Eldorado och Musikhjälpen

Att bara fokusera på det negativa i Musikhjälpens bokning av Hanna ”Hannalicious” Friberg och kritiken som ramlat in gällande det är inte min melodi, så nu väljer jag istället att rikta fokuset åt ett annat håll.
Företaget Eldorado öppnar nämligen upp en koncept store den 10 december kl. 10:00-19:00 på A
House i Stockholm, vars intäkter oavkortat kommer gå till Musikhjälpen.
Bakom spakarna hittar vi Redgert Comms och deras grundare Daniel Redgert som nyss utnämndes till Sveriges bästa PR-människa på Spinngalan.

Utöver kläder och prylar består konceptbutiken av en matdel som säljer produktduos som
Tvåstegsfalafel, Tomtegröt och Sparsam solsemester, cafédel och studieyta för studenter
samt en utställning med ikoniska produkter och anekdoter från förr. I postershopen finns
prints av Amanda Nilsson och speciellt framtagna målningar av Alexander Felsing. Efter att
julklapparna är handlade och fikat avklarat kan man besöka toalettkuddrummet eller
experimentera i matstudion tillsammans med kreatören Melinda Urbansdotter. //Från pressmeddelandet som skickats ut

Det här Eldoradokonceptet är sjukt kul tycker jag och med tanke på att alla intäkter går till Musikhjälpen så blir det kanske att handla en julklapp eller två där inne. 🙂

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Grattis Daniel!

  Lol, pr världens grammis är väl ändå att överdriva..

  Förstår inte ett ord av det där pressmeddelandet ?

  Eldorados ikoniska produkter? Jo, tjena!

   Är ikoniskt för mig som är fattig iaf ?

    Garant är godare.

   Eldorados klumpbildande kattsand är i särklass bäst!

    Nä, dammar för mycket.

     Näe, kattsanden är fin och trygg

  Ingen annan som blir creept out av Daniel? Tycker han verkar väldigt..skum?

   Han är den största wannaben som finns. Förstår inte alls grejen med han

    Daniel har ju gått ut vitt och brett om hur han ska bygga sin business i New York samt kontor i London, hur går det egentligen? Minns att han sa i hans podd att han skull omsätta 10 miljoner under 2019, får väl se vad det landar på..

    Får också lite Bella vibbar över Daniel, en person som går över lik för att komma dit han vill..

     Daniel är mer skärpt än bella. Kanske ingen raketforskare, men han är inte tappad och hans huvudsyssla för att dra trafik är inte att provocera. Han gör faktiskt grejer. Eldorado-grejen är kul också!

     Han är kille så han kommer undan granskningen.

   Jag har efterfrågat granskning av honom då jag tyckte han verkade som en manlig Bella så jag hoppad det kommer fler inlägg om honom. Han ser ju framgångsrik ut, men skum!

    Han verkar ju ta efter Bella väldigt mycket – flugit privatjet, dansar på kontoret, skulle också öppna byrå i NY efter att Bella gick ut med det, hänger med Stordalen osv… Skönt att han slipper få skit iaf och slipper granskas och häcklas för allt. Viktor Frisk härmar efter Bella väldigt mycket också.

   Han är lite annorlunda fågel men att jämföra honom med Bella är fel.
   Han är en duktig PR-kille.

    Varför är det fel, de har ju en del gemensamma nämnare. Märks att hon varit inspiration för honom då han tar efter henne i mycket, precis som flera andra t ex Victor Friksk som härmar efter Bella väldigt mycket.

     Det där om NYC verkar hon bland annat ha fått av honom. Minns instastories något år sedan där han satt med Pingis+Bella och berättade om att han skulle flytta till NYC och hade kommit i kontakt med Fredrik Eklund. Vanligtvis brukar Bella gapskratta, nicka konstigt med huvudet och posa framför kameran. Nu var hon istället tyst utan ansiktsuttryck och såg lite hotad ut av hans ”internationella utveckling”.

     (Nej, jag gillar varken Redgert eller Bella)

   Jag gick i gymnasiet tillsammans med honom. Han snackade otroligt mycket skit om allt och alla. Vet att han själv har sagt i någon intervju att han var mobbad under gymnasietiden. Som jag minns det var han med i ett gäng som snarare mobbade andra, bland annat mig. Har inte mycket till övers för den pojken.

    Trist att höra. Säkert sant gällande många som slagit sig fram inom media. Ingen bransch för snällisar och genuina medmänniskor. Sånt är livet. Hoppas du mår bra och är lycklig nu!

    Man är ju dock inte samma person som vuxen som man var i gymnasiet.

     Nej, man kan även bli värre med tiden.

     Hört hans podd? Han snackade skit och var allmänt skvallrig på ett elakt sätt även där och det är i relativ nutid. Det krävs inte många sekunders lyssning för att veta att den där PR-valpen är en backstabber deluxe. Det är även det som sägs om honom ”på stan” – major skitsnackare.

    Jag gick också i gymnasiet med honom.. Han var riktigt elak och spred mycket skit..

    Men hoppas att han har mognat och är en annan människa idag.

   Jeanette Daniel är en väldigt bisarr människa. Jag bodde granne med honom i Västerås innan han flyttade till Stockholm. Han vill vara känd till vilket pris som helst. Den här galan där han fått pris! Daniel är överskattad…..

    Vem är Jeanette Daniel?

     Testa och leta efter en kommentar från en Jeanette så kanske det lossnar.

  Inte jag heller, jag läste flera gånger för att se om det skulle klarna men jag fattar verkligen inte vad det handlade om. Toalettkuddrummet? Det måste verkligen finnas en bra bakgrundshistoria.??

   Var tänkt som ett svar till en tidigare kommentar men det blev fel.??‍♀️

  Toalettkuddrum?

  Jag uppskar verkligen Camilla. Vill tacka dig för allt?❤️

   För allt vad? ?

    Allt gott i hela världen såklart, solsken, kattungar, vitsippor och kyssar!!

   21,54 Är det du Cissi? Eller kanske Läckberg…….

  Alltså vad är detta för reklam som Margaux gör för Ideal of Sweden? Hon kastar ned skalen på marken som om de hade absolut inget värde? (Vilket iof stämmer väl med Ideals skal då det är billigaste skit från Kina..) Tycker hon själv att det är en proffsigt utförd reklam? Lite samma nivå som när Bella satt och jonglerade med tamponger i hennes garderob..

  https://www.instagram.com/p/B5hq1qJHu0e/

   Hon kastar ner dem?
   Ibland ser mn saker som inte finns…

   Hon släpper ner skal på marken som till synes är full av löv. Jag lovar att min telefon, inte bara skal, går igenom betydligt tuffare hantering var dag och jag räknas som fattig.

   Haha men sluta ?? Snacka om att leta fel.

  Jag kommer polisanmäla Johanna Toftby .
  Åtminstone prata med polis hur hon hängt ut mig?
  Startar där….

   Ok, då vet vi.

   Varför frågetecken?

  OT, men att Antonija Mandir målar upp sig själv som någon slags miljöhjälte för att hon plockade plast EN gång på EN strand under sin lyxsemester i Sri Lanka, när hon bara senaste månaden varit i tre olika länder? Och ska till två till under jul och nyår? Och lägger ut typ tre hauls om dagen och hetsar folk att konsumera och konsumera och konsumera ännuännuännu mera?!

  Har verkligen gillat Antonija, då jag upplever henne som jordnära och att hon kan visa andra sidor av sig själv än den perfekta fasaden som majoriteten av alla influencers fokar på. Men senaste tiden har jag börjat störa mig på att hon inte kan ta ansvar för någonting. Först hörlursgrejen som hon ”snart ska svara på” men inte gjort, utan bara raderat de kommentarer hon fått om det, och nu detta. Plus att hon är så ofantligt dålig på att ta kritik. Nu gnäller hon på att folk påpekar att hon flyger. ”NäR jAg FakTiSkT GöR NåGoT BliR Ni ÄnDå iNtE NöjDa”, kanske för att det hon gör – dvs flyger och flänger onödigt mycket – förstör mer än det pytttepyttepyttelilla hon gör, som hon dessutom uppenbarligen till stor del gör för att det gynnar hennes views på Youtube.

  Sorry för rant men är så jävla less på alla dessa influencers nu, som inte kan hantera kritik eller så saker ur någon annans perspektiv än deras eget egoistiska lyxperspektiv. Antonija var en av typ fem influencers jag faktiskt följer, men nu blir det en unfollow på henne också.

   Hon känns som en av de värsta influencerna. Så tillgjord och gapig. Verkar inte vara bildad heller.

  Paow ska vara med i Paradise hotel höst 2020!

   ???????

  Paula skrev ett inlägg om en man som hade sagt ”fitta, hora, kuk” när hon gick förbi. Sen skriver hon att mannen inte såg frisk ut och att han måste haft touretts. Som att det går att SE ifall någon har touretts och att man då skulle se ”sjuk” ut? Herregud

  Ha gärna ett öppet spår ”Inte gilla veckorna före jul”- edition. Orkar verkligen inte med all hysteri i december. Själva julafton är helt ok men allt innan, med advent, glögg, firande på skolor, julkalendrar…. Nej. Förstör julstämningen totalt. Samt den extrema shoppingen och konsumtionshysterin. Nej tack. Men man kan inte välja bort allt tyvärr, det överfaller en så fort man går utanför dörren eller kollar mobilen/datorn/tv.

   Va? Advent och glögg är en ju en del av julen.

   Ingen tvingar dig att hetsa ju… Juletiden blir vad man gör den till så ta kontroll över ditt liv och sluta gnäll. Vilka problem folk har…

   Vad olika man upplever det. Jag tycker att december är lugn, alla varvar ner och tillåter sig själva att bara sitta hemma med en kopp glögg, tända lite ljus och andas.

    Exakt! December är lite som juli. På sommaren ska alla visa hur de maxar sin semester, i december ska alla ha en så idyllisk jul.

    Ja, jag är en av dessa?

   Hur kan julstämningen förstöras av det där när det är vad som hört julen till sen dinosauriernas tid typ?

   Var det inte ett helt inlägg om när man fick börja julpynta för ett tag sen?
   Landade i live and let live typ?

   Haha jag tycker typ tvärtom. Allt som leder till julen = myyyyyys. Själva julafton? Ganska ångestladdat…

  Har Hannah & Amanda gratulerat Redgert till priset tro? ?

  Alltid tyckt att den där Daniel varit patetisk. Svansar efter dom rika o gör allt för att bli som dom.
  Han är obehaglig på något sätt…. känns falsk..
  Påmminer väldigt mkt om Calle schulman både utseende o personlighet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.