Vad som händer när man bygger bolag och framgång kring en enda person

Ingen kunde väl missa när Hermine Hold slog upp sina shoppingdörrar för håraccessoarer, som knutna och fästa marknadsfördes i håret på Isabella Löwengrip?
Affärsidén handlade om att sälja håraccessoarer på nätet, likt tidigare framgångar så som iDeal of Sweden och Daniel Wellington gjort men med ett starkt laddat kvinnligt varumärke, och målet var att skapa ett miljardbolag på fem år.
Hermine Hold grundades i början av juni 2018 av Nordic Tech House som då delägdes av bland annat just Isabella Löwengrip.

Full av tillförlit med Isabella Löwengrips enorma plattformar – vars statistik senare visade sig vara mer än uppblåst – som marknadsförande kanal och en VD som tidigare har suttit i ledningsgruppen på Gant och varit VD på House of Dagmar i Katarina Roger så såg framtiden minst sagt ljus ut för Hermine Hold.

Vad händer den dagen Isabella Löwengrip bestämmer sig för att lämna skutan och säljer alla sina aktier i Nordic Tech House och således då även sin andel i Hermine Hold?
Helt plötsligt står företaget utan den marknadsförande plattform som varit en direkt avgörande faktor i företagets försäljning, men även anledningen till att Isabella klipper med företaget:

En orsak till försäljningen var också att det var svårt att skapa en skalbar verksamhet om man bara ska förlita sig till marknadsföring via Isabellas kanaler, vilket med facit i hand känns som en ren underdrift.
En annan anledning var att Isabella skulle fokusera på sin nya byrå i USA och Löwengrip invest och Löwengrip Beauty i Sverige, och att hon därför säljer sina aktier i Nordic Tech House.

Nu visar det sig att Hermine Holds VD Katarina Roger i tystnad lämnat efter drygt ett år på posten. 
Linus Kaasik, som är en av Nordic Tech House grundare, har klivit in som tillförordnad vd. Han säger till Tidningen Breakit att Hermine Hold inte hade råd att ha Katarina Rogers kvar.

Nej, det är kanske inte så konstigt med tanke på att Hermine Holds försäljning säkerligen avstannat eller i alla fall saktat ner när Isabella slutade marknadsföra produkterna.
Kanske är det inte den bästa av strategier att hänga upp hela marknadsföringen på en persons plattformar som när som helst kan lämna sitt nyss uppstartade projekt för att något roligare dök upp?

Har du sett någon som helst marknadsföring av Hermine Holds produkter sedan Isabella Löwengrip övergav projektet?

278 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tror inte jag läste nån positiv kommentar när HH lanserades. För dyra hårsnoddar bla. Tramsigt företag!

  Svara

   ”Isabella Löwengrip bestämmer sig för att lämna skutan och säljer alla sina aktier i Nordic Tech House”

   En transaktion på 0 kr.

   Svara

    och på bloggen släpps helt plötsligt inga kommentarer fram och hennes mysiga dialog med läsarna är helt plötsligt bortblåst igen

    Svara

     Hennes donation till stiftelsen är ju ett fragment av alla de pengar hon brände på galor i somras. Varje biljett kostade ju typ 100 000 kronor. Vädligt trovärdigt, hellre lägga pengar på att leka världskändis än att faktiskt skänka pengar till välgörenhet.

     Jag tycker att hennes falskhet är äcklig, rent ut sagt. Bra att allt faller samman, det är vad hon förtjänar.

     Svara

      Hur hon svansade runt på de där dyra galorna i sina nysådda klänningar utan att ens nämna hur vi andra kan hjälpa till för att bidra till exempelvis aidsfrågan. Om hon brunnit för frågorna hade hon kunnat prata sig varm för denna välgörenhet och även berättat hur andra som följer henne kan hjälpa. Men nope.

      Svara

       Det blev inte som hon hade tänkt sig på det senaste i Milano. Ingen uppmärksamhet. Inte ens de svenskar som var där har lagt upp bild på henne. Detta trots att hon hade flera med sig ner för att fixa henne. Skulle det inte vara 2 event i London nu i november?

       Svara

        18 sept skriver hon i bloggen att hon varit hos Ida Lanto för att sy upp två klänningar för två galor i november. En av dessa var Centrepoint Gala för hemlösa ungdomar som gick av stapeln häromdagen. Men inte ens två veckor efter utprovningen är ”krisen” igång. Sjukt egentligen.

        Svara

     Isabella riktigt klamrar sig fast. Luftslottet har ju sprängts. Finns ingen som efterfrågar henne längre. När ska hon inse det. Hon får väl ta nåt enklare jobb.

     Svara

      Håller med! Kan hon inte bara släppa Oprah-drömmarna, miljardärtramset och megalyxlivet som absolut INGEN imponeras av ändå, och typ jobba som chef på Löwngrip kladd&kräm? Enbart?? Räcker inte det? Måste det vara 7 olika företag samtidigt??

      Svara

    Dem jag tycker synd om är NTH, som övergavs när de tecknat avtal om att hyra den stora lokalen. Hon satte dem rakt i skiten. De är kanske det största offret i raden av lik hon radat upp längs vägen.

    Svara

     Håller med till 100 % Det är antagligen de som drabbats värst av henne på ett affärsmässigt plan. På det privata planet finns det väl några stycken som slåss om den första platsen.

     Svara

     Skrämmande likt hur en psykopat brukar agera.. :/

     Svara

      Jag kan inte låta bli att uppriktigt himla med ögonen när Isabella pratar om att främja kvinnligt entreprenörskap. Jag har flera i mitt umgänge som har varit i finansiella branschen samtidigt som Isabella låtsades att hon var det. Ni har ingen aning om hur hon körde över alla dessa personer och slutligen blockade dem från alla sina kanaler – är det att främja kvinnligt entreprenörskap? Jag har även, som jag skrivit någon gång här i denna bloggens kommentarsfält, inblick i hur Isabella har låtit bli att komma till intervjuer (utan att avboka dessa innan) samt hur hon betett sig på minglande event. Alla dessa parametrar får mig tyvärr också att tro att det finns några av de drag som du beskriver, trots att jag egentligen inte vill diagnosticera människor: Det gör nästan ont i kroppen att se hur hon tycker så himla synd om sig själv, när hon satt så oerhört många människor i värre skit.

      Svara

     Ni vet ju dock inte vad de haft för avtal? Dessutom så sa ni ju här att det var synd om NTH att Bella var involverad och skulle vara bättre för NTH utan henne, men sen när hon lämnar så är det fel och synd om dem.

     Svara

   Ja då har sett marknadsföring efter att Isabella lämnat, ingen skillnad. Innan skrev du ju att det var ju inte bra för företaget att förknippas med Isabella och nu verkar du mena att företaget förlorar utan Isabella. Likaså menade du här att det var dåligt för NTH att ha med Isabella och när hon lämnat så är det synd om dem, märkligt, här verkar inte folk kunna bestämma sig. Allt vänds till fel hur än Isabella gör. Och på tal om HH så har ju du ända sedan start försökt att förstöra för företaget, skrivit ner det, hånat och ”någon” snodde namnet på instagram för att jä-las och förstöra – minns fejk-sidan på instagram.

   Svara

    Hon lämnade väl inte snyggt efter sig när hon väl lämnade ??

    Svara

  Och Bella som det e sååå syyynd om, stoppar nu in 250 papp i sin nybildade stiftelse. ”Hej då” lättlurade fans..

  Svara

   Går det ens att bevisa/ta redan på att hon verkligen lagt 250 papp i den stiftelsen? Eller är det också bara något hon säger? Hur kan vi veta att hon inte överdriver och lägger till en nolla? Jag litar inte på ett enda ord den människan säger.

   Svara

    Jag skulle vilja ha kartlagt vad stiftelen eg kan GE henne. Jag ser det som en omöjlighet att hon startar denna just nu för att GE av sig själv. Vilka fördelar kan hon rent konkret mjölka ur detta? För dåligt insatt, någon som vet mer?

    Svara

     Rimligen förväntar sig trollet
     1 extra uppmärksamhet, reportagen etc av det hela. Ytterst välmedveten om den mediala uppmärksamhetens värde.
     2 IL förväntar sig troligen en personlig push för sitt varumärke och att bli sedd som personen som bara ger och ger (Likt ett enda långt brott mot varje känd naturlag.) Vilket skulle kunna underlätta hennes förmögenhetsskapande och att kritikerna sänker den rimliga garden mot en dylik bluffmakerska.

     Svara

      Kan krisen vara iscensatt för att få medial uppmärksamhet och därmed sympati-donationer till stiftelsen?

      Svara

       Alltså, nej. För att få sympatidonationer måste man vara ett offer för något, och Isabella har orsakat allt själv. Vilket också alla tidningar varit tydliga med.

       Svara

       Har väldigt svårt att tro att krisen skulle vara iscensatt, hon har förlorat hus – samarbeten – anställda – följare – trovärdighet etc… Allt för lite donations till sin nystartade och ej ännu etablerade stiftelse? Njae, långsökt. Krisen är med största sannolikhet det enda äkta i hennes liv.

       Svara

       Tvärtom Stiftelsen© är extraviktig nu när det kommit fram hur hänsynslös och självisk personligheten är (och sådant säljer inte speciellt bra) Därför måste arbetet med att skulptera den ständigt givande primadonnan påskyndas och nya naturlagar™ uppfinnas

       Hennes snygga-oskuld™ måste återuppfinnas och marknadsföras under spelat hysh-hysh först, allt är som vanligt med andra ord. Sånt ger extra rubriker och annat säljaren Isabella Löwengrip lever av.

       Vem kan säga något elakt om en sotnos som bara (förbrännner och förbränner) Ger och ger med hela sitt hjärta, trotts all smärta?

       Svara

        Hon har tagit ut nytt pantbrev på > 1 miljon på huset. Verkar som hon tagit lån för att få igång stiftelsen.

        Svara

         Om det verkligen stämmer (har ingen automatisk tilltro till uppgifter om IL) så understryker det bara hur viktig satsningen på en ”Stiftelse” anses vara för ekonomin som helhet.

         Syftet är något som sällan anges, vilket vi ser ljuset av här. Raka besked är inget som utmärker Blondinbella, däremot kan hon raka sig i en låneBentley. Peeling the feeling

         Svara

          Andra källor menar att Stiftelsens egentliga syfte är för att tvätta pengar, men det är mer än jag vet.

          Svara

           ”Källor” 😂

           😂😂😂

         ok då har hon inte sålt huset vilket jag inte heller trodde hon gjort.stiftelsen kan hon använda för att undvika skatt samt att marisol var anställd för att sköta den

         Svara

          Hon skrev ju på bloggen om när de skulle flytta ut och att de hade en ök med köparen om att det kunde ske till våren?

          Svara

         När gjordes detta? Betvivlar det ej, bara nyfiken

         Svara

     Kommer ni ihåg när IL började prata om att hon ville börsnotera sig själv och att andra skulle få möligheten att investera i henne? Så hon kunde fortsätta leva i glitter och glans, men med pengar som andra pytsar in istället för hennes egna. Stiftelsen är bara ett annat sätt att försöka få andra att strössla pengar över henne. Hade hon haft ett äkta engagemang skulle hon lyfta andra kvinnor och företagare pro bono i sin blogg, stiftelse eller inte stiftelse. Nej, jag har inget förtroende för henne. Hon är ute efter två saker, goodwill, kredd, och andras pengar.

     Svara

     Vi kan väl likaväl vänd på frågan
     Varför skulle någon skriva om en *specifik* försäljare på en marknad av försäljare? (Isabella säljer sig själv med sitt varumärke och produkter)
     -Där finns det inte många argument för att ge tex IL en stor konkurrensfördel genom att ge henne och hennes produkter gratis medieutrymme som i princip är oköpbart ifall det skulle vara ren reklam (vilket det ändå är). Vilket görs idag.

     Därför måste något annat uppfinnas
     Och här kommer varumärket Isabella Löwengrips Osjälviskhet (copyright) som en passande handske för detta handlaget. (Im so Handsome baby, ooh) Årliga prisutdelningar med ett futtigt belopp kan ge henne publicitet med betydligt högre värde än de futtiga pengar som skänks bort. Samtidigt som hon får vika ut sig och berätta om hur nära hennes hjärta det ligger att ge och ge…

     Med detta komer en ny stalker att uppfinnas tex elaka personer på instagram som köper kommentarer etc eller elak blogg som bloggbevakning vilken förstör Bellans affärer och vackra ljussättning. För att kunna behålla nuvarande fnoskighet i pjollrandet. Förklaringen till varför marknaden sviker och varför Isabella med vackra små små rädda barn måste gömma sig för en elak värld trotts att hon bara är snäll, jättesnäll och jättevacker. (om hon får bestämma själv)

     Hon lägger sig i blodgivarbussen får en nål i sig trotts utpräglad nålräddsla och att hennes vackra barn gråter till kamerablixtarnas rytmiska smattrande, (skada inte vår snälla mamma skriver de vettskrämda barnen.) Och vipps har Isabella tömt hela blodbussens lager på färskt blod och berättar sedan Foundationblekt skrattande med ett glatt leende om hur viktigt det är att ge av sig själv.

     Det glättiga hjärtat gurglar slemmigt och hett i handen, låter nästan som ett glatt skratt. Ti hi *fniss*

     Svara

      +helt obligatoriska idiotkommentar på inlägget ovan, där det påstås.
      -Att jag mm besatt av Isabella Löwengrip.
      -Att det bara är sjuka människor som kritiserar henne

      Eller bara genererar 100 tals motfrågor vars skriande irrelevans är legio.
      -Men Margåååhs Pyttipanna skrev du om men IL’s banandoftande fotkräm fick ingen artikel.
      -Kenzas badmössa skrev du om men inte IL i Tibet med kapten Haddock
      Blah blah blah

      Det är Blondinbella det, rakt på & by proxy. Svårt att skilja dem åt, ty det har aldrig varit meningen att det ska gå lätt, snarare tvärtom. Det är en del av affärsidén. Att slå ut med händerna och säga jag vet inte vad det är, liksom

      Svara

       So sorry, men förstår inte – ”jag mm besatt av Isabella L”, vem är jag?

       Svara

        Varenda ”Jag” som skriver en kritisk kommentar….

        Svara

        Kanske något otydlig pastisch på en del hysteriska IL försvarare går loss mot kritik av Isabella Löwengrip, men det var vad som avsågs.

        Det mest hysteriska verkar dock ha försvunnit, för tillfället. Tack och lov.

        Svara

       Det är helt fantastiskt underbart att gå omkring och lukta banan om fötterna.
       Eller inte.

       Svara

    Sant, det vet vi inte. Menade mest att hon inte ”ligger ner” och vi därför inte får bevaka henne, som en del verkar tro.

    Denna stiftelse bör synas mer än Hermines sömmar..

    Svara

     Håller med dig helt! Den måste synas noggrant! Jag tror inte hon har så mycket pengar att avvara för tillfället. Bara tror inte på detta utspel heller 🙈
     Framförallt tror jag inte på att hon skulle lägga sina sista slantar på välgörenhet. Känns inte trovärdigt alls.

     Svara

      Erics pengar kanske?

      Svara

      Men snälla det är inte hennes sista slantar.

      Svara

     Hermelinerna.. 🎶

     Svara

    Än så länge lär Bella inte ha betalat in något till stiftelsen eftersom den inte är registrerad.
    Man kan inte öppna bankkonto i stiftelsens namn förrän Länsstyrelsen godkänt handlingarna och stiftelsen fått ett organisationsnummer.

    Svara

     Detta va ju ett bevis på att stiftelsen faktiskt aldrig funnits.

     Svara

      Hon tänkte alltså ha en stiftelsemiddag på sin födelsedag på ett fullsatt villa Pauli utan att ens ha en stiftelse? Det här är så sjukt. Det skulle kosta 2000 kr kuvertet, var skulle de pengarna gå? Om ingen stiftelse fanns? Obehagligt.

      Svara

       Liknar kollekt. Antar att varje middagsgäst skulle medföra 2000 kr kontant i ett kuvert.
       Halleluja! Tacka Herren för dessa gåvor!

       Svara

        Ja, för det är ju det kuvertavgift innebär …

        Svara

         😂😂

         Svara

        Nej det skulle betala fodelsemiddagen till henne!

        Svara

       Stiftelsemiddag på sin födelsedag – låter som nåt som kanske på sin höjd kronprinsessan eller nån annan kunglighet skulle kunna göra utan att det blir pinsamt – eller kanske Bill Gates. Alltså människor som blir överösta av dyra presenter och har en betydande position i samhället. Resten borde nöja sig med: „vänligen köp en get på Oxfam“.

       Svara

       Bedrägeri…?

       Svara

       Men det var ju så hon gjorde när hon byggde upp sin tidning med. Hon lät läsarna förbeställa en tidning som inte ens fanns – som däremot såg till att det gick att finansiera. Detta har hon själv sagt i en föreläsning hon hade, finns att kolla på via youtube. Så att hon tänkt göra så igen vore ju inte direkt något nytt ifrån henne i så fall…

       Svara

        Vilket känns så jävla fel? Olagligt? Gråzon? Fullkomligt lagligt? Vill hon verkligen starta en tidning eller starta en stiftelse – se då till att ha alla resurser du behöver. Eller skaffa investerare – potentiella kunder är inte investerare så länge de inte får veta att deras köp är en investering för att ens kunna starta företaget/produkten.

        Insamling till sin stiftelse är inte heller en regelrätt insamling om inte de medverkande vet att de skänker pengar för att något som inte existerar ska kunna börja existera.

        Svara

        Det är Bellas modus operandi. Lova något som inte finns ännu. Ta betalt av alla som vill köpa. Använd pengarna till att finansiera det du lovat leverera. Behåll så mycket pengar som möjligt i egen ficka.
        Det blir svårare och svårare för Bella hennes följare har vuxit upp och blivit mindre lättlurade. De hon vill åt med mycket pengar är inte lättlurade. De hade inte varit rika annars

        Svara

        Låter som den där festen som hypades upp… som det finns en dokumentär om. Han sitter väl i fängelse nu för bedrägeri

        Svara

         FYRE! 😂 Precis samma!

         Svara

       Hur man ens kan göra så är helt sjukt magstarkt.

       Svara

       Jag är negativt inställd till stiftelsen eftersom jag tror att syftet med den är att endast gynna Isabella ekonomiskt och att stärka hennes image. Att den registreras NU är ännu ett tecken på hur oseriös hon.

       Svara

       Synnerligen obehagligt! De var väl de 2000 kr per person som skulle gå in som startkapital så skulle IL få en egen stiftelse helt gratis. Tjohej. Usch!

       Svara

       Exakt min första tanke. Helt otroligt.

       Svara

      Men det finns en parkerad domain i alla fall.

      Svara

      Jo men jag tror att man har sex månader på dig att sända in papperna efter det att stiftelsen bildats. Men det är inte seriöst att bjuda in till event utan att de inbjudna kan kolla vad de är inbjudna till. Det är ett stort och självklart no no. Nu har hon även haft jippo i somras i Visby så detta är så märkligt. Eller rättare sagt säger en hel del om henne och de män som stöttat henne i detta dvs läs de tre som var på bild vid provsmakningen.

      Svara

    En stiftelses tillgångar ska rapporteras till myndigheter. Finns en databas på Länsstyrelsen.

    Svara

   IL är ett troll & trollandet trogen
   Nu kan hon ju komma med ett halvt klargörande inlägg senare… osv i all oändlighet.

   Svara

   Kanske Eriks pengar

   Svara

   Har hon själv påstått det? Det är väl enbart snack för att tidningarna ska ha nåt nytt positivt att skriva och resten ska undra hur det går ihop. Lika trovärdigt som snacket om en börsnotering. Och Expressen hoppar väl på, dumhävlarna. Tror hon har en hållhake på nån …

   Svara

   Och anger att egentligen skulle hon ha satt in mer men anger inte beloppet…

   Svara

   Griploov har lite teorier där men hen måste väl ändå vara ute och cykla

   Svara

    Ja den ger ju bara ren mobbning ifrån sig, så den tror jag inget alls på. Längre.

    Svara

   Hon satsar pengar ja. Hon hoppas ju på att detta ska ta fart nu. Så hon kan leva på detta när företagen går dåligt.
   Ta emot pengar och så måste endast 80% gå till de ändamålen hon bryr sig om. Resten ner i Bellas ficka?

   Svara

    I de papper hon lagt ut står det inget om att det gäller kvinnors företagande.

    Svara

  Jag tycker ärligt att de som köpt hårsnoddar och klämmor för flera hundra kronor är större pajaser än det snille som kläckte idén ”tofsar: en miljardidé”.

  Svara

   Tja, rent krasst kan hårsnoddar vara en bra affärsidé – om man har en stor OCH (EXTREMT STOR VIKT VID OCH) hängiven fanskara.
   Se på JoJo Siwa, hon har sålt hårsnoddar för miljarder (plus allt annat hon säljer då…)

   https://www.cheatsheet.com/entertainment/youtube-star-jojo-siwa-is-currently-worth-more-than-some-celebrities-twice-her-age.html/

   ”Since Siwa’s signature look is a high pony with a giant bow on top of her head, she’s able to make a lot of money selling bows to fans that want to copy her image. In 2018, she sold a whopping 40 million bows at $9.99 a bow.”

   Något säger mig att Bella inte krängt 3 HH per följare…

   Svara

  Hon har ingen ansvarskänsla i sin kropp. Fattar hon att människor blir drabbade? Eller skiter hon fullständigt i det? Inte hennes problem?

  Svara

   Det kan du ge dig den på att hon 100% skiter i om andra människor far illa efter hennes framfarter. Finns många exempel på det, vilket gör henne till en farlig person och en att hålla sig långt borta ifrån.
   Hör du det Sheila!?!

   Svara

   Bara genom att självömkan på IG och blogg. Det är så jobbigt och så stor kris -för Isabella-när hon skickar hem personal. Suck!

   Svara

   Vad har du blivit drabbad av?
   Vad ojar ni er över hela tiden? Sluta läs hennes plattformar så finns hon ju inte för er. Problemen slut.

   Svara

  Får upp betalda annonser på Instagram från HH väldigt ofta! Har aldrig varit inne på deras hemsida (eller någon som säljer likvärdiga produkter heller) ska tilläggas så de jobbar nog på ordentligt med marknadsföringen även utan Bella 😊

  Svara

   Får du? Har aldrig sett, och aldrig sett reklam för HH generellt sett. Jag följer inte Isabella men har kikat in på hennes fnissande story någongång typ. Undra vad de satt för målgrupp på annonseringen..

   Svara

    Undrar detsamma! Följer inte Bella heller eller något av hennes varumärken så jag undrar verkligen hur jag har lyckats hamna i den algoritmen 😅

    Svara

  De har haft konstant rea sen de lanserades så jag undrar fall det gick bra även när Bella ständigt gjorde reklam för HH.

  Svara

   De satte för höga priser från början och blev tvungna att försöka sälja med hjälp av prissänkningar och kampanjer med erbjudanden.
   När konsumenterna märkte att det alltid kom erbjudanden till lägre pris så avstannade försäljningen till ordinarie pris. Klassiskt problem när man börjar sälja defensivt. Men Hermine Hold kom ut fel från början med priser som var 50% för höga 🙁

   Svara

    Samma fel som Daisy Grace gjorde.

    Svara

    Ärlig fråga: varför sänker man inte bara ordinarie pris då? Om man missbedömt marknaden och sin förträfflighet:sänk priset för tofsarna med 50-100 kr så vida de fortfarande har en vinstmarginal då

    Svara

     Dom skulle kunna sänka med flera hundra och ändå ha god vinstmarginal.

     Svara

   Fast detta är väl en del av strategin? På samma sätt som Ideal of Sweden. Sälja in de som dyra och exklusiva, ”en för varje humör” och så blir man sugen… och vips så har de 2 för 1 och så kan man köpa flera och göra ett ”kap”. Bara det att det är billig plast/siden från Kina och de kostar 10 spänn att producera… så de har råd med ”rean” 🙂

   Svara

  Sett bland annat Sanne Alexandra och Lovisa Barkman göra reklam för Hermine Holds, men var kanske innan Bella slutade?

  Svara

   Andrea Brodin, Ebba von Essen och hennes kompanjon har alla gjort reklam utan att reklammarkera. Ebba är mycket duktig på att glömma reklammärkning. Lika duktig som Isabella numera är.

   Svara

  Jag tror inte att problemet är att man bygger varumärket runt en person utan problemet är runt vilken person man bygger det. Jag tror också att vi som aldrig skulle köpa något som är förknippat med IL är fler än de som gör det. Med en annan förgrundsperson hade HH säkert lyckats.

  Svara

   Verkar som Nordic Tech House skriver dåliga avtal med Isabella eller här de skrivit så bra avtal att det är dem som skapat hennes ekonomiska kris efter det att hon flydde det nya kontoret?

   Svara

    Bra tänkt! 🤔

    Svara

   Ja, se bara på Bianca eller Therese

   Svara

  Gick för ett tag sedan pga av en bugg stt beställa gratis på deras sida och endast betala frakten. 😂

  Svara

   Ordern blev dock makulerad 🙁

   Svara

    Jag vet! Fett oseriöst, de skulle stått sitt kast och levererat ändå, nu fick det bara mer dålig reklam.

    Svara

   Blev inga ordrar. Vi fick alla Mail dagen efter om att det blivit fel.

   Svara

   Jag fick min order. Gick jättebra.

   Svara

    Du är lika ärlig som IL då.

    Svara

     Det kanske är IL? 😄

     Svara

   Hur länge varade den?

   Svara

  Tror iofs att försäljningen aldrig gått särskilt bra för det där företaget så bellas frånträde gjorde nog varken till eller från.

  Svara

   Jag tror snarare att de hade haft en bättre start om den inte var förknippad med Bella. Då hade de flesta haft samma inställning till det bolaget som till iDeal of Sweden. Som någon skrev längre upp finns det betydligt fler som INTE vill förknippas med Bella än de som vill förknippas med henne.

   Svara

    Detta tror jag också. ^

    Svara

    Och anledningen till att jag håller med Anonym 12:30 är att jag faktiskt själv tycker att produkterna har potential att klassificera sig som ett prestigemärke på grund av dess design – Kan man betala 399 kr för ett kinesiskt mobilskal kan man även betala 199 kr för någon liten hårpryl.

    Men – ett stort men – så fort Bella associerades med märket förstördes allting för mig. Tyckte snarare allt var urlöjligt och hade aldrig bidragit med pengar till dem, som sagt, enbart på grund av valet att ha henne som ansiktet utåt.

    Svara

  Stör mig på hennes lättlurade fans som går på hennes krokodiltårar, fan fatta att hon skiter i er alla hon vill bara ha pengar! Idioter.

  Svara

   Man skulle vilja låta fansen provjobba för henne, träffa henne vid andra tidpunkter än på events… De skulle få sig en rejäl chock. Hon kan vara väldigt snorkig och otrevlig.

   Svara

    Va, har du träffat henne?

    Svara

     Ja det har jag. Tyvärr. Det var ingen angenäm upplevelse just i mitt fall.

     Svara

      Instämmer. Hennes blick ändras mycket snabbt till att bli iskall och orden som kommer ur hennes mun är då inte vackra. Här nu även sett skymtar av detta även på IG, de senaste halvåret.

      Svara

       Usch. Jag har en mycket dålig känsla för den människan. Så trevlig och charmig så länge hon behöver nåt och så iskall, otrevlig och förminskande när hon inte längre ser någon vinning.

       Svara

        Har också träffat henne ett flertal gånger. Upplevt henne som arrogant och otrevlig.

        Svara

         Hon stämmer in på p.s.y.k.o.p.a.t

         Svara

        Ja usch 😰

        Svara

        Pingis är likadan!

        Svara

        Typisk narcissist

        Svara

        Tvärt om mot här då, då alla är otrevliga och elaka hela tiden.

        Svara

   Eller hur? Vet de ens vad det är för dynga hon skriver på bloggen för att uppenbart provocera? Vet de ens varför hon är känd? Nej, det är inte för att hon är en power business boss woman…

   Svara

   Man är inget fans enbart för att man ifrågasätter varför folk är så besatta av en personoch myser inombords när det går dåligt för denne.

   Svara

   Varför tror du att hennes fans är lättlurade? Snarare tolkar jag att upprörda kritiker är just dem som upplever sig lurade.
   Vi andra tycker nog mest det är coolt med en ung kvinnlig entreprenör. Klart pengar är en drivkraft!
   Jag känner mig inte lurad, tvärtom. IL är ingen personlig vän, jag kan därför inte ta hennes livsval som ett personligt påhopp.

   Svara

    🤦🏽‍♀️

    Svara

    Vad skönt för dig Ewa, att ditt liv fortsätter precis som vanligt då 🙄.

