Rebecca Stella bemöter påståenden om sin sponsrade bröllopsresa

Rebecca Stella ger svar på tal till en kommentar som handlar om ifall allting är ett samarbete i hennes liv och att det i så fall är ”tacky”.
Rebecca svarar att hon väldigt sällan gör samarbeten, trots att hela hennes bröllop hade kunnat ha varit sponsrat, precis som inredningen i hennes hem.
Och NÄR hon väl gör samarbeten så postar hon ingenting från det förrän hon testat och gillat produkten, trots att hon faktiskt gör helt tvärt om här – alltså postar samarbets-inlägg från hotellet innan hon vet om hon kommer vara helt nöjd med vistelsen.
Jag antar att den principen inte helt är skriven i sten?

Men Rebecca verkar inte haft så många saker sponsrade på sitt bröllop (om man ska lita på antalet reklammärkningar då..), och definitivt inte om man jämför med Margaux Dietz helsponsrade låtsasbröllop där vigselförättaren inte ens hade befogenhet att viga brudparet.
Så var det kanske mer en helsponsrad fest med bröllopstema än ett faktiskt bröllop? Eller är själva äktenskapet egentligen inte så jätteviktigt utan snarare en petitess i sammanhanget?
En bokning till stadshuset för en borglig vigsel där i april hade kanske varit en idé att ha i bakfickan samband med ”giftemålet”, men man kan ju inte tänka på allt, eller hur? 🙂

Huvudsaken är att det fanns en person, utklädd till dinosaurie, som lufsade omkring utanför Hässelby Slott för att roa gästerna som en Kritaperiodens gycklare. 
Man får ju prioritera, eller hur?

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hahaha, nu vet jag säkert att cammis kommenterar under andra signaturer än Bloggbevakning.

  väntar på att bli raderad =)

   Och hur kan du veta det?

    ??

   haha vilken kommentar? outa.

    Jag kan säga som så att det finns ett nick som skrivit på ett sätt, ton som inte hänger ihop med vad hon säger en dag från en annan och allt har varit i cammis intresse. Bland annat. 😉

     Va fattar inte?

      Nä inte jag heller, men om jag bryr mig? Inte det minsta.

       Varför svarar du då?

        Kan väl svara att jag inte fattar, rent konstaterande.

     moa?

      Vill inte gissa, men skulle bestämt säga att inte Moa. Moa är kusligt lik TrH i vissa avseenden.

       Moa är The Real Hmm’s mer rationella alter ego.

        Haha faktiskt.. ?

        Är nästan benägen att tro på det.

        Haha nej. Tror verkligen inte att Moa är camcam ?

        Jag är nästintill övertygad omatt Mo är moa walling från Podcasterna (Podcastens?..) Della Q och Tankesmedjan. Liknande språk och hon har nämt att hon läser bloggen.

         Moa har skrivit att hon har tre barn (om inte 4 till o med)

          När det var inlägget om Katrin Z och barnet som låstes ut på balkongen så var Moa där och plattade totalt andra som hade åsikter om barnuppfostran. Hon visste bäst eftersom hon har fyra barn.

           Moa vet inte bäst, hon kan inte ens handla med sina ungar.. ??‍♀️

        Moa var med och gjorde narr av TRH i thereal-gate. Tror inte de är samma person

         Tror inte det heller men Moa har lite samma stil, hennes åsikt är det enda rätta.

     Jaha, men det är inte ”att veta säkert”, det är fortfarande bara en gissning/spekulation från din sida ?

   Om det nu skulle vara så att hon skriver under andra nick, vem fan bryr sig? Låt henne. Du verka ta detta kommentarsfältet en aning fööör seriöst ?

    Om vi får vara anonyma så är det ju inte mer än rätt att även camcam ska få vara det när hon känner för det ? Dock tror jag inte så är fallet, men jag hade inte brytt mig det minsta oavsett.

     Har inget med inlägget att göra, men måste bara fråga;)
     Varför är det så få som använder ”nick” eller namn?
     Fattar inte riktigt detta med ”anonym” och ”anonym” olika tider hit o dit samt att svaren hamnar huller om buller eftersom ”anonym” svarar ”anonym” ?

      Jag brukar vara anonym för att jag inte orkar/bryr mig om att fylla i något

      Är det för att man kopplas enbart ihop med sitt nick, folk ser namnet, inte vad man skriver. Fått det bekräftat många gånger vilket är rätt irriterande om man diskuterar något.

       Aha, tack för svar !
       Är ganska ny här och inte så brydd om eventuella påhopp eller misstolkningar, alla har olika åsikter om det mesta 😉
       / V

        Visst, i den perfekta världen är det så, man har olika åsikter och blir respekterad oavsett, men det fungerar inte riktigt så i detta kommentarsfält. Wait and see…

        Brukar inte heller bry mig och ingen har varit elak mot mig, men har sett hur andra behandlas och det lilla jag fått mot mig är inte ens något att haka upp sig på, men enklast att vara anonym helt enkelt.

      Tro mig, har skrivit med nick men när man får några hatstormar om man vågar ha avvikande åsikt så blir man försiktig.

       That’s why ?

        Jag kommer ihåg att du Prisonbeauty flertalet gånger uttalat dig om att du är rasist, inte så konstigt att du då får påhopp

         Eh, va?

     Om alla får skriva anonymt varför fick inte trh det också?

    Word..

   Och?

   ??‍♀️

  Varför fejkade fröken Dietz att hon gifte sig?

   För att hon tjänade ett par hundra tusen direkt och gjorde sig ett namn, får vara med i DNs helgbilaga och göra ”seriös” tv?

   Det är väl inte att fejka. Vet flera som ser sig som gifta (gift sig utomlands tex) men som inte registrerat sitt äktenskap i Sverige. Man väljer väl själv, är ju inte att fejka haha.

    Är man inte gift så är man inte gift.

     Haha ja men verkligen. Nån måtta! Gift är man ju om man är gift.

     Kan man göra så med annat också tänker jag? Nä jag är inte läkare men jag känner mig som det och jag hade en fest, så nu är jag nog läkare.

      Fast hon är ju gift, de skickade bara inte in papprena. ? isåfall kan man ju inte gifta sig överhuvdtaget om det som räknas som att ”gifta sig” är när man postar papprena

       Om hon anser att hon är gift så låt henne göra det. Vad är det med folk, varför ständigt detta behov att blanda sig i andras liv och tycka att andra måste göra på deras sätt ?

       Men varför gör man det om man inte ska göra det ordentligt? ?‍♀️

       Rent juridiskt är det inte gifta. Sen om de vill kalla sig gifta så fine. Jag vill kalla mig drottning av Dalarna.

       Men de har inte ett äktenskap, de har inte haft ett bröllop. De har haft en fest där de lekt att de gift sig och sett ut att haft super kul.

        Tack, var det jag ville säga ?

        Haha exakt

        Lekt att de gift sig ? som två fyraåringar

       Anonym 12:31 – hur kan de vara gifta? Deras vigselförrättare hade inte rätt att viga folk. Så det lär inte finnas några papper att skicka in, därav behöver de gå till stadshuset.

       Men du har ju inte förstått – det finns inga papper att skicka in när vigselförrättaren inte är behörig.

       Inte för att det spelar någon roll för mig men de är inte gifta, Ebba har inte behörighet som vigselförrättare. Margaux bekräftar att de inte är gifta men planerar att inom kort ska de gifta sig.

       Ja, det är det som räknas, att man skickar in papperna. Hur gamla är folk i detta kommentarsfält? 15? Margaux och alla andra får självklart göra vad de vill. Ha en fest och fira kärleken, kalla det bröllopsfest och allt, men nej, man är inte gifta förrän skatteverket har fått den infon. Det är en juridisk enighet, en fest på YT är inte det.

        Ja särskilt med tanke på att de inte har några papper att skicka in då Ebba inte är registrerad vigselförrättare

         När jag gifte mig skickade vigselförrättaren in pappret. Det är ju därför somliga som gift sig visade sig vara ogifta, då vigselförrättaren glömt förnya licensen eller glömt att skicka in papper.

       Det finns inga papper att skicka in då Ebba inte får viga folk lagligt. De måste genomföra en borgerlig vigselceremoni också om de vill räknas som gifta enligt staten.

       Nja. Fast giftemål innebär ju inte att paret skickar in papper utan det gör vigselförrättaren. Som i detta fall inte var en vigselförättare utan tokrolig politiker som har lite svårt att prioritera mellan fest och politik.

        Men varför säger Margaux att hon har gift sig i sin youtube samt instagram när hon inte har gift sig? Hon hade ett pyjamas party?

         Exakt så.

      ?????

       Asså ?
       ???

      Post-modernism i ett nötskal

    Det var det dummaste, man säger att man är gift, men man är inte gift, men det är inte fejk?
    Jo, det är fejk haha….

   Eller att hon sålt sin lägenhet? ?

    ?

     Hon är fortfarande skriven på sin gamla adress. Och inga nya personer är skrivna där.
     Hennes lägenhet syns ej som såld på Booli.

      Eller på hemnets slutpriser.

  Måste säga att jag tyckte det var ett bra svar av Rebecca. Helt sakligt och inte det minsta otrevligt. Känns inte som att man ser kritik bemötas på det sättet så ofta.

  Och det där du skriver om att hon postar samarbete från hotellet innan vistelsen är slut och hon vet om hon är nöjd eller ej, det håller väl inte riktigt? Jag menar man märker ju ganska snabbt om man är nöjd med ett hotell eller ej. Inte så att man en vecka efter man kom hem ba ”Hmm nej det var nog ett skithotell ändå” ? Plus att om hon ska uppdatera från sin vardag när hon är där måste hon ju reklammarkera, annars hade hon blivit anmäld för smygreklam pga sponsrad vistelse.

  Bäst är Ilmrud som i augusti satte på barnen vinteroveraller i vardagsrummet. Prislappar kvar och allt. Skrev ändå en recension om hur bra overallerna var ?

   Det finns ingen som är så thirsty som Madeleine Ilmrud, hon äcklar mig verkligen.

    Man blir nog nällad på samarbete och gratissaker med 13 barn!

    Men själv tycker hon att hon både är positiv och bra, på alla sätt och vis.
    En makalös fantasi för barnnamn har hon i alla fall.

   Vi får hoppas försäljningen av de vinteroverallerna sjunker rejält. Antar att det är ända sättet att få företagen att förstå att de ska sluta med dessa irriterande samarbeten.

    Jag bojkottar Ellos och Kids brand store. Vilka kopiösa mängder de måste slänga ut på samarbeten.

  Folk ser på det där med äktenskap väldigt olika. Så är det bara. För mig är det bara ett juridiskt kontrakt som reglerar arv på ett smidigt sätt. Om man inte känner att man vill ha det judiska kontraktet men ändå visa upp sin kärlek i någon slags ceremoni kan man väl göra som Margaux. Hon verkar nöjd.

   Ja men gift är ju just allt det juridiska. Då kan man väl ha en förlovningsceremoni eller vad som helst om man inte känner för att gifta sig ?‍♀️

    Låt folk göra som de vill bara. Man måste faktiskt inte tycka till om precis allting andra väljer att göra ? detta påverkar ju inte dig på något sätt haha

     Sluta med ditt jobbiga ”haha” på random ställen.

      Nej haha

       PS. Du vet att vi vet att du är Stollis va?

     Nä man kan ju inte göra allt ”som man vill”. Deras äktenskap eller icke-äktenskap påverkar naturligtvis inte mig personligen, men är man inte registrerad som gift så är man ju faktiskt inte gift?

      Alltså det ska inte ens behöva tjaffas om, signatur ”gris” (hittar fan inte gubben!) har rätt. Ja, folk får göra hur de vill men de är INTE gifta. Punkt slut.
      Alla i det här landet ska fan argumentera om allting, men inse fakta någon gång ibland. Det går inte att argumentera emot i detta fall. Blir så himla less på folk som tror sig kunna argumentera emot FAKTA.

      Självklart är de inte gifta. Men ville de ha en fest och kalla den för bröllop är det väl fine. Jag ville ha ett juridiskt kontrakt och ingen fest. Fan vad folk har gnällt över det. Men mest gnäller de över att vi inte har några ringar.

       Jaha, själv tycker jag det är trevligt när saker kallas vid sina rätta namn. Att kalla en fest för bröllop utan att gifta sig är väl ändå jättemärkligt? Ska jag säga att jag ska gå och rösta nästa gång jag går till biblioteket för att låna en bok? Man behöver ju inte förvirra folk mer än nödvändigt.

        + att Margaux har gått runt och ljugit om detta i över 7 månaders tid i hennes sociala kanaler. Hon har skrivit på Instagram samt skapat videos om att ”Nu har vi gift oss” på Youtube för att hon vet att det skapar likes och views.. Nej, ni har inte gift er. Nej, du är inte gift. Ni hade en fest där ni låtsades gifta er.

        Jag tror 100% att detta ”giftemål” var ett PR-jippo för Margaux att få mer publicitet, views och följare.

  Jag tyckte Rebeccas svar var väldigt vettigt och att hon verkar ha en bra syn på samarbeten, och ändå lyckas du vända allt till ett hånfullt inlägg.

  Tycker hon verkar så skrytsam om allt.

  rubriken är margaux?

  Margaux, nåt märkligt som pågår där under ytan… rätt säker på det. Festar å flänger 24/h.
  Å så fort hon får synpunkter hon inte gillar så ignorerar hon eller blir helstursk.
  Förtroende 0. Fasad 100

   Håller verkligen med. Får ont i magen när jag läser hennes blogg. Stackars Arnold

  Enl DN bekräftar Margaux att de är inte gifta men planerar att gifta sig i Stadshuset inom kort så en ny fest är väl att förväntas då.

  Undrar oxå varför rubriken är ”Margaux Dietz”

   Det kan ju bara vara felkategoriserat….

   Om man bemödar sig att läsa inlägget så handlar det både om Rebecca och Margaux. Varför inte rubrik Margaux istället för Rebecca, varför undrar ni så mycket över allt och inget.

   Det är inte rubriken, det är kategorin. Det har nog blivit fel bara

    Både Margaux och Rebecca är kategoriserade men det visas alltid bara en, och M kommer före R. Om jag inte manuellt ändrar någonting så kommer det i bokstavsordning.

  Fan va bitter du har låtit på sista tiden

   Kan ju ha att göra med något som hänt nu på sista tiden….

  [Borttagen kommentar]

  Angående sponsrade bröllopsresor, helt sjukt att Pewdiepies bröllopsresa var sponsrad? Jag menar… han om någon borde väl haft pengar att åka vart han och Marzia ville, och de har ju tidigare sagt att de inte alls ville ha sitt bröllop på youtube och liknande. Tyckte det var jätteskumt och tråkigt. :/

  Apropå gift eller inge gift.. Jag ”ratsit-ade” Margaux för att kolla om det stod gift där eller inte. Bara lite nyfiken sådär ? men vad ser jag då? Jo att Margaux ska äga en hund?? En shiba född -13. Har vi fått se den någon gång? Efterlyser hunden!! ??

   Tony hette shiban om jag minns rätt och hon omplacerade den. Hon har skrivit om den på sin blogg.

    Tusen tack för svar! Då slipper jag gå o fundera på detta ?

  Tror inte den var sponsrad. Däremot brukar piewdiepie berätta om märken, hotell, mat mm han gillar. När det väl är sponsrat så är han också tydlig med det.
  Såg vloggen på resan och den kändes verkligen inte sponsrad.

   Antar att du ville svara mig! c: Den 5 september skrev han detta på instagram:
   pewdiepie
   Verified
   Thank you @Hiddenretreats for gifting us our honeymoon, we had an unforgettable time in Bali #ad

   Den var sponsrad.

  Folk är så missunnsamma.

  Ja eller hur?! Vilken fejk människa! Avböjer sammarbeten för att hon bryr sig om sina följare. I smell bullshit!

  Alltså, skulle någon ha viljat sponsrat min bröllopsresa hade jag bara sagt: bring it! Å andra sidan är de väl oberoende av pengar medan jag är ganska beroende av dem.

  Kanske ”skilsmässan” hinner komma innan själva ”bröllopet”, haha suck..

  Influencers som Margaux fattar nog inte att man inte bara kan blåsa folk på deras sk förtroende, utan att det en dag kommer ikapp.
  Från Expressen;
  ”På frågan om Margaux Dietz ens är gift, svarar hon:
  – Ja. Eller vi är inte registrerade som gifta, men snart, säger Margaux Dietz”.

  Asså herre..

  Finns det någon som är mer bekräftelse- och pengakåt än Margaux? Girigare människa får man leta efter.

   Tror hennes luftslott snart kommer rasa ungefär som Bellas…

  Det här med att influensers flyttar runt på olika hotell på en semester eller bröllopsresa är ju enbart för att hotellen bara sponsrar dem eller ger rabatt/gratis uppgraderingar i 1-2 nätter.

  Man ser ju alltid att de flyttar runt (Petra, Forni, Blondinbella), och det är INTE för att de ”älskar att testa nya hotell” utanför att det finns allt för mycket influensers med massor av följare så hotellen ger bara lite rabatt för en eller två nätter max.

  Dom har haft nästan 7 månader på sig att gifta sig på riktigt men de har ”inte hunnit”? Ehhmm.. Låter bara som en dålig efterkonstruktion.

  Jag tror inte Jacob var så sugen på att gifta sig då de haft en kris i deras relation 6 månader innan Margaux valde att fria. Jag tror Margaux övertalade Jacob att ”gifta sig” med betoning på att inte göra det legalt utan mest som ett stort PR jippo för Margaux’s Youtube kanal, så hon kan tjäna mer pengar genom att låtsas gifta sig då företag betalar stora summor för att synas i sådana sammanhang.

  Sen tror jag inte Margaux tänkte så långt att man kan kolla upp på Ratsit för att se om personen i fråga är gift eller ej och nu när hon blivit påkommen om att ha ljugit om faktumet att hon inte är gift så blev detta en passande efterkonstruktion.

   För en som inte följt henne så länge, vad var det för kris? Hur långt bak ligger det?? har tänk att allt inte står rätt till i deras relation på sista tiden..

  Margaux är väl tillsammans med Viktor Frisk nu?

   Nä inte tillsammans men känns som hon umgås mer med honom än sin man.. lol

  Bianca Ingrossos bästis Melina som gifte sig för 2 veckor sedan är redan legalt gifta på Ratsit och dom gifte sig tom utomlands men dom har sett till att fixa så giftermålet är legalt i Sverige. Och så har vi Margaux och Jacob som haft 7 månader på sig att gifta sig efter att som så att säga ”har gift sig” men ack nej..det har dom inte ”hunnit”..

  Margaux skriver på sin blogg efter deras ”bröllop”: ”Nu börjar vi landa att vi är gifta. Det känns helt fantastiskt, går runt och känner mig nykär och flyger liksom lite fram”…. Hur kan dom landa i att dom är ”gifta” när dom inte är gifta? Det vet dom mycket väl då Ebba BT inte är en riktig vigselförrättare.

   En sak jag inte fattar bara… om nu inte Ebba BT är riktig vigselförättare, hur kommer det sig att det inte kom fram före bröllopet??

   Hon är ju känd politiker och hela jippot blåstes upp överallt, hur är det möjligt att det missades? Många som borde vetat det, eller tagit reda på det snabbt. Eller?

   Vilken lögner hon drar iaf, Margaux.. slår nästan Bellan.

  Jösses vilken bitter underton det var i det här inlägget, trist

  Tycker det är märkligt att Margaux inte godkänner alla normala/snälla kommentarer i hennes blogg. Skrev tidigare under hennes inlägg boksigneringar om att jag också fått hennes bok tidigare och att jag blev väldigt överraskad & glad av det (hon svarade på en kommentar där att 500 böcker gick ut för tidigt av misstag). Men den är inte godkänd!? Märkligt. Då dem godkänt flertalet andra kommentarer efter det att jag skrev min. Varför skulle hon inte vilja godkänna en kommentar som verkligen inte är elak/kommer med något påhopp eller liknande. Var bara positiv i min kommentar.. märkligt. ??‍♀️

  Trevligt svar av Rebecca! Hoppas det är 100% sanning. Så besviken och less på giriga influencers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.