A blast from the past

Fick Maggios nya skiva på posten. Rosa och fin. Plus en VHS.
VHS:en helt klart mer oklar. Får ta med den till mormor. // Sandra Beijer

Sandra Beijer visar upp Veronica Maggios nya, rosa skiva som hon fick i ett litet kit tillsammans med en VHS-kassett.
VHS? Vad är en VHS, frågar du kanske om du är en av mina yngre följare och nu ska ni få höra…

VHS är vad min generation använde för att kolla på film som man hyrde i 24 timmar hos videobutiker eller bensinmackar. Streamingtjänster och även DVDn ligger långt fram i tiden och är med största sannolikhet inte ens påtänkta än.
Hade du ingen VHS-spelare hemma så kunde man även hyra en ”movie-box” som var en VHS-spelare i en väska av hårdplast.
2003 blev DVD mer populärt än VHS och idag finns det inte längre några företag som tillverkar spelaren. Med andra ord kan det vara lite problematiskt att spela upp ett VHS-band i dag och Sandra skriver att hon får ta med sig bandet till sin mormor som fortfarande verkar ha en VHS-spelare.
Och hon är inte den enda!

Kolla vad jag har på mitt kontor!
Filmkväll, någon?
Om ni står för snacks så står jag för spelaren!

110 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fan vilket resursslöseri. Ingen kommer ju att kunna spela den, den är bara ”cool”. Verklighetsfrånvänt, Maggio.

  Svara

   Men är inte det hippaste man kan ha en skivspelare?

   Alla sk musikkännare jag känner har en.

   Gillar själv knastret från en grammofon.

   Video… Inte min grej. Å andra sidan, ser jag aldrig på film eller serier. 🥴

   //Moa

   Svara

    Det handlar inte om skivan utan om VHS-bandet.

    Svara

     Tack! 👍🏽

     Tröttmössan //Moa😴

     Svara

    Grammofonskivor erbjuder en annorlunda ljudkvalitet jämfört med CD som gör att de fortfarande har ett existensberättigande.
    VHS erbjuder enbart en sämre bildkvalitet jämfört med DVD.
    Du jämför äpplen med päron.

    Svara

     Vem fan använder ens cd-skivor nu för tiden? Finns de ens att köpa? Liksom, med musik på.

     Svara

      Ja, de finns och släpps mycket nytt! Jag köper ofta CD. Vill inte förlita mig på att streaming alltid kommer att finnas.

      Svara

      Haha var det ens en seriös fråga?
      Älskar skivor, lite som med böcker så gillar många liksom känslan med skivor i alla dess slag. Alla bolag jag följer och samarbetar med släpper fortfarande CD-skivor och även vinyl. Hänger man dessutom mycket i nischade kretsar/klubbar så använder till och med vissa DJs fortfarande vinyl när de spelar.

      Det är en sån jävla mer go och äkta feeling när man ser en DJ stå och bläddra i sina fodral och putsa rent innan de börjar snurra än att spela på USB/dator som typ majoriteten idag gör.

      Svara

    cam cam, blev inte denna person utan liv blockerad?

    Svara

     Varför skulle personen inte ha ett liv? 😝

     Svara

     Klart Moa blev. Blockad.

     Alla som är obekväma för CamCam blir blockad. Hon lyssnar hellre på mobben som inte drar sig för några elakheter alls, än att se till att ha sin inre kompass rätt inställd.

     Jag börjar undra om CamCam vill vara ensam känd ”stjärna” på BB och alla som är straka med stora åsikter som inte enbart stryker hennes ego, gör henne arg, sur och irriterad så att hon förlorar all vett och sans till vad som är rätt och riktigt.

     Men folk som ställer diverse diagnoser och andra otroligt elaka saker är alltid välkomna.

     Hej Moa! 😘💕

     /Du förstår vem jag är 🌸

     Svara

      Du bidrar till ett mycket sämre klimat här med dina kommentarer TRH, är det verkligen så konstigt att ägaren till den här bloggen blockar dig då? Den stora majoriteten vill inte ha dig här, varför skulle man lyssna på minoriteten?

      Svara

       Hur vet vi att det inte är ett par tre stycken med vpn som skriver att dom inte gillar henne?

       Du kan inte säga att den stora majoriteten vill inte ha henne här för det vet du inte.

       Svara

      Vi förstår ALLA vem du är.

      Svara

       Du tror inte det var meningen eller? 😊🌸

       Svara

        Självklart var det det. Det var en del av ditt högre syfte med att spamma skiten ur den här bloggen. Bara vi andra dumskallar som inte förstår vilken god gärning du gör här inne. En vacker dag får du säkert nobels fredspris för ditt eminenta jobb här. Kämpa!!

        Svara

      Otippat att du ser dig själv som en känd stjärna på bloggbevakning.

      Svara

      Du är fan manisk. Riktigt obehaglig. Det är personer som dig med din maniska personlighet som man läser om i förundersökningsprotokoll. Får seriöst rysningar av dig. Nått stämmer inte

      Svara

      Du tar den här bloggen på alldeles för stort allvar alltså..

      Svara

      Vi andra förstår också, fast vi håller inte med dig.

      Svara

      Jag tror att du skulle må bra av att fasa ut denna blogg ur ditt liv TRH, och det säger jag i all välmening. Det verkar som att allt vad denna blogg innebär blivit alldeles för personligt för dig och det blir inte sunt i längden. Du verkar inte må bra av att hänga här, varför inte bara lämna walk over? En blogg är bara en blogg och just den här bloggen är Camillas. Hon svarar på det hon vill svara på, blockar de hon vill blocka, och det finns inget du kan göra åt det hur orättvist du än tycker att det är. För din egen ro – bara släpp det. Det finns mycket annat kul i livet du kan ägna dig åt istället.

      Svara

       För personen uppenbarligen är sjuk

       Svara

      Åh, Hare Gudrun!

      Svara

  Raden: ”Fiender är tråkigt, superdupertråkigt”. Trodde inte det kunde bli värre än Per Gessle.

  Svara

   Min treåring tycker den är nice haha. Men Maggio känns som artistversionen av Sandra, leker barnslig och låtsas vara tonåring

   Svara

  Någon som har lyssnat på Peg och Pennys senaste podd? Fick ont i magen av hur Hannalicious och Lojsan uttryckte sig i klippen de hade med där, hur kan man vara så otroligt ignorant?

  Svara

   Nej, vad rör det sig om?

   Svara

   Vad sa de?

   Svara

    Man kan lyssna från ungefär 15 minuter in i senaste avsnittet av ”Måndagsvibe”.

    De var ”arga” och ”extremt provocerade” över att människor varit kritiska mot Victoria’s Secret’s nya kampanj där de vill ge sken av att de är ett inkluderande företag. Lojsan liknade det hela vid kommunism och tyckte att det var väldigt märkligt hur folk inte kritiserade företag som endast säljer större storlekar, utan bara företag som säljer riktar in sig på mindre storlekar. Hanna var trött på ”PK-människor” som ”skapar mer problem än vad som faktiskt finns”. Ungefär den typen av genialiska resonemang…

    Svara

     Precis, Lojsan och Hanna kunde verkligen inte förstå hur någon skulle kunna känna sig ledsen och få ätstörda tankar av smala modeller ”vadå jag tänker aldrig så? Det är väl ett val man gör”. Hade inte så mycket respekt för dem innan, men nu fick man verkligen se deras rätta jag och det var ingen vacker syn. Ovilliga att förstå andra människor och bara löjligt o-upplysta.

     Svara

      Har precis lyssnat på avsnittet och skrek på riktigt ”MEN NI FATTAR JU INTE VAD DET HANDLAR OM HÅLL KÄFTEN BARA” rakt ut. Så jävla ignorant att skylla på ”Typiskt PR-Sverige att bli kränkt av allt” när det inte ens är det det handlar om. Och att de ba ”Men om de nu vill rebranda sig så måste man ju ge dem en chans”, men hur ska man kunna ge dem en chans när de failat innan de ens börjat? De kallar sig inkluderande men det enda deras marknadsföring visar upp är samma som innan – vita, normsmala, typiskt kvinnliga och icke-funktionsnedsatta kvinnor. HUR kan man inte se det? För att man passar in i alla dessa normer själv?

      Alltså jag BLIR så provocerad. Och jag är så jävla trött på att influencers uttalar sig om saker de uppenbarligen inte förstår sig på. Så jävla lätt för dem att säga att man inte har rätt att bli upprörd när de passar in i cirka alla normer som finns.

      Svara

       Du är tyvärr förgiftad av PK. Ska alla företag numera vara tvungna att inkludera funktionsnedsatta i sina reklamkampanjer menar du?

       Dessutom så har ju VS haft hur många som helst icke vita me i sina shower, svarta, latinas, asians…

       Svara

        Det är fortfarande inte det det handlar om. Det handlar om att VS marknadsför sig med ”love your body” och påstår att de är mer inkluderande än någonsin – MEN SÅ ÄR DE INTE INKLUDERANDE. Det spelar ingen roll att de haft en asian girl i EN show för tre år sedan, deras nya satsning utger sig för att vara inkluderande men ALLT de visar upp är vitt vitt vitt vitt smalt smalt smalt osvosvosv.

        Alla företag ska inte vara TVUNGNA att inkludera funktionsnedsatta, men ALLA företag borde tänka på inkludering lite mer. Speciellt när man fucking utger sig för att vara INKLUDERANDE.

        Svara

         Men dom är ju mer inkluderande än tidigare. Sen får man också tänka på att det är ett företag som tidigare har differentierat sig på marknaden gentemot en viss kundgrupp, går dom alltför långt ifrån den mallen så riskerar dom att tappa en stor del av sin identitet. Vilket skulle kunna innebära att dom förlorar en stor del av deras kundbas. Det är ändå ett företag, vars syfte är att tjäna pengar. Inte att inkludera alla världens kvinnor.

         Svara

          Fast nej, de är inte ett dugg mer inkluderande. Ja, de har en identitet de måste leva upp till, men då ska de inte försöka vara någonting de uppenbarligen inte kan vara. Och den identiteten funkar uppenbarligen inte med tanke på att de rasat i försäljning senaste åren, så då kanske det är dags att göra ett rejält jävla omtag istället för att spy ut massa floskler de inte kan hålla. Jag fattar att de håller på att jobba tillbaka sitt anseende, men de gör man inte genom att kalla sig för något alla ser att de inte är.

          Svara

           Fast deras ras beror ju verkligen inte enbart på detta. De tog t.ex. bort sin swimwear, vilket orsakade ett stort tapp. De följde heller inte med i utvecklingen ang vad deras målgrupp eftersökte (”naturliga” former med bralettes vs VS-bombshell-formen), vilket gjorde att många mindre företag kunde ta marknadsandelar. För att inte prata om naturliga, ekologiska materialval hos mer nischade företag jämfört med VSs polyester. Allt handlar inte om ”representation”, det var snarare spiken i kistan.

        ”förgiftad av PK”… Hängt för mycket på Flashback och Samhällsnytt?

        Svara

       Ja det är så obildat att man blir trött… Men det var ungefär det jag också hade förväntat mig.

       Svara

      Usch, tycker det är så tröttsamt att Hanna gång på gång på gång uttrycker sig tokigt om sin egen och andras kroppar och matvanor men att hon aldrig ser det problematiska i hennes resonemang. Varje gång någon uppmärksammar hennes uttalanden låtsas hon att hon ”inte alls menade det så” och blundar för att hon har fel. Jag tycker att det är rätt otroligt att hon fortfarande har följare efter hennes uttalanden om semesterkalorier, bästa sättet för att se smal ut på bild och hur man blir mätt på endast ett äpple…

      Svara

     Herregud vilket ointelligent samtal. De kan ju knappt använda ord korrekt? Den ena pratade hela tiden om ”märken som vill involvera fler människor” – men MÄNNISKA, menar du möjligtvis ”inkludera” ??? Och den andra pratade om att de som kritiserat VS ”huggit VS i ryggen”… VA?

     Och vad fan är det med rika människor och att likna ALLT vid kommunism? Alltså snälla hahahahahautbildningärgratisnyttjadethahahah

     Svara

      Jag finner det också väldigt komiskt att Lojsan idag gör ett samarbete med Calzedonia som t.ex. avslutade sitt samarbete med Nicole Falciani för att hon var ”för tjock”. Ännu ett härligt och inkluderande företag med andra ord!

      Svara

       Involverande*

       Svara

        Jag tyckte ändå att Hanna och Lojsans podd var helt okej först, visst inte smart på något vis men lite lagom kul och lättsam liksom. Men efter det senaste avsnittet kände jag att nä, det här går inte längre. Snacka om helt blinda och utan analys…

        Svara

         Jag är helt med dig Cornelia! Fyfan vilka ruttna uttalanden. De fattar inte hur dumma dom ser ut nu! och så tror dom att man som rik vit blondin kan kasta ur sig vadsomhelst för att leka lite ball. Osmakligt som fan.

         Svara

     Sedan så försöker ju Hanna svälta sig själv också…

     Svara

  Men vadå, folk använder fortfarande VHS och bakelittelefoner/telefoner med snurrskiva.
  Så gammalt är det inte.
  Säger jag som inte ens är 30 dessutom.
  Återkom när du ska förklara vad disketter är och varför man behövde typ 40 för att installera ett läsprogram eller Tetris på datorn.

  Svara

   Nej men de allra flesta har väl ändå gjort sig av med vhs-spelaren?

   Svara

    Haha inte min familj, vi har fortfarande kvar vår. Vi har så många filmer på Dvd och så det vore synd att bli av med den. Det är nog mest jag som vill ha kvar den…hahaha

    Svara

     Blir väl svårt att kolla på dvd film på VHS-spelaren?

     Svara

      Det kanske är en DVD-spelare vi har istället då, blandar ihop spelarna med varandra haha 😉

      Svara

   Jag känner ingen som har kvar sin gamla VHS-spelare, förutom mina föräldrar som har en kvar på sitt landställe dit dom åker typ en vecka per år. Varför skulle man ha kvar dom när VHS-band inte tillverkas längre? Ja förutom Maggios hipster-band då.

   Svara

    Jag har min, orkar inte gå och göra om gamla familjefilmer till dvd och vi ser dom bara när mormor är här

    Svara

    Haha vi har också VHS på landet, regniga dagar kollar vi gamla filmer och konstaterar att allt fasiken inte va bättre förr.
    Momentet att spola tillbaka bandet är ju sådär lagom kul 🤪

    Svara

   Gör folk det? Det tillverkas väl inte VHSfilmer längre så tror ingen använder det på samma sätt som förr. Är en annan sak om man har kvar en gammal vhsspelare på vinden typ för att kunna spela sina gamla vhsfilmer. Men känner ingen som har en vhsspelare framme hemma och som regelbundet kollar vhsfilmer 🤔 inte ens mina äldre släktingar

   Svara

    Jag har inget förråd så min står framme under DVD-spelaren. 25år btw

    Svara

     Finns såklart undantag. Menar inte att ingen i hela världen inte har framme en vhssspelare 😝😝 men är nog rätt ovanligt

     Svara

     Dvd-spelare känns ju även det rätt så ute.

     Svara

      Javisst, men är nog mer vanligt än vhsspelare iallafall

      Svara

       Absolut! Däremot motsätter jag mig starkt ts kommentar om att ”folk använder fortfarande vhs och telefoner med snurrskiva” och är osäker på om hen är seriös eller inte.. 🤔 att det i vissa fall förekommer kan jag gå med på😆

       Svara

        Det gör jag med 😝

        Svara

    Det går fortfarande utmärkt att köpa rengöringskassett till VHS. Men det är väl i princip det enda förutom signalomvandlingsadaptrar till nyare format och liknande.

    Svara

  Jag kunde inte låta bli att lyssna på senaste avsnittet av ”Måndagsvibe” efter att Peg Parnevik skrivit att avsnittet var det mest ignoranta, absurda och hänsynslösa hon hört på länge. Jag kan ingenting annat än hålla med. Rent vansinne att unga människor ser upp till dessa tjejer som på riktigt inte förstår problematiken i att företag systematiskt exkluderar vissa människor. De är totalt omedvetna om deras extremt privilegierade positioner i samhället. För mig är det helt oförståeligt att företag vill samarbeta med dessa tjejer som så tydligt visar upp otroligt skeva värderingar.

  Svara

   Thank you! Låt oss höja riktiga powerwomens och ta ner dessa ytliga och problematiska influencers på jorden.

   Svara

  OT:
  Heter det uber eller taxi, eller är det någon skillnad?
  För mig är det ordet helt nytt eftersom jag sällan/aldrig brukar taxi. Är det något som Sthlm-folket använder som språk eller är det spritt i hela landet?
  Lite nyfiken mest….nån som vill förklara?

  Svara

   Det är två olika tjänster. Taxi körs av taxichaufförer i taxibilar för specifika taxibolag, Uber är oftast privatpersoner som använder sina egna bilar och blir betalade av företaget Uber.

