Alexandra Nilssons pojkvän Andreas Hellmers trissar upp hennes auktion för Musikhjälpen

Uppdatering kl 13.29:
Musikhjälpen och/eller Tradera verkar ha nollställt Alexandra Nilssons auktion.
Jag tolkar det som att det hennes pojkvän sysslade med inte uppskattades.

 

Så, vad är det som följer i det här inlägget?
Enklast är förmodligen att stolpa upp det i tur och ordning så att alla hänger med, men först – en kort bakgrund.
Alexandra Nilsson auktionerar ut en styling, plåtning och lunch med sig själv till förmån för Musikhjälpen, men vad händer egentligen i hennes budgivning?
Det är exakt det jag ska bryta ner nu.

 1. En användare med namn ”Hellmers” bjuder hela tiden över det högst lagda budet i Alexandras auktion. Att hennes pojkvän heter Anderas HELLMERS borde kanske räcka som en indikation för vad som pågår här, men ni känner ju mig. Jag ger mig inte förrän ”the botten is nådd”.
 2. Användaren Hellmers har angivit Sundbyberg som bostadsort vilket råkar vara den stadsdel där han och Alexandra fortfarande bort.
 3. Användaren Hellmers har sålt en sänggavel på Tradera för 740 kr.
 4. Samma sänggavel återfinns på Instagramkontot med samma namn – Hellmers – som innehavs av….. Alexandra Nilssons pojkvän Andreas Hellmers.

Aja baja! Så här får man verkligen inte göra, och varför är han så här lat och fuskar i budgivningen under sitt efternamn som i princip alla som följer Alexandra känner till?
Kom igen, kompis! Skaffa ett anonymt konto och sköt det hela lite snyggt!
Eller är han på riktigt intresserad av att köpa en lunch och plåtning med sin flickvän för tusentals kronor? Är hon månne SÅ upptagen? Är detta det enda sättet för honom att få lite kvalitetstid med sin sambo (ni vet som Simon bokade in dejter för Odd och Isabella i hennes kalender?) eller handlar det om att se till att Alexandras auktion drar in rekordsummor efter hennes besvikelse över insamlingen till Barncancerfonden?

Jag undrar vad Musikhjälpen tycker om sådant här fulspel halvt och halvt bakom kulisserna?

Tack för tips!

156 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  han kanske vill vinna auktionen på riktigt då? 🙂

   Hoppas du är ironisk, annars är du skrämmande naiv.

   Om det endast hade handlat om en dejt hade man väl kunnat avfärda det som ”lite gulligt”, men i detta fall vill han troligen bara inte att Kissies tid ska säljas för billigt (pga pinsamt) så han trissar upp priset på bekostnad av någon annans, som inte annars haft chansen att vinna hela prispaketet plus kläder värda 18000 från Johnells, möjlighet.

   Att skänka pengar själv vid sidan av är han ju fri att göra ändå så det är rätt uppenbart vad det handlar om.

    De vinner inte kläder för 18 000. Dom får plåtas i kläder värda 18 000

     Det står k annonsen att man får en outfit värd minst 18 000

      My mistake!

   Jag tror inte han försöker skymla med det. Då hade han ju skapat ett annat konto. De har ju en nära relation och han vill säkert bara buda på Alex.

    Det är ej så enkelt att skapa nytt konto på Tradera, då ditt personnummer krävs.

   Förstår inte vad problemet är. Han är ärlig med vem det är som döljer sig bakom kontot och han får väl buda precis som vem som helst, eller hur? Pengarna han budar med kommer gå till musikhjälpen så på vilket sätt är detta ett fulspel?

    Detta kan han göra på annat håll på annat sätt, det finns faktiskt folk som vill träffa Alex och varför ska han buda över? Vill han verklige vara med & stötta kan han göra det på ett annat sätt, ja det är FULSPEL (du kanske är H??)

    Det kanske är det han vill, träffas & betala endast 3-4 tkr men få kläder för ca 18 tkr

     är det ett skämt eller?

  Vem bryr dig? Pengarna går till en bra sak och inte till de själva.

   Det är fusk och olagligt med budtrissning enligt traderas regler. Han tror han är smart som får kissie att verka mer attraktiv och populär än vad hon är. Hoppas han blir sittande med det högsta budet och tvingas skänka massa pengar till musikhjälpen, det vore rätt åt honom.

    Nu är ju Tradera och Musikhjälpen två vitt skilda saker. Musikhjälpen baserar sig på auktion, och som alla vet så i auktioner är det vitsen att buda över.
    Tradera är en marknadsplats.

     Musikhjälpens auktioner sker på Tradera, så jag skulle gissa att deras regler gäller även här.

     Det är fortfarande Traderas regler som gäller. Att buda över är inte samma sak som att trissa upp en budgivning. ??‍♀️

      Anonym, har inte läst traderas regler nu men det brukar ofta finnas klausuler om vad som gäller för nära anhöriga som budar på ens auktioner, i detta fall är det ju heller inget snack om att han vet om att det är Kissies auktion.

      Nu är jag inte någon expert på auktioner på Tradera, men om det nu finns regler och klausuler för närstående så är det ju dumt av Andreas att trissa upp priset, då kan väl Kissie auktion diskvalificeras?

   Som jag svarade till en annan, bättre att skänka pengar själv vid sidan av då och faktiskt ge någon som inte annars haft chansen att vinna hela prispaketet plus kläder värda 18000 kr från Johnells.

  Alexandra känner väl att hon är på deken, som Bellsan. Ett högt slutbud = en bloggare värd dyra samarbeten, men nu blir det precis tvärtom.

  Tror att det är hyfsat många tidigare framgångsrika bloggare som känner av att deras tid snart är förbi.

  Om det inte var så att han på riktigt velat bidra till musikhjälpen så hade han skaffat ett anonymt konto. Ingen är så dum att man ”fuskar” i eget namn.

   Jodå, det finns massor av människor som verkligen är så dumma. Han är väl på samma nivå som sin kära kissie. Budtrissning är olagligt, det spelar ingen roll vem köpesumman tillfaller. Det enda de uppnår med att fuska är att dra med sig musikhjälpen ner i smutsen. Onödigt och oseriöst.

    Drar de verkligen ner musikhjälpen i smutsen? Alla normalbegåvade begriper väl att det här är deras eget initiativ och inget musikhjälpen har att göra med..?

     Det är inte okej för det enda de gör är att tvinga andra att betala mer, när det inte är värt så mycket pengar, utan att själva skänka något extra. Det hade varit annorlunda om hennes kille faktiskt skänkte pengar för att öka värdet på vinsten, men här luras kunder att betala mer pengar.
     Hade de varit seriösa hade han skänkt sina slantar anonymt till Musikhjälpen istället utanför budgivningen men nu gör han liksom ingenting. Det får inte folk att skänka mer pengar, det gör bara att folk luras att köpa något till ett pris det uppenbarligen inte är värt att betala.

   Det är inte superlätt att fixa ett fake-konto nu för tiden då Tradera kräver att man legitimerar sig med bank-id.

  Tycker inte att det spelar någon roll att han hypar upp priset, pengarna går till en bra sak och vem vet, han kanske vill vinna

   ”Han kanske vill vinna”? Haha, va? Varför i hela fridens namn då, om jag får fråga? För att umgås med sin flickvän i en halvdag? Tror knappast att han behöver betala för det. Och ifall han verkligen vill skänka pengar till Musikhjälpen så kan han ju göra det utan att buda på Kissies auktion.

    För att få kläder värda 18000?

     Ja, för det har han ju absolut inte råd att köpa själv..

    För att det är romantiskt! Tänk som i en film eller serie…pojkvännen överraskar tjejen med att det är HAN som vunnit auktionen.

   Bättre att skänka pengar själv vid sidan av då och faktiskt ge någon som inte annars haft chansen att vinna hela prispaketet plus kläder värda 18000 från Johnells.

    Exakt

  Jag tror ärligt han vill vinna. Att det blir ”en kul och gullig grej” när han vinner hennes. Samtidigt slipper hon träffa en främling, de får spendera kobtorstimmsr tillsammans och såklart så bidrar han till musikhjälpen. Hade han bara trissa upp priset hade han ju inte gjort det i eget namn…

   Bullshit, de behöver varenda spänn själva för att ha råd med ny lya

    Ja, banken verkar ju inte tycka att de är kreditvärdiga enligt vad hon berättat.

    Hur tänker du att en auktion för musikhjälpen skulle hjälpa med det?

     Det betyder att de INTE VILL vinna själva. De behöver pengarna på annat håll.

   Om hon vill slippe träffa en främling hade hon kunnat skippa att auktionera ut en lunch med henne.

  Så pinsamt, han vill troligtvis få henne att se mer populär ut än vad hon är.

  Skänka pengar till ändamålet är han ju fri att göra ändå, utan att trissa upp Alexandra-priset för andra intresserade av dejten (och kläder för 18000 kr som han också får om han vinner) ……

  En donation kan han ju med gott samvete skylta med på Instagram/bloggen om han inte vill göra det anonymt! Men jag hade i alla fall ingen aning om vad han heter i efternamn.

  Kanske är tvärtom. Att Alexandra inte vill eller känner sig bekväm att med att någon helt främmande vinner och har bett honom buda.

   Så varför erbjuda en halvdag tillsammans med en främmande person om man vet att man inte känner sig bekväm?

    För att det ser bra ut. Låter ju lyxigt, fotografering osv. Ville ju varenda tjej göra…. 2008 typ. Eller när var det alla sprang på ”modell för en dag” plåtningar?

     Fråga Camilla? ?

   Då hade hon kunnat auktionera ut något annat. Ingen har tvingat henne att ha just denna auktion..

  Men då måste det vart han som trissat upp priset på hennes kampanj för barncancerfonden också?
  Låter inte riktigt som något som är ok.

  Tror det beror på både att få upp priset för att verka omtyckt, men även att Alexandra helst inte vill behöva spendera en halv dag men någon random person.
  Har tittat en del på hennes vloggar i brist på annat och alltså hon är så tillgjord men ändå händer liksom inget. Tycker lite synd om henne, hon försöker så mycket men det blir bara så tråkigt.

   Det handlar bara om Alexandras värde som influencer. Det är naivt att tro annat. Kissies storhetstid är förbi.

   Håller med om hennes vloggar. Tycker hennes liv som influencer är så innehållslöst.

   Då kan hon väl skänka direkt till Musikhjälpen utan att ha en budgivning på Tradera. Eller är jag helt lost när det gäller Musikhjälpen? ?

    Hon vill väl inte skänka ur egen ficka?‍♀️

   * Tillbringa en dag.

  Kissie och bf borde bli vänner med Molimentis….

  Fast det är ju så auktionssajter fungerar när man budar? Det är ju inte svårare än att du sätter ett maxbud som är det du kan tänka dig att lägga och så budas det automatiskt upp om någon lägger ett bud över det rådande?

  Förstår inte vad som är fel i det? Alla auktionssajter har den funktionen inklusive 1stdibs, Lauritz och Ebay etc. Dessutom är det ju ingen skada skedd när pengarna som hennes sambo lägger går till välgörenhet.

   Du verkar ha noll koll. Enligt traderas och de allra flesta andra auktioners regelverk får man inte buda på egna eller närståendes auktioner/varor/tjänster för att få upp slagpriset. Det är olagligt och reglerna gäller tro det eller ej även influencers.

    Fast Anonym, i det här fallet är det en välgörenhetsauktion där jag inte tror att personens öppna budande i eget namn betyder annat än att han betalar om han vinner. Det är fullt tillåtet att buda på något en vän eller familjemedlem lägger upp.

    Självfallet är det inte tillåtet att buda i syfte att trissa upp priserna. Känns som att det enkelt kunnat göras lite snyggare om det var syftet.

     Och nu var det ju uppenbarligen inte ok att han budade eftersom dom nollställ buden…

   Men gud, det är ju knappast funktionen ”maxbud” som diskuteras…..

   Om han trissar upp priset så att någon annan tvingas betala en högre summa i slutänden, hur går HANS pengar till välgörenhet

    Om han vinner menas det antagligen.

     Visst, men det som kritiseras är väl främst budtrissningen = att han får någon annan att betala mer än vad den ”skulle” ha betalat. Om han vinner och betalar så finns det väl inget jätteproblem egentligen (mer än att det känns lite udda).

      Jo absolut. Svarade bara på Camillas fråga.

     Säg att han vinner men ändå hoppar går man till nr 2 då?

      Bud är ju bindande och inget man kan ångra hur som helst

       jag tänker som husförsäljning om vinnaren backar går man till nr 2 , är det så här också?

        Budgivning på tradera är bindande.

        Nej, tvåan får iaf på normala auktioner (som inte har med musikhjälpen är göra) ingen chans att köpa, auktionen kan dock startas på nytt.

    Ingen ”tvingas” ju att betala någonting. Du väljer själv om du vill och tycker att det är värt att lägga ett högre bud eller inte.

  Eller så tänker han att detta är en romantisk gest av nån anledning. ”Titta älskling! Jag budade x antal tusen för ändamålet och får en dag med dig. Fint va?”. Musikhjälpen som håller i auktionen. Hon går sannolikt inte in och kollar vilka som budar.

   Eh, jo det gör hon. Alexandra är en influencer och jobbar med sociala medier, om du missat det.

    Haha. O av den anledningen så måste hon gå in och kolla medan folk budar? Lol.

     Han har svarat på varför han budat på Alexandras auktion nu. På stories.

  Att du inte skriver om Joanna Swicas Intiativ i buren i 18 TIMMAR PÅ EN CROSSTRAINER.?? tror den insamlingen är uppe i 170.000 kr. Ligger efter Majas. Är inte hon en influencer?

  Från Tradera (https://info.tradera.com/sakerhetscenter/regler-pa-tradera/budtrissning/)

  ”Det är tillåtet att bjuda på annonser du har för avsikt att köpa. Att bjuda på familjemedlemmar, vänner, kollegor eller andra närstående är inte tillåtet.”

  Såå..

   Jaha, jag får inte köpa något som en kollega lägger ut på tradera alltså..? Bra att veta.

    Eller så läser du den första meningen också: ”Det är tillåtet att bjuda på annonser du har för avsikt att köpa.”

     Jag läste den men tolkade texten som att
     1. Du får inte buda för att trissa upp pris öht utan bara buda på det du tänkt köpa och
     2. Du får inte buda på vänner, familj osv…

     Men jag läste kanske texten fel då.

     Måste för övrigt vara svårt att avgöra vem som har för avsikt att köpa det de budar på och inte.

      Det är en fråga som kan vara svår att reda ut. I regel vet man väl inte om vem som säljer nåt på Tradera (ergo: det kan i teorin vara en kollega/närstående som håller i en auktion du budar på). Men om man nu vet om exakt vem det är kan man ju undra varför man inte köper den här saken direkt av denne. Men visst, om din kollega har lagt upp nåt på Tradera som du jättegärna vill köpa så är det så klart fritt fram att köpa den om man har good intentions (ergo: det sker betalning och leverans ifall du vinner auktionen). Men har typ din sambo lagt upp en tröja som du är inne och budar på så skulle man ju snabbt kunna räkna ut att du inte har nån verklig avsikt att köpa tröjan.

  Fick inte Anitha Clemence (chansstavat) repressalier när hon gjorde samma sak för några år sedan?

   Stavas Clementin

  Jag är varken naiv eller korkad – så med det sagt tror jag ändå att Andreas genuint vill vinna för att det är en kul grej. Och som sagt går ju pengarna till musikhjälpen och inte tillbaka i hans/deras kassa. Det känns som att många ständigt letar fel och det börjar bli sååå tröttsamt.

   Detta är väldigt transparent…och ja…du verkar aningen naiv om du verkligen tror att Andreas vill vinna.
   Hans enda intention är att trigga upp priset, detta gör många…
   De flesta är dock tillräckligt smarta att dölja sin identitet bättre.

   Tror dock varken Alexandra och hennes pojkvän är de vassaste knivarna i lådan 🙂

   Hade ju kunnat avfärdas som gulligt om det bara handlade om en dejt men nu snuvar han även någon annan som kanske annars aldrig hade haft möjligheten på resten av prispaketet inklusive kläder till ett värde av 18 000 kr från Johnells.

   Korkad kanske du inte är men du är definitivt naiv. Varför vill Andreas vinna en halvdag med sin flickvän när de är tillsammans i stort sett varje dag?

    Tycker de har den relationen och jargongen. Hade inte alls blivit förvånad om han faktiskt tog det vinnande budet och får bli uppklädd för 18 000 kr ?

     Exakt. Dom verkar ha en sån relation som gärna gör roliga saker ihop.
     Jag är hellre ”naiv” och positiv, än bitter och negativ ?

   De får ju redan massor gratis av just jonells båda två då de samarbetar med företaget så knappast att Andreas i husköpartagen dom vanlig löntagare sprider pengar på detta. Tycker de lever ett mycket måttligt liv och verkar inte spendera pengar på något direkt. Allt hemmet är ju budget som jotex betalat tex. Kolla sovrummet det ser ju ut som hos en ensamstående 19 åring. Helt utan smak vad gäller både kläder och inredning

    Och du saknar den goda smaken att sluta nedvärdera andras hem eller kläder. Är du fem år eller? Hälsningar Kalmarbo

     Om vi säger så här då, deras hem ser ut som allt annat än en influensers hem som fakturerar flera hundra tusen i månaden. Det syns helt klart att de inte har minsta intresse för hur deras möbler eller hem ser ut invändigt

  Jag har ingen åsikt om det här, mer än att jag har blivit glad och mått bra av att se Alexandras Vloggar, speciellt när Andreas har varit med. De är så fina ihop och jag får positiv energi av att se dem.

  Glad Lucia till dem och till er alla! ?☃️

   Kissie ?

   Dom är så pinsamma… ”tjoo kattpappan!”

  Men våga buda mer än 50 spänn i taget då!!

   Det är automatisk budgivning förmodligen
   Han har skrivit in sitt maxbelopp och fram tills att den nås så budas 50 kr över senaste budet

    Snålt ?

    Ja kollar man på tiderna när buden är lagda så är ju det ett rimligt antagande. Är ju så auktioner på tradera oftast går till.

  Budar hela tiden över… Har du kollat budhistoriken verkligen
  ?

   Du ser ju själv budhistoriken på en av bilderna?

    Mm, har du sett hela budgivningen? Tydligen inte. Han la 3-4 bud av oerhört många andra över 30bud. Inte för att det är rätt men att överdriva som camcam gör, gör henne inte trovärdig i längden.

  Ja men han vill ju vinna och lägger då bud till han tycker att hans gräns är nådd.
  Gulligt tycker jag!

   Nä. Då hade de skänkt pengar utan att försöka vinna på det själva. Nu lägger de fokus på sig själva istället för insamling. Superego faktiskt.

   Tycker det är lite jag-ska-ha-vibbar

  Festligt hur Mona går igång på de sk. falska beskyllningarna enligt henne alltså betr. Fannys China tillverkade smycken.
  De FÅ som vågar ifrågsätta kallas ”Troll”…..och så får läsarna höra att man ska lita på Monas gedigna kunskap.

  Denna Mona som lever i sitt eget snedvridna Universum.
  Hon är den influenser som kränger mest skit och kommer undan med det.
  Kan även tycka det är lite märkligt hur hon gått ut med att hon inte skattar ett öre trots att hon tydligt arbetar för sin make.

  Det roligaste hade ju varit om CAMCAM avvaktat med detta scoop tills att vi vet hur långt Andreas skulle vara beredd att gå för att rädda sin flickväns ”heder” som influencer… ? nu lär han ju troligtvis sluta buda då det lär kommit till hans kännedom att han blivit påkommen kort efter att detta publicerats… ???

   Nu var ju inte CamCam först med att skriva om detta så att….

  Lyssnar precis på tankesmedjan om musikhjälpen och Einar där de ironiserar över hur utsatta kvinnor i krig får hjälp och sedan får reda på att pengarna drogs in med hjälp av en man som använt ordet h0ra i en text. ”Nej tack! Då vill jag inte ha hjälpen!”

  ”Kommer pengarna från en budgivning som var upptrissad av någons pojkvän? Nej då sitter jag hellre kvar i flyktinglägren och blir våldtagen..”

  Klickade in på auktionen nu, den ser ut att vara nollställd? Inga bud vad jag kan se.

   Tradera har tagit bort alla bud nu, sa ju att det inte var tillåtet med budtrissning. Blir spännande att höra hur kissie och snubben tänker ljuga sig ut ur det här, de kan ju fråga mygelmentiserna om tips. Kanske har Andreas en maaaagiiiisk dator som budar helt av sig själv? ?

    Gud såååååå pinsamt

  Ni som har konton på tradera bör anmäla auktionen. Reglerna är väldigt tydliga, man får inte lägga bud på sin sambos auktion.
  https://info.tradera.com/sakerhetscenter/regler-pa-tradera/budtrissning/

  https://www.sydsvenskan.se/2010-07-06/avstangning-straffet-for-budtrissning

  Om Andreas så gärna vill ge pengar till musikhjälpen står det honom fritt att skänka valfri summa. Vi som inte blev födda i går förstår dock att välgörenhet inte är syftet med budtrissningen.

   Skaffa konto och anmäl om auktionen gör dig upprörd.

    Redan gjort.

     Varför bad du andra göra det då??

      Jag är en annan anonym.

       Bra att du svarade åt anonym då..

   Auktionen är nollställd.

    han har antagligen gjort ett nytt användarkonto för finns en med ett liknande namn som auto-budar rätt rejält.

  Fick jag veta att någon närstående till ”säljaren” trissade upp budet skulle jag dra tillbaks mina bud och anmäla.

   Om jag lagt ett maxbud på exempelvis 5000 och fick betala 4500 för att någon trissat upp det till det så skulle jag betala det om det gick till välgörenhet. Det var ju inom gränsen för vad jag kunde tänka mig att betala och pengarna går till behövande. I en vanlig auktion skulle jag dock anmäla.

  Ledande budet just nu 4 kr. 🙂

   och när det var skrivet var ledande budet redan på 55 kr ..115

  Influncer ot:
  Det har ju spekulerats massor här om Stordalen och IL, tyckte inte det var ok då han var gift. Men nu är han ju separerad så jag tror på honom och en annan influencer nu. Också nyligen separerad, men aldrig gift..

   En som haft ett bröllop men inte varit gift? ?

  Handlar kanske om att Kissie inte vill gå på dator med främling. Kanske bekvämt att ens partner vinner budgivning då.

   Dator?? menar date

   Då auktionerar man väl inte ut en date till en främling…..?

  Fan vad pinsamt av Kissie och hennes pojkvän

  Uppdatering 14:29??? Klockan är väl inte ens 14 än? ?

   Är inte Värmdö en annan tidzon? 😉

    Ha, ha! Jag vill också ha en helt egen tidszon.

  Jag tror helt klart att Andreas såg det som en kul grej att försöka vinna Alexandras auktion ?

   Mm, okej. ?
   Det var därför allt nollställdes också.

    Fast det hade de ju gjort oavsett? Alltså även om han budat på riktigt så är ju det emot reglerna.

  Jag anmälde auktionen och berättade att han budtrissade….

   jag gick precis in och tittade, verkar som om auktionen har börjat från 0 igen

   ?‍♀️

   Suck. Vilken god gärning…eller nja…

  Betala för att bli stylad av Kissie…eh nej tack, inte ens om jag fick betalt faktiskt.

   Hade varit intressant att se hur budgivningen sett ut om det enbart handlade om Johnells kläder för 18 000 kr och inget annat. Hade lätt lagt ett bud då. Anser nog att det vore bättre för Johnells varumärke om de själva stått för dealen. Samt att det nog mest är Kissies varumärke som gynnas, då hon genom detta ger en bild av sig själv som givmild, stylish, och friendly. Nja! Jag är skeeeeptisk.

  Halvdagen sker i Södertälje = nej tack, inte utan livvakt.

   Släpp sargen din tönt…

    Södertälje = soptipp.

   KBT är effektivt mot fobier. Det finns hjälp! Du ska inte behöva gå och vara rädd och begränsa dig.

    Ronna kanske är en bra plats för KBT-behandling?

   Fin stad!

  Vad spelar det för roll då? Herregud alla pengar kommer gå till en bra jävla sak!!!! Tänk på vad pengarna går till och om folk vill buda över låt dom, folk auktionerar ut så dumma saker men ingen går plus på det förutom alla som lider av detta otäcka som händer där ute i världen, att det ens blir ett inlägg om pengar som går till något vettigt, om han vill buda så mycket så går ändå inte pengarna till henne….. förlåt för arg men det är människor vi hjälper inte kissie

   Fast de har gjort det till att handla om dem själva. Hade de varit seriösa hade de aldrig budat på varandra, det är så ego.

    Nej, hade de varit ego hade hon aldrig lagt ut en auktion till att börja med. Och han hade skitit i att trissa upp priset.

   Men Lisa du förstår inte.
   Och du, vad är det för konstigt språk? ”Förlåt för arg”

  Måste han lägga sig i allt hon gör? Visst var det han som svarade på alla hennes kommentarer på hennes blogg?

   Kontrollbehov?

  Men alltså, vinner han så betalar han sitt vinnande bud tillvälgörenhet=bra. Tycker någon annan att det är värt mer så går de pengarna till välgörenhet =bra. I vanliga fall vill man ju som köpare betala så lite som möjligt men här finns det ju en vinst för alla att buden blir så höga det går. Jag säljer på Tradera för musikhjälpen och folk budar ju för den goda sakens skull, jag får inte ett korvöre men vill ju såklart att de går upp så mycket det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.