Clickbaita med hackande skiva inne hos My Martens

Jag är så j*vla van att klara mig själv, att fixa allting själv, att alltid bara lösa allting som uppstår. Jag flyttade hemifrån som 13 åring. Brokig bakgrund, ett h*lvete i bagaget som förföljt mig hela mitt liv🤦🏼‍♀️ Jag har upplevt saker jag inte önskar min värsta ovän! MEN!

Jag har rest mig, snavat, och rest mig igen. Inte en ENDA gång har jag gett upp. Inte en ENDA gång har jag klagat eller sökt sympati!

Inte en enda gång har jag tillåtit någon eller något att ta bort min grundinställning, dvs, min positiva, drivna och ständigt glada inställning😄❤️! Jag har alltid kört mitt race….. 👊🏻Skapat de förutsättningar jag förtjänar!

Jag har naturligtvis gjort misstag längsmed vägen, Men även dessa har jag vänt till min fördel, lärt mig utav, utvecklats. Jag har rest mig upp starkare än någonsin! Ödmjuk inför livet, tacksam för saker jag själv tidigare tagit för givet. Hur klychigt det än låter så finns det inga problem om man istället fokuserar på lösningarna! 💫// My Martens

”Inte en ENDA gång har jag gett upp. Inte en ENDA gång har jag klagat eller sökt sympati”, säger My på sin blogg och jag håller inte riktigt med.
Är det inte JUST det hon gör med dessa inlägg som publiceras med jämna mellanrum?
Hon måste ju vilja något med dessa utläggningar, annars skulle hon väl inte hålla på att älta dem om och om och om igen?
Texten här ovan – och varianter av den – har jag läst fler gånger än jag kan minnas och varje gång får jag vibbar av både klagomål och sympatisökande, och om det inte är Mys avsikt så borde hon sluta med detta ältande omedelbums.

Sluta med ältandet och clickbaitandet (som också är ständigt återkommande på Mys blogg) för nu verkar det som att till och med läsarna tröttnat.

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tror folk som håller på sådär inte fattar att dom håller på sådär

   uppmärksamhetskåta duktighetshybrisfyllda snuckäckelmänniskor sysslar med såndär självhävdelse på sociala medier. pinsam tragik

   Jag tror det ligger mycket i det du säger. Saknar man självinsikt, så tror man ju på enbart sin egna känsla/åsikt om sin egen person. Kolla på Anna Book tex, samma där. Noll självinsikt och självkritik. Människor med bristande insikt om sitt eget upprepande beteende blir ofta väldigt kränkta och arga när någon ifrågasätter eller upplyser om deras sidor, då de inte känner igen dem själv.

   Hahaha! Sjukt roligt inlägg av henne ändå. Hon borde byta namn till My Martyr.

  Men nej ge henne ingen uppmärksamhet, är ju det hon vill ha och hon får mer läsare/klick efter inlägg här… Men jag håller med, så löjligt med dessa clickbaits och hur hon hela tiden ska skryta, upphöja sig själv och snyfta.. söka sympatier och klick heeela tiden. Finns ju ingen som tjatar som hon, som ljuger, snyftar, klagar och söker sympati. JO My du söker sympatier hela tiden, finns ingen så manipulativ och bekräftelsesökande som du, dessutom så smutskastar du andra för att lyfta dig själv och få sympatier och uppmärksamhet. Dina strategier, manipulationer, historier, skryt och snyft är enbart pinsamt.. och tröttsamt.

   Instämmer. Hon är Så extremt förutsägbar. Ja, som en skiva som hakat upp sig…

    🙃

     Fel ute m att hänga ut mitt namn. Men bra försök. Stackars tjejen du namnger, för det finns bara en som heter så.

   Hon har ju förvisso rätt i att hon kör sitt race – med lögner, historier, snyft, anklagelser, lism, strategier och manipulerande. 14 blev nu 13…. och 18 blev sen till 17, 6 cm blev sen till 7 och sen till 9. Hon är ju driven och kör sitt race när det gäller att bli känd, få uppmärksamhet, få läsare och en karriär. Dock måste vi alla lösa saker som uppstår…. Asså 🙈

    Hur kan man få lgh och tjäna pengar som 13-åring?! Jag får inte ihop det. Det var någon här som kände My förr som sa att hon gick i högstadiet precis som alla andra och hade det inte alls så illa som hon själv påstått. Sanningshalten i det har jag ju ingen aning om, men det låter märkligt att vara 13 år och självförsörjande när man har skolplikt då och är för ung för att jobba på de flesta ställen.

