Isabella Löwengrips miss med sonens första skoldag

Idag har de mesta gått fel och olika nivåer av utmaningar har lagt sig som på hög. Jag misslyckades totalt med Gillis första dag i skolan. Jag såg fel på tiden och vi missade uppropet i klassrummet och samlingen. När vi kom stod alla barnen ute och vinkade hejdå till föräldrarna. Jag har nog aldrig i hela mitt liv känt mig som en så dålig mamma. Jag var helt uppgiven under större delen av dagen, grät i bilen och räknade ner tills hans skoldag var slut. Allt var frid och fröjd när jag hämtade honom och det var inget han hade funderat på så mycket under dagen men detta kommer att sitta kvar som ett litet spjut i mitt hjärta lång tid framöver.

Att det kunde bli så fel. Vi som hade pratat så mycket om dagen, fantiserat och drömt. //Isabella Löwengrip

Efter att Isabella Löwengrip skrivit om hur hon gråtit i bilen efter att ha tagit fel på tiden för Gillis första skoldag och missat uppropet så handlar de flesta kommentarer om hur det inte är hela världen och att Gillis förmodligen inte ens minns att det blev en lite knasig start på dagen.
Jag tror många gånger att det är vi vuxna, och våra förväntningar på saker som har med våra barn att göra som gör att vi blir besvikna och känner oss misslyckade, medan barnen kanske inte ens kommer ihåg det eller ens bryr sig.
Typ som barnets första födelsedag? Vem är det vi ordnar kalas för? Barnet? Eller oss själva?
Som i Vänner när Ross och Rachels dotter fyllde 1 år och fick en penistårta istället för en som såg ut som en kanin.
Barnet kommer inte ens minnas det, men för föräldrarna var det en katastrof.

Herregud, sånt händer den bäste och mest organiserade människan i världen och är väl inget att hänga upp sig på?
Hon kommer förmodligen glömma bort att skicka med något av sina barn matsäck för en skolutflykt också, någon gång innan de tar studenten, för vilken förälder har lyckats ta sig igenom sina barns skolgång utan en enda liknande incident? På riktigt?

Jag menar, någonting ska väl våra barn ha att prata med sina framtida terapeuter om, eller hur? 😉

391 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag minns inte ens att mina päron var med min första skoldag (även om de var det) – det enda jag minns är att jag fick välja en låda i klassrummet som skulle bli min och att det låg en ask med helt nya kritor i ??

   Jag känner faktiskt raka motsatsen. Jag minns första skoldagen så väl! Jag var extremt stolt och lycklig över att ha mina föräldrar vid min sida. Det var då en av de allra största händelserna i mitt liv och jag hade längtat flera månader till detta. Jag hade nog inte mått så bra (även som barn) om jag såg alla andra föräldrar men min egen inte varit där.

   Ps. Jag tycker det är oerhört dåligt att hennes massor olika nanny eller övriga hjälpare i hemmet inte uppmärksammar henne? Är det inte just det här hon alltid sagt hon behöver dem till? Jag tycker situationen känns lite skum.

    Jag skrev ingenting om vad jag känner, bara om mitt minne. ?

     Jag beklagar om det lät som att jag gick emot dig. Det var inte meningen. Jag ville bara skriva ett annat minne som kontrast ??

    Eller hur? Jag tror inte det är sant faktiskt, klart att alla som jobbar för henne har stenkoll på vilken tid de skulle vara där… Bara ett försök att verka mänsklig och få lite sympatier igen från Bellas sida.

     Det eller så är hela grejen med att folk planerar och packar och fixar ALLT åt henne påhittad för att skapa en spännande karaktärsbeskrivning. När hon var yngre framhöll hon ju sin planersingsförmåga som sin stora styrka. Och när hon var tillsammans med Odd så beskrev hob sig snarare som lite charmigt slarvig så där som var och varannan person är.

     Det tror jag också! Det var dags för henne att visa att hon är sårbar och mänsklig. Klassiskt knep. Gör ett lagom litet misstag och pudla stort. Då får du folks sympatier.

     Eller hur! Hon vill ju inte vara med. Men att gora en grej av det ar ju markligt att det e sa synd om henne. Inte om Gillis?

     Sorry inga prickar
     Ar I fritidshuset vid den norska gransen

      Norsk dator ??

       Mobilen slar over! Feminst javisst?

    Jag kom försent min första skoldag eftersom jag och min mamma gick till fel klassrum. Är 50 idag och glömmer det aldrig he he….men så hatar jag komma försent också.

    Vill även lägga till att det är jättesynd att hon dagen efter denna ”katastrof” skriver att hon arbetat 12 timmar på raken och att ”underbara Lovisa fick ta hand om barnen och natta dem” tills hon kom hem klockan 22 på kvällen. Hade man nu haft en sådan brutal ångest över att ha missat sitt barns upprop, då hade man (läs: jag) troligtvis kommit hem i tid och umgåtts med sin son för att höra om hans dag, då det är mycket nya intryck första veckan vid skolstart. Jag hade genuint haft intresse för att veta hur allting med skolstarten har gått.

     Båda dessa inlägg är ju strategiska för att få sympatier och kommentarer. Hon räknar med att läsarna går i fällan.

      Framförallt noterar jag att denna blogg tar upp det och snabbt får över 300 kommentarer. Så att dessa två bloggare föder varandra är ganska uppenbart.

     Jomenvisst, så ska jag absolut svara dig när du kommer in på en bokad tid hos mig på banken, tyvärr jag måste gå hem för att jag missade en tid för mitt barn i går.

      Äger du banken? Chefar över den?
      Som egenföretagare är detta en av fördelarna, hade hon bara velat hade hon roddat om dagen.

      Måste du alltså jobba 12 timmar, till klockan 22 på kvällen på ditt hederliga bankjobb?

      Trodde inte det va…

      Att jobba övertid en dag är inte lika med att man jobbar till klockan 22 samma vecka som din förstfödda börjar skola.

     Kanske har du inte hört vad som hänt och varför det blev en sån lång dag.

    Låter påhittat. Till och med Bella borde ha koll på en sån sak.
    Kommer ihåg min första skoldag än i dag. Vad jag hade på mig, att mamma var med och allt skolmaterial vi fick första dagen. Och klasskompisarna.

     Jag är koordinator och fick ett samtal från skolan efter lovet… jag trodde att dom började dagen efter ?

    Anja, precis så känner jag när jag tänker på min första skoldag, det var en oerhört stor dag i mitt liv.

    Jag håller med dig Anja, min mamma hade köpt ett litet pennskrin med matchande block och pennor till mig i Minny Pigg-tema, minns så väl hur stolt jag var att gå hand-i-hand med mamma till skolan första dagen

    Håller med. Skumt. Inte omöjligt hon hittar på det här också.

    Håller med dig Anja ! Minns oxå min första skoldag. Dessutom är det skillnad på att glömma en matsäck Camilla och att glömma första skoldagen

     Hur anser du att det är skillnad?

     Känslomässigt är det likadant för barnet då båda sakerna grundar sig i att inte prioritera barnets behov.
     Glömmer du av när du ska vara tillbaka på jobbet efter semester? Glömmer du bort att ordna med lunch till dig själv? Hade du varit ok med att be en kollega om mat, eller gå till chefen och be om mat?
     Svara på frågor varför du inte har mat med dig, och sitta hungrig eller be om att få av någon annans mat. Barn kan änna skam och utanförskap precis som vuxna!
     För du måste göra det likvärdigt med det barnet upplever när ingen matsäck packas ner, och när skolstarten missas då tiden inte har noterats.

     Många tycks glömma bort hur det kan kännas för ett barn av att bli bortglömd, och konsekvensen av det hela. Och alla har upplevt det i olika utsträckning under barndomen.

     Det spelar roll, och om man inte förmår sig att skriva upp, och läsa vad som står i en kalender, så behöver man jobba på att vara närvarande i barnets liv!
     Barnet har inte valt att vara del av en familj utan det är föräldern som har skapat situationen och då får man ta ansvar också.

     Var inte du i Norge nyss? Och kunde inte skriva prickar…

      Jag skriver inte anonymt! Du ar fel ute

    En barnflickas jobb är inte att vara barnflicka åt föräldern.
    Isabella är förälder, och det är hennes jobb att ytterst komma ihåg det som rör hennes barn och sen delegerar hon. En barnflicka är där för att underlätta tillvaron, och den är ej en projektledare i familjen. Var är pappan kan man fråga sig, då det även är hans barn, och barnets första skoldag.
    Är det såhär deras möten också sköts, att det seglas in i mötesrum långt efter utsatt tid? Jag är mäkta imponerar över att det kan drivas bolag med en sådan tankspriddhet! År av folk som har tålamod som har fått sitta av tiden i väntan på en person som ej behagar dyka upp i tid. Eller detta kanske är någonting som bara är barnen förunnat, att deras saker ej prioriteras?!
    Hursomhelst kommer det tillbaka när barnen är äldre, och inser att föräldrarna var mer intresserade av pengar än att engagera sig i barnen.
    Det är sånt en förälder aldrig kan radera oavsett hur mycket pengar som slängs på problemet.

    Jag vet då jag själv är uppvuxen med en barnflicka!
    Jag antar utifrån din kommentar, att du varken har haft en barnflicka som barn, eller har anställt någon i den här utsträckningen gällande barnen (om du nu har barn)!

   Jag minns inget av några av mina första skoldagar inte ens gymnasiet ???

  Jag minns min första skoldag, som ägde rum i augusti 1995, än idag. Känslan av att komma in på skolgården, uppropet i det soliga klassrummet med snedtak, samt fikat på konditoriet efteråt. Man ska inte underskatta barns förmåga att minnas stora milstolpar i deras liv, även om de ”bara” är sex år gamla.

   Född 1989? ☺

    Är man född 89 började man väl skolan 96? Är inte ”nollan” ett nytt påhitt?

     Jag gick på 6års(nollan, förskoleklass osv.) och jag är född 92. Så nytt är det inte 🙂

      Det kom nog där i krokarna. Jag är född 91 och vi fick välja, eller våra föräldrar snarare. Jag och alla mina kompisar stannade kvar ett år till på förskolan.
      Min syster däremot är född93 och då gick alla till förskoleklass..

     Jag är född 87 och gick ”nollan”

     Född 85, mina föräldrar fick välja.
     Det var vissa på dagis som gick till lekis å jag å en mängd andra barn stannade kvar på dagis

     Född -77 och även vi fick gå i en sorts förskoleklass som förberedelse inför riktiga skolan. Jag antar att det var frivilligt och jag minns att det fortfarande var i förskolans lokaler.

  Det här har ju redan stötts och blötts i kommentarsfälten under hela veckan. ?

   Gnällspik. Varför kommentera om du endast ska gnälla.

    Varför kommenterar du själv, solstråle?

     För att slippa gnälliga kommentarer. Misslyckades dock eftersom du fortsatte.

      Själv tycker jag att det är du som gnäller, och här är vi nu. ?

       #sistaordet

       Precis som att din uppfattning har någon betydelse i sammanhanget. Som ett barn: men du då….

        Hahah, oh herre…

         +
         Du får inte påtala att de som ständigt gnäller över allt Bella gör gnäller, då är du gnällig.

         Finns ingen logik i det. De vill gnälla ifred helt enkelt ??‍♀️.

  Minns inget från första skoldagen, det där är nog precis som du säger den vuxnes känsla.
  Men jag vet inte om jag tror på något hon skriver. Om det ens hänt och om hon i så fall ens ”satt i bilen och grät”.

   Vart var alla ”Teamen” när de behövdes?

  Kan dock tycka att detta är typiskt Isabella. Karriären kommer alltid komma före hennes barn, vilket hon även sagt själv. Känns inte som om hon skulle vara så här slarvig med tider om det gällde något viktigt jobbuppdrag. Nu tror jag inte Gillis lider det minsta av denna tabben men det ser ju inte bra ut.

   Kanske körde sitt komma-för-sent-för-att-slippa-kallprat knep på uppropet.

    ???‍♀️??‍♀️??‍♀️

  Jag är så cynisk att jag läste inlägget som tiggeri för sympati eftersom hon snart ska sälja något. Hon har ett hus fullt med assistenter, och ett schema som enligt egen utsago är planerad i 5 minuters-intervaller. I don’t buy it.

   Samma här! Jag vill inte tro dåligt om en annan människa, men hon har ändå varit väldigt öppen hur hon spelar på läsarnas känslor när det är dags för att sälja något…

    Visst kan man glömma. Det är mänskligt.

   Tänkte exakt samma! HUR kan man missa detta med ett helt team bakom sig??

    Men vad är det för tjat om helt team, fullt med assistenter och massor av nannys? Hon har EN nanny och EN som jobbar i hemmet men hon var kanske inte där just då, är väl inte där dygnet runt. Nannyn kanske missförstått tiden eller sagt fel, hon kanske var iväg just då och Isabella kanske själv missuppfattade tiden helt enkelt. Alla teorier om att hon hittar på för sympatier, han började ju skolan i måndags, hon hittar på…. alltså snälla.

     Anonym 09:55: men vad har hon annars teamet till – om inte för att inte missa sin sons skolstart? Är ju ändå en ganska viktig dag för både barn och mamma. Och ja, vi tjatar om teamet för att hon gör det.

      Fast teamet sköter mest det jobbmässiga, bolagsgrejer, jobbrelaterade grejer. Hemma har hon inte fullt med assistenter i vardagen.

       Följer du med ens henne? 😛 tycker var och vrannnat inlägg handlar om hur mycket hjälp hon får i hemmet och med att planera sitt privatliv.

       Sen om det är sant vettefan, men det är så det framställs på bloggen.

       Att hon hittar på grejer för att få sympatier är ingen konspirationsteori, utan något hon själv gått ut med vid upprepade tillfällen.

     BB står för Beräknande Bella, sorry.

      🙂

      Bullshit Bella (anpassat för USA satsningen).

       Ha, ha! Snyggt! Hon lever upp till förväntningarna.

       Lansering av nånting snart alltså? Dessutom väntar jag mig ett lååååångt snyftinlägg av henne om den tragiska händelsen på södermalm då hon har samarbete med företaget han äger. På något sätt kommer hon kunna vinkla det för att få eget vinnande. Hon har säkert blivit hotad av honom eller tvingad till något.
       Det är en hemsk händelse men jag tror tyvärr att hon kommer hitta sätt att kunna mjölka ur något för att få sympatier.

        Berätta mer Maj1!

     Folks reaktioner handlar ju inte om att man inte kan göra en tabbe eller vara ledsen etc. Reaktionerna ovan handlar ju om att hon berättat, otaliga gånger, att hon skriver sympatiinlägg på beställning, dvs kryddar på för att få reaktioner. Jag tycker det är ganska självklart att man misstror henne samt blir lite obekväm, jag blir det iallafall.

     Men snälla? Vem är det som tjatar om ett team? Du tycker inte att Bella själv brukar skriva om sitt team?

     Står man inte över att sätta upp gamla hotlappar på sin egen bil och låtsas att den är ny, för att få sympatier, så står man nog inte över en vit lögn om att komma för sent till första skoldagen heller.

    ISABELLAS EGNA ORD IDAG PÅ BLOGGEN.
    Först och främst – Tack för era kommentarer i förra inlägget. Det betyder mycket. Det är läskigt att ”blotta mig” när vardagen går fel för det blir lätt en rubrik i en skvallertidning men samtidigt så vill jag kunna vara mer personlig och dela med mig av allt. Svårt det där.

     De är inte alls svårt. Hon skulle ju sluta att vara personlig i bloggen, håll dig till det då!!!

      Skulle hon inte sluta skriva på svenska också?

       Jo ?

   Köper det inte heller ?

   Undrar vem som ligger bakom det elaka instagramkontot (griploov), måste verkligen vara nån som är arg på henne.

    Finns nog många som är besvikna eller riktigt arga på henne. Tidigare anställda, tidigare vänner, Hajen, livvakten…
    Den som lämnar uppgifterna behöver inte heller vara personen som har kontot.

     Lämnar uppgifterna? Vadå lämnar uppgifter? Det är nog ingen som lämnar uppgifter utan hon läser bloggen, instagram, hittar på, spekulerar, fantiserar och kränker med syftet att förstöra för Bella och göra narr av henne. Det är inte svårt att fatta vem det är, det är så självklart. Förstår inte hur det kan vara oklart för somliga.

      Berätta för oss som inte fattat ännu?

    Tror att det är någon av Schulman bröderna..

     Varför skulle de bry sig på det viset om Bella? Det är bara i den här bloggen det skrivs dagligen med om henne. Gissar på en människa utan liv och avsaknad av normal intelligens, som lever sitt liv här och på Bellas blogg/instagram, som skapare av kontot. Personen behöver allvarligt talat söka hjälp.

   Instämmer -hon utnyttjar situationen för att få ”klapp på axeln” kommentarer och uppmärksamhet istället för att reflektera över hur barnen kommer att se tillbaka på sin uppväxt med en mamma som älskade pengar och uppmärksamhet mer än dem. Tänk när de är så stora att de förstår och kan läsa alla lögner hon hasplat ur sig genom åren. Att vara vuxen och dessutom förälder ÄR att vara en förebild för kommande generationer. Gillis:Mamma är det fult att ljuga? det säger min fröken. Bella:Nja näe inte om man tjänar pengar på det…..

    Och du vet vad hon reflekterar över? Och du ljuger inte? Hon ljuger nog inte om detta och det är mest folk här som påstår och får för sig att hon ljuger, vi vet inte det, ni kan ha fel som ni haft i mycket. Här ljugs det om Isabella och andra. Så reflektera över det du Vic.

     När inte Isabella Löwengrip ljuger så hittar hon på.

      Elaka smeknamn är sällan rimliga. Det här är dock ett undantag, hon leker med sin publik och svindlar dem med sina ord.

      Heja Greta! Naturligare och bättre

     Men Anonym, 10:01, hon har ju flera gånger berättat att hon skapar just sådana historier till bloggen för att manipulera fram en reaktion från läsarna. Exempelvis har hon sagt hur hon går till biblioteket med barnen för att skapa en ”mjukare stämning” inför en lansering. Hela hennes affärsidé bygger på att skapa innehåll som gör att folk reagerar. Du är lite naiv faktiskt, om du tror att hon bara sätter sig vid datorn och skriver exakt vad som hänt och vad hon känner just då.

      Hon har inte sagt att hon hittar på historier till bloggen bara att hon tänker att vad vill läsarna se och läsa och att de tänker att de ska ha balans mellan inlägg, och att hon går till biblioteket och tänker att det blir bra inlägg till bloggen – hon går alltså till biblioteket, det är inte hittepå att de varit där – och hon gör det BÅDE för barnens skull och för content – det är alltså inget ljug och påhitt.

      Det händer nog att hon sätter sig och skriver av sig sina känslor och tankar just i nuet också. Men jag vet – inte skriva positivt om Bella här, inte förvsara henne för DÅ kommer tjugo kommentarer som ska mothugga och skriver än värre om hur hemsk Bella är bla bla.. fast jag tror nog det oftast är en och samma person som hugger och skriver det mesta negativa tugget om Bella, som en hackig skiva. Du är besatt av att sänka Bella helt enkelt och jag tror inte du mår så bra, tror bellabesattheten ställt till det en del.

      Skulle du själv berätta om dina strategier? – Nej just det, Bella är iaf ärlig med sådana saker och att hon hittade på en del som ung.

       Om det är någon som är besatt så är det du som skrev 12:36. Du lägger ju eoner av tid på att försvara Blondinbella varje dag och hoppar på alla som sakligt påpekar det orimliga i hur Blondinbella lägger fram sitt liv i bloggen.

        Ja det vore mkt bättre om ingen alls orkade säga ifrån, och lät det fåtal personer som dagarna i ända hackar på precis allt om Bella, vara taskiga ifred.

     @anonym 10:01

     Det kvittar egentligen om det är sanning eller ej. Peter och vargen, hon har skapat detta själv…. hon berättar hela tiden att hon planerar inlägg för att få reaktioner, att hon skriver enligt excelark. Jag tolkar det som att hon ej skriver sanning, du får självklart tolka det som du vill.

    App app app inte säga fröken.

   Det var min första tanke, har det här ens hänt? Hennes förtroende är så lågt att jag faktiskt inte litar på att något hon skriver är sant. Hon har alltför många gånger berättat om hur hon manipulerar sina läsare för att få ”rätt” reaktioner. Så vad är det som säger att det här inte bara är en påhittad anekdot för att skapa sympatier?

    Ja för det bara var ju skolstart häromdagen, skrev hon själv.

   Samma här.

   Helt solklart att hon spelar ut mamma-kortet för att få ett positivt kommentarsfält. Och folk sväljer det! Tror helt ärligt inte en sekund på att hon satt och grät för G:s skull.. Möjligen i så fall för att hon kom senare till sitt älskade jobb eller för att visumet dröjer.

   Klart att det hände att de missade uppropet, annars hade säkert någon förälder som sett henne och barnet på uppropet kommenterat här och påpekat att det inte var sant. Hade varit alldeles för riskabelt att ljuga om en sådan sak.

    När har sanningen eller fakta någonsin stoppat Blondinbella från att hålla fast vid sin påhittade historia? Hur gammal var hon när hon flyttat hemifrån? Och hur var det med den där lägenheten? Vem ägde den egentligen?

    Kommentarerna har de stenkoll, bara att inte godkänna de kommentarerna.

   Tror bara att hon ofta känner sig otillräcklig som förälder och när det händer något sånt här så blir det som ett bevis för det hon själv känner.

    Hon har ju tidigare sagt att hon känner sig otillräcklig som förälder, att det inte kommer naturligt för henne så klart det här var känsligt för henne. Hade kunnat hända vilken förälder som helst och vem som helst hade nog grämt sig över det och tyckt det var både jobbigt och pinsamt.

     Absolut!! Hade kunnat hända mig 100 ggr om jag menade bara att jag tror det blir extra allvarligt för henne för hon redan har dåligt självförtroende som förälder. Jag dömer inte henne alls alltså.

   Samma känsla här. Men om, jag säger OM, det är så, så är det riktigt dåligt att hon väljer att ljuga om en så viktig händelse i sitt barns liv för att få sympati och visa sin ”mjuka, sårbara” sida. Problemet är väl att när hon själv är öppen med sina strategier och hittat på saker så ofta så tror man inte ett ord av vad hon säger, även om hon i detta fall skulle tala sanning. Blir ”vargen kommer-effekten” tyvärr.

   Håller med. Frågan är ju snarare. Vad ska lanserad efter detta inlägg? Vilken produkt ska in efter att hon skrivit detta inlägg?

   Ljugengrip kanske inte ska bli förvånad att folk blir förbannade.
   Är det inte bättre att hon bara drar sig undan med sin Sugardaddy och resten av familjen?

   Det är klart att detta inte är ngt äkta utan precis som vanligt bara en fel i hennes strategier och excelark. Sen tror jag ändå att hennes barn kommer i kläm ibland eftersom de alltid kommer i andra hand för egoBella.

   Kanske hon ska försöka bädda mjukt inför det faktum att vd:n för ett företag som Löwngrip samarbetar med sitter häktad på sannolika skäl för att ha knivmördat sin sambo nu i veckan?

  Klart hon är mänsklig som gör ett sånt misstag! Men tycker absolut man ska skämmas och inte ta det lätt. Skola/förskola är jätteviktigt för barnen och det är respektlöst att missa. Hade min man gjort en liknande sak, som också är en vass företagare, hade jag definitivt ifrågasatt hans engagemang som klarar att hålla så många bollar i luften gällande annat. SÅ ingen momshaming här men absolut parentshaming. Alla gör misstag och det är ok, men det är väl absolut på sin plats att skämmas för det!

   Håller med, lite lagom med skam hjälper en att vara med bra förälder! Däremot behöver man inte ta ifrån någon heder och ära för ett misstag som de ångrar.

   Det tjänar inget till att hacka på sig själv, men dåligt samvete kan ge lite incitament att kompensera. Mina föräldrar missade alltid grejer, glömde alltid att packa matsäck, glömde till och med hämta oss på förskolan ibland. Men de var väldigt engagerade och närvarande på andra sätt, vilket kompenserar, jag har alltid känt mig viktigt. Men jag kommer ändå vara hur noggrann som helst med att komma ihåg alla tider och matsäckar för min dotter, för lite skämmigt var det ändå att det alltid var jag som fick dela matsäck med fröken.

  Jag älskar mina föräldrar till döds och de har varit sjukt närvarande och världens bästa föräldrar i hela mitt liv men jag kan inte riktigt förlåta att ingen hade en kamera med sig när jag tog studenten.
  Alltså jo de är förlåtna men det gnager lite…

   Mina föräldrar var lärare och kunde inte va med på min första skoldag, det var en dagismagister som följde med mig istället, det var rart. Minns att jag kände mig speciell hehe.

    Dagis magister?(gulligt uttryck)

    Åå magister, det hade jag helt glömt fanns. Är det manliga versionen av fröken? Jag säger reclaim fröken och magister och skrota pedagog (fruktansvärt ord, som att allt deras jobb går ut på är undervisning.)

     Magister är väl någon som avlagt magisterexamen? Termen fröken har sitt ursprung i den gamla tiden, innan du-reformen, då titulerande var det förväntade. Läraren utan examen var inte sällan en ung ogift kvinna – en fröken – medan den högutbildade läraren var magister i pedagogik.

      Men precis som mycket annat kan vi ju ta tillbaka ord och ändra dess betydelse ?

      Aha så en fröken hade ingen examen alls? Det var en persontitel som blev en ”yrkestitel”?

     Kände själv när jag skrev det att det var länge sen jag använde mig av magister ? men dagismagistern Svenne är liksom vad han hette då, så nu också!

   Ingen av mina föräldrar var på min student. eller någon annan examen. Ingen annan släkting var där heller.

    Sorgligt ♥️

    Men! Jättetråkigt att höra! ♥️

   Det finns inga bilder på mig eller mina syskon efter jag fyllde typ 7. Morfar agerade fotograf men efter att vi flyttade utomlands tog det slut. Togs en bild på mig när jag tog min uniexamen men jag slängde fotot när jag fick det hehe.

   De var iaf där då? Kan inte säga detsamma här.

  Barn minns mer än man tror. Min dotter hade varit jätte besviken . G kanske inte visar nåt för att inte göra sin mamma besviken? Eller så kanske han inte uppfattade att de var sena. Men varför lägga ut något om det på sin blogg. Det var barnets första dag, hans stund. Det handlade inte om mamman.

   Fast bloggen handlar om henne och där får hon väl ventilera sina tankar 🙂 även om man inte är huvudpersonen har man ju tankar och känslor ändå.

   Eller hur! ”Barnet i fokus”?!
   Tycker ofta det vrider över på mamman, influencern, bloggkärringen. Typ när barnet har kalas…..en massa bilder på mamman och hennes outfit, dukningen, nya ögonfransarna mm.
   Titta här så snygg och fräsch jag är och vad fint jag dukar när mitt barn fyller år, och vilka fina kläder produkter jag gör reklam för…
   FJANT!!!

   Tror du det ens hänt?

   Om en sexåring tänkte så komplext att den tyckte att det var viktigare att inte ville göra mamma besviken än att visa sorg över att första skoldagen inte blev som planerat så hade dom väl inte stått och skrikit i mataffären för att dom inte får godis?

    Uttjatad fras men, inte alla barn. Min ena son, 5, tjatar hål i huvudet på mig i godisaffären OCH kan tänka dessa komplexa tankar och har ett väldigt rikt känsloliv som han är bra på att sätta ord på.

    Alla sexåringar är inte likadana. Om man tidigt lär sig att det viktigaste för att hålla föräldern nöjd (och därmed säkra sin egen överlevnad, evolutionärt så var ju förälderns närhet skillnaden mellan liv och död) och aldrig visa negativa känslor, så då förtränger man dessa känslor. Det sker alltså ingen djupgående analys, utan sorg/ilska = fara = bort. En sexåring som slänger sig på golvet i affären har alltså förmodligen inte den erfarenheten, utan lärt sig att visa negativa känslor, som visserligen kan få negativa konsekvenser, men att det är tryggt att känna och visa dessa känslor ändå.

     Hur ska man egentligen göra för att göra rätt som förälder då? Alltså genuin fråga bara. Har en tvååring som får utbrott i affären och överallt annars också, vilket jag vill ”få bort” men jag vill ju såklart att hon ska få känna det hon känner…

      2 års ålder är ändå speciell, där trotset hör till barnets utveckling. Lovar de blir bättre sen! ?

      ?: Genuint svar så vet jag inte. Jag kan bara prata utifrån mina egna erfarenheter, om jag hade slängt mig på golvet och velat ha godis så hade min förälder (som är psykiskt sjuk) kanske hånat mig, slagit mig, fått ett nervsammanbrott, inte pratat med mig på hela dagen, stängt in sig sig i sovrummet och gråtit. Och när man har erfarenhet av de konsekvenserna, så ja då lär man sig att inte riskera det.
      Problemet i mitt fall var ju att min förälder inte kunde reglera sina känslor, att om jag trotsade och grät så var det en personlig kritik mot denne, inte ett normalt barnbeteende, och då vände hen det till att det var mitt fel och tog ut alla sina negativa känslor på mig istället.

      De flesta föräldrar är ju inte psykiskt sjuka. Och de flesta föräldrar tycker nog det är jobbigt med 2-årsutbrott och tappar tålamodet ibland, det är helt normalt. Så länge man har intentionen att göra rätt och inte lägger skulden för situationen och sina egna negativa känslor på barnet och om man brister och gör det nån gång, att man ber om ursäkt sen. Jag vet inte. Så tänker jag iaf. Det finns ju säkert bra hjälp att få om det fortsätter och du känner det behövs. Det bästa jag vet är att höra om föräldrar som vågar be om hjälp ❤️

      Det går över. Locka och pocka och välj dina strider ❤️

      Du kan inte ”få bort” ditt barns utbrott men du kan minska jobbiga situationer kanske så hon slipper få dem så ofta? ☺️ En 2-åring är alltför liten för att förstå att man inte kan få godis varje dag, att man inte får springa iväg hur som helst eller att det inte är socialt accepterat att lägga sig ner och skrika i affären ?

      tro mig jag har haft min beskärda del av meltdowns med båda barnen, och det är skitjobbigt speciellt när man själv är trött, MEN det är bara att ta sig igenom! Finns där för ditt barn, trösta, krama om hen vill, försök håll dig lugn. Se till att barnet är säkert och låt henne vara alternativt bär bort till en passligare plats om du inte fixar folk som stirrar och sånt och får panik. Sån var jag förut, fick panik nästan direkt nån glodde lite på mig när barnen förde mycket liv. Nu är jag ändå så pass säker på mig själv i mitt föräldraskap att jag bara kan ignorera, bryr mig inte ett skit om andra dömer. Låt dom titta, låt dom tänka vad fan dom vill!

      Du ska göra det som är det bästa för ditt barn i längden och det är inte att skamma hen och bli arg i onödan. Tänk på att en sån enkel sak som att gå till affären kan vara en stor sak för den lilla 2-åringen; alla lampor, godsaker, lockande leksaker, massa människor och så, kan bli för mycket intryck vilket leder till utbrott.

      Kram till dig och förlåt för att jag skrev en roman till svar ? och kom ihåg att om åtminstone något år så är utbrotten troligen ett minne blott och du har ett barn som är så tryggt med dig att hon kan dela med sig av alla sina viktiga känslor. ?

      @? Om du bor i Stockholm kan jag rekommendera att ta en titt på http://www.allabarnicentrum.se & se om det kan vara något, det kan kännas lite överdrivet att gå till gruppmöten om föräldraskap när man redan är en bra förälder, men det är ju aldrig fel att bli ännu tryggare i sin föräldraroll? ABC-träffarna är väldigt givande för utökad kunskap både från proffsen & i mötet med andra föräldrar, så jag kan varmt rekommendera dom!
      Jag har inte stenkoll på hur utbudet ser ut runt om i landet, men bara googla ”föräldrastöd” så kommer det upp resultat direkt på det som erbjuds i de flesta landstingen??

    Beror på barnet och hemsituationen. Händer att barn lär sig tidigt att de måste skydda föräldern.

   Bella har ju själv skrivit att hon inte tolererar gnäll. Och jag tror hon kör rätt mycket på att avleda situationer som kan bli jobbiga, med iPads, glass etc. Hon skriver att hennes barn aldrig klagar och det kan säkert stämma, tror inte de har så många vardagliga situationer där de behöver klaga för henne. Så inte omöjligt att barnen fattar att de bör vara glada och enkla för att få mest uppskattning.

  Odd får väl kompensera, som vanligt.

  Bella verkar ha en ny stalker på IG, rudantstephane.

   Var han med?

  Jag minns inte min första skoldag. Minns bara att mina föräldrar brukade vara med på skolavslutningarna ?

  Jag kan inte minnas att mina föräldrar någonsin glömt matsäck till mig. Eller att någon av mina kompisar skulle ha varit utan. Såå vanligt är det väl ändå inte att glömma?

   ? / Ingen av mina föräldrar har någonsin gjort en matsäck till mig, fick göra själv annars blev det ingen. Var inte så haj på det när man gick på lågstadiet, blev lite avundsjuk och hungrig när jag såg de andras rikliga matsäckar.

    Hade så gärna gått tillbaka i tiden och gett lilla dig en matsäck ❤️

     Men TACK ! Hade nog smakat gott. Får tårar i ögonen. ????

    Åhh samma här. Fast vi hade inget hemma så jag kunde inte göra min egna matsäck heller. Fick ta nån frukt eller liknande av en klasskompis varje gång. Efter ett tag slutade jag gå till skolan när det var friluftsdag..

     Tufft. Vi är inte ensamma. Vi blev inte sedda. Det var skralt i skafferi och kyl. Ha det bra.

      Och därför är det så viktigt att skolan ska vara avgiftsfri

    Läste om någon som alltid skickade med barnen en extra matsäck ifall någon klasskompis glömt. Gulligt.

    Men fixade inte skolan matsäck till er som glömt? Fick alltid från skolan när mina föräldrar glömt. De gjorde ingen stor grej av det.

     Nej, fams ingen extra matsäck.

     Jag packar alltid extra frukt och fika när min dotter ska på utflykt. Det är alltid någon förälder som glömt eller missat.. Har även hänt mig vill jag påpeka och då delade dotterns kompis med sig av sina pannkakor. Kommer alltid tycka om den ungen lite extra ♥️

    Min man berättade igår att han alltid hade med sig två matsäckar när han var liten. Hans mamma visste att de var en pojke som aldrig hade med.

    Jag har haft flera barn med sådana föräldrar på min förskola. Det gör ont att se hur dåligt de här barnen mår. Det minsta jag då kan göra, är att fixa lite matsäck åt dem till utflykten. Gjorde inte skolpersonalen det till dig? Isf riktigt dåligt.

   Mina föräldrar har aldrig glömt heller och det på tre barn. Beror nog på hur intresserad man är av barnet och dess uppväxt. Många sätter karriären framför barnen. Mycket dåligt att inte ha koll på en så viktig sak. Kan man inte ha koll på saker så får man skaffa kalender och sätta alarm i mobilen. Inte svårare än så!

    Vi är några som växt upp med föräldrar som inte gör sitt jobb. Hoppas andra kan förstå att det är så.
    Är man en karriärmänniska så tror jag nog att det ingår i ens ambitioner att se till att ens barn får matsäck med sig till skolutflykten.

     Ja, märkligt antagande att det är karriärmänniskor som glömmer. Min bild är en motsatta, de som glömmer/missar är oftast dem som av olika anledningar inte har struktur i livet, tex på grund av arbetslöshet eller sjukdom. Min bild av karriärister är att de bryr sig om allt, alltså även barnen. Generellt då, finns ju alltid undantag.

    Karriären framför barnen? Tror du det är karriärmänniskorna som inte har något hemma i skafferiet eller glömmer/skiter i att skicka med sina barn matsäck? Skulle tro att det i huvudsak är folk som inte kan sköta sina barn av andra anledningar, sjukdom, alkoholism, drogmissbruk. Sen kan ju vem som helst glömma en gång, men de barn som aldrig fick matsäck med sig är nog sällan ”karriäristbarn”. Måste vara hemskt att alltid vara den som kommer tomhänt, tycker lärare/pedagoger borde ha några extra-matsäckar i reserv till de barn som inga har med sig.

   Jag har för mig att det var ganska vanligt i min klass. Min mamma (ensamstående utan hemmateam) glömde då och då, våra lärare hade alltid med sig några extra matlådor utifall att, men det gjordes ganska diskret så de andra barnen inte skulle retas.

    Åh vad fint av dom. Hoppas innerligt att det är vanligare än man tror!

    Fint av lärarna.

   Eeeh… välkommen till att göra lite praktik på förskolan/skolan det är mer än vanligt. Jag kan rycka att alla är människor och missar saker lite då och då, blir det en vana eller att man inte bryr sig, då kan man skämmas ordentligt

    Ang. det här med att ta med matsäck till skolan så tycker jag verkligen att det måste bli ändring. Skolan får väl fixa mat som vanligt? Det är så konstigt att det ska finnas skolmat alla dagar, utom när det är någon slags utflykt. Behöver ju inte vara något speciellt, men bara så att alla får. Skulle tro att de flesta som gått i skolan vet hur enormt tydligt det blir vid utflykter vilka föräldrar som har tid/råd/vilja att ordna med något lyxigt fika. Aldrig jämfördes det så mycket som då.
    Tycker definitivt att skolan borde ha det kravet på sig.

     Alltså jag fattar ju att saker och ting kan ändra sig under tidens gång men föräldrar bör definitivt ha krav på sig att kunna fixa mat till sina barn.

     Skolan/förskolan har redan det kravet på sig. Detta pga att skolverksamheten ska vara helt avgiftsfri, så varken pengar, matsäck eller frukt kan avkrävas av föräldrar.

      Jasså? Fast även när jag var liten så skulle skolan vara avgiftsfri, men ändå så var det egen matsäck som gällde när det var utflykt. Kanske har blivit bättre nu så att skolan verkligen är avgiftsfri som det ska vara? Hoppas du har rätt i det.

  Det där är bara hittepå från Excel-arket. Har man boendestödjare dygnet runt ser de till att man passar tider.

   Precis, det låter påhittat. Ingen kan väl ha så dålig koll/vara så självupptagen att de missar barnens första upprop. Det låter lika påhittat som den gången hon var hos en psykolog och inte lät hen få en syl i vädret

   Suck… Men en nanny ”boendestödjare” som du kallar det kan väl också ta fel på tid, eller kanske inte var där just då för alla kan ju ha andra viktiga åtaganden att vara på t ex ett läkarbesök eller tandläkarbesök eller vad som helst.

   Precis, jag tror dessutom att Bella satt barnet i en skola där Bella vill stå i god dager med andra föräldrar.

  Snark

  Hur mycket skämskudde på Hanna Widell i hennes och Amandas podd? Ända sedan hon berättat att hon och Gustav skall skiljas så har hon pratat så jäkla nervärderande och osmakligt om honom/deras äktenskap. Om hur lycklig hon är utan honom. Hur misslyckat deras äktenskap var för att hon inte blev rik på att skiljas, hur tråkig han var, hur hon tvingas ta hand om deras gemensamma hund på heltid (som hon dessutom köpt till honom i present utan hans vetskap). Och massa mer. Någon mer än jag som reagerat på detta omogna beteende?

   Är du hans nya tjej eller varför blir du så kränkt? Jösses?

    Jag är inte ett dugg kränkt ?

     Du verkar dock bry dig väldigt mkt för att inte vara det tänker jag. Men ok.

   Verkligen! Men hon verkar ju vara mitt uppe i en eskalerande ålderskris. Pinsamt var ordet.

   Hon verkar så bitter.

    Man kan bli bitter när man är medberoende och pleaser, det är påfrestande. Hanna har funnits där i alla väder för Amanda för att stötta henne då hon tydligen har problem psykisk ohälsa. Hon har säkert kämpat för att få familjeliv att gå ihop med allt annat, vad är tacken? Varför är det så farligt att cara bitter, det finns något som lett fram till det. Dock man ska inte prata illa om sina barns andre förälder, så de hör det, det gör dem ledsna. Hur som helst, jag gillar Hanna.

     Exakt, våga kvinna vara missnöjd! Då är du bitter och har ålderskris och pms och på väg in i klimakteriet. Lite gravid också kanske. För du vågar väl inte känna känslor utan anledning?

      Precis! Det är ett så vanligt manipulativt trick många använder för att undervärdera och ogiltigförklara kvinnors känslor, speciellt känslor av ilska, besvikelse och missnöje.

   Håller me! Känner mest ”måste man öht prata om honom i podden och deras gemensamma liv om de bara är för att negga allt” ?

   Hon låter bitter!

   Jag reagerar också på det! Det verkar ju som att deras äktenskap bröts för att kärleken tog slut, inte för att han var otrogen eller på något sätt en skitstövel. Hennes pikar och dissar hade känts mer okej om hon typ hade blivit bedragen och riktigt illa behandlad. Hon har ju ändå sagt att det känns bra att barnen alltid kommer ha en bra pappa. Men att sitta och häva ur sig som hon gör om honom och hans familj känns verkligen inte schysst. Tycker ändå man har ett ansvar när man har en så stor plattform som hon och når ut till så många. Hade jag varit Gustav eller någon nära anhörig till honom hade jag nog blivit rätt förbannad på Hanna.

    Nej , man ska inte tala illa om den andre föräldern inför barnen, det skadar barnen.

   Ja orka klicka och läs!

    Anonym 10:19: Vet inte hur bekant du är med upphovsrätt men att klistra in någon annans hela artikel är olagligt. Nämligen. Nu var dessutom tipset mer riktat till Camilla eftersom hon har kapaciteten att a) klicka på en länk b) begripa innehållet c) kan ha nytta av det, ev.
    Och, nej fyi, jag ville inte mejla.
    Ha en trevlid dag och helg!

     Håller med dig på alla punkter.

     (Vad du däremot får är att klippa ut några stycken och citat om man vill att folk ska veta kärnan i vad länken handlar om.) ?

     Det var en intressant artikel, tack för länken, Tips!

  Jag minns min första skoldag 1997. Hur jag stod på skolgården med mamma och pappa. Hur det såg ut i klassrummet och hur stor jag kände mig.

  Underskatta inte barns upplevelser och minnen.

  Hennes krokodiltårar.. Kunde hon inte muta skolan att ta om uppropet då?? Sånt är hon ju så bra på, enligt henne själv!

  Undrar om det ens hänt. Eller om hon gjorde det med flit för att kunna dra en snyftis å hamna i tidningen.
  Människan har inga skrupler…

   ??‍♀️

   Suck.. du verkar inte ha skrupler Li. Hon vill ju just INTE få rubriker och hamna i tidningen om allt och inget. Ville hon hamna i tidningen så hade hon kunnat skriva något annat isåfall, hon vill nog inte hamna där som en ”dålig” mamma, det var nog bara ärligt helt enkelt. Det var med all säkerhet inga krokodiltårar, man kände hennes ängsla när man läste det och det syntes på hennes ögon att hon gråtit.

    Vet du vad ett Excel-ark är?

    Haha ”hon vill inte ha rubriker”. Haha.

   ISABELLAS EGNA ORD IDAG PÅ BLOGGEN.
   Först och främst – Tack för era kommentarer i förra inlägget. Det betyder mycket. Det är läskigt att ”blotta mig” när vardagen går fel för det blir lätt en rubrik i en skvallertidning men samtidigt så vill jag kunna vara mer personlig och dela med mig av allt. Svårt det där. Precis för det är precis det hon vill att omnämnas i tidngarna det skrev hon tom idag. Men tidningarna skrev inget om henne hon är inte längre ens intressant. ???

    Skulle inte guldgrävar-Bella sluta blogga på svenska? Hade hoppats på det.

     Varför ska hon det när majorietetn skrev att de vill ha den på svenska och att de skulle sluta läsa den om den bara skrevs på engelska? Men du vill ha den på engelska – den FINNS på engelska också, så du kan lugnt läsa den på engelska 😉 Men det visste du nog egentligen.

    Skrev hon det på svenska? Skulle hon inte gå över till engleska? I am förvirrad

     Eventuellt efter sommaren skrev hon väl – sommaren är inte slut än så det kanske kommer eller så ändrade hon sig och fortsätter på svenska efter önskemål, och det är väl bra då. Det innebär ju mer jobb för henne att skriva på två språk men om de flesta läsare vill ha den på svenska så kanske hon går läsarna till mötes och fortsätter.

     Hoppasinnerligt att hon slutar blogga och instagramma. Då måste du skaffa dig ett liv, det vore bra för dig att inte spendera hela dagarna här. Det finns en hel värld som du inte deltar i när du sitter här hela dagarna.

      Var till c.

  Med tanke på Odd, alla assistenter och hjälpredor har jag faktiskt svårt att tro henne. Förlåt, men jag har svårt att tro på influencers, och särskilt berättelser som dessa. De ger klick och sympati, inget mer.

  Och nej, varken jag eller mina syskon missade idrottskläder eller matsäck till utedagar och liknande. Jag kan inte heller minnas att en klasskamrat gick utan heller.

   Alltså jag fattar inte hur Odd blev den här helylle pappan i allas ögon. Han som segade omkring i mjukisbyxor, hoppade mellan olika ”jobb” sov halva dagen medan Isabella hängde i parken. Har någon här inne hur ofta som hans föräldrar är barnvakt på hans veckor? Varför gnäller ingen på att han Isabella tar hand om barnen när han är på jobbresor? Nej Odd är i mina ögon en riktig mansbaby som surar för att han inte lyckades göra Isabella till den hemmafrun som han ville ha

    Bella dearest, återgå du till ditt Excel-ark.

    Uppfattade Odd som dryg och någon som ville vara känd när de var ihop. Verkar som det senare har förändrats men gissar att drygheten består. Tycker också det blir märkligt med överdrivet beundran av Odd.

    Vi har dock inte så mycket insyn i vad Odd gör nu, förutom du då, men hur mycket reser han pga jobbet? Det hör väl till att han och Isabella ska täcka upp för varandra och byta dagar? Och det är väl bra att barn umgås med farföräldrarna?

    Jag håller helt med. Han var ju verkligen ingen favorit innan skilsmässan, men har nu blivit en mytomspunnen hjältefigur i allas ögon.

   Såg nån video på de två och han verkade väldigt kontrollerande och otrevlig mot henne. Bra att hon gjorde sig av med honom.

  Mina föräldrar var aldrig med på ngt, knappt avslutningar, luciatåg osv.
  Det är inte sånt man kommer ihåg. Kan säga att hur de behandlade mig hemma var betydligt värre och satt sina spår med missbruket, ignoransen och ständigt bli lovad saker som aldrig hölls. När jag var i början av min skolålder så såg jag till att äta ordentligt på skolan, för jag visste inte ifall mamma hade råd att köpa med sig mat hem, pga pengarna gick till öl och vin på lokala puben. Var det löning så visste jag att jag inte heller skulle få sova den natten pga hon drog ut, ibland kom polisen och dumpa av henne hemma i hallen där hon slockna eller så hade hon ngn karl md sin hem som hon knullade med högljutt så jag inte kunde sova. Så ibland orkade jag knappt vara vaken vid lektionerna, hade mkt svårt att hänga med.
  Äh. Sånt är historia nu. Men tänker att det finns perspektiv.

   ❤️

   Hoppas du är okej idag ❤

   Fy tusan vad ledsen jag blev för dig som barn, hade velat gå tillbaka i tiden och rädda dig 🙁 🙁 🙁

   Ajnonym ❤️❤️❤️

   Usch vilken hemskt sorglig kommentar. Fick gåshud, hoppas verkligen du har det så bra idag du bara kan.

   Fyfabian! Men att polisen eller lärare inte såg och gjorde nått skrämmer mig massvis! Så ska de fasiken aldrig få vara ?

   Åh fy.?
   Tänkte också kommentera att det är i vardagen man skapar de finaste minnena för barnen, inte endast vid högtider och milstolpar..

   Hoppas att du får leva ett lycklig liv nu som vuxen trots det du gått igenom. ♥️

   Hemskt, gråter när jag läser din text. Känner igen mig, blivit helt ignorerad av föräldrarna, tog alltid 2 ggr av lunchen, för fick ingen mat hemma.

    Tillägg, måste varit hemskt med att ha föräldrar som drack så att sådana saker hände. Önskar dig allt gott.

   Tack alla, så fina kommentarer <3
   Ja, såhär i efterhand när jag tänker tillbaka på allt jag varit med om så undra jag verkligen vart socialtjänsten var. Det kan inte ha undgått skolan, grannar mm om hur jag hade det. Alltid skitig, för små kläder, hur min mamma skämde ut sig på krogen där jag dagen efter fick cykla & leta efter nycklar och plånbok pga hon slarvat bort dem när hon skulle ta sig hem.

   Minns att jag några gånger berättade för en lärare att vi var så fattiga nu att jag inte fick dricka mjölk hemma mm. Läraren kanske trodde jag skoja.

   Men jag lever ett bra liv idag där jag har sparsam kontakt med min mamma. Hon kommer såklart aldrig förstå varför jag är distanserad mot henne. Hon har en offerkofta på sig och tycker jag anklagar henne att vara en dålig mor. Jag kan tyvärr inte säga ngt annat, fastän hon säkert gjorde sitt bästa utifrån sina förutsättningar. Hon mådde nog inte så bra under min uppväxt- och gör nog inte det fortfarande. Men jag har kommit fram till att jag vägrar jaga hennes kärlek och uppmärksamhet mer- för den kommer jag aldrig få så länge hon är "sjuk"…

   Ta han dom er alla läsare här inne <3

    Även om hon gjorde sitt bästa och inte mådde bra så har du ingen skyldighet att hålla henne kvar i ditt liv om du inte vill det! Mitt hjärta blöder för alla dom barn som levt och lever som dig, och värre. Jaga inte era föräldrars kärlek. Till er vill jag säga att jag stolt över dig och älskar dig ❤

    Samma här, socialtjänsten fanns inte där, undrar också varför ingen i skolan såg att man inte fick någon omsorg från hemmet. Tyvärr har jag inte lyckats ta avstånd, vilket inte varit bra för mitt vuxna liv. Har påtalat att jag for illa i barndommen till föräldrarna, men får inget erkännade från dem. Man har fått förståelse för alla andra som haft icke fungerande föräldrar.

  Jag har bara några vaga minnen från första året i skolan. Uppropet gjorde nog inget starkare intryck! Minns avslutningarna mer ?

   Jag med. Kan inte alls minnas någonting från första dagen i skolan?‍♀️

  Jag tror inte det här hände. Som om Odd inte skulle vara med på första skoldagen. Som om Odd skulle ta fel på tiden. Yeah right.

   Kan mycket väl vara fiction hela denna historia.
   Bella drar sig inte för att ljuga ihop ”content” för att få kommentarer och klick. Och rubriker i skvallertidningar som hon så hemskt gärna vill ha fast det verkar som motsatsen 🙁

    Haha, jag tyckte att det var mycket märkligt när hon började skriva att ”detta är sånt tidningar/media nappar på och skriver om” och sedan: ”jag vill ju vara mer personlig med er som ni vet”, har hon glömt bort att hon för det första skulle börja skriva på engelska och för det andra att hon inte längre skulle vara lika personlig (särskild inte när det gällde hennes barn, enligt egen utsago)? Märkligt!

     Ja det var ju tydligen såå viktigt pga säkerheten. Men det kanske är nya tider nu?

      På vilket sätt äventyras någon säkerhet av att hon berättar att de kom för sent till skolan?
      Folk skrev ju att de vill att hon ska vara personlig och inte bara business, och de flesta ville ha kvar bloggen på svenska så hon försöker väl tillmötesgå läsarnas önskningar så att hon får behålla sina läsare.

     Precis! Som vanligt så motsäger hon sig själv. Lätt gjort ändå i hennes djungel av lögner.

   Nä han verkar ju vara som Jesus ?

  Men snälla.
  Hon hade kunnat låta bli att skriva om det här.
  Istället planterar hon ut en snyfthistoria och gråter över hur dålig mamma hon är och tjoff sa det så haglar sympatier in.
  Det är så genomskinligt och en uppenbar cover up för något annat som vanligt.
  Tänk att folk fortfarande går på det?

  Jag minns också min första dag i skolan som igår, -96 . Jag hoppas det är fabricerat för Gillis skull. Det är inte hela världen att man glömmer av vissa saker, men barnens första dag i skolan glömmer man bara inte tiden på! Små barn skäms över saker mer än man tror och detta är en typisk sak som ett litet barn hade skämts över.

   Minns också min första skoldag 96 och hade min mamma inte varit där, när alla andras föräldrar pallrat sig dit, hade jag blivit otroligt ledsen.

  Själv började jag skolan 1978 och minns den fortfarande. Minns hur min mamma klätt sig fint och stod där längst bak i klassrummet tillsammans med alla andra föräldrar. Så visst, man minns…

  Isabella har beskrivit att Gillis är en tänkare, en lite ängslig själ. Jag tror man ska ha med det i perspektivet. Gillis verkar ofta komma i andra hand och att då missa hans skolstartstid det är fan i mig illa!

   Tror du att det ens hänt? Jag tror det hela är hittepå för att skapa innehåll, kommentarer, provokation och sympatier. Hon har ju ett helt team hemma som håller koll på hennes kalender, plus barnens pappa…

    Tror att hennes team nog håller på att krympa rejält …

     Intressant tanke! Undrar varför, för jag utgår från att Isabella Löwengrip ”anställer” folk som får maximalt med bidrag från arbetsförmedlingen, och sedan byter ut dem innan provanställningen går över i en fast anställning.

      Vart har du fått den här infon ifrån?

       Kom tillbaka när du kan skilja på var och vart, så ska jag berätta.

        Puss på dig också trollet

         Älskar dig med!

  Jag har en vän som glömde att ta med sig sonen när hon skulle gå med honom på förskolan. Toppa det! ?? Samma mor har glömt honom här och var under åren så redan som liten var han van och tog allt med ro.

   Min mamma glömde att hämta mig från dagis efter jobbet. Var syrran som frågade henne när hon stod och grejade med middagen.. ”Men… ska inte lillasyster komma hem alls idag..?”

    Vafan 🙁

     Ska tillägga att det hände en gång och jag hade noll uppfattning om att jag hämtades senare. Jag lekte på där på dagis och det har påverkat mig exakt 0% i livet.

    Jag har haft flera föräldrar som har missat att hämta sina barn från förskola

     Föräldrar som ”föräldrar då jag jobbade på förskola”

    Hänt mig med! Mamma jobbade sen kväll och pappa skulle hämta mig och lämna mig hos mormor innan han började jobba natt. Det var bara att han totalt glömde bort mig så jag fick följa med min bästa vän hem, sådan lycka kan jag säga och inget jag tagit skada av idag. ?

   Låter ju fruktansvärt, stackars barn.

   När jag som förskolepedagog var i barngrupp och en hyperstressad pappa rusar in, lyfter upp fel barn och tänker rusa ut igen….

    Ursäkta, men en del pappor alltså!

    Haha! Känns som att det tenderar ske oftare med fäder än mödrar. Fast samtidigt så tycker jag att barn i vissa åldrar ser likadan ut. Speciellt i åldern när de har mer huvud än kropp och knopparna bara har några få strån på sig.

  OM det stämmer är det ett sjukt jäkla passivt-aggressivt beteende från hennes sida för att förstöra för Gillis på hans dag. När det inte handlar om henne. Och de beter sig verkligen så illa, och nej, efter många år av samma mönster så fattar man nån gång att det inte är en konstig slump. Födelsedag, jul, viktiga prov … det blir bråk, det blir fel, det blir konstiga presenter, det „råkar“ bli möten som kommer emellan …

   Och att då hans andra dag i skolan jobba tolv timmar och komma hem efter barnen lagt sig det vittnar också om hur mycket Isabella prioriterar sonens skolstart. En närvarande förälder finns där och pratar om allt nytt, alla frågor och alla intryck som en skolstart innebär. Iallafall första veckan!

    Håller med. Jag bokade in något alls på jobbet första skolveckan för att kunna vara tillgänglig och gå hem i tid. Fick jobba igen det sedan men det var det värt. Sonen var extremt trött av alla intryck och behövde sin mamma.

    Jamen verkligen! Jag skulle påstå att den biten är viktigare än att komma i tid första dagen (även om det också är viktigt). Att finnas där för att lyssna, diskutera, smälta detta nya stora med sitt barn. Speciellt viktigt om man har ett känsligt barn!

     Ja, synd om lille Gillis som verkar vara en känslig liten person. Inte så kompatibelt med en mamma som är som en ångvält då. Dessutom önskar ju att han vore en flicka.

   Provocetande till max att satta deras pojke I andra rummet! Why was it important to tell everyone! Doesnt she like to be a parent maybe?

  Konstig historia. Först skulle hon hämta honom efter hans första skoldag i mandags (där tydligen inga föräldrar var med pa uppropet) och sedan (efter kommentarer om detta) blev den första (missade) skoldagen plötsligt en annan dag. Dessutom är väl en pappa ocksa med i bilden som verkar se händelser som ”första skoldagen” som viktiga. Det är inget vi som utomstaende har med att göra egentligen, men man tänker att hennes barn nagon gang läser allt och tänker sig sin del av historien.

   Men alltså hon hämtade honom på nya skolan alltså fritids där som antagligen ligger på nya skolan. ”där tydligen inga föräldrar var med…”? Eeehh har hon påstått det, Nej. I förrgår var tydligen första skoldagen alltså nollan som startade. Ingen skoldag blev missad! Ja tänk om hennes barn läser det ni skriver om deras mamma här, sånt är inget kul för barn, det är känsligt. Helt sjukt hur ni spekulerar, vrider till och får för er. Folk är inte kloka här. Din kommentar är konstig Åsa.

   Antagligen var den första ”första skoldagen” första dagen för gillis i skolbyggnaden och på fritids och sedan började han i förskoleklass denna veckan?

   Jag tror att barnen skulle må bra mycket sämre av det du skriver än det IL skriver

  Snälla kan vi inte bara slopa alla vänner-referenser för all framtid? De är en symbol gör ensamma människor utan humor och handlar om en svunnen tid vi alla gör bäst i att glömma.

   Jag äskade vänner då och nu fortfarande 🙂 Tycker om referenserna!

   Det är din åsikt. Men vi är många icke ensamma med humor som tittar på Vänner.

   Neeej!! Jag älskar vänner och gillar när hon gör sånna referenser ???

   Din kommentar säger nog mer om dig än om Vänner..

    Haha sekundärkränkt å vänners vägnar??

   Ensamma människor utan humor? En av historiens populäraste tv-serier? ?? Finns mycket ensamma humorlösa människor i världen då!

   Det verkar som att det är PK att hata Vänner nuförtiden. Trist. Älskar Vänner, kollade senast igår!

    Det är en sjukt ofräach serie och har verkligen inte åldrats väl

     Det är din åsikt, inte en sanning. Visst finns det inslag och skämt som är föråldrade men att såga en hel serie för det är väl överdrivet.

    Vänner är bäst, tröttnar aldrig! ?

  [Borttagen kommentar]

   Kräkfaktorn på redighetsmorsor som du alltså?
   Du måste inte gilla henne eller anse att hon är en förälder som du själv ser upp till men att skriva som du gör är en skam för en vixen kvinna, mamma och medmänniska. Jag gillar inte IL men skulle ändå inte ta mig rätten att bete mig som du gör här inne nu. Men om vi nu ska ranka morsor, jag hade skämts ihjäl om jag var ditt barn och fick veta hur min mamma beter sig bakom skärmen. Hua.

   Fy vad taskig kommentar. Att du inte skäms.

   Håller med Carina. Tyvärr. Hade önskat att det fanns något förmildrande att säga och i bästa fall är storyn inte sann. Är den det så är det tyvärr precis vad man kan förvänta sig av henne. Som man säger – bästa sättet att värdera hur någon kommer att agera i framtiden är att titta tillbaks på hur man agerat tidigare. När har hennes barn stått i centrum?

    Men vad tjänar det till att uttrycka sig så som Carina gör? Visst, det är ett fritt land, men vissa saker behöver man faktiskt inte skriva. Tänker framför allt på allt som barnen kommer kunna läsa om sin mamma i framtiden.

    Fast alltså, om man som läsare inte kan distansera sig till vad som skrivs och förstå att det är en blogg där man kan skriva vad man vill och då speciellt i fall som IL…då behöver man se på sig själv och inse att man är alldeles för insnöad i en annan främmande människas liv. Att skriva så jävliga saker som kvinnan här ovan gör samtidigt som hon så desperat vill framställa sig själv som ”mother of the century” är bara obehagligt. Man varken säger eller skriver de sakerna. Det är sunt förnuft.

     Jag hade helt ärligt hellre haft en morsa som råkade missa ett upprop än en som sitter och trollar elakt bakom sin skärm. Alla dagar i veckan.

      Håller med även här. Det är något extra obehagligt när människor skriver taskiga saker på nätet.

       Nu togs hennes kommentar bort iaf?

        Såg det! Bra av Cam tycker jag 🙂

     Håller med. Det är sunt förnuft.

  Men shit vad fejkat dramatisk.

  Kontrasten till Mollys skolstart där Paula var med hela första dagen och satt hela flesta jobbvecksn på paus för att hämta tidigt, lyssna och vara en del av den stora förändring som skolstart är.

   Första*

   Samt att hon skriver ”idag fick jag en utskällning för att jag missade att det var fruktstund” o inte om mer ångest över det. Snacka om att va trygg i sin roll som mamma! Nåt Isabella uppenbarligen inte är.

  Snart kommer ”Nu måste jag ta hand om mina barn, så jag lägger satsningen och boendet i New York på is. Familjen är alltid viktigast.” Google Translate: ”Det sket sig med visum, agencyn har ingen framtid och pengarna håller på att ta slut.”

   Spot on

   Det vore nog det bästa som kunde hända. Umgås med dina fina barn Isabella så. Finns många som skulle önska att kunna få ett barn och ge den all kärlek. En del tyckas ha barn som en accessoar som man kan ha när man vill och lämna ifrån sig när man inte känner behov.

  Och vad hände med hennes poolbygge? Försökte isabella muta byggarn med inlägg på hennes blogg istället för cash? Och han gick inte med på det? Eller tog pengarna slut? Eller har hon anlitat samma byggare som jocke och jonna? hehe

   Byggs pool för fullt där denna vecka.

   Poolen lär ha varit något som de tidigare ägarna beställde.
   Bella försöker naturligtvis få så stor del som möjligt av poolen som spons vilket entreprenören förmodligen inte är så intresserad av. Verkar som allt faller mellan olika stolar eftersom det är många kockar som rör om i grytorna.

    Varför skulle tidigare ägarna beställt poolen haha alltså my god. Vem skulle inte försöka få en pool i spons. Hantverkare är ofta struliga med tider och dubbelbokar sig eller tar semester… det är säkert struligt med många kockar som du säger men att det är förra ägarna som beställt poolen nej det tror jag inte haha.

   Lästa någonstans att bygglovet för poolen överklagades till kommunen? Vet inte om det stämmer men det kan ju vara en anledning till att det dragit ut på tiden

    Åh gud var det någon som försökte förstöra det också. Inte klokt.

    Pool kan normalt byggas utan bygglov under förutsättning att markens ursprungliga höjdläge runt poolen inte påverkas.
    Jag misstänker att de ingrepp Bellas hantverkare gjort i terrängen med trädfällning och schaktning kan falla under sådant som det krävs marklov för. Några grannar var missnöjda med de stora ingreppen och kan ha överklagat till Lidingö stad.

   Är det poolbygget hon syftar på i bloggen när hon skriver att hantverkare har gått under jorden?

  Ska hon inte ha bolag i Sverige längre (läs: betala skatt i Sverige?)

   Vad spelar det för roll för dig?

    Man kan väl vara nyfiken ändå?

   Självklart ska hon ha kvar bolag i Sverige.
   Hon ska tills vidare också vara obegränsat skattskyldig i Sverige och alltså inte flytta ut.
   Man kan ha bolag i andra länder men ändå betala skatt i Sverige.

  Mina föräldrar var, och är väl faktiskt fortfarande, jätteengagerade i sina barn. Matsäck på utflykter har de aldrig missat, inte heller om vi skulle åka skridskor eller simma på idrotten. Aldrig missat en skolavslutning, inte missat en fotbollsmatch som jag eller min bror spelar (27 och 22 nu). Brukar sällan reflektera över det men inser ju att jag ändå har bästa tänkbara föräldrarna för mig.❤

  Skulle aldrig följa mina barn till skolan

   Skulle du aldrig följa en 6 åring som ska börja en helt ny skola på första dagen? Damn that’s cold!

    Hen trollar såklart.

    Ingen av mina föräldrar följde med på min första skoldag. Det fick mig att känna mig vuxen.

     Ja det är ju ingenting som ett barn nödvändigtvis blir traumatiserat av.

     Ja för barn ska ju verkligen känna sig vuxna. Helt korrekt.

   Skulle aldrig följa med mina vuxna till skolan.

  Enda uppropet jag har varit på i skolsammanhang är på universitetet. Har man ens upprop i ettan? Har för mig att vi bara samlades i klassrummet och alla kände ju redan varandra sedan dagis, eventuellt en ny som fick presenteras.

   Möjligtvis i småstäder, men så är det inte i den storstaden jag växte upp i. Helt nya ansikten och många börjar skola som ligger lite längre bort och skiljs därför åt.

   Antar att samlas i klassrummet är det som avses med upprop. Numera är det nog så att alla barn inte känner varandra sedan dagis. Numera går man inte automatiskt på den skola som ligger närmast utan förälderns kan fritt välja skola.

   Antar att du aldrig satt din fot i Stockholm, då.

    Eller vilken annan skola som helst. Jag kände inte en käft när jag började ettan. Alla går väl inte på dagis, eller på samma dagis? Och jag gick i en (visserligen stor) by.

  Tror inte heller ett dugg på att de drömt och fantiserat om dagen och bla bla bla. Sådär uttrycker hon sig ju jämt när det passar agendan

  Jag minns min första skoldag dels för att pappa videofilmade en snutt av den och dels för att jag åkte på stryk på baksidan av skolan när pappa gett sig av till sitt jobb.

  Jag minns att jag var nervös inför uppropet första dan i första klass, pga ovisshet hur det skulle bli. Min mamma gjorde inga tendenser att följa mig, min pappa var på jobbet. I sista stund kom pappa stressandes hem, tog mig i armen och sprang iväg med mig, mina klasskamrater var redan inne i klassrummet, jag utsattes av mina föräldrar för en stress, jag kan känna den än idag. Blev ingen fantastisk start.

  Det går ju inte att ta hennes inlägg seriöst längre. Tänkte bara ”jaha nu behövs det sympati inför något som komma skall”.. så tråkigt. Sen verkar det lite oklart om hans första dag var på måndagen när hon var så otroligt spänd på att hämta honom efter sin ”första dag”, eller på tisdagen som hon skrev… eller på onsdagen då många i kommentarsfältet skrev att det var då Lidingö hade skolstart?

   Obs. Kan ha skrift fel dagar dock. Mån tis ons eller tis ons tors ??‍♀️

   Men hon hämtade ju honom på ny skola – börjat fritids ist för på samma förskola som innan antagligen. En del kallar start av förskola och fritids för skolstart också. Sen i onsdags var väl den riktiga skolstarten då allstå nollan som sonen väl började. Friskolor har inte samma dag som kommunala skolor. Han går förmodligen på någon friskola.

  I måndags skrev Bella i bloggen:
  ”Vid tre lämnade jag konferensen för att hinna iväg till Gillis skola. Jag hämtar vid fyra och var lite osäker på trafiken från Saltsjöbaden men jag hann. Det var ett riktigt moment i mitt mamma-liv att få kliva in på nya skolgården och hämta min stora son. Han var lugn och glad och påminde mig att inte glömma att styrka över hans namn på listan. Tur att han sa det…”

  Var inte skolstarten då alltså i måndags?
  Vad är det för upprop på onsdagen som Bella missade?

   Han kanske gick på fritids i början av veckan, sen började själva skolan på onsdagen.

   Det är troligtvis fritids hon menar.
   Skolstarten är inte sällan mitt i veckan och barnen får vara på fritids dagarna innan. Ofta tar föräldrar ut föräldradagar eller semester dessa dagar så att förskoleklass-barnen inte behöver börja fritids innan skolan börjar för läsåret. Givetvis inte möjligt för alla, Isabella tillhör definitivt inte den kategorin…

    Det var kanske därför som namnet skulle strykas från listan när barnen hämtas?
    Alltså var det fritids åtminstone på eftermiddagen i måndags.

   På måndag morgon skrev hon också:
   ”Jag ska hämta Gillis på sin nya skola i eftermiddag (!). Så stort. Jag längtar efter att få höra hur allt har varit för honom.”
   Jag förstår inte?

    På sin nya skola. På sin nya skola, han började alltså på ny skola, alltså på ett fritids på en ny skola där han sedan började skolan – nollan – i onsdags. Hon hämtade han på fritids på nya skolan, han har ny skola dvs är inte på samma förskola längre utan på en ny skola.

  Det är vid sådana här tillfällen jag undrar om det är sunt att ha en blogg. Varför ska denna berättelse nå omvärlden? Den blir intressant när den omskrivs här på bloggbevakning eftersom det leder till att andra berättar om sina minnen från den första skoldagen bland annat och att jag själv reflekterar över att jag inte har den minsta susning vad som hände under den dagen. Jag har däremot svårare att förstå hur Isabellas upplevelse som sådan kan vara intressant att bemöta, det är väl klart att det är illa att komma för sent till sonens första dag i skolan och någonting som de flesta skulle skämmas över samtidigt som man inser att det är en dag på många andra. Krävs det verkligen mängder av sympatier för att komma över en sådan fadäs? Stärker det andra att berätta om det?

  Va?

  Jag minns min första skoldag och det är för att min mamma också glömde det ?

  Det hade ju varit mer intressant om Camilla faktiskt la ned lite mer jobb på inläggen. Här fanns ju ett gyllene tillfälle att gör en granskning av hur Blondinbella slirat på sanningen om skolstarten hela vecka. Häromdagen var ju allt frid och fröjd, men sen var allt katastrof? När började skolan egentligen?

   Men snälla.. slirat på sanningen om skolstarten? Det var skolstart denna vecka. Sonen hämtades på nya skolan i måndags eftermiddag – då han var på fritids vilket var nytt för honom, på nya skolan – sen på onsdagen så började tydligen själva skolan – nollan – på just den skolan. Och nej alla skolor på Lidingö började inte på torsdagen, det är olika på friskolor.

  ”Jag behöver bli mer privat” ”Jag vill kunna dela med mig till er”. Hur ska hon ha det?

   Tror faktiskt att hon på riktigt inte vet vilket ben hon ska stå på. Kanske har hon snurrat in sig i för många resonemang och strategier. Hela hennes tillvaro verkar ju vara lite flytande och osäker nu.

   Bella ljuger som en hästvtravar.

  Ibland räcker det att veta, även om man inte minns, att något hände eller inte hände.

  Det där är väl en händelse planerad enl excelarket för att maxa profiten

   De värsta med hennes excelarksstrategier är att hon föraktfullt kallat sina läsare mindre vetande och korkade.

    Fast så många som är här och försvarar henne så är väl tillräckligt många följare tillräckligt dumma för att gå att tjäna pengar på

     Om man läser om Isabella Löwengrip på Bloggbevakning, så slipper man läsa om Isabella Löwengrip på hennes egna sociala medier.

  Nån assistent påminde inte ?

  Såna här inlägg tyckte jag var fina och kändes äkta för några år sen på hennes blogg.
  Nu undrar jag bara vilken typ av inlägg som kommer härnäst… ?

   Precis min tanke!!!

  Fast helt ärligt, vi mammor suger ibland. Som igår när jag skulle knipsa min bebis tumnagel ???. Jävla skitmamma ?

   Alla människor gör väl misstag?

  Nu har jag inte läst alla kommentarer. Kanske har någon mer än jag redan reflekterat över det olämpliga i att lägga ut detaljer som dessa, om man är orolig för en hotbild? Visserligen har min fascination för denna märkliga bloggare väckts rätt nyligen, så jag är inte så insatt, men har det inte varit mycket prat om hot hit och dit? Om det är så oerhört viktigt med säkerhet och hoten är så stora för denna gränslöst framgångsrika familj, varför skriver man då överhuvudtaget en sån här sak? (Bättre att fabulera ihop något annat om man vill ha sympati-kommentarer och klick.) Att majoriteten av skolorna i Stockholm började den 19 augusti, det är common knowledge. Det tog mig fem minuter av min kafferast att klicka fram vilka av de fristående som har skolstart på detta udda datum. Och jag är inte ens särskilt intresserad. En stalker kan säkert göra det ännu snabbare. Vilken skola sonen går på torde alltså i princip vara serverat på ett silverfat nu. Om bloggen säger sanningen och hotbilden är på riktigt så skulle jag fullkomligt gå i taket, om jag var förälder nummer två.

   Så du har klickat fram vilken skola sonen går på, okej. Jo då är du intresserad och mer än j-kligt scary. Du verar väldigt intresserad annars skulle du inte lägga den långa kommentaren och inte lägga några minuter alls på att klicka reda på vilken skola sonen går. Du har gott om tid och en fixering vid Bella det kan vi konstatera och du vill inte erkänna det utan bortförklarar det alltid. Tur att du hittar fel i allt, och påminner folk om att de kan ta reda på vilken skola sonen går. Alltså skäms. Och du, du lurar ingen genom att låtas att du inte är så insatt och nyligen väckts osv… ser direkt vem du är som skriver.

    Hmm… Var detta kanske svar nummer ett? Som ledde till nästa som inleddes med ”Och här fick man inte svara”? I vilket fall som helst så vore det faktiskt lite trevligt om någon ansvarig för den här bloggen kunde intyga att Kajan skrev sitt allra första inlägg någonsin idag. Gör gärna det, eftersom det är så! Jag står för mina åsikter, men vill ogärna blandas ihop med någon annan. Skriver jag igen så lovar jag att behålla samma nick.
    För övrigt så kan jag konstatera att jag har gjort tusen andra saker idag förutom detta. (Egen företagare, dock inte av miljardärskalibern.) Systematisk maskinskrivning är en fantastisk hjälp när man vill skriva snabbt.

   Och här fick man inte svara.. Du är otrolig. Nej men eller hur du är inte så insatt bla bla men du lurar ingen med det, du känns igen direkt, ser vem du är som skriver. Och jo du har en fixering av bella vilket du inte vill erkänna, och du är väldigt intresserad om du lägger tid på att skriva kommentaren och leta reda på vilken skola sonen går på. Och det vill du göra folk medvetna om att de lätt kan ta reda på. Alltså skäms. Du är riktigt scary.

    Va?

    Ehh…? Svarade du på min kommentar? Detta är min första någonsin faktiskt. T.o.m. premiär i samtliga bloggsammanhang. Så särskilt lång tid tog det inte för övrigt. Och jo, jag tänkte på att man kanske tipsar en stalker, men vet du – det tror jag att de klurar ut helt själva. Jag tror nämligen att hela grejen i så fall går ut på att sitta och leta efter just såna här öppningar. Vilket man kanske skulle ha lärt sig om man de facto har en hotbild omkring sig.

   Den enda hotbild som finns är att Bellas företag går omkull och pengarna tar slut.

    Ha ha, spot on!

  Sympati- inlägg. Klickbait. Som vanlig när hon kritiseras så skriver hon nåt mer mänskligt

  Tror inte att hon kommer missa Sallys första skoldag.
  #favoriten

   En rälig kommentar att skämmas för.

  Jag tror det har hänt.
  Men medvetet att hon missade för att få sympatier. Antagligen ska hon sälja nåt.
  Allt är ju strategiskt utlagt. Fet har hon sagt själv flera gånger. Och att hon skulle missa bara sådär med all den assistenthjälp hon har. Nej, jag köper det inte.

  Att missa tiden såpass mycket låter som ADHD för mig, vad säger ni andra?
  Tar Isabella någon ADHD medicin nu?

   Hur kommer det då sig att hon inte missar mötestider, flygtider, föreläsningstider m.m.?

    Oops är det så?
    Ja då har jag ingen aning. Kanske har hon en affärskalender som varnar och piper i typ telefonen?

    För att DÅ har hon assistenter och medarbetare med sig som ser till så att hon inte missar. Men här uppfattade ja det som att hon förväxlat tiden, tagit fel på tid, sett fel så därför missat. Hur vet du förresten att hon inte missat mötestider eller annat, kanske också hänt.

   Ja det låter adhd… Men hon har dels en exman, och dels ett ”hemma-team”. Skulle alltså INGEN av dessa hjälpt henne att komma ihåg denna viktiga tid? Låter otroligt…

    Men alltså detta tjat om hemmateam – det är en nanny och så en kock som är där IBLAND och en annan som hjälper till med städ och inredning och självklart INTE är där dygnet runt. Hennes exman eller team kan väl ha sagt till henne att det är t ex 8.15 och hon uppfattat det som 8.30, hon kan väl ha blandat ihop tiden som vem som helst hade kunnat gjort – med el utan assistenter el ex. Ja hon har adhd vilket hon berättat om.

    Ååh hon har ett ”Hemma team” ja där ser man. visste inte alls något om det.
    Ja då blir det svårt att förstå, men det är kanske meningen också …. börjar fatta läget bättre … (tror ja)

   Hmm med tanke på hennes viktuppgång det senaste, kanske hon slutat med adhd medicin som gjorde att hon rasade i vikt innan

    Vad var det för medicin hon gjorde att hon rasade i vikt? Concerta är det ja känner till men det rasar man väl inte i vikt av (vid normal dosering alltså)

     Jo, det kan man absolut göra då man ofta tappar matlusten så länge det verksamma ämnet finns kvar i kroppen.

      Ok, har läst på lite nu. Attentin är medicinsk beredning som används vid ADHD och den effektiva ingrediensen är Amfetamin (Dexamfetamin) och det är känt för sina aptitdämpande egenskaper.

  Vad ska hon försöka kränga nu?

  Det som skaver är inte att hon glömde tiden ( de kan många andra bra föräldrar också göra) utan att man känner i magen att hon inte prioriterar sina barn först.
  Tragiskt nog kommer de en lång bit ner på prioriteringslistan.
  Oförsvarligt och obehagligt!

  Vilken hemsk historia och polisen som inte kom förens 2 timmar senare efter larm! ?

  Kul ändå, IL berättar vitt och brett om sina strategier och Excel-ark, om att skapa rubriker m.m. Om sitt team som har planerat dagen i 5-minutersintervaller, om personal som tar hand om barnen när mamsen ska bli sminkad, friserad, träna, vila eller festa. Det går att följa en röd tråd av att saker hon påstår inte är sanna eller att saker hon säger ska hända inte blir av. Men så fort hon drar till och skriver ett litet snyftinlägg så har varenda försvarare glömt allt detta och bara ”men det är faktiskt mänskligt att glömma”. Jamenvisst, för oss vanliga dödliga men hur kan ett helt entourage missa detta? Varför skulle IL överhuvudtaget nämna denna incident på bloggen om det inte är för att uppnå något, vilket är det enda syfte hon har med sina sociala medier.

   Hon behöver sympatier inför en release. Samarbetet med HM kanske?

    Är det verkligen så illa? Då börjar jag få en viss förståelse för att så många som tycker illa om henne.

   Där har du något: vilket är syftet med att berätta om att hon ”glömde bort” skolstarten? Allt hon gör har ett syfte, jämt hela tiden. Finns inget som helst äkta i det Isabella Löwengrip lägger upp på sociala media.

  Man blir ju nyfiken på om detta är sant eller inte. Tänk om nån av de andra föräldrarna i klassen kunde berätta, var Isabella där på uppropet med Gillis? Fast ingen av oss hade väl trott denna anonyma förälder ändå…

  Nagon har mordats och de ar de du ar nyfiken pa?

  Är det bara jag som tänker att Gillis inte alls kommer att minnas det som att Isabella inte var där? De kom ju tillsammans, Gillis har ju aldrig stått där själv och undrat var hans mamma är. Att han missade en stund kommer nog inte han direkt minnas eller veta. Om det har hänt tycker jag inte att det är så farligt, sånt kan faktiskt hända.

   Tänkte på den oxå. Och att Isabella akut jobbade över. Damage control kanske?

  Åh kommer så väl ihåg min första skoldag.
  Jag hade en rosa my litle pony tröja och vita jeans (som inte alls var vita efter x antal åk i rutschkanan.
  Min fröken hette Birgitta och vi fick skriva våra namn och sätta på bänken, jag började ettan 1987 och minns det som igår. Mamma var bara med eftersom pappa jobbade nätter!

  För mig en stor dag och något som jag själv försökt ge mina 3 barn när det började ettan, ett minne för livet!

  Nej, jag kan med säkerhet säga att det INTE var VD’n som stängde ner den. Är man ett sånt stort företag så är det inte VD’n som ansvarar för IT och webb.
  Hemsidans server har säkerligen kraschat på grund av för mycket besök. Det är inte bara bloggbevaknings läsare som vet om den här händelsen liksom..

  Hemsidan är nåbar, åtminstonde en del av sidorna. Läste just /varumarken och en pressrelease. Däremot så får man oftast beskedet:

  ”Resource Limit Is Reached
  The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later. ”

  Röwengrip……gör ett tappert försök med att verka mänsklig.

  Upplever som hon kört detta avledningstrick lite väl ofta när det börjar dofta unket allt från sina dåliga
  investeringar och satsningar samt att verka som reklampelare för skräp produkter.

  Vad händer med visumet? Hur går det med etableringern? Hur var det nu med att klippa band med Sverige?
  Många frågor, få svar.

  Men visst ja, så mänskligt att glömma sonens första skoldag 🙂

   Hennes satsning i New York liknar allt mer en delfinal i traktorpulling.

  Varför skaffade ens Löwengrip barn? De verkar bara vara en sjuhelvetes belastning för henne, nåväl.. tur de har en pappa som ändå verkar vettig.

  Hon verkar ha otur med kriminella i sitt liv, nu är ju Vdn för ett företag hon samarbetar med misstänkt för mord, så hennes säkerhetsteam får nog jobba övertid igen…

  Undrar om hon skulle ha missat om det gällde Sally. Ibland när man läser så känns det som om Sally är det barn hon gillar mest.

  Ja, intressant hur det flera gånger varit runt deras viktiga tillfällen det blivit fel. Hur otroligt viktigt det plötsligt är att spara tid när julklappar till barnen ska köpas, samtidigt som tid kan spenderas på att shoppa till sig själv, läsa flera böcker i veckan osv.

  Jag tillåter mig att klaga på denna kommentaren också. Det är inte första gången jag läst antydningar om att dottern är favoriten, men du borde hålla dig för god att skriva om det.

  You had one job känner jag

  It’s lies all the way as usual. Sure, the part about being late might be true (she cannot afford her home crew on a daily basis any more) but the crying and feeling devastated is a load of bullshit, clearly just an attempt to fish comments and reactions!

  Jag tycker inte att det där är så farligt. Det finns 1000 andra grejer man kommer göra som förälder. Jag har en dotter på 7 och hon verkar må bra ännu ?

  Det här är obehagligt, men du vet, vi offrar alltid något. Jag hoppas att din son kan förstå dig och att han inte blir förolämpad av dig, men om han blir förolämpad kommer han att förstå allt. Först efter ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.