Plötsligt blev Isabella Löwengrip mänsklig, relaterbar och en av”oss”

Källa

Om det inte vore för att det fullkomligt skriker ”damage control” och excelark om Isabellas nyfunna behov att relatera till sina läsare så hade jag nog nästan sett positivt på saken.
”Privatjet-Bella” är utbytt mot ”Kompis-Bella” som helt plötsligt svarar på bloggkommentarer, någonting hon inte gjort på år och dar.
”Kompis-Bella” har sannerligen kopplat på den stora charmoffensiven och passar på att tackar läsarna för allt stöd hon fått av dem så här mitt i krisen.
Om hon drar sitt bagage för egen maskin eller inte låter jag vara osagt, inte heller framgår det vem det är som har packat den.

Så vi har sett ”Kompis-Bella” svara på bloggkommentarer, avsluta inlägg med ömhetsbetydelser så som ”kram”mm och fått följarna att känna sig så pass viktiga och delaktiga i hennes liv, att hon till och med tackat dem för deras stöd i denna svåra stund.  (Se sid 2 i excelarket för utförande)

Om inget av det här hade hänt så hade jag kanske kunnat köpa förklaringen att Isabella slutligen insett att man busar och leker bättre i ett par oömma byxor än i klackisar och designerplagg i ljusa toner, men det är så klart inte fallet.
Isabella har vid upprepade tillfällen berättat hon avskyr jeans, men nöden har ingen lag (Som Kapten Haddock skulle sagt) så vad gör man inte för att rädda det som räddas kan?
Jo, man bär jeans.

 

269 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag börjar tro att ekonomiska krisen inte är så illa som den låter. Men att detta kan användas för att visa sig mänsklig och klara av att ”resa sig” igen efter en kris…

  Så kommer hon lovordas av media och följare som aldrig förr! 😉 Vilken KÄMPE hon är! #excelark

  Svara

   Jag tror att den riktiga krisen inte har kommit än. Har en känsla av att vissa myndigheter har börjat kolla lite på hur saker har bokförts och ”flyttats”.
   Men vi får se.

   Svara

    Hmmm 🙂

    Svara

    Som tidigare påpekats .( Men som av juridiska skäl inte kan avslöjas här…än)
    Så kommer denna saga snart få ett slut.

    Svara

   Jag tror krisen är värre än hon ger sken av

   Svara

    Det tror jag också.

    Svara

    Ja, man säljer ju inte sitt hus efter mindre än ett år om det inte krisar på riktigt.

    Svara

     Hon skulle inte ha huset längre än ett år från första början. Detta är noggrant uträknat ska ni se

     Svara

     Nu kanske hon har landat lite på jorden. En rik och framgångsrik människa är en som visar omtanke och kärlek för sina medmänniskor och ser inte ner på andra. Och inte skryter om sina framgångar i förväg. Att jobba hård för framgång har både sina framgångar och motgångar. Man kan inte leva över sina tillgångar.

     Svara

    Det fixar Daddy ska du se. Jag har en känsla av det iallafall.

    Svara

    Det ser bättre ut att sälja huset innan banken tar det , konkurs så säljs huset på exekutiv och med otur då så kan hon bli skyldig banken pengar om det blir sålt för lägre än hon begärt och är skyldig .undrar vart hon ska bo nu ? Tvivlar på att banken är villig att låna ut pengar nu till ett ” finare boende . Hennes pojkvän ? Bella har ju sagt att hon aldrig någonsin vill och tänker bli beroende av någon man . Mycket Bella sagt som hon nu kanske får ta tillbaka .

    Svara

   Jag tror att det är en påhittad kris, men ärligt talat så är det typ 50/50.
   * 50% chans att det är en påhittad kris.
   * 50% chans att det är betydligt värre än vad hon ger sken utav.

   😂

   Svara

    Tänkte samma! Fullt möjligt det är påhittat så hon får sympati och kan ”komma tillbaka”

    Svara

  Så beräknande och falsk. Nu ska hon sko sig på ”krisen” också…

  Svara

   Notera också att det är jeans från Gina Tricot. Just like us vanliga girls.

   Svara

    So friend. Much relating. Wow. 😆

    Svara

     🐶👏👏

     Svara

    Gina Tricot precis som oss! So fun.

    Svara

     Minns henne från den gamla MUF-tiden. Fick kalla kårar av henne redan då. Otroligt skenhelig.

     Svara

      Berätta mera! 😃

      Svara

    Gina tricot har de bästa jeansen!!!

    Svara

     Älskar Mollyjeansen!

     Svara

    Visst finns det dyra jeans fr Balmain och Chanel? Det kan ju vara nåt för Bellis när hon ska ha damage control. Folklig yet unreachable liksom.

    Svara

    Från Balmain till Gina Tricot. Vilken resa😉

    Svara

    AAAAAAH NÅN MER SOM FÅR DAMP PÅ ATT MAN INTE KAN LÄSA KOMMENTARER UTAN ATT KOMMENTAR RUTAN KOMMER UPP HELA TIDEN SÅ MAN TAPPAR BORT SIG??

    Svara

     Svara-knappen verkar ha utökat sin känslighet med 3000%. Jag vill inte svara på allt, jag vill föfaan bara scrolla.

     Svara

  Who cares?

  Svara

   I do. 🍿🍿🍿🍿🍿

   Svara

    Du bryr dig om Bellas garderob?

    Svara

     Mm, för det är ju det det handlar om 🤦‍♀️ Försök se den större bilden…

     Svara

     Fins det någon mer oäkta /omognare
     Människa än Isabella Löwengrip
     Hon spelar ett spel där hon lurar in folk i en falsk trygghet
     Hon får snart ta å plocka fram liken ur garderoben som har suttit instängda ett bra tag å lägga korten på bordet å tala om vem hon verkligen ÄR

     Svara

   Nu har jag ärlig talad tröttnar på Bella och det hela circusen.
   Kris eller planerat flytt till Göteborg.
   Jag vill inte tjäna mer pengar till henne eller dem alla som skriver om henne.
   Nu är det slut.

   Svara

    Det är alltid hon som åker till Göteborg.
    Menar att som en av de tusen rikaste så behöver han nog inte direkt jaga kvinnor!
    Tror inte att Isabella trivs ute på Lidingö! Är uppvuxen ute på ön. Allting där är väldigt stängt. Finns ingen shopping alls kanske finns Grand kvar. En liten biograf. Det blir bra för Bella, ett annat boende!
    Hon älskar att synas, mingla/vara glad. Jag tror att mycket är spel för galleriet. Hon har heller inte berättat om hon fått visum

    Svara

  Hmm, hade inte bella jeans ett tag efter hon fått gillis och fortfarande var tillsammans med Odd? Då var hon ju en annan människa. Läskigt att kunna förändras så mycket på kort tid (syftar på senaste månadens förvandling).

  Svara

   Hon är en kameleont, inte normalt nånstans

   Svara

   Hon hade i jeans i februari 2018
   https://www.isabellalowengrip.se/2018/02/26/skjorta-jeans/
   och i december 2018 enligt IG.

   Svara

   Det var ju Bella som.började göra sig märkvärdig.att hon har jeans

   Svara

   Jag tror faktiskt inte att hon har ändrats. Jag tror att hon är som hon alltid har varit. Hon har inget ”naturligt jag”, hon bara visar det utåt som hon tror hon kan sälja på.

   Svara

    Ungefär det intrycket har jag också. Bella har ingen egen personlighet, hon klär bara på sig den image hon tror kommer sälja bäst för tillfället, och hämtar personlighetsdragen för dagen från sin omgivning.

    Svara

  Hon har blivit så präktig.

  Svara

   Stor liksom. Stl 40minst!!!

   Svara

    Tycker dock om att hon lagt på sig lite, det passar mer det hon sagt tidigare angående kvinnors utseende. Tycker bus-användandet ser ut att ha tonats ned, tack och lov.

    Svara

    Vad har hennes klädstorlek med någonting att göra? Och VAR är hon stor? Fullt normalviktig är inte stor.

    Svara

     Precis, jag hoppas verkligen inte andra tycker att man är stor om man har strl 40.

     Svara

      Strl 40 är medium typ. Fullt normalt, hon är inte stor.

      Svara

       Jag tycker att det blev förvirrande när den nya EU-standarden kom och en small förändrats från storleken 34-36 till 36-38. Och en medium från 38-40 till 40-42.

       Jag lever liksom kvar i att en medium är en 38:a och eftersom jag haft 36/38 (gamla storlekarna) i det mesta betyder det att jag alltid lyckas beställa för stora kläder och får skicka tillbaka det mesta.

       Svara

     Inte ”stor”, men kraftigt byggd.

     Svara

      Hon är definitivt kraftigt byggd. Jag tycker det blir lite konstigt när vi å ena sidan uppmanas lyfta fram sundare ideal, men å andra sidan inte får påpeka att någon fått rundare former. Alla förväntas lovorda plus size-modeller men gud nåde den som antyder att någon drar en större storlek. Sådant hyckleri att man blir alldeles matt.

      Svara

       Det är ju en sak att förespråka sunda ideal och en helt annan att känna behovet av att påpeka att en kvinna gått upp i vikt, att hon är ”stor” eller ”kraftigt byggd”. Ni som påpekat detta ovan har inte direkt gjort det i en trevlig ton eller på ett uppmuntrande sätt.

       Svara

        Exakt så, du menar att det är fel att säga att någon är ”kraftigt byggd”. Varför skulle det vara det? Det är inte nedsättande ordval eller kränkande utan bara ett konstaterande. Men att hylla ”kroppspositiva” (sjukligt överviktiga) uppmuntras och anses fantastiskt?!

        Så skevt att man inte vet om man ska skratta eller gråta.

        Svara

         Nej, sluta tillskriva mig åsikter jag inte uttryckt. Jag har inte sagt att det är fel att beskriva en person som kraftigt byggd eller att det är ett nedsättande ordval. Min poäng är att ni – i denna kontext – känner behovet av att påpeka att hon gått upp i vikt och att ni har ett behov av att recensera hennes kropp. Vad spelar det för roll över huvud taget hur hennes kropp ser ut? Det är helt irrelevant i detta sammanhang. Det är snarare det som är skevt – det ständiga behovet av att recensera andras kroppar.

         Svara

          Om man är ett vittne och ska beskriva en person , hur säger man då ? Polisen frågar kroppsbyggnad och man svarar då normalviktig ( fast personen vägde 150 kg )
          Bella ser ut att lagt på sig många kg , och det innebär inte att hon blivit ful . Vad är problemet med att säga det till en människa som tjänar pengar på att hennes läsare ska säga sin mening? Kläder , smink , hår , sin orange hudfärg allt visas upp för att läsarna ska tycka !! Ja hon har blivit större det syns väl , och vem vet hon kanske har blivit det för hon vill vara det .
          Är inget fan av denna osympatiska människa . Men tjänar man 100 tusen tals kronor i månaden på att visa upp sig så självklart reagerar folk på det . Jag är själv lite mullig och har inga problem med att någon säger det till mig , mulligt är inte ett skällsord … det är så jag ser ut .

          Svara

           Får väl kopiera min inledande mening även till dig eftersom det verkar vara svårt att ta till sig – sluta tillskriva mig åsikter jag inte uttryckt. Läs igen vad jag skrev. Hon tjänar väl ändå inte pengar på att folk ska säga sin mening om hennes kropp. Och nej, det är inte självklart att reagera på att någons kropp förändras. Frågan återstår fortfarande – vilken relevans har hennes kropp i denna kontext?

    Men Fyfan. Vem är du att säga att hon är stor? Strlk 40 är inte enormt , snarare rätt medelmåttigt. Men du kanske har size 0 som ideal…

    Svara

     Om man ändå var en storlek 40…på väg dit💪🏼

     Svara

      Precis!! Hon ser såå vacker ut!
      Fint med kurvor.

      Svara

       Jag tycker inte 40 är vidare stort men fett är inte kurvor. Beyonce har kurvor.. Och Bella är inte stor alls.,

       Svara

        Min kompis var på beyoncekonsert och sa att hon var så himla smal! Inte alls kurvig.

        Svara

       Så man är automatiskt kurvig för att man har storlek 40?

       Jag kanske inte vet vad kurvig betyder…Men jag har alltid tänkt att det är=former, att man har bröst och en midja och höfter, lite rumpa kanske. När jag hade storlek 40 var jag vältränad och hade inga former alls. Platt. Men jag är lång så det var väl det som spelade in.

       Svara

        Så är det väl. Jag har stl XS-S, men jag är absolut inte smal, har höfter, rumpa, lår och lite mage, men är liten och kort.

        Svara

        Nä verkligen inte. Kurvig kan man vara som xs/xl, beror bara på formen, jag tänker breda höfter mindre midja större bröst och rumpa., men att någon som typ är en 42-a automatiskt är kurvig kan jag inte förstå. Men jag tror det är typ en tröst för folk att säga så.

        Svara

        Exakt, siffran på klädesplagget är irrelevant. Det säger inget om en persons kroppsform eftersom längden inte anges. Är du 180 och bär 40 är du nog underviktig, är du 150 och bär 40 är du troligen överviktig. Bara du själv vet om 40 är en bra storlek på dig eller inte.

        Dessutom, vad som är viktigast är var fetter sitter. Stor byst och rumpa? Inga problem. Lite mage under navel? Också helt fine. Stor mage mellan bysten och naveln? Inte ok och hälsofarligt. Värst är den stora sortens hårda buk män ofta får. Då ligger fettet kring de inre organen och ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar drastiskt.

        Svara

        Tror att man använder ordet kurvig i tron om att det är det rätta i sammanhanget. Vad man oftast egentligen menar är mullig, knubbig eller rund. Men de orden är inte lika socialt accepterade som kurvig.

