Hur Isabella ändrar sina historier för att passa hennes agenda på bästa sätt

Isabellas ”team” med läkare verkar ha ganska dålig koll, eller sätt att informera sin ack så viktiga patient om vad hon tar eller borde ta för olika mediciner för att kollapsa tillsammans med sina företag som skulle gå under om hon var frånvarande i mer än någon enstaka dag.
Helt ärligt tror jag att dessa spretiga uppdateringar i Isabellas inlägg har mer att göra med att hon i vanligt ordning överdriver bilden hon målar upp av sitt liv – den här gången sitt läkarteam – och att är anledningen till att hon uppdaterat sin text med nya mediciner som hon helt plötsligt redan äter, trots att de inte nämndes alls i inläggets första version.

Men hon kanske bara glömde? Igen?

Tack för tips!

 

229 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känns som att IL kommer rikta in sig på en ny image snart, ’lyxhustru’ som hänger med på mingel och stöttar sin duktiga man.

   Någon bra entreprenör är hon iaf inte. Det har hon visat om och om igen genom åren.

    Hon är pillerist samt allvarlig trafikfara- inte ok knapra tabletter och vara i trafiken
    Jävla kärring om hon kör på någon!

     Man behöver inte vara en trafikfara för att man käkar mediciner. Alla människor påverkas så olika av läkemedel.

      Precis som 2-3 starköl. Känns ju knappt.

      Nu kanske det också är rimligt att poängtera att det finns olika läkemedel som fungerar på olika sätt. Att bara säga ”knapra tabletter” är således helt meningslöst och inte grundat i något.

     Av omeprazol? Inte som att hon knaprat oxy till frukost

     Jag stötte på Isabella utanför Central stationen, vad hon gjorde där vet jag ej. Jag lyckades fråga henne om 50kr som saknades till en tågresa.
     Hennes svar var ”Du måste jobba hårdare, se på mig, jag behöver inte be om hjälp” sa hon samtidigt som hon gick sin väg.
     Ja. Kanske hade hon rätt. Men hur hårt har hon jobbat på ett ärligt vis?

     På den tiden gick det fortfarande bra för henne.

      Får en känsla av att du ljuger nu, kan det stämma?

      Dagens mest uppenbara lögn

     Nåväl, nu ska vi inte hetsa upp oss ? Omeprazol kan dessutom köpas receptfritt och används mest för halsbränna eller sura uppstötningar…

   Isabella jobbar hårt på den nya imagen som en sån som lever med fötterna på jorden (handlar mat, glömmer att ta med saker till förskolan, ger barnen normalinpaketerade födelsedagspresenter) samtidigt som hon lever lyxliv (går på middag med ambassadörer).

    Förresten! Någon som reagerade på Bellas åttiotalslook igår med axelvaddar och fluffigt hår? Gissar att det är det utseende som hennes nya man gillar (det var väl på åttiotalet han senast var singel?)..

     Eller ambassadören?

     Tycker hon sett ut så i var och varannan story nu sista tiden? ??‍♀️

      Catrin! Fan är du tillbaka! 😀

       Hon behöver trafik till sin ointressanta blogg.

        Det där var väl onödigt?!

         Nej?

      Avundsjuk?

       Jag är inte 09:45 men din så kallade diss var tragisk ??

        Hej Catrin!

        Lite perspektiv:
        Bellas pojkvän sitter inte i fängelse.
        Bella har inte blivit misshandlad av sin pojkvän.
        Bella äger sin bostad.
        Bella har inte miljon skulder.
        And the list goes on …

         [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

           [Borttagen kommentar]

          Seriöst Camilla? Du kan ta bort min kommentar men inte den vidriga som jag svarade på?

         Belsi äger väl inte sin bostad? Det är väl banken som gör?

         So?

         Autocorrect spelar sina egna spratt. Byt ut här mot har och centralxxx mot badge, enklare än så kan det knappast bli.

      När tänker du betala tillbaka pengarna du snodde från oss genom att sälja biljetter som inte fanns?

     Alltså – Erik är 52 år. Inte 70+. Om han varit gift ca 20 år så var han ”singel” fram till ca 1997-2000. Inte mycket axelvaddar då…

   Har ni sett bilderna på fastighetsvärden där alla inblandade står och ringer på klockan? Så står ES och vd på k fast längst fram. Klart BB trycker sig tätt in mot ES för att hamna i fokus längst fram på bilderna…

    Har du möjlighet att länka till bilden/bilderna? 🙂

      Herregud, snacka om att hon fick vad hon ville. Vilken timing alltså. Hon går under men hittar en miljardär under tiden. Så äckligt genomtänkt.

       Hon limmade på Stordalen i Almedalen 2019, och nu är det Erik istället. Tycker det är synd att hon ges så mycket uppmärksamhet när hon är en sådan dålig förebild. Jag har haft kontakt med henne då och då vis bår umgängeskrets och alltid tyckt att hon är nedlåtande och behandlar omgivningen efter vad de har i plånboken.

      Har Erik botox i kinderna?

   Precis som Du då, du ändrar dina historier för att passa dina agendor, du vrider och överdriver… När har hon sagt att företagen skulle gå under om hon är frånvarande någon enstaka dag? Din ton är väldigt spydig, som vanligt när du skriver om IL. Läkarteam behöver inte vara mer än två personer, läkare och en psykolog, och flera andra bloggare har pratat om sitt läkarteam så IL är inte särskilt annorlunda än andra. Ja hon kanske glömde skriva att hon ätit den medicinen och tackade den som kallar sig doktor som påstod att den är bäst att äta, och skrev till den också så att inte andra behövde skriva att ät den, eftersom hon redan gör det. Inte särskilt konstigt men din besatthet och spydighet är värre, undrar om det finns mediciner mot det.

    Kämpa! ?

    Fast nä, en läkare och psykolog är inte ett läkarteam, de är ett team. Ett läkarteam är bestående av flera läkare. Vad behöver hon ett team med läkare till? Hon är i behov av en allmänläkare. Finns på närmaste vc.

   Det bör hon klara av! Krävs inte gymnasiekompetens

   Det är en kvinnofälla från femtiotalet. Hon ger ju upp allt! Varför skulle Erik prioritera henne när han inte prioriterade sin fru? Det är tungt och tufft arbete att jobba med hästar. Så Eriks val att prioritera kvinnor i Africa och blondiner som blåst upp sina siffror och avverkar en man per år?. Självklart är han en duktig matematiker. Sverige går in i lågkonjunktur och därför är marknaden i ett väldigt skärrat läge just nu
   Så det hela är väldigt märklig händelse! Är det BELLA som har parat ihop dom två, är det därför hon får vara med på kalaset?

  hahaha vad pinsamt?

  på bloggen skriver hon:
  ”Igår kväll väntade en trevlig middag hos en ny bekantskap, nämligen Ken Howery. Han är utsedd av President Trump som sin nya ambassadör här i Sverige. Jag har besökt de tidigare ambassadörerna under åren men igår var alltså första mötet med Ambassadör Howery.”

  är det sant, att hon besökt tidigare ambassadörer under åren? har aldrig hört talas om det förut och varför skulle hon göra det ens? ?

   Jo men hon har skrivit om det. Men att kalla det bekantskap… han lär inte bjudit henne på en privat middag där de lär känna varandra 🙂

    Och trots bästa polare med ambassadörer så vårt att få visum?

   Klart hon har, att det alltid ska vinklas och vridas här! Sveriges BNP påverkas av resultaten i hennes bolag (minns vad vi lärde oss i fallet Lehman Brothers), så självklart är hennes relationer med representanter för våra största handelspartners av central betydelse. Att ni orkar!!

    hahahaha

    ?

    Lehman Brothers var 4:e största investmentbanken i USA när det gick i konkurs.

    Bådar inte gott för Sveriges ekonomi om allt hänger på Löwengrip Invest och Beauty.

     Sorry, var ju hennes egen jämförelse om det inte framgick!

      Har sett överdrivna försvar av Isabella så svårt att veta om någon är ironisk men nu ser jag ditt namn.

   Hon var där i egenskap av bihang till pojkvännen. Pinsamt för ambassadören att hon som hade problem med visa nu kommer med som bihang men pengar öppnar dörrar.

    Jag undrar bara vad hon pratar om med alla dessa ”gubbar”, vad kan de ha för gemensamma samtalsämnen.
    Vad kan de tycka om henne.

   Tur att Bellsans engelska är så bra.

    Ja, vem minns inte klassiker som ”the läpp-pencil” eller när hon hade problem med ”the decks of my Porsche”…. Eller när hon skulle berätta för en journalist vad amerikanen som hon var på gala med sysslade med: ”He helps children with trafficking”.

     Tycker det är intressant hur människor går in och ut genom en svängdörr i Bellas liv. Vad hände med Paul Hutchinson och Kyle Otto? Vad hände med alla vänner som figurerade i hennes blogg för 5-10 år sedan?

     Kan vi inte sluta att förminska någons språkkunskaper? Det är uppenbart att många här anser sig fantastiskt bra på engelska och gärna trycker till den som inte kan. Men snälla, det drabbar bara andra som redan är osäkra och läser sånt här. Ja jag vad hon skrivit på linked in, men det är bara en ursäkt att spela cool på någon annans bekostnad. Jag hoppas att folk inte känner sig hindrade att prata engelska, som faktiskt är ett andra språk, det är så man lär sig!

   Bella var ju polare med Natalia Brzezinsky när det begav sig. Men sen dess har det varit tyst. Tror inte Bella haft några särskilda kontakter på ambassaden sen paret Brzezinsky flyttade. Då skulle nog visumet inte ha dröjt t ex ?

    Men hennes man har väl inte varit ambassadör på många år, rätta mig om jag har fel

     Paret Brzezinsky lämnade Sverige under sommaren 2015.
     Därefter var Azita Raji ambassadör men hon avgick när Donald Trump blev president eftersom ambassadörerna utnämns av sittande president.
     Först nu har ambassaden i Stockholm fått en ambassadör på plats.

      Natalia arrangerade supermötet på Grand där Greta och Obama var med. Häar för mig att Ebba von Sydow var inbjuden men inte Bella. Vilken miss av arrangörerna!

       Nej det var Emilia som var med!

      Ok, så inte så länge sen då, tack! Min enda bild av frun är att hon började följa mig på IG en gång och sen avföljde när jag inte genast följde tillbaka. Lol

       https://www.expressen.se/dinapengar/tech/natalia-har-lockat-hit-varlds-eliten-sverige-ar-framtiden/
       Obs att Bella inte var inbjuden till Brilliant MInds.
       Undrar varför?

    Ja den där ”Mr Paul” gick upp i rök, undrar vem det var egentligen?

     Har för mig att han körde bilen när Diana dog…

    Hon var inte polare med henne. Hon träffade henne någon enstaka gång och därefter försökte både hon och Pingis att få det att verka som att de var bästisar med Natalia – trots att de inte blev bjudna på mer events på ambassaden.

    Nej, Bella visar ännu en gång att hon endast kmr in i dessa rum som bihang till någon annan som faktiskt är framgångsrik.

   Bra att maten smakade då igen och hon inte behöver ligga ner..

    Magsjukan var nog kortlivad. Ett och ett halvt blogginlägg.
    Omeprazol gör under när man kommer på att det var det man borde ha stoppat i sig!

    Då hade hon fått fina rubriker som när Reagan var i Japan.

    I’m still standing yeah yeah yeah
    I’m still standing yeah yeah yeah
    I’m still standing yeah yeah yeah
    I’m still standing yeah yeah yeah

  DI sänder live från Selins nya börsintro. Selin står och ler i bakgrunden och pratar med olika personer men IL syns inte till någonstans.

   Nej varför skulle hon det?

    Hon har ju skrivit på bloggen x flera att hon skulle vara med, borde väl synas till i minglet då bland alla som var där?

     Bästa sättet att få snack om sig är kanske att inte dyka upp, snarare än att stå där och försöka passa in?

      Ja eller så ville inte Selin att hon skulle stjäla showen/fotografernas intresse.

    hon skrev ju att hon skulle vara där och ”presskontakten” marisol sa det till aftonbladet/expressen.

     Och hon var där, bara kolla in bilderna från Fastighetsvärlden – där står hon med ES och annat folk när de ringer imklockan på Tullvaktsvägen i Frihamnen, inte så flott längre eftersom all handel sker via servrar och automatik. Men bubbel fick de, fast IL har en clutch i handen istället.

      Okej, men i livevideon som visar minglet efteråt syntes hon inte till iallafall!

       Och? Hon var ju uppenbarligen där så varför fortsätter du?

      Kan inte se att någon annan har med sig flickvän/pojkvän…

      Nej nej nej, hon har en CHANEL i handen!!! DEN MÅSTE SYNAS

     Och hon angav att Isabella var så imponerad av företagets utveckling. Som om hon var superrik och expert.

      Som om Marisol vore hovets pressekreterare och Isabella kronprinsessan tycker jag. 🙂

   Förresten, när nämnde Isabella något om börsen/aktier senast? Om jag inte minns fel skrev hon ett inlägg om sin aktieportfölj för ungefär två år sedan. Har hon tappat intresse (som kanske aldrig fanns där) eller har hon slutat handla aktier?

    Hon har säkert sålt aktier för att ha råd med sin livsstil. Vill minnas att Bella skrev att det var sparade bloggpengar som gått åt.

    Hampus var ju anledningen till hennes intresse för aktier.. #standbyyourman

    Inga av de andra männen har sina partners med sig. Och hon ser till att stå i mitten! Skämskudde!

     En dag kommer Erik inse att han bara blev utnyttjad. Tycker det är komiskt att näringslivets mäktigaste kvinna har behövt dejta rika (gifta) män och betala sin väg till den värld hon så desperat försöker bli en del av.

      Ja, han har pratat om att han vill ta företaget till börsen ett tag, tycker det är misstänkt lägligt att Bella ser till att bli tillsammans med honom just då. Och aktien sköt iväg efter introduktion. Undrar hur mycket hon lyckades roffa åt sig. Alla som vill fick väl inte teckna in sig heller då det var så stor efterfrågan.

       Men nu får ni sluta. Läs ekonomi, öppna en DI och lär er nåt. Balder har legat på börsen i evigheter, det som introducerades var K-fastigheter, ett bolag ES samäger med grundaren. Man kan inte roffa åt sig, man kan däremot köpa och sälja aktierNa. Det kallas börshandel.

        Jag pratade inte om Balder utan k-fastigheter. Selin har hintat om en börsintroduktion för k-fastigheter ett bra tag. Då ett nytt bolag ska börsintroduceras har man möjlighet att ansöka om att teckna aktier innan notering. Det var hög efterfrågan på att få teckna dessa och långt ifrån alla som ville fick. Och de som fick har redan gjort en bra vinst. Så det skulle faktiskt vara intressant att veta om Bella fick några. Antagligen, då hon har en strategi bakom varje beslut hon gör.

         Det var väl det stora förvärvet Bellsan pratade om i början av krisen…

          Kanske därför hon tog ut ytterligare en inteckning på en miljon i huset (som redan är belånat upp till och över taket) ?

     Manslukerska som hon är!

    Nej men gud vad pinsamt!

    Haha döör lite av bilderna och det galna flinet

    Men va, vad konstigt. Ser ju ut som att hon är en del av gruppen. Vad håller erik på med?

     Han är fan dum i huvudet

    Men hon fick inte vara med på de officiella Nasdaq bilderna. Där är andra kvinnor med som är där för jobbet med bolaget. Pinsamt även för Sehlin som tar med henne.

     Läste att detta var bestämt sen länge, att hon skulle medverka… inte som att han tänkte visa upp henne iaf

      Medverka då här man något att säga att man där för att jobba. Hon närvarar vilket är något helt annat. Lägg märke till att hon inte har på sig centralorten utan håller det i handen. Stör det den sponsrade klänningen eller står det något hon inte vill ska fastna på bild?

       Du skriver väldigt osammanhängande ?

        fast man fattar vad personen säger, hatar kommentarer som dina Anonym 10:07

         Jag fattar inte.

     Och varför skulle hon ha varit med där? Hon jobbar inte på bolaget eller nasdaq.

    Pinsamt!

    Varför har inte Bella sin badge runt halsen? Är det för att barmen ska få bölja i fred för alla att beundra?
    Skulle bli dåliga bilder med en badge på bröstet/en.

   Han sa plats o hon satte sig i nåt hörn

  HAHAHHA asså jag orkar inte

  Klart hon var tvungen till att ändra. Direkt började hon tugga i sig den nya föreslagna medicinen, och då stod det ju fel i inlägget.

  Bra hon uppdaterar sin läkemedelslista samt blogg i realtid beroende av vilka ordinationer kreti och pleti skriver till henne.

   Snart kommer kollagen också som en läsare rekommenderade. En annan tipsade om alger.

   Kan inte någon rekommendera stora mängder laxermedel?

   Hon KNAPRAR!

  Hon kanske fixade omeprazol efter kommentaren och då är det ju mer sant att hon knaprat båda medicinerna.

   Suck…

   Hahaha sötnosar.. men ja, Bellas framtid går så fort att den redan ligger i dåtid!
   Helt sjukt va ljuger, och visar upp det dessutom.

    Att använda ordet knapra sänder dåliga vibrationer.

   Ja, men kommentaren skrevs efter inlägget, och då blir det konstigt att ändra i det. Ska hon gå tillbaks till andra inlägg också tycker du och ändra så att de stämmer med nuläget?

  Oavsett om hon gjorde detta som ytterligare ett provokationsdrag eller trodde ingen skulle märka justeringen, så märks det verkligen att hon behöver läkarhjälp…

  Hon är alltid ”frisk” för middag å fest iaf!
  Helt otroligt att vissa fortarande tror på hennes historier, herregud.
  Stackars Selin, är han både blind å döv redan….

   Finns ett perfekt ord på engelska för det: smitten.

   Som Frank Andersson sa: K….. ska ha sitt.

    ???

   Haha,precis som Ida Wargs ”Pärlan” som ständigt har ”ont” i ryggen när det vankas socialt ansvar med hennes familj och deras vänner osv., men som kan lattja med sina vattenleksaker och bokstavligt talat ligga efter en båt och hoppa fram över brytvågorna i timmar utan minsta tecken på ryggont. Även något han använde för att få ligga ifred i gäststugan istället för att behöva ta ansvar för deras barn tidigt om morgnarna.

   Hjula och göra annat akrobatiska konster går tydligen också bra, men att vara vuxen och sitta på en middag går absolut inte för hans rygg ”krånglar”! Det smög sig dock fram i podden att han i själva verket avskyr parmiddagar (och helt sonika drog ”ont i ryggen-kortet”)! Så pinsam! Sådan vuxen-bebis! Att hon står ut! Något är märkligt med honom, men kan inte exakt sätta fingret på det, men sånt visar sig alltid tillslut.

   Det I.L. och ”Pärlan” ägnar sig åt är egoism då hälsan enbart ”vacklar” när det gäller saker som inte anses kul eller gynnar dem.

   Läkarteamet gav kanske henne massor av kortison igen.

  Fick kväljningar när Bellan håller Erik Selins hand vid börsöppning imorse.. Hon är listig, hon tar inte hans pengar nu – hon kommer ta dom om 5-10 år när hon vunnit hans ”tillit”.

   Hon får inte 5-10 år. Allt hon tar i försvinner

   Jag undrar verkligen vad hans barn tycker och tänker om Bella…

    Där ligger nog det största hotet mot relationen.

     Det är så mycket annat som talar emot den relationen.

    Skriv ( nämn inte) hans barna i sammanhang med vidriga Bella
    Tack

     De är vuxna, väl.

      Ena dottern är 17 år eller yngre.

   De andra tittar på den som talar medan hon tittar på fotografen och har sin bästa fotopose. Liknande sysslade Sofia med när hon var ny prinsfästmö.

   Det kommer aldrig att sund hållbar relation. Finns ingen chans att den kommer hålla.

   Haha för många andra här verkar ju vara riktigt härliga kvinnor. Tror ES väljer IL (uppenbarligen) alla dagar i veckan framför kvinnor i detta kommentarsfält.
   Jag är inget IL fan men erat hat börjar bli patetiskt.

    Jag håller med. Inget fan av henne heller. Men han kan tänka själv och jag ser ingen anledning till att spekulera i vad hon är ute efter.

     Har en bestämd känsla att Erik kan tänka och ha flera saker i huvudet samtidigt. Han markerar att vad än händer i Isabellas offentliga liv så är deras förhållande utanför den karusellen och stöttar varandra och bevisligen bryr han sig om henne, annars går man inte hand i hand offentligt vid börsens öppnande. En tydlig markering från hans sida.

      Vad fint av gubben då! Han är så manipulerad.

    Det är en mycket stor skillnad på hat och tycka illa om någon. Var varsam med orden.

    Då skriver jag en ny kommentar då:

    Det är klart att han gör det. För det han vill ha är ju precis det hon blivit eller kanske alltid varit – en osjälvständig kvinna, helt utan bildning och utbildning, som är okunnig i det mesta, inte kan tala främmande språk men har opererade bröst och är beredd att leka dörrmatta för att få leva i lyx.

    Det är klart att han väljer henne.

  Usch .Jag känner sån avsmak för henne hon har verkligen ingen skam i kroppen. Nu hänger hon med (äldre) män med pengar tack vare ES. Fnittrig,blond och storbystad….. tror ni att de här männen betraktar henne som en framgångsrik affärskvinna ? Nixpix nu är hon bara en bimbo/playgirl och ES får ryggdunkar av polarna . Tragiskt att hon inte förstår det själv utan tror att hon har fått in en fot bland näringslivets höjdare och att de ska lära henne allt de kan. LOL

   Jag är inget IL-fan men det där tyckte jag verkligen var en förminskning av en hel grupp kvinnor.

    Vilken grupp syftar du på?
    Obildade blondiner som fungerar som arm candy åt äldre näringslivstoppar?
    Är det den gruppen du drar en lans för?

     Hej fördomsfull.

      Det är inte ett dugg fördomsfullt. Det är precis så det fungerar och det är också därför Erik Selin är tillsammans med Blondinbella. Det finns en sådan naivitet när folk tänker på det här, när det är så enkelt:

      Hon har stora bröst.

      Han har pengar.

      Eller menar du att han skulle vara imponerad av hennes engelska och allmänna bildningsnivå?

       Fast jo, det är väldigt fördomsfullt. Du känner varken Erik eller Isabella och än mindre vet du hur deras relation ser ut eller varför de valt att vara tillsammans. Att säga att Erik valt Isabella för att hon har stora bröst, samt att Isabella valt Erik p.g.a. hans pengar, är att förminska män och i synnerhet kvinnor. Isabella må vara fruktansvärd på många sätt, men vi får helt enkelt nöja oss med att vi inte har den insynen i deras privatliv för att kunna uttala oss om detta. Låt säga att det är just så som du menar, det är ändå inget som är ok för oss att spekulera i.

        Har jag påstått att jag känner någon av dem? Behöver jag känna någon av dem för att bedöma det här? Naturligtvis inte. IL är väldefinierad efter många års bloggande och även om allt kan vara teater
        när det handlar om henne så tror jag inte att hon låtsas tala engelska som en femåring eller fejkar
        en bristande förmåga att diskutera och förstå till exempel vetenskapliga ämnen.

        Hon har lyckats väl med bara en enda sak – att blogga. Andra projekt, till exempel de hon försökt dra
        i gång nu när hon börjar bli äldre, har varit misslyckade, det senaste exemplet är ju sminkföretaget
        som i stället för att växa går kräftgång. Hennes påstådda ”framgång”, som fyllde många med förvåning det senaste året, har visat sig vara byggd på bluff och lögner som hon lyckats få många, till exempel media och andra företag, att gå på och som sedan genererat intäkter och märkliga ”utnämningar”. Här har ju Bloggbevakning gjort en enastående insats om man frågar
        mig. Vi vill inte ha ett samhälle som bygger på oärlighet.

        Hon lär inte av sina misstag. Gång på gång stöter hon sig med människor och skaffar sig fiender.
        Hon saknar förmåga att leva sig in i andras människors känslor och trampar på sin omgivning – hon saknar empatisk förmåga.

        Jag skulle kunna ta ännu fler exempel men de här räcker gott för att konstatera en sak: IL är kort
        sagt inte särskilt begåvad. Begåvade människor utmärks nämligen av precis rakt motsatta egenskaper och beteenden. IL har inte gått i skolan – men det behöver man inte ha gjort. Begåvade människor som saknar utbildning kan ändå ofta förvånansvärt mycket inom vitt skilda områden. De talar i regel flera språk flytande. De kan föra avancerade, teoretiska resonemang. De är duktiga i såväl naturvetenskapliga som humanistiska ämnen. Och de är ofta väldigt vänliga och omtänksamma.

        Varför tar jag upp allt det här?

        Därför att kärlek och förälskelse inte är något som svävar omkring som en sak i sig i någon högre
        och mystisk rymd. När vi blir förälskade och attraherade av någon handlar det faktiskt om högst
        praktiska ting, även om vi tror annorlunda just när det händer. Det handlar om att den vi möter
        fyller ett eller flera behov hos oss själva. Vissa behov är intellektuella. Andra är fysiska.
        Som bekant. Och det är just det du tar upp i din kommentar. Du skriver att det inte går att veta
        varför Erik Selin och IL vill vara tillsammans. Men det gör det alltså.

        För utan att veta någonting om Erik Selin räcker det med att lyssna på honom i några minuter för att
        inse att han är intelligent, det hörs på hans sätt att resonera. Det märks på att han kan mycket om
        mycket. Det kommer till uttryck i hans omtanke, inte minst om IL. Den biten, menar jag då, kan IL
        aldrig matcha. Återstår att hon kan fylla andra behov hos honom. VSB – tits and ass och så lite
        hundvalpiga ögon på det och en röst i falsett:

        – Erik! Kan jag inte få dra i snöret och plinga!

        Som ett barn på bussen.

        Jodå, att bedöma vad Erik Selin får ut av IL och vice versa är lätt som en plätt.

    Må så vara (storbystade blonda kvinnor står väl ändå högst upp i kvinnorhierarkin), det gör väl ändå inte kommentaren mindre sann? Hon är knappast inbjuden som entreprenör, eller ens blivit utvald av ES som entreprenör.

     Aldrig att hon står högre upp än Adriana Lima typ som varken är storbystad eller blond. Konstigt uttalande.

   Att vara rik och ansedd är Isabella största dröm. Det kvittar om mannen är den förmögne bara att vi vet att han är det.

   Jag ska skriva något väldigt allvarligt här nu:

   Det är ju tragiskt det här. Jag minns inte var men någon hade länkat bilder från hennes blogg som jag tittade på. Det var någon middag på Grand i Sthlm och hon satt vid ett bord med bara en massa gamla gubbar. På en annan bild från samma tillfälle såg man hennes stå bredvid Selin, också då tillsammans med gamla gubbar. Jag tänkte att hon borde titta på bilderna själv och förstå vad andra ser – en tragisk figur som skulle bli ”världens mäktigaste” men slutade som ett bihang till en man.

   Och hur ska hon dessutom klara av de här situationerna? Så länge inte även hennes ”engelska” på bloggen är fejk (alltså att hon bara låtsas inte kunna tala språket) så kommer hon inte att kunna föra ett vettigt resonemang på främmande språk. Hon skämmer ju ut både sig själv och honom! Dessutom är hon obildad, det går att uttala sig om efter flera vurpor i bloggen genom årens lopp, när hon försökt skriva om ämnen hon inte behärskar. Vad ska gubbarna tala med henne om? Smink?

   Tänk att vi 2019 inte kommit längre än att det finns kvinnor som förnedrar sig själva på det här sättet. Det är sorgligt tycker jag. Jag tycker verkligen det, det gör mig ledsen att se. Men jag hoppas att unga tjejer som rör sig på nätet är kloka och förstår vikten av att utbilda sig och skaffa ett eget, självständigt liv.

    Tack! Det är det tragiska – hon blev aldrig någon riktig mäktig människa, bara någons bihang.

     Fast till Bellas försvar (och jag är inget Bellafan) så är det ett väldigt tjat om att hon inte pluggat. Tänk på Arnaud som lurade hela kultureliten och som nu visar sig inte vara akademiker utan tekniker?!?
     Så med ”bara” personlighet kan man komma riktigt långt. Det svåra är sedan att lyckas hålla sig kvar.

      Man behöver inte ha utbildning, man behöver ha bildning. Precis som du kan vara ekonom och ändå kunna en hel del om kultur, vara intresserad av teknik och vara språkkunnig, så kan du vara utan högre utbildning men ändå vara allmänbildad.

   ES kanske delar med sig henne på ” gubbgänget”
   ???

    Ärligt talat 11:34: jag ogillar Bella STARKT men den där kommentaren var så jävla vidrig att den måste komma från ett gubbslem.

    Vidrig kommentar

    Sluta se på kvinnor som mäns ägodelar att låna ut när de känner för det.

  Meningslöst inlägg. Finns inget som säger att hon inte testar med båda sorterna samtidigt. Båda finns nämligen tillgängliga receptfritt.

   Hon tackade en läsare för tipset och ändrade direkt efter.

    Hon hade ju ett läkarTEAM. Konstigt att ta råd från en läsare som utger sig för att vara en doktor.

     Att ha ett läkarteam är inte ovanligt. Ni verkar superförvånade. Speciellt inte om du går privat. Jag har 4 olika personer i mitt ”team”. De kallar sig själva för team. ??‍♀️

      Jag med! Jag har en barnmorska jag går till var tredje år för att byta p-stav, ett journummer att ringa till för att få ny EpiPen, en företagsläkare som tror att alla är hypokondriker, en företagsläkare som skriver ut all medicin till höger och vänster utom penicillin, och en kompis som är sjuksköterska. #läkarteam

       De är ju inte ett team dock. Mina jobbar ihop för att lägga upp planer både psykiskt och fysiskt. De har alltså kontakt med varandra.

        Men de är mitt team! Om jag känner att de är mitt team, då är de mitt team! Det är faktiskt känslan som räknas!

         Okej troll.

          Alltid snyggt att få in Margaux fejkbröllop! 😉

      Jag hade också ett team när jag blev inlåst på psyk som vakade över allt jag gjorde. Samt privatchaufför i ambulans med poliskortege. En lever ju rätt flådigt!

    Läkarteamet ringde direkt in ett recept på omeprazol efter att fått detta påpekat från Bella.
    Omeprazol? Snabbt slog teamet fram det i FASS och såg att det är bra för magont.
    (Ja, omeprazol finns också receptfritt men Bella vill förtås ha starkare dos som kräver recept).

     Hoppas att Isabella har koll på biverkningarna av allt hon knaprar i sig.

      Fördelen med många läkare är att man kan få många recept. På samma läkemedel.
      Behöver man t ex Stesolid eller Sobril så är det jättebra om läkarna inte pratar med varandra.

      Kan det bli sämre än vad det är?

  IL ett troll som Trollar – Det är vad Troll gör

   Kan bara hålla med mig själv om detta & sedan göra det igen och igen!

  Bella känner till omeprazol sedan hon hade problem med magen 2010.
  Kanske hade hon bara glömt bort det? Bra att hon nu kunde påminna läkarteamet om att det var omeprazol hon behövde ?
  ”Min magkatarr blir inte bättre trots att jag äter Omeprazol, visserligen åt jag lite popcorn igår men nu till frukost blev det kokt ris och kokta grönsaker. Ska göra en gastroskopi snart för jag tror att min magsäck har rispor på sig, det känns som om det bor en liten elak kattunge i magen, fy.”
  https://www.isabellalowengrip.se/2010/02/27/shutter-island/

   Å, nu klickade jag mig in och började läsa inlägg från det året. https://www.isabellalowengrip.se/2010/02/25/emelie-svarar-2/ ”sämsta: när hon lägger energin på fel saker och allt tillslut rasar”, ”Hur är Bella som person? Det varierar kan man säga. Bella kan ofta fÖr sig att ”nu vill jag vara såhär?” och så bakar hon lite bullar, försöker stÄda, färgar håret brunt, slutar med kaffe – sen fattar hon att det inte riktigt var hon och så kommer hon på något nytt!”
   Saknar den bloggen!

    Emelies beskrivning av Bella var ju på pricken det vi fått se under alla år!!

  Suck.. Så fick hon ett samarbete med nakd. Inläggen om jeansen var bara ett sätt att hitta samarbetspartner. Hon är så genomskinlig!!

   Och Na-Kd är så hemskt svårt att få till ett samarbete med! Som Daniel Wellington, iDeal of Sweden och Chimi Eyewear.
   Usch vad man får tjata sig till samarbeten med dessa nödbedda företag 🙁

   Den ”silkiga” blusen som omnämns: 100% polyamid. Tillverkat av det utrotningshotade polyamidfåret i Nepal.

    Så sällsynt att endast ett fåtal sett det!

    Det sista utrotningshotade polyamidfåret dog för att kunna fixa Bellsans blus.

     Nu hade hon behov av att visa sig i bh igen. Ingen som nappat på att samarbete med henne om underwear (fniss).?

      ”Sascha kunde dock inte bestämma exakt hur vi skulle styla den när vi tog dessa bilder, därav de halvnakna bilderna..”
      Hoppas att Sascha inte får svårt att bestämma sig när Isabella ska i väg på nåt event. Det blir lite awkward att dyka upp i bara behån. ”Sascha kunde inte bestämma sig. ”

       Inte så bra för stylisten att kunden påstår att stylisten inte kan bestämma sig.

    Haha orkar inte, googlade polyamidfår och tänkte att jag skulle få se bild på ett sött fluffigt får i Nepal ?‍♀️i’ll just let myself out

     ??

   När en influencer efterlyser en produkt betyder det alltsomoftast att de hoppas på att ett företag ska sponsra dem.

    Apropå det, nån som vet hur det går med Sandra Beijers frys?

   Haha på tal om kläder – jag fick reklam från H&M i mitt feed om en kappa i ullmix för 999kr. Jag gick in på länken för att se hur kappan var uppbyggd, och det var faktiskt 51% ull! Mer än Isabellas tror jag ?

   Jeansens färg i Bellas inlägg överenstämmer inte med färgen på de som säljs i länken. Hon har använt filter för att få jeansen och tröjan att se exklusivare ut. Hon är som alltid mycket uppfinningsrik

    Har Bella ändrat bomull till kashmir också?
    Kasmirdenim…

  Hon verkar inte skriva sina blogginlägg själv igen.

  Hur som haver, om hon nu redan åt Omeprazol och bara glömt att få med det i sitt inlägg så nämner man väl det i kommentaren istället för att bara skriva ”Tack!”.

   Min slutsats är att Bella inte tog några preparat alls mot magont.
   Det var helt enkelt så att hennes blogg planering signalerade att det var dags för någon sjukdom som kunde väcka sympati.
   Vi som följt Bella de senaste tio åren vet att hon ofta la in någon sjukdom. Jag kan lägga upp listan på sjukdomar mm som hon haft med i bloggen om jag hittar den.
   Här är den:
   Rubriker från bloggen genom åren:
   Utbränd!
   Dyslexi!
   Sjukhusvistelse!
   Magsår!
   Körtelfeber!
   Mykoplasma!
   ADHD!
   Aspergers
   Smärta!
   Extrem huvudvärk!
   Missfall!
   Morfin!
   Cystor!
   Feber!
   Kräkningar!
   Svullet ansikte!
   Laktosintolerans!
   Glutenintolerans!
   IBS!
   Depression!
   Pollenallergi!
   Förkylning!

    Borrelia!

    Sömnsvårigheter!!

    Förutom sympatierna hon fiskar efter här undrar jag om hon inte är ute efter att lägga grunden för en exit. Dvs, när bolaget går belly up så kan hon istället uttrycka sig i linje med att hon för sin egen hälsas skull (såklart efter råd från läkarteamet) måste ta en timeout eller liknande. Det är ju så synd om henne….

    Allergisk mot hundar blev hon också.

    Sanningsallergi!

  TIPS: Elsa raderar kommentarer på bloggen som ifrågasätter samarbetet med Nespresso. Av det jag hann läsa innan det togs bort så tycker man att reklam för engångskapslar rimmar illa med hållbarhetstänket som hon försöker framstå som att hon har. Bevis på att hon raderar finns i kommentaren som säger: ”Och så ser man ,kommentar efter kommentar enbart om miljön”. Men de kommentarerna har hon alltså tagit bort!

   SpeciElsa gör ju bara reklam för en sån basic grej som Nespresso om det kan betala ordentligt för hennes ’nya’ dyra stil.

   Tyckte också detta inlägg var spännande eftersom hon lagt ut bilder där gäster har lite osmickrande ansiktsuttryck och poser, bilder hon aldrig skulle lägga ut på sig själv.

  Jag fick en liten tilldelning i K-Fastigheter, 40% upp direkt. Det är styrelsen i K-Fastigheter som styr tilldelningen, där ES är ordförande. Sorgligt om det kommer fram att IL fått mer av kakan och kan casha in…

   Vore ju ett elegant sätt för ES att räcka en hjälpande hand till Bella utan att själv behöva ge henne pengar.
   Trist om Bella ska ha det knapert om ES rullar sig i guldpengar.

    Du menar att han skulle göra sig skyldig till insideraffärer för att IL skall känna sig mindre fattig? Tror inte det, han är för smart.

     Man vet aldrig vad kärleken kan ställa till med.
     Se bara på Hampus Haj som köpte en Bentley till sin kärlek även om pengarna kom från ”kriminella personer, dömda för bland annat kidnappning” 🙂

   Visste inte att hon hade fysiska butiker. Säljer hennes kläder?

    Nej.

    Hon har väl en flaggskeppsbutik i Stockholm någonstans också tror jag men det går dåligt. Därav alla hennes samarbeten på bloggen nu.

     Kenza är bara en av flera delägare i Ivyrevel.
     Bolaget har gått med nästan 30 miljoner i förlust de senaste fyra åren.
     Hade inte H&M och Zalando skjutit till pengar så hade bolaget inte funnits idag.

     Det fanns en i Täby centrum ett kort tag men den är borta nu.

    nope, folket lyste med sin frånvaro idag BlackF i Mall of Scandinavia, fina kläder men priset är aouch

  Reklam samma vecka med liknande plagg som hon bor för två olika företag. Hon börjar bli tråkigt pinsam.

  Samt att hon fick byta klänning till något mer passande på middagen, för bar klänning var inte passande.

  Nu börjar hon bli riktigt tråkigt pinsam !

  Hon kommer krascha magplask

  Tycker att det är väldigt konstigt att hon nämns oftare i artikeln ovan är vad den 33-åriga entreprenören som fick sitt bolag börsnoterad görs ??‍♀️ 33 år gammal och börsnotering, vilken stjärna! ?

  Ot:

  Daddy issues med Julia & Julia bryter mot marknadsföringslagen i senaste avsnitt och några avsnitt innan.

   Anmäl då?

  Jacob Karlsson?
  Har han stora bröst?
  Tror han är för ung för att ha fått bröst.
  Men de kommer nog. Om 30 år eller så.

  Natalia ansvarade för det världsunika mötet om framtiden 2018 på Grand hotell. Greta och Obama var där men Bella not. Det gick inte att köpa sig en plats.

  OT. Anitha Clemence har svårt att få samarbeten så hon sjunker så lågt att sälja tid åt ett pyramidföretag som säljer alovera produkter … Foreverliving sätter många i skuldfällan. Så nja lite tuffare har det nog blivit i branschen tror jag.

   Hur har många blivit satta i skuldfällan?

  Alltså, varför blir det så att jag sitter och lägger tid på att skriva en seriös kommentar – som sedan bara inte publiceras?

   Styrkekram

  Har ni lagt märke på Bella blogg- blir mer och mer sk.’ Nakenkropps bilder’ efter hon fick ta tag i ES?
  Bara att han och gubbgänget inte tappar intresse för henne?
  OMG vad hon gett ansikte för manslukerska, pengakåta kärring, som går den ” gamla vägen” till ….?

  Hon verkar inte ha ont någonstans…. bara lögner.
  Bilder på fastighetsvärldens sida är lite udda. Varför står hon där bland alla och fotas? I bilderna i slutet är hon inte med. Men det står INGENTING om henne i artikeln. Ändå poserar hon som hon var delaktig på något sätt. Ser inga andra flickvänner eller pojkvänner på bilden. Eller har jag fel?
  Så ont i magen verkar hon inte ha då hon kunde gå på detta, sedan på middag och middag nu igen…. Ungarna släpps direkt till barnflickan när hon får möjlighet att glänsa och visa sig viktig. Nu är hon ”tillbaka” i lyxlivet vilket syns tydligt på hennes instastorys. Hon har INTE förändrats av krisen. Hon är lika ytlig och pengakåt som alltid. Nothing else matters.
  Hur kommer hon undan med allt?
  https://www.fastighetsvarlden.se/notiser/k-fastigheter-rings-in-pa-borsen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.