    Svara

     Och stackars dig som tycker IL förstör ditt liv.

     Svara

    🙏🏻

    Svara

  Bellans blogginlägg om det har endast 8 kommentarer. Alla strålande positiva! Hmmm….. hur många kommentarer har inte godkänts? Om Bellan själv jobbar med bloggen numera har hon ingen som sköter detta åt henne??

  Svara

   Men det var säkert bara dem 8 som var positiva! Det är många kommentarer som inte tar sig vidare…

   Svara

    Personal sitter säker och knåpar på ”styrkekram”, ”ge inte upp” o s v i drivor! Happy friday..! 🥂

    Svara

     Styrkekramsmongon.

     Veckans bästa inlärda ord.

     Svara

      Jag kommenterar ofta – inte elakt, utan sakligt. Ibland försöker jag till och med lägga in någon komplimang för att komma igenom, men blir moddad från hennes blogg hela tiden.

      Har också sett att många inlägg har dubbletter av samma positiva kommentar (samma namn, samma innehåll, samma tid för publicering). Det händer så pass ofta att jag har svårt att tro att den är en ”miss”. Hon dubblar säkert för att det ska se mer ut och tänker att ingen orkar läsa alla kommentarer ändå.

      Svara

       Mina kommentarer släpps aldrig igenom och då är det inte jätte kritiska, bara lite. 😂

       Svara

        Mina kommer heller aldrig med och då är jag sällan kritisk, bara vanligt ifrågasättande.. Verkar ha lagt en spärr på mitt ip eller nåt 😂

        Svara

   I inlägget på Bs blogg om sabotaget var det över 145 peppande kommentarer. Det är påhittade kommentarer och inget annat

   Svara

    Ja för jag heter väl Isabella alternativt är någon robot.
    Älskar hennes produkter.
    Börjar det ryka ur era öron nu? Ploppar ögonen ur?

    Svara

  Hermine Holds Brand Manager Caroline Rosencrantz slutade för ett par veckor sedan.
  Hon hade samma slags jobb som Hannah Molin hade på Löwengrip.
  Hermine Hold körs nu enligt uppgift av Emelie Wassberg som jobbat som Content Manager.
  Fast man vet ju inte hur dagsläget är. När cheferna slutar brukar övriga anställda också sluta om inte annat så för säkerhets skull.

  Svara

   Var tog grabbarna från ideal of sweden vägen? Är de kvar på något hörn?

   Svara

  Undra hur mycket ökad försäljning hon får ut på sina krokodiltårar och magknip mm. Det vore intressant.

  Svara

  ”Idag är Mani hemma med oss. Vanligtvis brukar han följa med Aleks till kontoret för barn + hund är inte en lätt kombo”

  Aaaaaaaassssåååååå jag avskyr människor som ser sina djur som något krångligt så fort dom får barn.

  Svara

   ”Inte en lätt kombo” – dags för reality check!

   Svara

    Tycker inte alls det är konstigt skrivet av Kenza. Jag har fått barn i 2019 och har hund, som jag älskar lika högt då som nu. Det är ganska stressigt ibland att navigera både hund och krävande bebis. Jag ser inte alls det som krångligt, men det är svårt att hantera ibland som ny mamma. Allt eftersom tiden har gått har jag hittat rutinen.

    Svara

     Tycker inte heller det är konstigt. Livet med bebis ÄR krångligare vare sig man har hund eller inte. Bara att komma ut en gång på dagen tar för mig cirkus en timmas förberedelse. Bebis ska kläs på, byta blöja först, diska flaska och skölja nappar och packa skötväskan. Plus det att många hissar i stan inte tar barnvagnar. Att måste göra detta flera gånger per dag…gör mig glad att jag inte har hund. Hon har all rätt att uppleva att det är jobbigt. Good for her, att Alex kan ta hunden.

     Svara

      BebisEN ska kläs på..

      Ja, nu känns det bättre!

      Svara

      Gör du allt det varje gång du ska ut förstår jag att det är krångligt. Ska man ut på en kissrunda med hunden på max 30 min behöver man inte ha med sig en hel arsenal.

      Svara

      Du bor i stan hör jag. Själv tar jag bara på min bebis en overall och sen öppnar jag dörren, släpper ut hundarna och går ut på fälten och går.

      Svara

      Menar du att du måste diska o skölja nappar o packa väska för att gå ut med hunden?

      Svara

   Men ah, han ar valley nojd pa kontoret. Sakert fan sa mycket roligare an ligga hemma.

   Svara

   Håller med. Det är väl bara att lägga ungen i vagnen och ta med den på hundpromenad. Gjorde jag i både regn, storm och snöstorm.

   Svara

    Det är ju också en liten fånig chihuahua. Ingen Malle som behöver aktivitet.

    Svara

     När mani var yngre så var kenzas ”korta runda” att gå runt huset som de då bodde i.

     Svara

     Fånig kan du va själv!

     Svara

    Är så glad att ha hunden hemma nu när jag är föräldraledig, han behöver aktiveras och få promenader = frisk luft för mig och lillan.

    Har en amstaff som jag tränar weight pull, rally lydnad och nose work med och det går utmärkt att göra med bebis i bärsele 💃💃

    Svara

     Oj så duktigt av dig då, är du bäst nu? 😉 hahah alla har olika förutsättningar så bara för du klarar det betyder inte att alla gör det eller är bekväma med det! Borde du väl förstå om du är mamma, för alla bebisar är olika krävande!

     Svara

   Hon har inte gett bort honom i alla fall, Isabella gav ju bort Christian när hon inte orkade med honom 🙂 allergi, not so much.

   Svara

    Christian Gillis, om jag får be!

    Svara

   Men det här är kvinnan som berättat att instagram är hennes ”främsta jobb” under graviditet + småbarnsåren. Instagram= jobb 🤨😂 orkar inte.

   Svara

    🤣🤣🤣🤣🤣

    Svara

    Är inte ett jobb något man tjänar pengar på? Instagram är jobb om man kan betala sina räkningar för det. Så vad är det som är så himla roligt?

    Svara

  Breakit har en artikel såg jag just:
  https://www.breakit.se/artikel/22602/hermine-holds-vd-katarina-roger-har-lamna-i-det-tysta
  Fast vad jag kan se var aldrig Katarina Roger registrerad som VD för H Hold Fashion AB hos Bolagsverket.
  Hon kallade sig CEO enligt Linkedin men var aldrig formellt VD i bolaget.
  H Hold Fashion AB har ingen VD idag heller utan tre styrelseledamöter som har ansvar för bolaget.

  Svara

   Löwengrip Beauty har heller ingen officiell VD.

   Svara

  De har väl skickat ut produkter till olika influencers i hopp om gratis marknadsföring, och säkerligen fått en del. Men det, räcker kanske inte?

  Svara

   Hermine Hold har använt hundratals mikro-influencers.
   De har kunnat beställa en gratis hårgrej och som tack lägga upp en bild på Instagram som Hermine Hold sen delat.
   Att killarna bakom iDeal of Sweden var med och bildade Hermine Hold var just för att man ville använda samma metod som bevisligen sålt många mobilskal med hjälp av mikro-influencers.

   Svara

    Fast grejen är ju också den att Ideal of sweden hade snygga produkter som låg rätt i tiden (folk var tokiga i marmor-mönstret då). Jag köpte dock aldrig något skal för jag ville inte köpa infuencer-skit.

