Ebba Von Sydow ignorerar alla kritiska kommentarer under Volvosamarbete

Ebba Von Sydow kritiseras för att som innerstadsbo marknadsföra Volvo, men trots att det inte framstår som vidare miljövänligt att ha en bil i innestan så läses ju Ebbas blogg av fler än de som bor i en stadskärna och som kan vara mer av potentiella kunder. Och vid val av bil så är väl en laddhybrid vara ett av de bättre valen? Väl?(laddhybrid = både en förbränningsmotor och en elmotor.)

Men inne i stan så måste väl ändå bilpooler vara det absolut bästa alternativet?
Vad kostar inte parkering i stan?
Här ute på Värmdö kostar parkering i det nybyggda porslinskvarteret 900 kr vilket jag tycker är hutlöst, så vad kostar det då inte inne i stan? (Förlåt, jag var otydlig. 900 kr/månad för boendeparkering)
En parkeringsplats i stan, lika värdefull som guld och saffran. 🙂

Tack för tips!

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  En begagnad bil är det bästa valet om man ska tänka på miljön, till och med en Volvo 240 är bättre för miljön än att producera en helt ny bil. Sen förstår jag om man väljer en ny bil ur säkerhetssynpunkt, komfort och annat.

   Kör en 740, negativa är att den drar så förbannat mycket och sambon sitter illa i den.

     KAN vara är huvudordet här. Det KAN vara. Alltså att det inte alltid är det. Det är rätt så självklart att en ny liten bil som inte drar mycket är mycket miljövänligare än en gammal 240.
     På samma sätt som det är rätt så självklart att det är miljövänligare att köra en 240 istället för en ny RAM 4500.

     Kan inte folk ha två tankar i huvudet samtidigt nu för tiden???

      Du missförstår ju. Sett till hela livscykeln är den begagnade bilen bättre.

       Nej, inte nödvändigtvis. Det spelar väldigt stor roll om vilka bilar man jämför med.
       Såklart är det bättre att behålla en gammal bil så länge som möjligt. Men en gammal 740 som är 35 år och har rullat 30.000 mil är INTE miljövänligare än en ny Prius, men kanske fortfarande miljövänligare än en ny XC90.

   Vem har lurat i dig det?

    Den bilen existerar redan. Den nya måste tillverkas. Hur svårt är det att begripa?

     Fast när vi köpte vår NYA bil, då fanns den redan också eftersom företaget hade tagit in ett parti med sådana bilar redan.

      ?‍♀️

      Auch, du är en sån som tycker det är ok att flyga för ”planet går ju ändå” va? Jag vet inte hur man når fram till såna som dig. Har försökt så många gånger.

   Innestad? Menar du kanske inneRstad? Camcam din stavning är under all kritik. Gå en kurs eller hyr in någon som kan läsa igenom dina texter för nån hundring. Är så trött på att gratisjobba för att den här bloggen ska bli läsduglig. ?

    Skicka mig en faktura på 100 kr så lovar jag att betala den.

     Gumman det är mer än en hundring vid det här laget…

      Alltså herregud vad svårt det ska vara för alla så kallade ”språkpoliser” att själva skriva korrekt svenska!

      Det du menar är:
      ”Gumman, det är mer än en hundring vid det här laget.”

      Vad jag vet finns det inget språk som INTE använder skiljetecken, och som använder tre punkter för att markera slutet på meningen.

      Det är riktigt pinsamt att se att vuxna människor som behöver hävda sig på en femårings nivå.

    SÅ mycket fel görs det faktiskt inte. Är ni som klagar på stavning och grammatik lika pigga på att klaga inne hos andra bloggar? Om de missat en bokstav någonstans, eller ett kommatecken kanske?
    Det är inte SvD du läser, så ta det för vad det är och om du inte förstår vad som skrivs kanske det är du som borde gå en kurs.

    Du menar väl ”_JAG_ är så trött på att gratisjobba…”??
    Den där meningen behöver ett pronomen för att bli korrekt. Om man ska rätta andra, speciellt på det sättet du gör det på, så måste man se till att själv ha torrt om fötterna.

    Det är subjektstvång i svenska …

  Var in och läste kommentarer hos Blondinbella och undrar varför hon/hennes team släpper igenom kommentarer såsom ”Jag blir vara lite ”nyfiken” ™, hur efter skulle du säga att du är på en skala, Lena? 1 som i lite korkad eller närmare 10 som i ett jävla as?” bloggen är ju förhandsmodererad så någon tyckte aktivt att det var en bra idé att denna kommentar skulle synas? Det beslutet känns nästan mer obehagligt än själva kommentaren.

