Varför fortsätter My ljuga om sin oförmåga att blockera ip-nummer på sin blogg?

Från det här inlägget

My fortsätter hävda att hon inte kan blockera enskilda ip-nummer, trots att jag gjorde en manual så detaljerad att till och med Tjocka Hetsätarkatten hade kunnat följa den.
Jag fattar inte varför?

För att ÅTERIGEN undanröja andra alternativ, så som att portalen ”Allt för föräldrar” har olika typer av publiceringsverktyg där My använder en utan modereringsmöjligheter samtidigt som den bloggen jag startade upp var i WordPress så kontaktade jag IT-chefen för hela koncernen, någon jag haft mycket kontakt med tidigare i andra ärenden.
Det är ju taskigt att anta ju…
Kanske bloggar My någon typ av gammal fossilverktyg från 1997?

Han svarade att ”Allt för föräldrars bloggdel är WP ja. Dock kan ju en WP ha väldigt olika rättigheter och tillgång till olika delar av WPs funktionalitet.” och rådde mig att starta upp en egen blogg för att mer noga se vad man har för tillgängliga verktyg, något jag redan gjort HÄR om ni minns.

Så återigen ställer jag frågan – VARFÖR ljuger My om detta när sidans it-chef samtidigt säger att alla bloggar använder WP och funktionen att blockera ip-nummer ges till alla som startar upp en blogg där, något jag själv såg i min nystartade blogg?

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Influencers är nog ett släkte för sig. Kanske hela problemet ligger i att de brukar tjäna pengar på att ljuga och därför tror att det går i alla lägen. Va vet ja, finns det någon bättre anledning, så shot…

      Jag kunde inte bry mig mindre om vem som kan eller inte kan radera kommentarer. Herregud.

        Nähe. Varför ens kommentera då?

          Kanske för att hen vill ge lite balans i det annars så rabiata kommentarsfältet?

            Ja, så är det nog

    En del influencers står nog dessutom i något knepigt beroendeförhållande till sina stalkers där de triggar varandra och influensan sedan kan gå ut och säga prosit och annat nys om att ha blivit överfallen av något UFO helt utan naturlagsbunden anledning.

      That’s enough internet for you today.

    För att hon är en obegåvad mytoman !
    Det ligger i hennes usla personlighet att ljuga om i precis allt. Allt som inte är till hennes fördel ljuger hon om. Allt som är till hennes fördel vinklar o ljuger hon om.
    Hon är den minst trovärdiga o så opålitlig att väldigt många ’bekanta o vänner’ vänder henne ryggen väldigt snabbt.
    Hon ligger långt under minus på vänfronten.

    Hon rår till 100% för det själv.

    Obehaglig människa.

      Agree

      Du verkar vara en trevlig tjej.

      Kia, har du personlig erfarenhet av henne?
      Mvh nyfiken

        Det räcker dock att ha följt henne för att veta att hon ljuger om allt och vinklar och överdriver för att det ska passa hennes agenda och för att hon ska tjäna pengar och få sympatier, jobb och uppmärksamhet. Tycker också hon är obehaglig.

          Skriver man ”väldigt många bekanta o vänner vänder henne ryggen osv..” borde man ha någon insyn.

          Det är inget jag kunnat utläsa ur bloggen.

            Jodå det vet man om man följt henne, det har man kunnat utläsa av bloggen. Det har man sett och vet om man följt henne sedan länge men det har nog inte du Alexis.

      My är ett maskrosbarn, det ligger i oftast i deras natur att ljuga sig fram i livet.

        Kryp tillbaka under den sten du kom ifrån.

        … Och sedan skylla på maskrosepitetet, så att man kan fortsätta ljugandet.

        Dra du åt helvete med ditt påstående. Mys lögner har ingenting att göra med att hon är ett maskrosbarn. Av den enkla anledningen att hon inte ens är ett maskrosbarn. Och nej maskrosbarn ljuger inte mer än andra.

          ”Av den enkla anledningen att hon inte ens är ett maskrosbarn.”

          https://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/2014/07/03/maskrosbarn/

            Ja hon/du kallar ju dig det för att det låter bra om man vill få uppmärksamhet och sympatier, när en vill få kändisskap, content och göra pengar, när en behöver låta intressant för uppmärksamhet. En strategi.
            Och så dela länk här så du får klick hehe

        Värsta skiten jag läst.. Äckligt att påstå att folk som kämpat stenhård i livet ljugit sig fram. Usch så ruttet å totalt värdelöst skrivet

          Äckligt och ruttet att ljuga sig fram också vilket My gör. Hon har inte kämpat mer än många andra men visst är hon, som hon själv säger, som en kackerlacka… Om folk visste vad mycket hon ljugit om, inte bara struntsaker, centimetrar, kilon och läkarbesök utan också om bakgrund, andra och allvarliga grejer, saker som är osmakligt att ljuga om. Och vad gäller cancerfonden så gör hon ju den reklamen/samarbetet för att hon då får gå på tv-gala med middag, kändismingel och rödamattan vilket varit värdefullt för henne att få exponering, dessutom får hon hemskickat produkter gratis så inte helt ideellt som hon vill få det att låta som även om hon inte får betalt i pengar.

            Konstigt bara att hon gjorde ”reklamen” först i slutet på månaden, och inte verkar hon ha burit rosabandetrosetten innan heller. Och som hon slarvat i det inlägget med massa slarvstavfel, vi vet ju att hon kan skriva ordentligt det har vi sett men som hon slarvar och hafsar. Just i betalda reklaminlägg och sådana viktiga grejer så borde hon ju vara mer noggrann, men när hon försvarar sig eller skriver inlägg om sig själv då är det oftast mer noga, och ofta på instagram när det gäller reklam då kan hon skriva och stava. Märkligt.

      Tack Kia! Jag tycker att My är svagbegåvad på riktigt. Och visst hon fortsätter att ljuga för att hon är korkad.

      Men då är ju my sjuk? Att vara mytoman är en sjukdom. Varför slå på henne då och kalla henne hemska saker? ?

    Storm i ett vattenglas fick plötsligt en innebörd.

      Varför lljuga om skitsaker?!

        Varför skriva om struntsaker?

    Om JAG inte har kompetens till att genomföra en sak så GÅR DET INTE

    Troligtivs denna logik som My biter sig fast vid.

    Och i hennes värld är det ju helt sant.

      Jag tror att hon vill ha kvar alla som kommenterar oavsett om det är positivt eller negativt. Alla kommentarer är bra kommentarer så att säga…..

    Ingen ointresserar mig så mycket som My. Vem är det ens?

    Bellas sista IG inlägg…vad är det hon menar? Nervous about the end? Och så annorlunda hon ser ut?

      Bellsan darling, ingen som bryr sig.

        Skojar du eller, hon är fan det enda alla här verkar bry sig om.

        Bellsan darling…? Nog för att jag ogillar Bella men smeknamnet Bellsan.. är du 14 år?

          Tant.

        Lågt mycket lågt.

      Hon ser väl inte annorlunda ut?
      Nyfönad och sminkad som vanligt.

      Tycker det ser ut på ögonen som att hon gråtit. Vilket inte betyder att hon är mänsklig. Hon gråter nog mest för att det har en viss effekt.

        Tror hon fick solen i ögonen bara. ?

        Om hon inte är mänsklig vad är hon? En ??

          0

      Fan vad hon mjölkar det här. Nästan så jag börjar tro alla som säger att det är överdrivet och bara en strategi. Och så leker hon Marilyn Monroe, men lyckas enbart med att ge en känsla av cringe.

        Hon är patetisk nuförtiden…

    Hon kanske, helt enkelt, kan. Alla kan inte vara så genomduktiga som du, Camilla.

      Att modda kommentarer eller följa en manual som förklarar hur du ska göra är ungefär lika avancerat som att snyta sig.

        Nja, nej. Alla är faktiskt inte så tekniska. Allt hänger ju på hur mycket kunskap och vana man har.

          Hon har ju bloggat under några år så nog fasen vet hon hur man blockar personer. Dumheter från hennes sida. Hon har insett att hon behöver all trafik och kommentarer på sin blogg. Därför spelar hon ovetandes om hur man gör.

            Varför är det en självklarhet? My tillhör inte generationen som växte upp med teknik som en del av vardagen. Hon har väl inte koll helt enkelt. Är stor skillnad mellan generationer, det jag tycker är lätt fattar inte min mamma alls (Typ internetdelning) medans jag knappt hänger med i vad min lillasyster kan.

              Men hon har haft blomsteraffär och andra jobb som inkluderar datoranvändande så inte är hon någon novis på den biten. Skitsnack!!

              Haha, har du missat att www fyllde 50 år igår? Att det var på 90-talet man startade och sen har det gått fort men att My tillhör en generation som växte upp utan teknik låter ju som hon suttit under en sten. Jag är 60 och har då ”vuxit upp” med datorer både på jobbet och hemma. Det handlar väl bara om man är villig att lära sig eller inte?

              My är yngre än mig och jag växte upp med datorer och teknik. Att skylla på att man inte kan när det är enklare att blocka på bloggen än att boka flygbiljetter är bara så löjligt.

            JA precis, visst är det så. Klart hon vet men hon vill ju ha vissa kommentarer där och vissa raderar hon. Hon påstår sig ju vara så teknisk och kunnig och att hon kan se vilka det är som kommenterar och allt, hon vet ju vilka vissa är, var de jobbar osv hävdar hon. Hon vill ha många kommentarer, och att gå ut med att hon får näthat och ska stänga av är ju en strategi, så att hon ska få fler klick och uppmärksamhet.
            Ge henne INGA klick och skriv INGA kommentarer hos henne!!

          Orka sätta sig på så höga hästar och ständigt agera moralens väktare. Själv publicerade du senast igår ett inlägg där du påstod en person vara dömd för narkotikabrott trots att dom ej avkunnats. En ganska viktig DETALJ kan man tycka.

            Skillnaden ligger ju i att C i alla fall ibland erkänner och ber om ursäkt för gjorda misstag.

              Med betoning på ibland.

      Kan, hon, är, det, bara, att, börja, ju

    Alltså den tjejen har inte bara otur när hon tänker, hon har även oturen att öppna munnen om vad hon tänker. Skulle det vara så svårt att kröka på nacken och säga antingen 1. JAG VISSTE INTE ATT DET GICK, TACK FÖR ATT DU VISADE MIG. Eller 2. JAG VILL HA ETT ÖPPET KOMMENTARSFÄLT FÖR ATT HA LITE BRÅK HÄR INNE.

      Då hade hon ju inte fått lika mycket uppmärksamhet av alla fån här inne…

    Fy för Mona som hänger ut enskilda tjänstemän. Tycker hon helt tappar omdömet.

      Det är väl inget nytt ! Har slutat läsa monas reklamblogg , samt hennes nya sååå nära c kändisar vänner

        Undra om plainvanilla var på Graafs fest ? Har inte Mona hotat henne ?

          Oh ja det har hon, Mona skrev bla. att hon skulle spotta Plain Vanillakvinnan i ansiktet om dom skulle ses. Sån är Mona, den goaste ärligaste bloggerskan på norra halvklotet. Sen var det ju Mys fel att det skar dig mellan Mona och Maggan ?

      Har Mona någonsin haft något omdöme?

        Tycker camcam kan gräva lite mer om M U ?

        Mera Mona på denna blogg

          Det har jag önskat i över ett år men tyvärr händer det inte. Det finns enorma mängder att gräva i runt och om Mona.
          Vännerna eller ska vi skriva ”vännerna” som kommer och försvinner
          Huset
          Företagen
          Alla hennes uthängningar på bloggen
          Hoten mot olika vänner
          Skulderna

            Håller med @jahopp ngt stämmer inte med henne

            håller med ovan

            Haha är det My aka Moa som är här nu och önskar skitinlägg om Mona. Fast det har ju skrivits massor av inlägg om Mona här tidigare. Hon har väl inte haft fler vänner som försvunnit än vad My har, Mona verkar ha många långvariga vänner och en del nya. Ska hon granska Mys skulder, företag, uthängningar, hoten och vänner som kommit och gått också tycker du?

              Hej Mona

                Nej är inte Mona men hej My Moa 😉

              CamCam får granska vem hon vill så vill hon även granska allt sådant på My så varsågod för min del.
              Visst har det skrivits inlägg om Mona tidigare men inte i den grad eller med det innehåll som många av oss läsare önskat, det är dock CamCams blogg så vi läsare kan inte göra mer än önska 🙂

              Mona har förmodligen långvariga vänner men det är mycket man minns från hennes blogginlägg som inte stämmer, personer som ständigt lyfts högt och sen poff borta men in kommer nya C, D och E kändisar.
              Jack Jane, Graaf, My, Fitterbittan är dom jag minns för tillfället men låt mig tänka en stund så kommer jag garanterat på fler. Just nu hänger hon mycket med VDS men hur länge? (jeanette på VDS är en D kändis från Villa Meduza tiden).

                Bonde- Susanne blev rejält rökt av Mona. Undrar hur länge hon får kontrollera Maggans kommentarsfält, innan dom ryker ihop?

                  Det har jag missat men å andra sidan är det flera år sedan jag slutade läsa MU:s blogg, lust att berätta mer? 🙂

                  Vem är Bonde-Susanne?

            Fitterbittan sitter säkert på info ! Henne slängde hon bu framför bussen !!

            De vill bara inte vara med i bloggen. Du ska inte tro att hels hennes liv visas upp. I call bullshit.

      Fast nu var det ju Aftonbladet som namngav skattechefen och AB har väl lite fler läsare än MU?

      Jag funderar på vad som snart kommer att ”avslöjas” hos M U. Dåligt med kommentarer nu igen. Hon måste ha backat bra mycket om man betänker att bloggen går på total sparlåga. Väntar med spänning!!

        Fitterbittan sitter säkert på mycket info !

    Men varför ger du henne uppmärksamhet, du hjälper henne ju bara att få fler klick vilket hon vill. Hennes syfte med att inte blocka är ju för att hon vill ha många kommentarer och vissa skriver hon väl själv också. Att hon sen går ut med att hon får elaka kommentarer och att hon stänger sitt kommentarsfält är ju också en strategi – för att folk då ska klicka in på hennes blogg för att kolla kommentarerna. Hon har strategier. Pinsamt att hon köpt följare och gilla på instagram, det har stannat av nu men ökade i en hög ström från 36 till en bit över 50 tusen – som man antog att hon ville upp i över femtio, inte vara sämre än boken och få fler samarbeten på högre siffror – och efter att några skrivit här och där att hon köper följare så stannade det plötsligt av hehe inte liiite märkligt och genomskinligt. Köpta likes ser man ju dock vilket hon nog inte fattat.

      Detta om att ge uppmärksamhet … går att säga om alla, framförallt de värsta mest hänsynslösa influencerna, IL tex.

      Dessa klick betyder ingenting. Även om man besöker en gång av nyfikenhet så blir man inte automatiskt en återkommande bloggläsare

      Men när hon har stängt av är det inte många som läser, hon släpper fram snälla kommentarer trots allt?

        Du/ni verkar ju läsa. Kanske får hon kommentarer om att hon köpt ig-följare och likes och annat som hon vill dölja, men mest är det nog en strategi, en strategi hur som. Att uppmärksamma henne här är bara att göra henne en tjänst, likaså att läsa och kommentera på hennes blogg oavsett vad, så bättre att bara låta bli.

    Mys blogg är ju stendöd om hon stänger kommentarer. Se hur det gick för vimmel mamman. Dötrist blogg .

    Var det förra Halloween som Bella hade sin stora fest där hon var utklädd till ngt grönt som inte gick att öppna och därför kunde hon inte gå på toaletten på hela kvällen.
    Hajen var också där, i år not so much!

      Japp poison ivy och batman?

        l?

      Och Nils var väl där oxå? Eller var det året innan kanske?

    Vill inte ta Myggans sida men det har hänt att du varit tvärsäker på att någon farit med osanning, sedan visade det sig att personen talat sanning och så fick du pudla… Spelar lite djävulens advokat här men så länge du inte är inloggad som My och ser exakt hur gränssnittet ser ut hos henne går det inte att vara 100% säker

      WP är WP överallt med samma gränssnitt

    Just en Tiger antyddes det i kommentarens.

    En ljugande iq-fiskpinne. Helt obegriplig för omgivningen. ? ??
    ??
    ?

    ??

    ?

    hej alla. vet att det här är ot. men en grej. när ett barn ringer på och säger bus eller godis, vad gör man då? är nog utanför jag vet men det är så många som ringt på och jag vet inte vad jag ska göra. tacksam för svar

      Jag spärrar alltid min grund så ingen kan öppna den. Antingen ger du barnen godis om du har godis hemma eller så öppnar du inte dörren.

        *grind

        ok. tack. öppnade för jag trodde det var hemtjänsten som kom. att dom glömt min nyckel. ska inte öppna mer

      Lämnar godis eller någon tia om man har. Frukt är nog inte så populärt men fråga om de vill ha kan man ju alltid om det är det man har hemma. Om man tycker att det är obekvämt kan man strunta i att öppna tänker jag.

        Vad tråkiga ni är….det är ju halloween. Bjud lite på er själva.

          Avskyr tiggeri.

          Halloween är enbart en kommersiell högtid. Föräldrarna kan ju lära barnen vad Halloween ursprungligen kommer ifrån istället.

      17:36 Min erfarenhet är, om man vill ge godis till barnen, ska man vara noggrann med vad man ger för godis.
      Förra året så fick några barn som ringde på dörren choklad praliner, ett känt fabrikat, väldigt goda praliner.
      ( Nämner inte företagsnamnet, vill inte smutskasta företaget, inte deras fel, det som jag råkade ut för).
      Det visade sig att ett av barnen var allergisk mot nötter, som var i pralinerna, oftast står det ”kan innehålla spår av nötter”.
      Nästa dag så ringde det på dörren, en upprörd förälder som påpekade att dennes barn var allergisk mot nötter och var jätte arg för de hade fått praliner av mig. Föräldern sade ”det hade varit bättre om du gav barnen 20 kronor istället, så kan de köpa vilket godis de vill”. Jag förstår att det kan vara livsfarligt för ett barn att få i sig nötter om de är allergiska, men det är inte lätt att veta vilka barn som är allergiska mot vad och inte. Somliga kan vara allergiska mot smågodis också. I år när de ringer på dörren så öppnar jag inte. Jag vill inte ha något ”bus”, oftast brukar de kasta ett ägg på dörren. Har en granne som råkat ut för det flera år i rad och därför har jag bidragit med godis istället, vilket tydligen inte var så bra. Man lär så länge man lever!

        Vet man att ens barn är allergisk mot vissa saker så har man som förälder att kolla godiset barnet får eller så kanske så kanske får inte barnet vara med på trick or treat. Man kan ju inte lägga det ansvaret på främlingar som delar ut godis eller kräva att folk ska ge 20 kr till varje barn som knackar på dörren.

        Sjukaste jag hört, är väl för f-n föräldrarnas ansvar om dom har ett barn med allergier mot vissa innehåll i godis

      Ge dom godis eller låt bli, du väljer ju själv ?

    Anonym 15:27- tycker det känns solklart att du har rätt….tittar man på Tigerns blogg skriver hon om nätmobbning. Tittar man på Moas kommentarer på Mys blogg så uttalar hon sig gång på gång att hon bara angriper mobbare, men hon är inget annat än en mobbae själv. Hon formligen attackerar en del läsare och är inte bättre själv. Kan slå vad om att det är på denna portal som My kommer hamna på och då kommer My skylla på att det gick inte blocka enskilda kommentarer på AF utan måste byta därför.

      Jo intämmer ”Moa” värsta mobbaren utan självinsikt och verkar bära på mycket aggression.

        Ja, som Moa skulle jag inte vilja vara. Ingen självinsikt, helt rabiat och älskar förmodligen trafiken/kaoset hon skapar!

      Tigern skriver ofta du/ni eller liknande med /, det gör Moa också. Det är bara konstigt att hon vågar vara så rabiat på Mys blogg, eller hon kanske kände sig säker på att inte bli avslöjad.

    Hur var det nu? Var inte Moa jag? Och isf är Moa både Cissi och CamCam. Men också Anna B och My… 🙂

    Alltså hur orkar ni? Ni har ju hela tiden fel och dessutom varför vill ni ens veta? Det kvittar ju?

    Eller vill ni veta vem det är så att ni kan kontakta press, arbetsgivare och familj och vänner? Stalka lite obehagligt så där?

    Vill ni veta kan ni ju alltid maila CamCam, hon fick ju namnet på Moa helt nyligen? Eller ni har kanske redan testat det vägen? 🙂

    Om folk ändå kunde hålla sig till det som det skrivs om i inläggen… är ju ganska intressant läsa kommentarer men när mer än hälften ska handla om Lövengripskan eller annat så blir det allt en jäddra tröttsam blogg det här.
    My har nog vetat vad hon kan och inte kan göra. Utan kommentarer kommer hennes blogg sakta men säkert dö ut, ( förresten, det kommer mångas bloggar att göra, ska mer till nu)
    Men att säga att man inte kan blockera vissa IP nummer är ren lögn. Det kunde jag som admin göra på den enkla sidan jag skrev på för en förenings skull och jag skulle väl tro att My står som admin för sin egen sida.
    Sen kan jag faktiskt tycka att Vi Föräldrar borde vara lite mer försiktiga med vem och hur det bloggas.

    Varför har det försvunnit kommentarer?

      Man vill inte stöta sig med……

        Då förstår jag….det var inget opassande jag skrivit men den försvann och hade en teori…haha. Vi får väl se om jag får rätt 🙂

    Fånigt av Myggan också att ställa frågor till läsarna, typ ”har du sett filmen? Vad tyckte du?” Och sesan ha ett stängt kommentarsfält. Eller kanske det var nån retorisk fråga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.