    Svara

    En kompis som har en blogg blev erbjuden produkter fran HH mot att hon lade upp produkterna i 3 inlagg (som underforstatt inte skulle samarbetsmarkas), hon tackade nej ganska snabbt.

    Svara

  ÄNNU ett inlägg om Isabella. Har du ingenting annat att skriva om? Börjar bli tjatigt nu.

  Svara

   Hejdå…

   Svara

   Det är ju BELLA vi vill läsa om, scrolla vidare du vet ja´:)

   Svara

    Just därför hon aldrig kommer gå under.

    Svara

     Men vi vill ju träffa inte köpa hennes grejer eller besöka hennes blogg

     Svara

    Varför ? är du en sån person som älskar att håna
    och gotta sej i andras olyckor.
    Detta ska ju vara en bloggbevakning
    och då tycker jag att det måste ju finnas
    så mycket mer att ta upp.

    Svara

   Fast inlägget handlar om Hermine Hold. Det är väl motiverat att skriva om eftersom två av det bolagets medarbetare slutat på kort tid och bolaget kanske inte kommer att klara sig så länge till. Bolaget skulle ju bli ett miljardbolag!
   Sen finns det självklart en koppling till Bella och Pingis avhopp från Nordic Tech House och det faktum att Bellas sociala medier försvann som marknadsföringskanal för Hermine Hold.
   Du kanske egentligen inte är tillräckligt intresserad för att följa Bloggbevakning dagligen, Amanda?

   Svara

   Det var inget inlägg om Bella igår tex. Ni som håller på så här är tjatiga om nåt!!
   Läs en annan blogg herregud

   Svara

  Allt som Blondinbella rör vid faller…

  Svara

   Exakt så. Företag, pojkvänner, hus, äktenskap, vänner mm. Allt tycks falla som Isabella är involverad i.

   Svara

    Sorgligt…

    Svara

  Så nu är Linus tf VD för Hermine H och Gustav är tf VD för Beauty och Pingis är föräldraledig från sin position (?) och Marisol får fortsätta jobba som Head of Stiftelse som ännu inte finns.

  Har alltid tyckte det verkar vara hela havet stormar bland Isabellas personal, folk anställs, folk slutar, folk hoppar mellan befattningar, folk går från praktikant till Head of blabla på 10 månader, folk försvinner, folk startar egna bolag etc etc. Och den känslan blev ju bekräftad av SvD.

  Det verkar inte finnas nån plan eller struktur, knappt några jobbannonser kommer ut, istället är det, åh Marie, du är härlig och jobbar hårt och vi gillar dig och behöver en ny Head of Whatever, visst är det du? Inte konstigt att folk som verkar ha något mellan öronen och kommer från vettiga arbetsgivare slutar.

  Svara

   Ja, det är inte precis någon karriärplanering i bolagsgruppen.
   Liknar mest Band of Brothers under andra världskriget.
   I den takt som cheferna blir dödade eller skadade avancerar underofficerarna till officerare och soldaterna blir underofficerare. Allt under pågående strider. Field upgrade som det heter 🙂

   Svara

    Träffande liknelse!

    Svara

    👌

    Svara

   Fast pingis är inte föräldraledig Till 100% , massor av samarbeten mm

   Svara

   Såg ni i IL story inlägget från Marisols insta, där hon nu är så superpositiv?

   Svara

    Marisol hoppas väl få sin lön utbetald 25 november.

    Svara

     Haha, exakt! Bäst att hålla sig väl med Bella och Pingis så att hon inte får kicken!

     Svara

      Pingis har väl inget med marisol att göra?

      Svara

  Aldrig sett en enda människa i hennes dyra scrunchies & scarfes.

  Svara

   Eller hur! Och enligt artikeln så har de sålt över 40 000 produkter. Va????

   Svara

   Ser dem överallt 😅 Många tjejer inne i Stockholm känns det som.

   Svara

    Bor i Stockholm men jag frekventerar nog andra gator.
    Har inte sett nån i dessa fåniga hårprydnader…

    Svara

     Hmm, jag bor också i Stockholm och som sagt: tycker jag ser dem överallt.

     Svara

    Stockholmare här: jag har aldrig sett ngn med en HH-produkt.

    Svara

     Inte jag heller…

     Svara

      Jag fick ett gult hårband från HH gratis (skitfult) men sålde det sedan på Tradera till en lantis som var jätteglad. ☺️

      Svara

       Lantis = utanför tullarna?

       Svara

       Varför skulle en lantis bli jätteglad över det? Inte jag iallafall. Varför skriva som att lantis är något dåligt?

       Svara

        Ååh, ”lantis” är verkligen ett av mina hatord! Det används enbart i nedsättande syfte av stockholmare! Och sen undrar stockholmare varför de inte är omtyckta…

        Svara

         Nej ofta så är det inflyttade människor som använder det ordet. Riktiga Stockholmare bryr sig inte.

         Svara

  Bara grejen att hon berättat hur hon kommit på (eller rättare sagt, lånat från DW) den perfekta affärsplanen, dvs köpa billigt, enkel kedja till kund, sälja dyrt med hjälp av influencers, gör ju att vem som helst fattar att man betalar ett enormt överpris. Kan inte för mitt liv förstå dem som köpt. Med DW var det ju liksom något nytt, en klocka som uppfattades som hyfsat originell och som marknadsfördes av de rätta mindre influencarna. Man fattade liksom inte att det var en superbillig klocka och att allt var noga uträknat. (Nej, jag köpte ingen själv för den som undrar, men förstår de som gjorde). Eller mobilskalen, ett litet märke som signalerade ut till andra att man hade råd att lägga 300(?) spänn på mobilskal, en design som drog åt sig uppmärksamhet.

  Och som även nämnts tidigare här, Isabella är ju kontroversiell som figur, något hon själv erkänner, och för väldigt många blir det att man INTE köper pga henne. Tror det hade varit bättre för henne att ligga lågt och låta märket vara lite mer ”mystiskt”, med någon image att vara ett exklusivt litet märke från Paris eller nåt.

  PLUS. ”Hold”, så fult.

  Svara

   Håller med. Bara namnet går ju knappt att uttala.

   Svara

  Det finns ett beteende som jag inte ser hos andra entreprenörer. Att hela tiden starta något nytt och aldrig slutföra någonting är såklart inte hållbart i längden. Att ej visa respekt mot sina samarbetspartners och lämna dom i sticket gör att man får så otroligt
  dåligt rykte, sorgligt beteende. Det är någonting som inte stämmer men vad?

  Svara

   Ja det är verkligen återkommande hos henne. Men grejen är ju att hon varje gång något avslutats givit olika förklaringar – startat upp och släppt när de rullat (t.ex. tidningen Egoboost, nej den rullade inte när hon drog sig ur), att det varit fel tajming (något som rimligtvis borde ha gällt även månaden innan, såvida inte något extremt hänt och det har det inte), att låta andra ta över och stå på egna ben, att tiden behövts till något annat osv osv. Tror hon upprepar detta för sig själv som legitima anledningar att lägga ner och verkligen tror på det själv, och alltid från sin egen synvinkel beroende på vilket infall hon har för stunden. Skulle aldrig våga arbeta med denna människa!

   Svara

    Jag tror folk inser det mer och mer, hon är inget bra att ha affärer ihop med.

    Svara

     Tänk!
     Om ES skulle våga släppa in henne på non grej,⛄️⛄️
     Och denna BB lyckas skrota hans imperium- 😂 det blev

     Svara

   Finns två termer på det inom psykologin och som börjar på P och N, ibland kan man ha båda i kombination som t ex Trump och då är de riktigt illa. Tror både Bells och Pingis har minst en var.

   Svara

  Jag vet fortfarande inte hur Hermine Hold ska uttalas..? Hörmajn? Hermajni? Hermin?

  Svara

   Haha 😂😂 det är du inte ensam om att fundera på…

   Svara

   Det spelar nog ingen roll längre hur man uttalar det 🙂

   Svara

   Jag uttalar det som [hämoroid håld].

   Svara

    Hemorrojd 🤣🤣

    Svara

   Skulle tror som Harry Potter

   Svara

    Dra inte in Hermione Granger i det här.

    Svara

     😂

     Svara

   Uttala det likadant som Hemorrojd så blir det perfekt! 🤣

   Svara

   Åt ärr-minn hållet

   Svara

   Kan det vara ’hair mine hold’ för att produkterna ska ’hold my hair’?

   Svara

  Jag är inte säker på att problemet är att bygga bolaget runt en person, utan snarare att bolagen aldrig får växa fram. När det lanseras är det redan väletablerad, välbetald VD som tillsatts, det är gigantiska lokaler i Stockholms innerstad och det är lyxlägenheter i new york innan en enda produkt är såld. Ideal of Sweden startades av två kompisar i ett garage, och Wellington kanske bor i en våning nu, men när han startade företaget gjorde han det i en etta, sen har dom företagen växt fram, man kan kanske inte börja på topp.

  Svara

   Nej exakt, men Bella är girig och korkad och då går det som det går.

   Svara

   Verkligen!!! Hon har ju skrivit tidigare när hon varit iväg på en resa eller dyl, att det en investering för företaget 😅
   Vilket skitsnack. Hon lever ju helt över sina tillgångar hela tiden men tror att det är en investering varje gång…

   Svara

  En person jag följer på IG, troligen en sk microinfluencer, gjorde plötsligt reklam. Jag blev superförvånad då hon inte alls verkar vara inom IL’s målgrupp och inte är en av alla i unga kvinnor i storstadens ankdamm. Jag gillar hennes konto men misstänker att HH blivit lite desperata och skickat ut prylar till en massa människor som de annars aldrig skulle ha kontaktat.

  Svara

  Läs på en blogg Lineriet ! Kom in på den av en slump . Lina som har bloggen verkar ha jobbat m Isabella m samarbeten . Hon skriver att hon är en oskön person som gjorde som hon ville . Tog enormt betalt , sket i möten som var planerade mm. Hon verkar inte gilla henne .

  Svara

   Det är flera som har liknande upplevelser av Blondinella både från yrket och det privata

   Svara

    Vilken diva hon verkar vara Bella och nedlåtande och arrogant.
    Högmod går före fall stämmer fortfarande skrämmande bra på Bella!

    Svara

  När det gäller investeringar ska man aldrig lägga alla ägg i samma korg.

  Svara

   SÅ JÄVLA BRA SKRIVET!
   Sorry for caps men kände att jag ville skrika ut det..

   Svara

  Allvarligt. Så trött på allt BS. Nedan citat publicerat på Breakit.
  ”Vi har bara varit igång i åtta månader, vi har lyckats bygga upp ett fantastiskt varumärke med ett oerhört engagerat community på väldigt kort tid. Vi har tagit fram fantastisk design och kvalité på våra produkter och har under året nästan sålt 40.000 produkter med mindre än en procent i returgrad. Med andra ord finns det massor av potential som vi kan bygga vidare på.”

  Om detta hade varit i närheten av sant hade bolaget på 8 månader genererat ca 20MSEK (snitt 500SEK per SKU).
  Men VDn ska lämna för att bolaget inte ”har råd att betala hennes lön”. Jo tack tjena. Har man dessutom (inte en chans att det stämmer) 1% i retur (snitt är 30% i branschen) så finns pengarna där för löner.
  ”Marginalerna kanske inte är så bra”. Okej… Du hittar 17 olika leverantörer av exakt likadana produkter på Alibaba till ett snittpris om 10kr per SKU.
  ”Vi har byggt upp ett oerhört engagerat community”. Jo tack, om de syftar på bloggbevaknings kommentarsfält, absolut.

  Det går inte att skapa 14 olika bolag samtidigt (eller hur många I.L nu dragit igång senaste åren). Det blir varken hackat eller malet. Om du som entreprenör (eller blivande entreprenör) läser denna artikel så ska du vet att artikeln är galet missvisande och misslyckandet beror till 110% på dålig fokus, dåliga produkter, orimligt höga priser, noll struktur, noll affärsmannaskap. Att man sedan förlitat sig på en enda kanal, ja, då borde man som VD/styrelse bli stämd av sina ägare för idioti. Men inte fan är det något som förhindrat ledning eller styrelse på att köra lite FB/Google Ads.

  Vilket jävla skämt.

  Svara

   Fast googlar du hårband så ligger de högst upp, så de kör helt klart Google ads, själv har jag fått annonser av dem på Insta så de kör också FB. Men håller med dig i övrigt 😉

   Svara

    Nej det är Nelly.com som ligger högst upp i sponsrat och Glitter.se som ligger högst upp organiskt. Ser du HH högst upp är det troligtvis för att du varit inne på deras hemsida tidigare. Men irrelevant oavsett.

    Svara

  Jag undrar lite över denne Linus på nordich tech…var kan inte en av Bellsans ”äldsta vänner” där ett tag? Undrar om de fortfarande är vänner 🥴

  Svara

   Skulle du själv vilja vara vän med någon som lämnar dig med de där lokalerna?

   Svara

    Dessutom är det flera lokaler på samma våning i Gallerian som fortfarande är outhyrda stod det i Svenska Dagbladet för några dagar sedan.

    Svara

    Nä det är ju därför jag undrar om hon och ”äldsta vännen” fortf är polare 😏

    Svara

  Hur funkar det rent praktiskt att bjuda in till Villa Pauli på ’Stiftelsemiddag’ om Stiftelsen de facto inte ens var registrerad?
  Det blir bara mer och mer konstigt och obehagligt med denna Bella.
  Vad säger hennes föräldrar och syskon om allt detta? Tillhör de ’Styrkekramkören´eller skäms de? Vad tycker Odd? hon är ändå mamma åt hans barn? Såå många frågor…. har vi ens sett skrapet på ytan i denna soppa?

  Svara

   För om vi låtsas att folk istället tackat ja på inbjudan till denna stiftelsemiddag, hade hon då hafsat ihop papprena DÅ och hållt tummarna för att den skulle hinna registreras innan middagen ägde rum? Eller hade hon struntat i det och låtit folk från svenskt näringsliv osv komma och pröjsa middag och donera pengar till…. ja till vad?

   Svara

    Till henne såklart! Det finns ingen stiftelse och hon skulle aldrig ge något till andra, hon bara tar och tar. Kuvertavgiften finansierar blondinbellas party och säkerställer att det åtminstone dyker upp några gästar. Riktiga vänner att fira med har hon inte, av uppenbara orsaker. Vem vill vara vän med en så usel människa?

    Svara

   Jag fattar inte, den där middagen i Almedalen, var inte det själva lanseringen? Dvs innan ”krisen”? Hur kan hon använda krisen som ursäkt att hon inte fixat papperna tidigare? Borde väl gjorts i början av sommaren eller åtminstone i samband med lanseringen. Eller va? Middagen på Villa Pauli som ställdes in var väl ”bara” en fundraiser för att fylla på i kassan på stiftelsen?

   Svara

   Vore toppen om någon kunde reda ut, typ Camilla hur det funkar med stiftelser. Alltså från Skatteverket så slipper vi alla tjata om vad man får eller inte. Antar att det är skillnad på att starta i Sverige vs utland? Jag själv har ingen susning …😂😂😂

   Svara

  Linus var väl en av ILs ”bästa vänner”? Undra om de är det fortfarande

  Svara

   Nej det är de inte

   Svara

  Jag har inte svar på din fråga C men tycker många av produkterna från HH är fantastiskt bra. 🙂

  Svara

   Man hoppas ju de är bra då de också är fantastiskt dyra

   Svara

  Japp. Sett massor med betalda inlägg på Instagram.

  Svara

  Marknadschefen på HH verkar ha blivit han med!

  Svara

   Uppsagd såklart!

   Svara

   Ignacio Varas ?

   Svara

    Ja precis! Han ska abrupt sluta om 2 veckor…

    Svara

   Oj…

   Svara

  Hermine Hold hade gått 1010910298293031 tusen gånger bättre utan fiasko-bella som frontfigur, 100%

  De hade kanske kunnat gå helt ok faktiskt om de breddat sig, men fiasko-bella fuckade upp allt för dem..

  Att förknippa med bella numera är NO GOOD

  Svara

   Håller med! Finns grejer jag skulle vilja köpa på Ellos (ej ILs) men jag vägrar handla där numera då jag förknippar dem med Blondis. Tack och hej för mej Ellos!

   Svara

    +1 ang ellos

    Svara

  Bygger kring FEL person som sagt. I andra fall kan det fungera. Dock kanske inte en överprisad skräpprodukt.

  Svara

  Det jag funderar mest på vad Isabella kommer köpa för hus nu när hon säljer nuvarande

  Svara

   Hon skrev att hon skulle flytta in till stan så det blir väl lägenhet vilket förutspåddes redan i tidigt skede när hon köpt huset fast då spekulerades det i att ursäkten skulle vara säkerhetsaspekten inte pengabrist men nu kunde hon inte visst inte dra stalker kortet….

   Svara

    Det spekulerades väl om att Bellsan är tillbaka i stan på något år redan vid separationen från O. Och japp…

    Svara

     Hyresrätt via Balder?

     Svara

    Den nya ägaren finns nog i hennes direkta närhet, så flexibel som den är med inflyttning 😁

    Svara

     Vet du vem ?

     Svara

      Nix men hennes senaste svar var onekligen märkligt.

      Svara

  Så hon ljög alltså om att stiftelsen ens fanns?

  Svara

   ja, tekniskt sett 🙂 den var aldrig registrerad innan.

   Svara

    Inte ens underskriven.

    Svara

  Det går inte tycka synd om henne vad hon än skriver. Det blir bara en sur uppstötning. Inlägget om kommentarerna på IG där hon skrev ”det blir tyngre och tyngre att ställa sig upp igen efter varje mediala attack” och i samma inlägg har snygga stylade bilder på sig själv med undertexten ”Stickad tröja BikBok, Byxor Wera” Känner noll sympati faktiskt

  Svara

  Har bara sett en reklam av den varan och det var i en ad. Det var nig i början sen har jag inte sett en enda reklam.

  Svara

  Skulle inte Bella fokusera på Löwengrip Beauty? Är det så smart att dra igång en stiftelse nu?

  Svara

   Hur kopplar du ihop ”smart” och ”Isabella Löwengrip” i samma mening?

   Svara

  ”Har du sett någon som helst marknadsföring av Hermine Holds produkter sedan Isabella Löwengrip övergav projektet?”

  Skojar du?
  Googla på namnet och jag får upp annonser för produkterna från 5 olika källor…. vilket får antas vara en styrd reklam via subventionerade produkter för den som annonserar.

  Svara

   Då når HH ut till människor som googlar på HH men hur många googlar på HH?

   Svara

  Nu har ju det fina kontot Tuggmotstand nåt form av samarbete med HH.

  Svara

  Svara

   Men, är det inte lite överdrivet att skriva en artikel baserat på att Bella inte längre följer Pingis på Instagram? 😅

   Svara

    Ja, att det ens har nyhetsvärde är sjukt. Någon på nyheter24 verkar inte gilla Bella särskilt mycket.

    Ser man det däremot i ett större sammanhang där Bella bara för någon vecka sedan före det började storma rejält la upp ett inlägg hur tight hon och Pingis är och att de nu lunchade där de en gång startade sitt bolag. Nu när det krisar så är Bella inte sen med att indikera att missförhållanden på arbetet berott på Pingis och att Pingis ska köpas ut. Att sedan avfölja någon är mer eller mindre vår tids sätt att markera att en relation är över.

    Svara

     Vad falsk hon är Bella! Inte sen med att slänga någon under bussen så snart att hon inte har någon nytta av vederbörande längre.
     Iskallt! 🥶

     Svara

    Haha vilken otrolig nyhet 😂😂

    Svara

  Kan vi inte prata lite om den otroligt pinsamma storyn för ELLOS i det galet skräpiga, kaosartat walk in closet på kontoret. Om jag var ELLOS skulle jag skämmas över att ha valt en influenser som uppenbarligen har NOLL respekt över kläder och accessoarer. Att stå och prata om sin ” power suit” när man är omgiven av kläder man slängt på golvet , över kartonger , svindyra skor som ligger huller och buller , kläder som hänger slarvigt på galgar ( som dessutom förstör just dom plaggen ) Jag skulle vara så oerhört besviken att bli ihopkopplade med kaos som varumärke , att det var det jag fick för mina pengar. Och jag som influenser skulle väl aldrig vilja visa upp min kaosiga walk in closet – där jag så tydligt visar att jag ” skiter ” i kläderna jag köper eller får … Det var den sämsta jag sett efter rakapparaten och barnvagnen !! Man kan inte skylla på någon annan än sig själv hur man visar upp samarbeten .

  Svara

   Pinsamt!!!!!!! 🙈

   Svara

   Ja, den är faktiskt en ny Bella ”klassiker”.
   Så avslöjande! Förstår hennes behov av hemmateam nu! 😂

   Svara

   Har Head of Walk-in Closet slutat? Ja, känns inte så lyxigt i det rummet, borde ha funnits något bättre ställe att ta bilden men det kanske är något syfte med bakgrundsvalet.

   Svara

  Har hon betalat någon nu för att lovorda henne på LinkedIn? Förvandlat till ett skvallerforum med alka kommentarer som dräller in.

  Svara

   *alla

   Svara

  Alla har vi någon gång betalat extra för en vara för varumärkets skull. Det har vi gjort för att vi associerar märket med något positivt (kvalitet, framgång, skönhet, lyx, mysiga bloggar etc). Om det positiva försvinner, försvinner också vårt upplevda värde. Hur mycket extra är Löwengrip hårband/fejsglans/skor/stiftelser värda efter allt som uppdagats? Jag tror det blir ordentligt svårt att rädda varumärket.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.