Skådar vi ytterligare ett förhållande vars avslut ska stötas och blötas på sociala medier?

Trestegsraketen i sociala medier-beteenden när en relation tar slut:
1. Sluta följa din partner på Instagram
2. Lägg ut kraftfulla citat och sångreferenser som bara känns som såååååå DU just nu
3. Skriv en text om life lessons, den egna styrkan och om hur man går vidare och posta den på Instagram.

Sen är det bara att luta sig tillbaka och låta följarna få välja sida om vem de sympatiserar mest med.
Yolo liksom…

212 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Helt sjukt hur dåligt wallin hanterar kritiken mot henne nu. Det är mobbning, KARAKTÄRSMORD och drev. Helt okej när hon gör det mot andra, men att bli ifrågasatt själv går icke!

  Jag blir så upprörd (Jag vet, jag borde skaffa mig ett liv) när jag läser karinkajjans story. Både hon och LD är sakliga i sitt ifrågasättande av maktmissbruk, medan Wallin spyr galla på allt och alla.

  Sedan tycker mängder av folk att Karinkajjan, LD är dumma och smaklösa. Alltså lever jag i en upp och ner vänd värld? Vart har sunt förnuft tagit vägen? Vem som helst kan väl se att Wallin har betett sig illa mot före detta redaktionen och fortsätter att göra det?

  Vad ska den förra redaktionen göra, bita ihop och ta skiten bara?

   Kan hålla med om kritiken mot CW men LD är ju likadan? Man är inte en ”feministisk ikon” för att man har några tusen följare på insta och håller på med instagramaktivism. Både CW och LD borde sitta ner i båten och vara tysta en stund.

    Är LD det? Jag kan tycka att det var så förut, men nu känns hon dämpad och inser vilket inflytande hon har på sina följare.

     Jag tycker att både CW och LD lider av storhetsvansinne och att deras ”feministiska kamp” i slutändan handlar mest om dem själva som personer. Jämför med tex fannyarsinoe som är briljant i sin analys utan att skapa en personkult kring sig själv.

      Fannyarsinoe är ju helt kokko med sitt manshat
      som ju gått över gränsen för länge sen. En genuin
      manshatare kan ju inte hålla med henne alls.
      Gudrun Schyman rodnar ju i sin herrgård på Österlen.

       Fast sakliga? Tycker nog alla är lika stora kålsupare. Helt övertygad om att Cissi betett sig och beter sig illa, men hade haft betydligt mer sympati för de andra inblandade om de också kunde bete sig. Om man nu tycker så illa om någon, varför inte bara lägga korten på bordet istället för detta eviga pikande som att sitta och lägga upp klipp som beskriver hur en narcissist fungerar? Så fruktansvärt omoget. Har ju även cirkulerat bilder på hur Kajan kontaktar den som startade #rättslösa för att hon just nu tycker att det är superviktigt att ge rätt person beröm. Nu råkade personen hon skrev detta till vara vuxen och kunna bete sig, men tror man frågan endast var en genuin fråga är man fan korkad.

        Henrik Johansson har skrivit en fint sammanfattning av borderline bruden

        https://twitter.com/mrhenko123/status/1165211968187318272?s=19

       Yes

      Fannyarsinoe är typ lost. Bidrar ingenting. Upprepar samma sak hela tiden. Följde henne för 4 år sedan, hade kunnat vara idag. Totalt meningslösa ”analyser”.

      C.W. och L.D. ägnar sig åt feminism på individnivå, (= feminism på nybörjarnivå p.g.a. brist högre utbildning där man ser samhället i sin helhet, och det resulterar oftast i att den strukturella feminismen uteblir).
      Den här navelpilleri-feminismen gynnar ingen då den landar i utseende och annat smått (som absolut bör diskuteras, men samhällskonstruktionen har mer pressande aspekter som behöver redas ut).
      Hade kvinnor bakåt i tiden ägnat sig åt samma självuppfyllande feminism utan det strukturella, så hade kvinnor fortfarande varit fastkedjade i hemmet, då vi fortfarande inte hade haft någon barnomsorg m.m.!
      Det är bättre, men långt ifrån bra, och tyvärr är inte C.W. och L.D. och deras följare införstådda med.

      Lever LD ens som hon lär? Gör CW det?

      Fannyarsinoe sprider lögner om hbtq. Faktum är att lesbiska utsätts för våld (även fysiskt och sexuellt) av sina kvinnliga partners i minst lika stor utsträckning. Fråga RFSL:s hbtq-jour. Hon säger även att hon valde att ”bli” lesbisk och att vem som helst kan välja att bli lesbisk. Sjukt idiotiskt, hbtq-rörelsen har alltid kämpat för ”born like this” och att man inte väljer sin sexualitet.

   jag tycker att dom allihop (och många andra också) ska sluta fläka ut precis alltid på instagram, Twitter, FB osv. Folk måste börja bete sig som vuxna människor och prata med varandra i person och inte om varandra på nätet. ALLTING måste inte kommenteras hela tiden om allting.

    Verkligen. Följer inte någon av dem men tycker folk som ”bråkar” i sociala medier är det pinsammaste som existerar. Herregud. Massa pengar, 0 klass.

    Håller verkligen med. Någon (var det karinkajjan?) motiverade det hela med att Instagram var deras arbetsplats och ”tar inte ni det på er arbetsplats om ni har en konflikt på arbetsplatsen?” ?
    Eh jo, men min arbetsplats är inte ett skyltfönster mot hela världen typ.

     Det handlar ju från Kajjans och övriga om annat än att bråka. Cissi bråkar däremot, och var den som startade allt på ett otroligt otacksamt sätt.

     Kajjan dementerar Cissis påståenden om att hon skulle vara Kajjans stora idol och bett Cissi nämna henne så hon skulle få fler följare. Cissi tyckte det var jobbigt att hon låtit de som har henne som idol komma för nära. Cissi hör tydligen inte själv hur det låter?

     Enligt bilder på paypalkonton visste ingen i Gardet vart pengarna från deras patreons tog vägen på två månader. Till slut hittade Kajjan kontot som Cissi tydligen skapat ihop med den som hjälpt dem med patreonsidan, för pengarna gick till Cissi. Kajjan testade med flera av Gardets lösenord och kom in och såg att det fanns 70 000kr där. Pengar som cissi sagt att hon inte kände till. När Kajjan skriver till Cissi om detta, svarar Cissi att hon inte vet vad Kajjan pratar om. Detta finns på Kajjans instastories.

     Cissi går till personangrepp medan Kajjan sakligt presenterar bevis utan att kalla någon fula ord. Cissi kallar Kajjan för mobbare, när det är hon själv som är precis det. Hon har inga argument alls till försvar, bara massa skitsnack.

