Excuse me, is this your crocodile?
Titta på det här klippet och se om du kan förstå varför jag blev så full i skratt av den här bilden på Anna Nyström att jag var tvungen att skicka den till M.
Vi har så sjukt många internskämt som vi tycker är det mest underhållande i världen nämligen, ofta kommer de från Stand up-shower och Netflix har ett helt gäng…. Delar ni vår humor eller är vi bara lite knäppa? Stolliga rentav? 😉

Jag kan VERKLIGEN rekommendera Chris D’elia – han är min nya favorit tillsammans med Jim Jefferies och Jimmy Carr.

Ps: Anna Nyström motbevisar tesen om att man inte kan vara utan byxor men med ett jobb. Take THAT Chris D’elia!

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vet att alla kommer skriva nu och kommentera negativt om att hon står i bara trosor på bilden, men jag blev typ.. glad? Fick själv lust att lägga upp en bild på instagram i bara trosor med en tekopp, för det är så jag ser ut hemma 90 % av tiden! Ska våga

   Äh vem bryr sig om hennes trosor när man kan snacka om komiker ist

   Ska posera med en gurka o ba.. äre den som är lång eller jag som är kort? Tihi. Känns lika relevant. Hon får väl fö ha vilka kläder hon vill men hon hade ju lika gärna kunnat skiva att hon kände sig snygg på bilden istället för att kasta in en fråga om en tekopp.

   Kan du inte bara gå runt i trosor och slappna av utan att lägga ut en bild av det på nätet? Varför behöver du bekräftelse på en sådan sak? Sedan poserar hon, det är en mycket tillrättalagd bild som man inte behöver reproducera.

   Ja det är verkligen revolutionerande av henne.

  Kan ju säga ett av mina mest starstruck moments var efter hans standup i Stockholm förra året. Var precis i anslutning till vårt hotell. En stund efter showen går jag ut för att röka, vem kommer då inte ut från en sidor dörr och hälsar. Där och då tappade jag nog hakan helt, hasplade fram att hans standup var grym. Då sätter han sig bredvid mig och vi sitter och småpratar om allt mellan himmel och jord ett par minuter innan han ursäktar sig och går. När jag kom upp till rummet igen i princip skriker jag till sambon rakt ut. Han bara men va fan följde jag inte med ut för?! 😂
  Helt jäkla otroligt slumpartat möte alltså

   Coolt. Jag träffade Pablo Francisco på samma sätt en gång och fick en liten chat 😁

  Iliza Shlesinger är ju bästa ståupparen ever ✌

   Finns på Netflix

  Att kunna utföra sitt jobb utan byxor varje dag, det måste ändå vara det ultimata måttet på att man lyckats. Pants Off Friday VARJE DAG!!!

  HAHAHAHAH blev riktigt jävla glad av den videon 😂😂😂

  Han var väl rätt mysogynistisk? Om nu det är ett ord, men ni fattar. Det är stand-up och satir, men han var ju oskön. Det fanns liksom ingen smart och mänsklig underton som i t.ex. vad han nu heter den rödhåriga, skalliga som visserligen sexuellt ofredat ett gäng tjejer… …. äh.

   Louis C.K

    Merci

   Så e det. Skulle han dragit det där på svenska, No No No.

    Exakt. Alltså förstå hur sunkigt det hade låtit? I synnerhet hur han beskrev sex? Jag har hört manliga komiker säga massa skräp, men det har alltid funnits ett till lager i deras ord och delivery – vilket gör humorn. Men det här är bara korkat.

     Håller med dig helt och fullt!

     Det måste vara smart! Intelligent humor.

     Tycker inte att den här mannen levererar sina poänger på ett smart sätt.

     För min del får man skämta om i princip allt. Har en väldigt hög tröskel innan jag tycker det går över gränsen. Så länge man gör det snyggt och intelligent. Tycker inte hans lyckas med varken eller.

     Men oh my god den han driver mest med när han beskriver sexet är ju sig själv. Och nej eftersom svenskar är det mest känsliga folkslaget på planeten numera så hade det väl inte funkat.

      Ja torra vita Svenska privilegade kvinnor har ingen humor alls 🙂

       Svenska stavas inte med versal.