   Den som släpper igenom kanske e trött på sitt jobb? Lol eller så vill IL ha lite content och drama, som vanligt….

   Precis som många kommentarer är här, ingen skillnad. Man går hårt på de som inte har samma åsikt.

   Det händer ofta,har jag sett att kommentarer släpps igenom men sen tas de bort.

    Skillnaden jämfört kommentarerna här att här får man förolämpa andra å det grövsta, de tas aldrig bort.

     Precis, se bara de vidriga kommentarerna nedan om hennes smink.

  900kr?! För en dag? Jag bor i Halmstad och fick betala 120 kr för en dag när jag parkerade i stans nybyggda p-hus, det tyckte jag var hutlöst. 900 kr är ju helt absurt!

   Nej det är inte absurt att det kostar skjortan att parkera inne i storstäder. Det är rätt så rimligt.

   Per månad så klart!

    Boendeparkeringen i STHLM kostar 1100 kr per månad. Inte speciellt dyrt eller svårt att hitta p-plats. Annars 13 kr i timmen. Rimligt i en storstad.

     Boendeparkering kostar 13 kr/h eller? Tycker det är helt orimligt hur subventionerad boendeparkering är.

      Nej det finns inte boendeparkeringspris per timme i innerstaden i Sthlm. Det finns ett billigare heldags-pris (än för om du t.ex. bara arbetar där) , annars de där 1100/mån. Som ändå inte gör att man är garanterad en plats. Var ifrån har du fått att det är subventionerat?

     Skitsvårt att hitta parkering på Östermalm. Tröttnade och vägrar betala 5000kr för ett garage

      Men nog finns det om man orkar gå lite.

     Boendeparkering ger ju dock bara rätt att parkera på gatan, om plats finns. Platsen är inte garanterad, man kanske inte får någon parkering alls eller får en jättelångt bort. Bör därför inte jämföras med priset för en faktisk parkeringsplats.

   Klart det inte kostar 900 för en dag.

    Fast detta var uppenbarligen inte klart för mig, som aldrig ens varit i Stockholm eller kört bil i någon annan storstad för den delen. Därav min förvåning och kommentar ? Ha en trevlig måndag!

     Aldrig varit i Sthlm? Wow. Då måste du besöka! Fin stad.

      Wow? Haha. Måste ju vara jättemånga som aldrig varit i Stockholm?

       Besökte Stockholm första gången när jag fyllde 24, inte en självklarhet att åka dit faktiskt .
       Rätt skrämmande hur mycket dyrare allt är i stockholm, här hemma i Småland betalar jag 195 riksdaler för mitt värmegarage?

       Har man aldrig rest någonstans är där man bor så fine men har man rest till andra platser långt borta och tex utomlands är det skumt att inte besöka sitt eget lands huvudstad tycker jag.

        Jag vet inte hur det är med dig. Men jag skulle tycka att det var 1000 gånger roligare att spendera en semester seglandes i ett soligt Kroatien istället för att gå i ett regnigt Stockholm där det roligaste man kan göra är att besöka Vasamuseet.
        Kom igen liksom, har du någon vettigare anledning till varför man ska besöka Stockholm?

         Vasamuseet är skittråkigt även för stockholmare.
         Känner inte en människa som blir glad av att gå dit. Om det är din preferens för sthlm så förstår jag att du inte vill komma hit. Det verkar som du inte vill tycka om Sthlm? Det är ok det med. ?

          Just det ja, jag glömde det sista:
          Hälsningar från en 7:e generationens stockholmare 😉

          Jag tycker väldigt mycket om min stad. Men jag kan förstå varför folk utomsockens väljer att prioritera andra roligare resmål. Att åka hit bara för att det är huvudstaden är en rätt så kass anledning tycker jag.

    Klart det finns parkeringar som kostar 900kr för en dag i Stockholm! Står du vid Hötorget i det garaget kan det kosta 85kr/timme i garaget under konserthuset. Då kan det lätt bli ca 900kr för en dag.

     Det är fan galet.

      Tar du upp space i en stad där yta är dyrt så får du betala för det. Åk tunnelbana annars om du tycker det är för dyrt/ tänker på miljön och inte bara på din egen bekvämlighet.

     Fast det brukar väl övergå i ett dygnspris om man står mer än X antal timmar.

     Det kostar bara totalt 50kr att stå i det garaget mellan 18-01. Efter det kostar det totalt 50kr att stå över natten (garaget stänger så efter 01 går det inte att köra in/ut) och då kan du stå fram till 8 på morgonen. Så, det är bara mellan 8-18 du betalar 85kr/timme. Så maxtaxan för att stå i det garaget blir 950kr/dag.

     Dock är det väldigt korkat att stå i just det garaget under konserthuset. Hötorgsgaraget (det stora) har en maxtaxa på runt 400kr/dygn, Vilket de flesta andra garage i innerstaden har.

     Billigare att åka taxi isåfall ?

    Om man inte har boendeparkering kostar det 50kr/timme dygnet runt, utan maxtaxa, att stå på attraktiva gator.
    Alltså 1200kr/dygn

     Citykärnan ja, ganska svårt att hitta parkering där. Däremot lätt att gå utanför zonen och promenera till city.

      Det var inte det som var frågan i det här fallet. Jag svarade på någon som sa att det var självklart att det inte kunde kosta 900kr/dag att stå i Stockholm. När det de facto kan göra det och mycket mer än så.

      Men om vi ska vara sådana: Det finns faktiskt gratisparkeringar också, så man behöver egentligen inte betala något alls om man inte vill och därifrån kommer det vara lätt att åka kommunalt till dit man faktiskt ska eftersom det garanterat inte är på promenadavstånd.

       Du betalar mellan 07:00 och 19:00. 12 timmar. 12×50 är väl 600 kr?Du kan parkera utanför citykärnan och betala 13 kr i timmen. Det är gångbart eller 1 till 2 stationer till citykärnan. Runt Odenplan, Östermalm, Södermalm, Kungsholmen.
       Finns inte så mycket gratisparkering inom rimligt avstånd i Sthlm.
       Jag tycker både parkering och kollektivtrafik är rimligt billigt för att vara storstad.

  Sist ja va i Sthlm och parkerade i något garage nära city vid Sveavägen så kostade dessa 2h över 300 spänn… ? Vill inte veta vad en vecka kostar där…

   Boendeparkeringen i STHLM kostar 1100 kr per månad. Inte speciellt dyrt eller svårt att hitta p-plats. Annars 13 kr i timmen. Rimligt i en storstad.

    Det är olika beroende på stadsdel och tidpunkt hur svårt det är att hitta p-plats. Boendeparkering garanterar absolut inte tillgång till en p-plats. Tyvärr blockeras många platser av bilar som inte flyttas annat än städnatten. Det är inte tanken med boendeparkering att man ska lagra upp sin bil under veckan för att ha tillgång till den under helgen 🙁
    Den som kommer med bil kl 19 en vardagskväll till Vasastan t ex kommer att ha väldigt svårt att hitta en p-plats. Då har man ingen glädje av att man betalar för boendeparkering.

    Fast boendeparkering kan du bara teckna om du är skriven i den stadsdelen. Och bor du för det är trångt är det inte alls säkert att du får någon plats bara för att du betalar boendeparkering. För vad man får tycker jag inte 1100 är särskilt billigt.

   Dyraste p-huset i Sthlm. ?

    Är inte det NK-parkaden?

   De flesta står på gatan, mkt billigare ?

    Alltså mycket skulle jag nog inte påstå att det är …. Parkerade på gatan, nära Norra Bantorget i Stockholm och det var fan inte billigt att stå där några timmar. Betalade lätt 150 kr för ca 4 tim kvällstid. För att inte tala om hur lång tid det tog att hitta en plats …

     De flesta gator är gratis kvällstid, kollade du upp det ordentligt? Har en kompis som bor på Kungsholmen (bakom västermalmsgallerian) som är för snål för att skaffa p-plats. Hon står alltid på gatan när hon kommer hem från jobbet.

      Norrmalm söder om Tegnérgatan är inte gratis.

  Undrar hur många som har sopat rent framför sin egen dörr innan de börjar vifta med pekpinnen inne hos olika influencers.

  Ebba har ju bara massa samarbeten. Tänk om hon tog bort hälften så skulle det bli så mycket bättre.

   Hej! Jag läser här – och som alltid, alla mina kommentarer – och jag tar till mig! Jag strävar alltid efter en bra mix i mina kanaler, och nu ser jag fram emot en HÄRLIG Nobel-vecka med mycket kungligt. Hoppas att ni njuter av det! OBS, icke sponsrat av Kungahuset… 😉 Bästa hälsningar från Ebba

    Du är så härlig Ebba ☺️ Tack för att du svarar här!

    Vad har de kungliga med din bilreklam att göra? Bara ett sätt att blanda bort korten.

     Hej, det har med innehållet i min blogg att göra, tänker jag! Men jag förstår din synpunkt. Bästa hälsningar från Ebba

      Orkar inte med kungligheter och deras kläder, sida upp och sida ner.
      Bläddrar snabbt vidare. Dina personliga inlägg gillar jag däremot mycket.

      Jag, å andra sidan, ÄLSKAR inläggen om kungligheter!

       Inte kungligheter i sig, men nu är det fest här hemma. Frossa i goda tilltugg, champagne och kläderna på Nobelfesten. Älskar’t. ?

  Varför sitter jag och kommenterar när jag borde göra annat? ?

  Följer Ebbas blogg, tror ärligt december månad är dra in cash månaden för henne. Massa med samarbeten, men än sen då, hon behöver dra in cash som vi andra. Skrolla förbi om det stör?

   Fast det är ju minst lika många samarbeten och reklaminlägg på hennes blogg resten av året! Nu har hon i panik tryckt ut x antal andra inlägg efter all kritik, men bloggen är vanligtvis mer reklam än annat.

    Fast ser inte att hon är värre än någon annan? Kenza var ju haft väldigt mycket reklam (även visst omärkt för sin parfym) men hon förvarnade ju om det innan iofs.

  En fast garageplats i Stockholms innerstad för parkering hela dygnet kostar 3000-5000 kr/månad.
  Inte så märkvärdigt om det är ett företag som betalar men att betala själv med beskattade pengar svider.
  Garageplats i fastighet där man själv bor brukar ligga på 1000-1500 kr/månad. Men det är ofta större efterfrågan än tillgång.

  Köp ingen bil alls. Nya tester visar att en dieselbil är bättre ur flertalet synpunkter är en hybrid, hybriden drar mer bensin och kommer inte lika långt, diesel drar mindre och är renare än bensin. För en ny bil måste malm brytas, batteri tillverkas osv.

   Fast diesel är ju dåligt ur många andra synpunkter såsom hälsa och lokal miljö. Fruktansvärt med massa kväveoxider och andra skadliga partiklar i luften.

   Jag tycker att bostadsrättsföreningar borde ha några bilar som de boende kan dela, samåka och boka. I städer använder/behöver få använda sig av privatbil i pendlingssammanhang exempelvis. Kanske att en stor bostadsrättsförening skulle kunna ha 10-20 bilar, både vanliga, elbilar och laddhybrider som de boende skulle kunna boka? Jag menar, hur nice?

    Finns många nyare brf:er och även hyreshus som har carpool och även olika former av cykelpool, typ låd- eller elcyklar,

     Jag vet! Önskar att fler tar efter samt att fler även skaffar bilpool med fler bilar. Dessutom borde fler brfs och hyresrättsföreningar ha verktyg som är gemensamt för föreningen. Borrar och sådant som alla ändå använder nån gång men tillräckligt sällan för att det egentligen ska vara berättigat att alla hushåll har en egen som används max en gång per år liksom.

    ”hur nice?”

    Not so nice..
    Poängen med att ha bil kan summeras med denna quot from filmen ”Licens to drive”:

    ”Les, that license in your wallet, that’s not an ordinary piece of paper, that is a driver’s license, and its not only a driver’s license, it’s an automobile license, and it’s not only an automobile license, it’s a license to live, a license to be free, a license to go wherever, whenever and with whomever you choose.”

    Fungerar dåligt med ett jävla cooperativ med bilpooler..

    Not so nice!
    Då skulle jag inte kunna köra den bilen jag ville, på de tider jag ville. Jag skulle behöva ställa om sätet, speglar, radiokanal osv varenda gång. Jag skulle inte kunna förvara något i bilen osv.
    Sedan skulle det garanterat ställa till det med att bilen inte skulle vara fulltankad, fastän man gemensamt bestämt att man lämnar bilen fulltankad, att någon haft husdjur i bilen osv osv. Någon behöver ansvara för försäkring, skatter, däckbyten, service, besiktning osv. Någon behöver också se till att bland annat varningstriangel och skadepapper alltid ligger i bilen.

