Svara

   Jag tror inte att hon kommer att skriva några egna inlägg på bloggen i framtiden. Hennes blogg är redan idag enbart en platform för hennes varumärken och det kommer bli ännu mer så i framtiden. Så engelskan är inte ett problem, hon behöver bara anställa någon som har engelska som första språk att korrläsa vad hennes team skriver.

   Svara

    I så fall borde hon redan ha gjort det. Hennes .com sida är en smärre katastrof vad gäller engelskan.

    Svara

     Ja, den har jag kunnat kolla iaf och det stämmer, engelskan är ett dåligt skämt. Undrar hur hon klarar sig i NYC? ”Can you pls tell me what’s the clock?”, kanske?

     Svara

   Instämmer till fullo!

   Svara

   Men vad gör det? Jag trot nog att läsarna förstår ändå? Eller, är inte läsarna begåvad nog?

   Svara

  Många slutar välja följa IL tack vare Bloggbevakning, bara de allra nyfiknaste som hänger kvar.

  Svara

   Fast jag tror hon får trafik tack vare Bloggbevakning också.

   Svara

    Jag läste inte hennes blogg alls innan jag började läsa den här bloggen🤷‍♂️

    Svara

     Tvärtom för mig 🙂 slutade följa helt och följer spektaklet härifrån

     Svara

      Samma här!

      Svara

     Jag slutade följa henne påbloggen och sociala medier efter att ha hittat Bloggbevakning. De få jag känner som läste Bellas blogg slutade också följa henne av samma anledning.

     Svara

   Tror du verkligen att den här bloggen har så stor påverkan att diskussionerna här kan förmå så många att sluta följa IL? Världen är nog lite större än så…

   Svara

    Med tanke på allt negativt som skrivs om henne här, så ja det tror jag.

    Svara

     Jag tror inte att innehållet i vad som skrivs här påverkar, de flesta som läser il blogg har ju förmågan att tänka själva, tänker jag. Jag hittade hit tack vare att jag var lite tveksam till allt som il skrev, framför allt hennes flygande hit och dit.

     Svara

    Slutade läsa hennes blogg när jag hittade denna. Det räcker bra för min del.

    Svara

     Samma här!

     Svara

   Vadå? Bella har 1,5 miljon läsare av bloggen så det vore märkligt om Bloggbevakning hade någon påverkan över huvud taget på antalet läsare av Bellas blogg.

   Svara

    1.5 miljoner? Oahahahahahaha!!!

    Svara

    Är du hjärntvättad eller ironisk?

    Svara

     Tihi.

     Svara

      Älskar din humor! =)

      Svara

    1,5 miljoner och i genomsnitt 30 kommentarer per inlägg och mindre likes på insta än Biancas pojkvän..

    Svara

     Är det sant? Ha, ha, ha, shit vad pinsamt! Stackars.

     Svara

     Och hur många av kommentarerna görs av de få anställda som finns kvar? Antag tre, fyra kommentarer per skalle, antag fyra personer, fem med Bella själv. Då är det kanske tio ”riktiga” kommentarer från alla följare, varav 900 000 i Umeå.

     Svara

   Fast tror du bara man följer Isabellas blogg för att man är nyfiken? Världen ÄR större än så.

   Svara

    Jaså är den 🤔

    Svara

    Nu känner jag att du måste förklara dig lite. I mina ögon är det enbart pga nyfikenhet som man följer vilken blogg som helst. Inte bara Blondiebella

    Svara

    Nu känner jag att du måste förklara dig lite. I mina ögon finns det bara en enda anledning till varför man följer en blogg och det är just nyfikenhet.

    Svara

    Tänker du på Wahlgrens värld?

    Svara

   Jag läser här men besöker hennes blogg vara någon gång i månaden.

   Svara

    jag läser bellas blogg MER pga den här bloggen. Vill läsa spektaklet själv utan camcams ord och syn på det

    Svara

     Samma här.

     Svara

  Hennes affärsidé har hela tiden varit att sälja produkter genom läsarnas intresse för hennes privatliv. Hur är den nya affärsmodellen tänkt att fungera? Det enda råd hon kan ge till sina kunder är: Köp placering hos poppis bloggare och instgram-personligheter som har en mix av insmickarande och provocerande inlägg. Kommer någon att vilja betala för det? Hennes påstådda kunskaper inom området är mycket tveksamma.

  Svara

   Vad är det egentligen hon ska göra i USA? Och är det inte rätt svårt att få arbetstillstånd där?

   Svara

    Bella tror nog att hon kan åka dit några gånger varje månad och kalla det ”affärsbesök”.
    Då kan man åka på ESTA.
    Vi får väl se. Affärsbesök innebär att man jobbar för ett företag hemmahörande utanför USA och man träffar kunder och leverantörer som finns i USA. Alltså en tjänsteresa av klassisk modell.
    Man får dock inte utföra arbete för amerikanska företag under sitt besök i USA. Och man får inte bedriva verksamhet som normalt skulle förutsätta att man har någon form av visum.

    Svara

  Tror hon förlorar stort på sin mediastrategi. Men antagligen något som nya ”pirret i magen/kärlekskarusellen”-Erik önskar. Givetvis är hon för okänd i USA och utan stor social plattform troligen kört, även om pojkvännen skulle finansiera…

  Svara

   Hon kommer inte göra det. Hon skriver om det för att få reaktioner och låtsas involvera läsarna för att sedan ”har lyssnat in er läsare och bestämt mig för att köra på svenska ett tag till”
   Inte första gången hon låtsas behöva läsarnas åsikter.

   Svara

    Men hon ska fly från Sverige, och skriva mindre om sitt privatliv såsom hus och ekonomi. Luftskeppet kanske seglar iväg nu, eller vad man ska säga… så att hon ska dölja det med att på ett naturligt sätt sluta skriva om sådant. Så vi ”aldrig får veta”?

    Svara

  Jag tror precis som du, det blir ned som en pannkaka. Dessutom är det väl pga sociala medier hon hade möjlighet att leva det liv hon lever, med alla sina samarbeten.
  Dessutom är bloggens tid snart förbi och hon behöver mjölka ur det så länge hon kan!

  Det skulle vara ett stort misstag!

  Svara

   Sålänge internet finns så lär snarare fenomenet influencers öka. Tragiskt, kan jag tycka – men realistist. Ser man på nästkommande generationer som växer upp ser man ju hur riktiningen ser ut.

   Svara

   Om man läser kommentarer här inne och ser villa dom får många likes så verkar många inte tycka om IL affärsmässigt och vissa även på det mer privata planet.
   Är det då inte perfekt att hon börjar skriva på engelska? Så att luftslottet sprängs som många här vill? Eller bäst är väl om bloggen längs ner helt och hon gör sin instagram privat och bara jobbar vidare med dina företag men lämnat sociala medier. Då slipper ni läsa om hennes statisk fusk, hur hon har sina barn, bli provocerade av hennes kropp, hur hon stavar etc.
   Hoppas nästan att hon lägger mer den sociala medier och jobbat vidare med sina företag istället. Många brukar ju jämföra henne med Emma S som jobbar helt annorlunda så det vore väl bra om hon gick den vägen också.

   Svara

    Tror hon brännt sina skepp. Hennes trovärdighet är inte hög pga tidigare lögner och överdrifter. Hur går det med Löwengrips produkter, är det någon som köper dem? Vad har hon utöver sina sociala medier?

    Svara

    Hennes företag tar alla avstamp i hennes sociala medier. Skulle hon tvingas marknadsföra dem via andra kanaler krävs det betydligt större investeringar i pengar än vad hon har eller har tillgång till idag. Utan sociala medier är IL ingenting, särskilt på den internationella arenan.

    Jämförelsen med Emma S haltar betänkligt. Hon hade en karriär innan hon startade företag. Hon har hållit fast vid en linje hela vägen och byggt upp sitt företag under många år. IL:s företag är alla (utom Beauty) dagsländor utan större substans. Antingen har de lagts ner då de visat sig inte hålla idémässigt eller så har andra fått ta över. Inget av dessa företag är några större succéer eller aktörer på marknaden. Kanske med undantag av Stylein, men det var väl inte hennes idé från början, utan hon fick en liten andel mot att hon promotade dem i sina kanaler? Att de växt och fått cred beror väl snarare på duktiga proffs inom företaget samt andra som gått in med pengar, inte bara exponering?