        Kurvigt associerar jag med kvinnliga former: bröst och runda höfter men smal midja och smala ben. Har man inte midjan är man rund och inte kurvig.

        Svara

      O heja dig!!

      Svara

       Svara

    Ja oj vad det hela stl 40 🙄 idiot.

    Svara

    När man kommenterar utseende och dessutom tycker att stl 40 är stort, det visar på en stor osäkerhet hos den som
    Skriver detta inget att bry sig om.

    De som har följt Isabella vet att när hon blir smalare beror det på att hon mår sämre, när hon sedan går upp så beror det på att hon mår bra och känner sig harmonisk i livet. Nu är hon kär i sin Göteborgare och han stannar hos henne trots hennes ekonomiska kris tyder även på att de har det bra tillsammans, det kan man unna henne tycker jag.

    Svara

     Ja, det är klart hon mår bra. Så länge hon dejtar en miljardär mår hon bra. Tror hennes riktiga affärsidé är att bli gravid med hans barn, inget annat.

     Svara

      Du avslöjar en hel del om dig själv i den kommentaren.

      Svara

       Och det säger en hel del om Blondinbella att folk antar att detta är hennes främsta plan. Hon har gång på gång klargjort att pengar och makt är det hon framförallt strävar efter. Ett superlyxigt liv med privatjet och haute couture. Att hon då ”råkar” dejta en av Sveriges rikaste män ser de flesta som mer än en slump….

       Svara

       Vad avslöjaR jag? Att blondinbella är en golddigger ut i fingerspetsarna? Inget fel med det men det går liksom inte att förneka.

       Svara

        14:52 vad som avslöjar dig är att du har god personkännedom. Så patetiskt att påstå det motsatta.

        Svara

      Fast då skulle hon ju skaffat barn med någon rik amerikan. Underhållet i Sverige är ynka 1300:-

      Svara

     Men vem vet att hon har strl 40 ? Har hon skrivit det själv ? Hon skulle lika gärna kunna ha strl 42 . Strl 40 var en gissning från någon och Bella ser ut att ha någon större strl .

     Svara

    Öööh?

    Svara

  Jag tycker hennes garderob såg aningen tom ut på mäklarbilderna. Var är alla lyxiga plagg? Har hon fått sälja sina designerplagg?

  Svara

   Självklart vill man inte se en proppfull garderob i mäklarbilder.

   Svara

    Gamla bilder inte från hennes tid

    Svara

     Det är nya bilder dom lagt ut

     Svara

     Fanns 2 länkar den ena va från förra ägaren, och den andra frön Bellas tis, med hennes kläder och barnens rum mm.

     Svara

   Många av de kläder Bella visar upp i sina kanaler är presslån (sådant som Sascha har varit och hämtat på presskontor och pr-byråer). Presslån ska lämnas tillbaka med undantag för sådant som är ”engångsartiklar” dvs underkläder, badkläder, känsliga blusar.
   Annat är kläder som Bella varit och ”köpt” i butiker t ex Nathalie Schuterman och NK. De lämnas många gånger tillbaka efter att ha plåtats. Sen har vi förstås sådant från Stylein, Ellos, Flattered osv som Bella visar upp som reklam. Det är rekvisita som hon ibland men inte alltid behåller efteråt.
   Slutligen har en hel del sålts via Sellpy och Tradera genom åren. Skulle Bella har samlat på sig de senaste årens kläder och skor så hade hon fått hyra det största förrådet hos Shurgard för att få plats med allt 🙂

   Svara

   Man tar bort väldigt mycket personliga ägodelar på mäklarbilder

   Svara

    Förutom drösvis med diverse kräm & kladdprodukter. Produktplacering förstås. Men ändå ger det lite rörigt intryck, speciellt i badrummet. Får en att fundera på om det är dåligt med förvaringslösningar där.

    Svara

     Det var väl inte hennes egna produkter på bilderna? Jag såg bara grejer från rituals på handfatet tex

     Svara

      Jo, i duschen och även på sidan av bilden med Rituals produkterna samt även handkräm och kanske dry shampoo på en byrå eller liknande i sovrum.

      Svara

  Fast det du skriver är inte sant. Du fabricerar precis på samma sätt som du kritiserar IL för att göra. Dessutom är flera av resonemangen osammanhängande. Granska gärna sakfrågor men människors klädstil, föräldraskap och känslor i kriser är helt irrelevanta.
  Din besatthet är osund. Att människor förändras är liksom inte något negativt. Det är utveckling. Testa!

  Hur länge till ska det här få fortgå? Jag säger stopp.

  Svara

   Men. Lägg. Ner.

   Svara

    Varför det? Sticker Ewa ut för mycket i den förutbestämda ranten?

    Svara

     Det är Ewa som är den förutbestämda ranten. Extremt tröttsamt rabblande som de flesta är trötta på här, som du exempelvis kan se på likesen ”Anonym 09:20” fick i jämförelse med ”Ewa”..

     Gillar man inte författaren till bloggens sätt att skriva så kan man väl häcka någon annanstans.

     Svara

      Svårt att definiera om man gillar någon man aldrig träffat. Däremot ogillar jag sätter bloggerskan formulerar sig på. Vilket jag tänker jag har samma rätt att uttrycka som alla ni andra.
      När det kommer till ”likes” får du nog överväga att det inte speglar majoriteten i vårt samhälle. Man får åndå konstatera att ni som uttrycker och hatar på detta sätt är ett fåtal. Vilket är en lättnad.

      Svara

       Speglar majoriteten i vårt samhälle? Nä, jag syftade mer på läsarna av denna blogg.
       Hat är också ett starkt ord och passar inte riktigt in i sammanhanget heller.

       Må väl.

       Svara

   Andas, ”Ewa” 😂

   Svara

   Du är naiv och besatt

   Svara

    Nyfiken, vad mer exakt i Ewas kommentar upplever du vara ett uttryck för mani och besatthet?

    Svara

   Du hänger på en blogg vars ägare du kallar besatt och osund. Fortsätter du även äta mat som du inte gillar eller läser klart böcker du inte tål? Är så fascinerad av din kämparglöd.

   Svara

    Mani

    Svara

    ”Din besatthet är osund”
    Känns som vanligt förekommande att ni som kommenterar här inte läser hela texter innan ni drar igång. Ja, och det att ni är ”anonyma” då. Anonyma människor som spyr ur sig elakheter i affekt. Heja!

    Svara

     🤦‍♀️

     Svara

     Nej men heja dig som spenderar helgen med att hänga på en blogg du inte gillar!

     Svara

      Det där verkar också vara ett återkommande argument när man inte tycker lika i något. Att, ”vad gör du här då”?
      Intressant tanke då ni ändå väljer att spendera samma tid och energi på en person ni uppenbarligen inte gillar. Kan man inte vända samma argument då mot bloggerskan Camcam och till er själva?
      J

      Svara

       Det är väl ändå lite mer sunt att spendera sin tid på något man tycker är kul och gillar?