     Hon kanske jobbade som prostituerad? För företag får väl inte anställa ungdomar förrän de är 15 år ?

      Men lägg av din dumme fan!!

      Varför får denna kommmenrar stå kvar 15:12 ?

      16 är de väl tom nu?

     Hon jobbade en del som ung för att hon ville, för att hon ville tjäna pengar, jobbade extra och så jobbade hon ju för och med sin pappa. Inte så att hon var tvungen att försörja sig helt själv det där är ju såklart lögn och påhitt, hon vinklar liksom för att låta speciellt och som snyft, för att få sympatier och låta intressant. Hon hade såklart ingen egen lägenhet som 13-åring. Hon har inte levt i fattigdom direkt tvärtom. Tror inte hon startade företag helt ensam som 18-åring heller (17 har hon sedan ändrat till) utan att hon hade god hjälp av sin pappa och sin sambo. (sådan far sådan dotter by the way)

  Blogg-OT: Mogi fortsätter skriva kommentarer till sig själv. Under de senaste inläggen har ett par ”personer” gratulerat till att hon köpt ny lägenhet, utan att hon skrivit om det varken på blogg eller instagram… allt för att hålla sig själv intressant. Genomskinligt.

   Hon visade det förvisso på instagram men tror ändå hon kan ha skrivit kommentarerna själv.

    Aha åh fan, om det var i en story har jag missat det. Sorry. I så fall får jag ta tillbaka att jag är 100 på att hon skrivit kommentarerna själv (även om jag starkt kan misstänka).

     Men snälla du, det finns väl folk i hennes närhet, och kanske grannar som vet utan att hon skrivit om det.

      Men snälla du tillbaka, då gratulerar de väl henne personligen och inte på bloggen. Men som sagt, jag hade fel. Och tar tillbaka det jag skrev.

      Utveckla gärna varför personer i hennes närhet skulle gratulera via Instagram?! Maken till naivitet får man leta efter.

       Av samma anledning kanske , som folk skriver inlägg till sina partners/ barn och talar om hur mycket dom älskar dom, genom bloggen eller gratulerar familjen när dom fyller år, genom bloggen osv osv.
       Maken till konspiration får man leta efter.

  My behöver stöttning och hjälp, tror att livet rasade när Maggan drog.

   Tror att det var då livet började.

    Ja, så kan det vara… 🤣

   Tror att My har ärligare vänner idag är tiden med MG.

  Flyttade hemifrån som 13-åring? Lite blondinbella över det hela? Var flyttade My som 13-åring?

   14-åring har hon skrivit tidigare men nu ändrat till 13. My ändrar sina historier…

   Hon hade stått i bostadskö sedan hon var 11, så när hon var 13 fick hon hyra sin första egna lägenhet, och flyttade hemifrån och fick klara sig helt själv.

    Haha eller hur… nej men det finns faktiskt stackars barn i världen som på riktigt har det svårt och måste klara sig själva vid så ung ålder som elva år och t o m yngre, hemskt.

    Haha eller hur…. nej men det finns barn i världen som på riktigt har det svårt och måste klara sig själva som elvaåringar och t o m ännu yngre, hemskt.

    Hehe eller hur. Det finns ju tyvärr barn i världen som på riktigt måste klara sig själva som 13 och 11 år och ännu yngre åldrar, fruktansvärt.

    eller inte va haha

   Hon ”flyttade” väl hemifrån iom att hon blev omhändertagen?
   När hon bodde på samma ställe som Jocke Lundell.

    Hon blev väl intagen på ungdomshem en kort tid för att hon var ute och rände med äldre gäng, men hon påstår att det berodde på hennes mamma men är väl lögn. Sen bodde hon väl med sin pappa efter det sen så inte att hon hade eget boende som 13 el 14 -åring, hon vinklar det där.

   fan vad lyxigt att få eget boende som 13 åring, det är inte alla vuxna som lyckas med det. Blir fan förbannad på alla som bara får och får och får redan sen dom var barn, bara tryckt in den där jävla silverskeden långt ner i halsen, och så ser de ner på folk och rabblar alla sina styrkor och förmågor på fingrarna som om de är så jävla speciella för att de lyckats. Som den här My, det är ju långt ifrån ödmjukhet hon uppvisar. Jävla bortskämda snorbarn. Väx upp och kom igen när du levt lite och faktiskt fått lite riktiga trauman

    Eeeeh… att bli placerad på HVB-hem och omhändertagen av socialtjänsten när man är 13 år vittnar mer om en barndom och uppväxt som inget barn borde uppleva. Det ska mycket till innan socialtjänsten går in på det sättet.

