Stämmer överhuvudtaget någon fakta i Isabella Löwengrips inlägg?

Tröjan Moscow. Den är ribbad, går högt upp i halsen och är en blandning av merinoull och kashmir.
[…]

Varför inte matcha den med silkeskjolen Saint Tropez i vinrött?
[…]

Och såklart säljs kollektionen exklusivt hos Ellos och just nu har de ett superbra erbjudande inför Black Week, nämligen 25% på hela hemsidan! // Isabella Löwengrip

Tre påståenden från Isabella Löwengrips blogg som inte riktigt stämmer.
Let’s break’em down, shall we?

  1. Isabellas påstående: En blandning av merinoull och kashmir.
    Sanningen: 59% Polyamid, 23% Viskos, 10% Ull, 5% Kashmir, 3% Elastan.
  2. Isabellas påstående: Silkeskjolen Saint Tropez i vinrött.
    Sanningen: 96% Polyester, 4% Elastan.
  3. Isabellas påstående: 25% på hela hemsidan.
    Sanningen: …STYLEIN är undantaget från erbjudandet.

Det var inte helt många korrekta fakta i det här inlägget av Isabella Löwengrip.
Jag skulle nästan vilja kalla det snudd på imponerande att misslyckas så totalt med ett och samma inlägg som hon dessutom får betalt av Ellos för att skriva.
Med tanke på det så kan hon väl i alla fall försöka låtsas att hon bryr sig?
Är det för mycket begärt verkligen?

Kommentarerna under inlägget talar sitt tydliga språk och det är inga positiva saker läsarna knackat ner till Isabella.

285 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon har bott i den tröjan ganska länge och den är väl inte den bästa reklamen för kollektionen, tycker den sitter väldigt illa och verkar vara ett par storlekar för stor.

      Hon har fortfarande inte förstått sin situation och det är tveksamt om hon någonsin kommer att göra det. Hon kan helt uppenbart inte läsa, vare sig varudeklarationen på klädesplagg eller inläggen i hennes blogg.
      När det finns så mycket kritik om Bella både här och på andra ställen är det märkligt att det mest är positiva omdömen och ett par jättekritiska som av anhängarna klassas som näthat kommer med. Brukar testa att skriva med att jag tycker att hon är en fantastisk entrepenör men att jag tycker on borde vara ärligare med lite olika saker så kommer det aldrig med.
      Skulle vara spännande att se antalet inlägg som refuseras. Det kanske är likamånga procentuellt som det är polyester i hennes plagg. Bara Cashmere-inlägg som kommer med ?.

        Jag följer Bella i medgång och motgång – men har själv varit lite frustrerad över att mina kommentarer aldrig blir godkända. ?

      Vad gör inte en F.D. influencer för att synas?
      -Skriver fel så att Sveriges mest lästa blogg tar upp det med länk och uppmärksamhet!

      Shit Holdings Inc

        Tror inte Ellos tycker det är lika kul att få negativ feedback på uppenbara fel i marknadsföringen.
        Sedan att Ellos inte fimpat henne efter allt skriveri om fejkade siffror beror nog endast på Balder kontakter.

      Tänk att man visste att du **milla/p*ngo skulle skriva detta inlägg och få det till att Isabella luras, du manipulerar ju än värre. Silke brukar man ofta säga om sådant material, jag gör det och många gör det – men satin är det rätta ordet, Bella skrev nog bara fel varför skulle hon försöka luras när hon vet hur folk letar fel för att få sätta dit henne och skamma henne. En blandning av bl a kashmir och merinoull borde det ju stått och det skrev hon sist, så det var nog bara en liten miss för man ser ju vad det är för kvalitet på sidan. På Ellos sida står att det är 25% rabatt och det var nog informationen som Bella fick och hon skriver inget om att just hennes kläder är rabatt på men det är ju isf Ellos som försöker luras. Undrar hur många av kommentarerna du skrivit.

        Jobbar med kläder sedan många år tillbaka och möter ingen som säger silke om polyester. Förövrigt är det fel att skriva satin om polyester också, men det är en annan femfemma… Möjligen skulle man kunna se mellan fingrarna om en random person skrev dessa faktafel men att hon – eller någon annan stor influencer gör det gör det bara direkt pinsamt. Sköt era djävla jobb liksom.

          Tror att många säger silke om ett ”silkeslent” tyg alltså glansiga tyger, jag brukar säga det. Men det heter satin och är lätt att säga fel och skriva fel, lätt att blanda ihop orden. Tror IL skrev fel bara och som jag brukar säga silke om sånt material. Om du Linda jobbar med kläder så borde du veta att satin inte enbart är polyester utan det handlar om en vävteknik man använder som ger ett tyg den blanka ytan. Tack för ordet.

            Nu är det ju en himla massa års sen jah läste textil och textilteknik men av det jag minns så är satin själva vävtekniken, men satintyg vävs oftast i siden eller bomullstyg (eller andra cellulosamaterial) . Har nog aldrig stött på ett satintyg i polyester, men kan ju ha fel såklart.

              Det är korrekt.

                Hoppas verkligen att du har förstånd nog att inte använda angora å andra material som kommer från plågade djur. Kolla upp hur angoraullen tas från angorakaninerna.

              Satin är enbart vävtekniken och kan vara i polyester också. Väldigt vanligt med satintyger i polyester.

              Du har helt rätt. Anonym 16.28 ska du leka besserwisser och sätta dit folk är det bra att ha sina fakta rätt och uttrycka sig tydligt.

        Du måste vara bortförklaringarnas okrönte drottning. Hur långt är du villig att gå för att försvara bellas utspel?

          okrönta, inte okrönte

            Var osäker på kön varpå sammanblandning. Om jag skriver okrönt hen så kanske det går att komma vidare och svara på frågan?
            O du bortförklaringarnas överhet.
            Mycket nyfiken på din drivkraft. Du saknar ej passion i ditt kall.

              Haha, du tror väl inte att det är jag som har skrivit kommentaren till Isabellas försvar? Jag är bara en hederlig gammal språkpolis. Som tar tillfället i akt att upplysa dig om att du har använt ordet ”varpå” på fel sätt.

                Ingen aning vem du är och om du skrev den första kommentaren. Du har givetvis rätt avseende bruket av varpå. Ha en fortsatt trevlig kväll. ?

        jag jobbar med kläder av hög kvalité. Kunderna hade fått mig sparkad, butiken nedlagd, om jag NÅGONSIN presenterade polyester som silke. Det. får. inte. hända. någonsin!!!!!

          Ja, att påstå att hon bara råkade skriva fel känns väldigt klent när hon marknadsför sina produkter. Borde kanske korrläsa reklaminlägg.

        Jag undrar varför du anstränger dig att bortförklara.

          Bortförklara vaddå? Att jag använde maskulin form istället för femininum avseende okrönte istället för okrönta. Det är inte en bortförklaring utan det är att undanröja ett hinder. Så väntar fortfarande på ett svar från anonym 16.28.

            Inte riktad till dig utan till Anonym 15:14

    Var går gränsen för falsk marknadsföring? Vad säger reklamombudsmannen?

      Borde vara lika fel att ange att man får rabatt som att man anger för högre före reapriser. Syftet är samma lura läsarna med reklamen för att locka dem in i butiken för då köper de flesta något annat.

      Ja och vad säger Ellos? Uttalande från dem skulle vara i intressant när hon medvetet använder sig av vilseledande fakta för att sälja…

      För nej, det här är inte återigen ett ”misstag” från hennes sida…gud vad less man blir som tror att alla oärliga medel hon använder för att öka försäljning är ”misstag”

        Hela våran värld idag funderar på att ljuga om all så varför är så mycket prat om henne ?
        Kan tänka mig att många av er gör det hela tiden till ex hur lyckliga ni er, att ni gör allt med tanken på andra osv… våran samhälle fungerar idag på det sättet.
        Så det är helt enkelt häxjakt av konkurrens kan tänka mig.

          Vilket skräpinlägg. En majoritet människor funkar verkligen inte så här.
          Å sluta skriv våran.

          Jag vill inte ha ett samhälle där normen är att man ska ljuga om allt, jämt hela tiden. Därför är det viktigt att försöka få publika personer med en stor medial räckvidd att sluta ljuga.

          Vi vanligast tjänar dock inte pengar på att ljuga.

            Vanlisar *

          Tycker uppriktigt synd om dig om din verklighet ser ut så för den behöver och ska inte vara sån.

        Skrivit till Ellos ett flertal gånger. Svarar att de inte kan ta ansvar inläggen influencers gör som de samarbetar med.
        Väldigt oseriöst av ett så pass stort företag.
        Handlar aldrig på Ellos men nog tycker jag de inte ska ha vilseledande reklam genom IL.

          Men det är ju ingen mer vilseledande reklam som hon gör än som ellos själva gör – de skriver ju att de har 25% rabatt inklusive varumärken och möbler – men sen visar det sig att det inte gäller ett antal olika varumärken – så det är inte Bella som luras bara för att hon inte skriver ut hela tygkvaliteter, sånt läser man väl när man beställer. Tröttsamt och löjligt med detta försöka sätta dit Bella och leta fel på henne för att få skamma henne. Det är ju det det handlar om.

            Du glömde h-ckla.

            Ellos påstår inte att det är 25% på HELA hemsidan och i och med att Isabella marknadsför just Stylein borde hon kolla om 25% rabatt gäller Stylein samt skippa vilseledande produktbeskrivningar.

        Och jag uppmanar fler att göra det. Se till att inkludera Ellos AB,Löwengrip Invest AB och Stylein AB i er anmälan om ni gör det.

          Det spelar ingen roll om det är 1 eller flera som anmäler. Finns grund för anmälan så räcker det med 1. Folk måste förstå att fler inte per automatik betyder att man får igenom sin sak.

            Gnällspik ??

        Nu har även jag gjort en anmälan till KO.

          Jag råkade komma in på fel sida så det blev en anmälan till Skatteverket istället:

          https://skatteverket.se/omoss/kontaktaoss/mejla/tipsaommisstanktfusk.4.7afdf8a313d3421e9a9561.html

      Den gränsen har bella passerat för längesen! Men inget händer så hon gasar vidare. Och hon är totalt omedveten om allting. Jag börjar fundera på bellas uppväxt…..

      Anmäl till Reklamombudsmannen!!!

    Ellos, betalar ni för att samarbeta med Isabella Löwengrip? I så fall varför? Förstår ni inte att ert rykte blir allt sämre för varje samarbete ni gör med henne?

      ”Jag tycker att Isabella är en fantastisk förebild och entreprenör där hennes passion genomsyrar allt hon gör vilket inspirerar många kvinnor. Vi har sett fram emot att starta vårt samarbete, vi har alla förutsättningar att tillsammans skapa ett unikt och relevant innehåll för vår målgrupp, på både Isabellas och Ellos plattformar säger Marina Davarinou VD på Ellos.”

      http://www.ellosgroup.se/sv/news/ellos-och-isabella-lowengrip-inleder-ett-investeringstungt-samarbete

        ???

        Den press-releasen är ett år gammal.

          Nu borde Ellos haft tid att rätta presentationen av Bella, ni vet de 1,5 miljonerna. Har de det?
          Och Bella själv eller hennes Vd eller hennes kommunikationsansvarige borde väl nu hunnit att rätta hennes LinkedIn och bloggpresenatation.
          Men ack nej. Så om CamCam tar upp det i ett inlägg och berättar hur man gör kanske de klarar av det.

          Ja, under det året har det bara gått nedför för Bella.
          Dessutom vet jag att Marina Davarinou sitter löst som chef för Ellos-divisionen inom Ellos-group (som består av Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom).
          Men det beror inte enbart på Bella utan på andra omständigheter som otydligheter kring den miljömässigt tveksamma returhanteringen via Polen mm. Dessutom ska Ellos spara 100 miljoner och varslar 50 personer. Bara ett av företagen inom e-handel som har det kämpigt alltså.

            Men när Marina slutar, vad ska Bellsan ta sig till då? Göra reklam för Jysk?

              Hon kan ju alltid samarbeta med Uffes saker och ting eller In och Finn.

              Passar väl bra om Bella behöver nya lakan, kuddar mm till den sponsrade Carpe Diem-sängen när den baxas in i nya lyan på Östermalm.

              Dollarstore har plenty panki till Bellsan.

        Ja tänk om alla kvinnor drev företag som Isabella!

          Och män…

            Nu utgick jag från Ellos text. Där är det just kvinnor det gäller. I media vill man ju gärna dela upp.

          Framförallt tänk på vilken förlust för feminismen det blir om Isabella Löwengrip emigrerar till USA.

          Det gör dom säkert???
          Men smarta nog, att inte bli avslöjade?
          Bella så bra göra bort sig kärring!

        Unikt innehåll ja där har Ellos rätt. Tyvärr inte något positivt.

        Förebild ?! En människa som inte kan hålla sej till sanningen.

      En av Eriks bästa kompisar sitter i styrelsen för Ellos.

        Du vet inte hur det ligger till så släng dig inte med en massa skit. Du är bara ett troll utan liv.

          Märklig överreaktion från ett… icke-trolll med ett liv?

        Vad spelar det för roll om det är sant? Isabella har arbetat med Ellos långt innan hon träffade ES

          Svågerpolitik är alltid av intresse.

            I privata företag? Nja…

              Jo

      Varför ställer du frågor till ellos här?

        Varför inte?

      Exakt så. Jag har slutat beställa från Ellos sedan långt tillbaks, eftersom jag inte på några som helst villkor står bakom deras marknadsföring.

    LOL

    Shit va pin!

      Man kallar det faktiskt ”en blandning” trots att proportionerna av ett material är hyfsat låga.
      Det är etablerat och får ger jag henne rätt faktiskt.
      Det får ju inte vara typ 1% av något material, för att vars ”blandning” men i detta fall med dessa mängder är det helt godkänt.

        Eller hur! Dem flesta klädkedjor gör också det! Vi gjorde det på HM i alla fall! Så länge materialet är i så kan du kalla det en blandning, för det är det ju. Däremot silkeskjolen verkar ju va en miss, samt rabatten!

          Rabatten misstänker jag är Ellos som gör ”fel”. De har ofta xx% på allt på hemsidan med en liten liten notis om att det inte gäller det ena och det andra. Jag misstänker (utan att gilla Bella alls) att hon fått till sig vad hon ska uppge. Eller sa hon att det gällde den kollektionen specifikt?

            Bella la upp på Instatstories att det var ”25% off” och det var i ett inlägg om Isabella X Stylein.
            Kunde inte missförstås och det gjorde säkert den som ville köpa något ur hennes kollektion besviken.

            Nej, Ellos gör rätt. Isabella gör fel. Hade hon skrivit med en asterisk, som Ellos gör, hade det blivit mer rätt. Men kan fortfarande ses som vilseledande, med tanke på att hon gör reklam för produkter som uttryckligt inte ingår i erbjudandet.

              IL skriver som Ellos att det är 25% rabatt hos Ellos – skulle hon sitta och skriva gäller inte det, det och det osv.. Nej inte va, det är nog ingen information hon fått till sig heller. Vad gäller kjolen så är det ju ett skrivfel – ska stå satinkjol men det är silke man i dagligt tal brukar säga om sådant material – många gör det, lätt att säga fel. Jag ser det inte alls som att hon försöker luras eller gör falsk marknadsföring men vill man sätta dit och förstöra för Bella så.

                Du måste ha en udda uppfattning vad gäller lögn och sanning.

          De flesta. Inte dem flesta.

            Speciellt idag på domsöndagen!

            (Ditt nick alltså)

          De. Inte dem.

        Men att skriva silkeskjol när det är polyester är faktiskt fel

          Det är nog silke från polyestermasken.
          De har så mycket genmanipulerat där borta i Kina.

            Många säger silke om sådant material men det rätta ordet är satin – lätt att säga och skriva fel. Ni fattar nog också att hon inte medvetet skriver fel eller försöker luras med tanke på att hon vet hur folk letar fel och helst av allt vill sätta dit henne och sabba hennes rykte ännu mer.

              Är hennes kollektion, då ska det inte vara så ”lätt” att skriva fel, snarare oprofessionellt. Sabba hennes rykte gör hon så bra själv, så det behöver hon ingen hjälp med & fel behöver inte ens letas.

        Det är 5 procent kashmir och 10 procent ull. I min värld är det vilseledande att skriva att tröjan är en blandning mellan kashmir och merinoull när materialet till största delen består av plastmaterial. Oavsett om man brukar säga så i branchen eller ej.

          Eller hur!
          De är ett fräckt sätt att informera konsumenter.

          Hon skrev tidigare i inlägg en blandning av bland annat merinoull och kashmir, så hon har nog bara missat att skriva bl a. för då hade det varit helt rätt. Men alla ser ju vad det är för kvalitet när de beställer så för andra är det ju inte så viktigt. Ser sällan bloggare som skriver ut exakt antal procent av tyger i plaggen de gör reklam för, tror aldrig jag sett det så Bella gör som andra.

            Shit vad du försöker försvara Bellsan. Nästan så att man kan tro att du är anställd i Bellsan-koncernen.

            Alltså hur kan man försvara en så pinsam människa? Hon kan inte ens skriva ”en fin kjol” utan måste lägga till en liten lögn där i. Sen fattar jag inte att hon ens har merinoull i men förväntar mig inte något bättre av henne. Jävla c människa. Ingenting kan hon göra bra.

        ”En blandning av merinoull och kashmir”, då består tröjan enbart av dessa material.
        ”En blanding med merinoull och kashmir” hade varit korrekt, om hon nu prompt vill undvika att skriva ut polyamid et cetera.

        Nja, då borde man skriva ”en blandning av bland annat ull och kashmir”. Nu ges intrycket att det bara är två material.

        Dessutom är merinoull, som Isabella påstår att tröjan skulle innehålla, en särskild sorts ull. På Ellos står det bara ull.

          Eller en variant på ”kan innehålla spår av nötter”.
          Typ ”Tröjan innehåller spår av merinoull och kashmir”

            Vi med jordnötsallergi nöjer oss med det, eftersom jordnöten inte är en nöt ? värre med nötallergi dock… Det är lag inom EU att skriva ut jordnötter, det borde vara det på nötter med.

              Det är det, om nötsorten ingår i ingredienserna. Det finns inget lagkrav på ”spår av”-märkning, eller när/hur det ska skrivas, endast rekommendationer. Företag är fega och vill sejfa, därav ”spår av nötter”.

            ???

        Varför skriver hon ”En blandning av merinoull och kashmir” och inte
        ”En blandning av polyamid och viskos” ?
        Det hade varit mer korrekt eftersom dessa två fibrer utgör 82% av tröjan.
        Men det är klart att merinoull och kashmir låter lyxigare. Så det är väl därför.

        9.49
        Men denna ” polo” kostar nära 2000:-?
        Inte ok!

    Undrar hur det ser ut med Bellas fans nu för tiden. Vissa inlägg är idel hyllningar och på vissa sågas hon vid fotknölarna. På Instagram är det hjärtan och fluffigull enbart, rensas allt dåligt bort eller hur hänger det ihop?

      Hon har väl alltid rensat bland kommentarerna ganska friskt. Intressant hur det var en ny ”kris” när det var ”någon” som köpte in kommentarer, men att rensa all kritik är tydligen helt ok….

        Kollade nyss Bellas blogg och i det senaste inlägget var det bara en kommentar och den var då inte positiv.

        Men lägg ner! Ni vet att hon har många negativa kommentarer och inte alls verkar rensa bort kritik, på andra bloggar görs det däremot, det tas bort försvar av vissa också. Sluta påstå o sprid lögner att hon köpt kommentarer! Hur orkar du. Sjukt.

          Oj, oj så synd det är om din idol. Stackars.

            De är nog Bellas mamma.

              Nä men Sheila ?

                Är hon så hetsig? Trodde hon bara utförde yoga? ?

      Och var tog Berith vägen?! Nu när Bella verkligen behöver henne.

        Berit blev väl uppsagd. En av teamet? Hon var alltid snabb att kommentera.

          Nej berit är en verklig person, som har inredningsföretag och brukar kommentarera på andra bloggar också.

          Hennes blogg heter typ Pretty style inredning..nåt sånt.

      Stämmer inte, brukar inte kolla hennes IG kommentarer men gjorde det nu, i senaste inlägget finns många, många kritiska kommentarer. Orkade inte kolla fler inlägg.

    Utan hennes boendestödjare så kan ju inte kvinnan göra många rätt… ?

    Hon kan ju faktiskt ansöka om sådant stöd via FK med tanke på hennes diagnos men jag tror inte FK godkänner stöd för head of skriva reklaminlägg, head of modda kommentarer, head of köpa presenter/julklappar till barnen…

    Hon är bara så pinsam.. Som en trafikolycka, man åker förbi och vill inte titta, men ändå glor man när man passerar..

      Hur tror du hennes hemmalag har finansierats? Slut med det nu.

        Möjligen via AF. Definitivt inte via FK.

          Förlåt. Det är faktiskt kommunen och dess biståndshandläggare som beviljar boendestöd. Inte FK.
          Jag tänkte nog på personlig assistans som FK har med att göra.

          Personer med psykisk funktionsnedsättning kan erhålla boendestöd i form av omvårdnad och aktiva insatser i boendet, enligt socialtjänstlagen (SoL).

          Boendestöd kan vara ett kostnadsfritt bistånd i en del kommuner, i andra är boendestöd belagt med en avgift. Taxan är ibland samma som för hemtjänst.

            IL:s funktionsnedsättning är inte av den arten att hon kvalificerar sig för boendestöd i den omfattning som hon haft med sitt hemmateam. Hon hade max fått ett par timmar i veckan.

    Varför taggas Calle Schulman i Griploovs instagram?

      För att Griploov vill förvilla litet.

      Tror det är på skoj (som det mesta som skrivs på det kontot).
      Orsaken är förmodligen därför att många gissade från början att det var Calle S som var Griploov.
      Dessutom ger ju taggen till Calle S spridning av inläggen till alla som följer den taggen.

      Vem kan det vara som skriver på Griplöw?
      Någon som hatar Bella iallafall!

        Är det verkligen svårt att förstå, vilken kvinna det är… eller låtas folk här och spelar dumma?

          Men säg vem det är då, du som är så smart.

            Tror de menar att det är CamCam

              Men nej, de är inte hon utan någon snubbe.

    Orkaborka!! Klarar inte av den individen en sekund till ?

    Har Haveristerna gjort något avsnitt om Blondinbella?

      Inte än. Hoppas att de fixar ett avsnitt, men det är så väldigt mycket Bellsan har ljugit om genom åren …

      Måste personen delta i podden? Isåfall blir det nog mycket svårt att få Bella dit ? Hon som tidigare bara haft intervjuer där frågorna är godkända av henne innan.. Hon skulle ALDRIG ställa upp på en poddinspelning hon inte styr över.

        Ännu viktigare då att granska henne. För hon tillhör väl inte kungahuset eller har jag tagit fel?

          App, app, app, hon är drottningen av lögner.

            Eller så är hon hovnarr.

              Cissi Wallin har redan rollen som rikspajas.

                Då är det snart en hel ensemble!

                  De kan säkert få kulturbidrag om de drar på turné … First vi take Säffle, then vi take Eskilstuna.

      Dom svarade på instagram att dom inte kommer göra ett om blondinbella för det finns redan omfattande granskning här på bloggbevakning.

        Tack

          Det betyder att de enbart gör ett när de tror personen dyker upp . Enkelt då för de haverister de granskar att slippa granskning genom att säga hej då till journalister.

            Fast det stämmer inte. Dom har väl 60+ avsnitt och bara 7-8 gäster.

        Hoppas de tar Pascalidou istället – plagiaten, mytomanin (att hon varit på omslaget av grekiska Elle) och inte minst alla hyresrätter hon köpt svart i Stockholms innerstad.

          Källa på det?

              Tack!

      Ot
      Henrik Johansson från Haveristerna beklagar sig på twitter:

      ”Bara så att ni greppar. Det jag fått höra och hantera om mig själv, min familj och mina vänner de senaste tre veckorna är värre än vad jag någonsin behövt hantera efter att jag granskat högerextrema.

      Aldrig har jag varit med om nått liknande.”

        välkommen till kvinnoriket Henrik

        Dags för en ny förtalsrättegång, månne?

        Har han skrivit om Cissi eller?

    Allt är fake, precis som vanligt när det handlar om IL. Tycker synd om styrkekramsgunillorna som fortsätter gulla med henne. Förstår inte vrf.

      Ja verkligen! Vilka är dessa som fortfarande fjäskar? Tror de är köpta supportrar till Bella eller personer med samma personlighet som henne. Ingen vettig människa kan väl ha manipulerande Bella som ideal.

    Ursäkta lite OT, men det är så otroligt komiskt att Erik tog med sig Blondinbella på Madame Bovary på Folkteatern i torsdags. Inte bara för att det förmodligen var första gången hon var på teater, utan för pjäsen han valde. ???

    Så här beskriver Folkteatern handlingen:

    ”Emma fångades av vackra människor och vackra ting. Hon bländades av allt det som fanns i böckerna, men som saknades i hennes eget liv. Glupskt slukade hon orden som körsbär; och så sa hon au revoir tristess, gick ut i världen och gjorde den till sin egen. Hon som aldrig ätit granatäpplen och aldrig ätit ananas roffade nu åt sig allt: dyra tyger och dyra vanor, det exotiska porslinet och handskarna, åh handskarna, och hattarna, valparna, älskarna. Hon drömde om Paris och om ett liv rivet ur ett modemagasin, une vie d’influenceur; och brände allt hon hade på att bli unik, som de andra på festerna där alla filtrerats i samma filter.

    Överallt sökte hon efter lycka till salu, överallt sökte hon efter fler följare, fler som beundrande kunde följa henne med blicken. Det enda som kunde mäta sig med hennes begär var hennes växande skulder och hennes bekymmerslöshet inför desamma; hon putsade naglarna med citron och polerade en obekymrad fasad. Men under klänningen fanns ett hjärta i uppror. Hon var full av åtrå, av raseri, av hat. Allt blandades ihop i ett och samma lidande: köttets lust, penningbegäret och lidelsens vemod. Året var 1856: dumskallar styrde, media spred floskler, och Emma Bovary bestämde sig för att gå och köpa en allra sista sak.”

      Kan vara en liten pik … Tveksamt om Isabella Löwengrip greppar det, snarare tvärtom.

      Delar av Isabellas sommarprat fanns med i programmet. Hon har stolt visat upp det på stories. Kanske blev hon då bjuden, hon har ju nästan enligt Bellaspråk skrivit dramat och är en del av ensamblen! Obs jag driver lite med henne!

      Omfg ? så sjukt träffande

        Ja, verkligen! Jag tror inte att det är en slump att han valde den pjäsen. Han kände igen Isabella i beskrivningen. Frågan är om hon gjorde det?!

          Klart att det inte var en slump! Mer tydlig än så här kan han inte vara. Ser framför mig hur han i många månader desperat har försökt få henne att inse hur hon beter sig och att allt hon bryr sig om är yta. Men hon har bara spärrat upp ögonen och sagt att hon inte fattar vad han pratar om. Och så sätts den här pjäsen upp på en teater i Göteborg. Erik jublar. ÄNTLIGEN kan någon annan förklara för henne, då borde hon väl fatta? ?

          MEN varför är karln ihop med Bella?!?
          Är ju obegripligt.

          Hur vet vi att han valde pjäs och tog med Bella dit?
          Har hon sagt att hon var där med Erik? Eller är det bara vilda gissningar?

      Den spelades inte i torsdags, hon hade fått reklam bara. Tror inte hon kommer se den heller, hon har väl aldrig i hela sitt liv varit på teater.

        Men hon får läsarna att tro att hon åkte ner för att gå på teater. Hon är skicklig i att manipulera. Otäckt skicklig.

          Vilket betyder att det är hon som sprider Erik-rykten här och på Flashback…

        Såg hon inte Klas Klättermus som barn?

        La hon ut på sin instastory att hon fått reklam från Folkteatern? Var det ett samarbete i sådana fall? Det här blir bara mer och mer konstigt. Vet hon inte vad pjäsen handlar om eller tyckte hon själv att det var så träffande att hon tyckte att det var kul att lägga ut det?

          Tror hon försöker framstå som kulturell nu när hon är ihop med Erik, men där famlar hon i blindo! Lättare att fejka modeintesse, som med Stordalen.

          (Samma när hon la upp att hon läste Tranströmer för ett tag sen… jo tjena!)

          Hon la ut det för att en ganska stor del av hennes sommarprat citeras i programmet. Hon skrev ”tack!” Så hon nog tolkade det nog som att teatern tyckte det var bra och inspirerande. Men jag tror inte riktigt hon förstår exakt på vilket sätt det var inspirerande.

            HAHAHA!

            Men hjälp, det är faktiskt tragiskt. The joke is on you Isabella and you have NO idea.

            Citat ur programbladet: ”Madame Bovary-syndromet, det vill säga att ägna sig åt dagdrömmeri och tro sig vara någon annan än man är, beskrevs redan 1892 av filosofen Jules deGaultier. Enligt honom lider Emma Bovaryav ”kronisk affektiv missnöjdhet””.

            Har svårt att tro att Bella läste hela programbladet, utan hon stannade nog bara vid citatet från sitt eget sommarprat och så fick det vara bra där…

              Åh hjälp. Vilket dunderfiasko. Skämmigt.
              Vad citerades? Ingen som sitter på programmet? Nu ångrar jag lite att jag inte följer Bella på insta så jag inte hade missat den storyn…fast alltså nej.

                Googla Madame Bovary program så hittar du det

                  En roman om ingenting och så här de valt att citera henne! Undrar så vem som är hjärnan bakom programmets utformning.

                    Vad då en roman om ingenting?! Den är ju full av detaljer, djup och intressanta saker. Flaubert såg det ju som en utmaning att göra den så tråkig som möjligt!

          Om Folkteatern lägger våra skattepengar på influencer marketing så är det en skandal. De är i princip helt finansierade av skattemedel, nämligen. Deras intäkter är så låga att de inte skulle kunna bedriva någon som helst verksamhet utan bidraget från Kulturnämnden i VGR. Det är en skandal i sig att det fått fortgå i decennier, men detta vore droppen.

          Nu tror jag iofs inte att det är ett samarbete, men jag var tvungen att få det ur mig.

        Med hennes hemska skratt blir hon nog ombedd att lämna då det stör föreställningen. Har hon inte enligt henne själv torgskräck? Men inte skräck att visa sig i bara underkläder för hela världen på Internet.

          Jösses vilken ignorant kommentar. Sen när har torgskräck och mängden kläder på bilder på INTERNET med varandra att göra?

            Jag håller inte alls med dig. Tycker tvärtom att anonym 10.13 hade en intelligent kommentar.
            Agorafobi handlar om rädsla att vistas på offentliga platser. Nu i IT åldern finns offentliga virtuella rum. Antingen är Bella för begränsad och förstår inte att det är egalt om det är virtuellt eller fysiskt. Eller så ljuger hon om sin torgskräck.

      Madam Bovary slutar verkligen tragisk.

    Fast angående rabatten är det väl snarare ellos som fular. På hemsidan står det 25 % på din beställning, ingenstans att något märke skulle vara undantaget.

      Står det visst det.. När du väl klickar in i kassan…

      ”25% RABATT* PÅ DIN BESTÄLLNING – GÄLLER ÄVEN PÅ VARUMÄRKEN & MÖBLER

      Villkoret för erbjudandet är inte uppfyllt
      *Villkor (405726):

      Nybeställning av kläder, skor, möbler, skönhet, hem & inredning samt accessoarer på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2019-11-24. Gäller ej utemöbler, elektronik/elektriska varor/tillbehör och varor märkta med ”VINTAGE” eller ”EXCLUSIVE”. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Odd Molly, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix, Billi Bi, Lexington, ecco, SMAK Design, Brafab, Jofama, LEVETE ROOM, Hunter, Anita Care, co’couture, Rowico, Calvin Klein Underwear, Tommy Hilfiger, Hjellegjerde, Stylein, Kavat och Bargi är undantaget från erbjudandet. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.”

      Tycker det står rätt så tydligt:
      ”Villkor (405726): Nybeställning av kläder, skor, möbler, skönhet, hem & inredning samt accessoarer på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2019-11-24. Gäller ej utemöbler, elektronik/elektriska varor/tillbehör och varor märkta med ”VINTAGE” eller ”EXCLUSIVE”. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Odd Molly, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix, Billi Bi, Lexington, ecco, SMAK Design, Brafab, Jofama, LEVETE ROOM, Hunter, Anita Care, co’couture, Rowico, Calvin Klein Underwear, Tommy Hilfiger, Hjellegjerde, Stylein, Kavat och Bargi är undantaget från erbjudandet. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.”

        Tycker inte det år tydligt nej. Tydligt vore att ha det på första sidan, inte i kassan.

          Wow, tack. Ni gjorde att jag inte förblindades på 25% rabatten…

      Svar i modd… men det står rätt sp tydligt vad som ingå och ej.

        Men inte i det som Bella skrev i bloggen och på Instagram.
        Och det är vad saken gäller. Inte vad Ellos skriver när man väl gått in på deras hemsida och läser undantagen.

          Helt rätt Curre ganska enkelt egentligen och både Bella och Ellos har haft den ute i ett par dagar så de har haft tid att kolla. Men Yoga är viktigare med antydan att hon jobbar hemifrån, huset dvs Eriks hus i Göteborg.

        När jag går in från mobilen framgår det inte alls att det finna undantag. Först när jag lagt stylein i varukorgen kan jag se det.

      Ja, Ellos borde vara tydligare med undantagen. Men det borde också Bella vara (om hon var insatt i saken vilket hon troligen inte var. Hoppas jag för annars är det bluff och båg).
      Det är inte i kassan man ska upptäcka att rabatten inte gäller för de varor man just lagt i korgen och är beredd att betala.
      Därutöver faller det ansvar på Bella som medvetet eller av okunskap lurar läsarna att det är 25% på alla varor på Ellos hemsida.
      Hon är tydlig på sina Instatstories då hon gör reklam för Isabella X Stylein att det är ”25% off”. Ingen begriper att det skulle vara undantag för bl a Stylein eftersom hon ju gör reklam för sin kollektion hos Ellos.
      Ansvar faller på även tungt på Ellos som faktiskt är avsändare när influencers gör reklam genom samarbete. Det är något som få influencers och deras samarbetspartners fattar. Alla budskap i reklam ska vara vederhäftiga och kunna styrkas. Att påstå att ett plagg innehåller andra material är inte vederhäftigt och inte heller att påstå att man får rabatt när påståendet sen visar sig felaktigt förs i kassan hos Ellos 🙁

        Förstår inte hur hon inte kollar upp att det verkligen är 25% utan bara lägger upp det? Att tänka att den här oprofessionella, lögnerskan ska bedriva företag är bara helt otroligt. Finns inga gränser för hennes lögner.

      Avskyr Ellos. Fult företag, i min mening. Usch

        Många avskyr Ellos. Kolla deras usla omdömen på Trustpilot så ser man vad det är för typ av företag. Handlar inte minsta pryl där längre.

          Bella + Ellos = match!

          Men enligt MU så är Ellos bra, vad ska man tro? Hon handlar massor av sina kläder därifrån.

    Först glömmer Ellos att lägga ut klädernas kvalité och tvättråd. De dyker sakta upp på Ellos sidor pö om pö efter det att läsarna klagat.
    Sedan överdriver Bella klädernas kvalité. Vilket sammanträffande!
    Och det är inte första gången Bella överdriver kvalitén.
    Hon som varit företagare i kläd- och modebranschen borde ju kunna detta.
    Det lyser desperation och girighet samt att hon ser ner på sina läsare.
    Detta inlägg borde uppmärksammas och anmälas liksom all hennes smygreklam på senaste tiden. Den har ökat markant sedan krisen började.
    Många som efterfrågar vilka tre som vann sjalen också. Den tävlingen var ännu em buffel och båggrej bara för att få fler klicka.

      Söker man på Löwengrip i Konsumentverkets diarium så hittar man 81 anmälningar mot Isabella själv och Löwengrip Beauty bara under 2019. Anmälningar gäller vilseledande marknadsföring och dito prisinformation samt bristande reklamidentifiering dvs smygreklam.
      Hoppas några skickar in anmälningar mot det senaste magplasket. Jag har gjort några anmälningar under 2019 men jag börjar tröttna för frågan är vad Konsumentverket egentligen gör åt alla dessa anmälningar mot Isabella? Finns det inte material nog
      för åtminstone ett vitesföreläggande?

        Konsumentverket skickar säkert en tårta till Bellsan när hon är uppe i 100 anmälningar.

    Läste i Aftonbladet igår att nu gör Erik sitt första uttalande om flickvännen Isabella.
    Då handlade det om deras Kenya resa och han sa något i stil med ”Hon är mer att saker och ting ska hända, hon brinner för såna saker”.
    Stackars dumbom, fattar han inte att hon enbart pushade på den där Kenya resan för att visa upp en fasad för sina läsare om hur fantastisk hon är och hur bra det går för henne ??‍♀️.
    Den där resan handlade inte ett skit om att hon bryr sig om projektet, det var enbart för hennes fasad som hon följde med.

      Nej, eftersom han är kär i henne.

      Jag är helt säker på att Isabella även ljuger för Erik.

        Vi vet ingenting om Eriks känslor för Bella. Eftersom han inte säger någonting om det. Det enda publika uttalandet från honom är ”Isabella är lite mer handlingskraftig än jag”. Sedan är det Expressen som brer på genom att skriva att det är en hyllning till flickvännen. Erik har inte kallat det hyllning och har inte kallat Bella för flickvän.

        Så jo, hon kan vara hans stora kärlek. Men det kan också vara dejter utan att leda fram till något djupare engagemang. Det kan lika gärna handla om rebound-förhållande. Ingen vet, kanske inte ens Erik.

        Och om hon vore den stora kärleken, varför måste hon då bo på hotell när hon ska hälsa på honom?

          Måste hon?? Det är ju lite konstigt? Eller kanske beror på om han har sina barn hos sig?

        Ljuger gör hon garanterat, men tror knappast han är kär i henne. Det handlar om mer banala luster.

          Din kommentar är banal ?

      Dessutom med Marisol. Denna artikel var bra PR för henne och hans projekt betalade. Stackars blivande företagare att möta Pippi Långstrump entreprenören Bella och kolla upp henne på Internet. Inte seriöst av den som tog med henne till Kenya. Men ES kanske trivs med att ta hand om och stödja henne i hennes kris som en dotter kanske? Hur kan Bella och Marisol säga att de ska stödja en hel by utan att ha pengar till det? Återigen inte ett normalt beteende som tyvärr har eskalerat nu i höst. Vem ställer kritiska frågor till ES och Hand in Hand?

      Han kunde ha svarat att Bella OCH Marisol var där i egenskap av Bellas kommande stiftelse men det gjorde han inte. Han hade nog inte tänkt att bli fotograferad av Marisol när de gick hand in hand nerför en släkt. Skulle nog tro att Bella fick till den bilden genom att be om stöd för det var brant och ojämnt. Hon är skicklig på att manipulera. Att hon anger att hon ska stödja hand in hand är enbart för att imponera på ES. Det blev väl en Pr resa just då för det var den första veckan hon inte kunde åka till New York. Tyst om visat förresten.

        Jag läste tidigare att Bella troligen ordnade bilderna från St Tropez somras på henne och ES genom att få någon (Expressen?) att fota dem under deras promenad.
        Det var ju de första bilderna på de två tillsammans (med undantag från ES ryggtavla i Almedalen) och ES är notoriskt kameraskygg. Han hade nog helst sett att han inte fastnade på bild just då.

          Förstår inte ES att det är pinsamt att han har synts i sammanhang med hennes stiftelse som inte fanns? Dessutom 2 gånger. Eller är det normalt i hans värld? Han ska nog sitta i styrelsen. Troligen har de en gång träffats då Bella frågar om han kunde bli hennes mentor. Att hans hustru hade eget boende har varit allmänt känt länge.

            Hur går snacket bland ES kollegor i affärsvärlden? De flesta måste ju undra, även om de rent fysiskt förstår vad han fallit för, men ändå, han avslöjar ju det manliga släktet som en hop banala kåtbockar.

          Isabella och Expressen har någon slags överenskommelse som har nog med att göra med hennes vänskap med Martina Bonnier*. Tycker det är uppenbart efter att hon ”talade ut” i samma tidning som belyste hennes falska statistik.

          *Bonnier äger Expressen och Tailsweep.

            Jag har en kompis som ringde Expressen för att fråga en journalist varför falska påståenden från Bella i en artikel som inte följdes upp. När min kompis insåg att journalisten verkade obekväm med att diskutera artikeln öht frågade min journalist om Bella och Expressen har någon (in)formell överenskommelse som gynnar Bella. Journalistens svar: Bra fråga.

              Ovanstående text korrigerad:

              Jag har en kompis som ringde Expressen för att fråga en journalist varför falska påståenden från Bella i en artikel som inte följdes upp. När min kompis insåg att journalisten verkade obekväm med att diskutera artikeln öht frågade min kompis om Bella och Expressen har någon (in)formell överenskommelse som gynnar Bella. Journalistens svar: Bra fråga.

                Och som tilägg till detta har både Aftonbladet och Expressen haft liknande upplägg med Let’s Dance osv.

                  Nu fick jag en kul tanke att se Bella i Let’s dance ?

                    Hon har ju varit med i Let’s Dance, 2009 om jag inte minns helt fel….

        Jag skulle bli väldigt överraskad om hon blir godkänd (förmodar att hennes visumansökan inte blivit avslagen). Mycket talar emot henne. Hennes sociala medier och den senaste tidens skriverier.

      Blondinbella bryr sig enbart om Blondinbella.

    CamCam, det blev ett ord för mycket i slutet rubriken; så här ska det ju vara: ”Stämmer överhuvudtaget någon fakta från Isabella Löwengrip?”

      Fakta är plural, så ”några fakta”.

    Det är säkert Ellos som skickat texten till IL som hon ska marknadsföra.

    Med tanke på allt som varit, hade det funnits nån gnutta vett eller moral i henne hade hon varit supernoggrann med sina uttalanden och reklamkampanjer. Försöka vinna tillbaka någon sorts av förtroende.
    Men hon bara fortsätter bluffa, det är liksom det enda hon kan.

    Fick syn på ett avsnitt av hennes ”A Quest for success”, nån som minns den haha? Ännu en flopp..

    Ha ha, roligt att annonser från Ellos på exakt de här plaggen dyker upp på sidan nu när jag sitter och läser det här inlägget. Lyckad kombo. NOT. ?

    Ellos och Blondinbella passar ändå ganska bra ihop. Ljuger och luras lika fult båda två.

      Exakt! Hon borde alltid vara deras ansikte utåt!

    [Borttagen kommentar]

      Men om Erik på något litet sätt är inblandad i att hon har sett/låtsats se Madame Bovary så är han nog inte intresserad av att ge henne det livet.

      Det flärdfulla livet lyser med sin frånvaro när hon inte ens får bo hemma hos honom utan verkar sitta på ett hotellrum och vänta på att han ska plocka upp henne…

      Deras relation (om det öht kan kallas det) framstår som allt märkligare.

        Vad gör man inte för sin lille miljardär! ?

          Allt för att säkra framtiden…troligen

        Hur i hela fridens namn vet du att det är så? För att någon skrivit det någonstans? Naturligtvis kan du inte veta något om var hon bor när hon hälsar på sin romans (om hon nu gör det). Att jag sedan skulle kunna förstå en önskan att hålla IL på ett hotell hellre än i hemmet är liksom en annan sak.

        I min värld låter det tragiskt, som en forna tiders Geisha

      Lämna Isabellas nya pojkväns barn och ex-fru utanför den här bloggen är ni snälla. Han har valt att involvera sig med Isabella och uttala sig offentligt om deras relation till media. Det har varken barn och ex-fru gjort och de ska på intet vis buntas ihop med Isabella och hennes cirkus.

      Tack!

        Kan du inte modda i kommentarer istället? Ibland har ju kommentarer mycket bra att säga, men en mening drar ner kommentaren. Tänker att ibland kanske det är bättre att ta bort delar av kommentaren än hela? 🙂

        Nu var kanske inte denna ett bra exempel, men förhoppningsvis förstår du vad jag menar 🙂

          Nja, jag tror inte det blir så bra faktiskt, att jag omformulerar kommentarer åt någon annan och plockar bort valda delar så att texten helt plötsligt blir som JAG vill ha den.
          Jag är osäker på om det är riktigt tillåtet att göra så faktiskt…

          Då är det bättre att skribenten får omformulera sig utan min inblandning.

        Ska man vara riktigt petig har han väl knappast uttalat sig offentligt om deras relation? Jag kan fortfarande bara hitta ett enda uttalande och det är ”Isabella är lite mer handlingskraftig än jag”.

        Finns det något mer? Något uttalande där han säger att de faktiskt har en relation?

          Jag hittar heller inget direkt uttalande – däremot har de ju faktiskt synts hand i hand så någon form av förhållande är det eller har det i alla fall varit. Men kanske är det så att huvudartikeln i DI, som var låst, innehåller något jag inte känner till. Någon som läst hela den artikeln, alltså inte bara de andra tidningarnas artiklar om artikeln?

            Det står att hon är hans nya kärlek i di-artikeln

          Källa på var han uttalat sig om att de har ett förhållande?

          Aldrig sett att han uttalat sig om det.

          Deras bild tillsammans är på ett artikel i DI. Bara för betalkunder.

    Seriösa företag borde självklart dra sig ur alla samarbeten med personer som ägnar sig åt falsk marknadsföring. Detta oavsett om det beror på överlagda kalkyler eller tilltagande senilitet. Igen vinner på denna falska marknadsföring som Isabella Löwengrip mer och mer har blivit en frontfigur för.

    I senaste inlägget om yogapasset: ”jag hatar gruppträning”. Det lät inte riktigt så när Fitnesscollection (eller vad det nu hette) var aktuellt! Då var det gruppträning på lunchen med hela kontoret och det lovprisades. Hon motsäger sig själv HELA tiden.

      Minns deras hysteriska gruppträningar på lunchrasten, med Pingis och Bella i fronten. Måste vart Pingis som initierade denna träningshets, för hon verkar manisk även nu.

      Stackars personalen, för det lär ju knappast varit frivilligt och ovanpå detta Pingis och Bellas ”ledarskap” med mobbning och utfrysningar. ?

      Fast Bella kan ha hatat gruppträning med kollegorna även om hon underkastade sig den för reklamen eller som ett led i manipulationen av de unga entusiasterna som trodde Löwengrip-imperiet skulle vara ett bra steg i jobbkarriären.
      Bella kanske inte ljuger denna gång o,m hur hon kände för gruppträningen.

    Jag undrar mycket om hon tar sig runt i Göteborg med bil? Den här stan är helt omöjlig att köra bil i. ?
    Eller blandar hon sig med vanligt folk på vagnen?
    Så många frågor just nu?

      Hon skrev igår att hon äntligen hittar utan GPS . Hon verkar ha tillgång till bil fast hon flyger dit eller så är det ännu ett hittipå. Yogastället ligger i ett av normmannens hotell och där kanske hon bor och blir upphämtad av någon med lokalkännedom. En sak är säkert hon är manipuleringens mästare, 14 års erfarenhet. Och det blir bara allt värre. Ganska otäckt.

      Hon åker sån där voi eller vad det heter.

        Önskar man kunde göra samma som på Facebook, trycka in likeknappen och välja en skrattemoji?

      Hon menar nog egentligen att hon svassar runt på avenyn?

      Efter att ha spenderat exakt två dagar i göteborg kan jag bara hålla med! För en adhd-hjärna dessutom, inte en chans att hon kör.

    Livet är som vanligt i Bellaland, dvs hon fortsätter med att manipulera och ljuga friskt för sin egen vinnings skull.
    Hon kommer aldrig sluta med det heller, hon har ju bevisligen ljugit på sin blogg sen hon var 14 år. Ljuga verkar nedärvt i hennes DNA.

    Uppfriskande med Bloggbevakning och deras läsare som iallafall i det flesta fall har genomskådat Bella.

    De fräcka i att skriva ull och kashmirtröja, när över 80% är av plast men man tar betalt som om den vore av 100% naturmaterial.

      Visst är det fräckt. Finns tröjor i 100 % kashmir på Ellos som är billigare än Bellas plasttröja. Betalar mer än gärna för bra material och hög kvalitet på kläder (även om högt pris inte alltid är synonymt med hög kvalitet) så att man inte behöver köpa nytt hela tiden. Men i detta fall betalar man ett överpris enbart för att det står Isabella X Stylein på en lapp i kläderna.

        De borde vara prisavdrag istället på allt som det står Bella på!

        Tänk att Bella lyckats att bli synonym med falskhet och överdrifter. Den stämpeln är svår att bli av med.

      59% Polyamid, 23% Viskos, 10% Ull, 5% Kashmir, 3% Elastan.
      Syntetfiber (från olja) = 62%
      Konstfiber (från cellulosa) = 23%
      Naturfiber (från djurriket) = 15%

        Hur många % fake.? ?

    Men snälla, när ska ni ge er? Vet inte alla vid det här laget att Isabella är oseriös, oprofessionell och ljuger om precis allting? Jag förstår inte hur ni kan tycka att det är interessant att diskutera huruvida Isabella inte vet vilka material silke innehåller. I vad grundar sig denna fascination? Fattar inte hur ni fortfarande blir förvånade när ännu en lögn nystas upp då det redan är uppenbart att man aldrig kan lita på det hon säger. Suck.

      Varför ska vi ge oss? Hon fortsätter ju att ljuga och har samarbeten. Och alla verkar, hur konstigt det än är, inte ha koll på att hon ljuger om allt. Så tills dess att det fortfarande finns folk som går på hennes lögner, får vi fortsätta att granska och kritisera, sen får du sucka bäst du vill! Så det så…. ?

      Uppenbarligen vet inte alla.. såfall hade hon ju inte funnits i 14 år och fortfarande tillåitits hålla på.
      Så länge hennes sponsorer lever på hennes lögner. .ja då lär det fortsätta.
      Mindre bemedlade går ju på hennes fabulerade historier hela tiden.. De utgår tydligen från att det hon säger är sant.
      Det är ju det hon lever på…att nån tror på henne.

      Sen är det iofs konstigt att inte människor förstår bättre, då hon t om går ut i media och erkänner att hon byggt sin blogg på lögner.
      Men hon har väl ett förlåtande sätt?

      Man kan i alla fall konstatera att det stämmer att även dålig reklam, är reklam…

    Herregud, varför bryr ni er om ”fakta”?
    Det enda viktiga för Blondinbella är pengar till Blondinbella. Fakta företag och föreningar, allt detta kommer i andra tredje eller fjärde hand.

    Företag som anlitar Isabella Löwengrip måste väl vid det här laget veta att hon ljuger och ljuger ganska ofta (eller har otur när hon tänker och stammar när hon tänker)

      Hon lever i en bubbla, så långt från verkligheten man kan komma.

    Snälla kontakta ellos och kräv ett svar från dem.

      Finns visst en fråga på Ellos fb sida !

    Någon som har flöjt storyn om Elizabeth Holmes, ex-CEO för Theranos som nu står inför rätta i USA?
    Tycker det finns slående likheter mellan hennes case och Isabellas ”aktiviteter”.

      Ca 25 gånger har Elizabeth Holmes nämnts här på Bloggbevakning.
      Googla så hittar du säkert några som skriver om vad de tänker om eventuella likheter med Bella.

      Jag tycker faktiskt inte de är så lika. Elizabeth Holmes gick på stanford university och studerade till ingenjör, vad man än tycker så krävs det hjärna för det, något som blondinbella inte har. Sen är själva idén Elizabeth och Theranos arbetade för väldigt revolutionerande, Isabellas idé är billiga krämer.. sen var Elizabeth en av de rikaste kvinnorna i silicon valley ett tag, alltså rik på riktigt, även det här är något som Isabella aldrig varit. Hon hade det gott ställt med svenska mått mätt, men internationellt var hon en fattiglapp, så nä, jag tycker inte de är så lika som folk vill få dem att verka. Det enda är att båda är lögnerskor, bara att den ena är smart och hade något på g på riktigt medan den andra är en bluffande c bloggerska. Det är lite som att jämföra Catrin Hedlund med Holmes.

    Ytterligare läsning för den som är intresserad av fake news:

    https://www.svd.se/utredaren-falska-pr-firmor-planterar-pahittade-artiklar

    Måste ändå va lite jobbigt för Bella nu, att vara så under luppen..
    Det hon gör bäst, att förvilla, motsäga sig konstant och ljuga, blir inte längre lika lätt…
    Stackarn.

      Då borde väl hon försöka vara lite konsekvent i sina historier.

      Ljuga långsiktigt är en konstart…
      Förr eller senare så kommer sanningen ifatt en…

    OT om influencer: skulle du inte kunna skriva om Daniel redgert? Är så nyfiken på honom, han känns som en manlig Bella med kontor i NYC (och London?) och privatjet. Är han så bra på PR att han är sådär framgångsrik som han verkar?

      Redgert har väl ändå ingen egen privatjet? ?
      Men absolut, ser gärna en granskning av honom. Han känns som en riktig fejkpajas som skulle sälja sin mormor för att få hänga med the rich and famous.

        Är hans ens framgångsrik? Vilka klienter har han?

        Nej ingen egen, men såg att han lagt upp en bild där han flög privat! Det verkar viktigt för honom att flyga business också. 16:49: jag har ingen aning, därför undrar jag

          Det var nog antagligen hm-arvtagarens privat jet han flög med, då hans bästa kompis felice är sambo och väntar barn med honom

    Är inte Kashmir väldigt dyrt i inköp?

    Ellos förser henne väl med informationen som hon sedan bara kopierar och lägger upp. Risigt oavsett från båda håll. Kommer aldrig handla från Ellos.

    Bra skrivet på fb om Cissi Wallins bedrägliga handlande:

    Ja det är minst sagt anmärkningsvärt att Cissi Wallin använde en person som hon utåt sett inte hade koppling till, Camilla på Bloggbevakning, till att skapa en blogg (Virtanens offer) för att på ett bedrägligt vis sprida brottsanklagelser mot Virtanen efter Uppdrag gransknings program.

    Varför var det så viktigt för Cissi att bloggen inte skulle kunna spåras till henne, att hon gav uppgiften att skapa den till en person hon inte hade någon offentlig koppling till? När Camilla skapat bloggen med innehåll från Cissi, gick alltså Cissi ut i ett instagraminlägg och hävdade att hon fått vetskap om en blogg, Virtanens offer, från en för henne okänd källa. En blogg som av Cissi lades fram som klara och tydliga bevis på att Virtanen skulle ha våldtagit många kvinnor.

    Imorgon ska personen som säger sig stå bakom den enda vittnesberättelsen som fanns i bloggen, vittna. Ett vittnesmål som tidigare av någon märklig anledning spridits på ett bedrägligt och uppdiktat sätt av Cissi.

    I polisförhör i fup:en uppger Cissi endast följande;
    ”Efter att jag gått ut med hans namn(Fredrik Virtanen) kom det in en annan polisanmälan mot honom”.

    Det är det enda Cissi säger i polisförhör. I förhöret med vittnet visar sig det till sist vara Cissi som övertalat henne att anmäla, Cissi som tagit med henne till en polisstation för att göra anmälan (trots att de var helt okända för varandra), Cissi som övertalat vittnet att anmäla enligt en viss brottsrubricering. Vittnets uppgifter i polisförhöret ger en väldigt oklar bild av vad som hänt.

    Det är ju exakt så hela Bellas business funkar…

    Varför kollar inte ellos upp sånt här eller reagerar? Det är så falsk marknadsföring man kan komma ju..

    Vet nån vad fb gruppen om blondinbella heter? Där folk diskuterar henne

      Hört talas om Google?

        Inte fått till det på ett tag ?

    Pinsamt när de kända bloggarna gör reklam för skitmärket Ellos. Jättelåg kvalité i konstgjorda material. Skräp helt enkelt, enligt min mening, som aldrig skulle ens drömma om att handla där. Kläder från Ellos skulle knappast någon av de här bloggarna bära privat heller.

    Bellsan skrev igårkväll att det är inte svårt att ta hand om mat, disk och barnen själv nu utan nanny, kock.. Faktum är att hon inte tillbringat ett helt dygn SJÄLV med barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.