Läsarna är inte imponerade av Isabella Löwengrips visum-strul

 Även träffat min advokat som sköter visum-processen. Allt lär bli klart inom några veckor men nu fick jag rekommendationen att inte åka tillbaka hit under processen.
[…]

Jag får vara med på telefon under de 5-6 veckor som är kvar. Jag är så kär i lägenheten och vill inte alls lämna den, men jag får maxa dagarna som är kvar i NYC och sen njuta av sensommar i Sverige. Jag längtar verkligen efter att allt blir klart med visum. Jag har ju varit här mycket under den senaste tiden för att ta möten men jag har ju inte kunnat jobba här och ta betalt. //Isabella Löwengrip

Många av Isabella Löwengrips läsare sliter sitt hår och är nära att idiotförklara henne när hon i ett inlägg avslöjar att hon inte ens har något visum än, utab tvingas åka hem till Sverige till det är klart.
Jag tänker så här:
Excelark.
Inte fan är hon så dum att hon drar igång ett bolag, hyr en lägenhet för 150 000 kr/månaden och anpassar hela livet efter ett bolagsbyggande i USA utan att ha ett visum klart?
Det måste ju vara enbart för att provocera fram reaktioner och klick?
Väl?
Nog för att hon är impulsiv, men inte så HÄR impulsiv?

Eller?
Vad tror ni?

476 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag må vara fattig och ful men jag är väldigt glad att inte vara IL

  Svara

   Jag också. Och hon är nog glad över att vara varken du eller jag. Fint va? 🙂

   Svara

    Fattade inte din poäng men ok.

    Svara

     Den är ganska enkel: Du, jag och Isabella är alla (gissar jag) glada över att vara den vi är. Det var inte menat som något spydigt eller tillrättavisande.

     Svara

      Jag skall för evigt bära med mig den visdom du precis gav mig.

      Svara

       Men oj, blev du kränkt eller vad händer? Uppfattar din kommentar som rätt syrlig.

       Svara

        Nope, inte kränkt. Tycker människor generellt använder det uttrycket som någon slags härskarteknik. Kränkt blir jag om någon skulle tex ifrågasätta min roll som förälder negativt eller när folk skämtar om oss homosexuella.

        Svara

         Okej, men jag skrev ju att jag inte menade det som något spydigt eller tillrättavisande. Trots det tycker jag att du svarade på min kommentar som om jag hade försökt trycka dit dig. Hur som helst, ber om ursäkt om du uppfattade det som något tillrättavisande.

         Svara

          Typ som när folk skriver; inte för att vara elak, men ..

          Svara

           Tycker inte det är samma sak. Jag uppfattade det som att Grynet tyckte det var något fel med min första kommentar. ”Förstod inte din poäng men ok” låter som att jag skrivit ngt spydigt till henom. För att förklara ett eventuellt missförstånd skrev jag därför att jag inte menade att vara spydig eller tillrättavisande. Man måste ju få förklara sig för att lätta upp eventuell dålig stämning (som allt för ofta cirkulerar här inne), tycker du inte det?

           Hamnade ev i modd.

           Nej, det är inte samma sak tycker jag. Jag uppfattade Grynets kommentar som om jag skrivit något fel. ”Fattade inte din poäng men ok” låter ganska vasst i mina öron. Jag förklarade därför i min andra kommentar (för att undvika eventuella missförstånd) att jag inte menade min kommentar som något spydigt. Man måste väl få förklara för sig för att lätta upp eventuell dålig stämning som allt oftare cirkulerar här inne, tycker du inte det?

           Jag brukar skriva typ så, vet att det förmodligen är precis det jag är, men det känns mindre elakt när det inte är syftet med kommentaren. 🤔🙄

         Nyfiken Grynet, hade du blivit kränkt om jag skrivit: ”Jag må vara ful och fattig men så skönt inte vara Grynet”? När slutar man vara resonerande och blir kränkande enligt dig?

         Svara

          19.39 Nope hade inte blivit kränkt. Angående din andra fråga så beror det väl helt och hållet på vad ämnet gäller, tänker jag spontant

          Svara

        Wow what a smart ass wimp, now you must be so proud of your passive aggressive remarks, now love and light to you let’s all be great friends dimwit 🤗😘😘😘😘

        Svara

    Kul att spendera större delen av sin tid på ett sunkigt flygplan. Finns väl inget som får en att åldras så mycket i förtid som att flyga långväga och att göra det flera gånger om året? Hek rynkor, hej glåmig hud och sprött hår. Hej Bellastyle antar jag…

    Svara

   Får känslan av att odd kommer ha barnen mer än på halvtid inom en snar framtid

   Svara

    Eller kanske på heltid!

    Svara

    Tänkte exakt samma sak igår. Om ett par år kanske vi får höra att det går så bra i USA så att IL ”måste” vara där heltid. Vi får väl se, hoppas barnen kommer först bara.

    Svara

   Har ni läst peg Parneviks inlägg om penny? Får känsla av att hon är rätt avundsjuk…varför framhäva sig själv i ett inlägg om sin syster?

   Svara

    Ja det är väldigt konstigt hur hon jämför sitt liv på det viset. Tror det svider lite extra när lillasyster får barn innan storasyster.

    Svara

     Jaaa…hon hade ju svårt att acceptera att penny blev gravid och de pratade inte på flera månader

     Svara

      jasså, ja då känns det ju som puck har rätt i avundsjukan

      Svara

      Jaha hade hon??
      Inlägget var ju annars fint som en hyllning men ändå lite märklig.

      Svara

       Jaaa de pratade i sin pod om det för ett tag sen

       Svara

      Det kan man ju förstå.. folk blir ju skittråkiga när de blir gravida och får barn! Man förlorar ju en stor del av sin relation med dem.

      Svara

     Men herregud varför skulle det svida? Du skriver som du menar i allmänhet? Kanske gäller de dessa båda, inte så stor koll på dem men Peg verkar inte så sugen på barn, eller?
     Annars skaffar man väl barn när det passar i livet och skiter i om ett syskon ”hinner först?”

     Svara

    Läste inlägget och håller med, mycket märkligt att börja prata om sig själv på detta sätt… att hon inte har man och hus än?
    Hon är väl bara tjugo nåt men verkar ha någon slags panik över att syrran hunnit före, tolkar jag det som.

    Svara

     Håller helt med!!

     Svara

     Kille har hon ju, Filip?

     Svara

   Jag med…. hon bökade likna sitt ”gamla jag” utseeendemässigt också. Tråkigt när hon var så kaxig förut att hon slutat äta onyttigt, choklad osv och därav höll sig smalare än hon någonsin varit förut när ALLA vet att man blir assmala av damppiller. Alltså folk i USA smygäter aderall för att bli smala, detta är verkligen inget nytt. Man blir sjukt smal av adhd piller speciellt i början…
   tråkigt att då vara så kaxig i bloggen bara för att hamna tillbaka på ruta ett igen ☺️😫

   Svara

    Börjar inte bökade skulle de stå 😂😂😂😂😂

    Svara

  Vem tror du ligger bakom kontot på insta?

  Svara

   Simon och Hajen i maskopi.

   Svara

    Och Odd.

    Svara

     Och prins Daniel

     Svara

      Och Leif GW.

      Svara

       😂

       Svara

        Och Donald Trump.

        Svara

         Och Nils.

         Svara

          Men sluta svamla i tråden… Alla vet att det är Markoolio som ligger bakom kontot, orka skämta som ni ovan. 🤷‍♀️

          Svara

           Säkert Erik 😅

          Nää men va fan!! Nu blev jag kränkt, IGEN, det är 57 gången idag. ’Suck’

          Inte blanda in lille Nils bubben i detta🥰

          Svara

           Exakt, aldrig i helvete att det är Nils. Nils har nog aldrig gjort en fluga förnär. Alla älskar Nils! Kom tillbaks och rädda detta vår tids Titanic!

           Skojade ju med Nils, han är det absolut inte. Det är naturligtvis Isabella själv som skapat Griploov.

    Men sluta, varför skulle Simon göra det! Hajen möjligtvis ja. Varför tillåta sådana kommentarer, varför inte ta bort det?

    Svara

     Älskar människor som inte förstår ironi!

     Svara

      Halva nöjet ju.

      Svara

     🎻

     Svara

     Det är Simon
     Det är Simon
     Det är Simon
     Det är Simon
     Det är Simon
     Det är Simon
     Det är Simon

     Svara

      Simon är på FB….

      Svara

       Nej!

       Svara

    Men det är ju CC. Kanske i maskopi med Hajen. Vem förutom dom två kan vara så besatta av IL och ha det beteendet och lägga den tiden? Dom båda har liksom tiden och lusten att häckla och förstöra för IL. Uttryck, skrivsätt, bilder och beteendet känns ju igen. Var väl CC el H som drev det fejkade herminehold-kontot också för att jävlas med IL. Att en orkar, så sjukt.

    Svara

    Ca**lla! Ca*c*m!!

    Svara

   Hajen

   Svara

    Nja fast han känns för ung och han känner väl till att klockan lämnats tillbaka och han vill nog inte utmåla sig själv som kriminell som skulle lånat ut andras pengar så njaej.. tror säkert det är C*mcam. Vem annars kan vara så besatt av IL och av att sänka, häckla och smutskasta henne. Beteendet känns igen liksom. Varför tar hon inte bort kommentarer om kontot annars liksom, och hon uppmnade här häromdagen att gå in på kontot. Hon är skenhelig och slug.

    Svara

   Vilket konto? Upplys mig!

   Svara

    Gripenloov på instagram

    Svara

     Jag hittar inte Instakontot 🙁

     Svara

     ”Gripenloov”? Kan inte hitta ett sådant konto.. 😵

     Svara

      Borta ??????

      Svara

       Fan. Hoppas inte den är borta.

       Svara

      Nej då!

      Här är det. 😊

      https://www.instagram.com/griploov/

      Svara

       Berthils kommentarer! LOL

       Svara

       ”…då har man fönat sig mer än vad som är nyttigt för hjärnsubstansen”
       😂😂😂😂😂

       Svara

       Men varför länkar du T R H? Varför vill du så gärna sprida kontot? Är det inte mobbing och trakasserier tycker du? Vet att du gärna vill spekulera, smutskasta och sänka Bella, man kan undra vad denna besatthet kommer av för andra är du alltid snabb med att försvara här men allt för att dra ner Bella i smutsen. Du letar fel och vänder allt till fel med Bella. Varför?
       Och du, så kul att du vet hur instagram fungerar nu 😉 Kanske är det du som ligger bakom kontot rent av.

       Svara

      Gav dig länk men det sitter i modd. Kanske med flit? 🧐

      Svara

       Svara

        Men varför länkar du, du som inte kude se instagran alls för några dagar sen 😉 jo sure. Jag vet varför du länkar, du njuter av att Bella håånas. Galet hur besatt du är av Bella och av att smutskasta henne. Sjukt. Skäms ee.

        Svara

         Haha, att du orkar. 😂

         Svara

     Griplov!

     Svara

     Varför tas inte denna kommentar bort? Camcam vill väl inte sprida dynga som inte kan styrkas här längre? Och hon vill väl inte mobba och bidra till mobbardrev? Eller? Varför tillåts kontot få publicitet här? Alla kommnetarer som skriver om det borde väl raderas. Det raderas ju så mycket andra kommentarer?

     Svara

    Anmäl kontot för mobbing/trakasserier.

    Svara

     Varför?

     Svara

     Nej, det är satir. Anmäl din egen sekundärkränkhet.

     Svara

      Nej det är mobbning och avser att kränka, sänka, förstöra och ge Bella dåligt rykte. Det vet ni men ni avfärdar det som satir och kul för att du så gärna vill att det ska vara kvar för du är så besatt av att häckla och sänka Isabella. Det är väl du som driver det, och du som var Mi på Bellas blogg. Och jag fattar mycket väl vem du är, lätt att se. Bara akta så du inte kraschar och går in i väggen av allt, men hatet driver väl dig så starkt och ger dig kraft, motivation och lycka. Stört.

      Svara

       En uppriktigt nyfiken fråga till alla er som känner att ni måste försvara Bella. När ni är på jobbet och hör hur kollegan i båset bredvid snackar skit om kollegan, är ni lika snabba på att förvara kollegan som ni är att förvara Bella mot alla påhopp här?

