En smygreklamsmiss av Reklamombudsmannen

Här har Reklamombudsmannen avvisat en anmälan mot Isabella Löwengrip, baserat på att ett av företagen – Coty Inc – förnekat att inlägget skrivits på deras uppmaning. 
Problemet är bara att det inte är för de enskilda parfym-märkerna som Isabella gör reklam för här utan för ”parfym-prenumerationstjänsten” Sniph Perfumes och de har överhuvudtaget inte kontaktats här.
Har RO ens sett Isabellas inlägg eller tagit reda på vilket företag det är hon egentligen marknadsför här? Hon har nämligen flera gånger tidigare marknadsfört den här tjänsten på sina sociala medier.

Jag har ställt frågan till RO som svarade följande:

När Reklamombudsmannen prövar anmäld reklam är huvudregeln att vi utgår från anmälan. I detta ärende hade anmälaren anmält Tom Ford, Chloe och Aerin.

Citat från anmälan; ”Annonsör: Tom Ford, chloe, aerin”.

Citat från beslutet; ”Enligt anmälaren framgår det inte att det är reklam eftersom det inte står i inlägget. Dessutom har influencern en ”konversation” med sina följare där influencern frågar ”vilken är er favorit?”. Anmälaren tolkar det som att influencern vill tipsa om tre parfymer, men när anmälaren läser mellan raderna är det reklam. Influencern har även taggat alla parfymerna i inlägget och skriver ut exakt vad sorterna heter. Anmälaren anser det lite väl utförligt för ett enkelt tips.”.

Bilden, som vanligtvis är det som betraktaren främst ser och lägger märke till, visar endast produkter från dessa varumärken. Utöver företagen bakom dessa varumärken valde vi att även låta influencern yttra sig över anmälan, något vi normalt alltid gör det handlar om reklamidentifieringsfrågor.

Vi ansåg inte att det i aktuellt ärende fanns anledning att gå utöver vad anmälaren hade reagerat över eftersom att bilden endast visade produkter från de tre anmälda varumärkena. Anmälaren hade inte heller bifogat uppgifter som styrkte att det skulle finnas pågående samarbeten mellan influencern och något av de i bild och text angivna varumärkena. Det framstod av anmälan som att detta var ett antagande. Mot denna bakgrund avvisades anmälan. 

Tack för tips!

185 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Problemet är väl att bilden inte visar någon produkt från Sniph Perfumes utan företaget nämns enbart i texten? Jag vet inte hur reglerna ser ut, men det verkar vara därför RO bortser från Sniph Perfumes. Lite konstigt, tycker jag.

  CamCam, du kanske kan maximera antalet kommentarer från en IP-adress? Max 20 per dag borde räcka rätt bra. Det skulle din blogg må bra av.

   Bra idé, men ihärdiga kommentatorer kör ju olika IP-nummer 🙁 Vi slipper aldrig tjafset

    Som du med ditt vpn och snitt på minst 100-200 kommentarer om dagen.

     Vet du… den dag jag har problem med att någon lämnar allt för många kommentarer så kommer jag säga till. Du kan alltså tryggt överlåta det till mig att styra upp – den dagen, den sorgen.

     Tack på förhand.

      Du har ju också noterat stolliss o den andra personen. Men varför gick du så hårt och stolliss och inte den andra?

       Varför tillåter du så mkt kritik av andras utseenden?

       Jag frågar här också: Vad är detta med ”den andra personen”?

      Tyckte du att det du gjorde mot stollis var att ”styra upp”?

       [Borttagen kommentar]

        Nu blev jag nyfiken. Stollis har jag läst om, men inte om ”den andra personen”. Vad har hen skrivit? Kan du ge några exempel.

       Jag (23.33) skulle gärna se ett seriöst svar från Camilla på frågan kring hur du i efterhand ser på hur du ”styrde upp” stollis kommenterande. Jag är alltså inte den som kommenterade 23.36.

        Dream on hon undviker det här ämnet som pesten självt.

        Haha Du, den kommentaren, 23:36, togs nyss bort. Togs bort ca 01:05.

         Som jag sagt innan så kommer jag radera alla kommentarer som påstår att jag skriver kommentarer under Kreti och Pleti mm för jag är så jävla trött på dem.

          Det vet jag väl, fast jag förstår inte varför det är tröttande.

          Något viktigare: I onsdagens (21/8) Uppdrag granskning, berättades om en handbollstränare som varit eller är verksam i Stockholmstrakten. Han har varit tränare i flera handbollsklubbar och även domare. Ta och se det programmet, för ni har ju anknytning till handbollsklubbar via sambon och hans dotter.

          https://www.svtplay.se/video/23369250/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-20-den-domde-tranaren

           Ett otroligt viktigt program. Min dotter spelar också handboll och jag hade rivit upp himmel och helvete om jag fick reda på att ”vår” klubb hade varit så slapp i sina kontroller.

          En annan sak: Hur blir man uppdaterad om hur det går mellan hunden och katterna. Det måste ha hänt dråpliga situationer och annat kul. Det hade varit roligt att ta del av.

          När jag ändå håller på, kan jag ju kommentera inlägget (vilket de flesta INTE gjort):
          Alltså vilken klantig anmälan. Vet inte folk hur ett statligt organ fungerar.
          I det sista stycket redogör RO för varför man avvisar anmälan och det ger en fingervisning om hur byråkratin fungerar. I princip måste man leda en myndighet/förvaltning ända fram, så att de ”snubblar” på ärendet. Visa på saken, helst ur flera vinklar, så de inte kan missförstå.

          Man ska utgå från att de flesta myndigheter är trögtänkta. Någa undantag finns: Skattemyndigheten och Försäkringskassan (om de får någon liten spark i arslet först).

      Bra svar CC 🙂

    Hur vet ni att samma personer använder olika IP?
    Vilka är det som kan se IP egentligen?

    Förstår inte varför det diskuteras med en sådan stringens där man mer eller mindre säger sig veta att den ena eller andra döljer sig bakom olika IPn.

    Tycker gott att en förklaring vore på sin plats när det gäller hela snacket om olika IPn, dess betydelse och vem som sprider besökarnas och kommmentatörernas IPn i så fall. Kom igen nu!

   hur ska folk då kunna diskutera olika saker i Öppet spår bland annat? ?

    Eller hur. Dålig idé

    Anonym 18.12 är nog en sådan som inte vill att andra ska komma till tals, och som själv sitter med 3 olika enheter och ip-nr och kommer således själv kunna härja och orera fritt om något sådant går igenom

     Nej. Men jag störs av att en del inlägg kommenteras sönder fullständigt av en del som absolut måste ha sista ordet, typ.

      Hur vet vi att det inte är du? Den som ska ha sista ordet till varje pris är alltid ”anonym”. Jo, alltid.

      Jag med. Men då stänger jag ner fönstret och gör något annat en stund. Eller scrollar ner till en annan mer intressant diskussion.

    Räcker det inte med 20 kommentarer?

     Tror du verkligen du skulle klara dig på det? ☺️

    Vissa tomtekommentarer får ofta typ 150 likes jättesnabbt, så måste ngn enträgen person med vpn som sitter hela dagarna och likar och skriver kommentarer. Märks ju ofta att det är samma personer, stolliss och en till med motsatta åsikter. Båda utmärker sig markant.

    Bara jag som har problem att kunna läsa kommentars fälten när de är så många kommentarer? Min telefon/dator låser sig i kommentarerna så kan aldrig gå igenom alla/scrolla vidare. Känns som det blir för mykt aktivitet i bloggen.

   Du skulle må bra av att inte bry dig så mkt om ett kommentarsfält på internet, verkar det som.

   ????

   [Borttagen kommentar]

    Vi?
    Du och dina löss?

     Några fler än så är vi nog. Men du menar att du tycker att det är roligt med hundra kommentarer från en och samma människa?

      Den här diskussionen är inte heller så rolig eller givande måste jag säga.

    Vilka är du talesperson för?

    Vad har TRH egentligen gjort?

     Det beror på vem du frågar. Men jag tror alla kan vara överens om att TRH är den otvetydigt mest aktiva i bloggbevakningens kommentarsfält.

      Nej, majoriteten skriver som ”anonym” och vi kan omöjligt veta hur många som gömmer sig bakom att inte skriva något namn.

       Sant, jag menade av personer med ett nick av unikare slag, jag var lite otydlig med det vilket var dumt. Ett tag verkade det t.ex. finnas fler Karin men det är ju mer generiskt så då antar de flesta inte att alla ”Karin” nödvändigtvis är samma person, samma sak med Anonym.

        Jag vet vad du skulle säga iaf om du vågade stå till antigen till sanningen eller din missriktade åsikt. ?

         Vad fint att du kan läsa tankar, dessutom de som en helt okänd människa med ett relativt slätstruket nickname tänker. Var har du lärt dig den konsten?

         Fast, det är ju inte som att du är mer anonym än en ”anonym” ditt nick råkar bara vara av en annan karaktär men det är ju ändå helt anonymt vem du egentligen är.

     [Borttagen kommentar]

      Vilken onödig kommentar. ?

       ??

    Varför togs den kommentaren bort?

  Hur ointressant kan ett inlägg vara…

  Kan vi inte diskutera inlägget istället? Snälla?
  (Jag hör inte till dem som spammar kommentatorsfältet)

   Ja du kan ju börja. Skriv en kommentar om inlägget som vi kan diskutera vidare på i stället för att….skriva om något annat?‍♀️

    Anonym 18.30: Det här jag så klart resan gjort. Första inlägget är mitt.

     Alla var så upptagna med alla irrelevanta kommentarer så vi missade det. Sorry ?

      Gött mos: Ingen fara ? Det finns intressantare saker att diskutera ?

   Okidoki
   Men känner spontant inget alls för inlägget, mer liksom ”ok”.

   Däremot kan jag rekomendera Fazers mjölkchoklad med salty toffee crunch!
   Satan i gatan vad god!!!

    Åh är det den som finns med dumle också för den dumlen är ju guds gåva till gommen!!??

     Aha!! Måste testas
     Den med turkiskpeppar är ej att rekomendera, fått hem den av misstag, stor besvikelse..

      Tack för varning. Ska testa den med toffee

     Håller med! Fullkomligt älskar dunken!!! ?

      Men herregud, DUMLEN

       Dunken är iofs också roligt!

     Vaa jag tyckte den var så dålig! Så dålig att förpackningen legat orörd i kylen sen jag smakade en bit för ett halvår sen, då är det illa om det inte ens går åt under de värsta sötsugen ? Tyckte chokladen smakade ungefär som den choklad man fick i julkalendrarna som liten, typ gammal chokladsmak, urk! (ja jag ska slänga den nu då den förmodligen är gammal på riktigt vid det här laget)

      Vaaaa, julkalender choklad är ju den bästa chokladen. Fazer blå smakar som det ungefär. ?

      OMG slänga choklad.
      Är. I. Total. Chock.

      Du är ju sjuk. Jag litar inte på någon som slänger choklad. Till och med blockchoklad av billigaste sort mumsas det på hellre än att slänga.

       Nä, hallå, och de som får choklad ÖVER eller hittar choklad som blivit GAMMAL. De orden kan inte kombineras med ordet choklad.
       Näveräver.

        Jag har en teori om att det bara är ensambarn som kan glömma att de har godis. En annan har ju vuxit upp med vetskapen att om inte jag trycker i mig detta illa kvickt så kommer något av mina glupska syskon att rycka det ur händerna på mig.

         Du, jag är ensambarn och skulle ALDRIG glömma choklad!

          Alla ensambarn glömmer inte godis, men alla som glömmer godis är ensambarn. Gammalt djungelordspråk.

         Som mellanbarn i en ständigt hungrig trio med minimalt lördagsgodis att tillgå är jag nöjd att hålla med till 100%

          Och jag har två syskon, är mellanbarn och kan ha choklad liggandes hemma till den blir för gammal)))

           Ingen som låter choklad ligga och bli gammal går att lita på = du ljuger ?

           Till anonym nedan, går inte att svara på kommentaren under; du får komma och bo här så ser du om jag ljuger eller ej?

           Skulle aldrig – ALDRIG! – bo med någon som påstår att den låter choklad bli gammal.

           Fast om du gjorde det skulle den inte bli gammal?

    Åh låter smarrigt! Är dock försiktigt skeptisk till all choklad som inte är Marabou, det känns liksom inte rätt ?

     Marabou innehåller allt förutom choklad.

      Haha där tänkte du inte igenom vad du skrev va.

      Du kanske tänkte på kakao. För det är ju inte så mycket kakao i Marabou. Men choklad har i allafall jag lyckats spåra fram

      Marabou ska börja med ny märkning: OBS! Kan innehålla spår sv choklad…
      ????

     Det tog mig över 10 år före jag kunde äta choklad igen efter att ha jobbat på marabou, och då enbart andra märken. Jag blir så lycklig varje jul när jag får alladinaskar, de åker rakt ner i soporna om jag inte lyckas hitta någon som kan tänka sig att adoptera en låda eller fem.

      Varför? Vad är det för skit i?

       Lite larvigt långt, men en väns bekant arbetar på glassfabrik i Sverige och han skulle aldrig äta glass. Mera får man inte reda på. Inga detaljer och det skrev inte heller Dama Llama om chokladfabriken. Synd att de inte berättar mera i detalj vad det är för snusk.

        Tillägg: Detta var för 15 år sedan, så det kan ha ändrats.

  RO är Sveriges lamaste myndighet… ?

   RO är absolut inte någon myndighet.

  Mycket bra Camilla! Det här börjar likna någonting…

   Ironi när den är som bäst.

  Det är ju som att säga att det är okej att göra reklam ICA utan märkning om man bara i samma veva nämner Arla, Pågen och Kungsörnen och dessa sanningsenligt förnekar att de skulle ha ett samarbete med influencern.

   Eller så får man vara tydlig med vem hon gör reklam för när man anmäler henne.

   Mer som att anmäla en influencer för att ha gjort reklam för arla när det är ica som köpt platsen.

  Det verkar vara dags att ifrågasätta om marknaden verkligen klarar av en självreglering?
  Det är inte bara rökare som suger utan även RO

  Nu klarar paow ner på Isabelle Strömberg på Instagram, Isabella gör tillbaka, påstår att paow inte har råd med schampoo och balsam utan att jobba på sin pappas mataffär. Men ser då inte paow be om donationer så tycker isabelle ska va tyst ta bort och erkänna att det är pinsamt

   Lol, varför skulle det vara pinsamt att jobba på en mataffär? Håller med om att Isabelle borde vara tyst, det enda som är pinsamt är att tigga på instagram.

  Är ju anmälaren som gjort en miss och inte ro.

  Haha, tänk om hälften är fejk-spons. Som alltså verkligen inte måste reklammarkeras …

   Ja man börjar ju undra

  Har ni sett att Isabelle Strömberg har börjat tigga pengar nu? Haha. Gick inte bra att få sponsringar så nu tigger hon pengar direkt istället.

  https://isabellesrealface.tumblr.com/post/187192819532/isabelle-has-taking-it-to-new-levels-and-is-now

   Kanske dags för henne att börja fila på sitt cw?

  [Borttagen kommentar]

   Lägg ner, Anna. Det räcker nu.

  OT/tips

  Lovisa Lojsan Wallin har statts för ”mom shameing” efter att ha skrivit detta i sin blogg:

  ”Käkat lunch med en favorit. Längtar lite till att T också går på förskolan så vi kan äta lunch och frukost fler dagar i veckan haha”

  Citatet genererade en kommentar om att den delvis skattefinansierade (och TUNGT belastade) förskolan inte finns till för detta ändamål och hon försvarade sig genast och får kommentarer om att det bara är mom shameing.

   Grejen är väl att hennes jobb är att äta frukost och lunch ?

   Alltså, varför ska man vilja umgås med sitt barn 24/7, ingen pappa som förväntas det. Skulle 100% behöva lite ombyte då jag uppskattar intellektuellt utbyte.

    Det är inte någon kontroversiell uppfattning. Problemet är att förskolan hon syftar på sannolikt inte betalas ur egen ficka. I offentlig verksamhet finns regler och dessa måste följas. Förskolan är ingen generell barnvakt. Om du behöver barnomsorg under din fritid får du bekosta den själv.

    Problemet är INTE att hon vill ha barnet på förskola, herregud? Problemet är föräldrar som utnyttjar kommunal barnomsorg för att kunna utföra privata ärenden. Allmän förskola finns för att föräldrarna ska kunna arbeta (+ ta sig till och från jobbet) och absolut inget annat enligt lagar och regler.

   Arbetslösa har rätt till barnomsorg 8-16 i Stockholm

    För att kunna söka jobb, ja.

  Känns ju som Isabella äntligen kommit överens om att få betalt från Löwengrip för reklam igen. Helt plötsligt syns produkterna överallt igen efter att lyst med sin frånvaro ganska länge.

   Hon är sams med Pingis igen efter osämjan, där Pingis ställt flera ultimatum om Löwengrip Beaty.

   Vad har hänt?

    VD:n misstänkt för grovt brott. Företaget som sådant har inte gjort något fel.

  Meningslöst att göra en anmälan om smygreklam om man inte ens fattar vad det är smygreklam för? Självklart är det inte Tom Ford som köpt reklamplatsen, utan Sniph; det står ju t o m i texten. Så varför inte skriva det i anmälan då? Slöseri med folks tid.

   Någon var lite för ivrig i att anmäla Bella verkar det som.

    Den som anmält, eller någon annan, borde anmäla inlägget igen och denna gång ha med Sniph. Då kommer RO garanterat ta upp det.

  Stjäl inte mitt nick för att göra meningslös reklam för ett ointressant konto.

   va du är ju bara anonym finns hur många som helst som är anonym 😛

  _xoxo_0001_ Isabella Löwengrip får denna jämförelse 2 gånger på raken men kolla vem de jämför henne med 😀 😛 tror inte det var menat som snällt 😛
  Wow du är så lik gemma Collins ni skulle kunna vara systrar!! @gemmacollins1 verkligen lika som bär ????

   shappyheart
   Kopia av Gemma Collins ?

  Det går mer och mer utför här på BB trist.

   Här under var det några svar nyss, varför raderades de? Det var vad jag kommer ihåg inte ett dugg otrevliga ?

  så elakt*

  Vad är det för donering som Isabelle Strömberg har nu?

   Alltså, förlåt, insamling menar jag.

  Detta var det bästa kommentarsfältet ever, så många chokladälskare som gått samman och enats på ett ställe.
  Peace out

   Va fan förväntar du dig. CC har skapat ett monster där hon tillåter mobbning.

    Herregud. Har Camilla skapat ett ”monster”? Att människor inte kan bete sig och skriver olämpliga saker är alltså Camillas fel? Cam kan inte ansvara över andra människors beteende, det får man stå för själv. Problemet ligger hos de som skriver elaka kommentarer, inte hos Camilla.

     Fast jo jag håller med. Om hon raderat alla påhopp som gjorts och görs och absolut inte bara mot mig, jag är långtifrån ensam om det, så hade det här klimatet på bloggen varit mycket bättre.

     Jag gillar inte hur hon låter folk bli tilltalade och tvingar var och en att stå upp för sig själv utan att hon stöttar och säger sin mening. Hon är bara tyst och tar inte ens bort de inläggen.

     En enda gång har det mig veterligen skett och det var mot och till mig under ett inlägg ang spelreklam där jag berättade om en nära till mig som försökt ta livet av dig pga sitt spelmissbruk. Då var det ensidigt (vilket gör mig var ofattbart) jag som blev ombedd att lugna ner mig.

     Så som jag sagt till henne tidigare. Anonyma troll spelar ingen roll. De kan säga och tracka mig bäst de vill. Men att hon som är i kontroll låter det stå kvar gör faktiskt ont på riktigt.

     Och hon har skapt det här hårda klimatet där man får klara dig bäst man vill ifall man står för smala åsikter.

      Det har funnits flera personliga saker du berättat, men de försvinner i den allmänna röra som uppstår när folk börjar trakassera dig. När sedan någon ställer sig bakom dig, så är ”slaget” igång. Ja eller man kanske ska säga slakten – på dina antagonister, alltså. De hamnar fan alltid i underläge.

      Den där Milly sticker alltid upp och bråkar, men får på tafsen varje gång. Likt förbannat kommer hon fram igen och igen och igen i all evighet. Liksom på tivoli, de där figurerna som dyker upp ur hål och man klubbar ner dem. Då dyker de upp ur ett annat hål och man klubbar ner dem och de kommer ur ett annat hål och man …

       ??

       Gollum? Överlevde du?

      Vill bara säga till dig trh, att jag gillar dig(nu är jag nyvaken så orkar inte gå in på detaljer varför). Och det är många andra som gör det också. Se bara på hur många hälsningar du får i kommentarsfältet. Din kommentar här känns verkligen. Det är stort av dig att vara ärlig om dina känslor, det behöver världen mer av♥️

      Jag får en känsla av ånger i mig. Att jag aldrig, när jag har läst trådar och känt att jag vill gå in och försöka sätta stopp har gjort det, utan har alltid tänkt ”det är ändå så många som backar henne”.

      God morgon och kram?
      Du är inte ensam.

       Tack fina du!

       Men det är inte meningen att du ska känna att du ”måste” ta av din energi.
       Så snälla ha inte dåligt samvete. Jag känner att du finns där i bakgrunden ändå. ??

        Det tar inte energin! Hjärnan funkar bara inte detaljerat utan kaffe?
        Men tack?
        Vi är många med dig, som uppskattar dina kommentarer. Hoppas inte du försvinner!

        ?

       Ett tack mm i modd. ?

      Tror CC vill ha diskussioner här gärna livliga och håller sig för att säga ifrån. Hennes principtänk är väldigt inkonsekvent, hon uttalar principer hon säger sig hålla fast vid men hon applicerar dem godtyckligt vilket gör det svårt att veta vad som gäller. Där hon är riktigt påläst som gällande reklammarkeringat är hon tydlig o rak. Men i andra frågor som kroppsideal feminism osv lförefaller hon ha starka åsikter men resonemang vacklar. Hon blandar även in känslor i principapplicering som tex gällande IL.

      Dessa godtyckliga principer skapar oklarhet i kommentarsfältet och folk utnyttjar det. Du kommer i kläm TRH. Tror hon inte ”vågar” försvara dig.

       Jag tänker att det hade räckt långt med att radera mer friskt. CamCam behöver inte ens säga något med egna ord. Och som sagt, det gäller inte bara mot mig utan även dem som får en skopa under nicket anonym eller vad det än må vara.

       ???

        Fast då radera konsekvent vissa vidrigheter får ju stå kvar liksom vissa inte…

         Instämmer!

         Samt att inte konsekvent radera dem som snor andras alias ink Bellas.

     Långt medhåll till anonym kl 21:57 i modd. ?

    ??
    Vad menar du? Jag var seriös. Älskar choklad.

  Flavia Vanilla är min favorit också. Gillar Sniph orimligt mycket. Beställde stora flaskan av FV och sedan prenumererar jag vidare på de små flaskorna, det är riktig roligt att få en ny doft varje månad. Heja Sniph! Att man sedan kan panta flaskorna tillbaka till dem gör det ju inte sämre direkt. *** okej, hade inte med inläggets fråga att göra, så om Bella gör smygreklam så ska hon väl granskas som alla andra, eller?***

  Raderas hejvilt bland kommentarer här men att Bella ser drogad ut får stå kvar hur länge som helst. Finns det någon logik bakom vilka kommentarer som raderas? Eller handlar det enbart om vem kommentaren handlar om?

   Verkar så.

  Man kan inte direkt säga att det finns ngn logik eller förutsägbarhet i raderandet. Verkar mer godtyckligt och lite beroende av dagsform. ??‍♀️

   Verkar så.

  Bråk mellan kattpaow och Isabelle på insta stories igen. I rigger pengar och vill att folk ska skicka via PayPal, paow lägger ut det på sin story som hån och fajten är igång!

  Isabelle strömberg och paow bråkar på instastories. Kallar varandra pundare och fattiga.

   Nu på natten?
   Kan du inte lägga upp länk, så att man kan klicka härifrån?

  Jag har tänkt på en annan sak som handlar om Isabella. Sedan jag började läsa denna blogg (sen 2016 har jag läst till och från hittade hit från bellas blogg genom pingback tror att ett av de första inläggen handlade om Isabella och en cykelhjälm :-)) så dyker det upp kommentarer om att hennes liv är ett luftslott och att det kommer att rämna. Men är det verkligen så. Jag tycker att hon tuffar på bra!

  Den som skickade in anmälan gjorde ju inte ett så bra jobb. Tydlighet vad en anmälan gäller är a och o. Det är sedan gammalt!

  En uppenbar MISS av ANMÄLAREN som inte anmält Sniph Perfumes
  Citat:
  När Reklamombudsmannen prövar anmäld reklam är huvudregeln att vi utgår från anmälan. I detta ärende hade anmälaren anmält Tom Ford, Chloe och Aerin.

  Snälla kam vi diskutera att Isabelle och knivis tigger pengar på insta? Hade inte ens till ett cigg paket ? Okej att knivis gör det men Isabelle? Varför slänger hon inte ihop lite videos lr nått? Helt tomt med det ju?

   Herregud hur många inlägg har du skrivit om det? Intresset för dem är inte så stort verkar det som.

  När kommer inlägget om att Micke tigger pengar till cigg, varpå Isabelle ber om donationer till hennes paypal, men säger inte vart donationerna ska gå till? Paow, har svarat på Isabelles stores, och säger hon knarkar igen, medan Isabelle kontrar med att det är paow som pundar. Finns även en tråd på reddit med screenshots där en snubbe swishat Isabelle 1000kr i förskott för en tatuering knivmicke skulle gjort, men att knivmicke skrivit att han inte kan göra tatueringen. Pengarna har inte återbetalats.

   vill också se den inlägget

  Jag tycker det är jättesvårt att anmäla smygreklam! Vilken kategori ska det in i? Vem är drabbad? Gäller det vara eller tjänst? Inte alls förvånad över att det blev fel. Säkert flera av mina anmälningar (gjort 4/5 st) som åkt iväg åt tjotahejti…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.