Sanningen verkar inte ha nått Norge än?

Tydligen har inte sanningen om Isabellas lögner gällande sin statistik nått Norge än då företaget bakom hennes Meet n Greet fortsätter upprepa hennes falska siffror om 1.5 miljoner bloggläsare.
Det börjar ju bli smått pinsamt att hon med ena handen raderat lögnen på Instagram samtidigt som hon fortsätter mata den till företag och media med den andra.

Företaget bakom den här inbjudan är Ilums Bolighus som uppenbart inte vet att de sprider rena lögner via sia utskick.

Tack för tips!

272 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Säger som Bellis: ATTENTION NORWAY!

      Oj, så där ser hon inte ens ut :s

      (Nej, jag kritiserar inte hennes utseende utan den tydligt photoshoppade bilden)

        Bilden är så photoshoppad så att den nästan ser animerad ut. Lite som klonen skulle sett ut om den varit lite mer lyckad. ??

          Tänkte också att det såg ut som en klon, påminner om ICAs bebis lite i utförandet liksom.

          Vid första anblicken så trodde jag faktiskt att det var klonen

        Jag tyckte också att den lika gärna skulle kunnat vara en bild på en klon!

      Ingen behöver vara orolig här nu. Camilla kommer direkt att ringa till Norge och berätta allt hon tror sig veta om Isabella.

    https://imarknaden.se/

    Hajen har skrivit en mycket annorlunda men tänkvärd text på sin blogg. Kan även tipsa Camilla att läsa den…

      Jag tänker direkt på de människor som här i kommentarsfältet sitter och spyr ut galla över människor de avskyr.

        ”spyr ut galla över människor de avskyr”
        Du menar kanske kommenterar ifrågasättande därför att det är ämnen och personer som är intressanta och berör?
        Man måste kunna ha en öppen diskussion i ett samhälle utan att populister försöker kväva debatten för sina egna syften.

          Ja, men du måste väl kunna medge att i detta kommentarsfältet finns både och.

          Man måste kunna ifrågasätta saker, men alla ifrågasättanden är inte något som behöver vara en öppen diskussion i ett samhälle. Jag är övertygad om att en hel del här bara är bittra kommentarer som syftar till att trycka till någon annan.

            Stackars Illums, det är ju en mycket trevlig dansk kedja. Hur har IL lyckats nästla sig in där?

              Men lägg ner..

            Det som utspelar sig i det offentliga rummet måste också få ifrågasättas i det forumet.
            Problemet är snarare att personer som inte tillför något värde i samhällsdebatten har tryckt in sig själva i det offentliga rummet. Alla möjliga influencers med uppblåsta egon har hittat en plattform för eget självförverkligande navelskåderi och kommersiellt drivna journalister parafraserar deras repetitiva budskap i det oändliga.
            Vill man inte bli ifrågasatt ska man hålla dig borta från det offentliga rummet. Men det förstås, då faller ju hela den influensiska affärsmodeller.

              Jo, men frågan är väl vad som ska ifrågasättas? Hela deras liv, alla deras livsval osv? O hur ifrågasätter man. Exempelvis hånande och elaka kommentarer om att Bella är en dålig förälder, att Bella har opererat sig, att Bella ligger med Eric för att få ta del av hans pengar osv, är det rimliga ”ifrågasättanden” som känns vettiga att diskutera offentligt eller hade vi kunnat klara oss utan det?

                Det är helt idiotiskt av Camilla att alltid låta de kommentarerna stå kvar. Bara när de handlar om BB givetvis. Fattar inte Camilla vad det ger för bild av henne själv?! Mängden inlägg om BB och dess innehåll gör inte den bilden vackrare.

                Jag håller med dig helt att det är galet med alla personangrepp och härskartekniker. Det är inte att ifrågasätta. Det är något helt annat. Min kommentar handlar om något annat, om hur det offentliga rummet blivit tillgängligt för många fler. Det tycker jag är bra. Det får konsekvenser, och det är de konsekvenser vi ser. Sakkunniga, samhällsdebattörer, politiker blir inte alls i samma utsträckning utsatta för rena personangrepp även om tonen blivit hårdare jmf med för 10 år sen.
                Influencers mål är att provocera fram reaktioner. Jag förstår deras strategi det är klassisk marknadskommunikation. Men det får också konsekvenser dvs att människor som inte kan skilja mellan sak och person har fått samma räckvidd som influencern själv har. Personangrepp är vidrigt och inget rättfärdigar detta beteende. Dessutom är det kontraproduktivt för det dödar all relevant kritik i sakfrågan.

                  Intressanta tankar Syster Yster. Håller med dig ja. Men ändå. Hajens text kändes och jag uppskattade den. Jag håller mig helst borta från att kommentera när det blir som värst även om diskussionen intresserar mig som med IL. Även om jag nog också varit skyldig till att bidra med hötskhet. För även om man är en snöflinga, om man befinner sig i en svärm blir man en del av svärmen då eller förblir man en snöflinga? Avskyr verkligen när diskussioner dras ner av folk som spyr galla och gör den ogiltig.

                    ”För även om man är en snöflinga, om man befinner sig i en svärm blir man en del av svärmen då eller förblir man en snöflinga?”

                    Precis så!

                    Sedan är är det en fråga hur man bäst tacklar det. Jag har försökt att göra olika. Ibland hålla mig undan, tyst, för att inte bidra, till att ibland mana till eftertanke, till att ibland försöka visa på att det finna många olika vägar som kan vara den rätta inte den som sabbats ses eller den som tilltalar en mest.

                    Sedan så har jag kanske också (eller mest troligt, säkert) gjort fel ibland, men som någon som fint skrev till mig: du försöker i alla fall. Och det uppskattade jag att det märktes av iaf en person och hoppas även av alla iblandade.

                    Men vi borde alla tänka oftare och djupare på vad vi tar med oss till bordet och hur vi väljer att lägga upp det.

                      …visa på att det finns många olika vägar som kan vara den rätta inte bara den som snabbats ses…*

                      Håller helt med, TRH!

          Inte samma anonym som ovan men vissa kommenterar som du skriver ifrågasättande kommentarer, men om du inte ser de kommentarer där folk faktiskt sitter och spyr ut galla över människor de avskyr så kan du inte läsa detta kommentarsfält dagligen.

          Tycker detta var bra skrivet av H och jag är inte nån H fantast:

          I och med sociala medier har egot fått en ny gyllene epok, där det obehindrat kan sprida sig i en global omfattning från en mörk själ rakt in i sinnet hos någon annan. Denna person kan vara en annan trasig själ som säkert gärna hjälper till att sprida mörkret, ilskan och hatet vidare. Men det kan också vara en högstadieelev som tagit sina första stapplande steg in i det som är sociala medier, entusiastisk för möjligheterna till uppskattning och validering från sin omgivning men också sårbar och exponerad för löje och nedvärderande kommentarer.

            Anonym 09:33:

            Du och jag har kopierat samma del av texten, nästan samtidigt som du. Se längre ned. Jag tyckte att hela texten var bra, men försökte välja den del av den som jag tyckte var sammanfattande. Detta var det jag skrev:

            Anonym 09:46 om Hampus (Hajen ?) / 09:54
            Tillägg:

            En del av texten som Hampus (Hajen ?) skrev:

            ”I och med sociala medier har egot fått en ny gyllene epok, där det obehindrat kan sprida sig i en global omfattning från en mörk själ rakt in i sinnet hos någon annan. Denna person kan vara en annan trasig själ som säkert gärna hjälper till att sprida mörkret, ilskan och hatet vidare. Men det kan också vara en högstadieelev som tagit sina första stapplande steg in i det som är sociala medier, entusiastisk för möjligheterna till uppskattning och validering från sin omgivning men också sårbar och exponerad för löje och nedvärderande kommentarer. ”

              Hampus/ Hajen ? skriver även:

              ”Jag hoppas kunna uppmärksamma folk på att det går att tacka nej till sitt eget ego. Det går att känna något som är negativt och hålla käften om det. Det går att släppa taget. Det går att förlåta, både sig själv och andra. Det går dessutom att tydligt markera och säga att man inte är intresserad av att ta del av andra personens ego när du märker att det är på gång. Det är inte att vara ointresserad eller att vara en dålig vän – tvärt om kommer ni båda komma undan med själarna oskadda.”

                Också läst hans senaste tweets. Tror han skrev att han skriver på en bok men inte helt säker. Men han fick frågan på Instagram och svarade ”kommer”. Så vem vet?
                Men en hel del intressant om Bellas hus också.

                Jag är helt neutral till alla personer kring detta, men själva textens innehåll var bra.

      Nej tack. Ger inte honom klick.

      Den är bitvis obegriplig. Måste vara han som rattar griplövkontot, det kan inte finnas två personer med bellakoppling som uttrycker sig så snårigt.

        Kände tvärtom, att det inte borde vara han utifrån den texten.

          Tror inte man kan dra några slutsatser alls. Förutom att han verkar uttrycka ånger i det här inlägget.

            Hmm sant. Kanske ånger för att vara ansvarig för griplov kontot? Kanske lägga ner nu i så fall.

              Tvivlar på att han först skulle skriva blogginlägget och sedan, efter det, publicera tre nya inlägg på Gripkontot.

              Inlägget är fullt av undertexter som ska skicka budskap till en eller ett par personer. Förmodligen Bella och den/de som ligger bakom Gripkontot.

                Och till denna blogg och dess kommentarsfält.

                  Mmm…den här bloggen kanske fick sig en liten släng av sleven, men tror ändå det riktar sig mer till någon annan.

                  Gripkontot skriver ofta om pojken och ”den lilla guppien” och antyder saker kring affärer och finansiering av huset. Och påstådda förhandlingar.

                  Dessutom hävdar Gripen i ett av sina inlägg på insta att han blivit blockad av både pojken och B. Vilka jag tycker talar sitt tydliga språk, nämligen att hajpojken fått nog och använt sig av en annan kanal (=bloggen) för att föra fram budskapet till berörda parter. Någon som han vet läser bloggen.

                    Vem är pojken? Förstår du det? Vem skriver texten på kontot Griploov? Är det Bellas ex?

                      Han heter ju Isak, enligt honom själv.

        Ännu en gång, det är inte H, hur svårt ska det vara att fatta?

          Fattar inte heller varför folk fortsätter att påstå det?!
          Så uppenbart att det inte är det.

          Jag gissade också på att det var H som hade kontot, pga jargongen och typen av memes.

          Anonym 10.03
          Jag håller med dig.
          Grip-kontot skrivs av 1-2 drivna skribenter. No names då jag ännu inte är helt 100 på exakt vilka.
          Han/de vet mycket via en tidigare närstående/”kanske”? anställda hos BB.
          Solklart, det är inte Hajen.

            Kanske tidigare anställda på Nordic Tech House…

              Oj vad många som skulle kunna vara så irriterade att de driver kontot, när man tänker efter ? de ni nämner, H och anställda vid nth. Bröderna S skulle också kunna tänkas vara irriterade efter att det inte blev någon såpa med IL (oavsett om det var produktionsbolaget eller il som drog sig ur projektet, framställde il det som att det var hon som drog sig ur).

                Jag måste dock förtydliga att jag inte tycker om klanen S och att jag tycker att instakontot går för långt, oavsett vem som driver det. Är inte anhängare av logiken två fel gör ett rätt. Undrar även, som många andra, om denna kris är ett sätt att skapa content eller om det är verkligheten som knackar på. Jag tänker att il nog har varit lite slarvig när det gäller gränsen mellan privatekonomi och företagens ekonomi. Det kanske inte staten riktigt gillar.

            Vem är C?

              Ok. Håller inte med om att språket stämmer, alls.

            Är det inte Hampus/Hajen borde han få kännedom om detta.
            Tycker det luktar förtal fr IL sida

            Okej tack för infon. Fan va dum jag känner mig nu. Trodde detta var Hajen.

              Klart som korvspad att det är hajen, han skrev blogginlägget för att vilseleda läsare. Han skriver även på Flashback bland annat med nick name ”qutm”.

        Hampus har i mitt tycke, märkliga formuleringar.

      Han skriver så för NU blir han utsatt för hånerier på grxxxlovs konto. Kom ihåg hur fint han byggde upp Bellas story om kidnappning. ”Skapa en känsla, måla upp en fin bild…” exakt det han försöker göra i det här inlägget. Låtsas vara ödmjuk och NU förstår han…

      Fin text. Jag vill tro att det där är en ursäkt till isabella. Bra isf Hajen.

        Undrar om Isabella någonsin kommer göra detsamma till hajen…

          Tycker faktiskt inte hon har så mkt att be om ursäkt för. Aldrig varit med på den här grejen att ”hon hängde ut honom.” Sjukt tråkigt för honom det blev som det blev men anser han får ta på sig den själv. Han var för ung och för omogen för att kunna hantera de summorna tror jag.

            Är du allvarlig? Spola tillbaka bandet en smula och titta på vad fan hon gick ut med offentligt. Allt för att rädda sig själv. Hänsynslöst.

              Jag tycker hennes agerande var fullt rimligt under de omständigheterna. Hon har ju inte bara ansvar för sig själv utan två små barn. Hade inte gjort annorlunda (om jag var exponerad rik bloggare vill säga). Betänk också att hon måste blivit livrädd och förmodligen inte litade på ett ord han sa i det läget.

              Fast nej. Hon är tvåbarnsmamma med ansvar för familj och anställda. Han riskerade henne, inte tvärtom. Vad skulle hon gjort om barnen inte kom hem från förskolan en dag och ”Dragan” ringt. Man kan inte skydda sin snubbe om han gör så där.

                Det fanns inte något sådant hot.

                  Och hur ska du veta det i det läget? Det kan ta flera veckor/ månader att gå igenom fordringar för 35 miljonrt för att ta reda på vem som äger dem. Klart du tar det säkra före det osäkra till du vet. Föreställ dig samtalet till Odd om nåt hänt och Bellas prio 1 varit Hajens ”rykte.” Klart hon gjorde rätt med den information som fanns då. Jag tror de flesta inte förstår att inte ens Hajen kan ha vetat exakt vem som ägde hans fordringar när krisen bröt ut (fordringar säljs vidare varje dag).

                    Drt första hon gjorde var att ringa Expressen och publicera en massa inlägg för att mjölka pengar på det. Visst, hon bryr sig om sina barn men hon såg en möjlighet till att tjäna pengar på en story och samtidigt anklaga någon för väldigt hemska brott.

                      Nej det tror jag inte. Jag tror hon tog offentlig och kraftig distans från pojkvännen som en säkerhetsåtgärd för henne själv, sin familj och sina företag/anställda. Hade han redan tagit ansvar och gått i KK hade hon med största sannolikhet agerat annorlunda.

                  Skilj på risk och hot. Givetvis fanns en risk.

                Belle lever i en fantasi värld , hennes flera diagnoser ( hon själv nämt ) gör det nog svårt att finnas i nuet och i verkligheten . För en stund var hon skådespelare med maffian efter sig , hot och livvakt som passade varje steg hon tog ???? i hennes ” lilla ” bubbla så har garanterat allt detta hänt ? Medans folk runt omkring hennes funderade på om det brunnit helt i skallen på henne ? men de anställda och vännerna har insett för länge sedan att det är bara att leka” med tills hon får för sig något annat ? Hon vaknar upp som Drottning , och så börjar filmen rulla igen …??

                  Ja det känns faktiskt som att IL har svårt att skilja mellan fantasi och verklighet alla gånger ?

              Halleluja??

          Hon borde inte be om ursäkt till honom. Oförståeligt att hon kritiseras för en situation han skapat och hon tvingades hantera så gott hon nu kunde. Önskar Hajen allt gott dock. Hade aldrig velat vara i hans situation. Måste ha varit fruktansvärt stressande. Underbart om han mår bättre idag.

            Hahaha. Så gott hon kunde? Isåfall borde hon väl skrivit ett enkelt inlägg om att Hajen inte var den man hon trodde, att de inte är tillsammans längre och att hon inte kommer skriva mer om det. Inte fucking ljuga ihop en historia om att de har maffian efter sig och sen ’gå under jorden’ dvs åka på semester till Spanien. ?????

              Jag tror en del av er är lite unga och naiva. Hon är en offentlig perso. Dessutom med en ganska speciell framtoning eller hon har skapat en affärside som delvis går ut på att framstå som någon som både har och spenderar extremt med pengar. 35 miljoner till okända fordringsägare är ett större problem än vad en del av er verkar inse. Jag ger iaf hennes agerande där och då godkänt. Hon har iaf prioriterat rätt.

                Till och med min femåriga dotter vet att det är fel att ljuga och att två fel inte gör ett rätt. Kanske både du och Isabella kan lära er ett och annat av henne? Något saknas ju uppenbarligen både hos en ljugpotta som ljuger sig in och ut ur alla möjliga situationer, samt alla som tycker att det beteendet är helt okej ’för haaan bööörjade juuu!’. ?‍♀️

                  Vad pratar du om?

                  Man ska inte ge igen med samma morot!

            Fast hon var ju medveten o även ”skickade ” klienter till honom ..?

              Hon var medveten om att verksamheten vara olaglig. Slut

                Hur vet du det? Alltså vet, inte tror/antar/gissar/tolkar..

            Denna Blondinbella får gott be ursäkta alla som råkat hennes hänsynslös väg.
            Någon måtta få det vara var hon ställer till andra?

      Jag tolkar det som att han säger att han inte ligger bakom Gripl**v-kontot.

      Titeln syftar ju på att hämnas. Han anser sig varit delaktig i att skapa ett klimat där det är okej att göra memes och narr av andra, men menar att den som ligger bakom sådant kan vara den som kommer att må sämst i slutändan. Och att den som ligger bakom kontot också har en massa otalt med B men borde släppa och gå vidare.

      Inlägget riktar sig antingen till B (”det är inte jag”) eller till den som har kontot (”lägg ner nu”)

        Ja vi vet att det inte är Hajen.

          De flesta tror fortfarande att han ligger bakom kontot!

            Ja, alla fiskmåsar.

      Lajvar han Freud eller? Finns inte mycket nydanande i den där texten, illa författad är den också. Förstår inte syftet med att använda högtravande ord likt ”validering” (skriv ”bekräftelse”?) när det inte är befogat, känns bara som att man försöker låta bildad.

        Sluta upp med att låtsas vara bildade.
        Mvh
        Bildad och krenkt.

        Fast han är ju bildad och validering är väl ett rätt vanligt förekommande ord inom finans?

          Nu är det inte en text om finanser dock. Min poäng är att man lätt krånglar till det helt i onödan och gör texten svårtillgänglig.

            Ja och vill man ”lura” folk att tro att man har rätt så kan man alltid kasta in ett par fina ord som i alla fall får det att låta som att man har det.

        Hej Coolcat54366!

        Har du den texten på din clip board, för det är precis samma som du skrev till Hajen.

        Han hittade också en fin liten text från dig inne på P*rn hub .

        ”Inte några vidare roliga bröst på den där tjejen.Den där kirurgen borde hon få tillbaka pengarna från tänk att gå runt sådär. Och så har hon säkert haft sex med hundratals män. Usch…..”

        Med det glashus du sitter i och med dina värderingar från 1800-talet, så ska du hålla dig långt bort från internet. Lägg ner locket och sätt dig på fingrarna.

        Usch!

          Hoppsan!

          Kan väl vara vem som helst som skrivit den kommentaren…

      Anonym 09:02

      Jag läste hela texten H skrev. Innehållet i den är mycket bra.

        Tillägg:

        En del av texten som Hampus (Hajen ?) skrev:

        ”I och med sociala medier har egot fått en ny gyllene epok, där det obehindrat kan sprida sig i en global omfattning från en mörk själ rakt in i sinnet hos någon annan. Denna person kan vara en annan trasig själ som säkert gärna hjälper till att sprida mörkret, ilskan och hatet vidare. Men det kan också vara en högstadieelev som tagit sina första stapplande steg in i det som är sociala medier, entusiastisk för möjligheterna till uppskattning och validering från sin omgivning men också sårbar och exponerad för löje och nedvärderande kommentarer. ”

      Helt osammanhängande och luddig rant.
      Lämnar öppet för alla möjliga tolkningar.
      En del kommer läsa in ett meddelande till IL.
      Andra kommer spekulera i om han är Griplööv.
      Jag ser det som att han känner sig stukad av senaste årets löst prat, hån och skvaller om hans person.
      Det kanske kulminerar nu när folk återigen spekulerar i om han är inblandad i hennes dubiösa husaffär.
      Ja du Hampe, världen är en grym plats. Människor njuter av att riva ner sina idoler och älsklingar.
      Så har det alltid varit, det är den mänskliga naturen.

      [Borttagen kommentar]

        Jag hoppas på det med, en rimlig förklaring till frånvaro. Det är dock mer troligt att tystnaden är en strategi. Såg precis ett nytt inlägg på IG. Vad menas med ”…the end”? Kan det vara Hej då bloggen. Hmm

          Såg också. Hon ser så annorlunda ut…sårbar på ngt set. Fick dåliga vibbar.

          Men vad är detta för trams?! Jag är nog för gammal och vuxen för sånt här. Lägga ut en fjantig 5-sekunders-film från en trottoar på Stureplan där man sätter på sig solglasögon och skriva ”Nervous about the end”. Vad är detta?? En fjortonåring som vill skapa dramatik! Nu är det faktiskt bara rent trams och ingenting annat. Var jag hennes mamma skulle jag säga till på skarpen. Vill du kommunicera något till dina följare, så gör det – med eftertanke, vilket alltid är lämpligt. Men det här?! Lägg ner!

            Hon är patetisk!

        Ring polisen vet jag!??

      Jag tyckte att hela texten var bra.

      Tycker att texten mest var dravel. Vad är det karln egentligen vill säga?

    Är det ett av Nordens största skönhetsmärken?

      Nej. Har aldrig varit och kommer aldrig att bli.
      Se nedan.

        Tänkte väl det. Pinsamt, måste vara så jäkla jobbigt att hålla på att ljuga och alltid vara rädd för att avslöjas och se dum ut.

    Norge är ju alltid lite efter, det får vi ha överseende med. Dom kommer ikapp snart söta bror ?

      Haha, har bott så länge i Norge nu att jag faktiskt kan säga att Sverige ligger efter i väldigt mycket och att den svenska attityden bygger på ren och skär avundsjuka? Det är garanterat inte många hör som varken vet eller bryr sig om Bella. Finns alltid en liten svans av unga tjejer som får halleluja känslor av sina idoler, så även här men som sagt så är de lika hjärndöda som i de i Sverige?

        Haha, ligger före skulle det stå?

        Bor också i Norge – ca ALLT är så mycket bättre här. Vad som är ’före’ eller ’efter’ går ju att diskutera, om man slipper massa skit genom att vara ’efter’ så ja tack!
        I Norge är allt mer tidlöst och mindre trendängsligt, vilket nog kan upplevas som ’efter’ av någon – själv älskar jag det!

          Är allt bättre? Även de höga levandskostnaderna och antalet männskor som lever i missbruk och/eller är hemlösa?

            Vet inte precis vart du vill med din kommentar, men:
            Hittade siffror för hemlöshet för 2017:
            Sverige: drygt 33000
            Norge: 3909
            Så ja, vill nog säga att det är ’bättre’ – jag sa aldrig att allt var fullständigt problemlöst.

            Svårt att hålla statistik på missbrukare, men siffror jag hittar på narkotikamissbruk:
            Sverige: 55000
            Norge: 30000

            Consumer Price Index – levnadskostnad relativ inkomst, dvs hur mycket av din lön som går till mat, hyra etc:
            Sverige: 335.95
            Norge: 111.10

            Alltså är det tre gånger dyrare att leva i Sverige än i Norge = bättre!

              Men måste även beakta att Norge har 5 miljoner invånare till skillnad mot Sverige som har dubbelt så många.

                Ja, det är väl så självklart att man inte behöver skriva ut det?

                Men om du behöver hjälp att räkna så är 33000 närmare 10 gånger så många som 3900, än dubbelt så många !

                Och jag får fortfarande mycket mer i Norge med min norska lön än vad du får i Sverige med din svenska – ser inte riktigt hur invånarantalet är relevant där. Däremot är arbetsdagen kortare i Norge och lunchen räknas som arbetstid…

                Ingångslönen i mitt yrke är minst 150% högre i Norge än i Sverige (lågt räknat) och löneutvecklingen är (mycket!) bättre i Norge. Då spelar inte det så stor roll om matpriserna här (enligt SSB) ligger på ca 110% jämfört med Sverige – jag har fortfarande mer kvar!

              Det där sista vet jag inte om jag kan tro på ? jag bor i Norge.. Betalar över 1000 kr bara i El, maten kostar en förmögenhet, personligen känns det som man har bättre levnadsstandard i Sverige än i Norge, för att inte tala om alla avgiftsbommar precis överallt, lägre barnbidrag, kortare föräldraledighet, ingen mat i varken förskola eller skola. Barnen måste ha med sig matsäck varenda dag. Men jag kanske har fel, men så upplever jag det iaf, men jag älskar Norge endå, och kommer nog bo kvar här resten av mitt liv.

                Du kan välja att tro på det eller inte, och självklart finns det individuella skillnader – men, det är fortfarande statistiska fakta. Consumer Price Index är liksom inte hittepå:
                https://www.investopedia.com/terms/c/consumerpriceindex.asp
                https://tradingeconomics.com/country-list/consumer-price-index-cpi

    pinsamt.

    Den stora frågan är vart hon tagit vägen, har hon tagit några dagars ledighet från sin så kallade kris eller är det mer allvarliga orsaker bakom radiotystnaden?

      Kanske respekterar Bella talesättet att om du klampat i klaveret så ska du stå still och inte hoppa runt för då blir det ett jäkla liv.
      (Regel inom krishantering som jag hört från en PR-guru).

        Första regeln inom krishantering är att vara ärlig och äga vad du gjort samt se till att det inte händer igen.

          Det där gäller bara om man vill komma till himmelen 🙂

            Nej det gäller inom krishantering

              *bra krishantering

      Många pusselbitar i det här knepiga pusslet.
      Bellas hus går ut till försäljning och Hajponken gör segertecken på sitt instakonto.
      Huset och Bella försvinner från nätet ungefär samtidigt.
      Någon dag senare försöker Hajis rentvå sig från misstankar och/eller tar avstånd från Gripkontot.

      Alltså, jag får inte ihop det!! ?

        Hon kanske lagt in sig på behandling, att må bättre efteråt??

      Hon lade ut bilder från hotellet på Mallis när de för ett år sedan ”flydde landet”. Hon kan alltid lägga ut bilder på barnens teckningar och pumpalyktor. Eller böcker de läser, novemberlovet heter numera läslov.

      Hon väntar nervörst på – slutet- finns på Insta??

    Inte bara antalet bloggläsare är felaktigt.
    Det står att Löwengrip blivit ett av Nordens största ”skönhetsvarumärken”.
    Helt snurrig uppgift. Löwengrip omsätter 2019 i bästa fall 45 mkr. En marginell siffra i en bransch som omsätter miljarder.
    Det är och har varit ett litet märke som inte heller själv utvecklat något utan helt enkelt satt etiketter på standardprodukter från Svenska Parfymfabriken.

      Hon rättade bara Instagram. På bloggens portal och Linkedin står 1,5 miljoner kvar. Det är uppenbart inte så noga i hennes värld. Det är väl så här hon och Charlotte presenterade henne för Illum dagen de var i Danmark. Isabella har själv sagt att de den dagen fick två viktiga stora kunder.

        Var det inte rakmaskinen och hörlurarna?

      Emma S. Estelle & Thild. Lumene.

      Begriper du inte vad som menas med bloggläsare?
      Du nämner ”över en miljon trehundratusen blogbesök vissa veckor” och tycker att detta är bevis för att Bella har 1,5 miljon bloggläsare!
      Dessutom får inte bloggen fler läsare av att man lägger ihop följare och besökare på olika kanaler. Och i Bellas fall är det nu för tiden bara Instagram eftersom hon inte uppdaterar annat än där utöver bloggen.

    Dessa fakta är ”soft music” och dimridå. Vad som egentligen pågår vet kanske CamCam, men det är hårda fakta som gäller för IL och man behöver bara läsa Instas griploov för att snusa upp vad som ligger i luften.

    Hörni är det ingen annan som vill testa teorin att det där förvärvet IL pratade om för några veckor sen var det faktum att hon skulle köpa in sig på Ving tillsammans med Petter Stordalen?

      Nä med vilka pengar då? Dom spelar i en helt annan liga.

      Av alle ting folk har spekulert i, er dette noe av det mest søkte 😀 Dette er snakk om oppkjøp i milliard-klassen, selvfølgelig har ikke hun mulighet til å delta i noe sånt.

        Precis! Akkurat!
        Bisarrt att folk ens spekulerar i något sådant.

      Nejnejnej, PS vill inte ha med henne att göra och hon har inte ens några pengar. Det här är absurt att ens spekulera i.

        Bella kanske kan få jobb som flygvärdinna och försöka pracka på resenärerna sina produkter? ?

      Dumheter. Det enda Bella kan erbjuda Ving är att ta jobb på Lollo &Bernies barnklubb på ett hotell någonstans.
      Bella har visat goda egenskaper när det gäller att leka och underhålla barn.

      Haha; hun fikk jo ikke engang komme på Halloween-festen til Stordalen! ?
      Så absolutt nei, han kommer ikke til å samarbeide med Blondinbella om noe som helst ?

        Hon kunde ju klätt ut sig till Margaux och smitit in…

      Han ville bara ha en sak av henne. Och det var inte pengar.

        Kladd och klet?

          10:02 ?

          ? ?

      Stordalen sa i morse i TV4 att det är viktigt att behålla pengarna kvar i bolagen. Han kritiserade TC för att tagit ut vinsterna ur Ving. Något för IL och Pingis att lära av?

        Så talar en äkta affärsman.

        Klart att man tog ut vinsterna ur Ving eftersom det var en av få verksamheter i Thomas Cook som var lönsamma.

        Precis! Något för Bella och PingPong att lära sig av, OM de vill vara seriösa förstås!
        Nej, de enda intresset de haft är att bli rika och speciellt Bella sola sig i glansen.

        Minns ni deras ”spontana” sång- och dansnummer med medtvingad personal, som såg ut som om de ville sjunka genom golvet! ?
        För den som glömt, titta på Pingis insta i arkivet. ?

      Knappast. jag kan tänka mig att det handlade om att köpa Pingis andel av Beauty

        För 1 kr ?

      Men herre gud, om Stordalen är USA är Isabella Trollhättan typ. Det finns inte kartan att hon har ens en procent att stötta ett sådant förvärv. jag tror hennes stora förvärv handlar om att Pingis vill sälja Löwengrip. antingen till henne eller till en extern partner.

    Har en känsla av att det är en viss Herr Selin som köpt Bellas villa. Att allt detta ”kaos” bara är en snyfthistoria för att vinna tillbaka lite förtroende.

      Hon har ju uppenbarligen själv satt sig i sin ekonomiska kris, men nu börjar jag faktiskt tycka lite synd om henne om Erik detaljstyr henne. Det har ju inte direkt gått bra sedan han kom in i bilden. Hon ska nog gå tillbaka och lita på sig själv även om det gäller att tagga ner några hack.

        Hon behöver väl pengar.

        Tror du på allvar att Erik satt Isabella på pottan? Själv tveksam till detta.

          Nej men jag tror att han kommer med en del goda råd.

      Jag har förstått att villan inte kan säljas för närvarande.

        Nej så är det nog.

        Inte kan? Vad hindrar?

          [Borttagen kommentar]

        Kanske såld privat. Till snäll farbror.

          Fastighetsmogulen kan säkert splitta villan i tre-fyra tvårummare att hyra ut för nätt summa styck…

        Kan det vara någon myndighet som har stoppat försäljningen.

          Hade varit offentlig handling isf. Så den teorin kan man nog avfärda.

            De har väl handläggningstider osv… Även om det är offentliga uppgifter måste ju någon också aktivt begära ut dem.

            Dock börjar jag fundera på om ”husförsäljningen” bara var en pr-grej… varifrån pengarna till huset kom vet jag dock ej.

    Camcam kommer du skriva om Graafs serie ?

      Skona oss!

      Det har skrivits om den i ett tidigare blogginlägg.
      Inte så sevärt tydligen. Föga förvånande.

        Vilket?

      [Borttagen kommentar]

        Till skillnad från…Bella? Kissie? Jocke o jonna?…

      Inte mycket att skriva om. Fejkat ,påklistrat….

      Ser den nu. Och den är så dålig. Otroligt vad botoxade de är.

      Hoppas INTE Graaf är typ ointressanta??

    Usch så många människor som förlorar pengar och anseende tack vare IL
    Synd att den gallan hon spyr ut drabbar så många.

    Om hon inte är Skandinaviens största bloggare, vem är det då?

    Intressant att få veta då jag knappt läser bloggar längre.

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

      Kenza eller Bianca skulle jag gissa på.

        Bianca bloggar väl inte nå mer?

        Kissi!

      Störst blogg har väl ändå Camcam?

      I Sverige är denna bloggen dvs Bloggbevakning utan tvekan störst (enligt bloggportalen.) I övriga norden har jag ingen koll. Någon som kan fylla i?
      Har nollkoll på Danmark, Norge och Finland. Såväl som Island.

      Kenza har oftast varit större än IL i Sverige.

      09:24 och alla har tydligen belagts med munkavle.

    OT och en smula förvirrad, ”Kissie” skriver om ett sammarbete med Stronger.
    Enligt deras kundtjänst finns inget sånt sammarbete.

      Vad är ett sam-marbete? Marbete? Där marorna betar?

        Kram

          Kramm?

            Är det itne ltie tdigt att bjröa dirkca?

            Men skämt åsido, hoppas det känns bättre nu. Tar min dyslexi och sprider lite mer lycka över internet.

            Inget säger god morgon som lite hedligt häcklande.
            Kram

              Häcklande? Är du S, Elin??

              Lykca til!

        Kämpa! Kan inte vara lätt att ta sig genom livet..

          Kämmpa, annonymm!

    Hennes förhållningssätt till flyg och flygskam verkar komma från Stordalen

      Äh fanns ju långt innan dess. Hör ju mer ihop med hennes ego

    Är det helt orimligt att misstänka att de fått siffrorna innan krisen blev offentlig och siffror raderades?

      Siffrorna var felaktiga från början. En miljon bloggläsare som sen blev 1,5 miljon bloggläsare var fel hela tiden.

        Jo jo, det vet jag. Tänkte mer på texten om att radera siffror och samtidigt skicka ut samma siffror till företag. Att de inte alls stämmer är ju ingenting nytt.

    [Borttagen kommentar]

    Det står fortfarande här: https://www.isabellalowengrip.se/about/

    Kanske IL förtjänar skit men blir ändå lite sorgsen över att så många är så skadeglada.
    Förstår att det är svårt att veta vad man har IL och att man inte vill bli lurad osv.
    Men om hon nu befinner sig i en jobbig situation så är det väl bara sorgligt allting.
    Tänker på hennes barn och om man själv hade suttit i en sådan situation. Vilken ångest och skam..fy!
    Jag önskar henne allt gott och hoppas hon finner en livsstil som ger henne frid och annan mening än pengar och makt.
    Att som tonåring lockas in i denna influencer-värld och sen försöka leva upp till bilden av en förebild och framgångssaga är nog inte helt lätt. Vi är mer eller mindre produkter av vår miljö och omständigheter och finns ingen anledning att döma för hårt.
    Alla har vi våra ok och skulder att bära. Dessutom så är vi alla delaktiga som konsumenter och bidrar till att dessa influencers kan existera.
    Vi borde befria alla influencers från deras girighet och självupptagenhet genom att sluta vara medberoende… sluta sponsra deras livsstil genom att helt enkelt avfölja dem.

      Känner du samma empati för alla som ljuger och manipulerar sin omgivning och affärspartners i sin giriga iver att tjäna pengar på dem?

      Men krisen består i att hon har åkt privatjet, hyr hus på rivieran, hyrt lgh i NY som kostar skjortan, saknat verklighetsförankring gällande sin USA-lansering, ljugit en massa… Det är ingen som är utförsäkrad, nekad soc, blivit arbetslös, fått en diagnos…

    Camilla jag trodde du skulle lägga upp ett inlägg om det hör viktiga, äntligen får du lite mer credd för det du hävdat i åratal nu:

    Emanuel Karlsten:

    ”Isabella Löwengrip har länge påstått sig ha över 1,5 miljoner besökare på sin blogg.
    I själva verket är det långt under halva den siffran som klickar sig in.
    I Mediepodden får vi denna vecka det bekräftat av Bonnier, som äger det nätverket hon ligger på.
    Ett Bonnier som vägrat kommentera siffrorna i över ett år.

    Lyssna på Mediepodden för en oberoende granskning av en ny Medievärld.”

    http://mediepodden.libsyn.com/avsnitt-98-isabella-lwengrips-fejkade-bloggstatistik-avsljad-rapporten-som-visar-avgrunden-fr-lokaltidningar?fbclid=IwAR0me6GsP6qkCM-vMDf9BB52KNwbQqq6QV_C630Y83SqKBfU10Zu7twRgWQ

      intressant att bonnier kommenterar nu.

      Fantastiskt!

      Bra och nödvändigt!
      Ju tidigare den aknen spricker upp desto mindre kräm sprutar omkring, för visst är det ett äckligt uppblåst.

      Ett annat intressant noterande är att antalet läsare sjunker i generell mening. Kanske dags att skriva om Flashbacks kris med minskade antal läsare och hur med Jan Axelsson i spetsen försöker skylla detta på någon ”hat-sajt”, vilken dock inte ligger på 10% av Flashbacks egna hat-sajtsnivåer.

    Ponera L.Invest gick i konkurs och Bella fick näringsförbud. Skulle hon kunna fortsätta blogga då?

      Hon skulle kunna blogga men inte i eget bolag utan bara som anställd.

    Men inget på sociala medier från henne på flera dagar – vad händer?

      Hon har väl fått åka med E på nån resa till solen och ids inte lägga upp det på sociala medier. Det skulle ju inte se jättebra ut att flasha lyxhotell i Dubai och flygresor med privatjet just nu…

      Vid lunchtid kom ett instagraminlägg. Jag har skrivit om det här ovanför. En 5 sekunders svartvit film, där hon står utanför Hästens butik på Birger Jarlsgatan, sneglar in i kameran med en bekymrad min, tar på sig svarta solglasögon, rättar till håret och stoppar händerna i fickorna på kappan. Men bildtexten ”Nervous about the end.” That’s it. Behöver inte ses.

    Hon är ju riktigt snygg där med mindre brun utan sol och tung make up. En skönhet

      Hej Bella!

        Jo jag vet att hon har ärr i hyn efter acne etc men jag menar bara att hon var vacker där. Inget fel på henne när hon är mer sminkad och kör BUS (ävenoom det kan bli lite väl mkt orange eller brunt) men tycker hon är finare på den bilden. Kunde varit modell för Lumene. Och nej jag är inte Isabella.

      Tyckte också hon var vansinnigt snygg på bilderna från igår. Alltså hon är ju supervacker men tänker också hon haft samma lite damiga stil så länge det verkligen är kul se henne i nåt annorlunda.

      Tycker det ser ut som en dataanimerad bild. Ögonen och hyn ser ut som figurer i en Disneyfilm. Kan det vara en bild gjord för Gabriella?

    VAR är hon? Så här länge har hon aldrig haft radiotystnad. Vad händer?

      Undrar jag också. Så länge har hon väl aldrig varit tyst?

      Hon går igenom en kris, då kanske man inte kan förvänta sig att hon ska spotta ur sig inlägg varje dag?

    Har ni alla sett att bellas hus är borta?

      Kan vara så att hon inte får sälja…

        Varför inte?

          Kvarstad eller vad det heter?

      Borta?
      ???

      Ems; jag kan garantera att huset står kvar.

    Var är Bella? Hon har inte bloggat på tre dagar nu?

      Vi ska nog inte bry oss så mycket och definitivt inte klicka in på hennes blogg.

      Hon vill bara skapa uppmärksamhet genom
      att försvinna.

      Antingen,

      1. Hon dyker upp om några dagar och krisen är över.

      Eller

      2. Hennes bolag har gått i konkurs.

      Eller

      Hon är anhållen för skattebrott..

      Gissar på några dagar höstlov då barnen samtidigt introduceras för ES.

        Nu är det potatislov, åtminstone här i Stockholmstrakten.

      Hon kanske har viktigare saker för sig?!

        vi pratar om en människa som exponerar allt för lite klick. Det enda som sätt som stopp för detta är helgerna med en viss mr €$£.
        När ex maken ville samma lämnade hon honom, så antingen är hon med mr €$£ el..?

      Hon har kanske gjort en Bookén.

      Nått som händer helt klart.

      Kommer förmodligen ett snyftinlägg snart om hur nere hon varit och inte orkat blogga. Eller så är hon med ES och ”tänker på annat ett par dagar”.

    Bellas kanaler ekar tysta och folk klickar och klickar febrilt för att få en fortsättning av dokusåpan. Tror att det är precis vad Bellsan vill…..skapa drama och intresse som vanligt. Och till Hampehaj vill jag bara säga att nej det ÄR inte synd om Bella för det är helt och hållet hon själv som skapat sin seriefigur genom att medvetet provocera och ljuga sedan hon var fjorton år men…..Det är viktigt att man tänker på att det är INTE hennes utseende eller klädstil som ska granskas/diskuteras/kritiseras utan hennes handlingar och offentliga uttalanden. Framställer man sig som känslokall,otrevlig,kaxig och obrydd om sina medmänniskor och planeten så får man vara beredd på att ta en hel del skit. Ljuger man dessutom om hur framgångsrik och solvent man är i syfte att föra folk bakom ljuset då är det tammefanken illa ställt.

      Bra skrivet!!

      BRA!
      Hennes beteende och handlingar är det som skall reflekteras över.

      Jag tror nog hon gärna hade sett att det styrdes över till hennes utseende, klädstil, familj etc, just för att där är det enklare att skapa ”tyck synd om mig det är ett drev efter mig”- sympatier. Så var inte förvånad när hon själv lägger upp bollen för dylika kommentarer.

      11:20 måste svära. F*n vad bra skrivet! Ljuger man, så får man faktiskt ta sina egna konsekvenser när den dagen kommer.

    Å ena sidan verkar IL väldigt trött på att blogga. Å andra sidan var det inte länge sen hon ville börsnotera sig själv. Tvära kast.

    Hennes insta är uppdaterad precis ?

      Helsjukt inlägg om att hon är nervös inför the End. I svart vit film. Samt i färg. Ingen seriös företagare agerar då här. Stackars anställda eller är det en dokusåpa hon håller på med? Hon skulle ju ha ett filmteam med sig nämnde hon när krisen började.

        Säkert iscensatt hela grejen och försvinner från media sen.

        Head of drama queen.
        Snacka om att göra sig själv till åtlöje.

          Rökridåer

            Så skumt inlägg av IL där. I sekvensen i färg på storyn ser hon ju sjukt nervös ut. Men å andra sidan: hade hon på riktigt stått inför nåt livsavgörande så vore väl en uppdatering av Insta det SISTA en tänker på…. Hela historien är bara så konstig. Olustig rent av.

        Hennes filmsnutt lämnar mig med två frågor: Hon ska köpa en ny säng? Har det snöat inatt?

          Eller har hon svår tandvärk eftersom hon håller händerna så konstigt under hakan (instastory)?

        Ha ha, drama på högsta nivå!! Vad är det här för en människa egentligen, skulle vilja ruska om henne ordentligt, blir orimligt provocerad…

          Precis! ? Det ÄR orimligt att bli såhär provocerad men samtidigt är det typ bättre än allt som går på tv nu (inklusive Graafs?)

        Ngt litar inte rätt i huvudet på henne.
        Allvarligt? Hur mår de stackars anställda som fortfarande är kvar?

          Men sluta…

      Hon skrev tidigare att den här veckan skulle bli den tuffaste, konkursbeslut? förhör? vem vet..

        Hon kanske skulle slå till på ett par nya Manolo Blahnik hos Nathalie Schutermans? Stora frågor att ta ställning till, verkligen! ?

      Skatteverket har kontor nära Stureplan. ?

        Finansinspektionen ligger på Brunnsgatan, precis i hörnet där hon står..

    [Borttagen kommentar]

      Varför antyder du brottslighet och skvallrar på detta sätt?

    [Borttagen kommentar]

      jag har förtärt så mycket popcorn de senaste veckorna, hjälp 🙁

        Bästa att bunkra upp med dubbla trepacket micropoppisar med smörsmak ??

      Åhå, jag kan se och höra hennes tungsmackande svengelska i förhör:
      ”Jäss, aj cän täll jo ål about my moms and skatt on dö läpp-pencils.”

      Det är bara grundlöst skvaller från fb.
      Där kokar det av obekräftade rykten och lögner som folk hittar på.
      Gå inte på det!

    500kr i rabatt vid köp av 3 varor , aldrig varit med om såååå mycket rabatt har ni?

      Hej löwengripgänget. Du som skriver kmr tyvärr att förlora jobbet inom ett år. Find a new job now.

        Camcam: jag minns att du en gång kunde se att Löwengripgänget kommenterade här i kommentarsfältet. Kan du se om de gör sånt fortfarande?

    På tal om Norge och blondinbella. Men påminner hon inte om Noora i Skam ibland, som på den bilden i inlägget?

      Nä, för Nora var feminist och trodde på något! Bella är bara intresserad av att stå i fokus och tjäna pengar.

        Hur trög är du om du inte förstod att det var utseendet som menades?

      De är ganska lika utan smink. Hon har skrivit om det själv också.

    Tror nog sanningen har hunnit komma hit till Norge också, men det är inte Bella den vi i Norge är allra mest uptagen av. Om det är nån i grannlandet vi läser om här så är det Greta.

      Klokt.

      Greta är Löwengrips absoluta motsats…

        Och ändå får hon taket att lyfta här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.