     Cissi har gjort liknande saker i åratal, skönt att nya läsare nu ser hur hon är på riktigt. Vet ingen person som är en så otroligt manipulativ lögnerska.

     Helenan: Fast Kajjan svarade ju på instagram för saker hon blev beskylld för just på instagram? Varför skulle hon inte offentligt kunna bemöta anklagelserna som hon har fått offentligt? Förstår inte ditt resonemang här.

    Håller med om att alla borde sluta vara narcissister på sociala medier men just Gardet-konflikten handlar faktiskt om arbetsrätt och arbetsmiljö för kvinnor på ”feministiska” arbetsplatser vilket är viktiga saker.

   Jag tycker det påvisar hennes ointelligens. Sen att man säger/gör sjuka saker i jobbiga situationer (mammans bortgång) gör vi alla – men jag tycker det här spektaklet hon dragit igång snarare är ett bevis för vem hon är som person. Hon är den mest ofeministiska osysterliga människan och blev bara så osympatisk så fort mannens miljoner trillade in. Då skulle det pekas hit o dit från den egna massiva våningen som lyxrenoverades. O sen sitter hon o säger ”det är orimligt att man begär 40.000 i lön, hur tror ni undersköterskor skulle reagera om jag sa så”. Hahaha sjukaste jag läst! Som om usk:ars lönenivåer ska styra vad andra kvinnor begär.

    Dessutom, fakturera 40.000 och ha lön på samma summa är ju helt olika saker. Det är så ohederligt att få det att låta som hon krävde det i lön.

    Intressant också med tanke på att hon inte alltför länge sedan kritiserade starkt att kvinnor får förfrågningar om att jobba gratis vilket också c tog upp.

    Citat: varför ska en frilansande kvinna slita gratis bara för det råkar vara för ”en bra sak”?
    https://bloggbevakning.se/2018/02/22/pay-your-

   Cissi hade ju sluppit allt, men hon bara var tvungen att i efterhand efter avhoppen gjorts tyst, kalla de som hoppat av för barnsjukdomar utan tillräckligt engagemang. När DE hade hållit god ton utåt för hennes skull. Hon måste ha trott att de inte skulle våga gå emot henne. Enligt Kajjan hade ju Cissi mycket riktigt hotat henne med uthängning om hon sa sanningen till avhoppet. Och ja, den uthängningen ser vi nu där Cissi kallar Kajjan och de andra mobbare, oprofessionella osv, när alla vet att det var precis tvärtom. Att dessutom utse sig själv till offer och dra in sin privata situation i detta, är så illa av Cissi. Vad vet hon om vad som händer i andras liv?

    Ellerhur, hade hon inte behandlat dom så jäkla illa så hade det inte kommit någon motreaktion.

    Wallin tror hon kan behandla folk som skit och komma undan med det. När de säger ifrån (sakligt) går hon bananas, så jäkla fult. Sedan gillar hon helt sjuka saker som andra lägger upp, där de verkligen smutskastar personerna. Nä, fy så lågt.

     En feminist som inte kan arbeta med andra kvinnor som tar
     minimala delar av rampljuset från henne själv. Undrar om inte
     BB:s ”feminism” funkar bättre. Där tar hon hela rampljuset men
     alla vet det från början.

      Kajjan skriver att de jobbat under hela Gardets tid med att försvara Cissis utspel för att ha en enad front utåt. Enligt Kajjan använde Cissi bara Gardet som om det bara vore hennes plattform och publicerade vad hon ville utan kontakt medde andra. Källkritik var enligt Cissi inte ”väsentligt”. Väldigt bekvämt för Cissi att under Gardets namn och Kajjan som ansvarig utgivare, göra vilka utspel hon ville utan att behöva ta ansvar. Kajjan fick bära hundhuvudet och se dum ut, samt förklara Gardets (Cissis) utspel, inför media och följare.

   Ja hon har verkligen NOLL självinsikt.

   Tröttnade på Cissi för lääänge sen. Jag litar verkligen inte på henne efter alla lögner senaste åren.

   Ja, kommer vi inte ihåg hur hon bitsk som ett bi var här inne och härjade. Vi alla var ointelligenta, hade noll koll på föreningsarbete, organisationer mm… ”Inget hade hänt” gapade hon loss.

   Kajjan och de andra var tysta, sen började Cissi själv komma ut med egna anledningar till avhopp… det var då de andra sa ifrån.

   Helt rätt enligt mig.

    Verkligen. Tror det är såna feminister som gör att många kvinnor blir avskräckta från feminismen just då de här kvinnorna är så elaka mot andra kvinnor och anser att man är dum i huvudet om man tycker annorlunda.

     Det här är mer kommunism än feminism, de beter sig som maktpersonerna på gamla sovjettiden gjorde allihopa!

   åh håller sååååå med!! Har vänner till mig som följer nått konto på instagram som verkar stöda CW helt och såga Karinkajjan (och de andra som hoppade av) vid fotknölarna, och jag fattar inte hur de inte kan se CWs del i det hela utan köper allt pro-henne rakt av.

    En sak jag reagerade starkt på var när Cissi la upp en text om hur en person på gardet blivit inspelad ”utan samtycke” av en avhoppad fd redaktionsmedlem. Att spela in sina egna samtal utan att informera om det är dock helt och hållet tillåtet, vilket cw vet. Personen som spelade in gjorde inget som helst fel, men cw börjar prata om ”samtycke” på ett sätt som antyder att det rent av skulle vara brottsligt. Otroligt fult försök att flytta fokus.

     Cissi spelade ju själv in sina samtal med ngn chef om det var på svt eller metro och la ut valda delar av det han sagt så sin instagram.

    Fy fan har också sett det kontot. Jag är så besviken på Cissi, har alltid gillat henne och tyckt att hon är en frisk och härlig fläck som behövs. Men efter detta.. Hon tar inget som helst ansvar för sin ”svans” utan tvärtom att se henne sitta och egga i gång dem. Att hon kommenterar och like:ar en sådant konto när hon borde sätta ned och foten och ta avstånd i från det. Nej jag har tappat all respekt för människan. Så himla tråkigt.

     Frisk fläck!

     Känner samma. Och att kalla folk för snowflakes och härja om att de har psykiska störningar och behöver söka hjälp – exakt det män brukar hänge sig åt vad gäller ”hysteriska kvinnor”. Så himla lågt.

      Det är också exakt vad alt-rightrörelsen kallar hbtq-personer och allmänt alla som röstar på Demokraterna och inte hyllar Donald Trump.

   Finns det någon sammanfattning över vad som har hänt?

    Vi väntar alla på en uppdatering här….

     Tror du att det kommer att komma?