       Svara

        Självklart om en person blir orättvist behandlad och påhoppad och kränkt varje dag så JA.

        Svara

        Nu försvarar jag väldigt sällan Bella men ja, att försvara en kollega som det snackas skit om gör jag. Gör inte du det?

        Svara

         Personer jag har en relation till och som blir orättvist behandlade utan att själva bidragit till situationen försvarar jag alla dagar på året.

         Svara

     Partypoooooper 💩

     Svara

    Griploov, inte gripenloov

    Svara

   Calle Schulman!

   Svara

    Det tror jag också!

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Knappast CC.
      Märks tydligt på listiga formuleringar och ordval att det inte är CC.
      Den här bloggen är underhållande och allt det där, men kontot drivs av någon med mer spetsfundig humor.

      Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

       Det är CC! Typiskt hennes sätt att formulera sig och hennes utryck och typ av ”humor” och beteende. Vem annars har den besattheten och den tiden att lägga på IL. Vi vet att CC har det.

       Svara

        Du har det uppenbarligen. Femtielva kommentarer innehållande samma ord om och om och om igen.

        Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       Borttagen kommentar är dom som skriver att dom tror det är cc/cg.

       Svara

    Ja, kontot har ju hashtagg #calleschulman på varenda inlägg

    Svara

     Misstänkt innan att det kunde vara han, AS el S*gge E men det kanske skulle kunna vara han den där g*niet S som han kallas, kanske den där JF. Men jag tror nog CC, det är uppnebarligen någon som läst ILs blogg länge vilket vi vet att CC har, och vi vet hennes besatthet av IL och drivet att sänka och smutskasta henne, och att hon gärna lägger tiden. Beteendet känns igen. Hon drev väl det fejkade HH-kontot också antagligen.

     Svara

    Han är inte tillräckligt smart för att formulera sig på det sättet

    Svara

     Inte du heller som alltid glömmer punkt och ständigt byter namn. Hur många kommentarer har du skrivit i detta inlägg nu? Du roar dig lätt va, eller är det bitterhet? Hajen har en vana att missa punkten på slutet också. Just sayin…

     Svara

      Du jag använder inte heller punkt jag pallar bara inte trycka på den vill använda så få tecken som möjligt du däremot verkar helt överbesatt av att försvara Bella. Du har ju också koll på alla i alla kommentarsfält märker man så som du hasplar ur dig anklagelser hit och dit om vem som är vem….. jag tror dock att du är…. lillasyrran.

      Svara

   Gissar på Calle S med info från Simon.

   Svara

    Med lite hjälp av storebrorsan!

    Svara

     Nope, det där är inte skrivet av en Schulman. Både Calle & Alex har betydligt vassare pennor än så.

     Svara

      Det KAN vara en Schulman. Jag spekulerar helst inte MEN jag tror inte det är Camilla. Varför skulle hon riskera den här bloggen. Nix. Jag antar att Bella satt folk på att kolla upp vem/vilka som ligger bakom kontot. Men det är inte Camilla. Tror jag.

      Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Tips: läs Stollis kommentarer efter en fem timmar lång AW! De blir roliga igen!

     Svara

      😂

      Svara

      Tips: funkar även under ett tråkigt APT 🤷‍♀️

      Svara

      Hahaha, skrattade rakt ut åt din kommentar.
      Älskar det här kommentarsfältet alltså ❤️

      Svara

     Jag tror i så fall inte att han har lämnat information ℹ syfte att skada il men ibland kan man ju råka nämna sånt man har varit med om på tidigare arbetsplatser, ibland får man kanske väldigt många frågor som kan vara svåra att värja sig emot 🤔

     Svara

      Il = I L

      Svara

      Eller så har inte den besatta galningen fått någon information av någon alls utan bara läst bloggen helt enkelt och instagram och skvaller och fantiserar ihop, spekulerar och hittar på historier med ett syfte att sänka och kränka Bella och just för att starta rykten och göra narr av.

      Svara

    Simon jobbar för Perfectday och då är det väl inte helt otroligt om det är någon av bröderna S. Dock verkar ju inte Calle och Alex umgås (utifrån instagram) så kan ju vara Alex?!

    Svara

   Vad var det kontot hette jag måste liva upp min tråkiga fredagkväll.

   Svara

    Hej AN, kontot heter Griploov. Gratulerar dig till en riktigt livad fredagskväll.

    Svara

     Tack nu uppdaterades det och jag såg svar på det riktiga namnet.

     Svara

      Stackars Simon isåfall, kan inte vara kul för honom att jobba ihop med personer som vill jävlas med, häckla, smutskasta, starta rykten och mobbdrev mot en person han är vän med. Bella och han är inte ovänner och har inget otalt, han har ju bara pratat gott om henne ja även sedan han slutade jobba med henne. Han vet ju också att de började filma en pilot och att både AS och CC vinklar och vrider om Bella och han själv får ta emot häckel stackarn.

      Fattar inte varför vissa gnäller om att Bella vinklar när de vinklar lika mycket själva och det vinklas ju enormt mycket om Bella här – kolla bara rubriken här och att hon ”tvingas” åka hem – men nej hon planerade nog att stanna en vecka och stannar nog en vecka. Tror inte hon hittar på att visumet inte är klart varför skulle hon det haha nej det var nog ärligt och något hon inte visste om innan bara hur lång tid det skulle ta.

      Spekulationerna, ryktesspridningen och konspirationsteorierna här är galna.

      Svara

       Hej Bellsan, kul att du kikade in! 🤡

       Svara

     Ja, och kontots innehavare heter Isaak Griplööv 🙂

     Svara

      Varför vill du så gärna sprida kontot här? Vi har ju sett din besatthet av IL här Pongo och du vill gärna sprida kontot också? Du tycker inte det är mobbing att sprida dynga, hitta på, starta rykten och få dumskallar att få för sig saker OCH utseendemobba, kränka och göra narr av. Okej tycker du? Du tycker det är kul? Du som driver kontot?

      Svara

      I suck Griplööv

      Svara

    Kan inte hitta heller. Nån ovan skriver gripenloov men hittar inget som heter det 😱

    Svara

   Någon hon gjort mycket ont iaf 😹🙈

   Svara

   Har ingen aning men förstår nu efter att ha följt Bella varför Simon och Pingis i slutet av förra året drev så hårt med henne på Instagram stories.

   Svara

    Gjorde pingis och Simon det?

    Svara

     Nej men folk vände det naturligtvis till det här. De skojade men de drev inte med henne.

     Svara

   K P B

   Dvs samma snubbe som en gång i tiden drev bloggen ”Att stacka Alex Schulman”…

   Svara

    Intressant! Vad får dig att tro det? Jag var inte med på Schulmantiden men läste Tyskungenbloggen. Kan vara. But why??

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Vem är CC?

     Svara

      Den som driver denna blogg.

      Svara

   Angelica Svensson 😂 den falska kompisen som fick sparken att vara Maid of honour. Hela hennes liv kretsade kring Isabella och att vara hennes stylist, hon gjorde hela sitt liv till lags efter henne och sen fick hon kalla handen och stod där utan några andra vänner kvar för hon sprungit efter blondinbella så mycket. Ja hon kysste även odd på en fest. Kram

   Svara

  Inget förvånar mig längre angående Bella

  Svara

  Jag tror detta är ursäkten för att det inte kommer bli något i USA. Det var visumets fel att det inte lyckades, inte Bellans inkompetens.

  Svara

   Människor som tror att regler inte är till för alla.

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     👆Ett ord som bordes sättas i modd. Aldrig sett det användas i välvilligt syfte utan bara för att skada.

     Svara

      Men snälla, du som är dubbelmoralen själv borde ändå inte öppna munnen

      Svara

       Det var en gång en prins som bodde på ett slott tillsammans med sin mamma som var landets drottning. En dag sa drottningen att det var dags för prinsen att gifta sig, men han fick bara gifta sig med en ”riktig” prinsessa. Hur vet jag att det är en riktig prinsessa då, frågade prinsen. Drottningen svarade att en riktig prinsessa är så ömtålig att hon får ont av nästan ingenting. Om man drar henne försiktigt i håret eller puttar på henne lite så ropar hon ”aj”.

       Svara

        Du kan inte må bra, på riktigt. Inte med sarkastisk ton utan riktig äkta välvilja, take a chill pill.

        Svara

        Men sluta skapa såna här debatter som fyller upp kommentarfältet med trams som inte handlar om ämnet! Låt C radera om det är så!

        Svara

         k Tack detsamma!

         Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       Typ som när alla tjejkompisar nuförtiden haft pojkvänner som varit psykopater på riktigt. Ofta, liksom. Dryga as, rövhål och svin det köper jag. Men inte att psykopater plötsligt skulle vara en på fyra i befolkningen eller nåt.

       Svara

      De skadar ju andra så inget annat än rättvist.

      Svara

       Va? Vem skadade Moa tex som är den som senast fick det slängt efter sig?

       Kom på bättre argument än personangrepp.

       Svara

        Stackarn. Så för en persons skull ska vi modda ett ord? Nästa ord på tur, personangrepp?

        Svara

         En person? Ja det borde räcka tycker jag.

         Men nu är detta dessutom det senaste snutteordet som använts hela våren och sommaren.

         Din logik haltar dessutom hårt ang ordet personangrepp.

         Svara

          Ordförande för årets mest lättkränkta kommentarsfältet har talat.

          Svara

      Finns det nåt välvilligt sätt att kalla nån en narcissist?

      Svara

      ”Människor som tror att regler inte är till för alla” = en med narcissistisk personlighetsstörning. De tror att de är över ”the average man” och därmed gäller inte samma regler för dem – enligt dem. Jag har själv vuxit upp med en förälder med denna personlighetsstörning och vet hur dem fungerar. I detta sammanhang var inte ordet menat som ett skällsord utan i faktisk mening. Dem lever efter egna regler eftersom de anser sig över alla andra.

      Svara

       Jag tycker att det är illa att sätta diagnoser. Det är elakt. Och tillsist tror folk på det för de har läst det så många gånger.

       Svara

        Tillsist måste folk tro att de måste älska sina föräldrar oavsett vad och aldrig bryta med de vad de än gjort för de har ju satt en till världen 🤦🏻‍♀️

        Svara

   Vem hyr ett helt kontor i Stockholm utan att ha kollat säkerheten först…….

   Svara

    haha men exakt!

    Svara

    Typ de flesta…?

    Svara

     De flesta utan egenutnämnt säkerhetsbehov ja. Enligt henne själv har hon ett enormt hot mot sig. DÅ kanske man kollar först, eller?

     Svara

    Eller kollat att man har råd med hyran.

    Svara

    Kan det vara så att allt detta gör Isabella bara för rubriker och artiklar? Hon skrev ju stolt på bloggen att det skriva i snitt SJU artiklar om henne varje dag! (Ser gärna en källa på det)
    Hon skall ”flytta till lyxigt kontor”, hon ”skall lämna Sverige och flytta till New York”, allt detta blir rubriker som sedan inte följs upp så då springer Isabella vidare mot nästa projekt som hon gör en stor grej av och som aldrig blir av eller avslutas.

    Svara

     Ja det tror jag också, att det här är en del i storyn och inte så mycket mer. Det blev ingen klon så hon körde själv New York-storyn så länge det går/gick. Jag tänker nästan att hon inte har hyrt något kontor, men det misstänkte jag även när det gällde lokalerna i Stockholm och där verkar det ju som att hon faktiskt drog sig ur ett avtal. Eller så var det också en del av en plan, ett sätt att skapa content, som fick till konsekvens att hon sabbade affärskontakter. Det slår mig nu att jag läste på pingis insta i vintras att Linus i nth var särskilt glad när il var åter i landet. Han har inte del i det anonyma kontot då 🤔 har väl anledning att vara lite upprörd?

     Svara

   Är lägenheten hyrd på ett år så blir det en dyr historia. Då ska hela hyran betalas vare sig någon bor där eller inte. Nästan två miljoner svenska pengar.

   Svara

    Det bor ju anställda där.

    Svara

    Tror det bara var sex månader. Så hyrestiden lär vara över innan hennes visum är klart.

    Svara

     Tar ett visum mer än 6 månader?

     Svara

  Tilde de Paulas sommarprat idag ”Jag älskar mitt jobb, men jag älskar mina barn mer”.
  Bellas sommarprat ”Att bygga bolag är mitt stora kall i livet. Att vara en företagare kommer mer naturligt för mig än att vara en mamma.”
  Alltså; bara tanken på att vilja flytta ifrån sina små på halvtid och bo på andra sidan planeten…. Och att hon på instagram kallar dagen hon signade lägenheten för den bästa dagen i hennes liv.

  Svara

   Usch så hemskt egentligen…

   Svara

   Men snälla…sluta med skammande och fel-letandet och vända allt till fel och vinkla! Bästa dagen i hennes liv var såklart lite överdrivet men ett sätt att säga att hon var glad typ. Hon säger inte att hon älskar sitt jobb mer än sina barn, hon är däremot ärlig och säger att vara företagare kommer mer naturligt för henne än att vara mamma – betyder inte att hon inte vill vara mamma eller inte älskar sina barn. För övrigt så finns det många föräldrar som bor långt ifrån sina barn, och helt ärligt vad spelar det för roll var hon bor de veckorna hon inte har barnen? Det är ungefär samma sak som att en förälder inte kan resa långt bort från sina barn. Så trött på detta skammande av Bella och att ALLT hon gör ska vändas till fel.

   Svara

    Konstigt då att alla hennes företag förutom ett hittills floppat när det kommer så naturligt..

    Svara

     Alla hennes företag har INTE floppat, oavsett så kan hon ha en entreprenörs-själ ändå vilket hon uppenbart har. Det var ärligt och modigt av henne att säga att det kommer mer naturligt för henne att vara entreprenör än att vara mamma – inte alla som vågar visa svagheter, och det betyder inte att hon är en dålig mamma eller ogillar att vara mamma.
     Men klart att Bellbelackarna ska vända det till fel och något dåligt, allt går att vända till fel om man vill. Tröttsamt.

     Svara

    Hon har dock ställt barnen i relation till karriären flertalet ggr i sina inlägg och aldrig skrivit att barnen går före, utan hintat på tvärtom.

    Svara

     Som kvinna (med barn) tycker jag det är rätt skönt när folk inte tjatar om sina barn offentligt? Det betyder ju inte att man inte älskar sina barn, ni borde inte ta det personligt.

     Svara

      Som kvinna, utan barn, tycker jag det är underbart när folk inte tjatar om sina barn offentligt. Tror inte jag skulle tycka annorlunda då det är hyfsat ointressant att få höra om folks barn hit och dit.

      Svara

       Men hon tjatar ju oavbrutet om sina barn. Och de är på bild nästan varje dag.

       Svara

        Nej Vanessa, det är just det att Bella faktiskt INTE visar sina barn så som andra gör. Pratar/skriver hon inte om sina barn så klagas det på det, skriver/pratar hon om sina barn så klagas det på det, då är det fel. Visar hon lite lite av barnets ansikte på en bild så blir det ramaskri och rubriker och bilden sprids i tidningar, för att hon sagt tidigare att hon inte ska visa sina barns ansikten. Kenza sa samma sak men visar sitt barn ändå – ingen klagar.

        Bella kan inte göra något rätt – det har blivit en grej här, c har startat typ en trend och typ drev, och det är en sport för vissa att leta fel på Bella, vända allt till fel och skamma henne för ALLT. Vad hon än gör hur hon än gör så är det fel. Sjukt. Måste vara fruktansvärt påfrestande för henne.

        Svara

         Kan det inte bero på att (nästan) ALLT som hon gör är eller blir fel? När man tänker efter är det inte så konstigt, BB har ingen utbildning och hon har (bevisligen) bristande etik. Sådana personer brukar det gå snett för, förr eller senare.

         Svara

    Hur kommer det sig att man aldrig ser dig kommentera på Bellas blogg?
    Du har en viss stil och den här typen av försvarskommentarer finns inte där.

    Svara

     Men du är där och skriver skiit Emma? Märkligt att så många här har koll på Bellas blogg (nåja) men ingen läser den ehum. Jo det finns försvarskommentarer där också ibland och det är ju samma sak där att någon härifrån blir irriterad om någon försvarar Bella el ger beröm och skriver snällt då hoppas den på precis som här. Alltså det är så sjukt.

     Svara

     För att denna ”Anonym” är Bella. Märks på stilen + att hon postar mitt på natten svensk tid, kväll/tidig kväll i nyc.

     Svara

   Ja, alltså är man barnfri varannan vecka kan man såklart göra vad man vill men att med glädje välja att bo på andra sidan jorden… Vill man inte vara nära utifall att? Typ om barnen blir sjuka, hamnar på sjukhus, blir akut mammasugna och vill träffa henne osv osv.

   Svara

    Under skilsmässan när lillan typ bara var två år så älskade hon ju att visa upp hur lite hon var hemma, Odd hade ju barnen jämt enligt hennes egna blogg.. Sjukt, snarare borde man väl tänka tvärtom och vilja vara där extra mycket.

    Svara

     Fast nu ville ju Isabella inte ha barn. Odd var den som tvingade och tjatade till sig barnen, som så extremt många andra egoistiska män gör idag. Det tog slut mellan mig och mitt ex att han skulle ha barn och såg mig som någon vandrade livmoder…..

     Isabella var alltid kär i odd och ville göra honom till lags. Dont get me wrong, jag gillar inte hur Isabella är som person då hon är så otrevlig och arrogant de gånger jag träffat henne. MEN om man skriver i sin blogg att man vill sterilisera sig 4 år tidigare och sen får man barn pga av att ens kille pushat en. Ja då är det liksom inte så konstigt att hon kopplar bort barnen helt på sina barnfri veckor. Mest sorgligt är de såklart för barnen. Men Isabella ville aldrig skaffa barn från början så VEM är förvånad 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

     Svara

      Så Bella var så mesig och svag att hon inte vågade stå upp för det hon tyckte, utan lät sig styras av en man och valde att trycka ut ungar för att pleasa honom, för att sen strunta i ungarna?
      Herregud så idiotisk och oansvarig är inte ens Bella.

      Svara

       Extremt många kvinnor låter sig pressas av män som vill skaffa familj. EXTREMT många starka kvinnor bli pressade till det pga av männens krav, rädslan att inte passa in i samhällets krav, föräldrars krav, vänners krav.
       Vet du hur utdömd, utfrågan och utfryst man blir om man säger man inte kommer skaffa barn?
       Jag har brutit upp med 2 pojkvänner pga av det och många ”vänner” fattar inte vad det är för fel på mig som inte ska skaffa barn trots att de inte ens vet om anledning till varför…

       Så ja Isabella blev mycket pushad av Odd.

       Svara

    Vet inte om du har rätt. Oavsett vad jag och barnafadern tycker om varandra vet jag att han älskar sina/våra barn högt. Jag kan lugnt vara borta en vecka ibland. Barnen är i trygga händer.

    Svara

    Men hon är ju iaf med sina barn varannan vecka, det finns andra som väljer att bo långt ifrån sina barn för att istället göra karriär och ha sitt liv och träffar barnet bara lov och helger. Det är ju ingen skillnad egentligen på att bo 30 mil ifrån än 300 mil ifrån. Tänk också på att Bella är ung och att hon gillar karriär och företagande är inte fel, hon har iaf inte valt bort barnen utan bor med dem varannan vecka.

    Det är ju samma sak som att en förälder reser bort långt en vecka, ska en mamma inte kunna resa någonstans då för något k a n ju hända, barnet k a n bli sjukt el hamna på sjukhus… – men så kan man ju inte tänka. Sen kan jag förstå vissa som inte vill bo långt ifrån sina barn men jag kan också förstå att Bella vill göra karriär och uppleva världen, när hon ändå är utan barnen.

    Svara

     Fast hon upplever ju inte världen. Hon sitter och instagrammar på sitt hotellrum oavsett vart hon åker. Det skulle hon likaväl kunna göra på Lidingö.

     Svara

   Jag kan känna bara jag är fyra fem mil bort från mina barn och något händer, att det är väldigt långt bort. Mina barn är äldre nu (17, 15 och 12) men det har hänt alla tre något så jag fått åka akut för att hämta på dagis, fritids eller skolan och antingen ta hem dem sjuka eller åka till akuten. Även om det finns en pappa vill jag vara med mitt ledsna barn på sjukhuset.

   Svara

    Bella VABar inte sina egna barn. Det gör Odd eller barnflickan.

    Svara

     Glömde hemma-teamet.

     Svara

     Jaha? Rimligt om ena mamman eller pappan jobbar mer, inte sant?

     Svara

      Du kan väl definiera ordet jobb, för att vi ska förstå vem som jobbar mest.

      Svara

    När jag var barn, mellan 5-15, ville jag bara ha min pappa vid sjukdom och olycka. Men om det var kalas, bus eller äventyr hellre min mamma.
    Har inte med kärlek att göra, var och en var bäst i olika situationer. Jag älskade båda lika.
    Tror inte jag var/är unik, det är nog fler med samma tankar och känslor.

    Svara

     Började gråta när jag läste, så fint!

     Svara

    Jag är separerad och har barn varannan vecka. Reser ofta. Är barnen sjuka eller något händer har de sin pappa, fastar, farföräldrar, vänner. Telefon och FaceTime finns.
    Det funkar bra, är tryggt.
    Händer det något stort får man ju resa tillbaka naturligtvis.
    Det här är något jag har jobbat på, att mina barn ska ha många trygga relationer förutom mig.
    Jag tror det kan vara svårt för en mamma i en traditionell kärnfamilj med vad jah skulle kalla ”småstadsvärderingar” att förstå detta.
    Det är ett annat sätt, och ditt sätt är varken bättre eller sämre.
    Släpp taget och lita på medmänniskorna är mitt råd.

    Svara

   Men hade det varit en man så hade ingen tyckt att det var konstigt. Barnen har det väl bra hos sin pappa. Och roliga dagar med sin mamma ibland.

   Svara

    Stör mig så på den här typen av kommentar. ”Om det hade handlat om en man..!”

    Vet du nej. Jag – och jättemånga med mig vågar jag påstå – tycker såna här saker är lika konstiga eller fel om det varit en man.

    Det är lika knepigt i mina ögon när en man aldrig är den som tar VAB, och det är lika svårt att förstå när en man väljer att ha typ två helger om året och frivilligt ger mamman all tid osv osv osv. Föräldrar ska vara jämställda. Det ser tyvärr inte ut så… Men jag dömer dem utifrån att de båda ska känna lika stort engagemang osv oavsett könet.

    Svara

     Men vad är det som är konstigt och fel? Att vuxna människor har ett liv utanför sina barn? Det vore ju bedrövligt om man aldrig kunde resa iväg utan dem.

     Svara

      Det var nog inte alls det som var kärnan i kommentaren. Men att alla föräldrar oavsett kön borde känna samma ansvar för sina barn och faktiskt också prioritera dem framför annat i sina liv.

      Svara

       Men sluta nu, de har ju varannan vecka! Finns andra kända kvinnor som varit långt ifrån sina små betydligt mindre barn i flera flera veckor vilket inte Bella har iaf. Så tagga ner.

       Svara

       Hur mycket har inte Tilde varit borta från sina barn kvällar och helger när hon jobbat. Och hon har varit på resor så säkerligen varit i från dem en del. Och vissa barn har hon kanske bara varannan vecka med tanke på att hon har barn med flera tror jag (?). Så hon har nog varit i från sina barn i samma utsträckning som Bella om inte mer.

       Svara

        Känner du Tilde och Bella? Hade du lyssnat på deras sommarprat kan du inte ha missat hur olika de pratade om sina barn.

        Svara

   Stackars hennes fina barn. Finns mångasom skulle älska och ge mer för sina barn emotionellt än henne.

   Svara

    Jag tycker såna här kommentarer är nästan morbida 🙂 Du tror väl ändå inte på riktigt du vet hur hon är som mamma? Hon är nog definitivt inte sämre än dig 🙂

    Svara

   Gör inte Filip eller Fredrik samma sak? Nån av dem bor väl i USA och barnen här

   Svara

    Nej, Fredrik och hans fru bor i Sverige med sina barn, Filip lämnade sin fru och deras liv i USA och drog sig tillbaka till Sverige, hon har mest vårdnad av barnen. Ingen gör som Bella och tur är det.

    Svara

  Men tror du verkligen att hon hade hållit sig borta från lägenheten/New York i 6 veckor enbart för att provocera?

  Hade väl varit än mer provokativt att skriva att visumet redan var klart och att det gick såååå smidigt och inte var några problem alls och gick jättefort att få?

  Svara

   Nej, jag tror alltså att visumet redan är i hamn eller i alla fall nära att gå i genom och att det här enbart är en strategi för att få klicks.
   Hon är nog snart tillbaka i NYC ska du se, viftandes med sitt visum i passet.

   Jag vägrar tro att någon enda människa är så här dum och skaffar attributen till bolagsbyggandet INNAN hon överhuvudtaget FÅR bygga bolag i USA.
   Det är lite som att vilja ha en Porsche och upptäcka att man inte har tillräckligt med pengar för att köpa en, så istället köper man 4 vinterdäck.

   Svara

    Folk i panik gör konstiga saker.

    Vi får väl se. Jag vet faktiskt varken ut eller in om vad jag ska tro. Men med tanke på hur det såg ut med kontor-gate så är inget otroligt för mig längre.

    Och jag undrar verkligen vilken sorts visum hon skulle bli beviljad annat än typ P-visum. 🙃

    Svara

     H-2A Säsongbetonande jordbruksarbetare? 😁

     Svara

      Hahaha, nötter då eller. 🥳😂

      Svara

     Just kontorshistorien är ju en av de märkligaste sakerna som IL gjort (tillsammans med hänga-ut-Hajen-grejen). Kom på att det var för dyrt och lämnade kompisen Linus i sticket? Hade fått för sig att leka affärskvinna i NY och inte vara kvar i Sverige? Märkligt var det i alla fall och säkerheten var garanterat inte anledningen.

     Svara

      Dessutom lämna med beautybolaget, det framgångdrika bolaget utan ordentliga arbetsplatser. Skumt. Credd till Linus som håller god min utåt.

      Svara

      Men hon är ju inte bra för företagen säger ni ju så det borde väl vara positivt då för Linus och NTH att hon lämnade?

      Svara

     P-visumen är ju bara för atleter så hon kommer nog försöka få ett investerar-visum. Det finns inga andra visum vad jag kommer på som hon skulle kunna ha för det är ju inte till USAs ”fördel” att hon ska flytta dit.

     Svara

      P (artister, underhållare)
      Typ P-visum utfärdas till vissa idrottsmän, underhållare, artister och viss väsentlig stödpersonal som kommer till USA för att uppträda.

      Detta innefattar typ P. 😉

      Svara

    Tror inte det. Om det hade varit i hamn så tror jag hon redan hade viftat med det och skrivit något i stil med hur ”lätt och smidigt det går med visum när man har en bra och hållbar bolagsidé som de amerikanska myndigheterna verkligen tror på”

    Svara

    Det är svårare än någonsin att ”skaffa” visum just nu. Trump ändrar reglerna kring det bokstavligen varje vecka just nu. Min pojkvän håller just nu på med att förnya sitt visum som han haft i snart 10 år och det är inte så lätt. Tror snarare att hon har underskattat hur lång tid det tar. Dessutom är hon känd för att slarva med saker (det säger hon själv) och det kan stå henne dyrt här för har man nekats en gång blir det svårt att söka igen.

    Svara

     Starta bolag i USA + ansöka om visum är nog hundra gånger krångligare än att skicka in skilsmässopapperen i tid…

     Svara

      +1
      Speciellt när man inte har en riktig affärsidé

      Svara

      Är det någon som har följt upp om de orkade skicka in dem i tid en andra gång eller går de fortfarande runt och är gifta?

      Svara

       De är skilda sedan en tid tillbaka.

       Svara

     Fast Bella är ju blond och troligen mer än välkommen av Trump.

     Svara

      Hon gör ingen riktig nytta så tror inte hennes hårfärg påverkar honom så mycket…😎

      Svara

     Ja vi vet ju att det slarvades med handlingarna som gjorde att skilsmässan blev mer långdragen än nödvändigt…….Man tycker att någon skulle ha skaffat bättre koll på hur juridiken fungerar när det gäller både skilsmässor och visum….

     Svara

    5 augusti skrev Bella
    ”Just nu är vi i en process med visum till mig och anställda och etablera bolag i USA.”
    https://www.isabellalowengrip.se/2019/08/05/ny-vd/
    Jag tror att man underskattat visumprocessen och den amerikanska byråkratin och helt enkelt hamnat i tidsnöd.
    Hyreskontraktet skrevs redan 5 juli och då borde Bella rimligtvis ha fått signaler om att visum skulle beviljas för henne och Charlotte.

    Svara

    Hon kanske inte vill p g a annat spännande nypa sig i armen äventyr resa till NYC på 5 veckor.

    Svara

    Sorry camcam men jag iaf tror faktiskt hon är så dum. Människan är ingen företagare, hon är en bloggare som leker företagare för att ha content.

    Svara

     Så sant som det var sagt.

     Svara

    Eller utan att ha körkort…

    Svara

     Man kanske köper sig en Bentley utan att ha körkort!

     Svara

    Jag håller med, det måste vara ett spel. Ingen vettig människa drar igång hela den här cirkusen utan att tänka på visum. För det flesta är det det som är prio ett. När visum faller på plats fixar man övriga saker.

    Svara

    Men det är väl klart att hon inte ljuger om detta och att visumet inte är i hamn ännu men ja nära är det nog som hon ju säger, 5-6 veckor. Men man vet ju inte kan ju ta längre tid med. Tror inte de sökt först nu utan tidigare men att det tar tid.

    Hur skulle det vara en strategi för att få klicks? Detta skriver hon ju endast på sin blogg och man måste gå in på bloggen för att veta att det står där – hon clickbaitar inte via instagram som en del andra gör.

    Tror hon helt enkelt missbedömt hur krångligt det skulle vara och hur lång tid det skulle ta. Hon har väl antagligen fått information tidigare om att det inte ska vara svårt eller ta lång tid. Och nu fick de tänka om lite och fick veta att det tar fler veckor än väntat och att hon fick rådet att inte återvända förrän processen är klar. Hon kastas inte ut, tvingas inte åka hem utan stannar nog veckan ut som planerat.

    Andra påstår ju att det tar år konstigt nog, och du att det redan är klart. Tar nog tid med att registrera bolag och få arbetsvisum, ingen enkel process men år ska det nog inte behöva ta.

    Du har haft teorier förrut som visat sig inte alls stämma. Tror inte hon ljuger om detta. Tror du har fel igen.

    Svara

    Jag tycker också det är skumt…. För det innebär ju att alla möten och hon har väl redan signat en kund, men utan att tjäna något på det för det skrev ju hon själv att hon inte kunnat ta betalt för något…. Så hittills har allt då varit pro bono…..fast det låter ju också konstigt… Att Bella gör något som inte ger någon inkomst…..hon ska ju vara en sån smart business woman.
    Fattar inte och följer med intresse.

    Svara

  Det jag inte förstår är hur folk fortfarande blir provocerade och fortsätter spekulera hit och dit. Eller att folk ens fortsätter läsa. För gud vad ointressant hon är, får typ huvudvärk för att allt är så jävla tråkigt. Känns liksom dammigt.

  (nej jag är inte avundsjuk eller bitter, bara för gammal tror jag)

  Svara

   Håller helt med! Det enda provocerande med ILs blogg är att den är så erbarmligt tråkig och tafflig (se samarbetesbilderna som alla har samma koncept; blank tjej ler mot en produkt) trots att ett helt ”team” står bakom. Ärligt talat är hela klabbet inget annat än världens mest omfattande omgång leka-med-barbiedockor.

   Svara

    Läs sista stycket i annonsen för Ellens intimkräm. När hon börjar svamla om mediebevakningstjänst..? Är hennes spökskrivare hög på nåt eller? Jag håller med om att IL i sak är sjukt tråkig, hon skriver aldrig om nåt vettigt eller ger en riktig insyn i sånt hon påstår sig kunna t ex företagande, antagligen för att hon egentligen inte kan särskilt mycket. Jag är mest fascinerad över hur långt det faktiskt går att komma på lögner och fejk, att folk in i det sista vill tro på den bild hon ger av sig själv trots att hon avslöjar sina strategier helt öppet och sällan fullföljer det hon påstår att hon ska göra.

    Svara

     Mediebevakningstjänst är helt enkelt vad som förut kallades Pressurklipp som företaget då också hette. Det heter idag Cision och bevakar alla medier åt sina uppdragsgivare. Inget konstigt med det. De flesta företag, kändisar och näringslivspersoner har sina namn osv på bevakning hos Cision.

     Svara

      Isabella nämner att det skrivs i snitt sju artiklar om dagen om henne! 😳

      Svara

    Från Löwgrip Invests hemsida (där Simons mejl fortfarande står):
    ”Som pionjär i bloggbranschen, med över tolv års erfarenhet som Nordens största bloggare, har Isabella Löwengrip lyckats bygga upp en enormt trovärdig plattform där följarna genuint litar på det som kommuniceras. De inlägg hon gör får en otrolig genomslagskraft, vilket är värdefullt i både varumärkesspridning och marknadsföringssyfte.”

    Svara

     Eh, trovärdig? 🤣

     Svara

   Håller med mer ointressant människa får man leta efter

   Svara

    Instämmer.

    Svara

   …det är ju lite som en dokusåpa som aldrig tar slut, eller telenovela. So fun!

   Svara

    Ja det här är som glamour och days of our lives, dallas och jag vet inte vad 🤭

    Svara

  Ju mer hon är där med turistvisum desto svårare kommer det vara att få klart arbetsvisumet eftersom dom kommer undra och kanske utreda vad hon faktiskt gjort i USA under sina vistelser med turistvisum. Om hon inte får klart med det till höstlovet när hon ska ta med barnen dit är det nog smartast att stanna hemma!
  Men jag tror att Charlotte eller vem det nu är som ska bo där kommer få slita hårt och om det inte funkar så kan Isabella skylla på att visumet inte gick igenom och slipper erkänna att det inte gick hem i NYC (som hon är så förtjust i att skriva hela tiden. NYC NYC NYC)

  Svara

   Slita hårt med vad? VAD exakt är det dom ”jobbar” med där?? Vet nån det?

   Svara

    Nej och agency’n har intet namn??

    Svara

  Kul fotobombning. En av Bellas kompisar eller en linslus från New York?

  What’s ’excuse me’?

  Svara

   Tänkte också på det!

   Svara

  Hon har tagit betalt i USA… Skriver nu i bloggen att hon måste vänta med det till dess att visumet är klart… Någon är henne på spåren och allt har INTE gått rätt till. Hon får inget visum om det kan bevisas att hon tagit betalt av kunder. Hon försöker mörka sanningen…

  Svara

   Ja, väldigt märkligt skrivet av henne, reagerade också på det! Du är henne på spåren!

   Svara

    🧐🧐🧐

    Svara

   Vilken härlig & spännande konspirationsteori 🙂 Synd bara att hon haft rätt att jobba i USA fram till nu på vanligt turistvisum 12 veckor åt gången så måste tyvärr göra dig besviken.

   Svara

    Så varför skriver hon att hon inte tagit betalt?

    Svara

     Ingen aning, inte läst hennes blogg. Hon har kanske nytt bolagssäte eller planerat nytt säte i USA? Så då vill hon väl påpeka att hon följer de nya regler som kommer med det.

     Svara

    Man får inte jobba och ta betalt på ett turistvisum.

    Svara

    Nej du får inte ta betalt för jobb på turistvisum. Varför sprider du osanningar?

    Svara

    Nej, men får inte jobba i USA på turistvisum, man får däremot vara på affärsresor och privata resor.

    Svara

     Ja, du får vara på affärsresor i USA för det utländska företag där du är anställd. Affärsresor är när man träffar kunder, leverantörer, media osv. Men du får inte utföra lönearbete för amerikanska företag i USA på enbart ESTA alltså turist- besöks+ och affärsvisumet.
     Det är inget konstigt för så fungerar det i alla länder. Ibland behövs särskilt visum även för affärsresor men i USA fungerar det med ESTA som motsvarar Visa Waiver-programmet.

