Isabella Löwengrips poolbygge i konkurs

… Det händer bra saker och mindre bra saker i livet, som vanligt. Men nu har jag hamnat i en situation jag skulle vilja fråga er om råd kring. Det är nämligen så att poolen jag och barnen har gått och väntat hela sommaren på, blir nu inte av tyvärr. Byggföretaget har nämligen gått i konkurs. Vi fick besked om de förra veckan, jag har ju anat att något inte har varit helt hundra men det är så svårt att bedöma när ingen av oss har anlitat en byggfirma för denna typ av bygge innan. Nu har jag betalat hundratusentals kronor och kvar är en pool som inte är klar. Jag vet inte heller om den är korrekt byggd.

Så himla svår sits. Jag kan ju inget om det här! //Isabella Löwengrip

När Isabella Löwengrips pool inte blev klar u utlovad tid var de många som i kommentarerna misstänkte att någonting inte stod helt rätt till, och mycket riktigt.
Nu berättar Isabella på sin blogg att företaget hon anlitat gått i konkurs och att hon ligger ute med flera hundratusen kronor.

Själv ställer jag mig lite frågande till det hela, eftersom företaget redan i april gick ut med att de kulle bygga Isabellas pool – någonting som brukar vara en tydlig indikation på att det rör sig om någon typ av samarbete.
Isabella betalade inte fullpris för ”sin” båt utan den var del av ett samarbete, precis som det mesta i hennes liv. Vad är då sannolikheten att detta är betalat helt ur egen ficka?
Kanske är det därför hon behöver hjälp av jurister? Tveksamt till om sponsrade bassänger omfattas om normal konkurs-praxis?

Vilket företag tror ni kommer komma farande som en Florence Nightingale av badvatten för att mot lite extra reklamutrymme färdigställa Isabellas plaskpöl innan den första snön faller?

259 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon får väl delegera vidare problemet till sitt ”team” …

  Svara

   Tyvärr är teamet outbildat och underbetalt. Men kanske det finns ngn liten man på spar som hon kan rådgöra med? Eller är manslagret redan slut?

   Svara

    Head of Water & Swimming kanske vet?

    Svara

   Spännande😃

   Svara

   Hennes miljardär till pojkvän lär nog lösa det åt henne på ett eller annat sätt.

   Svara

   Är det bara jag som inte hade en aning om att denna blogg är störst i Sverige…över en halv miljon besökare/vecka…och att Isabellas blogg inte ens är med bland de 50 största. Eller kan inte bloggportalen se hennes siffror?
   Är ny här. Alla mina funderingar har ni säkerligen utrett tidigare.
   https://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/TopLists

   Varför pratas det så mycket om henne här?Trodde hon var betydligt större.

   Däremot är det riktigt underhållande läsning om henne. Och förvirrande.

   Svara

    Isabella har valt att inte stå med på Bloggportalen eftersom hon håller sin statistik hemlig. Jag antar att det är han som behandlade henne väl och inte något stolpskott.

    Svara

     Aha, då förstår jag. Tack för ditt svar.

     Förstår däremot inte vad du menar med ”antar att det är han som behandlade henne väl och inte något stolpskott”…. vem?

     Svara

  Antys svar på varför hon och Therese Lindgrens bröt upp som vänner 😮 de ante mig om Therese (då) iaf.

  Svara

   Vars har du sett det här?

   Svara

    I antys podd

    Svara

     Då får jag stå ut nyfiken.

     Svara

   Men skriv vad hon sa?

   Svara

   vad säger hon?

   Svara

   TELL US SOM INTE LYSSNAR PÅ DERAS TÖRRA PODCAST!

   Svara

   Vad har Anty sagt?

   Svara

   För alla nyfikna så pratar de om det i podden, avsnitt 67, 26:30 min in.

   Egentligen inget särskilt som hänt utan Anty gillar TL men menar på att deras vänskap runnit ut i sanden. Anty var besviken på att hon målades ut som en dålig vän, att hon spridit rykten mm utan att TL dementerar det hela trots att de tagit upp det sinsemellan. Hon vill inte ta det på sociala medier eftersom deras följare verkar vilja måla upp en beef mellan dem.

   Svara

    Anty säger också att Therese har ljugit när hon sagt att hon försökt kontakta Anty men inte fått svar.

    Svara

   Vilket avsnitt?

   Svara

  Måste du alltid vända precis ALLT om Bella till negativt? Ja, hon ljuger ofta, hon ligger däremot i lä jämfört med Cissi Wallin. Du skulle ju ändra ditt sätt att skriva om Bella, det var något halvår sedan och inget har hänt.

  Svara

   😭

   Svara

   Vad är det som är så negativt skrivet?

   Svara

    Lite kan jag hålla med personen ovan, man kan ju välja hur man vill vinkla inlägget och detta var ett ganska meningslöst inlägg. Nu blev det lite ”buhu, bellas spons-pool blev inte klar, hur ska detta gå. ingen kommer bry sig om dig vid en konkurs”

    Man skulle ju också kunna se det som att det är synd om Bella med familj som blev utan pool. Någon ynka liten indikation på att det är tråkigt när det går dåligt för andra. Nu låter det istället ganska hånande. Oavsett om poolen är en del av ett samarbete eller inte så lär hon ju ha betalt i någon form, förmodligen genom marknadsföring. Vet inte vad det är Camilla ställer sig frågande kring? Vad som händer i konkursen? Hon gav ju inte intrycket av att hon hoppas att det löser sig i alla fall.

    Svara

   ”Ja hon ljuger ofta”
   Ja, exakt där kan du sluta skriva

   Svara

   Du kan vara negativ.

   Svara

   De e standard från henne.. alltid och kommer alltid att vara så.

   Svara

    DET*

    Svara

     Skriver exakt som jag vill! Så e de !

     Svara

      Ser outbildat ut.

      Svara

       Hört talas om skrivet talspråk mannen?!?

       Svara

       Obildat?

       Svara

       Finns ju så många på bloggbevakning.se som en vill imponera på

       Svara

    *ÄR

    Svara

     *är

     Svara

   Det finns inget negativt skrivet i det här inlägget 😂🎻

   Svara

   Jag tror inte hon ljuger så ofta som vissa här tror eller vill få andra att tro, tror inte hon ljuger om detta varför skulle hon göra det. Det ljugs och vinklas mycket här om IL däremot ju.

   Det är väl inte poolföretaget som kursat utan byggföretaget kanske. Och vi har ju sett att poolen varit där sedan april och att det påbörjats med bygget då men att det stannat upp och gått långsamt. Vet inte vad samarbete eller ej samarbete har med saken att göra.

   Ja 15:07 det kämpas med att sänka och smutskasta IL här, minsta lilla sak som kan vändas till något fel ska tas upp och vinklas. Undrar hur det låtit om det var Kenza eller Cissi W som hamnat med ofärdigt bygge, troligtvis inte med samma ton.

   Svara

    haha nä eller hur. normalt hade väl varit att typ beklaga problemen och hoppas att det löser sig med poolen. vad har samarbete med saken att göra? ska hon anklagas för att en firma hon anlitade gick i konkurs eller vad är det frågan om? lame

    Svara

     Hört talas om versaler?

     Svara

      Ja, det har jag. Dock är det inte något jag alltid belastar mitt arma sinne att tänka på när jag skriver en liten kommentar på en blogg. Hade MVG i svenska på den gamla goda tiden när jag gick i skolan. Ber om ursäkt om någon tagit illa vid sig av mina gemener.

      Svara

      JA.

      Svara

      Svenskan har för övrigt subjektstvång vid finita verb om du vill skriva KORREKT svenska. Dessutom behövs det ju hjälpverb vid particip😅 Men bra början med versalerna👌

      Svara

    Såhär skriver Griploov om det:

    ”Tvättmaskinen går på högvarv- beställ ett dyrt bygge av din partner in crime. Betala fakturor som sedan din partner betalar vidare till hitte-på-leverantörer till konton ni båda kontrollerar och sedan sätts byggaren i konk när det känns som att det inte går längre. Kom ihåg att Pojken gick också i konken! Lägg ut en snyftig rökridå och hoppas på den bästa.”

    Svara

   Vad har du för belägg för att Wallin inte skulle tala sanning. Hon är en av de få som vågar göra det, ändå ska hon straffas av samhället.

   Svara

   Man behöver inte vända till något negativt när det redan är fakta.

   Svara

    Haha vad i detta inlägget är fakta?

    Svara

     Att poolen inte är färdigställd och byggarn är puts väck!
     De är fakta och ingen allmän negativism.

     Svara

      Ja o det är väl inte Bellas fel så varför blanda in plaskpölar, om det skulle va ett samarbete eller inte och visa noll sympati. Klart inlägget är vinklat efter vad hon tycker om Bella.

      Svara

       Ge dig! Bella får helt enkelt skylla sig själv pga sin inkompetens.

       Svara

        Lol, att bli drabbad av att en firma går i konkurs behöver inte betyda att man in inkompetent. Totalt meningslöst inlägg om inte enda syftet var att gotta sig i att ”Bella får skylla sig själv pga sin inkompetens”. Det var hela min poäng. Då kan man ju i alla fall stå för att man gillar när Bella råkar ut för skit och att man gärna vill gotta sig lite i det. Lek inte att det är nått annat 😊

        Svara

         Att inte begära bankgaranti/fullgörandegaranti är ett vattentätt bevis på att beställaren är en idiot.
         Att inte anlita en riktig advokat för genomgång av avtalet ökar beställarens idiotstatus, hitintills är Bella uppe i 200% idiot.
         Återstår avsaknad av byggkontrollant som som rapporterar löpande till beställaren.
         Grattis till att vara 300% idiot.

         Svara

          Så då var det alltså syftet med inlägget? Att idiotförklara Bella? 🙂

          Svara

          Jag tror inte att hon inte har tänkt på allt det där, hon har ju människor omkring sig som sköter det ena och det andra, jag undrar vad det här egentligen handlar om 🤔

          Svara

  Känns ju som ett uppenbart tiggeri-inlägg. ”Någon som vet någon bra poolbyggare som kan hjälpa mig”.

  Svara

   Typiskt influencerbeteende. Sk önskelista.
   Helt i klass med ”Kan ni rekommendera en bra tvättmaskin?” eller ”Vi behöver en ny bil nu när vi snart får barn”

   Svara

    Bianca som hela tiden försöker få Friggs att sponsra henne pga har inte råd med majskakor efter att ha byggt ut elen på Östermalm. 😉

    Svara

     Bianca som inte alls är sponsrad av Pandy utan bara såå nöjd… precis som alla andra influenser som flyttat.

     Svara

   Sandra Beijer brukar skriva inlägg om vad hon önskar sig, vips så skickar företaget det till henne :-)))

   Svara

    ”Oj, oj, oj, nu är frysen paj – VAD ska jag GÖRA?!?!?”

    Svara

     Haha den där jävla frysen alltså. Blir provocerad.
     1. Beställ en frys på Ikeas hemsida
     2. Beställ leverans med bortforsling av den gamla frysen.
     Klart!

     Svara

      Du glömde punkt 3:
      BETALA!

      Svara

   Jag hade gjort samma sak om jag hade möjlighet, det tror jag att de flesta hade. Folk är sällan så mycket holier-than-thou när det kommer till kritan.

   Svara

  Vad var hennes svar?

  Svara

  Jag kan inte se att det är Miami Pool AB som konkat.
  Det är nog den entreprenör som skulle se till att poolen kom att bli användbar i Bellas trädgård.
  Det var storstilade planer som Bellas trädgårdsarkitekt hade skissat upp.
  Miami Pool har säkert levererat en sponsrad anläggning men entreprenören verkar inte ha varit så värst intresserad av jobbet sedan man i april gick löst med motorsåg och grävare i trädgården.
  Nyfikna (nu besvikna) barn:
  https://www.isabellalowengrip.se/2019/04/16/ett-helt-team-behovs/

  Svara

   Håller med dig, ska nog inte hänga ut Miami Pool som konkat. Sökte info och det finns inte ens ansökan om konkurs. Etablerat företag sedan 1967.

   Svara

    Nej är nog inte Poolföretaget som kursat utan byggföretaget, de som skulle bygga det. Miami Pool levererade väl en pool dit i april men sedan har de som skött bygget haft pauser och strulat verkar det som, alltså byggföretaget, hantverkarna. Men jo Slugo de har varit där och byggt sedan april, häromveckan visades att det byggdes, de lade dit en del trall.

    Svara

    modd modd

    Svara

   Det är nog byggfirman som skulle installera poolen och bygga området runt om, poolhus, gym, trädäck osv. Inte företaget som tillverkar poolen, tråkigt om de gett IL en gratis pool och nu får massa badwill och kan uppfattas som oseriösa och konkursade.

   Svara

    Ja men det ska inte IL anklagas för, det är ju C här som gör det och skriver det som om det vore så. IL skriver byggföretaget. IL har överhuvudtaget inte nämnt namn på vare sig byggföretag eller poolföretag.

    Svara

   Tror det konkade bolaget är Hallarnas Bygg AB. En entreprenör som Balder AB anlitat i sitt företag. Balder AB kanske känns igen i samband med pojkvännen.

   Svara

   Usch vilket hemskt inlägg 190416. VARFÖR kan hon inte städa, tvätta, handla sina bär (eller plocka själv i skogen när det är säsong och spara i frys) tanka bilen, jobba och vara mamma?? Vi är många som gör det varje dag. Jag kan inte förstå att hon hyllas som en mäktig kvinna…

   Svara

  Bella the grand liar med en plan för allt. Köper inte ett jota av nåt hon skriver
  En sak stämmer dock; hon vet inte mycket hon

  Svara

   Det är inte lätt för henne eller andra att veta om ett företag kommer kursa ett antal månader framåt i tiden, då de naturligtvis inte nämner något om eventuella skulder eller problem till potentiella kunder.

   Svara

    Man ringer kronofogden, uppger organisationsnummer och de talar om ifall företaget har skulder. Något man rekommenderas att göra när man ska anlita hantverkare.

    Svara

     Ett ovärderligt tips! 😊

     Svara

  Kan tyvärr bli svårt att få tillbaka pengar om hon betalt i förskott.

  Svara

   Dessutom borde ju hennes pojkvän ha en del kunniga personer i sin omgivning som kan råda henne i hur man bedriver en byggentreprenad.

   Svara

    Ja, att fråga läsarna måste väl ändå vara att gå över ån efter vatten. Erik & Balder & Co måste väl kunna rekommendera ett kompetent byggbolag för färdigställande? Känns som att ett gäng jurister med kompetens finns ett samtal bort också..

    Att va så naiv som Bella vill ge sken av här är ett hån mot läsarna, att kolla upp firman innan byggstart tar 30 sek.
    Hade det gällt mina ”flera hundra tusen” så hade jag tagit mig den tiden.
    Nåt säger mig att vi inte fått hela sanningen. Inte ens hennes trognaste fans kan på allvar köpa smörjan.

    Svara

   Ännu svårare att få tillbaks pengar man inte betalt i förskott eller aldrig betalt alls någonsin, s. k trolleripengar/influenserpengar

   Svara

   Ja svårt att få tillbaka pengar man säkert inte ens betalat, dvs detta är ytterligare ett hittepå från excelarket..
   Hon vill förstås få ny spons el nåt liknande.
   Eller en chans att låtsats bry sig om vad läsarna faktiskt tycker.

   Svara

    Det är ju en form av betalning även om det är ett samarbete. Det är ju ingen välgörenhet från företagens sida, så vet inte hur det är relevant om det är ett samarbete eller inte?

    Svara

     Det känns som en nygammal affärsmodell, att byta varor och tjänster utan någon slags valuta som mellanled. Det ställer nog till det ganska bra när det kommer till reklamationer och avtalsbrott 🤔

     Svara

  Mycket förvånade att IL måste fråga sin läsekrets om tips på advokat som kan handlägga detta.
  Har hon inte egen advokat som kan handlägga detta? Om hen inte anser sig kompetent hänvisar
  hen vidare till kompetent advokat i sitt nätverk.
  Kollades inte byggföretaget upp via UC och refererenser innan kontrakt skrevs?
  Varför hade IL inte en egen byggkontrollant?
  Vilken affärskvinna må jag säga!
  Misstänker att Usa-satsningen sköts på liknade sätt.

  Svara

   Hemmateamet ska väl se till att allt som har med sponsrade grejor till the lowengriphouse fungerar?
   Ida verkar ha tappat greppet den senaste tiden sen hon blev gravid.

   Svara

   Bella har sagt att hon omger sig med människor med kunskap och erfarenheter. Vilket är förståeligt eftersom hon är outbildad. Jag tror det är en av anledningarna till varför hon vill lyckas i USA nu när hon inte är ens topp 20 av populäraste svenska influenser.

   Svara

    Har hon ramlat ner så långt? Jobbigt …

    Svara

   Hon hade väl flera olika jurister? Så komiskt att ställa frågan till läsekretsen istället för att fråga en jurist, eller någon som känner en bra jurist. T ex pojkvännen som väl borde ha en hel armé jurister som är specialister på fastighets- och entreprenadfrågor? Men hon måste ju låtsas kommunicera med sina läsare då och då.

   Svara

    Hon fiskar väl efter spons

    Svara

  Jag tror inte att det behöver vara ett samarbete bara för att företaget gick ut med att de skulle bygga åt Isabella. Tvärtom kan det varit en drag för att de trodde hennes namn skulle kunna rädda dem 🤔 För hon själv gav väl ingen reklam eller nämnde dem, eller har jag missat något?

  Svara

   Men oavsett om det är samarbete eller inte så är det lika illa av företaget. Man påbörjar inte det där utan att veta ifall man kan slutföra det. Detta kan inte kommit som en överraskning för dem liksom.

   Svara

    absolut, men det var ju knappast det Camilla ville fokusera på i inlägget.

    Svara

     Jadå, jag har också läst inlägget 🙂 Men detta var något camcam nämnde och därav var ju inte min kommentar helt ute och cyklade.

     Svara

      nej, sorry om min kommentar uppfattades så 🙂 menade inte att din kommentar var ute och cyklade. tyckte att det var ganska tydligt att camil fokuserade på ifall det var spons eller inte istället för att ha typ i alla fall 1% sympati för att bella råkade ut för något tråkigt 🙂 det var mer tänkt som en liten tankeställare till henne hur hon skriver sina inlägg. tycker också att det är dåligt gjort av firman oavsett om det var ett samarbete eller inte.

      Svara

    Hade hon betalat hade de antagligen inte konkat än

    Svara

     Det är ju företagets ansvar i så fall. Klart influencers som blir erbjudna samarbeten inte går runt och tänker ”nej, men du, bättre jag betalar istället för att göra reklam eftersom att firman kanske går i konkurs annars”.

     Svara

      Men varför skulle de ge henne en gratis pool? Inte som att hennes läsare består av så många villaägare med tillräckligt mark och medel att bygga pool. Kan inte se vad de skulle tjäna på det alls. Sen har hon ju väldigt få följare som svensk influencer, tror inte alls hon har någon dragkraft när det gäller försäljning.

      Svara

       Nej jag säger inte att det är ett samarbete, men tycker heller inte att det har någon betydelse ifall det skulle vara ett samarbete 😊

       Svara

  Content till bloggen bara!!
  ” åh snälla underbara läsare, hjälp en gudfruktig kvinna i nöd, jag har ingen annan att vända mig till än eder.”

  Och så rasslar det in massa snusförnuftiga kommentarer från Berith och Kerstin och allt vad de heter.

  Svara

   Och vilken annan bloggare skulle inte göra samma sak, vilken annan bloggare/influencer frågar inte sina läsare/följare om råd och tips. Kan ju hända att annat företag ser det och erbjuder sig att bygga klart. Det rasslar in kommentarer här också.

   Svara

   Haha exakt.

   Svara

    Content att ha ett ofärdigt poolbygge på tomten månad efter månad?
    Skulle vara mer content att ha en färdig pool tänker jag.
    Några bloggkommentarer kan väl inte vara mer värda en en färdig pool för barnen att plaska i?

    Svara

  Jag är stensäker på att det varit ett samarbete, som tyvärr blivit en så stor förlustaffär för företaget i fråga att de inte klarade av att hålla sig över vattenytan (höhö).

  Svara

   Ja det känns som att det kan vara så.

   Svara

  2019, the year of the flops. 2020, the year of the konks.

  Svara

  Plaskpöl? Är det så du brukar omnämna pooler? Förstår inte riktigt vart du vill komma? De kan väl ha gått ut med på sin instagram att de skulle till Löwengrip utan att det var samarbete, IL har inte omnämnt dem, men även om det var menat som samarbete så kan ju Isabella ha behövt betala, bara för att något är samarbete betyder inte alltid att något är gratis däremot betyder det rabatt eller fakturering i efterhand för inlägg. Trist att de gick i konkurs, trist för Isabella att stå med ofärdig pool och ofärdigt bygge, synd, hoppas det löser sig.

  Svara

   Haha ja garvade som fan åt plaskpöl, ditt sekundärkränkt

   Svara

    Haha jag med 🙂

    Svara

    ja alltså frågan var ju inte om det var roligt eller inte, men det är ett faktum att hon alltid skriver ”roligt” och förlöjligande om just Bella. Plaskpöl, kräm och kladd osv.

    Svara

     Och?

     Svara

      Vad menar du med och? Vad är det du inte förstår? Anonym ovan undrar vart hon vill komma med sitt inlägg. Antar att syftet bara är att få håna Bella lite och det tycker jag är löjligt.

      Svara

      Och du förstår säkert själv vad personen menar. (Skrev en förklaring, men den är ju såklart i modd)

      Svara

    Oj så skoj eller hur 15:25 skrattar nästan ihjäl sig ju ööhh.. men du skrattar väl egentligen åt att Isabella inte fick den pool och bygge hon önskat sig och hoppats på. Skadeglad och sekundärkränkt när inte C smeks medhårs?

    Sen är det ju inte Poolföretaget som skrev i april att de skulle leverera pool till Bella, vilket vi sett sedan i april att poolbygge påbörjats där stannat av och pågått i perioder, utan det är väl byggföretaget som skulle göra bygget som Bella skriver som gått i konkurs.

    Svara

     Alltså vännen, det går att skratta åt skämt utan att avsky Isabella.

     Svara

  Brukar inte kommentera i inlägg avseende IL, och för den delen inte så mycket i andra inlägg heller men nu..
  Om hon nu är/har varit/whatever en framgångsrik entreprenör, vad är det för folk hon omger sig med i sina företag? Är alla praktikanter? Finns det ingen hon rådfrågar i sina projekt? Reagerade första gången ordentligt när det visade sig att visumet var inte klart, i min värld är väl det första man fixar innan man börjar hyra lägenhet och starta bolag i ett annat land. Men vad vet jag, för mig vore det viktigast att anställa kunnig personal, kostar kanske mycket men man står inte där rumpan bar när det blåser.

  Svara

   Hon har ju 0 koll själv och får bara ja-sägare med den ”kunskapen”

   Svara

   IL i ett nötskal. Antingen är hon dum (eller i alla fall helt impulsstyrd) eller så låtsas hon fruktansvärt bra.

   Svara

   Omger man sig med lågutbildade ja-sägare blir det som det blir. Ingen som skulle våga säga emot bossen.

   Svara

   Hon har inte gått ut gymnasiet och anställer bara unga oerfarna.
   Då kan det bli dyrt, när saker går fel, typ som nu.
   Dessutom är det pinsamt avslöjande att hon och hennes företag till stor del är uppblåsta fejkföretag och de kan inget smink och fönat hår i världen dölja!

   Svara

    Klart det är. Är ju bara sk content till bloggen. Så bloggen ska få fortsätta drivas.

    Svara

  Öh, om leveransen skedde i april, varför reagerar Isabella ”låt-oss-inte-prata-om-New-York-eller-min-stiftelse” Löwengrip först nu? Här ligger en gravad hund.

  Svara

   Vadå reagerar först nu, hur tänker du? Det är ju först nu de meddelat att de gått i konkurs antagligen, förra vecka skrev hon ju, hon har såklart misstänkt att något inte stått rätt till med tanke på att det tagit så lång tid och gått så sakta framåt. Hon har inte mörkat någon leverans i april, vi har sett i hennes kanaler att poolen varit där sedan dess och att bygget påbörjades då.

   Svara

    Om leveransen var i april och poolen inte är färdig i september, du tycker inte att det är konstigt? Ehhhh, OK.

    Svara

     Förstår inte vad du vill komma till. Företaget som nu har konkat har ju varit där och byggt i några månader innan de slutade dyka upp och nu meddelat att de konkat. Vad är konstigt?

     Svara

      En pool tar inte många veckor att bygga 🤦

      Svara

      De höll på med markarbeten och fällde träd 10-15 april enligt Bellas blogg.
      Och poolen levererades tydligen 25 april.
      Rimligtvis bör det då ha funnits en färdig pool under maj månad.
      Det är en pool och inte ett helt hus som ska byggas.
      Men det krävs någon som samordnar de olika hantverkarna. Förutom gräv och bygg behövs ju rörmokare och elektriker.
      Utan projektledare så kan även ett litet bygge dra ut på tiden. Risken blir att man väntar på varandra och ger sig ut på andra jobb om ingen håller ihop allt.
      Men något verkar ha varit fel redan i april. Varför avstannade allt redan då?

      Svara

  Ring Joz! Han kan ju sånt 😉

  Svara

  Ett tydligt tiggeri om ny aktör som kan sponsra ett fortsatt poolbygge.
  Men underligt att hon också efterlyser en jurist? Förutom att hon har sin pappa som om han inte kan hjälpa borde ha kontakter. Och hennes ”imperium” bör väl ha jurister att tillgå.
  Underligt alltihop.

  Svara

   Bella har inte kontakt med sin pappa.

   Svara

    Är det slut igen?

    Svara

     Hon har ju en ny rikare pappa nu; Erik

     Svara

   Ta inte allt så bokstavligt, hon skiter såklart i alla tipsen i kommentarsfältet, hon vill vara ha 1. Spons 2. Många kommentarer (oavsett innehåll/kvantitet är det enda viktiga).

   Svara

  Varför anlitade hon inte något etablerat poolföretag?
  Som hon skriver verkar det inte varit sponsrat vilket för mig är en gåta om så inte var fallet. Nästan allt hon gör är samarbeten.

  Någon som vet om hon startat sin stiftelse i utlandet? Varför isåfall?

  Är det en svensk stiftelse måste ordet stiftelse ingå i namnet vilket det inte gäller för Isabellas stiftelse. Är det för att undvika skatt?

  Svara

   Mig veterligen har en (svensk) influencer aldrig sponsrats med en pool. Jag har svårt att se vad ett etablerat företag skulle tjäna på att sponsra Bella med en pool förutom lite exponering.

   Stiftelsen heter Löwengrip Foundation. Än så länge har Bella använt stiftelsen för att komma in på fina galor genom att betala kuvertavgift.

   Svara

    Verkar mer logiskt att sponsra en pool än en båt för en miljon som Bella inte kan köra själv och dessutom har använt några få gånger denna sommar. Underliga affärer som jag misstänker döljer något.

    Svara

    Familjen Rosas blev väl pool-sponsrade?

    Svara

     Dom fick bara rabatt

     Svara

    Hugo och Paula med sitt swimspa då?

    Svara

  det finns två regler man ALLTID ska följa. 1 betala aldrig en enda krona i förskott och 2 använd alltid ett väletablerat företag!

  Svara

   Det där med förskott stämmer inte riktigt… En småföretagare kan inte ligga ute med massa pengar för massa material i väntan på att kunden betalar (och riskera att kunden plötsligt inte kan betala). De måste be om handpenning eller förskott för att kunna driva sin verksamhet.

   Svara

    Det är ju knappast poolinstallatören som betalat själva poolen, den har IL själv köpt och sen anlitat installatören som nu tydligen har kokat. Så nej, man skall aldrig betala en byggare/installatör i förskott för arbetet….

    Svara

     Varför skulle poolföretaget tagga både IL och @ lowengriphouse om poolen inte var sponsrad?

     Svara

      För att få lite gratis blogglitter strösslad över sin verksamhet?

      Svara

      Ja, det är ett samarbete av något slag angående poolen.
      Att Bella inte gått ut med att Miami Pool och hon har ett samarbete beror förstås på att poolen inte blivit färdig.
      Och det verkar vara en entreprenör som inte fullföljt.
      Det tog också lång tid innan Bella flaggade upp samarbetet med Finnmaster angående båten. Hon hade gjort flera utflykter med båten innan det kom fram att det var ett samarbete. Tids nog hade hon lovprisat poolen och Miami Pool bara den blivit färdig 🙂

      Svara

       Men det är ju inget fel med det. Vem skulle inte vilja ha en pool i samarbete om man fick, andra bloggare får annat i samarbete och det är ju inget olagligt. Synd om poolföretaget gett poolen i spons och sen inte får sin reklam. Det är ju byggföretaget som konkat antar jag och jo det finns företag som vill ha förskottsbetalning.

       I detta fall kan man ju ana att de krävt pengar för att fortsätta eftersom de verkar ha stannat av i bygget och sen nyss fortsatt igen, sen plötsligt konk. Men det är sådant som ett företag såklart inte nämner och informerar sina kunder om. Sånt som händer, taskigt läge. Klart man betalar för att få det färdigställt om de kräver det, inte lätt att veta om man ska göra det eller inte ska göra det. Lätt att bli lurad tyvärr, särskilt om man ej har erfarenhet, kan hända den bäste.

       Svara

        Det blev nog dyrare än vad Bella tänkt sig att få dit poolen.
        Det blev trädfällning och extra markarbeten.
        Så när hon märkte att poolen som hon fått skulle kosta massor att komma på plats försökte hon väl förhandla ned priset på bygget. Poolen kom dit i april och sen dess har det inte hänt så mycket utöver trädfällning, markarbeten och en del snickeriarbeten.
        Och då lackade byggföretaget ur. Konkursen behöver inte ha något specifikt med jobbet hos Bella att göra.

        Svara

         Trädfällningen var sponsrad. Det fanns på IG.

         Svara

  Kan det ha något med Lidingö stad att göra?
  Man gjorde ganska stora ingrepp i marken genom att fälla träd och gräva upp.
  Förändrar man naturen runt en blivande pool behövs marklov för dessa arbeten även om poolen i sig inte brukar behöva bygglov.
  Tidigare nämndes att vissa ”grannar” skulle höra av sig till Lidingö stad angående de stora ingreppen.
  Kanske kommunen har stoppat Bellas bygge?

  Svara

   Curre: Kan jag tänka mig, poolen förstör hela vyn ner mot ängarna, ser för taskigt ut, faktiskt,och den ser ut att ligga för nära tomtgräns. Om inte grannar överklagat vore det mycket märkligt. Trädfällningen är troligen inte heller tillåten, precis som du säger.

   Svara

    Tomten gränsar till Långängen-Elfviks naturreservat vilket kanske gör läget extra känsligt.
    Var inte helt okontroversiellt när markägaren fick igenom en detaljplan som möjliggjorde bygget av de där stora och vräkiga husen vid Sjöviks väg.

    Svara

     Bambi: De ser för taskiga ut, har du helt rätt i och var svårsvålda. För samma peng hade man kunnat få sjötomt/vy och bättre område, Brevik, Islinge m fl.

     Svara

      Har alltid tyckt att hon fått lite hus för pengarna! med den summan borde det vara äkta sjötomt med sjöutsikt. Nu ser det bara ut dom ett modernt hus utslängt på en åker.

      Svara

       Jag håller med, jag har också alltid tänkt så! Men slängde iväg en sökning på Hemnet nu på Lidingö och det verkar vara en grej på den ön, alla har pyttetomtar och de flesta hus verkar ligga väldigt nära varann… Även för 29 000 000 får du inte så mycket hus och framför allt inte tomt. Men tänker att Bella kanske inte vill ha en sjötomt då det kanske hade inneburit mycket båttrafik (aka gluttare) precis utanför? Jag har gått förbi hennes hus ett flertal gånger och det är verkligen insynsskyddat, man ska vara rätt knäpp/besatt för att få för sig att gå runt huset för att se in genom fönster eller se uteplatsen. Det kan jag tänka mig är ett väldigt stort plus för henne.

       Svara

        Många tomter på Lidingö är avstyckningar från andra äldre villatomter.
        Från början var tomterna stora – precis som i Djursholm t ex. Men delar man på 2000 kvm och det redan ligger en stor kåk på stamfastigheten så blir det en ganska liten tomt som styckas av. Fast dyr blir den – byggrätter på Lidingö kostar ofta tio miljoner kronor eller mer.

        Svara

   Du menar att företaget har gått i konkurs på grund av att kommunen stoppat bygget?

   Svara

   Det var inga grannar, det var en Bellabelackare, det var en hater som härjar på instagram och vill förstöra allt hen kan för Isabella, som vill sätta käppar i hjulet för Isabella. Skrämmande.

   Svara

    Såga ner några träd utan tillstånd, gräva för nära tomtgränser, klart att det är en random hejter som är dum. Jisses vilka korkade människor det finns.

    Svara

  Jag har hört att pooler är som kvinnor – kostar massor och man spenderar väldigt lite tid i dem.

  Svara

   Men ät ditt kassa sexistiska skämt med ruttet hönsbajs.

   Svara

    Det är incel-varning på denna Henrik.

    Svara

    Jag tyckte det var roligt jag 😂 sexistiska skämt är ju roliga, just för att de innehåller t.ex. ironi eller man gör sig lustig över mögliga gamla könsnormer.

    Typ som när min man bara, ”make me a sandwich, woman!” Eller ”gå nu till köket” så är ju det lustiga att man spelar lite dum och sexistisk. Inte att man menar det bokstavligen.🤦‍♀️ (Det är f.ö. min man som står för all matlagning här hemma så det är verkligen inte nåt som han ”låtsas-skämtar” om som sen ändå är sant liksom.)

    Samma med blondinskämt t.ex. ingen tror väl idag att hårfärg säger nåt om intelligens. Det är bara humor. Inget mer än så. Ibland finns ingen baktanke i det, tänka sig…

    Svara

     Antar att du tycker att det är festligt med rasistiska och homofoba skämt också.

     Svara

      Det är inte dåliga skämt, det är du som saknar humor. Radikalfeminister och andra som har identitetspolitik som religion gör det.

      Svara

       Henrik, du har så rätt.

       Svara

       Henrik! Har du liten snopp? De kan man läsa mellan raderna av det du skriver nämligen! 😅🍌🍆🤙🏼

       Svara

       Det där är den tröttaste ursäkten som brukar rapas upp för att försöka ursäkta den typen av humor. Den är lika löjlig varje gång.

       Svara

     Inte så roligt när dom gammla fördomarna som dom här skämten förmedlar åker upp i ansiktet på dom mest opassande sättet/platserna 🙁

     Svara

      Suck.

      Svara

      Gamla*

      Svara

     Haha, håller med! Min man säger prick samma. In i köket med dig kvinna! Trots att det enda jag lagar i köket är mat åt mina katter. Resten står han för.

     Svara

   Ja, viär vana vid att det går för fort.

   Svara

   Hahaha roligt ju

   Svara

   Ja, man förstår ju varför du är singel.

   Svara

   Ha, ha, ha!

   Svara

   Gubbhumor! Slår vad om att du är över 45.

   Svara

    Tänker mer 60-70 år, 45-åringar är inte så här passé. Men mest tror jag det är ett troll som vill ha reaktioner.

    Svara

   Haha så dålig att den blir rolig 😛

   Svara

  Ja stackars stackars Bella, ingen som har koll på sånt i teamet utan måste fråga sina följare om råd🤣🤣🙈🙄

  Svara

  Pengar tillbaka lär nog inte vara aktuellt oavsett vilket bolag som gått i konkurs. Är det poolföretaget som gått i konkurs har hon en oprioriterad fordran och det brukar aldrig finnas pengar till dem i konkurser. Dessutom är det möjligt att entreprenören vänder sig mot henne om de inte fått betalt för det arbete de faktiskt utfört av poolföretaget.
  Är det entreprenören som gått i konkurs har poolföretaget rätt (enligt de vanliga allmänna villkoren) att hitta en ny entreprenör för att utföra uppdraget vilket kan ta tid så här års = ingen pool i år. Enligt de flesta allmänna villkor jag sett är detta en force majeure-situation för poolföretaget vilket innebär att de troligen inte är skyldiga att kompensera kunden för förseningen, och definitivt inte om hon har anlitat företaget genom något av sina företag. Som konsument/privatperson har hon ett något bättre skydd, eventuellt.
  Vad Isabella borde göra (och som förvånar mig att hon inte gjort) är att skaffa sig en bra jurist. Det har varit en del missar genom åren (missade skilsmässoyrkanden, missad visumansökan m m)

  Svara

   Verkar som det inte är Miami Pool AB som konkat utan i så fall en underleverantör som skulle svara för själva bygget.

   Svara

   En bra jurist måste man betala. Bra jurister ställer inte upp på spons.

   Svara

   Du vet väl inte om det är poolföretaget som anlitat installatören(entreprenören), IL kan lika gärna köpt poolen som en byggsats och sen själv anlitat installatören.

   Svara

  Firman som Elaine anlitar sköter tydligen sitt jobb, Isabella kan ju fråga henne om dom kan ”ta över” hehe.

  Svara

  Helt otroligt löjligt att världens snart mäktigaste kvinna måste fråga sina bloggläsare om råd i en sån här situation. Men vem vet Berith kanske är en vass affärsjurist 😁 😂 🤣

  Svara

   Ja lite tragikomiskt faktiskt!

   Svara

  miami Pool som är på bild här har inte gått i konkurs. Varför är bilden med?

  Svara

   Därför att byggarens namn inte är känt.

   Svara

    Och då kan man utpeka någon oskyldig?

    Svara

  Vilket BS att hon ”behöver hjälp” och ”inte kan någonting om sånt här”. Poolföretaget gick i KK för att de inte hade råd att betala löner och samtidigt skänka bort en pool som samarbete ?!? Hon tigger ju bara ny sponsor, det är vad inlägget handlar om- och folk tycker typ synd om henne-ofattbart.

  Svara

   Poolföretaget har inte konkat.

   Camilla, kan du inte skriva om inlägget och ta bort bilden? Det är ju totalt missvisande!

   Svara

  Enligt bilderna är poolen levererad, delarna. Vanligt är att det är ett annat företag som monterar och ett tredje som gräver, ett fjärde som bygger däcket. Ett femte gör planteringarna. Ett sjätte elen. Dessutom kostar inte en pool som hennes ”hundratusentalskronor”. Det tar heller inte 4 månader att bygga pool med däck. Tror nog att hon fått det hela försenat på grund av att hon ville ha det sponsrat. Kan nog misstänka att hon varit svår att få betalt av. Har hon någonsin betalat för något? Att man får betala material allt efter som det levereras är helt normalt. Dessutom pinsamt för henne själv att gå ut och tigga hjälp=influenserspråk för att få spons. Detta är ett tyck synd om mig inlägg för någon annan kommande bomb. Ledsen, men hon gör bort sig, igen. En superkvinna år 2019 klarar att hantera ett poolbygge, dessutom vanliga kvinnor utan miljadärskontakter. Att bygga pool är inget ovanligt idag. Hur många företag på fallrepet har inte fixat beställningarna åt viktiga kunder innan de konkar? Jo, många. Man skäms å alla vanliga duktiga kvinnors vägnar när man läser hennes inlägg.

  Svara

  Läs griiplovs senaste på ig! Hen säger ”pengatvätt”. Skulle verkligen inte förvåna mig, hela hennes inlägg är bara helskumt. ”Jag vet inget om konkurser!” ”Jag har betalat hundra tusentals kronor hur ska jag göööra”
  Mörkning delux

  Svara

   Ja något är skumt.

   Svara

   Preeeecis. Väldigt intressanta ideer om pengatvätt.

   Svara

   Intressant javisst. Men känns inte som att fröken löwengrip har kapaciteten att genomföra detta.

   Svara

  Varför går du ut med företaget när inte IL gjort det? Hur vet du att det är det företaget som gått i konkurs? Hur vet du att det var ett samarbete? IL har ju aldrig nämnt det bolaget, det är enbart företaget som sagt att de ska göra hennes pool så måste ju varit ett extremt dåligt samarbete för deras del i så fall?

  Svara

   Miami Pool har inte gått i konkurs, tråkigt att de är i bilden, många får för sig att det är företaget i fråga.

   Svara

   IL skriver tydligt att det är byggföretaget och inte poolföretaget det handlar om. Så Camilla borde göra om och göra rätt och inte hänga ut ett oskyldigt poolföretag!

   Svara

    Håller helt med. Finns ju så mycket annat att skriva om IL. Stiftelsen, stylein, hm. Men nej då ska det istället göras dålig research och spekuleras. Vet att C inte är på topp nu men varför ens nämna företaget alls? Om man nu inte kontrollerat grundligare.

    Svara

  Men suck, poolbygget i konkurs, ligger hela bygget i ett eget bolag? Ett alldeles eget bolag? Svenska språket, lika fel som skriva kvinnligt företagande. Mycket låg kunskapsnivå hos denna bloggerska. Skämskudde, rejäl skämskudde.

  Svara

   Nu var det ordet ”plaskpöl” som var det viktiga här, inte faktan

   Svara

  Poolen är väl ytterligare en utmärkt fiskemöjlighet. Vi önskar Isabella lycka till och trevlig vecka med familj och sugardaddy! 🙂

  Svara

   Nä, misstänker alltid såna här okända konton, sprider virus ev.

   Svara

    Anonym 16:41 – Sprider virus? Skojar du nu eller? 😂

    Svara

   ”Tvättmaskinen går på högvarv- beställ ett dyrt bygge av din partner in crime. Betala fakturor som sedan din partner betalar vidare till hitte-på-leverantörer till konton ni båda kontrollerar och sedan sätts byggaren i konk när det känns som att det inte går längre. Kom ihåg att Pojken gick också i konken! Lägg ut en snyftig rökridå och hoppas på den bästa.”

   Svara

  Haha Bella Ljug-feja. Klart hon inte ligger ute med flera hundra tusen för en plaskpöl!

  Svara

  Är det inte lite udda att man skulle ha betalat flera hundra tusen innan något är klart dessutom?
  Brukar väl vara så att hantverkare etc gör jobbet, sen får man en faktura när det är klart? Det är iaf min erfarenhet, aldrig i hellskotta att man skulle förskottsbetala. Speciellt om det rör sig om flera hundra tusen.
  Så det kanske är troligare att dom lovat att sponsra bygget, men märkte att då blev det bara utgifter – konkade – och nu måste hon betala en egen pool?

  Svara

  Apropå ev spons? Monas Universum vill förminska sina bröst.
  Men nu måste ”hon hålla i plånboken”
  och ”spara” eftersom det är ganska dyrt!!
  😿😿😿😿💰💸💵💰💰💰💰

  Svara

   Håhåjaja….

   Svara

   Då kan väl CW & Co starta en insamling.

   Svara

   Bara köpa 100 pryttlar som hon redan har massvis av, istället för 500 som vanligt.

   Svara

    Hon har förklarar det där med att köpa många och dyra saker.
    Det är något hon inte kan sluta med, för när hon växte upp så var dom fattiga.

    Svara

     Ja, och man nu är så ”klarsynt” att man vet vad det beror på, kan man ju kosta på sig lite terapi till för att kunna sluta. Helt sjukt med mängden skor, kläder, smink och allmänt krimskrams. Så j-vla komiskt när hon ibland har skrivit att de inte har råd med något eller att shoppingen inte blir så dyr eftersom hon får köpa av sina kompisar till ”inköpspris”, med mängden hon shoppar/konsumerar så behöver hon väl hålla upp en månad så har hon sparat ihop rätt många tusenlappar. Istället drar hon alltid till med att ”jag växte upp i ett fattigt hem”, vilket tydligen ska motivera att man nu måste ha 500 par skor och 8000 mascaror.

     Svara

   Och hon vill inte få det genom sjukvården. Hon vill göra det där det kostar dyra pengar…

   Svara

  Har just mejlat Miami Pool …

  Svara

  Det är byggföretaget inte poolföretaget det handlar om. Så det vore kanske på sin plats att ta bort fotot du har tillsammans med inlägget!

  Svara

  Vad fräsht av Kissie att fota två äldre damer på stranden utan deras tillåtelse och sen lägga upp bilden på sin blogg… så jävla respektlöst.

  Svara

   Fiskar du kommentarer eller? Det brukar vara lite tomt på Kissies trista blogg.

   Svara

  Men alltså… I serien Fartblinda som delvis är inspelat i ILs hus ser man ju en ”tom” pool utomhus. Den ser inte färdigbyggd ut. Det är även snö på marken. När hyrde hon ut huset för inspelningen? Var det snö i april om nu poolbygget startade då? Fattar nada.

  Svara

   Men nog vet du att man kan filma tex inne i ett hus och sen filma utomhus någon annan stans?

   Svara

    Ja haha självklart men är rätt säker på att det är samma hus men jag kan naturligtvis ha fel. Kände igen buskarna samt betongterassen.

    Svara

    Åh vägrar se den serien nu pga att det är inspelat i Bellas hus. Vill så inte bidra till hennes sponsring där! Urk

    Svara

   De spelade in i Bellas hus några dagar kring 10 februari.
   Fanns ingen pool där då. När man klipper ihop till den färdiga filmen så blandar man från olika inspelningsplatser.

   Svara

  Bella ljuger på som vanligt.
  Hon önskar bara spons eller att någon annan ska hjälpa henne. Dessvärre framstår hon och hennes team totalt inkompetent. Fråga bloggläsarna om en jurist?!? Driver hon sina företag på liknande vis? Hjälp!

  Svara

   Och då är ändå kreativ doer hennes främsta styrka.

   Svara

  Jag ber verkligen jättemycket om ursäkt för den här OT-kommentaren men jag kommer inte vara tillgänglig när det är öppet spår här och jag behöver någon jag kan prata med.

  Jag har en hund som är väldigt nervös för olika ljud. Han är extremt ljudkänslig och livrädd för åska. Om det börjar regna på nätterna väcker han mig genom att skälla och yla och han är inte kontaktbar över huvud taget. Han är som en häst som skenar och han lyssnar inte när jag försöker få honom att lugna ned sig. Det gör mig väldigt stressad och ångestfylld och jag pluggar och ska upp tidigt på morgnarna. Jag vågar knappt gå och lägga mig för jag är rädd att han ska börja skälla och väcka både mig och hela grannskapet.

  Jag har försökt med allt men ingenting hjälper och jag känner mig helt uppgiven. Det enda alternativet jag har kvar är att kontakta uppfödaren om hjälp och be om att uppfödaren tar tillbaka honom men då känner jag mig som en jättedålig hundägare. Jag älskar hundar över allt annat och djur överlag men hans beteende gör mig så nervös.

  Svara

   Det är tyvärr så att hunden känner din rädsla din ångest och din stress.
   Du måste vara lugn och stark så din hund känner det.
   Ta kontakt med en hundpsykolog eller en veterinär och be om råd.