     Japp, vi väntar alla på en update medan CamCam låtsas som det regnar och skriver ointressanta saker pm marcelo och andra influencers som ingen bryr sig om. Märkligt hur den kritiska bevakningen av både Cissi och LD helt slutat…

      Eller hur, haha, ”Blondinbellas krämer kan nu köpas på h&m, Bianca Ingrosso poserar lite likt Marie Serneholt, yadayada”

   cw stories igår och i förrgår är så jobbiga. är ute och går med barnet i vagnen och filmar sig själv och tjatar om drevet mot henne. känns som hon behöver en paus från sociala medier.

    [Borttagen kommentar]

     Manipulation kallas det. Det är inte första gången. Tyvärr.

     Ja, känns sjukt osunt hennes förhållande till sociala medier. Var är hennes man som borde hjälpa henne?

      Han skrev en kommentar på Filippas ig till Cs försvar om nåt han inte har insikt i – vad som egentligen sades när dom berörda samtalade om ekonomi.

       Guud vad pinsamt att hennes man hoppar in o kommenterar på instagram

   Kajjan har blockat mig på IG, undrar om det är pga att jag följer CW och den där Vesuviennes…? Har inte likeat eller kommenterat på något av dom inblandades bilder. Fan blir ledsen ju, tycker om Kajjan och vill gärna följa henne 🙁 buhuu

    Vesuviennes verkar vara helt galen. Engagerad till 1000% och vet precis vad som hänt. Lägger ut hur mycket som helst på insta och alla som ifrågasätter Wallin ska brännas. Alltså.. wut?

    Vad finns det att vilja följa om någon inte ens kan acceptera att du följer två konton som denne har en konflikt med?

     Det säger rätt mycket om K också!

      Fast Vesuviennes är ett riktigt hatkonti. Ingen vettig människa går in där. Det är bara rent hat.

   Som sagt folkdomstolar är inte något ska använda sociala medier till. Det gäller är de största feministerna när de får smaka på egen medicin är det inte lika kul längre.

   Vilken sandlådenivå på samtliga inblandade.
   Förtäckt mobbing osv, ingen som tar ansvar osv.

    Varför skulle det vara sandlådenivå för alla inblandade? Är snarare väldigt starkt av Kajjan att trots hot från Cissi om uthängning, sakligt gå ut och motbevisa hennes lögner om bl a Kajjans agerande i Gardet.

   Det kan nog bli lite stelt på de Blombergska släktträffarna i framtiden …

    Jag tycker kritiken är välförtjänt från alla utom LD. Att officiellt ta ställning mot någon som tillhör ens familj på det sättet (släppa en pod) samtidigt som familjemedlemmen förlorat en förälder tycker jag är empatilöst. Hon har ju rätt i sak, men herregud, måste du deklarera din åsikt i media precis nu? Jag tycker det känns grymt. Har fler nära vänner som förlorat föräldrar rätt unga och det verkar vara en så oerhörd komplex sorg, oberoende av hur relation var.

     – Avsnittet spelades in före Gardetkonflikten blev officiell

     – Cissi nämndes inte vid namn

     – Gardets förra styrelsemedlemmar höll locket på tills Cissi skrev om dom som barnsjukdomar och bristande engagemang

     – Dom förra medlemmarna bemöter detta och backar varandras berättelser för att påvisa att problemet med den tidigare styrelsekonstallationen inte låg hos dom utan den som blev kvar

     Ska någon undslippa saklig kritik från förra medarbetare bara för att man är i sorg?

      Nej såklart inte, jag förstår helt att medarbetarna inom Gardet agerar som de gör. Men LD är ju inte en medarbetare?

       Läste du inte att podden spelades in före Gardetkonflikten?

       Nej och hon har inte diskuterat gardetkonflikten eller Cissi förrän det påstogs att avsnittet som postpatriarkatet släppte handlade om Cissi. Då flyttade diskussionerna in i LDs kommentatorsfält liksom kraven på att LD skulle erkänna att det visst handlade om C, att hon skulle ta ställning för C, att hon inte borde ta ställning mot C genom att umgås med f.d. gardet (läs vänner), att dom skulle visat hänsyn till Cs sorg o.s.v.

   Har hon stängt sin IG nu?

   Det blir väl lätt samarbetssvårigheter pga diagnoserna hon har, är väl inte enda fallet med hastigt lämnande personal osv.

   Jo fast tänk på hur CW beter sig. Det krävs en speciell typ av människa för att (fortfarande) ha henne som idol. Någon som inte läser böcker, inte bryr sig om kunskap, fakta, forskning, statistik, demokrati, mänskliga rättigheter osv utan bara är hatisk och vill ha en mobbare att följa och mobba ihop med. Typ kvinnornas svar på unga, arga män som går med i Afs, NMR osv.

    Många följare tror blint på allt Cissi skriver. Det visade ju Cissi omedvetet genom Gardets lansering med de ihopklistrade fejkbilderna med bla Guillou och Lamotte. I princip ingen av hennes följare ifrågasatte om det var sant.

    Dahmer pratade om i senaste podden om att vissa läsare på instagram tycker det är skönt att ha någon att bara följa och slippa tänka själva. Det märks ju verkligen på Cissis instagram. Källgranskning tillämpar ingen av de trogna följarna. De verkar också resistenta mot forskning och fakta som presenteras för dem, om den på något sätt inte stämmer med Cissis uppfattning.

    Många finner förmodligen en gemenskap i att hata i grupp, och dreva mot personer som Cissi valt ut efter att de inte dansat helt efter hennes pipa. Just nu Kajjan och de andra avhopparna.

    Cissi har skapat en riktig tystnadskultur, det hon själv klagar på inom andra områden. Det är bara my way or the highway. Diskussion, vad är det? Många som inte följt Cissi före metoo och som inte redan visste hur hon är, fick ju stort förtroende för henne då. Cissi utnyttjade det till fullo och har ljugit ihop nästan hela sin bakgrund för att den ska försköna henne som person och dölja sanningen om saker och ting som hänt tidigare. Det är Cissi verkligen duktig på, att hitta på och manipulera. En riktigt obehaglig person.

     Tycker det är mycket intressant att Cissi hävdar att Gardet bör hålla enad front för att det annars skadar kampen, men annars låter det att sådant upprätthåller tystnadskulturer och att tystnadskulturer alltid ska brytas. Hennes huvudpoäng är och har alltid varit att alla orättvisor ska synliggöras, ingen hänsyn ska tas för enskilda då målet helgar medlen.

     Känner hon igen sig i spegeln?

   Ja fast nånstans måste det finnas en gräns för att hoppa på någon som sörjer framförallt men även en ensam person generellt. Varför ska detta ens upp på Internet. Håll det privat förfan. Pinsamt ni som ens engagerar er att välja sida. Stäng ner internet en vecka och jobba på er själva.

    Cissi baktalade utan anledning de som i månader fått försvara hennes återkommande ogenomtänkta publiceringar utåt, och som fått stå och se dumma ut istället för henne, när de till slut hoppade av. Personerna var schyssta och uppgav inte anledningen till avhoppen.

    Cissi däremot ljög ihop elakheter om varför de hoppat av och skrev det offentligt. Gör man så som tack? Till och med när Cissi varit så elak helt utan anledning nämnde Kajan bara konflikter som orsak till avhoppen, detta för att inte alla skulle tro på Cissis baktalande lögner. Men hon nämnde ändå inte mellan vilka konflikterna varit. Cissi tyckte inte att det räckte där, utan fortsatte då med att kalla avhopparna mobbare, oprofessionella mm mm. Först då bemötte Kajan Cissis lögner. Sakligt och med bevis. Inga lögnaktiga personangrepp som var det Cissi höll på med.

    Kajjan agerade professionellt in i det längsta. Hon har inte ”hoppat på någon”. Cissi startade allt alldeles själv bara för att hon kände för att framhäva sig själv som bra, och avhopparna som dåliga.

     Exakt så.

   Det verkar handla om grova projiceringar där CW anklagar andra helt felaktigt för beteenden som endast hon själv sysslat med: intrigerat, manipulerat, gaslightat, snackat skit bakom ryggen för att bonda, inte svarat på mail, kommit sent/inte alls till möten, avvisat professionella försök till smidigt avslut osv osv. Att försöka skrämma och hetsa till tystnad funkar nu uppenbarligen inte pga av sakliga självklara försök att lyfta konkreta bevis på verkligheten men jag tror CW är beredd att kränga verkligheten max för att slippa möta sig själv och sitt beteende. Att hon använder sig av sin barn- och anhörigsituation för sympatier är så lågt; alla har sin skit men inte alla ANVÄNDER SIG AV DEN. Inte alla har två nannys och städhjälp som hon har men de kommer i tid till möten ändå. Ja, jag skvallrar nu och jag är anonym men jag vet att hon bett folk hålla tyst om just det och eftersom hon inte håller tyst om absolut någonting och dessutom ljuger så tycker jag det är som det ska.

  Zzzzz…

  Hur bar man sig åt innan sociala medier fanns när kärleken tog slut?

   Då skrev man till Kamrat Posten!

    Eller bullen

     Men kom ihåg, det är inte tjejen i filmen som har skrivit brevet!

      Det är inte den som skrivit brevet, nej…
      Nu finns det kanske en fotograf, en
      sminkör, en ljussättare, en cateringfirma…
      Kanske en producent, en regissör,etc etc.
      Det kan vara en stor apparat bakom.

       Fattade du inte referensen?

       Tantmask: Snacka om att ruin a joke ?

       Som kidsen idag brukar säga: swooosh!

     …Och Martin Timell förklarade hur man skulle göra

  Hej Camilla!

  Jag undrar hur du ser på att det ofta i dina kommentarsfält finns kommentarer som handlar om andras utseende, då i majoriteten av fallen i negativ bemärkelse.
  Hur ser du generellt på företeelsen att man öppet kommenterar andras kroppar och yttre?
  Jag undrar om du kan se något negativt med detta, då framförallt kommentarer som på olika sätt uttrycker negativa åsikter om en annan persons yttre.

   Hej enhörning!

   Välkommen till Internet, Internet är fritt och ska helst vara ocensurerat såvida innehållet faktiskt inte bryter mot svensk lag.

   Om du lägger upp en bild (ofta avklädd) inför tusentals följare är det som skuret för diskussioner kring bilden och utseendet som visas upp. Om du finner Internet stötande så föreslår jag böcker, dock vill jag varna att även där kommenteras det ofta kring karaktärernas utseenden.

   En grej som människor verkar inbilla sig är att människans psykologi ska sluta existera i kommentarsfält. Vill meddela att det gör den inte. Människan är komplex och hugger ganska snabbt när den känner sig trängd, avundsjuk, upprymd etc. Det händer nog dagligen i ditt verkliga liv, men givetvis händer det särskilt utbrett på Internet där möjligheten inför att agera ut i skrift samt relativt anonymt gör det hela enklare.

   Camillas plattform är inte unik och hon lägger heller inte ut bilder på okända människor. Camilla lägger ut bilder som redan ses av tusentals, tiotusentals och ibland hundratusentals människor. Camilla har inget egenmäktigt ansvar över Internet eller vad människor skriver på Internet. Om man inte vill ha sitt utseende eller liv kommenterat så är influencer ett uruselt yrkesval i och med att det är så du profilerar dig. Om du arbetar som modell är ditt utseende i fokus, arbetar du med reklam är ditt utseende i fokus. Så även dessa selfmade ”modeller” aka influencers. Om ditt utseende är ditt jobb är det också det som kommer att kommenteras om och kring.

    Fastän jag håller med dig i sak tycker jag inte att någon är influencer gör att man kan skriva hur fula de är, att de liknar miss piggy, blivit tjocka, är fula och gud vet vad. När någon skrev att Kenza har en ful och okurvig kropp och är som en pinne blev personen lynchad (bra dock), men när något elakt skrivs om blondinbella är det istället hejarop. Tycker det är fel och din kommentar är egentligen bara en ursäkt till att få va elak och kommentera andras utseenden elakt.

     Jag säger inte att jag tycker att det är okej att säga att någon är ful. Jag säger att det ligger i människans natur att bete sig illa i stundens hetta. Vissa är mer eftertänksamma än andra, vissa har bättre impulskontroll. Vissa är alltså helt enkelt bättre på att tillämpa ”har man inget snällt att säga så behöver man inte säga något alls”. Vissa är inte det. För de är människor, vi är människor. Alla har inte utbildning, är sansade etc.

     Internet är ju fullt av människor i olika åldrar, från olika delar av världen, vi är av olika kultur och har inte alla samma utbildningsgrad. Människan är inte mer än sin miljö, det är väl tydligt? Vi beter oss inte likadant för vi är inte likadana. Många är i utvecklingsfaser där det dessutom är naturligt att bete sig illa emellanåt för att konsekvenstänket inte är färdigutvecklat.

     Och nej, jag tycker inte att man ska censurera det. Verkligen inte. Det är så världen ser ut och människan är inte perfekt, varför skulle den då bete sig perfekt på Internet?

      Att säga ”ALLA SKA VARA SNÄLLA!!!1” har på riktigt aldrig fungerat någonsin, kan någon förklara varför det skulle göra det nu? Tidigt lär man barn att alla ska få vara med, alla är lika mycket värda, det är inget fel att vara annorlunda, man ska inte vara elak. Ändå finns utanförskap, mobbning, skitsnack som en del i samhället? Och inte bara i skola utan även på de flesta arbetsplatser. Varför skulle Internet vara en frizoon från det? För att någon säger till på skarpen?

      Men eftersom människan inte är perfekt så tycker du man ska tillåta elaka kommentarer om folks utseenden? Din poäng blir inte starkare av att du skriver en milslång kommentar, det är fortfarande korkat. Människor vill mycket, vara otrogna, äta saker de inte borde, slå ihjäl någon, men vi har liksom ett rationellt tänkande som kickar in i dessa stunder, precis som med kommentarer om andra människor. Kan Camilla få bort elaka kommentarer härifrån gör hon ju både sig och andra en tjänst.

       Jag ska svara kort nu då.

       Nej.

        Det går alldeles utmärkt att kritisera någons sätt att vara och personens handlingar, men att gå på någons utseende är bara så lågt och ovärdigt. Finns ingen som helst mening med det.

       Poängen är ju att alla inte har något som ”kickar in”, och det måste man helt enkelt lära sig leva med, för människan är inte, och kan aldrig bli, perfekt.

    Att det ska vara ocensurerat ger inte en rätten att vara elak. Men visst, ha ditt fritt från censur som ursäkt att skriva taskiga kommentarer om andra.

     Sedan borde kommentarer modereras lika hårt oberoende av vem de handlar om. Varför tillåta folk att kalla Bella galen, men inte Cissi? Att Bella ser ut som en gris tillåts stå kvar, men hade Cissi kallats det hade det inte fått stå kvar.

      Det gör det definitivt inte.

       Såg nu att det kom med. My bad. Du kan radera dubbrlkommentaren.

       Det stod kvar i minst två-tre dagar iallafall vid ett tillfälle jag reagerade på. Hon har kallats eller liknats vid det flera gånger. Samma med prostitutionsjämförelserna som också stod kvar minst 2-3 dagar. Kommentarer om ex Cissi raderas alltid direkt. Menar du på fullt allvar att du tycker att du behandlar Cissi och Bella och kommentarerna om dem lika?!

    Menar du att det eftersom det inte är konstigt att människor kommenterar andra människor negativt, så kan man heller inte ha tankar och en diskussion kring saken?

    Jag tycker nog ändå att man kan reflektera över hur elaka vi kan vara mot varandra, i synnerhet över nätet. Jag tycker också att det är helt i sin ordning att önska att det på olika sätt skulle arbetas mot att förändra detta beteende.

    Jag förväntar mig inte att människors psykologi ska sluta existera i ett kommentarsfält, Detta är något som du läst in helt på egen hand. Jag efterlyser dock eftertanke, reflektion och diskussion som någon dag möjligen skulle kunna leda till en förändring. Sen är det också så att alla människor inte skriver på nätet om de tycker att någon annan är ful, det är vissa människor som gör så. Att på något sätt lyfta tankar om varför och huruvida vi ska bete oss så, anser jag på inget sätt vara överflödiga.

    Du är välkommen att tycka att jag bör lämna nätet eftersom jag efterlyser någon slags diskussion kring vissa människors behov av att få skriva näst intill vad som helst. Tack för omtanken, men jag blir kvar.

     Bra skrivet!!!

     Tack för du lyckades skriva en fin och diplomatisk kommentar till idiot-novellen där uppe. Hade inte kunnat göra det själv.

      Yep.. hur man är trevlig och möter folk på Internet med respekt… ”idiot-novellen”…

       Sorry, det är den mänskliga psykologin som kom fram där. Men den som skrev kommentaren får väl ta att jag tycker det i och med att hon lagt upp den.

        Det kan jag. ?

        Så då var den kanske inte så idiotisk ändå 🙂 Det är bra att öppna sinnet.

    Tack för en redig kommentar! Tack!

    Nej precis, det kan man säga om allt. Människans natur slutar ju inte heller bara för att det är år 2019. Vi kanske ska förbjuda homosexualitet, vi kanske ska bränna folk som anser sig vara en hon men i själva verket är en han, på bål? män kanske ska slåss med varandra för att vi kvinnor sen ska välja den starkare att fortplanta oss med, och vi kan väl flytta ut i naturen medan vi ändå håller på. Vi inför även polygami medan vi håller på. Trots att detta är naturligt är det inte ok, så att skylla att skriva elakt om andra på människans ”psykologi” är bara korkat.

     Fast det är ju långt från människans natur att göra sådana saker? Det var patriarkala medeltida lagar. Naturligt är mer savann-tiden och PS homosexualitet är naturligt förekommande så det naturliga är i så fall att behandla de som alla andra. Polygami är naturligt även det och det verkar ju vara åt det håller det barkar, allt fler äktenskap spricker pga att tvåsamheten är just onaturlig för människan.

    Plus plus plus på denna kommentar! Kunde inte sagt det bättre själv.

     Till ”L”alltså,

  Suck.

  Kommer det komma ett inlägg om wallin/gardet grejen eller ska vi alla fortsätta att diskutera detta under ALLA andra inlägg?

   Tror inte Cam är så sugen att ta i den heta potatisen. Cam vill inte skriva något negativt om Wallin men det är ju rätt uppenbart att hon betett sig illa. Reaktionen från Wallin kommer vara ALLT annat än bra. Men det kommer nog ett inlägg snart.. kan inte ignorera det hur länge som helst. Visst att visa Wallin hänsyn, men Cam har ju aldrig gjort det mot någon annan Så varför mot Wallin?

    Exakt. Förstår det inte heller.. den enda tanken jag kan komma på är att cam inte vill bli uthängd, precis som alla andra blir som går emot henne. Eller stämd, hon tjatar ju jämt om att hon har resurser att hålla igång en rättsprocess huuuur länge som helst…

     En tanke till… tänk om BB hade härjat och ljugit här bland kommentarerna. Det hade varit inlägg efter inlägg med skärmdumpar, slå hål på lögner mm.

      Ellerhur, hade BB ens betett sig i närheten av hur Wallin beter sig hade det varit en jäkla fart! Oavsett om BB gått igenom livskris. Men det är stooor skillnad på folk och folk.

       Verkligen. Det görs obetydliga inlägg om bb bara för att folk ska spy ut sitt hat på henne.

       Kul att folk har fattat det. Nämnde man det förut så blev man beskylld för att va ”stollis”
       Gillar ej det namnet, men säger ju att hen faktiskt hade en del poänger i sina kommentarer 🙂

     Haha så den här ultrafeministen Cissi wallin skryter om att hon kan hålla igång en rättsprocess hur länge som helst = alltså har pengar, men pengarna är hennes mans? ?

    Men hennes mamma har väl dött, det kan väl vänta?

     Cissi själv verkar ju inte tycka det.

     Då får man vara konsekvent i inläggen överlag tycker jag. När BB gick igenom en skilsmässa (vilket också är en sorg) var det ingen som tyckte det kunde vänta… Det kan skrivas inlägg om Graaf på hennes sons dödsdag mm.. Varför ska vi strunta i att diskutera för att det är just CW? Jag undrar ärligt och vänligt 🙂

     Lite så känner jag också, men Wallin fortsätter att skriva nedsättande om förra redaktionen.

     Fortsätter man att smutskasta dom även när man går igenom en livskris så kan man även få bli ifrågasatt under sin kris.

     Det hade ju varit en annan sak om hon inte behandlat andra illa och bara sörjt. Hade övriga då hoppat på henne hade det varit svinigt, men så är ju inte fallet.

     Cam kan ju göra en sammanfattning av allt som hänt, så kan alla skvallertanter samlas under samma inlägg, istället för att kapa alla andra inlägg.

      Exakt! Man kan liksom inte bete sig hur som helst och sen kräva att andra ska acceptera det för att man själv går igenom en kris. Vill man ha lugn och ro i krisen så är ju en idé att inte kasta skit runtomkring sig.

       Och inte starta konflikter från första början. Precis allt detta i alla steg är orsakat av Cissi själv. Allt för att hon så gärna ville vara elak mot Kajan o co och kalla dem barnsjukdomar och oengagerade. För vad var annars meningen med de kommentarerna som bara är elaka lögner?! Cissi borde rikta sin ilska mot sitt eget agerande, det är det som brustit helt och hållet.

   Förstår inte varför ni fortsätter gala om det under varje nytt inlägg tho, ni har ju redan flera trådar startade under andra så varför stöta och blöta det i VARJE nytt inlägg? Är det bara för att få uppmärksamhet/få CC att skriva om det? Kan ni inte maila henne eller något.

   Men det är väl ett faktum att Camilla och Cissi är vänner så jag förstår inte hur det kan vara svårt att förstå att ingenting läggs upp? Hur skulle du själv göra om din väns mamma gått bort samtidigt som denne hamnat i konflikt och ber dig att inte skriva om det? Camilla är nog väl medveten om att hela kommentarsfältet kommer spy skit på Cissi. Camilla är knappast media som behöver vara objektiv. Man får väl tycka vad man vill om det, man fundera först på om man själv gjort det mot sin vän hur illa denne än betett sig.

    Aldrig läst att de är vänner? Specialbehandling ja, men vänner, näe har jag aldrig läst från någon av dem.

    Objektivt har ju inget inlägg om Cissi varit tidigare. Kajjan vågade gå emot Cissi så man kan ju hoppas att sanningen får komma fram här också.

    Cissi har haft tid och lust att starta upp allt detta helt på eget bevåg, med intentionen att trycka till avhopparna och försköna sig själv. Sedan har hon därefter dessutom lagt väldigt mkt tid på att svartmåla och gå till personangrepp trots att ingen gjort det mot henne. Det hon gör är ju att försöka sänka Kajan helt utan anledning.

    Alla går igenom svårigheter i sina liv. Bella tex har hånats här VARJE dag i över ett år. Risken är överhängande att hon gått igenom svåra perioder under den tiden. Tas det någonsin i beaktande?

   Så tröttsamt att gå in på ett inlägg och så handlar 99% av kommentarerna om något helt annat!

  4. Byta profilbild på Facebook.
  Har ni tänkt på att alla som gör slut gör det??

   Är väl inte så konstigt? Jag förknippar själv bilder med tiden de togs.

    Jaha intressant! Har aldrig riktigt förstått varför faktiskt. Så om man gör slut får man skynda att ta en ny bild på sig för att påminna en själv (och andra) om att man befinner sig i en ny tid i livet. Jag har alltid trott att folk gör det för att dom behöver lite nya likes efter ett uppbrott!! Nu skäms jag nästan haha

     Det gör man väl som man vill? Men om bilden är starkt förknippad med exet kan det väl vara skönt ha en ny bild. Och tror inte alla jagar likes på facebook…

      Ja man gör precis som man vill, och jag säger inte emot dig! Jag tycker att det är intressant att få höra varför ni gör det 🙂 Sedan la jag bara till vad jag trodde.

     Det är garanterat så det är. Precis samma anledning som folk direkt efter ska ändra på sitt utseende. Lite jobbigt att erkänna kanske.

      Varför skulle det vara jobbigt erkänna? Separerade för två år sedan och hade det hjälpt mig komma över det fortare hade jag bytt frisyr tio gånger om.

       Jag klippte av mitt midjelånga hår till en kort page när sambon lämnade mig. Behövde en fysisk förändring för att på något sätt ha lättare att lämna det ”gamla livet” bakom mig. Skäms inte det minsta. Har även en del vänner som går från blond till brunett etc efter uppbrott.

     Var jag som skrev 12:23. Jag bytte även profilbild efter mormors bortgång. Var jobbigt att se bilden jag haft i konversationer med henne. Sen finns det säkert folk som byter av andra anledningar också. Men för mig är det att jag förknippar bilden med minnen som jag inte vill bli påmind om just då typ.

      Ja, du kan ju påstå att det är av den anledningen och jag kan inte säga emot det. Att man efter uppbrott vill visa sig fortfarande duglig är dock fortfarande både ett sociologiskt och rent av biologiskt fenomen som existerar.

  Två bilder – är det att stöta och blöta?

  Men kan ni sluta hijacka inläggen med annan skit.

   Som att skjutna kvinnan i Malmö blev skjuten pg av hennes killes kriminalitet? Det låter så oskyldigt i media, mamma, läkare osv när killen är bankrånare och kriminell. Då ökar risken markant att utsättas för skit som detta. 77 danska miljoner i byte gjorde killen med familj till vandrande måltavla för andra kriminella.

    var hon influencer?

    (alltså det är jättehemskt det som hände men det hör ju inte hemma här)

    Fruktansvärd händelse men hon förtjänst en R.I.P här med.

    Så går det när vi tar in vilken jävla skit som helst.

     Ehm okej men fel forum #inteflashback

      Som om det spelar roll? #deTarÖver

       Menar du männen som grupp? För det är ju männen som står för i princip alla våldsbrott och kriminalitet i Sverige. Hade gärna skickat alla män som begår brott till en öde ö.

     Eftersom du bor i Finland kanske du inte ska lägga dig i våra problem eller hur?

      ?‍♂️

      Så du diskuterar aldrig något som händer utanför de svenska gränserna?

      Menar bara att folk är snabba att klaga på invandrare om de är t.ex irakier. Invandrare från ”bra” länder är såklart helt okej!

      (Tillägg: bara 10% av de som blir dömda för brott i Finland är utländska medborgare.)

       Eller hur, men det alla har gemensamt är att de är män antar jag?

     Finns ju väldigt många svenskar som deltar i IS och är på semester i Somalia oxå…

     Du bor i FINLAND. Hur stort problem har ni med invandring och politiker som inte sköter det? Är ju inte invandrarna i sig som är problemet, problemet är våra mupp politiker som släppte in precis alla utan att ha en plan på hur de skulle ta hand om dem, ge dem ett bättre liv och få in dem i samhället. Fattigdom och utanförskap föder kriminalitet.

      Så det är politikernas fel att utlänningarna rånar, våldtar och mördar?

       Det är politikernas fel att min nagel gick av, typ..

        Exakt. Så dåligt argument. Även om politikerna inte sköter sitt jobb rätt så är det ju inte deras fel att våldtäkter sker.

       De är en del av problemet. Absolut. Det är deras ansvar att se till att vi har en bra invandringspolitik. Med bra invandringspolitik hade vi haft koll på vilka som kom in i landet från början.

        Det är deras ansvar att stänga gränserna snarare. Nu har vi bara drägg här. Människor som förstör samhället på alla jävla sätt som finns. Fem rån i Göteborg på en och samma kväll, gäng i Nordstan, gäng i Brunnsparken, dödskjutningar i Malmö, anlagda bränder i Malmö, anlagda bränder i Luleå. Tror du det är gamla goa hederliga svenskar som gör det?

         Med en fungerande invandringspolitik behöver man inte stänga gränser.

          Nej Men nu bor vi som sagt i Sverige där vi aldrig kommer få ordning på den.

      Vi tar in massor av invandrare här också. Ni är på inget sätt speciella i Sverige på den punkten. Sen borde man ju ha en plan för dessa invandrare också, såklart. Men det var inte det min kommentar handlade om..

       Planen borde vara att utvisa de som orsakar skada. Jävla mesland.

    Jag tycker att det är jättesorgligt och blir så illa berörd. Tycker däremot att det är synd att de fokuserar så mycket på att det är en läkare som blivit mördad på öppen gata. Som om det vore värre än om det varit en arbetslös, en busschaufför eller lagerarbetare med sitt spädbarn. Missförstå mig inte, gärningen är fruktansvärd. Det är rapporteringen jag ifrågasätter.

     Alla är lika mycket värda… NOT!
     Bra inlägg!!! Anonym / 13:32

     Är ju så media funkar.

      Ja, tyvärr är det ju så VI funkar. De vill ha klick och vet precis hur de ska göra för att vi läsare ska klicka.

     Jag håller med! ”Och i ett lugnt område där välbärgade bor” har bara tänkt på tonen att det känns som att det blir extra tragiskt att hon var läkare och välbärgad liksom. Det hade varit hemskt oavsett men någonstans skaver det när media rapporterar det på detta viset

     I det här fallet är hennes yrke egentligen inte relevant annat än för att ge läsarna en bild av vem hon var.

     Hade hon blivit utsatt i samband med yrkesutövning eller pga yrket hade det varit en annan sak som t.ex. när blåljuspersonal attackeras under utryckning.

      Nja, det är väl snarare så att de skriver att hon var läkare för att påvisa att våldet nu på allvar drabbat även den ”vanliga” medborgaren. Både politiker och allmänhet struntar ju i princip i att kriminella har ihjäl varandra, men när det drabbar den hederliga delen av samhället – då kommer hårdhandskarna. Och då är det ju redan försent.
      Nu var ju den här kvinnans man bankrånare (yrkeskriminell) och då räknas hon väl som något mittemellan, om inte annat guilty by association.

   Du först.

   Inlägget var väl inte så intressant att diskutera antar jag..

    Skvaller är alltid viktigare än en människa, tycker du det?
    Kan man inte ta en paus och inse att det som behandlas
    här är ——————————–. I det stora hela.

  Mycket ska stötas och blötas länge på sociala medier. Även gammal befläckelse kan det tjatas om än idag. även om det sedan länge torkat upp helt och hållet! Old Shit..

  tycker att deras inlägg var förvånansvärt respektfulla. hade väntat mig ett krig efter att ha läst din rubrik

   Jag så en T-34 (Googla) som inhandlats på Dark Web
   rycka fram mot lämplig motståndare.

   Ja tycker båda verkar bete sig rätt moget ändå, speciellt med tanke på att de bara är drygt 20. Att det tar emot att posta: Vi har gjort slut! direkt är väl inte så konstigt, kanske hoppas ena parten att det ska gå att lösa.

  Skulle också önska en uppdatering och utbening om cw och gänget. Känns som en ganska stor händelse att ignorera?
  Du behöver ju inte ha med dina egna åsikter om du inte vill, men gärna åtminstone en sammanfattning.

   Hej,
   Jag ev. ska sätta mig och kika på en sammanfattning ikväll.

    Eller så gör du ett öppet spår om det så får alla som är intresserade av att diskutera CW och övriga härva där fritt och övriga inlägg slipper massa ot.;)

     Gör ett likadant om IL också

  Kobranhugertill är borta på IG. Så tråkigt om forumet hennes konto har gett för berättelser den senaste tiden (om t.ex missfall, missbruk, ångest) flr att instagram inte klarar av amning och nakenbad…

   Jag skulle på riktigt vilja se en seriös granskning av Instagram och deras raderande av konton och bilder. Såg att någon media försökt gräva i detta men att det var omöjligt att få svar av Instagram.

    Vem bryr sig? Deras tjänst deras regler.
    Posta inte nakenbad eller amning om det inte är tillåtet, enkelt.

     Jag bryr mig. De får ha vilka regler de vill för mig men deras raderande enligt dess regler är inte konsekvent. Vet du på vilka grunder amningsbilder tas bort? För att det är sexuellt innehåll. Men ren porr bryter inte mot samma regler. Stina Wollter fick en bild på en urgammal staty raderad på grund av naket/sexuellt innehåll.

      Det är alltså inte så att man inte får lägga upp naket/sexuellt på Instagram för VISST naket och sexuellt är okej medan annat inte är det. Beror helt på vem som lägger upp och om det nakna är till för den manliga blicken eller inte

      Vet du vad som får dem att ta bort bilderna? Anmälningar från användare. Så sätt dig du och anmäl porr du hittar om du vill ha det borttaget. För de som följer de kontona kommer inte anmäla bilderna, de vill ju se dem.

       Det har jag och många andra gjort. De bryter inte mot reglerna.

      Inte heller konton som enbart finns i syfte att langa alkohol och sälja droger bryter mot några regler trots att det tydligt står att man inte får göra detta. Tydligen viktigare att radera en bild på ett barn som äter.

   Instagram klarar av nakenbad om kroppen som nakenbadar gör det på ett porrigt sätt.

    Tips, sluta använda instagram om det är ett så pass stort problem för er…

     Ja. Så kan man ju lösa allt man är missnöjd med i samhället. Bra idé

      Ja? Att aktivt använda en APP som man går och stör sig på så pass mycket att man måste skriva om det off-topic i en influencer-blogg… då kanske man borde fundera på det?

       Nu läste du nog in mer än någon skrev.

      Instagram är ett privat, vinstdrivande företag, inte samhället eller allmännyttan. Du borde radera dina konton från sociala medier och leva i verkligheten några år.

  Du ska inte skriva ett inlägg om Biancas senaste YT-inlägg angående hennes lgh-renovering som bidrar till en överkonsumtionshets som heter duga? Måste erkänna att jag själv tänkte WOW när jag såg köket, innan mitt sunda förnuft kickade in och tänkte ”helvete vilka elräkningar” haha?

   Blir inte så höga elräkningar av de lamporna. ??

   Tror du verkligen att hon kommer använda det köket?

  Jag reagerar mest på att båda cissi och kajjan har barn med i klippen på sina insta stories. Tycker dom borde hållas utanför. Måste vara konstigt för en bebis att mamma står och skäller på sin telefon. Barn är ofta rädda när stämningen är så.

  Tycker Cissi är väldigt skicklig på att hamna i offerrollen hela tiden. Osannolik skicklig, sådant kräver träning. Lång och hård träning. Jag tycker det är dumt att börja förneka hennes skicklighet.
  https://youtu.be/kalUuDAsQrE
  När det finns mer fakta och facit går att se blir vissa poänger tragikomiska (i bästa fall)

  Men ååå nu fattar jag vrf zara inte släppt nått nytt poddavsnitt på 6 veckor

  På tal om kändisar som gör slut. Ni som följer pt-fia, tycker ni också att det verkar som att hon och Kim har brutit upp?

   Ja vad händer där egentligen? Det känns som om hon hintar om det hela tiden, utan att säga rakt ut.

  Verkar vara lite tuff period för Zara just nu, går inte superbra med musiken heller verkar det som.

  Oavsett vad man tycker om Cissi som person och hennes sätt att arbeta, så finns det en stor skillnad mellan henne och Ld och hennes anhang.
  Cissi gör något! Hon agerar, reagerar, tar ställning och försöker göra en skillnad. Hon vågar sticka ut hakan och ta ställning.
  Ld och resten sitter och gnäller. Snyltar på andra och använder feminism för att ursäkta sitt eget liv.
  Nej, det må vara att jag inte delar Cissis alla åsikter men jag respekterar henne för hennes engagemang och det faktum att hon försöker.
  Talk is cheap, action speaks louder.
  Ld är inget annat än en mobbare.

   Nja, Karlsson, bägge är lika goda kålsupare, faktiskt. CW har varit rätt obehaglig mot dem som ifrågasatt henne och verkat helt bananas, LD är en uppmärksamhetstörstande kvinna med låg självkänsla=hugger gärna till och är grymt otrevlig mot dem som inte tycker som hon eller som korrigerar hennes många faktafel. Att gå på sin svägerska på sociala medier är fullständigt uppåt väggarna, vg jfr, skulle nån här göra så.. Sammanfattning: att kalla vad de gör för ”kamp” är en ren skymf mot människor som försöker se till att vi får jämställdhet på alla plan i samhället. Ja, de kan vara feminister – men rika hemmafruar som 8nte riskerar något kan inte kalla sig aktivister, det är återigen en skymf.
   Karin kajjan börjar nu gå för långt med sina stories, fattar att hon försvarar sig men det räcker nu. Verkar i övrigt rätt okay som perspn.

    Jag håller absolut med dig att Cissis agerande i vissa fall inte är ok. Jag tenderar dock att ha större överseende med människor som iallafall försöker göra en skillnad. Kunde hon skött det bättre? Troligtvis.
    Däremot tror jag att hon är ”bättre”, i brist på ett bättre ord, än Ld och likasinnade, för att stärka och stötta andra kvinnor.

   Exakt så!

   Jag håller med. Cissis kämparglöd och anda är beundransvärd och det här bråket tycker jag inte vi har med att göra. Så onödigt att alla ska försöka blåsa liv i elden hela tiden, som att de går igång på att se Cissi lida. DET är det sjukaste i den här sörjan

    Har du helt missat att Cissi själv startade detta genom att baktala de som till slut hoppade av? De hade försvarat Cissi och Gardet utåt i flera månader och sa inget om Orsaken till avhoppen heller.

    De var schyssta hela vägen men Cissi ljög om dem och startade allt.

    Jag tror definitivt du har rätt.
    Jag får en obehaglig känsla av att Ld njuter av detta.

     Ja, tyvärr – detta är ju inte en slump:

     Samtidigt som CW lägger upp detta:
     ”Hotellgym i Göteborg. Snorgråter på löpband med snarkande unge i barnvagn bredvid, eftersom det där livspusslet ändå pågår. Imorn begraver vi mamma. Det är ett töcken men ändå så knivskarpt. Smärtan, insikterna, alltings förgänglighet. Allt som inte betyder något och allt som betyder typ… Allt.”

     Lägger LD upp detta:
     ”Är på dejt! Kul! Gott! Ska INTE sova hemma! – Med @karinkajjan @faymeelmen”

     SAMTIDIGT. Även om man nu öppet HATADE sin svägerska skulle man ändå INTE lägga upp sånt för sina 66000 följare samtidigt som hon begraver sin mamma.

  Ja, tyvärr – detta är ju inte en slump:

  Samtidigt som CW lägger upp detta:
  ”Hotellgym i Göteborg. Snorgråter på löpband med snarkande unge i barnvagn bredvid, eftersom det där livspusslet ändå pågår. Imorn begraver vi mamma. Det är ett töcken men ändå så knivskarpt. Smärtan, insikterna, alltings förgänglighet. Allt som inte betyder något och allt som betyder typ… Allt.”

  Lägger LD upp detta:
  ”Är på dejt! Kul! Gott! Ska INTE sova hemma! – Med @karinkajjan @faymeelmen”

  SAMTIDIGT. Även om man nu öppet HATADE sin svägerska skulle man ändå INTE lägga upp sånt för sina 66000 följare samtidigt som hon begraver sin mamma.

   Ja, alltså, man får ju hålla på och ha hur kul man vill i verkligheten, men att lägga upp det online och snacka om det medan ens svägerska (som man ändå är/har varit nära med) är i sorg känns lite okänsligt. Ja, livet går vidare, men lika omtänksam kan man vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *