2000 kr för ett par strumpbyxor

Mönstrade strumpbyxor är tillbaka och ett hett modestatement som lätt piffar till en outfit. Jag har köpt två par med prickar på från H&M, de HÄR och HÄR men även dessa svarta från Gucci som är så himla snygga! H&M har faktiskt ett par snarlika HÄR men med rosor istället för GG.  //Englas Showroom

Jag är den där typen av tjej som alltid måste ha med sig minst två extra par strumpbyxor om jag bär kjol eller klänning.
Det spelar liksom ingen roll HUR försiktig jag är, jag lyckas ändå alltid fastna i något eller dra sönder dem när jag varit på toaletten. Finns det ett kardborreband i samma lokal som jag befinner mig i så kan du ge dig på att mina strumpbyxklädda ben är där och söker närkontakt.
Förväntad livslängd är alltså max EN dag. MAX!

Tänk dig då att du följt Englas länk och rekommendation från bloggen och bär ett par strumpbyxor från Gucci som kostar €190. (2059 sek)
2000 spänn för ett par strumpbyxor som riskerar att gå sönder bara jag rör på mig. Att gå på toaletten är ju totalt uteslutet, precis som all annan egentlig kroppskontakt.
Jag har behövt ställa ut fyra oranga vägkoner med avspärrningsband på dansgolvet för att inte riskera att någon dansant gäst repar en maska i mina dyrgripar med sin svängande handväska.

2000 sek för ett par strumpbyxor alltså?
Kommer de med någon typ av garanti tror ni?
Täcks de av hemförsäkringen?
Kan man skicka en faktura till den som gått emot och repat en maska i dem?

111 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om de håller ordentligt skulle jag lätt betala 10 000 för ett par!

   Och om de inte hasar ner i grenen så fort man rör sig

    Då kan ni inte ha testat Swedish Stockings, de sitter som en smäck och på plats hela tiden och dessutom håller de betydligt längre än vanliga, mina har hållit i flera år och då har de använts flitigt. Visst, de kostar några hundra minst men såååå värt det.

     Åh tack för tips. De har jag inte provat. Ska googla på en gång

     Köpte också det en gång men de var tyvärr inte alls bra, fick reva direkt! mitt bästa tips: vouge strumpbyxorna!! de håller så sjukt bra. 20 eller 40 den. brukar ha de och tvätta de tom. kostar cirka 139-169 kr beroende på modell men bästa jag haft genom åren…

      Vooosch?
      Eller vogue?

       Vogg!

     Wolford ska det vara! Håller i evigheter 🙂

      Ja, brukar också köpa dem eftersom de håller riktigt bra!

      De har så bra kvalité! Använder nästan bara strumpbyxor från dem.
      Falke är också ett jättebra alternativ.

    Testa strumpbyxor för gravida! Man vänjer sig snabbt vid att ha dem uppe vid armhålorna, det är så skönt för de hasar aldrig ner! ☺️

     Måste köpa dem!!

     Ja ska köpa yllestrumpbyxor för vintern. Blir så lätt kall och vill inte frysa.

     Åtta år sen jag var gravid senast, men gravidtajtsen används fortfarande – ingen glipa i midjan!

    Därför använder man hold ups! Snyggare, skönare, enklare att ta av/på och gå på toa och ingenting som hasar ned eller korvar sig runt magen. Finns i alla möjliga material, denier och designs. Kan inte förstå varför så många kvinnor fortfarande använder strumpbyxor.

     Nej de hasar ju ner om något!! De funkar bara om jag ska sitta fint på en stol exakt hela dagen.

      Tvättar du dig med olja eller smörjer in benen efter duschen? De halkar på insmord hud.

       Jag har provat alla sätt. Det enda som funkar för mig är att ha höfthållare till.

        strumpbyxor måste du ha höfthållare till men stay ups (strumpbyxor med silikon på överkanten) ska stannakvar utan höfthållare

    Jag lärde mig för länge sedan att köpa strumpbyxor i en storlek större än den man ”ska” ha, fungerar jättebra för mig 🙂

    Jag brukar ha ett par tunna trosor över strumpbyxorna! Ser INTE sexigt ut, men sitter så jäkla bra!

   Det finns ju Raggsockor..

  Sätt fula loggor all over och Engla vill garanterat ha dem. Vad var det Kissies väska kallades? Farstaglitter! Hela Engla är farstaglitter.

   Haha amen ??

   För att inte tala om ”Gucci”-kepsarna alla småkids springer runt med. Guccikepsen är den nya truckerkepsen.

    Eller de där GG-skärpen. Gick runt bland de små marknadsstånden på Öland i somras och såg hur många ”Gucci”-skärp som helst, för ca hundralappen.

    Ta av dig din gucci-keps!

   Ja herregud Engla är tom Gimoglitter, den billigaste sorten trots hennes försök att verka fiiin.

  Oj… 😮 Fast undra hur tjocka de är i denier? Jag kan ha mina 60-100 denier i flera månader (och då använder jag strumpbyxor dagligen och tvättar dem alltid efter en dags användning). Så är de lite tjockare kan de nog hålla. Men vettefan om jag ändå hade lagt så mycket pengar på ett par strumpbyxor med tanke på att det finns jättefina för 200 kr max…

  Hahah! Sjukt rolig inlägg Cam!

   Håller med! ?

  Haha ?

  Fick mig ett gott skratt åt Lovisa Barkmans Instastory nyss. Hon visar upp en dunjacka i ett klipp och går då runt på tå utomhus i sina sneakers. Sprättbenet är alltså inte bara en pose för stillbilder, utan en helt ny gångstil.

   HAHA men guuuud… jag orkar inte. Hon gick ju på sina tår när hon skulle visa upp träningskläderna. Kämpar på bra med tågång och svankning för att få that perfect thigh gap. Jesus.

   Var tvungen att gå in och kolla… Jag tycker synd om henne.? såg sjukt löjligt ut.

    Verkligen. En sån där sak som någon kille ironiskt hade kunnat göra bara för att förmedla hur löjligt det är och ser ut när tjejer håller på så (och ja, tjejer kan ironisera över macho killgrejer också för att förmedla samma sak).

   Var ju tvungen att på direkten kolla in denna tågång/sprättbensgång haha! En mycket speciell gångstil är det minst sagt och ordet tågång skulle kunna bli ett av ”nyorden” som SAOL tar in varje år (eller hur ofta det nu görs).

    Tågång finns redan. Ett begrepp som används när barn går mycket på tå genom barndomen. Ofta har barnen neuropsykiatriska diagnoser 🙂

   Jag hoppas att hon är lyckligt ovetandes om hur fjantig hon ser ut, själv hade jag skämts ihjäl om jag gick så. Trippelitripp liksom.

    Men vad trist hennes blogg var, bara massa reklam och adlinks i varje inlägg..?
    Vem är hon? Någon som vet något skojsigt om henne??

     Hennes kille är professionell pokerspelare, gissar att nya lägenheten bekostas till mestadels av hans inspelade pengar ?

   HAHAHAHA ?

  Gabjoss husförsäljning går inte bra. Inga bud alls än. Trodde det skulle bli sålt innan visning ?

   Tror att det finns flera anledningar till det.
   – Villor/Hus i Umeå säljs inte på lika löpande band som i storstadstrakterna, många i Umeå har redan sitt hus och stannar många år i samma hus. Det var ju bland annat av den anledningen GabJoss valde att bygga hus, det fanns otroligt få hus på marknaden iom att så få invånare flyttar.

   – Alla har olika stil på inredning, för mig personligen dras jag till en visning där hemmet utstrålar värme och mysfaktor, GabJoss hus är fint men väldigt sterilt, vitt och kalt.

   – Vet inte hur marknaden ser ut just nu, är det rätt i tiden att sälja hus?

    Aha är det dyrt för att vara Umeå? Sen är ju Gabriella inte så smart som skriver att det går trögt och att hon funderar på att behålla om det inte kommer bud, det öppnar ju för skambud från köpares sida om de läser det… trodde dessutom att hon skrev kontrakt på sin nya lgh i onsdags? Det skrev hon iaf att hon skulle.

    Varför vet jag ens det här? Ska engagera mig lite i mitt jobb här nu sista 40 min ?

    Känns som allt är påhittat för klick! Med separationen alltså. Slår vad om att om några månader har dom ”hittat tillbaka till varandra” och allt är puttinuttigt igen. Vet inte om dom gjort allt ihop för att tjäna mer pengar och lura alla.. kanske bara jag som får den känslan.

     Inte helt omöjligt! Kanske därför hon trots allt nu ska bo kvar i huset (verkar det som) så att F bara kan flytta in igen när dom ”hittat tillbaka” ?

    Misstänker starkt att hon nu helt plötsligt ska köpa huset själv och vara powerwoman just för att det inte fått några bud.

     Du har rätt, hon skrev det på sin insta story ?

   Blir nog svårsålt , högt pris i Umeå.

    Vad har de satt för utgångspris på det?

     4 395 000.

     4 395 000

  Vem vill har sina ben nerkladdade med reklam vilket dessa är? Man borde få betalt för att bära dem vilket i och för sig kanske flera influerare får. Lika fula som den badväska från Chanel som Bella går runt med året runt och även låter Svedavias personal bära år henne. Hon nämnde denna badväska första gången på IG juli 2018.

  ?

  Oj, bloggar hon fortfarande? Trodde hon skaffade sig ett riktigt jobb, men hon kanske kör bloggen vid sidan av? Hennes blogg har ju gått på tomgång med mys, dagens outfit och PW i 10 år så det är väl i och för sig inte särskilt ansträngande att kopiera och klistra in ett gammalt inlägg och uppdatera bilden. Obegripligt att man kan försörja sig på detta.

   Nej det kan ”man” inte. Däremot finns det ett fåtal som lyckas med det genom stark marknadsföring

   Nej det kan Engla inte längre. Prinsessan på ärten har fått skaffa sig ett vanligt jobb som vi dödliga. Men troligen bara en tidsfråga tills hon inte fixar det längre. Hon verkar sönderstressad över att hon inte hinner träna typ 7 dagar i veckan. Engla blir väl sjukskriven så hon får tid till naglar, hårförlängningar, ansiktsbehandlingar, gym, shopping…

  Och därför har vi en värld med människor som svälter. I stället för att hjälpa behövande måste många ha lyxvaror.

   Det ena utesluter inte det andra. ?

   Det ena behöver ju dock inte utesluta det andra?

    En minut snabbare Petra!

   Nej, det är inte därför. Ekonomi är inget nollsummespel. De senaste åren har fattigdomen i världen minskat med enorm fart och fortsätter att minska samtidigt som även vi i västvärlden får det överlag allt bättre.

    Fel. Ekonomin blir bättre, men samhället blir sämre. Ökade klyftor. Påverkar både de rika och fattiga.

     Haha fan svamlar du om. Ökade klyftor är inte nödvändigtvis dåligt. Om jag får 50% mer inkomst och någon rik får 100% mer har klyftorna ökat men alla har fått det bättre. Stay in school, kids.

      Är det inte skillnad på ökad inkomst och ökade klyftor? ?

      Du kanske skulle ta en sväng i skolan igen. Det är bevisat att ökade klyftor påverkar oss alla negativt. Ingenting fungerar i längden när samhället inte håller ihop.

       Vilken årskurs och vilken lärobok innehåller denna djupa visdom? För faktum är annars att ett ökat välstånd gynnar hela samhället.

       Jag är nationalekonom och ökade klyftor påverkar samhället negativt. Ta gärna en översiktskurs i mikroelonomi och makroekonomi för mer förståelse. Dessutom har jorden inte outtömliga resurser. Vårt ekonomisk system bygger på ständigt öknde tillväxt där utvinnandet av råvaror är en faktor.

       https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/chatt-hur-stora-klyftor-tal-sverige

      ??‍♀️ Vad har du för fantasiexempel? För arbetaren står det i princip still.
      Och invandrare i utsatta områden, pensionärer, arbetslösa, sjukpensionär osv glömde du bort helt eller?
      Deras inkomst minskar nämnligen.

       Det står verkligen inte ”i princip” still för arbetaren. Det blir bättre hela tiden, i synnerhet globalt vilket var fokuset för 15:46 kommentaren som jag bemötte. Att det finns ytterligheter påverkar inte att det generellt blir bättre för alla.

        Menardu att man då tagit hänsyn till inflationen? För jag håller inte med dig.

  Jag kan inte heller ha strumpbyxor länge. Brukar alltid lyckas med konsstycket att dra sönder dom.

   Visst är det konstigt att naglarna är helt perfekta… tills strumpbyxorna ska på, då är det helt plötsligt ett jack i dom, som fastnar och river när man drar upp strumpbyxorna på benet?

    Eller hur! Så märkligt. Jag håller mig undan strumpbyxor. De är så obehagligt oförutsägbara, vissa par håller i månader för att andra gånger fastna i något och gå sönder vid första användning.

     Ett tips (som jag själv fick för flera år sedan och som räddat otaliga strumpbyxor) är att ha på sig ett par tunna bomullsvantar/handskar (typ sådana som serveringspersonal på finare ställen använder) när ni trär på dem. Ha ett par liggandes i underklädslådan, så glömmer ni det inte!

  Jävlar vilket scoop! Breaking news: Gucci är dyrt 😀

  OT – Dasha är arg på Insta story för att andra influencers inte likar hennes samarbeten på instragram… cringe!!

   Ok Dasha

   Ha ha, såg en sjuk grej när jag kollade in dashas story. Hon säljer en illgrön plastväska (såg ut som en stor legobit) som är begagnad, har märke och inget kvitto men vill ha samma pris som hon köpte den för, 7000kr!

    ?

  Bingo Rimér gör återigen smygreklam på instagram för kids brandstore. Senaste inlägget med Rambo som drake.

  Jag har samma problem med strumpbyxor. En gång åkte jag på en veckas semester med tio par i bagaget. Det räckte inte. Jag var tvungen att försöka hitta nya i en shopping mall i New Jersey. Jag stod i en oändligt lång gång med bara strumpbyxor. Jag kände inte igen ett enda märke och fattade ingenting av storlekssystemet.

  Det enda märke som funkar riktigt bra är Wolford. Sitter där de ska och hasar inte ner. Bara man undviker de riktigt tunna sorterna så är de rätt hållbara.

  Sedan har jag en egen liten specialitet. Det är att jag har ibland har svårt att se skillnad på fram och bak. Sedan vrider jag det ena benet ett halvt varv fel så har jag ett par strumpbyxor som är garanterat obekväma då det ena benet är i fel storlek (eftersom jag fått på det vridet), eller så har jag ett fult slitet märke efter hälen på bara ena foten.

  På Wolford sitter det en etikett som berättar vilken storlek det är mitt bak. Bra eftersom vi numera är flera i familjen som använder sådana.

   Ja Wolfords är grymma. De är verkligen värda sitt pris till skillnad från det där märket som finns på Åhléns (200-300 kr) men inte kan komma på vad de heter… Vita, ganska lyxiga förpackningar. I princip alltid klackar på bilderna. Vad sjutton heter märket, något franskt som börjar på bokstaven D typ?

   Åh, får mig att våga köpa Wolford. Jag vill ha 20den. Tänker att 300:- typ är billigt om de håller med tankte på att jag flera gånger köpt Lindex-strumpbyxor för 79-99:- och det blivit en maska efter 10 minuter. Seriöst, 10 minuter!

    Instämmer i Wolfordkören!
    Det kanske svider till lite just när du betalar men de är både sköna, snygga och hållbara.

  Även om jag vann 120 miljoner på Lotto (har 2 rader stående) skulle jag aldrig köpa något med blaffig logotyp eller namn på. Inte ens en Chanelväska.
  Ska jag gå runt och göra reklam för grejor, ska jag ha betalt!
  Så det så.

  Går folk fortfarande i sånt på benen?

  Sedan måste jag passa på att berätta en rätt kul historia. Min då nye pojkvän frågade vad jag önskade mig i present. Jag tipsade om att strumpbyxor är alltid välkommet.

  Tänk er då följande scen:

  En rätt storväxt man kliver in i butiken och säger att han ska köpa en present till sin flickvän. Expediten undrar vilken storlek som önskas. Han svarar att hon är 176 cm lång, väger 110kg och har 43 i skostorlek. Vilket stämde ganska väl in på honom själv. Expediten antog givetvis att han var transvestit.

   Berätta gärna vad det är som är så kul med att en man klär sig i kvinnokläder? Trodde det var 2019…

    Det som var lite lustigt var givetvis att expediten trodde att han ljög om det.

    Hur skulle du/*host harkel*/hon passa i de här?

    Om man har en kroppsbyggnad och fötter som jag har, vilka tror du får ärva avlagda kläder och skor av mig?

     Jag är 183 och har 42 i skor. Köper massor av kläder på herravdelningen. Men alla antar att jag handlar kläder till min man ?‍♀️

     Sen brukade jag alltid dra till med ”jag är man” när jag blev påkommen med att kissa på herrarnas på nattklubbar. Worked like a charm. Men känns ju taskigt att utnyttja en väldigt utsatt grupp människor för att få kissa. Numer går jag inte på nattklubb så problem solved.

     Hedda H, jo jag fattade att det var ”det roliga”. Låter bara som en scen ur ett gammal vänner-avsnitt från 90-talet. Ditt ”skämt” bygger på antagandet att det är pinsamt för en man att klä sig i kvinnokläder. Känns rätt unket.

      Jaha, kalla mig mossig och unken då. Jag kanske är lite gammaldags, trots att jag gick i prideparad innan den ens hette Pride. På min tid kallades det för frigörelseveckan.

       Jag kallade ditt skämt unket, men om du nu antyder att även du är mossig och unken så inte mig emot. Men nu när du rättfärdigar ditt ”skämt” med att du gått i prideparaden – ja då är du såklart immun mot att dra transfoba vitsar. När jag var liten så lekte jag med en svart tjej så jag kan omöjligt ha rasistiska åsikter som vuxen.

   Ungefär lika kul som när jag köper kalsonger till min pojkvän. Åhå, tänk om de tror att jag går runt i kalsonger…

    Kalsonger är asnice. Jag brukar använda min killes kalsonger när jag går hemma och vill ha myskläder.

     Jag med! Har bara trosor När jag ska till gymmet eller annat ställe när någon ser mina underkläder. Sorry not Sorry ?

   Min man fick också köpa strumpbyxor åt mig , en gång, aldrig mer. En nyårsafton var det , han hade sprungit ut med skräpet och råkat få medsig dom av misstag , helt omöjligt att få ut dom för de låg i en sån där container . han fick åka till närmsta ICA som fanns öppet . vad kom han hem med ? Ett par orangebruna heltäckande strumpbyxor alá agda 95år…. ?

    ? ? ? ? ?

  Tyckte faktiskt de var snygga! Hade dock helst haft de i vitt men de var slut på Netaporter tyvärr:

  http://www.starstyle.com/wp-content/uploads/elsa-hosk/357106.jpg

  OT: nån mer som undrar hur många gånger man kan skratta åt sitt egna ”puss och kram, ses på stan” i podden Two of a kind (Janni och michaelas blogg)???

  Igenkänningsfaktor på den ??‍♀️??‍♀️??

  Det var väl i denna blogg för något år sedan som jag läste om att ha strumpbyxor för gravida och göra hål i dom för att sticka ut armarna. Har fortfarande inte provat men tänker på det då och då ?

   Det var jag som gav det tipset! Och jag gör fortfarande så, hur skönt och bekvämt som helst!

    Nää?! Det var det roligaste jag hört! 😀 Ser man inte fantastiskt komisk ut? Tänker på de som vill ha FINA underkläder ifall ambulanssjukvårdare måste klippa upp kläder. De hade fått en chock av detta haha

  Kan du inte skriva om Eveline Karlsen. Hon har precis har släppt en ögonskuggepalette som typ är en kopia på Bianca Ingrossos CAIA

  Tycker inte det är konstigt att lägga de pengarna på strumpbyxor om man har råd. Hade själv inte köpt med just den designen men om de är en riktigt snygg design och bra kvalité – go for it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.