Hur många kunder har Kniv-Micke lurat på pengar egentligen?

Både Kniv-Micke och Isabelle Strömberg har anklagats för att ha lurat potentiella kunder på pengar – här skrev jag om ett tillfälle som både Micke och flickvännen Isabelle var inblandad i.
Nu verkar detta ha hänt igen – kunden har ombetts skicka en deposition för ett tatueringstillfälle som Micke sedan bokar av, varpå kunden ombeds skicka ännu mer pengar så att han kan köpa medicin, då den redan skickade depositionen använts för att betala hans hyra.
Den här kunden tröttnade och lackade ur samt bad Micke boka av tiden och behålla de pengar hon skickat honom eftersom hon insåg att det inte skulle bli någon tatuering.
Kanske lika bra det?

Den här kunden har inte hört talas om att Kniv-Micke gjort detta tidigare förrän det var försent och pengarna redan skickats till honom, men jag börjar ana att det kanske finns fler där ute som gjort detta, men som kanske skäms för att de känner sig godtrogna eller liknande?
Gör inte det, det är Micke som ska skämmas, så har du drabbats av samma eller liknande sak av Micke och/eller hans flickvän – hör av dig till mig då på kontakt@bloggbevakning.se

227 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilken luffare han är ?

   Det var det första ordet jag tänkte när jag läste ovan.

   Btw. Han bor väl ihop med Isabella? Och har inte råd att köpa ipren? Då rekommenderar jag att man frågar sin flickvän om piller, grannarna om piller eller i värsta fall åker till sin VC och berättar att man inte har råd att köpa värktabletter.

    Polisanmäl omgående om ni skickat pengar utan att ha fått det ni betalt för. Bedrägeri är brott som jag av egen erfarenhet vet att polisen utreder ordentligt. Min förövare fälldes i domstol med mejlkonversation, swishöverföring samt utdrag från personens bankkonto på swishöverföringen som polisen begärt från banken. Ofta är det många personer som luras.

    Så det lönar sig verkligen att anmäla bedrägerier.

   Nu har han ”frågestund” på sin instagram.

   Varför är det ok att skriva att folk eventuellt blivit lurade på pengar av Micke men det blir ett jävla liv när bland andra jag skriver här hur en idiot ”säljer” kläder och väskor på insta?

   Är han missbrukare av något slag?

    Det har väl framkommit under flera års tid? ??

   Det är hemskt att oskyldiga personer ska behöva bli bestulna på pengar, men tycker samtidigt att din kommentar är väldigt okänslig. Micke mår troligtvis inte bra psykiskt, vilket han själv skrivit om flera gånger. Helt otänkbart är det inte heller att han har ett missbruk. Exempel på hur vården hanterar personer med problematik av det här slaget finns det många av…. Risken att du bara slussas runt mellan vårdinrättningar utan rätt hjälp är stor. Jag tycker bara allt är sorgligt.

   Givetvis rättfärdigar inget av detta att han stjäl pengar eller lurar andra, men allt är inte svart eller vitt… Att kalla någon som uppenbart mår dåligt på alla möjliga sätt för luffare känns inte rättvist.

    Jag önskar verkligen att både han och Isabelle får den hjälp de behöver för att må bra. Framförallt att Knivmicke blir så bra att han kan vara en pappa åt sina barn. Samtidigt vet jag hur viktigt det är att inte sluta hålla folk ansvariga för att de har missbruksproblem.

    Så för att man har det jobbigt psykiskt och missbrukar så ska man då få lura andra på pengar? Det är inte ett dugg synd om honom… herregud. Han är en vuxen människa.

  Men får man ens göra så, ska man inte redovisa pengarna när man har eget företag ? Han verkar ju bara ta dom rakt i fickan och använda direkt

   Tänkte precis samma sak, vet inte hur det funkar men låter väldigt konstigt?!

   Alla händelser i en firma ska registreras (kvitton) och bokföras. I detta fall rör det sig om att han tar emot pengar svart.

    Har han ens enskild firma eller så..?

     Nej det verkar inte som att han är en del av något företag… (är i så fall att han verkar hyra (?) in sig i en kompis studio)

      Det ska han va om det ska vara rätt och riktigt! Betala inkomstskatt ska han också göra

       Ja. Men det gör han inte. Han använder upp pengarna direkt

          Tror inte att han är skriven i Sthlm utan hos anhörig i en annan del av Sverige.

           Svårt att tipsa utan adress. Kan man ange isabelles adress? Han bor väl där? https://www.ratsit.se/19930904-Monica_Isabelle_Stromberg_Johanneshov/8iVsVkitkv690aO3U4IHHhcyc9ceF3P7jL6aK7dYNh4

           Här är hans adress om ni ska anmäla till skatteverket. Någon kanske kan kolla upp hans personnummer?
           https://www.hitta.se/michael+sj%C3%B6berg/skepplanda/person/LTllsmnO1H

           Vem är Emmeli som är skriven på Isabells adress?

           Anonym 12:41
           Högst oklart vem Emeli är. Hon kanske äger lägenheten?

     Finns inget bolag registrerat på honom enligt allabolag.se

   Om han har enskild firma får han ta alla pengar han får in och spendera dem precis som han vill – men han måste givetvis bokföra intäkten och skatta för den senare.

    Självklart får man gör vad man vill med pengarna i ens firma men han måste fortfarande skatta på dom och om det uppstår skuld i företaget är han personlig ansvarig

     Plus ganska bisarrt och oproffsigt att (utöver det EXTREMT bisarra och oproffsiga i att tigga förskott öht) berätta för kunden vad man använder pengarna till.

     Tänker börja maila kunder ca:
     ”Tack för betald faktura, köpte gummistövlar till barnen för pengarna, de behöver också vinterskor så fint om du kan slänga in en tusing till!”

     Han verkar ju också med sitt ? tycka sig vara otroligt duktig som betalat hyran…

      Alltså kan folk bara sluta tatuera sig hos honom han borde inte uppmuntras

     Inte om han har enskild firma. Där finns ingen ”skuld till företaget” eftersom han ÄR företaget.

    Finna inget bolag registrerat på honom.

  Lustigt vad han blir sjuk hela tiden.

   Det är väl inte så konstigt. Han har gått ut med att han är bipolär. Då behöver man ett strukturerat liv utan alkohol/droger för att må bra. Så sorgligt att han med största sannolikhet hade kunnat leva ett bra liv med sina barn om ha haft rätt medicin, miljö och stöttning. Nu verkar allt bara gå utför. Depressionerna som kommer med en obehandlad bipolärdiagnos är inte sällan dödliga. Isabelle verkar ju också ofta må dåligt. De borde verkligen söka hjälp och försöka få ordning på sina liv istället för att hänga på Instagram och tigga pengar. Dessutom finns det två barn som behöver sin pappa.

    Den här gången ”behövde” han dock ipren…

     ”Ipren”för 300:- ?

    Har själv en vän som är bipolär, som också självmedicinerat med alkohol och droger emellanåt. Det är hemskt att se på, och jag börjar bara undra om Micke inte har några vänner/familj som faktiskt bryr sig om honom?

     De kanske har försökt och försökt och ställt ultimatum utan att det hjälpt.

      Precis. Som anhörig finns det bara så mycket man kan göra om missbrukaren inte själv vill ta emot hjälpen.

      Även om jag hade bundit fast min far i en stuga i skogen tills han var avgiftad så hade han bara börjat igen vid första bästa tillfälle.

      Ibland är det bästa att bara vända missbrukaren ryggen och be för att hen själv kommer till insikt och vågar möta sina demoner.

     Jag har själv en bror som är bipolär och som fick sin diagnos när han var en bra bit över 30.
     Han har självmedicinerat sen han var 14 och åkt in och ut på avgiftning. Han har en familj som bryr sig och speciellt pappa. Min pappas liv har kretsat runt min bror sen han var nyfödd typ. Nu är han närmare 40 och bor hemma igen och min pappa har inte hjärta att kasta ut honom.
     Det är verkligen inte så enkelt att fråga sig om människor som dessa inte har familj som bryr sig, många av dom har det med det går fortfarande åt helvete och de närmaste blir ofta nerdragna i skiten. Självklart tycker jag synd om Micke och önskar honom och alla i hans närhet allt gott, men så som han och hans flickvän raggar kunder som de sen lutar av pengar på är självklart oacceptabelt.

      Gällande din pappa och din bror, det kallas medberoende. Kolla upp det, han hjälper inte sin son, han bidrar till missbruket.

  Verkar som han jobbar svart.

  Klart det är olagligt. Självklart får man inte ta folks pengar hur som helst. Behöver inte vara något frågetecken/parenteser på det. Har man ingått ett köpeavtal så ska det hållas eller så ska man få pengarna tillbaka. Annats är det bara att anmäla för stöld.

   Exakt. Deponin är ju hans att behålla om kunden inte avbokar och inte dyker upp. Han kan ju inte avboka och ändå behålla deponin.

    Hahah, deponin…

     Förlåt, jag blandar ihop ord ibland. Har inte svenskan från födsel och här blev det visst fel ?

      Nej, förlåt, menade inget dumt, tyckte bara det lät roligt! ?

    Han kan inte avboka och ändå behålla avfallsförvaringen? ?

     Men det var väl endå ”kunden” som avbokade 2 timmar innan utsatt tid?

      Nej?

   Jag funderar lite på (eftersom jag har noll koll på sådant här) om det som skrivs likt konversationen ovan räcker för att räknas som ingått avtal? För i så fall kan det ju inte vara annat än olagligt.

    Ja, mu tliga avtal är bindande och detta styrker att avtal ingåtts.

     Det muntliga avtalet styrks dessutom av den betalade depositionen, som han själv hänvisar till

  Jag känner bara… är detta en influencer? Varför bevaka sånt här skräp? Finns ingen vettigare att skriva om?

   Tycker du inte att det är bra att folk blir varnade för Kniv Micke? Så att de slipper bli blåsta på pengar .

    Ledsen, men jag tror att de som bokar Micke för en tatuering kommer att göra det oavsett. Är man minsta seriös som kund så ringer varningsklockorna långt innan man läser om honom här inne…

     Tycker det är skitbra att detta uppmärksammas så Micke och Isabelle fattar allvaret och inte kan lura folk i det tysta.

      Jag fattar inte varför han beter sig på det här sättet. Han är ju kapabel till att tatuera, så varför gör han det inte bara?

      Han är relativt offentlig och drar själv ner sitt namn i smutsen på det här sättet. Han gnäller om att livet är så hårt, men han har ju haft världens chans här att få en stadig inkomst.

       Droger.

        Klart att han knarkar, men med tanke på hur små tatueringar han gör så borde det ju inte vara så jobbigt att göra några varje dag och på så sätt få pengar

       Han är ju ett vrak. Han behöver hjälp om han någon ska kunna fungera vanligt.

     Tyvärr så är det många naiva tjejer som fortfarande ser upp till Isabelle och kanske då bokar tid hos hennes pojkvän eftersom hon gör reklam för honom hela tiden.

     Men alltså alla människor läser inte denna blogg.

      Nej, men ett rykte kan färdas till många och under lång tid!
      Så de som läser här kan berätta vidare för fler personer som i sin tur berättar vidare osv.
      Jag visade min kompis foton på Kniv Mickes tatueringar som jag sett här , för jag tycke att de bar så dåliga, fula. Han berättade om Kniv Micke på sitt jobb.
      Har aldrig någon berättat för dig vad de hört om en person eller ett företag !

   Exakt. Har ingen aning om vem han är och vill inte veta…

  Camilla! Skriv om Therese osmakliga reklam för Arbetsförmedlingen. Hur tänkte hon där?

   Men oj! Den var märklig på så många sätt.

   Nu är det ju inte thereses reklam utan arbetsförmedlingens reklam. Även bla Adam Tensta och Amelia Adamo är med.

   Obs, håller med om att reklamen kunde ha gjorts mer genomtänkt men blir lite missvisande att kalla det för Thereses. Låter som att det är ett samarbete som hon har utformat..

    Är Adam och Amelia sk ”influencers”? Nä precis, det är väl klart att Therese är mer relevant att ta upp här.

     Det var inte heller min poäng. Menade att det inte bara var ”Thereses reklam”.

   Kan vara så att hon inte heller fick se slutresultatet precis som tjejen som är modell för kroppen som visas. Tycker man ska vänta på uttalande innan man gör ett inlägg, det kanske inte blev som hon tänkt sig heller. Tanken lät ju säkert god på pappret.

    Ja, när man hör Nathalies version så är det inte orimligt att även Therese blev lovad något annat än slutresultatet.

     Tror samma. För jag vet med egen erfarenhet att AB (eller kometen eller vem som står för det, men det går via AB) gör ett jättefint arbete med att få ut folk med funktionsnedsättning osv i arbete och letar upp ställen som passar dem. Och det är ju något man vill stötta. Men det här slutresultatet blev ju bara helt fel.

      Eller egen erfarenhet låter fel, en närstående menar jag.

   Hade inte sett kampanjen så jag googlade den. Fick träff på svenska Youtubers (aldrig sett sidan tidigare) och scrollade några inlägg ner. Såg att de skrivit om att Jockes Lambo ligger ute till försäljning (!) och att de köpte villan på bolaget och hyr ut en del av den till sig själva för 25000 kr i månaden (med Breakit som uppgiven källa)

   Skulle gärna läsa mer om sådant här på Bloggbevakning också. Menar inte Jocke då, utan lite gräv och granskningar av hur influencers finansierar sin ständigt exklusiva livsstil. Gärna sådana som Lady Mandy Schulman, Bella m.fl.

  Om det kommer fram att fler personer blivit lurade på pengar på liknande sätt av honom så bör han ju stoppas. Driver han enskild firma? Han borde ju bli försatt med näringsförbud i så fall.

   Som någon skrivit ovan så verkar det som att han jobbar svart. Har inte hunnit hitta något om enskild firma :/

    Kunnat* skulle det vara (:

    Vem är det då man ”tipsar”? Skatteverket? Polisen?

     SKatteverket och i hans fall även hälsovårdsmyndigheten. Det sista tycker jag är viktigast ! Hur hanterar han sina instrument och rengöring. Scary! Han borde anmälas direkt.

      Helt sant!

     Finns en länk där man tipsar skatteverket anonymt högre upp.

   Låter som han är den nya Katrin ?

    Ja exakt min tanke. Det han håller på med är brottsligt

   Vi har han mannen från Blekinge som begått så mycket bedrägerier för flera miljoner, han fick väl näringsförbud samt fängelse. Han fortsätter Ju ändå…? ?

  Varför betalar hans flickvän om han nu inte har pengar…

   Varför betalar INTE* hans flickvän om han inte har pengar

    Om det nu är så viktigt med Ipren osv (vad nu det kan tänkas vara) så borde hon väl kunna stå för det och bjuda på det? Eller i alla fall lägga ut. Nej, det är nog inte så behövligt med just Ipren och dylikt. Kan mycket väl tänka mig att sannolikheten att pengarna går till något annat är stor.

     Verkar som även hon har ont om pengar.

     [Borttagen kommentar]

   Och sen när kostar Ipren 300 kr?

    Det tänkte jag med! Storpack?

  Undrar du på fullaste allavar ifall det han gör är olagligt?

   Ja så märklig kommentar om att det skulle vara oetiskt. Klart olagligt att behålla folks deposition om det är han som avbokar.

   Med tanke på att kunden här ovan avbokar tiden och säger till Micke att han kan behålla depositionen så tänker jag att hon på sätt och vis ”okejar” att inte få tillbaka sina pengar. Att det är ett ”bevis” på att just den här gången är mer oetisk än rent olaglig men jag kan ha fel…

    Var står det att det är okej att behålla pengarna?
    Det syns iaf inte i konversationen ovan. Och jag får lite känslan av att hon kanske inte är okej med det egentligen, utan bara krasst inser att pengarna är long gone och omöjliga att få tillbaka…

     Jag frågade kunden och det var hennes svar…

      Aha, okej! ?

       Varför gör du ett helt inlägg och hänger ut honom då? Ser ingenstans att han blåst kunden vilket du verkar framföra.

        Hahahahha åh jobba på bara…

    Du skriver ifrågasättandet om det är olagligt i samband med att du ber andra kontakta dig som varit med om liknande saker med Knivmicke, där de lämnat deposition utan att få vare sig en tatuering eller pengar tillbaka. Du länkar även till en kund han solklart lurat på pengar. Det framgår inte riktigt att du undrar ifall han gjort något olagligt med just den här kunden specifikt.

     Då är det jag som uttryckt mig otydligt… Ska genast ändra..
     Tack!

      Jag tycker mig se en väldigt positiv förändring avseende hur du formulerar dina inlägg, samt besvarar konstruktiv kritik bland kommentarerna. Jag gillar det verkligen – ger en mer harmonisk känsla till bloggen.

     Men snark ? Vad spelar det för roll hahahhaaha

      Om man vill att folk ska våga berätta vad de varit med om är det väl bra med tydlighet kring att det faktiskt är olagligt det han sysslar med och inte ha ett frågetecken runt det.

  Dags att sluta följa dessa losers kanske? Hur sjutton tänker man när man betalar in förskott på nåt sånt? Undrar bara?

   Exakt. Det säger sig väl självt att man betalar först efter tatueringen är klar.

    Depositionsavgift är väldigt vanligt bland tatuerare och piercare tex. Pga många avbok med kort varsel som givetvis leder till förlorad inkomst.

     Ja men ”du jag är sjuk kan du swisha lite för Ipren också”

  Hade aldrig låtit en så oseriös person tatuera mig. Om han inte kan sköta sitt företags ekonomi, då undrar man ju hur hygienrutiner sköts på arbetsplatsen?

   Det verkar inte som att han har företag…

    Ååh ännu bättre, riskera blodsmitta OCH betala svart! Gött…

     Blodsmitta? Hur? Alla tatueringsverktyg är ju steril packeterade och kastas efter användning.

      Men…! Ja, hygienrutiner inom vård, piercing- och tatueringsställen involverar givetvis att man använder handskar, och enbart använder verktyg som är sterilt förpackade och ej återvänds… Poängen är att en så pass oseriös person som denna Kniv-Micke som tar betalt svart, tigger pengar på nätet, och har ett före detta och eventuellt pågående missbruk inte direkt följer lagar eller hygienrutiner. Det är väl ingen hemlighet att man kan få en blodsmitta via tatueringsnålar? De som donerar blod måste vänta 6 månader efter att ha tatuerat sig på att få donera på nytt. Det finns goda anledningar.

  Fattar inte hur Isabelle inte skäms över sin pojkväns beteende. Jag hade typ begravt mig själv levande om min kille baxar och tigger online.

   Hon skäms inte pga den enkla anledningen att hon är med på det han gör.

   Fast hon har ju själv bett om pengar på sina stories så jag tror inte att det är ett problem dem emellan.

   Hon är ju med på grejen. Det här hon som tar emot pengarna via sin Swish och hon raggar även kunder åt honom på sin instagram.

   Jag som tyckte om Isabelle. Synd.

    Så Isabelle lockar sina följare via Instagram att boka tid hos denna luffare som dom senare stjäl pengarna ifrån?
    Fy fan vad lågt i sådant fall, det är väl också oftast väldigt unga människor som inte har koll som går till en sådan billig och medioker tatuerare. Värdelösa människor både han och Isabelle om detta nu stämmer.

    Isabelle om du läser detta så är det läge för ett klargörande gällande detta men framförallt. DUMPA DIN KILLE.

     Om det verkligen stämmer att Isabelle är med på detta bedrägeri så är det ett tydligt tecken på att hon missbrukar. I annat fall så är hon bara dum i huvudet.

    Jag blev så chockad när jag såg hennes senaste Youtube-video. Hon kunde ju knappt röra ansiktet. Även om de har varandra så verkar det livet de lever så tomt på nåt vis. Har också alltid tyckt om Isabelle och blir ledsen när allt verkar gå åt fel håll.

     Var tvungen att titta och herregud. Ingen seriös behandlare kan ju tillåta sina kunder att injicera så mycket fillers och botox.

  Han har ju INGEN skam i kroppen. Fy farao. Att bete sig så pinsamt och gränslöst måste ju bara betyda att det är något väldigt speciellt han behöver lura pengar av folk på för att finansiera…

  Så pinsamt, vilket vrak! Be kunder om pengar till Ipren och berättar sen att andra delen gick till hyran?!

   ”till Ipren”
   Pengarna går nog inte till Ipren…

  Var lever de här 2 människorna? Bor de ihop? Var ligger hans tatueringsstudio?
  ’Bara nyfiken’

   Dom bor i Stockholm, han är inneboende hos Isabelle som hyr lägenheten av sin bror. Vet dock inte var han tatuerar längre då det verkar som att han inte är kvar på Valhalla Bläck enligt kommentarer här.

  Vad är det för konstiga människor som vänder sig till han överhuvudtaget. Tycker varken synd om kund eller Micke. Wt människor.

  Skulle jag vara kunden skulle jag polisanmäla! Fast juste, jag skulle aldrig någonsin låta knivmicke tatuera mig, inte ens om JAG fick betalt ?

   Eller hur? Linjer som inte är raka, ingen skuggning.. Vem går ens till han.

    Undrar vad exet Annika tycker om sina spontant gjorda ansiktstatueringar nu…

     Just ja!! Nån som minns vad hon heter på instagram?

      @annikathasvefi

       Hon har skrivit ett långt blogginlägg om ”vägen tillbaka”. Huvva.

        Länk?

  Gillar hur han helt skamlöst berättar att han använt kundens deposition till hyran?
  Och ber om mer pengar? Innan tatueringen ens är gjord?
  Riktigt svinbeteende och skamlöst!

   Ipren kostar 20 kr på apotea. Det har han inte ens råd med alltså om detta nu skulle stämma. Usch så skamlöst alltihopa

    Apotea tar ju ett tag att få hem. Inte direkt att man beställer på nätet om man har ont i huvudet NU.
    Men ja, att inte ha råd med värktabletter som vuxen är rätt B.

     [Borttagen kommentar]

      Nej, svarade personen som tycker apotea är ett bra alternativ för värktabletter.

       Tror att den personen bara ville tala om hur mycket ipren brukar kosta och kollade enklast upp det på apotea.

     Inte ipren. Levereras samtidigt som morgontidningen. Men han har nog varken betalat hyra eller lagliga huvudvärkstabletter

   Om jag varit kunden hade jag av ren princip krävt tillbaka varenda krona av deponin.

    Att ge tillbaka pengar verkar inte vara något han sysslar med, oavsett hur mycket man ber.

     Då är det väl stöld o polisanmälan

    ”Depositionen”

  Har Micke köpt följare på Instagram? Han har 20,8 k men enbart 100 (ibland 200) likes på alla bilder och oftast bara en kommentar

   Tror det är många som följer dokusåpan micke utan att egentligen gilla personen.

   Han har många följare från back in the days när han var ihop med Sindy och var med i tv osv.

  Alltså så sjukt CRINGE vill slänga en skämskudde rakt l fejjan på han

  Är det du camilla som skriver till mej anonymt fast jag är canceropererad och använder öknamn. ??

   ?‍♀️

   Varför använder du öknamn då?

   Va?

   Jag vet inte vem du är och har inte skrivit någonting till dig före den här kommentaren.
   Krya på dig och jag hoppas du får en snabb konvalescens utan komplikationer från den här hemska sjukdomen.
   ???

   What?

   Herre jösses människa, ge dig nu! Du höll på så här på massor av bloggar för ett par år sedan också. Koppla ner från internet och gör något du mår bra av ist!

   Öknamn ?

   Tusse rå ?
   kanske dax för dig att boka upp en ny tid hos slipmästaren igen
   Din ”kniv”Micke lilla verkar tyvärr nämligen lika och ofräsch slipad som dina kommentarer
   Gubbis det är dax att ” kissa och lägga in sig”

  Betala aldrig i förväg för sådana saker! Tatueringar, hantverkare, vad som helst. Man betalar när jobbet är klart! Herregud, fick lite hjärtklappning ?

   Självklart kan man be om en deposition, det är en säkerhet för alla hantverkare för att slippa ha ett uppbokat schema och inga pengar inkommande. Vi har avbokning 24 timmar innan besök annars så faktureras hela beloppet och detta är för att folk ska tänka efter noga innan de bokar och fyller upp någons schema.

    Nu var det inte själva depositionen utan att han ville ha mer pengar sen.

    Nej du ska aldrig betala en hantverkare ens en deposition innan hen har utfört jobbet. Det är en av de första punkterna om du läser om att anlita hantverkare på konsumentverkets hemsida. En seriös hantverkare tar inget i förskott.

     (Däremot kan du så klart bli skyldig att betala en del om du inte avbokar i tid)

      Ja, deposition eller avbokningsregler, det är samma princip.

       Nej, i det ena fallet betalar du inget i förväg utan endast om du inte följer reglerna vid avbokning. Det är inte alls samma som att betala en del av kostnaden innan arbetet är utfört. Och att betala deposition för hantverk ska man vara ytterst aktsam med.

        ”Min” tatuerare tar alltid 50€ i avgift när man bokar en tid. Det får man ju sen tillbaka om man måste avboka tiden(i tid!!).
        Jag själv jobbade med naglar förr, och fakturerade då kunder som inte dykt upp/avbokade typ en timme före. Annars sitter jag ju där och stirrar i 1-2 timmar i onödan, då jag lika bra skulle kunnat boka in nån annan kund.

  Vilken kommun bor han i ? Var finns hans studio? Jag måste maila hälsovårsmyndigheten!

   Valhalla bläck. Valhallavägen i Stockholm.

    Nope, han hyr in sig i en annan lokal nu. Hans polare syr kläder eller något sådant i samma lokal

   Vad är det för myndighet? Inte hört talas om…

    hälsovårdsmyndigheten

     Men det finns ingen myndighet som heter så ?

      Det finns ju folkhälsomyndigheten men har ingen aning om det är dit man borde vända sig med ett sådant här ärende.

  Man kan ansöka pm betalningsföreläggande via kronofogden som privatperson om man anser att någon är skyldig en pengar.

  Det skulle jag rekommendera dom som blivit lurade av Micke.

  Vem som helst kan gå till apoteket och köpa värktabletter på faktura.
  På apotea kan man köpa värktabletter för 13 kr. Det kan man få hemlevererat samma dag.
  Det är ganska obvious vad som pågår och det är inte sjukdom.

   Vem som helst kan inte köpa på faktura om du har skulder hos kronofogden bla.

   Knivmicke kan nog inte köpa något på faktura. Det är absolut ingenting vem som helst kan göra.

  Skulle inte tatuera mig hos någon med det beteendet om jag så fick betalt för det. Så grymt oseriöst och man undrar ju vad han använder för produkter när han jobbar. ”Hoppsan hade inte råd att beställa nya varor, aja jag tvättar kunden med Yes.”

  Med tanke på hur ofta både Isabelle o Micke gör reklam för att han har lediga tider, så skulle jag aldrig nånsin tatuera mig hos honom. Man vill ju ha populära tatuerare!

   Dock är det vanligt att oseriös kunderna uteblir eller avbokar tätt inpå utsatt tid. Därav depositionsavgift.

  Häpen över att det ens finns folk som bokar tatueringstid hos honom?! Tar folk inte reda på bakgrundsfakta innan? En snabb googling hade väl fått vem som helst att dra öronen åt sig. Givetvis synd om dom som blir drabbade, men känns som att det hade gått att undvika.

  Att gå på Micke hjälper föga. Var besvärliga med Valhalla Bläck istället, så att de slutar ha med Micke att göra.

   Enligt kommentarer så är han inte kvar där utan tatuerar hos en polare som säljer kläder(?).

    OK. Låter minst sagt skakigt.

  Fan vad patetiskt. Tvivlar dessutom på att kund får kvitto och att han redovisar alla swishar han får. Skaffa ett riktigt jobb för fan.

  Fy vilken pinsam människa

  Hej!
  Isabella L skulle ju få klart visumet och flytten till USA i slutet av september. Det är den siste idag och jag ser inga tecken på någon flytt. Har jag missat något?

   Hon vågar inte släppa plånboken ur sikte. Så här, hon har inte direkt ”ensamrätt” till hunken, något som många tror.

    ?? Utveckla

     Många kommentarer i andra, mer interna kanaler, och då menar jag inte ”den andra sajten”.

   Hahahaha att hon ständigt kommer undan med ATT INGET BLIR AV??

   Verkar som om det blir allt trögare för Isabella Löwengrip att få saker ur händerna. Och det är snart dags för stiftelsemiddag, men någon stiftelse finns inte än … Kan bli en rolig höst.

   Det var en del som frågade sig hur hon skulle få ihop att vara med Erik om varannan vecka är i Sthlm med sina barn och varannan vecka i NY. Jag tror hon helt enkelt valt att finnas mer tillgänglig för Erik med förhoppning om en framtid som hans hustru.

    Trist då att Erik inte alls är intresserad av att gänga sig.

     Hur vet du det?

  Dessa luffiga pundare..
  Typiska exempel på missbruk, går över lik, manipulerar, ljuger och stjäler. Anmäl för fan!

   Fattar inte hur såna här kommentarer får stå kvar, utöver att Catharina verkar ha jävligt onice människosyn. Motsätter mig inte symptomen, de är ju vad de är vid en beroendesjukdom tyvärr. Det tillhör sjukdomsbilden att missbrukaren gör allt i sin makt för att få sin drog och att känslor, tankar och handlingar är sjuka.

   Men ”luffiga pundare”, kom igen? Vid vilken annan sjukdom omskrivs de sjuka med så vidriga ord? Framstår så jävla obildat och ökar s stigmatisering, utanförskap och skam.

    Är så jävla trött på att missbruk ska likställas med vilken annan sjukdom som Helst. Det GÅR inte att sluta ha cancer, eller ms eller liknande. Rent fysiskt går det att sluta missbruka. Jag förstår att du själv varit i en hemsk sits tidigare men missbrukare förstör livet för andra. Jag hade varit lugn med ifall min bror förstört bara sitt liv, men han har förstört hela familjens liv, sina barns liv, våra föräldrars liv, och vi har aldrig lämnat hans sida. Och jag håller med ts, det är exakt vad han är – en manipulerande lögnare som går över lik för att få det han vill. Han har skadat oss så mycket att jag typ hatar honom. Vi har gjort ALLT för att hjälpa till men det har gått så många år nu att vi orkar inte. Vi betalar fortfarande hans äckliga hyra medan han behandlar oss som skit. Vi har varit i kontakt med soc och sjukvård och han bar säger att vi är dumma i huvudet. Som du ser är jag fylld av ilska pga denna situation, men det går inte att dalta med folk hela livet när de förstör andras liv.

    Man är allt jävla skit man komma tänka sig vara om man stjäler och förstör för andra!!!

  Har haft pundare som grannar. Inte roligt.

   Likaså det här, att kalla beroendesjuka för pundare känns så jävla förlegat. Är man verkligen inte mer bildad och har mer medvetenhet och medmänsklighet än så?

   Nej, jag rättfärdigar inte Mickes handlingar. Eller någon missbrukares handlingar pga att de ofta är själviska och vidriga, men det är fortfarande sjuka handlingar och det är också jävligt vidrigt att benämna människor som ”pundare”. 90-tal ringde och vill ha tillbaka sin okunskap och nedlåtande människosyn tillbaka.

    ”Hej, kära beroendesjuka grannar! Nästa gång ni gör inbrott hos mig får ni så mycket stryk att ni inte kan göra fler inbrott. Men jag är i alla fall medmänsklig nog att inte kalla er för pundare.”

    Jag förstår att det gör ont när man har varit där och lyckats ta sig ut, och all kudos till dig för att du har gjort det. Men jag vet också att det är jäkligt lätt att ta till liknande uttryck när man ofrivilligt dras in i den världen utan att kunna påverka det. Mina missbrukande grannar har det säkert tungt som fan, men det är jävligt svårt att ha medkänsla när deras polare, som har suttit inne för mord, lever om i trapphuset så att jag fruktar för mitt liv. Jag lever med deras bråk och slagsmål bara för att de råkade bosätta sig där jag bodde. Sympatin har tagit slut.

  Jag har oxå betalat pengar till honom… för mella. Givetvis kom aldrig ngt mella.

   Synd på dina pengar men var väl kanske lika bra att det inte kom något ”mella”

    Vad är ”mella”?

     Melanotan skulle jag tippa på.

     Melatonin, det är inte droger droger/narkotia. Inte olagligt att inneha/bruka, men olagligt att sälja. Tas som nässpray eller spruta. För att bli brun lättare. Denna sort har ofta en del biverkningar. För att inte tala om att många ej fattar att man inte ens ska återanvända en spruta till sig själv, iaf inte nålen….

     Läkare kan skriva ut tabletter (en helt annan sort/sammansättning av melatonin) för sömnbesvär delvis, tex. Så det finns en del användningsområden (om det görs korrekt och lagligt dvs).

      Tror inte det är melatonin som åsyftas här utan barbiedrogen som gör en brun, melanotan.

      Melatonin (som enbart finns i tablettform) är kemisk variant av kroppens eget sömn hormon, är alltså inte samma sak som melanotan (inte heller samma substans med olika användningsområden utan två olika substanser)

   När började knivmicke sälja mello?

  Läste precis Annikas blogginlägg angående deras förhållande. Det var en jävla soppa…

   Vad heter hennes blogg?

     Tack

      Fin kommentar som står på inlägget.

      ”Varför skönromantiserar du hela storyn. Du var otrogen med 5 olika män och ljög Micke rätt upp i ansiktet trots det var han som betalade ALLTING för dig då du inte bidrog med 1 enda krona. Och sedan tröttnade han på dina lögner och slängde ut dig. Vilken person som helst hade gjort det som betalar allt för dig när du går knullar andra och ljuger om det!”

   Hon är en heroinpundare som försöker fiska uppmärksamhet genom deras kora förhållande som väl tog slut för typ 1 år sedan? ? pinsam brud.

    Korta*

  Har Sindys pappa fortfarande tillfällig vårdnad om barnen?

   Barnen är inte placerade hos sina morföräldrar.

   Barnen bor i forsterfamilj.

    Bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.