Hajar ni vad som pågår här? ;-)

I början av året skrev jag ett inlägg om hur en bild på Dessies körkort används på en sida där man enkelt och praktiskt kan köpa ett svenskt körkort istället för att ”ta” ett. Nu är annonsen tillbaka på Facebook.
Jag menar, det där med övningskörning och trafikregler känns ju ungefär lika onödigt som att ha bromsar på sin bil. Man KAN klara sig utan om man bara anstränger sig lite och så kan man lägga pengarna på annat. Hur praktiskt som helst, visst, visst?

En något otippad duo som upprepade gånger skrivit till varandra på Instagram är Dessie och Blondinbellas ex, Hampe Haj, som många minns som den man som köpte en Bentley utan att ens ha körkort.
Kanske handlar deras kontakt om att Dessie ska hjälpa honom till det där körkortet, en gång för alla?
Hon borde ju som MINST ha i alla fall personalrabatt på sina köp, och för att vara helt rätt i tiden så räknar jag med att körkorten som säljs är gjorda av återvunnen plast som plockats från en intrasslad sköldpaddsfamilj i Stilla Havet.

Bilden är ett montage och ingenting man kan få i flingpaketet. Än.

Tack för tips!

164 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fattar noll. Förutom att hajen är Griplov tror jag. Tror jag alltså.

  Svara

   Sorgligt om det är han. Tror om 20 år han isf fortfarande kommer skämmas för att han inte reagerade med större självinsikt. Trist att flickvännen outar en, absolut men det är ju som att han inte fattar att han är ensam ansvarig för att ha hamnat i den situationen. Han verkar ju isf tycka mer synd om sig själv än de som förlorade monstersummor på honom. Kul för dem liksom…

   Svara

    Men du, Isabella är i allra högsta grad en medbrottsling. Hon är den som skaffat fram personer som hade pengarna som behövdes. Det har hon själv sagt så varför behöver inte hon också stå till svars? Enligt dig alltså?!

    Svara

     Men va. HON har ju inte förvaltat deras pengar och köpt bentleys för dessa pengar när hon var på obestånd. Spelar ingen roll hur mycket man ogillar isabella, det där får han ta 100 % ansvar för helt själv.

     Svara

      Du får läsa på om penningtvätt. Den affären var hon med på. Krisen är knappast om någon kocks existens. Vänta och se! Snart kommer smällen.

      Svara

       BS. Läs konkursrapporten innan du spekulerar vidare…

       Svara

       Det är knappast några småsparare som blev lurade av Hampus och som finns med i bouppteckningen.
       Störst fordran har ägarna till en frisörsalong i Upplands Väsby som lånat ut 11 miljoner. Vad är det för pengar? Knappast pengar som kommit in genom klippning, färgning och permanent.

       Svara

        Vet du vad frisörsalongen heter?

        Svara

     Haha va? Hur skulle IL förmedlat kontakten till de personer hajen investerat åt? Är ju inte direkt några hon verkar känna, veta vilka det är eller ha någon koppling till.

     Svara

      Inte investerat åt. Däremot känner hon personerna pengarna kom ifrån . Högst delaktig.

      Svara

       Äh titta på videon när hon själv säger just det, att hon hjälpte Hampus med kontakterna. Helt sjukt att folk inte tar in vad kvinnan säger.

       Svara

        Link till videon?

        Svara

        Men det har ju ingenting med saken att göra. Om jag är hygglig och hjälper dig med klienter så blir jag liksom inte ansvarig för om du fuckar upp ditt jobb.

        Svara

         Haha vi säger så👍

         Svara

        Eh, du hör bara halva, hon säger ju att hon hjälpte honom att få kontakt med människor för att få lån för att investera men att han sen blev beroende och lånade allt för mycket.

        Svara

       Hur fan blir du delaktig om du formedlar kontakten? Han ar ju den som lovat att forvalta pengarna pa ett juste satt. Tycker det ar jakligt sunkigt skylla pa flickvannen om man inte klarar av det. Det ar ju isf extra fult av honom att inte gora det om tjejen varit juste och latit honom traffa hennes eget natverk. Helt oavsett kan hon aldrig goras ansvarig for hur han sen forvaltat pengarna.

       Svara

        En bankanställd kan bli anklagad för penningtvätt när hen inte har frågat om ursprung tillräckligt mycket om det visar sig att pengarna är svarta senare. Så nog kan även förmedling av kontakter klassas som penningtvätt också är jag rädd.

        Svara

         Hon fick en provision från hajen från varje klient hon fångade in så hon var högst delaktig i affärerna.

         Svara

          BS. Läs konkursrapporten.

          Svara

          Ni som skriver sådana här kommentarer och uttrycker sig som att det är definitiv fakta, menar ni alltså att ni vet att det ni skriver är 100% sant? Eller är det spekulationer som ni uttrycker som fakta?

          Svara

        Syftet med Hajens transaktioner var knappast att tjäna väldigt mycket pengar på det som lånades in.
        Det var meningen att pengarna skulle in och bli rena.
        Tittar man på vilka fordringsägare som finns i konkursen förstår man vad hela upplägget gick ut på.
        Men pengarna skulle givetvis inte försvinna. Men det är inte heller säkert att de gjorde det.
        Hur bevisar man att något inte finns?

        Svara

        Förmedlar du kontakter som hanterar ” svarta pengar tex så är du en medbrottsling . Likaväl sån liten sak om du köper en lite billig skoter tex … lite för billig , ja då är du medbrottsling ( häleri ) du skulle själv ha insett att priset kanske var lite för bra för att vara sant .
        Med tanke på Bellas leverne så skulle jag inte bli ett dugg förvånad om det ligger fler än en hund begraven ang hennes ” pengar ” som sagt vi får väl se 🤔

        Svara

    Det handlar iofs om mycket mer om att hon har ”outat” honom för att ha förlorat en massa pengar. Det är illa nog, med tanke på att han är en privatperson, men hon gjorde mycket mer än så. Jag tror inte han var beredd på exakt hur mycket han skulle smutskastas och vad hon skulle hitta på (än en gång, ingen offentlig person) om honom. Är han helylle själv? Knappast, men jag förstår om han fortfarande är arg.

    Svara

   Jag tror inte det.
   Jag tror det är Mathie Martinez (som låg bakom det fejkade chrlotte Kalla-kontot på twitter).
   Han har även fejkat en del andra konton, har jag för mig han nämnt i deras podd. Plus att han verkar ha en hang-up på shculmans :p

   Svara

    Fan vad jag hade älskat om det var Mathie! Tack för kaffet for life!

    Svara

    I ett av Griploovs inlägg syns en skärmdump från LinkedIn där det verkar framgå att (han) som har kontot är alumni från Lunds Universitet. Åtminstone (han) som tog skärmdumpen verkar vara det. Just a thought…

    Svara

     Ja herre, det kortar ju ner antalet misstänkta drastiskt.

     Svara

  Har dom möjligtvis en liten flört på G?

  👍🙈👏🙏😍

  Svara

   Hajen har inget körkort men” köpte” en bil ändå. Dessies körkort används som bild på en sida där man kan köpa ett körkort. Hajen och Dessie har kontakt på instagram. Camilla menar därför att anledningen till kontakten på insta är för att Dessie ska hjälpa Hajen att köpa ett körkort.

   Svara

    Skulle svara anonym 12:11.

    Svara

    Tack. Fattade inte heller, mvh trög!

    Svara

  Fattar noll av det här inlägget.

  Vad var ditt syfte?
  Vad ville du få sagt?
  Vem är du pratar om? Dessie? Hajen?
  VAD är det du pratar om? Ett körkort, en bently eller en oväntad vänskap.

  Snälla kan du inte läsa lite noggrannare eller publicera mer genomtänkta inlägg istället för att bara publicera utan syfte.

  Svara

   Ja, snälla Camilla kan du skriva exakt hur man ska tänka för dem som inte orkar eller kan tänka själva? (Ironi)

   Svara

    ja, snälla Camilla! Kan vi inte ge en fet applåd till Tex som ger oss så mycket ironi en måndags eftermiddag! Bravo! Do you feel better about yourself now? Feeling like a QUEEN! (Obs! Ironi)

    Svara

   Jamen guuu va bra!!! Får man önska en låt också? Då vill jag höra någon som sjunger ”shut the fuck up”

   Svara

    Jag vill OCKSÅ önska en låt. Den heter, “go fuck yourself!” Känner du den? En HIT!!

    Svara

    😂

    Svara

    Får man hälsa?

    Svara

     Jag vill hälsa till mamma och pappa och min lillasyster Natalie, och klass 3b på bergaskolan, och till min hund och till den där ekorren jag såg springa över vägen imorse 🙂

     Svara

      Jag måste hälsa till morsan i Linköping. Kom igen nu BRITT-Marie! Kör för fa-an!

      Svara

     Jag skulle vilja hälsa till han den där Sting

     Svara

   Men herregud, denna blogg är väl inte vetenskaplig avhandling!

   Jag är så trött på alla som blir upprörda för att inläggen inte passar dem. Varför känner du att du är berättigad till att låta krävande och irriterad? Detta är en blogg, en blogg jag antar att du skulle sakna mycket ifall Cam bestämde sig för att stänga ner med tanke på ditt engagemang. Det kommer ut 5-6 inlägg om dagen året runt – applådera det istället för att kritisera att inlägg inte passar just dig. Det finns många läsare som är glada oavsett, konstigt nog är det människor som du som känner sig irriterade som låter mest.

   Svara

    Ärligt tycker jag att det är du som låter mest irriterad av alla här. Hoppas du mår lite bättre snart.

    Svara

     Töntig kommentar!

     Svara

     Med tanke på dina idiotsvar till övriga som kritiserar dig så förstår man din trådstart bättre. Höj nivån – join us up here 😘

     Svara

      Eller så kan du höja nivån på din förståelse och joina oss här uppe där vi faktiskt önskar logik och klarhet istället för babbel. Men det kanske är den nivån du har stannat vid i din utveckling? Helt okej!

      Svara

     Anonym 12.32 låter inte ett dugg irriterad. Det var en bra kommentar som många behöver ta till sig av.

     Svara

    Inte säker på att Anonym / 12:11 förstått en vetenskaplig avhandling…

    Svara

    Håller med. Bloggen är starkt färgad av Camilas sätt att skriva och skämta på, antingen gillar man det och hänger med eller så gör man det inte och kan lätt klicka sig någon annanstans.

    Svara

   Detta är alltså en skämt-inlägg, om man läste bloggen förr så brukade det va många såna inlägg.

   Svara

  Verkligen otydligt inlägg.

  Har hajen och dessie en flört är det ju definitivt värt ett eget inlägg

  Svara

   Antar att den ev flörten var Camillas huvudsyfte med inlägget. Är Hajen singel alltså?

   Svara

    Det låter som att jag själv är sugen på honom men jag var faktiskt bara nyfiken 😂

    Svara

     Vad fasen, Hajen är ganska attraktiv tycker jag. Hellre honom mellan lakanen än ES, utseende är förstås inte allt. Uppenbarligen…

     Svara

      Ja han är attraktiv. Passar bra i skägg. 👍🏼

      Svara

      Synd bara att hans personlighet inte är lika fin…

      Svara

  vet någon vem stalkern är som det pratas om i dagens måndagsvibe?

  Svara

   Vad är måndagsvibe?

   Svara

    Googlade åt er och det är tydligen en podd som Hannalicious och någon Lojsan har. Podden var helt nytt för mig med,ej hört talas om innan.

    Svara

   Undrar också! Alltså vem stalkern är

   Svara

  hahahah xD

  Svara

  Det blir alltid så långsökt och invecklat när du ska skämt till det.

  Svara

  Måste säga att det är rätt märkligt när man tänker tillbaka på BBs extrema reaktion och avståndstagande från hajen vid hans skuldsituation när den kom fram med tanke på att hon själv fejkat sin egen ekonomiska situation länge och är på gränsen till att konka. Hur stor kålsupare får man bli? Henne själv är det bara synd om. Inte ett ord om hur hon ljugit, lurat och förhalat sin situation.

  Svara

   Nej, tycker inte det är lika nånstans. För mig är det milsvid skillnad i att överspendera sina egna pengar (det är naturligtvis dumt det också) & att spendera andras man lovat förvalta. Tycker inte ens det går att jämföra.

   Svara

    Men det är ju vad hon har, anställda får sluta (det gynnar knappast deras ekonomi) och influerat till saker och produkter som följare fallit för ekonomiskt. Visst är summorna olika men principen densamma. Att sko sig självt ekonomiskt på att lura andra…

    Svara

     Det är ju inte alls samma sak. Man har ingen skyldighet ha anställda eller kock. Klart det är tråkigt om ett företag inte går bra så man måste dra in på anställda men så är det ju i alla vinstdrivande företag, inte bara hennes. Hon lurar ju ingen, alltså som företag are kan man ju aldrig garantera att ens omsättning alltid ska gå uppåt och att man alltid ska ha råd ha samma personal.

     Svara

    Jag har inget emot varken Bella eller någon annan i detta inlägg, är ny på bloggen och bland bloggar överhuvud taget, men ville bara inflika att man aldrig kan överspendera sina egna pengar, det är alltid någon annans pengar. Äger hon inte själv pengarna tillhör de rimligen någon annan (lån, kredit etc.). Hon har ju inte handlat med luft.

    Svara

    Men helt ärligt. De där stackarna vars pengar Hajen skulle förvalta, det handlade ju om att han skulle investera deras svarta pengar. Någon frisör investerade över 10 mille bl.a.
    Investeringar innebär mer eller mindre risk (Hajen satsade på extremt hög risk dock). Och shoppade lite när det gick bra. Alla är lika goda kålsupare. Blondiebells försökte framstå som mer rik och framgångsrik än hon är för att locka utländska investerare. Hur är det inte bedrägligt beteende?

    Svara

     Vem svarar du till?

     Svara

  Visst är det Anitha Clemence som säljer sin lgh på Gärdet? Ska de flytta?

  https://www.hemnet.se/bostad/16402717?utm_campaign=bevaka&utm_content=rad1&utm_medium=html&utm_source=mail

  Svara

   Åh alltså min bitterhet nu alltså 😵😭 älskar lägenheten och planlösningen. Badkaret. Barnens sängar. Glasväggen. Kommer aldrig att ha råd att bo i ett hälften så dyrt hem ens. Olika falla ödets lotter. Eller är han ES ledig nu?

   Svara

    Det är ju Sthlmspriser och de är sällan rimliga. Jag bor ännu mer centralt och i en något mindre lägenhet men som är 1 miljon kr dyrare än hennes. Att göra bostadskarriär är svårt att undgå i den här staden. Helknäppt eg.

    Svara

    ES?

    Svara

   SATAN vad jag gillade den där lägenheten!

   Svara

   Men layouten vid köket? Känns väldigt opraktisk. Spisen är otroligt långt från vasken och kyl/frys. Och jag vet inte om jag vill ligga och titta upp på matbordet?

   Svara

  Jaa, svårt att veta men Dessie har ju kommenterat på hans Insta redan över ett år tillbaka, t o m med hjärtan. Skulle tro att de bara är IG vänner, men vad vet jag…

  Svara

  Det är väl jättekul om dom har en fling 😀
  Tycker H verkar ändå vara en vettig kille, hoppas D blivit mognare med åldern och är stabil. Dom som ett par, Why not?

  Svara

   Jag uppfattar Dessie som en trevlig och snäll tjej. Hon var ganska aktiv i fb-gruppen Honey and the bees för några år sedan och då verkade hon jättehärlig och jordnära. Vet en gång när några andra tjejer var lite kaxiga mot mig utan någon direkt anledning, då försvarade hon mig. Hon var allmänt snäll och spred bra stämning. 😊

   Så ja, jag tror också de skulle kunna bli ett fint par. 😊

   Svara

   På vilket sätt tycker du han verkar vara vettig? Väldigt nyfiken. Hade du lånat ut en tia till honom?

   Svara

    Han har varit saklig i sina uttalanden och jag tycker han skötte ”hela händelsen” snyggt. Till skillnad från IL…
    Och ja, jag hade lånat ut en tia till honom. Att han gjort sig skuldfri, visar väl ändå något?

    Svara

     Skuldfri? Han kommer sitta fast hos kfm cirka 30 miljoner till…

     Svara

     Ojj. Han kommer aldrig ha råd betala sina skulder. Han kommer betala tillbaka hela livet. Trots det kommer människorna som lånade ut dem aldrig få tillbaka allt, det är såna fantasisummor.

     Svara

     Bortse från Bella en sekund. Hade du tyckt han var vettig om det var vem som helst annars än hennes ex? Allvarligt nu alltså.

     Svara

     Varifrån har du fått det?

     Svara

   VETTIG KILLE? Vad är det för fel på dig? Han har skyhöga skulder för att han har lurat många människor på extremt mycket pengar. Se bort från vad du tycker om Isabella, ingen normalbegåvad människa kan definiera en sådan person som ”vettig”.

   Svara

    Inget fel alls, tack för att du frågar.
    Hur man reder sina handlingar tycker jag säger mkt om en person.
    Så definitionen av vettig kommer till hans inställning av att reda i sin handling.

    Svara

     Vad är det du tycker att han har ”rett upp”? För vem?

     Svara

      Var kunde man läsa; IL säljer hus 30 miljoner, HJ skuldfri 35 miljoner…slump?

      Svara

       Men snälla vän. Han är inte skuldfri och kommer aldrig att bli det. Även om isabella säljer 30 hus till a 30 miljoner styck så har han fortfarande skulder för 35 milj hos KFM och kommer sitta med dem i resten av sitt liv. Vad i hela världen har du fått det här ifrån? Han är inte och kommer aldrig bli skuldfri.

       Svara

        Okej, jag kanske fått just det om bakfoten. Då lämnar jag den biten.

        Men min åsikt om vettig står kvar. Man kan fortfarande göra fel, men ändå vara vettig.

        Svara

         Tycker att du får ha din åsikt, men vi är många som inte tycker att han verkar vettig och själv har jag högre krav på människor än så för att kalla de vettiga.

         Svara

          Jag har höga krav på människor, men också en syn på att alla är olika.

          Svara

           Jourline, jag känner att det kan vara jag som fått dig övertygad om att han är skuldfri. Jag är det inte. Övertygad. Men jag ser det som en möjlighet att det kan vara så eller att iaf en stor del av skulden är löst.

           Tiden får utvisa hur det ligger till.

           Tack för svar, då hade jag inte drömt det 😅
           Time will tell.
           Men som sagt, jag lämnar mina uttalanden om hans skulder.

           Fint att du hoppar in och tar åt dig 🤮

           19:26

           Ja, jag tyckte det var lite taskigt av mig att Jourline ensam skulle få stå med hundhuvudet när det var jag som satte igång dessa funderingar. Kände ett visst ansvar att jag kanske oavsiktligt fått det att låta som att som att det var ett faktum mer än det faktisk är.

           Hoppas du tillfrisknar från vinterkräket snart.

           Krya!

           IL har lån hos bank på 22 miljoner…

       Var kan man läsa att han är skuldfri? Länk tack.

       Svara

        Det kan man inte. Men kan kan tolka kommentarer och svar från honom själv på hans insta att det är så. Men han och hans kompisar har en annorlunda jargong som man kan inte vara säker om det är ett skämt eller hur det verkligen ligger till.

        Läs tex och kommentarer där han är i Stockholm och håller upp fingrarna i ett victory-tecken. (Bor inte han i Lund igen? Varför var han i Stockholm?)

        Jag efterlyste här för någon dag sedan om det fanns någon som fick hans meme på DM som kunde ge mer ljus i hur det ligger till.

        Svara

         😴

         Svara

          Sov så gott!

          Svara

         Punggreppet är löst?

         Svara

       Isabellas hus är belånat med upp till skorstenen så nej, hon har som sagt inga 30 miljoner som Hampus skulle få tillgång till genom husförsäljning.

       Svara

        Lustigt hur alla tror att Bella antingen skulle ha lagt tassarna på alla 30 mille eller blivit helt utan ett öre.

        Det är ju inget som säger att hon inte fick något alls av pengarna…

        Svara

         Ja och varför tog det så lång tid innan köpet på huset registrerads och då med att max antal lagfarter var tagna på huset? Detta i tider efter turbulensen med Hajen. Hade hon räknat fel redan när hon skrev under köpeavtalet? Räknat med inkomster som inte fanns att tillgå. Eller användes pengarna som ”blev till ett lån” på huset till något annat? 🛁

         Många frågor, få svar som vi kanske aldrig kommer att få.

         Svara

          Du skrev max antal lagfarter men jag antar att du menar att det fanns inteckningar motsvarande 85% av köpeskillingen uttagna.
          Jag tror att köpet av huset gjordes med tanke på Hajens alla pengar. Det var innan hela cirkusen med kidnappare, konkurs och flykt i alla hastighet till Mallorca.
          Tanken måste ha varit att en del av köpeskillingen skulle finansieras med pengar från Hajen. Skulle vara intressant att veta vilka som innehar inteckningar i Bellas hus för närvarande. Jag har svårt att tro att en och samma bank ställt upp med bolån på 22,5 mkr. Det vore nog rekord i Sverige. Så dyra hus brukar köpas helt kontant eller också med max 50% belåning.

          Svara

           Ja det var så jag menade.

           Tänker samma som du.

          Ja någon Uggla är det i mossen…

          Svara

    Lurat och lurat. Folk lånade ut stora pengar till Hajen för att han skulle investera dem. En investering innebär alltid en risk och man har ett eget ansvar att bestämma hur stor risk man vill utsätta sig för. Det finns ALLTID en risk att man kan förlora allt man har investerat.

    Svara

     Man har lagstadgad skyldighet ställa in betalningar när man närmar sig obestånd. Inte fortsätta konsumera andras pengar…

     Svara

      Om man inte ställer in betalningarna blir det fråga om återvinning.
      Pengarna för bilen Hajen köpte till Bella återgick till konkursboet.
      Klockan från Patek Philippe såldes också vill jag minnas.

      Svara

     Har man lånat ut förväntar man väl sig pengarna tillbaka plus ränta oavsett hur det går för H? Skulle H investera pengarna åt dem får de istället ta del av ev vinster och förluster?

     Svara

    Du, testa nästa gång att kritisera någon utan personliga påhopp. Det går faktiskt.

    Svara

   Alltså kraven vi stället på män kontra kvinnor blir så övertydligt när nån på fullaste allvar tycker att hajen kan beskrivas som ”vettig”. Han ex hade aldrig beskrivits som vettig om hon hade gjort samma sak, och det med rätta. Ingen av dem är det minsta vettig.

   Svara

    Helt sinnessjukt. Jag går ännu längre, i jämförelse med honom så är hans ex ett under av moral och etik. Folk är ta mig fan inte kloka.

    Svara

     De gillar hajen enbart för att de ogillar Blondinbella. Samma sak när odd plötsligt blev någon slags hjälte.

     Svara

  Spontant gissar jag på att det är en fiskesajt som söker annan info än va de säger. Antagligen vill de ha kreditkortsuppgifter. Eller så vill de ha underlag till en komplett identitetsstöld av någon som kanske inte är helt benägen att springa till polisen…

  -För vem betalar ”Från 850 Euro” för ett körkort från dem?
  -Den som gör det, ger dem säkert också alla kreditkortsuppgifterna..

  Va?

  Svara

   Va?

   Svara

    Va?

    Svara

   Eehhhh … är jag trög som inte förstår vad du skriver?

   Svara

    Va?

    Svara

    Jag förstår inte heller. Otroligt konstiga kommentarer överlag från den personen.

    Svara

     Jag tror att jag förstår dem och jag tycker att de är mycket underhållande och mest troligt huvudet på spiken allt som oftast. Inte alltid dock. 😉

     Svara

      Jaha?! 🤷‍♀️

      Svara

       Va?!

       Svara

        😊😘

        Svara

         Naaaw gulle

         Svara

     Instämmer. De känns oftast väldigt osammanhängande

     Svara

      Jaha?! 🤷‍♀️

      Svara

       Hamnade fel. ☝🏻

       Svara

     Ääh vad ni vill pajkasta på hen 🙂

     Här får ni hjälp på traven:

     ”Spontant gissar jag på att det är en fiskesajt som söker annan info än va de säger. ”

     = sajten fiskar inte efter kunder utan uppgifter för att kunna scamma bankkonton

     ”Antagligen vill de ha kreditkortsuppgifter”

     = om du går på detta och genomför ett köp innebär det bland annat två saker.
     1: du synliggör dina fullständiga kreditkortsuppgifter.
     2: du har minst 850 euro som går rakt in på ett bluff-konto + ger bluffarna fri tillgång att fortsätta handla genom ditt kort.

     ”Eller så vill de ha underlag till en komplett identitetsstöld av någon”

     = komplett underlag blir det eftersom att man lär behöva lämna samtliga uppgifter som står på ett körkort vid köpet. (dvs allt man behöver för att kunna kapa någons identitet).

     ”någon som inte är helt benägen att springa till polisen”

     = har du från början försökt att köpa ett körkort online bryter du mot lagen. Blir du fortsatt skimmad och bestulen alla dina pengar så lär du behöva erkänna att du försökt göra detta köp. Som ju är ett brott.

     ”-För vem betalar ”Från 850 Euro” för ett körkort från dem? Den som gör det, ger dem säkert också alla kreditkortsuppgifterna..”

     = något osammanhängande men jag tror detta är ett försök till att förstärka kontentan ovan.

     Ibland ser man inte längre än näsan räcker. Men det är okej, jag får utgå från att ni inte vet bättre.

     Svara

  Vad händer den dag man blir stoppad i en trafikkontroll och körkortet kollas upp av polisen? Då åker man dit inte bara för olovlig körning utan för att dessutom köpt sig ett falskt körkort! Inte så bra…..

  Svara

   Ja. Det är väl ingen som påstått att det är smart att köpa ett körkort såhär.

   Svara

  Mest av allt hängde jag upp mig på att de skriver på engelska? Varför gör de det?

  Svara

   Because IT’S SO FUN!!

   Svara

   De skojar väl lite 😝

   Svara

   Samma här🙂

   Svara

   Du tror väl inte att deras målgrupp är svenskar? 😂

   Svara

   De vänder sig till personer med utländsk härkomst.

   Svara

  Kan man köpa om man är svensk bosatt utomlands? Frågar åt en vän 😀

  Svara

   https://www.ttela
   se/nyheter/regionalt/l%C3%A4ttare-ta-k%C3%B6rkort-med-f%C3%A4rsk-kunskap-1.2949265
   Usch en massa stulna foton…ett kom från url ovan.

   Ser fram mot en uppdatering fattar heller inte riktigt vad det egentliga syftet är. Men rimligen så skickar en hel del in info med foton om sig själva och backar ut vid betalningen. Då har sidan en hel del info för identitetsstöld

   Så jäkla konstig sida.. ur någon konstig vinkel är den rimlig, men vilken? Någon har laggt pengar på den och då får man gissa att det inte är av rent filantropiska syften.

   Svara

  Tittade på Isabellas story för första gången med ljud idag, vad är det för flåsljud i alla klipp???

  Svara

   Haha det störde mig så pass mycket att jag slutade kolla på hennes story

   Svara

   Hon kanske är gravid 😜

   Svara

    😴

    Svara

   Var tvungen att titta och visst flåsar hon.
   Hon har ju nämnt att hon har astma så säkert det i kombination med en schysst förkylning.
   Tycker inte hon brukar låta sådant, eller så har jag bara aldrig tänkt på det.

   Svara

   Vad har hon gjort med läpparna? Plutar de inte ovanligt mycket på instastorys?

   Svara

    Ja de blev avsevärt större över helgen 😄😄

    Svara

  Hej H!

  Svara

  Skriv om Josef Loco och Josefin…

  Svara

   Vilka? Är väl inga hon brukar skriva om ens

   Svara

  Jag trodde seriöst att min mamma fick sitt körkort i julklapp. Vääääldigt länge trodde jag det…

  Svara

  Har Dessan blivit mäklare än..?

  Svara

   Nej men hon studerar väl för fullt

   Svara

   Nej just hennes utbildning är väldigt lång. Tror den kommer ta ca 11 år att utföra.

   Svara

    Minst 😂

    Svara

  Jag vill höra mer av H

  Svara

   Och om H

   Svara

  Dessie har kommenterat ett hjärta på Isabellas senaste Instagram-bild.

  Svara

   Click-bait..

   Svara

   Tror de bara driver

   Svara

   Det förstår jag inte däremot. Skriver skämtsamt/gulligt med Hampus samtidigt som hon visar omtanke till Isabella. När den sistnämnda hängde ut honom för hela Sverige (stod väl nästan överallt i media). Hmm

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.