Nu behöver inte Dasha modigt kämpa på längre…

Alltså, GUD vad jag lidit med Dasha sedan hon, på sin blogg till slut tog bladet från munnen och berättade om sin tuffa kamp. 
Att hon klarat sig så här långt utan att bryta ihop är nästan värt en medalj.
Alltså dessa uppoffringar hon gjort …ja, jag saknar ord och det händer minsann inte ofta, så passa på att njuta lite extra.

Dasha och Douglas har alltså köpt en ny lägenhet, och om du är nyfiken på att ta reda på vad anledningen för att sälja den gamla är så kan du läsa allt om det HÄR.
Där kan ni även läsa mer om Dashas kamp mot kullerstenen.

Skicka henne en retroaktiv styrkekram (frivillig så klart) för livet har sannerligen inte varit snällt mot Dasha den sista tiden.
Tack för att du är en sådan inspiration  till så många, men du kan sluta kämpa nu.
Det kommer bli bra, jag lovar…
Snart slipper du dina antagonister.

Seriöst – läs HÄRom du inte förstår mitt inlägg. :-).

111 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag förstår att hon haft det svårt, både backe och kullersten. *insert frivillig gråtande gubbe eller nåt barn*

  Svara

  Fy fan, och så går vi runt här och klagar på miljön och kriminalitet när Dasha kämpar mer än någon annan. Att hon överlevt såhär länge är bortom mitt förstånd.

  Svara

  Hon svarade på en kommentar där hon sa att det fanns anledningar bakom att dom ville flytta som hon inte velat berätta om förrän dom fått lägenheten såld.

  Svara

   I vilket område bodde hon innan?

   Svara

    Norrmalm, mitt i city. Inte optimalt när man har barn.

    Svara

     Det är väl inget område inne i city som är optimalt att bo i om det inte är hus med egen trädgård? 🙂 Sedan spelar det ingen roll om det är Norrmalm eller Östermalm.

     Svara

      Om man vill bo i lägenhet är väl city jävligt optimalt.

      Svara

       Inte om man har barn, då är det aldrig optimalt att bo i city.

       Svara

        Trams. Typiskt svenskar att tro att har man barn så MÅSTE man bo i ett hus, ha bil, trädgård, och en viss inkomst. Vi stadsungar klarar oss också rätt bra i livet ska du veta.

        Svara

        Nu drar du alla över en kam. Alla vill inte bo i hus med trädgård, trots att man har barn.

        Svara

         Men det har jag väl aldrig påstått heller? 🙂
         Jag skrev att det aldrig är optimalt att bo i lägenhet mitt inne i smeten, sen kvittar det väl om man vill bo i lägenhet eller ej. Vi ville bo i lägenhet trots att vi hade barn men inte blev det mer optimalt eller praktiskt bara för det. 🙂

         Svara

          Wtf?! 😂

          Svara

        Jag tycker det är extremt optimalt. Att bo i city ger mig nära till jobbet vilket ger kort restid vilket innebär mindre stress kring hämtning/lämning av barn och kortare dagar på skola/förskola. ✌️

        Svara

      Fast city och Östermalm är inte samma sak. City är city, dvs Norrmalm. På Östermalm finns det väldigt många förskolor, skolor, parker, djurgården och Lill-Janskogen. På norrmalm finns betydligt mindre av det.

      Svara

       Jo det vet jag men jag har själv bott i storstad i områden liknande Östermalm och det är helt enkelt sjukt opraktiskt att bo så med barn, det vet jag av egen erfarenhet. 🙂 Äldre barn som klarar sig själv ute funkar ju barn men med yngre barn så blir föräldralivet bra mycket jobbigare än vad det skulle behöva vara. 🙂

       Svara

        Bor själv på Östermalm och anser inte att det är opraktisk att bo här med barn. Har testat Söder (Sofo) och där skulle jag inte vilja bo med barn. På Öfvre är det nära naturen, parker, vi har en bra och stor innergård, lugn trafik på gatorna (många enkelriktade gator), nära affärer, förskolor, skolor, kollektivtrafik som går hela tiden. Är väl en smaksak, finns inget rätt och fel där? 🙂

        Är man akut hungrig så finns bla Foodora, krävs bara en snabb beställning från appen så får middagen levererad 40 minuter efter beställning. Det vet jag av egen erfarenhet 😉

        Svara

         Öfvre😂 wow

         Svara

          Använde det ordet med glimten i ögat 😉

          Svara

       Du verkar aldrig ha varit på Norrmalm hör jag! Jag är uppväx på Norrmalm och Östermalm (separerade föräldrar). Jag själv uppfattar Norrmalm som mer fördelaktigt och trevligt med barn.

       Svara

   Haha typ att grannen är seriemördare och lägenheten full i vägglöss? Låter ju bra att hon ska berätta först när lägenheten är såld, antar att det är ngt som kunnat skrämma bort spekulanter 😅

   Svara

    Exakt! För visst är det nya inget att hurra för? Om man jämför med den de redan bor i? Helt nyrenoverad och så ska de sätta igång en renovering på denna nu också. Undrar varför de flyttar egentligen

    Svara

    Exakt min tanke 😅

    Svara

   Vad man kunnat se från lägenheten så tycker jag den verkar supermörk, alltså som i att det knappt kommer in något ljus alls och att det är alldeles för få fönster!

   Svara

    Ja, det är väldigt dåligt ljusinsläpp i deras nuvarande. Ligger på första våningen så solljuset når inte riktigt ner dit över grannhusen heller.

    Svara

  Jo, när grannskapet är fullt med seriemördare som vill låna ett par ägg till sockerkaksbaket, det vet man ju hur jobbigt det är. Kan de inte planera sina inköp, som alla andra?

  Svara

  Fattar ingenting av den här texten

  Svara

   Den är ironisk.

   Svara

   Sarcasm my friend, sarcasm.

   Svara

  Läste nyss Blondinbellas senaste snyft inlägg om att göra om och göra rätt…..säger det igen…hon är skyldig klöver…paybacktime!!!

  Undrar just hur mycket hon lär behöva betala tillbaka,
  Kanske ställer fästmannen upp? Stort frågetecken då han inte verkar vara den mest generöse.

  Tycker detta är ett lysande exempel till alla som ska starta eget.
  Tänk er för innan ni spenderar slantar som inte är era egna…
  För min mamma tog det ett helt år att ta ut egen lön från sin företag.
  Anställda, produktion, leverantörer, skatter m.m

  Nu först 10 år senare kan hon leva bra på sitt slit.

  Nej, det ska mer till än ideer och impulsivt handlande för att lyckas.
  Hårt slit och även utbildning hjälper till.

  Svara

   Vad skulle Bella ha lånat till?
   Hon lär ha lån på ca 22,5 mkr med huset som säkerhet men det ska väl inte vara något problem så länge som hon betalar ränta och amorteringar.
   Kan det ha något med hennes investeringar i kryptovalutor att göra? Hajen var den som hjälpte henne med detta.
   Kan de som lånade ut till Hajen också ha lånat ut till Bella?
   Jag kan inte släppa tanken på att det finns något samband mellan Bella och Hajens konkurs och de där dryga 30 mkr som ”försvann”.

   Svara

    Hur kan du tro att det ”bara” är att ha lån på huset? Förstår du VAD det kostar varje månad med en sånt dyrt hus? Lägg sen till alla löpande kostnader hon har som är långt över vad en normal Svensson har.
    Så det är inte ”bara”… Det är en enorm karusell som ska snurra och eftersom kostnaderna är så höga för henne så blir fallet längre.

    Svara

     Jag hade också haft ångest om hela min tillvaro hängde i en sån tunn tråd.

     Svara

     Yes man kan tänka sig rävsaxen när intäkterna från både samarbeten och företag sjunker och en halvfärdig pool hon säkert inte kan betala för att slutföra i nuläget. Husförsäljning på gång rentav?
     Något av företagen som närmar sig konkurs?

     Svara

     Ja räntor och amorteringar bör hamna på en miljon om året.
     Men Bella har stora inkomster – ca tre mkr med lön och utdelning de senaste åren.
     Och hennes levnadskostnader är till stor del sponsrade och betalda genom samarbeten.

     Svara

      Fast då ska det betalas skatt på dessa saker så hon ska betala ändå.

      Svara

      Antal samarbeten kommer nog att sina nu…
      Kan väl inte finnas många som vill satsa på henne nu efter den senaste tidens katastrofala reklaminlägg? Och då minskar intäkterna i rask takt.

      Svara

   Aha! Isabella Löwengrip vill betala Egoboost-frilansarna? Eller är det till den där tjejen som sade upp sig från sitt jobb för att arbeta i Dubai, men sedan fick höra att det muntliga avtalet bara var hittepå? Nu vet jag! Det är så klart de stora summor som Nordic Tech House gick miste om när det inte fanns någon privathiss till Isabella i det nya kontoret. Hmm. Det kanske är fakturorna till Lidingö kommun för hennes boendestödjare som slirat för länge. Kan Bentley-firman ha skickat en fet faktura för saneringen efter det att Löwengrip rakat benen i en utställningsbil? Har Pingis fått nog av att Isabella förstört värdet på det delägda hudvårdsföretaget? Kanske att festlokalen för stiftelsemiddagen vill ha betalt i förskott (och cirka noll personer har bidragit med deg till stiftelsen)? Banken vill ha tillbaka huset? Hyran för lägenheten i New York inte är betald?

   Svara

    Oj, blev typ trött bara av att läsa en mening av din kommentar.

    Svara

     Kämpa!

     Svara

      Nej, behöver inget ”kämpa” 😝 Det var bara något med just den kommentaren och hur den var skriven som typ sög energi. Men är också nyfiken på bellas ekonomi och vad som pågår 😯

      Svara

   Vad är det hon behöver betala tillbaka?
   Igår var väl teorin att inläggen bara är ett sätt att få uppmärksamhet?

   Svara

    Vad får hon av uppmärksamheten? Cash.

    Svara

  Förlåt- vet att denna kommentar inte hör hemma under inlägget. Men detta måste få ett slut.

  https://youtu.be/Rd85o2wRHIk VIKTIG VIDEO!
  De här är ett skräckexempel vilket inflytande YouTubers har. Och ju mer kreatörer som kliver på ”korståget ”för visningar så kommer personen de hängt ut ta skada på ett eller annat sätt.
  Det här är allvarligt. De är ALLT för många nu som utsätts för hat-hot-trakasserier-förföljs dagligen just p.g.a. videos kreatörer tagit sig friheten att lägg upp på sina kanaler.
  Det här är vuxna män som livnär sig på andras ”liv”. De vet att personerna som tittar INTE kan hantera allt som läggs ut. Ändå väljer de lägga ut andras liv med en kort information att inte gå in och hota och hata på den uthängda personen. Vad fyller dessa videos för funktion ens? Männen som lägger ut andras liv har kommit över allt ifrån sms konversationer, privata papper, filmsnuttar, m.m. som sedan ska användas för att klippas ihop till förnedrings video.
  Är så trött att se vad som sker på sociala medier av vuxna i täten.
  Fruktansvärt att kalla detta för jobb? Att förnedra andra för inkomst, de är fan helt ofattbart.
  Det är svårt att tro de är föräldrar. Mobbing på skolor har alltid funnits (vilket inte är okej) men detta är fan en helt ny nivå när vuxna visar de yngre hur man förgör andra människor.

  De är klart era följare inspireras och filmar för att lägga ut vidriga klipp, exakt som er. De vill vara som er!

  Bra att Hydra visar konsekvenserna av vad han och fler lägger ut går över styr.

  Svara

   Vem är den där som blir attackerad? Aldrig hört talas om människan

   Svara

    Elias Afehn en tikk tokk kille på 20 år.
    Han är bara en i mängden som gjort fel steg och blivit uthängd av samma män på youtube.
    De har även hängd ut en person med funktionsvariation där de driver in henne i étt hörn av ångest.
    De är fyra till fem män på youtube som bedriver drev på personer. De vältrar sig i andras felsteg å misslyckanden även avvikande beyeende gör sig lustig över. Dom pumpar ut video på videos där de analyserar och drar upp personliga delar från den utsattes liv. Detta medför en häxjakt från deras följare på den uthängd. Deras liv och vardag blir hat och hot å trakasserier direkt efter dessa män valt att göra en video om dem.

    Svara

     Skulle inte direkt kalla att skicka dick pics till 14 åringar upprepade gånger för ett felsteg.

     Svara

  Expressen har släppt en artikel om reklam och influencer och deras makt där bland annat du, Camilla, omnämns. Låst artikel så klart men intressant att läsa då det är ett väldigt aktuellt ämne just nu med all reklam som influenserna spottar ur sig och alla läsare som tröttnat och rasar. Vissa tacklar det bra, andra mindre bra som House of Philia t ex.

  Svara

   Jag är med i Expressens direktsändning kl 10 för att prata lite om den…

   Svara

    Cool!

    Svara

    Ovanligt bra artikel och du var mycket bra i inslaget, Camilla. Men får fortfarande dålig känsla över ILs agerande. I fredags ilska pga inställd lansering, i måndags stort förvärv, sedan pudlande som är en offerkofta. Intressant att andra influencers inte lever lika lyxigt och tjänar mer. Kanske några för IL att hyra in som föreläsare på hennes kurser?

    Svara

   Blev nyfiken och gick in och kollade HOP blogginlägg. Har hon verkligen så många läsare som hon påstår? Tycker hennes blogg verkar vara rena sömnpillret. Några rader nonsenstext och så en massa bilder på hennes perfekta och fläckfria, men totalt själlösa uppvisningsliv. Som om hon går runt och speglar sig i sitt egna showroom hela dagarna.
   Och ointressanta samarbeten till förbannelse.

   Men folk kanske gillar sådant även om jag inte gör det…

   Svara

    Det tror jag faktiskt att hon har, jag har själv följt henne från starten sedan många herrans år tillbaka och hon har många trogna läsare sedan starten. Bloggen var betydligt bättre förr men efter hennes senaste flipp så blev jag lite tveksam till henne som person, kändes som att hon visade mer sin sanna sida som inte är speciellt charmig om man säger så.

    Svara

     Jag har för mig att hon flippat någon gång tidigare också. Var det inte något hallibalo när hon hängde ut någon kvinna som hon ansåg kopierat hennes stil för mycket..? Minns inte detaljerna tyvärr, och har varit inne på hennes blogg alldeles för sällan för att kunna bilda mig en uppfattning om hennes personlighet.

     Förutom det jag ser i bloggen som känns oerhört opersonligt och trist så det dammar om det.

     Svara

      Följer få bloggar nu förtiden. Är så trött på all reklam. Får de kritik svarar de bara ilsket att det är deras jobb och måste ha mat på bordet! Ja, ni får 100 000 kr per inlägg, såklart ni måste ha minst ett reklaminlägg omdagen så att ni kan försörja er. Uhm, fortsätta konsumera designerkläder, lyx och flyga sönder planeten.
      Att uppmuntra läsare att scrolla förbi reklamen som Petra gör, borde inte hennes sammarbetspartners uppskatta. Ja, jag läste hennes blogg förr.
      Bloggare om några kan ju faktiskt välja vad deras jobb/content ska bestå av. Till skillnad från de flesta av oss andra.
      Jag läser underbaraclara som faktiskt bryr sig om sina läsares åsikter.
      Malin Wollin verkar också överleva och försörja fem barn utan reklam.

      Svara

      Mitt vita hus hette hon som blev anklagad att ”kopier” HOP’s originella blogg och livsstil… 🙄

      Svara

       Jaaa, så var det!! Tack. Mitt vita hus!

       Svara

  Finns det någon sida för vi föräldrar kan hålla oss lite up to date om vad som händer i sociala medier-världen bland unga?
  Visst ska jag som förälder hålla koll men ungarnas värld snurrar så mycket fortare än de vuxnas så ofta känns det omöjligt att hänga med.
  Jag började tänka på det när min dotter nämnde något om en hebefil-snubbe på tik tok som jag tidigare läst om, så där kunde jag på en gång säga stopp! Men det känns som att det är mer än en hel värld där ute som vuxna inte hänger med i..

  Svara

   Eh, här?

   Svara

   Finna ju så många olika profiler på sociala medier, och alla ungdomar följer olika. Det bästa är nog att ha tillgång till din dotters följarlista och kolla igenom vad hon följer

   Svara

   Jag önskar att det också fanns någon som skrev mer om de influencer och andra profiler ute i social media som de yngre barnen och de i yngre tonåren följer. Har själv en 12-åring som hänger mycket på Tik Tok och på Youtube men jag tror att det bästa är att vi föräldrar försöker vara så lyhörda som möjligt och intressera oss för vad de gör ute på internet, försöka skapa ett förtroende med barnet så att det vågar och vill dela med sig, lättare sagt än gjort så klart. Sedan får vi själv hänga på dessa kanaler så vi får en uppfattning om vad det är för profiler där och vilka som är bra och mindre bra att följa.

   Svara

    Bra Petra!

    Kanaler som RASK, Bröderna Berg är två kanaler som verkligen går in för att hänga ut.
    Två kanaler som lyckas flyga under radarn och komma undan med sitt kontent.
    Har flera ggr varit in och flaggat videos . De händer inget.
    De får fortsätta ladda upp blottande, elaka, kränkande, förtals videos om folk.

    Svara

   Svenska YouTubers! http://svenskayoutubers.se/

   Svara

  CamCam, tror att den översta texten där det står ”Denice Moberg” är fel ❤️

  Svara

  Fast den där backen (alltså David Bagares gata mellan Regeringsgatan och Birger Jarlsgatan) är inte att leka med.
  Den är jobbig att gå uppför även utan barnvagn.
  Och kullersten är det inte. På sträckan mellan trapporna och Regeringsgatan är det huggen gatsten och inte kullersten.
  På kullersten är det väldigt svårt att dra en barnvagn över huvud taget 🙂

  Svara

   Jepp. Hatar att dra barnvagn över kullersten. Svär varje gång jag genar över Hötorget.

   Svara

    Fast på Hötorget är det inte kullersten utan huggen gatsten.
    Det är bara några få platser i Stockholm där det ligger kullersten (alltså naturligt rundade stenar).
    Slottsbacken och Tyska Stallplan i Gamla stan är exempel.

    Svara

  Svara

   Suck. Tycker CW påminner rätt mycket om IL. Man säger att man ska göra massa saker och gör sedan tvärtom.

   Svara

  Jag tror Dasha och Douglas överbelånade sig kraftigt med deras förra lägenhet samt att dom renoverade lägenheten för dyra blancolån som gjorde att det blev alldeles för dyrt för dom att bo kvar vilket gjorde att dom tvingades sälja men tror absolut Dasha kommer skylla på någon annan omständighet som ”en jobbig granne”..

  Svara

   Den nya de köpt, med den storleken och det läget, ser inte direkt billigare ut…

   Svara

    Vart ser du pris och läge? De köpte den förra för 9,5 miljoner och renoverade säkerligen för 2 miljoner, så tror renoveringen gjorde hela lägenheten ohållbar..

    Svara

     ”stenkast från svampen” ”högst upp” plus att planritningen indikerar på en större lägenhet = de har betalat en slant.

     Hoppas de inte kör samma hemska rysslyx med plaststuckatur i denna…

     Svara

      Blir nog samma i denna 🙂 glitter, paljetter och en tygfåtölj i badrummet, fuktig och mysig 🙂

      Svara

       Haha fy fan, ett litet mögelparadis!

       Svara

      Kommer garanterat ta bort alla fina originaldetaljer, döda all form av byggnadshistoria. Oinsatta människor borde inte, utan ledsagare, få renovera lägenheter som är byggda före 1960.

      Svara

       Det är tänkt att du ska bo där?

       Svara

     Renoverade de verkligen för 2 miljoner?

     Svara

      När vi renoverade vår lägenhet på 65 kvm så gick det på 1 miljon kr så skulle gissa att en totalrenovering på 120 kvm ligger runt 2 miljoner, tror dock de inte gjorde dyra materialval i deras lägenhet, IKEA kök etc så de kanske landade på 1,5 miljoner..

      Svara

       Minus spons?

       Svara

   Blir nog inte billigare eller några större förändringar med lånet med denna lägenhet

   Svara

  Haha lite märkligt att du länkar till dina egna inlägg istället för att skriva i texten vad du menar, precis som inlägget häromdagen att bloggare länkar till andra sidor istället för att bara berätta.. Du vill nog också få lite extraklick 😅

  Svara

   Korrekt. I det här inlägget använde jag mig av ett klassiskt klickbete på fiskespöt. Funkade det? 😉

   Svara

    Ja.

    Svara

     Vi är ju ändå redan inne på bloggen och har gett våra klick, så är väl inte hela världen 😂

     Svara

      Tänker mer på att hon störde sig själv som fan på det när t ex personerna i inlägget gjorde det. Blir lite dubbelt att sedan göra det själv några dagar senare 🙄

      Svara

   Är väl ingen big deal om hon för lite extra klick pga det, förändrar nog inte mycket 😃 Dessutom blir det ju roligare/enklare att läsa där om man inte minns anledningen än att hon ska beskriva allt det där igen

   Svara

  Vilket sanslöst märkligt kök lägenheten har, kommer även bli svårt att göra om då det är en bärande vägg i mitten.

  Svara

   Förmodligen en före detta jungfrukammare och arbetskök där man delvis öppnat upp en bärande vägg mellan dem. Fanns säkert en dörr mellan dem ursprungligen.

   Svara

    Nix, lägenheten har fortfarande originalplanlösning fr 1929 (inte ofta man ser det!)

    Svara

     Inte så länge till…. snart sätter dasha tänderna i den och förstör allt som är något värt

     Svara

      Ja, så himla hemskt… Den ser SÅ fin ut nu,

      Svara

  Ja, ingen gyllene triangel där mellan spis, kyl och ho. Kan inte vara bekväm att jobba i.

  Svara

   Tror nog det funkar fint ändå 😝

   Svara

   Har de tillräcklig plats att duka upp leveranserna från Foodora så fungerar säkert köket 🙂

   Svara

  När började Gabriella joss hinta om att det var något som skavde i relationen? Känns som de gick sjukt snabbt?!

  Svara

   När hon började hinta om det så hade de haft det lite kämpigare än vanligt i någon eller ett par månader, så visst har det gått snabbt. Så snabbt kan det endast gå om någon har gjort något oförlåtligt. Relationer är svåra och bara för att man hamnar i en svacka som känns jobbigare än tidigare så ger man inte upp efter några månader utan försöker lösa det tillsammans. Istället har hon börjat hänga mer med sina vänner och festat när tillfällen har funnits och då är det lättare att se det livet som en utväg för att det är roligare just då.

   Svara

    Känner du henne eller är denna hyffsat djupa analys baserat på det som förmedlas via Internet?

    Svara

     Baserat på det hon själv skrivit.

     Svara

   Tror ni hon kommer behålla efternamnet?

   Svara

    Garanterat. Hon kommer att hävda att det är för att heta samma som barnen, vilket det nog delvis är, men tror också anledningen kan vara att det klingar lite mer spännande än hennes flicknamn ”Hansson”.

    Svara

   De har ju dessutom redan tagit ut mäklare och sånt, verkar bråttom att separera hushållet. Men det är klart. Mina föräldrar äger fortfarande hus ihop efter 6 år av olika anledningar 😂

   Svara

  Får hoppas att personen som köpte deras gamla lägenhet inte har små barn och inte tycker om att gå i klackar.. 😏

  Svara

  Det ryser i mig när jag ser Dashas inredningssmak. Rysch och pysch, kristallkronor och allmänt fula grejer. Slår vad om att den där serveringsgången som ser ut att vara original kommer att ryka! Så klart att smaken är annorlunda och att alla får inreda som de vill, men att blås ut ett nytt kök känns ju inte speciellt smart ur en ekonomisk synvinkel!

  Svara

   Ja, så synd att renovera sönder detta ställe också, får fan ångest av det. Den dagen jag blir miljonär och kan köpa min drömlägenhet kommer alla såna här lägenheter vara borta, förstörda av såna som Dasha som blåser bort vartenda spår av originaldetaljer…
   (Nej kommer aldrig bli miljonär men ändå)

   Svara

    Håller helt med dig! Att inte bevara tidstypiska detaljer som fönster, stuckatur, dörrar, golv och serveringsgångar borde vara olagligt! Så tråkigt när man går in på hemnet och ser alla sönderrenoverade lägenheter! Bir själv i en lägenhet från -39, det enda som är original är stengolv i hall och stommarna till köksluckorna! Hade verkligen önskat mer tidstypiska detaljer! 😇

    Svara

    Aah ja jag får också panik! Vill köpa på mig de lägenheter med originaldetaljer som finns kvar bara för att skydda dem haha. 80% är fan sönderrenoverat på hemnet.

    Svara

  Är 100 på att dasha ska ha barn snart igen, det som säger emot är väl att hon fyllt på med botox nyss. Men som sagt skulle inte var förvånad då hon har en uppenbar gravidmage.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.