Årets julkampanj för Nelly frontas av fyra influencers

Nu har Nelly avslöjat vem som frontar årets julkampanj och det är inte en, inte två, inte tre utan hela fyra influencers som fått den stora äran.
Tjejerna – som bland annat omnämnts som ”gå före i kön-klubben” efter att ha hänvisat till sina följarantal på Instagram för att slippa stå i kö till en klubb – är Moa Mattsson, Hanna ”Hannalicious” Friberg, Molly Rustas och Lovisa Barkman.
Herregud, jag känner mig nästan sekundärkränkt å Lovisa ”Lojsan” Wallins skull, den enda i gänget som inte verkar vara med.

Jag förstår att det är svårt att få till bilder som alla blir nöjda med, och ju fler plyten, desto större utmaning, något som sedan når sitt klimax med det vi alla känner till som… ”skolkatalogen”.
Idag – ingen större panik då det cirkulerar hur många foton som helst på de flesta men så har det inte alltid varit.
När jag gick i skolan så var skolkatalogen där man spanade in varandra och hittade nya kex och blev man ful i skolkatalogen så fick man finna sig i att vara mer eller mindre fotografiskt uträknad i ett helt år, innan skolkatalogen återigen skulle fotograferas och man fick en ny chans.
En utmaning dagens ungdom inte ens kan föreställa sig. 🙂

Jag får lite skolkatalog-känsla av de här bilderna.
Kanske var de ute efter mer ”naturliga bilder on the go” eller så hade de rent av bråttom och nöjde sig med att majoriteten av modellerna såg bra ut på varje bild?
Hannalicous flög ju fram och tillbaka mellan New York och Stockholm för det här jobbet så vem vet vilka fler parametrar de hade att förhålla sig till för att till de här bilderna?

Vad tycker ni om kampanjen?

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

   Nellie berntsson skriver att om hon inte var där hon är idag skulle hon vara groom för hon gillar att serva folk, eller socionom…?
   Dessutom så cringe när hon svarar på läsarnas frågor om hur hennes drömman ser ut pch typ vi får se vem det blir i framtiden, och att Olav är mer kärleksfull än hon är och lite bekräftelse på hennes narcissism rent allmänt.

   Och vem skriver ”på grund av” = pgr av??

  Jisses.. Jag köper inget av vad de säljer..

   Rövgänget av influencers…

   Alla ser lika dana ut, påminner om avsnittet i Friends när Chandler datar en av Joey’s systrar men kan inte minnas vem det var.

   https://youtu.be/I1kjS8Mlp3c?t=119

   Hahha du är så rolig Cam Cam…skolkatalogen, Oh..I do remember.
   På dessa bilder tycker jag bara att det är överspacklat som vanligt, inget som lockar och jag måste säga att jag saknar de klassiska modellerna och inte att var och varannan influensa ska stå i skreviga positioner..
   Alla är stöpta i samma form. Sen fascineras jag av köphetsen som råder när moder jord helst skulle önska ngt annat.
   Köp, annars finns du inte, typ.

  Kan ju inte bli vitare och blondare iaf.

   Nellys version av ”I’m dreaming of a white Christmas”?

    😂😂😂

     4 modeller som alla ser ut att ha samma föräldrar. Så.. varierande och nyskapande tänk. Verkligen.

      Spot on!😂

      Jag tycker alla ser precis likadana ut, som att de photoshoppat in samma tjej fyra gånger.

       Ingen av dom är speciellt lika utan vackra på sina sätt.
       Varför hålla på och förminska dom till några kopior av varandra?

        💕🙏
        Bra sagt!

   Haha det finns ju vanliga random brunetter också 🤷🏽‍♀️

    Ja och rasifierade I alla samhällsklasser

    Mig veterligen finns det personer med svart hår eller med annan hudfärg än den som tjejerna på bilderna har som handlar på Nelly, eller som kan vara potentiella kunder.

