Samir Badran är tillbaka…typ…

Igår kunde bland annat Aftonbladet rapportera om hur Samir Badran inaktiverat sitt Instagramkonto efter att hans nya flickvän fått ta emot mängder av negativa och kränkande kommentarer i samband med släppet av den nya låten ”Kemi” som ska vara tillägnad bland annat henne.

Detta togs inte emot så väl av Samir & Viktors skivbolag Warner Music och duons andra part – Viktor Frisk – som hade räknat med Samirs 600 000 följare för marknadsföringen av låten.
Nu är i alla fall Samirs konto tillbaka på Instagram med de flesta av kommentarerna raderade, men med en bild där har ger fingret år kameran med orden ”FUCK HATERS, IM DONE!”

Samir har ju tidigare gått ut med att vill bli en så kallad ”vanlis” utan sociala medier och vem vet, kanske har den här situationen tagit honom ett steg närmare det?

Tror ni Samir & Viktor (som musiker, varumärke mm) skulle kunna överleva utan sociala medier?
De har ju gått hand i hand i en slags symbios sedan första början och jag har helt ärligt svårt att se det…

Vad tror ni?

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha, om de inte syns så finns de inte för inte är de väl kända för att vara såååå fantastiska att de skulle överleva utan media?

  Har svårt att se honom som ”vanlis”..

   Hur tänker du nu? Är han ovanlig menar du?

   Haha kommer ihåg när Samir va en ”vanlis” och han sa att det enda han ville var att bli känd. Och det blev han ett år senare också. Men nu vill han alltså vara vanlis igen

  5/8-19 diskuterades ung detsamma.

  Frågan var densamma.

  😴😴😴

  //Moa

   Ja det verkar som C upprepar vissa inlägg om personer hon inte gillar. Kanske inte blev tillräckligt elaka kommentarer första gången?!

  Så fort de försvinner från insta så försvinner även de. Folk är lätta att glömma, det kommer nya exakt likadana typer lika fort som de stänger ner sina konton.

   Nja. Beror väl på vad man sysslar med 😝 youtubers är ju tex inte beroende av instagram och Samir har ju musiken samt syns i talang, tidningen osv så han lär ju inte försvinna pga saknaden av instagram

  Förlåt för OT: men nu har Bianca o Alice gått ut med sitt sista podd-avsnitt, och jag stör söööönder mig på Bianca ord ang att ”det är såå oseriöst om Lovisa skulle starta en egen podd.. folk skulle inte kunna ta henne på allvar isåfall” wtf???

   Inget att hänga upp sig på, njut av dagen istället 😊

   Följer inte någon av dem men nu hoppas jag att Lovisa skaffar en podd och att den blir tokpopulär.

   Lyssnade också och kände mest ”varför skulle dom ta lovisa och Lukas mindre seriöst än vad dom tar Bianca och Alice?”. Helt ologisk resonemang av Bianca, Alice verkade inte hålla me helt heller!

   Inga växter får frodas i Biancas skugga…

    Fast det där påståendet har ju verkligen ingen substans. Är det någon som uppmuntrar och hjälper sina vänner att lyckas är det Bianca. Hon har inte satt några gränser för vad Lovisa ”får göra” rent karriärsmässigt förutom detta, trots att det är rätt uppenbart att Lovisa till stor del utnyttjar Bianca för att växa som person och vara en del av rätt krets.

    Jag kan till viss del förstå Biancas resonemang, Lovisa jobbar trots allt åt henne. Vill hon bli mer känd, vilket antagligen syftet med podden varit, får hon sluta jobba åt Bianca.

     Reagerade också först negativt och tyckte Bianca var taskig, men så tänkte jag vad ska egentligen Lovisa och Lukas podda om förutom skvaller om sina arbetsgivare? Ingen av dem är ju känd för något annat än assistenter åt A och B.