   Svara

    Jag vet och du har så rätt. Men hur ska jag kunna gömma undan min ångest och rädsla när han vaknar mitt i natten och väcker alla grannar och mig för att han skäller? Eller när det åskar och han inte är kontaktbar utan springer bara fram och tillbaka och hässjar och skakar och piper? Veterinären vill enbart ge honom medicin och jag har inte råd att gå till en hundpsykolog. De tar 2500 kronor per gång eller 500 kronor i timmen.

    Svara

     Har man inte råd med omkostnaderna, ska man inte skaffa djur. tyvärr

     Svara

      Jag har inte råd att städa upp efter lögnerna uppfödaren har gjort.

      Svara

   Finns hundpsykologer, hundforum på nätet…

   Svara

    Såg nu att du inte hade råd. Men kolla på forum. Jag hade en ljuskänslig hund som var rädd för allt, det gick inte att fixa trots psykolog, det enda som fungerade var att jag tröstade stackaren och lät honom leva så stressfritt som möjligt.

    Svara

   Kontakta uppfödaren. Det där är ohållbart. Se det inte som ett misslyckande om du inte kan behålla din hund, tvärtom tar du ju då ansvar för både ditt och hundens välmående.

   Svara

    Ja det är väl så. Tack för dina fina ord ❤

    Svara

   läs om amichien bonding. lugn, trygg och inget obehag. kan finnas hjälp och stöd i forum. din hund behöver dig som trygghet, nu tror den att den ska ta ansvar för detta som den inte förstår och det ger stress! du börjar hemma i tryggheten med fyra bassteg. hjälp din hund att förstå att du är ledaren och tryggheten. amichien bonding har hjälpt vår stressade hund, en dag i taget.

   Svara

    Det ska jag tusen tack ❤

    Svara

  Är detta ett skämt?
  Hon vill ju bli världens mäktigast kvinna, då borde hon ju reda ut detta själv.
  Om hon nu behöver råd? Varför inte fråga sin framgångsrika miljardärs kille!
  Men som sagt, går det så går det, ett försök till spons. Smart drag!

  Svara

  Undrar varför hon väljer att publicera detta just idag?! Det är ju ingen nyhet att förtaget som skulle göra bygget är kk:at. Samma företag som Selins Balder använt. Inte går det nån nöd på Bellsan. Hon vill bara vinna sympatier.

  Svara

   Varför skulle Hallarnas Bygg som höll på med ombyggnad av förskolor i Göteborgsområdet åta sig att bygga en pool på Lidingö?
   Har/hade de över huvud taget någon verksamhet i Stockholmsområdet?

   Svara

  Fast Camilla, nu har du ju världens grej att undersöka. Bellsan tvättar uppenbarligen pengar, finns inga andra alternativ. Grääääv!

  Svara

  Hade Bella vart lite mer hemma i år och inte flugit hela tiden då kanske hon haft bättre koll på bygget. Nu får hon däremot skylla sig själv!

  Svara

   Vad är detta för sjuk kommentar. Kan inte ni alla hatare bara slappna av lite. Ding ding dårar liksom.

   Svara

  Bella har ju skrytit om att hon kollar upp sina pojkvänner ekonomist ! Förbaskat märkligt att man inte kollar upp företagen man anlitar ? Ett företag går inte i konkurs över en natt utan det har nog påvisat nedåtgående ekonomi ettbarnspolitiken tag .
  Hon är inte så smart ändå Economistan Bella .
  Men gratis är gott som alltid … gratis pool = reklam för dem . När man nu ser på det så verkade i te Bella varit en bra magnet som fick folk att ringa telefonerna varma till företaget ….. företaget + Bella = inte trovärdigt team

  Svara

   Varför har du mellanslag innan skiljetecken? För du vet väl att det inte ska vara det?

   Svara

  Hur fungarar det om hon fått poolen av Miami pool i spons med löfte om att visa upp den så fort entreprenören installerat den. Betalt byggfirman som nu konkar och kan således inte ge poolfirman den exponering hon sålt in. Kan influencern då bli återbetalningsskyldig för uteblivet content? En poolfirma lär inte vilja ha marknadsföring i november?

  Svara

   Intressant analys

   Svara

    Vet vi att den som skulle installera poolen konkat? Det kan inte vara så att hon fick poolen i spons och skulle betala vissa delar av gräv + installationen själv. Hon insåg inte hur mycket det skulle kosta, men det är lättare att hitta på att entreprenören konkat istället för att erkänna att man inte har råd…?

    Svara

  Ring Poolia Bella.

  Svara

   Vem är Poolia Bella?

   Svara

  Väldigt uppenbart att det är ett fiske efter nytt pool-samarbete. Tråkigt för Bella om ingen vill ställa upp och hon får hosta upp pengarna själv. Det bör väl räcka med ett par insparade privatjetsflygningar. Eller hur var det nu – betalade hon för dem?

  Svara

  Är det bara jag som känner att de senaste blogginläggen på Bellsanbloggen skrivits av någon ny? Är det nya vdn?

  Svara

   Jag tror det också. Verkar som texten av stiftelsen skrivits av M*risol.

   Svara

   Tror inte att någon som söker VD-jobb accepterar arbetsuppgifter som att spökskriva blogginlägg.. 🙂 Men han sökte sig iofs till hennes bolag så det är inte helt omöjligt

   Svara

   Ja inlägget om Kenya och stiftelsen var definitivt inte skrivit av henne!

   Svara

  Vad glr det om Bella förlorar några hundra tusen på detta fuskbygge? Hon kan ju bara öppna kylen 3 gånger så ramlar 300.001:- fräscha riksdaler in igen! 🤩

  Svara

  Såhär enkelt är det. Hon SKRIVER att hon betalt hundratusentals kronor!!! Hon känner sig lurad och vill få medlidande.. när det egentligen handlar om en sponsrad pool och en snickarfirma som gått i konkurs. Hon har väl knappar betalt för något som inte är klart?
  Sluta tyck synd om henne.. okej det är synd om henne för nu måste hon ringa en ny byggfirma att göra resten.. för ännu mindre pengar eftersom hälften är klart redan.
  Hon kunde skrivit.. åååh va drygt att inte poolen är klar än. Och skippat att hon blivit blåst på icke utbetalade pengar.

  Svara

   Vem tycker synd om Bella även om hon skulle torska på betalt förskott i en konkurs?
   Jag tror inte hon har betalat något i förskott.
   Hon betalar ju inte ens klart förfallna och berättigade fakturor.
   Istället hotar hon leverantörerna med negativ publicitet om de vågar be om betalt.

   Svara

  Haha wtf, är min pappas lastbil😂😂

  Svara

  Betala inge innan allt är klart är en regel. Hur svårt att veta när hon kan vända sig till sin egna jurist eller sina kompisar?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.