     Svara

    Du får absolut inte jobba om du vistas där på ett ESTA eller annat typ av turistvisum. Självklart kan hon ju blogga osv. men hon får inte arbeta eller på något sätt tjäna pengar på sitt besök i USA. Du får inte ens gå på affärsmöten, networka eller dela ut ditt CV under vistelsen!

    Svara

     Men det har hon gjort. Även ”kontor” (läs skrivbord) på Svenska handelskammaren.

     Svara

     Är det inte precis just det hon gjort?

     Dessutom skapar hon content till Instagram vilket måste ses som arbete, plus att hon gör samarbeten?

     Svara

     Du får visst gå på affärsmöten med ESTA. Zet har jag gjort och uppgett varje gång vid border/passport control att det är affärsmöten. Jag fick t.o.m. visa mötesagendan och visitkorten en gång för att släppas in i landet.

     Svara

      Inte om syftet med mötet är att du ska starta eget i USA utan arbetsvisum. Sjävklart kan du gå på andra typer av möten.

      Svara

       Men sluta nu! Hon får visst gå på möten, nätverka och dela ut sitt cv om hon så vill. Hon får även lägga upp instagraminlägg om hon vill. Svenska handelskammaren borde väl inte ge kontorsplatser till svenska företag då om de inte vet hur det ska gå till och vad som tillåts. Menar du att artister får inte åka till usa och skriva låtar eller göra promotion, skapa kontakter, eller spela in tv-program däröver?

       Svara

     Och hon som haft kontor där och allt. Självklart har hon bara låstsasjobbat på kontoret.

     Svara

    Du får.. inte jobba på turistvisum.. lärde jag mig nu

    Svara

    Nej man får inte jobba på ett B1/B2 visa.

    Svara

   Men sluta nu! Sluta sprid lögner och starta rykten! Du vet inte om hon tagit betalt så bara lägg ner!! Varför skulle hon ha gjort det förresten, för att de haft möten som sen ev ska leda till samarbeten oavsett om de jobbar i us eller här eller varsom. Möten brukar inte ge något betalt men kan leda till saker, hon tjänar inga pengar på möten.

   Märker att vissa av er vill förstöra för henne och TRH önskar att hon inte ska få visum och att det ska gå åt helvete för henne. Skrämmande och tragiskt med denna missunsamhet och mobbingen för ja jag tycker det är mobbing. Sorgligt.

   Svara

    Tröttnar du aldrig på dig själv?

    Svara

     Skrivet 04.49…

     Svara

    Anonym 04:49 – om det är så att IL under hela våren pendlat till nyc 1 ggr/månad för att förbereda sin etablering, förhandla kundavtal mm och haft ett B1/B2 visum har hon brutit mot usas visumkrav.
    Det folk undrar över är hur hon i elfte timmen inser att det är svårt att få visum till USA.
    Det jag undrar över är om hennes rådgivare, medarbetare med uppehållstillstånd i USA samt svenska handelskammaren förklarat för henne vad som gäller.

    Svara

  Intressant, hon har inte kunnat jobba där borta skriver hon..

  Innebär det att hon inte gör avdrag för resor mm då heller?

  Svara

   🛫✈️🛬

   Svara

  Tanke 1 .. Isabella borde väl ha bokat upp en massa möten med företag / kunder / varumärken / kontakter i branschen eftersom hon ÄNTLIGEN skulle starta ( för inte skulle hon väl sitta vid köksbordet och knappa på datorn bara eller Pw promenader i central park) ..som hon nu måste avboka pga av visum strulet …inte lätt att boka om och sänder ut en oseriös start från en kunds perspektiv. Telefon är aldrig samma sak som ” in person” i det landet .. speciellt inte om man är ny på marknaden och vill ”slå”
  Tanke 2 .. När hon gör reklam på sin story för Butterfly så har hon indirekt börjat arbeta i NYC trots att arbetsvisumet inte är klart .. Dom kollar upp sånt .. har advokaten bett henne ligga lågt så borde hon nog inte ens visa upp amerikanska företag på sina sociala medier och hålla i någon kartong om hon vill arbeta i USA .. sånt kan få dem att lägga ner hennes drömmar illa kvickt och inte godkänna henne…

  Svara

   Ju snabbare det skiter sig för henne i USA desto bättre för alla!

   Svara

    Hon har lite tendens till mytoman.

    Svara

     Lite…..

     Svara

   De har all rätt att gå på möten där utan visum, men de kan inte starta upp en egen verksamhet utan att ha visumet tror jag inte. Möten får de gå på ändå. Och jo hon får visa upp utländska företag i sina kanaler. Förstår att vissa här önskar att hon inte ska få visum och att allt ska gå åt helvete för henne så av den anledningen så bör hon kanske ligga lågt och inte berätta för mycket om saker och ting.

   Svara

    Hon har iallafall tagit massa instastorys på deras möten osv..

    Svara

     Ja? Hon har rätt att gå på möten. Även att visa upp det på sin instagram.

     Svara

   Undra hur det kommer gå när hon planerat att vara 10min sen för möten gör att slippa smal talk…

   Svara

   Exakt min tanke. Är det inte krav på att visa upp sina sociala medier?

   Svara

    Jo man måste kunna namnge sina sociala medier. Förut var det bara för medborgare av ”riskländer” men nu är det för alla. Inte så smart att skriva att man vill bo i USA på sociala medier för då kan allt skita sig och man kanske inte ens kan komma in i landet

    Svara

   Kan inte ngn tipsa amerikanska konsulatet/de som beviljar visum? 😁

   Svara

  Nja, jag tror på äkta klantighet.

  Svara

   Inkompetens är det rätta ordet!

   Svara

    Vilken tabbe isåfall. Eller är det planerat och hon har insett att hon aldrig kommer bli världens mäktigaste kvinna då hon inte kan någonting.

    Svara

   Lite som med skilsmässan dom ”glömde” fullfölja så betänketiden började om.

   Svara

    Jag tror att någon part motsatte sig fullföljd eftersom villkoren inte var färdigförhandlade.
    Det var därför som ansökan förföll och måste förnyas.
    Två advokater glömmer inte fullföljd efter betänketiden.

    Svara

     De överklagade ju tingsrättens avskrivningsbeslut?

     Svara

     Sluta sprid felaktigheter. Det räcker att den ena parten begär fullföljd. Ansökan förfaller inte för att någon motsätter sig fullföljden. Då hade ju många inte kunnat skilja sig. Så jo, båda har missat det/ valt att ej skicka in fullföljden.

     Svara

  Jo jag tror hon är så dum. Och omger sig enbart med ja sägare alternativt folk som inte vågar berätta för henne hur det funkar med USA och visum?

  Svara

  Fattar inte helt poangen med ”provokationen” eller inlagget. Det ar ju inte jatteovanligt att ett visum blir forsenat eller tar langre tid pa sig an man tror? Alltsa, jag forstar inte varfor folk insinuerar att hon gjort nat konstigt, hon vill val fixa med sin nya lagenhet nagra veckor i fortid, what’s the big deal?

  Svara

   Har du levt under en sten? Det är Bella vi pratar om. Läste du ens inlägget?

   Svara

    Fast vadda. Inlagget handlar om nan som vantar in sitt arbetsvisum och darfor aker hem pa sitt gamla turistvisa tills det ar klart? Inte jattespannande eller jattekonstigt..? Historien blir ju inte mer spannande for att det ar IL det handlar om, det later ju som ganska normalt forfarande.

    Svara

     Tror att poängen är att hon skrivit på hyresavtal osv. redan, trots att visumet inte är klart.

     Svara

     Men snälla, hon har hyrt en svindyr lägenhet utan att ens veta om hon för stanna i landet eller inte. Det är ju inte lite korkat. Sen har hon även tagit betalt i landet när hon varit där på turistvisum, det kan vara något som kan sätta käppar i hjulet.

     Svara

      Men sluta sprid rykten och hitta på! Du vet inte om hon tagit betalt i landet, lägg bara ner!! Hon har nog tagit reda på om de får jobba där, även fast det inte är klart ännu. Hur fasen orkar ni, blir fn mörkrädd.

      Svara

       Uppenbarligen inte eftersom hon förhandlat avtal med amerikanska bolag i USA utan annat än ett turistvisum.

       Svara

     Hon fikar efter tyck synd om mig poäng.

     Svara

     Hon har hyrt en lägenhet för 150 000 kr i månaden. Utan att veta om hon kan börja jobba där. Är du med?

     Svara

      Skulle tro att det är lättare att få visum om man har en bostad också, att det kan snabba på processen då så kan vara en anledning.

      Svara

     Jag tror att vi hade tänkt så med vem som helst annan men här har vi verkligen foliehattarna på, rätt eller fel inte vet jag men tack för att du sakligt vänder på perspektiven.

     Svara

  Ja alltså man blir ju helt matt… hyra en lgh för 150k i månaden och sen inte kunna vara där på minst 6 veckor…(?) logiskt?
  Nää.. nåt generalknas eller alt uttänkt strategi ligger bakom…

  Sen ska man inte kommentera utseende o smaken är som baken.. men alltså klädstilen är väl numer helt tantanpassad? Hon skulle kunna vara samshing hot i andra outfits… ja herrejisses…

  Svara

   Ja, hon ser mer ut som 60+ än 28 år.
   Inget fel i det om det är själva syftet 👵🏼 men betvivlar det starkt! 👱🏻‍♀️

   Svara

    Ja precis det jag menade! Tack!
    Hon vill väl se ung o smashing ut?! Men hallå… vad för stylister har hon o har haft senaste åren? Eller har de inget att säga till om?

    Svara

     Tror hennes stylister kommer direkt med lönebidrag från arbetsförmedlingen!

     Svara

      Men det har inte låtit så… fast iofs är nästan inget som det låter i Bellsans värld…

      Svara

   Fast det beror på hur man räknar.

   Det är 150’ för dem som betalar med sin nettoinkomst. Men om hon tar det i bolaget så betalar hon med bruttopengar dvs oskattade pengar och då motsvarar det mer ca 60’ om det varit för någons nettopengar.

   Alltså inte så dyrt om det går via bolag för det är pengar som annars hade gått till skatt.

   Svara

    Fast 150k är mycket pengar hur som helst. Förklara för en oförstående varför ett företag skulle betala 60k bara för att det är USA?

    Svara

     Är hyran 150″ så betalar företaget 150″.

     Svara

      Tack, blev lite orolig att jag var helt ute o snurrade. Hela lägenhetsgrejen är bra skum… det är nåt upplägg som vi inte vet om, annars skulle hon inte göra så här…

      Svara

     Undrar: Ja så klart. Men hur mycket det påverkar din plånbok ifall du betalar med oskattade pengar eller skattade blir skillnaden stor. 50-60%.

     Så jag gjorde jämförelsen om hur du som inte har ett företag skulle betalt för hur det sedan i slutändan påverkat din privatekonomi.

     Svara

      Dina kunskaper och matte har kraftiga begränsningar, låt mig hjälpa dig.

      Svenskt bolag som hyr lägenhet i USA, hyra: 150 000 kr (används lägenheten uteslutande för företagets verksamhet som t.ex. kontor får företaget ta hela kostnaden).

      Person som skall betala hyran privat, hyra: 150 000 kr.

      Om denna person skall få ut en månadslön av ovanstående svenska företag tillräckligt för att betala hyran (150 000 kr efter skatt är dragen på lönen) behöver personen få en bruttolön på 311 360 kr (exempel är beräknat på att man bor i Stockholm, skattetabell 31 och är kvar i Svenska kyrkan).

      Det svenska bolagets kostnader för att kunna betala ut denna lön är ytterligare 31,42 % i pålagda arbetsgivaravgifter. Total kostnad för bolaget blir då 409 189 kr.

      Svara

      Tilläggas skall att om det är företaget som betalar hyran för lägenheten och låter sina anställda/ägare bo där kommer dessa garanterat blir förmånsbeskattade.

      Svara

    Du visar gång på gång att du inte har en aning om vad du skriver om.
    Läs på lite om hur ett bolag fungerar innan du kommer med denna typen av korkade utspel.