     Förstår vad nellie menar. Klart att det kan vara jobbigt och ett trauma att sättas på ungdomshem men det var nog pga Mys eget beteende och hamnat i fel sällskap typ. Vissa saker hon påstår om det har ju visat sig vara lögner så svårt att lita på något hon säger angående det. Många undomar i 14-15 årsåldern vill gärna flytta hemifrån och få bo själva men de får inte, de tillåts inte men många vill det. My hade ju inget eget boende, ingen egen lägenhet och behövde inte försörja sig själv vilket hon tidigare fått det att låta som. Hon har ju inte heller levt i fattigdom utan tvärtom. Som för något år sedan när hon låtsades vara så fattig och ha två hem att betala för – då åt hon ute på lyxrestauranger varje dag, och bostäderna var nog ingen större kostnad, dessutom tjänade hon lätta och stora pengar. Nej inte särskilt synd om henne. Osmakligt att ljuga om vissa saker och rida på ”utmattning” och annat påhitt och snyft. Usch.

     Om inte föräldrarna pga olika omständigheter inte kan ta hand om sina barn är det vanliga att man placeras i fosterhem. I HVB-hem placeras ungdommar som har hamnat snett, kan förstå bero på uppväxten med men inte alltid så. Man kan ha hamnat fel pga flick/pojvänner ofta äldre än en själv eller annat dåligt umgänge.

    Du är ju knäpp.

     Vi är alla knäppa här, kom igen.

  Instämmer, 13 år då går man i 7:an. Var det då hon blev omhändertagen och hamnade på ett ungdomshem, som hon skrivit om? Eller flyttade hon in hos någon äldre kille? Får inte skriva på ett lägenhetskontrakt själv som omyndig. Något stämmer inte med hennes historier?? Dessutom självförsörjande. Svårt att hinna med ett heltidsjobb när man går på högstadiet.

   Nej det är inga 13 el 14-åringar som behöver klara sig själva och försörja sig själva. Men hon jobbade extra för att hon ville tjäna pengar, inte så att hon var tvungen att försörja sig själv och vara självförsörjande vilket hon fått det att låta som. Allt för att låta speciell och få sympatier, vissa vet att sådant säljer och ger kändiskap och uppmärksamhet… men alla är inte ärliga.

   kommentar försvann, fastnade, skrev inget fult ord?

    Inget ovanligt! Moderator kör sitt eget race. Vem det nu är! ….

     Mona?

      😱🤣🤣

      Tror Mona jobbar extra lite överallt i bloggvärlden…obehagligt.

  ”Att göra parodi på sig själv” är hon väldigt bra på. Med sån här skit skämmer Myggan ut sig totalt. Har hon ingen ärlig vän alls som ser det sjuka i beteendet?

   En äkta vän hade sagt ifrån. De få vännerhon har tjänar ekonomisk på hennes idiotutspel, som ger cli ks. Tänk efter. Vilka är hennes vänner? Just det, folk somhar vinning av att synas på en större plattform.

    De vänner hon har kvar tycker jag verkar vettiga, förutom en.

     De är naiva.

    Hennes vän AB är saknar ju också helt självinsikt och självkritik. Alltid någon annans fel och vi vet inte hela sanningen osv. Att ha ärliga och raka vänner går ju inte när man inte kan hantera konstruktiv kritik.
    My har bättrat sig och tar kritik bättre. Förr attackerade hon och valde att missförstå allt precis som Anna Book alltid gör.
    Nu svarar hon i vänligare ton och går inte bananas, vilket hon såklart vinner på i längden. Skulle hon bara ägna bloggen 10 min varje kväll till att besvara frågor och sluta med de här ”till veckan kommer ni att få veta” gåtorna hon håller på med.
    Visst! Hon vinner klicks på det, men hatet stegrar och det blir pajkastning.
    Learning by doing. Gör om – gör rätt!

   Ser ut som om det är Booken som skrivit inlägget…..

    Är det 267 emojis och stora bokstäver så är det Booken. Lätt att avslöja.

  Trodde först hennes inlägg var ironiskt.

  Allt det hon skrev att hon inte gör, är just det hon gör. Vilket i sig inte är något fel, vi är alla olika, MEN det är mycket fascinerande att hon har exakt noll % självinsikt.