    Svara

     Absolut, det kräver troligtvis att externa investerare går in men vill hon slå internationellt tror jag att hon behöver vara på sociala medier, men inte på sina egna. Tror hon skulle tjäna mer på att gå via redan etablerade influencers varumärken (i tex USA).

     Det var nog otydligt av mig, jag jämför inte Bella med Emma S men det har gjort många gånger här i kommentarsfältet. Att de har olika strategi och upplägg på sitt företagande, Emmas är inte uppbyggda på sociala medier och det är kanske dit Bella borde gå.

     Men min fråga kvarstår ändå, det borde väl vara det bästa för alla som vill att hennes luftslott ska sprängas att hon 1)skriver på engelska eftersom många tror att det kommer bli en katastrof. 2) lägger ner sociala medier helt.

     Svara

     Inom de branscher som IL verkar i krävs att man är unik och/eller bidrar med nya innovativa metoder att nå ut till sin tänkta målgrupp. IL var unik med sin blogg när hon började som 14 åring. Men hon har inte förvaltat detta särskilt väl och är nu omsprungen. Hon har stora svårigheter att fullfölja det mesta hon påbörjar. Hon är ingen lagspelare och verkar inte vilja ha duktigt folk omkring sig som utmanar och ifrågasätter henne.

     Svara

      Tror du har väldigt helt rätt där. Då kan det bara sluta på ett sätt.

      Svara

    Du kan ju alltid besöka Kamratposten om det här är för mycket för dig.

    Svara

  Om hon nu har en så stor hotbild mot sig och barnen så kan hon kanske börja med att inte berätta exakt var och när de ska vara på olika platser – ”nu åkte barnen hem från st tropez, på måndag kommer det tillbaka” osv. Antingen är hennes ”säkerhetsteam” helt inkompetent som inte varnar om detta eller så är det (mer troligt) obefintligt.

  Vad gäller om hon ska skriva på engelska eller inte så får hon gärna byta språk för mig. Tror att hon kommer tappa massvis med läsare då (folklighet var väl hennes grej?! Köttbullar och potatis med Odd) men då kanske även media tappar intresse och slutar köpa hennes lögner.

  Svara

   Ett krav från Odd tror jag, att sluta lägga ut information om var de är. Hon beter sig absolut inte som om hot finns men stämmer det är det läge att tona ner det privata!

   Svara

    Så kan det vara, men jag har fått uppfattningen att hon skiter i krav från Odd.

    Svara

    Snarare en önskan från Erik att bli mindre privat…

    Svara

     Exakt

     Svara

      Men… intrycket man får är ju att bolagen, jobbet, karriären etc är det vilktigaste för Isabella (delad eller ickdelad förstaplats med barnen låter jag vara osagt). Trots det är hon alltså eventuellt beredd att ge upp det som byggt allt hon har i dag – sina sociala medier – för att en snubbe (eventuellt) vill att hon ska bli mer privat? Låter ju helt vansinnigt att en ”business woman” som ”bygger bolag” låter ett kärleksintresse indirekt styra detta.

      Svara

       Han är miljardär. Det enda hon någonsin brytt sig om är pengar

       Svara

       Isabella Löwengrip klarar inte längre av att tjäna några större pengar på grund av låg kvalitet och dålig uthållighet i sitt eget arbete och nya, fräschare, piggare, mer intressanta bloggare med egna starka varumärken. Då kvarstår två saker för henne: 1) skaffa sig ett jobb, eller 2) gifta sig till pengar. Att bli löneanställd någonstans, det är tämligen osannolikt. Att gifta sig till pengar, ja, kanske.

       Hon lär hur som helst bli ett exempel på hur det kan gå i influenservärlden om man inte har koll. Jämför med Boo: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Boo.com

       Svara

        Där har vi faktiskt en intressant kombo! Ernst Malmsten och Isabella Löwengrip. Hade gärna följt ett gemensamt projekt mellan dem. Burnrate och luftslott hade varit ledord. Snälla låt det hända!

        Svara

         Klockrent! Bella, pucken är din.

         Svara

  Tror hon är väl medveten om vad hon pysslar med. Det här är bara ett sätt att göra smooth damage control. Hon vet att hon inte är poppis i Sverige längre, hon vet att hon får kritik, hon vet att andra kändisar å Influencers inte respekterar henne längre. Hon skulle ju aldrig erkänna sig besegrad, så då gör hon såhär. Svenska medier kanske slutar skriva om henne och kanske slutar svenskar följa henne, då kan hon glatt peka på sin ”satsning i USA” och att allt är enligt plan istället för sanningen ”alla har sett igenom min bluff”

  Svara

    Hahah!! 😆 Isabellas alter ego

    Svara

    Det är bra! Båten är så stor så hon har inte sett sina barn på en vecka… Hahahaha

    Svara

    Gapskratt! Kan bli det enda IG-konto jag följer.

    Svara

    Älskar’t om det skulle va hajen som står bakom !!

    Svara

     Den är inte tillräckligt ”smart” i sina skämt för att vara skriven av hajen. Hade han däremot skrivit något liknande (anonymt förstås) hade det blivit succé

     Svara

     Det är kanske Loppsan själv som skapat det

     Svara

     Schulmans va?

     Svara

  Hon blev stor för att hon bloggade om sig själv och sitt liv. Det är hennes blogg som möjliggjort allting annat hon sysslar med idag. Vad tror hon själv kommer hända om hon lägger ned detta – det personliga? Så otroligt naivt. Naivt att tro att folk följer henne för nåt annat än bloggandet.

  Om hon däremot har råd med att verksamheten och intäkterna i Sverige havererar och kan leva pä sin ”business” i USA så go ahead…

  Svara

  Hon kanske inte vill ha sina svenska följare längre, utan bygga upp en my internationell fanbase. Det kommer hon säkert att lyckas med. Och hon kan fortsätta ljuga utan granskning.

  Svara

   Tveksamt. Här i Sverige var hon bland de första, men i USA kommer hon drunkna.

   Svara

    Ja och det är hårdare krav på utseende i USA.

    Svara

   Hon behöver sina svenska läsare för att bygga upp en ny internationell fanbase. Ingen går in på en tom restaurang.

   Svara

  Snart kommer det ett inlägg där hon skriver att hon såklaaaart vill gå sina läsare till mötes och fortsätta skriva på svenska.

  Hur ska hon annars kunna tjäna pengar på samarbeten? Det är väl det enda som genererar något?!

  Svara

   Jag tror det är som hon har ångrat sig. Som jag skrev under ett inlägg igår:

   Om att blogga enbart på engelska: Hon slänger ut frågor om sitt bloggande för att få just de svaren hon får. Hon har ångrat sig och vill fortsätta blogga på svenska och nu kan hon göra det och hänvisa till läsarnas önskan.

   Svara

    Du har nog rätt. Har vi inte sett nåt liknande många ggr tidigare?

    Svara

     Dax att lyssna in

     Svara

      ☺️🙃

      Svara

  Tycker det vore helt fantastiskt skönt om hon bara skrev på engelska men lovar er-kommer aldrig hända.

  Svara

   Alternativt att hon börjar men återgår sedan kvickt till svenska pga, som nån skrev ovan, ”har mu lyssnat på er läsare….” eller liknande.

   Svara

  Ska bli intressant, för tillfället har jag svårt att förstå hennes strategi över huvud taget. Förstår inte heller vad hon tjänar pengar på. Inget av företagen kan gå med någon direkt vinst, borde egentligen bara vara sociala medier som drar in lite reda pengar. Sen är det ju det faktumet att hon inte kan skriva på engelska. Tror inte den internationella marknaden kommer gå i spinn över att läsa tafflig swenglish från en för dem okänd person. Men som sagt det är ganska mycket med Bella jag inte förstår så det ska bli intressant att följa.

  Svara

   ..lägenheten i NY skulle väl kosta massor i hyra, hur har hon råd med allt? Obegripligt hur det går ihop ekonomiskt?

   Svara

    Varför tror du hon raggar på miljardärer?

    Svara

  Hon har ju pfta nämnt att hon bloggat si och så många år och minsann kan branchen men nu har hon halkat av banan. Blir spännande på avstånd följa hennes nästa steg, man hör ju inte ett pip om storsatsningen Löwe. Vad hennes agency ska göra är ju ett stort frågetecken. Har vekligheten hunnit ifatt? Kommer hon isåfall hinna bromsa innan allt rasar?

