Lite influenciska kollektioner

Petra Tungården har nu släppt en skidkollektion för företaget 8848altitude som hon även gjort reklam för tidigare.
Spontant känner jag att det här är den vintriga motsvarigheten till hennes kollektion med träningskläder då hon körde med en liknande ”silhuett”.

Nicci Hernestig ska få släppa en andra kollektion för NA-KD och om kostymen på bilden är med i den så skulle jag kunna överväga att faktiskt köpa den.

Hannalicious är i kollektionssläppartaget och visar upp en tröja som kommer komma i hennes nästa släpp (enligt hennes blogg) samtidigt som hon släpper en ny kollektion jackor.

Hannalicious kommer även ha med en sko i sitt släpp och det är den här längst ner till höger.
Tja, vad ska man säga? En kopia av (eller väldigt inspirerad av) den där urfula Balenciaga-skor som alla influencers är som galna över.
Alla från Kenza till Alice Stenlöf bär den och här kommer Hanna med en budgetversion. Om du bara skriver din skostorlek ovanpå tårna så är det ingen som kommer se någon skillnad. =)

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Även om det är på tok för många influencers som släpper kollektioner höger och vänster så måste jag säga att Hanna och Petra är de influencers som designar snygga plagg.

      Ja, dom är bägge otroligt talangfulla designers…

        Undra hur många arbetsveckor dom har kämpat med designen 🙂

          Uppskattningsvis ett par timmar för att godkänna en redan färdig design.

    ”Designar”?
    Du menar k o p i e r a r?!

      Everything is a copy of a copy of a copy of a copy of a copy.

      Nej, behöver inte vara att man kopierar! Man kan inspireras av mycket och många när man får ner sin ”design” (or whatever you call it) på pränt

        [Borttagen kommentar]

      Eller ”godkänner”…

    Skriv om Cicci Wallin!

      Försökte lyssna på deras podd. Är ju i princip omöjligt då öronen blöder. Det skriks och svärs. Pratas om och kring saker utan att komma fram till poängen. För att inte tala om den extremt dåliga ljudkvaliteten. Har ni allihop verkligen lyssnat på denna dyngan?

        ”Om man inte får betalt har man blivit knullad!” ”Det är bara att gå fram och dra ner byxorna på Cissi Wallin.” ”Cissi bara lallar vidare som den totala apjävel hon är.”

        Vem är dessa människorna? Vilka vuxna människor pratar så? Så många frågor! ?

        Hej på dig Cissi eller hjärntvättad Cissifan. Ingen annan har ett sånt förtvivlat behov av att smutskasta haveristerna.

        Cissi har ett uppenbart mönster där hon hittar på skit om alla som hon inser kan komma att avslöja hennes lögner. Det är enbart pinsamt.

    Skriv om C.W.!!

      Ja, lyssna på avsnittet och skriv ett vettigt inlägg den här gången Camilla.

        Vilket avsnitt?

          Haveristerna, nytt avsnitt idag där de bevisar lögnera från Cissi. Det var alltså ingen pajkastning i förra avsnittet som C skrev, utan det var fakta från deras sida och slingrande lögner från Cissis sida.

            Önskar också ett riktigt granskande av Cissi Wallin. Inte som det som CamCam valde att kalla ”granskande” av henne.

            Ett lika granskande inlägg som det blir varje gång med Isabella.

              Mycket granskande, men poängen kom fram ändå ?

              Cissi är som en påkommen stökig tonåring, nekar och skriker istället för att stå för vad hon gjort. Usch.

                Ja nu är hon igång på instagram. Först lägger hon ut ett allmänt skrivet inlägg om hur män trakasserar kvinnor och kallar dem galna. Manipulering inför avsnitt två av Haveristerna.

                När hon får frågor svarar hon inte utan försöker svartmåla motparten.

                Cissi har alltså även ljugit ihop och berättat för flera olika personer att en person i en ”stiftelse” hon skapat med två andra under Metoo ska ha stulit 65 000kr som de fått in i donationer för att hjälpa utsatta kvinnor.

                Personen som anklagats hade dock anlitat en bankman som dokumenterat överföringen av alla pengar från henne. Cissi sprider denna lögnen ett år efter att personen korrekt fört över de 65 000kronorna. Nu nekade hon till att ha spritt detta, men det finns mejl och flera olika personer som intygar att hon spritt den lögnen. Cissi spred precis samma lögn om Kajjan, att hon stulit pengar.

                Orsaken till att LD och Cissi la ner penntricket och blev osams var för att Cissi bakom ryggen på LD har spritt ut att LD borde socanmälas pga hur illa hon tar hand om sina barn. Detta finns även det dokumenterat och är bekräftat av LD i ett svar på en kommentar.

                Väntar på inlägg om detta.

                  Undrar ocksa varfor du tiger om skandalen om Cissi. Konstigt!

                    Jag skulle gissa att det beror på att Cissi kommer ge tillbaka. De allra flesta som Camilla skriver om verkar inte bry sig. Inte utåt iaf och kommenterar ytterst sällan Camillas ”granskningar” Cissi skulle inte låta det gå obemärkt förbi. Cissi skulle med all säkerhet ge tillbaka.
                    Sen är de kompisar och precis som med Foki skulle Camilla aldrig skriva kritiskt om någon av dem.

                      Camilla förnekade ju att de är kompisar.

                  Jag är vansinnigt imponerad av att LD ändå lyckats lägga detta bakom sig så pass mycket att dom kan vistas i samma rum, fira jul med sina familjer tillsammans osv. Hade min svägerska gått och snackat skit om mig på det sättet så skulle jag aldrig någonsin vilja se henne igen. Fy faan alltså!

                    De lär inte fira jul i år. De är ju inte vänner. LD har slutat radera elaka kommentarer om Cissi.

                      Fullt förståeligt, i så fall!

                      Anledningen till att LD blockades av Cissi när hon försökte svara på elaka kommentarer om LD på Cissis instagram av Cissis följare. Cissi blockade alltså LD så hon inte kunde besvara rena elakheter.

                      Så varför skulle LD efter det fortsätta radera kommentarer om Cissi på sin instagram?

                      Cissi är så manipulativ. Hon hade alltså ringt runt till många personer och uttryckt falsk omtänksamhet, sagt att LD låser in sina barn och att hon skulle behöva anmäla LD till soc för att hon var orolig för hennes barn. Cissi är så äckligt falsk. Allt spred hon bakom ryggen på LD. Detta bevisas av de Cissi kontaktade samt av LD.

                    Du skulle bli förvånad över hur mycket egenheter man kan stå ut med för att inte driva isär en släkt.

                  Förlåt men detta låter som ett högstadie drama. ”Den sa att den sa…”.

              Haveristerna har ju gjort en bra granskning. Räcker m att camcam sammanfattat den!

                Fast hennes sammanfattning var ju högst bristfällig och kändes väldigt trött. Det är rätt så uppenbart att inte Cam egentligen vill granska Cissi.

                  Och man ska inte behöva göra något man inte vill 🙂

                  Måste vara en hållhake med tanke på förra inlägget om Cissi. Pinsamt.

                Varför inte gå in på alla detaljer som hon gör i inlägg om Bella? Finns hur mkt som helst att skriva om gällande Cissis hittepå.

      Blev jag blockad?

    Får mer och mer panik över denhär ständiga konsumtionshetsen sånthär bidrar med! Behöver man nya kläder KONSTANT? Alla dessa kollektioner skriker ju bara köp, köp, köp, konsumera, bytt ut, köp. Hoppas verkligen sånahär kollektioner ratas allt mer och mer som ett statement för att markera att vi måste börja tänka mer på vår planet.

      Finns alltid någon som behöver nya kläder

        Ja alla behöver ju inte köpa av allt varje gång. En gång är det en grupp som köper och en annan gång en annan grupp. Sen finns såklart de som köper sjuka mängder (jo jag har själv gjort det..) och det är ju kanske mindre bra.

      Men verkligen! Är orimligt trött på fast fashion, inga vettiga/hållbara material, tillverkade i icke spårbara fabriker i Asien där arbetarna inte får skäligt betalt. Motbjudande och osmakligt. Varför väljer man att ha 10 stickade tröjor i polyester á 299 kr/styck tillverkade i Asien istället för kanske två-tre stickade tröjor i naturmaterial som t.ex ull à 1000 kr/ST tillverkade inom EU? Det är fullkomligt obegripligt.

        Tycker också att det är intressant att moralpaniken är så selektiv. Att tex flyga eller åka till Dubai ifrågasätts hårt (med all rätt) pga påverkan på miljön och mänskliga rättigheter. Men att köpa billiga kläder som exploaterar människor i Asien och den miljöpåverkan de har är uppenbarligen inte så farligt….?

        Det är ju en klassfråga också. Alla har inte råd att köpa dyra plagg oavsett hur länge de påstås hålla.

          Är inte så dyra kläder på na-kd dock.

            Fast det var inte det personen menade heller.

          Medellönen i Sverige 2018 var 34600SEK så jag tycker ändå att det borde finnas större utbud inom klädindustrin som erbjuder ett mer hållbart sortiment. Den enda större kedjan idag som faktiskt har någon form av transparens gällande tillverkning och hållbarhet är väl Filippa K. Visst alla har kanske inte den ekonomiska möjligheten att köpa kläder i den prisklassen men jag upplever det ändå som att fokus ligger på kvantitet istället för kvalitet. Under min studietid jobbade jag extra inom låglöneyrken som hemtjänst och kundtjänst och min erfarenhet är att personer i denna socioekonomiska klass inte hade några större problem med att lägga en ganska ansenlig summa pengar per månad på exempelvis Gina Tricot och HM, Gekås osv. Det handlar snarare om att man vill ha mycket kläder och följa den senaste trenden istället för att lägga pengarna på färre plagg som håller längre både materialmässigt och trendmässigt.

            Precis, det handlar ju faktiskt bara om just det – folk vill ha kvantitet för pengarna. Så mycket som möjligt, som gör dem så snygga som möjligt, som bekräftar dem så mycket som möjligt, för så lite pengar som möjligt.

            Tror man måste skilja på folk som shoppar med kvantitet som mål och för att kunna testa trender, och de som handlar få billiga plagg för att de prioriterar att lägga resten av pengarna på annat.

          Fast köper man kläder som håller behöver man kanske köpa 1-2 plagg per år. Sen finns det ju en massa bra på secondhand.

            Förutsatt att de faktiskt håller så länge kanske. Och då tar det ganska lång tid att bygga upp en basgarderob också.

    Vilka otroliga plagg. Liknar ingenting man sett förut! Passa på att köpa, möjligheten att investera i en grå stickad tröja i polyester kanske aldrig kommer igen!

      Det ska visst bli skatt på polyester samtidigt som plastpåsarna får en skatt för att vi enligt regeringen tydligen slänger plastpåsarna i naturen så fort vi packat upp varorna vi handlat. Polyester är också plast så klart det ska ha en skatt också.
      Så passa på att bunkra polyester i olika former nu innan skatten kommer och polyester snart blir jättedyrt!

        Polyester är fan så mycket mer problematiskt än plastpåsar. När man tvättar en polyestertröja släpps en massa mikroplaster ut i våra vattendrag. De flesta påsar hamnar i soporna. Trött på regeringens trams. Lägg skatten där den gör störst nytta ?

    Så mycket tråkiga kläder… men nu till en viktig insikt: hannalicios är alltså INTE Hanna Graaf?! Är detta sant?
    Mind blown

      Va? Vad har du fått det ifrån? Hannah Graaf heter Hannah Graaf överallt.

      Nej, det ser man väl. Hannalicious är typ 20 år yngre

      Nog bara du som är mind blown.

    Har ni varit på na-kd outlet? Var där igår, priser från 75-250kr. En hel våning med kläder, säkert 15 gånger så mycket kläder där än i den faktiska butiken. Helt galet.

      Nej, visste inte ens hade dom hade fysiska butiker ?

        Stockholm, Jönköping, Göteborg, Malmö…

          Aha, shoppar aldrig i någon av dom städerna 🙂

          Na-Kd öppnade för några dagar sedan i Gallerian, Stockholm. Tillfällig pop up-store.
          Butiken ska visst finnas där till januari. Ligger vid Clas Ohlson tydligen.

            Tydligen? Du verkar ha rätt bra koll ?

              Jag har bara läst det här men inte själv sett butiken:
              https://www.gallerian.se/artiklar/na-kd-pop-up/

          Finns en på asecs i Jönköping.

            Kommer aldrig att använda det ordet. Det heter A6!

        Håller med, hade ingen aning att det fanns fysiska butiker. Har typ precis funnit deras sida på nätet ?

          Jaså, fick nästan för mig att du kanske jobbade där ?

      Köpte en jacka för 250, skjorta för 100 och ville ha en byxdress men hade inte tid att stanna längre
      . 🙁

    Har Gardet alltid avstängda kommentarer?

      Nej, alla andra bilder har kommentarer utom senaste

        Fega människor. Ta pengar från följare, när följarna sedan ifrågasätter vad som försiggår stänger de av möjligheten att kommentera. ??

    När skall vi sluta med de enorma solglasögonen?

      Det är fritt fram för dig att sluta när du vill ??‍♀️

        Tack! Var lite osäker.?

          ?

      Modet upphör när glasögonföretagen slutar skicka ut sådana solglasögon till alla influencers.
      Men då kommer säkert pyttesmå solglasögon istället som vi kan bli irriterade på.

      Aldrig hoppas jag. Ser snyggast ut i större. Ganska få som passar i mindre solglasögon.

        Är redan en trend ? Kolla in kardashians

    Varför är du så rädd för Cissi, Camilla?

      Tror ingen vill vara cissis fiende med tanke på vad hon är kapabel till. Hon har ju inga problem med att sprida falska anklagelser och verka ju totalt skita i vilka konsekvenser det kan ha för personen i fråga.

        Camilla har betydligt större räckvidd än Cissi. Vilket är en stor skillnad mot de Cissi brukar hoppa på. Om Camilla inte granskar det här ordentligt är hon fan löjlig.

          Men då får hon väl vara löjlig. Tror hon överlever ändå ?

    Camilla har ju inga problem med att skriva om andra som är kapabla till liknande saker. Antingen har Cissi en hållhake på Camilla eller så tjänar Camilla personligen på att fjäska för Cissi.

      Cissi har inga gränser. Helt förståeligt att man inte vill granska henne

        Och? Cissi kommer inte kunna göra ett skit. Camilla har betydligt mer makt.

          Det är fortfarande upp till Camilla att bestämma vad hon vill skriva om.

            Är det? Bloggen lever på oss som läser.

              Det är fortfarande upp till den som driver bloggen att avgöra vad hon är bekväm att skriva om. Bara för att man läser en blogg kan man inte ställa krav, önskemål kan man ju dock ha 🙂

    Skriv om Cissi Wallin! Så sjukt att du främjar henne och är sjukt avundsjuk och lyfter Bella. Ge henne inte mer gratisreklam genom din mobbing. Ge dig på Cissi Wallin!

      Men hon är väl kompis med Cissi. Varför skulle man förstörda en vänskap för att ens bloggläsare vill ha inlägg om henne

        Varför vill man vara kompis med en psykopat? Dags för Camilla att fly från henne i såna fall.

          Där har du ju en ännu bättre anledning till varför man inte vill göra sig ovän med Cissi

        Fast c skrev ju sist att de bara på sin höjd var ytligt bekanta och bara träffats ett par gånger typ.

          Jaha. Men oavsett, hon tar beslutet själv om hon vill skriva om det elle inte.

            Skriv om VAD FAN DU VILL Camilla.
            Din blogg, dina regler.
            Gör precis exakt det du vill.
            Är du omoralisk eller elak och får kritik så är det viktigt att lyssna och tänka om.
            I övrigt, skriv om det DU vill.

        Camilla sa sist att de inte är kompisar.

      Tror ingen är avundsjuk på Bella. ?

        Jodå, finns nog många. Inte på henne som person, men på allt hon upplevt. Var inte så naiv så du tror att folk inte är avunsjuka.

          Tycker inte det känns som hon upplevt något särskilt man kan vara avundsjuk på. Finns många andra som verkar ha ett fantastiskt liv som man hellre kan vara avis på isåfalL ? Skulle inte byta liv med Bella om jag fick betalt ens.

      Jag sitter i detta nu och skriver ett inlägg i ämnet som kommer komma upp i morgon.

        Hoppas att det inte blir ett lamt ” de kastar paj”-inlägg. Du kan ju mkt bättre än så. Du har ingen anledning att skydda en genomfalsk lögnare.

    Fruktansvärt fula och onödiga plagg. Alltså är dom stolta över det här? Eller försöker de kränga oblygt så mkt d bara går dvs smida medan järnet är varmt?
    Förlåt men så tacksam för vilket fint, kärleksfullt, normalt o genuint liv jag lever Med alla dess ups and downs jämfört med dessa hysteriska botoxfyllda sprättben. Deras legacy? ??‍♀️?

    Inte ens lite lik Balenciaga skorna? Blev besviken nu för vill verkligen ha ett par men har varken råd eller lust att lägga 8000kr på ett par skar haha

      Finns massa kopior överallt

    Var det någon annan som såg Hannalicious inlägg där hon bemötte kritiken om att hon skulle ha redigerat sig smalare (enligt en kommentar hon fick)? Inlägget försvann ganska snabbt och jag förstår inte riktigt varför.

    Vad är vitsen med att ha minst 20 cm för långa ärmar ? på en tröja

      Skönt att kavla upp dem. Hellre för långa än för korta, även om 20cm (?) är onödigt långa.

      För oss med orangutangarmar är det drömmigt med ”För långa” ärmar.
      Like a glööööw

      Det är mysigt ?

    [Borttagen kommentar]

    Varför gör man en så kort vinterjacka? Jag kan bara tänka på hur mycket jag skulle frysa om magen…. Men jag är nog för gammal för att tänka snyggt före praktiskt….

      Jag undrar om det går att åka skidor i Petras skidkläder? Trist om man efter en vurpa har flera kilo snö innanför det korta jackan och byxorna spruckit i ändan för att de är för tighta ?

        Och vad kallt det måste bli? Ser ju supertunna ut och ytterst lite plats för kläder under. Har så svårt för en sån här look i skidbacken, man är ju där för att sporta och får en schysst naturupplevelse? Inte för att slänga med fönat hår och hålla in magen pga supertighta skidkläder.

          Jag har aldrig sett en sån look i skidbackar någonsin, kläderna är ju så tighta att det inte går att röra sig eller ha nån form av underställ. Man borde drypa av svett i detta tighta som inte andas och sen bli kraftigt avkyld.

    Jag har beställt hem skidkläderna tidigare. Men fick skicka tillbaka. Dom var för tunna för att åka skidor med. De passar möjligtvis på afterski!

    Undrar om Petra hade kunnat designa kläder som passar någon annan kroppstyp än hennes egen. Vissa av hennes plagg är ju snygga, men allt är ju gjort för att man ska framhäva timglasfiguren, silhuetten och kurvorna. Alltså hennes timglasfigur, silhuett och kurvor. Inget fel i det kanske, men svårt att se henne som en seriös ”designer”.

    Det var alltså olika influencer/bloggare på bilderna, själv såg jag bara en person i olika kläder. Det finns ju inget unikt med dessa tjejer, det är kloner och inget annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.