Hajar ni vad som pågår här? ;-)

I början av året skrev jag ett inlägg om hur en bild på Dessies körkort används på en sida där man enkelt och praktiskt kan köpa ett svenskt körkort istället för att ”ta” ett. Nu är annonsen tillbaka på Facebook.
Jag menar, det där med övningskörning och trafikregler känns ju ungefär lika onödigt som att ha bromsar på sin bil. Man KAN klara sig utan om man bara anstränger sig lite och så kan man lägga pengarna på annat. Hur praktiskt som helst, visst, visst?

En något otippad duo som upprepade gånger skrivit till varandra på Instagram är Dessie och Blondinbellas ex, Hampe Haj, som många minns som den man som köpte en Bentley utan att ens ha körkort.
Kanske handlar deras kontakt om att Dessie ska hjälpa honom till det där körkortet, en gång för alla?
Hon borde ju som MINST ha i alla fall personalrabatt på sina köp, och för att vara helt rätt i tiden så räknar jag med att körkorten som säljs är gjorda av återvunnen plast som plockats från en intrasslad sköldpaddsfamilj i Stilla Havet.

Bilden är ett montage och ingenting man kan få i flingpaketet. Än.

Tack för tips!

164 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fattar noll. Förutom att hajen är Griplov tror jag. Tror jag alltså.

      Sorgligt om det är han. Tror om 20 år han isf fortfarande kommer skämmas för att han inte reagerade med större självinsikt. Trist att flickvännen outar en, absolut men det är ju som att han inte fattar att han är ensam ansvarig för att ha hamnat i den situationen. Han verkar ju isf tycka mer synd om sig själv än de som förlorade monstersummor på honom. Kul för dem liksom…

        Men du, Isabella är i allra högsta grad en medbrottsling. Hon är den som skaffat fram personer som hade pengarna som behövdes. Det har hon själv sagt så varför behöver inte hon också stå till svars? Enligt dig alltså?!

          Men va. HON har ju inte förvaltat deras pengar och köpt bentleys för dessa pengar när hon var på obestånd. Spelar ingen roll hur mycket man ogillar isabella, det där får han ta 100 % ansvar för helt själv.

            Du får läsa på om penningtvätt. Den affären var hon med på. Krisen är knappast om någon kocks existens. Vänta och se! Snart kommer smällen.

              BS. Läs konkursrapporten innan du spekulerar vidare…

              Det är knappast några småsparare som blev lurade av Hampus och som finns med i bouppteckningen.
              Störst fordran har ägarna till en frisörsalong i Upplands Väsby som lånat ut 11 miljoner. Vad är det för pengar? Knappast pengar som kommit in genom klippning, färgning och permanent.

                Vet du vad frisörsalongen heter?

          Haha va? Hur skulle IL förmedlat kontakten till de personer hajen investerat åt? Är ju inte direkt några hon verkar känna, veta vilka det är eller ha någon koppling till.

            Inte investerat åt. Däremot känner hon personerna pengarna kom ifrån . Högst delaktig.

              Äh titta på videon när hon själv säger just det, att hon hjälpte Hampus med kontakterna. Helt sjukt att folk inte tar in vad kvinnan säger.

                Link till videon?

                    Spola fram till 26 min och sen är erkännandet över 27:30

                Men det har ju ingenting med saken att göra. Om jag är hygglig och hjälper dig med klienter så blir jag liksom inte ansvarig för om du fuckar upp ditt jobb.

                  Haha vi säger så?

                Eh, du hör bara halva, hon säger ju att hon hjälpte honom att få kontakt med människor för att få lån för att investera men att han sen blev beroende och lånade allt för mycket.

              Hur fan blir du delaktig om du formedlar kontakten? Han ar ju den som lovat att forvalta pengarna pa ett juste satt. Tycker det ar jakligt sunkigt skylla pa flickvannen om man inte klarar av det. Det ar ju isf extra fult av honom att inte gora det om tjejen varit juste och latit honom traffa hennes eget natverk. Helt oavsett kan hon aldrig goras ansvarig for hur han sen forvaltat pengarna.

                En bankanställd kan bli anklagad för penningtvätt när hen inte har frågat om ursprung tillräckligt mycket om det visar sig att pengarna är svarta senare. Så nog kan även förmedling av kontakter klassas som penningtvätt också är jag rädd.

                  Hon fick en provision från hajen från varje klient hon fångade in så hon var högst delaktig i affärerna.

                    BS. Läs konkursrapporten.

                    Ni som skriver sådana här kommentarer och uttrycker sig som att det är definitiv fakta, menar ni alltså att ni vet att det ni skriver är 100% sant? Eller är det spekulationer som ni uttrycker som fakta?

                Syftet med Hajens transaktioner var knappast att tjäna väldigt mycket pengar på det som lånades in.
                Det var meningen att pengarna skulle in och bli rena.
                Tittar man på vilka fordringsägare som finns i konkursen förstår man vad hela upplägget gick ut på.
                Men pengarna skulle givetvis inte försvinna. Men det är inte heller säkert att de gjorde det.
                Hur bevisar man att något inte finns?

                Förmedlar du kontakter som hanterar ” svarta pengar tex så är du en medbrottsling . Likaväl sån liten sak om du köper en lite billig skoter tex … lite för billig , ja då är du medbrottsling ( häleri ) du skulle själv ha insett att priset kanske var lite för bra för att vara sant .
                Med tanke på Bellas leverne så skulle jag inte bli ett dugg förvånad om det ligger fler än en hund begraven ang hennes ” pengar ” som sagt vi får väl se ?

        Det handlar iofs om mycket mer om att hon har ”outat” honom för att ha förlorat en massa pengar. Det är illa nog, med tanke på att han är en privatperson, men hon gjorde mycket mer än så. Jag tror inte han var beredd på exakt hur mycket han skulle smutskastas och vad hon skulle hitta på (än en gång, ingen offentlig person) om honom. Är han helylle själv? Knappast, men jag förstår om han fortfarande är arg.

      Jag tror inte det.
      Jag tror det är Mathie Martinez (som låg bakom det fejkade chrlotte Kalla-kontot på twitter).
      Han har även fejkat en del andra konton, har jag för mig han nämnt i deras podd. Plus att han verkar ha en hang-up på shculmans :p

        Fan vad jag hade älskat om det var Mathie! Tack för kaffet for life!

        I ett av Griploovs inlägg syns en skärmdump från LinkedIn där det verkar framgå att (han) som har kontot är alumni från Lunds Universitet. Åtminstone (han) som tog skärmdumpen verkar vara det. Just a thought…

          Ja herre, det kortar ju ner antalet misstänkta drastiskt.

    Har dom möjligtvis en liten flört på G?

    ?????

      Hajen har inget körkort men” köpte” en bil ändå. Dessies körkort används som bild på en sida där man kan köpa ett körkort. Hajen och Dessie har kontakt på instagram. Camilla menar därför att anledningen till kontakten på insta är för att Dessie ska hjälpa Hajen att köpa ett körkort.

        Skulle svara anonym 12:11.

        Tack. Fattade inte heller, mvh trög!

    Fattar noll av det här inlägget.

    Vad var ditt syfte?
    Vad ville du få sagt?
    Vem är du pratar om? Dessie? Hajen?
    VAD är det du pratar om? Ett körkort, en bently eller en oväntad vänskap.

    Snälla kan du inte läsa lite noggrannare eller publicera mer genomtänkta inlägg istället för att bara publicera utan syfte.

      Ja, snälla Camilla kan du skriva exakt hur man ska tänka för dem som inte orkar eller kan tänka själva? (Ironi)

        ja, snälla Camilla! Kan vi inte ge en fet applåd till Tex som ger oss så mycket ironi en måndags eftermiddag! Bravo! Do you feel better about yourself now? Feeling like a QUEEN! (Obs! Ironi)

      Jamen guuu va bra!!! Får man önska en låt också? Då vill jag höra någon som sjunger ”shut the fuck up”

        Jag vill OCKSÅ önska en låt. Den heter, “go fuck yourself!” Känner du den? En HIT!!

        ?

        Får man hälsa?

          Jag vill hälsa till mamma och pappa och min lillasyster Natalie, och klass 3b på bergaskolan, och till min hund och till den där ekorren jag såg springa över vägen imorse 🙂

            Jag måste hälsa till morsan i Linköping. Kom igen nu BRITT-Marie! Kör för fa-an!

          Jag skulle vilja hälsa till han den där Sting

      Men herregud, denna blogg är väl inte vetenskaplig avhandling!

      Jag är så trött på alla som blir upprörda för att inläggen inte passar dem. Varför känner du att du är berättigad till att låta krävande och irriterad? Detta är en blogg, en blogg jag antar att du skulle sakna mycket ifall Cam bestämde sig för att stänga ner med tanke på ditt engagemang. Det kommer ut 5-6 inlägg om dagen året runt – applådera det istället för att kritisera att inlägg inte passar just dig. Det finns många läsare som är glada oavsett, konstigt nog är det människor som du som känner sig irriterade som låter mest.

        Ärligt tycker jag att det är du som låter mest irriterad av alla här. Hoppas du mår lite bättre snart.

          Töntig kommentar!

          Med tanke på dina idiotsvar till övriga som kritiserar dig så förstår man din trådstart bättre. Höj nivån – join us up here ?

            Eller så kan du höja nivån på din förståelse och joina oss här uppe där vi faktiskt önskar logik och klarhet istället för babbel. Men det kanske är den nivån du har stannat vid i din utveckling? Helt okej!

          Anonym 12.32 låter inte ett dugg irriterad. Det var en bra kommentar som många behöver ta till sig av.

        Inte säker på att Anonym / 12:11 förstått en vetenskaplig avhandling…

        Håller med. Bloggen är starkt färgad av Camilas sätt att skriva och skämta på, antingen gillar man det och hänger med eller så gör man det inte och kan lätt klicka sig någon annanstans.

      Detta är alltså en skämt-inlägg, om man läste bloggen förr så brukade det va många såna inlägg.

    Verkligen otydligt inlägg.

    Har hajen och dessie en flört är det ju definitivt värt ett eget inlägg

      Antar att den ev flörten var Camillas huvudsyfte med inlägget. Är Hajen singel alltså?

        Det låter som att jag själv är sugen på honom men jag var faktiskt bara nyfiken ?

          Vad fasen, Hajen är ganska attraktiv tycker jag. Hellre honom mellan lakanen än ES, utseende är förstås inte allt. Uppenbarligen…

            Ja han är attraktiv. Passar bra i skägg. ??

            Synd bara att hans personlighet inte är lika fin…

    vet någon vem stalkern är som det pratas om i dagens måndagsvibe?

      Vad är måndagsvibe?

        Googlade åt er och det är tydligen en podd som Hannalicious och någon Lojsan har. Podden var helt nytt för mig med,ej hört talas om innan.

      Undrar också! Alltså vem stalkern är

    hahahah xD

    Det blir alltid så långsökt och invecklat när du ska skämt till det.

    Måste säga att det är rätt märkligt när man tänker tillbaka på BBs extrema reaktion och avståndstagande från hajen vid hans skuldsituation när den kom fram med tanke på att hon själv fejkat sin egen ekonomiska situation länge och är på gränsen till att konka. Hur stor kålsupare får man bli? Henne själv är det bara synd om. Inte ett ord om hur hon ljugit, lurat och förhalat sin situation.

      Nej, tycker inte det är lika nånstans. För mig är det milsvid skillnad i att överspendera sina egna pengar (det är naturligtvis dumt det också) & att spendera andras man lovat förvalta. Tycker inte ens det går att jämföra.

        Men det är ju vad hon har, anställda får sluta (det gynnar knappast deras ekonomi) och influerat till saker och produkter som följare fallit för ekonomiskt. Visst är summorna olika men principen densamma. Att sko sig självt ekonomiskt på att lura andra…

          Det är ju inte alls samma sak. Man har ingen skyldighet ha anställda eller kock. Klart det är tråkigt om ett företag inte går bra så man måste dra in på anställda men så är det ju i alla vinstdrivande företag, inte bara hennes. Hon lurar ju ingen, alltså som företag are kan man ju aldrig garantera att ens omsättning alltid ska gå uppåt och att man alltid ska ha råd ha samma personal.

        Jag har inget emot varken Bella eller någon annan i detta inlägg, är ny på bloggen och bland bloggar överhuvud taget, men ville bara inflika att man aldrig kan överspendera sina egna pengar, det är alltid någon annans pengar. Äger hon inte själv pengarna tillhör de rimligen någon annan (lån, kredit etc.). Hon har ju inte handlat med luft.

        Men helt ärligt. De där stackarna vars pengar Hajen skulle förvalta, det handlade ju om att han skulle investera deras svarta pengar. Någon frisör investerade över 10 mille bl.a.
        Investeringar innebär mer eller mindre risk (Hajen satsade på extremt hög risk dock). Och shoppade lite när det gick bra. Alla är lika goda kålsupare. Blondiebells försökte framstå som mer rik och framgångsrik än hon är för att locka utländska investerare. Hur är det inte bedrägligt beteende?

          Vem svarar du till?

    Visst är det Anitha Clemence som säljer sin lgh på Gärdet? Ska de flytta?

    https://www.hemnet.se/bostad/16402717?utm_campaign=bevaka&utm_content=rad1&utm_medium=html&utm_source=mail

      Åh alltså min bitterhet nu alltså ?? älskar lägenheten och planlösningen. Badkaret. Barnens sängar. Glasväggen. Kommer aldrig att ha råd att bo i ett hälften så dyrt hem ens. Olika falla ödets lotter. Eller är han ES ledig nu?

        Det är ju Sthlmspriser och de är sällan rimliga. Jag bor ännu mer centralt och i en något mindre lägenhet men som är 1 miljon kr dyrare än hennes. Att göra bostadskarriär är svårt att undgå i den här staden. Helknäppt eg.

        ES?

      SATAN vad jag gillade den där lägenheten!

      Men layouten vid köket? Känns väldigt opraktisk. Spisen är otroligt långt från vasken och kyl/frys. Och jag vet inte om jag vill ligga och titta upp på matbordet?

    Jaa, svårt att veta men Dessie har ju kommenterat på hans Insta redan över ett år tillbaka, t o m med hjärtan. Skulle tro att de bara är IG vänner, men vad vet jag…

    Det är väl jättekul om dom har en fling ?
    Tycker H verkar ändå vara en vettig kille, hoppas D blivit mognare med åldern och är stabil. Dom som ett par, Why not?

      Jag uppfattar Dessie som en trevlig och snäll tjej. Hon var ganska aktiv i fb-gruppen Honey and the bees för några år sedan och då verkade hon jättehärlig och jordnära. Vet en gång när några andra tjejer var lite kaxiga mot mig utan någon direkt anledning, då försvarade hon mig. Hon var allmänt snäll och spred bra stämning. ?

      Så ja, jag tror också de skulle kunna bli ett fint par. ?

      På vilket sätt tycker du han verkar vara vettig? Väldigt nyfiken. Hade du lånat ut en tia till honom?

        Han har varit saklig i sina uttalanden och jag tycker han skötte ”hela händelsen” snyggt. Till skillnad från IL…
        Och ja, jag hade lånat ut en tia till honom. Att han gjort sig skuldfri, visar väl ändå något?

          Skuldfri? Han kommer sitta fast hos kfm cirka 30 miljoner till…

          Ojj. Han kommer aldrig ha råd betala sina skulder. Han kommer betala tillbaka hela livet. Trots det kommer människorna som lånade ut dem aldrig få tillbaka allt, det är såna fantasisummor.

          Bortse från Bella en sekund. Hade du tyckt han var vettig om det var vem som helst annars än hennes ex? Allvarligt nu alltså.

          Varifrån har du fått det?

      VETTIG KILLE? Vad är det för fel på dig? Han har skyhöga skulder för att han har lurat många människor på extremt mycket pengar. Se bort från vad du tycker om Isabella, ingen normalbegåvad människa kan definiera en sådan person som ”vettig”.

        Inget fel alls, tack för att du frågar.
        Hur man reder sina handlingar tycker jag säger mkt om en person.
        Så definitionen av vettig kommer till hans inställning av att reda i sin handling.

          Vad är det du tycker att han har ”rett upp”? För vem?

            Var kunde man läsa; IL säljer hus 30 miljoner, HJ skuldfri 35 miljoner…slump?

              Men snälla vän. Han är inte skuldfri och kommer aldrig att bli det. Även om isabella säljer 30 hus till a 30 miljoner styck så har han fortfarande skulder för 35 milj hos KFM och kommer sitta med dem i resten av sitt liv. Vad i hela världen har du fått det här ifrån? Han är inte och kommer aldrig bli skuldfri.

                Okej, jag kanske fått just det om bakfoten. Då lämnar jag den biten.

                Men min åsikt om vettig står kvar. Man kan fortfarande göra fel, men ändå vara vettig.

                  Tycker att du får ha din åsikt, men vi är många som inte tycker att han verkar vettig och själv har jag högre krav på människor än så för att kalla de vettiga.

                    Jag har höga krav på människor, men också en syn på att alla är olika.

                      Jourline, jag känner att det kan vara jag som fått dig övertygad om att han är skuldfri. Jag är det inte. Övertygad. Men jag ser det som en möjlighet att det kan vara så eller att iaf en stor del av skulden är löst.

                      Tiden får utvisa hur det ligger till.

                      Tack för svar, då hade jag inte drömt det ?
                      Time will tell.
                      Men som sagt, jag lämnar mina uttalanden om hans skulder.

                      Fint att du hoppar in och tar åt dig ?

                      19:26

                      Ja, jag tyckte det var lite taskigt av mig att Jourline ensam skulle få stå med hundhuvudet när det var jag som satte igång dessa funderingar. Kände ett visst ansvar att jag kanske oavsiktligt fått det att låta som att som att det var ett faktum mer än det faktisk är.

                      Hoppas du tillfrisknar från vinterkräket snart.

                      Krya!

                      IL har lån hos bank på 22 miljoner…

              Var kan man läsa att han är skuldfri? Länk tack.

                Det kan man inte. Men kan kan tolka kommentarer och svar från honom själv på hans insta att det är så. Men han och hans kompisar har en annorlunda jargong som man kan inte vara säker om det är ett skämt eller hur det verkligen ligger till.

                Läs tex och kommentarer där han är i Stockholm och håller upp fingrarna i ett victory-tecken. (Bor inte han i Lund igen? Varför var han i Stockholm?)

                Jag efterlyste här för någon dag sedan om det fanns någon som fick hans meme på DM som kunde ge mer ljus i hur det ligger till.

                  ?

                    Sov så gott!

                  Punggreppet är löst?

              Isabellas hus är belånat med upp till skorstenen så nej, hon har som sagt inga 30 miljoner som Hampus skulle få tillgång till genom husförsäljning.

                Lustigt hur alla tror att Bella antingen skulle ha lagt tassarna på alla 30 mille eller blivit helt utan ett öre.

                Det är ju inget som säger att hon inte fick något alls av pengarna…

                  Ja och varför tog det så lång tid innan köpet på huset registrerads och då med att max antal lagfarter var tagna på huset? Detta i tider efter turbulensen med Hajen. Hade hon räknat fel redan när hon skrev under köpeavtalet? Räknat med inkomster som inte fanns att tillgå. Eller användes pengarna som ”blev till ett lån” på huset till något annat? ?

                  Många frågor, få svar som vi kanske aldrig kommer att få.

                    Du skrev max antal lagfarter men jag antar att du menar att det fanns inteckningar motsvarande 85% av köpeskillingen uttagna.
                    Jag tror att köpet av huset gjordes med tanke på Hajens alla pengar. Det var innan hela cirkusen med kidnappare, konkurs och flykt i alla hastighet till Mallorca.
                    Tanken måste ha varit att en del av köpeskillingen skulle finansieras med pengar från Hajen. Skulle vara intressant att veta vilka som innehar inteckningar i Bellas hus för närvarande. Jag har svårt att tro att en och samma bank ställt upp med bolån på 22,5 mkr. Det vore nog rekord i Sverige. Så dyra hus brukar köpas helt kontant eller också med max 50% belåning.

                      Ja det var så jag menade.

                      Tänker samma som du.

                    Ja någon Uggla är det i mossen…

        Lurat och lurat. Folk lånade ut stora pengar till Hajen för att han skulle investera dem. En investering innebär alltid en risk och man har ett eget ansvar att bestämma hur stor risk man vill utsätta sig för. Det finns ALLTID en risk att man kan förlora allt man har investerat.

          Man har lagstadgad skyldighet ställa in betalningar när man närmar sig obestånd. Inte fortsätta konsumera andras pengar…

            Om man inte ställer in betalningarna blir det fråga om återvinning.
            Pengarna för bilen Hajen köpte till Bella återgick till konkursboet.
            Klockan från Patek Philippe såldes också vill jag minnas.

          Har man lånat ut förväntar man väl sig pengarna tillbaka plus ränta oavsett hur det går för H? Skulle H investera pengarna åt dem får de istället ta del av ev vinster och förluster?

        Du, testa nästa gång att kritisera någon utan personliga påhopp. Det går faktiskt.

      Alltså kraven vi stället på män kontra kvinnor blir så övertydligt när nån på fullaste allvar tycker att hajen kan beskrivas som ”vettig”. Han ex hade aldrig beskrivits som vettig om hon hade gjort samma sak, och det med rätta. Ingen av dem är det minsta vettig.

        Helt sinnessjukt. Jag går ännu längre, i jämförelse med honom så är hans ex ett under av moral och etik. Folk är ta mig fan inte kloka.

          De gillar hajen enbart för att de ogillar Blondinbella. Samma sak när odd plötsligt blev någon slags hjälte.

    Spontant gissar jag på att det är en fiskesajt som söker annan info än va de säger. Antagligen vill de ha kreditkortsuppgifter. Eller så vill de ha underlag till en komplett identitetsstöld av någon som kanske inte är helt benägen att springa till polisen…

    -För vem betalar ”Från 850 Euro” för ett körkort från dem?
    -Den som gör det, ger dem säkert också alla kreditkortsuppgifterna..

    Va?

      Va?

        Va?

      Eehhhh … är jag trög som inte förstår vad du skriver?

        Va?

        Jag förstår inte heller. Otroligt konstiga kommentarer överlag från den personen.

          Jag tror att jag förstår dem och jag tycker att de är mycket underhållande och mest troligt huvudet på spiken allt som oftast. Inte alltid dock. 😉

            Jaha?! ?‍♀️

              Va?!

                ??

                  Naaaw gulle

          Instämmer. De känns oftast väldigt osammanhängande

            Jaha?! ?‍♀️

              Hamnade fel. ☝?

          Ääh vad ni vill pajkasta på hen 🙂

          Här får ni hjälp på traven:

          ”Spontant gissar jag på att det är en fiskesajt som söker annan info än va de säger. ”

          = sajten fiskar inte efter kunder utan uppgifter för att kunna scamma bankkonton

          ”Antagligen vill de ha kreditkortsuppgifter”

          = om du går på detta och genomför ett köp innebär det bland annat två saker.
          1: du synliggör dina fullständiga kreditkortsuppgifter.
          2: du har minst 850 euro som går rakt in på ett bluff-konto + ger bluffarna fri tillgång att fortsätta handla genom ditt kort.

          ”Eller så vill de ha underlag till en komplett identitetsstöld av någon”

          = komplett underlag blir det eftersom att man lär behöva lämna samtliga uppgifter som står på ett körkort vid köpet. (dvs allt man behöver för att kunna kapa någons identitet).

          ”någon som inte är helt benägen att springa till polisen”

          = har du från början försökt att köpa ett körkort online bryter du mot lagen. Blir du fortsatt skimmad och bestulen alla dina pengar så lär du behöva erkänna att du försökt göra detta köp. Som ju är ett brott.

          ”-För vem betalar ”Från 850 Euro” för ett körkort från dem? Den som gör det, ger dem säkert också alla kreditkortsuppgifterna..”

          = något osammanhängande men jag tror detta är ett försök till att förstärka kontentan ovan.

          Ibland ser man inte längre än näsan räcker. Men det är okej, jag får utgå från att ni inte vet bättre.

    Vad händer den dag man blir stoppad i en trafikkontroll och körkortet kollas upp av polisen? Då åker man dit inte bara för olovlig körning utan för att dessutom köpt sig ett falskt körkort! Inte så bra…..

      Ja. Det är väl ingen som påstått att det är smart att köpa ett körkort såhär.

    Mest av allt hängde jag upp mig på att de skriver på engelska? Varför gör de det?

      Because IT’S SO FUN!!

      De skojar väl lite ?

      Samma här?

      Du tror väl inte att deras målgrupp är svenskar? ?

      De vänder sig till personer med utländsk härkomst.

    Kan man köpa om man är svensk bosatt utomlands? Frågar åt en vän 😀

      https://www.ttela
      se/nyheter/regionalt/l%C3%A4ttare-ta-k%C3%B6rkort-med-f%C3%A4rsk-kunskap-1.2949265
      Usch en massa stulna foton…ett kom från url ovan.

      Ser fram mot en uppdatering fattar heller inte riktigt vad det egentliga syftet är. Men rimligen så skickar en hel del in info med foton om sig själva och backar ut vid betalningen. Då har sidan en hel del info för identitetsstöld

      Så jäkla konstig sida.. ur någon konstig vinkel är den rimlig, men vilken? Någon har laggt pengar på den och då får man gissa att det inte är av rent filantropiska syften.

    Tittade på Isabellas story för första gången med ljud idag, vad är det för flåsljud i alla klipp???

      Haha det störde mig så pass mycket att jag slutade kolla på hennes story

      Hon kanske är gravid ?

        ?

      Var tvungen att titta och visst flåsar hon.
      Hon har ju nämnt att hon har astma så säkert det i kombination med en schysst förkylning.
      Tycker inte hon brukar låta sådant, eller så har jag bara aldrig tänkt på det.

      Vad har hon gjort med läpparna? Plutar de inte ovanligt mycket på instastorys?

        Ja de blev avsevärt större över helgen ??

    Hej H!

    Skriv om Josef Loco och Josefin…

      Vilka? Är väl inga hon brukar skriva om ens

    Jag trodde seriöst att min mamma fick sitt körkort i julklapp. Vääääldigt länge trodde jag det…

    Har Dessan blivit mäklare än..?

      Nej men hon studerar väl för fullt

      Nej just hennes utbildning är väldigt lång. Tror den kommer ta ca 11 år att utföra.

        Minst ?

    Jag vill höra mer av H

      Och om H

    Dessie har kommenterat ett hjärta på Isabellas senaste Instagram-bild.

      Click-bait..

      Tror de bara driver

      Det förstår jag inte däremot. Skriver skämtsamt/gulligt med Hampus samtidigt som hon visar omtanke till Isabella. När den sistnämnda hängde ut honom för hela Sverige (stod väl nästan överallt i media). Hmm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.