Anithas renoveringsprojekt på Instagram

Anitha Clemence avslöjar på Instagram att hon ska göra en följetång om renoveringen av sitt och familjens nya hem.
Spännande, absolut men jag inte låta bli att misstänka att det här bara är ett sätt att mer ”legitimt” få in så mycket reklam och samarbeten som det bara går och att det inte kommer sticka ut lika mycket som hon hade publicerat alltsammans som vanliga Instagramposter.

Vad tror ni? 
Genuint eller sponsring galore?

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känner mest att det är uttjatat och tråkigt.

   Detta genomskådar du men inte Cissi i förra inlägget. Blä för att ha brun tunga.

  Jag tror som dig Camilla. Det här är självklart ett sätt att få sponsorer och följare för Anitha. Att hon sen inte tror och förstår att andra ser igenom det är också dåligt! Det blir en diss. Jag tycker dessa människor är ytliga, det handlar Bara om uppmärksamhet, följare, sponsorer. Jag skiter i hennes renovering.

   Jag också. Och fascinerande hur hon beskriver det som att du ska vi ÄNTLIGEN få att inredningsinformation vi alltid längtat efter, och som tack får hon hela sin lägenhet renoverad gratis? Nej tack. Totalt ointresserad.

    Själv nagelbitarväntar jag på att få veta den slutliga placeringen av SpeciElsas Mosebackesoffa i Mosebackevardagsrummet i Mosebackelägenheten (ursäkta: våååning!).. Blir det vinkelrätt från vägg? Diagonalt? Ryggen mot fönstren? Matta under, bredvid, framför, bakom?

     Själv har jag vägrat läsa Elsas blogg sen hon skrev meningen ”grön kommer att bli signaturfärgen på Mosebacke”. Vet inte varför jag reagerade starkare på detta än alla andra pretentiösa citat men nog fick jag i alla fall.

      ”Husvin”

     Alltså jag förundras verkligen över Mosebacke-Elsa. Tar tjatet aldrig slut? Hon e ju supergullig men framställer sig som aslöjlig med den plutande mun, uppspärrade ögon och oerhört dåliga texter om precis Ingenting. Otroligt tillgjord.

      Jag tycker att hennes blogg är en av få man inte retar upp sig på. Tycker den är trevlig!

       Börja reta upp dig och det går inte att sluta!

     Tycker också det är spännande att se hur en tvåa ska bli en trea. Lägenheten verkar ju redan nu liten och hennes son växer ju såå får inte ihop det alls. Någon annan som begriper?

  Spännande läsning inne på Anithas Instagram under en video på hennes son men där också flera andra barn syns och en följare frågar om Anitha fått ok att publicera videon och hon går till angrepp direkt om moralpoliser ect istället för att bara svara på frågan? Jag tolkade hennes undvikande av att svara som ett nej.. Aldrig förstått hur man kan lägga ut bilder/videos där andras barn eller andra människor tydligt syns.

   Speciellt när man har ett stort öppet konto. Något barn kan leva skyddad.

  Men risk för att bli dömd som petimeter ?.
  Det stavas följetong.

   Du är helt enkelt en människa som kan stava rätt. Finns inget petimetrigt i det.

  Snark

  Gillar Anitha MEN!!!!
  Snälla skriv om hennes svar på kommentarer under inlägget där hennes son har föreställning på föris. Hon är så bitsk och otrevlig så det är inte klokt.

  I filmen hon lägger ut kommer flera andra barn med varpå hennes följare frågar om hon fått lov till det. Hon går sedan bananas och kallar folk för allt möjligt. Alltså helt utan anledning.

   Det märks att hon är olycklig och desperat. Anita vill så gärna bli en tv-stjärna.

   Det gör mig sjukt förbannad att hon inte tar det på allvar!! Flera informativa och sakliga kommentarer som hon bara pissar på.

    Ja det hade ju varit en förståelig reaktion om de skrev att hon var dum i huvudet osv men det är genuint undrande, snällt skrivna och hon går loss som jag vet inte vad. Är man offentlig får man ju räkna med att få frågor om precis allt man lägger ut. Visst kan det vara störande jag fattar det men då är det ju bättre att inte svara alls.

   Hon besvarar också kommentarerna som en defensiv, trotsig tonåring. Herregud vilken barnslig människa. Liksom vilken 40-åring skriver seriöst ”bara att gitta” och att hennes ”son ska få spöstraff?”. ??‍♀️ Haha.. hon är så pinsam på så många plan.

    Nu får vi inte glömma att detta är kvinnan som faktiskt var gift. Med. Calle. Schul. Man

  Anitha är den sorgligaste av Kjolmanklanen, en föredetting som desperat klamrar sig fast vid rampljuset.
  Larvigt namnbyte till Clemence istället för Karlsson eller vad det nu var hon hette egentligen.
  Sen tävlingen med Calle om vem som gick vidare först med ny partner.
  Användandet av barnen för uppmärksamhet.
  Alla dessa utfläkningar av privatlivet, kärleksförklaringar på Insta, sorgsna selfies efter missfall….är inget heligt och privat längre?
  Skämmes.

   Kan hålla med delvis men tycker anledningen till namnbytet var väldigt fin och säkert ett viktigt, stärkande steg för henne själv att få ett eget efternamn. Sen angående missfallet tycker jag det är viktigt att visa den sidan också, i ett flöde där det ofta ser ut som att alla influencers får barn hit och dit utan problem. Missfall drabbas många av, och det är viktigt att få prata öppet om det.

    Måhända är jag gammal men jag har så svårt för detta med att visa allt i ens liv.
    Missfall och svårigheter att bli gravid är knappast tabubelagda ämnen i Sverige. Anitha har inte banat vägen för öppenhet.
    När privatlivet används för likes och för att bräda sitt ex är det bara pinsamt.
    Eller för att visa randoms hur lycklig man är. Dessa dramatiska kärleksförklaringarna på nätet….det förtar från innerligheten när man delar det med okända människor, eller?
    Är man genuint lycklig har man varken behov eller tid att bräka ut hur underbart allt är.

     Skojar du? Har du själv haft missfall eller svårt bl gravid. Det är ABSOLUT tabubelagt i många fall, och svårt att prata om.
     Har varit med i många olika forum och grupper kring dessa ämnen och så många vittnar om det.
     Så, boomer, ja du är kansje gammal men dessutom oinsatt, vilket är viktigare.
     Så viktigt att kvinnor berättar om sina missfall och barnlöshet. Det lättar bördan för oss andra.

   De sorgligaste utan konkurrens är Hannah och Amanda i sin desperation att klamra sig fast framför allt vid intäkter. Deras reklamsnackande i podden är det sannerligen skämskudde på. Hur går det med Daisy Grace och Perfect Day Media, skulle jag gärna vilja veta. Konstant rea på kläderna och ett evigt suckande om jobbiga möten i podden.

    Dom är sorgliga allihopa, var och en på sitt unika sätt.

   Här måste jag ändå fråga varför du överhuvudtaget bryr dig om vad människan heter i efternamn? Att det skulle spela någon som helst roll för någon annan än Anitha själv är väl lite… Ja, konstigt?

    Jag struntar i vad hon heter. Jag kommenterar hennes uppenbara osäkerhet och uppmärksamhetstörst.
    Hon är också ett exempel på det sjuka bekräftelsebehovet i vår samtid.
    Detta är en blogg där vi kommenterar människor som valt att leva sina liv i offentligheten och utnyttja denna offentlighet till att tjäna pengar på oss.
    Det ger oss all rätt att både ifrågasätta och kritisera dem. Influencers är inte nobla varelser som inte får granskas.
    Jag uttryckte varken ”hat eller hot” eller vad det nu brukar heta när man tycker något avvikande.

     Jag förstår varken varför du känner att du behöver påpeka att du inte har uttryckt hat/hot eller varför du skriver att man har rätt att ifrågasätta och kritisera influencers. Jag har inte hävdat någonting annat. Däremot finner jag det något udda och oförståeligt att man på något sätt stör sig på vad någon heter i efternamn. Att du ”struntar i vad hon heter” framgick nämligen inte riktigt i din tidigare kommentar där du väldigt explicit uttryckte att det är ”larvigt” att hon bytt namn till Clemence istället för Karlsson.

      Snark

  Hennes sambo verka vara världens tråkigaste människa

   Ja hans skämt som han lägger upp då och då får inte mig att skratta iaf.

    Kan du inte lägga upp din ev sambos skämt, så vi kan se om vi skrattar??

   Jag tycker han verkar superhärlig! En helt vanlig kille liksom

  Hatet jag känner över detta jävla renoverande så fort nån köper bostadsrätt. Visst, dra ner bärande väggar så blir det fint när hela huset rasar. Svårsålt.
  Övriga brf kommer hata henne lika mycket, tro mig av erfarenhet, minst fyra månader med big bags, avstängt vatten, el som går (felfasat) och katastrofer när hantverkarna spolar ner spackel och cement i toorna.
  Enda jag skulle respektera vore om de nån gång använder sig av yrkesfolk. Camilla, nåt att studera är om Clemence använder sig av svenska företag? Kan rekommendera boken Vi, skuggorna av Elinor Torp som beskriver bl a hur byggbranschen ser ut. Kan bli svettigt för många influencers om du gjorde granskningar.

   Jag bor i ett hus som håller på att bli sönderrenoverat. Det är hög omsättning på boende eftersom det är små lägenheter och folk växer ur dem när deras livssituation ändras.
   Varje gång en ny person flyttar in ska det totalrenoveras. Höjden var när en lägenhet såldes 6 månader efter inköp och den nya ägaren genast rev ut ALLT.
   Alla ska sätta sin prägel med en annan nyans av grått kakel i badrummet.
   Samma människor som ojar sig om klimatet och beundrar Greta. Hyckleriet….

    Instämmer! Så sjukt…

    Fattar inte var folk får sina pengar ifrån. Jag tjänar betydligt mer än gemene man (enligt statistik) men känner ändå inte att jag har råd att renovera.

     Lån. Folk tycks inte ha någon respekt för pengar.
     Skulle aldrig göra något onödigt eller lyxbetonat för lånade pengar.

     Grattis, då tillhör du de riktigt smarta och kommer antagligen att gå helskinnad ur nästa lågkonjunktur.

     Känner samma, tjänar 55.000 och byter jag soffa eller köper några nya plagg en månaden är pengarna slut. Sen ser man kompisar i nyrenoverade lägenheter, dyra resor och andra saker och undrar hur det går ihop ??. Min man jobbar på bank och brukar påpeka hur mycket folk lånar till vanlig konsumtion och att det är svaret.

      Vad köper du för kläder om du har slut pengar efter ”några nya plagg”?

    Här har Bianca en stor skuld.

     Ja för det var ingen som renoverade innan Bianca flyttade hemifrån för ett år sen

      ???

    Alltså läs 34kvadrats blogg så blir du nog stolt över mänskligheten. Idioten har gått o köpt en helt okej lägenhet men dragit igång det största renoveringskaoset som däribland innehåller rivning av bärande väggar. Hon gick in i det hela utan någon som helst kunskap kring vad man får och inte får göra. Blev rabiat när byggnadsnämnden först sa nej. Nu har dom fått igenom det ändå. Och då ska tjejen jobba med inredning, men har ingen kännedom om PBL, byggnadsvård osv ??‍♀️

  Hon får renovera bäst hon vill mig kvittar det.

  Spons deluxe.

  Däremot gillar jag Bergs drömkåk, vet inte vad som är spons eller inte där iofs. Carina är dock en jäkla rolig person som bjuder på sig själv, så därför är det roligt att titta på.

   Det är inte spons men dom får massor m pengar av 5:an för att va med i tv så indirekt får dom renoveringarna…

  Följer nån ens henne längre? ???

  Alltså jaha vem bryr sig om hennes hem hur de ser ut?
  Vem är hon ens? Förutom Schulmans ex? suck Ointressant!

  Denna lördagskväll undrar jag vilka kändisar som är team Anitha och vilka som är team Calle och också varför.

  Team A: Ebba v S? Camilla Läckberg?

  Team C: Frändfors och hennes coola polare

  Fler förslag?

   SOLKLART Frändfors och Lyskova om du menar hennes poddkompis

    Frändfors & Lyskova två Briljanta idiotier. Svinstöriga och fruktansvärt älskvärda.

    Antiha Clementin känns som att hon försöker grabba allt för att synas och höras. Kan vi prata om hennes katt-klipp???!!?!! Vad Var det??

  Haha…kattklippet var absolut bland det töntigaste som skådats.
  Sen gick jag in på ”Clementins” och exets insta där båda lägger ut filmer/bilder på sina barn.
  PINSAMT att de utnyttjar sina barn för att få likes. Syns tydligt att det är barnen som får flest likes och kommentarer.

  Någon som kollat på del 1? Jag stör mig så sjuuuukt mycket på att hon slänger sig ord hon kan ”viktigt med många entreprenader” – ej, jag tror du menar ENTREPRENÖRER!!!

  Och sen att det kliar i hennes inredningsfingrarna, ja då tar en in en inredningsarkitekt? Att hon vill ha ett projekt och bygga från grunden? Då hade i alla fall jag skaffat en lägenhet med renoveringsbehov, det har ju verkligen inte denna.

   Haha, jag vet. Helt otroligt dåligt.

  Följetong

  Självklart bara ett listigt försök att fixa spons till renoveringen. Anitha är en ledsam föredetting som desperat vill synas & höras, hon skyr inga medel för det. Lite sorgligt.

  Känns väldigt världsfrånvänt med renovering av fullt beboliga lägenheter. Ur miljösynpunkt en ohållbar livsstil!

  Gissar också på spons-mania. Trodde inte jag skulle tycka det var så jobbigt med reklam nu, men ledsnade idag när jag insåg att josefineiivarsson har 8 av de senaste 9 inläggen på Instagram som reklam. Och hon är ju inte ensam. Riktigt drygt med sociala medier denna tid på året…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.