Varför ha en Porsche när man kan ha två?

Resultatet av Isabella Löwengrips ekonomiska kris är att den nya VDn har dragit i nödbromsen vilket har resulterat i att stiftelsen lagts på is, USA-satsningen ställts in, huset är till salu och kocken fått gå.
Isabella har inte bara tvingats fixa både hår och smink på egen hand utan hon sågs även dragandes på sin egen väska häromdagen iklädd jeans! JEANS!?
Om inte det är synonymt med kris så vet jag inte vad som är det, och därför kändes det något otippat att Löwengrip Invest verkar ha lagt vantarna på en ny Porsche i veckan som gått.

Ska Isabella använda den nya bilen till att gasa sig ifrån sin ekonomiska kris månne – givetvis i den berömda vänsterfilen?
Ja, kanske…vi får helt enkelt vänta och se om det här är någonting att nypa sig i armen över vid dagens slut.
Vad Isabella ska med tre bilar till vet jag inte, men förhoppningsvis är det meningen att en Porsche ska ersätta en annan men det får framtiden utvisa antar jag.

Tack för tips!

159 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Säkert leasade, leasingavtal är typ omöjliga ta sig ur i förtid.

   Kan det vara så att hon skrivit över sin privata bil på företaget istället, för att minska sina egna kostnader? Alltså, att det inte är någon ny bil utan att hon bara har ändrat vem som betalar räkningen?

    Smart! Kollade dock och den tillverkades precis nyss o verkar bara ha haft bilhandlare som ägare innan. Kan ju vara så att hon beställde den för ett halvår sedan… nån med koll på historiken i bloggen

    Nja. Sist bella hade en privat bil var det den vita porschen (som dessutom var skriven på Odd)

     Min porsche sa hon och så var det Odd som leasade den…

    Nja, kollade i bilregistret, bilen är ny, årsmodell 2020, leasad och kommer direkt från bilhandlaren i Södertälje till Löwengrip Invest. Antar att leasingavtal utgår från annat fordon, t ex Audin.

    Vilken är egentligen Bellas målgrupp nu för tiden?
    När hon levde familjeliv vände hon sig till unga mammor med små barn. När den gruppen inte genererade tillräckligt med inkomst blev hon företagsledare och vände sig till yngre kvinnor i karriären. Men sen då, nu på slutet, med eget entorage och privatplan?

   Att göra en Löwengrip = bränna alla sina pengar på att lajva affärskvinna och misslyckas katastrofalt.

    Bränna alla sina pengar!
    Och starta om- haha why nog!

   Isabella gör precis reklam för Desino, att hon ska uppdatera sitt hus inför hösten med tavlor. Lite konstig reklam i samband med att hon ska sälja huset och inte ens bo kvar där.

    Hur många gånger säger hon ”påssterstår” i sina stories för Desenio? Lite samma nivå som när hon sa ”läpp-pencil” för ett tag sedan. :p

    Jag trodde också de va desenio först men tydligen nåt annat märke, typ poster store? Håller med om att det är konstig reklam iom försäljningen och också konstig pga man blir förvirrad om märket.

     Hon har haft även tidigare samarbete med Poster Store, aug 2019 t ex.

    Alla reklaminslag är ofta inspelade i förtid, en av tavlorna som hon håller framme finns med i mäklarens bilder så det är nog inspelat för ett tag sedan.

    Är det inte väldigt konstigt att hon skriver ”huset på Lidingö”? Som om hon skulle ha massor av hus?! En normal människa benämner väl sitt hem för just – mitt hem!

     EXAKT vad jag tänkte!!

     Hon ville väl kratta manegen inför halv-flytten till NYC. Tänk på att det här är filmat innan krisen inträffade. Eller i varje fall innan hon tvingades inse faktum.

     Det är inte alla som klarar av att skapa ett hem och för dessa är det bara ett hus de bor i;)

     Det är inte hon som skrivit inlägget, märks tydligt på sättet att skriva.

     Tänker att hon kanske skaffade ett privat boende också, då i samma tid som den där stalkern höll på som mest.. och även skaffade det där stora huset på lidingö för firman/företagen. Att det inte är där dem egentligen bor, på heltid?
     Kan det vara så? För att undkomma stalkers. Förstår henne i så fall.

  Vad har egentligen Pingis att säga om situationen? Trodde hon hade koll på siffror.

   Det är Bellas eget bolag, inget Pingis har med att göra. Löwengrip beauty är Pingis och Bellas gemensamma.

    Fast även Beauty har gjort ett dåligt år. Dermarome köpte väl också upp det lager som de inte lyckades sälja som gjorde att årsredovisningen såg bra ut trots att de har stagnerat (och nu går back) i sin omsöttning.

     Och varför har pingpong helt slutat göra reklam för Löwengrip Beauty i sitt flöde?

     Kom inte med att hon är mammaledig för hon gör reklam för tyd det mesta i vart enda ett av sina posts i sin story.

     Känns som hon är desperat för ett inflöde av inkomst som INTE har med LBAB.

     Är man en aktiv ägare slutar man inte promota eller arbeta med sitt bolag för man får ett barn.

      Rätt!

      Pingis är nog sur för att hon inte får någon utdelning i år så dåligt som Löwengrip Beautys resultat verkar bli 2019. Bara hälften av omsättningen förra året. Pingis har fått bra utdelningar de senaste åren via ISPI. Drygt 4,2 mkr sammanlagt 2017-2019. Det blir kärvare tider nu.

      Den säljs förmodligen.. vill inte bli knippas med IL
      😭😭😭

   Varför skulle Pingis ha koll på något över huvudtaget? Hon har väl bara silar sig i Bellas glans och nu puts väck när Bella inte är på topp längre. Slugt och iskallt!

   Det är nåt lurt med den här ”krisen”…säger bara det!!

    Det är mycket som är lurt med Bella. I senaste inlägget så har hon tydligen börja gilla laga mat och städa vilket är ren bullshit. En sak är iaf helt säkert och det är att hon eller spökskrivaren läser bloggbevakning väldigt noga och skriver inläggen därefter.

  Alltså herrgårdsvagn 😀 orkar inte att det fortfarande heter så

   Så märkligt att det är jobbigt för dig?

    Haha va?

  Är det förresten inte sjukt hur hon har kunnat förhandla till sig, säkert en rejäl summa ersättning, för samarbeten utifrån ”1,5 miljoner följare”? Vilket seriöst företag kollar inte upp sådan information i förväg? Litade de blint på henne utan att göra egen research? Är det ens lagligt det hon gjort? Någon kunnig?

   Företag har nog inte möjlighet att kolla upp unika läsare om dessa inte visas av bloggaren eller nätverket som har bloggen, tyvärr. Dock skulle de måsta kräva dessa siffror, absolut. Det verkar dock som att Isabella har presenterat felaktiga siffror (sidvisningar istället för unika läsare) och då måste väl företagen välja om dom skall tro på det eller ej. Tyvärr så tror jag nog att om man går till ett samarbetsmöte och blir presenterad siffror att man väljer att tro att det som läggs fram är sant. Hoppeligen så tror INGEN på Isabella i framtiden däremot…

   Nu vet vi ju inte exakt hur hon presenterat sin trafik för samarbetspartners MEN om hon presenterat felaktiga siffror så är detta givetvis bedrägeri. Samarbetspartnerna har även betalat ett sjukt överpris för exponering i Isabellas kanaler.

    Bedrägeri innebär att man vilselett någon och att detta haft en ekonomisk vinning för den som vilselett. Vilket det ju haft för Isabella om hon presenterat felaktiga siffror.

     F 12,19. Helt rätt det här är bedrägeri om man tolkar lagboken.

    ” Nu vet vi ju inte exakt hur hon presenterat sin trafik för samarbetspartners…”

    Jo, det gör vi!

    ” När jag säljer kampanjer eller när vi kliver in i bolag för att ta minoritetsposter pratar vi att jag når ut till 1,5 miljon människor. Då har vi slagit ihop alla mina sociala medier. Bloggarna, Facebook, twitter, instagram, youtube och LinkedIn.”

    https://www.isabellalowengrip.se/2018/04/26/mina-kanaler/

     Efterhandskonstruktion. Plus att inte heller då skulle jag tro att det blir den summan.

     Detta går inte att tolka på något annat sätt än att hon menar 1,5 miljoner unika människor. Dessutom går det inte att prata om räckvidd på samma sätt som med tidningar (som Pingis försökte bortförklara det med). Isabellas blogg ligger inte i väntrum, receptioner, på bussen, i någons vardagsrum för folk att slöbläddra i. Går man in på hennes blogg är detta ett medvetet val som varje person gör och inget man tar upp för att slökolla i om man inte aktivt väljer att gå in på hennes blogg. Så där faller den teorin också, sorry Pingis, den gubben gick inte heller.

     En fråga där är om hon har varit tydlig med företagen om att hon har slagit ihop siffrorna samt om/hur man justerat för att det kan vara samma personer som kollar på flera olika plattformer.

   M/

   Dom inkomst måste betalas tillbaka…
   Inte ok annars!
   Skatteverket på hälarna, muahhaaas🤣

  Hennes entreprenörskap är definitionen av en trafikolycka.

   Ledsen om jag råkar förolämpa någon trafikolycka där ute

   Gasar man alltid på i västerfilen så…

   Isak….
   Griplööv?
   😉

  Här här skillnaden på någon som botoxar sig, även läpparna och någon som är helt naturlig:
  https://blogg.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/files/2019/10/6e1a089d-3bac-4655-b07a-a1d1e49c22ed.jpg

   Denna kommentar skulle till ett annat inlägg…

   Men oj!!! Vimmelmamman ser tyvärr helt stel ut i ansiktet..

    Ja naturlig är ju bara SÅ mycket snyggare!! På fullaste allvar

    Lite ballongvarning på henne…är det snyggare att vara svullen än rynkig?
    Tycker inte jag.

   Kristin ❤️

   Kristin alltså ❤️

    Förklara vad som är så fint med Kristin! Förstår verkligen inte.

   Vem har botox i läpparna? I pannan och runt ögonen är det väl vanligt, men i läpparna är det väl någon typ av fillers.

  Med den väntetid som det är på bilen så borde hon lätt kunnat dragit sig ur bilaffären. Men lite lyx måsten väl damen ha;-) Jag kan bara inte fatta att detta lyxkonsumtionsliv kunde pågå så länge innan det drogs i handbromsen. Kul jobb för vd:n som trodde han skulle starta upp företag i IUSA men nu får rensa i kostnader och röja. Ja han är ju inte den enda som fått sin arbetsbeskrivning ändrad, Marisol har redan passerat flera titlar på 6 månader och tjejen i NYC hoppas hon hittat något kul jobb.

   Kan det kanske vara så att detta än en tjänstebil för den nye vd:n som ingick i dealen han signade då han anställdes? Och att den levereras först nu?

    En mycket trolig förklaring.

    Bara att dra sig ur avtalet säker kan man sälja avtalet vidare vd borde verkligen ta sitt ansvar och har väl nu sett att företaget inte har pengar för bilen.

     Äh! Vilken värld lever du i? Hur många vd reviderar sina ersättningsvillkor efter några månader för att företaget går knackigt (om nu detta skulle vara fallet)? Det är knappast del av hans ansvar att avstå det som gjorde att han signade.

      Finns det inga pengar i kassan att betala med så får väl han gå också. Sist in först ut

       Vanliga anställningsvillkor gäller inte VD, de kan få gå på dagen om styrelsen beslutar det.

   Kan hon ha blivit tvungen att säga upp anställda tex Marisol? Hennes roll känns väl som den första som ryker? Kanske det hon spydde över förra veckan…

   Hallå, finns det ingen ”insider” som kan berätta hur det faktiskt ligger till? Ngn som slutat måste väl våga berätta?!