  Läsarna tröttnade för flera år sedan. På samma sätt som när ponnybarnet ber om synpunkte om vad bloggen ska handla om gör My. Sedan skriver de ändå samma som vanligt. My vägrar även att berätta mer än de hon skrivit hundratals gånger (med viss variation på hur gammal hon var när hon flyttade hemifrån och hur mkt hon eg vägde vilket för övrigt var i samband med en graviditet) och vill spara det till boken…

   Boken ja. Tror inte att förlagen står i kö direkt. Annars har jag förslag till titel. – Myggan och vargen.

   Löjligt att ta den vikten man hade som gravid, jag vägde 99 kg med sista barnet till mina 175 cm, nu väger jag kring 70 kg men inte går jag runt och säger att jag gått ner nästan 30 kg som My.

    Finns dessutom artiklar från 2013 av vilka det framgår att vikten rasade så snabbt att ingen ens kommer ihåg att hon gick upp 40 kg vid graviditet.

    Håller med jag vägde oxå 99 kg , men inte säger jag att jag gått ner 30kg pga övervikt !! Mycket fejk, op mage , löshår Bobbys kapslar mm

    Katrin Z gjorde likadant. Skryter om att ha gått ner 30 kg som inleddes med vägning på BB. Va?

   Tänker också på det där med vikten. Ok att väga 100 kg när man är gravid. Det gjorde jag med. Man går ner fort när barnet är fött.
   Men att räkna högsta vikten som gravid blir lite skevt. Katrin Z gjorde detsamma i boken ”Dags att bli smal” dvs utgick från sin graviditetsvikt. Rätt eller fel? Vad tycker ni?

    Fel, jag hade gått ner det mesta av de 29 kg jag hade gått upp efter att jag fött mitt barn på någon månad. På första barnet var det så.

  [Borttagen kommentar]

   [Borttagen kommentar]

    Hon har fe.ttsugit runt mage/midja minst två ggr, vid minst två tillfällen. Den s k diastasen har hon ändrat i cm i sina historier också och hon kunde träna innan och verkade inte ha några men eller besvär så det var nog ingen direkt diastas, möjligen 3 cm men tror inte mer än så, eller ingen alls men att det skulle låta bättre. Att hon dessutom valde att göra dyr operation på skönhetsklinik och inte i vården/landstinget säger också en del, säger allt. Det var nog dessutom ett samarbete/spons så hon behövde nog inte betala och det var väl därför hon var så öppen med det och visade upp det flitigt i blogg och tidningar. Ett karriärdrag/få uppmärksamhet och en gratis platt mage, troligtvis. Hon har aldrig visat upp sina fillersbehandlingar eller pratat om det öppet.

     Hon nekar i sten till fillers. Men precis som Graafarna ser man ju klart och tydligt att hon inte kan rynka pannan och att överläppen putar som en kepsskärm.
     Varför pratar man inte öppet om fillers?

      Haha ja det är svårt att ljuga om fillers, vi är inte blinda…tycker inte hon passar i tjocka läppar heller för den delen.

    [Borttagen kommentar]

     Vill dra mig till minnes att hon inte gillade dieter….

      Tror att hon säger så för att det ska ”låta bra”.

   Bukplastik 2 ggr, bröstoperation. Blir inte trovärdigt då att hon fått den kroppen genom träning och kost.

  Finns ju mycket bra som My gör, men det lyfts aldrig fram. Vissa är bara hackkycklingar hela tiden och mobbarna hackar på…
  Och nej, jag är inte My eller Anna.

   Jag lyfter och berömmer henne ofta. Det är det ständiga ljugandet och att ändra på historier man blir less på. Ska man ljuga får man se till att göra det ”snyggt” eller hålla isär vad man sagt. Sen dessa cliffhangers som retar gallfeber på folk. Förstår hon vill ha sidvisningar, men hatet som kommer när hon aldrig avslöjar något blir ju inte kul.
   Människor går ju bananas.
   Men helt klart en driftig och duktig tjej med tusen bollar i luften samtidigt.
   Rimmar illa efter att ha varit utbränd bara.
   Ställer mig frågande till att hennes team har förespråkat den här livsstilen.
   Blev själv utbränd samtidigt som My och jag är glad över varje dag jag har duschat, gått på Ica och läst några sidor i en bok.
   Det går långsamt.

  På Instagram skriver alla grattis till er och massa hjärtan. Bebis, hus och lilleman på samma ställe? Eller vad tror ni?

   Ett hus såpass stort att Jonas och hon kan fortsätta vara särbos! 😉

    😂😂

   Bebis verkar märkligt eftersom de har ett uppehåll. Kanske katterna som fått flytta till någon som tillbringar tid med dem. Grattis i så fall.

   Att de köpt ett hus tror jag ja, ett radhus, tror inte hon är gravid hahaha tror inte hon vill ha barn igen än på ett tag iaf.

    Hon drack alkohol för första gången på länge nyss och är nog inte gravid. Däremot köpt hus gissar jag. Kanske Ludvig på heltid då det verkar varit bekymmer runt honom på skolan i Öland.

  Jag är inte förtjust i vissa människors ”Jag har varit med om mer än de flesta!”

  Nej, det har du antagligen inte alls. Grejen är bara att folk inte vräker ur sig saker om sina liv överallt!

   Många har varit med om föräldrars skilsmässa, otrohet och separation. Håller helt med dig. Bara pinsamt!

  Hon lever verkligen i sin egen värld. Har slutat föja, kan lika gärna läsa en påhittad fantasy-bok. Patetiskt!

   Samma här har slutat följa. Allt är bara ljug. Kolla bara studion ett stort skämt!

    Den verkar ha renoverats för att sedan vara stängd 24/7?!

     Svaret ligger nog hos miljöförvaltningen om jag får tippa. Krävs en del tillstånd, så det kan mkt väl vara så att hon inte har fått börja verksamheten, samtidigt som hon gör en Bella, och försöker få den att verka framgångsrik. En liten spekulation bara

      Så kan det vara. Men tänk så mycket enklare om hon kunde vara så ärlig och säga att så var fallet. Då skulle hon slippa allt ifrågasättande. Men tror ärligt att hon inte bryr sig speciellt.

       Man tycker ju det. Varför krångla till det Lixom. Det som handläggs av miljöförvaltningen är ju dessutom offentliga handli gar.

   Bland det pinsammaste är ju att hon köpt en massa instagram-följare också. Allt ljug o snyft får mig att skämmas o må illa hua.

    hur kan man se/veta om det?

     Hon ökar för snabbt från en dag till en annan. Omöjliga siffror att uppnå.

  Är jag helt korkad här eller framgår det inte i inlägget vad det är för clickbait rubriken syftar till? Kan någon förklara?

  Så fort det är något som läggs upp här på BB ang My så är det som ni här inne ”tappar det”! Ni går fullkomligt bananas, så ruggigt elaka kommentarer som dessutom får vara kvar. Från första kommentaren så smäller startskottet på operation ”Vara-elak-mot-My” och det får pågå varje gång…

   Exakt! Det finns ju ett antal bloggare som är tio gånger ” värre” än My, som också går att ”tappa” det på.

    Det är väl ingen som graderar influensers och bara kritiserar ”de värsta” varför skulle man inte kunna kritisera både högt och lågt om det är något man inte gillar. My känner säkert det som att hon är bättre än många andra dåliga människor, det framgår med tydlighet.

    Men va!? Nej det finns ingen som är värre än My, hon är värst. Hon kommer ju däremot undan med mycket, hon får inte så mycket här och har inte granskats så mycket. Hon får väl inte så mycket skit som vissa andra får, har aldrig sett elaka utseendepåhopp på henne t ex, tycker inte hon får mer skit än andra och det som skrivits om henne har varit relevant och inte direkt förvrängt. Finns andra som utsatts värre.

   Snälla, nu överdriver du dogface

   Cam har ju peppat My och skrivit bra om henne också. Men precis som med alla andra influensers så får hon kritik när hon gör fel.
   Denna gång har hon ljugit igen. Vilket inte alls är ovanligt. Då blir vi läsare som klickar och ger henne cash irriterade. Vi är lovade ”en ärlig blogg” och då förväntar man sig det också. Hon vill också ha kritik och feedback som senare visar sig att hon skiter i.
   Hon är inte längre skriv och svarar i bloggen på frågor och då är bloggen som hon säger är ett av alla jobb. Ett jobb sköter man. Punkt.

   Isabella får också kritik när hon ljuger.
   Anna Book också. Så det är ingen skillnad bara för att det är My.
   My kallas My-tomanen och det är av en anledning.

  Tänk om folk kunde lära sig skillnaden mellan Peter och vargen och Pojken och vargen.

  https://www.youtube.com/watch?v=IETrvJlojp8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *