Alexias sammanfattning om dotterns sjukdom…

Om ni undrar hur ni ska läsa texten.
Del 1 och 2 här ovan och del 3 och 4 här under.

Jag minns när Michaela Forni skrev om att Alexias dotter fått en cancerdiagnos och deras hela värld vändes upp och ner.
Alexia har sedan dess delat med sig av Corinnes olika behandlingar och fått stöd och hjälp av följarna när livet varit riktigt tungt.

Nu har Alexia publicerat  en sammanfattning på Instagram där hon lite mer ingående beskriver hur deras liv sett ut sedan Corinne blev sjuk.
Cancer är ett sådant jävla monster som urskiljningslöst drar fram och drabbar ung som gammal, fattig som rik, man eller kvinna utan be om lov eller ursäkt.
Vad är alla pengar i världen värda om de inte kan bota cancer eller i alla fall mota Olle i grind?
Ingenting! Ingenting alls!

Gå gärna in på Alexias blogg eller Instagram för att ge lite kärlek till hela familjen Kafkaletos.
Något så obetydligt som ett hjärta från en främling kan vara jättemycket värt i en sådan här situation.
Det var det i alla fall för mig, något jag inte insåg förrän jag stod inför fullbordat faktum så därför skriver jag det här inlägget.

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Usch, läste just att Wilma hittats död.

  Fuck cancer!!! Alla som kan bör skänka en slant till barncancerfonden. Forskningen går framåt och varje krona är värd mycket.

   Ja just när det är barn drabbade är det så tungt. Dom har ju inte fått leva sitt liv. Tragiskt.

    Precis. Mitt hjärta går i miljoner bitar, det är nog det känsligaste ämnet i mitt liv. Barncancer. Usch. Varje gång jag ens läser cancer och barn i samma mening får jag lust att skrika och gråta rakt ut. Varför är världen så orättvis? Barn som inte ens fått leva sitt liv, oskyldiga barn, som inte ens förstår varför allting ska göra så ont.

    Jag hoppas och ber så innerligt att hennes flicka och alla andra sjuka blir friska. Men just idag skänker jag en miljon extra tankar till Alexia och hennes fina dotter. ? Hoppas att någon tar hand om flickans föräldrar också, att ta hand om ett sjukt barn är även det ett +300% heltidsarbete.

  Har sjukvården många hypokondriker som slösar deras tid eller varför hör man så ofta att de inte tar människors oro och misstankar på ALLVAR? Händer något med den läkare som helt missade leukemin? Får hans ens veta om det? Eller är han helt nöjd med att ha behandlat den där sk halsflussen? Återkoppling, feed back, uppföljning och bedömning av prestation är vanlig på andra arbetsplatser…

   Många hypokondriker finns såklart. Sjukvården har inte resurser att utreda alla tyvärr.
   Många söker akut för ’småsaker’ och tar resurser från de allra sjukaste.

    Har du någon källa på det?

     Jobbar på akuten …

      Gud , jag minns när jag jobbade på akuten och en mamma stormade in med sin unge på typ 1,5 år och var hysterisk för han hade haft kalashatt och fått en smätt av gummibandet under hakan och det var ett märke efter bandet . ??

       Kommer och tänka på när jag fick en fraktur i ryggen, i princip alla framför mig var snoriga barn med en lätt förkylning. Jag fick vänta i 11h på hjälp, och även när jag väntade så var det funderingar på operation. Vet verkligen inte hur det funkar. Läskigt i alla fall

        Oj så lång tid. Det är inte bra. Och ändå ska dom dra ner på personal. Alla borde strejka så dom tänker om.

        Satt 13 timmar 7 dagar efter mitt Kejsarsnitt på gynakuten och kunde knappt röra mig, många me urinvägsinfektion som va där. Ville skrika ”GÅ TILL VÅRDCENTRALEN FÖR I HELVETE!!!”. De va ju liksom en vanlig onsdag i januari så vc va ju inte direkt stängd?

         Jag hade urinvägsinfektion för några månader sedan, på torsdagen så blev jag skickad till gynakuten för att dom trodde att det var äggstockarna eller liknande, sen blev jag tillsagd att gå till VC på fredagen för gynakuten gör inte urinodling, jag kom 45 min efter öppning till den öppna mottagningen och då var det fullt för dagen, jag försökte få dom att ta emot mitt urinprov men det fanns i gen läkare som kunde ta emot det, eftersom det var fredag och jag hade jätteont så hänvisade de till närakuten. När jag kom dit ville dom först inte ta emot mig (vilket jag förstår för närakuten ska inte ta uvi) men efter en del tjat så släppte de in mig iaf. Så även om man försöker göra rätt så är det inte så enkelt

       Men alltså åker folk till akuten utan att ringa 1177? Förstår om man åker dit utan att kontakta 1177 om man är döende men annars ringer man väl och rådfråga? ?

        Ja det gör folk, tyvärr! Blir så irriterad. Är själv lite rädd för att gå dit. Jag kollade upp ryggen pga kollega i princip bussade dit mig som en hund. Men rätt hade hon. Jag blev hemma i 6 månader.

        Ja jag hade skitont, men trodde jag fått ett ryggskott, så därför kollade jag aldrig upp det. Fick gå runt med en stålbygel under denna tid. Men det hjälpte 🙂 Men fick höra att jag bara var någon cm från att bli förlamad. Det är ofta jag tänker på det, särskilt när det är pga en misshandel

        Jag ringde 1177 när jag började blöda under min (enda) graviditet, 10+6. Ringde 3 gånger då jag märkte att det bara blev värre och värre.. fick höra att det bara var onödigt att åka in då läkarna kommer att prioritera akuta ärenden och jag nog kommer att få spendera en massa timmar i väntan för något som bara är ett missfall som är vanligt. Fick dock rådet att uppsöka akuten om jag blödde igenom en binda på 30 min.. slutade med att jag blöde igenom en binda varje 15 min i 3 timmar. Uppsökte aldrig akuten då jag förlorade hoppet och brydde mig inte om vad som kunde hända mig. Än dag (det har gått 3 år) så önskar jag att dom på upplysningen var lite mer ”förståelig” om att jag ville till akuten då jag var ensam i min lägenhet utan någon närstående nära mig… för mig var det en chock när allt hända och jag inte hade någon att prata med utan jag satt i min ensamhet och gick igenom allt själv. Tror nog att det hade känts bättre om en läkare/sjuksyster peronligen framför mig hade förklarat att det är ett missfall jag går igenom och gett mig något mot smärtan

      Okej, den kommentaren är dock ingen trovärdig källa. Jag tänkte mer på rapporter som visar hur mycket resurser ”onödiga” läkarbesök slukar och hur många patienter som blir lidande på grund av det. Säger inte att det inte förekommer men föredrar att ha fakta framför känslor och anekdoter.

       Tror nog att om du vill veta fakta så finns det något som heter Google. Pröva där.

        Det gör det säkert, jag tänkte att den som påstår något kan backa upp det med fakta. Men så verkar inte vara fallet, ditt svar är också ett slags svar 🙂

         Instämmer
         Blir lite röd bil varning ibland.

         Jag ska köpa en röd bil av ett visst märke, nu ser jag likadana bilar över allt. Det måste bero av att de ökat lavinartat precis nu när jag skall köpa en.

         ELLER så ser jag det jag tittar efter.

         Det JAG upplever är inte säkert det som stämmer med hur det faktiskt är.

       Allmänkunskapen om hur samhället fungerar har minskat fruktansvärt mycket. Det är ingen nyhet du behöver efterfråga källa om. Inget kopplat till affekt!

       En hel del dagstidningar har försökt hjälpa till under många år, och har informerat om vart man söker sig i vården beroende på vad det söks för, men nu läser i princip ingen dagstidningar längre, så det är ju tyvärr rätt fruktlöst. Det är ett resultat av att vårdpersonal har larmat om onödigt spring på akuten för saker som vårdcentralen hade tagit hand om.

    Absolut är det så som du skriver. Men har själv upplevt hur jag som ICKE hypokondriker kan bli behandlad. När man inte kan gå och inte kan hålla inne vare sig urin eller avföring, och bli avfärdad som att man låtsas/ tycker synd om sig själv, nä fy fan. Det var knappt jag ens fick åka servicebil hem, för de ville knappt skriva under i receptionen. Svensk sjukvård KUNDE vara så bra, men tyvärr brister det stort! Nuförtiden söker jag inte ens vård då jag håller på att storkna, så det får väl bli likbilen till sist (om den nu kommer…). Vill poängtera, självklart är det ingen personlig kritik till dig, Kics, bara ett inlägg i tråden.

    Ja akut ska man bara söka om man är väldigt sjuk. Annars finns det ju lättakuter och att gå till sin vårdcentral. Tror många missförstår. Akuten prioriterar ju tex hjärtinfarkt och stroke och det är ju rätt . Jag åkt akut vid njursten och gallsten samt tumör pga av fruktansvärda smärtor och gör feber och tagit taxi men det var inte lätt. Och jag blivit inlagd varenda gång.

     På vår vårdcentral finns inga tider att boka på 2 månader. Har man tur får man en akuttid på VC men då blir man nästan alltid hänvisad till just akuten för läkaren inte har tid att göra något mer än skriva ut antibiotika.

    Jag låg några timmar på akuten för ett antal år sedan på grund av hjärtrusning.
    Jag fick känslan av att det var många väldigt gamla människor som låg och väntade. De verkade både förvirrade och ångestfyllda. Men personalen var inte särskilt oroliga för dem vad jag förstod så jag antar att dessa patienter var på akuten för det inte fanns något annat ställe för dem. De var kanske ”medicinskt färdigbehandlade” som de brukar heta.
    Men ska det finnas något ställe för sådana patienter eller ska de lägga sig i ett dike och invänta döden? Det blir framöver allt fler äldre och behovet av geriatrisk vård kommer att bli större. Akuten är inget bra ställe för dessa patienter.

     Sverige är i förfall och det ser man om man är äldre än 25år! Sverige har en dålig sjukvård pga alla besparingar. Och vad det beror på! Jo sverige vill hjälpa hela världen och struntar i våra äldre. Det är skamligt tycker jag.

      Vinster i välfärden är inget som du hört talas om eller förstår vad det innebär?

       Sverige som land är slut. Detta land har svikit sin befolkning på ett fruktansvärt sätt, hela livet jobbet folk och betalar skatt för att få gratis sjukvård och sedan får de ingen sjukvård.

       Jag är helt förbluffad att de inte blir folkstorm, i USA har de halva skatten mot i Sverige men sedan tar man sina pengar och investerar i sin sjukvårdsförsäkring och då är man GARANTERAD VÅRD.
       Men svenskar bara nöjer sig med att betala 30% skatt och inte få ut något alls för det. Helt galet.

      Word! Det här är bara början!

     Men många äldre blir inlagda. Var inte så länge sedan att tidningarna tog upp att äldre ska få vänta Max kommer ej ihåg några timmar. Vet äldre som vägrar åka in fast dom är allvarligt sjuka pga kan få ligga hela dagen innan dom blir inlagda. Önskar vi kommit längre änn så Ang sjukvården.

      Ett annat, relaterat, problem är att många äldre fastnar på sjukhusen och tar upp platser eftersom de är för dåliga/skröpliga för att åka till sitt ej anpassade hem, men egentligen för friska för att vara kvar. De har inte ställt sig i bostadskö och får därför ingen lgh (många av dem bor i villor som funkade när de var yngre men inte längre). Uppmana era äldre anhöriga att planera i god tid, det kommer att frigöra massor av resurser på sjukhusen – om än kanske inte främst just på akuten.

       Hemkommunen ska hjälpa till med anpassningar av hemmet.

      Vaddå längre än så???
      Sveriges sjukvård var jättebra på 90 och 00 talet, det är efter Fredrik Reinfeldt tog över som det gick helt åt skogen med Sverige.
      Efer 2010 förfall Sveriges sjukvård och nu är detta bara början på krisen

     De är så synd om de gamla när de hamnar på akuten, helt utlämnade och förvirrade. Ropar på hjälp och ingen hinner komma. ?

     Min mormor på 85-år har inflammatorisk bröstcancer. Hon kommer att dö. Hon fick biverkningar av sina cellgifteroch blev allvarligt uttorkad och njurarna höll på att lägga av. Hon fick åka ambulans till akuten och fick vänta på en stol. Till sist blev hon inlagd. Hon var så gravt uttorkad att hon inte kunde prata. Hon blev hemskickad pga platsbrist utan möjlighet att kunna kontakta sjukvården om hennes tillstånd förvärrades. Min mamma fick köra genom halva Sverige för hon blev utslängd från sjukhuset. Det tog hemtjänsten 2 veckor att installera ett armband med larmknapp. Under den tiden fick min mamma ta tjänstledigt. Vet inte hur det skulle löst sig om hennes arbetsgivare inte godkänt det. Hon fick för övrigt uppsöka akuten 2 ggr till. En stor anledning att trycket är så stort på akuten är bristen på sjukhusplatser. Sverige har bland det lägsta antalet sjukhusplatser per invånare i hela EU.

      Fruktansvärt sorgligt att svenskar har röstat fram att det skulle bli såhär. På 90talet och 00 talet var vården trygg och säker i Sverige, det fanns resurser och de gamla fick vård. Efter Fredrik Reinfeldt urholkades allt och nu finns det ingen sjukvård kvar, trots så höga skatter. nya KI är Fredriks fel, den störta sjukhuskatastrofen någonsin.

    Man åker inte mitte natten till akuten för att det är himla kul. Man är orolig och ALLAs oro ska tas på allvar. Bara en promille har något allvarligt men ingen vet vem de är. Vården måste ta alla oros på allvar. Trött på denna dåliga primär vård som vi får i Sverige. Det är VÄRDELÖS! En mamma ska sitta och googla för att fatta hennes barn har blodcancer och sedan går till en privat barnsjukhus för att få ett remiss. Primär vården i Sverige har totalt havererad.

     Jo vet du vad, folk söker Akut (även mitt i natten) för ALLT! Tex efter 3 dagars halsont, ovanligt stora myggbett, och utslag som redan blivit påsedda av primärvården samma dag. Lägg sedan till några småsår och plötsligt(men fortfarande hanterbart) magont. Och tänka sig, en solig dag under sommaren kan akuten vara tom, för att sedan fyllas upp med ”dödssjuka”(inte så sjuka som haft det för härligt för att åka in under dagen) så fort solen går ner.

     Det finns inte begränsat med personal och tiden till att hantera dessa människor tar resurser från där de skulle behövas bättre.

     Det behövs absolut förbättringar inom sjukvården, särskilt inom primär där vårt system måste bli bättre. Men människor behöver också få grundläggande hälsokunskaper, hur och var man söker vård och för vad, vad som är normalt i kroppen osv.

      Om Sverige hade en fungerade primär vård skulle akuten inte ha varit så belastade med så kallade ”enkla” patienter. Tillgänglighet och kvalitet är under all kritik.

      Var på akuten på julafton ett år pga ett hundbett och misstänkte att ett ben i handen gått av. Mamma åkte dit med mig under Kalle, helt tomt i väntrummet, gick rakt in på röntgen typ.

     Nu ska ni få höra, jag avskyr akuten, vill ABSOLUT INTE åka dit.
     Jag hade fått antibiotika för en luftvägsinfektion, fick ett sånt där utbytespreparat och reagerade på det och fick allergiska utslag. Behövde få en ny antibiotika omgående då man inte får börja med en antibiotika och göra uppehåll då det kan skapa resistens osv.
     Husläkaren jag gick till var så lat och upptagen att de skickade mig till akuten, de hänvisade till akuten för receptbyte! De skrev tom en remiss till akuten….
     Väl på akuten var de helt förvirrade, väntade flera timmar tills jag gav upp.

     Det är husläkarnas fel!! De är så fruktansvärt dåliga på sina jobb att folk med mindre åkommor uppmanas åka till akuten av husläkarna, alltså inte av egen vilja.

   Leukemi är ju inte så vanligt att barn får. Att barn får cancer eller allvarliga sjukdomar är generellt ovanligt. Därför det är extra vidrigt också. Akuten är full av oroliga föräldrar och människor som inte ”hinner” vara sjuka och vill ha antibiotika.

   När vårdapparna kom så flyttades de människorna dit och sökte där, samtidigt som finanserna urholkades för landstingen. Så även fast man kunde fokusera mer i den fysiska sjukvården på de som verkligen är riktigt dåliga (som appföretagen vill påstå) så har de sugit ur stora pengar att det inte är möjligt ändå.

   Digitala vårdtjänster, föräldrar som inte läser vårdguiden eller ringer 1177 ordentligt och överarbetade människor som inte sätter gränser i sitt liv förstår vår sjukvård. Sen kan ju alla troll komma och hävda att det är invandringens fel, men det stämmer inte.

    Kompis, leukemi ÄR den vanligaste formen av barncancer. Det är inte generellt ovanligt. Snackar du ur röven?

    Mvh, Jobbar inom hälsosjukvård

     Det jag menade, var att det generellt inte är vanligt att barn får varken leukemi eller cancer i generellt. Cancer är ju vanligare bland äldre än hos unga. Sen är kanske leukemi mest frekvent förekommande, jag har inte statistiken.
     Men man läser ju som man vill läsa, bra att du fick trycka till en anonym person på internet idag. Heja dig 🙂

     Märks att du inte jobbar med slutledningsförmåga. Leukemi kan vara den vanligaste cancerformen bland barn och samtidigt drabba väldigt få barn totalt sett.

      15,51 Det var ju det anonym sa! Varför är du aggressiv? Lägg av med härskar retoriken Tack.

       Hen sa att det inte generellt är ovanligt. Enligt netdoktor.se drabbas 100 barn om året av sjukdomen. Det kan jämföras med att det finns över en miljon barn mellan 0-9 år (scb). Anonym 15:38 har fel, härskarteknik eller ej. /Anonym 15:51

     Fult skrivet att snacka ur röven. Skärp dej.

    Sen är folk idag dåliga på egenvård. Många tror att alla sjukdomstilldtånd ska lösas av sjukvården genom läkarkontakt tabletter, när sanningen är att Alvedon och att vila hemma ofta hjälper. Har själv haft praktik på vårdcentral och hört patienter som ringer på morgonen och vill ha akuttid till läkare för att de haft diarré eller hög feber en dag…

     Och själv väntar jag för länge att söka läkare. Jag tycker inte synd om mej men jag är rädd för mycket starka smärtor. Men tror också många söker för sådant som receptfria läkemedel på apoteket kan hjälpa till med. Tyvärr svarar vårdguiden ibland fel och det måste också förbättras.

    Fint att se att någon har lite koll!

    Säg 1177 och jättemånga har inte koll på vad det är, men nämn ”KRY” och hur många som helst kan grundligt informera om vad det står för och vad som man kan få hjälp med.

    Trist bara att det är så få som förstår hur det tömmer på resurserna, och förlängningen blir bl.a. den bristfälliga vården vi ser nu.

    Det är sorgligt att se hur välfärden monterats ner för även om några få gör finansiell profit, så slår det på samhället i stort. Barn m.fl. som har allvarliga sjukdomar ska inte avfärdas och behöva ge sig hem med ”tröstande” ord om att det ska avvaktas och att en Alvedon eller två kommer göra att det känns bättre.

    Om det hade kunnat skrivas in i hemkunskapen eller Samhälls-lektionerna, så hade det varit fint för kunskapsbristen är alldeles för stor när det gäller vilken vårdenhet som man ska söka sig till för olika åkommor. Vi ju alla guldstjärnorna A.K.A. yrhönorna till ”Svenssons”, som inte har koll (vilket är outgrundligt med tanke på att Sverige är deras hemland), så har vi många nyanlända som också behöver informeras om hur systemet är uppbyggt (här kan man absolut ha överseende med att det kan bli fel ibland, men svensken med noll koll har ingen ursäkt utan det är ren och skär lathet att inte kolla upp vad som gäller).

    Gick på universitetet med flera personer som inte ens visste att läkarbesök inte behövde bokas för förnyelse av recept utan ett meddelande i 1177 räckte. Det är pengar som hade kunnat användas till annat, och läkarna berättade inte heller vad som gällde trots att ärendena enbart gällde förnyelse av recept.

   Den mänskliga faktorn kommer också in i detta. Det ÄR vanligt med svullna lymfkörtlar vid infektion. Den första misstanken ska inte vara leukemi… Kunde han gjort fler tester och upptäckt cancern? Säkert. Men var det fel att inte göra testerna? Kanske inte. Man testar inte för cancer på varje barn med svullna lymfkörtlar….

    Med tanke på storleken (mandarin), så bör det inte avfärdas som det nu gjordes.

    Man kan inte sätta diagnoser med blotta ögat!!

   Nej men däremot har sjukvården inte resuers så deras metod är att försöka bli av med alla som de kan bli av med, de som är typ döende eller står på sig är de som får någon hjälp.
   Alla som kan överleva och klara sig försöker man göra sig av med så mycket de bara kan.

  OT

  Vila i frid Wilma.

  Åh vad tragiskt. Stor kram till hela familjen. Dom upptäckt en till tumör Ang mej själv. Hur kunde dom missa. Men finns det liv finns det hopp. Tur det ibland ordnas insamlingar Ang cancer. Ödet kan vara så orättvist. Kärlek till denna familj och om någon annan här inne är drabbad .Love. ❤

  Ja cancer är hemskt. Känns nästan som att detta inlägg kom lite sådär strategiskt efter att någon idag kallat dig empatilös, då behövdes det en motpol, det behövdes typ motbevisas så kanske egentligen därför som du skriver detta… ungefär som när Pärleros började prata om Greta och att jobba med välgörenhet och hjälpa världen efter kritiken för uttalandet om Johanna Nordström, damage control typ.

   C är ju också en bloggerska, precis som de hon granskar. De har alla ett inbyggt excelark i skallen som de plockar fram när ”fel” kommentar får för många gillamarkeringar. Nu var det empatilös, då föreslog detta mytomspunna ark ett fuck-cancer-inlägg. Det kan ju ingen klaga på, eller hur?

   Men surpuppa. Kan du inte bara sluta hänga här med din negativa energi ?

  En annan influencer, JaneMarina s dotter fick sin Cancerdiagnos igår ? fruktansvärt när barn blir sjuka ?

   Vem är det?
   Hursom bra att influencers synliggör det så att fler får kunskap och kan bidra i kampen.Barncancer berör djupt i själen,fuck cancer!!

   Såg det också !! Följde henne tidigare men slutade när jag tyckte det blev för mycket smygreklam och såg nu att var tredje inlägg är sponsrat. Men så himla hemskt lilla Melina!

  Jag går in i krisläge bara mina ungar får magsjuka typ. Kan inte förstå, och vill aldrig behöva förstå den fruktansvärda ångest det måste vara att få en cancerdiagnos på sitt barn.

  Livet är orättvist och hemskt så ofta. Ta hand om er själva och varandra, och försök njuta av alla små vardagliga saker man annars lätt tar för givet ❤️

   Vi har inte ett barn med cancer men ett som varit tillräckligt sjuk för att ha spenderat mycket tid på barnavdelningen. När vi varit på avdelningen är det ganska uppenbart vilka barn som har cancer, de har tappat håret och är kortisonsvullna. Ögonen tårar sig och mitt hjärta går sönder varje gång jag ser dessa familjer? Finner absolut noll mening med att barn ska behöva genomlida allvarliga sjukdomar och bara den ångest och oro vi varit igenom gör att man aldrig blir sig själv igen. Utan att blinka hade jag offrat både armar och ben i utbyte mot att min son hade det bra. Inget, absolut inget är viktigare än att man får vara frisk tillsammans med dom man älskar❤️

  En positiv sak i allt elände är att det är relativt få barn som får cancer. Det hjälper inte dom föräldrar såklart, men idag behöver inte cancer betyda att det är kört! Kan vara bra att ha i åtanke.

  Tacka gud för Martina sjukhus! De är bäst. De är värd VARENDA krona.

  Usch för cancer! Slåss själv mot cancer just nu, min är botbar så hoppas att allt ska försvinna när alla mina behandlingar är klara. Men det är fortfarande så sjukt att säga det högt, jag har cancer. Man tänker att det är sånt som händer andra, inte en själv. Nej fy önskar att alla slapp få den här jäkla sjukdomen.

  Haha, Anitha Clemens tål inte sanningen.

  På sin story gör hon reklam för Aloe Vera från ett pyramidföretag. Vännen som säljer påstår att gelén i tuben är 100% Aloe Vera, precis som om man tagit den direkt från växten. Någon kommenterar att det inte stämmer och visar en lååång förteckning på allt skit gelén innehåller. Det står inte ens hur mycket ren Aloe Vera som faktiskt finns i tuben. Den kommentaren är raderad men den felaktiga reklamen är kvar.

   Var det läge för denna OT här i just detta inlägg..?

    Nej, faktiskt inte. Insåg själv efter en stund att kommentaren hamnat under helt fel inlägg, skulle hamna i ett tidigare inlägg där Anitha nämndes.

  Men så fint ❤️ Tack snälla för ditt inlägg och din kärlek, och till alla andra som skickar tankar och kärlek. Betyder så oerhört mycket.
  Massa kärlek tillbaka till er ❤️

   ❤️

   <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.