GabJoss funderar på att behålla huset själv

Turerna har varit många kring boende, flytt och nya lägenheter efter att GabJoss och Fjodor gått ut med att de ska skiljas.
På Instagram frågade hon sina följare om vad de tycker och hela 94% röstade för att hon ska bo kvar istället för att sälja och skaffa en lägenhet.

Eftersom deras hur redan ligger ute på Hemnet, så betyder det ju att mäklaren/fotograf varit där och tagit bilder mm, en kostnad som bakas in i arvodet när huset säljs.
Men om GabJoss nu helt plötsligt bestämmer sig för att bo kvar i huset – blir hon skyldig att ersätta mäklaren då för dessa kostnader eller är det här sådant en mäklare får var beredd på kan hända?

Kanske kan hon blidka hen med ett enormt fruktfat bestående av exotiska godsaker toppade med chokladkakor?
Det är ju trots allt lite av en GabJossisk specialité, även om det nu var ett tag sedan jag skrev om det här på bloggen.

Tack för tips!

148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Man brukar få betala för bilderna.

  Svara

   Nope.
   / mäklare

   Svara

    Det beror på i vilken del av landet du säljer. / kund till Fastighetsförmedlingen som precis betalat för fotografering & drönarbilder separat.

    Svara

     Eller kanske vilken mäklare man väljer, vad som ingår i arvodet? Har nyligen sålt hus och inte betalat extra för bilder.

     Svara

   Absolut inte.

   Svara

   Sorry för OT – gillar inredning och i mitt IG-flöde dyker Maggan Graaf upp på Sköna Hem.
   Shiiit, kände knappt igen henne. Så mycket botox & fillers a la Hollywoodfru.
   Tycker mest att det är tragiskt!

   Svara

    OT till kommentarer nedan.

    Det är väl inte konstigt kanske att influencers försöker hålla skenet uppe? Såklart finns det nog de som faktiskt KAN se det positiva i allt ändå, men låt säga de som faktiskt låtsas att det var såhär de ville ha det.

    – det är alldeles för många av er som gottar er i andras misslycka. Att en influencer inte kan få sålt sin fastighet påverkar inte ert liv ett dugg, och jag vill verkligen att ni tar er en tänkare hur illa det är för ens egen självbild att vara skadeglad. Det säger som sagt mer om en själv än den andra. En som är genuint lycklig behöver inte jämföra sig med andra och trycka ner en annan.

    😊 / tant A

    Svara

   Man betalar för att objektet läggs ut på hemnet. Kommer på faktura.

   Svara

    Ja det är fan dyrt!

    Svara

    500 kr kostar det… Det klarar nog de flesta.

    Svara

     Nej, vad man betalar på Hemnet baseras på utgångspriset. Billigaste tror jag är 600 kr och dyrast 2900kr eller liknande.

     Svara

      Nja, priset är olika i olika delar av landet beroende på marknad. T ex kostar Hemnet i Sthlm över 2 500kr. Men säljs inte bostaden brukar man inte behöva betala för varken bilder eller annons, men det beror säkert på firma/mäklare.
      /Mvh jobbar på mäklarfirma

      Svara

  Brukar inte kosta något innan objektet är sålt Dvs drar man tillbaka huset kostar det inget 😊
  Vi har gjort precis så med ett av våra hus i Marbella tidigare som vi valde och behålla istället.

  Svara

   Fast det beror såklart på ifall man använt mäklarens fotograf eller privat fotograf 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Fast nu använder ju säljare mäklare som har sin fotograf som tar bilderna. Privata bilder används sällan på,hemnet.

    Svara

     Åsyftas nog inte privata bilder utan extern fotograf vilket kan resultera i merkostnader.

     Svara

      Nej ingår i avtal m mäklare

      Svara

     Har jobbat som lägenhetsfotograf. Då frilansade jag åt ett företag som i sin tur bokade mig åt olika mäklare. Då hade mäklarna inga egna fotografer utan de köpte tjänster av privata fotografer. Men det beror ju på mäklarfirma.

     Kan för övrigt meddela att kostnaden för själva bilderna som mäklaren betalar fotografen är inte stor. Så absolut ingen stor förlust för dem om man skulle välja att inte sälja. Mäklarens jobb är nog en större kostnad där.

     Svara

   Skönt att få in lite humblebrag också va?

   Svara

    Vadå, har du inte flera hus på Marbella?🙄😂

    Svara

    I Marbella bor bara drägg.
    Efter Barcelona det mest knarktäta området i hela Spanien.

    Svara

   Åsyftas nog inte privata bilder utan extern fotograf vilket kan resultera i merkostnader.

   Svara

    Nej, se ovan

    Svara

  Om jag inte missminner mig så är man mest bunden en viss antal tid att inte sälja huset genom en annan mäklare (man är bunden till den mäklaren). Men ngn kostnad för att man ångrar sig känner jag inte igen…det här blev jag också nyfiken på.

  Svara

   Jag undrar (till er mäklare): Tänk om man hittar en annan privat köpare själv, så man drar tillbaka objektet och säljer på egen hand. Är det möjligt?

   Svara

    Det va lite det jag menade ovan, har för mig man är bunden till mäklaren en viss antal tid och all försäljning inom den tiden skall den första mäklaren ha arvode för. Ungefär så såg det ut med en av mina försäljningar, men det behöver ju inte se ut så i alla avtal för det.

    Svara

    Har man ensamrätt med en mäklare spelar det ingen roll om man hittar själv, mäklaren skulle ändå ha rätt till fullt arvode. Isf bör man vänta tills ensamrätten har gått ut (den är max 3 månader).
    / mäklare

    Svara

     Obs, det här är ingenting jag bara ”tycker”, det är lagstadgat. 🙂

     Svara

      Vilket lagrum är det? Jag ifrågasätter inte din uppgift, jag är bara nyfiken.

      Svara

       9 § 2 st Fastighetsmäklarlaget

       Svara

    Normalt gäller ett uppdragsavtal tills vidare, det vill säga tills uppdragsgivaren eller fastighetsmäklaren säger upp avtalet. I avtal som gäller med ensamrätt får ensamrättstiden inte vara längre än tre månader.
    Att ett uppdragsavtal gäller med ensamrätt innebär att fastighetsmäklaren normalt har rätt till provision om objektet säljs under den tid ensamrätten varar. Detta gäller även om mäklaren inte på något sätt har medverkat till försäljningen. Den uppdragsgivare som under ensamrättstiden säljer på egen hand eller genom någon annan mäklare riskerar alltså att få betala provision till den eller de mäklare som har ensamrätt.
    Säger man ensidigt upp ett uppdragsavtal som gäller med ensamrätt i förtid utan att ha godtagbara skäl för uppsägningen kan fastighetsmäklaren dock ha rätt till ersättning (skadestånd). Mäklaren kan då kräva ersättning för faktiska kostnader som mäklaren har haft för t.ex. annonsering. I undantagsfall kan mäklaren även ha rätt till ersättning för nedlagt arbete.
    http://www.fmi.se/default.aspx?id=4061

    Svara

    Mäklaren har, enligt lag, rätt till provision för köparen som anvisats av honom. Oavsett om det är under eller efter exklusivitetsperioden. Så säljer du själv (eller annan mäklare efter byte) har mäklare nr 1 rätt till provision/del av provisionen. Jag sålde precis ett hus privat – efter exklusiviteten löpt ut – tyvärr till en köpare som varit på visning. Mäklaren tog full provision- 10 000 plus ersättning för ”marknadspaket” vilket var fotografering/ prospekt. Svensk Fastighetsförmedling var det.

    Svara

  Hon verkar så himla osäker på sig själv och tveksam till alla beslut som hon tar i sitt liv, vilket får mig att undra om beslutet om skilsmässa kan ha varit förhastat. Känner dock ingen av dem personligen och det kan vara att hon har gett sken av att allting varit fint på utsida för att hon ville fejka det liv hon alltid drömde om.

  Svara

   Ok hobbypsykologen

   Svara

    Varsågod. Kunde det hjälpa dig med? Erbjuder gratis psykologhjälp, hojjta!

    Svara

   Det är ett drag som stjärntecknet tvillingarna har.

   Svara

    Jag är tvilling och är absolut inte velig.

    Svara

     Jag är tvilling och ibland är jag velig. Beror på vilken av tvillingarna som är starkast atm 😎

     Svara

   Jag är inte tvilling men tyckte att det var skit jobbigt att ta beslut efter att jag skiljde mig. Att bestämma helt själv, utan att ha någon som stödjer en (eller hejdar en) gjorde mig plötsligt super osäker! Inte alls konstigt att hon blir osäker tycker jag.

   Svara

    Sara: så känner jag också!! Så jobbigt att inte ha någon att bolla tankar med och få stöd av.

    Svara

   Jag reagerade på biten ”tror ni jag klarar av det” Klippa gräset och skotta snö??? Förlåt men det var det dummaste jag hört. Beskriver sig själv som helt hjälplös, lite som en tio-åring??? Menar inte ngt elakt utan det känns ju sorgligt. Hon har två barn Jon fött och tar hand om. Varför skulle hon inte kunna klippa gräs?

   Svara

    Nä, fattar inte heller. Hur hjälplös kan man vara? Tycker det är märkligt om hon aldrig behövt skotta snö, hon bor ju i norra Sverige….

    Svara

   Men asså snälla. Hon har för flera månader skrivit att de har det kämpigt nu, och det har varit återkommande sen dess. Hon har skrivit att småbarnsåren har tärt på dem. Detta var nog ett högst genomtänkt beslut!

   Svara

  https://youtu.be/wiDpo8QZi-Y

  Hur man skottar snö. Varsågod.

  Svara

  Så uppenbart att hon behåller huset för att ingen annan vill köpa det. Säkert en morot att det är bra för barnen också men hon har ju skrivit flera gånger sista dagarna att hon bestämt sig för vilken lägenhet hon ska ha samt att hon ska skriva kontrakt.

  Och nej man betalar inget åt mäklaren om man inte säljer objektet (man kan dock behöva ersätta bilder och styling) men sen får ju mäklare annars en rätt trevlig provision OM dom säljer.

  Svara

   Vad får dig att tro att ingen vill köpa det?

   Svara

    Inget bud

    Svara

     Men huset har väl varit ute till försäljning i mindre än två veckor? Bor i Umeå och det är få hus till salu här, så vill man bo inom de något så när centrala delarna av stan finns inte så mycket att välja på. Tänker att det inte är konstigt att de inte hunnit få nåt bud, men Gabbi verkar ju vara rätt så impulsiv och otålig. Kan förstå att hon vill bo i huset för barnens skull, men jag hade aldrig velat bo i hus om jag var ensamstående. Så sjukt mycket jobb.

     Svara

    Litet hus, ingen förvaring, inget garage eller förråd, liten tomt, ej gjord uppfart..

    Svara

     Kan någon länka till huset på hemnet? Hittar inte

     Svara

     Nu har jag inte sett huset men tomten är ju 1000 kvm? För ett nybyggt hus är det en gigantisk tomt, iaf i närheten av stadskärnan.

     Svara

      Gabriellas hus ligger 8km från stadskärnan med bil, och dessutom i ett av Umeås minst attraktiva områden, östra ersboda. Så speciellt lätt att sälja hus där är det inte:)

      Svara

       Sant. Just läget är inte det bästa. Många väljer nog bort huset just pga närheten till ö ersboda. Andra området med ungefär samma avstånd till stan ligger ju i mer attraktiva områden. Som t ex Tomtebo/Tavleliden, Umedalen osv.

       Svara

       +1000 kvm kan knappast räknas som en liten tomt dock, speciellt inte för nybygge.

       Svara

       Hur många km är det när man går då? 😂

       Svara

        Knappt 7km om man ska gå.

        Svara

   Det är tvära kast där, ja nu när du säger det så hade hon ju bestämt sig för vilken lägenhet. Asså börjar undra om allt är typ en pr-kupp bara, clickbait, cliffhanger för att få klick, att de faktiskt inte kommer skiljas. Eller så är de bara veliga och varit lite förhastade och impulsiva, hon vet kanske inte riktigt vad hon vill… samtidigt har hon ju verkat sugen på att vara singel, fått upp ögonen för någon på gymet… jaja den som lever får se hur allt utvecklas hehe.

   Hade nog gått att sälja huset om de verkligen ville men det är ju bra att hon/de bor kvar iaf, kanske aldrig egentligen hade för avsikt att sälja. Hoppas de hittar tillbaka till varandra om det nu varit slut, tror det.

   Svara

    Hon har ju både taggat mäklaren och lagt upp bilder på honom 😉

    Svara

   Det säger hon ju öppet – att hon behåller huset om de inte inte får något bra bud – så inte konstigt att du tycker det är uppenbart?

   Svara

  Har man ett uppdragsavtal med mäklaren så gäller reglerna i avtalet. Det är inte bara att ”dra tillbaka” ett försäljningsuppdrag för att man plötsligt kommit på att man inte vill sälja.
  Det är normalt ett kontraktsbrott att säga upp ett uppdragsavtal under ensamrättstiden. Motparten kan ha rätt till skadestånd om det inte finns godtagbara skäl för uppsägningen.
  Att mäklaren har misskött förmedlingsuppdraget kan vara ett godtagbart skäl för dig som uppdragsgivare att säga upp uppdragsavtalet under ensamrättstiden. Men ”ändrade planer” från säljarens sida är inte skäl för uppsägning.
  Brukar finnas uppgift i förmedlingsavtalet om mäklaren ska ha ersättning för utlägg t ex fotografering, annonsering och värdering om uppdraget sägs upp av säljaren eller om objektet förblir osålt under ensamrättstiden.
  Finns en del matnyttigt här:
  http://www.fmi.se/default.aspx?id=1931

  Svara

   Måste jag betala mäklaren om huset inte säljs?🤔 Mäklaren borde betala mig om hen inte lyckas sälja det😂

   Svara

    Ett uppdragsavtal gäller normalt tills vidare, det vill säga tills någon av parterna säger upp avtalet. Uppsägningstiden ska framgå av avtalet. Om mäklaren inte (längre) har ensamrätt till förmedlingsuppdraget så kan uppdraget sägas upp och avslutas.
    Om ingen försäljning har kommit till stånd så kan mäklaren eventuellt få ersättning för kostnader och utlägg men ingen provision. Mäklaren kan ha rätt till provision om objektet skulle säljas även om uppdraget avslutats och köparen är någon som mäklaren tidigare haft som spekulant på objektet. Man ska alltså inte kunna säga upp avtalet enbart för att slippa betala provision och sedan själv göra upp med någon som mäklaren haft som spekulant.
    http://www.fmi.se/provision-och-annan-ersattning

    Svara

     Man väntar ju så klart tills ensamrätten gått ut innan man säger upp avtalet. Under tiden kan man be mäklaren ta ner annonsen, dom kan ju aldrig tvinga en säljare att sälja.

     Svara

  Ska de inte heller skiljas nu kanske? Tvära kast där, för någon månad sen funderade de på att skaffa ett tredje barn men häromdagen skrev hon att hon inte vill ha fler barn. Hon erkände att hon fått upp ögonen för något på gymmet dock och hon tycker det är bra att bli barnledig varannan vecka så att ”hon kan fokusera på sig själv och på jobb”, hon vill dubbla sin omsättning nästa år alltså jisses haha. Hon har blivit så driven nu och visar upp hur hårt hon jobbar jobb jobb skriver hon hehe.. tror alla pengar hon tjänat på sistone stigit lite åt huvudet. Och så visar hon rumpan och visar beröm som hon förmodligen (det mesta) skriver själv som en strategi att verka omtyckt för att få många samarbeten – låter ju likadant att de ”kommer alltid beundra henne, hon är så genuin, modig, äkta, inspirerade och motiverande, och du är väldigt omtyckt” hehe.

  Svara

   Lite Bellavibbar här 🙄

   Gabbsans frågestunder på insta stories är ett skämt. Olika svar på samma frågor om och om igen. Som jag tror att hon själv skriver.

   Svara

    Åh ja jag tror samma sak, att hon skriver de flesta frågor själv och det mesta av berömmet hon visar upp, man ser ju det och man ser att det är frågor som hon gärna vill svara på som hon vill basunera ut liksom.

    Svara

   ”Alla” skriver typ exakt samma sak. Gillar verkligen att så ”många” skriver ”du verkar så himla omtyckt” vem skriver ens så? 😂😂😂

   Svara

    Och frågar om träningstips med de BÄSTA rumpövningarna 😂

    Svara

    Haha jaa – ”kommer alltid beundra dig, du är så omtyckt ska du veta, du är den mest inspirerande på internet, du är så genuin, så äkta, du är så ärlig” – oj så geniun och ärlig hon är och såååå inspirerande. Asså 😂 Hon är en superstar nu Gabjossan nån som vissa för alltid kommer att beundra 😂😂😂

    Svara

   Kräks på den här nya trenden (ny för mig iaf) att folk lägger upp kommentarer med beröm och komplimanger! Tycker det blivit mer och mer sådant på sistone.

   Till och med en gammal kompis till mig (inte influencer och inte känd) har börjat lägga upp skärmdumpar på komplimanger på sina stories! Hur kan man ens tycka det är en bra idé?

   Svara

    Ja vad är syfte liksom, ”kolla här nu vad bekräftad jag blir här nurå, ser ni att andra gillar mig då måste ni också göra det. Det är faktiskt genom instastorys man vet hur omtyckt och bra man är!” Plus extremt tråkigt att scrolla igenom.

    Svara

    Original Blygsamtskryt, kom tillbaka 🙏🏼

    Svara

    Att göra en så kallad ”Anna Book”

    Svara

    Eller när folk lägger upp sms-konversationer på sociala medier, det är ju privata samtal!?

    Svara

  Åh, blev orimligt sugen på fruktfat med choklad. Fast utan frukt och fat. Och extra choklaaaad 🍫🍫🍫🍫🍫

  Svara

  Det där är influencers sätt att hålla skenet uppe när de inte får några bud på sina bostäder. Jag kommer ihåg hur Margaux hade svårt att få sin lägenhet såld och började vlogga om att de kanske inte alls ville sälja längre utan bo kvar, för att de trivdes sååå bra.

  Tills det kom en köpare och Margaux blev så glad…

  Svara

   Kom ju aldrig nån köpare 🧐

   Svara

    Hur har de råd att ha två?

    Svara

  ”efter mycket om och men har vi nu bestämt att jag bor kvar i huset” skrev hon för två timmar sen på Stories ..

  Svara

   Och igår hade hon bestämt vilken lägenhet hon skulle ta, eller var det i förrgår… och all smygreklam hon gör för olika choklad i perioder, nu är det smash. Hon verkar osäker och inte veta riktigt vad hon vill, har hon hamnat i någon slag kris kanske en tidig 30-årskris, ja det är vanligt redan runt 25. Men det är såklart inte lätt, särskilt med barn inblandat. Det blir nog bra mellan dem igen, hoppas det, kanske aldrig egentligen var tänkt att de ska skiljas.

   Svara

    Då är det en 25-årskris lol

    Svara

  Huset försvann snabbt ifrån hemnet iaf.. igår skulle hon skriva kontrakt för en lägenhet och idag funderade hon på att bo kvar och några timmar senare är huset väck från hemnet.. Ja snabba puckar är de iaf, får hoppas att hon tar de lite lugnare framöver och framför barnen ..

  Svara

   Ja, och att hon frågar dig innan nästa beslut.

   Svara

    Eller sina följare på insta😂

    Svara

  Herregud vad oförmögna vissa är… Hur kan man inte skotta snö? Du tar skyffeln, skjuter på snön och kastar bort den. Klippa gräs är väl för fan inte raketforskning? Vad har hennes föräldrar lärt henne egentligen? Gud vad glad jag är att mina föräldrar lärt mig allt sånt där som gör att jag skulle klara mig själv 😶

  Svara

   Eller så erbjuder man nån tonåring en slant för att klippa gräset/skotta snö. 😄

   Svara

    Klart man kan om man vill det men att ställa fråga ”Hur skottar man snö?”… Ja, hur tror du? Med händerna?

    Svara

     Fan, jag som trodde man gjorde det med arslet 😳😂

     Svara

      Å jag trodde man gjorde det med en skyffel, men vi har tydligen fel både du och jag🤷‍♀️

      Svara

   Ja eller så finns de ju snöslunga också, eller robotgräsklippare med om de gäller gräset.

   Svara

  Det känns så fejk?! Jag tror allt är en PR Kupp, snart visar det sig att de inte ska skilja sig heller.

  Svara

  Hon är SÅ fejk. Nyss skulle de förnya sina löften och skaffa typ 10 barn. Nu ska de skiljas och efter en vecka F finns redan på tinder enligt henne själv. Hon har redan hunnit få upp ögonen för någon på gymmet samtidigt som hon bestämt sig för vilken lägenhet hon ska skriva kontrakt för, för att timmar senare vilja behålla huset.

  Svara

  Igår skrev hon att hon bestämt vilken lägenhet hon skulle skriva kontrakt för, idag har hon bestämt sig för att bo kvar i huset för att det känns sååå rätt i hela hjärtat. Herregud alltså..

  Svara

  +1 på det. En nära bekant till mig känner dom lite löst och hen har inte hört ett knyst om att detta var på lut. Märklig pr kupp i sammarbete med mäklaren som fick sjukt mycket uppmärksamhet innan huset ens var ute, alltså hur kan man veta om en mäklare är briljant innan visning ens varit, det kändes sjukt krystat. Det är något himla märkligt med detta men sen vill jag ändå inte tro att någon är så sjuk i huvudet och gör så mot familj etc.

  Svara

  Kommer snart komma ”vi har bestämt oss för att försöka för barnens skull”

  Svara

   Helt klart, jag håller med dig, J.Låter väldigt falskt för mig.

   Svara

  Jag har fått uppfattningen om att hon inte verkar kunna ta beslut, viktiga/större beslut..

  Svara

  Daniel Norlin tog platsen till kina. Se hans insta-story. Inte ok

  Svara

   Varför är det inte okej?

   Svara

    Kolla inlägget om Kissie för nån dag sen!

    Svara

  Cissi Wallin ska delta i Haveristernas nästa podd. Väldigt modigt av henne faktiskt!

  Svara

  Kan man verkligen få över 4 miljoner för en villa i Umeå?

  Svara

   Ja!!! Fick 6 milj för vårt i Umeå.

   Svara

   Oja. Vi har dyra huspriser här. Runt 4 miljoner är vanligt för hus inom stan.

   Svara

    Har ersboda blivit ett bättre område? När jag plugga för 10 år sen var ersboda lite sunkigt.

    Svara

     Nä. Inte bättre nu…

     Svara

   Det är väl snarare att man inte kan få en villa under 4 mille…

   Svara

   Inte Gabjoss hus verkar det som det har ju inte blivet såld men det ligger väl iofs utanför Umeå?

   Svara

  Jag tycker det är lite komiskt att hon i slutet på september hade samarbete med en annan fastighetsförmedling, och sen när de ska sälja huset någon vecka(!) senare så väljer hon en annan förmedling.

  https://gabriellajoss.me/2019/09/23/lansforsakringar-fastighetsformedling/

  Svara

   Känns som trovärdiga samarbeten hon gör 🙄. LF borde känna sig stolta som samarbetar med henne, dom ångrar sig nog i efterhand .

   Svara

   Har frågat henne om detta. Utan svar dock..

   Svara

  En annan märklig sak är att hon verkar vara rätt oberörd när det gäller skilsmässan. Att hon inte kommer kunna umgås med sina barn lika ofta längre är bara skönt för då kan hon ”fokusera på sig själv”. Känns verkligen att hon är sugen på att bli singel och leka av sig. Tröttnat på att leka vuxen och ska nu ta igen ”förlorade år”.

  Svara

   Exakt så tänker jag med. Det är sjukt vad oberörd hon verkar vara av skilsmässan. Känns snarare som hon verkar tycka det är skönt att inte ha dom jämt och ”kunna fokusera 110% när hon väl har dom”

   Svara

    Det verkar vara rätt vanligt bland skilda tycker jag. Nog för att jag kan fantisera om en hel vecka själv utan ongar och kaos men bara tanken på varannan vecka känns sorglig. Då missar man ju halva barnens uppväxt! Skulle vara den största sorgen för mig om jag skilde mig och inget jag skulle känna mig oberörd av.

    Svara

  Hon kan inte vara ensam trots larm och grannar nära, hon kan inte klippa gräs, hon kan inte skotta snö och inte sätta en skruv i en vägg… tur att hon kan laga mat och städa iaf.. hon som ” inte vill leva på någon annan” borde kanske lärt sig dessa saker för 10år sen, ungefär samtidigt som hon flyttade hemifrån.

  Svara

   Bor man i lägenhet har man kanske inte alltid behov av att göra sånt
   Sen verkar hon ju inte ha så tight relation till nån anhörig och verkar ju som de hon har även de bor i lgh

   Svara

  Men hon har ju inget körkort tänker jag. Och huset verkar om jag förstått det rätt ligga 8 km från Umeås stadskärna? Hur ska hon göra med att lämna barn på dagis, och skola, handla mat osv?

  Svara

   Bil är ju beställd och körkort säger hon ju att hon har inom 4mån (isf undrar jag varför F behövt köra på henne överallt i alla år om hon har så lätt för allt ) . Jag tror även att F är för snäll och kommer köra henne överallt och sätta sina intressen åt sidan.

   Svara

    Är det ett sammanträffande att hon separerar precis samtidigt som Lybeck (killen som hon hade den där uppmärksammade ”busringningen” med för något år sedan) också separerar från sin sambo?

    Svara

   Hon håller ju på att ta körkort, samt beställt ny bil som levereras i januari. Fram tills dess kan hon väl åka lådcykel😂?

   Svara

    Ska också bli spännande när hon kommer se hur mycket en nybil kostar efter årskiftet. Nästan alla nya bilar kommer få extremt hög skatt? Fick iaf jag höra av en bekant till mig som är bilförsäljare.
    Hon kommer väl skriva de överallt på samma sätt som när hon hade stora summor på deklarationen.

    Svara

     Aah surt. Men just BMW X4 (tror det är den hon valt?) kommer väl inte få så hög skatt. Vi passade på att leasa en årsmodell 19 nu (inte BMW) i september just för att slippa höjda skatten.

     Svara

  Helvete vad många samarbeten Gabb lagt ut på instagram under den senaste perioden: ”hejalbert”, ”Hemtex”, ”desenio”, ”aco”, ”anyfin” ”merskal”, ”stronger”, ”elgiganten”, ”smartphotos”! Och alla dessa samarbeten har ploppat upp under perioden hon haft det dåligt med Fjodor. Hmm pr-trick? Kanske, men hoppas inte.

  Svara

   Hon skulle ju dubbla sin omsättning så gäller att ligga i då

   Svara

  Nu lade gabbjoss ut en bild på instastory när hon står i urringat linne och korta shorts (pyjamas antar jag?) och skriver ”dags för tacomiddag med mitt älskade ex.
  Alltså vad händer?! 😂

  Svara

   😂😂 orkar inte

   Svara

   Men hon läser ju här och fullkomligt älskar alla spekulationer. Hon brer ju på och garvar över alla kommentarer. 🤦🏻‍♀️ Var ju samma med ”busringningen”, hon älskade ju alla rykten. Hon älskar att stå i centrum. Hon skrev ju även då att hon älskade hur provocerade folk blev av hennes töntiga bilder och ville bara lägga ut fler pga det. Är ju samma med rövbilderna nu.

   Finner det för övrigt så jävla kul att hon är så himla ”alla är fina som dom är” samtidigt som hon fullkomligt skulle låsa in sig om hon hade en finne typ. Så sjukt osäker människa. Och falsk. Hon är motsatsen till den hon försöker framstå som.

   Svara

    Låter som du känner henne privat?

    Svara

    Ja alltså whats up med alla rumpbilder? Så löjligt med dessa leka med barnen bilder där enda fokuset är rumpan. Sjukt vilket stort bekräftelsebehov hon har.

    Svara

     För nåt år sedan var det brösten. Men röv är inne nu så hon har bytt. Minns att hon mådde såå dåligt över att hennes bröst förändrades av graviditeten att hon knappt ville ta av bhn framför F och att hon kanske skulle operera. Nu tycker hon opererade bröst är fult. Ja man kan ändra sig, självklart. Är bara kul att hon ändrar sig efter dagens ideal bara, passar inte riktigt ihop med att alla är vackra-mantrat hon drar. Osäker som sagt.

     Svara

   Och sen en print på en kommentar om hur ”underbara föräldrar de är som tääääänker på baaaaarnena bästa osv osv osv” hej och hå.

   Svara

  Hmmm… nu börjar man ju undra? Om Gabriella i senare skede berättar att hon och Fjodor ska ge det en andra chans tror ni att att hennes följare kommer bli misstänksamma och tänka att att allting kanske var ett PR-trick? Sen har hon förövrigt sagt att hon ska behålla efternamnet Joss…

  Svara

   Fast jag känner ingen som skilt sig som tagit tillbaka sitt efternamn om det finns barn med i bilden.

   Svara

  Ingen verkar ju vilja köpa så då kan hon ju lika bra bo kvar och köpa ut sitt ex.

  Svara

  Och ifall dem verkligen bara är vänner som umgås, hur funkar det känslomässigt. Det enda scenariet är ifall dem båda tappat känslorna totalt? Men nyligen snackades det om förnya sina löften? Känns som att något inte stämmer helt..

  Svara

   Hela situationen är bara så jäkla märklig.

   Svara

  Förstår inte hur hon kan mjölka en sån här situation… sjukt konstig människa! Misstänker allt mer att allt bara är ett PR-trick!

  Svara

  Något stämmer inte, ekvationen går inte ihop riktigt. Jättetråkigt för dem och barnen givetvis om de verkligen inte kan leva tillsammans längre men det var ju inte länge sen de pratade om ett till barn t ex… om det är ett PR-trick så har de uppenbarligen ingen skam i kroppen. Men jag får inte ihop det att man säger att man älskar varandra och är bästa vänner etc etc det hon sagt.. men ändå ska skiljas? Sen den senaste storyn hon la upp talar ju sitt tydliga språk. Antingen så sitter de och läser och skrattar åt alla kommentarer eller så är verkligheten totalt motsatsen till hennes storys…

  Svara

   Alltså hon och Fjodor är ju samma skrot och korn iaf. Han är precis lika falsk och knepig som Gabriella.

   Svara

    Hur vet du det? (Tror btw detta bara är en pr-kupp och ju konstigare de beter sig desto mer klick!) de sitter antagligen och skrattar högt åt alla spekulationer nu.!

    Svara

     PR-kupp tror jag inte det är, de har helt enkelt vuxit ifrån varandra. Att de håller så bra sams är nog pga att de vuxit upp tillsammans. Man får ett speciellt band då, tror bara kärleken är död.

     Men ja, de sitter garanterat och skrattar och tycker det är såå kul att driva med läsarna och skapa spekulationer (klick). Falsk som hon är skulle det inte förvåna mig om det kommer ett snyftinlägg sen. För klick 😉

     Svara

     För att jag haft och göra med de båda. Och gör man en så här sak som ”PR kupp” är man ju enbart sjuk i huvudet. Sen kan de fnissa åt alla duuuuumma följare/läsare och tycka att de är sååå roliga. För övrigt förlät F aldrig henne för hennes otrohetsförsök.

     Svara

  Jag tror att dom helt enkelt inte får det de önskar för huset. Över 4 miljoner för ett hus i Umeå är nog rätt svårsålt. Så för den sakens skull väljer hon nog att bo kvar, och köper ut Fjodor för en spottstyver!

  Svara

   Är nog inte alls några problem. Umeå har rätt så höga bostadspriser.

   Svara

  Fast ingen har ju köpt det. Så det priset för det huset var nog för högt.

  Svara

  Är hela skilsmässan ett PR- trick?! Känns ju sjukt att göra business av en sån sak speciellt när två små barn är inblandade😞hade hon inte nyss skrivit på kontrakt för ny lägenhet? Och skrev att hon ville närmare stan etc? Känns lite mysko. Ena dagen si och nästa så, väldigt ombytligt..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.