   Svara

    Jaha tack 🙏

    Svara

   Google

   Svara

    Behövdes inte.

    Svara

   Kan ni sluuuta svara på dessa idiotiska OTs? Allra helst vore det gött om dom raderades direkt som dom sas skulle göra förut.

   Svara

  ” I serien Fartblinda hyrdes Isabella Löwengrips lyxkåk på Lidingö för att gestalta Peder Roths exklusiva livsstil. Och medan kamerorna rullade i den nybyggda villan på Elfvik överöste Isabella Instagram med bilder från privatjeten, lyxhotell och den sanslöst dyra lägenheten på Manhattan för 150 000 i månaden. Men precis som i nämnda film och serier ovan rämnade fasaden. Idag är privatkocken kickad, bolaget på randen till konkurs och lyxvillan ute till försäljning. Så nu återstår bara frågan: när kommer tv-serien?” https://www.svd.se/elin-af-klintberg-lyxlivet-ger-en-bitter-eftersmak

  Svara

   hahah det där är så otroligt ironiskt komiskt att just titeln på filmen skulle vara det och handlingen också. 😀

   Svara

   Oh the irony

   Svara

   Var är alla som försvarade Bella förr?
   Måste ha varit anställda som var beordrade att skriva här. 👨🏼‍💻👩🏻‍💻👨🏼‍💻👩🏻‍💻👨🏼‍💻👩🏻‍💻👨🏼‍💻👩🏻‍💻👨🏼‍💻👩🏻‍💻

   Svara

    Troligtvis anställda, ja. I gårdagens Bellatråd var det dock någon Bellaförsvarare som stack fram trynet, men inte alls i samma omfattning som tidigare.

    Svara

     Ja, hon har väl några få anställda kvar.
     Ett tag till…

     Svara

   Hela Bella-dramat fick mig att tänka på Fåfängans fyrverkeri (The Bonfire of the Vanities) av Tom Wolfe.

   Svara

  Nu ska vi inte hetsa upp oss såpass att vi glömmer Betamax
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Videokriget

  Svara

  ”Ja, Cissi Wallin menar Henrik i sitt publicerade hot, nej, det handlar inte att hon skulle ha belägg för att något av det hon hittills påstått stämmer. Anledningen till att Henrik backar är av hänsyn till sina anhöriga, som hon börjat dra in, inte för att dölja något. De har inte valt att ta fighten med galningen, och då är det fullständigt rimligt av honom att backa om det är så att de upplever obehag. Jag och Axel som är forever alone och inte behöver ta hänsyn till sånt där trams kommer att hålla ställningarna så länge, eftersom vi inte har den typ av personlig konflikt med henne hon nu skapat med Henrik genom att dra in hans familj.”

  Svara

   Vart kan man läsa om detta?

   Svara

    Facebook bland annat. Men just det publicerade Myra på f b.

    Svara

     Tack för svar!
     Vad heter hon där? Många frågor idag😛

     Svara

      Myra

      Svara

   Ja dessutom bra att inte Henrik medverkar längre då han nu inte längre kan vara lika opartisk då CW på ett gränslöst sätt trakasserat hans fru. Ser fram emot Mys och Axels fortsatta granskning istället.

   Svara

    Fast hur vet du det? Står inte att Cissi gränslöst gjort det. Står anhöriga. Börjar man vrida på saker blir Cissi till slut den som ser vettigast ut då hon kan avfärda allt med att hon inte gjort eller sagt det.

    Svara

     Det Cissi gör är att försöka flytta fokuset från sig själv, som hon alltid gör när hon får kritik.
     Hon har trakasserat hans fru med dm så att hon har fått be henne att sluta.
     Att Cissi ser ut som den vettiga är du nog rätt så ensam att tycka.

     Svara

      Öh jag är ts? Hade jag tyckt att Cissi var vettig hade jag inte lagt in Myras kommentar. Jag sa att hon kommer se vettig ut, i sina följares ögon, när hon börjar göra som hon brukar och tar de rykten som blir och avfärdar dem. ”Det har jag inte sagt”, ”Det har jag inte gjort.”.
      Undrar fortfarande vart du läst att hon gått på hans fru? Stämmer det?

      Svara

      Har du läst att Cissi gjort det?

      Svara

       Tycker det är så skumt att Henrik backade efter hennes korkade hot. Det känns väldigt kontraproduktivt i relation till alla deras personas att faktiskt acceptera det. Visst att man tar hänsyn till sin familj, men han har väl inte backat tidigare direkt när liknande hänt med annat folk? Jag vet inte, blev bara lite besviken, och funderar på om det finns nåt där ändå som Cissi har.

       Svara

        Nej det tror jag inte. Är ju för att han inte kommer kunna gå vidare med granskningen pga att han helt enkelt personligen avskyr cissi nu.

        Svara

        Kolla FB-tråden idag.

        Svara

      Hon har nu dessutom lagt upp skärmdumpar från ett trollkonto som har Henriks bild som profilbild från en högerextrem fb sajt och hon tror att ingen känner till detta trollkonto sen innan hahaha hon tror på allvar att folk ska tro att det är henrik som skrivit dessa kommentarer. Men maskat hans namn hahah vilken idiot.

      Svara

       Men gud 🤦🏼‍♀️ Så jäkla skum brud.

       Svara

      Cissis assistent har nu medgett i fb tråden att cissi gett henne i uppdrag att sprida denna infon på nätet.

      Svara

   https://www.instagram.com/p/B4jkxruJ1iM/?igshid=qfuqp2evapxf

   Eller det här. Batikhäxan gör en lång film där hon kallar haveristerna för psyksjuka. Haveristernas konto gör som de brukar och följer kontot. Batikhäxan gråter ut på stories om att de är obehagliga som följer henne. 😅😅😂😂 BUUF*CKINGHUUU, ja visst är det jobbigt när man inte kan snacka skit utan att de lägger sig i.

   Svara

    Vem är Batikhäxan?

    Svara

  Kommer ihåg första gången jag stötte på en dvd. Jag hade precis börjat dejta exmaken och skulle visa framfötterna efter filmen. ”Ska jag spola tillbaka?” frågade jag. 😂

  Svara

   Drygt att stöta på någon medans du är på dejt.

   Svara

    Kanske därför han nu är min exmake? 17 år senare så kom han på vilket svin jag var första dejterna…

    Svara

     😂

     Svara

  Har några bra bys jag ska kopiera över till dvd. Som filmen kniven är enda Vittnet. Så bra film.

  Svara

   Skulle stå vhs vad händer.

   Svara

  Åh, mina föräldrar har en kombinerad VHS-och DVD-spelare. Kollar ännu på gamla Disneyfilmer hos dem. Kan sakna det ibland. Ljuva barndom med tecknade filmer där djuren var söta på riktigt och inte såg ut som fula animerade monster. Och där handlingen hade någon sorts vettig poäng och mening. Allt var bättre på 90-talet. <3

  Svara

   Tecknade serier, hmm där säger du nått. Håller med om att de antagligen hade kvaliteter som var bättre och mer genomtänkta förr på sina håll. Men topparna är bättre idag liksom lågvattenmärkena tenderar att vara sämre idag. Så visst har bredden ökat…. 🙂

   Svara

  Jag minns när spelarna hade vhs OCH dvd, det var bra grejer det 👌

  Svara

  Jag ÖNSKAR att jag hade en VHS-spelare. Faktiskt.

  Svara

   Åhh, jag som just kastat min…

   Svara

  Sandra verkar ha ett så stort behov av att vara ”kreddig” och ungdomligt hipster. Får man ha ohippa kläder från billiga kedjor och ha ett ”lågstatus”-jobb om man ska platsa i hennes gäng? Tror inte det, även om man skulle vara snäll och kul. Allt känns så ytligt med henne.

  Tyckte också att det var konstigt att hon i ett blogginlägg häromdagen skrev att hon och hennes kompis hade tittat i butiker och spanat på vad dom skulle ha köpt om dom vore miljonärer. Människans mamma är ju mångmiljonär. Sandra njuter av privilegier baserat på detta och om några år är miljonerna hennes. Världsfrånvänt.

  Svara

  Har en kombinerad dvd och vhs, och en skivspelare (radio, kasett och LP) i ett.

  Svara

  Jag gör, lyssnar på CD-skivor i bilen. Och har även möjlighet att lyssna på kassettband i bilen 😉 Det är så när man är klimatsmart och kör en lite äldre bil 🤓

  Svara

  Jag har en vhs och alla våra gamla Vhs filmer 👌😘

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.