  Fast nu har vi ju sett Bella iklädd jeans och dragandes på sin egen väska tidigare, inget jättekontsigt direkt men ganska konstigt med ditt intensiva Bella-intresse, att du spenderar söndagen med att stallka hennes bolag och du ligger på nätter och tänker på henne. Bella och svamp verkar vara dina stora intressen, men att granska Lundell och Sicci gör du inte trots att det finns en del och att det önskas… Du verkar krisa mest hela tiden.. Ha en bra söndag.

   Är inte du blockad?

   Sicci? haha. Men håller med om att Lundells borde granskas mer.

    Undrade varför Sanna skulle granskas men det klarnade i och med LundellS

     Haha! Ja jag tänkte också: va har sanna Lundell med detta att göra?

   ”Sicci”

   Jag håller med!
   Tror inte Cam Cam vågar gå på dem av någon anledning.

    Jag är helt okej med att Camilla inte granskar vissa. Men varför inte bara vara ärlig och svara en gång för alla vilka och varför hon inte tänker granska?

     Hoppas C granskar både Lundells och ev Rask
     Dom har gjort sig skyldig förtal !
     Betala skadestånd åt Joz våre rättvist👋👋

   Det är väl en och samma person som skriver mängder med inlägg att Cissi ska granskas.
   Fatta att intresset för Bella är stort.

  Det kan ju vara en sponsbil under nästa år!

  Nu har vi ju sett Bella iklädd jeans och dragandes på sin egen väska tidigare, inget jättekonstigt direkt men ganska konstigt med ditt Bella-intresse, att du spenderar söndagen med att st*lka hennes bolag och du är vaken på nätter och tänker på henne. Bella och svamp verkar vara dina stora intressen, men att granska Lu ndell och Sic ci gör du inte trots att det finns en del och att det önskas… Du verkar krisa mest hela tiden.

   Hur kan man INTE gilla att plocka svamp? Skogens guld? Den gratinerade mackans odiskutabla vinnare?

    Jag gillar att plocka min svamp. Men jag gör det på torghandeln. Perfekt svampställe 😊

  ”Klart mamma ska ha en Porsche till nu när det går åt helvete med allt annat!”

  Undrar om hon har alla krämtuber i kanoten. Börjar bli litet orolig.

   Du menar ”Isabella Löwengrip har inte alla Porschar i garaget”?

    Hissen går nog inte upp på IL😂😂😂

    Patetiskt människa👋👋

  Verkar ju helt sjukt om bolaget krisar att införskaffa en ny lyxbil, när de som jag förstått det dessutom sagt upp anställda?

  Alltså något lurt är det. Vet ju att det spekulerats kring att hon iscensatt denna privata kris för att ta sig ut projekt.

  Nej jag har tröttnat på allt som rör Isabella för inget hon gör känns äkta.

   Lyxbilen måste hon dessutom förmånsbeskatta privat, blir ju sjukt dyrt varje månad.

    Det kanske är Gustavs (VD) tjänstebil, då är det han som förmånskattas.

     Klart grabben ska ha en Porsche så hårt som han håller i firmans finanser 🙂

     Men leasingkostnaden och sociala avgifter på förmånsvärdet faller ju ändå på företaget!

    Kan födeldags gåva från ES/ vi känner inte så bra han än.
    Andra sidan bor han inte speciellt lyxigt- bara radhus??
    Hade kunnat unna sig herrgård eller liknande.

     Konstigt att ge bort en leasingbil som hennes bolag betalar…

      Det är därför han har blivit så rik! Ger en Porsche, men smusslar ner leasingavtalet i handskfacket.

      😂😂

   Känns som henne kris är att hon inte kunde vara i USA.
   Så då måste hon bli mer folklig för att alla ska ta emot henne igen då hon sa hejdå till Sverige vid sommarpratet.
   Hon skulle ju bli världens mäktigaste kvinna och då måste man vara i världens mäktigaste land sa hon då.

    Oj du har verkligen fastnat i det 13.13 Känns det lite som att hon dissat dig?
    Som att hon lämnat dig?

   När har hon prytt sig anställda?//
   Never like!
   Hon skrev nyligen… jag gör detta mest min egen skull/- inte ens barna otur hon sig- fyyyy

    Prytt? = Brytt eller?

  [Borttagen kommentar]

   Vet du ens vad pengatvätt är?

  Vad gör Hajjen i Sverige? Konstigt att han dyker upp i samma veva som BB:s hus ska säljas.
  Jag tror inte det är någon ny VD som rensar upp utan nya pojkvännen som gått igenom räkenskaperna och allt tok som BB har för sig. Flyga klänningar från Paris och ha egen kock till 1 vuxen och 2 barn. Hade hon inte hyrt huset i Frankrike så hade hon kanske inte behövt sälja Lidingö-villan utan amorterat istället.

   Menar du på allvar att du tror nya pojkvännen skulle göra det?

    Varför skulle han inte kunna göra det?

    Ja, han är miljardär och har väl inte blivit det av en slump utan för att han är affärsman. Skulle Ingvar Kamprad blivit så rik om han hade haft samma livsstil som BB. Nej, då hade nog inte IKEA överlevt.

    Inte jag.
    Då drar han sitt namn(ES) i smutsen!!

   Var det inte mest hitte på att han höll sig utomlands?

   Jag undrar lite kring intervjun Camcam funderade på att göra/lägga ut. Om den blir av? 🙂 Inte med H då men… Med Livvakten

   Hajen har varit i Sverige sedan dom gjorde slut, så mer än ett år. Han har aldrig gömt sig.

    Hajen måste ju vara Pojken (Griploov)

     Nej han heter Isak.. iaf enligt den insta..

     H = pojken

  Kan det här tipset ha kommit från henne själv?

  Hon är fullt upptagen med att åka Balder på Liseberg.

   Bra hon behöver lite roligt 👍🏻

   Trodde hon hade fått nog av berg-och-dalbanor.

  Bella ”Vi drar ner alla kostnader och går på sparlåga tills vi har byggt kassa igen”

  …en vecka senare…

  *rullar in i en ny Porsche Cayenne*

   Ja, hon är något i hästväg!

    Hon kan ju trixen, skriva( manipulera) folk, att hålla intresset uppe

   Har du någon aning om hur lång tid det tar från att man beställer en bil, tills den levereras?

    Just det ! Därför borde det finnas en stor marknad att omgående bli av med bilen med tanke på leveranstider.

    Troligtvis leasing.
    Men ändå. Det är Bella på sparlåga 😂😂😂

   Typisk IZl🧐🧐😳😳😳

  Det går bra nu!

  Kan du inte göra en jämnförelse på hur H visade en fasad för IL och alla andra, ex köpte en ny bil fast han egentligen var skyldig massa pengar och hur IL inte kunde vara ihop med någon som inte var rik och hur hon lurade han så att han fick fly landet för ett tag!
  Nu gör hon exakt samma sak! Har ljugit jätte länge, spenderar pengar som hon ej har, allt är så fejk!!
  Behöver hon verkligen sin nya kille nu? Känns väl som att han kom in i bilden för att hon behövde honom för sin stiftelse …

   Ja vilken tur för ES att stiftelsen inte han startas eftersom han säkert lockat några affärsbekanta att skänka pengar. Sedan hade han förlorat sin trovärdighet. Han var ju med på hennes introduktionsmiddag i Visby i somras, enligt bilder man sett. Kan vara han som ”dragit” i den berömda handbromsen. Vad vet jag?

   Du har ju verkligen missuppfattat en del.

    Du får gärna förklara vad jag missförstått. Tror det är du som gjort det……..

  Lite OT, men jag lämnade en kommentar på IL blogg häromdagen och den blev inte godkänd.
  Skrev inget direkt alls elakt utan några frågor, är det någon annan av er som har lmnat en kommentar ?

  Skrev följande:

  sabella, naturligtvis förstår vi alla att du är ledsen, besviken och frustrerad.

  Hur som helst så förstår jag inte riktigt vad exakt som har drabbat dig?
  Jag menar, var det inte dina egna beslut och planer som gick allt för långt så att du tillslut blev ”Fartblind” samt tappade greppet om vad som var rimligt och vad som var fantasier som kanske med facit i hand var just fantasier som saknade verklighetskontakt??

  En annan fråga, vad var meningen, eller budskapet/reklamen med den video du lade ut i somras där du filmas på väg ombord ett privatflygplan
  samt några sekvenser ombord med ett stort team?

  Naturligtvis, så önskar jag dig all lycka och välmående på din kommande och kanske annorlunda resa i snar framtid.

  Ett råd, du har ju nu sagt att du vill vara transparent och ärlig nu vilket säkert kommer ge dig mer trovärdighet 🙂
  Men, det är väldigt tydligt att ungefär hälften av dina kommentarer här är ditlagda, samt skrivna med samma röda tråd som om de var skrivna av en och samma person…Om du ska vara ”äkta/ärlig” sluta ta genvägar..

  Ha en fin helg, vila och se framåt.

  Kram

   Skulle inte heller godkänna din passivt aggressiva kommentar Victoria. Hur tänkte du där?

    Betydligt otrevligare kommentarer är godkända.

  I sin Instastory nu visar hon tavlor från … Posterstore…! Fina bilder, absolut, men 74:- är ju inte i samma prisklass som de tidigare bilder hon gjort samarbete kring. Och dessa ska ”sättas upp i huset på Lidingö”. Hur går det ihop? Är inte huset sålt? Hon kanske … köpt det själv…? Eller någon närstående har köpt det åt henne…? Mysko.

   På vilket vis är det mysko? Det är ju ett samarbete och huset är inte sålt det ligger ute till försäljning.

    Varför är det så svårt att förstå att oftast är reklaminslag inspelade i förväg.

    Aha, jag läste (härinne?) att det var bortplockat från mäklarens sida. Fel slutsats av mig!

     Det var ju gabriella joss’s hus som plockades bort från mäklarens sida..?

   Köpt huset av sig själv? Hur gör man då? Ska mäklaren ändå ha provision?
   Många frågor.

    Jag tänker att om huset är på nåt vis kopplat till företaget och måste säljas, kan man köpa det själv, om pengar finns och bankkontakter. Någon annan kan köpa huset som
    Investering och man själv hyr det. Osv osv. Finns många sätt att slippa förlora en fastighet.

     Och provision får givetvis mäklaren oavsett,

   Det går nog inte att sälja ett så dyrt hus på mindre än en vecka? Det är till salu, men inte sålt än?

  Vill du ha klapp på huvudet och applåder för den kommentaren Viktoria?
  Ganska slemmigt skrivet tycker jag.

   Mitt namn stavas med c som du kan se ovan.
   En slemmig kommentar alltså? Slemmig, vad exakt betyder det?

   Mindre beroende på ditt svar på ovan så ställde jag frågor angående Isabellas sk kris samt hennes vilja att vara ärlig och blotta sitt inre.

   Om du nu tycker att hon är så genuin så får den åsikten stå för dig.

  Detta är ett tydligt tecken på att ”krisen” bara är ett sätt att skapa content och att kunna ta tillbaka det faktum att hon sagt tack och hej till svensk media.
  Hon krämar ut så mycket hon kan så att man ska tycka synd om henne, vilket är bättre för henne än att vi ser att satsningen i USA sket sig samtidigt som hon betett sig likadant som alltid. Hon fiskar efter sympati för att så smidigt som möjligt ta en ny riktning.

   👍👍

  Av oklar anledning tittade jag på inspelningen av hennes helkonstiga live (i Arlanda VIPen för typ ett år sedan) igen i slutet av veckan. Det är en hel del saker hon säger då som i dag, med facit i hand, känns väldigt.. hm.. utstuderade kanske. Hittar inte riktigt rätt ord. Hon förutspår ju hur Hajen ska photoshopa bilder och på alla möjlig sätt attackera henne. Han hatar henne osv. Han hade uppenbarligen info som hon inte ville skulle komma ut och därför safear hon genom att berätta hur han kommer fejka bilder och göra ALLT för take me down. Det är helt galet vad hon slaktar honom. Förtal – big time (saker kan vara sanna och ändå förtal you know)! Alltså, liven var ju helt galen redan då men känns ännu mer galen när man lyssnar på den nu. Sinnessjukt. Om det är någon mer som har för mycket tid över (själv skyller jag på att jag var hemma och var sjuk) som vill kolla så vore det intressant att diskutera och jämföra med allt som hänt/framkommit efter den där livesändningen.

   Var finns den? Kollar gärna.

     Helt sinnessjukt. När Exet visade upp hennes fejkade hot-lappar och hon insåg att han inte längre skyddade hennes galna påhitt tror jag hon blev väldigt rädd. Drog till med Photoshop mm…
     Han har fortfarande säkert många historier och sms att visa upp. Det kommer nog så småningom…

  Det gäller att sko sig på krisen! https://nouw.com/isabellaxlunar
  Någon som ska gå? 😂

  Varför gör IL ”höst fint” hemma i villan på Lidingö nu när hon ska sälja den? Enligt damens story på IG så har hon samarbete med ett företag som säljer posters. Ska hon inte fokusera på o packa ihop all sin skit istället?!

   Den kommer ta tid att sälja/bli av med

   Man kan få respit av banken med sina amorteringar på t ex huslån genom att man har huset till salu och via mäklare. Lite som att köpa sig tid, det kommer sannolikt ta tid att bli av med huset och under tiden så minskar hon sina utgifter på detta sätt. Sen hoppas hon på att något löser sig och då kanske hon beslutar sig att ta bort huset från marknaden och återgå till amorteringar.

  Om någon undrar så finns annons på Bellas villa hos mäklaren fortfarande nu sö kväll ville absolut kolla.

  Kan inte någon som har tråkigt räkna ut hur många dagar Bella har spenderat i ”huset på Lidingö” under detta år som hon har bott där? Typ sex dagar varav två timmar bakom förstärkta dörren?

   Tror att hon har sitt privata boende någon annan stans egentligen, och denna lyxvilla tillhör företagen? För att hon ska få sitt privata boende…så tänker jag nu.

    *få ha sitt privata boende ifred, ska det stå..

  Eftersom Porsche nr 2 står på bolaget är det kanske VDs nya tjänstebil !?

   Han som drog i handbromsen men gladeligen tar emot en Porsche att köra runt i? Hoppas inte det stämmer…

  Vad tror ni om det IG skriver på Insta, om Skatteverket och Ekobrott? Det är konstigt att det inte läcker mer info. Något är ju rejält skumt med den här krisen.

  Hon beställde bilen i somras är hon var på god väg att bli världens mäktigaste kvinna och innan hon drog till Cannes hos Porsche. Hon hade alltså ingått avtal om nybeställning och hade nog säkert inget val annat än att plocka ut bilen på ett leasingavtal som kostar runda slängar 20.000 kr per månad plus drift samt förmånsbeskattning. Det är IL själv som kör den och åker runt i den nu! Skulle ha kostat henne väldigt mycket pengar att inte fullfölja avtalet och Porsche skulle i så fall velat ha dom direkt vilket inte hade gått, det är tomt på bankkonton i bolaget. Så hon skjuter på problemet genom att ingå leasing och sen får det bli konkursboets problem i så fall om bolaget ställer in sina betalningar.

  Det är inte många tjejer som lyckats med det hon hittills gjort , bra jobbat kämpa på , svackor kommer och går, sen ser vi Jantelagen tar lite plats .

   Nä det är få människor som tror på riktigt att de är en Drottning .De flesta av oss har växt upp och förstått att det var en lek som barn . Skillnaden är väl att Bella fortfarande är kvar i ålder 5 år Och leker Drottning .Skrattade lite när jag tänkte på att hur många som helst skrev när Bella skilde sig att hon kommer leta efter en rik man , utseende ålder kommer ha mindre betydelse bara han är stenrik ! Håller inte detta m miljardären sitter hon om ett år likt Ann Nicole Smith med en 95 årig stenrik man .
   Hon kommer göra allt för att försöka hålla sig kvar med sitt leverne . Herregud vinter nu och hon måste ju som förra året ha med sig sitt team … bära skidor , spänna pjäxorna … och kanske torka stjärten vid behov .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *