Hermine Hold har degraderats till ett källarhörn på NK

Minns ni Isabellas inlägg om Hermine Hold på NK? Stolt som en tupp postade hon bilder på deras displayhylla med piffiga små scarfettes knutna på trähänder och plastskallar med silk scarfar.
Nu har produkterna blivit förflyttade ner till ett hörn på källarplan som man inte hittar om man som jag, inte går fel.
Har Isabella ingen som helst stolthet över för de företag hon startat, marknadsfört med sin trovärdighet och pratat sig så varm om så fort hon lyckats sälja sina aktier?
Skiter hon totalt i hur det går för dessa företag, trots att det riskerar att smutsa ner även hennes namn och rykte?

Den där ledsna och tomma trähanden ser bara deprimerande ut där den står nu. 
Slit och slängföretag – är det allt hon sysslar med?

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bella lämnade väl dock Hermine Hold innan det började gå dåligt? Så hur det gick efter att hon lämnat kan man väl inte belasta henne för? Men ja, hon har ett ganska dåligt omdöme.

      Har det någonsin gått bra?

        Kanske inte men innan det liksom blev offentligt hur dåligt det faktiskt gick tänker jag.

          Hon är smart…. lämnar när hon inser att det inte kommer gå, men innan det blir offentligt. Hon vet vad han gör när hon lämnar. Otroligt beräknande.

            Buuu
            Undrar vad dom kostar nu då??

            ”Hon är smart….”

            Nej, hon är inte smart.

      HH har aldrig gått bra, det vara nåt hon sa då, i början.

      Den lysande idén att sälja håraccessoarer jättedyrt à la de stora internationella designerhusen utan att ha deras rykte och proveniens bakom sig visade sig inte vara en så bra idé. Who knew? Som vanligt så tror IL att det bara är att lansera ett nytt märke eller produkt så ska sen försäljningen skjuta iväg som en raket och bli självgående. Det har aldrig hänt i historien. Det är något som tar lååång tid, ibland flera år. Den finansiella backupen och tålamodet har hon inte. Blir det inte en omedelbar succé tröttnar hon och hittar på nåt nytt, som ska bli det nya svarta.

      Det beteendet är typiskt för nån med ADHD, men också typsikt för entreprenörtypen. En person som gillar nya projekt, men som aldrig orkar fullfölja. Många av dem har diagnoser. Jag tänker inte säga nåt om det här, för jag har inte kompetensen eller rätten att göra det, men hon uppvisar många drag som överensstämmer med flera såna.

      HH är inte längre en nyhet och får byta plats på NK. Inget konstigt med det, men att det hamnar i källaren kanske har mer att göra med att man inte säljer tillräckligt för att upplåta en bättre plats. Att bolaget försatts i konkurs är ju inte heller ett bra tecken på hur det kommer att gå i framtiden. Tveksamt om nån skulle vilja köpa upp märket och fortsätta.

        Såg ni Solsidan igår när Mickan går på adhd utredning. Ganska träffsäkert! ?

      När lämnade hon HH? Jag har sökt men hittar inte ett inlägg eller en artikel om att hon har lämnat Hermine Hold eller sålt sin andel.

      ”NTH har jag valt att sälja min del i men kommer istället fortsätta att äga Hermine Hold.”

      https://www.isabellalowengrip.se/2019/08/05/ny-vd/

        Hon ska ha lämnat i somras vilket innebär att Bella har varit kopplad till HH större delen av företagets levnad. Att påstå att hon inte spelade en stor roll i det misslyckande som HH tydligt var från start är bara konstigt. Bolagets produkter byggde på en ”utdöende” trend gällande håraccessoarer, lanseringen försenades med över sex månader, produkterna kritiserades starkt vid lanseringen då de var för dyra, tutorialvideos som dumförklarade potentiella kunder (hur många behöver se en video på hur de får till en hästsvans med en scrunchie) och företagey skulle främst/bland annat öka sin försäljning via Bellas överhajpade kanaler på nätet. This was a failure waiting to happen.

