Linda-Marie Nilsson släpper ögonskuggspalett tillsammans med Glossgods

För drygt ett år sedan släppte Amir en kollektion med liquid lipstick tillsammans med bland annat Glossgods och nu avslöjar Linda-Marie Nilsson att hon släpper en palett ögonskuggor tillsammans med samma företag.
Att släppa eget smink – antingen tillsammans med existerande företag som Linda-Marie eller under eget namn som Bianca – är verkligen på tapeten och kommer kanske helt fasa ut klädkollektioner och mobilskal som influencers tidigare satt sina namn på.

Dock ställer jag mig lite frågande till varför Linda-Marie släpper en palett som påminner extremt mycket om Bianca Ingrossos paletter för Caia Cosmetics som i sin tur är extremt lika KKW Beautys paletter. 

Puderrosa?
Varför inte nån annan färg än just puderrosa? Pudergrön? Finns det? Pudervitt? Puderblått?
Pudersvart?
Kanske är puderrosa signaturfärgen att ha på just ögonskuggspaletter men jag känner att:
VÅGA! Linda-Marie! Våga vägra puderrosa!! Gå mot strömmen! Kissa i motvind! Gör din palett i leopard!
Den sminkpalett jag aldrig kommer få släppa hade varit i leopard och guld och glittrig som satan – alla dagar i veckan!
Morr liksom!

Men stort grattis till Linda-Marie!
She is on FIRE!
Först Ellos och nu detta!

163 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nu skall fjortissarnas pengar ryckas lagom till jul.

    Vilken orginell palett. Trodde verkligen hon tagit Caia som reklambild haha.

      Originell

      Tänkte samma. Den här paletten har jag sett typ 10ggr från olika märken SNARK! Varför inte komma på nått själv?

      Nio skuggor… och tre färger, fyra om man är snäll. Snark.

    Så trött på alla jävla kollektioner

      instämmer, och hur många paletter behöver man?!?! noll.

        Jag har min bronzer som ögonskugga när jag väl har smink, funkar skitbra.

          Sätter dessutom på den med FINGRARNA. No fancy brushes här nej.

            Haha JA!!!
            Fency brushes can suck it ?

          Jag tycker den är jättefin. ?

      Men 20,55 Du måste inse att ni kvinnor unga som gamla är så lättlurade! Fast jag tycker synd om föräldrarna till 13-14 åringar, det är nya saker varje dag från influ. Tar aldrig slut.

        Men snälla, ni män kollar på porr och tror på allvar att kvinnorna njuter av det som görs mot dom. Hahaha

          Men snälla, ge inte trollet luft

          00.35 hahah så jävla sant

          Exakt! Och hur många män ser igenom en fejk orgasm? Nästan inga.

    Håller med skalet kunde ha fått vilken annan färg som helst.

      Och samma gällande skuggorna. HERREGUD. Säger som Cam, gå emot strömmen lite. Är inte behovet av just dessa nyanser mättat vid det här laget?
      Har man en palett från blåst influenser-vindarna har man alla dessa färger redan…

    Ska önska mig en ögonskuggspalett i julklapp.
    Vilket märke är grymmast? Vill ha bronziga/bruna kulörer.

      Urban Decay och Charlotte Tilbury!

        Charlotte Tilbury. Hennes bruna paletter är så rika på pigment och sammetslena att applicera.

      Anastasia Beverly Hills soft glam är underbar!

      Tack, ska googla på era förslag 🙂

      Hur vet man vilka färger man passar i när det kommer till ögonskuggor? Jag har liksom inte hittat the one inu. När jag väl använder ögonskugga ser jag ut som en 5årig som rotat i mammas sminkväska

        Kolla om du har kall eller varm ton i hyn, brukar komma upp tips på olika sätt att ta reda på det om man googlar.
        Sen beror det även på ögonfärgen. Jag som har grön/bruna ögon (engelskans Hazel, vet inte svenska ordet för färgen) passar i lila, rosa & brunt. Framförallt rosa, när jag är trött på kvällarna brukar jag tycka att mina ögon ser fina ut, men det beror på att jag blivit lite röd i ögonen och på kanten av ögonlocken ?)
        Men, så finns det ju både kalla och varma toner i de olika färgerna. Lättast är kanske att tänka om man passar bättre i guld eller silversmycken, är det guld ska du söka dig åt varma toner och är det silver så söker du dig åt det kallare hållet.

        Lättast är ändå att besöka en butik där personalen är kunniga och kan visa och rekommendera vad du passar i.

        Kolla in ett färghjul och arbeta med motsatsfäärger till din ögonfärg. En lätt hand, less is more

      Morphe!

      Dior eller Chanel!

    OT att Paula nu går ut och försvarar Lojsans uttalande om att ställa upp på sex även fast man inte vill eller är sugen?! Hon fortsätter i Lojsans spår om att man ska för man kanske blir sugen efter en stund? Va i helvete.

      Ibland VILL man ju misstolka och bli förbannad också.

      Jag har inte lyssnat på podden där Lojsan uttalar sig men jag tycker att Paula uttryckte det väldigt bra faktiskt. Jag är själv i ett långt förhållande och vi är inte alltid sugna samtidigt, men om någon av oss är det och börjar ”testa” den andre så kan jag absolut många gånger hänga på för att se om jag blir sugen längs vägen – blir jag inte det så avbryter jag. Jag känner mig trygg med min partner och ingen av oss skulle någonsin tjata eller bli sur om den andre inte vill eller avbryter mitt i och är det ett hälsosamt förhållande så håller jag absolut med om att man ibland får ge sig själv en liten push för att hålla gnistan vid liv. Obs! Ej på bekostnad av ens hälsa och det är väl lite det Paula säger också, som du nu villigt vänder på för att starta en storm.

        Håller med. Ibland är jag mer sugen än min kille (rätt ofta just nu, hej gravidhormoner) och ibland är han mer sugen än mig. Men när vi väl börjar tex kyssas på ett mer ”sex-vis” så vill jag alltid. Självklart ska man inte ställa upp på tjatsex eller någon typ av sex överhuvudtaget som man inte vill ha. Men om frågan är just hur man håller liv i sexet efter ett tag i förhållandet så är det ju just att man måste prioritera det, OM det är något man vill hålla liv i. Vissa är ju fullt nöjda av att ha mindre sex eller inget sex.

        Sex är ju lite som träning. Det kan kännas väldigt jobbigt innan, men när man väl är igång så brukar det kännas rätt bra så länge man inte pressar sig för hårt. Vissa tycker det är underbart, andra tycker det är värdelöst, en del har bara inte hittat sin grej. Ibland måste man ge det en chans, och mår man inte bra av det ska man såklart inte fortsätta. Oftast löser sig inte problemen av sig själv.

        Mvh otränad tjej med ytterst sporadiskt sexliv

        För mig känns det dock ganska problematiskt att så onyanserat ”försvara” och därmed normalisera Lojsans uttalanden. Frågan som ställdes var ”hur håller man sexlivet spännande?” och hennes svar var att man skulle ”bita ihop” och ha sex med sin partner även om man inte är sugen. Man kan säga nej ”någon gång”, OM din partner ”torrjuckar mot dig varje kväll”. Jag upplever att sådana uttalanden sänder ut otroligt skeva budskap till de unga tjejer som lyssnar på deras podcast. Detta beror inte på att jag, som Paula uttrycker det, ”missuppfattar med flit”. Det vi tar del av i media, i synnerhet från människor som vi beundrar eller uppskattar, bidrar till hur vi uppfattar normer – vad som är rätt och fel. Att unga tjejer då ska matas med uttalanden som dessa är ingenting annat än djupt tragiskt.

          Håller absolut med om att hur ”Lojsan” uttryckte sig var problematiskt, men hon har också bett om ursäkt och at the end of the day så är vi endast människor, inklusive hon.

          Däremot tycker jag inte att Paula uttryckte sig problematiskt alls, snarare tvärt om så sa hon det mer som Lojsan borde ha sagt från början. Missuppfattar med flit syftar nog dock på att många är snabba med att hugga mot allt L säger då hon ofta säger ett par blundrare och är lätt att svartmåla.

    Varför ha en bild när man lägger rouge, när man säljer en ögonskuggpalett?

      Förmodligen för att visa att ögonskuggorna även kan användas som rouge. Rätt vanligt att man matchar ögonskugga och rouge.

        Gör man? Aldrig sett? Däremot läppglans/läppstift, men då är jag inte uppdaterad i det nya ??

          Ingenting som man måste göra men det är en röd tråd i sminkning att matcha ögonskugga och rouge ?

            P.S Står i Linda-Maries inlägg att hon även använder paletten som rouge och highlighter, so there’s your answer ?

              Älskar att du tog det vidare så slapp jag göra det ( ej ironi )
              Tack för svar ???

                Hahaha, jag har en rätt händelselös Tisdag!

                  Haha, skönt att då kunna hjälpa en (tydligen) passé morsa ?

                    Min syrra är MUA och jag är hennes testkanin genom åren, utan henne hade jag varit ett lost case! Det finns 100% tusen saker som en passé morsa kan lära en annan morsa (mig) som är passé på mycket annat! ?

                      Skönt att vi kan bidra med lite tips då och då ???

            Jag är utbildad MUA och har då aldrig hört att det är vanligt förekommande att matcha ögonskugga och rouge, eller att det ska vara en ”röd tråd”. Det blir ju oerhört begränsande för vilka färger på skugga man kan använda, får jag har då aldrig sett nån i lila, blå eller grön rouge t.ex.

              Om du är MUA så vet du ju att det inte finns regler inom smink, endast riktlinjer. Du MÅSTE inte matcha ögonskugga med rouge, men du KAN göra det med och därmed hålla en röd tråd genom sminkningen. Du KAN använda Linda-Maries palett till både ögonskugga och rouge. Märkligt att du inte har hört det förut om det är ditt profession, då kanske det är dags för en kurs update? ?

                Oj, tog du illa upp?

                  Inte alls, varför tror du det? ? Du ifrågasatte, och jag svarade då jag tog det som att kommentaren var riktad till mig? Rätta mig om jag har fel förstås. Tog du illa upp? ?

                    Då barnet sover middag och jag har noll att göra så tog jag mig friheten att googla, detta är alltså den första av många artiklar så feel free att läsa vidare själv ? (Jag 100% står för att jag har för mycket fritid just nu)

                    https://www.daisybeauty.com/matcha-rouge-och-ogonskugga-helt-ratt-i-host/

              Har inte heller hört talas om det. Låter lite off

                Men herregud det är bara smink och det är jätte vanligt, vad är grejen? Ingen måste matcha, ni får göra precis som ni vill älskade! ??

                Här:
                https://www.daisybeauty.com/matcha-rouge-och-ogonskugga-helt-ratt-i-host/

                Det är tydligen trendigt, men kan såklart vara ”lite off” ändå ?

        Vilken skugga använder hon som rouge? Highlightern är ju given, men tycker inte att det finns någon uppenbar rougefärg. Är det den ljusrosa, känns inte som att det skulle ge något

          Brunröda brevid de rosa går att använda som rouge, beroende på din egen hudton förstås men så är det väl med alla färger. Annars kan du förstås vara lite wild och använda den lila glittriga!

      ???

    Vore det inte enklare att lista influencers som inte gör kollektioner?

      Men då är man ju ingen riktig influencer ? *skämt*

    Helt meningslös palett ?
    Huuur kan man producera sån här skit som redan finns i miljoners miljoners upplagor???‍♀️
    Sysslar hon ens med smink?

    Tacka vet jag Jeffree Star, han släpper paletter med lite personlighet. Den här har man sett örti gånger redan.

      Han är också en patetisk rasistisk douchebag som man kanske inte vill ge sina pengar till.

        Är säker på att det jobbar rasister och douchebags på Urban decay, på Clinique, på Lancome.
        Ja, faktiskt lite överallt i samhället. Konsum, vårdcentralen, Åhlens, Arlanda, osv osv.
        Det blir svårt att navigera sitt liv, just saying…

        ?

        Couldn’t care less. Han gör bra smink = jag köper hans smink. Det är inte värdegrunden jag har på ögonlocken.

        När sa han något rasistiskt, eller betedde sig rasistiskt, senast?
        Eller är det så i dag, att man straffas för saker som hänt för flera år sedan? Att folk inte förstår att andra människor kanske utvecklas och ändrar åsikter och synsätt, även om de själva inte utvecklats sedan tonåren? För det måste ju vara där problemet ligger, att de som alltid gnäller om saker som hänt i någons ungdom själva sitter fast där.

          ”E” skiter i JS:s eventuella rasism i allmänhet och eventuella offer i synnerhet. Hon vill bara upplysa oss om hur woke hon är men framförallt att vi är lite sämre människor än hon.

            Precis 23.26, grattis ”E”för att du upplyser alla om hur fin moral du har. Vill du ha en applåd också?

            Nej, men jag anser att JS är en lite sämre människa än mig.

        Han är ingen rasist

      Köpte Kylie jenners nya box idag.. längtar.
      Valde dock den billigare varianten. 170 dollar
      Min julklapp till mig själv

      Vad menas med örti? Skulle det står förti(fyrtio)?

    I insta texten står det ju att hon använder sig av paletten även för blush och highlighter, inget konstigt med det, det brukar jag också göra.

    Trodde det var Biancas ?

    Jag vill ha en färgstark palett med matta färger! Någon som har något tips? Rött, gult, blått osv.

      Viva la Diva brukar ha paletter med lite ovanligare färger. Oväntat bra produkter till det låga priset.

        Njaej, kvaliteten är kass. Dåligt pigmenterade med mycket fall out, jättekass wear time och tveksamma ingredienser.

          Jag tycker inte alls de är dåligt pigmenterade! Jämför deras med Linda Hallbergs palett. Jag blev redigt besviken, tycker inte hennes palett var värd pengarna.
          Tveksamma ingredienser sedan, då undrar jag vad du jämför med? Även de dyra märkena kan innehålla ungefär samma ingredienser…

      Juvias place!

        Åååh deras paletter ser så underbara ut ?

          Verkligen!

      Huda har matta färgstarka kvalitativa paletter.

      Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette!

        Tack hörni!<3

      Nyx har en väldigt färgglad palett! Vet inte om färgerna är matta, men tror det om jag kommer ihåg rätt ?

          De har rätt bra skuggor. Inte världens bästa, men på inget sätt dåliga! Just den där färgglada paletten ska vara väldigt bra 🙂

      Kylie jenners nya. Härliga färger

    Sorry för OT men Toftby hänger ut en fd klippkund och kallar henne så fet att hon knappt kom ned i stolen.

      Fy fasen vad arg jag blir över sånt..

        Blir ledsen. Hon är inte snäll alltså.

      Så oproffsigt av en frisör. Så då vet ni Toftbys fd.kunder att tycker ni inte som Toftby i ALLT så hängs ni ut.

      Hon är verkligen dubbel den människan. INGEN får säga något negativt om henne nånstans men hon får mobbas??
      Jag tycker hon den mest skenheliga.

      Du kanske borde läsa ordentligt.

      var?

    Sjukt basic och oinspirerande.

    Ännu en palett..

    Linda-Marie måste vara Sveriges tråkigaste influenser. Hon slår nog också rekord i mest clickbaitrubriker på youtube. Snark

      +1 på den!

      Japp o gråter i varannan vlog. Vem orkar titta på det lixom

      Ja exakt! Och drar ut på allt i evighet. Testar 20 st olika stora kläder och pratar i 10 min om varje plagg. Snark.

      Äntligen säger något det! Kvinnan bölar fan över allting. Tål henne inte.

    Är det mina ögonlock det är fel på eller är jag och ögonskugga bara en omöjlig kombo? När jag använder ögonskugga är det snyggt ca en stund sen ligger allt i en rand i ”ögonlocksvecket”. blev rekommenderad en primer på kicks men den gjorde absolut ingen skillnad tyckte jag. Vad gör jag för fel?

      Har du testat att sätta primern med löspuder innan du lägger på ögonskuggan?

        Vad menar du? ? sorry, jag är totalt okunnig.. Haha

        Jag smetade bara ut primer som var en kräm på ögonlocket, lät ”torka” och sedan på med ögonskugga.

          Förstår nu efter att ha läst kommentar medan att du nog också menade att pudra loss efter primer. Vilket jag inte har testat. Will do.

            Precis, inte låta primern torka utan köra på med puder direkt efter du smetat på

      Har du hooded eyes? (Förlåt, bor inte i Sverige och vet inte det svenska uttrycket.) Det kan göra att du behöver lite annan teknik. Annars kan det vara en bra idé att pudra ögonlocken ordentligt innan du lägger skuggan. Vissa skuggor har mer tendens än andra att creasea.

        Ja det skulle jag säga att jag har (efter en googling), aldrig hört om hooded eye men får googla tips på hur jag ska sminka då.

          Kolla Wayne Goss tutorials, han har flera för just hooded eyes och han är alltid så lättfattlig och enkel att följa!

        Så tråkigt att ha hooded eyes och oljiga ögonlock. Glöm ögonskugga och få mascaror jag kan använda. ?

      Grunda med primer, löst puder, ögonskugga riklig på pigment och sedan en setting spray typ från Urban Decay.

        Puder och spray har jag missat.

      Jag kör alltid med lite foundation på ögonlocket och sedan snabbt på med en bra ”grundögonskugga” (alltså typ beige av bra kvalitet). Då brukar det iaf hålla till tidig kväll. 🙂

    Denna palette ser vid första anblick ut att vara extremt lik Huda Beautys relativt nya Light Nude-palette. Även den består av 9 ljusa rosa/nudeiga färger!

      Eller Stila.

        Eller typ alla andra paletter som släpps nu.

    Person som tidigare mest postat inlägg kring kvinnofrågor och feminism ifrågasätter en massa kring dig på fb, CamCam. Undrar vem som kan ha intresse av att göra det??

      Vilken tråd på fb?

        Tråden om Camilla på Fl.back

        Camillas egen skvallertråd

      Det var inte mycket till ifrågasättande, bara klassiskt FB-dravel. Då är det mer fart på Cissi Wallin-tråden, liksom tråden om Gardet.

    Antar att detta är de färgerna som gäller, själv gynnar jag heller Linda-Marie som står upp för hela sitt liv och alla sina handlingar mer än vad jag någonsin skulle gynna CAIA. Därmed INTE sagt att någon av dessa ungdomar är sämre eller bättre än varandra men L-M står upp för det jag vill ge mina ungdomar i ”arv”. Är väl lite som Iphone eller något annat kanske? same same men ett ställningstagande. Denna kommer jag köpa till mina syskonbarn i julklapp.

    Allvarligt..? Men man ska väl aldrig bli förvånad. Trodde att LindaMarie hade högre tankar om/med sitt konto

    ser ut som vilken palett som helst, men bra basfärger antar jag. Undra dock hur den ser ut på mörkare hudtoner? Ser ut som colorpop palett.

    Men snälla. Den är lika Biancas den är lik kylies. Boho. Tror ni att Bianca och skulle vsr de första med den färgskalan i sin palett? Chilla. Det är Populära färger. Alla tillverkar paletter i dessa färger.

    Även den där norska influencern som Bianca spelat in videos med på youtube när de sminkar sig med caia har släppt en palett som är identisk med caia paletterna. Fantasin flödar verkligen bland våra influencers!

    Har aldrig sett glossgods i butik. Säljs de enbart online kanske? Trodde för övrigt länge att de hette glossgals pga Amirs uttal när han först började hänga med dem.

      De har fysisk butik i Umeå, annars online.

    Avskyr paletter – en färg tar slut typ direkt och några tar aldrig slut!
    Förr fanns d ett märke (kanske finns än minns inte namnet) som hade en palett man själv fyllde och satte fast färgerna med magnet…finns d än? Tips?

      Inglot, Nyx, Mac, Kiko och flera andra märken har sådana system.

      Kolla in Inglot

    molly rustas senaste bild på Instagram vad gör hon??? leker modell och zoomar in på benen sådär ?? hahah

    Margaux Ditz och Jacob Liberman har flyttat isär.. dom som var lyckligare än någonsin efter deras ”bröllop”?

      Saker går upp och ner. De bor isär, innebär inte att de flyttat isär. Tycker de är smarta som skapar lite distans till varandra om de har det kämpigt.

        Hur tror dom att dom ska kunna komma närmare en lösning till problemet om dem flyttar ifrån varandra?

          Det är det många som gör. Man går inte på varandra. Är läget redan ansträngt är det en ganska stor risk att man bråkar över skitsaker. Är man ifrån varandra lite får man lite distans till det och kan hitta tillbaka till varandra. De har ju redan försökt lösa det genom att bo tillsammans.

            Går att liknas med ett företag som går dåligt och ledningen vill sänka lönerna under period för att ”få bukt på problemen”.
            6 månader senare är företaget istället i konkurs.

            Flytta isär = konstgjord andning, klipp och gå vidare istället.
            Livet är kort, lev nu.

              Nej du kan inte likna en relation med ett företag. Vad är det för korkat argument?
              Finns många många som löser sina äktenskapsproblem genom att skapa lite andrum. De har ett litet barn att tänka på, hellre två glada föräldrar med god stämning när de umgås än bråk dygnet runt och två irriterade föräldrar.
              Gissar att du är ung och inte hunnit känna på livet än.

                Du är naiv om du tror på det du skriver.

          Men jösses! Du menar väl inte på allvar att du aldrig hört talas om par som flyttat isär för att få lite andrum och få fundera och känna efter i lugn och ro?! Välkommen till verkligheten säger jag isf.

      Ska sluta läsa henne, blev mest stressad av flänget med Arnold och att han kräktes medans grabbarna i bilen skrek. Säger inget om hennes moderskap, men som content kändes det inget vidare att läsa. Hon understryker hela tiden att han älskar allt, men så är ju barn. De skrattar och hänger på med tillit till sin moder. Nä, inte min bag helt enkelt. För stirrigt.

    Ursäkta att det inte tillhör ämnet, men vad hände på Gardets instagram ikväll? Först låste de kontot och knåpade ihop ett inlägg med stränga förhållningsregler för att få vara kvar inne i värmen, tex: följare som har frågor om styrelse och ekonomi måste maila dessa frågor, inte ställa dem i kommentarsfälten, följare som kritiserar eller ställer frågor som inte hör till inläggets ämne blockas. Sedan stängdes kommentarerna på inlägget av. Vad hände? Blev det kaos? Vägrade trollen lyda reglerna? Måste säga att Gardet har fullkomligt tappat det nu. Det kan inte vara många sektmedlemmar kvar nu?

      Vore intressant att göra en studie över hur länge ett CW-projekt pågår innan det slocknar.

      Tycker synd om Linda Marie. Hon verkar vara en sån himla fin människa. Och att jobba med ägaren för Glossgods… Holy lord. Hon vet inte vad hon ger sig in i. Ägaren har ett vidrigt rykte i Umeå. Inte oförtjänt. Jag vet. Jag har haft mycket med henne att göra.

      Men Jesus… Det kan väl inte finnas många anhängare kvar till varken CW eller Gardet nu? Snacka om att INTE ta ansvar. Pinsamt är bara förnamnet

    Jag gillar verkligen Linda-Marie, hon verkar super härlig och står upp för bra saker. Men ni vet när man.. Inte ledsnar men bara blir lite less på en offentlig person? Lite som med J&J Lundell. Fast hon är ändå grym! Såklart! Gah..svårt att förklara ? (skyller på trött och förkyld)

    Loreal Paris hade en superfin smokey eye ”palette” i bruna toner för typ tre/fyra år sedan. Det var två mindre färger – vit och mörkbrun, en stor beigeguldig och en ljusbrun. Jag tappade den, den gick sönder, den såldes inte längre… ?

    http://myrannosaurus.se/lcadbsh/ myra från haveristerna har gjort en redig sammanfattning av LC:s mytomani. Camcam du borde uppmärksamma detta så att det sprids!

      Det blir så mycket på en gång. Isabella Löwengrip, Cissi Wallin, Gardet, Linnéa Claeson. Och så förstås rättegången som kommer att generera flera meter med kommentarer varje dag här och där. Men jag kommer väl att läsa det mesta. Ett tag till.

        Om Cissi inte blir dömd kommer jag starkt ifrågasätta rättsväsendet.

          Jag gissar på dagsböter. Litet gråt och snyft och offer på det, sedan drar de till New York.

    Kan nog vara den tamaste paletten jag sett

    Dra åt HV allihop, tänker bara på Wilma

      Du är inte ensam direkt.

      Sen när publicerar bloggbevakning försvinnanden?

      Men snälla

    Blir faktiskt lesen på L-M som hakar på trenden att sälja sälja sälja… köpa köpa köpa……. göra som andra! Köp så blir du finare med mitt smink typ! Skiter fullständigt om den är cruelty vegansk för vad är den unika hemligheten? Det unika är väl pengarna hon får.

    Hur många skuggpaletter har världen plats för? När slår vi i pigmenteringstaket?

    Linda-Marie Nilsson är verkligen en enda stor konsumtionshets.

    Kan alla här inne som har något negativt att säga om smink och paletter bara LÄGGA AV! i Sverige ska allting vara så jäkla lagom hela tiden, eller minimalistiskt! Om en enda influenser har gjort en palett, SKA INGEN ANNAN FÅ GÖRA DET? Överallt i övriga världen så gör tusentals influensers samarbeten och paletter som typ ser likadana ut. Man reagerar inte alls så som ni gör här! Jag håller med att allting inte behöver se så himla extremt likadant ut, men vadå??? egentligen är det inte alls fel det heller! Jag vill bara att man radera bort tankesättet att det bara får varaEN som gör något. Eller om någon gjort en parfym så blir alla andra som också släpper en parfym o originella. BARA LÄGG AV

      Lugn nu linda-marie

      Världen ligger snart begravd under ett berg av skräp som influenser kränger och som ingen egentligen vill ha. Lagom, eller måtta, är något eftersträvansvärt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.