Beijerska saker som upprör

Sandra Beijer sammanfattar år 2014 på sin blogg, och tydligen var det två saker från året som störde hennes läsare lite mer än vanligt.

Nummer 1:

Sandra shoppade loss och blev ägare till en tvåa vid Nytorget som firades med skumpa, pizza och inomhusrökning.
RÖKA? INNE? WHAAAAT?
Läsarna blev tokiga av att Sandra och hennes vänner röker i lägenheten, men enligt Sandra får man göra som man vill!
Jag skulle aldrig, aldrig, aldrig låta någon röka inomhus och dit räknar jag även rökning med öppet fönster och rökning under köksfläkt.
Herregud, alla som röker under köksfläkten ser ut som ”Morran” och helt ärligt är det bara ett glas Campari Juice eller varmt vitt vin för att den här mentala akvarellmålningen ska vara komplett.

Nummer 2:

Sandra var besatt av Paradise Hotel 2013/2014 och hade till och med Kristian Täljeblad som frikort.
Jag undrar om hennes lista med frikort är laminerad eller om den går att ändra så här i efterhand?
Lyckligtvis var det inte hennes frikort som läsarna var upprörda över, utan det handlade mer om vem Sandra valde att klä ut sig till.
Tänk Paradise Hotel.
Vilken deltagare är så vanligt förekommande i säsong efter säsong att hen snart borde räknas som inventarie snarare än deltagare?
Vem tror ni?

Det är ju PAOW så klart!!!
Kritiken som riktades mot Sandra – och egentligen mot alla deltagarna på festen – var att alltsammans var ”klassförakt”.
Tycker ni att det är klassförakt att ha en Paradise Hotel-fest?
Det gör inte jag, utan skulle snarare se det som en liten hyllning till programmet.
Det har ju uppenbart gjort tillräckligt mycket avtryck hos folk att man väljer PH som tema framför något annat av alla de oräkneliga teman som finns att tillgå.

Kanske borde hon ställa till med kombo-fest?
Paradise Hotel-fest där man får röka inomhus?
Untz, untz!

Upprörs ni? Av vad i så fall och varför? 
Det enda som stör mig är att Sandra inte gick all in på kostymen och skaffade sig sådana där nylonstrumpor-fejktatueringar som man drar på armarna. Då hade det varit full pott.

 

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men fan vad tråkigt att sammanfatta ett år som är fyra år sen? Vad är grejen med det? Haha.

  Svara

   Förlåt fem år till och med.

   Svara

   Ja det var min tanke också 😊 varför just sammanfatta det året! Som svar på frågorna, inte röka inomhus 😱 och om hon var besatt av PH (in a good way, inte med avsky) får vi nog se det som en hyllning 🎈🎈

   Svara

   Hon sammanfattar alla år från 2009 till nu.

   Svara

    Ahaa, sett i det sammanhanget är det inte lika tråkigt.

    Svara

     Precis! Jag tror att tanken var att hon ska sammanfatta hela 2010-talet nu när vi snart lämnar det och går in i 2020.

     Svara

     Jo

     Svara

   Och så oerhört meta att sammanfatta någons sammanfattning

   Svara

    Så meta bitchy att sammanfatta någons sammanfattning av någons sammanfattning

    Svara

  Bianca och Philippe följer varandra igen

  Svara

   Vänta, hade de inte gift sig, fått barn, adopterat bort dem, skilt sig, och sedan gift sig en gång till?

   Så. Väldigt. Boring.

   Svara

   Ganska uppenbart att han var hemma hos henne igår kväll när de åt vongole haha.

   Svara

    Jag är så jäkla lättroad ikväll, tyckte det var jätteroligt att du specificerade att de åt just vongole 😁

    Svara

   Vilket patetiskt förhållande. Fattar de inte att de helt enkelt inte funkar tillsammans. Märks att han inte älskar henne.

   Svara

    Jag förstår inte mig riktigt på henne. Slösa bort sina 20’s på en kille som bara slösar med hennes tid (och sin egen). Men sålänge man inte är Bianca eller Philippe så kommer man ju inte förstå. Ja ja.

    Svara

    Fattar heller inte, hon kan få så mycket bättre än den där strulpellen som hon kastar bort sitt liv på.

    Svara

     Jag har alltid tyckt att han verkar som en trevlig kille men efter historier jag hört av gemensamma vänner om saker han gjort så får jag lite ont i magen…

     Svara

  Jag är väldigt oupprörd.
  Så länge ingen röker hemma hos mej dvs

  Svara

  Nej. Upprörs mer över att det inte kommit ett inlägg om Wallinskans rättegång ännu!

  Svara

   Cissi är tragisk, inte underhållande som Bellsan.

   Svara

    Håller med fullständigt men vill vältra mig i tragiken!

    Svara

     Det är illa 😏

     Svara

    Tycker CW är ännu mer underhållande än IL. CW bråkar med allt och alla just nu känns det som.

    Svara

     Håller med! Hellre ett granskande inlägg av CWs bryderier än de här två senaste nonsensinläggen.

     Svara

      Gillar dock blandningen här inne så har inget emot dessa inlägg. Men gärna mer om CW rättegång (även om andra rapporterat om det) men också om Kenzas kommentarsfält just nu.

      Svara

   Är mer intresserad av Gardet; den skenande karusellen utan bromsar eller nödstop. Nåja, den faller snart ihop i sina beståndsdelar, som det mesta som Cissi Wallin rör vid.

   Svara

   Jag håller med dig Karin. Det hade varit roligare än det här inlägget av Camilla. Men tyvärr så är det många på cissis sida. Patriarkatet du vet…….

   Svara

   Jag upprörs också över frånvaron av CW här på bloggen. Samt en uppdatering/granskning av Gardet. Mest för att jag känner mig snuvad, önskade att det skulle bli något bra och så blev det så satans dåligt. Behöver vältra mig i det. Och jag veeet jag borde göra nåt helt annat men jag kan inte rå för det.

   Svara

  Jag tycker det är ganska omysigt när grannarna sitter på balkongen bredvid mig och röker på, och lukten sipprar in i mitt sovrum. Hör ni det, ni på 7:an?!

  Svara

   Haha, bor vi i samma huslänga? Bor på femman och har också gräsrökande grannar. 🤢

   Svara

   Hos oss kedjeröker grannen – i huset intill! I villaområde, alltså. Med högt plank mellan trädgårdarna (uppsatt av oss…). Röken kryper som en osalig ande över planket och in till oss och det är vidrigt. Kanske borde folk ENBART få röka inomhus? I sina egna boningar? Där vi bodde tidigare (Davis, Kalifornien) var det förbjudet att röka ens på trottoarerna. Skulle folk röka fick de stänga sina dörrar och bolma inomhus.

   Svara

    I hus kan de få röka inne om de vill, men inte inne i lägenhetshus 😬

    Svara

     Jo man får röka inne i ett lägenhetshus. Min förra granne rökte så mycket att det kom in via ventilationen, kunde inte ha öppet på sommaren heller. Allt luktade rök. Men enligt min bostadsrättsförening bröt han inte mot några regler (har googlat och det stämmer tyvärr). Flyttade istället, för jag stod inte ut.

     Svara

      Ah menade att för mig får de inte. Till personen ovan som skrev att de hellre får röka inne än ute.
      Men förstår att du flyttade, hade jag också gjort.

      Svara

    Flytta till Nordkorea vetja. Grannens rök från en villa. Då har du inte riktiga problem. Hos mig skjuter grannarna på varandra.

    Svara

     Jisses!!!!!

     Svara

     Jamendå är allt bra, man får ju inte adressera problem som är mindre än att dina grannar skjuter på varandra. Det är ju inte heller egentligen ett problem, jämfört med att det mördats folk i min trappuppgång, så det så.

     Herrgud vilka korkade människor det finns.

     Svara

      Shit, jag mår så mycket bättre nu helt plötsligt när hens grannar skjuter varandra. Alla mina sjukdomar och andra problem är borta. Shit vad bra

      Svara

       Och jag är så glad och lycklig för att inte IS har slaktat min familj, så nu lever jag verkligen i paradiset, skit samma om det skjuts och sprängs en del.

       Svara

   Håller med, kryper i hela kroppen på mig av irritation. Påminner mig om min barndom och min flummarfarsa som romantiserat skiten i hela mitt liv, blääääää….

   Svara

   Det är trevligt att bo på landet om man har svårt för barnskrik, folk som röker, spelar nån skiva ibland osv osv😃

   Svara

   vi bor i radhus och närmaste grannen satt på sin trappa typ 2 meter ifrån och rökte när vår bebis låg och sov i vagnen.. hände x antal ggr, en dag bestämde jag mig för att äntligen ta tummen ur röven och be henne röka på andra sidan huset om vagnen var ute (dom hade balkong där med där hon ofta satt), MEN som genom ett litet mirakel hände det aldrig igen efter den gången och jag slapp konfrontera henne före hon flyttade ut..👌

   Svara

  Jag HATAR folk som röker inne/vid sin franska balkong då all rök kommer till min lägenhet. Röken har redan etsat sig fast i min hall tack vare dessa idioter.

  Svara

  Blev mest irriterad på hur hon verkar tycka rökning är coolt, typ det där med att röka inne och att hon och någon kompis rökte på röda mattan till något evenemang. Bara att nämna det känns så trashigt.

  Svara

   Hon är ju mästare på att romantisera typ rökning, alkohol, ungdomen osv. Hon måste ha en brutal 35-årskris.

   Svara

    Är det en kris när det har pågått i ett årtionde? Har hon inte alltid varit sådär?

    Svara

     Jo. Tänker mer på att hon måste ha panik över att hon börjar bli så ”gammal”

     Svara

      Jag är samma, snart 30 och går på rave med ungdomar osv 😂… ja, jag börjar bli gammal men folk lever så i Sthlm. Tröstar mig med att jag får legga på krogen än iaf. Känns lite mer ok att lajva ungdom då på något vis.

      Svara

       Nice! Varför ska man tvingas leva svenssonliv bara för att man levt en viss tid?

       Svara

       Cut yourself some slack! + 30 är inte gammalt!

       Svara

        Nej, jag vet men vissa verkar tycka det… Jag känner att jag mest tar igen den där ungdomen jag inte riktigt hade.

        Svara

         Good for you!
         Försök skita i alla tråkmånsar.

         Svara

   Det rätta ordet här är snarare ”tyckte”. Året var 2014, fem år sen. Nu har hon slutat röka och tycker antagligen inte det är så coolt längre.

   Svara

    Du har fel. Från blogginlägget i fredags:

    Jag och Michelle nominerades till årets podd på Blog Awards. Vann tyvärr ej (det gjorde Hannah & Amanda), men älskar att vi rökte på röda mattan.

    Svara

     Ja 2014… Hon sammanfattar 2014. Läs om läs rätt

     Svara

      Men är du dum? Hon skriver vad hon tycker nu om saker hon gjorde .

      Svara

  Man är ju van att bloggare gör årssammanfattningar så här års, men liksom… 2014?

  Svara

   Hon sammanfattar alla år fr 2009 eftersom att vi går in i ett nytt decennium. Dem är fint och nostalgiskt skrivna och för en som läst bloggen sedan 2012 blir det en mysig recap. En tidskapsel.

   Svara

    De

    Svara

  Äsch, 2014 fick man röka hos mig med. Nu får man gå ut en bra bit..

  Svara

   Fick rökförbud inne i lägenheten i år!

   Svara

    Rökförbud på balkongen hos min hyresvärd! ❤

    Svara

    Av vem? Bor du i hyreslägenhet eller bostadsrätt? Bara nyfiken på vem som har infört förbudet.

    Svara

  Ändå bättre att man röker inne än på balkongen och förpestar min och grannarnas balkongvistelse. Men själv skulle jag aldrig tillåta rökning inne. Tycker det ska vara förbjudet på balkonger också (Ja jag är radikal när det gäller rökning, hatar det).

  Sen är det INTE klassförakt att ha en PH fest, någonstans. De är som att klä ut sig till vilka A-B eller C kändisar som helst. Ungefär som att ha en Bonde söker fru fest, eller en Bachelor fest, eller en Ensam mamma söker fest. Det är en maskeradfest, inget mer. Man behöver inte leta fel hela tiden bara för att personen och dennes vänner råkar vara välutbildade och bo i sthlms innerstad.

  Svara

  Såklart är det klassförakt. Jag förstår inte hur man skulle kunna få det till en hyllning. Naturligtvis tycker inte Sandra och hennes gäng att det finns något eftersträvansvärt i PH, (det finns väl ingen som tycker utom möjligen deltagarna själva), så vad skulle de hylla? Överklassen må ha en skräckblandad förtjusning inför konceptet barn på höften och cigg under fläkten men inte är det något annat än klassförakt.

  Svara

   Så är det. Gotta sig i andras pinsamheter och sönderbehandlade yttre.

   Svara

    Gillar uttrycket, sönderbehandlat yttre… Bra där.

    Svara

   Och när man klär ut sig till adeln eller en snobb så är det också klassförakt? I så fall kör på! Livet blir bra mycket roligare när man kan ha lite kul åt stereotyper och inse att man själv förmodligen är en också (för någon) 😊

   Svara

   Nej det är inte klassförakt. Sluta sprid lögner. Det är dock klassförakt att (som du verkar tycka) alla som medverkar i PH är underklass. Så är inte fallet.

   Svara

    *Det är klassförakt att tycka att alla som deltar i PH är underklass.

    Svara

     Jag ser klassförakt som att man skrattar åt vissa beteenden som anses sämre och som stereotypt förknippas med lägre klasser. Tex att klä sig och se ut som Sandra visar på bilden men också att få barn tidigt, härja runt och bråka och allmänt sakna stil. Jag tycker det är dåligt att ha ett sådant klassförakt men jag blir förvånad över att inte alla ser det lika tydligt. Vad är det annars?

     Det är inte klassförakt att tycka att alla i PH är underklass. Föraktet är ju för ett visst beteende, ett visst utseende som folk (ofta felaktigt) förknippar med lägre klasser.

     Det är inte något jag hittar på. Jag ser det varje dag.

     Svara

   Håller inte med. Sandra har ju koll på populärkultur och PH är ju verkligen ett fenomen som många följer. Tycker inte alls att det är klassförakt.

   Svara

  Haha, jag minns gymnasiet och HT tredje året… Jag gick IB programmet, och vi kände pressen ganska ordentligt den näst sista terminen (sista terminen hade vi gett upp). För att må lite bättre tittade vi på Paradise Hotel och insåg att vi kanske inte var så dumma och värdelösa i alla fall.

  Svara

  Blir upprörd över att folk blir upprörda. Herregud det är inte som att hon sitter och bolmar i deras lägenhet.

  Svara

   Men håller med. Varför ska folk bli så satans jävla upprörda för allt ANDRA gör? Herre min skapare. Sverige i ett jävla nötskal.

   Svara

    Nu var ju detta fem år sedan dock.

    Svara

  Äh röka inomhus gör väl inget om man själv vill det? Åk utanför sveriges gränser så ska du se att det är vanligt. Alla bestämmer väl det själva?
  Allt ska vara så jävla prytt nu för tiden, man ska tappa hakan å vråla för allt. Omg

  Svara

   Jag vill inte betala för vården av din lungcancer.

   Svara

    Vill du inte heller betala för vården av någon som blivit påkörd för att hen hade näsan i mobilen? Eller ett fyllo som ramlar och bryter ansiktet? Eller nån med höga klackar som snubblar och ramlar ner i en iskall å? Eller nåt annat självförvållat?

    Svara

    Rökare betalar ju redan skatt för det. Icke fökare slipper. Kör inte det kortet

    Svara

     Skit samma, rökare är andra klassens medborgare.

     Svara

  Hade aldrig gissat att det var Paow hon klätt ut sig till…Klänningslängden och skorna var väl lite Paow. Men snelugg och håret i två tofsar så där? Och inga tatueringar? KASS UTKLÄDNAD JU. Satan vad jag ska ”hata på” henne i kommentarsfältet nu!

  Svara

  Oj vilka moralpoliser ni är! Jag röker inte men har inget emot att andra gör det. Herregud, live and let live.

  Svara

   Va och fikade hos ett gammalt par i 75årsåldern i höst, efter en timme säger kvinnan

   – gå ut där och rök, jag hämtar något att aska i! Du röker väl? Det behöver du inte skämmas för.
   – tack, men det går bra😊 (skäms)
   – jag vet hur jobbigt det va när man fikade och blev röksugen, så gå ut där du, jag följer med. Det har blivit så löjligt och överdrivet med allt nu för tiden.

   Haha, skönaste damen jag någonsin träffat. En sån där väldigt fin dam, som man tror ska vara fin i kanten😛

   Svara

    💖

    Svara

   Är det OK om jag sitter bredvid dig på bussen och pruttar allt jag orkar? Herregud, live and let live.

   Svara

    Helt OK. Jag tror på både rök-och pruttfrihet.

    Svara

   Jag gillar att elda gummiband. Alltså sådana hushållsgummiband. Jag älskar lukten. Brukar ha lite i fickan och tända för lite var stans jag befinner mig. I bland gör jag det preciiiiis innan jag ska gå på ett tåg, så jag riktigt kan ta med mej doften in och njuta av den länge. Älskar lukten av bränt gummi, eller plast, plast går också bra.
   Förstår inte varför alla stör sig på det, live and let live liksom.

   Svara

    Haha! 😋

    Svara

    Eller hur? Själv brukar jag elda litet hår på perrongen i rusningstrafiken. Känns mysigt på något sätt.

    Svara

     Ja, det är ju allas jävla RÄTTIGHET att sprida äckellukt omkring sig vet ja.
     Elda på, det ska ingen få ifrågasätta då är man laaaam. Live and let live liksom

     Svara

    Själv gillar jag att rapa folk i ansiktet. Luften är fri.

    Svara

     Lukten är fri 😅

     Svara

  Sunkigt att röka inne. Skiter i att det är moralpanik för jag tycker rökning är så jäkla ofräscht. Tänker också hade inte vågat röka inne i en lgh jag skulle bo kvar i.. jag menar det kommer sätta sig i väggarna. Snacka om att kasta pengar i sjön

  Svara

  Jag stör mig på att grannarna tvärsöver gatan redan hängt upp sin fula, roströda metall-julstjärna. Det är inte advent än!!! Och SNETT hänger pisset, dessutom. Allra mest stör jag mig dock på att jag orkar störa mig, och kanske ännu mer att jag nu dessutom tagit mig tid att kommentera pisset här. Sammanfattninfsvis är det antagligen mest mig själv som jag stör mig på.

  Svara

   Shaken and störd 😅
   Styrkekramar❤

   Svara

   Åhhh du verkar helt underbar 💛💚💙
   Skrattade gott åt din beskrivning.

   Svara

  Skulle ALDRIG kunna köpa en bostadsrätt pga av skräcken att få grannar som röker.

  Hyres kan man alltid flytta ifrån.

  Ska precis få nya grannar och har försökt luska på fejjan om de är rökare 😅🤣, inget som indikerar på det men man vet aldrig….
  Ska snart flytta till hus thank good.

  Svara

   Du kan flytta ifrån en bostadsrätt ocså. Kanske ännu enklare att hitta nytt att flytta till då. Men av din kommentar att döma passar det dig nog mycket bra att bo i hus, gärna med distans från grannarna.

   Svara

    Japp, absolut håller jag med dej, är inte lägenhetsmänniska.

    Och du har HELT RÄTT, man kan flytta från en brf, men det kan bli en ekonomisk förlust om försäljningen sker i ett ofördelaktigt läge, därav min formulering.
    Men det kanske du förstod från början…

    Svara

   Hehe. Eget hus i villaområde. Alltid någons jäkla ungar som skall bada eller hoppa studsmatta och tjoa över hela nejden. Eller så är det äldre barn som kör moped fram och tillbaka. Tänker du ta en lugn eftermiddag i trädgården så skall närmsta grannen ut med grästrimmen🐱
   Tänker du då dra längre ut på vischan. Ja du, då kommer vi till de riktiga fejderna.
   Vägar, gränser, vatten och träd. Jisses det är generationslånga bråk och ursprunget är det nog ingen som minns.
   Jag glömmer aldrig mitt första årsmöte i vägföreningen. Trodde att det var ett skämt men Icke.
   Tänker väl att störa sig på andra, är en del av att vara människa och kanske, skall vi vara jäkligt nöjda att vi faktiskt både har tid och energi till dessa mikroutbrott🐱

   Svara

    Jo allt det du beskriver är kalkylerat och noga övervägt. Och just röklukt (framför allt) i sovrummet är nog topp ett på äckellistan. Kör öppet fönster året runt och bott under personer som fimpade rakt ut så askan for in till oss.
    Man får välja mellan pest eller kolera och då väljer jag pest (andras barn och trädgårdsnazister)

    Svara

     Härliga du. Japp man får välja sina krig. Här är det just nu bråk om årets snöplogning. Vem som gör det, om det görs på rätt sätt, vilka tider på dygnet, tillräckligt ofta/för ofta🙈🙉🙊
     Jag kör 4wd och skiter i vilket🐱

     Svara

  Sandra har bajsnödiga läsare uppenbarligen.
  Så länge hon inte röker inne i någon annans lägenhet så får hon väl göra som hon vill i sin egen? Personligen verkligen avskyr jag cigarettrök, blir illamående och får huvudvärk, men har verkligen svårt att bli upprörd över vad andra människor gör i sin privata sfär.
  Och vadå klassförakt, om folk frivilligt ställer upp i en (eller ett flertal för Paows del) såpa och frivilligt porträtterar sig som white trash/low class, så kan man väl knappast bli upprörd. Har dessutom jäkligt svårt att tro att Paow bryr sig det minsta eller tog illa upp, så folk behöver nog inte vara sekundärkränkta å hennes vägnar. Hon har väl dessutom mer cash (om än oregelbundet) och sjysstare lägenhet än många och är knappast underklass på riktigt.
  Klassförakt vore det väl om Sandra hade klätt ut sig till mamman i boken Svinalängorna eller något i den stilen. Kom igen liksom…

  Svara

   De som är med i PH är inte underklass eller sämre människor som en del här verkar tycka. De kanske inte har värderingar eller ett beteende som stämmer överens med vad jag tycker är ok, men det finns många överklassmänniskor som beter sig som idioter också.

   Att tycka att det är klassförakt att klä ut sig till PH deltagare visar bara att man själv är den som står för klassföraktet när man antar att det bara är underklassen som medverkar i ”såna program”.

   Svara

    Jag skrev porträtterar sig som, inte att de faktiskt är det. There is a difference.

    Svara

     Ännu intressantare argument faktiskt – de PORTRÄTTERAR sig. Förutsätter att underklassen och whitetrash beter sig på ett särskilt utmärkande sätt. Har du fört en antropologisk studie över detta eller du kanske har andra källor? (eller är du kanske bara lite fördomsfull..? That’s fine, det är vi alla emellanåt)

     Svara

    De som är med i PH är väl visst underklass? Eller har de en utbildning? Jobb där man utvecklas? Om inte ÄR de ju underklass?

    Svara

     Varför inte bara använda benämningen arbetarklass?

     Svara

      jag tänker att arbetarklass inte nödvändigtvis är underklass. Många i arbetarklassen jobbar hårt och förkovrar sig och hamnar på ett betydligt bättre ställe än de slutade. Det tror jag sällan föraktas.

      Svara

  ” ag skulle aldrig, aldrig, aldrig låta någon röka inomhus och dit räknar jag även rökning med öppet fönster och rökning under köksfläkt.
  Herregud, alla som röker under köksfläkten ser ut som ”Morran” och helt ärligt är det bara ett glas Campari Juice eller varmt vitt vin för att den här mentala akvarellmålningen ska vara komplett.”

  Ojojoj lite klasshat såhär på lördagen ”camcam”, fräscht

  Svara

   Klassförakt mot komikern som spelar Morran? Eller va? Mot de som inte har råd med kyl och får dricka jummet vitt?

   Ärligt så hänger jag inte med där.

   Svara

  När jag rökte förut och hade fest hemma så blev det ibland någon cigg inomhus, kunde liksom inte bry mig mindre då 🤷🏽‍♀️ ÄR DET FEST SÅ ÄR DET!!

  Svara

  Det där fick jag bara ångest av. 2014 bestod av ena halvåret av en eskalerande nedgående spiral av stress. Blev sjukskriven i maj för djup utmattningsdepression, kraschade helt och hållet och resten av året kämpade jag med självmordsbenägenhet och panikångest. Och samtidigt hade jag jättestress över att hela 2014 försvann och att det betydde längre ifrån giftemål och familj med egna barn

  Svara

   Usch, hoppas att allt börjat kännas bättre sedan dess! Hur ser ditt liv ut idag? <3

   Svara

   Men får du ångest av att andra skriver på internet om 2014 så kanske du ska logga ut…

   Svara

  Älskar Sandras blogg, helt klart min favorit.

  Svara

  Så snygg Sandra är som Paow, snyggare än originalet.. vilka ben och vilken figur..

  Svara

   Haha men va.. vilken slemmig kommentar.

   Svara

  Finns såå mycket jag stör mig på..
  * När bilister kör i 70 km/h på en 100 väg!!!!!!
  * När någon säger ”jag har inga pengar” för att de har lagt undan 10.000 av lönen på sparkontot.
  * Ordpoliser
  * När någon smaskar högt
  * Föräldrar som curlar och överdrivet beskyddar sina barn

  Svara

   * människor

   Svara

    Störda människor

    Svara

  Hade en lägenhet där grannarna gnällde att jag rökte inne, tydligen gick röken via ventilationen in till deras lägenhet. Dom kontaktade både mig samt hyresvärden. Hyresvärden sa bara att jag får göra som jag vill i min lägenhet. Nu bor jag däremot i en nybyggd där de står ”rökförbud” i kontraktet, då är det skillnad.

  Svara

  Haha, bara i Sverige kan man uppröras över att folk röker inne.Ni skulle inte stå ut en dag hos bekanta i Berlin ,Köpenhamn eller
  Aten.Bra att folk lever livet!

  Svara

  Men… jag måste säga att en cigg smakade aldrig så bra som den gjorde under fläkten. Eller i sängen. Jösses vad gott det var.
  Blir nästan sugen på att börja röka igen

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.