  Svara

  Handlar det inte om att hon (antagligen?) dejtar en man som har ett behov av att vara privat på grund av att han har en verklig hotbild mot sig? Då funkar det inte att hon skriker ut för hela världen var hon och kanske även han och hans barn befinner sig, hur det ser ut i hans hus, var de semestrar osv.?

  Hon får helt enkelt väga mindre inkomster från sitt influenserliv mot livet han kan erbjuda. Om/när de gör slut kommer vi se ett behov av större inkomster och då lär hon börja skriva på svenska igen och för att locka läsare måste hon bli personlig igen.

  Svara

   Precis så.
   När relationen är över kommer hon behöva återgå till den vanliga ”strategin”.

   Hon är känd genom sina sociala media kanaler och de varumärken hon lyckats bygga upp (och rasera) runt det. Inget annat.

   Svara

   Är det den här 51 åriga fastighetsmannen hon dejtar?

   Svara

    Japp

    Svara

    Vad heter han?

    Svara

     Erik Selin

     Svara

      Erik: ”Vad är det för bok du läser?”
      Bella: ”Plååånbok. Närmare bestämt din.”

      Svara

   Fast hans barn är det väldigt enkelt att få reda på var de befinner sig via deras insta…

   Svara

  Får känslan av att hon börjar se att det inte går så bra som hon säger och att det här bara är ett sätt att försvinna mer och mer. Hon lär tappa sina följare på det (på sin höjd ha kvar de i Umeå, kanske inte 900k dock…) och vips, så är hon borta.

  Svara

  Fattar inte vad hon ska blogga om om hon ska vara mindre privat? Företag som går dåligt? Är ju typ inget om Löwengrip eller Hermine Hold längre. Ska hon lägga upp inlägg varje dag om att hon jobbar när barnen lagt sig men vad jobbar hon med egentligen? Nä, det kommer förmodligen försvinna följare i rasande fart men det är inget vi någonsin kommer få veta.

  Svara

  Hon verkar vara i en slags livskris. Hon klarar inget själv,
  • Hon verkat ha slutat med träning
  • Hon är ganska ensam i sitt stora hus, ingen kommer och hälsar på
  • Hon vänder på dygnet, inte på närman behöver rutiner
  • Planen för 2019 arbetas om
  • Det blir inte som hon planerar

  Finns mycket att ta upp här

  Svara

   Håller med! Finns många tecken på att något har förändrats (förmodligen den nya pojkvännen som Bella, som vanligt, anpassar sig efter).

   Svara

   Dessutom tittar hon på Netflix! Herregud liksom. Det var det ju bara vi loosers som gjorde (typ)

   Svara

    😂

    Svara

   Glöm inte att hon även avvänjer sig från Imovane 😉 😉
   Kanske är en bidragande orsak tillta hon väljer en sommar utan besök.

   Svara

  Alla inblandade? Vilka är det? Är det en ny man på g?

  Svara

   Har du missat Erik S?

   Svara

    Det är vad hon vill att vi ska tro.

    Svara

    Läste om det, men trodde det var bara spekulationer. Blev det bekräftat på något sätt?

    Svara

     Haha ja, de satt brevid varandra på en middag så tydligen är det bekräftat 😂

     Svara

      Inte bra att synas på bild med Bella, då kan man bli bortgift …

      Svara

  Oavsett vad så måste dom ju anställa nån som faktiskt KAN skriva på engelska. Ser ut som en blandning av Google translate och svengelska, vissa meningar begriper man knappt. Jag förstår inte hur det inte kan vara högre prio om hon nu bara ska blogga på engelska. Hon har ju folk anställda för allt möjligt annat. Vem är det egentligen som översätter bloggen? Snart kan kanske Gillis göra det bättre. 😬

  Svara

  Tror det är ett krav/ önskemål från nya kärleken som ju är väldigt privat av sig.

  Svara

  Det kommer gå lika bra som Filip och Fredriks engelska podd! 🙂

  Svara

  Det som är sorgligt med Isabella är att även om hon inte är estee lauder eller mäktigaste affärskvinnan så har hon ju varit först och ledande i att dra igång hela influencergrejen i Sverige – men ändå har hon ngt slags dåligt självförtroende och ändrar sig hela tiden efter sina män.
  Husmanskost och familj, leggings och tofs med odd. Banta, bröst och nyrik stil med hajen. Och nu distade konstfoton och ska bli privat pga ny man.
  Litar liksom inte på sig själv.

  Svara

   Håller helt med.

   För övrigt skulle hon lätt kunna lyfta fram det faktumet ännu mer; att hon var mer eller mindre först i Sverige med att blogga på det viset hon gjorde och vilken kassako det varit. Men det har man ju förstått att det låter bra mycket bättre att i princip enbart lyfta fram sitt ”entreprenörskap” med krämer och dylikt.

   Svara

   Eller så utvecklas hon. Husmanskost, inte kul. Banta och Bröst, inte kul. Nu testar hon något nytt. Har iofs svårt att tro att hon som lever på andras uppmärksamhet kommer trivas med det. Men kanske värt ett försök.

   Svara

  Jag har inte fått kläm på riktigt vad hon ska göra via sin byrå i USA ännu men visst var det något om att sälja hennes kunskaper inom sociala medier till företag inom film, flyg och välgörenhet? Det är som att hon tror att hon är unik på kunskaper i sociala medier men i USA finns det måååååånga med dess kunskaper än vad hon har, så jag fattar inte.

  Gällande att hon skulle bli mindre privat i sociala medier, ja, det kan vara bra för barnen OM hon har idioter efter sig, jag kan inte i min vildaste fantasi förstå att hon ens visar upp barnen i sina medier, äpplen för ansiktet är ingenting, för de vistas ju med henne och sin pappa utan äpplen för ansiktet i verkliga livet och har hon idioter efter så spelar inte äpplena någon roll i sociala medier för de kan ju ändå bli igenkända genom att leka ute med sin pappa eller mamma i Vasaparken. Barnen har inte valt att ha en uppblåst lögnerska som mamma och dessutom kan det inte vara till fördel att vara barn till henne så som hon beter sig, visar upp sina bröst i sociala medier osv. Jag skulle skämmas som barn om hon vore min mor, vem vill att alla kompisar ska se hur hon fejkar hotlappar och åmar sig till sensuella isabella. Hon tänker endast på nuet och inte på framtiden.
  Jag tycker ursäkta mig jävligt synd om barnen som har henne till mor. Tror att Odd väger upp det hela med sin förnuftighet och sin normalitet.

  Hennes team? En tjej som flyttade hemifrån när hon var 14 år har förmågan att ta hand om sig själv, jag tror att hon endast har sina team pga att då känner hon sig märkvärdig.

  Svara

   Bella flyttade inte hemifrån när hon var 14 år.
   Hon bodde med kompisar och pojkvänner tills hon var 20 då hon köpte den första egna lägenheten.
   Efter ett par år flyttade hon ihop med Odd.
   Bella har egentligen inte bott för sig själv några längre perioder. Om det beror på att hon inte ”klarar av” det praktiska eller om hon inte gillar att vara ensam är svårt att veta. Kanske både och.

   Svara

    Ja, då flyttade hon ju innan 20 år. Att bo med kompisar och vänner är också lika med att flytta hemifrån. Tror du menar att hon bodde inte själv förrän hon var 20.

    Svara

    Även om hon inte bodde själv när hon var 14 så flyttade hon ju hemifrån?

    Svara

    Hon flyttade inte hemifrån vid 14. Hon och en kompis lånade en lägenhet i stan när de var ca 16-17 som de var i mest under helgerna i en period på typ tre månader.

    Svara

   Du är inte ensam: inte heller Bella har kläm på vad hon egentligen ska göra i USA. Kan bara sluta på ett sätt när man omger sig med lågutbildade ja-sägare.

   Svara

  Tror detta är ännu ett utspel som inte kommer att verkställas/leda nånstans. Kanske är det ett sätt att boosta sitt ego med alla dessa ”nej fortsätt på svenska!” Men sluta skriva på svenska…? Nääää.