      Tror inte att du förstår riktigt vad jag menar – bara för referens är min favoritkomiker alla kategorier Bill Hicks.
      Men sedan, om man inte hittar något fel behöver man ju inte leta efter det och att du inte uppfattar det genuint osköna i klippet spelar ju ärligt talat noll roll. Mest för att påtala att det inte finns något antingen eller och att kritik mot vad som verkar som uppriktig mysogyni inte nödvändigtvis innebär att man ingår i den s k pkmaffian.

      Tyckte det var extremt kul!! Just delen om sexet var spot on! You feel kinda ok, hahahaha, har fan aldrig kommit med ett one night stand. Så han är ju helt korrekt!

  Ååh han är helt underbar!
  Älskar hans humor!🤣🤣🤣

  Camilla, ja måste bara kommenterar på något annat & det är Alexandra Nilssons ”Kissies” senaste vlogg om att hon köpt en Chanel för 60 000 kr.

  Kommenterade under videon om hon verkligen köpte den eftersom det var underligt när hon skulle göra en haul av ”väskan” hemma men där hon enbart visade upp chanel-PÅSEN men ingen väska! Utan då visades klippet i videon på väskan från själva chanel-butiken!!🤣🤣 Min kommentar blev alltså inte godkänd, undrar varför, kanske busted?!😅😅

   Om videon är filmad i USA kan hon inte packa upp den pga tax free-reglerna. Är den filmad i Sverige vill hon sannolikt dra ut på det hela en vlogg till för hon vet att många är nyfikna.

    Får man inte använda saker man köper i usa innan man reser hem igen menar du? 🙂

     Jo, anonym har inte koll. Ingen tax free i USA.

    Det är ingen tax free i USA för svenskar… Hon ska dock egentligen tulla in väskan i Sverige men det är en helt annan femma. Plus att hon köpt väskan i USA som, i och med valutakurs och generellt högre priser på Europeiska lyxmärken, redan är ca 30 % dyrare än i Sverige. Jag var i NY för ett par veckor sedan (så ish samma kurs som nu) och Jämförde priser på ett par saker fr Chanel och LV där jag vet svenska priset. Typ 30-35 % dyrare i USA än i Sverige. Skulle hon dessutom tulla in den i Sverige (vilket hon lagligt sett ska), ujuj… pricy som fan. Jag hade aldrig köpt en Chanelväska i USA utan bett de få in den i Stockholmbutiken istället.

     Tänkte exakt samma

     Förlåt men dum fråga, men borde man inte kunna ”smuggla” hem sin nya väska i reseväskan? Alltså, tullen har väl ingen bevis om den är köpt innan NY-resan? (OM man nu blir kollad)
     Undra genuint..🌸

      Inte en dum fråga. Självklart kan hon det. Men för en Chanel slänger du ju knappast kvittot (om du vill sälja/av försäkringsskäl) så om de går igenom allt grundligt är du rökt ändå. Plus att du antagligen vill spara chanelboxen den kommer i (för ev försäljning samt förvaring). Men ponera att hon inte sparat kassen eller lådan, slängt pristagen och gömt kvittot på ett smart ställe, ja, då kan man komma undan. Men det är inte lagligt.

      Du får ta in varor för 4300 kr. 60 000 kr (vilket hon nog betalade) är väldigt mkt mer.

       Men helt ärligt är svenska tullen inte direkt på tårna. Ofta är det inte en käft där. En gång gick jag förbi och då satt de och sjöng ”ja må hon leva” och hade tårtkalas inne på tullkontoret. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Jag har rest till/fr USA iaf 30 ggr och aldrig blivit kollad randomly i tullen. Iofs inte haft ngt att förtulla ändå så för min del har det inte spelat ngn roll men jag är, med tanke på att jag reser med LV-resväskor, ngn de egentligen borde kolla randomly.

        Haha skrattade på riktigt rätt ut, men egentligen är det ju tragiskt att våran gränskontroll består av ett gäng som käkar tårta i rummet bredvid, medan vem och och vad som helst passerar förbi utanför.

         Den verkliga gränskontrollen (passkontrollen när du kommer från utom-EU) är nog ännu gulligare/mer ofarlig. En amerikan bredvid mig på planet skulle in i Sverige och frågade om hur mkt frågor han skulle få i gränskontrollen och hur mkt papper han behövde fylla i, etc. Jag sa att han inte behövde oroa sig, han behöver bara sitt pass. Vi sammanstrålade igen vid bagagebandet och han berättade om sin gränskontrollsupplevelse.
         Han: Aren’t you going to ask questions?
         Kontrollanten (som ett frågetecken): Um, yäääs, håååw is the wääther in America?

