Systrarna Graaf 2.0 med allt vad man vill ha!

En av mina absolut första CD-skivor var Systrarna Graafs debutskiva (och kanske den enda skivan de släppt?) och jag och mina tjejkompisar kunde alla rörelserna till ”You got what I want” som vi skamlöst levde ut på dansgolvet.
Nu, mer än 20 år senare blåser syrrorna liv i den gamla dängan, om inte med sång så med skor.
I ett samarbete med Reebok så frontar de en kampanj för skor och den här gången är det Graafsyrrorna som har det DU vill ha, snarare än tvärt om.

Herregud, vilken nostalgi! 
Om Basic Element, Dr Alban, Vengaboys och Drömhus fortfarande kan tjäna pengar på att kuska runt och spela gamla dängor så borde väl även Systrarna Graaf kunna göra det. Och även om de inte BEHÖVER pengarna så kan de väl göra det ändå, för oss. FÄNZEN!! För mig och min bästa tjejkompis Hanna!? (Hon vet inte om detta ännu, men ändå…) 🙂

Jag vet att det handlar om skor, men det skiter jag i!
Kan man boka dem för sin 40-årsfest tror ni?
Finns det en rabattkod?

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skönt att videon fick med ett snabbsvep på den tidiga ”mobilen”
  En otroligt osmidig sak

   Lite skumt med tanke på att det faktiskt fanns betydligt smidigare mobiler 1998.
   Denna video var retro redan då!

   https://youtu.be/TO3hkkzUODY
   Denna person på YT måste granskas Rask

   Det är ju 80-talsretro, Miami Vice blinkningar!
   //Tant som kan berätta för er ungfolk hur det begav sig på den tiden

  [Borttagen kommentar]

   Sluta lägg energi på sånt du ogillar!! Suck.

    Säger en person som hänger på en skvallerblogg ?

     Ja dom som hänger här gör det för att va bittra och trasha.

     Me little guilty! ?

     Fast hon kanske inte hänger på en skvallerblogg för att hon ogillar den ?‍♀️ Eller hur tänkte du där?

   [Borttagen kommentar]

    Hon lever ju på sin farsa ?

    Ser ut att leva på soc? Hur ser man ut då?

     Som Paow.

      Hahahah

     Man ser dem ofta leka ute på gatan utan vantar.

    Lol, som att min kommentar är värre än hela din blogg Camilla. Du är största mobbaren.

     Så omoget svar ?

      Hahaha ??‍♀️

   Har ellie snott hennes pass??

    Paow ljuger väl som vanligt ?

   Varför följer du paow? ? jag stör mig också på hennes uthängingar osv och därför väljer jag att inte gå in på hennes instagram

    Fast säger ni så här till alla som skriver om tex Bella också? ?

     Ja, om någon blir provocerad av allt Isabella skriver och ändå väljer att aktivt gå in och läsa så säger jag samma sak till denne ?

   Spyr på alla vidriga kommentarer. ?

   Så, gillar du dig själv lite bättre nu när du fått trycka till Paow lite? Mår du bra nu och känner dig extra duktig för du är ju inte lika dålig som hon i alla fall. ?

  Ryser bara att se dom onaturligt tunna och hemska ögonen! ?

   Jag kan bli ledsen över att 90talet var så jävla plastigt och med så starka normer om att kvinnor skulle ha sådär smala ögonbryn, vara slätrakade, ha silikonbröst, tajta och urringade och lågt skurna kläder med syfte visa sin kropp för männens blickar.. Osv.

   Tänk vad fint om alla hade haft tillgång till feminism och motkrafter via internet. Eller kunnat hitta kompisar/ stöd på mera örter via diverse grupper/ sidor online. Hade varit guld.

    Tycker att utseendehetsen är ännu värre idag. Bara andra ideal än på 90-talet. Nu ska man tatuera breda ögonbryn, ha en hyfsat stor och vältränad röv, botox, fillers och andra injektioner. Samt naturligtvis vara smal men ändå kurvig och självklart vältränad. Ännu hårdare för kvinnor att åldras idag. Och vi ska lägga ut ”sexiga” bilder på t ex Instagram från tidig ålder och få bekräftelse på vår kropp och och vårt utseende. 🙁 Det är ännu hårdare att vara flicka idag pga sociala medier. Deras barndom förkortas.

     Instämmer

     Håller med! Idag är det även så lättingängligt med olika ingrepp. Man kan ta ett SMS-lån på 10 000 kr och sedan gå och spruta in botox, restylane och annat i ansiktet för att se ”rätt” ut. På 90-talet köpte man sig en läppenna för 50 kr och kletade på utan att göra permanenta skador i sitt ansikte. :-/ Silikonbrösten finns ju kvar idag, men matchas gärna med ”brazilian butt lift”.

      Men varför säga något alls? Att du säger vad du tänker är inte ett dugg bättre och bidrar lika mycket. Samma tugg bara andra ord. ??‍♀️

       Tror inte jag förstår ditt svar nu?

        Jag tror att hen menar att du också snackar utseende och att du bidrar lika mycket som alla andra när du fokar på det.

     Men klart att utseendehetsen är ännu värre idag. Läs vad alla säger så fattar du själv varför, för anonym 12,12 inte ensam att spy galla på nätet hela dagarna.

     Absolut värre idag!

     Men jag ångrar mig så att jag plockade sönder mina bryn, lite har ju vuxit tillbaka men mycket är borta. Tänker då på de som gör andra ingrepp…många kommer ju ångra sig för idealen växlar ju. Då var det ju det finaste man visste med smala bryn…

     Håller verkligen med, allt började med systrarna Graaf och Pamela Andersson på 90-talet.
     Hur många tjejer/kvinnor har inte opererat sina bröst för att se ut som dem?!

     Att förändra sin kropp började då och tyvärr har allt bara eskalerat och är ännu värre idag. Botox, fillers, flytta fett till rumpan, ögobbrynstatuering, lösögonfransar, hårförlängning osv. Men jag hoppas och tror att detta kommer förändras.
     Feminismen är på frammarsch och att få vara den man är med kroppspositiva sociala medier hoppas jag kommer leda till förändring.

     Håller med om att videon är nostalgi. Fast vet jag mådde dåligt av den tidens ideal att man skulle ha silikonbröst.

     Någon som minns 80-talet?

      Glömde bröstförstoringar som var och varannan kvinna har idag.
      Läser just ny på Elaines Instagram om hur många kvinnor som blivit väldigt sjuka pga gifterna i bröstinläggen.

      Det är så sjuka ideal som råder.

     Oändligt mycket värre i dag. På 90 talet gällde det för gemene kvinna att vara smal. Silikon bröst var för kändisar. Nu har vanliga kvinnor silikonbröst och diverse andra skönhets operationer & fix.

    Läste senast idag en tråd på fam liv forumet om vad man saknade med 90talet, vi som växte upp då. Och verkligen jättemånga nämnde heeelt tvärtom det du skriver här: att ingen brydde sig hur du än klädde dig eller om du sminkade dig eller inte, ingen hets efter skönhetsoperstioner eller liknande, mer naturligt, mindre stress, mindre trakasserier (enligt tjejer).

    Det va knappt mer än nån enstaka person som håller med dig om din upplevelse av 90talet.

    Jag tycker inte du har rätt, för så där var då INTE idealen (där jag rört mig i alla fall! Kanske du bor i Stockholm eller något?) vad jag såg på den tiden. Även om kanske typ p o r r stjärnorna, kändisar och modellerna skulle se ut så. (Och alla hade väl nån i bekantskapskretsen som klädde sig i korvskinnströjor.) Men folk i allmänhet?! Nää! Det var ju unisex tshirts och raka jeans för alla, killar som tjejer, män som kvinnor. ? Inte försökte heller unga likna kändisarna på samma sätt som man gör idag med operationer och contoursmink m.m…

    Föredrar 90talet men visst finns det bra saker i nutid med. ??

     Hoppas jag var tydlig nog med att det är vad jag TYCKER, nån annan kan givetvis ha en annan upplevelse utan att nån behöver ha rätt och fel. En upplevelse är en upplevelse.?‍♀️

     //13:13

    Jag gillar tjejer och jag klädde mig i urringat för DERAS blickar inte männens ??

    Tycker det där manliga blickar/male gaze har spårat ur något enormt. Köper det inte.

     Och om du tänker liiite snäppet djupare, varför tror du att en urringning ens får blickar… ?

      Det kallas biologi.

       Precis.

       Och shamea inte mig för att boobs är mysiga att titta på! För mig är det inte sexuellt (är asexuell och går inte igång på visuella grejer, aldrig gjort) utan bara estetiskt och… fint bara. Jag gillar mina egna också.?

     Du är köpt av patriarkatet, allt är männens fel.

      ???

    Oj, vad många svar – och svar på saker jag aldrig skrivit. Tex skrev jag aldrig att det var värst på 90talet och att det är frid och fröjd nu. Jag skrev att det var ledsamt plastigt då och trist att det inte gick att så lätt hitta motkrafter. Internet erbjöd ingenting mer än kajplats305, där killar bara frågade efter stora bröst i chatten.

    Håller med om att idealen skruvats upp än värre nu och att vi matas överallt på ett annat sätt än förr. Men. Det går att balansera och få annan info också. Det gick inte under mina tonår. Tyvärr.

  Någon som följer My och linsom jag undrat vad tusan hände med hennes nya fantastiska gym?? Massa inlägg ett tag, ny helt tyst. Och hon tränar någon annanstans.

   linsom=liksom
   ny=nu

   Ja men hon ska väl endast ha bokade pt-kunder samt att andra pt också ska använda lokalen. Men håller med, det har varit tyst om lokalen ett tag.
   Såg att hon besvarade en kommentar där hon påstår att hon är nykterist. Som jag har förstått saken så dricker hon alkohol ibland så det här med nykterist måste vara ett relativt nytt påhitt. Eller en klassisk My-lögn, påståendet passar in med hennes agenda för stunden.

    Hon gör en Isabella alltså.

    Kanske inte är någon som bokat med henne så hon har ingen anledning att vara där?

     Tror samma. Hon hade skrytit o skrivit spaltmeter om sin framgång annars i tillspetsad Myggananda. När det är tyst om hennes olika påbörjade karriärer så brukar det betyda en sak – misslyckande.

    Fast en nykterist kan väl dricka små mängder alkohol? Typ en sipp. Skillnad vara absolutist.

     Nej. Nykterist och absolutist är synonymer, det vill säga att orden har samma betydelse. Slå upp i en ordbok och du kan läsa att nykterist och absolutist är en person som ALDRIG dricker alkohol.
     Jag bryr mig inte om huruvida My, Bella eller vem som helst avstår alkohol oavsätt orsak. Det jag kan haka upp mig på är att i vart fall My slänger sig .ed begreppet nykterist för att det för tillfället passar hennes agenda. Hon kallar sig hälsoinspiratör, kostrådgivare och annat liknande. Men i själva verket både röker hon och tar sig ett glas emellanåt, helt ok men som sagt så kan hon ju i så fall stå för det och inte ljuga.

     Nykterist och absolutist betyder exakt samma sak. Total avhållsamhet, inte ens en liten sipp alkohol ibland. Googla eller slå upp i en ordbok för utförligare förklaring.

  Bra låt men skulle du vara bekväm med att träffa dem, de kanske inte gillar dig lika mycket tänker jag, eller så gör de det.

   Hon skojar nog ?

   Hej, Behöver du ett brådskande lån? vänligen kontakta: phillip_woolridge@yahoo.com om du behöver någon typ av lån med en mycket låg ränta

  Tror inte systrarna Graaf vill uppträda tillsammans med dr Alban och Basic Element. My Martens är bästis med Alban och förlovad med en medlem i Basic…

   Tror inte CC föreslår att de ska uppträda tillsammans med Dr Alban eller Basic Element heller utan hon skriver ”kan de fortfarande så kan Graaf sisters”. Och ja det vore väl coolt, det kommer nog snart. Till och med Vickan Silvstedt kunde ju 😉

   Svar försvann, modd, block? Tror inte hon föreslår att de skulle uppträda tillsammans utan hon skriver att kan de fortfarande turnera och uppträda så borde Graaf Sisters också kunna det.

  Vickans gamla boyfriend! ?
  Men systrarna är så söta, ser ut som dockor!

  Konstigt hur Hannah kunde säga i tv nyligen (Anders knackar på) att hon har det tufft ekonomiskt. Hon lever ju ett lyxliv. Samarbeten för många tiotusentals kronor styck, mycket bra betalt för tv-serien hon nu gjort med sin syster och nu ett stort reklamkampanj för skor… Hon drar in mycket pengar men påstod i programmet att hon kanske skulle bli tvungen att jobba på ICA. Fattar inte varför man ska ljuga. För att framstå som en stackars kämpande mamma kanske. Men hon har ju mkt gott om stålar så det är inte trovärdigt. Känns bara falskt. Har Hannah koll på hur riktiga låginkomsttagare har det?!

   en stor reklamkampanj*

    Ja, i Anders knackar på var det liksom ”åh stackars rika kvinna som har fått lämna ett gigantiskt hus med hiss, många rum, städerska och poolskötare och nu tvingas bo i ett radhus” (för flera miljoner). Hög inkomst, före detta mannen lånar ut boende i Spanien, minst två bilar, lyxresor, mat och dryck ute och ofta på fina ställen, dyra skönhetsbehandlingar osv. Det är verkligen synd om henne.

     Är man gift och det finns såna tillgångar så brukar det ju delas upp ganska fördelaktigt vid skilsmässor.
     Sen tycker jag det är en skam att hon nästan inte visste nåt om att sköta hus, är hon inte mäklare?

   Hennes offerkofta går inte ihop. Vad tror hon att det finns lediga jobb på ICA som står och väntar på henne?
   Hon är tät som ett troll. Är bara intresserad av samarbetsjobb där hon tjänar 50 000 kr per uppdrag.
   Fick även en rejäl slant vid skilsmässan, hon var ju gift med en miljonär, så det går ingen nöd på henne.

    Berätta mer, för du verkar sitta på information som vi andra inte har tillgång till. Varför har hon 50 000kr som minimumgräns? Och ev pengar vid skilsmässan, fanns inget äktenskapsförord?

   Fast sa hon det verkligen, tufft menade hon väl mer att gå igenom en skilsmässa. Var väl mer Anders som verkade tro att det skulle bli tufft ekonomiskt för Hannah och hon svarade ”jag löser det får väl jobba på Ica annars”.. men ja hon tjänar ju mycket på samarbeten så det ska nog gå runt och det ska hon nog klara bra. Tycker inte hon kändes falsk utan ärlig, genuin, varm och rolig, hon har humor och skinn på näsan. Tyckte hon var härlig och jag vill se mer av henne i rutan.

   Eller hur! Kom igen när hon lever kring existensminimum och kanske inte kan få/kan ta ett jobb på Ica.

   Men vad tröttsamt när det man skriver inte går fram, bara försvinner poff. SUCK!

    Tyckte verkligen inte Hannah framställde sig som ett offfer och hon pratade väl om att sk-lsmässan var tuff – klart det är tufft att gå igenom sk-lsmässa och att det blir en omställning, och det kan vara tufft att rodda ett hus ensam även fast hen har bra inomst, och hennes inkomster varierar väl och det var väl mest Anders som verkade tro att det skulle bli tufft för Hannah ekonomiskt. Men hon lär ju klara det bra med inkomster från samarbeten osv. Bra att hon kan tänka sig en vanligt jobb på matbutik om det skulle krisa. Tyckte hon var härlig i programmet, varm, ärliig, genuin och rolig. Hon har både humor och skinnn på näsan, vill se mer av henne i tv. Hoppas detta kommer fram denna gång, trist när man skriver…

     Instämmer. Hannah framstår som en varm person. Kanske inte med det bästa självförtroendet.
     Hennes syster verkar desto hårdare, kändes elakt när hon sa att Hannah bara haft män som bestämt över henne. Sant eller inte varför säga så i ett TV program?

      21:22 Kanske vill M ge de män som ”bestämt över systern” lite dåligt rykte, då alla vet vilka män hon varit gift med. Hanna förnekade inte syrrans uttalande, det kunde hon ha gjort om hon inte tyckte som M, Hanna är ju inget barn en vuxen kvinna.

       Kanske inte ville prata om sina ex i TV….
       tillika pappor till sina barn.

  Gud vad den ena av tjejerna i videon är lik CamCam!

   Neeeeeej!

   Haha tänkte samma!

  Känns inte som Rebook blev hetare direkt.

   Ha ha ha!! Nej, verkligen inte.

  Systrarna verkar känna en enorm press att hålla sig unga/se snygga ut. Inget fel att trixa lite med sitt utseende. Men sådär mycket… det känns så extremt. Plastikoperationer, faketänder, läppförstoring, injektioner osv. Om man gör så mkt ingrepp – undrar hur ens barn känner/reagerar på det. Utseendehets går ofta i arv. Man lär sig inte direkt att man är fin som man är.

   Skulle vara kul att se dem helt avskalade, utan löshår, injektionsbehandlingar i hela ansiktet, färgat hår, färgade ögonbryn.
   Nu ska de vara med i Bingos POD och då åkte löshåret på igen, men det kanske är så, för att få samarbetsuppdrag så måste man i dagens läge se perfekt ut. Hade heller sett Reebok reklamen där de var lite svettiga och inte sminkade!

   På tal om injektioner, har fyllnadsmaterialet i maggans överläpp hamnat lite fel. Ser ut som att utfyllnaden hamnat ovanför/utanför överläppen. Så har hon inte sett ut tidigare så nåt måste ha gått snett men injiceringen.

    Och kolla även bilden på My som hon la upp på hennes blogg idag. Överläppen ser bara så konstig ut. Why?

   Min kompis jobbar på en ”skönhetsklinik” som systrarna Graaf båda går till regelbundet. Efter varje barn kommer de in för en (vad de kallar) ”helkroppsrenovering”. Ni hör ju själva …

    Fruktansvärt med anställda inom vården som skvallrar om patienter!

    Tja, barn får man inte varje vecka direkt…Så efter de fått barn har de gått till en skönhetsklinik och här kan vi ju gissa fritt, fått ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr, massage.. Hjälp vad hemskt! De är faktiskt inte lastgamla, även om det säkert finns mycket yngre läsare här. Men man kan hålla sig väldigt fin i både ansikte och kropp i deras ålder, utan att behöva göra en massa ingrepp. Tycker de varit väldigt öppna med vad de gjort och vad de justerat tillbaka igen.

    Har man en gnutta av humor kan man lätt kalla det för helkroppsrenovering. Tror din kompis får kolla sitt anställningsavtal, det brukar inte vara så värst ok, att pladdra om vilka kunder man har.

     Manikyr, pedikyr och massage? Titta på några år gamla bilder på M. Ser inte ut som att det är massage och manikyr som hon har ägnat sig åt. I och med att båda i princip saknar kroppsfett kan man undra om det har varit fråga om nån form av fettavlägsning. Särskilt M har ju fått ett helt annat utseende pga den extrema viktnedgången.

     Botox, fillers , läppförstoring och liknande injektioner är det ju som dom sysslar med. Ser också ut som att dom båda har gjort nåt för att markera käklinjen. Samt fejkögonbryn, löshår och fejktänder. Dessa ingrepp som systrarna håller på med är på en annan nivå än manikyr.

      Så synd att Maggan inte stoppade sin viktminskning i tid. Var så vacker och såg så hälsosam på bilder hon la upp i slutet av sin hälsoresa. Då tränat mycket och ätit clean mat med mycket grönsaker.
      Då tappat ca 10kg.
      Även jobbat på att förbättra sin kroppshållning samt bearbetat olika trauman som hon gått igenom.
      Nu skriver hon att hon gått ner totalt 20 kg. Ser inte längre så hälsosam ut. Ledsamt att se. Proportionerna blir fel. Ett vuxet huvud på ett barns kropp. Hon säger själv att hon är en allt ellet inget människa som ofta har viktpendlat. Nu verkar pendeln väga över åt ett håll.

      21.39 Spot on!
      MG hade en bild på sig själv och sin mamma (layout på bloggen) för några år sedan, bilden var tagen från ett evenemang med Autoropa. Då hon ändrat sin layout så finns inte bilden kvar längre. På bilden såg man tydligt att M förlorat volym i ansiktet och hade påsar under ögonen. Nu finns inte ett spår av förlorad volym, då hon byggt upp ansiktet med fillers. Inget fel i det att föryngra sig om man vill det. Vet att varenda kvinna kan se evigt ung ut med regelbundna injektionsbehandlingar, det kostar dock en hel del och alla har inte råd. Botox i panna och fillers i kinderna 10.000 kr och för att bibehålla volymen och vara rynkfri så måste man göra påfyllningar regelbundet. Lite löjligt när somliga kommenterar att ”ni ser ju yngre ut nu är på -90talet”, hemligheten är fillers och botox, varför inte erkänna! Har jobbat med det så jag vet.

  [Borttagen kommentar]

   Det verkar troligt!

   Man ska inte lyssna på allt man hör. Folk kryddar gärna och överdriver ? kan ju vara något de skämtsamt sagt som gjorts till ett seriöst uttalande sen när man skvallrar vidare.

  Camilla. Jag tycker att du har extremt dålig koll, jag trodde att det var en skvallerblogg?

  Marcelo hade en live i förrgår tillsammans med Jesper. Där sa han T Y D L I G T att han och Emilia I N T E var ett par.

  Du har i senaste inlägget om Marcelo skrivit att Emilia är hans nya tjej.

  Marcelo är singel. Punkt.

   Hon kanske inte såg liven? 🙂 Ta det lugnt, alls kan ha fel ibland. Haha.

   Klart Marcelo måste säga att han är singel (oavsett om det är sant eller inte) med tanke på att han är aktuell för ett dejtingprogram ??‍♀️

    Han är singel.

   Men chilla lite…. Har du inte märkt att CC haft det otroligt tufft en period? Vissa dagar kommer många inlägg, andra dagar orkar hon kanske inte alls lika många inlägg. Dessutom kan man inte vara med överallt, hela tiden, oavsett om man vill det eller inte. Så ta ett chillpill och sätt dig ner i båten 🙂

  Ja, herregud, den här videon var dålig redan då och man skäms nästan å deras vägnar att de den idag.
  Sen en sak till, jag köper inte skor som baseras på kroppsreklam, i synnerhet inte på halvgamla tanter.
  Sen en sak till
  SNÄLLA!!!
  KAN DU INTE BARA BE ATT FOLK HÅLLER SIG TILL VAD JUST INLÄGGET DE SKRIVER I HANDLAR OM.
  De drar ju upp f-n och hans anhang i vartenda inlägg.

   DET ÄR ORIMLIGT!!!!!
   BLIR SÅ ARG SÅ JAG TAR TILL VERSALER.

   Haha, vill du få va ifred med att ogilla videon? ?

  När låg Hannah med dansaren? Och Maggan låg hon med honom under lets dance eller senare?

   Vem är dansaren?

  Bara jag som stör mig på att det skrivs ”You got…” och ”We got…” när det borde vara ”You’ve got” och ”We’ve got”?

   Va? Nej.

   Inte höga studieskulder för att citera Universum.

  Kära nån vad mycket skoj jag haft till den där låten?? ska köpa dojjorna bara för de?

  Vem är Hannah och vem är Maggan i videon?

   Maggan har håret i svans.

  Vad lever de på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.