       Vi som inte kallar Cam besatt osv. är ju sådana som kommer hit för att vi gillar det Cam gör och sättet hon skriver på? Sen är väldigt många kommentarsfälten kul då man kan diskutera inläggen med andra. Skulle jag uppleva Cams sätt att skriva på som besatt och osunt så hade jag väl hängt någon annanstans?

       Svara

       +1 på den!

       Svara

     Är du mindre anonym med ditt namn då? Skriv ut hela för- och efternamn om du nu tycker så illa om anonyma personer?

     Svara

      Du skrev det jag inte orkade

      Svara

      För ”Erika Svensson” är inte anonymt? Jag är ensam i världen om mitt namn, men klart enklare att kräva för- och efternamn när man själv delar förnamn med 30000 och efternamn med 100000 svenskar…

      Svara

     Din kommentar förutsätter ju att Camilla ÄR besatt av Bella. Men det är hon inte. Så då faller hela din kommentar tyvärr Ewa.

     Svara

     Du är precis lika anonym som jag och alla andra. Bara för att du valt ett nick gör dig inte mindre anonym än nån annan.

     Svara

   Ingen bryr sig över om du säger stopp!
   Gå ut och ta en stärkande promenad istället, du verkar må dåligt av att läsa här inne och vi andra mår dåligt av dina präktiga små förnumstiga texter.

   Svara

    Men det kanske är en viktig känsla du ska ha? Vad tror du den vill säga dig? Varför tror du att du mår du dåligt av att läsa Ewas inlägg?

    Svara

     Suck, dina hobbypsykologteorier är bara fåniga.
     Jag tar inte så allvarligt på den hör bloggen som vissa andra verkar göra. Tror ändå de flesta ser det här som ett roligt tidsfördriv.

     Svara

   Nwaaaa – ”stopp” sa Eva🤣

   Svara

  Påminner väldigt mycket om Amy Dunne i Gone girl. Att byta ut hela sin personlighet för att passa in i en ny roll hon vill spela. Hoppas verkligen att hon landar i rollen som Isabella denna gången och kan vara lycklig där.

  Svara

   Oj det var verkligen att dra det för långt.

   Svara

   Blir kränkt å Amys vägnar av denna kommentar.

   Svara

  Hon sa väl att jeansen var från Gina Tricot också? Bara det liksom! Crääjzy!

  Svara

   Ja precis. Hon är preciiis som oss andra. Köper jeans på gina tricot och rullar sina egna väskor. Så genomskinligt.

   Svara

   Antagligen ett samarbete med Gina Tricot eftersom hon nämnde dem.

   Annars hade hon väl köpt märkesjeans.
   Många influensers för reklam för GT just nu.

   Svara

    GT har blivit dyrt och sjukt fula kläder nu mer

    Svara

     Fast jeansen var ändå snygga 😊

     Blev mest förvånad att hon inte kör på dyra märkesjeans med tanke på sin exklusiva och dyra klädsmak, och tänkte att då måste detta vara ett samarbete eftersom hon nämnde GT.

     Min snart 13- åriga dotter handlar mycket på Gina T. Så finns väl något för alla men tycker att kläderna passar ungdomar bäst.

     Svara

      Fast ginas jeans är svårslagna.

      Svara

     Framförallt dålig kvalitet hos GT

     Svara

      Spelar ingen roll när man fått grejorna och bara använder dem en gång.
      Förhoppningsvis håller de för en användning.
      Dock värre med dålig kvalitet om man köpt för egna pengar och tänker sig använda plaggen en längre tid.

      Svara

     Håller med, alldeles för dyrt för kvalitén som är piss. Men tror det har med deras nyfunna status att göra, alla influencers som gör reklam de har nog satsat stort på att de ska vara trendiga. Kolla bara på hur de gjorde om sina butiker så de skulle kännas lite mer ”exklusiva” med vissa plagg i lite mer exklusiva material. Allt är dock dåligt sytt och mkt polyesterblandningar så det är lite som att sminka en gris

     Svara

  Kids, stay in school.

  Svara

  Hon ändrar ju stil och framtoning beroende på vem hon dejtar och Erik tycker antagligen att skjorta, snygga jeans och låga skor utgör en trevlig outfit som även funkar på jobbet. Hans fru och barn lär ju inte åka till stallet i klänning, spandex och stilettklackar för att byta om till normala kläder i stallet, så han lär vara van vid att kvinnor klär sig praktiskt till vardags och klär upp sig när det vankas fest.

  Svara

   Hon hade skyhöga klackar på sig till jeansen på Åhléns.

   Svara

   Inte helt omöjligt eller konstigt.

   Svara

   Ja, ES är väl inte direkt känd själv för sin snygga klädstil.
   #hängmatta#sneakerspåfinrestaurang#teknikerkonsultlooken

   Svara

    Haha, nån mer som observerat #hängmattan

    Svara

    Hängmatta ..?

    Svara

     Den som vet den vet 😂

     Svara

   Har också gjort den kopplingen. Man klär sig gärna som de man vill identifiera sig med.

   Svara

  Hennes instastorys från igår är väldigt pinsamma, hon är så otroligt tillgjord när hon står där med sin väska och väntar in att börja gå med väskorna och prata. Och så det fnittriga sättet när hon slänger lite med håret som grädde på moset.

  Svara

   Hon ser så obekväm när hon ska dra sin egen väska. Ser ju ut som hon inte vet hur man gör..

   Svara

   Jag håller med om att det ser tillgjort ut. Att hon inte rör sig ledigt utan tänker på hur hon ser ut och spänner sig.

   Men jag ser inget fel i det. Titta bara på alla andra influencers dom posar med sprättben och allt.

   Svara

   Den instastoryn var ju så superurpinsam och ihop med den usla engelskan så var det en enorm skämskudde 🙈

   Svara

  Jag orkar inte.

  Väntar ivrigt på att hon snart kommer ”gå ut med” att hon tar TÅGET för att bli mera relaterbar och samla pluspoäng. Om inte detta år så nästa år då hennes Arlanda VIP gått ut

  Svara

  Varför ska hon prata engelska? 98% av hennes läsare är väl svenskar?

  Svara

   Det är en verklighet som Bella ännu inte tagit till sig.
   Hon inbillar sig fortfarande att hälften av följarna finns utomlands.
   Men insikten att hon verkligen är en lokal företeelse kommer säkert tids nog.
   Jag kommer att tänka på hur Tomas Ledin gång på gång försökte få igång en internationell karriär utan att lyckas.
   Till slut insåg han att hans publik finns i Sverige och att han skulle ha texter på svenska. Det har fungerat i många decennier nu. Kanske Bella också kommit på att gräset faktiskt inte behöver vara grönare på andra sidan staketet?

   Svara

    Jo hon pratar svenska på insta🙉🙊

    Svara

  Stoppa pressarna!! Bella har jeans!!😱😱😱

  Svara

  En del av bilderna hon regrammade på stories igår skulle hon heller aldrig lagt ut senaste åren. Nu visar hon hur hon ser ut på riktigt igen, acneärr och näsa som inte synts på hennes på år…

  Svara

   Hon har väl haft näsa även tidigare och visat den?

   Svara

    Värst vad du är näsvis.
    En riktig nässerwisser.

    Svara

    Nej näsan är ny, en del av hennes nya image

    Svara

   Det kanske är för att hon får sminka sig själv nu, om hon har kickat MUAn….

   Svara

   Åh- skönt!
   Har verkligen avskytt bilderna hon brukar lägga ut utan näsan!

   Svara

  Jeansen klär henne bättre än dessa kjolar hon brukar ha på sig. Ser direkt mycket yngre och fräschare ut.

  Svara

   Håller med!! Såå snyggt!

   Svara

  Feminist nästa steg?

  Svara

  Camilla! Tipsar om dagens avsnitt av Medierna i P1 om Jocke Lundell och ”byggkonflikten”. Otroligt bra inslag!

  Svara

   Verkligen mer värt att ta upp än det här!

   Jocke verkar inte förstå vad förtal innebär.

   Svara

    Jocke framstår som en prepubertal och outbildad fjant.

    Svara

     Framstår? Det är väl exakt det han är?

     Svara

  Falskare än vatten det är Bellsan det. Hon gör absolut INGET som hon inte tror att hon ska tjäna något på oavsett om det gäller pengar,sympatier ,uppmärksamhet el följare. Notera även att nu ska även kärleken ES uppmärksammas och hyllas av kvinnan som som säger att hon aldrig älskat någon och är enligt sig själv en ”Man eater”. Nu är hon desperat efter cash och satsar 210% på Kladd&Klet bolaget så att det inte ska konka. Heja alla Berithar därute. Löp och köp så att vi kan fortsätta följa Bellas crejzzy upptåg ett tag till.

  Svara

   är hon verkligen tillsammans med ES då? Eller vill hon bara att läsarna skall tro det? Det är ju inte så mycket som är sant när det gäller henne visar det ju sig allt eftersom 🤷🏻‍♀️

   Svara

    Tror inte heller dom är tillsammans

    Svara

     Men hon skriver ju my love. Såklart att hon vet att alla refererar till att det är Erik, det gör ju t o m kvällstidningarna.

     De dejtar väl antagligen.

     Svara

    🤷‍♀️: hon skriver på bloggen att Göteborg har blivit en ”trygg plats” för henne och det beror troligtvis på relationen med ES.

    Svara

     Får hoppas Göteborg gör henne gott.

     Svara

     Och hur sant är allt hon skriver? 😂

     Svara

     Förlåt, men vad hon skriver är väl fullständigt irrelevant – vi vet ju att hon ljuger heeelt ohämmat om det gynnar henne.

     Svara

      Skulle snarare tro att hon sitter på ett hotellrum och skriver kommentarer på Bliggbevakning ….

      Svara

       Bligg … Blogg …

       Svara

       +1

       Svara

     Så nu tror ni allt hon säger??
     🙀🙀🙀

     Svara

    Erik är gift och skriven i villa/ radhus på Parkgatan 49. Jennie Selin är även skriven här.

    Svara

     Fast det är Balders kontor. De bor knappast där.

     Svara

   Skulle det vara dåligt av henne att satsa 210% på att rädda ”kladd&klet-bolaget”??

   Hur många av alla de största sk influencers ger en äkta bild av sig själva?

   Handlar inte allt om att hela tiden skapa content och att allt inte behöver vara äkta?

   Svara

  Hon har väl haft näsa även tidigare och visat den?

  Svara

   Ingen näsa för affärer dock.

   Svara

    😂

    Svara

  Varför dessa tantjeans när hon har så fin figur, hon köper byxor som liknar min 81-åriga mammas.

  Svara

   Det var väl de jeans som Sascha fått sig tillsända.
   Tro inte att Bella rusat ut på stan för att köpa något från Gina Tricot.

   Svara

   Tänker du att skinnyjeans är det som är rätt i tiden? Är otrendigt och fult med smala jeans.

   Det där är sånt min mamma säger till mig när jag hälsar på och har en oversizad stickad tröja. ”Du som har så fin figur”. Jaha. Ok. Då är det viktigt för… er? att jag visar upp den? Eller va?

   Du måste vara 60 eller 70talist. Det är inte viktigt att visa upp sin figur för främmande människor, kläder kan vara estetiskt vackra utan att man gör det. Det är sant. Testa.

   Trevlig lördag.

   Svara

    Det är ju bara att du följer trender om man förstår dig rätt. Blir det tajt mode igen så kommer du att klä dig tajt. Det är inget statement utöver det från din sida. Testa att ha skinny jeans fast det är omodernt 😱

    Svara

     Det finns inget enhetligt jeansmode. Till och med samma personer kan variera mellan tajta jeans, baggy jeans, utsvängda jeans osv.
     Skinny jeans kommer alltid att finnas. Det är utsvängda jeans (flare jejans) som är en trend som kommer och går.

     Svara

     Här var läsförståelsen på topp. Jag har fodralklänningar och annat tight inkl jeans som används. Poängen, som är tydlig, är att det är knäppt när någon argumenterar om huruvida man ska bära upp kläder som visar upp ens kropp och att det per automatik är fult när plagget inte gör det.

     Svara

      Det skrev jag inte jag bara tyckte att jeansmodellen Bella använde var gammaldags, dom visar väl upp hennes kropp men fulare än nödvändigt.

      Svara

       Du skrev ”hon som har så fin figur” som att de jeans hon har på bilden förstör hennes figur. Du anser att hon borde använda andra jeans för att hennes ”fina figur” och du kräver det….

       Svara

        Kräver?
        Var har jag skrivit det?
        Jag tyckte att byxorna såg tantiga ut.

        Svara

    👆👏

    Svara

    Naturligtvis är jag 60 eller 70-talist om jag har en mamma som är 81 år, men du menar att alla influensers inte följer modet. För jag ser vad andra unga kvinnor använder för kläder och även jag trots mina 55 år, man behöver ju inte använda Cellbes kläder och jeans.

    Jag följer inte modet om jag gillar vissa kläder, nen så jobbar jag inte som reklampelare heller.

    Svara

     *Men

     Svara

    Jag är tidig 90-talist och har vissa problem med det nuvarande modet med mom-jeans. Jag var i sena tonåren när jag hittade min klädstil då skinny-jeans var högsta mode och jeggings underbara typ. Det är den typen av jeans jag känner mig hemma i. Om jag drar på mig mom-jeans så känner jag mig bara gigantisk och säckig och att jag typ ska ut och jobba i trädgården.

    Svara

     Sen 90-talist här, men känner exakt samma!! Klarar inte av mom jeans eller helt raka och hårda jeans!! I mitt huvud ska jeans sitta åt men va lite stretchiga – så var det när jag började bli tonåring!