         Det var den frågan han fick. Inte ”how long are you here for? Do you have your return ticket booked? Nej, nej. Vädret. Viktigt, viktigt. 😂😂😂

          Vi bilade upp till Nordnorge med ett par ryska kompisar i bilen. De frågade flera timmar efter vi passerat gränsen när vi skulle komma till gränskontrollen. De trodde att vi skojade när vi sa att vill brummade förbi den lilla obemannade kuren för länge sedan.

          Hahaha. 😆….. 😢

     Kollade vilken väska hon köpte nu och den går på 47 940 kr i Sverige….. Och 6100 USD (inkl sales tax) i USA så att hon betalat 60 000 kr stämmer. 12 000 kr mer (vilket egentligen inte räcker iom tull/moms om hon hade tagit in den lagligt). Inte värt det.

     Och hon tog med Chanelpappkassen (och ev lådan, det framgår ej) så om tullen hade kollat hade hon fått problem….

      Jag betvivlar alltså inte äkthet, jag tror att hon har köpt den. Förstår bara inte varför man inte benchmarkar mot Stockholmsbutiken för ett sådant dyrt pris. Speciellt inte när man t.o.m. bor i Stockholm.
      Och annars budar ju butiken ändå. 12 060 kr i skillnad. Ev lite mer beroende på om kursen var närmare 10. Det är ju en Parisweekend inkl flyg, hotell, mat och lite shopping…

       12000 kr för en ”Parisweekend inkl flyg, hotell, mat och lite shopping…”
       ???
       12000 kr brukar notan för minibaren på hotellet gå på för min del 🙂

        Okej

        Otroligt ovärt att moffa i sig 12000 från minibaren

        Hahaha. Okej. Själv såg budgeten ut så här:
        Flyg: 2000-3000 kr t/r
        Hotell 3 nätter: 6000 kr
        Mat/shopping: 3000-4000 kr

        Känns mer värt…. 😂

     Hon har inte råd att besöka sin bror på TRE ÅR, inte förren hon får en ”present” från Andreas (egentligen sponsrade Norwegian resan!). Men köpa en väska till 61.000 kr + tullavgift och moms, dvs ca 90.000 kr om hon inte smugglat in den, det har hon råd med. Här har vi tjejen som vet att prioritera det viktiga i livet!
     (Är btw övertygad om att hon smugglat in den. Och ja, tullen kan absolut snappa upp sånt. Är många som blivit av med dyra väskor, skor och smycken på det sättet. Kissie har ju så snällt filmat bevisen så det är bara för tullen och polisen att knacka på när som helst).

      Tror inte heller hon tullat/momsat in väskan. Det hade jag inte heller gjort (jag menar, 90k…… för en small chanel handle med ”Chanel trendy”-platta på väsklocket, hellz no) men jag hade inte lagt upp en bild på det då… Det är som att be om att bli anmäld av någon missunnsam typ härifrån.

      Eller nej… jag hade haft koll på SEK-priset och inte ens köpt den i USA.

      Helt ärligt så tycker jag inte att man ska behöva momsa in den, hon har ju redan betalat amerikansk sales tax. Och om varan är dyrare i utlandet tycker inte jag att man ska tulla in den heller. Är den billigare och överskrider det tullfria värdet på 4300 kr så tycker jag man kan tulla mellanskillnaden, detta

       *detta i ngt slags frihandelstänk där den ena eller andra marknaden inte konkurreras ut.

       Men att hon, om hon är laglig, ska betala nästan dubbla priset är vrickat.

  Bloggot men varför skriver Graf att de inte går berätta vad de håller på med när det är uppenbart att de spelar in Tv. Sedan tänker jag att det borde visa deras vardag men de gör ju bara en massa aktiviteter som de aldrig gör annars. Om det inte är ett reseprogram eller liknande förstår jag inte. I och för sig hade ett program inspelat med personer som ligger i soffan 24/7 inte så spännande.

  Verkligen inte alls min typ av humor.

  Gillar mer avancerad humor än det där.

   Är det han från Game of thrones?

    japp

     Jag har dragit mig för att titta på sista säsongen, för många har skrivit/sagt att den var så dålig. Kommer den på SVT, kan man kanske slötitta.

  Kan ni kvinnor förklara för mig vad grejen är att det går bra att lägga upp bikini bilder hejvilt men är halvt tabu med underkläder typ som denna?

  ”Gud jag står i bara trosorna” … jaha och? Du stod nyss i bikini.

  Fattar det inte.

   Själv har jag inte märkt att det skulle vara tabu faktiskt

   Hahaha påminner mig om den dær tjejen i ANTM i nån av de tidigaste säsongerna som hade ett breakdown øver att posera i Vita underkläder (trosor och korsett) før underwear var enbart før hennes man men när hon fick på sig ett par vita bikinitrosor gick det bra 😂😂😂😂

  Du MÅSTE kolla på Last week tonight med John Oliver om du inte sett det. Älskar det!

   Så bra!

  Jag gillar Katherine Ryan 🙂

  Jimmy Carr och Fluffy, my god 😂🙌🏼

  Jimmy Carr är kul men önskar att han skämtade ännu grövre faktiskt. Med det sagt är den sista kvarten av hans shows förmodligen ingenting för majoriteten av alla snowflakes här inne då han skämtar om pedofili, incest, våltäkt etc. Han är kul som programledare också. ☺️

   Ja men han har ju talang också!! Krävs en hel del av det för att kunna skämta så briljant som han gör!

  Läs Katerina Janouch inlägg om besöket i Cph, totalt osmakligt…

   hela hon är totalt osmaklig numera. Visst kan man ha ett kritiskt förhållningssätt till migration, men hon känns mest bara rasistisk.

   Synd för jag har gillat hennes böcker om Cecilia Lund , men märker att jag präglas av mina åsikter om henne. Blir att jag inte heller rekommenderar böckerna till mina låntagare, och ingen frågar efter dem heller.

   Lustigt förresten hur hon hyllar allt med Danmark, tycker mest de ligger efter rätt ordentligt när det kommer till tex sexism.

   var läser du det? Har hon brunsmetat sossarna el vad händer?

   Hon har rätt att uttrycka sin åsikt precis lika mycket som de som tycker precis tvärtemot henne.

    Ja det är ju precis det hon gör också.

    Hon är ju helt rasistisk och man kan tänka vad man vill men inte uttrycka det…

     Jo man får uttrycka det men man får också räkna med att andra har åsikter om det man just uttryckte. Man kan inte räkna med att få stå oemotsagd bara för att man FÅR säga något.

      Nä, man får faktiskt inte säga vad man vill, inte uttrycka sig rasistiskt och kränkande…

     Det behövs en motvikt till de som inte ser några som helst problem med de ”fenomen” hon ifrågasätter, trots att det t ex finns svart på vitt hur mycket skit alla hazarer ställt till med, i Sverige och i andra länder.

      Hazarer?
      Skrämmande att läsa hur folk uttrycker sig, både här och på hennes inlägg.

   Ja hon är totalt osmaklig.

    Tänk om ngn av hennes barn kommer hem med ”The love of the life” och denne är från ett sammanhang K inte gillar och kanske t o m skaffar barn så hon får barnbarn vars ursprung delvis är från det hon inte gillar…

  Nej nej, kolla in Trevor Noah han är så bra att han ligger i en annan division än de andra.

   Ricky gervais och conan o’brien är roligare

    Åh, Ricky! Han är bäst. <3

    Vi har definitivt INTE likadan humor

  När kan man senast ett visst företags resultat omsattning fòr 2018 bokslut?

   Edit menar tidigast.

    Haha, jag ba ”Vilken Edith?”

    Mvh trött

   Beror på hur deras räkenskapsår ligger, det kan löpa från vilken månad som helst. Senast sex månader efter utgånget räkenskapsår ska årsredovisningen vara inne hos Bolagsverket.

    Man har sex månader på sig att upprätta årsredovisning och en månad därefter ska Bolagsverket ha fått årsredovisningen. Slutar räkenskapsåret 31 december vilket är det vanligaste så ska årsredovisningen alltså ha kommit till Bolagsverket senast 31 juli.
    Men är det något formellt fel i årsredovisningen eller har den inte kommit in alls så dröjer det innan man kan få se siffrorna på t ex Allabolag och Proff.

  Har ganska nyligen hittat till denna blogg, trotts att jag har bra koll på sveriges lilla blogg och influencer värld.
  Måste bara fråga dig som verkar expert på ämnet spons och reklammarkering.
  Ibiza resan hannalicious och tjejerna åker på med ölmärket san miguel måste ju solklart ha varit en sponsresa dessa tjejerna fått.
  Ändå syns det inte någonstans att det är i sammarbete med märket eller nämns över huvud taget.
  Är förvirrad…

  Jag är ganska jävla säker på att vita svenska kvinnor är det mest pk lättkränkta folkslaget på jorden, först Pärleros skämt som för övrigt var kul och nu är den här komikern osmaklig för att han skämtar om sex.. fyfan jag skäms, brudar testa att inte överanalysera allt, lev lite! Puss

   Han är inte osmaklig för att han skämtar om sex. Han är bara tråkig, har ingen komisk timeing och levererar inte skämten snyggt. Det handlar inte om vad han skämtar om, han är bara inte rolig.

   Du har visst helt missat vänstern i USA – PKismens högborg.
   Men håller med, denna populära lättkränkthet är nästan fascinerande.
   Nästan.

   Och du är väl en sån där skööön brud som saknar analysförmåga tycker det är kul när killar skämtar sexistiskt. Grattis, du vinner första pris – en klapp på axeln av patriarkatet.

  Pärleros ”skämt” var inte alls kul och extra ”okul” blev det när man lyssnade lite bakåt och hör att han kör samma äckliga ton med flera andra 🤮

  Måste du rapportera om folk som köpt sina följare? 🙄

   Jag kollade in hennes instagram och ja någon miljon följare verkar vara köpt. Jämför hennes och zara insta till exempel, zara har mer likes och kommentarer och någon miljon mindre följare, borde vara tvärtom?

  Ricky gervais och Conan o’brien är roliga! Tips

  Theres senaste video, hon har blurrat ganska mkt när hon filmar vad hon gör på telefonen men när man ser ens persons bilder kan jag inte låta bli att kolla. Med tanke på hur mycket annat som blurrades undrar jag om hon skippade att blurra bilder med flit (och kanske inte bryr sig helt enkelt, vilket såklart är fine) eller om jag är blind.. De är ju pyttesmå och syns bara i några sekunder så spelar ju ingen roll på det sättet, mest för att själv skulle jag aldrig öppna mitt bild-album framför någon annan än min pojkvän fall i fall 😅

  Men åh. Som om jag hade varit en producentassistent eller typ makeuptvätttapenslarhjäpreda så hade jag fått vara med på Kanal 5:s kräftskiva? InTheShaark-poolen med Wahlgrens, Almenäs och bättre betalda gör narr av nykomlingarna på instastories. Kämpa!

  Bara jag som reagerar att det står Sweden, Stokholm på bilden? Är det en ort jag inte känner till eller är det Stockholm som menas?

   Sluta vara dryg 😝 ibland blir det fel med stavningen

   Vad tror du själv?

   Haha tyckte det var kul eftersom man taggar platsen. Stockholm verkar stavas Stokholm på slovakiska enligt Google.

  Är det bara jag som reagerar på att bilden är retuscherad, och ganska dåligt om jag märker det? Så rak insida på foten har väl inte så många?

   Antingen konstig retusch eller så har hon rätt grav plattfot.

  I looove this song, I love Rihanna!! I aaaam Rihanna!!!”
  Humor aif 👯‍♀️💃🏻

  Interna skämt och en massa om din hund och katter… Trodde att detta var en blogg som bevakade influencers inte en privat blogg för din egel del.

   Det trodde du ja. HENNES blogg

  Intressant också hur ett inlägg med någon som har 8 MILJONER följare får så ofantligt lite kommentarer om henne, säger rätt mycket om hur booring hon är 😂 Hon känns väldigt okänd för att ha så många följare? Aldrig någon som pratar om henne eller direkt verkar veta vem hon är? Luktar lite köpt.

   Hon blir lite känd nu när C skriver om henne här iaf 😉 Tror också hon köpt – fake it til you make it 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *