Bianca Ingrossos kritik mot Isabella Löwengrip

När krisen var ett faktum för Isabella Löwengrip så var ett av hennes första uttalanden till Expressen att  “Jag tror att hela branschen har kommit till en punkt där man har börjat ifrågasätta influcermarketing. Jag tror att det här var första kraschen.”. 
Om det är vad Isabella faktiskt tror eller om det bara var ett sätt att skjuta skulden ifrån sig, att påstå att det inte har med henne att göra utan är någonting som kommer drabba alla influencers och hon var bara först ut vet jag inte, men oavsett så verkar det inte vara så många som håller med Isabella och hennes förklaring.
Johanna Ekström på Breakit skriver att kraschen inte alls är branschens utan specifikt Isabella Löwengrips, och Bianca Ingrosso tar det ytterligare ett steg längre. I början av veckan gästade hon ett event som Breakit höll i och sa följande på frågan om hon håller med Isabella i hennes dystra prognos:

Jag skulle säga helt tvärtom. Att influencervärlden är på väg ned? Nej det håller jag verkligen inte med om.

Det är mer på riktigt. Folk ser det som en riktig business och det tycker jag, ifrån vårt håll är ganska skönt, att folk tar oss på allvar. Det här är ingen lek.

Folk har också börjat förstå att det här är en business och att jag måste ha respekt för mig som varumärke, för kunder men även för följarna så att det inte blir för mycket av allting eller fel. //Bianca Ingrosso

Jag tror också att influencerbranschen kommer självsaneras, då företag helt enkelt inte orkar samarbeta med oseriösa aktörer då det både tar för mycket tid i anspråk att besvara skrivelser om anmäld reklam och att kontrollera konvertering och äktheten i engagemang, någon som Isabella anklagades för bara häromdagen.

240 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte riktigt till detta inlägg men nu har Bella skrivit inlägget på IG som hon blev tipsat om av bloggbevakning fast det kom ca 2 dygn försent.

  Svara

   Blir väl så när det knappt finns någon personal kvar att köra med. Kombinationen lajva framgångsrik entreprenör och avsaknaden av faktiska kunskaper, det är då det blir som det blir.

   Svara

    Är du en och samma person som använder ”lajva” hela tiden?

    Svara

     Jag brukar använda det och är inte samma person som ovan.

     Svara

      Alltså JA, marknaden har ändrats. Både positivt och negativt för influencers. De som var stora förr, så som Kenza, BB, glamourama-gänget – tillför inte riktigt något längre. De lever mest vidare på grund av att de ”alltid” varit de stora (de enda) som funnits. MEN, numera är konkurrensen SVINhård. En ny generation träder fram med både dåliga men även ruggigt grymma på att leverera. Jag tror de tidigare influencerna har levt lite väl mycket i tro att de kunnat glida på vågen men nu kommer nästa, större våg som verkar svepa många av dem. De håller liksom inte måttet längre.
      Visst lever de bra, men de har stagnerat kontra när man ser nya influencers som tar det här till nya nivåer. Så det Bella säger stämmer väl mot henne, Kenza etc. men inte riktigt likadant mot Bianca, (andra i den åldern).
      Och visst ändras väl hur man marknadsför sig. Man har insett att man inte behöver mellanhand och kan gå direkt till en influencer för något istället för att köpa ett magasin. Man kan se på YT istället för TV (pratar inte på individuellt plan vad man föredrar utan hur generationerna som träder fram beter sig).
      Leverar man inte till dessa så faller man som influencer till slut, eftersom att de äldre generationer börjar intressera sig för annat.

      Svara

       De gamla bloggarna tävlar numera med rediga proffs i den här branschen. Man kommer inte längre undan med att vara stor bara ”för att”, som man gjorde förr. Idag krävs det mycket av influencers och jag kan faktiskt se att det utvecklas till ett heltidsjobb för den som vill behålla sin plats i branschen. Det krävs ju mer och mer när fler konkurrerar och visst lever fortfarande de gamla bloggarna kvar, men jag får säga och således delvis hålla med BB att branschen för just dessa influencers (Bella, Kenza, Petra, Forni, Kissie) etc. så går med utför. Deras glorydays verkar vara över för att de tills per dags dato inte har lyckats utveckla sig nog. Visst lever de nära toppen, fortfarande, men man märker att det inte alls är sådär som förr då de dominerade branschen. De gör de absolut inte idag. Det ser man på vilka typer av samarbeten de gör, vad de delar med sig av och i princip allt.
       Ett stort misstag är nog även att många av dem inte har det typ av affärstänk. De satsar på sina idéer/affärer som inte verkar gå vägen, de får inte igång rullning med ett växande – vilket kanske i gruden har med att göra att det inte är deras passion att driva den typen av affärsverksamhet. Oavsett så ville jag bara säga att BB har rätt gällande dem själva. Men inte andra

       Svara

     Griploov-lingo…

     Svara

      Håller med att influenser kommer att sorteras o det rejält. Märker på mig själv att det e FÅ jag följer idag mot bara för ca 1 år sen. Bloggbevakning e naturligtvis med. Tycker att d inte e kul, att titta de som lägger upp bilder på sig själva, sminkade t Max, t.ex systrarnagraaf. Gillar inte när de går på kändisar som har yngre män? De bara försöker hålla sig kvar o få bekräftelse. Sen finns d andra som verkligen lägger ner ett fantastiskt jobb, som CC t.ex o de är verkligen värda allt. Att få omkr. 50.000 för ett samarbete fodras d en del enligt mig.

      Svara

       Det*
       Till*
       Och*

       Du sparar NOLL med tid på att förkorta dessa redan korta ord, däremot gör du det jobbigare att läsa dina kommentarer, och ger ett intryck av att vara väldigt ung.

       Svara

     Jag har aldrig använt det förut, men jag tycker att det är ett relevant uttryck.

     Svara

     Har också märkt det, verkar vara en och samma person då det används på samma sätt hela tiden.

     Svara

      Jag använder det yttrycket ibland (tex ”lajva afgärskvinna”) men har sett andra skriva ”lajva” här på kommentarsfältet. Det är inte bara en person som använder det uttrycket.

      Svara

       *affärskvinna

       Svara

     Vad betyder det ens? Vadå lajva?

     Hälsningar inte så gammal som jag låter

     Svara

      Att Bella leker entreprenör. Hon går in i en roll och låtsas vara någon annan/spelar en roll.

      Svara

      Kommer från lajv som i levande rollspel (försvenskat Live action roleplay), en hobby där man skådesspelar utan publik i en form av improvisation. Ofta flera dagar 🙂

      Svara

       Jag skrev ”lajva friluftsliv” i en populär (haha fyfan vad töntigt det där lät) kommentar om Isabella igår och jag är heller inte samma person som skrev om lajva ovan.

       Svara

        Gick in och kollade på griploov nu och ja hen använder utan tvekan ordet “lajva” till förbannelse. Lovar har inte fått det ifrån där haha.

        Svara

     Ja, det är ett väldigt udda ord i sammanhanget. Så specifikt för en viss subkultur, inte något man direkt kan applicera på allt… Har inte ens hört ordet sen tidiga 2000-talet när sagan om ringen gick på bio! Då var lajva en liten stund lite mer mainstream.