    Svara

     😂

     Svara

    Ingen bryr sig om hur du räknar.

    Svara

   Inte omöjligt att ES är inblandad i lägenheten. Han känner ju folket inom branschen.

   Svara

  Jag tror att det bara handlar om okunskap från hennes håll… har själv gått igenom visumprocess i USA en gång och det är inte alls lika lätt som IL får det att verka. Vore lite av ett mirakel om hon lyckas få ett visum efter allt hon håller på med

  Svara

  Sorry att spräcka din bubbla men detta är så typiskt IL. Impulsinfall utan koll på några som helst fakta eller detaljer. Ååååh jag vill bo i NY och sälja min superkompetens på den amerikanska marknaden. Jag ser till att sponsras med kontor, hyr lägenhet och anställer lite folk. Oooops, finns det nåt som heter visum, ojdå.

  Svara

   ”Superkompetens” inom?

   Svara

   När ska folk lära sig att bara för att du TROR och allt verkar stämma enligt dina egna teorier så betyder det inte per automatik att det är sant. Du kan fortfarande ha fel, har du inte den insikten? Du kan inte på allvar tro att du faktiskt vet till 100%.

   Svara

  Otroligt märkligt om hon inte tänkt på detta tidigare? Måste väl ha varit NÅGON som hintat under dessa månader hon planerat för USA? Men det här är väl också en av anledningarna till att hon alltid liksom lyckas, går det åt h-e så blir det iallafall publicitet, skvaller och kommentarer = pengar i kassan. Så även om hon aldrig verkat ha lyckats ordentligt med något av sina projekt (med hennes mått mätt alltså, skapa miljardbolag etc) så går hon ju aldrig under, tack vare sin person och den karaktär hon skapat, en karaktär som provocerar.

  Men alltså, någon som är mer insatt – är det verkligen så enkelt att få visum och starta bolag i USA? Så enkelt att man liksom kan räkna med att det kommer att gå och därmed går all in i planeringen innan allt är färdigt. Trodde det var svårare.

  Svara

   Min erfarenhet är samma att även stora etablerade företag som redan har fått beviljat sig en årlig kvot att ta in utländsk arbetskraft så kan det ta över ett år. Alltså de har ett tillstånd in blanco men innan just du står på det kan det ta riktigt länge om du anställs fel tid på året.

   Svara

    Ja och borde inte samma gälla Charlotte? Konstigt att inte mäklare/uthyrare ville se visumet, det försäkrar ju deras betalning lite bättre tänker jag.

    Svara

     Fast Fredrik Eklund mäklade den dealen så jag tror att han blev en garant där.

     Svara

      Det är inte uthyrarens problem om den som hyr har visum eller inte, och spelar ingen som helst roll, så länge uthyraren får betalt så är det lugnt, Det finns heller inga som helst regler om att den som hyr måste ha visum.

      Svara

       Fast det är svårt att kräva pengar från någon som flyr landet.

       Svara

       Nej det vet jag men det känns som att det är troligare att få betalt hela perioden om personen har rätt att vara i landet. Jag hyr själv i USA och har visat visum under uthyrningsprocessen. Jag hade hellre hyrt ut min bostad till någon med uppehållsrätt. Men visst, hon kan ju ha betalt allt på en gång.

       Svara

      Fredrik Eklund förmedlade en kontakt med mäklaren Elie Khen som också jobbar för Douglas Elliman men inte på Eklund-Gomes team. Det var Elie Khen som skötte uthyrningen (och ställde in en flaska Dom Pérignon i kylen).

      Svara

       Vilket ändå blir samma sak som det jag menade, men rätt ska vara helt rätt, så tack. 😊

       Svara

       Ja, Elie är ju så gullig! ❤️

       Svara

   Om jag förstått det rätt, om du ska starta bolag i USA så är det oftast EB-5 visum du ansöker om vilket kräver en investering på minst $1m ($500k om du är i ett rural område – vilket NYC inte är). Dessutom så måste investering leda till att 10 jobb skapas i USA (familjemedlemmar räknas inte). Om jag minns rätt så är det också så finns det ett max antal EB-5 visum som kan ges ut varje år, är den summan uppnåd så måste man vänta till nästa år. Detta gör att det finns risk för backlogs, vilket innebär att du inte kan börja processen förrens ditt priority date är current, vilket man ser genom att kolla upp visa bulletin board varje månad.

   Har inte koll på hur lätt eller svårt det är att få just detta visum, men allmänt som folk sagt i tidigare kommentarer så är det svårare att få visum nu än det var innan Trump blev president och processen för att få ett visum är längre nu än det har varit på flera år.

   Svara

    Då var det därför hon gick ut med på sin frågestund/instsagram att hon söker folk till både New York och Los Angeles och det är märkligt att hon vågar göra det innan beslut/besked kommit, det finns ju inga garantier och försäljning/promotion av vad? Flygbiljetter för att flyga mera?
    Film/reklambranchen är nog inte så imponerade, men jag kan ju ha fel! Kläder kan Bella och det är ju där hon skulle ha satsat men det blir svårt att komma tillbaka till Sverige och tigga samarbeten. Tre löner plus hyran där, villan i Sverige!
    Apoteket har rea på hennes produkter nu
    Ett svenskt ordspråk lyder! Gapar man efter för mycket mister man hela stycket.

    Svara

   Det är svårt att få visum i USA om man inte är student, gift med amerikan, eller är specialist inom ett område som USA kan ha till en fördel. Anar att Isabella ska försöka få till ett investerar-visum men ingenting är ju garanterat…

   Svara

   Jag, och många med mig, har kommenterat om visum på hennes blogg ett flertal gånger. De flesta har inte publicerats…

   Svara

  Hon trodde väl att det var som att skaffa ett pass.

  Bella vet inte ens vad hennes byrå ska erbjuda för tjänster. Jag tror dock att hon försöker efterlikna Babba C. Rivera.

  Babba, som uppmärksammades av Forbes, har en byrå i New York. I början av månaden sponsrades hon av Lexus. Jag är ganska säker på att Babbas samarbete inspirerade Bella att ta kontakt med dem.

  Svara

   Drt har jag trott länge också,men Babba har ”kredd” och Bella är ganska tantig. Hon kommer att sluta som en ”desperate housewifee of New York”.

   Svara

   Apropå Lexus, tror ni att hon på riktigt har ett samarbete med dem? Eller låtsas hon att hon har det för att ge sig själv tyngd? Det är så otroligt osannolikt att Lexus i en affärsmässig bedömning skulle kunna komma fram till att det är värt att sponsra Bella med en enda spänn. Hennes läsare är knappast målgruppen. 😳

   Svara

  Men troligtvis har processen inletts för flera veckor sen. Det står ingenstans vad jag har sett att de ansökte nu.
  Det som står är att de hade ett möte om visumet, och att hon skall avvakta med att komma dit tills det är klart nu.
  Vad jag har förstått tar det ofta ett par månader från att man ansöker tills det är klart.
  Så min gissning är att de ansökte redan i våras och hade ett avstämningsmöte nu om hur det går.
  Fast den teorin är ju förstås inte lika rolig som att hon inte fattar någonting eller en skenmanöver för att hon inte vill flytta längre…. Det här kommentarsfältet tar verkligen priset ibland

  Svara

   Tar i vanliga fall väldigt mycket längre än ett par månader. Kan ta ett år eller längre.

   Svara

  Är det pingis och Isabella som delar på bolagen? Ska hon också flytta? Hon ska väl snart föda?

  Svara

   Nej, hon har inte tid, hon måste trääääänaaaa!

   Svara

    Hinner inte föda eller jobba?

    Svara

     Nä, bara trääänaaaa!

     Svara

    Kan någon förklara alla träningsskämt om pingis? 😩

    Svara

     Kolla hennes insta! Hon är höggravid men fortsätter träna som en dåre. Träningsinlägg är typ de ända hon lägger upp.

     Svara

  Personer som har pågående studier i USA kan vara tvungna att åka hem i månader för att få förnyat visum så varför skulle IL få något snabbt?

  Svara

   Men de har ju inte ansökt just nu, inte först nu, det har de säkert gjort för ett tag sedan och de trodde väl inte det skulle ta sådan tid eller vara någon problem, och nu fick de veta att det kan ta sex veckor till och att hon inte bör resa tillbaka förrän det är klart. Hon tvingas inte åka hem heller som vissa skriver, utan hon åkte över nu för en vecka men kan inte återvända på kanske sex veckor.

   Svara

  Många ggr har det visat sig hur dålig koll hon har på saker och ting, ej förvånad!
  Givetvis kan det också vara en ursäkt att fly hem igen och då kommer vi få höra hur toppen Sverige ändå varit som en grundsten i karriären eller nåt.
  Det konstanta contentbyggandet ihop med hennes ointresse av att lära sig saker och allmänt noll koll = katastrof

  Svara

   Fast hon kan ju inte ha bra koll på precis allt, det har ingen och just visumansökan är väl inte så konstigt om hon inte har full koll på. Hon verkar ha bra koll på mycket annat iaf. Hon har väl inte ointresse av att lära sig saker det är väl tvärtom. Hon är driftig iaf.

   Svara

    ”Hon verkar ha bra koll på mycket annat iaf”

    Ge oss gärna några exempel.

    Svara

  Hon kan väl inte söka visum förrän allting är klart med företaget. Varför alltid vända allting till negativt!?
  //Berith

  Svara

   Och man kan inte starta ett företag i USA utan att ha visum!

   Svara

   Ingen behöver vända något IL gör i negativ riktning – det fixar hon utomordentligt väl själv. Sen tror jag att du missförstår diskussionerna kring IL kraftigt – de flesta bara skrattar, helt enkelt. De som blir upprörda, det är IL-fans, förmodligen cirka 14 år gamla. Resten av oss håller på att kissa i byxan.

   Svara

    NEJ det fixar hon inte själv men Du och vissa vänder och vrider allt Bella gör till fel, ni letar fel och hittar ni inga fel så hittar ni på fel. Ser inte det fenomenet gällande andra här. Bella får anklagelser för allt och skammas för allt, vad hon än gör och inte gör så är det fel. Det är skrattretande hur ni/du lyckas vända allt till fel, sorgligt också, skrämmande och tragiskt. Bella har nog inga 14åriga fans.. Suck.

    Svara

     Jaså? Och var såg du mig leta fel eller vad du sitter och vräker ur dig? Jag skrev att man inte behöver leta fel och så skrev jag att IL är en sanslöst rolig figur som jag skrattar gott åt.

     Passa dig jävligt noga för att sitta och ljuga om min person!

     Svara

      😂😂😂

      Svara

   Är du säker på det Berith?

   Svara

   Om en person ljuger, manipulerar, förvränger sanningen, sviker förtroenden och vilseleder känns det väl rimligt att ifrågasätta? Finns många exempel på förgrundsgestalter som uttnyttjar människors naivitet för att tjäna pengar. Tom Cruise och scientologin som exempel. Don’t trust all that glitters.

   Svara

   Berith, vi har fattat att du hysteriskt hyllar Bella i allt hon gör.
   Men du vet bevisligen inget om amerikanska arbetsmarknadslagar, migrationslagar, visumlagar eller några andra lagar.
   Gå och inred någonting och täpp igen kakhålet.

   Svara

    Tycker jag Berith är naiv, ja. Tycker jag hon talar i egen sak ibland pga att hennes partner är betydligt äldre än hon, ja.

    Men du behöver inte vara otrevlig. Hon får säga vad hon vill så länge CamCam tillåter det. Det är inte upp till dig än mindre då hon inte är varken elak eller otrevlig.

    Svara

    Kul! Du är expert på amerikanska arbetsmarknadslagar, migrationslagar, visumlagar och några andra lagar! Grattis! Inte det?! Då tycker jag du kan ta och åtminstone gå och lära dig lite om inredning på Beriths blogg 🙂

    Svara

    Hyllar även Myggan och det är definitivt naivt.

    Svara

    Jag är verkligen ingen fan av varken Isabella Löwengrip eller Berith, men kan inte diskussionen få vara på någon slags nivå? ”Täpp igen kakhålet”?! Ett så enormt klumpigt sätt att uttrycka sig, allvarligt talat.

    Svara

  Jag skulle även vilja idiotförklara House of Philia Petra. Hon anser att en bufféfrukost ska se ”typ orörd ut” för att hon ska behaga äta…

  Svara

   Då får hon vara där när frukosten öppnar helt enkelt 😂

   Svara

  Vi måste väl ändå komma ihåg att hon visat ganska mkt inkompetens längre tillbaka… tex den där historien med lokalerna i gallerian? Så jo, jag tror hon är så blåst att hon missat detta.

  Svara

   Absolut! Hon är definitivt så pass blåst att hon missat detta med visum.

   Svara

    Hon har såklart inte missat detta med visum, men det är en stor process som tar tid. Och när det dessutom gäller bolagsregistrering och dylikt så är det en stor process som de säkert jobbat med ett tag och tar tid. Så blåst är hon nog inte utan har en del koll. Tror hon är smartare än många här.

    Svara

  Lyssnade på podden Haveristerna som någon i förra inlägget refererade till. CW och IL är ju som tvillingar; båda startar företag på löpande band, stort i media men sedan händer inget… CW skulle starta PR byrå i New York 2014.. gissa vad som hände..

  Svara

   Precis vad jag kommenterade på ett annat inlägg här för några dagar sen. Otroligt lika personligheter!

   Svara

    Båda har ADHD. Tycker de skiljer sig mycket åt men vissa lika drag har de kanske, dock ganska olika skulle jag säga.

    Svara

   Vem är CW?

   Svara

  Vänta bara tills hon inser att hon kommer behöva betala både New York State och New York city tax på all NYC derived income. So not fun!

  Svara

   💋

   Svara

   Risken är att alla samarbeten och all reklam som rullar i Bellas kanaler när hon är i New York kommer att hänföras dit och beskattas i USA. Arbetet med de sociala medierna pågår ju de facto i USA och inte i Sverige när Bella är i New York.
   Undrar om advokaten i New York har informerat om ALLA risker som finns med en etablering i USA samtidigt som verksamheten (också) bedrivs i Sverige?

   Svara

    Har hon koppling till Sverige (vilket hon har iom hus, inkomster i Sverige, boende i Sverige 50% av tiden) beskattas hon mellanskillnaden med svensk skattesats.

    Svara

     Fast nu pratar du om personbeskattning, inte företagsbeskattning.

     Svara

  Jag fattar inte hur hon ska få ihop livet med sin älskling i Göteborg, varannan vecka i NY och varannan vecka med sina barn på Lidingö.

  Svara

   Hon kommer såklart inte vara där varannan vecka. Det kommer bli max en i månaden med undantag för tre veckor på raken när barnen hälsar på.

   Svara

   USA-grejen kommer vara snabbt avklarad. Snart kommer blogginlägg om hur USA inte funkar med hennes stil eftersom hon måste gasa, gasa, gasa och de har så mycket regler och lagar som stoppar henne.

   Svara

  Vänta bara tills hon inser att hon kommer behöva betala både New York State och New York city tax på all NYC derived income. So not fun!

  Svara

  Men skojar du? Klart Bellsan är så impulsiv/korkad, tvivlar inte en sekund på det, tvivlar även på att hon öht kommer få arbetsvisum.

  Svara

   Jag skulle hållit med dig om det inte vore för att hon känner en UHNWI (ultra high net worth individual).
   Sådana kan nämligen med lätthet böja och bända regler och myndigheter. Med sina kontakter och sina pengar.
   Visumet ligger och väntar.

   Svara

    Det har blivit mycket svårare på senaste tiden att använda sig av den typen av bakdörr och det krävs rätt rejäla kontakter från början. Hon har kanske mycket pengar i vår/hennes värld, men inte i USA.

    Svara

     Hur kan ingen här förstå att hennes miljardär kommer fixa biffen? Hon har alltid, och kommer alltid, åka på en räkmacka genom livet. Sanna mina ord, visumet kommer hon få snart.

     Svara

  Jag hittar inte instakontot?

  Svara

  Vilka personer är det som hon har med sig dit?
  Kände bara igen en och det är hon som vad jag vet redan har ett medborgarskap.

  Svara

   Bellas team i NYC denna vända är Charlotte, Louise och stylisten Rebecka.

   Svara

  Har ni läst peg Parneviks inlägg??
  Hon verkar lite avundsjuk på sin syster…räcker det inte att hylla henne måste hon framhäva sig själv

  Svara

   Tyckte väl jag inte det lät som. Tyckte hon skrev fint om sin syster och sin egen resa. Det är ju så lätt att jämnföra sig med andra men vi alla gör våra egna resor och ingen är sämre eller bättre för det. Så tolka jag det 🙂

   Svara

   Läste nu, jättekonstigt att skriva så mycket jämförande om deras olika liv.

   Svara

  Jag tror att de amerikanska delägarna står som ”kontaktpersoner” och att det är deras företag just nu och att Bella kommer in i företaget på riktigt efter att hon fått visum. På så sätt kan hon ju hävda att hon har ett jobb i USA och då blir det väl lättare att få visum. Sen tror jag att de har ansökt om visum för länge sen, vi vet ju faktiskt inte när hon ansökte om det. Tror också att hennes kontakt med Erik kommer underlätta (pengar kan tyvärr avgöra MYCKET). Men samtidigt kanske hon borde haft lite mer is i magen med lägenhet etc. Dessutom vet jag inte hur smart det är att visa på bloggen att hon har arbetat när hon varit där tidigare, hon har ju visat bilder från möten etc. Även om det är helt ok och hon inte tagit betalt så kanske detta kan försvåra.

  Undrar fortfarande var hon får alla pengar ifrån då hon enligt de officiella uppgifter som finns om företagen lever extremt mycket över sina tillgångar, helt klart en stor gåta.

  Svara

  Hon har skrivit att hon börjat jobba däröver i sitt nuvarande svenska bolag då det nya amerikanska ännu inte är klart. Minns något om en amerikansk partner, killen som jobbar på något filmbolag. han som visade dem runt i LA körandes en golfbil.Tyst om honom nu. Hon har också skrivit att de firat första kontraktet. Det var i Troppan på båten MyMachine. MyMachine angav förra året året att hon skulle vara officiell supplier of Mymachine vad de nu betyder. Det var i Troppan 2018. Det är en koppling mellan Mymachinebåtens ägare och den där lilla ultraljudsmojängen. Skulle inte även Charlotte bli partner i detta nya bolag? Bella behöver nog inte visum för att äga ett amerikanskt bolag eller måste man det? Det finns mycket märkligt i hennes sätt att framföra hur hon arbetar med sina bolag. Den hastigaste flytten från nya kontoret är ett. Där måste väl Linus på NTH glömt att skriva hyresavtal med Bella och Pingis bolag. Eller så blev de utlösta på grund av att Bella skrev som hon gjorde. Nu då hint om visa. Tidigare glömdes skillsmässoansökan bort. Kommer också ihåg att hon skrev att hon i somras skulle på filmfestival på Ischia. Hon angav att det är i Troppan allt händer och man kan glömma Almedalen. Surrigt? Ja. Proffsigt? Nej. Undrar hur de som skriver kontrakt med henne tänker. Eller så tycker det är roligt med en frisk fläkt för friska fläktar runt henne är det onekligen.

  Svara

   HAHA! Hon skulle ha ett TV-team efter sig (bara ytterligare ett team i hennes närhet) och filma hennes eskapader, för det det låter som en tv-serie.

   Svara

   Blev helt snurrig av din text

   Svara

  Lisa/ Bella har skrivit på sin blogg att USA-satsningen sköts av svenska företaget Löwengrip Invest i väntan på att den amerikanska Ltd är igångsatt. Vilka amerikanska kontaktpersoner by the way? Företrädarna för Butterfly, Kyle Otto? Klart hon kan ha en massa hemliga kontakter men det tvivlar jag på.

  Svara

   Aha ok. Jag tänkte på de amerikanska delägarna ja, Kyle Otto eller vad han hette. Men vad vet jag? Det var bara gissningar… Nåt mystiskt är det iaf med USA flytten och som allt annat i Bellas värld verkar den inte vara jättegenomtänkt.

   Svara

    Den amerikanska satsningen kom till i affekt för att Bella blev sur på några negativa tidningsartiklar i Sverige. Hon som strax före varit så mallig över att hon kan styra intervjuer och få journalister att skriva precis som hon vill. Klart att det slog tillbaka.
    Dessutom gillar hon att äta glass i New York och promenera i Central Park.

    Svara

     Eller så kom idén om amerikansk satsning när de erbjöds kontorsplatser där på svenska handelskammaren.

     Vem gillar inte NY, du har aldrig vart där kanske. Avundsjuk?

     Svara

      Du menar efter att Blondinbella tiggt till sig platser?

      Är personligen inget NYC fan, jag tycker att Europa är finare och charmigare, rent generellt 🙂

      Svara

  Tror ni inte att svenska handelskammaren (det är väl där hon har kontorsplats?) kommer att hjälpa på något sätt?

  Svara

   Elin/ Nej! Handelskammaren jobbar inte på det viset.

   Svara

   Varken svenska handelskammaren eller Erik Selin kan hjälpa Isabella vad gäller arbetsvisum i USA.

   Svara

  Säkert gammalt men från hennes reklaminlägg för häromdagen: “Vi har en mediabevakningstjänst som visar hur mycket som skrivs om mig, vilket är i snitt sju artiklar om dagen. Allt jag skriver om kan användas till olika rubriker och därför kan jag inte prata om allt jag vill eller vara för personlig. Men nu får det bli en rubrik om probiotisk intimkräm…”
  Tror hon på detta själv – sju artiklar om dagen? Tror hennes samarbetspartners på det? Vad är en artikel i team Löwengrips värld?

  Svara

   En artikel = en kommentar från ”Berith”.

   För övrigt har jag varit inne på IL:s blogg både i går och i dag (nytt personbästa!). Just det där om sju artiklar om dagen läste jag och då kändes det lite kul att själva inlägget just då hade 22 kommentarer. En blogg med 22 kommentarer på ett inlägg omskrivs i världspressen sju gånger per dag?

   Svara

    Fast 22 kommentarer på en blogg är inte så lite, du kan inte jämföra med denna liksom.

    Tänk att hon omskrivs här en eller två ggr om dagen, Hänt minst en gång varje dag, nyheter 24 och stoppa pressarna plus expressen, DN. DI, AB och en del annat så det är nog ingen omöjlighet. Ser artiklar el inlägg om henne varje dag. Världspress sa hon inget om väl men du vrider alltid och verkar väldigt ilsken ”Carina”.

    Svara

     Här har vi inte fått sova mycket i natt – jag går bakjour. Därför fick jag syn din kommentar direkt. Och då skriver jag så här:

     Jag betackar mig för att du sätter mitt namn inom citationstecken och därmed på ett korkat och ointelligent sätt insinuerar att jag skulle vara någon annan än den jag är – nämligen just Carina.

     Gör aldrig om det!

     Svara

      Helt rätt, Carina!
      Om vi ska tro ”Stollis” teori har nog även Sveriges mediavärld en dygnet runt-jour med paparazzis för att bevaka Bellas förehavanden.

      Svara

   Var det inte i samma inlägg hon skrev att hon på grund av att hon är så känd inte kan skriva om privata saker???? Det är väl det hon verkligen har gjort, privata saker och annat hitte på. Upplever det inlägget som ett av hennes märkligaste.

   Svara

    Hon har även bloggat om att hon inte kan dejta i Sverige för att alla fans stör henne då. Hon måste gå på dejt utomlands för hon är bara för känd helt enkelt. Stackarn.

    Svara

     Nej hon har inte sagt att alla fans stör henne och inte att hon m å s t e gå på dejt utomlands men att det blir kameror och rubriker och att hon därför gärna dejtar utomlands – och det blir det ju. Hon blev fotad i frankrike till o med och varje steg hon tar bevakas ju här och allt omskrivs ju. Och det skvallras, spekuleras, startas rykten och hittas på. Galet ju.

     Svara

      Givetvis är media inte intresserad av varje steg hon tar. Hon gör sig till åtlöje genom att (låta head of media attention) tipsa media. Det är inte direkt så att det ligger i paparazzis i buskarna utanför hennes hem.

      Svara

      Men det var uppenbart att hon tipsade Expressen.

      Svara

      Jo det har hon faktiskt påstått.

      Svara

   Kanske räknar in BB och svenska bloggare 👍

   Svara

  Ödesgudinnan menar att Bellan måste an-pass-a sig

  Svara

  Varför gör Bella reklam för Ideal of Sweden just nu på Instastory?
  I mina ögon räknas det som ett arbete. Mkt märkligt när hon samtidigt söker arbetsvisum och under den processen inte får arbeta.

  Svara

   Fast hon får ju inte betalt av ett amerikanskt bolag och då är det väl ok? Rätta mig om jag har fel.

   Svara

   Risken är att allt arbete hon utför i USA kommer att räknas som visumpliktigt och intäkterna kommer att beskattas där.
   Det blir mer och mer så att länderna försöker beskatta resultatet av den digitala ekonomin om det härrör från arbete utfört inom landet. T ex Frankrike vill beskattas Facebook och Google för intäkter från Frankrike även om bolagen har sitt säte i andra länder.

   Svara

    Vad är det för arbete hon utför? Vad jobbar hon med?

    Svara

     😂

     Svara

  Jag har en svåger som flytta med sin fru till LA i mars, hon blev rekryterad men han behövde ansöka om arbetsvisum och väntar fortfarande. De är inte så simpelt som hon får de att framstå o jobbar du utan att ha visum så åker du ut ur landet.
  Hennes luftslott bara fallerar mer o mer, förstår inte hon att hennes läsare faktiskt lever i den här världen med och vet faktiskt hur vissa saker fungerar.

  Svara

   Borde inte din svågers fru vara din syster? 🤔

   Svara

    Svågerns fru kan också vara makes/makas syster.

    Svara

    Kan ju vara Linas mans bror, som är svågern som med sin fru flyttat till USA… 🙂

    Svara

    svåger

    uttal: /ˈsvoː.gɛr/
    maken till ens syskon
    ens partners bror
    Även kallad svärbror

    Det är definitionen av svåger, alltså min makes bror, det är min svåger :). Hade ja snacka om min makes syster hade ja kalla henne för svägerska

    Svara

  Jaha, här gick det inte fuska och muta sig fram.

  Svara

   Usch glömmer aldrig när hon skrev ”ni skulle bara veta hur långt man kommer med några sedlar i sin hand”. Så vid—gt skrivet i en redan korrupt värld. Snacka om sne i huvet.

   Svara

    Håller med.

    Svara

    ”Högmod går före fall” som ordspråket säger……

    Svara

  Om hon inte kan jobba där nu förklarar väl det varför de jobbade hemma första dagen som många reagerade på?

  Svara

   Ja för då vet ju ingen om det heller 🙂

   Svara

    Förutom alla som har intresse av Bellsan då hon lägger ut det på instagram blogg osv. Inga hemligheter där.

    Svara

  Isabella är bra för jorden och motarbetas av US för att hon är världens vackraste och osjälviskaste människa. De är svartsjuka och dumma mot bella som alltid bara är snäll.

  Vår klimatprinsessa

  Svara

  Ibland undrar jag vad nära och kära till Isabellas anställda tänker och säger. Några av dem måste väl ändå läsa kommentarerna här inne och ifrågasätta varför dem är anställda hos Isabella och om allt som skrivs här är sant.

  Svara

   Dom tycker nog också att de är lite galet. Men de är ett tag där, får erfarenhet, fina titlar och en språngbräda till ett bättre jobb. Ett karriärsteg!! Sen blir de lite kända också.

   Svara

  Jag tror att är det nåt hon kan så är det just att provocera. Uppenbarligen finns det så många idioter som går på det och fortsätter klicka sig in på hennes site så det funkar ju.

  Svara

  Frågestund på hennes Instagram story just nu… Snyggt att hon har tagit några Engelska lektioner 😬

  Svara

   Är det också provokation? Stör mig ofantligt på stavfel 😂 Frågorna är också felaktigt skrivna. Antagligen ställda av teamet.

   Svara

    Ja den om anställning 😉

    Svara

   Men enligt sin LinkedIn profil talar ju hon engelska om en ”native”? Menar du att Blondinbella inte talar sanning?! 😳

   Svara

    Åh, herregud, är hon där ute också och far?

    Svara

    Nu mååååste jag sova, men innan dess:

    Du driver????? Om hon verkligen uppgivit det då är det ju……alltså…..hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Seriöst????

    Svara

   Det är väl rätt uppenbart att hon har skrivit alla frågor själv? De handlar bara om sådant som det redan finns bra svar på.

   Svara

  någon frågar i bellas frågestund på instastory nu: ”if it wasn’t for the kids, would you move to nyc fulltime?”, varpå hon svarar ”no, i have someone i love in sweden”..

  jasså, så nu älskar hon erik selin? hon som enligt henne själv ”ALDRIG har älskat en man”. haha

  Svara

   Man måste vara smart, vettu. Om man är noga med att på en stor blogg (även om det är en bit kvar tills den blir daglig kolumn i NY Times) och vid exakt rätt tidpunkt trumpeta ut att man ”aldrig har älskat en man” tidigare men sen helt plötsligt älskar så att det står härliga till, då blir ju älskandet alldeles unikt och så sanslöst speciellt att den utvalda tror att han hamnat i Nirvana. Det är praktiskt på många sätt och underlättar väsentligt en fortsatt glamorös vardag.

   Svara

   Alla frågor är på engelska?! Känns som det är teamet själva som ställer alla frågor, kanske pga visumansökan.

   Svara

   Tänkte samma sak när jag såg frågan. Det är ju bara några månader sedan hon i DN eller i SvD så tydligt klargjorde att hon aldrig älskat en man (vilket säkert var jättekul för Odd att läsa i en av Sveriges största morgontidningar…).

   Svara

    Aha, ännu bättre om man får in det i en stor dagstidning! (se min kommentar om love control 21:41 ovan).

    Blev det månne en blänkare i Göteborgsposten också?

    *skrattar hejdlöst*

    Svara

   Hon älskar hans pengar. 😉😂😂

   Svara

  Isabella skriver på sin story att hon vill bo varannan vecka i huset på Lidingö med barnen och varannan vecka i NY. Hon skriver även att hon inte vill lämna Sverige på heltid för att hon har någon person hon älskar där (Erik). Hur skall hon hinna träffa honom då? De enda veckorna hon befinner sig i landet är ju när hon har ”mammaveckor”.

  Svara

   Hon har ju stuckit till Göteborg under barnveckorna och lämnat barnen till barnflickan.

   Något jag reagerar starkt på är att ”hon har ju aldrig älskat någon man” men hon har ju 23 miljarder skäl att älska nu kanske och att det finns EN som hon älskar. Men barnen, föräldrarna, syskonen och vännerna?

   Svara

    Frågan var ifall hon skulle lämna Sverige på heltid om hon inte hade barnen och då svarade hon nej för att hon har någon hon älskar här. Så barnen var utanför ekvationen i hennes svar.

    Svara

  Det ska bli intressant att följa Blondinbellas visumhistoria och vilket sorts visum hon tänker sig skaffa? Jag fick visum för massa år sedan (nu är jag medborgare) och det tog evigheter och då var mitt fall rätt ”straight forward”. Jag doktorerade vid Harvard och fick jobb på samma institution efter examen. Jag fick mitt jobbvisum som akademiker som bidrar med något unikt till USA. Trots att jag hade Harvard bakom mig var det massa papper att fylla i och lång väntan innan allt var klart. Det var ren tur att jag inte behövde åka tillbaka till Sverige och vänta ut hela processen. Jag kan på inget sätt se att Blondinbella skulle kunna få visum genom de kriterierna.

  Svara

   Vänta nu! Du har doktorerat vid Harvard och läser här?!?
   Wtf! 😂

   Svara

    Hahaha tänkte precis samma! Underbart ju!

    Svara

    Fast det där, och nu ska jag försöka vara allvarlig i några minuter här, är faktiskt en vanlig missuppfattning. Man tror att vi som har en mycket hög utbildning är så annorlunda mot de som inte har det. Det är vi inte. (Däremot är vi alla olika IL, eftersom ingen spelar i La Donnas klass.) Vi går på toaletten vi också. Vi festar och dricker för mycket ibland, lugnar ner oss och får barn (som vi tar hand om) och när det blir fredag har vi inget emot att suga lite saftigt skvaller och allmänt hänga med i berg- och dalbanesvängar på den sköna västkusten.

    Kort sagt: vi är som folk är mest.

    Svara

     EXAKT!!!

     Svara

     ”Carina”, jag betvivlar verkligen att du har någon högre utbildning, men snyggt försök!

     Svara

      Wow, så nedlåtande!
      Varför skulle hon inte kunna ha ”någon högre utbildning”?

      Svara

      Hej Ida – för till skillnad från dig respekterar jag mina medmänniskor och kallar dem inte för något annat än vad de heter.

      Jag förstod väl att det skulle vara någon som inte kunde hålla sig. Trist nog för dig är min utbildning inget ”försök” utan en lyckad karriär. Jag råder dig att skaffa dig en liknande så har du bättre saker för dig än att sitta här och vara oförskämd.

      Svara

       Carina, din ”höga utbildning” och ”karriär” stoppar ju uppenbarligen inte dig från att vara oförskämd, så varför skulle detta hjälpa mig menar du?

       Svara

        @ Ida. Carina var inte oförskämd mot dig någonstans..

        Svara

         Det har jag väl aldrig påstått? Läs hennes övriga kommentarer.

         Svara

      Här är en till högutbildad, civilingenjör, som i åratal skrynklat hjärnan med differential- och integralkalkyl, linjär algebra, numeriska metoder och Laplacetransformer. Pratar fler än 3 språk.

      Har Blondinbella som guilty pleasure. Min hjärna är vetenskapligt välfylld så det räcker ändå.

      Svara

    Jag har också doktorerat och arbetar som forskare. Ändå intresserad av blondinbella! 😊

    Svara

   Men att ett visum tar ”evigheter” att få, säger ju i sig inget om svårighetsgraden. Amerikanska myndigheter är ju inte kända för att vara de effektivaste i världen och de kanske helt enkelt är underbemannade 😆. Dessutom tror jag att det är en medveten strategi från deras sida att göra processen långdragen för att slippa oseriösa ansökningar.

   Svara

  De kan ju tycka att hon lika gärna kan arbeta ifrån Sverige! Hennes största åtagande är ju Ellos förutom företagen! Det löper ju ut nu.
  Det är tyst om kyle och jag tror att han var språng brädan in och han trodde ju säkert att han hade flickvän på gång när hon besökte hans jobb! Det blev han ju varse i Almedalen att han inte var påtänkt kavaljer
  Och då kanske de måste göra en ny bolags ansökan och det tar säkert tre mån? Jag tror inte att någon man eller kvinna hittar på krångel. Isabella har skrivit tidigare att hon skulle ge bolaget / byrån sex månader! Men hur kan hon då vara så dum att hon skriver på sociala medier att hon varit i USA under ett år? Det har hon ju inte varit, ,hon var ju hemma och var tillsammans med hajen! De åkte till Dubai.Jag tror inte det är smart med tanke på visumet att överdriva som hon gör

  Svara

  Not interested.

  Svara

   Me neither.

   Svara

  Att hon orkar pendla så där mellan USA och Sverige med jetlag och allt..

  Svara

   Enligt hennes instastory så är inte jetlag ett problem för henne. Hon är ett unikum. Hon har haft problem med det tidigare men nu är det som bortblåst.

   Svara

    Hade inte heller haft problem med jetlag om jag använt sömntabletter/insomningstabletter/whatever

    Svara

  Så skriver hon på sin senaste insta bild:
  ”Always follow the path with least resistance”

  Haha hon som alltid snackar så mkt att hon just gör tvärtom! Inte som alla andra vanliga svenssons.

  Svara

   Sorry det var inte hennes senaste bild men den kom upp i mitt flöde fast jag inte följer henne.

   Svara

   Bra att du tog upp detta. Vi måste reda ut vad hon menar! Är hon ironisk eller förstår hon inte innebörden? Det är HELT obegripligt skrivet.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.