      Men eller hur, vem är intresserad av Lovisa som person? Det är ju hennes connection till Bianca som är dragkraften. Tror hon har lite väl grandios självbild om hon tror något annat…

      Fast vadå, alla som poddar har väl inte kända ”arbetsgivare”, de kan väl ha en del att prata och podda om föritom dem. Men det är väl kanske det Bianca är rädd för, att Lovisa ska snacka om henne. Men att Vanessa får podda då för hon har väl också Bianca som ”arbetsgivare”?
      Tycker Bianca gör så mycket märkliga uttalanden nu. Känns som att hon fått lite hybris och hon verkar inte riktigt veta vilket ben hon ska stå på.

       Näe alla som poddar har inte kända arbetsgivare eller är kända själva, men alla poddar har inte lyssnare heller förutom poddarnas närmast sörjande då. Om Lovisa och Lukas vill podda och tjäna pengar på det via samarbeten måste de ha många lyssnare och då har de endast en sak att locka med och det är skvaller om sina arbetsgivare.

     Jag håller helt och hållet med!

     Men det är väl självklart att Lovisa jobbar för Bianca i hopp om att eventuellt kunna göra något annat i framtiden. Vem skulle vilja vara Biancas assistent om man inte får ut något av det?

      Det är skillnad på att ta jobbet för att kunna ta sig framåt i sin karriär (dvs få betydelsefulla meriter) och att ta jobbet för att utnyttja Bianca och hennes kontakter/vänner/bekanta för att själv klättra på kändisstegen. Den dagen Lovisa har tillräckligt mycket status kommer hon antagligen dumpa Bianca och det är imo inte rättvist.

       Vad menar du med dumpa? Sluta vara hennes assistent? Det är väl bara rimligt att hon inte kommer fortsätta jobba som Biancas assistent om hon kan leva på poddande/insta/blogg istället.

        Nej, som kompis.

         Men är Lovisa Biancas vän eller hennes assistent? Jag kan hänga med min chef på fritiden och ha kul, men vi kommer knappast hålla kontakten om jag skulle byta jobb. Det är inte ovanligt.

      Hon får väl lön?

       Ja det hoppas jag verkligen!

   Men hon är väl ganska känd för att vara både oseriös och icke leva i verkligheten?

   Mer störigt är väl ändå att innan helgen och sista avsnittet la dom ut ”vi ska inte lägga ner podden” bla bla bla..

   Nej jag tyckte inte alls det var konstigt sagt. Det skulle vara jätte konstigt om två assistenter plötsligt startade en podd där de ska sitta och prata om sina kända chefer, eller kända chef -Bianca. Vem skulle ens vilja lyssna på Lovisa om hon inte vore nära Bianca? Sen är det klart oseriöst att hon som är biancas assistent plötsligt ska göra allt det Bianca gör, så jag förstår henne helt.

    Jag kan tycka att det är oseriöst om Bianca skulle fortsätta podda, det hade ju kunnat bli konkurrens mellan arbetsgivare och arbetstagare. Men om Bianca ska sluta finns det väl ingenting som hindrar?

   Fast hon sa inte Alls så, du kanske inte ska vinkla det så. Jag tycker också det hade varit jätte konstigt om Lovisa plötsligt började podda, alltså va? Ville hon ha jobb som assistent eller influencer med skjuts från Sveriges största influencer?

    Varför skulle hon vilja vara Biancas assistent om inte för att få in en fot i en bransch man vill jobba i?

     Fast hon vill inte bara ha in en fot, hon vill ha in hela sig.

      Man får inte in hela sig av att vara Biancas assistent. Hon utför ett jobb och får förhoppningsvis betalt, förmodligen i hopp om att kunna få ett annat jobb i framtiden. Det är fullkomligt normalt och ett smart drag.

  Tänker ändå att deras största fanskara är som mina barn i 4-10årsåldern, och de (mina) har inte ens instagram 😉

  De älskar nya låten! Trodde dock den var till Margaux.