    Sedan är inte allt det här gratis, utan det är som ett stort svart hål utgiftsmässigt. Vem ska betala för det? Ska det läggas på avgiften så att alla gemensamt skulle behöva betala för servicen, även de som inte behöver bil? Eller ska man betala hutlöst mycket för varje bokning?

     Då är helt enkelt inte bilpool för dig. Men andra som bara vill ha bil för att storhandla nån gång i veckan, eller för att frakta hem nån möbel nån gång ibland, då kan det vara perfekt att ha en bil att låna. Jag skulle nog allra helst va med i en el-låd-cykel-pool.

  Jag gillar Ebba.

   TACK! 🙂

    Jag tycker också att du är en toppentjej med bra tankar och värderingar.

     Och dessutom är du proffsig, men ändå så jordnära, medmänsklig och varm, stark och stabil!

   Samma här!

   Jag med! ?

  Jag gillar Ebba i TV. Hon gör sig bra i TV

   Tack snälla du! Bästa hälsningar från Ebba

    Hahaha what

   Tror det är därför det känns så tråkigt att hon blivit en influencer som alla andra med reklam, reklam, reklam och denna eviga konsumtionshets.
   Det kändes som hon stod för något annat och kunde försörja sig på bättre sätt än att vara reklampelare och uppmuntra till konsumtion. Nu är hon ju som vilken annan influencer som helst 🙁

  Känner samma med systrarna Lagergren, tröttnat totalt….herreguuuuu va reklam…

   Ebbas samarbeten tycker jag är välgjorda, Lagergrenarnas är ju så krystade så det förslår. Till och med de själva verkar bli sömniga av sina inlägg grundat på alla ”sovande” selfies de lägger ut.

    Absolut 🙂

   Lagergrenarna är 34 år gamla men agerar som 20 år yngre. De vill synas där det spelar störst roll och vill visa upp att de minsann också hänger med kändisar fast helt casual då, humble brag osv. Angelicas nervösa fejkleende/fnitter överallt och deras sätt att åma sig framför kameran är som en dålig amerikansk såpa man inte kan sluta titta på. Tycker synd om pojkvännen som får synas i stories hela tiden när han så uppenbart inte vill vara med. De är förklädda barn, båda två. Och ändå läser jag skiten.

    Haha snälla för din egen skull sluta läs. Jag gillar Angelicas blogg så läser den ibland men du verkar uppriktigt frustrerande så är det inte bättre att du bara slutar läsa?
    Se det som en present till dig själv och radera sökvägen.

   Har slutat läsa hennes blogg. All reklam står mig upp i halsen. Och detta resande – förmodligen sponsrat. Vämjeligast av allt är de dyrkande fansens naiva kommentarer: Njuuuuuut! Du är såååååå värd detta!

  Förmodligen hade familjen Kleberg-von Sydow tillgång till bil tidigare genom makens jobb.
  Den försvann säkert med jobbet. Bra att hustrun kan rycka in och fixa bil då 🙂

   Hej ”Billy”! Nej, det hade vi inte, Johan har aldrig haft en tjänstebil och inte jag heller. Som jag skriver i inlägget, vi har ingen bil annars i vår vardag, utan lånar eller hyr (exempelvis över sommaren). Bästa hälsningar från Ebba

    Grymt imponerad att du svarar på kritiken. En eloge till dig. En av de få som känns äkta. Ha en kul Nobelvecka! ?

     Tack detsamma!

    Hur klarar ni er? Jag bor i centrala Göteborg med sambo och barn och vi har bil. Tar bilen 500 m till Coop om jag ska hämta paket/handla tunga saker ? vi testade vara utan bil Några månader Och sålde vår men slutade med att vi fick beställa en ny bil. Älska bil ?

     Kan inte låta bli att tycka det är lite beklämmande..
     Kudos för att ni provade att vara utan bil iallafall. ?

     Finns bilpool ex sunfleet funkar super tycker jag. / tvåbarnsmamma

  Allt med dessa sk ”influensers” är patetiskt. Dom är så förutsägbara. Haha själv så ”förutspådde” jag att Stephanie strauch börjar blogga hos forni i det senaste inlägget om henne här på bb för cirka 1 vecka sen. Både forni o hennes kille gillar ju att mjölka så mkt pengar som möjligt från sin omgivning. Såklart ska hon profitera på en kompis graviditet. o vad har hänt nu? Jo stephie bloggar där. ?

  Nu har hon gått in och svarat på alla kommentarer så antar att hon läser din blogg Camcam 🙂

   Det är ju självklart inte Ebba

    Hur vet du det?

    Menade på hennes egen blogg.

     Jo, självklart är det jag – det finns ingen annan som svarar på mina kommentarer under mitt namn! 🙂 Glada hälsningar från Ebba

    Hur vet du det? Hon kanske gör en Tom Holland
    https://www.youtube.com/watch?v=kRK6fAiMQM4

  Av alla influencers och bloggare tillhör EvS nog de mest ogenuina och hennes tänk verkar allt annat än ohållbart. Stajlade bilder upp till tänderna och nya kläder varje dag på alla bilder. Om säker stil är att aldrig klä sig i samma plagg två ggr, är jag den som håller mig till osäkra stilen. Synd. Gillade att hon var banbrytande med sin blogg bär hon började. Och vem behöver en bil om man bor i innerstan?

   Hej Ida, oj, nu känner jag att du inte riktigt hänger med i det jag gör – jag känner inte alls igen mig i den beskrivningen. Så det var ju verkligen trist att läsa! Bästa hälsningar från Ebba

    ok ebba!

   Bara för att man bor i innerstaden betyder det ju inte att man aldrig lämnar innerstaden. Så många, hela ens liv kretsar sällan enbart kring sin boendeplats, precis som hon skriver i inlägget om du hade haft förnuft att läsa det innan du kom med en trist kommentar.

   Men Om det verkar allt annat än ohållbart är det ju skitbra?

   Haha vad pratar du om? Hon återanvänder ju kläder hela tiden. Skinnkjolen tex

   1) Tänk ohållbart?! KOM IGEN! Hon är ju den som packar lättast av alla jag känner till och har plagg som häng med i evigheter! Vi so följer VET det.

   2) Ebba blandar högt och lågt: Sminkat och osminkat, fest och vardag. Svenskt Tenn snyggt och stökig lägenhet med spår av barn.

   3) Säker Stil är ju snarare tvärtom! Att INTE köpa nytt till varje fest, ha en stabil basgarderob att mixa på olika sätt och addera en del till den. Så har jag uppfattat Säker Stil och där ÄR Ebba Säker Stil. Skinnkjolen, klänningar och annat som hängt med länge. Än en gång, KOM IGEN!

   4)En familj med 3 barn förtjänar väl att få ha tillgång till bil? Man kanske vill åka på utflykter?

  Av alla influencers och bloggare tillhör EvS nog de mest ogenuina och hennes tänk verkar allt annat än ohållbart. Stajlade bilder upp till tänderna och nya kläder varje dag på alla bilder. Om säker stil är att aldrig klä sig i samma plagg två ggr, är jag den som håller mig till osäkra stilen. Synd. Gillade att hon var banbrytande med sin blogg bär hon började. Och vem behöver en bil om man bor i innerstan?

  Ot, ja jag vet, men måste skriva ändå!

  Kolla in Bellas makeup nu på Instastory. Vad har hänt?!? ? Har hon sminkat sig själv? Verkar inte bättre med tanke på resultatet.

   Men gud! Eller är det en ny makeupartist som HATAR Bella?

    Haha… ja, något är galet iallafall. Tänk dig den makeupen i dagsljus! ?

     Ser billigt ut?

   Oj vilken skillnad jämfört med tidigare, ny look? ?

   Hahahahah herreJESUS vad hemskt. Och hennes hår? Och svartvita bilder? Hon försöker så hårt att skapa en ”ikonisk” look, det känns mest platt..

    Vad elaka ni är. Hon gör väl sitt bästa.

     [Borttagen kommentar]

   Rätt uppenbart att ES gillar Marilyn Monroe och att Bella försöker styla sig som henne (precis som när hon umgicks med Hajen och stylade sig som hans favorit Bardot). Lite synd att hon inte vågar vara sig själv, det är då hon är som finast. Tycker mest det är weird att hon byter stil för varje man hon är i en relation med.

    Ja det är faktiskt läskigt hur hon byter stil för varje pojkvän…

   Oj. Men huvudsaken är att hon tycker hon är fin i alla fall

   Typiskt bordeline-sminkning. Hon mår ju uppenbarligen inte bra.

  Ebbas samarbeten må ha ökat något sen hon startade bloggen på ”egen domän” men de är välformulerade och det känns verkligen som att det ligger en del jobb bakom dessa.
  Amanda Schulman och Hanna Widell har säkerligen haft ca 10-15 (!!) sponsrade inlägg/stories på Insta senaste dagarna där de poserar bredvid några klädersplagg/hudcreme/pysselgrej och utropar ”ääääälsklingar, detta är den finaste xxx jag någonsin sett” ”Ääääklsingar, detta är den häääärligaste crèmen som finns att köpa”. Jag gissar att det är ”Mandys” årliga vinterresa till Mauritius som ska finansieras.

   Ja, Amanda och Hannah gör ju inget annat än reklam till sina ”älsklingar” dvs deras följare. Känns bara ogenuint och tjatigt. Deras trovärdighet är på noll, med tanke på kvaliten av deras kläder = polyester.

    Ja, trovärdigheten är verkligen NOLL. Förstår inte hur man kan vara så dum (rent ut sagt) att man går på deras sponsrade inlägg. SÄRSKILT när de börjar varje införsäljning med ÄÄÄÄLSKLINGAR. Gör man reklam för 10-15 olika (!) företag och dess produkter senaste 4-5 dagarna känns det inte så geniunt nej.

    Jag gillade Ebba som programledare, därför började jag följa henne. Håller med att det varit för mycket reklam och samarbeten ett tag. Till slut blir det bara tråkigt och tröttsamt.

     Skulle ej vara svar till Maja. Hamnade fel…

   Ja herregud, kan man bli falskare än dessa två…

  Inte konstigt att det är en del samarbeten – det är ju december! Precis ALLA butiker skickar ju en storm av nyhetsbrev, annonserar i sociala medier etc.

  Kör på Ebba! Diggar dig och det du gör!

  I nybyggt bostadsområde i Kungälv så är det tydligen 0,4 parkeringsplats per lägenhet, och gissningsvis? en månadshyra för platsen då också. Inte en plats för varje lägenhet alltså

  Jag har nästan helt slutat läsa Ebbas blogg trots att den varit min favorit. Inte ett enda personligt inlägg längre om vanliga livet utan bara fotografbilder och reklam. Då faller liksom vitsen med blogg för mig. Jag läser ju den för att jag är intresserad av personens liv och åsikter, jag vill inte bli bombarderad med reklam! Sen förstår jag att det måste vara en mix så att det bli inkomster, men de personliga inläggen måste ju ändå vara i majoritet. Älskar Underbara Claras blogga av den anledningen!! Och Vanjas!!

   Vilken Vanja?

    Vanja Wikström!

     Tack! Hon verkar rar!

  Har läst ebbas blogg sen urminnes tider,
  Älskar speciellt de kungliga fredagarna men även att hon känns personlig och inte lika fejkad. Det har dock blivit väldigt mycket samarbeten och skulle vilja se lite mer ostylad vardag igen. Dock skönt när samarbetena märks ut direkt i början av inlägget ordentligt så kan man sluta läsa direkt.

   Hej Amanda, yes – tror att du kommer gilla närmaste veckorna i bloggen! Så kika gärna in! Kram från Ebba

    Nobel är verkligen bästa högtiden för en rojalist!

  Tycker ebba alltid har varit bra på att ta åt sig och svara på kritik. Otippat att hon läser här dock.

   Hej! Yes, läser och följer – viktigt, för att kunna förbättra och utveckla! Kram från Ebba

  1400 spänn för en p-plats i garage i liljeholmen. Groteskt!

  Skicka e-post till remy.credit111@gmail.com

  Hej, hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom 6 till 12 timmar nu utan stress eller försening REMY.CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån till 2% ränta e-post oss nu för dina brådskande lån
  Skicka e-post till oss {remy.credit111@gmail.com}

  Ebba von S verkar ha blivit totalt såld på de reklamintäkter/ gratisprodukter hon håvat in på senare tid. Reklam för allt mellan himmel och jord – bilar, pannkakor, filmjölk.. Tror att vi följare äntligen börjat genomskåda influencers och hoppas att det är en verksamhet som utrotar sig själv. Är vi så korkade att någon annan måste välja produkter åt oss? Det är beklämmande när en blogg resulterar i frågan : Var har du köpt…… du har på dig? Denna fråga dyker även upp då något seriöst avhandlas i bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.