  Svara

  Som sagt, detta är enbart pga hennes nya man som inte vill synas i rampljuset. Har inget med säkerhet att göra. Bella bloggar mer, lägger upp mer bilder etc när hon har barnen, berättar var de är, vad de gör och vad de ska göra. Nuförtiden när hon inte har barnen har hon ”Bella tid” och ”sover massor” och träffar ”en vän” och bloggar inte på flera dagar ibland. Så nej, det har inte med säkerheten att göra utan det faktum att hon har träffat en ny man som vill vara privat. Och nej, det kommer inte att funka att vara ännu mindre privat och personlig, hennes blogg och Instagram är sömnpiller redan som det är idag.

  Svara

   Och inte att förglömma: hon kollar åter på Netflix!!

   Svara

    Herregud vad hon slösar tid! Alla vet att netflix och bolagsbyggande inte går ihop, semester eller ej!

    Svara

    Och äter rostade mackor! Vad hände med den plantbaserade kosten?

    Svara

     Bröd kommer väl från växtriket?

     Svara

  Hon bara trollar som vanligt. Utan bloggen är hon en nobody och det vet hon. Hon lever ju på samarbetena hon lyckats casha in tack vare den. Liksom vem är Bella utan den svenska(och danska😂)blåögda lilla svansen som höjer henne till skyarna. Som vanligt så har hon skapat rubriker och gjort en höna av en fjäder. jag vill se henne slutföra sin internationella satsning nu. Stäng ner den svenska bloggen Bella som du har tjatat om nu hela våren and go for it. Du är ju superwoman som talar och skriver flytande på engelska. Hyr dina flashiga kontor och lägenheter.Bygg ditt imperium NU för imorgon kan det vara för sent för alla börjar tröttna på dina lögner och luftslottsbyggande.

  Svara

  Hon vill ju tacka för sig i Sverige, så frågan är om hon bryr sig om vad hennes svenska följare tycker nu? Hon vill väl bara jaga nya utländska och framförallt amerikanska följare?

  Svara

   Kan hon inte bara åka som hon lovat så vi andra kan gå vidare?

   Svara

    Kan tänka mig att crowdfunda en enkelbiljett till New York.

    Svara

     Vart swishar jag?

     Svara

      Head of Swish har försvunnit, såg senast på ett flyg till Dubai. Glömde dock en resväska full med brev från Skatteverket kvar i The Very Secret Sovrum. Kan någon skicka över den? c/o Dubai räcker bra, där vet alla vem det handlar om.

      Svara

  Fick hon tag på en semester-MUA? Eller var det också ett bete för läsarna att nappa på? Hon sökte nog aldrig efter nån. Hon är rätt härligt ofixad nu.

  Svara

   Därav de distade filtren på bilderna

   Svara

  Det kommer ju aldrig gå! Hela hennes inflöde av pengar är ju uppbyggt på hennes sociala medier. Genom reklam i sina sociala medier så får hon andelar av företag, vilket göder hennes ”investmentbolag”. Om ingen längre ser en uppsida med att ses i hennes sociala medier så dör ju det företaget ut då hon inte längre kan få ägarandelar mot reklam.
  Företaget som genererar mest inkomster för IL är hennes sociala medier (reklam/samarbeten). Det företaget kommer också gå under om ingen längre ser någon nytta av att synas på hennes blogg.
  Kvar finns då skönhetsföretaget. Men även det ”lever” på att folk vill köpa produkter som är förknippade med IL. När folk slutar se upp till henne så sjunker även det företaget. Så vad är det tänkt att hon ska leva på när hon ska vara mindre privat på sina sociala medier och ingen längre läser dem när hon skriver på engelska? Jo, just det… hon ska leva på sin nya man. Tydligen så ser hon livsstilen han kan bjuda henne på, som mer värdefull än att försöka hanka sig fram på sina egna företag. Kanske i och för sig en bra strategi för då kan hon alltid skydda sig bakom att det var hennes egna beslut att lägga ner företagen, istället för att sitta kvar tills de går i KK.
  Hur många här inne tror förresten att IL hade blivit tillsammans med en vanlig knegande 52-åring? Hon kan försöka inbilla folk att hon är tillsammans med honom på grund av kärlek, men kärleken hade aldrig funnits där om det inte hade varit för hans pengar.

  Svara

   Visst måste det vara lättare att bli kär i en miljardär än i en fattiglapp?
   Då kan man bortse från mycket som annars skulle verka avstötande.

   Svara

  Hur stort är blogg-läsande i andra länder, USA t.ex.? Jag undrar mest hur hon ska slå sig in där – på tyvärr ganska halvdan engelska dessutom. I Sverige är hon ju känd sedan urminnes tid, men att börja från noll i en annan del av världen … hm …. Jag är inte så säker. Då behöver hon få nåt slags stort genombrott som gör att folk upptäcker henne och börjar följa henne. Vad slags genombrott ska det vara? Det räcker ju inte att ha startat ett företag i NYC.

  Sen tycker jag väl att hon gott kan skriva på svenska – och sen få den texten snyggt översatt till engelska, en version som finns sida vid sida med svenskan.

  Å andra sidan kanske hon vet nåt som inte vi vet.

  Svara

   ”Hur stort är blogg-läsande i andra länder, USA t.ex.?”

   Inge som vet vem hon är.

   Svara

    Men hur mycket bloggar läser folk i övrigt i t.ex. USA? Det har jag också undrat över. Det känns lite… ute.

    Svara

     Tror inte man läser i USA, är mest TV som gäller.

     Svara

  Nu borde ju folk vara nöjda när hon ska bli mindre privat för barnens skull. Är väl det folk här inne har velat länge?

  Svara

   Är det för barnens skull dock… Undrar nog många.

   Svara

    Oavsett så blir det ju samma resultat för barnen

    Svara

     Nja inte direkt, eftersom hon igen bevisar att de aldrig kan gå först – av en äkta omtanke.

     Svara

      Men min poäng är att folk vill att hon ska vara mer privat då det vore bäst för barnen. Sen om hon gör det för donald trumps skull spelar ju ingen roll då barnen ändå hålls från hennes medier.

      Oj nej förlåt jag glömde. Självklart är hon även en dålig mamma om hon minskar ner på det privata.

      Svara

       Sekundär offerkofta?

       Svara

        Verkar mer vara en offererall där dragkedjan går hela vägen upp.

        Svara

  Camilla, varför tillåter du kommentarer om att IL har ny pojkvän? Det är väl inget hon gått ut med själv?

  Svara

   Haha är väl det minsta som tillåts om henne

   Svara

   Nej, Bella har inte gått ut med det men det beror säkert på att hon inte har lov att göra det om relationen ska bestå.
   Själv skulle Bella säkert vid det här laget ha börjat droppa ledtrådar och antydningar på samma sätt som hon gjorde när Hajen steg för steg blev offentlig. Men han hade inte samma kraft att stå emot. Och så var nog Hajen smickrad också över att ha landat en kändis. I fallet med E.S. så är det förstås tvärtom.

   Svara

   Jo det har hon.

   Svara

    Nej

    Svara

     Jo, hon berättade att hon har en ny kärlek men att det är komplicerat. Tror 17 folk blir nyfikna och det vet hon så väl.

     Svara

   Finns ju en bild på hennes insta där han sitter till höger om henne 🙂 Kanske inte bekräftar något men E S satt vid henne iaf 🙂

   Svara

    Hahahhaha allt som behövs för att bekräfta att två personer är ihop. 2019 i ett nötskal.

    Svara

     Sa att det kanske inte bekräftar att de är tillsammans, tycker faktiskt inte att det bekräftar något alls men vi är alla olika 😉

     Svara

      Det är bekräftelse nog om man samtidigt känner till övriga omständigheter.
      Självklart är det inte enbart middagen i Visby som bekräftar att de har en relation.

      Svara

   Belsan tillåter ju själv kommenter på sin blogg om denne snubbe…

   Svara

  Camilla , dumskrev tidigare om att du visste mer saker om Bella som du inte berättat. Har allt kommit ut eller vet du mer? Om luftslott, ekonomi?

  Svara

  Hur gick det med hennes pool och poolhus mm ? Blev det klart ?

  Svara

   Det samarbetet verkar blivit avbrutet eller så lyckades de inte få till samarbeten för resten av projektet. Själva poolen är väl lyft på plats men efter det tog det stopp.

   Svara

    Attans, vad jag väntar på lågprisserien Löwe. Nu lär det inte va långt kvar tills det kommer, eller??

