WordPress for dummies!

Varje gång My Martens får frågan om varför hon inte kontrollerar sitt kommentarsfält bättre och sätter vissa personers ip-nummer i moderering så har svaret varit ”att det inte går, annars hade hon så klart gjort det för längesedan.”

Vad är det egentligen för omodernt och fyrkantigt bloggverktyg som ”Allt för föräldrar” använder sig av om det inte ens finns en funktion att kontrollera och moderera kommentarsfältet med?
Alltsammans lät så pass orimligt i mina öron att jag beslutade mig för att starta upp en egen blogg på ”Allt för föräldrar” för att ta reda på om deras bloggverktyg verkligen är så värdelöst som My vill få det till.

Jag förväntade mig alltså att mötas av ett verktyg likt 90-talets dagbok på Lunarstorm där allt användaren kunde göra var att publicera texter och ett och annat foto. Ungefär så hade jag föreställt mig ”Allt för föräldrars” bloggverktyg.
Döm av min förvåning när det visade sig att bloggverktyget som ”Allt för föräldrar” använder till sina bloggar är WordPress.
Alltså inget obskyrt, framknackat program utan funktioner, utan WordPress.
Wordpress – som innehåller mängder av olika sätt för användaren att kontrollera och moderera sitt kommentarsfält på.

Så vad sysslar My med egentligen?
Varför skriver hon att hon inte kan moderera enskilda ip-nummer  på sin blogg när det är en av de enklaste funktionerna i WordPress att använda?
VILL hon kanske inte?
Ju fler kommentarer, desto bättre?

My skulle alltså kunna moderera sitt kommentarsfält för att bli av med en och annat rövhatt som verkar se det som sitt kall att terrorisera hennes läsare i inlägg efter inlägg men My väljer alltså att avstå. Hon väljer!
Att låta dem hållas är ett medvetet val från My, för inte kan väl hon som bloggat i så många år vara en sådan novis att hon fortfarande inte lyckats hittat funktionen i WordPress?
Jag ställer mig ytterst tveksam till det men satte för säkerhets skull ihop en liten manual till My så hon i fortsättningen slipper vara en slav under sin egen okunskap.

    

147 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  My älskar drama så det kommer inte bli någon ändring i hennes kommentarsfält 🤓

  Svara

   Det tror jag meee, men lite roligt att få mer kött på bena kring varför… 🙂

   Svara

   Inte första gången My ljuger, det är det vanliga, klart hon kan blocka ip-nr men hon vill inte för hon vill ha mycket kommentarer och knäppa och arga kommentarer som sätter igång kommentarsfältet och ger henne uppmärksamhet. Dessutom ligger hon bakom många själv alltså hon skriver ju en del kommentarer själv. Och du Cam går rakt i fällan och uppmärksammar det och ger henne mer klick, du hjälper henne att få högre statistik, du spelar henne rakt i händerna… dummie.

   Svara

    s. dummy
    pl. dummies

    Svara

  Så bra guide! 👏👏👏 😂

  Svara

  Om det är så enkelt att blocka ip-nummer etc. så tror jag absolut att My har en baktanke med att inte kontrollera sitt kommentarsfält.

  Svara

  AFF (och FL) är ju ökända för sin ickeexisterande moderering så det förvånar mig inte ett dugg om det på riktigt skulle vara så att det faktiskt inte gick att blocka IP-nummer.

  För en herrans massa år sedan var det någon som trollade på AFF, IP-numret blockades och som konsekvens gick besökssiffrorna ner drastiskt och en massa användare kunde inte komma in på sidan.
  Det visade sig senare att det här trollet suttit på nätverket tillhörande en av sveriges största universitet och det var egentligen hela universitetet som blev blockat.
  Efter det gav de helt upp IP-block och det skulle inte förvåna mig ett dugg om den policyn fortfarande finns kvar.

  Svara

   Mitt IP har blivit blockad av Vimmelmamman för en mild kritisk kommentar där jag ifrågasatte varför hon publicerar bilder på okända människor som hon random tar kort på (hennes paradgren), hon är på Allt för föräldrar.

   Svara

    Den bloggen har ju verkligen gjort sitt. Roligare/intressantare att se färg torka.

    Svara

     Fruktansvärt tråkig blogg som hon lägger noll tid på men ändå skryter om att hon bloggat i många år. Massor av bilder med några rader text som ofta innehåller felstavningar och annat slarv.

     Svara

      🙂

      Svara

      Fast nu ser jag hade hon faktiskt har skärpt till sig på senare tid med lite mer text och verkar även korrat innan hon tryckt på publicera. Ger ett bättre intryck helt klart.

      Svara

    Väldigt mycket personangrepp här inne.
    Tydligen helt okej.
    Sedan en massa reklam för spelbolag.
    Kanske några saker att tänka till om.
    Usch tur att jag inte är här så ofta.

    Svara

   Vet inte om det är samma plattform som Paula och Hugo hänger på. Men för ca 1,5 år sedan ifrågasatte jag Paula – som jag minns var det inte alls en elak kommentar utan mer en fråga. Dagen efter hade mrs. Paula blockat mitt IP både från hennes OCH Hugos (ingen aning om varför jag inte fick kommentera hans) blogg (?!) 😅 Så tror minsann det går.

   Svara

    Nähäruu här ska du inte bara komma å komma. (hade det gått att blocka dig från internet helt så vet du vad som gällt) pewdipie som inte ”finns” i China nah nah

    Svara

   Eftersom Camilla nu har testat så vet vi att det går, oavsett policy.

   Svara

    Skulle det kunna vara så att alltförföräldrars storbloggare inte har tillgång till den funktionen? Eller att man kan fråntas den för att man är för ivrig att blocka?

    Svara

     Varför skulle inte storbloggare kunna blocka om de andra kan det? De har väl än större anledning, med flera följare kommer en del stollar med. My kan då inte ha fråntagits funktionen pga hon blockar för många, hon blockar ingen.

     Svara

      Min tanke är att alltförföräldrar tjänar mer på trafik till storbloggare och vill kanske därför inte att det blockas där till skillnad från det vanliga kontot Cam skapade för att testa. Att hon möjligen har fråntagits funktionen förutsätter att hon har haft den tidigare men missbrukat den. Jag vet inte om det stämmer men det är bara en fundering.

      Svara

       Har du läst My’s kommenarsfält?
       Tror överhuvudtaget inte att de som representerar Allt för föräldrar är intresserad eller står bakom den typ kommentarer som bl.a Moa skriver.
       Kanske därför My nu är på väg att byta portal som några har skrivit. Om det stämmer lär visa sig.

       Svara

  Jag har skrivit under samma alias och IP men ändå påstår My och Moa att jag använder flera, då borde hon ju veta att hon ljuger.
  Hon vill få det till att det är samma person, och det ska vara Magdalena Graaf med lakejer.
  Väldigt sjukt och på gränsen till förföljelsemani.

  Svara

   Ja men. Säkert har My tabbar i sitt tankesätt på nåt vis. Men om jag blivit ovän med någon o ett helt gäng blir tokiga o urholkar o dränerar mycket det går så blir en nog ’tokig’ till slut. Kan. De. Inte. S-L-U-T-A De hatar henne för att hon påminner dem om sidor hos dem själva som de förtränger. Vet inte alls vad.

   Svara

    Jag vill verkligen försöka förstå dina kommentarer, men även om jag läst dem flera gånger så förstår jag ändå inte. Vilket osammanhängande svammel! 🤯

    Svara

     Ok. Vet själv vad jag menar. O hur jag tänker. 😋 Kan inte säga mer än så.

     Svara

    Hej Moa!

    Svara

   Hmmm, tror att många sk influencers är väldigt pigga på att tillämpa sina egna sanningar närhelst de behagar.
   -Den andra sidan kommer sällan till tals men behövs verkligen, annars hamnar någon och något i kläm.

   Här tror jag också att många hatiska troll föds (till en början ganska harmlösa)… I gränslandet mellan en lögn som slår hårt och drabbar illa … eller något sånt.

   Svara

   Jag tror inte att MG ”med lakejer” ägnar My ett enda klick.

   Svara

  Bara jag som inte ser i den här guiden hur man blockar ip-adresser?

  Svara

   Näst sista bilden. Du skriver in ip-numret i rutan för kommentarsgranskning eller svartlista för kommentarer.

   Svara

   Nej, det är inte bara du. Jag ser inte heller någon ruta för kommentarsgranskning och fattar fortfarande inte hur en blockar IP. Jag är bra på mycket i livet men allt med teknik verkar svårt för mig. Så i egenskap av en teknisk idiot så funkar inte denna dummy. Kanske My också är en så jag skulle säga att gör sista steget ännu tydligare, Camilla.

   Svara

    Nu har inlägget uppdaterats så nu fattar jag. Alternativt så snabbläste jag och missade biten med ”granska” och ”blockera”

    Svara

     Jag förtydligade lite.. 🙂

     Svara

      Tack! Nu går det inte att misslyckas!

      Svara

      Nä men ser man på Camilla.
      Det här inlägget är en kopia av det jag skrev TILL dig OM dig som du aldrig släppte fram.

      Det om att du skulle kunna ha det annorlunda bland kommentarer på din blogg men du VILL inte, med caps lock och allt för att betona samma ord.

      Ska vi se om det går bättre idag? Kommer du våga släppa igenom det eller skäms du? 😉

      Svara

       Hur kan en sån kommentar vara en kopia av detta inlägget? 😁 tyvärr men du framstod inte som lika cool som du försökte nu.🤭

       Svara

        Min kommentar sitter fast i modd och nu också mitt gamla ip.

        Du får vänta och se om Camilla släpper fram den innan du uttalar dig om jag är cool eller inte.

        Mitt inlägg skrevs dessutom som ett svar till någon som undrade varför Camilla låter hennes kommentarsfält se ut som det gör och jag påpekade att det är en str*tegi från Camilla sida för att locka mer publik.

        Men om du tycker jag är cool eller inte spelar ingen roll. Camilla vet själv att hon har kopierat det jag skrev men som hon aldrig släpper fram.

        Svara

         Okej? Din kritik är fortfarande inte en kopia av detta inlägget.

         Svara

          Jo det är det i sammanhanget jag skrev det och motiven som jag gav till det. Camilla har bara bytt ut objekten från sig själv till My.

          Svara

           Haha spännande teori.

           Modd igen 🙂

         Intressant teori med tanke på att ingenting av det här hade kunnat skrivas innan jag skapade en blogg hos ”Allt för föräldrar” och tog reda på exakt vad My kan och inte kan göra i sitt publiceringsverktyg.
         Men om du inte kan skilja på äpplen och päron utan fortfarande tycker att det här innehållet ska tillskrivas dig så absolut!
         Bravo!

         Äras den som äras bör. 🙂
         Är vi klara med det här nu?

         Svara

          Nä för du släpper inte fram det jag skriver om dig. Inte nu heller, du vet den om din str*tegi om vem du lärt dig ifrån.

          Du greppar efter ett litet strå nu om att du kollade ifall My kan eller inte kan. Du kan ju också, men du gör det inte för du vill inte.

          Svara

           Du menar den här härliga men fullt rimliga slutsatsen där du skriver om Isabella, men verkar mena My? Eller?
           Var så god, den kan du härja runt med tills jag kommer tillbaka.


           Det här är det du aldrig släppte fram.

           Men snälla förstå en gång för alla hur Camillas excel-ark ser ut.

           Hon skriver ett inlägg som bjuder in till elaka gliringar bland kommentarerna fast men en liten tillagd text att hon ber en att hålla god ton så att hon ska ha ryggen fri.

           Sen låter hon det gå tillräckligt lång tid så att alla får ha haft sin lilla fest med att ösa skit som de vill och när alla redan har läst allt som sagts och gått vidare till nästa inlägg så raderar hon.

           Men hon raderar bara för att det ska se bra ut för det är menlöst i och med att skadan redan skett har.

           Camilla VILL ha det så här. Hon KAN ändra på det om hon ville. Men hon gör det inte för då skulle kosingen sluta att rulla in i samma omfattning.

           Camilla har gått i skolan hos IL. Punkt.

           C, Varför har du inte släppt fram den innan och varför klippte du in den i din egen kommentar Camilla? Hade du slängt den igen? Har du redigerat den?

           Och ja den är fullt rimlig som en teori. Jag köper den rakt av.

           Vissa kommentarer hamnar direkt i papperskorgen av olika anledningar, ip-nummer, innehåll mm och det här var en av dem.

           Japp det var den. 🙂

           Jag tänker att du inte släppte fram den idag och inte för flera veckor sedan för att du vet att det ligger sanning i den.

           Men, men…

           Du ljuger om ip, för jag har postat samma kommentar under flera olika ip både då och idag.

           #VPN

           Vad är det med vissa och bruket av asterisker i helt vanliga ord? Är ni förryckta eller bara knepiga?

           Läs guiden om modd som Camilla publicerad här så fattar du kanske.

           Svar till anonym 12,26. Det känns som det är fans till My som är här i tråden och spammar! Och du är en av dom.

           Så bra att du provat .
           Men det går att kringgå.
           Är inte så svårt.
           Klarar vem som helst.
           Har själv gjort det.
           Ännu lättare i dag så att bloker är onödigt jobb.

       Själv mailade ja Camilla om Löwengripsinvests Viagra och Cialis annonser på hemsida och postade först två inlägg om detta. Inte ett enda tack via mail eller inlägg och de två första kommentarerna som postades med fullständiga länkar publicerades. de skrevs så klart innan själva artikeln publicerades. (fanns ingen IP block där innan heller…)

       Kanske är det Camilla i ett nötskal? Vad vet jag, har faktiskt ingen aning. Andra får nog fylla i.

       Va?

       Svara

        Va?

        Svara

         🙂 Precis att låtsas inte höra & att låtsas inte se.
         -Blindbock kallas de

         Ej öron, ej öron ej öron hava de…. eller var det kanske små grodorna? Eller var det en Kossa? Ko ack ack ack, Ko ack ack ack. lite liknelser som den som vill lätt kan förstå… vad vill du?

         Lalla en la Camilla och tramsa bort det hela? +Ifrågasätta utan att själv komma med ett enda vettigt svar, är detta det vanliga Camlla?

         Svara

  Men hon går väl från ”klarhet till klarhet” den människan? Eller är hon dum på riktigt? Först utnämns AB som är hennes ”nära väninna” till ambassadör för Lohilo och den nära väninnan stänger sedan ner sina sociala medier och om de nu är så nära varandra så torde det ju inte vara pga något som är väldigt oväntat för My? Sedan detta med kommentarerna, de flesta fattar nog att det är ett utspel av henne, men här VÄLJER HON att göra sig dummare än vad hon är alt. ljuga? Jag vet inte varför hon jobbar så hårt på att få en seriös framtoning inom hälso och träningsbranchen då hon helt talar emot den i annat hon gör. Förstår hon inte att saker går hand i hand eller låtsats hon inte förstå och tro att andra är lika?

  Svara

   Jag menar att hon helt talar emot en seriös framtoning. Inte talar emot hälso och träningsbranchen, blev lite fel skrivning där.

   Svara

    Verkar inre alltid så hälsosam själv. Antigen går hon på kostschema eller så äter hon pizza, fika o dyligt. Verkar vara en allt eller inget människa. Pratar mycket om balans, utifrån ser det ut som hon kastar sig in i en massa projekt ger gärnet och kraschar sedan. Går i cykler.Ofta sjuk för att leva så hälsosamt.

    Svara

     Hälsosam?
     Såg vad hon åt på IKEA, massa kokt potatis, någon köttbit och en brun gegga i tallriken. Inte en grönsak i sikte.
     Men någon kemiskt sötad läskeblask dricker hon som hälsodryck, inte den bästa hälsoinspiratören precis.

     Svara

      Hon gillar inte grönsaker har hon skrivit vid ett par tillfällen.

      Svara

       Fisk och skaldjur duger inte heller.

       Svara

  OT: Nå har Amnesty Norge kommentert på Kenzas Instagram. Om hvordan Emiratene står bak grove menneskerettsbrudd og ber henne ikke la seg lure til å hjelpe dem å dekke over dette.
  Blir spennende å se om dette får noe svar og om denne reisen får like mye oppmerksomhet i svenske medier som den fikk i norske.

  Svara

   Gick in och likeade! Heja Amnesty Norge!

   Svara

    Jag också!

    Svara

   Men herregud, låt tjejen ha sin sponsrade semester med sin familj ifred. Varför döda henne med dåligt samvete innan hon ens hann sätta sin fot i landet? Det är ju ganska uppenbart att hon inte har i åtanke att möta kommentarerna.

   Svara

    Nä absolut men då behövde hon inte dra till med några floskler om att hon skulle dit för att rädda några stackare och göra det till en bättre plats vilket det lite lät som med nuvarande förklaringen. Hon hade bara kunnat säga att ”jag vill åka på en enkel semester med min familj, jag har ingen intention att min resa ska förändra ngt” annars tycker jag att det är bra att hennes påstående får motta kritik från tex Amnesty. Gud, influencers är såna snöflingor, de vill ha berömmelse och gratisgrejer men friskrivas från allt ansvar vad det än gäller

    Svara

     Jag förstår inte helt? Du skriver en mening och avslutar sedan med att: ”det lät lite så” för dig, men det var ju inte alls det hon sade eller skrev? Jag tolkade hennes svar helt annorlunda jämfört med din tolkning.

     Svara

     Men hon sa aldrig stt hon åkte för att rädda landet. Herregud. Hon svarade bara på en kommentar och sa att hon inte tycker bojkottning är det rätta. Och så har folk förstorat upp detta lilla svaret till något det inte är

     Svara

    Hvorfor «drepe henne med dårlig samvittighet» før hun setter sin fot i landet? Tja, for at hun ikke skal dra kanskje? Og, som Amnesty sier, være en del av Emiratenes strategi til å dekke over bruddene de begår på menneskerettigheter. Kanskje god nok grunn til å bli hjemme?

    Svara

     Du har ingen rätt att bestämma vart hon ska dra eller inte. Vad du tycker är rätt och fel kan du i din höjd meddela andra, men inte ta något beslut för eller åt dem.

     Ps. Hur har så mycket norskt folk hittat hit och vad gör norska Amnesty på Kenzas blogg/IG? 😄 (genuint nyfiken)

     Svara

      Jeg kan bare svare for meg selv: bodde i Sverige i mange år og har fulgt mange svenske blogger. Så sånn sett ble det naturlig for meg å følge denne bloggen.
      Norske Amnesty engasjerte seg i debatten som oppsto da Norwegian sponset tur for en gjeng med norske influencers til Dubai. Antar at det er derfor de fortsetter nå med Kinza.

      Svara

      Og nei, jeg kan absolutt ikke bestemme hva Kinza skal gjøre og ikke gjøre. Men jeg kan vel få lov til å være enig med Amnesty og uttrykke den meningen?

      Svara

      Varför läser norrmän svenska medier. Grattis till dagens dummaste fråga!

      I Norge har man länge haft bra koll på vad som händer i Sverige. Förstår inte att någon kan tycka att det är konstigt att ha koll på vad som händer utanför vår lilla ankdamm. Själv förstår jag och läser regelbundet norska, engelska, danska och tyska och försöker ha lite koll på vad som händer i andra länder.

      Jag tycker att det är lite konstigt att begränsa sig till Sverige och ännu konstigare att fråga varför någon annan inte är lika enkelspårig som en själv.

      Svara

      Så klart norska Amnesty och Oslo vet att de inte kan bestämma vad Kenza ska göra men poängen med att kommentera på instagram är att försöka upplysa och påverka.

      Svara

       Ja precis, konstigt att ifrågasätta detta när det är Kenza som vill påverka andra att åka dit i första läget. Hon kan snacka hur mycket som helst om semester och och att hon inte tror på bojkott men faktum kvarstår att hon får (och tar) betalt för att göra reklam och normalisera resmålet.

       Svara

     Du kan inte begära att andra männsikor ska leva efter dina värderingar.

     Svara

    Precis. O VEM på Amnesty Norge får betalt för att skrive desse tinga till en enskilt Blogger? 🤔 På vilken grunn? Hur finansieres Amnesty? Kan jag få jobb där o mejla med diverse bloger

    Svara

     Mycket möjligt att det är frivilligarbete.

     Svara

     Amnesty finansieras till största delen genom att man betalar för medlemskap, man sätter in pengar till dem samt donationer.

     Svara

    Förstår inte riktigt hur du menar. Vill du att alla ska sluta ifrågasätta influencers sponsrade resor för att göra reklam för tveksamma länder för att de kan få dåligt samvete?

    Svara

     +1

     Svara

    Bring får inga elaka kommentarer?

    Svara

  Fast då är det ju galet uppåt väggarna. Om hon kan blockera men inte gör det utan låter störda kommentarer stå kvar. Ingår det i friskvård. Fy fan för nu jag tappat respekten.

  Svara

   Kanske är det smartare att du tappar respekten för dom som skriver störda kommentarer…?

   Svara

  Det som är sorgligt är att de här människorna (my, Forni, IL, Kenza) är förebilder för många. De kan uppenbarligen ingenting, har inga problem med att framstå som giriga och verkar överhuvudtaget inte hänga med i samhällsdebatten. Varför får de överhuvudtaget utrymme i det offentliga?

  Svara

   Fast har folk verkligen My som förebild? Jag menar, tror inte direkt att My har en massa unga följare som ser upp till henne. Kenza, absolut. Men knappast My.

   Håller med dig i övrigt.

   Svara

    Utan draghjälp från Graaf hade väl My knappast varit den hon är idag, dvs bekant med kända personer, stammis hos Bobby osv? Graafen hjälpte till bra där ett tag med att tagga My i sin stora och välbesökta blogg osv.

    Svara

   Men måste alla vara förebilder? Det finns ju utbildade journalister och samhällsdebattörer där du kan få en nyanserad och faktabaserad information ifrån. Går du in på en blogg där fokus är på livet som mamma samt sitt intresse för kläder så kanske du inte kan förvänta dig så mycket annat? Varför har det helt plötsligt blivit upp till influencerna att rapportera om allt som händer i världen?

   Svara

    Vem kräver att Kenza ska rapportera om världsnyheter? Hon får kritik för sitt val att influera sina följare att åka till Dubai för det är ju poängen av betalt samarbete med Visit Dubai.

    Svara

    Tillägg till förra kommentaren: Nu syftade du inte specifikt på Kenza men det jag skrev ovan gäller andra influencers, det är inte deras jobb att rapportera eller debattera men de borde ta ansvar för det de väljer att vara med och influera andra till att köpa eller göra.

    Svara

  Det här är så bra Camilla! Tack! 🙂
  Jag kommenterade under ett annat namn EN gång för att se om en personen jag kommenterade med märkte, då den uppgav sig för att se om det var flera ”nick”. Det tror jag ej hon gjorde….så därav min tanke att det är någon annan som My känner och vill ska härja där. Men det finns en baktanke i allt My verkar göra, tyvärr. Tycker My är en härlig tjej, och följt henne många år som åskådare utan att kommentera men nu är det en ren reklamblogg med mycket lögner och efterrekonstruktioner så mitt intresse börjar svalna.

  Svara

   Du har alltså följt henne i flera år men inte märkt av eller reagerat på alla hennes lögner förrän nu? Wow! En bedrift verkligen!

   Svara

    Jo…jag har märkt o ändå kikat in på bloggen men ville inte vara alltför nedlåtande i min kommentar 🙂

    Svara

  Bra. Såna här inlägg är du ensam om Camcam. Alla kan skärmdumpa från bloggar men få orkar kolla upp saker. Mer sånt här.

  Svara

  IP block är också ett ganska trubbigt verktyg som kräver en hel del merarbete för bloggaren.
  Liksom det faktum att den som kommenterar och har en VPN kopplad till sin dator, då plötsligt kan finna sina egna kommentarer blockerade bara för att ett visst IP-nummer-serie blivit blockerad, då den antagligen tidigare använts av någon som gjort skäl av blockeringen.

  Det hela skulle bli lite bättre om man kunde få fast IPnummer via VPN även om vissa skulle protestera mot den tanken…

  Svara

  My vill ha Moa där. Jag har bloggat på AFF och vet att det går att svartlista IP-nr mm. My vill helt enkelt inte göra det.

  Svara

   Varför skulle hon inte vilja ha Moa där? Hon står ju på Mys sida. 🙂

   Svara

    Det är ju My själv som är Moa.

    Svara

     Nej! Moa stavar korrekt. Perfekt meningsuppbyggnad, kommatecken på rätt plats osv. Uttrycker sig väl.
     Däremot tror jag Moa älskar att vi tror att hon är My, då hon är besatt av My.

     Svara

    Moa säger sig vara på My’s sida men verkar stjäpla mer än hjälpa.

    Svara

     Stjälpa..

     Svara

   Kan anledningen till detta vara pengar?
   My får betalt för varje kommentar?
   Någon som vet?

   Svara

  Ett långt inlägg om detta men ingen tid för något faktiskt granskande av CW. Miljoner inlägg om Bella men ett snabbt ihophafsat CW-inlägg var allt vi fick. Snyggt.

  Svara

   Nej det verkar ju finnas någon anledning till att Cissis lögner inte ganskas. Inlägget om intervjun i haveriet var ju något av det lamaste någonsin.

   Svara

    Vi kommer inte få någon opartiskt bevakning där inte🙄

    Svara

   Snabbt ihophafsat? Bara att lyssna igenom avsnittet tar över två timmar…

   Svara

   Men hon vill kanske inte granska CW mer. Respektera det.

   Svara

    Jag förstår varför hon inte vill göra en opartisk granskning. Men jag kan tyvärr inte respektera det.

    Svara

     Hon har sagt att hon inte är vän med Cissi W, men det var enligt Cissi hon som bjöd in Cissi till det där Publicistklubben-mötet där Cissi filmade sig själv OCH Camilla bredvid. Varför bjuda in en helt okänd person? Hur kommer man ens på tanken? Hur vet man att personen inte är bjuden redan om man inte pratat med varandra?

     Förstår inte varför Camilla inte bara svarar på varför hon alltid undviker att skriva om henne. Hon ser igenom Bella och kan omöjligt ha undgått att se rakt igenom Cissis extremt manipulativa falska beteende.

     Svara

      Jag tyckte inte det var rättvist att Fredrik Virtanen bjöds in men inte Cissi då fallet handlade om dem båda. Så därför skickade jag det till henne..

      Svara

    Faktumet att hon inte bemöter folks kritik på det alls gör mig irriterad. Om hon säger ”jag förstår att folk vill att jag ska ta upp detta men jag tänker inte göra det då Cissi är min vän” skulle jag visa mer förståelse, men hon försöker tiga ihjäl problemet. Hon är inte oberoende/opartisk men hon försöker låtsas som det.

    Svara

     Men dah! Har den polletten först nu trillat ner. 🤦🏻‍♀️

     Hon har gullegrisar både bland flunsor och bland de som kommenterar på BB.

     Camilla är av samma skrot och korn som de hon bevkara och hon har själv sagt det att det är därför som hon är bra på det, även om det kan diskuteras fall hon är så bra när det kommer till kritan.

     Svara

      Spännande teori!
      Nu ska jag ut i skogen och plocka svamp med den största gullegrisen av dem alla, Selma. På återseende!

      Svara

      Bloggbevakning är den absolut största bloggen i Sverige idag, så dålig kan kan Camilla inte vara😊

      Svara

       Att det finns bra sidor förhindrar inte på något vis att det även finns dåliga och mycket dåliga sidor, tvärtom de lyfts oftast fram i det starka ljuset.

       Svara

    Skulle vilja se om vi läsare respekterade en lika tunn och klen granskning av Bellas lögner här inne.

    Svara

     Vad menar du? Alla hyllar allt från Camlla när hon skriver om Bella oavsett hur tunnt det är. Eller håller du inte med om det?

     Svara

      Jag syftar mer på vilket tjat det var kring exempelvis lappen, hajengate etc. Hade det respekteras om allt som skrivits kring Hajen hade varit ”de kastar paj på varandra” och alla hade varit nöjda och släppt det?

      Svara

       Flera kommentarer jag skrivit om C.W, som givetvis varit sakliga osv, har hamnat i modd och aldrig släppts fram. De har inte varit otrevliga på något sätt.

       Det är märkligt att normala kommentarer inte släpps fram för att de inte hyllar CW. Tittar man bland kommentarerna under Bellainlägg tillåts av någon anledning rena elakheter.

       Svara

   C har sagt att hon inte är vän med Cissi W, men det var enligt Cissi hon som bjöd in Cissi till det där Publicistklubben-mötet där Cissi filmade sig själv OCH C bredvid. Varför bjuda in en helt okänd person? Hur kommer man ens på tanken? Hur vet man att personen inte är bjuden redan om man inte pratat med varandra?

   Förstår inte varför C inte bara svarar på varför hon alltid undviker att skriva om Cissi. Hon ser igenom Bella och kan omöjligt ha undgått att se rakt igenom Cissis extremt manipulativa beteende.

   Svara

  Såg i Expressen att Stordalen hade världens Halloweenparty.. Men BB verkar inte varit bjuden..

  Svara

   Ok. Antecknat

   Svara

   vi vet ju faktiskt inte om hon var bjuden eller inte, bara att hon inte var där. Det kanske inte är jättekonstigt att man hellre spenderar helgen med sin nya kille än går på sitt ex fest.

   Svara

    Sitt ex? Han är gift. Med sitt livs kärlek. Som dessutom är sjuk.
    Vad kommer sånt här ifrån?

    Svara

     Vad har hennes sjukdom med det att göra? Jag trodde att de var öppna (hehe) med att de hade en öppen relation, men det kanske bara är rykten.

     Svara

   Tror du på riktigt att han bjuder in ”alla han känner”?
   Han känner ju typ en miljon människor.

   Svara

  Tack Camilla, nu vet vi att det går att blocka ip- nummer för My om hon skulle vilja. Hon vill allså ha Moa kvar som mobbar andra.
  Svårt att förstå sig på My. Skriver att hon förespråkar 80-20, 80 clean mat, hålla balans. Verkar ha svårt för det. Nu slarvat några månader, ska gå på kostschema igen, var väl några månader sen sist. Blir väl ägg o kykling igen då för hela slanten.

  Svara

   Och sonen får väl äta pizza och hamburgare som alltid hos mamma. Clean kost är bara viktigt för henne själv. En matlagningskurs kanske vore en bra investering.

   Svara

    Clean kost i några dagar sen nått annat o sen o sen o sen…
    Zzzzzzz

    Svara

   Ja! Den är som en gammal skiva som går på repeat. Jobba (helst 954 jobb/samarbeten samtidigt) byta jobb, byta vänner, krascha, bli ”utbränd”, tillfriskna snabbare än någon gjort tidigare, komplicerad relation, planer på giftemål, planer på separation, tveksamma samarbeten (vart tog Cetaphil vägen förresten?) viktnedgång, viktuppgång, bukplastik, ny bukplastik, stora bröst och snart liten byst. Ja…man blir alldeles yr.
   Sen undrar dom här C-kändisarna varför de mår dåligt?

   Svara

    Och de naturliga läpparna som bara växer.

    Svara

  Borde hon inte värna om sina läsare, istället för att håna och idiotförklara dem? För det är exakt det hon gör, när hon ljuger dem rakt i ansiktet.
  Tack för granskningen Cam, den behövs.

  Svara

  Moa =M.T?

  Svara

   Klurat, klurat kommer inte på vem M.T kan vara? Lite mera ledtråd.

   Svara

    Magdalena Toftby?

    Svara

     😂

     Svara

   Martin Timell som fått en ny hobby 😀

   Svara

  Minette T?

  Svara

   Smart. Henne hade jag glömt.

   Svara

   Tack, då förstår jag, inte otroligt .

   Svara

  Om det är hon så förklarar det varför My inte blockar henne då de har affärer ihop. Hon verkar dessutom vara en människa som man vill undvika att komma på kant med.

  Svara

  Tar knappt 20 sekunder att ändra. Bara personen bakom admin som kan avgöra hur man vill ha sitt kommentarsfält.

  Svara

  Så fort Minettes namn kom upp så stängde My av kommentarerna…då vet man …

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.