     Svara

     Jag använder det också! 😎

     Svara

   Det är inte så lätt att uttyda vad du vill få sagt!

   Du skriver allt i en enda lång mening med en massa olika saker i, och hänvisar till något på en annan plattform utan att delge när det publicerades, eller vad din poäng är med att informera om det.

   Vad är det du vill förmedla egentligen?

   Svara

   Men alla andra inlägg då genom åren som är fulla med köpta kommentarer? Blir galen på henne.

   Svara

    De flesta av hennes reklamsamarbeten har mystiskt raderats från instagram. Gamla samarbeten alltså. Kanske hade för många köpta kommentarer.

    Svara

     Man måste väl radera efter ett tag? De är ju inte aktuella längre?

     Svara

      Haha jomen visst. Därför Pingis plötsligt raderat bilden på Bella i Hollywood reporter. Den var väl helt enkelt för gammal… 🙈

      Svara

       FuskPingis!

       Svara

      Det är klart hon måste. Vem gör gratis reklam? Att folk inte kan tänka så fort det kommer till IL.

      Svara

       Fast hon har ju inte gjort det förut, nu plötsligt försvinner allt

       Svara

   Stackars lilla rika? fattiga? aningslösa? flicka som nu sköter sitt lilla? imperium alldeles själv och tappar kunder på grund av mediasabotage? Tror att fansen kommer att stödköpa hennes produkter i massor nu.

   Svara

  Fast känns som att det bara är små aktörer som använder influenser nu för tiden
  Som twist and shake flaskorna, kenza gör reklam för dom och min gamla klasskamrat som har typ 500 följare. Chimi glasögonen är också billig skit. Bella har iallafall ellos som är lite större

  Svara

   Elles Forni’s samarbete med Berocca nu på instagram stories… Cringe Deluxe

   Svara

    Åh herregud 🙈

    Svara

    Alltså… vad betyder cringe? 🙈

    Svara

     =😬

     Svara

     Men googla för guds skull

     Svara

    Hahahha, cringe var exakt rätt ord för det samarbetet. När hon blir filmad i profil och låtsas jobba lol

    Svara

    Hahaha dör! Det känns väldigt Isabelligt att sitta och låtsasjobba sådär framför datorn medan man blir filmad. Verkar skralt med samarbeten för det känns ovärdigt på något sätt att sitta och låtsas att man dricker Berocca varje dag 😂

    Svara

    Jisses, snacka om att lägga minst möjliga energi på ett samarbete, undrar vad kunden tyckte?!

    Svara

  Dementin kom nyss på blondinbellas Instagram 🙈

  Svara

   Kommer ej in där då jag saknar konto. Vad står det?

   Svara

    Inlägget inleds: ”I have no problem taking responsibility for my actions or admitting when I have done something wrong…” Någon som vill göra en lista?

    Svara

     Fröken-tvärtemot även känd som I.L.!

     Man får väl göra som med småbarn som gått i lås, och säga tvärtom för att I.L. ska börja uttrycka sig ordentligt.
     Ungefär…” du har inte gjort något fel Isabella! Du har skött dina affärer och behandlat dina anställda exemplariskt.”
     Då kanske hon skulle kunna erkänna att hon har brister, och medge att hon inte har skött sina affärer och att hon inte har behandlat sina anställda exemplariskt.

     Tänk att det ska vara så svårt att ta ansvar trots att det inte finns någon annan än Isabella som är upphovet till att situationen är som den är.

     Hon framstår som en person med narcissistisk personlighetsstörning. Hon borde gå och prata med en skicklig psykolog, och nysta i sina problem istället för att låtsas som om att det är medvind.

     Till er som hoppar över ord och vill berätta att man inte kan ge folk diagnoser över nätet: jag säger INTE att hon har narcissistisk personlighetsstörning, men att det FRAMSTÅR som om hon har den problematiken, (för barnens skull, så får man hoppas att så inte är fallet för enligt studier, så har barn till NPS-föräldrar det rent ut sagt förj*vligt under sin uppväxt).

     Svara

      Det finns en anledning till varför Bellsans syrra är med när Bellsan har barnen.

      Svara

       Haha, du vet inte ett skit! Du förmedlar bara lögner från FB din tönt

       Svara

        Bella har ju själv skrivit att systern bor hos henne.

        Vore också trevligt ifall du lät FB-stilen i Bellas tråd stanna just på FB – där brukar folk skriva tönt och liknande till varandra. Låg nivå.

        Svara

        Iofs så har också jag läst detta och jag har inte ens FB.
        Tror jag läste det på Flashback.
        Någon där som heter Efternamn08 som har sjukt mycket information om Isabella.
        Nästan som att han vore någon från hennes närmsta krets.

        Svara

        sheila är det du?

        Svara

    I have no problem taking responsibility for my actions or admitting when I have done something wrong. Exposing my decisions and mistakes has been my main priority in recent months. But the fact that there are people who enjoy watching me fall even deeper truly hurts. The past days I’ve been accused of buying comments to an instagram post in collaboration with Chimi Eyewear. I have no involvement in this, not either my team – it’s a sabotage externally and we’re looking at it right now to see how it’s even possible so send somebody fake comments. But knowing that someone out there is trying to make it look like I’m manipulating the comments is breaking me down. I have completely exposed myself lately to be honest about what I’m going through and the only thing I need right now is a chance to rise again. But to be honest, I don’t know how much more I can take.

    Svara

     Så nu har det gått månader? 😂

     Svara

      Belsitid!

      Svara

     ”not either”?

     Svara

      🤦‍♀️

      Svara

     Gråt mig en flod.

     Svara

      😂

      Svara

     Varför skriva på engelska? Är det för att de köpta kommentatorerna ska förstå?

     Svara

      Köpta kommentarer finns kvar på inlägget där hon syns i profil. De rensas inte bort trots att de nu funnits där i 3 dagar…

      Svara

       Hon har ju köpt kommentarer massvis med gånger – INTE bara nu när tydligen Molgan varit i farten för att sabba för någon som ligger ner… snyft.

       Svara

        Jo men dessa är i närtid samtidigt som de andra så varför är de inte borttagna?

        Svara

     Varför skriver hon på engelska??????
     På DÅLIG engelska dessutom.

     Svara

     Märks ju ganska tydligt att hon inte har skrivit detta själv..

     Svara

     Har hon blivit utsatt för sabotage ska hon vidta åtgärder. Polisanmäla händelsen. Påbörja en egen utredning. Skriva ett pressmeddelande där hon sakligt tar avstånd från händelsen och beskriver vilka åtgärder företaget vidtagit och hur de ställer sig till hela händelsen. Allt detta ska göras av Löwengrip Invest eftersom det är med dem, antar jag, där avtalsförhållande ligger. Sedan kan det vara IL som skriver under.
     Jag kan förstå allt det hon ger uttryck för på IG och hade hon skrivit det på sin privata sida hade hon enbart fått sympati från sina följare är jag säker på.
     Nu blir effekten tyvärr helt motsatt. Alla de som inte har förtroende för henne får vatten på sin kvarn och alla följare som har henne som förebild blir ledsna och arga å hennes vägnar. Det blir tyvärr bara negativt.

     Svara

     Tror faktiskt nästan på att Isabella kan vara så bortom flötet att hon inte vetat om att det går att köpa kommentarer till andras konton. Det hade ju förklarat varför i hela friden hon trodde att hon hade 40 000(?) följare i Saudiarabien (eller vart det nu var) och till och med skulle ordna ett event där. Däremot har vi ju redan bevis på att hennes anställda låtsas vara köpare och skriver på diverse av hennes varumärkens Instagram, vilket dom knappast gör utan att någon (hon) bett dom göra det. Så helt oskyldig är hon inte hur man än vrider och vänder på det. Frågan blir snarare ber hon sina anställda fejka kommentarer FÖR att hon är så borta att hon inte visste om att det går att göra mer effektivt genom att köpa kommentarer?

     Svara

     Buhuuu…. stackars stackars mig! Ingen förstår exakt hur synd det är om mig! 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

     Svara

    du kan se ändå, det är offentligt och man behöver inte vara inloggad. instagram.com/isabellalowengrip

    Svara

   Undra vem som skrivit den. Gissar att det inte är på Bellas svengelska iaf…?

   Svara

    Engelskan i inlägget är under all kritik. Vad betyder tex not either?? Gillar också meningen it´s sabotage externally. Vad menar hon. Jag gissar att hon menar att någon utifrån saboterat men det står det banne mig inte.

    Svara

     Men sluta. Hennes engelska må vara långt ifrån perfekt men att säga att man inte förstår är bara fånigt. Kom ner från dina höga hästar.

     Svara

      Trivs utmärkt på hästryggen. Engelskan är under all kritik. Stay in school, kids, för detta är inget föredöme.

      Svara

      Jag vet inte vad du menar men jag förstår inte vad menas med ”sabotage externally”. Menar hon att vi skulle ha trott att någon inom företaget har köpt reklam för att sabotera för henne men det är inte fallet. WTH! Jag tror inte att hon fattar själv vad hon säger. Hon babblar bara.

      Svara

     Not MY TEAM either
     External sabotage

     Du behöver inte ens gissa.

     Svara

    Engelskan är bedrövlig.

    Svara

    google translate?

    Svara

   Experten på sociala medier som skulle hjälpa Hollywood marknadsföra filmer går alltså inte in på sin egen insta på 2 dygn när hon gör en kampanj för att se hur det går. Ingen annan heller runt omkring henne reagerar på den ökade aktiviteten på hennes insta från Asien med uppenbara fejkkonton, utan det är tips från Bloggbevakning som får henne att reagera.

   Tror hon att alla är dumma i huvudet som tror på detta? Och om det nu mot all förmodan är sant så är det precis lika illa för det visar att hon har noll koll på sina sociala medier – hon som påstår att hon är expert. Vem vill samarbeta med någon som inte följer upp sina egna sociala medier i realtid och har noll koll på att flödet är invaderat av fejkkonton?

   Det är bara för att Expressen gjorde en artikel om det avbrutna samarbetet som hon kände sig tvungen att bemöta. Hoppas någon kan gräva fram och bevisa vem det är som köpt.

   Svara

    Och att experten som skulle hjälpa Hollywood att marknadsföra visste inte att man inte kan köpa följare. Pfft, vad hon skjuter sig själv i foten.

    Svara

     Bra poäng – hon menar alltså att hon inte visste att det gick att köpa fejkkommentarer. Skulle vilja ha en omröstning bland alla influencer kring hur många av dem som inte heller visste. Misstänker att Bella skulle vara den enda som hävdar att hon inte hade en aaaaning om att det gick.

     ”…it’s a sabotage externally and we’re looking at it right now to see how it’s even possible so send somebody fake comments.” Cry me a river.

     Svara

      Nu verkar hon i och för sig mena hur det har gått till att någon annan köpt fejkkonton till hennes flöde. Enligt flera andra som kommenterar så ska det gå så det borde hon också känna till tycker man.

      Svara

     – att* +filmer* skyller på att jag precis vaknat

     Svara

    Självutnämnd expert dock

    Svara

   Vilken offerkofta. Den är i paritet med Cissi Wallins påstående att hon folk vill driva hennes till självmord då Stina Wollter likade en sida som hånade Cissi.

   Svara

   Och bilden till där hon ser helt bedrövat ut från en fotosession där hon lekte Bridget Bardot i somras – jag är mållös vad skämmigt.

   Svara

    Haha, det är så pinsamt detta att hon vill likna diverse filmstjärnor. Snacka om att leva i en fabricerad drömvärld. 🌟⭐️💫

    Svara

  Influencers ska nog börja ta sig själva på allvar också, och ta ansvar för sin verksamhet. Reklammarkera tex.
  Paula Rosas har också kommenterat Bellas uttalande.

  Svara

   Marknaden kommer att tvinga fram transparens. Tar litet tid, men det kommer.

   Svara

   Vart har Paula kommenterat? Och vad? Försökte hitta men såg inget!

   Svara

     Aldrig gått in på hennes blogg men det där var väldigt vettigt. Blondinbella är alltså ”bortfall”.

     Svara

      Instämmer Paulas inlägg är mycket bra formulerat och de som kommenterar har även de här en bra nivå. Visste inte vem hon var innan tipset här.

      Svara

     Fyfan vad rätt och ödmjukt skrivet!
     Så himla sant! Allt som
     händer Bella nu, har hon skapat själv..

     Svara

  Alltså de tar ju inte sig själva på allvar så varför ska marknaden göra det?

  Svara

  Alltså Bellas inlägg på insta angående att hon och hennes team håller på att undersöka hur det är möjligt att någon extern kan köpa falska följare och kommentarer till henne. Jag har aldrig lagt ut något på insta. Jag har bara mitt konto för att följa andra men till och med jag som inte använder instagram vet att man kan köpa följare och kommentarer till andra. Var det inte hon som skulle lära ut marknadsföring på sociala medier för hela världen och är pionjär på området. Hur kan hon inte veta det….. Eller vänta nu, det kan väl inte vara så att hon skriver det för att få sympatier och framstå som proaktiv?

  Svara

   Hon skriver självklart att dom undersöker hur det är möjligt för att det skall låta som att dom inte ens har koll på hur man köper följare eller huruvida man kan köpa det till andra eller inte så att vi skall tänka ”jahaa, hon vet inte ens det, nämen då har hon nog inte köpt dem till sig själv”. Klassiker.

   Svara

    Varför tar hon då inte bort de köpta kommentarerna på ett annat inlägg? De är tre dagar gamla nu.

    Svara

   Har Bellsan någonsin öppet erkänt att hon har ljugit? Undrar om hon ens vet hur man gör.

   Svara

    Nej. Aldrig hört henne säga de orden. Någonsin.

    Svara

    Tänk om…tänk om hon kunde erkänna att hon blåst upp siffran 1,5 milj…tänk…önsketänkande…

    till er alla där ute som verkligen tror att någon annan försöker sabotera för henne….tror inte någon skulle lägga en sekund/en krona för hon LYCKAS FÖRSTÖRA FÖR SIG SJÄLV på egen hand!!!

    Svara

   Visste inte heller att man kunde köpa kommentarer.
   Låter ju helt sjukt att man ens kan göra något liknande. Hur går det ens till?

   Svara

    Men snälla, vi lever år 2019, allt är en googling bort och så även möjligheten att köpa allt från följare, kommentarer, likes.

    Bella är ju självutnämnd social media-proffs och vet självklart detta, och har utnyttjat det.

    Svara

     Ja ja du säger det men för dom som ej vet så är detta en nyhet. Inte så man googlar på något man aldrig hört talas om. Men nu vet jag. Tack för ditt otrevliga svar!

     Svara

      Varsågod!

      Svara

      Men du är väl ingen självutnämnd sociala medier expert? Då är det väl inte så svårt att inte veta det, eller att det går att googla?

      Svara

      Jag visste inte heller🤜

      Svara

    Men du lever antagligen inte på din instagram eller påstår dig vara marknadsföringsexpert.

    Svara

     Ja, det blir så dumt när folk som inte jobbar med sociala medier har det som ursäkt för att antagligen inte heller influencer visste – influencern som ska vara proffs på social medier. Det är som om jag ska hävda att det är ok för en pilot att krascha ett plan för att jag visste inte heller att man var tvungen att trycka på en speciell knapp för att fälla ut hjulen vid landning.

     Svara

      Hahah bästa liknelsen😂❤️

      Svara

   Du skrev exakt vad jag tänkte. Hur kan man starta en agency pga socialamedier-expertis och samtidigt vara helt omedveten om köpta kommentarer/följare? Har det snart uppsagda teamet suttit och googlat ”How to buy followers for other account?” i 48 timmar innan de insåg att det 1) är möjligt 2) nog är bra att offentligt ta avstånd från det?

   Sen tycker jag personligen att det är lite oproffsigt att avsluta dementin med ”I have completely exposed myself lately to be honest about what im going though, and the only thing i need right now is a chance to rise again. But to be honest, i dont know how much more i can take.”

   Jag förstår det är tufft för henne, men hon är fortfarande frontfigur för Löwengrip och detta ständiga offentliga självömkande kan omöjligen vara en smart strategi i längden.

   Svara

    Precis – är hon företagsledare eller privat Bella om tycker synd om sig själv då folk är dumma mot henne? Det är inte seriöst att sitta på båda stolarna beroende på situation. Hon h verkligen mycket att lära från proffsen.

    Svara

  Tycker riktigt synd om Bella faktiskt!
  Men man måste slå i botten för att kunna ta sig upp.
  Starta om på ny kula

  Svara

   Absolut. Men börja ärligt. Börja inte med att resa dig upp och fortsätta på samma sätt som tidigare och förvänta sig annorlunda resultat. HUR har hon faktiskt ändrat sig??

   Svara

    Exakt. Men det kommer alltid finnas folk som vill förstöra för henne. Så vägen kommer inte bli lätt tyvärr

    Svara

     Å andra sidan så har hon sabbat för andra i åratal, så dags med lite karma nu!

     Svara

     Menar du Hampus ?

     Svara

   Som man bäddar….

   Svara

    Hur länge ska man dra den visan? I evighet?
    Förtjänar inte hon en ny chans?

    Svara

     Bella har förbrukat 234 chanser, om inte mer. Så nej, hon förtjänar inte en ny chans, speciellt inte eftersom att hon försöker fiska till sig en ny chans genom att ljuga ännu mer.

     Svara

     Verkligen inte. Hotlappar mm.
     ”Hej då Sverige” är det enda som passar in här

     Svara

      Hon gör bellaljug bara att får folk gå på det!
      Sedan triggar hon extra som hon planerat.( hennes egna ord)
      Tycker hon tjänar fettsmäll så elak som hon ä!
      Inga mera chanser!

      Svara

     Självklart! Hon får satsa allt kapital hon vill på att försöka lyckas, däremot så är nog varumärket Isabella Löwengrip väldigt skadat för en lång tid framöver.

     Svara

      Marknaden kretsar inte runt Bloggbevakningen så det kommer att gå snabbare än vad du tror och hoppas

      Svara

       Haha du det återstår ju att se. Hurvida jag hoppas det går åt helvete eller inte för Isabella lämnar jag däremot osagt.

       Svara

       Jag tror faktiskt det kommer vara mycket svårt för henne den här gången. När hennes statistik och lögner avslöjades tidigare var det ju bara bloggbevakning som avslöjade henne och det gick att avfärda som en oseriös sajt, men när expressen och övriga kom var det liksom kört. Jag tror verkligen hennes enda räddning är att hon är tillsammans med Erik selin och därmed får någon form av indirekt hjälp genom hur han påverkar hur folk ser på henne. Dock är den hjälpen liten med tanke på hur långt ner i skiten hon sitter.

       Svara

     Hon är uppenbarligen en notorisk lögnare, mytoman.
     Varför ska en sån få fler chanser i influencervärlden? Finns det verkligen inget annat hon kan göra??

     Svara

   Tycker inte synd om henne det minsta. Hon har visat vem hon är och vad hon egentligen är för typ av person, och det var inte trevligt. Var hon så hemsk som person när hon var låtsasrik vill jag inte ens veta hur hon hade betett sig om hon vore rik och framgångsrik på riktigt.

   Svara

    Haha exakt. Och hur är det ”synd” om henne? Hon är inte fattig + miljadär till pojkvän.
    Det som är synd är hur hon betett sig och verkligen inte fattar bättre

    Svara

     Och vilken timing med miljardären. Livets största ekonomiska kris *hitta miljardär*

     Svara

   Ibland måste man rycka upp sig även med rötterna, kanske nåt helt nytt..

   Svara

  Vad hon ljuger. Det är ju uppenbart att det inte är första gången hon har köpt följare och läsare. Så det här faller lika platt som hennes hår. Att hon orkar!

  Svara

   Vad har hennes hår med detta att göra?

   Svara

    Precis allt faktiskt!

    Svara

  Har man som Blondinbella & c/o skarvat med siffror grande så måste de väl fatta att omvärlden synat deras bluff även gällande köpta kommentarer. GIVETVIS är det ju de själva som är skyldiga till detta.

  Svara

  Har tänkt mkt på att det här är full-circle-moment som Oprah hade sagt. IL i all sin dryghet sade hejdå till Sverige, och nu håller Sverige på och vinkar hejdå tillbaka. 👋🏼
  Hon har provocerat mig så otroligt mkt i hur arrogant hon är, men nu känner jag sådana extrema skamkänslor å hennes vägnar. Kan liksom inte titta för att det är så skämmigt.

  Svara

   Håller med!

   Svara

   Din kommentar sätter fingret på mina känslor.

   Och Isabellas sista Ig post”i dont know how much More i can take”

   Nä då har hon inte vart med om något, om något händer henne eller hennes nära så kanske hon kan börja använda sig av såna starka ord

   Svara

    Jag tyckte ”I have completely exposed myself” var intressant. Vadå completely? IL har fortf inte bemött ett ord om sin statistik. Hon säljer fortf sina svagheter tex företagande, trendkänslighet, konversion osv som sina styrkor. Sällan skådat någon så ”ur fas” med samtiden. Ingen accepterar (ok, några få fans accepterar) hennes försök att sätta fötterna på jorden, antagligen för att det inte känns äkta. Hon har fortf inte bett om ursäkt till varken följare eller kunder. Så nej, så är hon ”partially exposed” och försöker fortf komma undan med så mkt som möjligt. Det är andra som driver hennes blottande steg för steg istället för att hon bara lägga sig platt

    Svara

   Tänker på när blondinbella kallade sig för Sveriges Oprah. Alltså HUR kom hon ens på att jämföra sig med en sån fantastisk och framgångsrik som inte har en enda liknelse med henne själv… galet. Har varit så mycket stört från hennes sida att jag på riktigt undrar hur hennes beteende kan vara friskt.

   Svara

    På hennes Linked in står det:
    You can call her a modern ”Oprah Winfrey”

    Svara

  OT
  så obvious att Kenza är här inne och läser. När det igår diskuterades huruvida hennes parfymförsäljning gått bra eller inte kommer idag ett story-inlägg där hon berättar att den sålt 6000 ex. Med det sagt… HEJ KENZA!!!

  Svara

   Ja, hon har tidigare avslöjat sig med. Biancas sålde lika mycket på två dagar. Men det är väl bra ändå, men det märks att kenzas popularitet gått ner.

   Svara

    Galet, ingen mäter sig med Bianca. Hennes båda parfymer sålde helt slut inom tre dagar, kenzas har varit upp. I typ en månad.

    Svara

   Är det så märkligt då?

   Svara

    Nej inte egentligen men kul med bevis på att vi läsare/följare/kritiker kan påverka. Snart inser nog influencerna att om de vill bli omtyckta ska de bara in här, läsa på lite och sedan sluta upp med allt folk stör sig på. 🙂

    Svara

     Känns dock som att även en felfri människa hade fått skit här vilket är synd. dock tycker jag kritiken mot kenza varit med all rätt, hennes beteende har varit riktigt konstigt och hennes försök att klänga sig kvar är pinsamma.

     Svara

   Hahahah! Kom hit bara för att se om någon annan upptäckt det med.

   Svara

   Hon raderar kritiska kommentarer till sin Dubai-”förklaring” också

   Svara

    Kenza, detta hamnade fel!

    Svara

    Shit vad pinsamt. Snacka om att hon grävde ner huvudet i sanden. Så dåligt gjort av henne, den minsta hon kunde gjort för sina följare (jag är inte en av dem) är väl bemött kritiken, men hon skiter väl i det så länge hon får en gratis resa. Är hon så fattig eller girig att hon inte kan betala en resa själv? Blä, hon är exakt samma skit som alla andra influencers, bara att folk haft någon sorts bild av henne som om hon vore moder Teresa.

    Svara

   Det är väl inte så konstigt? Tror många bloggare läser här. Vilket är bra för de kan få lite info om vad många följare/gamla följare verkligen tycker om dem och saker de gör. Dock måste det också vara jobbigt för många kommentarer är ju väldigt elaka vilket nog kan vara svårt att smälta. Inte minst var kommentarerna på Tunis-inlägget idag under bältet många gånger. Speciellt i ett inlägg som handlar om hennes graviditet. Att då bara gå in för att klaga över hennes utseende och komma med hånfulla beskrivningar måste göra rätt ont. Särskilt när man tänker att ett inlägg om någons graviditet inte borde röra upp massa bitterhet, utan att det är en av de få saker som i denna cyniska värld fortfarande är fredat från elakheter och istället ger upphov till genuin glädje. Men nej.

   Mvh
   Också cyniker som överlag är trött på influencers men tycker att det finns en gräns för de påhopp man gör

   Svara

    Jag håller med dig, Mobie. Nivån härinne är många gånger extremt låg. Det är som att många som befinner sig här är så otroligt trötta på sig själva och sin tillvaro att de bara måste. Hitta fel. Hata. Hata lite till.. /L

    Svara

    Nää, tycker inte det är konstigt. Skulle läst i smyg om jag visste att det skrevs och diskuterades om mig någonstans på nätet också! Dock är ju hon en av dem som folk går jävligt hårt åt i kommentarsfältet här, så tycker helt ärligt lite synd om henne att hon sitter och läser skiten.
    Men det blir fortfarande vääääldigt tydligt och lite genomskinligt när hon bemöter något (som hon dessutom inte sagt ett knyst om sen i somras) helt random dagen efter det diskuterats här.

    Svara

     Ja, folk går hårt åt henne så därför tycker jag också synd om henne som får läsa det. Man sparar liksom inte alls på lågan bara för att man inte kommenterar direkt ”till dem”. Och folk sporrar varandra här, tycker jag.

     Svara

  En väldigt nära till mig förlorade sin mamma och pappa i tsunamin. Där har du en riktig kris isabella, att du använder och återupprepar kris och ”i dont know how much More i can take” är en förolämpning till det värsta som kan hända. Och om något sånt händer inser man hur lite materiella ting verkligen menar.

  Svara

   Försök vara lite vuxen även om det är svårt för dig

   Svara

   Men snälla, hur är det konstruktivt att börja jämföra kriser? Alla har olika bagage i livet och oavsett om det ena anses värre än det andra så kan ju inte du säga hur en person ska uppleva och hantera sin egna kris. Vi alla har något som är jobbigt i livet men som någon annan skulle kunna fnysa åt, det handlar om att visa empati och förståelse för andra helt enkelt, tänk så bra världen vore om fler kunde göra det.

   Svara

   Tror du har en bra tanke MEN, man ska aldrig jämföra känslor/kriser med andra.

   Precis det gjorde jag när jag växte upp, hur dåligt vi än hade det hemma, hur dumma saker mina föräldrar än sa till mig, hur jobbiga saker jag än var med om så tänkte jag ”men det finns ju dom som har det värre, jag ska inte klaga”.

   Jag tänkte att jag blir ju inte slagen, mina föräldrar lever ju, så det är nog ingen stor grej det här. Nu sitter jag här, är 30 år och har de senaste åren varit sjukskriven för depression och utbrändhet. All skit jag fick vara med om som liten kom ikapp, tillslut förstod jag hur skadad jag var och hur mycket allt fortfarande påverkar mig. Det var väldigt allvarliga saker jag blev utsatt för och så ska inget barn ha det. Men absolut fanns det dom som hade det ÄNU VÄRRE, det kommer det alltid göra.

   Nu säger jag inget om Bella, jag tycker också hon är pinsam. Men att säga att hon inte får känna att hon är i en kris för att det finns dom som dog i tsunamin… förlåt men då kan typ ingen ha en kris/må dåligt/ ha rätt till sina känslor. Det är precis såhär MAN INTE ska tänka. Utan man ska känna efter i magen, Har jag det bra? Blir jag bra behandlad? Hur mår jag? Inte tänka hur man har det jämfört med folk i krig eller med döda föräldrar.

   Svara

   Tror de flesta av oss skulle kalla det för en kris om vi (förvisso på goda grunder) blev avslöjade som bluffmakare på vårt jobb, och får stå offentligt vid skampålen. Även om hon själv är ansvarig för det som hänt så är det nog en chock att bli påkommen, hon är ju van vid att ingen bryr sig om att ta reda på fakta kring allt hon säger och gör. Att få stå oemotsagd och skryta och skrävla i tidningsintervjuer. Bygga sin egen världsbild utan störningar, t.o.m. få tidningar att utnämna henne till Årets affärskvinna. Nu står hon med byxorna nere och alla vet att allt var bara en fasad. Klart som fasen det blir en kris t.o.m. för en sån som Bella. Blir det en varaktig förändring i hennes beteende tycker jag är mer intressant. Baserat på tidigare beteende så lär insikten falna ganska snart. Men man kan ju hoppas att hon lär sig nåt, på riktigt, denna gång.

   Svara

   Nu blir det som att du tar åt dig din näras förlust för att kunna kristävla mot Isabella.

   Svara

  Om det nu var ett sabotage och alla dessa asiatiska kommentarer kom upp i Chimi-inlägget så borde väl Bella (eller någon i hennes överlevande team) haft möjlighet att radera det som inte skulle vara där?
  Även om det är helg och Bella har ”skärmförbud” måste hon ha sitt Instagram-konto under uppsikt – om inte annat av omtanke om annonsören Chimi som betalar för inlägget.
  Jag har väldigt svårt att tro på den där sabotage-ursäkten Bella försöker sig på. Hon räknade helt enkelt inte med att bli avslöjad. Det har ju fungerat förut så hon trodde väl inte att det skulle bli någon reaktion nu heller. Men saker och ting har ändrats nu.

  Svara

   Dem nekar ju typ 90 procent av inläggen skrivna till Isabellas blogg och rensar snabbt och flitigt på hennes IG med ganska effektiv ”damage control” men med dessa fejk kommentarer så låg dem kvar hehe

   Svara

   Finns väl toaletter även i Göteborg där hon kan kolla Instagram. Dessutom är det en del av hennes jobb så skärmfri helg är ingen ursäkt. Hon lade ut annat också denna helg. Så skämmigt att inte ha koll. Så skämmigt att tre dagar senare efter uppmärksamhet i flera media så skriver hon detta. Så oproffsigt!

   Svara

    Märks att Bella är van vid att andra sköter allt tråkigt jobb åt henne.
    När hon måste ha koll själv går det åt skogen.
    Lika bra att hon skärper sig, skriver post-it lappar om allt som ska göras och hoppas hon snart kan återanställa folk till alla tråkiga arbetsuppgifter.

    Svara

  Alltså blondinbella hade typ ätit skit och sålt sina organ för att byta plats med Bianca. Säga vad man vill om henne, men det har nog inte gått lika bra för någon influencer så snabbt någonsin.

  Svara

   Det är mer relevant och fråga vad Bianca varit utan tv-serien

   Svara

    Och sin släkt.

    Svara

    Jo men självklart, fast hade hon inte haft något eget hade hon ju inte lyckats på samma sätt.

    Svara

  Det som stör mig är alla de personer som ska snyftandes hålla med henne. Att det är synd om henne, att det är mobbing, sparka på någon som redan ligger osv osv.
  Camcam gör ju egentligen bara det som andra journalister gör – hon granskar! Och när man granskar det som skrivs och läggs ut så är det lätt att skrapa lite på innehållet och hitta sanningen. Det handlar ju knappast om personangrepp eller utfrysning. Det som Bella och hennes entourage är mest ledsna över är ju att sanningen har kommit fram, men mobbad är hon fan inte.
  Som man bäddar får man fan ligga – även om man heter Isabella Löwengrip. Suck it up!

  Svara

   Rättelse: Cam gör det andra journalister INTE har gjort på år och dar. Det är ENDAST tack vare Cam som en del influensers har granskats. Tacka Cam för detta.

   Svara

    Sant! Ber om ursäkt för detta fel! Riktiga journalister granskar nyheter.

    Svara

   Vilka håller med henne, på hennes blogg?

   Svara

  Bianca har ju också fakeföljare, hittade flera fakeföljare med samma namn men olika slutsiffror efter namnet, ex illonalillou, katiemorgan och samantha (är bara några av dem). Det betyder ju att hennes 1 miljon följare inte är korrekt siffra. Förstår inte varför man måste köpa följare när man ändå är en stor influencer som det går bra för. Nog klarar hon sig bra utan alla fakekonton. Tycker alla influencers borde sanera bort sina köpta följare och visa sina riktiga följare och företagen de samarbetar med hur det faktiskt ser ut.

  Svara

  Man kan inte köpa kommentarer om man inte har tillgång till inloggningsuppgifter till det specifika IG kontot. Hur dumma i topplocket tror IL att vi är??

  Svara

   Bellas lösen till Instagram kanske är enkelt att gissa?

   Svara

    Ja plötsligt o samband med glasögonreklamen Blev inloggningsuppgifterna lätt att gissa, ingen har velat sabotera för henne tidigare eller kommit på vad just hennes inloggningsuppgifter är till IG kontot som är en del av hennes inkomst. Lösenordet är säkert Erik. 🙄

    Svara

     Eller 0000

     Svara

      Granskar du alla kommentarer Lr var det för att jag skrev i ett föregående inlägg, att inte sparka på någon som redan ligger ner? Du tål ingen kritik alltså

      Svara

     Jag tror lösenordet är ”SALLY” 🙂

     Svara

   Men det går väl att skicka fejkade kommentarer till en blogg?
   Alltså betala någon BOT så den skickar random kommentarer till visst Instagram-konto tänker jag.
   Då behöver man ju inte ha tillgång till det mottagande kontots lösenord.

   Svara

    Du har visst inte köpt kommentar till ditt instagramkonto ser jag! 😅

    Svara

     Fast Louise har inte fel.

     Svara

      Ärligt nu då? Hur många av er här inne är fejkade/köpta botar? 😉

      Svara

  Biancas imperium skulle gå under om det inte var för Instagram och alla 14åriga tjejer som mer än gärna tjatar hål i huvudet på sina föräldrar så de kan slänga 1månads barnbidrag på ögonskuggor och snart parfym.

  Svara

   Inte min dotter, hon har fått bättre värderingar än så.

   Svara

   Visst, fast dessa 14 åringar finns, hon behöver inte köp dem från någon app utan det dyker upp 1000 st när Bianca är på plats. Hon har gått om varenda influencer på två år, vilket ändå säger något om dessa 14- åriga fans.

   Svara

    Det är ju 14-åringarna som är den stora målgruppen. Bella hade sin storhetstid när hon attraherade 14-åringar, nu när hon fyllt 29, har gift sig, skilt sig, fött två barn så är inte 14-åringarna så intresserade längre, och då får man komma på något annat. Bella tog en chans och satsade på ”rik affärskvinna med superkrafter”, och det fungerade inte.

    Svara

   Vad vore Justin Bieber utan sina barn-fans? De finns åtminstone och är inte påhittade som blondinbellas

   Svara

  Det som gör mig mest rädd är inte Isabella, även om hennes iskalla gå över lik-personligt är grundmaterial till vilken psykologisk thriller som helst. De avslut ned skrämmande är alla som hejar på i kommentarerna. De som inte verket ha förstått nåt alls. Såna personer som röstar på Trump och SD…. Inskränkta och fakta resistenta.