    Svara

   Den blir klar lagom till snön kommer. Trist att hon måste sälja sitt hus innan sommaren nästa år.

   Svara

    Trist också att fälla en skog för ett tacky poolprojekt…

    Svara

   Bella skulle ju få dit ett Attefallshus också. Det skulle bli ett poolhus med utedusch, gym, bastu och gästrum.
   Det verkar det inte heller ha blivit så mycket av.
   Svårt att hitta en sponsor kanske som tycker det är värt 200 000 kr att ge Bella allt detta mot lite bilder på sociala medier?
   Fanns beskrivet här:
   https://www.isabellalowengrip.se/2019/03/13/skisser-pa-pool-poolhus-och-gym/

   Svara

    Barnen längtar efter att få bjuda in till poolparty. Så lät det i mars.

    Svara

  Jag skrev en kommentar där jag undrade om jag förstått rätt att Isabella låg kvar i sängen istället för att åka med till flygplatsen och vinka av sina barn.
  Kommentaren godkändes inte.

  Svara

   Har du fått svar på din fråga eller vill du bara belysa att BB är en kass mamma

   Svara

   Det går ju utmärkt att vinka av hemma, går lika bra det och så sparar hon en resa, onödigt åkande slösar ju på miljön. Tänk vad vissa hittar fel i allt, går alltid att hitta fel om man letar och vill hitta fel. Allt går att vända till fel. När hon var iväg två veckor från sina barn så var det såå fel och hon var usel mamma, men när de skulle ha semester då uppmanas hon av samma gäng att ha två veckor ist och vara ifrån barnen två veckor.. Asså. Läckberg var ifrån sina barn mer än två veckor, och har ett mindre barn dessutom men blev det någon klagokör för det..? så sjukt hur ni håller på. Fattar inte hur länge Cc får hålla på och hållas. Stört.

   Svara

    Det är ingen onödigt åkande. Hon skulle ju samåka med barnflickan. Barnen är säkert nervösa även för flygningen, flyga alena eller med barnflickan som är relativt ny..

    Svara

    Onödigt åkande? När det gäller lämna barnen som ska FLYGA Stockholm-nice fram och tillbaka flera ggr i sommar?!

    Svara

    …och tänk hur andra kan försköna och glorifiera. Lite som att koka soppa på en spik.

    Svara

  Läskigt att vissa av hennes läsare tydligen ändå tycker att ett genomgående narcisstiskt beteende är personligt??
  Finns inget personligt i hennes blogg ju, bara floskler och upprepningar.
  Fattar inte
  Tror detta är en luring från bella som vanligt, på ett eller annat sätt

  Svara

   Soo fun!

   Svara

  Så trött på att hon ställer frågor till läsarna när kommentarer börjar gå ner. Och många svarar snällt o tror il tar hänsyn. Samma när hon frågade om design för Löwe

  Svara

   Det är en väl inarbetad strategi för henne, på grund av naiva läsare fungerar den varje gång.

   Svara

    Det funkar på mer än ett ställe!

    Svara

     Fast hon svarar ju aldrig på kommentarerna, eller nämner dem i ett annat inlägg. Hon slänger ut en fråga, låter det rulla på och sen kommer nästa trötta inlägg om heja bygga bolag egentid och agency.

     Svara

      Hon vill bara öka antal kommentarer.

      Svara

      Så gör rätt många stora influencers. Skriver något trött inlägg och slänger in ett ”så..Vad är din favoritfärg?” på slutet. Så fylls kommentarsfältet av fans som postar att de älskar grön.

      Svara

       Precis, andra gör det mer.. vad åt du till frukost, vad ska du göra idag? Så ser jag aldrig att Bella gör, det hon frågar är ju däremot något mer på riktigt för att verkligen få feedback och veta vad läsarna vill ha och gå till mötes – en helt annan sak, men det är Bella som får skit vilket är himla märkligt när det är andra som beter sig på fånigare och märkligare sätt och som fjäskar mer och slänger ut frågor mer och har strategier som de inte är ärliga och öppna med, och visar sina barn mer, använder sina barn i reklam, visar sina bröst och rumpa mer, gör smygreklam osv osv… Hur sjukt detta är, så jä.la orättvist och massa lögner om Bella, häcklande och skit…riktigt sjukt, sorgligt… fattar inte att CC får hållas.

       Svara

        Stollis, seriös fråga: hur mår du?

        Svara

         Alltså.. ni som härjar på om stollis är betydligt mer störiga än stollis själv.

         Svara

        Gratis marknadsundersökning alltså. Generösa Bella!

        Svara

         Varför betala för det om man kan göra det gratis direkt bland sin målgrupp på insta?

         Svara

   Men hur kul kan det vara att den största delen av följarna inte har gått ut gymnasiet? (OK, en del har gjort det, men är kvar där mentalt.) Ja, just det, så länge det genererar pengar är allt tillåtet. Hmm, det kanske inte är ett problem, då Bella själv inte gått klart gymnasiet.

   Svara

  Jag tror hon kommer fortsätta blogga på svenska och jag tror hon kommer göra uttalanden i svensk media via sin pressekreterare (eller lämplig titel) Marisol.
  Att hon ska lämna Sverige bakom sig känns som BS och en del i hennes bild av sig själv som för stor för Sverige.

  Innehållet på både blogg och instastory har under en lång tid varit reklam/samarbeten och alltmer sällan varit varken privat eller personligt. Hon är alltför beroende av intäkter från samarbetspartners för att kunna leva sitt liv.

  Svara

   Tror också hon fortsätter på svenska, men genom att hon i vart fall ventilerat idén att skriva enbart på engelska har hon fört fram sitt budskap om att hon ju egeeeentligen är för stor och bra för Sverige. Då har hon liksom fått det sagt, menar jag.

   Svara

    Sen kommer vi få veta att efterfrågan av Isabella från hemlandet var så enormt stor. Hon fick offra sig och börja ge intervjuer i Expressen igen och skriva blogg på svenska igen. Efter bara 2 veckor.

    Svara

  Satan var negativa och missunsamma ni är! Mår ni verkligen bra? Tror ni verkligen att Isabellas sociala medier dör för att hon börjar skriva på engelska, och hur svårt är det? Tror ni verkligen att hon kommer misslyckas bara för att ni vill det? Snarare tvärtom!
  Dom flesta människor i dag i Sverige hanterar engelska mer än väl. Kan ni inte istället vara lite positiva!
  Jag kommer definitiv följa Isabella. En mer spännande person på sociala medier just nu finns inte!
  //Berith

  Svara

   Hahaha, omg! Ironi! 😂🤦‍♀️

   Svara

   Spännande är det allt! Men kanske av fel orsaker, vad vet jag…

   Svara

   Berith, jag undrar hur du mår faktiskt.
   Jag hoppas verkligen att ditt spammande på ILs blogg är en strategi att driva folk till din blogg.
   Men det ser tyvärr ut som att du har en märklig fixering vid henne. Samt att du inte förstår hur marknadskrafter och socialt spel fungerar.
   IL behöver inte att du drar en lans för henne. Gå ut i solen!

   Svara

    Berith…du liknar Bella en del, är det orsaken till din fixering och hyllande av henne?

    Svara

    Jag tror Berith mår bättre än dig faktiskt. Hur sjukt är det inte med ditt hat och häcklande DET är riktigt jä.la sjukt och DU borde gå ut i solen. Det är DU som är sjukligt obehagligt besatt av Bella, av att sänka henne, och att du hoppar på personer som gillar henne och försvarar henne till o med är så sjukt, du klarar inte av det, du tål inte det. Sök vård för din sjuka besatthet och ditt otäcka mobbarsätt, du borde f.n spärras in. Fattar inte att inga offentliga vågar reagera och säga ifrån – var är Läckberg, Linnea Claesson… att inte tidningar t ex uppmärksammar vad som pågår här och vad du håller på med. Att de inte ser och förstår… Vart är världen på väg, så jä.la fegt. Hoppas någon vågar säga ifrån snart. Och jag hoppas att karma gör sitt.

    Svara

     Lägg av!!!!!

     Svara

    Skrev ett svar som inte gick fram, tror jag fattar varför C.
    Sök vård 10:41 för din besatthet, fixering och ilska, det är inte normalt eller friskt. Du borde gå ut i solen och släppa din fixering av att sänka Bella.

    Svara

     Men det regnar ju just nu, så det går inte.

     Svara

   Hur orkar du dyrka Isabella som du gör? Finns det inget i hennes liv som du kan ifrågasätta det minsta? Skrämmande att vara så enögd! Och nej, kommer inte att kolla in din blogg trots ditt spammande!

   Svara

   – Jag mår bra.
   – Nej jag tror inte hennes sociala medier kommer att dö ut.
   – Hon kommer att misslyckas om hon förlorar sina inkomster från svenska företag som annonserar i hennes sociala medier. Hon kommer lyckas om hon får inkomst från annat håll.

   Jag kommer också fortsätta följa henne just för att hon är ”spännande och underhållande”. Vad som är spännande har nog Berith och jag skilda åsikter om.

   Svara

   Reality check, please!

   Svara

   Nå trenger vi jo ikke å spekulere omkring Isabellas engelskkunnskaper. Den engelske versjonen av bloggen hennes har eksistert lenge, er full av skrivefeil (typ «teh» i stedet for «the») og maaange grammatikalske feil.

   Isabella oversetter såklart ikke selv, men hun har åpenbart ansatt noen med rett så dårlige engelskkunnskaper. Enten ser hun det ikke selv eller så bryr hun seg ikke. Uansett gir det dårlig kvalitet på det som nå skal være hennes viktigste kanal i sosiale medier, og det virker ikke som om hun er god nok i engelsk til å forstå det. Hvis hun skal gjøre seg rik på et kommunikasjonsbyrå i et engelsktalende land, så holder det ikke med «godt nok» etter svenske standarder, altså…

   Svara

  Jag tror Isabella hade lyckats med många sina business om hon inte betett sig alm hon gör. Hade on varit mer ödmjuk och inte trott att hon är nån övermänniska så hade jag nog också velat följa henne och testat hennes produkter. Å det har inte med att hon är kvinna att göra. Jag väljer bort män som beter sig på samma sätt också. Tycker verkligen hon slösar bort det hon har byggt upp. Hon skulle kunnat ha varit sjukt framgångsrik å hade kanske kunnat vara nya EL om hon bara skött sitt bolag korrekt. Tyvärr är det nog för sent nu. Behovet hon har att synas och vara någon har sabbat allt.

  Svara

   Ja det där är ett riktigt frågetecken hur hon valt att agera, sån uttalad expert som hon är, med alltid rätt tajming.. Uppmärksamhet ja visst, men hon var ju verkligen poppis och även jag tyckte hon var både vettig och ball under de första åren med Oddan (skådespeleri eller ej). Följde henne med nöje då, idag bara här..

   Att sen go full bloom narcissist var synd och tror verkligen inte det är nåt hon tjänar på, speciellt om man tittar på andra värden än pengar.

   Svara

    Hon basunerar ju ut sina nya affärsidéer direkt när hon kommit på nåt, utan någon eftertanke. Sen rinner de ut i sanden. Vad hände t.ex. med Löwe? Det blir skrattretande i mina ögon. Det beror säkert mycket på att hon inte brinner för ämnet, som nu hudvård eller scarfs och scrunchies. Det viktigaste verkar ju vara att leka businesswoman, resa och bli stylad samt samla blickar (och pengar). Om hennes mål är att ha kontor på Strandvägen med mörka möbler från Svenskt Tenn samt äta lunch i stora konferensrummet, ja; det säger väl det mesta. Skit i vad företaget är, bara hon kommer dit.

    Svara

   Samtidigt är hennes produkter överprisade och med mediokert innehåll. Prishöjningen hon gjorde när de brandade om var epic. Samma innehåll, mindre flaskor, högre pris…där dog det. I synnerhet som man länge om man ville kunde köpa hennes gamla förpackningar till en fjärdedel av priset.

   Svara

    Dessutom var de öppet oärliga mot kunder i att de sa att:

    – Allt var likadant till de kunder som var rädda för nya ingredienser.
    – Allt hade förbättrats med nya ingredienser till (potentiella) kunder som ifrågasatte prishöjning av produkter med samma innehåll i nya förpackningar.

    Du kommer inte långt med oärlig och fördummande marknadsföring. Företagande är inte samma sak som bloggande och det är något både Bella och Pingis verkar ha missat.

    Svara

     Nya förpackningar brukar innebära prishöjning för de flesta märken och företag, inget nytt eller konstigt. Prishöjningar sker efterhand i allt. Det är bra produkter hur som helst och prisvärda. Företagande blir enklare många ggr genom sociala medier… hur hade andra bloggares företag gått om det inte vore för deras bloggar och kanaler. Många har blivit inspirerade av Bella både vad gäller att blogga och starta företag. Hon har varit först med allt och andra tar efter. Hur mycket hade t ex Caia sålt utan soc medier, och Indy beaty utan marknadsföring i TLs kanaler -precis samma sak. Läckberg får reklam för sina böcker via sin instagram. Laila Bagge har flera företag, går de dåligt eftersom att hon gör minst lika mycket reklamsamarbeten som IL? Ja ni kan ju typ jämföra så…

     Svara

      Ja, Isabella Löwengrip har inspirerat mig till att ljuga så mycket det bara går i mitt arbete som influencer. En sann förebild.

      Svara

   En ting som jeg undres over er hvor hun som foretagsledere velger å legge sitt fokus og hvordan hun presenterer seg for potensielle samarbeidspartnere. Bloggen gir inntrykk av en leder som er mer opptatt av fasade enn substans (Elizabeth Holmes, anyone?).

   Til eksempel deler hun jo lite eller ingenting om innholdet i stiftelsen sin, men allerede nå har hun presentert detaljerte tanker om hvor kontoret hennes skal være, hvordan det skal innredes, hvilken utsikt det skal ha og så videre. Å bruke penger på en «pre-launch» middag med shots og dårlig vin, fortsatt uten å ha noe konkret å presentere, skaper ikke et bilde av en seriøs entrepenør som kan forvalte din investerte kapital på en god måte. Jo større distanse hun får til Löwengrip (og Pingis?), jo mindre seriøst innhold virker det å være i hennes planer og jo større fokus virker det å være på fasade.

   Svara

   Nu när Pingis dragit finns det bara lågutbildade ja-sägare kvar, och då blir det som det blir.

   Svara

  OMG! Ytterligare ett inlägg om IL, men jag förstår ju varför… Oj, så denna blogg skulle tappa läsare om det inte skulle skrivas om IL.
  Men det är sjukt tråkigt för oss som gärna vill läsa inlägg om andra personer. Visst, jag vet att jag kan låta bli att gå in här, men jag har ju en förhoppning om att få läsa något annat än inlägg om IL. När det väl förekommer något om nån annan, då måste kommentarfältet spåra ur och alltid falla tillbaka på IL, istället för att man kommenterar just det som inlägget handlar om.
  Dessutom att folk går igång och önskar så hett, att det ska gå åt helvete för nån man inte känner?! Mycket otäckt! Att människor hatar så? Gjorde man det förr? På samma sätt när inte internet fanns? Kan inte komma ihåg att det fanns insändare med hat och häcklande i typ Mitt livs novell, Starlet, Veckorevyn osv. Märkligt hur det har blivit. Eller har människor helt enkelt blivit mer störda? Att man går igång på att vara en vidrig människa? Att man tror att man är anonym bakom skärmen? Nä, det måste vara så mycket roligare att vara glad åt normalare saker i vardagen, än att vara skadeglad över andra människors liv och önska att det går åt helvete för någon det skrivs om i en blogg…

  Svara

   Another day, another IP… 💁‍♀️

   Svara

    Skrattar! Så sant. Måste vara en tung VPN-kund, som byter IP-adress varje kvart. Personen i fråga sitter väl utförsäkrad hemma, drar en gul Blend under köksfläkten, kollar vad IL har gjort, går in här och skriver, drar en gul Blend under köksfläkten, kollar var IL har gjort och så vidare.

    Ändå ganska underhållande, på något sätt.

    Svara

     Ja, för det KAN väl inte potentiellt vara så att åtminstone någon står utanför er ryggdunkande hata-IL-masspsykos?!
     Vem är du ens som sitter och hatar en bloggare anonymt? Hur kan hennes blogg/liv/lögner/business whatever vara så otroligt upprörande för dig? Man skulle kunna göra en vetenskaplig studie på samhällets intellektuella bottenskrap här inne…

     Svara

      Vad många svåra ord du kan. Duktig du är.