     Inte nu längre! 🤣
     Jag kör med bojkott from nu

      Noterat!
      Konsumentmakt👊

   Haha stirrade överdrivet länge på bilderna, i ett försök att lista ut vem som är vem på varje bild

    Mee too😂

    Åh samma här! Jag vet inte vad det är, men de alla har ett sådant utseende som man inte känner igen, if that makes sense? Jag skulle aldrig känna igen någon av dem om jag såg dem ute på stan, osv

     Ja! Hade en av dem presenterat sig som Moa ena dagen, Molly andra och Lovisa tredje hade jag gått på det varje gång utan att blinka 🤨

   Varför ska du kommentera att dom är vita och blonda? Vad har det med saken att göra? Tönt

    För dom är det? Och det är sjukt tröttsamt 2019 att tjejerna ser exakt likadana ut

    Har du hört talas om inkludering? Mångfald? Av samma anledning som VS fick kritik för sin senaste kampanj så är den här extremt homogen och icke inkluderande. Och det är rätt skämmigt och ignorant 2019..

     [Borttagen kommentar]

      Whataboutism.

     Oj vilket bekymmer med fyra blonda Svenska tjejer i en reklamkampanj i Sverige.
     Nån bör anmäla.

      Man får väl tycka vad man vill om den..

      Anonym 19,40 Jag håller med dig. Nej på med sjalar och burka. För det vore fruktansvärt om det är fyra unga vackra svenska kvinnor. Mångfalden är sååå viktig. Not

       Fast nu handlar det väl inte om att alla ska ha sjalar och burka. Det handlar om att det är 4 tjejer som alla är blonda och ser exakt likadana ut. Släng in nån brunett, nån med mörkare hudton, VAD SOM HELST, förutom 4 exakt likadana!!

        förstår vad du menar men ärligt så är de 4 tjejerna ju valda för att de är vänner, de är ett gäng som umgås med varandra. hur hade det sett ut om dom gör en kampanj med tex lovisa, molly och moa och sen någon random mörkhyad tjej bredvid? nelly har valt dem som grupp, det är väl inte deras fel att det inte finns någon tjej med mörkare hår eller hy i gruppen. däremot om det var 4 random modeller, absolut att man då bör variera utseende lite.

      Kanske intressant att se hur vårt ursprung ser ut…? Gissa hur blonda och bleka de var! 🙂 https://www.nationalgeographic.com/history/2019/11/7000-year-old-woman-reconstruction-sweden-hunter-gatherer/?sf223396193=1#

    Varför ska du störa dig på vad jag kommenterar? Tönt.

    Vad tror du själv? Kolla på bilden… tycker du den representerar mångfalden vi i vårt land? Alla är vita, blonda med samma stil och smink. Vill sätta min högra fot på att du också är vit och blond så för dig är det väl inga problem.

     Landet heter Sverige! Är det ett problem för dig?

      Jag är 100% etnisk svensk, och jag är rödhårig och grönögd, min bror är brunhårig och blåögd. Var inte så jävla insnöad din tönt.

   Precis min tanke 🤦🏽‍♀️

   Eller hårigare. Jag ser bara hår, massa hår.

   Vilka fördomar du har, skämmigt.

    ”Fördomar är nedärvd kunskap.”

    – Edmund Burke

   Fint!

   Ah okej, det är alltså blonda innerstadstjejer eller ortentjejer i burka som är alternativen? Din värld måste vara så jävla trist.

   [Borttagen kommentar]

    Ush, Camcam kan du ta bort denna kommentaren?

   Var tvungen att superzooma för att se vem som är vem 🙇🏼‍♀️

  Alltså på riktigt. Ser ni en skillnad mellan dessa tjejer? Varför i hela världen har Nelly hyrt in FYRA IDENTISKA INTETSÄGANDE INFLUENSERS för att modellera deras kläder?

  Är julen endast för blonda, vita tjejer? Är de den enda kundgruppen de riktar sig mot? Finns det INGEN PÅ HELA NELLY som kan inflika med en hjärncell av kreativitet?

  Snaaaaaaaaaaaaaark!!

   Känner du dig kränkt?

    Om det hade varit 4st snygga somaliska tjejer då hade ingen vågat prata värdegrund och mångfald! Sverige är ett förlorat land…..

     Om det hade varit fyra trevliga labradorer hade ingen vågat prata mångfald heller! :C

      DÄR har vi en kampanj jag skulle handla från. Trots att jag människa och inte äger en hund.

     Men snark…

   Huvudet på spiken

   Jag ser inte heller skillnad på dem 🤷

   Antagligen för att de säljer kläder. Nelly bygger väl hela sin affär på att kids ska köpa vad deras idoler ”väljer” att ha på sig?

   Men snälla nånnnnn!!Måste man ha invandrare i varje reklam nuförtiden??!!Nej dom är ju överallt!!Vad spelar det för roll?!Det blir så överdrivet att man ska inkludera mörka i alla reklamer bara för ATT!!!För att vissa folk ska bli nöjda !!ni blir tokiga om det bara är ljusa svenskar med !!Vad har hänt med detta land sick!!

    Men INGEN har påstått att det måste vara kvinnor med MÖRKARE hy!!!!!

  Trist, trött och tråkigt. 😴😴😴🤤🤤

  Vilka gräsliga kläder. Förlåt, men… Typiskt såna 1-månads trendiga plagg av kass kvalité.

  Tror de försökte få till ”on-the-go” feeling vilket jag överlag uppskattar. Tyvärr kan jag här bara föreställa mig hur de sett ut i stunden med världens fejkleenden och skratt haha. MEN mycket bättre än åmande. Vilket iofs också framkommer här. Kudos till Hanna som kan hålla munnen stängd och inte måste ta på sig porrfejset hela tiden

   Ja sen när blev julen halvporrig liksom… lol

    😂😂😂

    Sedan ”tomten är far till alla barnen” 1999 #traumatiseradunge

  Måste va en rejält oskön stol där i mitten..

   Hahaha syftar du på första bilden och det jag tror är rustas? Väldigt roligt när man tittar närmare på bilden ja 😅😅

    Såg det var fler stolar som måste va obekväma! Ska prova sitta sådär på jobbet imorn så kanske man får en ny 😉

  Högstadiet. Fotografering för skolkatalogen. Trängseln inne på tjejtoaletten var ofantlig. Man hade tur om man kunde få en glimt av sig själv mellan alla mascaraborstar, ögonbrynspennor och dimman av hårspray. Det var tider det. Sen den olidligt långa väntan på att få katalogen i sin hand för att utvärdera resultatet. Plus att kunna spana in den snygga killens bild.

   Bästa var att man sprutade på sig parfym också, för ett foto 😂

   Har du börjat på universitet än, Bella Spökh?

    Fråga Mortimer.

   Och så hade man råkat blinka 😱😱😱 året var förstört!!

    Man kunde se hur de som tidigare år lärt sig läxan stod och spärrade upp ögonen för att absolut inte blinka

   Så kunde man visa hur jävla tight man var med sin bästis genom att lägga en hand på hennes axel

   Snygga killens bild, definitivt! 😅

   Så jäkla najs såhär i efterhand att man inte började sminka sig förrän i 18-årsåldern, hade aldrig pallat den hetsen med en massa fjortisar 😂

   Man sprang likt kossor på grönbete mot Caffan för att få tag på en av fem kataloger som låg där, dagen de kom ut.. bläddrade som en galning till sin klass sida och bara ”jahopp. Jag blev inte snygg I ÅR HELLER!”

   Min första mens kom samma dag vi skulle ta foto till skolkatalogen, i femman. Jag var i chock och var så sjukt blek och hängig. Hatade den bilden tills jag fick min nästa chans…

  Snark. WHO cares?

  Riktigt jävla trött julkampanj?! Får absolut 0 lust att köpa ett enda plagg. Vita, blonda influencers från sveriges incestinfluencervärld. Undrar vem fan det är som jobbar med kampanjerna på Nelly. Hen behövs ju garanterat bytas ut.

   Håller helt med

   Så sjukt ointressant. för bövelen Nelly: ÖVERRASKA OSS!!!

  Tänker på när det *coola tjejgänget* i nian tog de där pissfula ”modell för en dag”-bilderna tillsammans som de sedan bombaderade bilddagboken och facebook med. Wow vad inspirerande…

   Haha exakt!😂

   Mmmmm…. alla låg på samma spegel och försökte se förföriska ut… Vad hände med dom där företagen? Vill minnas att de ringde runt och bokade upp gratis plåtning med styling. Sen kostade bilderna fläsk.

  Hela kampanjen känns så tråkig. Men Molly Rustas? ”Jag gapar lite så jag ser sexig ut”, hon har samma min på varenda bild på hennes Instagram med😂

   Jaha?

   Jag tyckte alla tjejerna var sjukt fina på bilderna. Tror jag de flesta skulle säga faktiskt. Förutom då sekundärkränkta massan här inne.

    Det är väl snarare du som blir sekundärkränkt å tjejernas vägar

  4 kloner. Kan Creative Director på Nelly ens se skillnad på sina modeller? En kampanj med 25% av bilderna på respektive tjej slutade med 90% av en tjej och 10% på resten. ”Oj, vi trodde vi valde ut bilder på dig med?”

   Hahah tänker detsamma… kanske svårt att vara nytänkande hela tiden och framförallt ett plåtning inför jul. Men snälla, kunde man inte haffa några andra modeller än ”mean girls gänget”?

    Haha mean girls ja!!😅😅😅

    Mean Girls? Jisses… elakaste kommentarsfältet på länge detta.😔 långt värre än vad som brukar skrivas om Blondinbella till och med.

    ”You can’t sit with us!”

   Vem är med 90% enligt dig? Molly eller?

    Moa är väl med på flest bilder?

  Mean girls ska hem till mormor på skinklunch

  Influenser från incestvärlden… hallå mångfald?🤦🏼‍♀️

  Gå före kön tack vare mitt kön, den tiden är förbi

  Jag tycker att alla ser likadana ut…

   Skulle skriva precis exakt det. Hade inte behövts 4 st. Väldigt ”inspirerande”.

   Om du tycker alla ser likadana ut (det gör dom) hade du trillat av stolen om Kenza landat denna kampanj med sina bästisar Inez och Dani…

   .. där kan vi snacka trippeleffekt! :l

    Ah, jag trodde att Dani och inez var samma person.

     Har du två olika namn?

  Jag tycker man verkligen får ”mean girls” feeling över det hela. Inte alls som ett glatt, härligt tjejgäng som ska ha en trevlig jullunch. Blir inte alls inspirerad och taggad på att köpa kläderna utan bara cringe, går in på Zalando ist.

   Utifrån videon iallfall

   En trevlig jullunch på grönkål och vatten 🙁

   Alltid Zalando, alla dagar i veckan.

  Nej de ska sitta i skolbänken o använda sina hjärnor inte sina utseenden. De kommer ångra sig 😢

  Vilken INVOLVERANDE kampanj, som Lojsan hade sagt

  Haha! Det blir så stelt och pinsamt att jag måste skratta åt eländet!

   Och varför är hon hannalicious bara med på 2 bilder när den ljusblonda tjejen är på typ 7?

    Vem är den ljusblonda :p

     😂😂😂

     Det gör det samma vem som är vem.

  ” Kanske var de ute efter mer ”naturliga bilder on the go” eller så hade de rent av bråttom och nöjde sig med att majoriteten av modellerna såg bra ut på varje bild?”
  Förlåt, men är seg och fattar inte, menar du att någon av tjejerna ser dåliga/fula ut på bilderna? Tycker alla ser rätt bra ut.

   Anomym 18:39, håller med dig. Tycker också att alla ser bra ut. Förstår inte varför dessa bilder tydligen ses som mindre lyckade. Molly Rustas poserande gillar jag inte, men det är ju hennes ”grej” så det är ju tänkt att va så.

   Skulle säga att Moa blev bra på alla medan Lovisa inte riktigt lyckades på någon. Hon är sjukt söt men tydligen inte fotogenisk?

   Hanna och Molly orkar jag inte ens titta på.. P*rr-miner och ”jag vill se smalare ut”-poser.

   Jag tyckte alla blev lika fina på alla bilderna.🥰 Vet inte vem nån av dem är… men fattar inte hur elaka eller kritiska människor är om de ser fel i dessa bilder.

   Om dessa tjejer är fel eller ofotogeniska — herregud, Hur ful skulle ni inte tycka JAG är då😥 (med platt, råttblont hår och en sådär tre fyra kilo för mycket runt magen och världens skummaste dubbelhaka som inte syns IRL men alltid på bild osv osv…)

  Haha, snälla säg att det var någon mer än jag som såg filmklippet som ligger uppe på sidan? Tyckte det var rätt kul att Molly stoppar en tom gaffel i munnen och låtsas tugga på något…

   Gotta stay lean for christmas!

   Hahahaha men guuud. Såg videon nu. Fattar vad alla snackar om. Vill inte vara elak men detta var ju ett stort misslyckande? Hade velat veta vad målsättningen med denna kampanj och video var? Jag menar… Tom gaffel i munnen, ljussättningen påminner om den i en skolkorridor, ingen mysig feeling alls utan bara en känsla av mean girls som andra nämnt här. Cringe

   Haha! Så värt att gå in och kolla! Jättejättedålig film. Gaffeln utan mat. Dryga tjejer som sitter och blänger, pillar i håret, posar. Vill absolut inte fira jul med dom.

    OMG! Jag som tyckte Kenzas julreklam för Nelly där hon sjöng var pinsam. (Blev osäker om det var för Nelly) Men det är ju inget mot det här.

   Hahahahahha kunde inte ens se klart. Det bara kröp i kroppen.

  Johanna Toftby vill starta podd med sin Janne.
  Hoppas!
  Peppa henne!

   Va 😂 Deras podd skulle vara det sista jag vill lyssna på.

    Har Toftby kvar sin trista blogg?

  Videon är värre än bilderna även fast de också känns oerhört stela och alla tjejer ser likadana ut😂

  Hoppsan det var visst 4 tjejer på bilden😆😆😆😆, trodde först det var 4 identiska klontjejer. Dom ser alla redigt kiss eller skitnödiga ut.

  Alltså det finns ingen tråkigare kampanj än detta! Varje år samma sak. Påriktigt? Vem köper nåt som domhär människorna bär? Vad är det speciella med domhär brudarna. När vissa av dom har sjukt skeva värderingar och moral. Fyfan.. Kan bara tänka mig att Lojsan tog på näsan som fan av detta, att hon inte fick stå med sin bäztiz där.

  🙄😒🤦🏼‍♀️

  Oj jag känner inte igen en endaste av tjejerna. Inte ens när jag läste namnen.
  Tecken på att jag börjar bli gammal kanske haha.
  Känns rätt så tråkig reklam när alla är så lika.. ingen i mitt tjejgäng ser sådär likadana ut 😂

  Herregud videon! Så otroligt B alltihopa! Molly stoppar en gaffel i munnen och äter luft, det ska se ut som dom dricker vin men Nelly har inte råd att köpa äpplejuice så dom dricker vatten, märklig klippning, alla gör sitt yttersta för att se sexiga ut men ser liksom bra elaka och arga ut vilket inger noll härlig julstämning och sen undrar man hur många flaskor hårspray som förbrukades under inspelningen. Hjälp! Känns väldigt lågbudget/student projekt över hela formatet.

  Varför ser alla ut att vara släkt med varandra? Så otroligt lika varandra, syskon, kusiner vad som helst..

  Ingen av dem är ju modell och tja, det märks. Man kan håna modellyrket men efter att ha sett America’s top model med Tyra Banks så kan jag konstatera att japp det är ett yrke som kräver hårt jobb och skills. Ingen av blondinbellorna i Nellys kampanj har det.

  Fyra tjejer som ser precis likadana ut… i denna styling iaf.
  Huuuur tråkigt som helst

  WHERE IS THE DIVERSITY?

  suck vilka tråkiga intetsägande bilder. undrar verkligen vem detta riktar sig till

  Var hittade dom fyrlingarna någonstans?? :O

  They all look alike🤷🏻‍♀️😴

  Tror att Cissi Wallin skriver alla idiotkommentarer, som är ovanligt många- nästan alla under det här inlägget, för att inom kort före sin rättegång peka ut bloggen och dess kommentarer som stora troll. Troll som gett sig på Cissi och andra ”oskyldiga”.

  Så många märkligt elaka unkna kommentarer har iallafall inte jag sett så snabbt under ett inlägg tidigare.

  Men är vi inte i Sverige? Ja de kunde haft större variation på modellerna, men kom igen. Blonda tjejer i Sverige är ingen katastrof. De blev väl anlitade för att de är en grupp, inte en och en. Ska de tvinga nån av tjejerna att färga håret brunt?

   Men öppna ögonen, Sverige är väldigt mycket mer än tjejer som ser ut såhär.

    Spelar väl ingen roll? Är väl ändå inget problem att 4 blonda tjejer gör en reklam tillsammans?

   Men de är inte ens blonda på riktigt liksom. Eller har hårfärgsfabrikanterna kanske börjat med Äkta Svensk på flaska? Förutom att det inte alls är så vanligt med långa, blonda smala så kallade svenskor. Titta på en buss eller på stan, det finns otroligt många fler modeller av kroppar som också är svenska.

  Hurra för att Hanna äntligen blivit stylad med håret bakom axeln (åtminstone på ena sidan)!
  Hennes hals ser obefintlig ut med massor av hår framme.

  ✅ Smal
  ✅ Vit
  ✅ Blond

  Diversity at its finest

   [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

  Jeiij vad inspo med fyra blonda och normsmala tjejer

  Jag som trodde att de var kloner😂😳

  Känslan av kampanjen? Att inte vilja fira JUL någonsin mer

   Lol!

   😂😂😂

  Precis kollat på klart på PH och den här jävla reklamen har kommit upp två gånger i varje reklampaus och jag kräktes lite i munnen varenda gång.

  1. Kunde de inte hitta i alla fall EN influencer som har lite personlighet och karaktär?
  2. Som så många andra sagt: Inkludering? Hallå? Inte? Okej.
  3. Ska någon någonsin dra bort pinnen som Molly Rustas har i sin röv? HUR kan hon ha så många följare? HUR kan hon vara känd? Hon är den absolut mest intetsägande och stela personen som finns. Blir fan nästan irriterad alltså.

  Så…. Staffanstorp är för vitt?? Ingen som riktar kritik mot att det saknas multikulti här då?

  4 kvinnor som ser ut att vara systrar, sinnessjukt tråkigt. God lord.

  Fan vad jag känner att jag inte längre tillhör Nellys målgrupp….

  #nellysowhite

   Haha NELLY, Na-kd, NELLY, na-kd…… gäääsp för dessa samarbeten.

   Får mig bara vilja att handla någon annanstans.

  Ögade igenom kommentarerna här och kände ”nämen gud vad folk är hårda mot flickstackarna”. Seeeeeen snubblade jag över reklamfilmen och ALLT ÄR FÖRLÅTET!!! Fick jag chansen att permanent radera något ur mitt minne skulle det vara de sekunder jag ägnade åt att titta på den. För det första; CRINGE!!! För det andra; så jävla stela och tråkiga mean girls de framställs som. Har några människor på jorden någonsin haft tråkigare i varandras sällskap än dem? Huuuuuuur kan någon sammanställa en reklamfilm för att öka folks ha-begär och inte SE hur mycket dåliga vibes den sänder ut??? Känner att jag aldrig vill fira jul igen och vill aldrig omge mig med den typen av plastiga mean girls igen. Och vill definitivt inte ha något av de plastiga skitkläder som visas i sammanhanget.

   omg kolla den nu….. CRINGE x10!!!! dom visar ju inte ens kläderna bara deras obekväma ansikten som desperat försöker va sexiga

  molly rustas senaste bild på Instagram herregud så pinsam

  Hmm, vad kan man vänta sig anno 2019? Gott Nytt År? Ja det kan vi ju bara önska.

  Sup, sminka dig, va smal, porra dig, ha löshår, härma andra, känn dig inte ensam………….NEJ TACK!

  Håller med som någon skrivet, alla fyra ser ut till att vara stöpta i samma form. Verkligen inget unikt eller någon som sticker ut.

  Känns som en riktig lågbudget-kampanj (antar att all budget gick till tjejernas arvode, så bravo till dem!). Supertrista och ganska taffliga bilder..

  Handlar inte från Nelly, men om jag varit kund hade jag nog slutat vara det nu.

  Har gillat Nelly tidigare, men när jag såg kampanjen blev jag på något sätt lite äcklad av hur tillgjort och fejk allt va, samt hur deras ideal inte tilltalar alls. Hade ingen aning om att de va dessa influencers då jag inte följer någon av dem, och än mindre kommer börja göra. Reklamen hade definitivt negativ inverkan på mig!

  Tänkte bara vilka är dom? Ser likadana ut.. Trist kampanj jämfört med deras tidigare.

  Ser ju ut som det elaka tjejgänget i skolan som alla undvek.. Mean Girls.. Kampanjfilmen får mig inte alls att inspirerat tänka på jul och nyår.. Bara på att tjejerna planerar en attack mot en brunett och skriver i den gemensamma dagboken om vilka de hatar. Aj aj nelly..

  Alltså de är så totalt… intetsägande!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *