En sak man faktiskt får ge Isabella Löwengrip…tror jag….

Som den pragmatiska Bloggbevakare jag är så var min första tanke att spannet i storlekar på Isabellas/Styleins kollektion med Ellos endast var för att plocka pluspoäng då många influenciska kollektioner inte går upp till storlek 56/XXL, men så….

Så började jag tänka lite…
På tal som storlekar…
Mig veterligt har aldrig Isabella retuscherat sig smalare på bilder, något som verkar mer standard än undantag för vissa influencers.
Att hud förvandlas till sammet händer dagligen inne hos Isabella och det leks friskt med både vinklar och ljus men att hennes bilder kört igenom någon app likt Facetune eller retusch-program tror jag inte har skett, eller i alla fall inte skett och avslöjats.
Det ska i så fall ges henne om det stämmer detta, eller hur?
Finns det någon som hört annorlunda?

I nästa avsnitt avsnitt av ”Bloggbevakning Buggar Vidare” ska vi prata lyxiga material, eller snarare bristen på dem.
Här får ni ett smakprov från Isabellas Instagramkonto:

176 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det ska hon verkligen ha cred för. När det gäller kroppen är hon faktiskt en förebild. Hon har aldrig antytt att hon vare sig är smal eller tjock, det enda hon uttryckt om kroppen är att hon måste äta ordentligt för att orka med sitt tempo. Gällande kroppsformen verkar hon ha en sund uppfattning. Fler borde ta efter.

  Svara

   Japp. Det och att hon aldrig jävlas tillbaka. Inte mkt pajkastning från hennes sida plus att hon inte startar pajkastning.

   Svara

    Ingen pajkastning? Så alla anklagelser hon kastat på vänner, familj och ex-pojkvänner/ex-man genom åren räknas inte eller?

    Svara

     Nej, anser att hon varit extremt sparsam med sånt jämfört med de flesta. Låter som att du överanvänder ordet ”anklagelse” lite.

     Svara

      Som när man ljuger om kidnappningsförsök är inte det minst pajkastning?

      Svara

       Mig veterligen har hon aldrig sagt sig vara kidnappad eller utsatt för ett försök till kidnappning. Det vet nog du också om du tänker efter lite och slutar överdriva 🙂 Ha nu en fin kväll.

       Svara

        Hon sa att män dömda för kidnapping hade väntat utanför hennes hus när hon kom hem. Hon mjölkade situationen med ex-pojkvännen till max och målade upp en bild där både hon och barn var tvungna att fly utomlands för att kriminella var ute efter henne på grund av honom. Enligt Blondinbella skulle han aldrig kunna komma åter till Sverige. Allt visade sig vara falskt och överdrivet. Om det inte är smutskastning så vete fan var du drar gränsen…

        Svara

         ”Allt visade sig vara falskt och överdrivet.”
         Jasså? Hur visade det sig vara falskt?

         Svara

         Hon ljög inte om något kidnappningsförsök, det är ju du som ljuger, vinklar och förvränger och det är det vanliga härinne. Ni påstår och klagar på att Isabella vinklar och överdriver men det är mest härinne det ljugs, vinklas, vrids och överdrivs. Den situationen mjökades härinne däremot. Hon sa att de sett bilar utanför som tillhört person dömd för kidnappning, hon sa inte att kriminella var ute efter henne och barnen men de tyckte situationen var olustig och de kunde inte veta vad som kunde hända. Du vet inte vad som är falskt och vad som sades till henne, och du smutskastar isåfall minst lika mycket, eler mer. Hade hon inte sagt något alls så hade ni anklagat för det och skammat och spekulerat och skvallrat.

         Svara

          Men kan du försöka tänka ett steg längre? Tror du verkligen att folk som är dömda för kidnappning kör sina egna bilar om de ska hota lite? Eller ens har bilar? De nolltaxerar ofta och vill inte ha sånt skrivet på sig själv för då försvinner de direkt till kronofogden. Så var i hennes lilla historia överdrivs det inte och skapar drama som inte existerar?

          Svara

           Men du får ju naturligtvis spekulera hur mycket du vill men du har ju ingen aning om huruvida bilen var reggad på nån med ett register. Det finns för övrigt nåt som heter misstankeregister där polisen kan se kopplingar mellan en ”ren” målvakt och den som i realiteten äger bilen. Kort och gott så har du ingen aning om huruvida det är sant eller ej så ta det lugnt.

           Det är hennes ord att den var reggad på folk dömda för kidnappning.

           Folk som är dömda för kidnappning nolltaxerar ofta och har bilar som är skrivna på andra för att kronofogden är efter dem? Var får man sån här information?

           Majskrok: få har råd att betala de skadestånd de får tilldelade till sig när de är dömda brottslingar och generellt får sin största inkomst svart. För att inte få allt taget av kronofogden äger de sällan något av större värde.

         Ska man vara riktigt kritisk så verkar det som att ex livvakten blev lite väl betuttad i Isabella och drog på lite höga växlar. Men helt klart så ställde hajen till det för sig ordentligt

         Svara

    Förutom mot hajen, och lite mot Odd.

    Svara

     Och farsan.

     Svara

      Och socialdemokrater. Och fattiga. Och andra tjejer. Så ändå endel..

      Svara

    Om du bara visste… Att hon inte gör det så mycket i media betyder inte att hon inte gör det alls.

    Svara

   När det gäller storlekarna är det självklart Ellos idé, de har ju alltid haft kläder i detta stora spann. Garanterat inget som Stylein eller IL önskat eller kommit på.

   Svara

  Håller med, hon är en bra influencer på det sättet, hon hetsar aldrig på folk ett smalhetsideal

  Svara

   Seriöst? Du tycker att hon är en bra influenser?
   Hur då tänker du ?
   Jag får väl här be om ursäkt för mina åsikter i förhand, men hur kan man se upp till någon som IL? Hennes genuina framtoning? hennes önskan att bli världens mäktigaste kvinna ? Hennes pålitliga ”feedback” till sina följare?
   Så genuint nyfiken på hur du upplever henne?

   Svara

    Läste du ens klart vad anonym skrev innan du hetsade upp dig?

    Svara

     😂😂😂

     Svara

    ”PÅ. DET. SÄTTET.”

    Svara

  Hon retuscherar ju dock sin näsa på alla bilder

  Svara

   Nej, jag är ganska säker på att hon inte gör det. Smink och vinklar är grejen.

   Svara

    Zooma in och kolla, det är alltid blurrat och clone stämpel använt över näsan.

    Svara

     Vad är clone stämpel?

     Svara

      Ett verktyg i Photoshop där du kan välja en bit av en bild och duplicera den på en annan plats i bilden.

      Svara

    Exempelvis på denna bild https://www.isabellalowengrip.se/about/ så ser man att halva konturen av näsan är försvunnen och blurrad.

    Svara

     Eh va? Hur ser du det? Ser inget blurr el annat. Bilderna är tagna lite från sidan, ser man rakt framifrån så ser det lite annorlunda ut och så är det på alla. Ljus och vinklar förändrar ju, och smink, och så är det för alla. Många har också en näsa som ser mindre ut från ena sidan och annorlunda ut från andra sidan, ganska vanligt. Sluta vara paranoid och kolla din syn!

     Svara

      Bella retuscherar definitivt näsan på många bilder. Misstänker också att hon gör ansiktet smalare på vissa bilder eftersom det är så OTROLIGT stor skillnad mot hur hon ser ut i verkligheten.

      Svara

       Tycker du? De gånger jag sett henne ute slås jag alltid av hur vacker hon är i verkligheten. Hon är fin på bild med men tycker hon är en av de som faktiskt blir snyggare på riktigt.

       Svara

       Nej, är ingen otroligt stor skillnad. Har du ens stött på henne i verkligheten?

       Svara

        Har sett henne ofta och det är stor skillnad

        Svara

         Nej det är det inte.

         Svara

          Eh okej? Så jag är blind eller?

          Svara

         Har också sprungit på henne, håller med om att de är stor skillnad i ansiktet!

         Svara

        Japp. Det är väldigt stor skillnad! Både hennes hy och hennes ansiktsdrag ser helt annorlunda ut i verkligheten. Stor skillnad.

        Svara

      Jobbar man med retuschering så ser man såna saker. Chilla med att kalla andra paranoida etc, tillför inget.

      Svara

       Jag jobbar med retuschering och ser det inte.

       Svara

       Man ser vad man vill se verkar det som.

       Svara

        Och tror vad man vill tro verkar det som.

        Svara

       Humm. Exakt hur jobbar du med retuschering om du ser en retuscherad näsa där…?

       Svara

       Jag har precis skrivit klart min doktorsavhandling om retuschering och kan säga att den där näsan inte blivit retuscherad.

       Svara

        Anonym 19:46, *skrattar* helt fantastiskt! Om du fått anslag för den där avhandlingen 😂😂

        Svara

         Du skulle få många goda skratt om du visste hur mycket folk får anslag för att forska om😊

         Svara

        Förklara då hur en person med relativt bred näsa kan få en så näpen liten nos som Bella har på många av sina egna bilder? Medan oretuscherade bilder som man sett i kvällstidningar och liknande visar hennes näsa som den verkligen ser ut…
        Mycket märkligt.

        Svara

         Ingen aning men jag själv har en riktig hook (mina föräldrar är från mellanöstern). Jag är inte influencer och kan inte redigera bilder. Trots det så ser min näsa inte likadan ut på alla bilder. Min gissning är vinkel och smink.

         Svara

         Men om hon retucherar sin näsa hur kommer det sig då att hon har samma näsa i videoklipp o livets,

         Svara

          Mycket smink trollar och förvillar ögat. Contouring hjälper till. Dessutom tycker jag nog det är skillnad på hennes egna stories och det man sett på tex Expressen TV. Kanske för att hon använder förskönande filter på sina stories. Vad vet jag.

          Men oavsett så ser hennes näsa och ansikte helt annorlunda ut i verkligheten. Näsan är bredare och ansiktet rundare, ögonen ser ut att sitta mer tätt. Hyn ska vi bara inte tala om.

          Svara

         Sina egna bilder tar man ju alltid i vinkeln man ser snyggast ut i? Eller? Finns det nån som gör tvärtom?

         Svara

          Exakt. Bella tar nästan alltid sina bilder lite från sida (och hon verkar föredra att visa vänster sida), troligtvis för att hon vet att näsan inte blir lika framträdande som den hade varit rakt framifrån.

          Svara

        I vilket ämne ingår detta? Fotografering, mediekunskap eller vad?

        Svara

         Retuscheringsvetenskap med fokus på näsor och filter.
         /retucheringsdoktorn

         Svara

        Nej, det har du inte. Kom gärna med argument, men använd inte en dålig lögn för att ge dig trovärdighet.

        Svara

         Är det en dålig lögn eller skämtar jag med anledning av alla experter här som ”jobbar med sånt”, ”forskar om det” och ”har lång erfarenhet av”

         Svara

     Visst, den bilden syns det tydligt att bilden är blurrad.😊

     Svara

   Fast nej det gör hon inte.

   Svara

   Inget jag kan se är gammal har väl taskig syn helt enkelt 🙈

   Svara

   Hon har opererat näsan.

   Svara

    Nope. Eller isf när hon var barn…

    Svara

     Jo är fan hundra på det. Jämför
     https://images.app.goo.gl/rnRMCVY51SZduXJDA

     Mot vänster bild här https://images.app.goo.gl/J4hHGm4zJar4XK6b8

     Näsan är mycket bolligare på tippen. Aå hon har smalnat av den men det är naturligt gjort.

     Svara

      Men!! Jag menar inte med det här att hon var ful och nu är snygg. Hon har alltid varit mycket vacker, spelar liksom ingen roll vad hon gjort.

      Svara

      Tror inte det är retuschering utan hon har opererat näsan. En mindre operation för att ta bort brosk. För att inte chocka fansen så använde hon till en början väldigt mkt contouring för att ge ett smalare intryck av näsan.
      Och så har hon börjat använda botox på pannan, det märker man på brynen. De ser väldigt dragna och stela ut.

      Svara

     Hon har ju till och med berättat om näsoperationen! Sedan dess har hon gjort en korrigering med 100%. Så två näsoperatipner.

     Svara

      Var?

      Svara

      Ja, det var väl Dr. Retusch som gjorde ingreppet?!

      Svara

   Men ge dig 🤦🏻‍♀️

   Svara

    Ska jag ge mig? Med vad? Min observation av hennes blick?
    Som jag nämnde, min teori är just bara min teori och inget annat.
    // V

    Svara

   Haha, är det kanske du själv som huttat lite i smyg?

   Svara

   Jag tror bara hon är trött helt enkelt. Och kanske lite oengagerad. Kanske inte så roligt att köra alla dessa samarbeten för att få det att gå runt. Och ja, det är självvalt men behöver ju inte vara superkul ändå.

   Svara

   Tror du att Bianca är full/påverkad också? Tycker hennes blick är annorlunda mot tidigare år. Hennes näsa ser mindre ut ibland på senare tid också, tror ni att hon opererat den? Eller är det retuscheringar? Smink, ljus, eller beror det på fillers kanske så att det blir en optisk synvilla som gör så att näsan ser mindre ut när kinderna är fylligare? Ja det är enbart du, kanske några Bellahaters, som tycker det ser ut som ”köpta” kommentarer. Men nej du har nog fel, du cyklar, men däremot så är det ju mycket samma personer som ofta kommenterar så då blir det ju så naturligtvis.

   Svara

    Nej men nej!

    Svara

   Tycker också att det är något med hennes ögon. ☹

   Svara

   Jag håller med.

   Svara

  Självklart kom det någon form av häckel och smustkastning också ja… Så rolig du är som gör inlägg av kommentarer på blogg el instagram… Den där som är så ihärdig på Isabellas instagram med att jämföra hennes/Stylein/Ellos-kollektion/kläder med H&M är ju märklig – H&M kan liksom sälja kläder billigare för att de tillverkas på ett billigare sätt, ofta under mindre bra omständigheter, det är desssutom masstillverknig och då blir det lägre priser oavsett tyg och material.

  Svara

   Men byt ord från ”häckla” nån gång.

   Svara

   Berätta gärna hur bra stylein och Ellos tillverkning är så mkt bättre än HMs?

   Svara

   Jag hoppas att du får en ordbok i julklapp.

   Svara

   Och som ett brev på posten så kommer det ett ”försvar” från dig.

   Svara

    Och som ett brev på posten ska ”drevet” direkt gå till attack då någon ifrågasätter / ”försvarar” Bella mot den tröttsamma och elaka kritiken mot henne.

    Svara

     Någon = du. HAHA

     Svara

     Ja det är helt otroligt hur någon/några kan blir så upprörda och arga så fort någon försvarar Isabella och börjar skälla och narra. Soldaten/erna. Det var ju dessutom inte försvar av Isabella utan ifrågasättande gällande den personen som jämför HM med Ellos. Och ifrågasättande mot C och det är DÅ någon blir arg och direkt hugger, antagligen hon själv. Som ett försvar, en härskarteknik.

     Svara

      Ändå skönt att du köper Bellas kashmir rakt av utan kritik!

      Svara

   Förklara gärna dissen med att IL inte retuscherar sig smalare?

   Svara

    Läste bara du dit i inlägget så kanske du ska läsa igenom hela inlägget.

    Svara

    Det kändes väl mest som att inlägget är menat att diskutera ILs utseende, och huruvida hon retuscherar sig eller inte. Ganska sunkigt gjort. Sedan följs det av att visa en vinklad instagramkommentar som är menad att sänka Isabella/Stylein och Ellos. Lågt. Ingen är tvingad att köpa deras kläder, det är valfritt. Vill man handla på H&M så gör man det, vill man handla på Ellos så gör man det.

    Svara

     SMFH ;/
     Anonym ovan, så du tycker att Isabella vanligtvis postar/lägger ut bilder/kort som är naturliga och verklighetstrogna? Som att stå och slänga med håret i en hotellkorridor , iförd balklänning ?

     Svara

     Problemet tycks väl vara att Ellos handskas lite vårdslöst med information om vad plagget är tillverkat av medan H&M var ärliga och hade bättre kvalité till billigare pris.

     Svara

      Eller så kanske det är så att H&M inte är helt ärliga.

      Svara

   Håller faktiskt med om att det var väldigt tråkigt att avsluta inlägget med något negativt. Om det gör så ont att säga att någon man ogillar gör något bra så kan man väl lika gärna strunta i det?

   Svara

    Helt rätt ❤️

    Svara

    Jag tyckte det var jätteviktigt att uppmärksammas, fult att sälja viskos som kashmir osv.

    Svara

     I så fall borde C tagit det i ett eget inlägg. Nu ser det mest ut som att hon inte kan unna Bella ett helt positivt inlägg utan måste avsluta med något negativt. Annars hade C kunnat låta bli att skriva om bellas icke-retuschering helt och hållet och bara tagit upp det jätteviktiga ämnet om andelen kashmir i styleins polotröjor.

     Svara

      Visst hade jag kunnat göra så, det har du helt rätt i. Men jag ville inte skriva ett inlägg till om Isabella då många uttryck att det varit för många, så därför la jag in det i samma inlägg som redan handlade om Isabella.
      Ibland går det att göra så och resultatet blir kanon men här är kanske ämnena lite väl långt ifrån varandra?
      Tack för feedback – det blev kanske inte så lyckat den här gång?

      Svara

       Ja jag kan se varför du gjorde så, jag tror kanske att det var en positiv och en negativ grej som gjorde att det kändes lite falskt. Hade det varit två negativa grejer (eller två positiva, men ett sånt inlägg är nog inte så lätt att få till) hade jag nog inte reagerat.

       Svara

        Ja, de båda ämnena borde ha varit mer lika och gått i samma ton för att inlägget inte ska tolkas som falskt. Tack för feedback!

        Svara

   Du är ju så dum att du utan tvekan skulle kunna sälja glasögon och pennor åt blinda.

   Svara

    Vem ?

    Svara

   Jag tror inte ett dugg på att H&M har sämre omständigheter i sin produktion än Ellos. Däremot har du helt klart en poäng i att H&M producerar betydligt större kvantiteter och därmed kan hålla ner kostnaderna. Jag tycker dock att det bedrägligt att saluföra dem som Ull&Kashmir när de till största del består av polyamid.

   Svara

    Verkligen. Hur dumma tror de att deras kunder är? Så uppenbart fult gjort.

    Svara

  Tänker att den som skrivit kommentaren inte behöver betala för någonting, det är ju bara välja att inte handla.
  Och om de hellre stöttar H&M och tycker deras saker är snyggare så kör på det vetja.

  Svara

  Hur går det med visum? Agencyn? Lägenheten i New York? Stiftelsefesten? Varför finns det inte någon registrerad stiftelse? Blir det någon pool innan jul? Är lånebåten tillbakalämnad? Ska huset säljas för att det är för dyrt? När får uppdragsgivarna se äkta siffror på trafiken? Vad hände med klimatkoordinatorn som skulle anställas?

  Så många frågor.

  Svara

   Du måste ha ett innehållslöst live om de är frågorna som upptar din tid.

   Svara

    Lägg ner din tönt. Till skillnad från dig kan de flesta av oss hålla mer än en tanke i huvudet.

    Svara

    Sa hen som bevisligen har så lite att göra att tid finnes att besvara andra innehållslösa personer.

    Svara

    Ägna dig åt det svenska språket istället för att vara dryg. Du skriver nämligen som en kratta.

    Svara

     Tungt argument från en retoriker.

     Svara

    Sitt inte längst bak i klassrummet.

    Svara

   Visumet skulle väl bli klart i oktober så det återstår att se, tror Bella ligger lågt med att tala om USA just nu för att öka chanserna att få visum. Lägenheten finns väl inte så mycket att säga om i och med att hon inte kan bo där för tillfället. Agencyn verkar ju vara igång då de skulle lansera något snart. Klimatkoordinatorn är numera generalsekreterare i stiftelsen, som ska ha sin fest i oktober. Hoppas det svarade på några av dina frågor. Personligen tror jag att allt är igång, men tror inte att det kommer gå så bra för varken agencyn eller stiftelsen. Men det återstår att se.

   Svara

    Vadå inte verkar bo där? Hon är ju i Sverige för att hon inte har något visum och för att hon har blivit tillsagd att inte åka över till USA förrän det är klart.

    Svara

     Sorry, svarade totalt fel!

     Hittar ut själv, hejrå.

     Svara

   Idag skriver hon att hon har möjligheten till ett enormt förvärv och antyder att USA därmed är glömt om det enorma förvärvet går igenom. Vad betyder enormt förvärv?

   Svara

    Hur vet du att det enorma förvärvet inte handlar just om USA?

    Svara

    Att hon ska gifta sig med sin hunk. (Det kommer aldrig att ske, sorry Bella.)

    Svara

     Förvärv handlar iof sällan om hunk…

     Svara

      Byt ut ”hunk” mot ”plånbok”. Bättre?

      Svara

    Va?! Spännade, måste in och läsa på hennes blogg.

    Svara

    Skulle tippa på att hon ska köpa ett annat bolag. Eller fastighet. Har inte hört förvärv i annan kontext.

    Svara

   Så många frågor, och inget svar.

   Svara

  Typ relaterat. Är det inte SJUKT att Pingis klämmer in reklam i samtliga instastories just nu?

  Svara

   Det har hon alltid gjort sen en väldigt lång tid tillbaka

   Svara

    Och alla saknar reklammarkeringar.

    Svara

   Folk här delvis verkar ha höga förväntningar på Pingis?
   Varifrån kommer det?
   Pingis är precis samma skrot och korn som Bella och är även en känd fuskare som kopierat texter hon skrivit m.m.

   Svara

    Känd fuskare? Det var väl en text EN. Linnea Claesson har ju tydligen också kopierat texter och Alexandra Pascalido. Finns många som isf kan kallas fuskare, finns ju vissa bloggare som kopierat andra bloggare också osv.

    Svara

     Ja, men nu var det Pingis vi pratade om. Håll dig till ämnet.

     Svara

     En är en för mycket

     Svara

  Hymn…. Tycker det är lika vilseledande att plastikoperera sig till vad som på naturlig väg är helt ouppnåeligt, men ändå utåt sätt ändå påstå att man är naturlig. Syftar då på hennes bröstoperation.
  Absolut man behöver inte gå ut med alla detaljer alltid bara för att man är influencer, men för mig är det precis lika illa att redigera sina bilder och vara oärlig med det, som att plastikoperera sig och basunera ut bilder på det resultatet? Tror det förstör folks uppfattning om hur ett par bröst som ammat två barn ser ut precis lika mycket som redigerade bilder skulle göra.

  Svara

   När påstod hon att hon är naturlig?

   Svara

    Tycker bla detta mycket tydligt talar för hennes ideal att vara stolt över sig själv och naturlig som hon tidigare stått för:
    ” För min del spelar det ingen större roll om brösten korvar sig lite, hade jag gjort det så hade jag antagligen inte visat upp det för en miljon människor. Jag har en väldigt avslappnad inställning till mitt yttre. Det är kul att känna sig vacker, men känslan av att vara vacker har inget med bröstens form eller magens mjukhet att göra. [….]
    Däremot att operera brösten skulle jag aldrig någonsin göra. Det kommer säkert komma dagar i framtiden då Gillis och Sally är osäkra på sina kroppar, ska jag sända ut då att det bara är något att ”fixa”? Lägga sig under kniven och sedan är allt bra? Jag tycker inte det. Om de vill plastikoperera sig som vuxna, fine men idealet ska inte ha kommit från deras egen mamma.”
    https://www.isabellalowengrip.se/2016/05/26/att-vara-en-forebild/

    Svara

    Hon har ju gjort ett stort nummer tidigare av att hennes bröst är naturliga och hängiga men att det är TOPPEN och inget som skulle bekomma henne?

    Svara

     Det är många år sen. Igen, när påstår hon att hon är naturlig? Hon är ingen förespråkare för det naturliga.

     Svara

      Många år sen? 🤔😳 2016?

      Svara

       När Bella ibland har ”använt en produkt i evigheter” och hon har använt den nåt år så….

       Svara

     Har hon påstått att de är naturliga efter den här eventuella operationen?

     Svara

      Nej det har hon inte, och ingen här har bevis på att hon opererat sig. Inte säkert hon har, bröst kan växa iom viktuppgång och hon har alltid tjocka vadderade bh:ar på sig. Men även om hon skulle ha opererat sig så är det inget hon gått ut med och påverkar andra till att operera sig och inte vara nöjda med sina kroppar. Hon har inte gjort det i samarbete och inte uppmanat till det med rabattkod iaf. Alla kan ändra sig och har rätt till det och rätt att göra som de vill. Sluta leta fel, sluta vänd allt till fel, sluta skamma henne för allt.. börjar bli löjligt.

      Svara

       Haha du vet t.o.m.att ”hon alltid har tjocka vadderade bh:s på sig”?! 😂😂😂

       Svara

        Fast det har hon ju. Operation eller inte. Finns ju flera bilder där det syns igenom kläderna att hon använder det?

        Svara

        Det ser man ju, inget konstigt. Det ser väl du också 20:32 att hon har vadderade bh:ar på sig. På någon bild såg hon ut att vara utan bh och då såg brösten hängiga ut. Så nja vet inte om hon opererat eller fått större bröst av viktuppgång, och så lyfter och förstorar ju vadderad bh.

        Svara

       Vore roligt att veta varför du blivit besatt av just Bella.

       Svara

       Bella brukar ibland lägga upp träningsvideos och på vissa av dessa filmer syns det tydligt och klart utan något som helst tvivel att hon har opererat sig. Hon lägger alltså upp bevis helt själv, det är bara att kolla för den som tvivlar eller annars är intresserad. Hon har en komplikation som syns vid träning och den komplikationen kan man bara ha om man opererat sin bröstmuskel och lagt in någonting under bröstmuskeln.

       Jag har samma komplikation.

       Svara

        Vad är det för komplikation?

        Svara

         Muskelpåverkan

         Svara

         Här är en film på hur muskelpåverkan kan se ut för vissa. Jag har det bara när jag kör bänkpress och dylikt och det är i dessa övningar man ser att Bella har en lindrig, men dock uppenbar muskelpåverkan.

         Svara

          Men det där kunde jag göra innan jag opererade mina boobisar.
          Inget bevis på att de är opererade, även om jag också tror så är fallet.

          Svara

           Precis det där bevisar inget. Sett när hon tränar och det finns inget som då bevisat att hon gjort operation. MEN so what om hon gjort det, vad spelar det för roll. Finns många som har opererat brösten. Inget skamligt eller fel med det. Det är upp till henne om hon vill operera sig eller ej.

   Brösten verkar i alla fall inte vara oetisk spons, om man ska se det på den ljusa sidan 🙂 Sen att hon kör på som vanligt med sin strategi att ignorera tills det ’blåser över’, bilderna talar ändå sitt tydliga språk att hon ändrat sig gällande att vara naturlig och inte lägga sig under kniven. Att hon ändrar åsikter från en dag till en annan är inget nytt under solen

   Svara

    Tycker inte det är en dag till en annan när det gått flera år. Man ändras ganska mycket åren mellan 20 och 30. Jag tycker inte Bella säger varken det ena eller det andra, tycker hon är neutral när det gäller utseendefrågor. Hon skriver mer om kläder, smink osv än om kroppen i sig

    Svara

   Men lägg av. Massa dag fixar massor av kvinnor brösten, vem tror du liksom att du är som vill få rätt att veta vad någon gör ned sina intima delar? Sen finns även perfekta bröst, men det kanske du inte bör tänka på för du kommer nog må alldeles för dåligt.

   Svara

  Många bra och roliga inlägg på sistone!

  Svara

   Håller med 🙂

   Svara

   Synd bara att det ska huggas till både höger och vänster 😏

   Svara

    De som vill kan ju läsa Damernas värld.

    Svara

   Jättekul med krig på bloggen. 🙄

   Men Camilla verkar nöjd. 💰

   Svara

  Hon använder visst Facetune.
  Kolla Flashbacktråden, sida 681
  #8169
  #8170

  Go girl! 😊👍

  Svara

  Tycker att hennes utseende på bloggen och IG har ändrats de senaste månaderna. Hon är på bilderna kortare än tidigare och mera normal. Ansiktet är inte lika långsmalt = mindre photoshop? Synd att de inte hade en modell på bild som bär storlek 56. Hutlöst dyra plagg för den kvaliteten.

  Svara

   Hon har gått upp några kilon, därav ändrat proportionerna.

   Obs. Jag lägger ingen värdering i det, bara konstaterar.

   Svara

  By Proxy planeteringen om den egna bloggens storhet räcker väl ganska långt. Från sidan bloggfavoriter: ”Isabella Löwengrip
  Isabella Löwengrip som länge varit känd under bloggnamnet Blondinbella driver för närvarande Nordens största blogg. ”
  På sidan Bloggfeed är Isabella första blogg och Kenza trea. Troligen är det inte sidorna själva som skrivit detta utan helt synkront utan här har nog Isabella löwengrip ett finger med i bilden, för att inte säga hela handen.

  Men om uppgifterna kring den svenska statistiken kommer ut, så förstår varenda en att hon definitivt inte kan vara den största bloggaren en norden. Men visst sina kläder kanske hon inte retuscherar i storkelen men mycket annat.

  Svara

   ”Troligen” är det inte sidorna själva som skrivit utan ”nog” har IL ett finger med i spelet? Du får nog jobba lite både på argument och research.

   Svara

    Varför tror du det?

    Svara

    Du menar väl ändå inte att någon annan än Isabella Löwengrip kommit på att påstå att Isabella Löwengrip har nordens största blogg?
    -Vart är i så fall den analysen? Vart är i så fall den statistiken?
    -För att kunna säga det måste du ha tillgång från samtliga av nordens största bloggar, förfaller någon av uppgiftslämnarna ha det?
    -NEJ!
    Trovärdigheten ökar heller inte när flera av de sidor som länkar henne gör det på liknande maner. Är du rädd för att kolla själv?

    Jobba lite på argument, research men även logiken! Puss och kram 🙂

    Svara

  nU skall tydligen fokus dras från stora USA satsningen till rykten och spekulationer om det enorma förvärvet som hon kanske skall göra, kanske är det att ta över Pingis andel i kräm bolaget.

  Svara

   Ah, det där låter troligt. Knappast att Pingis vill ha med Isabella Löwengrip att göra de kommande åren.

   Svara

  Gabjoss är redan ute efter en tatuerare för att täcka sin tatuering gjord för F. Varför lägga ut på story så att alla (även han) kan se? Googla som vanliga dödliga.

  Svara

   Och bilen säljs i morgon…

   Undrar verkligen vad som hände som förorsakade det här bryska uppbrottet.

   Svara

   Tycker det är obehagligt hur mycket hon uppdaterar. Kanske är väldigt privat person men – nu kommer snart mäklare, nu ska vi sälja bilen, tatuerare för att täcka kärlekstatuering. Shit.

   Svara

    Hon verkar sårad bara.

    Svara

    Hon kanske inte mår så bra pga det inte blev som hon ville 🙁

    Svara

  Fast om man operar sig behöver man väl i te retuschera. Ska hon ha credd för att hon inte retuscherat sig smalare (vilket jag förresten visst tror att hon i perioder gjort) när allt annat är retuscherat och opererat? Och facetune ser väl alla att hon gör?! Inte just nu kanske men när utseendet var som mest på tapeten för en tid sen var det ju inte direkt skärpa i bilderna

  Svara

  Tycker inte hon förtjänar positiv uppmärksamhet för att inte retuschera. Hon är normsmal och pendlar lite upp och ner, inget intressant öht där. Däremot tycks hon, om jag sett rätt på bilderna, ha opererat ansikte och bröst. Så någon förebild är hon väl inte? Hon såg ju bra ut innan liksom, fattar ej operationerna alls. Ang stort förvärv som hon nu skriver om: USA-satsningen har garanterat skitit sig, och nu satsar hon på typ Ellos eller nåt.

  Svara

  ”Børk! Børk! Børk!” Den som vet, vet.

  Svara

   Vadå? Svenska kocken?

   Svara

  Hannalicious la upp ett samarbete där hon gör reklam för tandblekning för en stund sedan. Gick in på företagets hemsida och ser att de raderat ALL information som har att göra med tandblekningens ingredienser och innehåll… Haha, får jag gissa att även detta företag säljer tandblekningar med alldeles för mycket väteperoxid (nu till 50% rabatt dessutom!), och att de snabbt som attan raderat all information som skulle avslöja detta? Min kommentar om detta blir inte godkänd på Hannas blogg, och tjejen som skrivit en liknande kommentar innan mig har fått sin kommentar raderad…

  Svara

  Tror förvärvet är ett nytt hus eller lägenhet som presenteras som en fantastisk investering när det egentligen är att sälja det dyra huset som hon inte längre har råd med.

  Eller ett köp av pingis del av löwengrip som gör att hon måste ge upp New York

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.