Isabelle Strömberg och KnivMicke – en scam?

Den senaste tiden har det florerat rykten om att Isabelle Strömberg och hennes pojkvän ”Kniv-Micke” lurat av potentiella kunder deras pengar.
Duon har hela tiden förnekat att något sådant skett och igår publicerade Kniv-Micke texten här ovan.
Enligt honom var det kunden som avbokade i sista sekunden, vilket då är anledningen till att han behöll depositionen.

Så vad har egentligen hänt här?
Det första jag noterade när jag läste konversationen var att Micke avbokade det hela under förevändningen att han var sjuk. Redan där faller försvarstalet alltså…

Vi får väl se ifall han skickar tillbaka pengarna eller om de redan spenderats på annat…
Vad tror ni?
Tack för tips!

285 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Du kan väl ge cred till svenska youtubers som satt ihop hela det kollaget? Inte schysst att bara ta foton utan att hänvisa till källan, du som gärna själv påpekar liknande…

   Hon kan ju likaväl gjort ett eget………. samma bilder i följd, är det konstigt de ser likadant ut. Nej

   Tror hon gjort bilderna själv. Svenska youtubers har strukit över adressen som knivmicke skriver (innan gullmars) och det är inte gjort på dessa bilder. Så då kan hon inte ha tagit bilderna från svenska youtubers 🙂

   Vad får dig att tro att hon skulle kopierat därifrån rakt av? Upplägget av bilderna är ju inte ens likadant.

    Nej. Omöjligt att följa konversationen i det här upplägget. Fick läsa om ett par gånger för att hitta rätt ordning att följa. Men det kanske bara är min nyvakna hjärna ?

     Huruvida det är lätt eller svårt att läsa detta upplägget var dock inte vad min kommentar handlade om ??

      Nej jag vet, och jag menade inte det heller. Spann bara vidare på att upplägget var annorlunda ? lättare att följa youtubers upplägg tyckte jag. Sorry om jag var otydlig ?

       Aha. Ja, eftersom du började din kommentar med ”Nej” så blev det lite otydligt ja 🙂 men då förstår jag! ?

        Aah jag menade som ”nej precis” i att det inte ser likadant ut ?

    Jag är inte samma anonym som trådstartaren.

    Men Camilla har kopierat saker rakt av tidigare från sina ”kollegor”, så helt obefogad är inte misstanken.

    Sen om just detta är kopierat eller inte kan jag inte uttala mig om.

     Jo, men nu var det inte en misstanke. Personen påstod att det var kopierat rakt av när man ser klart och tydligt att så inte är fallet 🙂

      Så ni tror på riktigt att de inblandade i detta skickat precis samma bilder på konversationer till Camilla? Snälla var inte så blåögda, hon har enligt er klippt precis på samma ställen av konversationerna som svenska youtubers? Att Camillas kollage är så rörig har hon gjort medvetet för att folk ska tänka som er.

      Hur har Camilla ens fått tillgång till konversationerna? Svenska youtubers har ju fått de skickade till sig av tjejen i fråga, sjukt hur vissa här sväljer allt Camilla säger.

       Klart hen har? Camillas blogg är ju störst på att bevaka sociala medier. Hade verkligen inte INTE skickat till CamCam om jag ville nå ut till så många som möjligt. Lägg ner och sluta häng här om du misstror allt hon gör

       Fast hur förklarar du då att SY strukit över en adress som visas i dessa bilder. Har hon klippt in en hitte-på-adress?
       Kom igen nu. Det finns absolut saker som CC kan få kritik för och jag vet att det tidigare varit diskussion om detta men i detta fall är det ju tydligt att du har fel. Det inser man utan att vara detektiv.

       Ja uppenbarligen. Om du kollar på svenska youtubers blogg så har hon strukit över gatuadressen, och det är inte överstrukit här på camcams bilder 🙂 så det är inte kopierat därifrån.

        Och såklart man skickar till bloggbevakning också, där man når ut till fler. svenskayouruber-bloggen kan ju vara utan uppdatering i flera dagar ibland, och har antagligen tappat mycket läsare på det.

   Varför fortsätter folk att gilla första kommentaren när det finns bevis att det inte stämmer ??

    Ja sheep alltså

     ?

     Bäää

    Haha tänkte samma

   Lägger folk verkligen ut såna här konversationer så att vem som helst kan läsa och publicera på bloggar som denna?

  Knarkare går över lik för cash till droger. Och hon ska nog vara glad att det bara kostade 1000 spänn för att slippa en tatuering av honom!

   Han och Isabella är ju ett stort skämt. Hur kan hon inte se att hon förstör sitt rykte och sig själv helt och hållet med den här snubben? Hon som precis hade börjat komma framåt i livet. Nu är det tillbaka på bana 0.

    Tror hon tyvärr mår så pass dåligt att hon inte bryr sig om sitt rykte just nu. Hon har ju slutat med youtube osv.

     Och sen är väl ryktet inte hennes största problem. Skitsamma vilket rykte man har. Hon behöver hitta sig själv igen ?

    Framåt i livet? Leker inte dum, men framåt vart? Har jag missat något?

   Hur vet ni ens att dom tar droger? Dom båda påstår sig ju vara drogfria och Isabelle tog sig ju ur sitt missbruk för flera år sedan. Riktigt fult att påstå något sådant utan att riktigt veta. Personligen tror jag inte att dom knarkar.

    Hahahhahahahha, oh this was fun

    Isabelle blev gripen för narkotikabrott för inte så länge sedan.

     Berätta mer!

  herregud. dessa idioter. hur man kan ha mage att lura en minderårig på pengar.

   Är det för droger och de är i ett sådant djupt missbruk så bryr sig inte människor om någon annan än sig själva, så länge de får sina droger.

    Det stämmer faktiskt inte, verkligen inte. Bara för att en person brukar, missbrukar eller är beroende av narkotika betyder inte det att personen i fråga ”går över lik” för att få pengar till narkotika. Ja, det finns de som gör det, men absolut inte alla.

    Detta har ingenting att göra med ovanstående blogginlägg, men de generaliseringar som görs gällande missbrukare måste belysas.

    Vad jag tänker om det som står i inlägget har inget att göra med detta inlägg

     Fast med en knarkare är det väl ändå säkrare för alla att utgå ifrån att hen är villig att göra väldigt mycket för pengar till knark än att godtroget gulla med dem och ge dem pengar? Alltså, jag har förståelse för varför personer hamnar i missbruk, men det de gör… Usch, fan heller. Och ja, jag har en fd missbrukare i familjen.

      Förlåt men du kan inte dra alla ”knarkare” eller missbrukare över samma kam. Jag röker dagligen weed och har aldrig provat någon annan drog förutom cigg och alkohol. Jag skulle aldrig i mitt liv få för mig att lura folk för att få tag på röka. Lever som en helt vanlig Svensson med lång utbildning och stabilt jobb.

       #inteallaknarkare

       Är man knarkare eller missbrukare för att man röker weed? ? är man då alkis för att man tar ett glas vin?

        I Sverige är du det:) på papper är du lika mycket av en missbrukare som en heroinist. I majoriteten av alla andra länder skulle du nog inte klassas som knarkare.

        Svenska staten älskar för övrigt alkisar, massor med pengar till kassan!!! 😀

         Tänk vilken utopi om weed legaliserades…… *Drömmer om kärlek och kramar*

       Hoppas du åker dit för att röka det också.

        Ja, hoppas! Kan ju annars hända att jag överdoserar och dör osv… kanske t.om skada andra omkring mig som när man blir aggressiv av alkohol.

        ???????

       ??? nu är ju gräs knappast de droger folk gör galna söker över, men tack att du belyste att det finns ärliga knarkare i Sverige!

       Du tror alltså på fullaste allvar att det är den typen av droger som gäller här?

     Fast majoriteten missbrukare går över lik för pengar, iaf alla jag känt (mig själv inkluderad). En missbrukare som behöver sin drog har inga skupler tyvärr, sen finns det säkert de med moral där gränserna ännu inte förflyttats. Men generellt så jo, det är en dyr sjukdom att leva med.

      Ja alltså samma här. Skulle inte gå över lik då kanske men snodde definitivt pengar från NÄRA familj för att kunna köpa knark. Ren idag och fy vad man skäms för vad man gjort för att få tag knark.

      Jag tror inte det beror på hur beroende du är av någon drog, utan hur din sociala situation ser ut. Läkemedelsmissbruk är numera väldigt vanligt och många kan vara väldigt kraftigt beroende under många år och behålla jobb, hem och ett relativt normalt liv. Men har personerna tappat hem, jobb osv har personerna ofta inget val för att överleva. De är ju redan i en sån utsatt situation och i akut kraftig abstinens finns då inte så många möjligheter förmodar jag.

      Många har fördomar om beroende och inom missbruksvården behandlas ofta alla likadant. Alla beroende är olika personligheter, men lyssnas inte på som de borde. Alla luras inte för att få narkotikaklassade läkemedel till exempel.

  Kunden – Knivmicke 1-0.

  Kniv-micke är som en trafikolycka att se: man vill inte titta men kan inte låta bli.

  Kunden ska vara glad att tiden avbokade och hen slapp förstöra sin kropp med Mickes kladd. Och sedan, polisanmäl såklart.

  Tycker människor på riktigt att han är en duktig tatuerare eller går ungdomar dit för att det är lite coolt att det är just han? Genuin fråga. Jag har aldrig fastnat för det han gör men måste ju inte nödvändigtvis betyda att han är dålig på det.

   Han är lärling, har väl inte blivit färdig än? Och nu jobbar han, enligt egen utsago, ensam utan handledning.

   I en polares ”atelje”. Hur rent är det där?

  Det där är ändå bevis man borde kunna gå till polisen med. Fyfan vad äckligt med bedragare! Stjäla pengar… lågt

   Man ansöker om betalningsföreläggande hos Kronofogden.
   Vad ska polisen göra? Razzia hemma hos honom och ta 1000:- ur hans plånbok?

    Klart man ska polisanmäla oavsett.

    Jo. Man ska polisanmäla bedrägeri. Alltid. Om ingen hade polisanmält en bedragare på grund av att det ändå inte ”leder till något”, då kommer det aldrig att uppstå klarhet över hur omfattning av brott är.

    Catrin blev just åtalad samt häktad för att hon hade mottagit så mycket anmälningar.

     Åh, Catrin. Jag saknar hennes blogg!

     Wuuut, har Catrin just blivit häktad och åtalad?

      Nej tror det menas att det var just anledningen 🙂

       Haha, såklart ?‍♀️ Trodde att jag hade missat något stort här.

    Det måste polisanmälas och han måste efter utredning bli dömd för bedrägeriet om personen ska kunna ha rätt att få tillbaka sina pengar. Har han inga pengar får den drabbade då vända sig till kronofogden. Har han andra skulder, tex skulder till staten ska de återbetalas först, innan privatpersonen får sina pengar. Så om han inte betalar tillbaka självmant kommer det nog ta minst ett par år innan personen får tillbaka pengarna.

     Klart att man kan polisanmäla om man vill. Men polisen fastställer inga skulder, det gör tingsrätten (eller KFM om den som fått kravet mot sig godkänner kravet direkt) . Om inte skickas det till tingsrätten och sedan drivs pengarna in via KFM om han fortfarande vägrat betala.
     Så nej, en polisanmälan är sällan steg 1 när det gäller pengatvister mellan privatpersoner…

      Du måste ha gjort en polisanmälan. Samma när man ska få hjälp av banken osv när man blivit av med pengar. Man ska polisanmäla först.

       Och sen är det inte polisen som hjälper en att få tillbaka pengarna, ofta blir det nerlagt. Men man ska ha gjort en anmälan.

        Exakt! Samma när man anmäler exempelvis förrådsinbrott/stöld/etc till försäkringsbolaget så måste man ha gjort en polisanmälan. Även om man vet att den kommer att läggas ner och att det är försäkringsbolaget och inte polisen som betalar tillbaks till en.

        Nej, det ”ska” man inte. Vart får ni sån knasig information ifrån??

         Tror du på fullaste allvar att försäkringsbolag betalar ut pengar sådär bara?

         Du måste polismanmäla för att få nåt tillbaka från försäkringsbolag om det gäller inbrott/stöld. Det är ju fan första frågan man får typ.

          1. Polisanmäl om du inte får tillbaka dina pengar.
          2. Kanske är inte du den enda som polisanmält? Det kan ta ett år innan du får besked om hur utredningen går eller om den läggs ner.
          3. Du förhörs och den misstänkte förhörs.
          4. Beroende på bedrägeriets allvarlighetsgrad beslutar åklagare om åtal ska väckas eller inte. Antingen får den misstänkte om det rör sig om en mindre summa pengar chansen att godta ett straff-föreläggande, dvs böter, om nu den misstänkte erkänner. Vid lite större summor, eller tex om det finns flera målsäganden, kallas till förhandling i tingsrätten. Blir den tilltalade dömd för bedrägeri ingår det i domen att personen ska betala tillbaka dina pengar. Du får kontakta kronofogden för att få deras hjälp att få dina pengar. Finns inga tillgångar hos personen eller om personen har andra skulder kan det dröja många år innan du, om ens någonsin får dina pengar. Vissa skulder prioriteras före andra, tex skulder till staten.

    Du kan inte ansöka om att få tillbaka pengarna via kronofogden om det inte är polisanmält.

     Jo.
     Du kan ansöka om vad du vill så länge du betalar 300 spänn för ansökan, tvisten gäller pengar, samt att sista betalningsdag passerat.

     Jobbade hos KFM i flera år så jag kan (tyvärr) processen utan och innan

      Var det kul att jobba där?

    Krävs dock en exekutionstitel för det. I det fall nån döms för bedrägeri kan domen användas som exekutionstitel.

     Det räcker att du har en fordran. Du behöver såklart inte ha en dom på det för att gå till fogden. Bara att lämna in ansökan om betalningsföreläggande. Sen har han väl skulder sen tidigare så det lär ju inte gå att få en spänn.

      Personen måste ha blivit dömd om du dom privatperson blivit lurad av en privatperson. Det säger också sig självt. Hur ska kfm annars veta vem som talar sanning.

       Nej. Sluta fara med osanning! Det krävs inte alls det.
       Källa: https://www.kronofogden.se/Ansokaombetalningsforelaggande.html

       Sluta sprida osanning. Min vän hade lånat ut pengar till sin dåvarande pojkvän och trots flertalet uppmaningar för att få honom att betala tillbaka struntade han i det. Hon gick till Kronofogden, betalade några hundralappar och fick hjälp att få tillbaka pengarna. Exet var inte polisanmält och det gick alldeles utmärkt att göra så.

  Alltså en tatuerare som säger ”spårade lite” och lägger till saker och sen vägrar ta bort, stoooor röd flagg.
  Sen att det är han också

   Och att han skissar först och SEN frågar var på kroppen den ska sitta.

  Förskottsbetalning är vanskligt och bör undvikas så långt det är möjligt. Särskilt när det gäller tjänster.

  Ett SMS med ett foto av en teckning blev vad denna kund betalade 1000 spänn för.

   Fast en deposition vad gäller tatuering är ju inte helt ovanligt.
   Dock så kanske man ska tänka två ggr extra innan man ger vissa personer pengar innan utförd motprestation

    Deposition är väääldigt vanligt hos tatuerare, dock inte hela summan. Där jag går kostar dep. 500 kr oavsett hur stor eller liten tatuering man gör. Det är lite av en säkerhet för dem att kunden ska dyka upp. Tiden är dyrbar för en tatuerare om den kommer till sitt arbete för att kunden inte ska dyka upp för t.ex en 7 timmars sittning.

   Redan när tatueraren ritar upp tatueringen har hen börjat jobba. Klart hen ska ha en säkerhet för det arbete hen lagt ner. Ibland tar en skiss flera timmar. Det funkar inte som i TV-showen Tattoo Fixers att de sitter i en soffa, ritar i någon minut, sedan börjar tatuera.

    1000 kr för en teckning som tog ungefär två timmar att rita. Detta var dock det avtalade priset för hela tatueringen, inte bara kladden.

    Man betalar efter utfört arbete, men bara om man blev nöjd. Annars är det jämställt med rån. Vi ser hur det gick i det här fallet. Huden obesudlad och -1000 på kontot.

  Alltså bilderna i Molly Rustas inlägg om Ross födelsedag……. Hon har fått två vettiga kommentarer som påpekar sexualisering i bilderna och jag kan inte annat än att hålla med. Är så trött på hennes bilder. Önskar dock att hon kunde tänka till istället för att försvara sig med att ”alla kroppar är vackra”. Det är ju INTE det det handlar om. ARH

   Hon förstår ju sorgligt nog inte. Jag avföljde henne i veckan, hon har förändrats till det sämre alldeles för mycket.

   Jag känner egentligen bara till henne härifrån, men är inte sexualiserade bilder hennes grej? Känns på ett sätt som att kritisera en Slitz-modell för avklädda bilder – det är det som är deras varumärke och det är också rätt obvious när man klickar in sig på hennes /deras Instagram etc. Eller har Molly tidigare haft ett annat fokus och det är följare från ”back in the days” som stör sig på hennes nya ”stil”?

   Men kolla inte på hennes bilder då om du är trött på dem. Varför följer du henne ens? Folk är så korkade idag.

    Men självklart följer jag inte henne eftersom jag är trött på hennes bilder/sociala medier. Dock tycker jag ändå att det är viktigt att ta upp ämnet och belysa problemet!

     Vill du ta upp ämnet så ta upp ämnet, det kan du göra utan att hoppa på en viss individ.

      Men gråt mer åt Molly…

   Förstår inte problemet. Det är hennes blogg, hennes kropp som hon väljer att göra vad hon vill med.
   Jag tycker också att kvinnokroppen är vacker att titta på och uppskattar hennes bilder väldigt mycket liksom många andra med mig. Det är liksom fritt för dig att välja vilka konton du ska följa, tycker du inte om det flödet- så följ inte.
   Är det då fel på oss och Molly som tycker så bara för att du/ni verkar ta illa vid er av något så högst naturligt som kvinnokroppen? Era fördömande pekpinnar och höga hästar hoppas jag att ni ramlar ner ifrån och låter andra bestämma över sina kroppar och alla vad man gillar att följa.

    Nej du förstår inte problemet för du förstår inte vad sexualiserande av kvinnokroppen betyder.

     Ärligt talat, var och när är Molly Rustas bilder gjorda för att sexualisera kvinnokroppen? ?
     Var tvungen att kolla pga följer henne inte, men näe alltså.

    Ingen tar illa vid sig av hennes kropp. Man tar illa vid sig för att den används exploaterat i sexualiseringssyfte.

     Anonym / 12:06
     Om en kvinna publicerar ett blid på sig själv så kan det väl inte vara att
     med syfte exploatera i sexualiseringssyfte? Feminism goes bananas…

      Det kan det absolut vara. Hur grunda är ni?

  Kunden lärde sig nog att gå till en seriös tatuerare efter detta.

   Hoppas kan man ju alltid iaf.. Minderårig (17) dessutom, men kanske hade tillstånd av föräldrar, skitsamma, schysst är det inte oavsett.

    En seriös tatuerare tatuerar inte minderåriga även om de har tillstånd från föräldrar.

  Knivmicke jobbar för patriarkatet och deras enda mål är att ta bort uppmärksamheten från Cissi Wallins stora skicklighet i att skapa & hålla offerrollens konstlade helighet.

  Patriarkatet räknar med att stoppa privatplansfeminismen och Draculafeminismen genom knivmickes supersluga Tatoostudio och lite sexsnacks. Resten är dåliga konspirationsteorier och typiska fakenews.

  Jag har tunga källor rätt in i patriarkatet! Det är därför så många vill tysta mig

   Är camilla patriarkatet?

   fan va roligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Hur mår du Camilla? ❤️ Hoppas allt ser ut att lösa sig, vad det än är som hänt.

   Vad hände igår?

  Hon får väl lägga upp vilka bilder hon vill. Bara för två personer anser att dem är fel så måste hon inte hålla med? 🙂 man avgör själv man tycker är okej.

  Och hur menar han att han skulle veta att alla ”trollkonton ” på Reddit har samma ipadress?
  Finns inte en chans att han vet det, han måste verkligen tro att folk som läser hans förklaring är dumma i huvudet.

  Och inte en gång frågar han henne om ålder eller informerar om att hon måste vara minst 18 år och ha med leg.
  Sen lite härskarteknik med ”lilla gumman” på det när det är han som dessutom ljuger.

  Fy f-n vilket pundarpar de båda är.

   Precis!

   1) Han har lurat sin kund. Punkt.
   2) Alla andra är inte lika IQ-befriade och tror att han kan spåra IP-adresser, nej.
   3) Hur är det ett trollkonto, när personen uppenbarligen talar sanning?
   4) Isabella stöttar honom i detta och borde straffas också. Hon är mottagare av pengarna och det är säkerligen hon som har använt dem
   5) Det är hans ansvar att fråga (eller kontrollera) sina kunder om deras ålder. Vad förväntar han? Ska någon minderårig själv säga att de inte är 18 år än?
   6) Sitter han på riktigt i någon kompis ateljé? Det låter inte alls särskild hygienisk eller som en ren och steriliserat arbetsmiljö.

    Pucko?tänk att du har fått lite luft?

  Btw, ett telefonnummer har inte suddats bort bland bilderna, CamCam!

   Tänk vad bra att få vara anonym och skriva så mycket skit som helst… dröm sött…

  Är han inte kvar på Valhalla bläck, eller vad det hette? Ägde han inte den tatueringsstudion?

   Jo, nu delar han stället med en polare som gör kläder? Typ? Fett skumt ställe med andra ord ?‍♀️

   Han ägde aldrig nånting. Inte Sindy heller som hon påstod. Det var bara lögn. Han fick sparken från valhalla bläck på Östermalm och jobbar nu svart i en ateljé på gullmarsplan med en vän.

    Men kan man inte anmäla honom för att jobba svart då? Om han tar emot en swishbetalning för ett jobb borde det väl rimligtvis vara till ett nummer kopplat till ett företag? Alltså finns en viss mängd bevis = man kan komma åt honom på det viset även om inte kunden får tillbaka sina pengar

     Det är väl därför han ger ut isabelles nummer/swish ist för sitt eget/företagets.

      Är det inte pengatvätt då?

  Vart har Challizz blogg tagit vägen?

   Skrev något på insta om att hon låste den en stund för att ordna något som annars kunde bli värre. Eller nåt sånt.

   Hon skriver på instagram (charlene_stardust) att hon ska öppna upp den inom 2-3 veckor. Jag fick intrycket av att det var någon som typ skrivit hennes killes namn igen och därmed hade det skapat ett ”säkerhetsproblem” vilket gjorde att hon stängde bloggen. Hon har uppdaterat instagram dock.

    Åh- hennes blogg har jag glömt bort!
    Vad gör hon nuförtiden?

     Samma gamla. Åker in och ut på akuten.

      Snacka om belastning för samhället

      Nu var jag tvungen att kolla hennes insta. Ny för mig men gick ju rätt fort att se att det är en ganska komplex person?

   Hon sa i en live att någon försökt hacka hennes blogg genom kommentarsfältet.

    what. Hur

     Ingen aning. I liven skrev nån att det inte alls går att hacka en blogg via kommentarsfältet. Då röt hon till och sa att det visst går men kunde inte förklara hur.

  Så hårda ord här om Micke… Förjävligt att han snor andras pengar, men han är en missbrukare som behöver hjälp.

   Ber han om hjälp då? Ingen kommer väl komma och hjälpa honom om han inte vill…

    Det är inte så lätt när man är i ett missbruk. Det är som att två sidor konstant drar i en. Missbruket är starkast, det har redan brutit ner individen. Man behöver inte vara en dålig människa för att man gör dåliga val.

    Absolut, men känns smutsigt att folk sitter här och gottar sig i deras tragik… Det kommer verkligen inte bli bättre för någon av att det skrivs om det här.

     Det är väl ingen som gottar sig? Folk tycker ju synd om dom, tragiskt att dom inte tar tag i sina liv

   En missbrukare kan inte bli hjälpt förrän hen vill bli hjälpt.

   Men enligt Isabella är hon ju ”ren” (vem som nu än går på det), så hon borde väl hjälpa sin drogade partner ur beroendet eller tvinga honom att söka hjälp?

   Jag tycker dessutom inte att det är relevant att skylla på hans drogmissbruk, när det i detta fallet handlar om att han utnyttjar minderåriga genom att blåsa dem på pengar. Hur har de sakerna någon koppling till varandra? Blåser man automatiskt andra människor på pengar när man är som dessa två är?

    Klart missbruk generellt innebär att komma över pengar på alla upptänkbara vis!

    Missbrukare har inget samvete, de kan gå över lik för att få tag på pengar till droger. De drar sig inte ens för att såra och bedra sina allra närmsta, tänk då vad lätt det är för dem att bedra människor de inte känner, åldern har knappt någon betydelse i sådana sammanhang. Missbruk är en vidrig sjukdom som förstör allt i den missbrukandes omgivning. Och som sagt, de kan aldrig bli rena och friska förrän de själva vill bli det.

    Vad då borde!!! Vill man inte bli hjälp så går det inte, eget ansvar!!!

     Hon har själv skrivit i början av deras relation att hon hade avslutat relationen om Micke någonsin skulle ha börjat använda droger igen. Så det åligger i mitt tycke också henne ett ansvar, för att hjälpa någon man påstår sig att älska medan man själv är ”ren”, att ta tag i det här problemet.

      Det är inte så enkelt tyvärr, visst hon kan försöka prata förstånd med honom, få honom på andra tankar. Men han måste vilja, vilja väldigt mycket, för att kunna ta det där största steget. Oavsett hur mycket man älskar en person, en person som missbrukar, så kan man inte alltid hjälpa.

       *första steget

    Känns bra nu va?

   Han är en missbrukare som själv måste inse att han behöver hjälp*

  herregud det handlar om tusen kronor, det är bara att polisanmäla, hur mkt ska man ta liksom??

   1000 kr är väldigt mycket pengar för vissa

    *många

    Anz skrev ingenstans att det är lite pengar. Jag tolkade dessutom texten tvärtom, att det är mkt pengar och det bör polisanmälas för att man inte bara ska acceptera det.

     Man kan inte anmäla det här hos polisen, sluta skriva det! De här är en civilrättslig fejd isåfall. Då får man stämma personen, vinner man kräver man därefter pengarna från honom via kronofogden.

      Bedrägeri är väl ändå något för polisen? Eller vad tycker du detta är?

       Fast hon ringde ju polisen och de sa att de inte kunde göra något + sa till henne att hon borde tänkt till innan hon randomly swishade pengar typ.

        Det är väl ändå en väsentlig skillnad på att ringa polisen om hjälp och att upprätta en anmälan?

         Polisen kommer att begära in kopior på swishbetalningen samt ev skriftlig kontakt ni haft och hålla förhör. Polisen begär hos den misstänktes bank ett utdrag där de kan se att swishbetalningen mottagits. Vet detta av egen erfarenhet. Personen hade i mitt fall lurat fler än mig och dömdes senare i tingsrätten. Pengarna ansökte jag om via kfm men personen har inga tillgångar och även andra skulder.

      man gör en polisanmälan om bedrägeri, det finns dessutom en utfästelse på återbetalning om avbokning sker i tid så ja man börjar hos polisen. Och finns det bevis på utfästelse, i detta fall, sms, kommer man inte undan utan åklagaren går vidare.

      Och vad har nu denna tusenlapp kostat dessa personer (förutom den stackars minderåringen? var det värt 1 000 kr?

     exakt så tack!

    jag menade för den som fått pengarna hur svårt är det att betala tillbaka? Ja 1 000 kr är mkt för ngn, speciellt minderåriga det var också därför jag skrev polisanmäl, så pinsamt att folk som är officiella beter sig som skitstövlar, å den andra kossan ” som skyddar honom, det är fortfarande en annans pengar

  Mest fascinerade är det väl ändå att en enda person kan välja att tatuera sig hos honom?! Av alla miljoner tatuerare så tänker man ”Ja, men KnivMicke känns duktig, seriös och renlig” ????

   Tror snarare man tänker att han är så dålig och korkad att han:

   1) Gör det billigt
   2) Inte frågar om ålder.

  Kan någon introducera honom för fler emojis än ?? Vad betyder den ens? Vinkar?

   “Person Raising Both Hands in Celebration”

    Eller så är det en volleybollblockering.

     Känner om duschen är varm ännu?

   YAY?

  Kanske jag som är trög (varit vaken nästan hela natten pga århundradets värsta åskoväder) men eftersom det är han som avbokar i sista sekund så är det väl självklart att hon ska ha depositionen tillbaka?

   Nej det är inte du som är trög. Det är knivmicke som pundat bort alla hjärnceller.

    Uppriktig fråga: Blir man på riktigt såhär dum av att knarka? Han tror ju av det som framgår verkligen att han är så smart, men det hela faller bara platt och man tycker nästan synd om hur IQ-befriad och dum han är, som tror att han ens kan blåsa folk att han är oskyldig? Är det en myt att intelligensen försämras av knark?

     Han var väl relativt svagbegåvad från början, och knarkandet har inte hjälpt med det.

     Beror på knark. Men av centralstimulantia, ja det blir man.

     Inte för att jag är någon expert överhuvudtaget, men inte tror jag att det är en myt att intelligensen försämras av t ex narkotikamissbruk. Känns väl som att det måste påverka hjärnan på alla möjliga negativa sätt.

     Nej det är ingen myt, jag har varit drogfri i över två år nu och känner så tydligt hur mycket som skadats. Det kopplar liksom inte på samma sätt som förr. Min terapeut beskriver det som att man iom ett m*issbruk utvecklar en kognitiv funktionsnedsättning (vilket även adhd, utmattning, depression osv är) och således är det mest de kognitiva funktionerna som försämras och inte intelligensen i sig.

     Men jag märker stor skillnad, jag kan bl.a inte hantera stress eller känslor (hej, blir gråtfärdig av allt), har svårt att förstå hur folk tänker,svårt att förstå sociala signaler, mitt minne existerar inte och arbetsminnet ska vi inte prata om, blir trög när hjärnan är trött vilket brukar va så här dags, har svårt för talet i vissa situationer, har precis börjat fixa att läsa böcker igen (då har läsning och skola hela mitt liv varit ett stort intresse och jag har höga betyg i allt, drivit företag, pluggat högskola osv. Fick börja på noll och läsa Astrid Lindgren igen, plus bloggar, och nu äntligen kan jag läsa vanliga böcker).

     Jag orkar inte i närheten lika mycket som förr (kommer inte över 40% jobb trots att hela mitt liv idag handlar om att försöka skapa de bästa förutsättningar jag kan med träning, kost, sömn, meditation, yoga, litet socialt liv osv). Helt enkelt saker som jag aldrig hade problem med innan och då jag alltid haft det lätt för mig i de flesta sammanhang. Har visserligen också adhd så de två förstärker ju varandras funktionsnedsättningar men jag känner så tydligt hur mycket sämre jag fungerar.

     Jag missbrukade främst läkemedel i tio år och mitt iq och eq är något jag alltid uppskattat hos mig själv, vilket kanske gör att jag reflekterar över det mer när jag känner försämringen. Just det, vokabuläret tog rejäl skada också men det har jag lyckats träna upp någorlunda igen. Fick lära mig de/dem på nytt t.ex och det gjorde jag här inne hehe.

     Är man i aktivt missbruk påverkas dock intelligensen i sig. Don’t do drug*s och yadayadayada. Fan vad det skadar.

      Starkt att du tagit dig ur det, och snyggt jobbat att du tränat upp dig igen? ? Tycker det är intressant med dina kommentarer här! Ha det bäst!

      ❤️❤️ du är grym!

     Han skriver väl bara så där för att skylla ifrån sig och det finns säkert många som följer honom som inte orkar gräva djupare i det utan godtar hans förklaring. Tror faktiskt inte att han på riktigt tror att det är så det funkar.

  1. Om en tatuerare du aldrig träffat tar lågt fastpris, spring åt andra hållet.
  2. Hemma eller på salong? ??
  3. Swisha till någons tjej? Ingen seriös person kommer någonsin be dig swisha en annan person. Man betalar heller inte i förskott. Eventuellt att du kan betala in extra på en gång om du ska göra en sleeve på flera sittningar, men aldrig varit med om någon som tar förskott på en mindre tatuering.

  Två idioter och en naiv person. Tycker inte synd om någon av dem. ??

   Sorry to say, men det är aldrig ”offrets” fel.

   1. 1000 kronor är inte ett helt orimligt pris. Inte heller att någon tatuerare skulle ta ett fast pris.

   2. Tydligen är det ju inte hemma? Läser du inte vad han svarar personen?

   3. Har du ens tatuerat dig? Förskottsbetalning är absolut inte ovanligt.

    Nej men som kund har man ju ändå skyldighet att tänka till lite också. Anlitar man en pundare och swishar 1000 spänn till hans pundartjej så kanske man behövde lära sig den läxan.

    Var skriver jag att det är offrets fel? Jag skriver att jag inte tycker synd om personen. Personen får se det som en läxa.

    Japp, har tatuerat mig ett antal gånger och har en tatuerare i familjen. 1000kr är billigt. De flesta seriösa ligger över 1000kr i timman oavsett storlek på tatueringen. Och jo, förskottsbetalning är visst ovanligt. Speciellt när det är till persons flickvän som har 0 att göra med ateljén. Kan garantera dig att ingen seriös tatuerare kommer be dig swisha en förskottsbetalning för att du ska göra en mindre tatuering utan att du ens besökt salongen. Funkar inte så.

    Spelar ingen roll att det inte är hemma. Personen frågade om det var hemma och var alltså okej med att göra det hemma hos någon. Räcker för att förstå att personen inte är mogen nog att tatuera sig.

    Fastpris är ovanligt. Tatuerare tar betalt per påbörjad timma.

     Fast fastpris för mindre grejer är ju inte ovanligt, som då brukar vara en timmes arbete/påbörjad timme.

    Men vad är det med folk nu förtiden som alltid ska försöka få det till att man inte har något eget ansvar? Kunden i det här fallet har klantat sig.

     Kunden var minderårig. Då har man inte samma konsekvenstänk. Det är den 30-åriga tatueraren som har klantat sig.

  Jag hoppas verkligen att hon anmäler detta till polisen!

  Sorry to say, men det är aldrig ”offrets” fel.

  1. 1000 kronor är inte ett helt orimligt pris. Inte heller att någon tatuerare skulle ta ett fast pris.

  2. Tydligen är det ju inte hemma? Läser du inte vad han svarar personen?

  3. Har du ens tatuerat dig? Förskottsbetalning är absolut inte ovanligt.

   Tror inte du har tatuerat dig alternativt gått till oseriöst ställe om du tror att 1000kr och förskottsbetalning är rimligt. ?

    Har tatuerat mig på Swahili bob och East Street i Stockholm, båda är seriösa studios och de tar ut en liten förskottsbetalning för skissen de ritar upp. Det är så att folk inte bara ber dem skissa upp saker, som de tar sin egna tid för, och sen avbokar kunden och de får inte betalt för det jobb de lagt ner.
    1000 sek skulle inte vara orimligt om det var en stor tatuering. *suck*

     Det är ingen förskottsbetalning. Det är en deposition du pratar om. Det är skillnad på deposition och förskottsbetalning.

   1. 500-100kr i deposition ÄR rimligt..

   2. Han tatuerade i någon polares klädbutik.. Bara det är ju en varningssignal. Är ens lokalen godkänd för tatueringar?

   3. Förskottsbetalningen är ju depositionen…

  [Borttagen kommentar]

   [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

     [Borttagen kommentar]

     CamCam – ta bort rasistens kommentarer.

      [Borttagen kommentar]

       Eller när de flera gånger om stal korvar i Saluhallen och hängde på krokarna under sina kjolar.

       [Borttagen kommentar]

        Vem hat sagt alla?

         Du drar alla över en kant. Läs om vad du skrivit och fundera på hur du kan formulera om det om du inte menar att göra det.

          (Det gäller även den anonyma som skriver här om romer)

       Wow, måste varit en traumatisk upplevelse för dig..

       Dina personliga erfarenheter är inte intressanta. Självklart kan man berätta vad man varit med om, men det som skrivs i kommentaren som ifrågasätts är straffbart och faller under hets mot folkgrupp.

        Ursäkta att jag uttryckte mig så felaktigt då.
        Jag skall tänka mig för nästa gång.

      [Borttagen kommentar]

       Inte blåst. Inte kränkt. Bara vän av ordning med tro på ett fritt samhälle.

    [Borttagen kommentar]

     [Borttagen kommentar]

      Usch för dig.

       Aw puttinutt! Need a hug?

      CamCam… Ta bort ovanstående persons kommentar.

       [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

         [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

           Du glömde att du drack 3 rom-cola och tappat minnet.

          Tror inte att poängen i 12.39 gick fram….

     [Borttagen kommentar]

      Lol

    [Borttagen kommentar]

   Varför tog du bort min kommentar Camilla? Jag skrev ju att jag INTE menade zigenare när jag skrev tattare ?
   Utan att det är ett uttryck jag och typ alla i Dalarna kallar människor som inte tar hand om sina barn och knarkar och lever rövare.
   Jag menade inget rasistiskt alls! ?

    Spelar ingen roll vad du menade. Det är rasistiskt. Punkt slut. Oavsett vad ni använder ordet till så ska det inte användas i huvud taget.

     Men om jag och många med mig inte anser ordet rasistiskt så tycker jag inte att du har någon rätt att bestämma det.
     Herregud!!
     Jag tar det igen: tattare är människor som struntar i sina barn, knarkar, super, ofta lever på bidrag pga lat.
     INTE ett ord för zigenare.

      Men det ÄR ett nedsättande ord för romer. Oavsett hur du använder det.

      Jag kan ju inte hävda att n-ordet betyder människor som struntar i sina barn, knarkar, lever rövare och går på bidrag och INGET annat bara för att jag använder det så.. förstår du?

       Nej, det är inte ett nedsättande ord för romer. Tattare använder vi också där jag bor för typ allt annat än romer, haha.

        Förstår du verkligen inte eller gör du dig dum?

        Fast det är ett nedsättande ord. Sen hur du använder det ändrar inte det. Jag kan kalla himlen för bullen och hävda att bulle inte alls betyder något annat än himmel. Det ändrar ju ingenting.

      Fast från början kommer det därifrån oavsett om den infon fallit bort för er yngre, det BETYDER det.

    Buhu.

    Allt som skrivs här är rasistiskt. Om du inte älskar utlänningar och stryker alla medhårs tas kommentaren bort.

     Buhu. Behöver du en styrkekram? ❤❤

      Fan heller. Behåll den till alla PK idioter.

       Nej du verkar behöva den bättre. Kraaaaaam

     ”Älskar utlänningar” haha..
     Ja tyvärr är du en rasist, men du verkar inte veta definitionen av det

      Är man rasist för att man helt enkelt inte älskar alla människor? Nu får ni fan ge er

       Vem har sagt det? Menade på det absurda i att påstå att man måste älska alla utlänningar för att inte vara rasist. Snälla, är du så dum på riktigt som du verkar? Uttrycker man sig så och buntar ihop ”utlänningar” på det sättet så skulle jag tro att man är just rasist.

      Då är jag gladeligen det. Vi har för många utlänningar och borde ha en nollvision minst tjugo år framåt. Tror du det är svenskar som sköt ihjäl kvinnan i Vällingby och den andra i Malmö eller.

       Så med den logiken borde vi ha en nollvision överlag gällande män eftersom majoriteten av alla våldsbrott begås av män?

       ”Men herregud vad du generaliserar, så kan du ju absoluuuut inte säga, inte alla män!!!”

    Där jag bor i Gbg används det också som ord för ex struliga människor eller folk som inte tar hand om sina barn mm. Eller typ tattarbarn om barn som lever rövare, själ och rånar. Detta sägs av människor med utlänsk bakgrund också har..aldrig ens hört att den används om ex romer.

     Men varifrån tror du att ordet kommer?

      Nu förstår jag det. Det jag menar är bara att det är nog många som använder det men inte menar romer eller ens har en aning om att det från början var romer det handlade om. 90 % av alla som kallas tattare är för övrigt vita, svenskar. Jag tror också många vet exakt vilka typer detta sägs om också. Och inte är det romer.

  http://removeddit.com/r/sweden/comments/co700a/scammad_av_tattuerare/

  Den borttagna Reddittråden om ingen har länkat den ännu.

   Tråden är kvar. Användaren är borttagen.

    Hennes inlägg togs bort av henne. Länken visar det borttagna inlägget..

     Tråden är fortfarande kvar.

      Kan någon länka? Hittar ej

       Är ju länkad precis ovanför. Tråden är nedanför borttagna inlägget.

  Mår bara dåligt av att varken han el barnens mamma har vett nog att ta hand om dem 🙁 ”tur” ändå de blev omhändertagna i grevens tid

  Den här killen alltså! Han är verkligen no good. Självdestruktiv och även skadlig som sällskap. Sorgligt för hans barn!

  Ot.
  Bella skyller på att hon är stel som en tant när hon tränar och det är dessutom flygresornas skull? ?
  Dessutom ”glömde” hon sin handduk hemma, men det ”löste sig” när ngn hur hemmateamet fick åka dit.

  Med andra ord är allt som vanligt i Bellaland, med små provokationer allt enligt excelarket.
  Hejja! ??‍♀️

   Hon är passé. Ingen (inte ens jag) bryr sig om henne längre

   Hoppas hon får en god och näringsrik lunch skickad med drönare
   hem som kan tex landa på hennes gemensamägda brygga där hennes
   snabba motorbåt nu tycks vara försvunnen och ersatts av en barkbåt
   som Gillis snickat ihop och guppar vid bryggan.

   Ja.. släpp det och gå vidare!

   Bara du som blev provocerad. Sluta följ henne vetja!

    Nej, de är tyvärr lite för roligt för att släppa!

   Vem är Bella?

    ???

  Han kan inte sköta sitt företag på ett vettigt sätt och hänger sen ut kunder inför öppen publik. Seriöst värre. Av ren principsak hade jag som kund gjort allt för att få tillbaka pengarna, oavsett om det ”bara” handlar om 1000 spänn. Han är inte kapabel att ha ett seriöst företag. It’s obvious.

  Nej men klart detta ska polisanmälas! Bara för att han är oseriös eller en fd? missbrukare gör det inte saken mer okej att lura en minderårig kund. Visst, kunden har nog lärt sig en livsläxa men händelsen kan inte skyllas på kunden här tycker jag. Usch, att han ens får kunder är otroligt… och otroligt deppigt att han och tjejen lurar folk för den nätta summan av 1000 spänn, då kan man ju inte ha några stora inkomster att tala om..

   Som jag skrev på en tidigare kommentar:
   Det här ska inte anmälas hos polisen. De här är civilrättsligt. Hon får ta kontakt med advokat, stämma honom. Får hon rätt så får hon utkräva pengar via kronofogden.
   Tror inte de är värt 1000 kronor…

  Varför ens blanda in Isabelle i detta? Hon tog väl bara emot swishen och pengarna har nog antagligen gått till Micke sedan. Dessutom hade han ju redan målat upp motivet och bara det kan han ta betalt för (konst), därav har han all rätt att behålla pengarna om inte kunden vill boka om tiden hos honom. Plus hon hade ju struntat i att berätta att hon är minderårig när dom bokade in henne? Tycker inte att någon gjort rätt här. Och CamCam, jag tycker även att du borde radera alla kommentarer som skriver massa skit och anklagar Isabelle och Micke för att knarka, det är ingenting som finns bevisat och dom båda säger ju att dom är drogfria men lider av depression/psykisk ohälsa.

   Om han micke avbokar tiden 1 timme innan bokning borde han betala tillbaka. Det är inte ok att avboka så sent och sen ta betalt. Saker kan hända. Men då får han förstå att folk vill ha tillbaka pengar när han är så sent ute.

   Men det är väl Mickes ansvar att kolla upp hur gammal personen han ska tatuera är. 1000 kr var ju hela summan hon skulle betala för tatueringen så varför ska han ha det för en teckning? Det var han som ställde in tiden, inte hon. Dessutom skriver han själv att hon ska få tillbaka pengarna men swishar inga. Tyckte han på annat sätt skulle han bara skrivit det från början.

   Antingen är du Isabelle, en kompis eller otroligt naiv..

    Eller bara trög.

  Vart är hans barn och träffar han någonsin dom? Genuin fråga

   Barnen blev omhändertagna av socialen och bor hos Sindys pappa. Och nej, det gör han troligtvis inte. Sindy har dock umgängesrätt som jag förstått det.

    Och hans sambo. De anmälde dem tack å lov, när de hämtade kidsen från hennes ”vård”.
    Lät i domen som de oroat sig länge

     Härligt att saker kan funka någon gång iallafall 🙂

      Ja sambon verkar vettig! Hon hade sett brist på både mat, rätt kläder för årstid, stimulans, renlighet mm och verkade varit noga med att ge barnen allt detta direkt efter övertagandet (enligt dom)

    Om vi utgår från att Micke inte har umgängesrätt- vad skulle hända om han knackade på hos Sindys pappa och ville träffa barnen?

    Nej de bor INTE hos sindys pappa. De bor i en annan familj utanför sindys släkt.

  De två har säkert något att göra med ”mellofabriken” att göra också. Säga vad man vill men jag beställde melanotan från den sidan med Isabelles rabattkod, det var 600kr jag aldrig fick tillbaka, inte heller någon produkt såklart.

   Försökte självklart få tag på ”företaget” i 1-2 mån men till slut gav jag bara upp.

   Hur funkar det med melatonan. Injicerar du det? :O Är inte det rätt läskigt?

    Köpte sedan från en annan hemsida där jag fick produkten efter typ 2 dagar! Ja, jag injicerar med sprutor, låter ju helt sjukt egentligen men är typ 4e/5e sommaren nu som jag använder det för att fuska till en bränna, och funkar helt ärligt skitbra. Är inte spruträdd, men ja, ibland kanske man stannar upp och undrar vad tusan man håller på med..

     Tack för svar! ?

  Men det är väl Mickes ansvar att kolla upp hur gammal personen han ska tatuera är. 1000 kr var ju hela summan hon skulle betala för tatueringen så varför ska han ha det för en teckning? Det var han som ställde in tiden, inte hon. Dessutom skriver han själv att hon ska få tillbaka pengarna men swishar inga. Tyckte han på annat sätt skulle han bara skrivit det från början.

  Camcam är borta från bloggen så även TRH som annars är här 24/7…. Knappast en tillfällighet

   Är du säker på att inte TRH finns här i kommentarsfältet? Tror jag faktiskt att hon är. Och Camilla raderar olämpliga kommentarer.
   Så din insinuation är lite fel.

    Självklart kommenterar hon som anonym här nu. Den här bloggen och dess kommentarsfält är av alldeles för stor vikt för henne för att bara sluta skriva.

   Har också tänkt på det!

   Mycket intressant.

    Hur är det intressant?

    Never forget när CamCam och TRH hade en fight över en natt så CamCam stängde av alla kommentarsfält. Eller när TRH skrev anonymt och CamCam berättade för alla att det var TRH.

    Jag ogillar nykomlingar som inte har koll på allt sådant ? (är sarkastisk, innan någon blir ledsen). Poängen är alltså: varför skulle CamCam outa TRH så TRH blir arg om CamCam är TRH? Och varför skulle CamCam och TRH tjafsa så pass att varenda kommentarsfält stängs av?

     Hejsan hoppsan i lingonskogen, är tyvärr ingen nykomling här. Hänger här ofta och känner till kommentarsfältets invånare rätt bra vid detta laget, därav den intressanta observationen att TrH som jämt och ständigt kommenterar här är spårlöst försvunnen när även Camcam är borta.

     Inget mer än så :)))

   Såååååååååå skönt utan TRH, äntligen! ❤️

    Suck, jävla mobbare.

  Hade jag varit henne så hade jag åkt hem till Isabelle och Micke. Utan tvekan. Jävla pajaser.

  Vad är det för droger som han missbrukar? ?

   Vad han själv sagt så är han blandmissbrukare. Weed, benzo, kokain, amfetamin, ecstasy osv b

   Av utseendet på båda just nu skulle jag säga tjack och benzo. Men vet säkert att tjack brukade vara isabelles huvud-drog. Hennes ex är antagligen bara weedrökare, med tanke på kretsen han hänger i.

  Jävla pundare..

  Skulle aldrig någonsin tatuera mig och få hans energi i min kropp! Aldrig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.