   Den är till margaux (från Viktor) och till samirs tjej (från Samir) så alla delar är inte till båda! 🙂

  Jag tänker att insta borde som många andra vara snabbare och stänga av kränkande kommentarer.

   Håller med till viss del men vad som är kränkande är ju så otroligt brett och subjektivt.

    Absolut. Men ganska mycket fins det en stor konsensus över. Vi kan börja där tycket jag. 🌸

     👍🌸

   Källa på det? Tror gör man i kyrkan.

    Sluta bråka!

  OT om Bella/Cissi Wallin: Jag har fortfarande svårt att greppa att Bella ska göra exakt det Cissi Wallin försökte göra 2014: Starta en luddig PR-agency i New York i tron om att de kan erbjuda New York-marknaden något nytt/unikt. De åker till PR- och reklamhuvudstaden nummer ett för att de minsann har en helt ny take på PR-/reklamarbete? Och den taken är alltså…*trumvirvel*…sociala medier.

  Här är artikeln om Wallins byrå från när det begav sig: https://www.dagensmedia.se/kommunikationsbyraer/cissi-wallin-startar-pussy-power-byra-i-new-york-6102010

  Hennes analys av New York-företag var alltså att ”det är skitmånga som inte ens använder sociala medier”. (Jag roade mig btw med att snabbt kolla igenom @bcwagency på insta: I ungefär ett år orkade de ladda upp *inspirational quotes* samt idissla de 10 000 pressbilder som de tagit på sig själva på någon roof top i Brooklyn).

  Problemet med New York är att det inte funkar att låtsasjobba där. Man kan inte fota sig själv när man sitter med laptop på något coolt café och hashtagga med #kickasswork #hardatwork #branding och tro att det funkar. I New York går det inte att gömma sig i låtsasjobb. Dessutom handlar PR-branschen BARA om att ha ett enormt nätverk, och att då som ensam svensk, helt utan amerikanskt nätverk, tro att man har något att komma med där är… helt enkelt naivt. Ok, du är PR-agent? Ge mig en lista på kontaktuppgifter till de 100 mest inflytelserika New York-borna inom respektive bransch (restaurang, bar, mode, event, finans, media, beauty etc) (och just det, deras privata telefonnummer alltså. Det här är liksom folk du måste känna och kindpussas med på regelbunden basis). Det är liksom DET man betalar PR-byråer för, inte för att ratta ett IG-konto med halvkassa stock images och själlöst/maniskt tagga dom med #newyorknewyork och #youneedaswede.

  Ser CW/Bella framför mig som på halvkass engelska stammar fram att det är bra att ha *a strong social media presence* och att man ibland kan ha *content days* och producera *content that can be in the pipeline* och hur en sjukt blasé New Yorker svarar att han ska hälsa det till deras social media team bestående av tio stycken heltidsarbetande Harvard alumni med examina i english writing, markering psychology, visual communication etc.

  Och nej, det här är inget ”haha vad kul att det gick dåligt för CW/kanske går dåligt för Bella”, utan jag är bara så fascinerad över hur otroligt clueless man kan vara om en bransch som man tycker att man ska revolutionera.

   Det är något med människor med grandios självbild. Nästan som att de är en egen liten självförsörjande sekt. Alla som säger emot och lägger fram bevis som talar emot deras övertygelse är outsiders och icketroende och alltså lögnare.
   Dessa förpassas snabbt ut i kylan, och så kan de i lugn och ro fortsätta att tro på sin egen förträfflighet.

   Därför tror jag IL faktiskt själv är helt övertygad om att det hon ska göra är unikt otroligt bra och fantastiskt. Och går det inte igenom så blir analysen att det är någon annans fel

   Det ligger mycket i sångtexten
   If I can make it there, I’ll make it anywhere
   It’s up to you, New York, New York
   Måste vara jättesvårt att lyckas med vad man än tar sig för i New York.
   Konkurrensen där är stenhård och väldigt många från jordens alla hörn frestas att pröva på.
   Så lyckas man i New York så kan man förmodligen lyckas på alla andra ställen också.
   Undrar om Bella egentligen förstår vad hon gett sig in på när hon tänker etablera sig i USA.
   Hon har inte ens något unikt koncept som saknas utan hon tänker göra vad andra redan håller på med.
   Hon kan lika gärna starta en food truck på Manhattan och försöka få förbipasserande att tro på att allt hon säljer är mycket godare än hos konkurrenterna.