      Skämtar du?
      Bella lämnade företaget FÖR att det gick dåligt.

      Isabella döljer sina barns ansikten men har inget emot att visa andras barn när hon är på NK. Seriöst? Har hon inga moral alls?

        Nej

        Hon är inte seriös??

        Tänkte på detsamma

      De har varit i det hörnet sen i juli? De har alla doftljus där nere som jag köper mycket av så såg dem där redan i sommar och redan då var massvis på 50% rea.

      Men snälla det är ju DET hon vill att folk ska tro och du bara sväljer det. Det var en flopp vid start och hon hoppade av så fort hon kunde, då hon inte ville ha ännu en flopp bakom sig. Men självklart ville hon att det skulle se ut som att det gick jätte bra och när hon lämnade förstördes allt. Det är ju inte så. Det gick alltid dåligt

        Nej jag sväljer det inte. Jag förstår mycket väl att hon hoppade av för att det floppade men Hermine Hold höll ju själva upp fasaden ganska länge. Det jag menade med min kommentar var mer att hon ju inte styr det som händer i bolaget nu, så som var scarfarna hamnar på NK.

          Hon hoppade inte av för att det gick dåligt, utanför att hon inte fick vara deras ansikte utåt. Hennes hybris fick inte näring nog i HH och hon bidrog inte med något av värde på insidan.

      En annan sak att tänka på… är att oavsett om hon är involverad i HH eller inte, så är det Blondinbella många tänker på när de ser märket. (HH i sig är ju inte ett etablerat märke direkt.) Så det är hennes rykte som tar stryk.

      Så vad menar du, du gick alltså inte fel?

    Jag fattar inte, vad skulle Bella gjort menar du? Kan hon påverka var NK ställer prylarna? För övrigt känns det väl som att grejerna nu är på den plats de borde varit på från början?

      App, app, app, akta dig. Snart går du från att vara Cs favorit till att bli blockad. ?

      Fattar inte heller vad texten i inlägget har att göra med HH:s nya position på NK. Känns väldigt långsökt att säga ”slit-och slängföretag, är det allt hon sysslar med?” för att HH inte gått bra. Visst, att hon inte har den näsa för affärer som hon tror är uppenbart. Att hon troligtvis lämnar mycket att önska gällande hur hon driver företag stämmer nog också. Men hon kan väl inte ensam belastas för att HH gått i konkurs och nu finns i ”ett källarhörn”?. Hon har ju inte varit den mest drivande personen i det företaget heller, vad jag förstått det som. Deras misstag är att de missbedömde marknaden och sin potential som nystartat företag. Alldeles för dyra produkter från ett icke-etablerat märke.
      Skulle Bella gått ner till ”källarhörnet” och fotograferat och skrivit att nu är de minsann degraderade? Fattar inte.

        Vilket företag har gått bra eg som IL varit med i?

          Inget vad jag vet. Men vad har det med min kommentar att göra? Bara för att man inte lyckas med sina företag är det inte per definition ”slit-och släng”-företag.

            Du måste väl ändå se ett mönster i hennes företagsbyggande? Flopp efter flopp efter flopp…

              Jo, men det handlar väl mer än något om hennes eventuella diagnos och impulsivitet, vilken hon varit öppen om, snarare än en ambition att misslyckas och ”slita och slänga”? Vill hon dock lyckas bör hon försöka tygla sina impulser och sin rastlöshet, försöka bli kompetent inom det område hon önskar verka och framförallt ta hjälp av andra med mer erfarenhet och expertis som hon låter ta större del vid bordet än henne själv.

          You namn it????

          Beauty har gått bra tidigare. Ända tills hon och Pingis fick hybris och skulle bli exklusiva och börja sälja över hela världen utan att öht vara kända internationellt. Ändrade förpackningar + priser samt ”lanseringar” (vill inte kalla dem riktiga lanseringar, för de följdes inte upp efter det första öppningseventet nånstans vad jag kan komma ihåg) på en rad marknader måste ha kostat multum. Pengar de inte fick tillbaka varken i försäljning av produkter eller fler internationella samarbeten som kunde boosta hennes eget Invest.

    Vad ska hon göra åt saken menar du? Det sålde dåligt och därför har väl NK flyttat det. Finns ingenting som kan ändra på det.

      Hon överger sina företag innan hon ens sålt sina aktier.

        Jaha, men produkterna lär ju inte haft en annan plats på NK nu oavsett.

        [Borttagen kommentar]

          Åh, Stollis!

            Oj oj behövde den kommentaren tas bort, var det obekvämt för dig med sanningen. Det stod att innan har ni ju skrivit här att Bella är dålig för HH och NTH men sen när hon lämnar då är det fel, då klagar ni på det istället. Du vänder allt till fel… Galet. Och att du sen raderar något sådant, och kallar folk för stollis. Alltså

              Hur du ens i din vildaste fantasi kan inbilla dig att en blogg kan påverka marknaden till den grad att IL skadas i nån nämnvärd omfattning fascinerar mig. Världen är liiite större än så.

                Vi är många som inte underskattar den här bloggen. Varför gör du det?

                  Stor blogg som syns och hörs i sociala medier är inte detsamma som att ha stor påverkan i övriga samhället, i affärsvärlden, på börsen eller i andra mer seriösa sammanhang.

                    Jo det har det. Det behövs inte mycket för att slå undan föttena på en affärsidé, och den här bloggen räcker gott och väl till. Allt handlar om ens rykte och om det bli skamfilat så är det kört.

                      Tror du på riktigt att om ett gäng stollisar hatar Bella på den här bloggen, så blir hennes rykte skamfilat och hon är körd?
                      Ärligt, det här är en skvallerblogg.

                      Men då får man väl se till att inte misshandla sitt eget rykte. Ganska enkelt.

                Dock har denna bilden förändrat synen på Bella för många. Man ska verkligen inte underskatta det. (Säger inte att det är en dålig grej för mycket av bellas skit hade aldrig kommit fram utan denna bloggen)

              Just det, stod ju om fake-ig-konton hh och andra också och vem som troligtvis ligger bakom det- sättet, orden, beteendet och besattheten känns ju igen om man säger så.

                Ja, Stollis känner man alltid igen.

                  Man känner alltid igen Camcam.

            Förlåt men vad är grejen med att ta bort en kommentar men ändå göra ett statement med att det är stollis?

              Camilla är helt paranoid när det kommer till stollis. Jag har fått ett par kommentarer raderade för att hon är övertygad om att jag är hen. Eller, Camilla har i alla fall skyllt på att det. ??

                Vem är stollis? Uppriktig fråga alltså..

                  Jag försökte svara men sattes på modd. ?

                    Fast stollis är stollig. Vrider, vinklar och skapar drev!! Bra att S blockas. Hen kan ju för fan spamma ett helt kommentarsfält med samma tröttsamma, paranoida upprepande fraser.

                    Jag har också blivit kallad S

                    Jag har också blivit kallad S, skrattretande nog.

                  Bellsans sista försvarsvärn, gravt faktaresistent.

                    ”gravt faktaresistent” ???

                  Du hade ett svar här om vem stollis är, men pinsamt nog för Camilla så har hon raderat det. ?

                  Alla som gillar Bella

        Jaha, men om man inser att det inte leder till success så är det väl lika bra att lämna, det skulle vem som helst göra. Inget konstigt eller skämmas över.

          Precis, tror knappast att camcam hade raljerat om att någon annan borde bry sig mer om företag som de lämnat och inte längre är engagerade i. Men för din information camcam så har Bella även efter att hon lämnade HH visat HH och använt HH, så det så. Detta inlägg var bara extremt löjligt, ibland är du barnslig och framstår som omogen och bitter… jaja radera du detta eller varför inte ta dagen ledigt, tror du skulle må bra av det, för du och denna blogg är deprimerande faktiskt, stressande och deprimerande.

            12.32 vore det inte jättebra för dig att ta dagen /veckan/for ever ledigt från den här bloggen?
            För det måste ju vara galet jobbigt för dig att komma in här och bli stressad och deprimerad?

        Jag tror faktiskt att de försökte distansera sig från hennes svaga varumärke snarare än att hon övergav dem. I övrigt han hon väl alltid varit öppen med att hon är med och startar upp och sen lämnar över till de som är bättre på att driva det.

        Annars är jag dock nyfiken – tror du det kommer mer från hennes ”kris” eller var det bara total överkonsumtion och dumdristiga beslut samt lyxvilla-kostnader som drog iväg?

          Precis, och det har Camilla också sagt tidigare. Men nu gör Camilla precis som IL en 180-sväng för att det passar idag.

            Kämpa!

    Oh herregud du med ditt Hermine hold… Är det Isabellas fel eller ansvar att de flyttats ner på källarplan? Nej, vad har det med Isabella att göra? … men du lyckas vända det till att Isabella är dålig. Alltså snälla… Men du smutsar ju ner hennes namn och rykte så hur motverkar hon det genom att fixa så Hermine hold får en bättre plats på NK enligt dig?… Asså.

      Precis. Man kan påstå eller tycka att Isabella gör oärliga saker när hon drar igång ”inte så bra” företag och sen drar ifrån dem, men hon har ju inget att göra med var produkterna i ett företag hon inte är delaktig i säljs. Eller vad skulle Isabella gjort för att göra CamCam glad? Ringa NK och klaga? Ringa HH och säga ”som grundare bestämmer jag att….” ?

        Inget Bella gör kommer göra Camilla glad ? Grejen är den att IL är modig, hon reser sig igen, ger inte upp karriären. Är det därför som C hatar henne, för att hon själv inte har förmågan att sträva mot drömmarna? Lustigt för bloggen är kul för övrigt men inläggen om IL är märkliga.

          Exakt Anonym 17:03 ??

      Fast jag tänker att de kan ju inte bara flytta HH utan bellas vetskap? Man måste ju på något sätt hyra sin plats. Skulle se konstigt ut om de flyttade på Mulberry eller Hermes som har fasta rum på NK.

        Men sluta. Bella har inget med HH att göra så varför skulle hon få veta det? ??‍♀️

        Knappast IL hyr platsen på NK, det är väl Nordic Tech House i så fall.

      Är det lite svårt att tänka att det är rätt symboliskt det som C skriver här? Så fort det går bra eller startas så är IL där och höjer allt till skyarna, dvs första parkett på NK, men sen när det börjar gå utför så försvinner hon snabbare än attans, dvs när saker hamnar i källaren.

        Men varför skulle man vilja skylta med att ens varumärke går dåligt och får en sämre plats på NK? Det vore rentav korkat att sprida bilden av sitt varumärke som impopulärt och olönsamt. Eller missförstår jag vad du menar?

        Varför skulle inte IL vara stolt när det går bra? Fattar inte det resonemanget, eller jo det är ju jante…

      NK är inget varuhus, det är en galleria där hyresgästerna = varumärkena betalar hyra, olika beroende på placering. HH vill/kan väl inte betala för att ha grejerna på ”prime location”.

        Förtydligande: NK kallar sig för varuhus, men de har inget centralt inköp etc utan butikerna drivs självständigt, precis som i gallerian eller liknande, varit så i många år nu. De gemensamma grejerna som NK-kortet, påsar etc, sköts centralt och ingår i hyran.

          Men är det så för de små varumärkena också? alltså som HH som har ett litet bord på accessoaravdelningen? Fattar att det är så för typ Ralph Lauren, Hermes och andra brands som har en egen avdelning men typ NK Sport, NK Hem och NK Sport måste väl ändå drivas (om än separat) som butiker?

            Finns det två NK Sport?

    Fritt efter Karin Boye:

    Ja visst gör det ont när självbilder brister.

      Det gör ont när finnar brister.

    OT men fann den här lilla godbiten på Kicks hemsida (apropå Diademgate och märkliga formuleringar):

    ”En silkeslen och lätt bronzer texturen smälter sömlöst i huden utan att strimmas, medan hydratiserande och anti-aging Argan Oil ger lång slitage. Vegansk”.

    ??????

      Köp och recensera åt oss!

      Fast den var väl inte alls på samma skäms-nivå som Molimenti-texterna? ?

        Inte samma skämsnivå p.g.a. inte lika tramsig och full med Magic-mushroom-floskler, dock mer skämmig sett till att Kicks är ett stoooort företag som verkar släppa en direktöversatt beskrivning. Jag menar; ”ger lång slitage”? Ska inte anti-aging ge motsatt effekt haha? Gör ert jobb Kicks, hur svårt kan det vara? Pinsamt.

        Nej såklart inte (kanske tur det?), men tyckte att det var lite roligt och även lite pinsamt av Kicks.

      12.10 Är det något i det som du inte förstår?

        Jo jag förstår men tycker att texten är lite lustig.

    Men är du på riktigt? Allt du gör är vrida och vända på saker för att smutskasta Isabella. Det får dig att framstå som smått besatt.

      Nej det får det inte.
      Du kanske missat den här bloggens syfte eller är du kanske bara släkt med Bella?

    Allt Bellsan rör vid blir till sand. Allt Cissi Wallin rör vid blir till bajs.

      Hahahah

    Bella är ju inte kvar i bolaget så vad har det med henne att göra.
    Och… De är ju i konkurs? Varför skulle nk skylta med produkterna? :S Annat än eventuell skylt med texten ”50% Allt ska bort. ”

    Du behöver nog ta julledigt från Bella.

      Vet du när hon lämnade bolaget?

      ”NTH har jag valt att sälja min del i men kommer istället fortsätta att äga Hermine Hold.”

      https://www.isabellalowengrip.se/2019/08/05/ny-vd/

        Hon lämnade styrelsen i juni. Efter det kan man väl inte lägga någon skuld på henne hur försäljningen gått? Eller hur tänker du att hon ska ha kunnat påverka det?

        Frågan är hur hon menar för Bella hade inga egna aktier i Hermine Hold.
        H Hold Fashion AB ägdes till 50 procent av Nordich Tech House AB och den andra halvan av Barbaresco holding AB som ägs av Joachim Lindström och Filip Ummer alltså iDeal of Swedens grundare.

    Smutskastningen av Isabella vet inga gränser på detta ställe.

      Eller hur? Mitt ica har slut på julmust. Bellas fel, hon dricker väl julmust?

        App, app, app, snart kallas ni för stollis. ?

          Bekvämt sätt att slå ifrån sig kritik, att låtsas att all kritik kommer från en person. ”Stollis”, som jag inte förstår hur man seriöst kan kalla någon som vuxen, har ändå många bra poänger.

          Att blockera personer som ger kritik eller har avvikande åsikt, visar på avsaknad av både självinsikt och självdistans.

        Nej hon gick över till vintermust så nu har de ställt julmusten i källaren på Willys.

          ???

      Kämpa! Du kan!

      Lugn, hennes ”TEAM” jobbar övertid (obetald, men vad gör det när man får chansen at figuera i kretsen runt världens snart(!) mäktigaste kvinna) för att posta försvarskommentarer här.

    Såg häromdagen en kvinna med ett headband från HH, såg riktigt bra ut.

    Det här inlägget gör ett dåligt intryck, precis som bilden på gårdagens Öppet spår.

      Jag gillar faktiskt det jag har från hh. Inget fel på produkterna i sig.
      Men de var typ 2 år sena (Kom liksom efter stora hypen med scrunhies) och för dyra för att folk som inte vill ha just deras ska spontan köpa.
      Jag kan liksom spontant köpa på mig om jag går förbi ur och penn och ser en låda med hårgrejer för 10-20kr styck. Jag gör inte samma sak med något för 200kr+.

        Jag tänkte faktiskt på det redan innan de lanserade, det här har ju redan varit trendigt i mer än ett halvår. Varför skulle man vilja ha en svindyr hårklämma från okänt märke när det finns nonameklämmor för en 20-lapp.

          Ja kände också att när HM har 20 hyllmeter av en vara så är den ute. Så var det med scarvesarna när HH lanserades.

        Så då är molimentis väääldigt sena

          Nej. De satsar på diadem, vilket kommer nästa säsong (I usa och på visningar nu).

            Hey upper East siders!

            Tydligen redan stort i Kina.

      Jag tror att HH haft en chans om de valt en annan frontfigur än IL.

        Nej. De startade för sent. Hårgrejer är ingen långvarig trend. Den kommer tillbaka då och då och är stor i nått år sen dör det ut igen.

        Det tror inte jag men ska bli intressant att se hur det går för Elin Molimenti som i veckan lanserade Hermine Hold 2.0.

        Ja för då hade ju inte en bellabesatt galning stulit namnet på insta och gjort satirkonto för att förlöjliga och förstöra för företaget, och det hade inte skrivits ner här. Men å andra sidan hade det inte fått samma exponering. Tycker HH har väldigt fina produkter.

          Instagram stängde ju ner kontot.

            Efter ganska lång tid ja, månader. Och?

              Och?

    Det här är inlägget är så fruktansvärt subjektivt och fyllt av dina egna värderingar. Låt den objektiva rapporteringen tal för sig själv istället för att håna.

      Hon behöver inte vara objektiv eftersom hon inte är journalist och det här är en skvallerblogg.

        Problemet ligger i att hon själv återkommande uttalar sig i media om att hon arbetar med granskning av influencers.

        Alla vet att det inte är sant. Detta är en subjektiv skvallerblogg, ingen granskning. Kanske känns det bättre som 40-åring att säga det än sanningen, att man läser fördummande bloggar dagarna i ända, och mestadels skriver småtaskiga inlägg om unga tjejer som nästan kunde ha varit ens barn.

        Det är en omöjlig kombination att bedriva både granskning och väldigt subjektiv skvallerblogg i ett. Granskning är objektiv, annars är det ingen granskning.

    Väldigt fina grejer Hermine hold har. Ser ju dock ut som de har större plats nu på NK än innan, även om de flyttats ner någon våning. Glömde du nämna det eller det tänkte du inte på? Förstår dock inte heller vad det har med IL att göra el att hon inte skulle bry sig. Som sagt fina grejer och hört att det är bra kvalitet.

      Dålig kvalitet och överprissatta.

    Är Lizette Alfredsson fortfarande med Niklas?

      Nej

        Anonym 13:08
        Vad hände? :/ tyckte dom var fina tillsammans.

      Näe, han är med Ellen Bergström

      Nä, just nu är det Nisse, och nästa på listan är Petrus Nicolaus.

    Vad hände med hennes underklädeskollektion hon skulle göra?

      Vaddå vad hände? Hon sa att hon skulle vilja göra en. Om hon bestämmer sig för det så tar det ju tid innan den faktiskt kommer.

        Ha, ha! Du är så rolig!

          Tror inte kommentaren är menad att vara rolig.

            Jo.

      [Borttagen kommentar]

        Lägg ner. Så jävla ofräscht beteende. Hylla kvinnokroppen och sex istället för att bete dig som en 12årig kille som försöker spela ball.

        [Borttagen kommentar]

        Så vidrig kommentar.

          Taskigt formulerat, men det är ju sanningen. Hon är alltid så beräknande och det är väldigt genomskinligt. Den som fortfarande inte förstått hur blondinbella opererar är mer än lagligt naiv.

            Varför ta för givet att man inte förstår? Du kan inte tänka dig att vi är många som fullständigt struntar i andras tuttar?

            @15.25 jag blir lite full i skratt. Varför betyder det så mycket för dig hur Isabella ”opererar”?
            För mig får hon operera precis hur hon vill. Det bekommer inte mig. Och det är inte betydelsefullt i mitt liv. Jag känner inte henne.

    kritik

    Säljs dem fortfarande för sjuka priser eller är dem på rea nu?

      50% rea på NK

      *de

        jobbigt att ha dyslexi med alla dessa språkpoliser på nätet 🙁

          Tycker du kan ta det som en rättning i all välmening. Två av mina närmaste vänner har dyslexi och de lutar sig tryggt mot svenska språkets skrivregel (tex de/dem) samtidigt som andra bokstäver kan hamna huller om buller.

            Exakt

            ja, fast vad är poängen, tror du jag aldrig med kommer blanda ihop de/dem nu för att någon kommenterar det på en blogg?

              Att ha dyslexi innebär inte att man inte kan lära sig saker. Sluta fördumma personer med dyslexi på det sättet. Att ha dyslexi är inte = osmart.

                Anonym 20:01, du verkar ha problem med läsförståelse?
                Jag har ALDRIG sagt att dyslexi = osmart.
                Dock lär man sig inte stavning genom att bli tillsagd i ett kommentarsfält, att lära sig stava rätt gör man genom träning och plugga ? träna, träna och träna för att bli bättre, inte genom gnäll från språkpoliser

          Tror inte du har dyslexi för att du skriver dem i stället för de.

            jag har inte bara problem med de/dem, haha, dyslexi orsakar lite mer problem än så 😉

              Skriv ”dom” då istället. Då slipper du göra fel.

      Finns på afound!

    Inte för att vara sån men vi flyttade ner hår eftersom vi renoverade

      Vems hår och hur långt ner?

        Håravdelningen.

          Men det är ju scarfs också? Andra accessoarer säljs ju fortfarande på den affärsdelen som HH såldes på förut?
          Oavsett måste det där hörnet vara svårt att sälja på. Inget naturligt stråk att gå.

    Men CamCam – man kan väl iofs inte själv bestämma vart NK ska ha sina produkter?!
    Eller hur menar du? Om IL hade brytt sig mer om sina produkter hade de fått en bättre plats på NK?
    Eller om IL varit mindre stolt – hade då platsen varit bättre?!

    Nu som beställt från HH den senaste tiden, har ni fått era grejer?

      Japp!

    Lägg ner nu Camilla nej jag är inte någon ”stollis” heller verkar vara många stollisar här.. du letar efter fel vid det här laget hos Isabella. Arbeta med ditt personliga agg och lägg ut mer om molimentin:)

      Jaha, så att leta fel hos molimentin är ok, för det gillar du. Men när C letar fel hos Isabella så handlar det om ”personliga agg”. Du hör själv att det inte är så logiskt va?

        Du förstår inte, hon har gjort kanske 2-3 inlägg om molimenti där finns det att gräva.
        Låt Isabella vara hon har fått alla sina dåliga sidor talade om på denna sidan nästan dagligen i månader, och tror av att döma på kommentarerna folk börjar tröttna med.
        Vad molinenti gjort är dessutom snäppet värre än vad IL gjort

    Varför skulle hon bry sig om företag som hon lämnat?

    Tänkte bara höra med er om någon mer än jag fått en allergisk reaktion av Löwengrips ansiktsprodukter? Hela ansiktet svullnade upp och huden är snustorr nu. Från bra hy till kaos. ( ja ja, döm mig inte att jag köpte dom tack. =)

      Det är vi inte helt ovanligt när man byter hudvårdsprodukter? Huden kaosar i någon vecka, sen blir det bra igen.

      Låter anmärkningsvärt, nästan lite för otroligt för att vara sant…

    I veckans ”Bachelor” hade Linn en grön och Felix vit och svart HH hårband när dom åkte helikopter.

      Produktplacering innan pengarna tog slut.

    Apotek hjärtat har HH till 50% om någon vill testa ??

    Många hjärntvättade Bellafans här i kommentatorsfältet!

    Vill bara klara göra lite saker!

    Det stämmer inte alls att Erik träffar andra tjejer! Han är inte den typen av man som gör sånt. Jag är en god vän vän till Erik. Ni tjejer som sprider såna rykten är ju bara ute för att förstöra vilket är väldig tråkigt. Hade han vart kär i någon annan än Bella så hade den tjejen vart i hans sällskap och följt med och inte Bella.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.