Hur många kunder har Kniv-Micke lurat på pengar egentligen?

Både Kniv-Micke och Isabelle Strömberg har anklagats för att ha lurat potentiella kunder på pengar – här skrev jag om ett tillfälle som både Micke och flickvännen Isabelle var inblandad i.
Nu verkar detta ha hänt igen – kunden har ombetts skicka en deposition för ett tatueringstillfälle som Micke sedan bokar av, varpå kunden ombeds skicka ännu mer pengar så att han kan köpa medicin, då den redan skickade depositionen använts för att betala hans hyra.
Den här kunden tröttnade och lackade ur samt bad Micke boka av tiden och behålla de pengar hon skickat honom eftersom hon insåg att det inte skulle bli någon tatuering.
Kanske lika bra det?

Den här kunden har inte hört talas om att Kniv-Micke gjort detta tidigare förrän det var försent och pengarna redan skickats till honom, men jag börjar ana att det kanske finns fler där ute som gjort detta, men som kanske skäms för att de känner sig godtrogna eller liknande?
Gör inte det, det är Micke som ska skämmas, så har du drabbats av samma eller liknande sak av Micke och/eller hans flickvän – hör av dig till mig då på kontakt@bloggbevakning.se

225 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilken luffare han är 🤮

  Svara

   Det var det första ordet jag tänkte när jag läste ovan.

   Btw. Han bor väl ihop med Isabella? Och har inte råd att köpa ipren? Då rekommenderar jag att man frågar sin flickvän om piller, grannarna om piller eller i värsta fall åker till sin VC och berättar att man inte har råd att köpa värktabletter.

   Svara

    Polisanmäl omgående om ni skickat pengar utan att ha fått det ni betalt för. Bedrägeri är brott som jag av egen erfarenhet vet att polisen utreder ordentligt. Min förövare fälldes i domstol med mejlkonversation, swishöverföring samt utdrag från personens bankkonto på swishöverföringen som polisen begärt från banken. Ofta är det många personer som luras.

    Så det lönar sig verkligen att anmäla bedrägerier.

    Svara

   Nu har han ”frågestund” på sin instagram.

   Svara

   Varför är det ok att skriva att folk eventuellt blivit lurade på pengar av Micke men det blir ett jävla liv när bland andra jag skriver här hur en idiot ”säljer” kläder och väskor på insta?

   Svara

   Är han missbrukare av något slag?

   Svara

    Det har väl framkommit under flera års tid? 🧐🙄

    Svara

   Det är hemskt att oskyldiga personer ska behöva bli bestulna på pengar, men tycker samtidigt att din kommentar är väldigt okänslig. Micke mår troligtvis inte bra psykiskt, vilket han själv skrivit om flera gånger. Helt otänkbart är det inte heller att han har ett missbruk. Exempel på hur vården hanterar personer med problematik av det här slaget finns det många av…. Risken att du bara slussas runt mellan vårdinrättningar utan rätt hjälp är stor. Jag tycker bara allt är sorgligt.

   Givetvis rättfärdigar inget av detta att han stjäl pengar eller lurar andra, men allt är inte svart eller vitt… Att kalla någon som uppenbart mår dåligt på alla möjliga sätt för luffare känns inte rättvist.

   Svara

    Jag önskar verkligen att både han och Isabelle får den hjälp de behöver för att må bra. Framförallt att Knivmicke blir så bra att han kan vara en pappa åt sina barn. Samtidigt vet jag hur viktigt det är att inte sluta hålla folk ansvariga för att de har missbruksproblem.

    Svara

    Så för att man har det jobbigt psykiskt och missbrukar så ska man då få lura andra på pengar? Det är inte ett dugg synd om honom… herregud. Han är en vuxen människa.

    Svara

  Men får man ens göra så, ska man inte redovisa pengarna när man har eget företag 😳 Han verkar ju bara ta dom rakt i fickan och använda direkt

  Svara

   Tänkte precis samma sak, vet inte hur det funkar men låter väldigt konstigt?!

   Svara

   Alla händelser i en firma ska registreras (kvitton) och bokföras. I detta fall rör det sig om att han tar emot pengar svart.

   Svara

   Om han har enskild firma får han ta alla pengar han får in och spendera dem precis som han vill – men han måste givetvis bokföra intäkten och skatta för den senare.

   Svara

    Självklart får man gör vad man vill med pengarna i ens firma men han måste fortfarande skatta på dom och om det uppstår skuld i företaget är han personlig ansvarig

    Svara

     Plus ganska bisarrt och oproffsigt att (utöver det EXTREMT bisarra och oproffsiga i att tigga förskott öht) berätta för kunden vad man använder pengarna till.

     Tänker börja maila kunder ca:
     ”Tack för betald faktura, köpte gummistövlar till barnen för pengarna, de behöver också vinterskor så fint om du kan slänga in en tusing till!”

     Han verkar ju också med sitt 🙌 tycka sig vara otroligt duktig som betalat hyran…

     Svara

      Alltså kan folk bara sluta tatuera sig hos honom han borde inte uppmuntras

      Svara

     Inte om han har enskild firma. Där finns ingen ”skuld till företaget” eftersom han ÄR företaget.

     Svara

    Finna inget bolag registrerat på honom.

    Svara

  Lustigt vad han blir sjuk hela tiden.

  Svara

   Det är väl inte så konstigt. Han har gått ut med att han är bipolär. Då behöver man ett strukturerat liv utan alkohol/droger för att må bra. Så sorgligt att han med största sannolikhet hade kunnat leva ett bra liv med sina barn om ha haft rätt medicin, miljö och stöttning. Nu verkar allt bara gå utför. Depressionerna som kommer med en obehandlad bipolärdiagnos är inte sällan dödliga. Isabelle verkar ju också ofta må dåligt. De borde verkligen söka hjälp och försöka få ordning på sina liv istället för att hänga på Instagram och tigga pengar. Dessutom finns det två barn som behöver sin pappa.

   Svara

    Den här gången ”behövde” han dock ipren…

    Svara

     ”Ipren”för 300:- 😅

     Svara

    Har själv en vän som är bipolär, som också självmedicinerat med alkohol och droger emellanåt. Det är hemskt att se på, och jag börjar bara undra om Micke inte har några vänner/familj som faktiskt bryr sig om honom?

    Svara

     De kanske har försökt och försökt och ställt ultimatum utan att det hjälpt.

     Svara

      Precis. Som anhörig finns det bara så mycket man kan göra om missbrukaren inte själv vill ta emot hjälpen.

      Även om jag hade bundit fast min far i en stuga i skogen tills han var avgiftad så hade han bara börjat igen vid första bästa tillfälle.

      Ibland är det bästa att bara vända missbrukaren ryggen och be för att hen själv kommer till insikt och vågar möta sina demoner.

      Svara

     Jag har själv en bror som är bipolär och som fick sin diagnos när han var en bra bit över 30.
     Han har självmedicinerat sen han var 14 och åkt in och ut på avgiftning. Han har en familj som bryr sig och speciellt pappa. Min pappas liv har kretsat runt min bror sen han var nyfödd typ. Nu är han närmare 40 och bor hemma igen och min pappa har inte hjärta att kasta ut honom.
     Det är verkligen inte så enkelt att fråga sig om människor som dessa inte har familj som bryr sig, många av dom har det med det går fortfarande åt helvete och de närmaste blir ofta nerdragna i skiten. Självklart tycker jag synd om Micke och önskar honom och alla i hans närhet allt gott, men så som han och hans flickvän raggar kunder som de sen lutar av pengar på är självklart oacceptabelt.

     Svara

      Gällande din pappa och din bror, det kallas medberoende. Kolla upp det, han hjälper inte sin son, han bidrar till missbruket.

      Svara

  Verkar som han jobbar svart.

  Svara

  Klart det är olagligt. Självklart får man inte ta folks pengar hur som helst. Behöver inte vara något frågetecken/parenteser på det. Har man ingått ett köpeavtal så ska det hållas eller så ska man få pengarna tillbaka. Annats är det bara att anmäla för stöld.

  Svara

   Exakt. Deponin är ju hans att behålla om kunden inte avbokar och inte dyker upp. Han kan ju inte avboka och ändå behålla deponin.

   Svara

    Hahah, deponin…

    Svara

     Förlåt, jag blandar ihop ord ibland. Har inte svenskan från födsel och här blev det visst fel 🙈

     Svara

      Nej, förlåt, menade inget dumt, tyckte bara det lät roligt! 😙

      Svara

    Han kan inte avboka och ändå behålla avfallsförvaringen? 😂

    Svara

     Men det var väl endå ”kunden” som avbokade 2 timmar innan utsatt tid?

     Svara

      Nej?

      Svara

   Jag funderar lite på (eftersom jag har noll koll på sådant här) om det som skrivs likt konversationen ovan räcker för att räknas som ingått avtal? För i så fall kan det ju inte vara annat än olagligt.

   Svara

    Ja, mu tliga avtal är bindande och detta styrker att avtal ingåtts.

    Svara

     Det muntliga avtalet styrks dessutom av den betalade depositionen, som han själv hänvisar till

     Svara

  Jag känner bara… är detta en influencer? Varför bevaka sånt här skräp? Finns ingen vettigare att skriva om?

  Svara

   Tycker du inte att det är bra att folk blir varnade för Kniv Micke? Så att de slipper bli blåsta på pengar .

   Svara

    Ledsen, men jag tror att de som bokar Micke för en tatuering kommer att göra det oavsett. Är man minsta seriös som kund så ringer varningsklockorna långt innan man läser om honom här inne…

    Svara

     Tycker det är skitbra att detta uppmärksammas så Micke och Isabelle fattar allvaret och inte kan lura folk i det tysta.

     Svara

      Jag fattar inte varför han beter sig på det här sättet. Han är ju kapabel till att tatuera, så varför gör han det inte bara?

      Han är relativt offentlig och drar själv ner sitt namn i smutsen på det här sättet. Han gnäller om att livet är så hårt, men han har ju haft världens chans här att få en stadig inkomst.

      Svara

       Droger.

       Svara

        Klart att han knarkar, men med tanke på hur små tatueringar han gör så borde det ju inte vara så jobbigt att göra några varje dag och på så sätt få pengar

        Svara

       Han är ju ett vrak. Han behöver hjälp om han någon ska kunna fungera vanligt.

       Svara

     Tyvärr så är det många naiva tjejer som fortfarande ser upp till Isabelle och kanske då bokar tid hos hennes pojkvän eftersom hon gör reklam för honom hela tiden.

     Svara

     Men alltså alla människor läser inte denna blogg.

     Svara

      Nej, men ett rykte kan färdas till många och under lång tid!
      Så de som läser här kan berätta vidare för fler personer som i sin tur berättar vidare osv.
      Jag visade min kompis foton på Kniv Mickes tatueringar som jag sett här , för jag tycke att de bar så dåliga, fula. Han berättade om Kniv Micke på sitt jobb.
      Har aldrig någon berättat för dig vad de hört om en person eller ett företag !

      Svara

   Exakt. Har ingen aning om vem han är och vill inte veta…

   Svara

  Camilla! Skriv om Therese osmakliga reklam för Arbetsförmedlingen. Hur tänkte hon där?

  Svara

   Men oj! Den var märklig på så många sätt.

   Svara

   Nu är det ju inte thereses reklam utan arbetsförmedlingens reklam. Även bla Adam Tensta och Amelia Adamo är med.

   Obs, håller med om att reklamen kunde ha gjorts mer genomtänkt men blir lite missvisande att kalla det för Thereses. Låter som att det är ett samarbete som hon har utformat..

   Svara

    Är Adam och Amelia sk ”influencers”? Nä precis, det är väl klart att Therese är mer relevant att ta upp här.

    Svara

     Det var inte heller min poäng. Menade att det inte bara var ”Thereses reklam”.

     Svara

   Kan vara så att hon inte heller fick se slutresultatet precis som tjejen som är modell för kroppen som visas. Tycker man ska vänta på uttalande innan man gör ett inlägg, det kanske inte blev som hon tänkt sig heller. Tanken lät ju säkert god på pappret.

   Svara

    Ja, när man hör Nathalies version så är det inte orimligt att även Therese blev lovad något annat än slutresultatet.

    Svara

     Tror samma. För jag vet med egen erfarenhet att AB (eller kometen eller vem som står för det, men det går via AB) gör ett jättefint arbete med att få ut folk med funktionsnedsättning osv i arbete och letar upp ställen som passar dem. Och det är ju något man vill stötta. Men det här slutresultatet blev ju bara helt fel.

     Svara

      Eller egen erfarenhet låter fel, en närstående menar jag.

      Svara

   Hade inte sett kampanjen så jag googlade den. Fick träff på svenska Youtubers (aldrig sett sidan tidigare) och scrollade några inlägg ner. Såg att de skrivit om att Jockes Lambo ligger ute till försäljning (!) och att de köpte villan på bolaget och hyr ut en del av den till sig själva för 25000 kr i månaden (med Breakit som uppgiven källa)

   Skulle gärna läsa mer om sådant här på Bloggbevakning också. Menar inte Jocke då, utan lite gräv och granskningar av hur influencers finansierar sin ständigt exklusiva livsstil. Gärna sådana som Lady Mandy Schulman, Bella m.fl.

   Svara

  Om det kommer fram att fler personer blivit lurade på pengar på liknande sätt av honom så bör han ju stoppas. Driver han enskild firma? Han borde ju bli försatt med näringsförbud i så fall.

  Svara

   Som någon skrivit ovan så verkar det som att han jobbar svart. Har inte hunnit hitta något om enskild firma :/

   Svara

   Låter som han är den nya Katrin 😂

   Svara

    Ja exakt min tanke. Det han håller på med är brottsligt

    Svara

   Vi har han mannen från Blekinge som begått så mycket bedrägerier för flera miljoner, han fick väl näringsförbud samt fängelse. Han fortsätter Ju ändå…? 🧐

   Svara

  Varför betalar hans flickvän om han nu inte har pengar…

  Svara

   Varför betalar INTE* hans flickvän om han inte har pengar

   Svara

    Om det nu är så viktigt med Ipren osv (vad nu det kan tänkas vara) så borde hon väl kunna stå för det och bjuda på det? Eller i alla fall lägga ut. Nej, det är nog inte så behövligt med just Ipren och dylikt. Kan mycket väl tänka mig att sannolikheten att pengarna går till något annat är stor.

    Svara

     Verkar som även hon har ont om pengar.

     Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

   Och sen när kostar Ipren 300 kr?

   Svara

    Det tänkte jag med! Storpack?

    Svara

  Undrar du på fullaste allavar ifall det han gör är olagligt?

  Svara

   Ja så märklig kommentar om att det skulle vara oetiskt. Klart olagligt att behålla folks deposition om det är han som avbokar.

   Svara

   Med tanke på att kunden här ovan avbokar tiden och säger till Micke att han kan behålla depositionen så tänker jag att hon på sätt och vis ”okejar” att inte få tillbaka sina pengar. Att det är ett ”bevis” på att just den här gången är mer oetisk än rent olaglig men jag kan ha fel…

   Svara

    Var står det att det är okej att behålla pengarna?
    Det syns iaf inte i konversationen ovan. Och jag får lite känslan av att hon kanske inte är okej med det egentligen, utan bara krasst inser att pengarna är long gone och omöjliga att få tillbaka…

    Svara

     Jag frågade kunden och det var hennes svar…

     Svara

      Aha, okej! 😊

      Svara

       Varför gör du ett helt inlägg och hänger ut honom då? Ser ingenstans att han blåst kunden vilket du verkar framföra.

       Svara

        Hahahahha åh jobba på bara…

        Svara

    Du skriver ifrågasättandet om det är olagligt i samband med att du ber andra kontakta dig som varit med om liknande saker med Knivmicke, där de lämnat deposition utan att få vare sig en tatuering eller pengar tillbaka. Du länkar även till en kund han solklart lurat på pengar. Det framgår inte riktigt att du undrar ifall han gjort något olagligt med just den här kunden specifikt.

    Svara

     Då är det jag som uttryckt mig otydligt… Ska genast ändra..
     Tack!

     Svara

      Jag tycker mig se en väldigt positiv förändring avseende hur du formulerar dina inlägg, samt besvarar konstruktiv kritik bland kommentarerna. Jag gillar det verkligen – ger en mer harmonisk känsla till bloggen.

      Svara

     Men snark 😂 Vad spelar det för roll hahahhaaha

     Svara

      Om man vill att folk ska våga berätta vad de varit med om är det väl bra med tydlighet kring att det faktiskt är olagligt det han sysslar med och inte ha ett frågetecken runt det.

      Svara

  Dags att sluta följa dessa losers kanske? Hur sjutton tänker man när man betalar in förskott på nåt sånt? Undrar bara?

  Svara

   Exakt. Det säger sig väl självt att man betalar först efter tatueringen är klar.

   Svara

    Depositionsavgift är väldigt vanligt bland tatuerare och piercare tex. Pga många avbok med kort varsel som givetvis leder till förlorad inkomst.

    Svara

     Ja men ”du jag är sjuk kan du swisha lite för Ipren också”

     Svara

  Hade aldrig låtit en så oseriös person tatuera mig. Om han inte kan sköta sitt företags ekonomi, då undrar man ju hur hygienrutiner sköts på arbetsplatsen?

  Svara

   Det verkar inte som att han har företag…

   Svara

    Ååh ännu bättre, riskera blodsmitta OCH betala svart! Gött…

    Svara

     Blodsmitta? Hur? Alla tatueringsverktyg är ju steril packeterade och kastas efter användning.

     Svara

      Men…! Ja, hygienrutiner inom vård, piercing- och tatueringsställen involverar givetvis att man använder handskar, och enbart använder verktyg som är sterilt förpackade och ej återvänds… Poängen är att en så pass oseriös person som denna Kniv-Micke som tar betalt svart, tigger pengar på nätet, och har ett före detta och eventuellt pågående missbruk inte direkt följer lagar eller hygienrutiner. Det är väl ingen hemlighet att man kan få en blodsmitta via tatueringsnålar? De som donerar blod måste vänta 6 månader efter att ha tatuerat sig på att få donera på nytt. Det finns goda anledningar.

      Svara

  Fattar inte hur Isabelle inte skäms över sin pojkväns beteende. Jag hade typ begravt mig själv levande om min kille baxar och tigger online.

  Svara

   Hon skäms inte pga den enkla anledningen att hon är med på det han gör.

   Svara

   Fast hon har ju själv bett om pengar på sina stories så jag tror inte att det är ett problem dem emellan.

   Svara

   Hon är ju med på grejen. Det här hon som tar emot pengarna via sin Swish och hon raggar även kunder åt honom på sin instagram.

   Svara

   Jag som tyckte om Isabelle. Synd.

   Svara

    Så Isabelle lockar sina följare via Instagram att boka tid hos denna luffare som dom senare stjäl pengarna ifrån?
    Fy fan vad lågt i sådant fall, det är väl också oftast väldigt unga människor som inte har koll som går till en sådan billig och medioker tatuerare. Värdelösa människor både han och Isabelle om detta nu stämmer.

    Isabelle om du läser detta så är det läge för ett klargörande gällande detta men framförallt. DUMPA DIN KILLE.

    Svara

     Om det verkligen stämmer att Isabelle är med på detta bedrägeri så är det ett tydligt tecken på att hon missbrukar. I annat fall så är hon bara dum i huvudet.

     Svara

    Jag blev så chockad när jag såg hennes senaste Youtube-video. Hon kunde ju knappt röra ansiktet. Även om de har varandra så verkar det livet de lever så tomt på nåt vis. Har också alltid tyckt om Isabelle och blir ledsen när allt verkar gå åt fel håll.

    Svara

     Var tvungen att titta och herregud. Ingen seriös behandlare kan ju tillåta sina kunder att injicera så mycket fillers och botox.

     Svara

  Han har ju INGEN skam i kroppen. Fy farao. Att bete sig så pinsamt och gränslöst måste ju bara betyda att det är något väldigt speciellt han behöver lura pengar av folk på för att finansiera…

  Svara

  Så pinsamt, vilket vrak! Be kunder om pengar till Ipren och berättar sen att andra delen gick till hyran?!

  Svara

   ”till Ipren”
   Pengarna går nog inte till Ipren…

   Svara

  Var lever de här 2 människorna? Bor de ihop? Var ligger hans tatueringsstudio?
  ’Bara nyfiken’

  Svara

   Dom bor i Stockholm, han är inneboende hos Isabelle som hyr lägenheten av sin bror. Vet dock inte var han tatuerar längre då det verkar som att han inte är kvar på Valhalla Bläck enligt kommentarer här.

   Svara

  Vad är det för konstiga människor som vänder sig till han överhuvudtaget. Tycker varken synd om kund eller Micke. Wt människor.

  Svara

  Skulle jag vara kunden skulle jag polisanmäla! Fast juste, jag skulle aldrig någonsin låta knivmicke tatuera mig, inte ens om JAG fick betalt 😂

  Svara

   Eller hur? Linjer som inte är raka, ingen skuggning.. Vem går ens till han.

   Svara

    Undrar vad exet Annika tycker om sina spontant gjorda ansiktstatueringar nu…

    Svara

  Gillar hur han helt skamlöst berättar att han använt kundens deposition till hyran?
  Och ber om mer pengar? Innan tatueringen ens är gjord?
  Riktigt svinbeteende och skamlöst!

  Svara

   Ipren kostar 20 kr på apotea. Det har han inte ens råd med alltså om detta nu skulle stämma. Usch så skamlöst alltihopa

   Svara

    Apotea tar ju ett tag att få hem. Inte direkt att man beställer på nätet om man har ont i huvudet NU.
    Men ja, att inte ha råd med värktabletter som vuxen är rätt B.

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Nej, svarade personen som tycker apotea är ett bra alternativ för värktabletter.

      Svara

       Tror att den personen bara ville tala om hur mycket ipren brukar kosta och kollade enklast upp det på apotea.

       Svara

     Inte ipren. Levereras samtidigt som morgontidningen. Men han har nog varken betalat hyra eller lagliga huvudvärkstabletter

     Svara

   Om jag varit kunden hade jag av ren princip krävt tillbaka varenda krona av deponin.

   Svara

    Att ge tillbaka pengar verkar inte vara något han sysslar med, oavsett hur mycket man ber.

    Svara

     Då är det väl stöld o polisanmälan

     Svara

    ”Depositionen”

    Svara

  Har Micke köpt följare på Instagram? Han har 20,8 k men enbart 100 (ibland 200) likes på alla bilder och oftast bara en kommentar

  Svara

   Tror det är många som följer dokusåpan micke utan att egentligen gilla personen.

   Svara

   Han har många följare från back in the days när han var ihop med Sindy och var med i tv osv.

   Svara

  Alltså så sjukt CRINGE vill slänga en skämskudde rakt l fejjan på han

  Svara

  Är det du camilla som skriver till mej anonymt fast jag är canceropererad och använder öknamn. ??

  Svara

   🤷‍♀️

   Svara

   Varför använder du öknamn då?

   Svara

   Va?

   Svara

   Jag vet inte vem du är och har inte skrivit någonting till dig före den här kommentaren.
   Krya på dig och jag hoppas du får en snabb konvalescens utan komplikationer från den här hemska sjukdomen.
   🌸🌸🌸

   Svara

   What?

   Svara

   Herre jösses människa, ge dig nu! Du höll på så här på massor av bloggar för ett par år sedan också. Koppla ner från internet och gör något du mår bra av ist!

   Svara

   Öknamn 👍

   Svara

   Tusse rå 😉
   kanske dax för dig att boka upp en ny tid hos slipmästaren igen
   Din ”kniv”Micke lilla verkar tyvärr nämligen lika och ofräsch slipad som dina kommentarer
   Gubbis det är dax att ” kissa och lägga in sig”

   Svara

  Betala aldrig i förväg för sådana saker! Tatueringar, hantverkare, vad som helst. Man betalar när jobbet är klart! Herregud, fick lite hjärtklappning 😉

  Svara

   Självklart kan man be om en deposition, det är en säkerhet för alla hantverkare för att slippa ha ett uppbokat schema och inga pengar inkommande. Vi har avbokning 24 timmar innan besök annars så faktureras hela beloppet och detta är för att folk ska tänka efter noga innan de bokar och fyller upp någons schema.

   Svara

    Nu var det inte själva depositionen utan att han ville ha mer pengar sen.

    Svara

    Nej du ska aldrig betala en hantverkare ens en deposition innan hen har utfört jobbet. Det är en av de första punkterna om du läser om att anlita hantverkare på konsumentverkets hemsida. En seriös hantverkare tar inget i förskott.

    Svara

     (Däremot kan du så klart bli skyldig att betala en del om du inte avbokar i tid)

     Svara

      Ja, deposition eller avbokningsregler, det är samma princip.

      Svara

       Nej, i det ena fallet betalar du inget i förväg utan endast om du inte följer reglerna vid avbokning. Det är inte alls samma som att betala en del av kostnaden innan arbetet är utfört. Och att betala deposition för hantverk ska man vara ytterst aktsam med.

       Svara

        ”Min” tatuerare tar alltid 50€ i avgift när man bokar en tid. Det får man ju sen tillbaka om man måste avboka tiden(i tid!!).
        Jag själv jobbade med naglar förr, och fakturerade då kunder som inte dykt upp/avbokade typ en timme före. Annars sitter jag ju där och stirrar i 1-2 timmar i onödan, då jag lika bra skulle kunnat boka in nån annan kund.

        Svara

  Vilken kommun bor han i ? Var finns hans studio? Jag måste maila hälsovårsmyndigheten!

  Svara

   Valhalla bläck. Valhallavägen i Stockholm.

   Svara

    Nope, han hyr in sig i en annan lokal nu. Hans polare syr kläder eller något sådant i samma lokal

    Svara

   Vad är det för myndighet? Inte hört talas om…

   Svara

    hälsovårdsmyndigheten

    Svara

     Men det finns ingen myndighet som heter så 🤣

     Svara

      Det finns ju folkhälsomyndigheten men har ingen aning om det är dit man borde vända sig med ett sådant här ärende.

      Svara

  Man kan ansöka pm betalningsföreläggande via kronofogden som privatperson om man anser att någon är skyldig en pengar.

  Det skulle jag rekommendera dom som blivit lurade av Micke.

  Svara

  Vem som helst kan gå till apoteket och köpa värktabletter på faktura.
  På apotea kan man köpa värktabletter för 13 kr. Det kan man få hemlevererat samma dag.
  Det är ganska obvious vad som pågår och det är inte sjukdom.

  Svara

   Vem som helst kan inte köpa på faktura om du har skulder hos kronofogden bla.

   Svara

   Knivmicke kan nog inte köpa något på faktura. Det är absolut ingenting vem som helst kan göra.

   Svara

  Skulle inte tatuera mig hos någon med det beteendet om jag så fick betalt för det. Så grymt oseriöst och man undrar ju vad han använder för produkter när han jobbar. ”Hoppsan hade inte råd att beställa nya varor, aja jag tvättar kunden med Yes.”

  Svara

  Med tanke på hur ofta både Isabelle o Micke gör reklam för att han har lediga tider, så skulle jag aldrig nånsin tatuera mig hos honom. Man vill ju ha populära tatuerare!

  Svara

   Dock är det vanligt att oseriös kunderna uteblir eller avbokar tätt inpå utsatt tid. Därav depositionsavgift.

   Svara

  Häpen över att det ens finns folk som bokar tatueringstid hos honom?! Tar folk inte reda på bakgrundsfakta innan? En snabb googling hade väl fått vem som helst att dra öronen åt sig. Givetvis synd om dom som blir drabbade, men känns som att det hade gått att undvika.

  Svara

  Att gå på Micke hjälper föga. Var besvärliga med Valhalla Bläck istället, så att de slutar ha med Micke att göra.

  Svara

   Enligt kommentarer så är han inte kvar där utan tatuerar hos en polare som säljer kläder(?).

   Svara

    OK. Låter minst sagt skakigt.

    Svara

  Fan vad patetiskt. Tvivlar dessutom på att kund får kvitto och att han redovisar alla swishar han får. Skaffa ett riktigt jobb för fan.

  Svara

  Fy vilken pinsam människa

  Svara

  Hej!
  Isabella L skulle ju få klart visumet och flytten till USA i slutet av september. Det är den siste idag och jag ser inga tecken på någon flytt. Har jag missat något?

  Svara

   Hon vågar inte släppa plånboken ur sikte. Så här, hon har inte direkt ”ensamrätt” till hunken, något som många tror.

   Svara

    ?? Utveckla

    Svara

     Många kommentarer i andra, mer interna kanaler, och då menar jag inte ”den andra sajten”.

     Svara

   Hahahaha att hon ständigt kommer undan med ATT INGET BLIR AV??

   Svara

   Verkar som om det blir allt trögare för Isabella Löwengrip att få saker ur händerna. Och det är snart dags för stiftelsemiddag, men någon stiftelse finns inte än … Kan bli en rolig höst.

   Svara

   Det var en del som frågade sig hur hon skulle få ihop att vara med Erik om varannan vecka är i Sthlm med sina barn och varannan vecka i NY. Jag tror hon helt enkelt valt att finnas mer tillgänglig för Erik med förhoppning om en framtid som hans hustru.

   Svara

    Trist då att Erik inte alls är intresserad av att gänga sig.

    Svara

     Hur vet du det?

     Svara

  Dessa luffiga pundare..
  Typiska exempel på missbruk, går över lik, manipulerar, ljuger och stjäler. Anmäl för fan!

  Svara

   Fattar inte hur såna här kommentarer får stå kvar, utöver att Catharina verkar ha jävligt onice människosyn. Motsätter mig inte symptomen, de är ju vad de är vid en beroendesjukdom tyvärr. Det tillhör sjukdomsbilden att missbrukaren gör allt i sin makt för att få sin drog och att känslor, tankar och handlingar är sjuka.

   Men ”luffiga pundare”, kom igen? Vid vilken annan sjukdom omskrivs de sjuka med så vidriga ord? Framstår så jävla obildat och ökar s stigmatisering, utanförskap och skam.

   Svara

    Är så jävla trött på att missbruk ska likställas med vilken annan sjukdom som Helst. Det GÅR inte att sluta ha cancer, eller ms eller liknande. Rent fysiskt går det att sluta missbruka. Jag förstår att du själv varit i en hemsk sits tidigare men missbrukare förstör livet för andra. Jag hade varit lugn med ifall min bror förstört bara sitt liv, men han har förstört hela familjens liv, sina barns liv, våra föräldrars liv, och vi har aldrig lämnat hans sida. Och jag håller med ts, det är exakt vad han är – en manipulerande lögnare som går över lik för att få det han vill. Han har skadat oss så mycket att jag typ hatar honom. Vi har gjort ALLT för att hjälpa till men det har gått så många år nu att vi orkar inte. Vi betalar fortfarande hans äckliga hyra medan han behandlar oss som skit. Vi har varit i kontakt med soc och sjukvård och han bar säger att vi är dumma i huvudet. Som du ser är jag fylld av ilska pga denna situation, men det går inte att dalta med folk hela livet när de förstör andras liv.

    Svara

    Man är allt jävla skit man komma tänka sig vara om man stjäler och förstör för andra!!!

    Svara

  Har haft pundare som grannar. Inte roligt.

  Svara

   Likaså det här, att kalla beroendesjuka för pundare känns så jävla förlegat. Är man verkligen inte mer bildad och har mer medvetenhet och medmänsklighet än så?

   Nej, jag rättfärdigar inte Mickes handlingar. Eller någon missbrukares handlingar pga att de ofta är själviska och vidriga, men det är fortfarande sjuka handlingar och det är också jävligt vidrigt att benämna människor som ”pundare”. 90-tal ringde och vill ha tillbaka sin okunskap och nedlåtande människosyn tillbaka.

   Svara

    ”Hej, kära beroendesjuka grannar! Nästa gång ni gör inbrott hos mig får ni så mycket stryk att ni inte kan göra fler inbrott. Men jag är i alla fall medmänsklig nog att inte kalla er för pundare.”

    Svara

    Jag förstår att det gör ont när man har varit där och lyckats ta sig ut, och all kudos till dig för att du har gjort det. Men jag vet också att det är jäkligt lätt att ta till liknande uttryck när man ofrivilligt dras in i den världen utan att kunna påverka det. Mina missbrukande grannar har det säkert tungt som fan, men det är jävligt svårt att ha medkänsla när deras polare, som har suttit inne för mord, lever om i trapphuset så att jag fruktar för mitt liv. Jag lever med deras bråk och slagsmål bara för att de råkade bosätta sig där jag bodde. Sympatin har tagit slut.

    Svara

  Jag har oxå betalat pengar till honom… för mella. Givetvis kom aldrig ngt mella.

  Svara

   Synd på dina pengar men var väl kanske lika bra att det inte kom något ”mella”

   Svara

    Vad är ”mella”?

    Svara

     Melanotan skulle jag tippa på.

     Svara

     Melatonin, det är inte droger droger/narkotia. Inte olagligt att inneha/bruka, men olagligt att sälja. Tas som nässpray eller spruta. För att bli brun lättare. Denna sort har ofta en del biverkningar. För att inte tala om att många ej fattar att man inte ens ska återanvända en spruta till sig själv, iaf inte nålen….

     Läkare kan skriva ut tabletter (en helt annan sort/sammansättning av melatonin) för sömnbesvär delvis, tex. Så det finns en del användningsområden (om det görs korrekt och lagligt dvs).

     Svara

      Tror inte det är melatonin som åsyftas här utan barbiedrogen som gör en brun, melanotan.

      Svara

      Melatonin (som enbart finns i tablettform) är kemisk variant av kroppens eget sömn hormon, är alltså inte samma sak som melanotan (inte heller samma substans med olika användningsområden utan två olika substanser)

      Svara

   När började knivmicke sälja mello?

   Svara

  Läste precis Annikas blogginlägg angående deras förhållande. Det var en jävla soppa…

  Svara

   Vad heter hennes blogg?

   Svara

    Svara

     Tack

     Svara

      Fin kommentar som står på inlägget.

      ”Varför skönromantiserar du hela storyn. Du var otrogen med 5 olika män och ljög Micke rätt upp i ansiktet trots det var han som betalade ALLTING för dig då du inte bidrog med 1 enda krona. Och sedan tröttnade han på dina lögner och slängde ut dig. Vilken person som helst hade gjort det som betalar allt för dig när du går knullar andra och ljuger om det!”

      Svara

   Hon är en heroinpundare som försöker fiska uppmärksamhet genom deras kora förhållande som väl tog slut för typ 1 år sedan? 😂 pinsam brud.

   Svara

    Korta*

    Svara

  Har Sindys pappa fortfarande tillfällig vårdnad om barnen?

  Svara

   Barnen är inte placerade hos sina morföräldrar.

   Svara

   Barnen bor i forsterfamilj.

   Svara

    Bra!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.