Hur många gamla produkter finns det egentligen?

Ja, det ÄR många inlägg om Bella idag, men ibland blir det så helt enkelt.
Jag ber om ursäkt på förhand för det.

Men….kan någon förklara varför Isabella filmar och lägger upp hur Apoteket Kronan skyltar med Löwengrips gamla produkter som ersattes av en ny design för ungefär 1.5 år sedan?
Dessa produkter har reats ut på både Dollar Store och Matsmart och lik förbannat så är verkar det inte finnas någon botten på dessa lager. Lite samma fenomen som i “Pojken med guldbyxorna” – det tar aldrig slut?

Nu har jag hela tiden tyckt att den gamla designen var både snyggare och mer inbjudande men den nya, men borde det inte svara svårt att etablera den nya designen om den gamla är överallt och ingenstans?
Någon av er som har mer kunskap om design och marknadsföring som vill sprida lite ljus över situationen?

Hej rosa och guld, säger jag!
Hoppas den är tillbaka!

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men ser du inte att det är bilder på en vägg!?

   hahah, ja. vill minnas att hon till och med kommenterade att det var hennes gamla grejer på bilden?

   Agreed! Är ju en gammal bild?

   Haha, ja. Bella filmade ju en vägg med ett fejkapotek och tyckte att det var lite kul att deras märke var med i sin gamla design. Det hade jag också tyckt om det var mitt märke.

   När går det från att vara bevakning till att bli förföljelse?

    Camilla förstår inte vilken bild hon målar upp av sig själv utåt med sitt personliga agg och mängden illasinnade inlägg. Hon förstör för sig själv.

     Jorå. Smart och rolig. You just don’t get it.

      BAZINGA!

     Hon projicerar sin aggression mot Cissi genom Isabella.
     Cissi är onåbar. Hon, Cissi, kommer dubbas till martyr i kampen ✊

   Det ser hon säkert. Och antog att det var bildens produkter som säljs på apoteket. Inte så konstigt.

    Varför skulle man anta det? Det går tid mellan fotografering och att affischen hamnar på väggen (och de återanvänder säkert samma bilder) så sortimentet har troligen hunnit ändras under den tiden.

   Alltså det är en gammal reklambild inne hos apotek kronans kontor. Det är ingen butik och Isabella skrev ju själv kul att de hade typ kvar affischer med henne på deras huvudkontor ????
   Snacka om att inte kolla upp saker innan man publicerar ??

  OT: Cissi Wallin uppmuntrar sina följare att frakta dagen efter piller till Polen, där de är receptbelagda och troligen olagliga att ge vidare till andra. Tycker hon borde vara lite mer tydlig med vad hon ber sina följare om. Inte så kul att fastna i tull med olaglig medicin när man inte ens var medveten om risken.

   Cissi Wallin är ju inte direkt känd för att bry sig om vad som är lagligt eller inte.

    Andra får tar risken och Cissi Wallin tar åt sig äran. Allt är som vanligt med andra ord.
    Går något fel så sliter Cissi snabbt åt sig offerrollen och smutskastar och hotar alla eventuella konkurrenter.

    (Hip Hip hurra Cissi är bra..)

   Skulle vara betydligt mer intressant med lite variation i kontrast till alla Bellainlägg. Skriv gärna om exempelvis ovanstående Cissi-ide’!

    Det skrivs inte så mkt om CW här

     Näe inte sen Cissis hot om att dra in Camilla i en rättsprocess som hon hittills påstår sig ha hållit henne utanför. Om det nu inte finns någon sådan rättsprocess är det fritt fram att skriva om henne.

      Har nån av er sett hur Cissi beter sig mot folk som går emot henne? Jag skulle också dra mig för att göra henne förbannad.

       Det är ju just sådana personer det är så viktigt att skriva om. Personer med makt som missbrukar den. Vore otroligt fel och fegt att skriva så mkt negativt om Bella för att hon inte säger emot, men låta den betydligt värre Cissi komma undan, när det är hon, om någon, som verkligen behöver granskas.

       Systerskap!

       Wallin och CC beter sig väl ungefär på samma sätt, de är ju lika på flera sätt.
       Wallin har nog en hållhake på CC, hon vet nog om vissa saker som CC nog är rädd att Wallin ska avslöja.

       modd

       Valllin och Millanbevakaren är ju lika på flera sätt, de beter sig väl ungefär på samma sätt. Tror Valllin har en hållhake på bevmillan och vet saker som hon är rädd ska avslöjas, därav tystnaden.

     E//
     Camilla har redan sagt- Det kommer INGA inlägg om CW!
     Så respektera detta, vill ni läsa om Cissi gå annanstans.
     För övrigt – har ni börjat försvara LjugBella? Oavsett hon gör är hon läskig.

      Jo då, hon har sagt att det kommer ett när domen kommer. Sluta far med osanning!

   Det är helt frivilligt att hjälpa till med detta. Och såvitt jag vet så är alla läkemedel som förskrivs (eller som är receptfria som i detta fallet) och inte inte är narkotikaklassade fullt lagliga att föra med sig över landsgränser inom EU. Och tro det eller ej så är Polen ett EU land. Trots sin bakåtsträvande populistiska högerpolitik. I detta fallet är jag absolut för att hjälpa till – om man vill!

    Okej, tack för info! Det rimmar ju bra överens med eu-rättsliga principer. Vet du om det är för eget bruk endast? Eller kan man i teorin sälja medicin som är receptbelagda i Sverige bara de inte är det i något annat EU-land? Är uppriktigt nyfiken! /an 18:04

     Tror inte det stämmer. Polen kan inte hindra svenskar ta med sig medicin lagligt från sverige för personligt bruk, däremot torde polen ha full rätt att hindra svenskar från att ta med sig medicin som är olaglig i polen i syfte att sälja eller ge bort den i polen.

      Receptbelagd medicin för eget bruk får man föra över gränsen, men inte i syfte att ge eller sälja den till andra.

      Varför borde man det? Killgissar du bara..?

       Varför polen torde ha rätt att förbjuda svenskar ge eller sälja olaglig medicin i polen? Därför att polen har jurisdiktion i polen. EU rätt går inte att tillämpa på vad du säljer eller ger bort där, det faller under polsk lag. Däremot har du rätt som svensk knapra din egen medicin där men du får ju inte sprida den.

        Hur skatullen bevisa att du har för avsikt att ge bort medicinen? ? Har tagit med mig stora mängder narkotikaklassad medicin både till USA och flertalet EU-länder. De ger utslag på de där servetterna de läser in. Har aldrig varit något problem alls ?‍♀️ Känns lite som att göra en höna av en fjäder bara för att det är Cissi.

         Till euland får du ta med dig narkotikaklassad medicin men bara i den mängd du är ordinerad och som du behöver under den tid du vistas i landet. Du måste kunna visa att den äf utskriven till dig av läkare.

         I ej euland varierar lagarna för import, men i länder som tex Egypten kan du råka riktigt illa ut. Det gäller att kolla upp vad som gäller. En dag har du inte tur längre.

         Mhmm. Det här får ju stå för dig. Lura bara inte i andra att det är en bra ide korsa gränser med ”stora mängder narkotika” på sig. Finns minsta misstanke om att du har mer än du behöver för ditt recept och din restid kan du vara rökt.

         Men nu snackar du goja. Tar du med dig narkotikaklassad medicin över USAs gräns då ligger du illa till.
         Om du inte har recept som är utskrivet till dig själv och i den mängd som överensstämmer med dosen du ska ta.

    Om de är lagliga att ta med sig över landsgränsen för personligt bruk, hur kan du vara säker på att de är lagliga att ”ge” bort? Det tror nämligen inte jag att det är i Polen och dessutom gissar jag att detta är receptbelagt i många EU länder. Helt säker är jag absolut inte men det tror jag inte du är heller.

     Men ska tull tjänstemannen följa med vid överlämnandet eller vad tänker du ?

      Oj. Så naiv.

      Hur ska överlämnandet ske? Finns ingen organisation som polisen kan gå till? Är tanken bara att man ska åka till polen och ge bort medicin till personer på gatan? Ska du åtminstone inte berätta först vad det är för medicin du sticker till kvinnan (annars tar hon kanske inte emot den…?) Hur garanterar du att kvinnan på gatan inte är konservativ katolik och tycker dagen efter piller är förbjudna av goda skäl…och så vidare.

       Överlämnandet sker till en grupp feminister i Polen som Cissi haft kontakt med, som i sin tur ser till att kvinnor i behov av medicinen får den.

      Tänk en gång till?

      Tulltjänstemannen om jag får be.

   Dagen efter piller är inte på recept.

  Gnällisarna kommer få psykbryt nu. 3 bellor på rad :O

   Nu överdriver du verkligen denna bloggs betydelse en smula ?.

   Samtidigt verkar du bestämt vägra inse vad som verkligen kritiseras oftast gällande inläggen om Bella/kommentarerna. Väldigt få är som du tror Bellafans. De ogillar elaka ovidkommande kommentarer, det är allt.

    Haha, och att det är för mycket Bella!

   Inget fan av Bella men har inget emot henne heller, hon verkar vara en rätt normal tjej i mina ögon men ligger så att säga inte i min intressesfär. Däremot tycker jag det här ”kampanjandet” eller mobbingen som förekommer mot henne är obehaglig och oförtjänt.

    Vad menar du är normalt närmare bestämt?

    Bella är inte normal. Att du tycker det säger väldigt mycket om dig.

  Möjligen en smuuula för många inlägg då det här senaste inte ens är korrläst 😉

   Då hjälper vi till: mer inbjudande *än* den nya

    Det senaste Öppet spår, där stod det ”ÖPPER SPÅR”…

     Styrkekram

      Styrkerkam

   Snälla, ingen korrläser inläggen här. Det är lite utav lågstadiecharmen med bloggbevakning, att vi alla kan känna oss som fulländade lingvister och ordsmeder

   Kanske dags att ta en paus, allt verkar inte stå riktigt rätt till, kanske blivit lite för mycket… alla skrivfel och annat menar jag så en paus är nog välbehövligt.

    Kram

  Vila i ro fina Wilma ❤️??

   Vem?

   Ja fy fan för män som hatar kvinnor

  Restlagret som består av returer. Kanske går att elda med?

   Det skulle nog inte Bellas stora förebild Greta gilla.

  Det här var ett fullkomligen värdelöst inlägg eftersom bilden i inlägget visar en vägg med en bild… Således ingen fysisk hylla med fysiska produkter vilket du verkar tolka det som.

   Och om det skulle vara så att du syftar på att det är värdelös marknadsföring att ha kvar gamla bilder så framgår det inte riktigt i texten.

   På riktigt?
   Tyckte hon, fru Bella själv, skrev att de sålde kladdet på detta apoteket.
   Hon kanske var ironisk
   Fast jag tror inte hon har den funktionen

    Tolkade också det så.

    Tidigare ja, inte nu i nuläget haha hur kan man missförstå det.

  Du är bäst Camcam ❤️

   Åh vad kul det skulle vara att se alla kommentarer Camilla skriver till sig själv. Hon har ju flera ggr nu råkat glömma logga ut. Senast skrev hon en kommentar i försvar till sig själv ”Camilla har visst … bla bla”. Alltid undrat vem som skriver de där återkommande kommentarerna ?

    Åh guuud…

    Nej hjälp vad pinsamt

    Åh hade jag tid så skulle jag ha skapat en egen blogg Bloggbevakning-bevakning. Tänk vad den skulle dra in kulor. Varsågod att sno både namn och idé ???

  När kommer granskningen om Pingis?
  Hur länge ska hon flyga under radarn trots alla kriser i bolagen. Ja, jag vet att hon inte har ngt med invest att göra, men beauty går ju inte heller som tåget så att säga.

   +1111111111111
   Den plagiatören har verkligen kommit undan med allt

    Eller hur!!!

    Har hon plagierat mer än vad c har gjort?

  https://www.expressen.se/dinapengar/isabella-lowengrip-pa-plats-nar-stockholmsborsen-oppnade/

  Expressen låter henne uttala sig som om hon skulle ha koll på ekonomi och bolag…

  OT, har ni kollat Margaux senaste IG inlägg, fick det i mitt flöde och kände knappt igen henne. Tyckte mycket om den här stilen, lite mätt på alla inlägg där munnen är vidöppen i en flabb.

   Fantastiskt fin bild!

   Men vem orkar hålla på som du? ”Jag gillar int när den lägger upp bilder när den flabbar med öppen mun , bättre med proffs fotografering. ” Om hon gillar sina bilder hon lägger ut, med öppen mun , får hon väl göra det, passar det inte dig, avfölj eller scrolla vidare.

    Ja, du har nog PMS, ingen har uttalat sig om att ”inte gilla” hennes bilder, har inte avföljt henne och tänker inte göra det heller. Ibland blir man så positivt överraskad av en förändring som är så totalt annorlunda. Förstår att det kanske är bara en bild och fler blir det kanske inte, men fin är bilden.

    Och vem som helst får kommentera hennes och alla andras 7000 bilder på sig själv.
    Vill man inte få kommentarer på sina bilder så lägg inte ut några.

    Bättre än att särskriva som du gör…

   Gammal bild….minst 3 år gammal Kronan har inga LC produktställ ute

  Jag tror det beror på att Bella helt enkelt inte har någon koll, som så många andra som stigit långt över sin inkompetensnivå. Jämför exempelvis med Mona Sahlin. Under den senaste skandalen hon var inblandad i visade det ju sig att hon inte ens visste hur arbetsgivaravgifter fungerar. Och hon ville bli statsminister …

  Jag skrev den här kommentaren under förra Isabella-lägget, men den kom inte med, så jag försöker igen:
  Finns det kvar gamla LCC-produkter eller tillverkas de fortfarande?
  Beauty Bargain har en del:
  https://www.beautybargain.se/Shop/Product/List?q=l%C3%B6wengrip

   Jag undrar då också det!

   Det var ett företag som köpte upp hela restlagret, grejen är ju att vissa av dom priserna är dyrare än att gå att köpa de nya flaskorna så det är nog segt att bli av med dom

  LC försvarar sig:

  https://www.expressen.se/noje/linnea-claeson-pressas-hart-ber-om-ursakt-faller-pa-mig/

  (Expressen har för övrigt usel korrekturläsning!)

  Kan du inte skriva nåt om att Isabelle S ska flytta? Hon skrev det på sin IG story häromdagen. Och Micke verkar inte finnas med i bilden längre? Skönt för henne att hon verkar ta steg för att må bättre 🙂

  Camilla du är 40 och besatt av en 29 årig tjej, släpp ditt agg. Visst Bella har gjort fel men är du inte mer mogen? Ja ni är båda vuxna men du borde veta ännu bättre

   Läs inte den här bloggen om du tycker att det är jobbigt.

    Att reagera mot mobbing är ju det sunda här. Måttet verkar vara rågat för en hel del läsare nu.

     Håller Aftonbladet också på med mobbning?

      Eeh…

      Eh, du ser ingen skillnad i hur många negativa hånande inlägg om IL qsom CC och Aftonbladet skriver? 1 —> 1000 ungefär

  Griploov skriver på instagram att Bellas intecknade lån på huset som togs i oktober (1 miljon eller nåt) användes för att köpa aktier i wiz kid och Selins börsnoterade bolag. Den aktien gick upp 48% på första dagen. Vad tror ni om det?

   Spexigt! Varför kränger hon NAKD i bh framför en typ tom bokhylla. Mystiskt

   Tror definitivt att hon har köpt en och annan aktie på Herr Selins inrådan. Så ekonomiskt kommer hon att klara sig galant skulle jag tro.

   Oj oj oj! Insiderbrott?

    Nej, att IL är inte så begåvad alla gånger men det är nog Erik och Jakob, de är nog inga idioter.

   Du skrev det menar du? Sitter du t o m och kollar upp vilka lån hon tar och vilka aktier hon köper haha herregud. Men det verkar väl smart om hon köpt aktier som gick upp så mycket. Nu litar jag inte på denna griploov utan det är spekulationer, påhitt, gissningar, lögner och skit hen skriver, det verkar du också tro el veta eftersom att du frågar vad vi tror, eller vill du sprida rykten.

  Nu jeflar. Universum har rea på alla fantastiska storsäljare som alltid är slut.

   Hahahahaha är det sant?

   Det är som Graafens piller. ”skynda att beställa vi har inte så många kvar”….
   Medan jag skrev det här så kom jag på att Universum ju ”hjälper” Maggan numer med kommentarsfältet…
   Vilket sammanträffande….

  IL är väl en gammal produkt själv?

  Varför tar hon med personal till Eriks event, vars enda (?) uppgift är att filma dom? Trodde han hade valt ett liv utanför offentligheten, kan hon inte bara delta helt privat som hans plus 1 i sådana fall?

  Ge mig en anledning till varför Parasollet behövde vara med och filma?

   Jag tror inte att du behöver bry dig om det. Dom gör som dom vill, med all rätt.

   ES är kanske inte så jordnära å rar som folk trott

  P3 Nheter Dokumentär har ett reportage om Isabellas bolagskrasch.

   Vilken tur, då kan ni riktigt gotta er.

   Men gud så töntigt haha är det något att göra en dokumentär om haha snacka om att sälja och tjäna klick genom Isabella. Lika urtöntigt att tidningar skrev om att ett företag slutat samarbete haha så fånigt, vilken stor viktig nyhet liksom att inte Chimi samarbetar med IL längre suck så fånigt.

  Isabellas produkter är det inget fel på.
  Tror dock hon tappar mycket mer nu när både Ida Warg och Bobby kommit med snygga produkter också!

   Ja Isabellas produkter är riktigt bra men det är hård konkurrens nu som du säger när alla släpper hårvårdsprodukter, och de andra slipper bli svartmålade här och i pressen och de har vänner med stora konton så de kan få bra fri marknadsföring.

   Bobby?!? ? skulle knappast tro att Bobbys produkter ens skulle ha inverkan på Bellas marknadsandelar.

    Ja, han kan gå och lägga sig. Han har varit utdaterad de senaste två decennierna.

  Camilla, det här inlägget är rätt pinsamt. Bilden kommer från ett klipp i hennes Instastories häromdagen där hon tydligt säger att hon är på Apotekets kontor och de fortfarande har hennes gamla varumärke på väggen. Ingen kan misstolkar vad hon menar vilket för mig att tro att du inte kollade Instastories ordentligt.
  När du gör eller initierar rejäla granskningar blir det riktigt bra men alltför ofta är inläggen slarviga vilket sänker helhetsintrycket av bloggen.

  Jag har aldrig varit ett fan av Alexandra Nilsson, men tyckte ändå att hon hade blivit lite vettig det sista (jämfört med innan). Fram tills hon skrev att hon såg upp till Olika kvinnor. Hennes urval var skrämmande.

  ”Öppet spår” inläggen kommer väldigt lägligt efter misslyckande IL inlägg. Ett gott försök men lätt att genomskåda.

  Kanske dags att inse att slaget är förlorat?

   Öppet Spår har varit på samma tid sedan starten (men undantag för de inlägg där vi tog reda på vilken tid som var bäst att publicera dem på.

    Så DET svarar du på, men inte på någon kommentar om att detta inlägg är missvisande då det inte visar en monter utan en bild (foto) på en vägg??????????

  Din fixering säger mer om dig än henne. Att ägna så mycket tid åt att leta de minsta fel som Isabella kan ha gjort kan inte vara sunt. Oavsett om du tjänar pengar på det. Det finns ingen nivå i din ”kritiska granskning” det liknar mer en hetsjakt. Jag hejar inte på Isabella och mycket kan ifrågasättas men som sagt hallå nivå.

  Det finns fortfarande på display, säkert inte sålt igenom men pos finns i stores. I landet. Troligen säljer det nu när bella blivit folklig. I landet på landet?

  Har Margaux Dietz och Jacob Lieberman gjort slut? Dom gifte ju sig för några månader sedan..?

   Vilket tjat dem gifte sig aldrig det var ett fejk bröllopp

    Så det är officiellt nu att dom gått skilda vägar? Såg att Margaux skrivit på hennes sociala kanaler att de flyttat isär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.