   Igår skrev jag om att vi i Sverige har otroligt många duktiga innovativa människor som jobbar och blir framgångsrika i det tysta. Varför inte lägga mer tid på att följa dessa personer och lära av deras framgångar?
   En person som dock har lyckats med det CW ville och IL nu satsar på är Babba C Rivera.
   https://www.forbes.com/sites/karineldor/2019/06/06/swedish-it-girl-and-30-under-30-babba-c-rivera-is-building-a-marketing-empire/#4d1ce9992d4c
   Länken är en intervju i Forbes med BCR. Det är en intressant artikel på många sätt.

    Babba C kom på forbes listan eftersom hennes man rekommenderade henne till sina kontakter inom forbes. Många av dem här listorna handlar om att hylla en inre krets och vänner. Överdriv inte folks framgångar bara för att de har kommit med i någon lista. Vad gör Babba som är så unikt som ingen annan har någonsin gjort? Hon driver ett eventbyrå helt enkelt. Hon är även en person med utländsk härkomst och Forbes behövde väl lite mångfald i sin lista.

     Det går ju att hitta negativitet i mindre än så 😉 🙂

      På vilket sätt är det här negativt? Det är fakta? Ska vi lägga känslor på fakta nu för att det inte ska låta negativt?

     Ja, Babba har även sagt i intervjuer att startade inre i Sverige. Det är inte sant. Hon var den första som sverige-chefen anställde dock.

     Hon har en tendens att försköna sig Själv, men hon har onekligen lyckats. Det får man ge henne!

      Försköna är nog en egenskap som vi alla då och då gör oss skyldiga till och väldigt mänskligt.
      Det blir lite jobbigt när man förskönar innan man presterar och levererar.

     Det är absolut sant att du måste ha kontakter för att bli intressant. Jag håller dock inte med om att Forbes när gänget för inbördes beundran. Hennes verksamhet är dock mer än en eventbyrå. Och det går inte att komma ifrån att hon har lyckats etablera sig i en av världens mest utmanande städer. Dessutom har hon redan bevisat som anställd att hon är kunnig och hon jobbar med intressanta samarbetspartners som i sin tur är kända varumärken.

     Till ”Anonym 13:56”
     Det verkar som att denna Babba har lyckats fin fint i sin karriär! Tänk om du hade kommit dit där hon är (om det var ditt mål i livet) gissar då att du skulle vara rätt stolt över dig själv ändå!
     Sedan att förminska någon med utländsk bakgrund på det viset som du försöker göra, det bara osar skevhet i ditt människosyn!
     Din kommentar avslöjar mer om dig och din ovilja att låta andra lyckas än att det ger oss ”sann” information on hur Forbes listan verkligen fungerar ”bakom kulisserna”. Jag drar en vild gissning nu, men de kontakterna besitter du väl inte…
     Försök att unna andra istället för att missunna! Man mår bättre själv av det.

   Bästa kommentaren jag läst här på länge. Tack!

   Hade varit bättre om hon hade startat byrån först och skrutit om den sedan. Nu ligger misslyckandet ute till beskådande för all framtid. Symptomatiskt att länken till BCW Agency i artikeln i Dagens Media är död, nästa lika död som instakontot.

   Vilken stollig kommentar om Bella. En hel novell, vad ni är besatta.

    Och så naiv du är

   Spot on, ”a”!

  Tips till CamCam

  Kan vi inte lägga till Trump på lista att skriva om. Han har twitter och är verkligen en av dem i världen med störst influens.

  Vi kan ju lämna politiken utanför och bara ta upp rena dumheter.

  Som nu senast. Har ni hört att han vil köpa Grönland. Och han tror dessutom att Danmark skulle kunna sälja det till honom. 😂🤦‍♀️🤪😱

  Han är en outsinlig källa till dumheter att ösa ur och göra sig lustig över. 🤩

   Du vill att det ska bli mer hat här på BB.

    Nej. Mer humor. 👍😊

     Vi säljer Sverige. Make Sweden Great Again.

      Jättebra då åker alla utan uppehållstillstånd ut direkt, sätt in resurser på att jaga fatt på dessa och UT.

   Alltså jag måste tillägga för detta är så otroligt. Han menar och tror detta på allvar. Detta är inte bara en tweet utan det finns film och intervju där han upprepar det. 🙈

    Nog är det väl inte lika korkat som att påstå att infödda svenskar är det största problemet till att judarna flyr Malmö?

     Fast det har stått i nyheterna att de gör det samt jag har sett reportage på nyheterna där rabbiner säger detsamma.

     I vilket fall så blir det nog lite för mycket politk och inte direkt något att göra humor på varken åt ena eller andar hållet tänker jag.

      Ah, läste fel. Sorry! Fast var de är födda och vem som är orsaken vet jag inget om.
      Men stycke två tänker jag i vilket fall. Inget att göra humor på.

   Kolla in youtube klippet på Joel Kinnaman när han förklarar varför skandinaver hatar Trump:)

    Fast hatar verkligen ”skandinavier” Trump? Det är väl en högst personlig åsikt som Joel K har?

     Bra ju om USA köper Grönland, då blir det närmre att åka till USA 🥰

      Då blir Greta nöjd dessutom, dit kan man säkert ta sig med båt ”hyfsat” enkelt.

       Haha, har ni hört det senaset om Gretas båttur? 😄

       Den var så klart bara PR och absolut inte något som var bra för miljön. För att kunna få hem båten igen så flygs det inte en utan hela FEM besättningsmän över till NY USA. (Källa en tysk tidning ni får googla själva men skeppet har berättat att det stämmer). Betydligt sämre för miljön alltså.

       Det hade, som jag hela tiden sade, varit bättre för miljön om hon tog flyget på egen hand. Eller skype. 🙃

        Precis vad jag tycker, hade hon stått över sina larviga principer hade hon sparat på miljön. Tänk bara på hur mycket avföring som slänga ut i Atlanten under den här resan. Det kan inte vara bra för miljön?

         Ja det hade varit intressant att räkna på det annat än rent utsläpp med koldioxid. 🙂

         Men nu blev tom det värre iom fem nya som skulle ta flyget. 😉

   Ge dig 🙄 @trh

    Sluta mobba @ anonym 13:31

     Vet du vad mobba betyder?

      #sistaordet

    13:31

    Vad lönt med dina trötta oneliners. Not! 💩

     13:31
     Och den var OT att prata om trh och vad hon ska göra istället för ämnet trh tar upp eller om inlägget från CC.

     Du borde bli raderad. Och satt på modd

   Det här är väl ändå Bloggbevakning och inte ett forum som bevakar världspolitiken och presidenter?
   Hänvisar till Twitter om du vill raljera över Trump. Du kan hitta många likasinnade där.

    Hur läser du Madelon?
    Det var det ett tips till CC och hon har bett tips om nya flunsor att skriva om (och du kan inte förneka att Trump står i en klass för sig. 😜)

    Om du inte tycker att hon ska nappa så ta det med CC och inte med trh för hon skrev det som ett förslag efter önksemål.

    Men din bittra elaka ton gick ingen förbi. 😘

     önskemål *

     👍🙂🌸

    Har Samir en blogg?

  Äntligen …!

  OT: Bookens senaste inlägg, så mycket svammel, så mycket upprepning och så mycket fantasier. Hon sysslar inte med personangrepp? Tillåt mig asgarva. Googla Book + bråk. Eller kolla hennes svar i det egna kommentarsfältet. OMG… 🤣

   Såg hennes instastory igår… hur många små filmer som helst när hon bara filmar ut från bilen när dom kör längs en väg. Totalt meningslöst.

   Ingen substans alls, förstår inte alls vad Anna Book vill ha sagt?!

  OT – nu har serien kommit ut på cmore som blondinbella lånade ut sitt hus till under inspelningen. Fartblinda heter den.

   Det var väl det många gissade på när detta hypotetiska och väldigt spekulerande inlägg skrevs https://bloggbevakning.se/2019/01/19/vad-skulle-ni-tycka/

  Är det bara jag som tycker att nåt hänt med Biancas ansikte. Om det är läpparna som hon gått bananas med? Hon ser typ stel och botoxad ut.
  Tänker att det kanske kan vara hennes påsar under ögonen som helt försvunnit (vilket är jättbra för det vill hon ju).

   Jag reagerade också på det!!!

   Hennes påsar under ögon har försvunnit tack vare fillers, och så lite större läppar och sådär av fillers. Hon är snygg men hon har förändrats bara på det senaste året, snygg innan också. Såg idag på femman de visar första avsnittet av Wahlgrens värld, är tre år sedan och Bianca har verkilgen förändrats sedan dess.

    Tycker också hon har förändrats (alltså växt upp). Men reagerade bara på att hon såg så plastig ut i ansiktet. Men är det påsarna under ögonen som nu är borta som gör det så är det ju bara bra. För så småningom kommer väl det plastiga försvinna.

  Kan vi fira att pewdiepie har gift sig ist 😄

  YES ÄNTLIGEN!! 😍 *googlar frenetiskt på kladdkake-recept*

  Ge dig själv…. en stor kram anonym så ja ske du blir lite kärvänlig.

   Skulle till anonym 13.31…

    Och ska stå kanske inte ”ja ske”
    🙄😫

     Ok.

  Är det någon som vet vilken kaffemaskin Felicia Aveklew använder? Jag försöker komma på vilken modell det är , men jag lyckas aldrig. Kanske någon kan hjälpa mig? =)

  Kul att 8 av 77 kommentarer handlar om ämnet i inlägget. Den ambitiösa modereringen varade i ca ett dygn 🙄

   Men det var väl bara tillfälligt. Annars brukar man ju få gå ot om det handlar om influencervärlden 🙂

    Har inte sett några bevis på att det endast skulle vara tillfälligt. Snarare var det en fin tanke som inte följdes upp ordentligt.

     Instämmer! Sett att någon tom att någon säger till en annan att hålla käfte fått stå kvar.

     Bättre att sätta allt på modd under natten så kommer folk hålla sig i skinnet.

      Well, you did not.

      Om det var denna kommentar, så skrevs den kl 22:46 den kvällen:
      ”Käft ditt äckel”

       I den tråden, lite under detta käftuttalande, fanns en kommentar om ett pinsamt uttryck som TRH hade fällt på en annan blogg.

       Kanske därför som TRH flera gånger idag skrivit om den tråden och inlägget. Skrivit på liknande sätt som ovan, 20:58; att det får stå kvar och inte raderas.

        Var det detta inlägg?
        https://bloggbevakning.se/2019/08/19/one-big-happy-family/#comment-1563865

        Ca 65 kommentarer från slutet börjar en tråd, som innehåller det uttrycket (Käft ditt äckel) + ett påstående om vad Thr skrivit på Elane Eksvärds blogg.

   Ja , det är en jävla skandal att det inte sköts bättre, men det har hänt många gånger att något utlovas och bara efter en kort tid, så återgår allt till som det var tidigare.

    Men sluta ta allt så allvarligt, ha lite roligt i livet istället? =)

     Min definition av ”roligt i livet” innefattar inte hundratals off topic-kommentarer.

      Precis. Helt rätt. Jag orkade bara inte käfta med Anonym 15:26.

      //Anonym 15:03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *