Var hörde ni det först?

Mängden damage control i Isabella Löwengrips inlägg på bloggen är imponerande.
Hon själv kallar det för ”Hennes modigaste inlägg” och jag sitter mest och funderar på hur många rader hon kan vara uppe i nu på sitt excel-dokument.
Som alltid finns det en baktanke med Isabellas inlägg och den här publiceringen är förmodligen lika noga planerad som månlandningen.
Men…
Det var faktiskt en sak som stack ut och som jag reagerade på när jag läste inlägget. Förutom att lägenheten i New York redan är ett minne blott så skriver Isabella även följande:

För ett år sedan fick jag förfrågan från Condé Nast om att lansera Skandinaviska Vogue, vi höll på i månader och kom så nära.//Isabella Löwengrip

Hmm…..Condé Nast? Vogue?
Var har jag hört detta förut?
Ah, nu vet jag…det var ju HÄÄÄÄÄR inne!!!
Den 19 mars i år skrev jag nämligen följande inlägg. 

Condé Nast är förlaget bakom bland annat Vogue och dem har Isabella tydligen träffat i möten, något jag tolkar som att hon kanske ska ge sig in i tidningsbranschen igen.
Är det verkligen en så smart idé?
Isabella, som måste åka privatplan för att hinna hämta kidsen på förskolan?
Var ska hon hinna klämma in en tidning? Under toalettbesöken?
Eller är det kanske ett ypperligt sätt att fylla Vogues sidor med gratisreklam för de egna företagen? //Från mitt inlägg


Var hörde ni det först?
Jupp – Jag hade rätt igen.
BAZINGA!

306 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Av allt man kan välja att skriva om Bellas senaste inlägg så skriver du ett om att du hade rätt?

  Svara

   Ja detta var nog den tråkigaste analys av ett inlägg som jag läst härinne. Såg fram mot ngt mer intressant att diskutera än att BB hade rätt i ett inlägg ang en hypotes som det dessutom inte direkt var särkilt svårt att dra slutsatser kring… det fattade väl de flesta att det hade med tidningsbranschen att göra.

   Svara

    Ja, så sjukt töntigt och framför allt barnsligt. Varför inte fokusera på inlägget at hand och lämna det där. Finns hur mkt som helst att diskutera.

    Svara

     Viktigast för vissa är att alltid tala om att man minsann var den som förstod först. Att någon är gravid, ska skilja sig, gå i konkurs.. spelar ingen roll. Jag förstod det!!!

     Svara

      (Talar alltså inte specifik om Camilla och detta inlägg)

      Svara

     För att det är Camilla vi snackar om. Hon är mycket mer lik dessa självupptagna personer hon skriver varje dag om, än vad många av er tror.

     Svara

     Men har ni inte fattat än?
     Camcam har ingen förmåga göra egna analyser eller skriva genomtänkta resonemang. Det har hon aldrig kunnat trotts att hennes husgud är GW. 😜

     Hon har alltid fått allt från andra (tack för tips) och det som varit intressant att läsa på BB är analyserna i kommentarerna som ofta varit roliga, knivskarpa med huvudet på spiken, även om det på senaste tiden bara är de grälsjuka som häckar här i hoppet om att stollen eller någon annan ska dyka upp som som de kan hoppa på i grupp.🤷🏻‍♀️

     Svara

   Samma skrot och korn! Bara Sverige, svenska kvinnor har.

   Svara

    Förstod inte riktigt?

    Svara

     Precis, ni kryper när vi flyger💋

     Svara

      Vad snackar du om?🤔

      Svara

      Försöker du ställa kvinnor med utländsk bakgrund mot kvinnor med svensk bakgrund? I så fall är jag rädd att du gör ”er” en otjänst.

      Svara

       …okej, har du läst hennes inlägg. En sådan där affärspartner affärsvärlden skriker efter!
       Pålitlig, ärlig o tydlig. Precis som Linnea Claesssson. Thihii.

       Svara

        Ja, alla ”svenska kvinnor” är precis som Isabella och Linnea! Bra iakttagelse 😍

        Svara

         Må icke se på antalet följare och genomslag i media. Och därefter dra en slutsats…
         🇧🇻

         Svara

   VOUGE? [vuuʒ]
   Ett helt nytt magasin alltså?
   Inte en skandinavisk variant av det välkända VOGUE [vɔg]?

   Svara

    Haha! Precis som när folk konstant stavar fel på ”rouge” (sminket), för att inte tala om när ”Rogue One” (Star Wars-filmen), kom, då blev det många lustiga rubriker samtidigt i svensk media…..

    Svara

     ”Rouge” betyder ”röd” i första hand.

     Svara

      I Sverige betyder det smink, i första hand. I fransktalande länder kan jag inte svara på vilken betydelse de tycker är viktigast, röd eller sminket, vad tänker du själv tex när jag skriver cykel eller element?

      Svara

       Fast mer vad vi tänker när du skriver cykkel eller ellement…

       Svara

        Eh, nej – jag syftade på att orden är homonymer…………..

        Svara

      Det blir ju regardless inte rätt att kalla det rogue, oavsett om det ær sminke eller rød vi menar 😅

      Svara

       Regardless = oavsett på svenska.

       Svara

        Som uppenbart (obviously) inte är C4s modersmål…

        Svara

   Håller med!!

   Svara

   Känns som att Camilla inte hade så mycket tid till det här inlägget. Alternativt att det var det första hon tänkte på, blev mycket nöjd med att hon hade rätt, och körde på det. Men, Camilla är inte journalist, man måste minnas det.

   Svara

    Tack, det måste man! 😉

    Svara

     ”Var hörde ni det först?
     Jupp – Jag hade rätt igen.
     BAZINGA!”

     Det där var så pinsamt att läsa att mitt ansikte förvrängdes.

     Svara

      Ja det var ju heller inte direkt svårt att dra slutsatsen att hon kanske ska in i tidningsbranschen efter ett möte med just ett tidningsförlag.

      Svara

      Kanske för att C blir anklagad emellanåt för att hitta på. Å då menar jag inte bara från Stollis Bellas riddare

      Svara

       Men C har ju ganska ofta fel också, hon gissar ofta fel i sina spekulationer och skriver en del fel.

       Svara

        Japp, ofta fel. Tex BAZINGA. Det betyder inte BAM, BAM, BAM där satt den, utan ”ha,ha, där lyckades jag allt lura er”.

        Hade inte du bott i amerikat? 😝

        Svara

      Men snälla sluta läs den här bloggen då ditt klappmongo.

      Svara

       ”Anonym 10.16”

       Svara

       Måste man sluta läsa en blogg så fort man inte håller med om exakt 100% som står där eller om en sak av hundra är pinsamt skrivet?

       Jag tyckte att det här inlägget var dåligt och också ganska barnsligt skrivet. Jag tänker fortsätta läsa bloggen då ja uppskattar majoriteten av inläggen.

       Svara

     Tack och lov Camilla. Du lindar aldrig in det du skriver. Fortsätt med det du skriver/gör. Ändra dig aldrig.
     🦋

     Svara

     Det här är ju ett genidrag av BB, som hon säkert inte kommit på själv. Nu sitter hennes fans och tycker synd om henne, och hon kan rusa vidare och blåsa företag osv. Det här var väl inte oväntat direkt.

     Svara

     Fast det är ju väldigt märkligt att du som är så Bella-besatt bara drar slutsatsen att du hade rätt i en sak (som inte var svårt för någon att lista ut själva för övrigt), efter att ha läst allt i det inlägget? Tror att de flesta här hade förväntat sig något helt annat.

     Svara

      Nej nej C är inte Bellabesatt, var har du fått det ifrån? 😜

      Svara

   En intressant detalj alla verkar missa är att Blondinbella i veckan träffade Simon. Han dök plötsligt upp i hennes Instastories. Vad pratade de om egentligen? Han har ju varit en nyckelfigur i hennes liv, både privat och i företaget/bloggen de senaste åren. Nästan allt hon nämner hände under hans tid och många misstänker att han även skrev en del av inläggen. Hur är han inblandad i gårdagens inlägg?

   Svara

    Är det inte ungefär som när hon helt plötsligt skulle fika med Nils och sen besöka honom i Sundsvall med barnen efter/under skilsmässan?

    Nu när inga av de satsningar hon rusat efter gått i lås och bloggen är supertrist efter Simon slutat och Pingis är mammaledig, så är det kanske lätt att drömma sig tillbaka till LCC-eran med abbasång och konferens i Marbella?

    Svara

     *Övik

     Svara

    Han kanske skrev det?

    Svara

  Jaha? Vad tror vi kommer härnäst då?

  Svara

   Ja det undrar jag med! Vad blir nästa steg?

   Svara

  Som sagt, världens minsta fiol spelar… Hon är verkligen pinsam.

  Man kan inte kliva över allt och alla, se ner på sina följare och köra ”pojken och vargen” i flera år, och sen tro att folk fortfarande finns kvar..
  Tror inte på krokodiltårar dock. Det är fortfarande strategi…

  Svara

   Det är väl inte ens första gången hon skriver ett sånt här inlägg om sina misslyckanden?

   Svara

    Svara

   Jag tror inte detta är strategi. Det vore isåfall en dålig sådan. Vilka företag vill jobba ihop med någon som erkänner att nästan alla dennes idéer och projekt kraschat? Ingen bra reklam direkt. Jag tycker hon är modig som skriver ut ett sånt här erkännande och jag hoppas det får henne att tänka om lite inför fortsättningen. Att saker inte går i lås är ju ingen katastrof utan en lärdom. Att våga är nödvändigt. Hon behöver kanske tänka flera varv, dock, och inte sprida ut sig så tunt i tusen nya projekt ideligen. Jag önskar henne lycka till! Kanske hennes boyfriend som ju har många fler års erfarenheter i bagaget kan ge henne lite goda råd. Herreg*d, hon är bara 28 år!!!

   Svara

    Hon har ju uppenbarligen nåt vägs ände med nuvarande strategi och nu är hon nödgad att byta spår. Rätt uppenbart det är svårt för henne att få nya samarbeten med tanke på vilka samarbeten hon gjort senaste tiden. Företagen går dåligt och flera idéer hon radar upp som misslyckats. Tanken är väl likt hon efter skilsmässan blev en ny person i bloggen ska hon nu återuppstå i en annan form. Frågan är om det kommer lyckas och vem hon nu ska bli?

    Svara

     Exakt. Detta är absolut en strategi. Sista utvägen.

     Svara

    Hennes strategi är inte som business woman här, hennes strategi är som bloggare och influencer. Syftet med hennes strategier har aldrig vart att locka till sig investerare, utan läsare, syftet med hennes entreprenörsskap har aldrig vart att bygga bolag utan att skapa content. Hon bygger upp idéer och förslag som att låta som långt gående planer, fotar en lägenhet som hon var på visning på och presenterar som sin, inte för att hon någonsin haft för avsikt att förverkliga det, utan för att locka läsare, och sedan tjäna sina pengar på reklam för my flawless.

    Svara

    Hon har ju tydligen redan visat upp allt ”stöd” hon fått och gjort hjärtan och grejer. Byte av strategi, inget annat

    Svara

     Så pinsamt hur hon nu i sina Instastories lägger upp bilder på meddelande hon fått om hur modig och stark hon är. Ser hon inte hur pinsamt det är?

     Svara

    Patriarkatet!

    Svara

  Hon borde medicinera din adhd så kommer det nog gå bättre…

  Hon är för rotig och kan inte avsluta något hon påbörjat utan är som en rörmokare som springer hos 15 olika kunder varje dag och skruvar lite här och där istället för att fokusera på en kund och ett jobb.

  Sedan som vanligt skyller hon ifrån sig på alla andra.. De är de som det är fel på. Inte henne..

  Svara

   Men vilken outbildad kommentar. Först och främst är inte alla hjälpta av medicin. Sen får väldigt många extrema biverkningar och mår dåligt av den. Ska man då fortsätta för du tycker det är lämpligt? 🤔 Det är väl ändå en diskussion man har med sin psykiatriker där man väger fördelar mot nackdelar och risker. Att propsa för medicin för någon utifrån sociala medier är både omoraliskt och problematiskt. Hade adhd haft en enkel lösning som fungerat för alla hade vi inte behövt göra anpassningar i samhället. Tyvärr är inte världen så svart och vit som du verkar tro.

   Svara

    Hon angav tidigare för några veckor sedan att tabletter var en av anledningarna till hennes viktuppgång. Reagerade på ordet tabletter. Något nytt undermedel som hon lanserat eller någon medicin?

    Svara

     Låter som läkemedel/p-piller osv. Är nog inget hon tagit fram själv. Och då skulle hon knappast gå ut med att dom kan leda till viktuppgång.

     Svara

   Hon har sagt att hon testat att medicinera och att ingenting har hjälp utan bara stjälpt hennes kreativitet. Nej, inte alla hjälps av läkemedel, men många gör det. Sedan finns andra hjälpmedel också, men jag får en känsla av att hon inte vill ha den hjälpen.

   Jag kan inte annat än tänka att ”finns det inte någon i hennes närhet som har sagt vänta, stopp och tänk efter”? Eller har hon tänkt att hon ska sköta precis allting själv och inte ha hjälp av folk med erfarenhet?

   Svara

    Att ”stjälpa henne kreativitet” kanske är just vad som vore bra för henne…

    Svara

     Exakt min tanke… (Men visst jag instämmer ändå med hen ovan som skrev att man inte bör slänga ur sig ”medicinera” som om det alltid är så enkelt.)

     Svara

  Att tolka att ett möte med ett tidningsförlag kan innebära etablering inom tidningsbranschen tyder inte på någon extraordinär slutledningsförmåga. Tyvärr.

  Svara

  Gumman, you are so over! Du är passé och inte ens damage control kommer hjälpa dig tillbaka. (IL inte Cam)

  Svara

   Hon är inte ”over” eller ”passé” när det inte finns någon annan på denna blogg som lyckas engagera och få igång så många människor som hon. Så länge hon har förmågan att påverka andra och få folk prata om henne så kommer hon vara aktuell och klara sig. Sedan kommer det alltid finnas folk som älskar henne och folk som hatar henne.

   Svara

  Förstår inte. Hon skrev att hon varit i möte med ett tidningsförlag och du drog slutsatsen (före alla andra?) att hon kanske skulle ge sig in i tidningsbranschen? Var väl inget hon försökte dölja om hon själv sa att hon var hos dem på ett möte..?

  Obs är inget bellafan, förstår bara inte vad poängen med inlägget är😊

  Svara

  Snart kommer luftslottet sprängas🤭

  Svara

   Det är redan sprängt som fan.

   Svara

    Haha jaa exakt! 🤭

    Svara

   Är inte mycket till slott tycker jag… inte ens ett i luft…

   Svara

  CALLE SCHULMAN HYLLAR HENNE! What the fuck?????

  Svara

   Ironi my dear! 😏

   Svara

   Folk älskar att se andra misslyckas det är nog därför Calle hyllar henne.
   Den enda hon lurat med det här lyxlivet hon spelat ha är sig själv. Vi andra har sett igenom henne i flera år och vetat att allt bara varit ett luftslott. Hon är inte stark som alla förklarar henne nu efter inlägget, hon är en av de svagaste människorna jag känner som inte vågat stå för sitt sanna jag utan levt över sina tillgångar och visat upp en fasad som inte stämmer överens med hennes egentliga liv och tillgångar.

   Svara

  Som CamCam skriver så ligger det absolut något bakom detta inlägg, för så har de varit varje gång förut.
  Sen tror ja att om inte hela revet med tidningen om hennes lögn om läsare och sidvisningar hade uppdagats så hade hon förmodligen inte skrivit detta heller, hon är så falsk och genomskinlig, köper inte hennes snyfthistorier, alla har vi vetat att de gått rakt nedåt för henne, för hade hon lyckats hade läsarna helt klart fått veta de.

  Svara

   DET*

   Svara

    Besserwisser!

    Svara

  CamCam… nu har du väl ändå spårat ur lite…
  Bella berättar att i princip allt hon sagt och gjort det senaste året har gått åt h-vete och du trumpetar ut att du minsann haft rätt om en av grejerna.
  Någon annan vinkel måste det ju gå att hitta?

  Det måste vara skittungt att vara Bella nu. Men något säger mig att hon kommer landa på fötterna.

  Svara

   Eller så landar hon mjukare på de enorma brösten! 😅

   Svara

    Osmakligt att blanda in storleken på hennes bröst.

    Svara

     Det av ett skämt. Ibland skojar man till det lite för att bjuda på ett skratt och jag tycker det funkade… ta inte allt så allvarligt.

     Svara

      Måste vara jobbigt att hängt upp sig så mycket på en annan persons bröst.

      Svara

       Gör man de där brösten vill man ju att folk ska hänga upp allt möjligt på dem

       Svara

        Haha ni får det att låta som att hon har bröst a la Lolo Ferrari här inne 😂

        Svara

      Jag vet vad skämt är, du behöver inte förklara det. Brukar också skoja till det rätt ofta 😃 Jag tycker bara just ditt försök till skämt var osmakligt 🙂

      Svara

      Bjuda på ett skratt på någon annans bekostnad

      Svara

    09:17 👍

    Svara

    LD har också landat skönt på sina stora bröst. 🤩

    Svara

   Problemet med Isabella är att varenda gång hon har kört ”tyck-synd-om-mig-jag-är-bara-en-vanlig-människa-kortet” så har det strax efter visat sig att allt bara var en strategi. Jag gjorde misstaget att tycka synd om henne när Hajen-historien briserade men det visade ju sig vara rent nonsens och påhitt i stora delar. Det här är anledningen till att vanliga anständiga människor länge låter sig luras av mer skrupelfria personer – vi vill tro folk om gott och visa empati.

   Svara

    Marja, ja där med den f d pojkvännen på bloggen, IG Stories, livesändningen från Arlanda VIP (finns på Youtube) och på toppen av det Simon och Pingis som i IG Stories driver med henne och de som ”jagar” henne är ett agerande som borde ha givit många varningsklockor för de som jobbar med henne..

    Svara

   Hon landar nog på Erik miljardären. Snart är hon på smällen och säkrat sina tillgångar. Han måste ju fyfan ha listat ut att hon enbart är ute efter hans 🤑

   Svara

    En klok man i den aktningsfulla ålder har säkert steriliserat sig för 15 år sådan.

    Svara

     Hoppas det. Eller att han är klokare än Bella. Hon har själv sagt att män har en svaghet för henne. Hon viftar med håret och vips har hon en miljardär i sin pappas ålder runt lillfingret.

     Svara

   Ja, det hade varit roligare och bättre med ett mer omfattande inlägg om det hon skrivit. Tycker dock inte ett dugg synd om Bella. Detta är bara strategi, som lämpligt nog kommer efter expressens artikel + alla efterföljande kommentarer här som bett CC göra ett inlägg med Isabellas alla misslyckade förehavanden.

   Svara

  Visst räknar hon inte upp att hon skulle ge sig in i bokbranschen med Stordalen?

  Svara

  Jag tror detta inlägget satt långt inne för henne att skriva.

  Hennes korthus har rasat och hon verkar tro att folk skulle bli glada om hon misslyckas.
  Hon kan inte ha mer fel, det är pga alla lögner som folk inte vill se henne lyckas.

  Hon har väl levt ohållbart tills det nu tagit stopp.

  Jag undrar om Erik är en bidragande orsak till att hon kommit till insikt om om att hon måste ha fötterna mer på
  Jorden och bygga upp förtroendet hos följarna för att lyckas.

  Svara

   Tror du är på rätt spår!
   Tror även att expressens granskning har medfört att en hel del företag har dragit öronen åt sig och snabbt avslutat ev samarbeten..
   Vad vet man?
   Det enda jag vet är att jag inte tycker ett dugg synd om henne! 🙄👏🏻

   Svara

    Det tror jag också. Tror faktiskt att hon sitter ordentligt i skiten, samarbetspartners flyr och hon kan kanske inte betala sina skulder och sin övertrasserade livsstil. Det är ingen slump att hela hemmateamet plötsligt gått upp i rök…

    Svara

     Har hemmateamet gått upp i rök?

     Svara

     Så mycket för Economistan

     Svara

    Pengarna är slut! Hon skulle bara skriva ett sånt här inlägg om det är 100 % omöjligt att dölja läget. Konk? Villaförsäljning? Avskedat hemmateam? Hon säljer ut sina designplagg… Cash måste in till varje pris!

    Svara

     Och så har hon hittar sig en miljarder.

     Svara

      Skulle inte tro isabella får ett öre av den mannen om de skulle gifta sig han är nog smart att ha äktenskapsord och sina cash låsta till sig bolagen och sina barn redan.

      Svara

  Skatteverket har antagligen revision i full gång och lär göra henne till ett statuerande exempel. Allt annat kan hon prata bort men inte detta.

  Svara

   därför kontot för invest är rensat

   Svara

    Får hoppas de sparat cachar, inga dumskallar, Skatteverket

    Svara

    Oj varför har hon raderat bilderna?

    Detta måste tyda på att skatteverket gör en stor granskning.

    Svara

  Hade jag fått ge henne ett råd så vore det att stänga ner allt, sätta sig i skolbänken, plugga till sig en kandidat iallafall och i samma veva begränsat sin studietid till maximalt 8 h per dag. Övrig tid bokas kalendern in för barnen och henne själv.

  Sedan göra business på att berätta om hennes alla misstag genom böcker, intervjuer och föreläsningar, samt stötta unga tjejer som inte riktigt vågar ta steget till eget företagande. För en sak ska man ge henne, hon är totalt orädd.

  Svara

   Frågan är om hon har vare sig behörighet eller betyg för högskole/universitetsstudier. Hon har ju inte ens fullföljt en gymnasieutbildning om jag minns rätt.

   Svara

    Hon ska ju plugga upp det isåfall

    Svara

     Man kan få bidrag från Arbetsförmedlingen att plugga in betyg man saknar.

     Svara

      Fast vi känner ju Bella vid det här laget. Det ska gå fort ju gasa gasa förbi alla på vänsterfilen. Inte har hon tålamodet Att stanna upp för att plugga inte. Hon ska ju ha jobb o pengar nu och inte om ett par år.
      Så vad är hennes plan B. Jo det ska jag berätta! Hennes plan B var att hitta en ny man, inte vem som helst utan en av Sveriges rikaste. Så visst är hon inne o jobbar på sitt plan B redan. Allt är redan löst hon sitter och ler medan Sverige Kallar henne för powerkvinna och tycker synd om henne.
      Han E räddar henne ur det här ska ni se. Hon flyttar in i hans lyxvilla och flyger ner barnen till Gbg varannan vecka, blir på smällen och säkrar sina pengar. Det här e redan löst!
      Sen lämnar hon honom och skriver en bok om livet med miljardären. Där har ni min teori, och vet ni vad? Jag förutspådde detta redan för ett år sedan.

      Svara

      Nej de får man väl ta csn lån för om man ska plugga sånt?
      Iaf förut när jag gick komvux.

      Svara

    Precis, blir till att bänka sig på Komvux först och läsa in gymnasiet!
    ”Notsofunatall

    Svara

     DET hade dock varit mer imponerande än shitshowen som pågår. Jag som började läsa hennes blogg när hon gick på gymnasiet skulle få förnyat förtroende om hon tuggade i sig kritiken, pluggade upp betygen på komvux, läste en kandidat och startade om.

     Svara

      MEN det kommer aldrig att ske.

      Svara

      Jo, fast hon brinner för entreprenörskap och snabba cash och idoliserar entreprenörskap och snabba cash. En kandidat är alldeles för trögrott för henne.

      Svara

    Blondinbella är alltför lat och blåst för att klara av studier på universitet/högskola. Hon har dessutom inte ens gått ut gymnasiet och har därför inte behörighet.

    Svara

  Är övertygad om att Bellas inlägg är skrivet för att förekomma en granskning och diskussion av alla hennes misslyckade projekt, som bland annat nämndes i kommentarerna i gårdagens Bellainlägg. Hon tar upp det själv innan media gör det. Så jädra uppenbart att hon följer diskussionerna på Bloggbevakning.

  Svara

   Jepp, det var min första tanke. Att förekomma.

   Svara

  Men får panik, nåt stort har uppenbarligen hänt och exakt INGEN sitter på information? Till och med Bloggbevakning verkar missa/strunta i att något dramatiskt är på G? Herregud hur länge ska en chey behöva VÄNTA på lite skvaller 🙁

  Svara

   Tills du lär dig stava ordet tjej.

   Svara

    🚀

    Svara

    Ok det är vanlig slang, men visst. T-J-E-J.

    PS: Käften.

    Svara

     Bryr mig inte om det är ett vanligt ord bland dagens barn, ser skitdumt och fel ut oavsett.

     Svara

      Okej okej nu vet alla dina föräldrar är syskon och jag har lärt mig stava. Ska vi gå tillbaka till skvallret? Någon?

      Svara

       ”Är mina föräldrar syskon? Nu förstår jag inte.”

       Svara

       👍🤣🤣🤣🤣

       Svara

      Ja, det ser ytterst bildat ut med skriftspråk som ”skitdåligt” i din kommentar, och väldigt fräscht och trevligt dessutom.

      Svara

   Du hittar den bästa diskussionen om Bella i facebookgruppen Blondinbella 4-ever. Känns inte som att Camilla orkar längre med en granskning av influencers, dvs som inte handlar om smygreklam. Alla inlägg som kommer har man redan läst en diskussion kring i kommentarsfältet i inlägget innan. Tidigare kollade jag bloggen flera gånger per dag, nu max en gång. Så tråkigt eftersom det var så himla bra när jag började läsa här.

   Svara

    Tack för tips!

    Svara

    Medlemsstopp 🙀

    Svara

  Det ska bli spännande att se om det här verkligen är ett ärligt menat inlägg från Isabella. Man kan ju alltid hoppas. Samtidigt är det ju så att hon nog inte hade något annat väl än att ”göra en pudel”
  Hon har på något sätt målat in sig i ett hörn och det ena efter det andra har kommit fram. Det är lite svårt att inte misstänka att det finns en agenda bakom detta också. Vad kommer att hända härnäst?

  Svara

  haha oj, gick in och läste hennes inlägg. Som sagt, väldigt modigt gjort men samtidigt köper jag det inte riktigt..vi får se.

  Svara

  Hon är väl kär och vill tillbringa varannan vecka i Göteborg och inte i New York !?

  Svara

  Hon släpper detta för att ta bort fokus från Expressens granskning. Hon behöver sympati så folk glömmer. Efter att ha läst här inne verkar det till viss del ha funkat.

  Svara

   Alla hennes 100 000 följare någonstans i Asien eller vad det var gråter. Nästan säkert.

   Svara

   Fast folk här inne glömmer väl aldrig något? Och resten bryr sig inte. Expressens artikel som de delat på Facebook har fortfarande bara 27 gilla/ogilla och 14 kommentarer.
   Inte ens de ca 40.000 dagliga läsarna här har ju bemödat sig att kommentera eller uttrycka något där.

   Svara

  Det intressanta i hennes inlägg är väl att det inte är speciellt personligt. Hon radar upp ett antal misslyckade projekt och affärer. Konstaterar på något ställe att vissa investeringar kom för långt bort och att hon från och med nu ska majoritetsäga allt hon ger sig in på. Inget personligt alls eller speciellt öppet. Allt som stod i inlägget vet vi ju redan. Personligt hade varit att reflektera varför hon som person drar i väg på olika bollar hela tiden, inte avslutar och inte verkar har något dåligt samvete för alla människor runt omkring som investerar pengar, tid, svett och tårar i de här projektet. Det sitter ju tex en person i en hyrd lägenhet i New york som bytt land och som nu hintas om att det kanske är dags att packa ihop bara för att nämna en.

  Svara

   Exakt! Bra skrivet.

   Svara

   Ja det är aldrig hon själv som gjort fel.

   Svara

  Hon är ett skämt. Låt mig: HAHAAHAH

  Svara

  Bella har träffat sin överman!
  Hybrisen börjar ta ut sin rätt och vill nu ha betalt!

  Svara

  Detta ordspråk säger allt:
  Högmod går före fall!

  Svara

  är mer intresserad av huvudet hon skrev hon fick serverat… ehm?! 😅🙈

  Svara

   Ja, VAD var det?!? 🤔

   Svara

    Det där var det sjukaste i hela inlägget, vad menar människan? Var har hon varit? 😂

    Svara

     Kalvskalle kan man även få på Gotland. Grishuvud har många som tradition på julbordet. Fläskkött är stort i Kina.

     Svara

      Nja, lammskalle är det. Som man äter på Gotland alltså.

      Svara

     I de fördömdas tempel 🙂

     Svara

  Nåt jag inte förstår med Isabella är att hon fortfarande känner ”Att vara en entreprenör är mitt stora kall i livet.” Alltså. Det var inte jättelänge sen hon skrev en lista över alla bolag hon startat och sen behövt lägga ner under sin karriär. Inget förutom bloggen finns kvar och de senaste åren sen skilsmässan har ju varit en katastrof och vad finns kvar av allt detta? Löwengrip som hon verkar ha tröttnat på. Känner man ingenstans att man kanske ska sluta starta upp saker och kanske ägna sig åt något annat. För ärligt talat verkar hon faktiskt inte så duktig på det. Jag tror hon skulle passa bättre som anställd.

  Svara

   Isabella anställd? haha

   Svara

   Vem skulle vilja ha henne som kollega?

   Svara

   Förstår vad du menar. Tror dock inte hon skulle funka som anställd. Det känns som att hon bör lägga sig på en rimlig nivå och göra det enda som funkat hittills: pyssla med bloggen. Det kommer med säkerhet inte generera hemmateam och privatjet, men sånt är livet 🙈

   Svara

   Nej, hon är inte duktig på det och kommer nog aldrig att bli det heller. Att Löwengrip beauty gått hyfsat är Pingis förtjänt, hade Bella drivit det ensam hade även det företaget gått åt skogen. En del berömmer hennes mod att prova nytt och visst kan det vara en bra egenskap, men om det aldrig blir något lyckat och varaktigt av något så spelar modet ingen roll. Då saknar man helt enkelt talangen och insikten som behövs.

   Svara

    Tänker att det är lite som folk med 30 olika anställningar på CV:et. Ja, de har provat en hel del grejer, men år det någon jag vill anställa?

    (OBS, vet att vissa verkligen har otur med jobb och inte alls är odugliga att arbeta med trots 30 anställningar).

    Svara

    Bra svar. Bella borde ha satsat på att bli en influencer. Istället har hon ljugit och varit osympatisk i flera år. Hon har heller ingen insikt i att de flesta av hennes idéer är rätt kassa. I hennes värld är det fokus kvantitet istället för kvalitét.

    Svara

    Hon är egentligen en enda stor failure. Hon är inte smart, lyckades inte ens ta sig genom gymnasiet och skulle aldrig klara av studier på universitet eller högskola. Hon är lat, inte smart, ostrukturerad och oseriös. Hon tror att hon är en fantastisk entreprenör och affärskvinna, men sanningen är att hon är helt värdelös på det också och har noll koll. Hon har en massa mer eller mindre korkade ej genomtänkta idéer och startar upp företag utan att ha en plan. Man är inte en duktig affärskvinna om alla företag man startar går konkurs! 🤦🏼‍♂️
    Hon kan heller inte satsa på en framtid som hemmafru till miljardären, hon kan inte ta hand om vare sig hus eller barn (eller sig själ).
    Det enda blondinbella är bra på är att vara blondinbella, en blåst blondin som bloggar, ljuger och provocerar. Bloggen är det enda hon någonsin lyckats med och varit bra på, men pga hur hon misskött sina företag håller även bloggen på att dö. Hon tvingas göra samarbeten för skräp som My flawless och sälja av sina ägodelar för att dra in lite cash.

    Svara

   Jag tar absolut inte Bellas lögner och hyckleri i försvar här och uttalar mig inte om hur hon är som entreprenör, är för dåligt insatt i just henne.

   Men att de vi ser som framgångsrika entreprenörer har ett gäng ”misslyckade” företag bakom sig som de har fått lägga ner är mer regel än undantag skulle jag säga. Det är få som startar ett enda företag som går som en raket på en gång.

   Svara

    Nu har hon ju tydligen BARA startat företag som inte fungerat. Hur många andra människor och hur mycket främmande kapital har hon dragit med sig? Nu har hon fortfarande bloggen och de pengar den genererar att bygga på, men det är också allt. Att unga tjejer tycker att hon är en förebild och ett fantastiskt exempel på hur man ”bygger företag” är faktiskt skrämmande

    Svara

     Som sagt, jag är inte insatt i just Bellas entreprenörskap. Menar bara att många misslyckade och nerlagda företag/bolag och idéer är vanligt även bland de vi uppfattar som framgångsrika entreprenörer. Var mer en kommentar på att man inte skulle vara en duktig entreprenör för att man har många misslyckanden bakom sig, vilket är det jag säger emot.

     Svara

  ILs inlägg skapar fler frågor än det ger svar.
  Mycket av det som hon tar upp är sådant som stora flertalet redan insett och som det skrivits om på BB både inlägg och kommentarer.
  Det finns frågor som blir hängande i luften såsom
  – vad händer med USA satsningen? (Själva verksamheten är inte avhängigt hennes visum.)
  – vad är status på hennes ”foundation” och den mer akuta frågan är det någon mening att genomföra den planerade balen på hennes födelsedag.
  – vilka är planerna avseende börsintroduktion av Löwengrip Invest
  Fick mig ett gott skratt om planerna att satsa på kryptovalutor baserat på att riksbanken är avvecklad inom 20 år.
  Min poäng är att skriva långa utläggningar om det som varit är slöseri med tid. Det går ändå inte att få det ogjort.
  Mer intressant är hur undviker man att göra samma misstag om och om igen?

  Svara

   Bästa analysen! 👍

   Svara

   Jag tror det blir svårt att köra på framåt med stiftelse och agency, pengarna verkar inte räcka till dessa satsningar.

   Svara

   ”Mer intressant är hur undviker man att göra samma misstag om och om igen?”

   Det kommer på starta eget-kursen. ”Betala nu!” och få en gratis fika när vi kör igång (kanske) om 4 månader.

   Svara

    Mm utbildning tror jag inte kommer att flyga appropå lära av misstag.

    Svara

  Och i hennes senaste story visar hon upp andras hyllningar till hennes ”fantastiska” blogginlägg. Så uppenbart att detta är en strategi med en baktanke (om än hon nog måste göra något eftersom fasaden krackelerar). Man kan inte bluffa och ljuga och köra över andra människor i åratal och sedan bara ”buhu, det är så synd om mig” och tro att någon ska tro på det man säger. Vilka är alla naiva stollar som skriver hyllningskommentarer på bloggen?

  Svara

   Ja vilka är dessa naiva stackare? När BB lägger korten på bordet och berättar att hon bluffat sin framgång skriver flera att det är modigt! Det är en förebild! Va?! En bluff?

   Svara

    Exakt. Bellas blåögda beundrare har läst alla hennes svulstiga inlägg med armnyp, ljuvligt, succé, en dröm osv och hejat på och sedan när hon gör en tvärvändning och erkänner att allt var bluff och överdrifter så blir hon hyllad som en hjältinna? Vore jag en av dessa fans skulle jag känna mig jävligt lurad och förbannad.

    Svara

     Sjuuuukt märkligt och skrämmer mig 💀💀 hur tänker folk?? 🤔🤔

     Svara

    Excelarket o Mari☀️ men så långt tänker inte folk

    Svara

  Har man hängt med i bellas blogg sen start vet man att hon alltid släpper ngt stort när det börjar bli lite hett om öronen. Giftemål, graviditeter, skilsmässa, nya kärlekar, hot, nya boenden. Allt stort (både bra och dåliga saker) som hänt Bella händer också parallellt med misslyckanden i karriären men genom att skriva om stora saker i privatlivet tas fokus från misslyckanden i karriären.

  Svara

  Det har lyfts både här och på Flashback att folk vill ha en lista på misslyckade projekt som tystats ner. Bella föregår såklart genom att själv skriva en lista. Dock ”glömmer” hon en hel del.

  Helt klart damage control. För sympatier. I morrn är de på biblioteket igen. Gillis säger något lillgammalt. Bella har tofs. Helt enligt Excelarket.

  #enrundatill

  Svara

  Det inlägget kommer ge henne mååååååånga klick och ser säkert bra ut när företag vill se statistik efter expressens artikel. Går säkert att välja ut statistik för specifika dagar och sen råka ta bort datumet och presentera det som en vanlig dag på bloggen…..

  Svara

  Fast om man läser mellan raderna, så hittar jag inte mycket ödmjukhet eller insikt eller ansvarstagande i det där inlägget. Hon erkänner att vissa saker varit dåliga idéer, men det slutar där.

  Löwengrip är på väg i hamn, Löwe bortprioriterades av bra anledn, Hermine Hold, tar tid att bygga ett varumärke, Urban Escape ”levde inte upp till förväntningarna”. Agencyn i NY säger hon ju inte mer om än att det varit några möten, men inte att det är nedlagt.

  Gabrielle är vilande pga utseende, (läs: nån annans fel), hon insåg att being Bella ”inte var rätt”, men erkänner att A quest for success inte blev en succé. Hejdå till Sverige var för tidigt och Löwengrip på export har hon alltid trott funnits en chans men nu insett att Skandinavien är bas.

  Jag läser det som att hon vill framställa sig som vilken entreprenör som helst som jobbar stenhårt, tar chanser, ibland går det dåligt, ibland träffar man rätt. Men så är det ju inte. Sorry.

  Alla dessa satsningar och projekt hit och dit handlar bara om en person och ett varumärke och det är Isabella Löwengrip. Hur det går för resten struntar hon i, så länge hon landar på fötter själv.

  Varför köps det in en helsidesannons för Löwengrip i Cannes, om det är Tyskland det ska satsas på? Är det nån som på allvar tror att Isabella jobbat de timmar/anställt den kompetens som krävs för Vogue? Men nu kan hon ju namedroppa dem iallafall. Tror någon hon funderar över hur det går för hennes äldsta vän Linus och Nordic Tech House som blev sittandes i Gallerian med enorm hyra i knäet? Och Louise i NY, vem betalar för alla hennes utlägg medan Isabella försöker komma på ”om det är rätt sak att göra”?

  ”Det är inte enkelt att driva bolag när man har så många som följer en och en stor skara som bara väntar på att jag ska misslyckas.” 🎻

  Svara

   Håller med om din analys!!

   Svara

    Klockrent!

    Svara

   Ja det är hon som får all sympati för att ”erkänna nederlagen”, men hur många människor har hon satt i skiten under åren som gått? Hur många blir hastigt utan arbeten när saker bara går i stöpet? Hur många känner sig förda bakom ljuset efter att hon lovat guld och gröna skogar?
   Ödmjukhet vore bland annat att resonera och reflektera kring hur de människor som funnits runt henne drabbats av alla dessa nederlag.

   Svara

   Hon tar ingen hänsyn till sina anställda alls. Den aspekten tas inte ens upp 🤷‍♀️

   Svara

   Nej det är såklart inte enkelt att driva bolag och lyckas bra med allt när hon hela tiden smutskastas och motarbetas, när det finns personer som gör allt för att sätta käppar i hjulet och förstöra allt för henne. När hon förtalas och folk kommer med elaka antagnade som du gör nu, som smutskastar och förtalar henne. Håll käft för du vet inte något om andras utlägg. Så j-la sjukt hur ni håller på och vinklar, vrider och smutskastar. Hoppas hon tar tag i frtalsanmälningar och stämmer vissa, det är det bästa och viktigaste hon kan göra. Det borde hon göra.

   Svara

    Kan du förtydliga vad du menar med lögner och förtal?
    Jag frågar inte med en nedvärderade ton, utan ger dig chansen att lugnt och sakligt lägga fram dina argument.
    Kan du hänvisa vad som ljugits rörande det som tas upp? För nu har till och med Expressen börjat granska och bekräfta de rykten du säger är rena lögner.
    Länka mig bara och hänvisa, för ditt mål är väl att ändra allmänhetens uppfattning om Isabella?
    Jag är villig att lyssna, kom med dina källor och argument till varför du anser att folk ljuger om henne.
    Jag har diagnoser som gör att jag läser det mesta bokstavligt så oroa dig inte att jag kommer bli kränkt. Bara du sakligt berättar varför påståenden om Isabella är helt uppdiktade.
    Du har nu möjligheten att sätta mig, och alla andra, på plats.

    Svara

   Exakt så

   Svara

  Som entreprenör/företagare får man lära sig att det är nyttigt att misslyckas. Ju fler gånger desto större chans till framgång. Inget konstigt. Det är dock en enorm skillnad på att 1. /försöka och misslyckas/ och på att 2. /ljuga, måla upp/försköna, misslyckas/. Där jag kommer ifrån så är man död och blir aldrig tagen på allvar efter att det framkommit att man gjort 2. Sorgligt att det är så många som går på detta ”modiga” inlägg som egentligen bara är ett horribelt försök till damage control. Att dessutom få med något klyschigt i stil med att ”visa baksidorna/motgångarna är vägen till att bli en riktig förebild” gör det hela ihåligt.
  Tjejen har bränt en jäkla massa pengar på saker hon inte har råd med, ex dyra kontor innan cashflow positiv, något man får lära sig efter typ ett år som entreprenör är en fet no-go. Att göra samma misstag upprepade gånger efter flera års erfarenhet och förvänta sig ett annat resultat kallas för något helt annat än ärligt misslyckande…

  Svara

   ERDA, helt rätt. Dessutom ännu märkligare när man ska hålla starta eget kurser.

   Svara

   Bra kommentar. IL borde vara M.I.A ett tag och arbeta i det tysta/dolda en lång tid framöver för att sedan återuppstå när hon nått framfång. Hon är just nu inget annan än en influencer med kassa samarbeten som har sämre rykte än Kissie.

   Svara

  undrar hur hon har det ekonomiskt? Skulle hon inte kunna göra sig av med det där huset, det är iaf inget som jag impas av hur mycket än huset kostade. Impas däremot av förnuftiga människor som gör bra ekonomiska val.

  Svara

   Det måste vara ett av Sveriges mest intetsägande hus. Både utvändigt och invändigt. Känner noll vill-ha-känslor för den. Vilket misslyckat köp för en influencer.

   Svara

  Hennes inlägg är som många anger märkligt. Lite tyck synd om mig, damage control. Expressen kommer med ny artikel? Stiftelsens inbjudningar har sänts ut utan att någon hittar stiftelsen. Inte ens en hemsida.
  Att hon spårat ut märktes redan Balmaingrejen och hennes behov av uppmärksamhet när vanliga ungdomar stod utanför och fotograferade henne. Det köpta omslaget i somras ännu ett exempel. Hon visar allt mer av sin kropp. Hon kopierar andra kändisar stil, varav några är döda. Är det bara jag som får kalla kårar?
  Hennes plötsliga behov att åka på välgörenhetsevent som kostar skjortan i London,Milano och Cannes.
  Den inställda lanseringen i fredags. I måndags om ett ENORMT förvärv. Tisdags kväll inlägg om alla felsatsningar som kostat oerhört mycket pengar. Går inte ihop. Det är en berg och dalbana dag från dag som är osund.
  Detta är inte trovärdigt agerande från en person som vill börsnotera sitt lilla bolag. Kommer Nordich Tech House stämma henne då hon på en dag hoppade av?
  Hennes skratt på stories som blir allt märkligare.
  Hennes inlägg om den tidigare pojkvännen.
  Amerikanarna har säkerligen dragit sig ut och kanske hotar med stämning?
  På toppen av det ska hon undervisa i marknadsföring och sociala media? Nu ska hon ha ett kamerateam med sig för att spela in kursen för eget företagande?
  Hennes reklam om tandblekningen finns kvar. De andra har enligt Expressen tagit bort sina. Hoppas verkligen att flera tidningar hårdgranskar henne.

  Svara

   Vad ställdes in i måndags? 😯

   Svara

    En stor lansering från löwengrip incest.

    Svara

     Fräscht nytt bolag 🤨😅

     Svara

     Löwengrip incest! Tänk innan du skriver!

     Svara

      Du får nog säga åt min autocorrect istället

      Svara

     LOL!!!

     Svara

  Min kommentar på ILs blogg om att inlägget är en avledningsmanöver verkar inte bli godkänt…🙃

  Svara

   Det är bara de fina kommentarerna om att hon är modig och fortfarande en förebild som släpps igenom.

   Svara

  Älskar det här citatet från inlägget: ”. Jag har nog inte varit i Stockholm så mycket någonsin som denna höst.”
  Ehh, okej 😂 1. Det har bara gått en månad av hösten än så länge. 2. Det är väl många höstar som hon inte har varit bortrest så mycket!? Hon har ju bott i Stockholmsområdet i hela sitt liv. Är ju framför allt senaste året som hon farit och flugit lite överallt.
  Blir så trött på den överdrivna användningen av ”alltid” och ”aldrig” 🙄

  Svara

  Gubbvännen kanske ställde ett ultimatum. Stanna i Sverige och träffa mig på barnlediga veckor, istället för Nju Jååk.

  Vad händer med hon som flyttade till NYC och in i den flådiga lägenheten? Ska agencyn fortfarande existera eller bommar hon igen NYC för gott?

  Och poolen, vad händer med den halvfärdiga poolen?!

  Alldeles för många frågetecken som hänger i luften!!

  Svara

   Skaffa dig ett liv.

   Svara

    Haha! Tack för omtanken. 😘

    Svara

  Skriver det igen….hon är ute på tunn is nu och har med säkerhet levt över sina tillgångar.
  Knaprar sömntabletter, nu denna bikt för att läsarna ska tycka synd om henne istället för att inse att hon är skyldig pengar.

  Svara

  Jaha du, Isabella Löwengrip, så du tycker litet synd om dig själv på grund av alla projekt som kantrat. Mm. Men hur många ex, affärspartners, kollegor, anställda, frilansare, investerare och andra har du satt i skiten, sedan fnittrat litet och gått vidare till nästa bubbla? Fy fan vilket drägg du är.

  Svara

   👏👏👏

   Svara

   Jag hoppas innerligt att ingen går med på att bli anställd av den här människan i framtiden.

   Svara

   Word!

   Svara

   +100

   Svara

  Tycker det var bra att hon faktiskt tog bladet från munnen och skrev om att misslyckas, annars har det ju mest varit: Allt är såååå bra, nyp mig i armen, etc. trams inlägg. Alla hennes följare läser ju faktiskt inte bloggbevakning så det här inlägget kan ju faktiskt vara lite lucköppning för dem.
  Sen får vi se om det finns en baktanke med inlägget….

  Svara

  Hon gör världens största pudel och folk tycker att hon är modig! Egentligen erkänner hon bara blunders som redan är avslöjade och uppenbara sedan länge. Hon blir hyllad för sin öppenhet och för att hon visar sitt riktiga, sårbara, jag. Pyttsan. Det var ett kul inlägg att läsa men det var lika mycket nödvändigt som ytterst väntat med tanke på hur saker och ting har utvecklat sig, dels för bolagen/projekten och dels med tanke på hur media nu skriver om henne.

  Svara

  Inget inlägg från henne som imponerar. Hon har förmodligen förlorat massa pengar. Hon har för många ja-sägare omkring sig. Nu lyssnar hon säkert på Erik som försökt få henne ner på jorden.

  Svara

  Att hon varit ”på väg” att starta en skandinavisk edition av Vogue har lika stor sanningshalt som att influencers i allmänhet bara ÄLSKAR de produkter de fått betalt för att promota (men aldrig använt IRL). Condé Nast är ytterst selektiva med vilka som får ge ut deras titlar på licens. Väldigt få etablerade förlag passerar deras kravställan. Att Isabella, med sin monumentalt dåliga erfarenhet av tidningsbranschen, skulle få ansvar och förtroende att ratta etablering av ett av världens främsta modemagasin på den skandinaviska marknaden är liksom HELT uteslutet. Alla som har jobbat mer än tio minuter i media begriper detta. Hennes track record i form av Egoboost Magazine är inte direkt något som kvalificerar henne att lansera en skandinavisk edition av Vogue. Dessutom har Condé Nast tidigare avböjt att lansera just Vogue i Sverige/Norden av det givna skälet att det inte finns en tillräckligt stark köpkrets/annonsmarknad här. Dessa titlar tjänar inte pengar på lösnummer utan på annonser i huvudsak och i Sverige så har vi knappt några lyxmodemärken. Här kissar vi på oss totalt av excitement för Nathalie Schuterman och EN Chanel-butik, medan det i vilken annan Europeisk storstad som helst säljs premium designers på vilket varuhus du än kliver in på. Blondinbella är väldigt skicklig på att promota sig själv och driva intresse kring sitt varumärke i sociala medier. Att driva en Vogue-edition på licens av Condé Nast är dock något HELT annat som kräver annan typ av skills och erfarenhet. Men jag förstår samtidigt varför hon trivs med att sprida den här typen av rykten då det ger henne lite status och stjärnglans. Och det går ju inte att kontrollera sanningshalten heller, så säger man en lögn med bestämdhet tillräckligt många gånger tror folk till slut på den. Ber dock folk att tänka längre än näsan räcker. Herregud.

  Svara

   Exakt, tack!!

   Svara

   Precis!!!

   Svara

   Måste ju gå att kolla upp sanningshalten?

   Svara

  Kanske missat helt men varför ska hon inte flytta in i lägenheten hon var så stolt över?

  Svara

   Eftersom hon inte får visum.

   Svara

    Och eftersom hon inte har råd med den längre

    Svara

  Det är något över Bentley-historien som verkar skum. Hon gick in och lånade en Bentley som hon satte sig och filmade content i, rakade benen med någon oduglig rakhyvel. Kan de ha stämt henne? Bilderna togs snabbt bort på både blogg och instagram.

  Svara

   Varför rakade hon inte benen i hennes företagsleasade Porsche?

   Svara

    Egot fick inte plats.

    Svara

   Men det handlar inte om bilen, det handlar om att företaget som hon gjorde reklam för är ett blufföretag.

   Svara

    isaak griplööv skriver på insta att just Bentley-incidenten var det som kostade mest. (Mission impossible-inlägget). Undrar vad som hände efter hon rakade benen i bilen?

    Svara

     Där står mkt intressant, vem är hen 🙂

     Svara

   Handen upp alla som nån gång har rakat benen i en bil

   Svara

  1997 var Apples aktie värd omkring 1,5 USD och idag är den värd omkring 220 USD. Detta sedan Steve Jobs återvände till företaget som 1985 gav honom sparken. Tycka vad man vill om äppelskruttdatorerna, men Jobs gjorde verkligen underverk för det företaget. Jobs lär dock ha varit en mardröm att arbeta med. Hans arv har förvaltats väl.

  Bella är inte slut som artist. Entreprenörer ger sig inte – det är ett av deras kännetecken.

  Svara

   Och hur många losers går det på en Steve Jobs? En miljard?

   https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Loser

   Svara

   Jämför du Bella med Steve Jobs??? På riktigt! Han måste vända sig i sin grav just nu. Han var ett geni och Bella…vet inte vad jag ska säga..

   Svara

   Gahahaha Nej, hon är ingen Steve Jobs. Hon är en blondinbella. Överdriv nu inte.

   Svara

   Äpplen och päron…

   Svara

   Hon är mer bedragartypen än en entreprenör. De brukar också vara ganska ihärdiga.

   Svara

  Allt enligt exelarket. Idag kommer ett inlägg om barnen eller något dylikt, ngt snuttepluttit iaf så styrkekramarna ramlar in. Sen lansering eller nytt samarbete. Vi kan detta nu.
  Tycker det mest skrämmande att folk säger att hon är en förebild. Nej, hon är en BROTTSLING som lurar och bluffar till sig sin lön och nu går det inte längre och då försöker hon förekomma fler granskningar. Nice try Bellsan.

  Svara

  Hon borde kallat det ’Mitt mest strategiska inlägg någonsin’ för det är precis vad det är. Hon är så trängd i i hörn nu att hon har inget annat val.

  Trovärdigt hade det varit om hon hade lite självinsikt, en stor orsak till varför vissa idéer/lanseringar inte funkat är pga henne som person. Noll tålamod, noll fokus, urusel chef (minns med rysning ett inlägg för några år sedan där hon ’intervjuade’ sin personal vd de tyckte om henne som chef…. så hejdlöst oproffsigt).

  Hade hon tagit upp – och erkänt följande hade jag kunnat tro att det finns hopp men icke:
  Erkänna att hon fuskat och ljugit om följarsiffror
  Erkänna att det var hon (eller sång och dansmannen) som låg bakom ’hotlappen’ på bilen.
  Erkänna att hon uttalat sig väldigt nedlåtande offentligt mot sina barns pappa
  Erkänna att hon hittade på att det fanns en hotbild efter fiaskot med Hajen bara för att få sympatier och slippa känna sig dum att hon satsade på fel kille.

  Nädu Bella, snyggt försök med ditt inlägg men bara en av många iskalla strategiska utspel.

  Svara

   Ja, det är ett skämt att kalla ens eget inlägg för ens modigaste inlägg någonsin. Hybris har hon gott av även när hon spelar offer.

   Svara

   Känns som hon vill att detta inlägg ska ta fokus från det som nyligen kommit fram – detta med hennes uppblåsta siffror. Sen har säkert hela USA-grejen skitit sig totalt (eftersom att hon bland annat inte förstått att hon inte kunde åka dit på esta och jobba) så nu måste hon låtsas som att det inte är ”rätt väg att gå” fast sanningen snarare är att det inte är en möjlig väg att gå öht.

   Svara

  Det som är lite kul är att på Instagram ser man flera som skriver ”åh du är så modig! Skit i haters!” Osv. Det är ju mest troligt samma personer som skrivit ”DU VET INGENTING OM BELLAS LIV!” ”Snälla ni är bara avundsjuka!” när andra tidigare konfronterat/kritiserat henne med just sånna här saker hon nu erkänner?

  Svara

   Man är tydligen avundsjuk när man kritiserar något/någon 🤦🏻‍♀️

   Svara

  Hon får väl göra som så många andra, nu när det verkar gå dåligt med det mesta – skriva en bok om allt hon varit med om i sitt liv .Var så säker den boken kommer snart.

  Svara

   Hon har redan sagt att en bok är på g………

   Svara

   Hon har redan skrivit att Marisol var på bokmässan för att ragga förlag till Bellas kommande nya bok.

   Svara

  Hoppas nu bara att tidningarna inte köper hennes snyftstory rakt av och låter henne bre ut sig på löpsedlarna…

  Svara

   Breakit har skrivit om det nu xD

   Svara

   Til og med norske aviser har skrevet om dette allerede 🤦‍♀️

   Svara

  Jag väntar på en ursäkt till dem som blivit lurade av Flawless och hårfönföretaget, och en varning till alla som köpt tandblekningen att inte använda den – och förstås största ursäkten till dem som fått skadade tänder och skadat tandkött.

  Svara

   Tänkte på det också. Skulle hon aldrig ge! Det som är så falskt. Hon vill bara rädda sitt eget skinn, alla andra kvittar..

   Svara

  När jag först läste inlägget på Bellad blogg så trodde jag att det var ett skämt,att någon hackat hennes blogg…..Det känns på något vis inte som att det är hon som har skrivit det där….

  Svara

   *Bellas

   Svara

   Min första tanke också!!

   Svara

   Särskilt det som stod om att hon trodde att Riksbanken skulle försvinna….

   Svara

  En nyfiken fråga till er. Jag är 30 och arbetar på en stor arbetsplats (ca 500 anställda) med kollegor i alla åldrar och sorter. Jag hör ALDRIG Bella nämnas ens bland vänner och kollegor, varken bra eller dåligt. I min värd omtalas Bella på den här bloggen och ingenstans annars, förutom någon mindre artikel på Aftonbladet ibland och att min mamma köpte hennes rollon en gång (men hon vet nog inte vem personen bakom produkten är knappt). Är det samma för er eller upplever ni att Bella är ”stor” även utanför den här bloggen?

  Svara

   Man kan nog säga att hon är en del av nån slags populärkultur?

   Svara

   Samma här!
   Tex är det inte en enda av mina ca 450 följare/de jag följer som följer Bella på ig. Inte heller hör jag en enda prata om henne, varken privat eller på jobb.

   Vilka är det som gillar och följer henne egentligen?

   Svara

    Anonym 10.50

    Jag tror att många av Isabellas följare är tonåringar. Inte alla, men många.
    De som skriver = heja dig, heja heja, du är min stora förebild, <3, Älskar dig, du är bästa mamman, mm mm.
    Det är (antagligen) mycket unga flickor.
    MEN, många av de som köper hennes produkter måste i rimlighetens namn vara lite äldre om man ser till priserna.

    Svara

     Men många av oss som läser här inne är väl äldre än tonåringar? Pratar ingen av oss om Bella utanför bloggbevakning? Jag menar, jag hör aldrig någon säga någonting om henne alls, inte dåliga saker heller. Det är som att hon finns här inne och ingen annanstans😆

     Svara

    Jag tror att många som följer henne har det lite som en guilty pleasure? Jag är själv 30+ och bor i en universitetsstad, och jag har massor av (högutbildade) vänner som håller koll på henne och älskar att diskutera henne. Kanske för att vi började följa henne när vi var unga.

    Hennes målgrupp är väl typ unga kvinnor i samma ålder som henne själv?

    Svara

   Jag har någon enstaka kollega och vän som känner till ungefär vem Bella är. Jag förklarade för kollegan för två veckor sedan vilken bluff Bella är och hon lyssnade fascinerat, så får visa henne inlägget idag haha… En vän gillar hennes torrschampo. Men nej, annars upplever jag att i princip ingen vet vem hon är. Är bara vi som nördat ner oss i de ”äldre” bloggkänsdisarna som håller koll kanske?

   Svara

   Satt precis och tänkte på det här. Jag är 25 och ingen av mina kompisar eller bekanta har någonsin nämnt Isabella… ingen jag vet läser ens hennes blogg.

   Svara

   Jag jobbar med influencer marketing på ett av de större företagen inom branschen och kan stämma in i att inte ens här talas det om henne. Varken som en profil man är intresserad av privat eller för en kunds räkning. Hon är aldrig på förslag för kampanjer, även när kunden efterfrågar en profil som matchar hennes så lyfts aldrig hennes namn. Jag tror att alla seriösa aktörer i branschen vet att hon är en bluff. Alla influencers vi jobbar med vet att det är standard att reklam-markera, följa regler, och framför allt skicka statistik på ett betalt inlägg som kunden får som ett kvitto. Isabella skickar inte statistik från bloggen, försöker ta hutlöst betalt och ger ett katastrofalt dåligt engagemang. Hon saknar också referenser på tidigare lyckade kampanjer, tjatar bara om 1,5 miljoner hit och dit. Varför ska man jobba med henne när det finns andra profiler som är proffsigare, transparenta och ger bättre effekt? Jag tycker att det känns oseriöst att ens pitcha hennes namn mot kund, det tummar på mitt bolags förtroende att lyfta fram en sån profil som henne.

   Svara

    Jobbar också med influencer-marketing och instämmer helt. Bland de som jobbar i branschen och har jobbat med henne i kampanjer är hon inte omtalad på ett bra sätt. Behandlar sina kunder som skit, är oärlig, dyker inte upp, ser ner på folk osv. Vet ingen i branschen som på riktigt tyckt det var bra att jobba med henne. Oproffsig och dryg har hon varit. Vilket inte håller och visar sig nu.

    Svara

   Min erfarenhet är att jämnåriga kvinnor med mig vet vem IL är. Jag är 40. Mina bonusbarn och kollegor som är i 20 årsåldern kanske har hört hennes namn, men är ingen de bryr sig om.
   Kan vidare säga att IL är min guilty P. Jag kollar alltid bakom min axel innan jag går in på hennes media då jag tycker det är så jävulskt skämmigt. Sitter det nån i min ålder slår jag snabbt som fan igen telefonen.

   Svara

  Isabella skrev väl inget om, i sin gråthistoria, hennes Foundation.
  Hon har ju redan hyrt Villa Pauli Djursholm och skickat inbjudningskort!
  Blir det en ”nytändning” eller ”begravningsmiddag”?

  Svara

   Den STORA middagen med ca 200 inbjudna personer ska ju gå av stapeln nu i oktober.

   Svara

  Jag tror förvärvet och affärsbeslutet hon skrev om igår är att Pingis vill sälja sin del i Löwengrip.

  Tror att hon har en genuint tuff tid och att detta är en reality check som gör henne gott i slutändan.

  Svara

   Jag tror att förvärvet är Simon 😄

   Svara

  Spännande att se vilken karaktär hon går in i härnäst, om ni nu har rätt i att det är dags för en ny transformation. Jag hoppas att hon återuppväcker den folkliga mamma-Bella, isf börjar jag läsa bloggen igen, gillade henne! Slutade läsa när hon blev beauty queen. Och tja, personligen bryr jag mig inte ett skvatt om att karaktären är fake. Det är bara underhållning. 🙂

  Svara

   Fast för mig är den folkliga Bella fejk. Den vi sett de senaste åren är den som mest liknar tonårsbella och den som tonårsbella alltid velat vara. Ett förverkligande av hennes målbild. Folkbella var en efterapning av den mer folkliga Elaine som hade ett uppsving samma år.

   Svara

  Bella är och har alltid varit ett tomt skal fullt med lögner. Hon är sitt eget konstprojekt som helt saknar empati utan hela tiden sätter sig själv i fokus. Hon spelar olika roller hela tiden ofta på andras bekostnad och hennes Bellievers sväljer allt hon säger med hull och hår. Hon vill hela tiden ha något nytt och kan aldrig landa eftersom hon inte har någon egentlig identitet. Hennes preferenser ändras hela tiden . Kan bara säga att jag struntar fullständigt i hennes mående vare sig hon är Super woman, so fun,rich and happy el ledsen,misslyckad och pank. Jag tänker på de hon ständigt kliver på och sårar. Hon ville ha en familj för det kunde ju vara kul och bra eller nä det var ju inte hennes grej så tack och hej. Hennes uttalanden om att hon bara kan tänka sig att umgås med människor som hon kan ”nytta av” speglar helt och hållet vem hon är och nej jag tror tyvärr inte att hon någonsin kommer att bli någon annan än den hon är och alltid har varit.

  Svara

  Det finns en medicinsk term för människor som gör allting med en baktanke.

  Svara

  Men alltså HERREGUD. Det här har man ju vetat hela tiden. Människan är ju helt… sjuk? Vem kan, på riktigt, ljuga så mycket om så EXTREMT MYCKET och upprätthålla en fasad? Jag förstår verkligen inte.

  Hon är outbildad, narcissistisk, manipulativ och mytoman. Vart någonstans är det ett framgångskoncept?

  Skäms åt hennes vägnar.

  Svara

  Jag tror också att Bella själv har tolkat andras kritik som avundsjuka och inser nu att hon är inget utan sin publik. Därför ska hon hitta på en ny karaktär som folk ska tycka synd om. Strategi, med andra ord.

  Svara

  Så hon lyckades alltså ro i hamn ett bokkontrakt på bokmässan…

  Svara

   Enligt?

   Svara

  Det första jag kände när jag läste inlägget var ”Tack! Du förstår det nu. Alla kan göra fel, och jag är lite ledsen för dig – du har återvunnit en del av min sympati”. Sedan kopplade jag på det rationella. Insåg att hon manipulerar och att detta inlägg är dåligt skrivet av henne. Min analys:

  Uppenbarligen har Isabella ett långt spår av dåliga affärer – Hermine Hold, NTH och Fitness Collection osv bara för att nämna de i nutid. Typ 10 (?) KKade bolag i sin karriär ovanpå det. Ingenting i detta inlägg tycker jag tyder på att hon har satt sig ner och funderat över varför det gått som det gått. Min analys efter så många misslyckade bolagsbyggen hade nog gått mer i stil med ”jag gör något fel – kanske är jag inte så duktig på att göra analyser över hur mycket dessa bolag bygger på mitt personliga varumärke, och hur lite potential de har frikopplat från mig. Jag behöver nog någon som är en duktig strateg och lyfter sådana saker på idéstadiet så jag inte går in i bolagen alls”.

  Natuligtvis skriver man ju inte sådant rakt ut – det skulle ge en dålig bild utåt mot potentiella framtida bolagspartners, men jag hade i alla fall lagt in något ”jag har tittat mycket inåt på felen jag begått”. Detta inlägg känns som hela hennes entreprenörskap – genomhastat. Jag tror hon har fått input av Erik om att bygga en sak ordentligt istället för tio slafsigt. Dvs att hon bör fokusera på Löwengrip Beauty då det är det enda som faktiskt drar in lite pengar. För att sälja Beauty kan hon inte ha en persona som stöter bort så många. Kort och gott får hon gå tillbaka till det enda som funkat i hennes karriär – bygga från grunden, låta det ta tid, och ha en image av en entreprenöriell mammabloggare.

  Hennes senaste inlägg är lika dåligt och genomhastat som nästan allt annat hon tar sig an i bolagsvärlden. Hon skrev det för hon var tvungen, men det var inte roligt, så hon sket i att göra det bra. Trots att detta inlägg kanske är det viktigaste hittils för att vända opinionen. Tidningar kommer publicera detta, och det blir extra viktigt att nå ut om att hon ”egentligen” är god.

  – Jag känner mig misslyckad både som företagare och förälder. Jag ville bygga något som mina barn den ekonomiska trygghet jag saknade när jag växte upp. Jag ville att de aldrig skulle behöva äta polarbröd för att det inte fanns något annat i kylen. Jag ville att de skulle få ärva mitt verk en dag – jag trodde jag gjorde allt detta för dem. Det är så jag tänkte när jag jobbade bort mina mammadagar och lämnade barnen hos nanny. När jag satt i Saudiarabien och kände mig förudmjukad för att männen inte ville tala med en kvinnlig representant, eller utdragna samtal i USA där höjdpunkten blev att sitta på Forrest Gumps bänk istället för en deal. Jag gjorde det för barnen, trodde jag. Och vad blev resultatet? Jag har förlorat så mycket tid med mina barn, jag har ångest över huslånet, och medarbetare har blivit besvikna över hur det gått för företagen.

  Där. Bättre snyft-komponenter än det hon skrivit. Isabella är förvånansvärt dåligt på PR trots så många år i branschen. Jämför hennes egna snyftinlägg med det som exempel Hajen målade upp om lappen.

  Jag tror inte hon har gjort djupare analys än ”det funkade inte att sikta så högt”. Inga ”varför” eller ”vad gjorde jag fel”. Nivån på detta inlägg tyder på det – så viktigt, och ändå i-hast-över-kvalitet i sann Isabellaanda. Hon gör inget ordentligt! Dock tror jag att många, framför allt kvinnor, kommer köpa detta. Min egna instinkt var att börja tycka synd om henne.

  Svara

   This! ^

   Bella, läs och lär!

   Svara

   Spot on

   Svara

  Inget fan av människan men jag kan ändå känna att det ÄR modigt att gå ut p skriva om allt det här. Även om d är strategi. Hon erkänner att sker gått åt helvete om å om å om igen. Att hon ens nämner gamla-Bells ger mig en känsla av att hon fattar att hon gick bananas och fick storhetsvansinne deluxe.

  Jag ser fram emot att se henne bli verklig igen. Jag hoppas på det iaf. Isåfall. Heja!

  Och ja. Det här kan vara den sämsta analysen av ett blogginlägg på länge.

  Svara

   Ja. Det är det. Men du är snäll. Det är en fin och ovanlig egenskap.

   Svara

   Håller med dig L&L, jag är inte heller Bellas största fan men även jag tycker faktiskt det var modigt av henne att gå ut och erkänna sånt som inte gått bra och att det just nu är tufft. Jag hoppas att detta blev ett uppvaknande för henne och en insikt i att allt inte behöver vara så stort och lyxigt.

   Svara

    I nyaste inlägget så skriver hon mer som får mig att känna att det kanske kommer bli en härligare version av henne igen. Det har nästan varit läskigt att se henne senaste året, som en parodi på sig själv.

    Svara

  Det känns som ingen, ingen av er som skriver om Isabella var förbered för så mycket damage control på en gång.
  Inte BB och inte Isaak. Ta er lite tid och komm tillbaka med en bra analys, för något er på gång !!! Det här håller inte!

  Svara

  Som nämnts tidigare så är jag fullt övertygad om att inlägget skrivits för att förekomma en granskning. Hennes framgångsrika fasad håller inte längre men går hon tillbaka och blir den gamla Bella sånger hon återigen sympatier, fler bloggläsare och kan iallafall hålla uppe sin livsstil med annonsörer.

  Och nej, det känns inte som att hon de här åren varit en hårt arbetande entrepenör som kämpat. Istället har hon hoppat på allt som verkat kul och där hon fått visa upp sig och sitt varumärke, utan att ta hänsyn till företagens bästa eller andra människor hon jobbar med. Hon har gjort en grej av att alltid drömma stort och visst är det smart att starta företag som går att skala upp. Men att t.ex. föreläsa om kryptovalutor för att hon bestämt sig för att hoppa på tåget, skaffa lägenhet och kontor och personal i NY eller tro att hennes businesskola ska bli den största i Sverige när den fortfarande bara är i första planeringsstadiet, det är ju bara virrigt och oansvarigt.

  Och om hon verkligen lärt sig något av hennes resa hittills så verkar hon ju inte alls applicera de kunskaperna nu.

  Svara

  Vem har sagt att träskmannen måste vara en man? Här var det verkligen härvor av blöta rötters sug.

  Svara

  Är hon smart så återkommer hon till att bygga sig själv som varumärke istället för att haka på en massa halvkassa företag (hårklämmor?!). Jag tror hon förstår det själv, men då står hon i valet och kvalet nu: Om hon ska bygga upp bloggen och eventuellt starta någon slags reality serie eller så – VEM ska hon vara? Ska hon framställa sig som den glamorösa entreprenören som fnyser åt kollektivtrafik och reser med privatplan 2 ggr/månad? Eller ska hon tagga ner den bilden och bara vara Bella som brinner för att tjäna pengar men ändå bryr sig om sina barn och vill äta choklad om kvällarna? Jag tror hon står och väger dessa två personligheter och försöker komma på vilken av dem som kan få in mest pengar inom kort.

  Hon gör det svårt för sig om hon väljer Glamour-Bella då hon måste lyckas bekosta hus, privatplan, resor, egen kock m.m. Samtidigt tror hon nog den personen kan lyckas bättre på ren provokation? Det vore lättare att bara sälja huset och bli lite ”mysigare” á la Egoboost-Bella igen, men kanske är det mer riskfyllt ekonomiskt och kanske blir hon då ointressant i medias ögon = mindre pengar att håva in…

  Svara

  Undrar om hon fått svar på sin ansökan om visum eller väntar hon fortfarande, hur fungerar det egentligen?

  Svara

   Står ju i inlägget.

   Svara

  Bella är en bedragare utan skrupler!
  Så många som hon trampat på på väg upp till toppen och så många som hon nu måste möta på väg ner…
  Spännande!
  ”popparpopcorn

  Svara

  På hennes senaste Instagram-bild ser hon så trött, så trött ut. Som att någon ställt upp henne i den där svarta kostymen. Hon orkar inte sträcka på ryggen och blicken är ledsen. Ser sorgligt ut.

  Svara

   Som man bäddar får man ligga. Det är inte sorgligt. Tänk på alla hon blåst och kört över: barnen, exmaken, medarbetare, kunder, the list goes on.

   Svara

    Har hon blåst och kört över barnen verkligen?

    Finns så mycket att kritisera henne för men hur hon är som mamma vet vi inte. Vi ser det hon visar upp (och är det ens sant det hon väljer att visa oss?), vad som händer däremellan vet vi inte.

    Svara

     Ja! Genom att ställa dem i en tävlan med karriären/entreprenören och visat upp att de förlorar

     Svara

  Tycker att det bör fokuseras lite på de som får ta smällen av hennes misslyckandes.

  Hon kommer säkert segla vidare efter sina misslyckande, men alla anställda eller partners som behöver ändra arbetsuppgifter varje dag pga nya infall, får sparken, ser sina investeringar misslyckas, osv.

  Någon betalar ju för allt detta.

  Jag tycker fortfarande det ska komma upp ett inlägg med alla misslyckade projekt och idéer hon har dragit igång, och kanske tillägga vilka andra som var involverade i det, så man också får en inblick i exakt hur många människor som har blivit utsatta för grejer.

  PS. Inte en chans att conde nast har på allvar diskuterat att starta en skandinavisk vogue med Isabella Löwengrip. Inte en chans.

  Svara

  Och när slutar hon ljuga om sin statistik mm….?
  Nähä inte det förstås.

  Svara

  Hon fick skjuta upp en lansering pga allt som skrevs i expressen. Hon hamnade i blåsväder och skriver nu ett ”modigt” inlägg för att få sympati så hon kan lansera om två veckor igen.

  Svara

   Det stuvades om i excelarket.

   Svara

  Tror hon är stressad över sin födelsedag och jippot som hon ska ha. Verkar inte som att så många är sugna och detta som skulle bli narcissistens grand finale innan barn och giftermål med miljardären och så bidde det bara en pyspunka eller kanske en totalkrash!
  Buhuuu….. 😭😭😭

  Svara

  Den här nya vd;n, är det någon som sett / hört något om honom?

  Svara

   Han ringer sina kontakter mest hela dagarna, försöker få ett nytt jobb. Som VD har man ett stort ansvar när det fuskas i ett företag.

   Svara

    Man kan avgå som VD. Han var i NY för någon vecka sedan enligt IL.

    Svara

  Hon skriver att de i LA Hollywood inte blev något. Var de inte på besök i förra veckan när löpsedeln fanns?

  Svara

  Kommer ni ihåg vad som hände i våras när Aningslösa influencers var igång och hon fick massiv kritik för sitt flygande från alla håll? Till slut hade hon inget VAL, hon var tvungen att backa, erkänna sin okunskap och gå ut med att hon skulle anställa en hållbarhetschef.
  Samma sak är det nu. Kritiken är så förgörande att hon inte längre kan ignorera den. Så hon gör sig själv till ett offer.
  Vi alla vet ju hur det gick med hållbarhetschefen… I samma sekund som hon anställdes ändrades tjänstebeskrivningen till PR-chef.
  Ingen kan väl rimligen gå på detta?

  Svara

  Hon har tagit bort texten om Vogue och Condé Nast i inlägget nu :O

  Svara

   Ja jag såg också det! Varför??

   Svara

    Ett rykte säger att Conde Nast kontaktade NTH för ngt, inte henne. Och NTH är inte glada på henne, och det hon skrev var isf lögn.

    Svara

   Allt med utländsk koppling då särskilt USA tas bort. Antar också att hon inte fått något erbjudande utan att det var hon och kompanjonen P som tagit kontakt med dem. P var med på middagen som ”de hade flugit hem till henne för”. just denna meningen med flugit hem till henne är en mening som skiljer från övrig text. Kan hon ha lagt till själv. inlägget är inte skrivit av henne.

   Svara

  Hur ska man tolka hennes senaste IG-post ca. 30 min. sedan. Låter ju som om hon tar en paus?!

  Svara

   Hon mår inte bra. Det har varit uppenbart länge. Vilohem är nog ett måste. Kom ihåg att hon även var nära konkurs även 2018.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.