      Svara

     LoL

     Svara

   Tror det är bloggarna själva, i synnerhet de som var först och blev kända genom att provocera som dragit igång mycket av det näthat vi ser idag. Du gör människor arga med dina provokationer, en dag slår det tillbaka. Tyvärr.

   Svara

    Snälla.. det beror på DENNA bloggen och CC, inget annat och beror inte på andra bloggare!

    Svara

    Eh nej? Men bra försök att skjuta bort det egna ansvaret.

    Svara

   Word Laila! Bra skrivet, så sant. Tragiskt är det, sjukt och skrämmande.

   Svara

    Vi vet om att ni är en och samma person 🙄

    Svara

     Ha, ha! Så genomskinligt … Helt klart något fall som har för mycket tid över istället för övertid.

     Svara

   Hörru ”Laila”. Det har kommit sex inlägg här de senaste 24 timmarna. Ett av dem handlade om Blondinbella…. Hur skulle det vara om du använda scrollaknappen lite mer?

   Svara

    Men de andra inläggen handlade inte om Bella, så de räknas ju inte.

    Svara

   Den enda sanna glädjen, är skadeglädjen.

   Svara

  Jag vill absolut ha kvar bloggen på svenska.

  Svara

  Om Isabella Löwengrip inte kan skriva ordentligt på svenska, så blir det inte bättre för att hon går över till engelska.

  Hur många kantrade projekt är hon uppe i nu? Finns det någonting alls som överlevt med IL vid rodret (bortsett från bloggandet)?

  Väääääldigt tyst om Pingis numera. Merklisch. Eller inte.

  Och inte lär det bli lättare när hon ”lyssnar in” sina följare och fortsätter att skriva på svenska, men frågan är då om IL någonsin kommer att flytta till New York.

  Och om inte USA blir av, så sjunker trovärdigheten som en flytväst av betong. Allt Isabella Löwengrip tar vid blir till sand. Då tar de stora samarbetena slut, kvarstår lättlurade mindre företag som drar in betydligt mindre belopp.

  Vad jag tror: försöket i USA misslyckas. Återvänder hem. Ekonomin blir allt sämre. Villan säljs, dyra leasingbilar försvinner, hemtjänstpersonalen sägs upp, kvar blir billiga skitsamarbeten, Skatteverket vill ha mycket, mycket pengar som inte längre finns, dejtingkarusellen med miljardärer snurrar allt fortare, och så småningom på andra sidan 30-strecket lyckas hon hitta någon att gifta sig med. Då är bloggandet nere på hobbynivå som inte kan betala hyran. Beroende av en rik man. Så kan det gå.

  Svara

   Tänker på ordspråket den som rör runt i grytan faller ofta själv däri. Eller nåt..

   Oavsett är det ju det hon har gjort genom åren, och i synnerhet de senaste åren. Sen kommer riddarna och tycker det är såååå synd om henne men hon har ju faktist satt sig själv i denna sits. Avsaknad av ödmjukhet kan vara en cool egenskap, men då får man också vara beredd att det blåser kallt när vindarna vänder. Du kan inte bara räkna med att bli beundrad för ditt mod och din ’osvenskhet’, det finns en anledning varför många väljer en mer ödmjuk approach. Du får kanske inte lika många beundrande applåder, men å andra sidan får du inte lika många sparkar när det går dåligt..

   Svara

    Ödmjukhet? Och det ser du här? Bella är väl den som är mest ödmjuk nästan, ser du henne kasta skit på andra offentliga? Eller menar du att det inte är ödmjukt att ha anställda? Jodå en kan vara ödmjuk för det, och hon har knappast anställda med på semestern för att imponera vilket en viss C verkade tro eller mena, så jäla löjligt, kan tror hon är 14 snarare än 38. Pinsam människa som inte varit någonting utan denna blogg och utan hjäp av Bella. Bella visar dessutom ofta tacksamhet och det tycker jag är ödmjukt iaf.

    Svara

     Ha, ha! Isabella Löwengrip ljuger som en dopad Solvalla-häst på upploppet innan målgång. Nu är problemet att ingen skulle tro på vad hon säger om det mot all förmodan skulle råka vara en sanning som slinker igenom någon gång av misstag.

     Svara

  Så mycket tid, snack och energi hon lägger ned på att planera, skapa listor, målbilder osv så borde hon ha kommit längre i livet än hon har gjort. Hon känns som ett fyrverkeri i ett glittrigt paket som gör en massa ljud i på marken men blir mest en liten poff på slutet i luften som ett tråkigt antiklimax.

  Nu känns tex även hennes bloggande och sociala medier som ett antiklimax och det är väl det stora problemet med Bellas karriär – väldigt mycket show och nästan inget innehåll. Tar hon bort showen så har hon inget kvar.

  Svara

   Ja hon är väldigt fokuserad på yta och ”målbilder” utan vidare substans. Nu med stiftelsen så verkar det viktigaste vara linnedukar och knarrande golv på Strandvägen där hon ska hålla hov, inte vad stiftelsen ska kunna uträtta, dess huvudverksamhet.

   Ibland undrar jag om hon lever mer i dessa målbilder, än i verkligheten. I hennes huvud är hon en internationell affärskvinna på väg mot NY. Och det är därför hon så lätt nu lämnar NTH och den nya hyreslokalen bakom sig t ex, för i hennes huvud så ”finns” inte det och de problemen längre.

   Hon är som ett litet barn som vill vara prinsessa för att få ha fina kläder och folk hurrar. Men om hon skulle hamna i den situationen i verkligheten (behöva jobba och ta ansvar som Estee Lauder t ex) så skulle hon direkt börja drömma och göra nya målbilder. Oj nu började jag tänka på Marie Antoinette och hennes Petit Trianon där hon lekte herdinna med sina hovdamer.

   Men också på drömmen om perfekt äktenskap och småbarnsliv med Odd. Så fort den var ”uppnådd” och vad ett sånt liv verkligen innehöll blev för tydligt för Isabella, så gjorde hon en ny målbild, den att hon var en gasellentreprenör och karriärskvinna. Och nu när entreprenörslivet börjar kräva tribut, nya målbilder. Och när hon inte har förberett en ny målbild att fly till när verkligheten tränger sig på så blir det väldigt svårt, som med Hajen t ex.

   Rätt intressant ur ett psykologiskt perspektiv, men också sorgligt. Måste vara svårt både för henne och närstående att leva så. För mitt i alla designerväskor och privatflygresor och lyxhotell så blir det ju liksom inget liv, när man inte kan ta det sämre med det bättre. Bara en ständig flykt från ens egna känslor inför verkligheten.

   Svara

   Jag vill även lägga till något här: Bella påstår själv att hon snackar mycket för att skapa touchpoints till andra samtida fenomen trots att det oftast inte leder till så mycket mer än lite uppmärksamhet i svensk media. Det låter som att även hon inser att hon inte kan bygga framgångsrika bolag utan måste förlita sig på att ”sälja” sitt liv för att få någon form av inkomst. En tom affärsmodell och tragisk livsstil egentligen.

   Svara

  Bella är inte ensam om att sakna allmänbildning.

  Däremot är hon nog ensam om att anse att man inte behöver vare sig utbildning eller kunskap inom något för att hålla sig kvar i strålkastarglansen.

  Så fort hon slutar med att exploatera sig själv och sitt personliga liv är hennes karriär över.

  Personligen hoppas jag det blir inom en snar framtid.
  Hon är verkligen inget föredöme för unga tjejer.

  Svara

  Hon kommer att komma ut med en bok sen som handlar om hur hon lurade hela Sverige.

  Svara

  Jag läste ett par kommentarer om att E.S. Redan hade en annan kvinna i Malmö och att det var därför han skiljer sig, inte pga av Bella. Tydligen nåt som alla som bor där redan vet om. Ingen som vet mer om det?!

  Svara

   Ju, det stämmer. Hon bor i Malmö och jobba med samma sak som Isabella gör fast hon är också modeller och har inga barn. Har kollat hennes instagram och tycker hon ser bättre ut än Isabella men man kan tycka olika. Tror Selin är i kär i henne annars hade han inte bad on skilsmässa. Vi vet at Isabella ljuger som fan och kommer göra allt för att behålla honom om hon inte lyckas i USA. Tror ES är bara glad at knulla båda två 🤣

   Svara

  Kam du inte skriva om vad som hänt med löwe? Gabriella ? Hermone hold? Väldigt tysta

  Svara

   Samt den katastrofala investeringen i Guldkula champagne….

   Svara

    Aktier mot reklam. Den investeringen kostade inte Bella något utöver att visa upp Guldkula i sociala medier.
    För övrigt fick hon free of charge massor med champagne för besväret.

    Svara

     Trist då att hon inte dricker alkohol. Men det går ju alltid att tappa upp ett bubbelbad: ”Öh, hemtjänstpersonalen, jag behöver ett sugrör till badet, ett dubbelt så långt. Åhhhh, gulle dig, nu ska här badas!”

     Svara

   Hormon Hold?

   Svara

    En lillasyster till naturcykeln

    Svara

   Hur är läget med hennes bästa kompisar på NTH?

   Svara

  Utan Bloggbevaknings intensiva fokus på IL hade vi tröttnat på henne för länge sedan. Och utan IL hade Bloggbevakning inte haft så många besökare. Kanske äntligen dags att stå på egna ben för båda parter? Och i samma stund på riktigt ta tag i språkbruk och ton på detta forum?

  Svara

   Kanske dags för dig att hitta en annan blogg att hänga på om du störs så mycket av det här. Familjeliv har jag bara hört bra saker om, testa den.

   Svara

  Är det bara jag som reagerar på att Camilla Läckberg omnämns som ENTREPRENÖR i detta inlägg???

  Svara

    Kan inte förstå hur detta skulle förklara att Camilla Läckberg är entreprenör? Hon skriver deckare och är framgångsrik då hennes böcker säljer stort. Men ”framgångsrik entreprenör som bara råkar ha sociala medier” kan jag inte förstå. Byt ut entreprenör till författare så blir det (lite mer rätt tänker) jag.

    Svara

     En del av Camillas framgång är ju att hon satte ett marknadsföringskoncept som inte funnits för författare i Sverige tidigare.

     På tal om allmänbildning

     Svara

   Du menar att det varit bättre att kalla henne Författare? Camcam tog upp Camilla Läckberg som ett exempel på en känd person som har följare på sociala medier men som har sin huvudinkomst/huvudsysselsättning genom något annat. Därav entreprenör som övergripande benämning.

   Svara

  Jag har inte läst hela tråden.

  Ett ord som kommer till mig, Ang camcams tidigare inlägg and BB, sugardaddy.

  Jag hoppas att BB, s livsmål går i uppfyllelse.
  UTAN en sugardaddy.

  Svara

   Spekuleras fritt sedan länge tillbaka här att Bella säljer sig. Själv ska jag prova påstå det om någon annan och se om det tas bort snabbt..

   Svara

    Jag har aldrig sett någon spekulera i att Blondinbella prostituerar sig och jag tror heller inte att en sådan anklagelse fått stå kvar här. Varför ger du luft åt den tanken kan man ju undra….

    Däremot är det många, inklusive jag själv, som anser att hon säljer UT sig själv på sättet hon använder sitt privatliv till att kränga prylar. Att hon är väldigt förtjust i pengar och gör nästan vad som helst för pengarna har nog ingen missat och hon väljer säkerligen pojkvän efter plånbok, det har hon till och med sagt, men något mer diplomatiskt.

    Svara

     Jag har sett flera sådana påståenden som sedan också stått kvar flera dagar efteråt.

     Svara

  Sugardaddy = ?
  Ja, vad är det?

  Svara

   Det har med sockerbitar att göra.

   Svara

  Jag läser inte hennes blogg eller håller koll på hennes sociala medier längre. Jag undrar mest hur hon ska få ihop mammalivet i USA? Är det meningen att barnen ska åka fram och tillbaka varannan vecka eller? Har hon ens sagt något om det? Och isåfall, hur länge håller det tills barnen ska börja skolan?

  Svara

   Hon ska vara hemma varannan vecka men det vet ju vi redan hur det blir.
   Odd eller barnvakterna kommer att få ta hand om barnen mer och mer.

   Den här mamman har aldrig prioriterat sina barn före något annat.
   Jobb
   Middagar
   Vänner
   Resor
   Egentid

   Sen kommer väl barnens ”tårtbit” el snarare ”smulbit” på plats 45 nånstans.

   Svara

  Jag började läsa ILs blogg vid skilsmässan. Jag ramlade väl över det pga nåt pressmeddelande och tänkte: oj är hon fortfarande intressant. Sen ramlade jag över Bloggbevakning som ju är en bra blogg för mig att göra nedslag i då och då för att hålla koll på lite skvaller. Däremot har jag nästan slutat läsa Bellas blogg för den är ju så substanslös. Ingen reflektion, bara upprepande av vad hon gjort. Hon gör ju egentligen så mkt intressant och träffar så många spännande människor men eftersom hon inte har förmågan eller viljan att analysera något: vad hon äter, vad hon ser, personer hon möter mm så blir det väldigt tomt. Det är klart att om hon äter gratis mot ett inlägg så blir det ju svårt att vara mer nyanserad (såsen var krämig men lite för salt för min smak och jag föredrar en mirepoix med lägre andel selleri) än att allt är ljuvligt. För då blir de som gav henne gratismaten sura.

  De få gånger det kommer något mer reflekterande får iallafall jag intrycket att någon annan skrivit. (därav att det blivit ännu plattare sen Simon slutade). Hon träffar ju mkt intressant folk o skulle kunna skriva mer om dessa möten tex utan att på något vis avslöja någons affärshemligheter. Många av hennes inlägg skulle kunna delas upp i 2-3 om det fanns mer analys el substans.

  Nu blir det bara tråkiga upprepningar även om det hon berättar om är olika.

  Svara

  Men hur i helsike (kan man undra) kan Odd tillåta Bellas offentliga leverne via sin blogg och det som skrivs både här och på andra sighter????? Det är ju barnen det gäller. Barnen verkar ju vara handelsvara och assessoarer? Fruktansvärt!!!

  Svara

   Vad ska han göra? Förbjuda henne att leva offentligt och tvinga henne att byta jobb? Barn har klarat av att växa upp med offentliga föräldrar förr. Det ska nog gå bra den här gången också.

   Svara

  Offentliga ja men inte med sådant rampljus via moderns egen förskyllan och därmed tillhörande smutskastning på olika forum. Helt annan sak med vanligt skvaller om man har kända föräldrar Nej han kan inte förbjuda då bloggen i princip är enda inkomstkällan f n – borde få henne att sluta blogga och bara leva på de s k framgångsrika företagen då inget av barnens liv då skulle blottas ö h t

  Svara

  Om hon nu marknadsför sig som en av landets mest framgångsrika entreprenörer och ämnar bli världens mäktigaste kvinna (affärskvinna har hon väl också skrivit) då borde hon väl som vilken annan storföretagsledare av rang som helst skriva enbart om business och varken exploatera privatlivet eller framför allt barnen

  Svara

  Vad händer med löwengrip nu för tiden? De flesta har väl slutat? Vem sköter egentligen allt jobb relaterat till alla krämer osv.

  Svara

   Tror att det är Nisse nere i källaren. Han har litet svårt att fungera i samhället, så Bella får betalt för att ”arbetsträna” honom. ”Du Nisse, skriv under de här papperna är du snäll, så får du en pilsner. Va? Företagsmålvakt? Du? Nej, absolut inte. Här, ta en pilsner till.”

   Svara

  IL kan egentligen göra som hon vill… läsarna sviker redan vad jag kan se. Ca 130 kommentarer på hennes inlägg om planerna framöver och 49 på inlägget innan. Det verkar lite intresse i mina ögon för kvinnan som vill bli ” världens mäktigaste ”

  Svara

  Hennes 465’ på Instagram tycks inte så entusiastiska, oftast bara 2 – 8 ’ likes, vid en snabb scrollning såg jag som mest 15’. Roade mig med att jämföra med Maja NilssonLindelöf med 190’ följare, hennes inlägg har genomgående ungefär 8 – 20’ likes, ibland 35 – 40’, snacka om skillnad i uppskattning. Kanske finns det många fler som liksom jag följer Isabella av fascination, för att förfasa sig och mysrysa…

  Svara

  Intressant att se hur många kommentarer hon har på sin .com-blogg. Det bekräftar verkligen hur stor hon är utomlands.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.