Att jobba för Isabella Löwengrip verkar inte ha varit någon dans på rosor.

Senast i raden av granskande artiklar gällande Isabella Löwengrip och hennes företag är SvD som pratat med flera stycken fd. anställda som sannerligen inte målar upp någon vidare trevlig bild av sin tidigare arbetsplats.
Men….för att vara rättvis så borde rubriken även innehålla Pingis Hadenius namn då hon faktiskt är VD och delägare i Löwengrip Beauty.

Istället handlar utsagorna om gråtande anställda som blir utfrysta när de säger upp sig eller inte har ”gasat på” tillräckligt för chefen. En anställd säger till SvD att tiden hen arbetade för Isabella var den absolut värsta i hens liv.
Möjligheterna beskrevs som enorma för de unga, ambitiösa kvinnorna utan tidigare erfarenhet. Man kan klättra snabbt och få utökade ansvarsområden, samtidigt som de fick höra att de ska vara tacksamma som får jobba för Isabella och hennes företag.
Utåt så publicerades videos med sång och dans på kontoret, med lyckligt leende anställda i ett enda långt conga-tåg, men när kameran stängdes av så infann sig en lite annan miljö.

De flesta anställda hade projektanställningar som enkelt kunde sägas upp om de inte presterade tillräckligt bra, och enligt en person SvD talat med så hände det att personer jobbade kvar utan anställningsavtal efter att en projektanställning gått ut – trots att de blivit lovade kontrakt.

Stress och utbrändhet ledde till sjukskrivningar och det hände att personal sades upp under pågående sjukskrivning eller helt enkelt ombads att säga upp sig själva.
Folk försvann från en dag till en annan och det var vida känt på kontoret att man blev utfryst av ledningen under sin uppsägningstid. Enligt en fd anställd som SvD pratat med berättar om en person i ledningsposition som hade en hack-kyckling åt gången och som gärna hängde ut anställda via mail, där enskilda anställdas misstag lyftes fram.
Enligt hen mådde många väldigt dåligt på arbetsplatsen och det hände flera gånger i veckan att någon bröt ihop och stängde in sig i ett mötesrum för att gråta.
Gång på gång försökte personalen komma med feedback om förändringar kring sina yrkesroller och förändringar i arbetsstrukturen men fick inget gehör, och att klaga betydde att man kunde få sparken. Man vågade inte, säger en fd anställd i artikeln.

Turerna kring Isabellas statistik och vad som är sant eller inte berörs givetvis även i den här artikeln. Där går att läsa om en person i chefsposition som uttryckligen sagt att siffrorna var överdrivna och hur jobbigt det kändes att behöva ge en siffra till affärspartners som inte stämde.
Hon berättar för SvD att hon kände sig oärlig och att det var en svår situation eftersom det var hennes arbetsgivare som ville presentera dessa överdrivna siffror.

I slutet av 2018 och början av 2019 kom så till slut verkligheten ikapp företagen och under loppet av några månader sa 10 personer upp sig, av en styrka på 18 st.
And the rest is history, så att säga…

Isabellas respons på artikeln är att hon har förstått att det finns personal som upplevt ledningen kall, disträ och ibland otrevlig, men att det är någonting man jobbar på.
Pingis Hadenius, delägare och VD på företaget vill inte kommentera enskilda personers upplevelser, och fortsätter…
Det är ingenting som jag själv känner igen, men jag respekterar varje individs upplevelse. Känner en person så, så är det ju så, säger hon.

SvD har även skrivit en artikel om det jag hela tiden sagt om Isabellas metoder:
Nu bekräftar nämligen tidigare anställda för SvD att de uttryckligen blivit uppmanade att kommunicera ut felaktiga siffror.

Jag vet att vi skruvade upp mycket. 1,5 miljoner säger framför allt ingenting om antalet unika besökare. Det kan vara samma 200 000 användare som är inne på alla olika kanaler. Jag vill hävda att siffrorna inte stämmer, men jag har ingen exakt siffra på hur stort glappet är, säger en person till SvD

Och den sista artikeln där Isabella Löwengrip berättar att hon är positiv till att köpa ut Pingis Hadenius från Löwengrip Beauty:

Det är ju mitt efternamn på produkterna och min dröm att driva det här. Jag vill jättegärna göra det mer på mitt sätt. Men vi är inte i hamn med något beslut än, säger Isabella Löwengrip

Pingis å andra sidan verkar mest irriterad på att Isabellas snackande:

 Vad vi har för diskussioner, ägare och styrelse emellan, är ingenting som jag kommenterar förrän någonting är klart. Jag äger fortsatt 50 procent av bolaget och är vd, men jag är föräldraledig och är inte operativ just nu, sägerPingis till SvD.

690 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

      [Borttagen kommentar]

        Bevisa dina påståenden med 1,5 miljoner och visa det svart på vitt. Screenshot från Google analytics och allt är löst.

          [Borttagen kommentar]

            [Borttagen kommentar]

              Känner bara obehag kring henne.
              Man får en känsla av att något inte stämmer hela tiden.
              Allt är så jävla fint hela tiden.
              Blir fan rädd.

                Det va ju en bra analys som summerar det hela.

                Något som är mer oklart är hur hela mediasverige bara tramsat med lääääänge.

                Veckan affärer
                SR – sommarprat
                Skavlan

                För att bara nämna några nyttiga idioter senaste tiden. Men det finns ju mycket mer…

                  Tagit allt för lång tid, innan luftslottet sprängdes.

                  Skavlan jamsade inte bara med. Vid ett tillfälle i intervjun frågar han henne (Och chockar henne rätt ordentligt) ”händer det att Du ljuger fortfarande?
                  Då får hon svårt att svara. Helt obetalbart bra klipp.

                    Och han var den första som frågade henne om hennes hundratusental(s) läsare, inte 1.5 miljoner läsare. Hon blev väldigt nervös av det (bra!).

              Men det är tio år sedan. Vore bra med aktuella påståenden. Han har fått sitt straff, så detta känns irrelevant att komma med nu.
              Däremot vore det interessant att få hörs SvDs kommentarer till sina egna hyllningar av Isabella för tre månader sedan, vilken journalistiska kunskap besatt man då, när man skrev precis det Isabella ville.

        Väntar spänt på inlägget om Cissi med det som du Camilla fått reda på som inte är känt för alla andra ???.

        Superbra att du nu förstått att Cissi är värre än Bella med sin grovt manipulativa, maktmissbrukande, mytomaniska personlighet.

        Skulle även gärna se granskande inlägg om Cissis alla uthängningar och bakom ryggen-lögner som hon systematiskt använt mot journalister, chefer och privatpersoner hon anser ”varit maniska, obehagliga osv”, (dvs de har tänkt säga eller har sagt sanningen om Cissis lögner). Det finns ju hur många personer som helst som råkar ut för detta, och en sammanställning vore väldigt intressant att se. Det vore även de grova lögnerna om att två personer förskingrat stora summor av de donationer som insamlats.

        Skulle också gärna vilja ha ett sammanfattande inlägg om turerna kring Gardet med den förra redaktionens avhopp, eftersom det aldrig skrevs något direkt om det. Nu verkar ännu fler ha hoppat av och Cissi hävdar nu, liksom förra gången, att detta inte beror på något särskilt. Det var ren lögn förra gången, och lär vara det även nu eftersom majoriteten nu förstått vad Cissi går för.

        Tycker dina mer granskande inlägg är jättebra och de klart bästa ?!

          Jag väntar också med spänning på att Camilla ska skriva om Cissis bisarra beteende! Jag tycker det är lika otroligt att hennes följare inte har undrat! Skrämmande.

          Det är väl att Cissi hotat Henko med att skicka hans sambo en pdf om hans otrohet med bl.a. Myra. Vad fan nu det har med saken att göra, om än ett vidrigt beteende, men Cissi är Cissi.

            Iofs så önskar jag att ngn skulle berätta för mig ifall min sambo var otrogen. Osvsett vem det nu är.

              Men det hade hon ju inte berättat, om han la sig ner och visade magen som en hund.

              Hon hotar. Alltså gjorde hon det inte för sambons skull.

      Intressant hur Bella svarar, som om hon varit helt omedveten vilket är bullshit hon är en del av ledningen. Hur ska hon få pengar att köpa ut Pingis med? Bella har ju dragit Beauty ner i smutsen pga sitt eget agerande och företaget bär hennes namn.

        Tror att Pingis varit mer nöjd än de anställda pga Pingis fått mer utav kakan. Och också haft ett behov utav en god relation med Bella. Pingis såg Bella som en chans för henne att tjäna grova pengar.

        Precis. Hur ska hon ha råd med det? Eller är det rätt billigt?

          Kanske därför huset såldes …

            är huset sålt.
            så konstigt kring detta
            allt gick snabbt kring den sk försäljningen..ingen visning
            mäklaren redovisar inte att den är såld.kvarstad eller bulvan..skumt som allt annat kring bb

              Man brukar aldrig ha öppna visningar av så dyra hus. Lika så annonseras de ofta inte ut heller utan mäklaren ringer till kunder som anmält intresse av området/typen av hus. Så just den biten är inte konstig.

              Vem köpte huset????

              Tänk om ES betalar så att hon kan bo kvar, eller köpt för att hon inte ska behöva flytta? Han kanske tycker synd om henne. Haft den tanken några gånger. Och om det är sålt ändå och hon måste flytta, tror jag hon kommer flytta till honom.

        Företaget är ju kört i botten (medvetet?), så det kan inte vara värt mycket.

          Alltså, ett bråk om Löwengrip ska styras/hanteras skulle ju faktiskt förklara Blondinbella handlingar en del. Att hon valt att göra något annat en tid, de har säkert inget vattentätt avtal om att hon ska göra reklam för Löwengrip som märke i sin blogg. Att hon, får att komma ut Pingis klor, kört det i botten för att sen kunna antingen gå vidare med nytt projekt eller köpa tillbaka det billigt. Kanske Pingis underskattade Blondinbella? Började bete sig som att reklamen på bloggen inte var av lika stort värde som Pingis insatser som ekonom och VD, och Blondinbella visade vad det var som var nödvändigt för företagets överlevnad (hennes blogg, och inte Pingis som VD, en VD går ju att ersätta). Kan verkligen tänka mig att Pingis skulle göra så, överskatta sig själv, och att hon kan vara rätt kall. Blondinbella kan också vara kall och brutal, som i hennes strategier, men hennes mönster med anställda är ju att bli kompis. En utnyttjande kompis med makt, men ändå kompis. Relationen till Pingis har hon beskrivit som enbart affärsmässig, det är rätt out of character för Blondinbella, så det känns logiskt att det valet var Pingis val och att hon haft samma relation till övriga anställda i Löwengrip och tvingat Blondinbella till att ha gränser.

          I slutändan har de båda delat ansvar för hur det faktiskt var. Men, det känns som att mycket av det Blondinbella har gjort har varit så ologiskt. Och det vore kul att förstå hur det blev så här fel.

        Nu har hon inlägg på bloggen där hon kastar Pingis under bussen. Och den andra kvinnan som varit tf. Nu har hon som nya vd som tf vd. Skyller på att hon inte varit närvarande. Och att alla problem rör Beauty. Det är inte hon som skrivit någon som skrivit åt henne. Man blir illamående.

          Nu tror jag hon får hjälp av en viss herre att formulera sig.
          För nu gäller det att inte stå med svarte Petter i hand när allt faller!

            exakt.
            balderriddaren..pinsamt

            Ja herregud vad det INTE är hon som skrivit det inlägget!! Känns också som första gången på bloggen som ”hon” faktiskt börjar bemöta kritik på allvar och börjar ta ansvar på allvar. Visst hon skyller ifrån sig jättemycket men det känns som att hon för första gången nu på allvar fattat hur allvarlig situationen är för henne. Och konsekvenserna av sitt beteende. Om ingen vill marknadsföra sig via henne och ingen vill arbeta för henne så är den här karriären över på riktigt. Då räcker det inte att prata i fluffiga termer om att det är hårt och att det är livskris med tårar bakom solglasögonen samtidigt som man lägger ut superweird stories med att hon inte får ordning på sin lugg och vilket läppstift hon har. Tror hon insett nu att hon inte kommer undan med sin vanliga manipulativa BS och att det definitivt är slut på business om hon inte tar ansvar. Och därmed får någon annan gå in och skriva inläggen för hon vet inte hur man gör.

          Exakt. Hon slänger andra framför bussen nu. Iofs så kan hon ha rätt. Hon har ju knappast varit närvarande.

          Snacka om att skylla ifrån sig Big time!

          Ja, jag tänkte precis på det. Hon skriver att de är två ägare, två visioner, den ena har jagat tillväxt och att hon inte varit så närvarande. Och detta är en av anledningarna till att hon vill köpa ut den andre ägaren… Allt är Pingis fel, inget Isabellas ? Jag blir äcklad. Ta ansvar istället!

            Pingis då?
            Som smiter undan som vanligt och bara tränar som en idiot.

              Hur vet du att pingis tränar?// ä du granne??

            Tillväxtsnacket var hennes eget (och förmodligen uppbackat av Pingis). Bella själv snackade om orealistisk tillväxtbolaget från cirka 10msek år 2018 till 100msek år 2020 ?

              Hur skulle dom annars ha råd med Bellas livsstil?
              Pengarna måste ju in. 🙂

                Hoppas Pingis köper ut isabella!
                Bara för Produkterna har hennes namn behöver det ta mig fan inte vara självklart att IL ska ta över hela bolaget.

                Utan Pingis hade aldrig LB blivit framgångsrikt.

                Fy fan vilken rutten människa IL är!

                  Jag tycker pingis borde springa därifrån och hoppas på att blondinbella köper ut henne. Hade blivit skitsur om min affärspartner körde hela företaget i botten pga sina rollspel och utspel i media. Lcc hade gått bra ifall blondinbella skött det snyggt men hon förstörde det verkligen helt.

                  Fast den höga personen som hackat på personalen och hängt ut enskilda kan ju vara pingis. Det vet man ju inte. Det är kanske inget ledarskap att bygga något företag på direkt. Hon har aldrig slagit mig som någon sympatisk person direkt.

                  Jag tror inte att Löwengrip överlever som märke utan Blondinbellas blogg. En VD är mer lättersättlig än en framgångsrik blogg med direkt koppling till märket. Även om den just nu hänger på en tråd, så är det en tråd där Löwengrip också sitter som märke. Jag gissar att Pingis ville ha mer, Blondinbella tröttnade eller var uttråkad och hittade andra projekt att lägga sin tid på. Löwengrip som bolag hade troligtvis inget avtal med bloggen som kunde tvinga till den typen av marknadsföring som skedde förut, och därefter föll försäljningen i bolaget samtidigt som en nylansering skedde som ingen ville ha. Och att det skurit sig mellan dem, men vi får väl se om Pingis säljer allt, eller kanske en andel och låter Blondinbella ha företaget men ta sin vinstandel ändå.

              Va f*n skrev jag nu? ?? Låt mig rätta till det:

              Tillväxtsnacket var hennes eget (och förmodligen uppbackat av Pingis). Bella själv snackade om en uppskattade (men självklart orealistisk) tillväxt i det egna investbolaget från cirka 10msek år 2018 till 100msek år 2020 ?

                Och ändå lyckas jag få in stavfel men ni förstår vad jag menade 🙂

              Blondinbella visste väl inte ens vad tillväxt var innan Pingis använde ordet. Skulle gissa att hon återupprepat det Pingis sagt, och sen kanske överdrivit lite som med bloggbesökarnas siffror.

          Kan någon bekräfta om det stämmer att hon la till den sista meningen om att det ”tagit hårt på henne” först efter ett tag? Jag kan inte minnas att jag såg det första gången jag läste hennes senaste inlägg.

            Oavsett ett sympatifiske…

            Jag håller med, jag såg den inte heller första gången jag läste inlägget utan vid andra gången.

              Åh, så beräknat det är! Det gör det ännu värre än om snyft-meningen hade varit med från första början.

            Hon är duktig på att anspela på känslor hos folk. Hon manipulerar människor. Har själv dejtat en sådan snubbe. Sjukt påfrestande människor

            Hon har ändrat om texten ja. Jag printa första versionen

              Samma här, jag printscreenade också första versionen och då fanns den meningen inte med.

                Skicka till C! Jag tycker att det är värt att notera, hur oerhört kalkylerat det var.

          ” Bland annat genom att jaga tillväxt på bekostnad av arbetsmiljön.”

          Saxat från inlägget. Min kommentar?
          Ja, det är ju du, Isabella, som jagar tillväxt på bekostnad av precis allt och alla runt omkring dig.

          Ps. Det finns inte en chans i hela himla h*lvetet att hon skrev inlägget själv.

            Kan inte nån klistra in inlägget så man kan läsa utan att besöka bloggen? (Om detr tillåtet?)

      Kan ta gift på att Bella visste att artiklarna i SvD var på väg att publiceras och att det bidrog till att hon valde att tala ut i Expressen först. Ett försök till damage control, som främst verkar gå hem hos hennes trogna fans…

        Det roliga är att hennes försök till damage control inte funkade för att hennes förtroendekapital redan var helt förbrukat när hon försökte skylla ifrån sig i Expressen ? Nu får alla se hur dålig hon är som influencer, bloggare, entreprenör och chef.

        Vad återstår nu av hennes imperium? Nada.

          Ja, ikväll har verkligen luftslottet brakat ihop totalt.
          Äntligen!

            Japp, inatt brakade luftslottet ? Det tänkte jag inte på men du har rätt.

              Isabella Von Aircastle har tappat luften.

        Har SvD mer kanske?

          De har skapat Bellas kris som ämne på deras sajt med dessa tre artiklar kopplade till det ämnet. Så det kommer kanske mer.

        Klart hon visste! SvD har med all sannolikhet gett henne möjligheten att kommentera artikeln innan publicering. Vilket har gett henne möjligheten att förbereda sitt försvar.

      På tal om ägarbytet, varför är Pingis pappa i beautystyrelsen?

        Pappa gör som Pingis säger?

          Pappa Hadenius sitter nog på kapitalet.

      Tittade på hennes Instagram. 22 september skrev hon, i galaklänning i Milano: When your life is like a movie, let’s see how it ends.

      Detta är det sjuka, hur snabbt det gått. Antingen riktig mytoman (psykopat?) eller fruktansvärt dåligt omdöme och naiv.

    Att jobba för eller med IL verkar inte ha förändrats sedan hon började blogga och senare med spotlife. Bloggare fick inte betalt, bloggplattform fick inte betalt etc etc …. En lång rad tveksamheter med bedräglighet som gemensamt tecken

      Ja Spotlife vilken jäkla härva det var alltså.

        Visst var det något med tidningen med? Fast det kanske bara drabbade henne (ekonomiskt) personligen?

          De anställda på tidningen fick inte lön i tid osv, plus skitlön och mycket stress och övertid medan IL satt och lekte viktig chef på sitt kontor.

            Alltså jag har alltid varit rätt säker på att nått inte stämmer med henne men nu är jag hundra på att något är fel på riktigt. Vilken sjukt vidrig människa. Snacka om att inte bry sig om någon eller något än sig själv. Hur kan man ens vara sån mot andra människor? Vilket monster. Usch.

          Det är bara att fråga Josefin Knave och Yrsa Andrée, bland andra. Speciellt den sistnämnda.

            Och Hanna Persson. Hon brukar iofs uttrycka sig ganska diplomatiskt, men absolut inte okritiskt.

            Å josefin knave! Saknar!

              Ja! Älskade hennes blogg!!! ?Undrar vad hon gör nuförtiden?

                Lyssna på hanapees podd så får du veta! Hon pluggar till något med museum? Och har köpt radhus i Uppsala. Saknar hennes blogg så mycket!

      Verkligen. De som följt Bella riktigt länge minns väl hennes första assistent som slutade tvärt.

        Hon får det ju att verka som att det är Pingis som är bad cup (?) och hon good cup men ingen glömmer väl hur hon själv berättat hur hon lämnar människor mitt i samtal osv för att hon inte är intresserad av att höra något om en anställds privatliv etc.

        Tvivlar dock inte på att Pingis är riktigt otrevlig mer öppet än Bella.

          Någon måste ju ha varit en varm kopp med te också ju, Simon Sjögren kanske?

            Nej, han sa: ”not my cup of tea” och drog till Perfect Day istället…

              Och där är han inte kvar!

                Vet vi något om det överhuvudtaget? Har bara läst det som skvaller här i kommentarerna, men ingen verkar veta något.

                  Han finns inte med bland medarbetare på deras hemsida. I övrigt vet jag inget mer ☺️

                    [Borttagen kommentar]

                      ??

                  Stod i kommentarerna här tidigare att han fick gå på dagen då han betett sig olämpligt mot en annan kvinnlig medarbetare, som ringde antingen Amanda eller Hannah och grät.

                  Vet inte om det är sant, men slutat har han iallafall.

          Bad COP, good COP. Som i polis/snut alltså. Har inget med muggar att göra… 😉

            Tror det var ett internskämt med hänvisning till en felskrivning häromdagen 🙂

              Bad cup, GOD cup är till och med originalet ??

                Men fasen! Stod och velade på det men chansade på att det var good. Damnit! ?

            Duh!

          Alltså det är ond polis/god polis, dvs bad cop/good cop. Inte nån kopp man pratar om!

        Jag minns att något fan mötte henne i Nice och blev otrevligt bemött utav henne. Och att hon fick en helt annan bild utav henne. Hon är en falsk människa.

          Fast det där skedde inne på en toalett. Löjligt av den där Petra från Örebro (vet vem det är) att göra en grej av det. Man kan vara förbannad på Bella för mycket – men att hon inte vill snacka på toaletten – nej.

            Nja håller ej med dig. Jag är trevlig mot alla. Även folk på toaletten. Just saying. Man kan vara trött men ändå sympatisk väl?

              Och du är offentlig så du vet hur det är att få frekvent uppmärksamhet på offentliga toaletter?

            Bella förklarade att hon varit otrevlig eftersom hon var akut nödig på grund av IBS ?

            Blev inte Bellsan citronsur för att någon inte höll upp dörren till ”toalettavdelningen” åt henne så att hon själv slapp röra vid dörren?

          Jag har träffat henne många gånger och hon är inte en trevlig person IRL. Hon och Kenza är de mest otrevliga personerna jag träffat i denna bransch. Aldrig sett folk behandla sina läsare så illa, man har ju hört horror stories om typ riktigt kända filmstjärnor som kör med folk.
          Men att se de behandla folk så illa IRL, det är något annat.

            Va, Kenza också? ? Nu känner jag mig tappad bakom flötet, har tyckt hon verkar så härligt och genuin? ?

              Ja, du är tappad. Men det finns hopp 🙂

              Nej Kenza är tom snobbigare irl än Isabella. Kenza ser ner på sina följare och pratade länge om dem på ett sätt som om de var under henne.
              Hon visade heller ingen tacksamhet överhuvudtaget att det är pga av följarna som hon tjänar pengar och har ett jobb.
              Hon blir också skitsur om någon får mer uppmärksamhet än henne på events.

        Var det hon Emelie? ? Talade hon någonsin ut om vad som hände eller var det ”skrämma anställda till tystnad” redan då?

      Det är ganska många som inte fått betalt av Bella eller hennes företag. När de krävt betalning har de hotats med negativ publicitet och sabbad karriär.

        Kan du ge exempel?

          I begynnelsen av Bella gate så var kvinnan som blev lurad av Pingis och Bella i deras Dubai/Saudi-satsningen här inne och skrev i kommentarerna under eget namn. Men minns inte när det var.

            Vad det hon Zanna Wiede? 😮 Fick hon inte betalt?

              Hej,

              Jo jag fick betalt. Men inte vår konsult som hade gjort arbete med att registrera produkterna i Mellanöstern. Samt att jag blivit lovad 18mån avtal som bröts efter tre månader. Med ett mail från lina kl 17 en fredag. Efter att Bella och pingis vart på besök och betett sig allt annat än härligt.

                Men hur beter de sig? Jag har svårt att se att människor är öppet otrevliga. Det är så stört att vara otrevlig i allmänhet och sen flina upp sig på sina social medier så jag får inte in det i mitt huvud.

        Jag vet en i samband med ett bröllop men jag vill inte outa personen.

          Bra källa…….

            Jag vet, det är så luddigt men jag vill inte att en person jag känner ska få sin karriär sabbad.

      Minns ni när Bella skröt om att hon var så kall mot sina anställda att de kunde springa ut från mötesrum gråtandes?

        Japp. Camilla, kan inte du lägga till det uttalandet i inlägget? Om inte det har hunnits raderas dvs

        Jo, hon var stolt över den artikeln, tills reaktionerna kom och hon fick förklara att hon inte är elak mot personalen men att de har känt stor press eller något liknande. Det var i samma artikel som hon berättade att skilsmässan som hon aldrig skulle uttala sig mera om var hennes intitativ.

          Jag hoppas att företag och andra kunder också träder fram om detta men jag förstår att de inte vågsr med tanke på att Bella harvisat sig vara gränslös mot sina kritiker.

            Fast nu borde ju fler våga

              Kolla vad Bella gör nu på sin blogg: hon försöker skylla personalproblemen på Pingis. Pingis var hennes parhäst men Bella är helt gränslös i att offra andra för att nå sina mål.

              Jag hoppas att fler personer/företag/kunder vågar outa henne som bluffen Bella är och nu hoppas jag även att Pingis gör det.

                Lämnade denna kommentar, får se om den släpps fram ?

                ”Du har ju själv berättat stolt om hur du fått dina anställda till tårar och hur du lämnar samtal mitt i meningar för du helt enkelt inte tycker dina anställda är intressanta. Snyggt försökt till damage control men nu är det vi som vänder på klacken och går, mitt i din mening. Neeext!”

                  Jag älskade slutrepliken!

                  Är ordet ”Neeext” från Seinfeld?
                  Elaine.

                    Soup nazi? Det avsnittet gick på teve ikväll…älskar Elaine!

                      å jag missade det, bästa avsnittet

                  Ja. Får gåshud.

          Bella försökte dessutom skylla på att hon hade en sväng av Asperger.

          Så otroligt lågt!

            Hatar när man får en släng av asperger..

              Ja, särskilt när det passar ens syften.

          Helt sjuk människa utan någon överdrift. Vem fan är ens stolt över att vara så otrevlig att folk grinar? Vem tror hon att hon är egentligen?

            Känns som att de största kändisarna är de trevligatse och så finns en avdankad bloggerska i Sverige med inbillningssjuka. Vem är ens folk som ser upp till denna sjuka människa?

        Sadist är vad hon är!

      Fint att Unionen Chef gjorde ett samarbete med henne och att hon har föreläst om ledarskap i flera sammanhang. Som vanligt pinsamt att företag och organisationer överhuvudtaget inte kollar meriter på de personer de anlitar (med tanke på att det finns MASSOR av kompetenta, drivna unga kvinnor som är professionella och framgångsrika chefer). Verkar som tanken mest har varit, ”åh, här har vi en blond, halvkänd, ung, snygg kvinna som är jättelyckad enligt sig själv. Hon säger att hon jobbar med ”tech” och digitalisering! Helt i tiden, henne anlitar vi, ingen bakgrundskontroll behövs”. Att ta reda på hennes syn på personal och ledarskap kräver ju inga avancerade skills, läs bloggen och några intervjuer. Roligast ändå att Unionen visar sin totala inkompetens.

        Ja, det är riktigt pinsamt av Unionen.

          om någon lyckats missa det så är unionen INTE ett riktigt fackförbund och är inte på arbetstagarnas sida, helt värdelöst om man behöver riktig hjälp. från en som jobbat mkt med HR och vet vilket helvete folk kan få gå igenom: organisera er fackligt och i en bra förening som jobbar för ER och inte arbetsgivarna.

            Kan bara hålla med om Unionen. Min arbetsgivare sparkade all personal på grund av ”arbetsbrist” (trots att vi jobbade runt 60 timmar i veckan utan övertidsersättning). Sedan köpte min arbetsgivare istället alla tjänster från externa frilansare så att arbetet kunde fortsätta som vanligt (antagligen för att han vill sälja bolaget utan personal). Och Unionen lade ungefär sju minuter på respektive anställd, och sa att de inte kunde göra något. Tack, snälla Unionen!

            Trist då att jag visste att min arbetsgivare fifflade ordentligt med ekonomin i företaget, och extra trist att jag gav ett mycket fylligt underlag till Ekobrottsmyndigheten när jag slutade. Han konkade, och hamnade i fängelse med näringsförbud istället. Så kan det gå.

            Jo tack. Men är inte alla fack numera på arbetsgivarens sida? Sökte hjälp på Unionen angående min arbetsgivare. Som jag har så mycket skit på. Har ännu inte fått den hjälp och sitter efter ca 2 år i samma sits. Varför ska man ens va facklig. Räcker med a-kassan känns det som.

        Jag håller inte med. Jag fick sån otrolig hjälp av unionen när jag blev sparkad av ett oseriöst företag. Jag gick ut vinnandets och företaget fick betala! Dessutom fick jag ”stipendium” för mitt körkort av dem. Jag har bara bra erfarenheter av unionen, kanske har jag haft tur men jag är himla glad att jag fick med och fick den hjälpen som jag fick när jag var helt maktlös i situationen.

          Gick med *

    Intressant. Slår vad om att det är Pingis som är den otrevliga som påpekar folks misstag i mailkedjor till hela kontoret.

      Tror verkligen inte heller att Pingis är oskyldig. Hon och Bella i kombo känns som ett skräckscenario.

        Det är flera anonyma som har sagt att hon är en mardröm att jobba för.

          Källa på det ?

            Jag har jobbat på samma arbetsplats som Pingis och hon va inte särskilt populär eller hade gott rykte..

        Pingis attityd är precis som hon har framkommit i intervjuer och andra sammanhang under de senaste åren.
        Vilken snorkig och osympatisk människa:
        ”Pingis Hadenius, delägare och VD på företaget vill inte kommentera enskilda personers upplevelser, och fortsätter…
        Det är ingenting som jag själv känner igen, men jag respekterar varje individs upplevelse. Känner en person så, så är det ju så, säger hon.”

          Det där är ett standardsvar som många företagare svarar de lär sig det på någon kurs.

          Det där är ett standard svar när man inte tar på sig något ansvar. Som att be om ursäkt utan att faktiskt be om ursäkt ”Tog personen illa upp så ber jag om ursäkt, men jag menade det inte.”

            Fast hon säger aldrig att hon ber om ursäkt utan bara att hon respekterar att någon känner som de gör. En ”låtsasursäkt” vore ju däremot något i stil med det du skrev, ”Jag ber om ursäkt om någon tog illa upp…” i stället för att be om ursäkt för sina handlingar.

              Läs kommentaren igen….. ”Som att…” står det

                Fast det är inte som att be om ursäkt utan att be om ursäkt eftersom hon inte gör det. Det är en dålig jämförelse.

                  ??‍♀️ Nej, den är inte dålig, det är du som inte fattar den.

                    Jo jag fattar men tycker inte att det är en bra jämförelse bara?‍♀️ tror du alltid att alla som inte håller med dig bara inte förstår?

                      TRH style. ”Du väljer att inte förstå”

                      Jag tycker det var en bra liknelse, och tror ändå att du inte riktigt förstår den…?‍♀️

                      Också i samma stil är ju svaret ”tack för din feedback, vi tar det till oss och ska se över våra rutiner”.

        Självklart är inte Pingis oskyldig, hon är VD och delägare. Hon vet självklart vad som har skett och har det största ansvaret.

        Minns idag intervjun Bella gjorde med en ung Kissie. Där ser man den äkta Bella.

        Något i Pingis kalla ögon säger att hon är en elak person.

          Ja, kolla bara på videon som finns längre ned här i kommentarsfältet.

      Jag undrade alltid hur Pingis kunde stå ut med och hylla Bella så länge. Men kanske är svaret så enkelt att hon var lika illa.

        Kolla på aktieutdelningen på Löwengrip Beauty(el va nu skiten heter) och ISPI(blondinens o brunettens holdingbolag). Exakt där har du svaret på hur nån kan stå ut.
        För mig osar det osund personalpolitik, pennalism och att cash var det enda som räknades för nån som hoppade på framgångståget Bella då inte andra jobb direkt haglade omkring henne. Att dom blev fartblinda är väl knappast nån som ifrågasätter? Bella har ju fått betala ett högre pris iom hennes namn och hennes skyltning senaste året med tveksamt mode så att säga. För Pingpong är det ju lättare. Hennes svar i dagens SvD är under all kritik. Det är hennes förbannade skyldighet som VD att visa respekt genom att ge ärliga svar. Att svara som hon gjorde är fan att pissa på folk. Skäms!!!

          Var hon arbetslös?

      Hittade en gammal kommentar om Pingis:

      ”Trodde hon var seriösare tills jag såg en del av den där hemska liven där de skulle svara på frågor kring falska siffror mm. Pingis var så jäkla dryg att man insåg att hon är en lika stor bricka i spelet som IL. Insåg man inte då att lite ödmjukhet och åtminstone skenbar ärlighet hade varit på sin plats, då vill man inte ens låtsas att man har rent mjöl i påsen. Folk som umgås med personer med tvivelaktig karaktär har själv antagligen inte högre moral heller. Annars hade man väl sagt ifrån på nåt sätt, istället har Pingis själv börjat bli mer och mer lik IL i beteende.”

      https://bloggbevakning.se/2018/05/29/bella-och-pingis-qa/

      ”Men vad hade ni förväntat er? Dessa två representerar ett företag. Företaget är precis som de är; oseriöst, oproffsigt och oärligt. De fick bra frågor som de valde bort. Andra svar var helt befängda; ”Nej, vi kommer inte att tillverka ekologiska produkter för att de passar inte MIG” – alltså är löwengrip tillverkat för henne. Att man vill ta steget ut i världen men inte kan erkänna olika hudtyper – case closed.

      Synd att man inte kan nöja sig med den framgång man skapat utan ska ljuga och förvränga för att framstå som större/bättre.

      De är som gjorda för varandra med sina härskartekniker och gapflabb. Jag personligen hade hellre smörjt in mig med senap är någon som de står bakom.”
      https://bloggbevakning.se/2019/05/14/ar-det-har-en-pik-till-isabella-fran-pingis/

        Länkarna har hamnat i fel ordning!

        https://bloggbevakning.se/2018/05/29/bella-och-pingis-qa/

        Första kommentaren: ”Det fulaste var när pingis fick obekväma frågor, bla om vad de får ut i vinst då omsättning inte säger nånting, kollar in i kameran och lite nedlåtande säger ”ja vilken vinst, vilket företag? Det står inte va? Nä just det”. Det hände flera gånger och det lät så himla otrevligt!”

          ? Det var så sjukt provocerande att kolla på den liven och hur de bemötte sina KUNDER! Det var ju kunder/potentiella kunder som såg den, VI såg den ? Såg den och klickade sedan ”unfollow” på båda två på Instagram och har inte klickat på hennes blogg sedan dess.
          Ren befrielse och jag hymlar inte med att jag gottar mig i denna ”katastrof” Bellhen lever i ??‍♀️ Sorry not sorry

    Så obehagliga människor både Bella och Pingis.

    Tror den som varit värst är Pingis och nu vill hon bli utköpt av Bella så hon får sina sista slantar och kan gå vidare.

      Bella får ta in Catten af Tälje, hon kan ju det där med att bluffa.

        Åh, Catrin. Saknar hennes blogg!!!

    Är det någon som förstår och kan tolka gripl**v´s texter på instagram? De senaste bilderna bland annat. Verkar i kommentarer som dom förstår – men jag gör det inte och vill gärna..

    Gripl**v har bland annat skrivit ”läs min inlägg i kronologisk ordning så kommer du förstå” som en kommentar, but I don’t. Tycker det skrivs så svårt och kryptiskt haha!

      Fortsätt läsa tills du fattar! 🙂

        Så även om du fattar tänker du inte dela med dig till någon som inte förstår?

          Klar hon inte tänker. Det här är bloggen där man ska vara oförskämd, annars platsar du inte.

      Jag fattar inte heller.

      Dolly/Griploov hade alltså helt rätt ?

        Camcam hade rätt hela tiden ?

      Jag fattar 40% utav det som står i personens texter. ?

      Håller med dig. Jag läser om flera gånger o förstår inte allt.

        Håller också med er. Orkade bara läsa där ett par gånger för jag förstod ändå inte människans sätt att skriva. Värdelöst enligt mig.

    Varsågoda.

      TACK!

      Var det detta du hintade om nyligen i en annan tråd? 🙂

      Tack Dolly!!

      Lycka till i framtiden?

      ?????????????

      Hoppas du har repat dig och får det bättre på nästa arbetsplats.

        Jag har repat mig och har ett fantastiskt liv idag. Aldrig mått bättre faktiskt 🙂

          Märks inte. Så mycket bitterhet du spottar ut dig här.

            Nej jag är inte bitter, jag är bara ärlig med vad jag varit med om.

            2048: du låter väldigt bitter. Drick lite te och kolla på Netflix med familjen istället.

              Hej Pingis! ?

                2159: läste du fel nu? Jag är kritisk mot Bella, Pingis och deras försvarare så varför skulle jag vara Pingis? ??

                  Flå’t! ?

                    Ingen fara ??

            Om det är någon som ar bitter här så är det verkligen du och inte dolly

            20:48 Du osar bitterhet. Dolly däremot är en ärlig person.

            Sluta kalla folk som berättar om jobbiga saker i deras liv för jobbiga.

      Det kommer nog snart ännu mer.

        Gör det det, Dolly? Kommer ännu mer?

      Har lite frågor. Vad fick dig att jobba kvar på en arbetsplats som var så dålig? Fanns det någon fackansvarig? Betalades löner ut som de skulle? Varför valde folk att jobba utan avtal?

        Varför svarar du inte Dolly?

          Dolly kanske inte har sett frågan än? Herregud.

          Hon kanske inte tar med sig luren när hon chillar på porslinsstolen… Lugn 🙂

        Jag slutade ju på arbetsplatsen för att den var så dålig? Förstår inte riktigt hur jag ska besvara den frågan.
        Det fanns absolut ingen fackansvarig, och Gud nåde den som lyfte frågan om kollektivavtal.
        Jag minns inte att min lön ska ha kommit sent någon gång, men det kan säkert ha hänt andra.
        Jag tillhör inte den delen som jobbade utan avtal så jag kan inte svara på det heller. Men om jag ska spekulera i mina ex-kollegors resonemang så tror jag absolut att denna ”tacksamhetsskuld” spelat in mycket. Det gjorde den även för mig ibland. Usch.

          Som Cissi Wallins nannys. Fast de fick ju dessutom svart lön..,

          ??

      Nä, men tjeeeeeeeena kompis!
      Mycket bra jobbat, hörru!

        Cringe C, cringe! ?

          ?

          Nej, varför skulle det ens vara cringe?

            Därför att det är det och fattar du inte det så är du cringe.

              Nej, du känns lite ängslig ?

      Dolly.. Du är bäst! ? ❤️

      Tack snälla Dolly för ditt mod!

      Synd bara att ingen vågade träda ut med namn. Även om jag verkligen förstår varför, jag skulle aldrig ha vågat själv med tanke på hur hänsynslöst Bellan hängt ut både exman, expojkvän och familj. Men det hade gett mer tyngd till reportagen. Men annars, heder och dig Dolly och alla andra som vågat prata!

        Finns väl inget som säger att det här är sista gången Dolly berättar 🙂

        Men mitt riktiga namn håller jag för mig själv. Det viktiga är inte vem jag är i privatlivet – utan vad jag varit med om. Det är där fokuset bör ligga.

          Ser du inget eget ansvar i det du varit med om? Tänker på avtal osv. Lova mig att du reser dig upp, ger dem fingret och går nästa gång någon vill att du jobbar utan avtal.

            Victim blaming much?

              Nej. Helt rimlig fråga. Vad hade de för hållhake eller vad lockade de med för att lyckas få folk att jobba för dem utan avtal och trots hur de betedde sig?
              Som anställd är man inte helt utan ansvar, man är inget offer om man väljer att jobba utan avtal. Däremot kan man bli lurad, vilket jag är nyfiken på om Bella och Pingis gjort.

                Det är rätt unga människor det handlar om, kanske utan högre utbildning, dom tänker väl bara att ”ett jobb utan avtal är bättre än inget jobb”? Speciellt såna glassiga mediajobb, lockar väl den generationen mer än att stå på donken och vända burgare. Klar man har eget ansvar att säga upp sig också, men man vill kanske inte göra det innan man har något nytt att gå till, räkningarna måste ju betalas.

              Lol. Nej. Man är ingen victim.

            Hon jobbade ju inte utan avtal. Lägg ansvaret för det ska, hos ledningen.

        Ja det är faktiskt läskigt, nästan så jag tror att de som blivit uthängda varit med på det, bara för att det är så hänsynslöst att göra så.

      Tack, Dolly ? Och hoppas att du mår mycket bättre idag ??

      Bra jobbat Dolly. Hopps du har ett jobb du trivs med idag.

      Jag hittar inte ditt inlägg/kommentar? Är den borttaget? Vad säger du varsågod för?

        Dolly skrev att det snart smäller under ett tidigare inlägg. Vissa blev gnälliga och tyckte att hon borde avslöja vad det handlar om (vilket är dumt med tanke på hur manipulativ Bella blir om hon får nys om att något kritiskt kommer att hända).

        Dolly skrev under ett senare inlägg att hon kanske har medverkat i en artikel som kommer att avslöja något stort.

        Idag publicerade SvD tre granskande artiklar om Bella och Dolly ska ha gett info till minst en av dessa artiklar (förmodligen den om den hemska arbetsmiljön).

          Forts: Och därför skrev Dolly ”Varsågod”.

      Kommer det mer dolly?

        Dolly, tror du hennes luftslott kommer att rasa helt? Känns som att det är nere nu men jag hoppas typ det finns mer

          Dolly kommmer bara och bekräftar i efterhand.. vem som helst kan skriva ”det kommer mer”… hen svarar ju inte på några frågor alls utan bara bekräftar saker som skett…

    Vilken soppa. Så mycket som kommer fram under kort tid. Och säkert ännu kommer.

    Om någon av de som jobbat för Isabella söker nytt jobb så letar Linda Hallberg Cosmetics en PR & Social Media Manager just nu. ?

      Jo du sa det

      Noo den är bakom betalvägg! ?

        Vad märkligt, jag kan läsa den. Länken om att Pingis ska köpas ut? Har icke betalat något

          Ja, jag kunde läsa dom första artiklarna men inte denna. Kanske är som med Expressen, att efter visst antal klick blir artikeln låst?

            Tror även typ DN och SvD går på antal besök i månaden (från samma ip eller enhet eller något sådant tekniskt), och att man kan läsa 5 artiklar ”gratis” och sedan är det låst fram till nästa månad etc ?

              Ja, prova med inkognitoläge

            Jag kunde läsa hela precis nu

        [Borttagen kommentar]

          Är det helt okej att kopiera texter bakom betalväggar för att sprida på andra ställen i sin helhet?

          Jag undrar alltså uppriktigt och frågar inte för att försvara Bella.

            Nej, det är det inte och jag kommer radera dem när jag ser dem.

              Är ju ovanför…?

                Alla ska bara hinna läsa först kanske…

            Nej det är upphovsrättsskyddat material

              Ok tack

            Detta gör folk på flashback i tråden om Bella.

              Okej? Blir det okej för det ?

            Man får inte kopiera hela artiklar däremot delar av dem.

        Isabella Löwengrip berättar att det eventuella ägarbytet beror på att de båda delägarna har olika syn på hur bolaget ska drivas.

        – Ofta kan det vara en styrka, men det kan också innebära att man kommer till en punkt där olikheterna blir för stora.

        Men det handlar alltså om att Pingis Hadenius kan komma att köpas ut från bolaget?

        – Ja, jag har fått frågan från henne om jag vill köpa bolaget. Det är jag positiv till – det är ju mitt efternamn på produkterna och min dröm att driva det här. Jag vill jättegärna göra det mer på mitt sätt. Men vi är inte i hamn med något beslut än, säger Isabella Löwengrip och fortsätter:

        – Pingis är otroligt kompetent och jag har lärt mig mycket av henne, men jag tror att det efter åtta år är naturligt med en fundering på om man kanske vill göra något annat.

          Tack ?

      Låst artikel juh… precis som den om de anställda ?

      Oväntat ?

        [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

    Imponerande ändå att det finns folk som velat arbeta för denna obotlige narcissist och charlatan. Hoppas de få som är kvar tar sitt förnuft till fånga och lämnar det sjunkande skeppet.

      Ja vad förväntade de sig?

      Ja, varför har folk stannat på dåliga platser?

      Jag hade velat veta hur många källorna var. En person? Två? Tre? Fem? Sju?

        Ja, det vore intressant. Är det en person kan det finnas en personlig agenda. Är det 5,6,7 som säger samma är det mer trovärdigt. Bra fråga faktiskt!

          De omtalas ju i plural, så mer än en anställd är det ju som har pratat med SvD.

            Två är bättre än en, men tre är ännu bättre och fem är betydligt bättre. Även om jag givetvis uppskattar artikeln. Tvivlar inte en sekund på att de anställda hade kassa avtal som bara var till gagn för ledningen. Jag tror också bestämt att pingis var den som var elak, outade anställdas misstag osv. Det bara känns när man tittar på Pingis att hon är en person man INTE vill ha som chef. Även det här med att frysa ut låter väldigt pingis främst. IL tror jag mer haft siktet på att tjäna så mycket som möjligt och varit mer disträ och i sin egen värld kring hur det verkligen såg ut på kontoret, samtidigt som jag tror hon följde med i mycket i hur pingis betedde sig och aldrig sa ifrån. De känns båda bedrägliga dock. Bella falsk som en orm, som ständigt leker oskyldig och skyller på sin diagnos istället för att ta ansvar. Medvetet blåser upp siffror för att tjäna så mycket pengar som möjligt trots att det kan skada andra. Leker Allan och kör sitt företag i botten genom extravagant livsstil, vilket slutligen drabbar de anställda. Så himla ruttet.

    Detta har du bidragit till Camcam genom att göra precis vad du ska: bevaka och granska. Underbart att en person som levt på att ljuga och bedra inte kan göra det längre! Tycker synd om hennes anställda men förhoppningsvis har de det bättre nu. Bellsan tycker jag inte synd om alls, som man bäddar får man ligga, ett ordspråk som är aktuellt än idag. Hej då Bella! *thi-hi*

      Nu är det hög tid att stiftelsen granskas!

        Finns den?

          Isabella kanske får ha stiftelsen för sin nya pappa som en bonus? ?

          Finns ingen, aldrig funnits. Hon ville starta en och körde på som om hon var nya Estee Lauder.

        Kan man granska något som inte finns? Stiftelsen är inte registrerad.

    Cam Cam, missa inte att SvD släppt tre(!) artiklar. Dels den du nämner, men även rubrikerna:
    ”Så fick anställda skriva upp siffrorna”
    https://www.svd.se/sa-fick-anstallda-skruva-upp-siffrorna
    ”Efter krisen – Löwengrip öppnar för ägarbyte”
    https://www.svd.se/efter-krisen–lowengrip-oppnar-for-agarbyte

      Isabella verkar dock förvara sina siffror in i absurdum ?

      ”Isabella Löwengrip tillbakavisar kritiken om de uppblåsta siffrorna, och menar att siffran på 1,5 miljoner följare är riktig.

      – Tittar man på de följare jag har på bloggen, Instagram, Facebook och Twitter så är det 1,5 miljoner. Så det är självklart det man ska kommunicera, det är den fakta man utgår från i allt, säger hon.”

      Men Isabella, problemet är ju att DET ÄR INTE SÅ MAN SKA RÄKNA ??????

        Om hon inte tog med LinkedIn (lol) har hon vol lätt två miljoner. Plus/minus miljonen i Umeå.

        Bella räknar med följare på Instagram och följare på Facebook och de blir ca en miljon totalt om man lägger ihop siffrorna.
        Sen lägger hon på för bloggen och marginella kanaler som Twitter.
        Då kommer hon upp i ca 1,5 miljon och kallar det för läsare.
        Att det blir en stor överskattning nämner hon inte. Hur många som räknas flera gånger vet ingen men totalen kan knappast blir fler än en halv miljon läsare/följare. Alltså långt ifrån 1,5 miljon.

          Men i andra intervjuer och tidigare på hennes insta har hon sagt 1.5 m bloggläsare. Att hon nu säger att det är 1.5 m tvärs över alla kanaler är en efterhandskonstruktion som inte stämmer då många av hennes följare följer henne på flera kanaler.

      Alltså, för några månader sen svalde de allt hon sa med hull och hår och skrev artiklar om hennes lyxhus. Nu spottas det ut flera eländes-elände artiklar om henne på en och samma dag? Wow.

    Inte konstigt att Isabella gömmer sig på västkusten…

      Där de inte har någon tunnelbana ”för vi har inget att dölja”.

    Dolly bra jobbat!!! Men, varför gräver ingen djupare? Kommer det mer? Kommer det smälla mer?

      Är inte detta rätt illa? Vad vill du höra? Att de rövat barn å sålt deras njurar ?

        DEN artikeln skulle jag betala för att läsa!!!

          Crime junkie?

    Sorry men vem heter Pingis? Min första hatkommentar men kunde inte hålla mig. Haha.

      Hon har lagt till det namnet av egen fri vilja.

      Tror det är ett smeknamn hon sen valt att heta

        Hennes riktiga namn var väl Bordtennis…?

          ?

          Du fick mig att må riktigt bra idag med det svaret av någon anledning haha

      Jo men det var det jag misstänkte och lite ville kritisera 😉 skumt smeknamn och ändå skummare att lägga till som riktigt namn. Meen jag antar att det fått effekt.

        Men orka kritisera namn.

        Gillar att du skrev den lite ursäktande ?

          Gillar det också ? och kände samma sak när jag kritiserade att hon hängde ut närstående i bloggen ? få saker blir bättre om man själv beter sig illa också.

        Undrar om min dotter kommer att kalla sig Mammaslillagumma då?? Lite långt kanske?

          Lilla gumman kanske räcker? ?

      Kom du till denna blogg för första gången idag?
      Pingis som namn har vi klarat av för flera år sedan.

        Alla har kanske inte bott här senaste åren? Give the poor girl(?) a break

        Haha jag är ny ja.. och tjej 😉

          Hittade nu att hon hette Ingegerd. Fint tycker jag personligen. Pingis låter ju bara weird. Hade inte stört mig om hon hade fått det (föräldrar kan man ju inte välja) men att byta till det….

            Ingegerd Hadenius, låter som en dominatrix.

              Ha, ha, ha! Med tüsk brütning.

      Hon tröttnade på Jo-Jo.

        Bra där!

      Jag tänker alltid Pungis istället.. ?

      Hon hette Ingegerd från början.

    Vart fanns facket? Varför jobbade folk på utan avtal?
    Menar inte att på något sätt försvara Bella och Pingis, bara frågor som dök upp i mitt huvud.
    Är det att de anställt yngre personer som inte vet vad de har för rättigheter?
    Skulle själv inte jobba en enda dag utan anställningsavtal, då kan man ju inte kräva lön tex om arbetsgivaren skulle försöka blåsa än.

      Facket försvann väl när samarbetet med Unionen tog slut.

      Hade inte Isabella ett betalt samarbete med ett fackförbund??

        Bella och Pingis är inte inblandade i facket, det är de anställda.

          Hon gjorde ett betalt samarbete.

            Spelar ingen roll. Vet ni inte hur facket funkar eller? ?

              Det jag menar är att det är väl lite magstarkt att fronta ett fackförbund om de anställda har röviga villkor och inte ens har avtal etc. Tycker inte du

                Jodå, men det svarar ju inte på frågan om de anställda var med i facket.

          Men Bella har väl gjort reklam för facket?

            Och? Facket är till för anställda. Bella är inte inblandad om hon så samarbetar året runt med unionen.

              Är det inte rätt intressant att ett fackförbund väljer att göra ett samarbete med en företagsledare vars företag INTE har kollektivavtal?

                Inte bara intressant. Det är falskt och klandervärt.

            Hon skulle väl göra reklam för djävulen, bara det var bra betalt?

        Det samarbetet vore intressant att se, borde tas upp här!

          Jag kanske drömt det ?

      Det fanns varken kollektivavtal eller facklig aktivitet i Bellas och Pingis bolag.
      Alla var ju som en stor familj och problemen kunde tas upp direkt med ledningen. Eller…

        En läxa för alla. Kollektivavtal och facklig aktivitet är rätt bra grejer.

          Stalin tyckte kommunismen var en bra ide, blev inte så bra i slutändan.

            Kommunismen har inte något att göra med fackliga organisationer i Sverige. Majoriteten av alla fackförbund är partipolitiskt obundna, och de som inte är det ingår i LO och har socialdemokratisk grund.

      Jag hade nog också något arbete med tveksamma villkor när jag var 20. Lätt att säga lite senare i livet att ’jag skulle aldrig…’.

        Varför hade du det? Jag frågar alltså serilst, inte för att vara dryg. Jag har aldrig haft det. Fick inpräntat i mig på gymnasiet av lärare och av pappa (Lol) att ALLTID skriva på avtal innan jag jobbar. Har lite svårt att se varför man gör det. Skulle någon vägra mig avtal skulle jag gå hem för dagen.

          Duktiga du! Men alla kanske inte har en pappa som lotsar en rätt i anställningsdjungeln. Många gånger lovar oseriösa företagare en massa förmåner och villkor, bara man visar framfötterna FÖRST. Att offentliga personer har lättast att få unga människor att gå på skitsnack handlar just om att de är kändisar. Alla fattar att vem som helst vill ha det där ”drömjobbet” hos den glammiga coola kändisen och därför är man beredd att gå på vad som helst.

            Är det så? Sjukt om det är så lätt att bli lurad. Jag hoppas att yngre lär sig sitt eget värde och sina rättigheter.

              I vissa branscher verkar det vara så, de som får jobb ska vara så tacksamma över att arbetsgivaren låter dem få en chans. Tror att det mest rör sig om jobb med provisionslön, som försäljning. Jag jobbade en gång i tiden med det, (en kort period) bara för att det var schemalagd arbetstid och inte springvikariat. Men arbetsgivarna (två kompanjoner) var väldigt exakt så som ph och il beskrivs här. Varför man fortsätter – i brist på annat. Men så fort jag fick en annan anställning slutade jag. Mitt mantra blev att jag klarar alla jobb om jag klarade det. Minns en gång när jag fick medla mellan en av ägarna, hans fästmö (som också jobbade där) och en annan anställd, då det fanns misstanke om otrohet! Tänk att göra det på betald arbetstid ?

            Det är väl duktigt att ha koll på ens anställning? Varför skulle man skämmas för det? ?

          För att det var ont om jobb. För att jag ville jobba. För att jag valde fel bransch. För att jag var naiv. För att jag inte var lika duktig och redig som du ?

            Jag menade inget illa mot dig. Jag var uppriktigt nyfiken till varför man hamnar där. Ont om jobb och att du ville jobba köper jag. ??

              Alltså jag gick ut gymnasiet utan att vara särskilt streetsmart. En arbetsgivare hade kunnat skita i avtalet och jag hade inte ens vetat att det fattats. Jag hade noll koll på att det ens behövdes avtal. ?‍♀️

              Har dock bara jobbat för seriösa arbetsgivare som varit noggranna med sådant. Men just saying. Tror inte jag är den enda ungdom som hade dålig koll heller. Nu är det här många år sen och jag har bättre koll idag såklart.

          [Borttagen kommentar]

            Camilla: Publicera inte delar av artikeln.
            Du: Ur artikeln

              Oj sorry sorry!!
              Jag har inte läst det. Har inte orkat läsa alla snart 200 kommentarer. Önskar det fanns en redigeringsfunktion.

          Jag frågar seriöst och inte för att vara dryg. Varför svarar ni drygt

            Skrev alltså Anonym 21:00

              Nej? Jag skrev att jag inte ville vara dryg. Och menade det. Uppriktigt nyfiken på vad som får folk att hamna i den sitsen då det är främmande för mig. Tänker liksom inte be om ursäkt att jag hade koll från början och slapp bli lurad. Ser nog det som något positivt. Men vill gärna förstå varför man blir lurad.
              Det de lovade de anställda + vill ha jobb + ont om jobb känns som vettiga förklaringar.

                Precis. Du skrev att du inte ville vara dryg men blev drygt bemött

                  Är väl inte så förvånade här inne dock.

      Tror jag läst att de inte har kollektivavtal, det är ”omodernt” Var i samma veva som hon skrev om gym/fitness/massage för sig själv och de anställda.

        Ja, skrev hon inte att det behövdes eftersom alla fick göra som de ville och de var så lyhörda? Den som mådde dåligt fick gå tidigt, alla fick ta med barn, gymma tillsammans osv.

          Då är väl frågan varför de anställda inte kräver det. Kan man inte be om kollektivavtal?

            Ja, jag hotade med uppsägning när min förra arbetsgivare sa upp kollektivavtalet, jag började söka nya jobb omgående och fick ett nytt jobb. Jag är uppvuxen med fackligt engagerade föräldrar, så jag visste allt det där när jag var 18. Vissa vuxna vet lika lite som ungdomar gällande kollektiv avtal och vikten att vara med i facket

          Å ingen fick jobba efter nåt visst klockslag

      Att låta folk jobba utan anställningsavtal tycker jag låter helt som Bella och Pingis. Anställa unga tjejer som ska vara tacksamma, inte ifrågasätta och jobba som tokar säkert till låg lön också. Många unga ute på sitt första jobb vet tyvärr inte vad de har för rättigheter och är inte med i facket.

    Hur gick det för Bellsan i Norge?

      Finns på deras ig story ser ut att vara kanske 20 som är och lyssnar

        Hon presenterades som en av Nordens största bloggare och framgångsrik affärskvinna.

        Vems story?

          Bolighusoslo

            Tipsa dem om att läsa svenskan! ?

              Ser en svensk som ifrågasätter dem.

                In och gilla ni med insta konto. Har typ lust att skaffa ett konto bara för att gilla kommentaren.

                  Jag har lagt upp länkar till svd- och expressenartiklarna på deras insta. In och gilla, ni som har insta!

    Pandoras ask har öppnats…

    Förväntar mig att få reda lite på lite mer kring…
    -Hur Journalister fått betalt för att produktplacera IL med företag så ofta
    -Hur IL haft en stab för att låta kritiker få löpa pöbel i kommentarsfält

    Det gamla vanliga gäller; uppför dig ok på väg upp så kan du se folk i ögonen på väg ner?

      ????

    Kanske vore en god idé att radera de kommentarer som kopierat hela artiklarna. Det finns en anledning till att de är bakom betalvägg precis som det finns en orsak till att papperstidningen inte delas ut gratis. Journalistik kostar och det är riktigt fult att inte vilja att den som gjort arbetet ska få betalt.

      Ja som vanligt vill man veta exakt vad någon influencer postar men man vill inte ge klick, men vill läsa gratis här inne men inte se reklam, läsa alla artiklar men inte betala för att låsa upp dom …

      Rätt.

      Nä. Piracy for life. ?

    Jag tycker att Bella svarar bra på det som tas upp och att hon till skillnad från Pingis tar fullt ansvar. Jag tycker inte att det är orimligt att anta att hon inte visste hur illa det var, utan att hon har hållits undan informationen från de anställda.

    Hatten av för henne!

      Stämmer detta Dolly?

        Att Isabella skulle vara helt ovetandes om vilket svin hon själv uppfört sig som mot sina anställda?…

        Nej.

      Du kan behålla hatten på tills de tidigare anställda bekräftar att det stämmer.
      Något säger mig att det inte gör det, ett företag är aldrig bättre än människorna bakom företaget.

      Sk*tsnack, Bella skröt själv om att hon var så kall som chef att hon kunde få anställda att springa ut från mötesrum gråtandes. Och nu spelar hon ovetandes. Hemsk chef och falsk människa är vad hon är.

      Det är helt orimligt att anta att hon inte var väl insatt i missförhållandena och att hon var deI av problemet. I ägarledda företag blir företagskulturen den attityd och beteenden som ägarna uppvisar.
      Tyvärr lyser hennes okunskap och brist på rutin igenom allt hon gör. Någon borde ordnat med riktig mediaträning för att underlätta hennes möten med pressen.

        Mediaträning? För henne som är drottningen av att styra journalister preciiis dit hon vill? Ouch.

          Erik har säkert hjälpt till. SY vet inte vad hon pratar om den här gången.

            Ledsen men hon svara som är väntat både IL och PH. Med det sagt är hon långt ifrån ensam att ha arbetsmiljöproblem som konsekvens av dåligt ledarskap och otydligt och bristfälligt ledningssystem i företag. Vad får dig att tro att ES är en rutinerad och respekterad ledare av sitt företags medarbetare?

              25 miljarder?! ??‍♀️

                Så måttet på förmögenhet och gott ledarskap hänger ihop? Kom igen.

                Erik kanske har varit smart och anställt kompetenta medarbetare och byggt upp en riktig organisation? Eller så är han själv en duktig ledare, jag vet inte. Men han behöver inte nödvändigtvis vara det för att ha byggt upp en framgångsrik verksamhet. Bara ha vett att omge sig med rätt personer med rätt kompetens. Där kan ju Isabella lära sig nåt.

                ES har inte mer än 2 miljarder, så någonting om 25 är bara bullshitt. Stod på Forbes lista idag på Expressen tror jag det var. Han låg på plats 1000 någonting i världen.

                  REAL TIME NET WORTH $2.8B

                  ja, självklart är det skillnad på 22-25 miljarder KRONOR och 2 miljarder DOLLAR…

        Jag trodde du kunde sånt här men tydligen är du inte alls så haj som du verkat.
        ILs svar var från en perfekt mediatränade och kunde inte varit bättre.

        Och varför skulle hon inte kunnat varit oinformerad om förhållandena för hon har själv berättat att hon är en dålig chef och helt ointresserad av allt med det så hon kan mycket väl ha dumpat över allt ansvar på andra bl.a Simon.

          Nej hon är inte mediatränad. Hon svara uppenbart vagt. Hon skyller ifrån sig genom att säga att hon var oinformerad. Det är inte bara fel svar utan direkt olämpligt. Det blir en dålig ursäkt och bortförklaring. En ledare tar ansvar. En ledare ser till att hålla sig informerad. En ledare leder genom andra. Hennes ledarskap ska genomsyra allt i företaget. Hon ska agera och upprätthålla de beteenden som företagets värdegrund bygger på. Inget av detta finns och inget av detta är IL intresserad av.
          Ledarskap handlar om att säkerställa att alla i företaget känner till de övergripande målen och har rätt förutsättningar för att nå sina mål. Ledarskap handlar om att medarbetarna ska känna sig trygga. Detta ansvar går inte att delegera och sen skylla på att man själv var för upptagen.
          Men som jag skrev ovan är IL inget undantag. Tyvärr.

            Du får nog läsa en gång till vad hon mer säger.

              S3 jag har läst vad hon säger och hade förväntat mig professionalism. Det finns inte. Artikeln i expressen var värre än denna i SvD som är av mycket bättre kvalitet. Men ändå det är ett taffligt försök både från IL och PH att släta över medarbetarnas uttalanden om dålig arbetsmiljö och brist på efterlevnad av las.
              Du får ha din åsikt. Enda anledningen till att jag argumenterar med dig är att genom att du tycker att IL bemötte kritiken på ett bra sätt förminskar du det faktum att medarbetarna haft en vidrig arbetsmiljö och rättfärdigar ILs bortförklaring om att hon var upptaget med sin expansion. Sen har jag aldrig hört en företagsledare säga om sina medarbetare att de är beskyddade av hen. Det är fullständigt absurt med tanke på det maktförhållanden som finns mellan chef och medarbetare.
              Du får tycka precis vad du vill. Jag delar inte din åsikt. Det är helt ok!

                Oj, den var till att se mer från hens ord än vad du har täckning för. 1+1=5

                Jag tror mer på varför du argumenterar med s3 är för att du tog illa upp av när hen sade att du har fel.

                  Det kalas för analys.

          Tror hon fått hjälp av ES i det senaste
          blogginlägget.
          Kan bli tufft för Pingis med både Bella och Es emot sig.

          Finns på riktigt människor som du?

      Ditt försvar av henne är alltså att hon hade dåligt koll på sitt företag?

      Ida? Vem var det – står alla är anonyma i artikeln men i länken Ida

        ?

        Det står inte Ida, det är ordet ”anställda” som brutits i länken..

        Det står anstallda i länken. Dvs anställda, men utan ä. Anstallda med radbrytning blir anstal
        lda

        Kämpa.

        Tror det är en synvilla. Radbrytning på min iPhone gör att det står ”anstäl-lda” istället för anställda. Säkert samma för dig.

        Anställda, har bara kapats mitt i meningen 🙂

      Hur funkar det när en tidning (här Expressen) citerar från en låst artikel i annan tidning (SvD)? Då borde delar av låst text få läggas ut här av en privatperson?

    Känns det inte lite skitit att de skriver att Expressen grävt fram om hennes besökssiffror , Camilla? Det är ju du som har hävdat det i minst ett år. Expressen har ju varit här inne och tagit från dig.

      Tror du bloggbevakning ser bra ut som exempel på källa i en seriös tidning? Tror hellre de hänvisar till annan journalist.

        Ja hade Camilla spelat korten rätt så hade hon säkerligen fått cred för det hon faktiskt ”grävt fram”.

        Sen är det ju att anställda faktiskt väljer att berätta som gör hela artikeln.

      Nej det är inte Camillas förtjänst. Det är alla som har försett henne med informationen.

      Dags att tacka de ordentligt nu?

        Vem försåg mig med siffrorna från United Influencers? Och Tailsweep? 😉
        Men du HAR helt rätt! Tack Dolly! 😉

          Fy vad dryg du är. ?

      Nä…
      Det som kommit fram nu i och med Expressen och SvDs artiklar bevisar och styrker bara att jag haft rätt hela tiden. Det var viktigare för mig och det var också därför jag bad mina källor att prata med tidningarna istället för att jag själv skulle försöka publicera de tre artiklar som kom ut ikväll.

        Men det är ändå din förtjänst. Och Expressen får det att låta som att de kommit över någon revolutionerande nyhet. Något som vi avhandlat med hjälp av dina upptäckter här i månader.

          Ja, det är sant..
          Det är förmodligen lite okunskap inblandat där också. De journalister som nu skriver om Bella är ”nya i ämnet” kan man säga och kanske inte es vet att Expressens artikel byggde på mycket av det jag publicerade redan i april 2018.

            Så mycket för grävande journalistik ?.

            Din blogg ligger på nyheter24 samt ses av många som en skvallerblogg. Har svårt att se att de skulle hänvisa till din blogg, ser inte lika seriöst ut som att hänvisa till annan tidning. Dock skulle de kunna skriva ditt för och efternamn och hänvisa till dig.

              När jag avslöjade Isabellas bluff i april 2018 så gjorde alla stora tidningar re-writes och hänvisade till min sida.
              Jag vet inte om jag hade ombetts att tala på Tidskriftens dag eller hålla föreläsningar för journaliststudenter om alla trodde att det här var en skvallerblogg, men givetvis kommer det alltid finnas människor som tycker det, men då får det vara så.. 🙂

                Skrev inte alla. Skrev många. Tycker de ska hänvisa till dig ang. siffrorna. Expressen hyllade ju Bella fram tills de skrev det.

                BAZINGA!

              Journalisterna ska skita i vart bloggen ligger och koncentrera sig på fakta och faktasäkerheten oavsett om det är en skvallerblogg eller inte.

              Med tanke på att många tidiningar länkat så utomordentligt tveksamt till IL i tid och otid är det ganska konstigt att de inte länkar till Bloggbevakning som förser dem med uppslag och material till sina artiklar. Anser någon att det är en dålig källa så ska de inte använda källan, men när de gör det bör den krediteras, så klart.

              Har sett förhållandevis lite kredit till Bloggbevakning om man jämför med andra källor av journalistiskt värdefullt råmaterial. Men å andra sidan ger inte heller Camilla alla som tipsar henne något tack eller rimlig cred. Så långt är det helt klart.

        Du fick artiklarna i förväg eftersom ni publicerade samtidigt?

          Nä, jag publicerade typ 20 min senare, så fort jag var klar med min sammanfattning.

            Så du visste när de skulle publicera?

              Nix, jag hade ingen aning om när de skulle publiceras, men jag läste artikeln precis när den kom ut. Jag var till och med tvungen att köpa SvDs tilläggstjänst för att kunna läsa hela texterna och sen satte jag mig bara och knapprade loss.

                ????

                ✌✌

                Applåd!

        Snyggt jobbat! Du äger!

    Att Nicole Falciani gör ett samarbete med Victoria’s Secret, känns inte det lite dubbelmoral? Med tanke på hela Calzedoniagate

      Jo

      EXAKT!! Har tänkt så sjukt mycket på det. Pallar dock inte skriva det till henne men såå pinsamt ?.

      Tror ni att dom headhuntade henne med tanke på Calzedoniagate för att bli mer inkluderande?

    Ida? Vem var det – står alla är anonyma i artikeln men i länken Ida

      Det står inte Ida någonstans?

      Det står anstalLda. Men radbrytningen gör att det ser ut som anstal-lda

        Älskar att vi skrev samtidigt med m och m2

          Och nästan på samma sätt ?

      AnstälLDA som blivit uppdelat på två rader i länken, jag läste det också som Ida först ?

        Hon har väl, förhoppningsvis förmånsbeskattas för tjänsten?

        //Moa

        LDA? Lady Dahmer?!?!?

    Vet inte om detta kommit upp innan, men annars tips: Hannalicious och Lojsan Wallin pratar om Victorias secret-grejen i sitt senaste poddavsnitt och diskuterar att alla företag inte alls ska behöva vara inkluderande. Deras resonemang är dummare än vad det låter här, och extremt motsägelsefullt. Nu har de båda, men framförallt Lojsan, fått flera kommentarer på Instagram om avsnittet av människor som inte håller med dem och de tar bort kommentarerna löpande och väldigt fort.

      Jag skrev ett blogginlägg om detta för några dagar sen;

      http://danielasdagbok.com/2019/november/man-kan-inte-alltid-inkludera-alla-2.html

      Fick ett DM av Måndagsvibe på Instagram efteråt där de berättade att de tagit åt sig och tänker om.

    Vill fortfarande veta hur det kan vara okej att Bella haft husteamet anställt på Invest (källa: hennes egna blogginlägg). Känns ju som rejält skattefusk.

      Ja, skatteverket borde väl granska alla dessa förmåner

      Ja det känns så ??

      Det är på gång, allt som aviserats om innan har hänt. Nu är det bara fifflet kvar att publicera.

      Lugn, det kommer ?

        Oh herregud!

        Vet du eller spekulerar du?

    I en sv artiklarna står det att Isabella berättar att ”de båda delägarna har olika syn på hur bolaget ska drivas”
    Pingis har frågat Isabella om hon vill köpa hennes del.
    Min fundering är: Vilka (vems? ?) pengar ska finansiera det köpet?

        7:11

        ”Koll på siffror, det känns som att det är ganska bra att ha”

          Orkar inte kolla från början till slut.

          Runt 5:19 säger Isabellla: ”Jag har ju startat 11 bolag under 10 års tid och det största felet jag gjorde var att va för pengadriven i vissa bolag. Att räkna på vad man skulle kunna tjäna var viktigare än passionen för det man skulle driva. Jag är lite klokare som entreprenör i dag, det viktigaste måste va passionen för det jag gör.”

          Detta var tre 2016.

        So Fun!

        Alltså, Isabella avbryter Pingis hela tiden. Hade inte klarat av en sekund om jag vore Pingis.

    Undrar om min dotter kommer att kalla sig Mammaslillagumma då?? Lite långt kanske?

      Sorry, dubbelpost.

    Camcam sälla!! lyfta fram vad som sades i måndagsvibe, hur de uttalar sig är helt sjukt när de pratade om victoria secret och framställer sig själva som de mest ointelligenta personerna i vår samtid typ. Och lyft att penny och och peg ex faktiskt ifrågasatte detta.

        jo men det är ju enbart om Peg. Det är ju hannalicious och lojsan som är ute på tunn is

          Ja, men Camilla har redan lyft Pegs åsikter.

            jo jag vet! men inte hennes/pennys åsikt från podden utan hennes allmänna åsikt om VS. i podden pratar de om hannalicious, lojas, Alice osv

              Ok, då förstår jag!

    Detta är nog på riktigt slutet för henne. Inte en chans att hon kan återhämta sig nu och fortsätta driva bolag och samtidigt vara trovärdig.

      #cissi #bella #visitterisammabåt

        #visimmarisammabåt en fin refat el sayed variant på ofrivilligt freudiansk feltolkning
        -på ett sjunkande skepp

      Hon skulle inte varit ansiktet utåt för krämerna…

      Nu har hon glömt att svara de trogna bloggläsarna igen, som skickar sina styrkekramar.

        Hur gick det med de utlovade halsdukarna när hon lurade till sig kommentarer?

    På senaste bilden på hennes Instgram syns endast hennes ben och fötter, och hon har taxklackarna nerkörda i någons fina skinnsoffa. Det får väl illustrera att hon är på väg ut ur bilden. Men skorna är taggade förstås. Och ett mobilskal ”råkar ” ligga på soffan. Ja, ja, även om det är krisläge, så kan man väl ha ett samarbete?

      Sign. ”Efternamn08” på FB har förklaringen:

      ”Isabella tar pengar under bordet för att blogga om saker men då skriver hon inte att det är ett samarbete. Så varje gång hon skriver om något och inte kallar det samarbete så får hon pengar under bordet.”

        Den där Efternamn08 ger jag inte mycket för.

          Hela bunten på FB verkar ju vara lite ”intressanta”. Alla påstår sig veta saker och ha källor men det postas mest personangrepp på Isabella och allmänna fria fantasier utan någon verklighetsförankring.

            Sämsta FB-tråden ever!

            Fast det är ju precis likadant här (minus en del lite random olämpliga kommentarer om deras sexliv som ibland poppar upp där – men till och med på Fb ses de typerna som skumma så att)… Det är alltså flest inlägg av typen påhopp och spekulationer utan källor, några som påstår sig ”veta”, några som senare visade sig faktiskt ha rätt… Tycker inte det är så stor skillnad.

            Dessutom heter tråden SKVALLERTRÅDEN så det är fullt legit att skvallra järnet. Det påminner de ju om ibland när nån gnäller. Hade varit annat om tråden uppmanade till att det bara skulle skrivas fakta. Eller hur? ?

        Jag tar allt den personen skriver med en nypa salt. Men ibland har det varit ganska intressanta saker som skrivits. Såg att någon insinuerade att den personen skulle vara ILs pappa (det kan ingen veta såklart men det skulle vara jävligt om det var sant).

      Ja stackars skinnsoffa.

      Tänkte exakt samma sak .. Klackarna förstör soffan !

        Hon har alltid skor där de inte ska vara, finns rätt många historier om det. Ingen klass eller uppfostran som sagt =/

          Hon har även tamponger bland kaffekapslarna. Mycket knas

          Skor lite överallt har dem ju i USA med, så hon försöker säkert bara verka amerikansk..

    Väldigt intressant att Bella nu la upp ett inlägg på bloggen där hon i princip skyller dessa problem på Pingis. Det lär ju inte vara så god stämning mellan de nu…

      Isabella kan skriva upp ytterligare ett namn på listan ”människor som inte längre är kvar i min bekantskapskrets”.

      Jag är nyfiken på Pingis syn på detta. Känns som en mycket tydlig brytning för x antal månader sedan. I samma veva skrev Isabella inte ett ord om skönhetsprodukterna, medan Pingis matade ut inlägg på insta. Sista andningen?

        Jag är inte intresserad av att höra vad Plagiat-Pingis har att säga.

        Kan det ha varit så att Pingis ville köpa i den vevan och att Bella svarade med att inte promota produkterna alls så att Pingis skulle förstå att det skulle gå illa utan henne?

          Menar du att Pingis skulle ha köpt ut Isabella? Vad skulle Pingis ha gjort med ett bolag som heter Löwengrip och som helt bygger på IL och hennes marknadsföring och kanaler? Det är ju därför ingen extern köpare heller köpt bolaget för det finns inget bolag utan Isabella som frontfigur. Detta trots att IL och Pingis verkar ha bjudit ut företaget till varenda potentiell intressent. Tycker i sak att det är bra att Pingis också blir uthängd och att det bekräftas att hon är den otrevliga person hon ger sken av, att Isabella sen slänger ännu en person framför bussen…? Ja, vem blir förvånad egentligen. Fram tills nyligen var de ett superteam som kompletterar varandra perfekt (har vi hört det förr?), nu har de helt olika syn på hur verksamheten ska bedrivas.

            Var det inte snack för nått år sen att dom skulle börja använda andra modeller som ansiktet utåt istället för Isabella? Detta kanske för att göra det mindre personbundet och lättare kunna sälja?

            Jag tycker det är obetydligt om Pingis var drivande. Sådan låg nivå att säga ”det är hennes fel”. Bella var där. Bella fanns där när besluts tog. Bella sa inte emot. När Bella blir lovad framgång (=stålar) så är hon som ett barn som bara tar emot. Helt utan konsekvensanalys.

              Glöm inte hur hon satte ihop historien om Hajen, Pingis kan vänta sig en rejäl holmgång i media framöver och där IL kommer skriva som saker som Pingis gjort för att sänka henne totalt. Tror 50% av aktierna just nu är värda 1 kr faktiskt, Pingis har fått ett ”offer she can’t refuse”?

        Och hennes fd bästis Linus! Verkar bara vara Sheila kvar… säger väl rätt mycket…

      OJ va hon inte har skrivit det där inlägget själv. Verkar iaf finnas stålar kvar för krishantering..

        Det är nog ES som knåpat ihop den där texten i ett försök att hjälpa henne att rädda det som räddas kan…

        Så uttrycker sig inte Bella i skrift.

        Språket är alldeles för formellt och opersonligt. Någon annan måste ha utformat detta åt henne.

        Skulle inte förvånat mig om hon tagit hjälp.

        Tänkte också på det. Det kan inte vara skrivet av henne.

        Marisol kanske knåpat Ihop det – något måste hon ju göra när inga väskor ska bäras eller dörrar hållas upp.

          Alltså hon har ju yrkeserfarenhet sedan tidigare men samtidigt har jag SÅ svårt att ta en vuxen människa som går med på att hysteriskt fnittra med Isabella på Instagram, på särskilt stort allvar. Eller rättare sagt, en vuxen person som tar anställning hos Isabella överhuvudtaget, är svår att ta på allvar.

        Håller med om att det är skrivit av en spökskrivare. Finns så många uttryck i texten som int är Bella. Dagarna innan fallet så skrev B att en stor investering skulle göras, eller något liknande, var tanken att hon skulle köpa ut P . Men sa banken nej det finns inga lån att få. Troligen hade hon försökt att få Sephora avtalet som säkerhet men det blev ju inget.
        Den nya vd har nog hett att hålla den heta damen på mattan. Och allt snack om hur teamet som är kvar håller ihop och stöttar varandra känns så fel efter artikeln. Antar att B är ivägskickad västerut för att de som är kvar och vill jobba skall få arbetsro.

    ”Skvallertråden om Blondinbella (Isabella Löwengrip)” på FB har verkligen vaknat till liv ikväll. Signaturen ”Efternamn08” har mycket intressant att berätta.

    Smakprov:

    ”Mobbaren i ledningen är Pingis. Hon gillar att förnedra och hacka på anställda. Hon förnedrar och dummar sig med Isabella också men Isabella förstår inte när Pingis förnedrar henne. Åtskilliga intervjuer där Pingis intervjuar Isabella visar hur hon driver med Isabella.”

    Finns även uppgifter om ekonomiska oegentligheter av uppenbar insider karaktär.

      Fast alltså, hen skriver också väldigt mycket annat som bara verkar vara ren bullshit så jag skulle ta allt som kommer från FB med en nypa salt! En stor nypa!

        Jag tycker sign. ”Efternamn08” verkar legit. Några citat till som ”make sense”:

        ”Hon har använt företagets pengar för hennes privata konsumtion.”

        ”Hennes barn har inga miljoner på sina konton.”

        ”Isabella har gråtit, inte för uppsägningar utan för att hon vetat om artiklarna.”

        ”Hon vill flytta ihop men Eriks barn hatar henne så därför låtsas hon vilja vara särbo.”

        Citaten om hennes rasism är så grova att de inte går att återge utan att bli svartlistad. Den som är intresserad får gå till källan.

          Det där är inte fakta – det där kan vem som helst hitta på och skriva. Jag kan bidra lite.

          ”Isabella har gråtit, för att hon är orolig att Erik ska lämna hennes då det är för mycket dålig press och rampljus för honom.”

          ”Hennes barn gråter då de saknar hemmateamet.”

          ”Isabella har nu som plan att bli gravid men vet att Erik kommer kräva att hon bor i Göteborg vilket hon inte kan då Odd aldrig skulle släppa barnen.”

          ”Isabella har sålt av alla dyra märkesväskor och smycken för att täcka upp att hon länsat barnens sparkonto.”

            Nej, dina lät inte alls trovärdiga.

        Efternamn08 hittar på en hel del, det märks.

          Men du hade så klart koll på att Ellos ägare är en av Eriks bästa vänner.

          Personen har uppenbart bra koll på detaljer som bara någon kan ha som är på insidan.
          Ingen från utsidan kan sitta på den informationen.

            Du är naiv.

              Nej det är hen inte!

                Skriver du hen om någon som heter Elin? Då vet man var man har dig, haha.

          Men hörni. Det är en SKVALLERTRÅD. Det är helt ok att skriva sånt som saknar källor och rena spekulationer. Skvaller. Inte faktatråden.

            Den ligger t o m under kändisskvaller…

        Men ingen kan ju veta vem det är heller?
        Personen verkar ju sitta på en hel del information.
        Kunskap om allt möjligt kring bolagen, personer i hennes närhet osv.
        Så troligen är detta någon insider.

          Men personen påstår sig ju veta allt möjligt om advokaten som blev skjuten också, märkligt.

      Kommer ni ihåg när Bella flydde landet efter Hajensffären!
      Då la Pingis och Simon upp filmer från kontoret där de hånade Bella och hennes ”hot” som hon utsatts för.

      Mycket oseriöst beteende.

      Vad heter gruppen, hittar inte??

        Googla hennes namn plus skvallertråden. (Vet inte om man får länka dit annars hade jag gjort det.)

    Oj vad Pingis nyss blev slängd under bussen på bellas blogg

      Ja, var de inte osams redan innan så…

    Då väntar vi in nästa artikel då.
    Ekonomisk fiffel.

    Att en kan ha det så gött ?

    Visste att Pingis var osympatisk.
    Det kunde man se på en av alla hemska filmer som det gjort från kontoret.
    Bella och Pingis ska tala inför personalen. Personalen sitter trångt med små veganska matlådor som ledningen bestämt att de ska äta. Och arrogansen från främst Pingis men även Bella lyser igen, trots att de ler tills de får kramp.
    Pingis har vara vart smartare än Bella och inte varit ansiktet utåt och velat framstå som seriös. Men hon fick gå från sitt tidigare arbete där hon helt enkelt fuskat och kopierat texter som hon påstod att hon skrivit själv. Det om något säger väl att hon har en högt tveksam moral.
    Mitt stalltips är att PingisPlagiat och BellaBedragare kommer, om inte redan, bli fiender med varandra.

    Förlorarna i det här förutom personalen är Bellas barn som nu mister många personer som de säkert har kommit att tycka om.

      Åh nej fick de vegansk mat?! STACKARE. Tänk att behöva äta typ ris. Eller äpple. Eller kikärtor. Livet måste tagit slut där

        Ja, tänka sig?
        Men jag förstår att du gillar att bli kontrollerad från högre makter.
        Fri vilja liksom, vad är det?
        Äsch, överskattat!

          Ja fan. När jag var på möte på huvudkontoret en gång fick vi köttbullemackor. Verkligen maktmissbruk! Inte fan fick vi välja! Korrupta företag!

          Ja. Jag driver med idiotin att valet av mat inhandlat för möten = kontroll av högre makter.

            Ingen synd om dig! Köttbullemackor är gott tillskillnad från kalla råa grönsaker! ?

    ?????

    Nu skyller Bella ifrån sig på Pingis i sin blogg. Soppan är på gång att kokas känner jag!

      Tro mig, de två damerna kommer att bli riktiga fiender!

        Det är de enligt uppgift i princip redan…

          Enligt en till synes insatt källa, ja:

          ”Det har varit frostigt sedan Isabella träffade Erik. Innan följde hon Pingis ord. Men med Erik så började hon följa honom. Konflikten med Pingis har funnits länge men i och med SvD nu så kommer det bli ett offentligt krig.”

            Det var det citatet jag tänkte på…

            Var kommer det citatet ifrån? Mkt intressant.

              Tråden på FB

      Bella följer inte pingis på insta längre??

        Wow!
        Undrar om Pingis vet eller om hon fortfarande sen 12 timmar tillbaka tränar på gymmet med sin 1 månaders baby?

        Vilka töntar. Och den här vill bli världens mäktigaste? En person som bråkar genom att ta bort från instagram. Så jävla omogen.

    Ett tips från mig!
    Nu kan man prenumerera på Svd i 5 veckor för 50:-!

    Sjukt värt, för det lär väl kommer fler artiklar om luftslottet. ?

      Två månader gratis står det ju om man klickar på länken högst upp här ?

        Gjorde en sådan grej en gång. Skrev upp mig för att läsa en artikel bara. På DI.
        Dagens Industri. Slutade med 400 kr för en artikel.

          Du kanske glömde bort att avbryta prenumerationen i tid?

          Plus att i alla fall min testprenumeration på DN helt plötsligt resulterade i en betydande mängd svensk skräpmejl. Nästa gång: registrera en enskild e-postadress när du testar ett erbjudande.

    Patriarkatet i all ära
    Men jag stör mig på att IL hela tiden får leverera sina egna versioner och egna ord och ingen verkligen sammanfattar den bedrägliga bluffen från början till slut. För så jävla sött har det inte alltid varit.

    Däremot börjar jag allvarligt undra har det någon gång funnits en man som fått hålla på och bedra och fiffla så jäkla länge och ändå varit gulligaste kelgrisen i pressen ändå och fått oerhört värdefulla länkar direkt in i sin blogg som tack för ordet. Alltså en länk som inte är köpbar på annat sätt.

    Är det bara för att hon är kvinna och ”Söt” som hon kan hålla på att grisa så här jävligt? Menar inte att vara elak eller något sånt utan frågan är en öppen fundering. Har hon några manliga motsvarigheter?

      Alex Schulman?

        Sämsta förslaget någonsin, bara för att du hatar Alex Schulman? ? Bella tycker jag man kan jämföra med vilken PH-deltagare som helst

      En viss president på andra sidan Atlanten ?

        🙂 ok, där har vi en, bra förslag!
        Mannen som var för utfattig för att begära i konkurs. Att han sedan skulle bli president. Tja, du har helt rätt, ett rätt sjukt naturbarn på sitt sätt. Finns det någon som han i Sverige måntro? Sveriges mäktigaste kvinna med USAs mäktigaste man – Gosh vilket par.

        Alex Schulman, har jag ingensomhelst koll på någon vänlig som kan/vill sammanfatta? Måste ha haft vanan att slå dövörat till/blunda så fort han kommer på tal.

          Alltså jag klarar inte av att läsa ”Sveriges mäktigaste kvinna” ens när det är ironiskt.

        Ja Obama va? Springer runt på talkshows och försökte leka folkets man, samtidigt som ekonomin kördes i botten. ?‍♀️ Han var gullig men thank god för nuvarande POTUS.

    Alltså herregud, vilken soppa. Man kan ju inte annat än börja poppa popcornen nu när Bella också kastar Pingis under bussen.

    Snacka om att hennes förtroende som företagsledare har raserats. Inte bara misslyckas företaget att prestera, personalen har mått skit också. Allt detta medan Bella åkte privatjets och hyrde lyxvilla på Rivieran. Y i k e s alltså.

      Det roliga är att Bella inte kan hantera något utan sin blogg. At the end of the day är hon bara en skräpig bloggare.

    NU SLAKTADE BELLA PINGIS I SIN BLOGG??????

      Vad står det ? Vill inte klicka där

        Äh bjud på ett klick!
        Pingis blir bara argare om 1.5 miljoner läst inlägget där hon hängs ut som en skyldig mobbare och Bella bara skyller ifrån sig. Ser inte fint ut för Pingis sedan när hon ska söka nytt jobb efter mammaledigheten. Hoppas hon ger tillbaka med råge.

          Hur vet man att det inte är sant. Isabella är inte VD. Hon har flängt i flugit get. Eller iallafall suttit i en get

      Blondinbella kommer aldrig att ses på med respekt vilket är en förutsättning för att kunna driva ett lyckat företag. Hon skämmer ut sig helt. Hon har är en sketen b bloggerska som lekt företagare och inte ens på låtsas lyckades hon göra det bra. Att hon nu slänger folk under bussen och ”avföljer” visar bara vilken omogen människa hon är. Hon har verkligen inget att backa upp sig med, ingen talang, inget lyckat företag, ingen utbildning, bara lögner, vidrigt beteende och pinsamma beslut hon gjort offentligt. Jag hade fan låst in mig och aldrig gått ut om jag vore hon.

    Det här blir bara bättre och bättre!
    Kan lika gärna säga upp Netflix och Cmore direkt. Hinner ändå inte kolla på nåt där.

      Haha samma här ??

    Gud vad Isabella inte har skrivit de senaste inlägget.

      Inte en chans, helt annat språk.

        Japp, Erik/mentorn måste ha korrläst den.

          Eller Marisol

            Måste varit härligt för Marisol att få en riktigt arbetsuppgift för en gångs skull. Inte bara bära omkring på Bellas väska.

          Korrläst räcker inte.
          Någon har skrivit hela inlägget åt henne.

            Kändes faktiskt lite samma när hon skrev sitt ”jobbigaste blogginlägg någonsin”, jag får en känsla av att någon dirigerar henne

            Ja, hon har oftast syftningsfel och särskrivningar, när hon skrivit inläggen själv. Syns direkt att det är någon annan som skrivit.

      Inte ett enda ord har hon själv skrivit i det inlägget.

        Kom tillbaka till BB för att kommentera detta efter att ha läst inlägget. Märks på språkbruket att det inte är Bella som skrivit inlägget men Marisol (pressansvarig).

        Håller helt med

        Erik ? ?

    Jag fattar fortfarande inte vad är den egentliga krisen? Är det bäckar små som lett till vallgraven? Jag förstår att företaget/företagen går dåligt, men jag förstår inte hur det är en kris som:
    1. Är helt ny. Omöjligt att allt detta raserades under loppet av typ 2 månader. Att som ”entreprenör” inte kunna se tendenserna till detta och göra något åt det är direkt pinsamt. Speciellt när detta inte är några nyheter för någon, egentligen.

    2. Hur det kan påverka hennes privatekonomi så omfattande? Om HON som privatperson behöver sälja huset så beror det på att pengarna/lån har varit mellan privat/företag. Tyder också på brister inom ”entreprenörskapet”.

    3. Så omfattande. Någonstans har ju IL’s naivitet satt snöbollen i rullning. Lgh i NY utan att ens ha något företag där (?) eller åtminstone ha någon stabil företagsverksamhet där.

    Är fortfarande skeptiskt till alla hennes förklaringar och insikter. Det är för mycket orimlig damage control som bara framställer henne lite som en martyr men också som naiv. Det finns så många frågetecken och det blir intressant att se vad den här soppan leder till…

      Läste att hennes företag som gick bäst har halverat försäljningen detta året om du jämför med förra.
      Läste det precis på på Breakit. Någon tidning som skrev om henne.

      1. Det har inte gått så snabbt egentligen, bara det att hon inte sagt något om det utåt tidigare.
      2. Det påstås att hon blandat företagets pengar och privata utgifter en hel del, vet ej sanningshalten i detta, men det låter ju inte helt orimligt med tanke på vad hon tvingas göra just nu…
      3. Dumhet. Mycket vill ha mer. Hon ville satsa för stort för snabbt och det funkade (såklart!) inte.

        Är troligen precis som du säger, men är ändå förbluffande att det har fått fortgå… Att det skulle kollapsa är inte direkt förvånande men det blir bara en grumligare soppa …

      2. Vart tror du hennes lön kommer ifrån? Självklart drabbar företagets bolag den privata. Jeez.

        Anonym 22.50: Haha, jag fattar hur lön funkar. Men man köper inte ett ca 30 milj hus på sin lön (speciellt då företaget/företagen som lönen kommer ifrån troligen visat tecken på att gå sämre) och sen när lönen sinar så står man där barskrapad. Det är en ny nivå av naivitet i så fall.

          Fast jag tror faktiskt det är naivitet, att hon iskallt räknade med att sälja samarbeten för lika mycket eller ännu mer och då skulle bolånet betalas och kännas som en struntsumma. Jag tror hon sålde så bra när hon köpte huset att hon tog den risken. Efter husköpet gick det ju verkligen överstyr med ökade kostnader så därför insåg hon inte hur snabbt pengarna kunde ta slut den dagen det inte längre kom samarbeten.

          Hennes övertygelse om USA var också en naiv ”säkerhet” med en övertro på sig själv.
          Jag tror att hon såg USA-satsningen som
          en säker investering, hon kunde tömma alla konton för hon var så säker på att pengarna skulle börja rulla in från samarbeten i USA från dag 1.
          Problemet med USA är att du behöver ett par miljoner följare för att få den tilliten, även OM hon hade haft 1,5 milj är det ingenting over There.

          Jag kanske missförstod din kommentar
          om hur företagets lön hänger ihop med den privata, har sett fler kommentarer som ifrågasätter varför privatekonomin drabbas när företaget går dåligt. Och tänkte att folk inte riktigt funderat över vart en företagares lön kommer ifrån ?

            Kanske inte framgick ur min kommentar, men jag har bara svårt att tro att allt hela den livsstil hon nu fått ge upp är på grund av att hennes lön minskat. Då måste hon ha tagit ut alldeles för mycket i lön (och kanske även utdelning) vilket kanske också är en bidragande faktor till ”krisen”. Som nämnt ovan så spekuleras det i att företagets pengar använts för privata ändamål vilket jag tycker låter ganska logiskt. Tror dessutom inte det här är specifik för IL utan genomgående hos alla influencers.

            Jag tror också, som du säger, att hennes naivitet har spelat stor roll. Att hon kanske levde över tillgångarna för att det ändå skulle komma in mer i kassan. Det är bara väldigt, väldigt läskigt att se hur (relativt) snabbt det vänder…

      Ignorera Anonym här nedan som verkar vara lite av en besserwisser. Välkommen till Bloggbevakning 🙂

      Många bäckar stora är kanske en bättre beskrivning. Dålig arbetsmiljö, få resurser, orealistiska mål, stora onödiga kostnader (för att bekosta Bellas låtsaslyxliv), konstiga strategier osv har orsakat denna kris med Bella (och Pingis) i förarsätet.

        Korrigering: ignorera Anonym 2250 som verkar vara lite spydig av ingen anledning.

          Ingen anledning att ignorera, jag slog mig för pannan över en kommentar där man inte förstår att företaget självklart bekostar ALLT en företagare köper i form av lön. Om inte företaget drar in pengar kan man heller inte betala 60.000kr bara i ränta på ett privat huslån, för att ens få ut 60.000 kostar det företaget 120.000 och sambandet mellan företag/privat är väl ganska uppenbart?

            Nja, bor man på Lidingö kostar det företagt dryga 140 000 kr om det skall plockas ut 60 000 kr efter skatt.

              Småpotatis i sammanhanget 😉

              Men ja, att det är sjukt stora summor som går till staten är det inte alla
              som tänker på, är man anställd och inte ser hur mycket arbetsgivaravgift som betalas så förstår jag att man inte tänker att det faktiskt kan ha gått utför väldigt snabbt då hennes intäkter inte är garanterade månad för månad.

              Att hon fått lån på över 22 miljoner utan en säkrad inkomst är lite…. fundersamt kan tyckas.

      Den egentliga krisen har hållt på ett tag. Det började ungefär när hon började leka jetsetter, alltså efter skilsmässan. Folk började då ifrågasätta att hon skrev att hon aldrig skulle skriva om sitt ex men sen gång på gång pikade honom. Och så fortsatte det, hon anammade en helt ny personlighet som inte gick hem hos folk och betedde sig allmänt vidrigt. I och med detta gick försäljningen ner rejält. Efter det fejkade ”maffia i bilar utanför mitt hus” tror jag de flesta fattade att människan är galen. Hon hade då under tiden slösat det mesta av sina pengar som hon får in genom bloggen på resor, privatget, hus i st tropez som hon använde för att ”leka rik” och leka att företaget gick så bra. Till slut var pengarna slut, förtroendet kört i botten och det kom upp och det är det vi ser nu. Följer inte hennes blogg men nått sånt är det.

    Det finns bara en godkänd kommentar på Bellas blogginlägg. Väldigt kort och koncist.
    Lisen skriver:
    ”Detta ser mycket illa ut Isabella.”

    Indeed Lisen, indeed.

      Haha

      Detta är nog den snällaste kommentar som de kunde välja ut.
      Resten fick inte inte gå igenom spärren. 🙂

        Hon satt där säkert med Erik och valde denna kommentar att publicera.

      Det säger sig självt. En kommentar på det bombnedslaget!
      Jo, tjeeena…

      Haha noterade det också. Så talande.

    Shit popcornen räcker inte till, detta är helt otroligt!! Och sen kastar hon Pingis under bussen, blixtsnabbt! De som alltid snackat om att de varit bästa teamet. Jisses!!
    (Tycker synd om Bellas barn dock, hoppas de har de bra i denna karusell.. )

      De är hos sin pappa i trygghet och märker nog inte av det hela särskilt mycket.

        Nej för Bella sitter ju i pyjamas i Göteborg.
        Med sin olästa Tranströmer-bok bredvid sig. Eftersom det kom lite annat emellan…

          Stackars, stackars Tranströmer – kidnappad på detta vis!
          I och för sig redan parafraserad av Alex Schulman, stackarn.
          Snart citeras han väl i ph också…

        Hon hade ju dock skrivit i sin blogg att hon fått tröst av dem, låter som de dras in i detta tyvärr.

        Det gick finfint att flänga runt på galor och shit på barnveckorna men det är viktigt att vara hos barnen när mamma behöver tröst.

      Jag förstår inte, var i inlägget skyller hon på Pingis?

        Det gör hon inte. Men hon säger att hon själv kommer göra det bättre = pik att det varit dåligt tillsammans med Pingis.
        Tycker dock inte att hon skyller på Pingis. Tycker hon skyller på båda.

          Tror att hon måste ta hjälp av en erfaren och duktig entreprenör om hon tar över bolaget själv. Lyssna, inte springa på alla idéer som ploppar upp, ha konsekvenstänk, ta lärdom av allt som gått fel sista året. Vad hände? Varför hände det? Har vi kunnat göra något annorlunda? Osv. Att hon driver bolaget enligt hennes versioner kan bli livsfarligt.
          Gör om ~ gör rätt.

          Personalens berättelser är ju inget de kan vara stolta över. Har Bella och Pingis haft hackkycklingar och bedrivit mobbning?
          Jag förstod inte om de två som åsyftades?
          Hoppas personal som blivit illa behandlade får en ursäkt och upprättelse. Ett bolag med nersvärtat rykte är inte bra.
          Pia Sundhage kan komma och föreläsa om laget och lagspelarna. Hur viktiga alla är. En bättre coach finns inte!
          Att cheferna lär sig retorik och hur man kommunicerar på ett bra sätt skulle nog inte heller skada. Det kan bara bli bättre.

            Jag hoppas faktiskt att det inte blir fler bolag för henne. Hon verkar vara en sjukt elak människa och det är vidrigt hur hon beter sig mot sina medarbetare som varit med och kämpat för HENNES mål. Tycker inte såna människor förtjänar något gott.

    Bella har slutat följa pingis på instagram haha

      Kanske kom för många upprörda DM från Pingis… ?

      Såå mogen är hon

    Vart står det att hemma-teamet får lön från Invest? Sådana kostnader kan hon omöjligt rättfärdiga att det tas från bolaget? Nån som vet? Anton? Curre? Nån med popcornpaus?

      Nej, därav Skattverkets nyfikenhet.
      Blir nog en intressant jul för BB i år.

    Jag kanske är lite konspiratorisk, men ni tror inte att Bella och Pingis har planerat detta? Att Bella aktivt ska ta avstånd från Pingis?

    Båda verkar vara av samma skrot och korn, det får mer effekt i statistiken om de står på olika sidor än tillsammans.

      De såg ut att ha så trevligt tillsammans för någon vecka sedan när Bella träffade Pingis och bebisen på något café. Fast det kanske inte hade spruckit helt då, jag har svårt att hålla koll på tidslinjen.

      Å ena sidan skulle det inte förvåna mig… men VAD tjänar Pingis på att målas som en hemsk chef/människa? Om hon nu snart dessutom blir arbetssökande.

      Nej, absolut inte. Ingen vill vara med om en sådan offentligt karaktärsslakt. Bella skadar hennes anseende som chef och samarbetspartner och det kan innebära allvarliga konsekvenser för Pingis.

        Nä ni har rätt, Pingis tjänar inte något på detta. Hennes bagage blir bara tyngre, hon har väl en stor plagieringshistoria bakom sig också att bära på.

        Och alla som tror Bella iscensatt denna kris. Alltså VEM vill iscensätta en kris som gör att man förlorar på riktigt allt man har, inklusive anseende och förtroende? Nä, hon är körd.

          Precis!

      Nej, denna strategi hade varit alldeles för riskabelt att testa. Det finns betydligt enklare sätt att få till det utan att förstöra ens karriär, bolag, hem, ekonomi, rykte osv.

      Ja, du är konspiratorisk.

    Grattis Camilla!
    Vi som följt den här docusåpan via din blogg de senaste åren vet att du har en helt avgörande del i att bluffen tillslut synas även för andra än bloggens läsare! Hurra, vilket jobb du gjort!

    Så länge som du ihärdigt granskat och synliggjort den här skräpbluffen, och så mycket du skrivit om fake-Bella i alla år, trots så mycket orättvist skit du fått för du varit ”besatt”!

    Tycker fasen det förtjänar en bok, eller längre artikel: Bloggbevakning hade rätt hela tiden – läs hela storyn bakom avslöjandena som tillslut blottade Blondisbluffen!

      Bra Idé! Tycker det finns flera poänger med en genomgång av blondinbella från början vidare in till bloggbevakning. Från den klockrena varumärkesstölden av Spotlight som tvingades att bli Spotlife osv.

      Men också den sjuka vinkeln på att Bloggbevakning på något sätt skulle vara en fiende till IL, ett av många ganska absurda påståenden. Är verkligheten och verklighetsåtergivning en fiende? Är spegeln elak? Då kanske självbilden är helt åt helvete.

      Alla HyperHysteriska kommentatörer som säger att i princip alla kritiker är ”Besatta” osv. Jag har inte sett maken till riktad skitspridning av hysterisk sort. Camilla har varit väldigt mild i kritiken men ändå varit mest rakt på till skillnad mot den anmärkningsvärt dåliga skitjournalistiken hos kvällspressen. Finns flera intressanta vinklar på historiens gång.

        Hear hear!, som de säger när de bifaller i parlamentet i Storbritannien!

        Du borde skriva en bok om det CamCam. Helt seriöst, är omöjligt att få ner 15 års dumheter i ett par blogginlägg. Mixa det med all din erfarenhet om influenserbranchen och hur den har utvecklats.

    Bella och Pingis bolag är inte det enda företaget med usel personalpolitik. Kolla här hur det är att arbeta för Hannah och Amanda:
    https://www.resume.se/kommunikation/media/tidigare-anstallda-vittnar-om-mobbnings-och-tystnadskultur-pa-perfect-day/

      Simon kan väl leverera en jämförelse.

    Vilka läskiga personer Bella och Pingis är.
    Farligast är dock Bella som inte tvekar att offra någon när det för henne inte passar längre.
    Får också väldigt dåliga vibbar av henne när hon pratar om sina barn och när ofta ett barn (S) framhålls mer än det andra (G).

    Shit det går verkligen utför nu.

    Någon mer än jag som tror att det blir för mycket drama för ES och att han drar sig ur? Han måste ju tänka: ”I’m too old for this shit.”

      Han verkar ju vara den person som skriver ILs inlägg numera! Så han kan inte ”sluta i bolaget”…!

        Han har väl runt 25 miljarder att trösta sig med, går nog att hitta någon som är ”kåt, glad, tacksam … och tyst”.

          Nä de har han inte, inte enligt fakta från Forbes lista på de rikaste i världen, ES ligger på plats 1008 eller något sådant med 2 miljarder. Men mkt är fast i bolaget stog det.

            2.8 miljarder dollar ja. Vad hände med räkningen?

            Och mycket av förmögenheten är tydligen belånad.

        Det tror inte jag att han gör. Tror inte att han skrivit en bokstav på hennes blogg. Tror inte han är inblandad mer än tipsar Bella om bästa sättet att ta sig igenom det så smidigt som möjligt.

      Nej det tror jag inte. Just för att han är äldre så tror jag inte att han bryr sig. Bella har redan lagt sig ner, hon fortsätter inte dramat. Hon erkänner, ber om ursäkt, ska jobba på det osv osv osv.
      Tror snarare att det är han som fått henne att backa och ligga mer lågt.

      Ja, helt ofattbart att han inte tar avstånd! Pinsamt!

        Varför? Diggar inte Bella, men utåt sköter hon ju det här så snyggt man kan i situationen.

          Kanske för att det visar vilken sjuk och falsk människa hon är? Hade jag dejtat någon som plötsligt visar sig hittat på hela sig och slänger sina nära under bussen så fort det inte passar hade jag hoppas till nästa väldigt snabbt.

      Nej så cyniska behöver vi inte vara. Jag vill tro på att äkta kärlek finns och förhoppningsvis bryr han sig genuint om henne. Och då står man pall! Tur i kärlek kan vi ju unna henne iallafall, nu när pengafronten (lindrigt formulerat) sett bättre dagar.

        Nä jag unnar henne inte ens det, faktiskt. ? För mycket ”aldrig älskat en man”, ”älskar H mer än jag trodde möjligt”, samma dramatiska lögner som allt annat hon skriver.

    Är det någon som har tips på något annat snacks än popcorn? Börjar få ont i magen.

      Glass, alltid glass! Jag gillar SIA glass, 0,5 liter för ca 15 kr. Just nu är det choklad med chokladbitar i som gäller.

        ?

    Ha ha ha, vilka här kommer iväg när Odd jobbade med dem? Kort… ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

      ?‍♀️

      Va?

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

          Alltså vilken nivå.

    Men, men, men var är alla vilsna imbecilla Bellsan-kramare?

      Dom skall upp till förskolan imorgon och sover nu.

      De var tidigare anställda som nu fått sparken…

    ?She’s on the highway to hell ?

    Någon skrev att det bara är kvar att avslöja hennes fiffel.. stämmer det dolly, kan du i alla fall säga om det kommer mer?

      Någon skrev att bolagen betalade 100 000 kr till Isabella privat som ersättning varje gång hennes villa användes, är det sant? Det är i så fall skattepliktig inkomst för IL, https://www4.skatteverket.se/rattsligvagledning/edition/2018.6/326271.html?q=Hyresersättning+från+arbetsgivare%23update_20180621131648

        Och som företrädare för bolaget kan Pingis och Isabella åka på skattekraven personligen för arbetsgivaravgifter som borde betalts, https://www.glimstedt.se/publikationer/foretradaransvar-ett-aktiebolags-skatteskulder/

    Nypa sig i armen ögonblick för sensuella Isabella! Kom igen nu sjunger vi med!

      ”We shall overcooooome” ??

    Man kan prata med fd anställda inom alla företag och få sån här info. Fattar inte varför folk tycker detta är en sån stor grej. Jag hör snacket om min egen chef på min egen arbetsplats och förstår själv inte alls vad folk menar. Detta är ju eg verkligen inte mer än skvaller….

      10 av 18 personer slutade på loppet av några månader. Det är inte bara skvaller utan ett tecken på en skitdålig arbetsmiljö.

      Men om du inte tror på de anställda kan du alltid läsa Bellas intervju med Damernas värld från 2017 där hon själv skryter om hur hård hon är som chef att hon till och med får anställda att springa ut från mötesrum gråtandes.

        Tänk för de anställda när de läste den intervjun från 2017? Arbetsmiljön är åt helvete och chefen skryter om sitt ruttna beteende! Vad är det för en sjuk maktlysten människa? Som känner sig stor och stark av att ta ner sina anställda och få dem att springa ut i tårar? Hoppas hon aldrig mer hamnar i chefsposition.

          Håller med, kan inte förstå varför just en så ond människa fick så mycket driv. Hon känns som en kackerlacka. Önskar ingen något ont men hon är verkligen ingen person som borde sitta i en position där hon kan göra som hon vill då hon är alldeles för elak rakt igenom för det.

          Slicka uppåt, sparka nedåt

      Still. Skvaller.

        Du verkar inte veta vad skvaller är. Det är inte skvaller när det är förstahandsberättelser från (fd) anställda själva. Och som sagt: Bella har ju själv sagt att hon får sina anställda att må illa.

    Camilla det är dags att införa nån knapp så man hamnar längst ner på sidan hos de nya kommentarerna.. så slipper man scrolla så mkt

      Eller hur, ofta tänkt det. En knapp så man hamnar längst ned, eller en sån knapp som ”vänder” på kommentarerna så att dom nyaste hamnar överst och dom äldsta längst ned.

        På en PC heter knappen ”End” eller ”Page Down”.
        Jag skulle inte enbart kunna läsa Bloggbevakning på mobilen eller surfplattan, än mindre skriva kommentarer 🙂

          Nää, skulle aldrig ta hem jobbdatorn bara för bbs skull

          Varför Inte? ? Äger inte ens en dator sen många år. Funkar utmärkt för mig med bara smartphonen.?

    Bloggbevakning och dess kommentatorer har ju för länge sen förstått att det gått utför med Isabella Löwengrip förtagsverksamhet. Långt innan de förstod det själva. Det handlar bara om sunt förnuft och att dra slutsatser av det som IL själv förmedlat. Hade IL lyssnat och tagit in en del av vad som skrivits här sedan lång tid så hade kanske det stora fallet kunnat hejdats. Vi har bara kunnat sitta och titta på när raset kom.

    BELLA AVFÖLJER PINGIS

      Jag såg också det! Är det kallt krig nu? Bella har alltid outat alla hon kastat ut ur sitt liv, nu kanske det är pingis tur?

    Ojdå! Nyheterna om Bellas anställda är på förstasidan på SvD’s pappersbilaga idag! Nu kommer nog skit hamna i fläkten.

      Sprinkle that sh*t everywhere, I say!

      Vilken befrielse detta är! Efter att expressens journalister suttit och nickat åt allt Isabella hävt ur sig genom åren kommer äntligen en annan vinkel här i SvD! Hoppas på mer!

        Ironin att ”Fartblinda” spelades in i Bellas hus. ”Fartblinda” bygger på journalisten Carolina Neuraths avslöjande om oegentligheterna i HQ Bank. När de gjordes jobbade Neurath på … SvD.

    https://www.dagensmedia.se/medier/tidskrifter/pingis-om-plagiatet-jag-ar-angerfull-6140776

    ”Pingis om plagiatet: ”Jag är ångerfull”
    Pingis Hadenius medger nu att hon ”lånat formuleringar” till sin kritiserade krönika.” ????

      Plagiat-pingis! Som man bäddar…

    Kan bara inte förstå att ES verkligen vill ha ett förhållande med en ung kvinna som i princip alla driver med och gör bort sig gång på gång. Hans varumärke följer med i fallet inte lika mycket kanske men obemärkt går det inte.

      Han är förälskad och dum i huvudet uppenbarligen.

      förstår heller ingenting.. om han bara vill ha någon yngre att ha kul med tror jag han kan hitta tusen såna, speciellt med hans ekonomiska tillgångar (förlåt, men det är bara fakta att rika män har lättare att hitta sällskap).. så jag fattar verkligen inte vad han gör med henne.

        Kär?

    Väntar på nästa avsnitt nu har vi fått
    – siffrorna
    – anställdas miljö
    blir nästa skatteverket

      Tipsa Skatteverket så att de börjar utreda eventuellt fiffel på Bellas bolag.

      Skatteverket.se/omoss/kontaktaoss/mejla/tipsaommisstanktfusk

      Här kommer en lista på några av hennes bolag:

      Löwengrip Beauty
      Orgnr: 556902-1982

      Löwengrip Invest
      Orgnr: 556798-8927

      ISPI Holding AB
      Orgnr: 556995-2277

      Blonde Capital AB
      Orgnr: 559183-5219

    Väntar på nästa avsnitt nu har vi fått
    – siffrorna
    – anställdas miljö
    blir nästa skatteverket

    Det är ju SÅ Erik som skrivit Bellas inlägg angående artikeln i SvD. Eller?

      Ja!

      Jag tippar på Marisol.

      Hon var ju tidigare kommunikationsansvarig på axfood?

      Alltså jag tror en person som Erik har bättre saker för sig än att sitta och skriva blogginlägg

    Måste det ändå inte vara lite förnedrande för Bella att få dessa ”styrkekram-kommentarer” på bloggen? Tänk att få allt detta emot sig och folk skickar klämkäcka hälsningar att efter regn kommer solsken! Du reser dig igen! Du blir starkare av detta!
    Usch, jag hade blivit galen ?

    När hon kör Löwengrip Invest i botten så att typ alla får sluta, hur ska hon då ta hand om ett större bolag?

    Det här visar ändå att hon saknar sjukdomsinsikt.

      Självinsikt! Inte sjukdomsinsikt!

    asså den senaste kommentaren från en blind styrkekram-läsare;
    ”När jag läste artikeln i SVD tänkte jag på att det som händer kan vara något du inte uppfattat och insett på grund av den diagnos du har och som du har beskrivit för oss läsare vid tillfälle; Till exempel att du inte kan läsa av stämningen i ett rum eller läsa av din publik.
    Vidare har du själv beskrivit att du kan vara väldigt rak, som när du och din kompis var ute och gick och ni stannade och pratade med någon hon kände och så helt plötsligt sa du: ”Nu vill jag gå!” Din vän talade om för dig att det var att uppföra sig otrevligt.
    Kan man inte läsa av människor och sociala koder samt kan vara så där abrupt så kan man uppfattas som otroligt elak, egoistisk och obehaglig av anställda, och det kan få många att må dåligt utan att personen med diagnosen, som du delat att du har, inser detta. Livsfarligt! Ett riktigt minfält.
    Vidare har du nämnt att du är en röd personlighetstyp…Jag (som är grön) har haft sådana chefer vid tillfälle och uppfattar den typen av personlighet (röd) som otroligt kalla och hårda, opersonliga och n’st intill obehagliga, och därmed i min och många andras värld otrevliga. Det är min uppfattning att det är just de chefer med dominerande röd personlighetstyp som driver företag med fokus på tillväxt på bekostnad av arbetsmiljön, just på grund av sin röda personlighetsstil. Har man den personlighetsstilen så ska man som chef inte ha med människor att göra utan se till att anställa någon som är bra på människor. En så kallad människo-människa, och som kan stå emellan dig och de anställda.
    Ja, och dessa företag brukar se bra ut ett tag med stigande siffror tills allt faller för att dessa chefer inte fattar att de anställda är företagets viktigaste kapital. Behandlar man inte sin personal otroligt väl och är omtänksam så rasar företag som korthus.
    Hoppas du kommer till insikt i detta som du gjort i andra sammanhang som du delat med dig av. Branson, VD av Virgin Atlantic har fattat detta mer än de flesta. Kolla upp honom.
    Jag hoppas det löser sig.
    All lycka till!”

    HAHAHHAA ASSÅ HUUUUUUUUUR kan folk vara så blinda och aldrig skylla på BB. ”nej såklart det inte är ditt fel älskade du, du är ju psykiskt sjuk, någon annan borde såklart ha talat om detta för dig, för du har ju ingen egen hjärnkapacitet bara för du har ADHD”.
    Well låter som att BB borde platsa bakom kassan på coop, inte som chef.

      Jag håller faktiskt med där. Hon har ju sagt att hon har en ”släng” av Aspbergers och folk på spektrumet kan vara jäkligt dåliga på att läsa av andra människor. Dom förstår verkligen inte hur andra kan uppfatta deras raka sätt och hårda ton. Jag tror inte att IL är en elak människa, bara en människa med taskig uppväxt, anknytningsstörning, och med autism & ADHD. Hon är bra på mycket men hon har inte haft någon hjälp med att hålla nere henne på jorden, utan fått gasa, växla upp upp upp och sen krasch rakt ner i diket. Hon skulle haft en HR anställd som tog hand om personalrelationer och jobbat med vad hon kunde bäst och inse sina begränsningar. Att ingen stoppade den idiotiska USA-satsningen?? Folk satt bara och satt på medans hon körde hela bussen nerför branten

        Tittade på, ska det stå

    Inte ens kontot ”lowengrip” följer Pingis på insta längre…

    Jag undrar stilla hur Odd hade det när han arbetade en kort period med Bella och Pingis.
    Känns som om han då verkligen såg vem han var gift med och skilsmässan kom inte långt där efter.

    Och alla filmer från kontoret som de la upp med det vidrigt krystade dans och sångnumren och med Bellas galna skratt. Ingen som såg dessa kunde väl tänka att det verkade vara en trevlig arbetsplats. Usch!

    Så välförtjänt nu när B och P står med brallorna nere och tappar fejset!

    Var är stollis? ??‍♀️

      Det undrar jag med! Det här blev nog too much för Stollis?

        Åh…har stollis försvunnit, stackare! lol.
        Ifall stollis är Bellas syster så tycker jag synd om henne på riktigt

    Shit vad allt fallerar kring henne på samma gång. Tråkigt att se. Jag tycker inte att det som hänt (med statistiken osv) egentligen hade behövt bli så stort OM hon inte hade ljugit. Så onödigt att överdriva redan stora siffror. Hon kunde liksom ändå ta bra betalt då hon faktiskt har mycket följare utan att ljuga och ett välkänt namn.

    Något som ingen har upptäckt var när bella var i Amsterdam på Douglas-eventet med temat ”clean beauty” där hon och andra varumärken var inbjudna för att visa upp sina produkter. På planscherna över eventet stod ”brands free from PEG” ”free from DHA” osv. Gissa vad man läser på just ingredienslistan i Lövwngrips produkter… japp.

    Nu fortsätter hon psykologiskt hjärntvätt. Finns en förkortning som börjar på P. Sök själva.
    Otroligt synd om stackars mäktiga Isabella nu och 99% stöttar hennes ”kris och sorg” i hennes kommentarsfält. Varför är det bara goda kommentarer där tro? Är de verkligen så naiva människor som står kvar och inte vill tro annat att hon LJUGIT sen hon började panta burkar?
    Ingrediens- mästaren. Jag skulle aldrig köpa en produkt med det innehållet.

    har av två helt oberoende personer hört om deras kompisar som fått sparken av Pingis. i båda fallen relativt seniora personer med personalansvar.
    I första fallet klarade inte Pingis av att avskeda personen, utan började gråta i mötet varefter hon ringde in sin pappa som fick avsluta mötet och sparka personen ifråga. I andra fallet som är värre så fick personen veta av en i sitt team att han inte skulle få vara kvar. Hur sjukt är inte det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.