  Svara

   Håller med helt. Förstår inte folk som kan supporta en sån hemsk person, som till och med skryter om hur otrevlig hon är.

   Svara

   Men sluta med dessa jämförelser med sd och Trumpanhängare!! Det har INGENTING med Bella att göra, och inte heller med de som hejar på henne i kommentarerna. Man måste kunna skilja på äpplen och päron.

   De som hejar på Bella är antingen köpta, vänner, anställda, släktingar eller oerhört naiva personer som kanske inte läser här eller på fb och tror på mediabilden av henne. Alla hänger inte här och är inte lika insatta som de mer utpräglade Bellakritikerna.

   Svara

    Ja, alltså Trump och SD entusiaster!

    Svara

   Om det är några som är faktaresistenta så är det ju ni som röstar rött!

   Svara

   Herre min skapare, hur korkad är du?
   Sluta dra in SD och Trump i det här. Det finns inga beröringspunkter överhuvudtaget.
   Och slipa lite på din argumentationsteknik. Att peka och skrika ”SD” varje gång man inte gillar nåt är patetiskt.

   Svara

    Den tog där den skulle 😉

    Svara

     😊👍🏻

     Svara

   Wannabe-entreprenörer skulle jag säga att de mest ivriga påhejarna är. Såna som inte riktigt orkar plugga eller göra det som krävs för att bli framgångsrika men som tror att livet som företagare går ut på att vifta med håret och visa sponskläder på instagram. Faktaresistenta absolut.

   Svara

  Well, om branschen är påväg ner eller inte må vara osagt – men en sak är säker, företagen är bra mycket mer på tårna nu angående sina samarbeten och investeringar än för 2 år sedan. Och än mer nu efter Bellas krasch och detta kommer automatiskt spilla över på samarbeten med övriga influencer då företagen kommer ställa ÄN mer högre krav nu än för 2 år sen, eller 4 veckor sen.

  Bellas krasch har inte gått förbi något företag som tidigare arbetat med influencer.

  Svara

   Branschen är bara påväg ner för blondinbella och andra bedragare.

   Svara

    Det hoppas jag att vissa vidriga oengagerad influenser försvinner m Bella- Lundells, Kenza, mm aldrig förstått vad de bidra
    De säljer ju fan sina ungar för pengarna!

    Svara

  Det roliga är att jag kommenterat hennes blogginlägg hur många gånger som helst, i god ton, om att hon borde förklara varför hon köpt kommentater och be om ursäkt för allt hon lurat till sig. Men godkänner hon dem? Nope.

  Svara

  Det är ganska naturligt att en toppinfuencer som Bianca Ingrosso är ytterst kritisk mot Isabella Löwengrip och det Löwengripska förhållninssättet till marknaden, det förstör ju för alla även om den lilla blondinbellan på kort sikt kan slinka till sig några snabba kronor på det.

  Svara

  Hoppas innerligt influenser branchen snart blir ett minne blott….
  Saknar utbildade skribenter som kan uttrycka sig i skrift.

  Ser jag reklam från en bloggare ter sig produkten ”skit” i mina ögon.
  Tex 56 kilo, matplatsen, Monas Universum…skulle inte vilja ha varken mobilskal, doftljus, fula sjalar, ellos plagg gratis.

  Svara

   Ack vem är jag att säga emot dig. Jag håller av sakskäl fullständigt med.

   Svara

    Haha, lyssnade på P3 Historia om Hildegard för inte så länge sen. Älskar att de tar upp så mycket kvinnor ☺️

    Svara

  Precis som de flesta andra så tror jag att Bella har köpt följare och när hon nu blev påkommen med det så försöker hon få det till ett ’yttre sabotage’.
  Sanningar kommer alltid fram och skulle det visa sig att hon ljuger även om detta dvs försöker skydda sig själv så måste det ju vara den spiken i kistan som för alltid sätter stopp för hennes lögner. Fattar hon verkligen inte hur farligt det är att få detta till ytterligare ngt där hon bara är ett offer…. hennes trovärdighet kommer att sjunka från redan noll till minus och hon är då helt körd i branschen.

  Svara

  ..folk hade inte varit skadeglada om det inte vore för att Bella HELA tiden har satt i näsan i vädret, fnyst åt ”vanligt ” folk, provocerat och ljugit helt absurt om allt och inget. Hon krönte gångna året av ljugeri, manipulation, och snobberi genom att pompöst basunera ut ”HEJDÅ SVERIGE” i ett av landets käraste program, -Sommar i P1 (!) och rösten dröp av självgodhet och avsaknad av ödmjukhet. Klart som fan folk ger henne fingret nu när hon kommer snyftande och försöker släta över allt.
  Om Bella vill hålla sig kvar i rampljuset så behöver hon lära sig att hålla käften, vara uppriktig och bli ödmjuk. Ingen gillar mallgrodor och speciellt inte dem som dessutom ljuger och idiotförklarar sina läsare/följare.

  Svara

   Jante har talat…

   Svara

    Nej, förnuftet har talat. Beter man sig divigt och vidrigt så får det konsekvenser😎

    Svara

  Var det inte samma visa hon körde med den fejkade hotlappen? Det är synd om miiiiig. Tills det kom fram att det var hon som hotade sig själv

  Svara

   Haha! Hon är verkligen otrolig!
   Ljuger som en häst travar och när det passar stickar enorma offerkonton.
   Men de med något innanför pannbenet, ser igenom hennes lurendrejerier och det gör henne galen. Kan inte vara kul stämning på kontoret nu för de stackars anställda som fortfarande jobbar kvar. Har de ”tur” snart kanske Pingis kommer förbi och kör några dansnummer! 🥴

   Svara

    *Offerkoftor

    Svara

  Jag såg också Bellas insta och bara gapade. Transparent? Hon? När?

  Svara

  Bianca såg igenom henne för länge sen. Älskar när hon pratade i podden om hur man inte ska tro på blondinbellas ”maffia utanför mitt hus- kupp” och att blondinbella gör allt för pr. Podden kom upp på natten och hon hann få några kommentarer på sin blogg om ”hur kan du prata så om en annan kvinna?!” Alltså drog de kvinnokortet och Bianca tog bort den delen av podden. Men tyckte ändå att det var bra att hon sa det, hon hade liksom förstått allt.

  Svara

   Det tror jag de flesta andra influenser också gjort, men av någon anledning håller de fortfarande god min.

   Svara

  Har det kommit något mer om CW som jag missat eller har jag drömt att C fått diverse info hon skulle skriva om

  Svara

  Har inte Graafs/ influencer- såpa fått någon uppmärksamhet alls?

  Svara

   Nej tack.

   Svara

   Sån värdelös smörja. Krystat och pinsamt 🙈

   Svara

  Så skönt att läsa att Bianca kan och faktiskt ryter ifrån, detta var detta jag menade under inlägget om SvD-artikeln med Bella: hade jag varit influenser hade jag blivit jävligt arg över Bellas uttalande om branschen!
  Det är HON som faller, inte branchen!

  Du sade hejdå till Sverige, Bella. Nu säger Sverige hejdå till dig…

  Svara

  Varför skriver hon på engelska?!

  Svara

   So that her bought followers will understand as well?!

   Svara

   Hon har inte fattat än att hon är okänd utomlands.

   Svara

  Hur länge kommer förhållandet med ES hålla. Han är lika gammal som hennes egen pappa. Eftersom BB har noll intresse av andra människor och kan vända på klacken när samtalsämnet inte är intressant så undrar man ju hur det ska sluta. Men det är väl härligt för en man +50 att få besök varannan helg om än till ett hotell.

  Svara

   Tycker inte om henne och har noll respekt för henne.
   Hon verkar(utifrån det hon själv sagt) vara en riktigt urkig människa.

   Jag tror hon egentligen mår väldigt väldigt dåligt. Alla uttalanden, alla framträdanden jag sett med henne, allt tyder på det.
   Hon skulle behöva lägga ner allt. Åka utomlands ett år eller två, gå i terapi, kanske också en livscoach, vara med sina barn och liksom ”födas på nytt”. Hon skulle nog behöva lite mera ”flum” i sitt liv. Typ yoga, prata känslor, släppa på sina spärrar. Hon känns så otroligt påklistrad, stel och fake. Och det är egentligen något väldigt sorgligt över henne.

   Svara

    Jag håller med. Man pratar inte som hon, man beter sig inte som hon, om man är en glad och lycklig människa som är trygg i sig själv.

    Svara

   Ålderskillnaden mellan dem är väl ändå det minsta problemet tänker jag.
   Bella dras till pengar som bananflugor till övermogen frukt. Om jag vore han så hade jag tvivlat på hennes känslor.

   Man undrar ju vad ES tänker om alla skriverier, hur Bella skött sina affärer och sitt varumärke eller om han inte bryr sig överhuvudtaget.

   Om de ses på hotell eller i hans bostad vet vi väl ändå inte något om. Eller har du sett dem på hotell?

   Svara

  Jag har sagt det förut och jag säger det igen – hon har dåligt omdöme och det märks att hon inte har nån högre utbildning, och tyvärr omger hon sig dessutom med dåliga (outbildade?) rådgivare/ja-sägare. Detta har absolut inte hanterats på bästa möjliga sätt. Om hon anlitat en duktig PR-person så hade hon kunnat bemöta kritiken på ett bättre sätt…..

  Svara

   Ganska dumt att slänga att det skulle märkas att hon inte har utbildning, antydan till att de som inte har det är mindre smarta. Jag och min sambo har inga utbildingar men har så fasen kommit längre än den vanliga svensken.

   Svara

    När man har pluggat vidare och enbart umgås med andra som pluggat vidare tror man (intalar man sig?) Att utbildning är det som skiljer en smart människa från en osmart.

    Svara

     Nja. Alla är inte så elitistiska. Jag har en master och tänker inte att jag är smartare än någon som bara gått gymnasiet, bara att jag har kunskap inom vissa områden som de inte har och kanske även är lite mera allmänbildad. Men man kan ju vara smart utan högre utbildning.

     Svara

  Så fruktansvärt TRÖTTSAMT med influencer-reklam, alltid samma produkter och samma upplägg. Ex. Tanrevel som nästan alla har gjort reklam för och redogjort för hur det ska användas… Helt sjukt vilket spammande!

  I för sig går det ju numera inte att bläddra från en story till en annan utan att spammas med reklam från Instagram. Även på youtube inleds nästan varje video numera med en reklamfilm, ibland två. Även efter klippets slut kommer ytterligare en reklamfilm.

  Svara

   Fast å andra sidan är det en väldigt bra produkt som jag själv använder och hittade tack vare influencers så jag är mega-glad! På samma sätt som influencers sållas bort så kommer även varumärken och produkter att sållas bort bland de stora som håller sig till vad publiken gillar.

   Svara

  Vet inte om någon redan varit inne på detta men: det skulle jublens vara sant att kommentarerna köpts ”utifrån” men av en sorts bulvan som jobbar för IL. På så sätt kan IL 1) dra nytta av massor med positiva kommentarer för sina sponsinlägg och 2) svära sig fri om det uppdagas att kommentarerna är köpta. Frågan blir då huruvida det går att spåra köparen av kommentarerna för att se om denne kan tänkas ha en kopplingen IL. 🤔

  Svara

   *skulle ju kunna vara sant ska det stå

   Svara

  Tänk om alla som skickar styrkekommentarer som börjar med ”Du är en förebild..” eller ”Du är inspirerande..” kunde fortsätta meningen någon gång med ”, för att…” Vill så gärna ha svar på varför IL är en förebild och inspiration!

  Svara

  Hon borde göra sig en tjänst och ta en gammal hederlig ”bloggpaus” . Hon gräver sin egen grav med alla dessa uttalanden om hur hon ska förändra saker och ting och kan inte står för sina ord. Hon är ju the gift that keeps on giving. Liksom skita i sociala medier i en månad eller två. Bygga upp intresset ordentligt och sen göra en bloggcomeback. Gasa och bromsa…

  Svara

  Hon är upprörd över sina fejkkonton på instagram, men nämner inte med ett ord sina egna fejksiffror med 1,5 miljon bloggläsare?

  Svara

   Orkar inte med detta mer nu. Allt som händer är skevt nu för tiden. Verkar som att folk väljer VILKA fakta dom ska tro på. Bellas senaste inlägg på Instagram drunknar i hjärtan och pepp…
   Det finns SÅ mycket fakta om vad hon hat gjort… tänker tillbaka på hur snabbt alla dömde både Martin Timell och Lasse Kronér UTAN fakta… vad är det som gör att folk inte FATTAR….!? Hälsningar Uppgiven

   Svara

  Det som Bella har gjort är inte okej. Men, hon har dock försökt att skapa sig en karriär på egna ben.
  Tror inte att det går någon nöd på Bella, tak över huvud, mat på bordet, är tillsammans med en miljonär, hon klarar sig bra.
  Bianca har blivit känd tack vare sin mamma och deras TV-show, det öppnade dörrar för Bianca och alla jobb som hon har.
  Lätt att vara stor i munnen då. Innan deras TV-show så var hon inte så värst eftertraktad med samarbeten eller medverkade i olika tv-program. Det är lätt att bli ”känd” och tjäna bra med pengar när du har medvind av en känd mamma.

  Svara

   Bianca har fått maten serverad på en tallrik det kan man inte säga något om. Men… hon har tagit chansen och gjort det bra . Hon har en rolig personlighet, ser bra ut ja osv. Jag tror att hon hade varit influencer oavsett hennes familj . Dock så hade hon inte varit lika stor och framgångsrik inom influencermarketing-branchen. Alla får olika startkapital i livet sen kan man välja vad man gör med det

   Svara

  Hur har hon klarat sig så pass länge??? Man fattar ju att allt brakar ihop nu, men hur har alla hennes företag gått fram tills nu? Var kommer pengarna ifrån? Hur kunde hon köpa lyxvilla på lidingö? Har hennes företag varit så pass framgångsrika på riktigt? Isf måste hon ju ha varit en duktig entreprenör om man bortser från hennes sociala medier lögner… får inte ihop det..

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.