     Svara

      Haha, när jag var tidig tonåring var jeansen lååågt skurna, att visa troskanten var fortfarande högsta mode. Glad att jag inte fastnade i det iofs 😊

      Svara

      Men åh, nu trillade slanten ner hos mig. Stretchjeans fanns när jag var tonåring men inte så mjuka och följsamma som idag. Här har jag gått och väntat på att ”riktiga” jeans ska komma tillbaka och nu insåg jag att det kanske de inte alls gör 🙀?! Vad knäppt att jag inte ens tänkt tanken, haha. Man lär sig hela tiden.

      Svara

  Har hon skrivit nåt om huset än??
  Kan hennes tanke vara att flytta ihop med Erik i Göteborg el nåt??

  Självklart har hon inte förändrats, nu går hon all in i denna kris för att sälja produkter och leva på det igen

  Svara

   Nej! Hon känns allt annat än göteborgsk!

   Svara

   Och Bianca, jeans från Gina Tricot. Hur kan Hon?

   Svara

   Tänk om det ligger något i ryktet att hon inte får ha barnen utan s k ”boendestödjare”? Nu när hon inte har råd med personal kanske hon flyttar till Gbg på heltid och får träffa barnen varannan helg? ES kan agera betrodd vårdnadshavare och barnen flyger som ensamåkande. I april har även dottern uppnått rätt ålder för att få åka själva.

   Svara

    🤮

    Svara

  Hon skrev i ett blogginlägg i fredags att hon packade ner det sista inför helgen, så nu får hon kanske packa själv. Med tanke på storleken på väska undrar man ju om hon hade behövt hjälp eller om hon håller på att flytta ner till Göteborg? Hur många behöver checka in bagage för en helg?!

  Svara

   Nu har hon säkert resväskor i en vanlig kabinväskstorlek, men t.ex jag, som bara har en mellanstor resväska eller träningsväskor så hade ju jag också fått checka in mitt bagage om jag var borta över en helg. Träningsväskorna vill jag inte direkt packa i, svårt att få kläder att hålla sig vikta i en sån.

   Svara

   Jag väljer att checka in bagage även om jag har kabinväska pga min necessär. Och ska men ändå checka in kan man jag ta en storlek större på väskan. Why not?

   Gissar att Bellas necessär är minst fem gånger så stor som min så det är förmodligen omöjligt för henne att checka in om hon inte håller sig till max 10 småflaskor med alla sina flytande smink-, hud- och hårgrejer i.

   Svara

   Men hur ska det gå? Vad får hon egentligen med sig till Göteborg? Hon kan inte packa själv!

   Svara

  Ja det gäller att anpassa sig efter det man tror efterfrågas. Vända kappan efter vinden Kan det också kallas.

  Kanske uppdaterat excelarket till dagens verklighet.

  Antar att banken inte förlängt lånen både privata och företagets. Därför denna panik. Och kunderna flyr !

  Nyfiken på standarden på huset tror inte ens de hunnit fräscha upp det nog mkt märken o slitage efter allt användandet av det. Och vem vill köpa ett hus med halvfärdig pool som gjorts av ett bolag i kk, borde gjorts prisavdrag.

  Svara

   Slitet? Det byggdes 2017.

   Svara

    Kolla i nybyggd skola där slits det från dag ett. I ett hus som använts för tv produktion m m mkt folk belysning kamera folk m m s¨slits det på ett annat sätt. Kollade precis på hemnet på ett likadant hus som jag växte upp i byggt -73 och som hade mycket original kvar som t ex innedörrar detsåg inte heller slitet ut.

    Svara

   Oj vad du tror mycket.

   Tycker huset ser riktigt fräscht ut! Din avundsjuka skiner igenom.

   Svara

    Halvfärdig pool och en altan som består av sunkiga plankor…

    Svara

     De som köper huset har nog råd att åtgärda det 😉

     Svara

      Säkert. Men de skulle nog föredra att poolen var helt klar och funktionsduglig.
      Inte omöjligt att spekulanter kan dra sig för att köpa ett så dyrt hus med en pool som inte är färdig. Avdraget på priset kan bli mycket större än vad felet egentligen är.
      Värre då att det inte finns garage eller ens en carport.
      Att behöva ha bilarna på gårdsplanen utan tak är inte optimalt i detta land.
      Det tror jag kan upplevas som väldigt negativt på ett så dyrt hus.
      Fanns för övrigt med på de där planerna Bella hade för poolhus, förråd och plats under tak för bilar. Men det var bara poolen som kom ut ur planerna.

      Svara

    Slitage syns inte på bilder Huset har används till tv produktion contentinspelningar med mkt grejer som lätt stöter i m m. Vad är jag avundsjuk på ?

    Svara

  Mani

  Svara

  Älskar det faktum att hon tror att Excelarket med ”damagecontrol” kommer funka när HON SJÄLV gått ut med sina strategier och berättat hur hon manipulerar läsare och press… Snacka om att tro att man är osänkbar.

  Min rädsla kring Bella är att hon är envis och nu inväntar att folk som Camilla ska ge upp sina granskningar för att på så sätt komma undan efter alla de brott och bedrägerier som hon faktiskt har utsatt x antal människor för. Kräks i min egen mun lite när folk skriver ”styrkekram” eller ”Du är min förebild”. Att de inte åker till någon svensk anstalt och kramar på lite fler fd. förebilder också?!

  Keep up the good work Camcam!

  Svara

   Men ni är väl medvetna om att camillas subjektiva åsikter om isabella inte är ”bevis” på nånting. Tycker det är fascinerande hur folk bara följer med strömmen. Hade Camilla skrivit 10 inlägg på raken om hur bäst Isabella är hade ni ju tyckt det med. 70 % av de som kommentarer om isabella verkar ju oförmögna till en självständig tanke, ni rapar ju bara upp olika varianter av vad andra redan skrivit eller Camilla tycker.

   Svara

    Till viss del har du säkert rätt.

    Tycker det är bra att Isabella granskas, särkilt när det gäller sådant som kan vara bedrägligt. Det ska Camilla ha en eloge för.

    Fler influensers borde dock få samma granskning.

    Isabella har ju levt så extravagant att det inte är konstigt att hennes livsstil har ifrågasatts.

    Fast här har du en poäng när det häller denna typ av inlägg.

    Svara

     Fast här måste jag nog säga att jag inte håller med. Den enda tillstymmelse till granskning av isabella jag sett här inne har varit ang hennes vinklade statistik (& om jag förstår det rätt är det två år sedan nu). Resten är ju bara högst vinklade subjektiva tolkningar av vad hon gjort, sagt eller ”är.” Som förefaller vara såpass subjektiva att det inte går att kalla det för granskning, jag köper att det är camillas personliga åsikt men vad jag inte fattar är att så många så okritiskt hakar på. Tom camillas beskrivning av den ”fejkade hotlappen” är ju så vinklad att man nästan får kalla den missvisande. Jag tycker dock inte camillas inlägg är hälften så skrämmande som alla som hoppar på tåget utan att tänka ett varv till.

     Svara

      Ja fast till och med pressen har ju skrivit att hennes livsstil inte går ihop ekonomiskt och att hon lever över sina tillgångar.
      Något som ifrågasatts av många med rätta med tanke på hur det nu ser ut med konkurshot och hon måste säga upp folk, hus osv.

      Allt hon varit med om, det är ju på gränsen till bisarrt och som jag förstått det har Camilla bevis för hotlappen t ex.

      Någon måste väl ändå få ifrågasätta detta när hon prisats som Sveriges mäktigaste affärskvinna och hyllats i medier okritiskt?

      Många har dessutom tyckt att hon lyfter osunda värderingar som inte är i tiden.

      Så hon är kontroversiell men jag håller med om att mycket som skrivs inte tillför något mer än att mata den elaka svansen.

      Svara

       Fast hon får ju leva sitt liv som hon vill, eller hur? Dom stora förlorarna är väl alla härinne som slösar massa tid på att förfasas över hur hon lever😅

       Svara

   Blondinbella är lika osänkbar som Titanic.

   Svara

  Tror de flesta av oss ändrar lite inriktning och testar lite nytt vid kriser. Tycker detta är ett tråkigt och misssunsamt inlägg, typ ”Vad kan jag NU hitta p och klanka ner på, något måste finnas!”.
  Och svansen hakar på.

  Svara

   Ja svansen kan var så elak.

   Kritik ska vara vettig men mycket som skriva här känns bara elakt och missunnsamt.

   Svara

  Isabella är ett varumärke.
  Allt ändras efter marknaden.

  DET är ingen person, inget äkta utan allt är strategi och försäljning.
  Man nyttjar det mäskliga att relatera till (barn, hus, familj, liv…) för att tilltala köparna.

  Vem personen IL är kommer nog aldrig att uppdagas.
  Tror ärligt att hon inte ens vet det själv tyvärr….

  Sooo verry verry SAD!

  Svara

   Men det är väl detta hela influenceryrket handlat om i många år?
   Dock håller detta på att ändras om man ser till många mindre influensers som är påväg uppåt och som förespråkar något annat.

   Det vi fått är ytligt och inte verkligheten, inget som enbart gällt för Isabella.

   Svara

  Varför är det lättare att nätverka i ett par Chanel? Märker man av sånt ens om själva märket inte syns? Viktigast av allt, vem bryr sig om hur någon annan går klädd?

  Svara

   Känslan det ger antar jag? Precis som att det brukar tipsas om att klä upp sig när man är hemma och ska ringa viktiga samtal. Kläderna gör ändå att man känner sig på ett visst sätt.

   Svara

    Tycker att det är konstigt att man betalar flera tusen extra bara för känslan. Det är ju sånt som skadar ens ekonomi.
    Aja, vi är ju alla olika såklart.

    Svara

     Ja jag skulle inte heller köpa Chanel för känslan, men hon har väl redan Chanel i garderoben så hon kanske inte behöver köpa nytt än.

     Men känner du inte själv att du får ett annat sorts ”lyft” om du jämför t.ex myskläder vs kostymbyxor och blus? Det behöver inte vara märkeskläder liksom, kan t.o.m räcka med att byta ut sneakersen mot ett par klackar? Jag tycker iaf det gör jättemycket 🙂

     Svara

  Hennes ”ha fingrarna lite nedstuckna i fickan på alla foton och klipp”-pose kan alltså göra comeback nu om hon fortsätter använda jeans.

  Svara

  Kul det var att höra dig i mediapodden! Tycker du var mycket bra 🙂

  Svara

   Tack! <3

   Svara

    Jag hittar inte vilken podd eller avsnitt ni pratar om? Är det flera olika poddar de senaste månaderna? Eller är det även medverkan i tv-program?

    Vill ju också gärna höra, för har ju här bara läst positiva recensioner av din medverkan Camilla, och vi vet ju att här skräder folk inte orden om de är missnöjda! Så tänker att det måste vara värt att lyssna på.

    Svara

  Som flera skrivit: sjukt att hon fortsätter såhär trots att alla vet att det är f a k e!!

  Svara

   Fast hon har ju redan berättar att det här är hennes strategi. Varför ni alla är så förvånade är ju den stora frågan.

   Svara

  Förstår inte, nu när hon äntligen ska ha jeans igen, att hon väljer en så tantig modell?
  Hon är ju inte ens 30!
  Hon skulle se smashing ut i lite coolare och ungdomligare kläder!

  Svara

   Tanthår – tantjeans. Matchar utmärkt.

   Svara

    Vad för och vart ska jag köpa jeans? Vill ej ha mom. Utsvängda har jag redan. Kan man fortfarande ha skinny med hög midja? Från en 37 årig tant med välsvarvade ben i storlek small.

    Svara

     Ja det kan du, och Lidl har förvånansvärt snygga skinny med hög midja😛
     Vad betyder föresten välsvarvade ben?

     Svara

      Vältränade/formade. Alltså jag har inga spinkiga raka pinnben fast jag är smal.

      Svara

      Tack för svar!

      Svara

      Välsvarvade säger en ofta om ben som anses vara fina/snygga/attraktiva. Antar att uttrycket kommer från när hantverkare svarvade eleganta ben till bord och stolar 🤔

      Svara

     Gina Tricots modell Molly är exakt det du letar efter 😀

     Svara

  Alla blogginlägg hon skriver är noga igenomtänkta, inget lämnas åt slumpen. För att få många kommentarer, som mitt just nu tex.

  Svara

   Tror du det är nån skillnad mot nån annans blogginlägg? Varför detta inlägg t ex som mest verkar handla om att koka soppa med extremt många adjektiv på ett inlägg från IL som inte innehöll nåt speciellt, typ ett par jeans? Tror du Camilla verkligen tycker att det är det mest spännande som hänt i världen idag eller kan hon ha lagt till ett par faktorer till beslutet att skriva ett inlägg om det? Vilka faktorer tror du det var?

   Svara

  Ursäkta mig nu,förstår att det här är en mycket impopulär åsikt att ha i det här gänget.. men kan vi snälla chilla lite med att ”störta” Isabella? Har ingen åsikt om henne som person,men råkar faktiskt gilla hennes rabarberluktande produkter (ej ironisk!) och vill inte att de ska försvinna från marknaden pga av nån jäkla aversion mot hennes excelbladsbloggande.. ja,jag är säkert egoistisk som inte bryr mig nämnvärt om hennes fuskande,men va ska man göra? 😁
  Håret kräver det håret kräver helt enkelt…

  Svara

   Tror hon försöker rädda den största kassa kon (bloggen) det är den som har givit hennes inkomst genom alla år. Hon är inte dummare än att nu smida sina bloggläsare innan det är försent.

   Svara

    Blir lite lustigt när man särskriver kassakon…

    Svara

     Ja den är ju tyvärr inte så tät😥 sorry hatar särskrivningar.

     Svara

     Ungefär som en mörk hårig kvinna 🙂

     Svara

      Mörk hårig sjuk sköterska

      Svara

   Se det positivt: snart kan du köpa ett restlager rabarberlukt på 70%!

   Svara

   Åh är det du som alltid skriver om The Cure? Att den luktar så gott att du vill äta den !

   Varför denna besatthet av att skriva ut det hela tiden?

   Svara

    Nej,icke samma person. Tror att rabarber är ganska poppis dock,men kan ha fel såklart..

    Svara

   Jag bryr mig just bara om själva fuskandet, (vad hon har på sig eller vem som skriver hennes blogg struntar jag fullständigt i, hon är knappast den första att spela en karaktär)
   Men fuskandet måste komma fram. Jag känner ett litet företag som valde att samarbeta med Isabella för ett tag sen, antagligen i tron på att hon hade 1,5 miljoner läsare. De har inga oändliga summor att lägga på reklam, som tex Ellos verkar ha. De måste satsa där de tror att de kan nå ut mest. Och det är så dåligt om de (med flera andra) lurats att tro på alla dessa lögner.

   Svara

    Om det var mitt företag skulle jag kontakta de andra företag hon ”samarbetat” med de senaste året, gå ihop och göra en gemensam stämning om skadestånd. De skulle även alternativt kunna reklamera hennes/bolaget tjänst med hänsyn till att hon har farit med osanning ang siffrorna.

    Svara

   Jag håller med! Hennes hårinpackning The Cure skojar man inte bort. Den bästa jag någonsin använt och då har jag provat allt.
   Sen att jag inte sympatiserar med henne är en annan femma. Hennes hårvård (schampo, balsam, inpackningar) ÄR bra. Hudvården not so much.

   Svara

  Riktiga tantjeans dessutom.

  Svara

  Är det inte bara så att hon inte har råd med stylist, mua och hårfixare längre? Hon rullade ju håret själv här om dagen också. Tycker dock ändå det är rätt ytligt om ett inlägg fokuserat på vad någon bär för kläder och då är jag ändå inte team bella…

  Svara

  Allt detta kommer givetvis mynna ut i nästa bok (tänkbara titlar redan ifyllda i excelarket ”Bara människa”, ”När livet vänder” etc.) där Bellsan storsint och ödmjukt berättar om hur hon stod på karriärens topp när kraschen kom. Inte bara pengamässigt nej nej utan även själsligen, vad gör vi av vår korta tid på jorden egentligen?? samt: det viktigaste vi har är barnen. (Ny flik i excel: möjliga partners/sponsorer: ekologiskt, mammaprodukter, hållbarhet, träning, hälsa).

  Ett av hennes främsta problem är att hon omgett sig med människor som ser henne som gud impersonated som inte ifrågasätter (kanske de gör, vad vet jag) eller kommer med konstruktiv kritik. Fallet blir hårt när bubblan spricker och verkligheten kommer ikapp (DÄR har du en boktitel btw).

  Svara

  Någon här som vet vilken anställningsform personalen på Bellas företag har? Är de egna företagare som fakturerar är det praktikanter som avlönas via Arbetsförmedlingen är det fastanställd personal ? Kan tänka mig att mua stylist m m är egna företagare som är lätt att strunta i att anlita nu tänker jag mer på kontorspersonalen.

  Svara

   Timmisar?

   Svara

   De flesta verkar vara praoungar. Säger de emot blondinbella får de sparken.

   Svara

  Mycket kan man säga om Bella. Men när massa tjejer sjunger i kör att hon är falsk för att hon tar på sig ett par jeans..då blir det rätt löjligt.

  Svara

   Du får se det i ett större perspektiv för det handlar i sig inte om ett par jeans.
   Utan att hon spelar olika roller beroende på situationen och att man därför aldrig vet eller kan lita på Bella. Hon är som bekant sjukt manipulativ och allt hon gör har ett särskilt syfte.
   Hon har säkert lite ont om cash nu men om möjligt skulle hon inte tveka 1 sekund på att flyga privatjet, svassa runt på galor osv igen.

   Svara

    Absolut, men tycker mest det känns som att allt överanalyseras 🙂

    Svara

  förstår bara inte varför alla skrattar åt hennes engelska.. hon försöker ju iallafall, jag har bott i England i för många år nu och det är rätt vanligt att ha svensk dialekt när man är svensk och pratar engelska. Jag har min fortfarande. Kan någon förklara varför det är så roligt?

  Svara

   Anledningen till att folk så ofta kommenterar hennes engelska är att på linkedin skriver hon att hennes engelska är på modersmålsnivå.

   Svara

    Coolt, då förstår jag 🙂

    Svara

  Camilla, och alla andra!, du måste klicka dig vidare från på klippen i stories som IL repostade från eventet igår! Snart försvinner de!

  Kolla på de personers bilder och stories hon repostade på sin story från eventet, eller de konton hon taggandes i! Det är så läskigt att se hur ”församling” i bild och text utrycker sin ohämmade beundran och ser på IL med ren avgudande… De är ju totalt lurade stackarna. Mår dåligt av att se det faktiskt.

  Dessutom säger IL i ett av klippen från en beundrares stories att:

  ” Jag är i Göteborg ganska ofta, men oftast i smyg! För att jag har en person som jag tycker om väldigt mycket här…!”

  Varför måste det vara i smyg?!?! Finns väl inget att smyga med. Helt obegripligt! Vem smyger hon för?!

  Svara

   Citat från den (skrämmande världsfrånvända!) morsan som tagit med sig tonsårsdottern och låter dottern poserar på bild med IL:

   ”Underbart att få träffa denna superwoman idag! @isabellalowengrip. En förebild för unga tjejer! Hjärt-emoji”

   Svara

   Epitet ”stooooor förebild” återkommer i var och varannan story/bild… Jag fattar faktiskt inte, har de aldrig läst/sett/hört en intervju med IL?! Tittar de bara på de retuscherade bilderna på instagram?! Huuuuuur kan man INTE fatta att manipulation, lögn och strategi?! Samt fusk, fusk, fusk!

   Svara

   Hans fru? 🙄

   Svara

  Kommentarsfälten på denna blogg påminner väldigt mycket om stämningen på avsomnade forumet AlltOmTV. Fullt av självrättfärdigande pk-personer som tror att allt är som i deras anekdotiska världsbild.

  Svara

  Men alltså, fattar ni ingenting?! Allt hon säger är bara skit! Skit = osanningar! Inget stämmer och allt är uträknat i minsta detalj. Blir alldeles matt av folk som orkar anstränga sig till o skriva i hennes kommentars fält typ ”krya på dig”! Nej! KRYA PÅ ER istället som blir så lätt manipulerande. Ta allt med en nypa salt, måste ändå medge att det är intressant läsning. Men ni fattar väl att allt är en bluff?! IL alltså, inte camcam 😁

  Svara

  Nu gör hon det du Camilla efterfrågat i inlägg efter inlägg och då är det fel det också?

  Svara

   Vad är det Camilla upprepat har frågat efter och vad är det IL gör nu?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.