Nellie ”is i magen” Berntsson

Om problemet kvarstår i NÅGRA DAGAR TILL?
NÅGRA DAGAR?
Min sida låg nere i 55 minuter häromdagen och det tyckte jag var på tok för mycket, men jag antar att jag behöver mer av Nellie Berntssons is i magen då hon ber sina följare skriva till henne igen om bloggen fortfarande inte funkar i mitten på nästa vecka.
Hon måste gå miste om intäkter tänker jag, så vida hon inte har fast lön.
Dock verkar hela Spotlife ha problem då det inte går att går att komma in på portalens hemsida alls, och där ligger ju även Nellies blogg.
Märkligt att inte ha någon tekniker ens på jour/stand by över jul för akuta saker, men det kanske inte finns utrymme för det?

Hade ni haft så här mycket is magen som Nellie? 
Jag hade INTE haft det… 🙂

Tack för tips!

147 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hela samhället är byggt på just in time delivery-principen. Inga lager, inga marginaler, inte en suck när något går fel.

   Nja, Spotlifes förstasida har nog inte fungerat på mycket länge. Ett tag fanns det en hel del rena bedrägeribloggar där som man måste ange sitt kreditkortsnummer för att få ut något (gratis medlemsskap i någon typ av gratisböcker… ja ni fattar…)

    Det här med att du alltid gillar din egen kommentar, tror du att det gör skillnad?

     Berätta mer var man kan läsa vad jag varit med om!

   Jo, såg att Bloggbevakning var nere.
   Skulle vara bra om du skrev det på tex twitter, facebook eller insta så att alla kan kolla och förstå varför de inte kommer in på bloggen.

    För 55 minuter?

    Men varför?
    Det är en skvallerblogg du snackar om här, ingen livsviktig sida direkt…

    Emma…Du måste vara helt störd om du tror att bloggarna vill befatta sig med ditt skitpreparat.

    Var texten ”serverproblem” ingenting du förstod?
    När du gick in på sidan och den inte fungerade fick du både information om varför den låg nere OCH typ 4 olika kontaktuppgifter som du kunde vända dig till om du hade ytterligare frågor.

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  Hon tar väll knappast sin blogg som en seriös källa för inkomst längre? Givet hur slappt hon sköter en sådan störning, eller den otroligt låga kvalitén på bloggen och inlägg är det nog inget som förvånar…

   Hon tycker nog bara det är skönt att slippa uppdatera när hon kan skylla på sidan och portalen.

   Va skulle hennes inkomstkälla vara? Hästarna lär ju vara mer utgifter än inkomster, Lux för miljonbelopp/ strax under miljonen, som inte presterat

    Hon har hästar för kunds räkning samt köper och säljer för egen.

    De hästar hon äger själv kan ses som en långtidsinvestering, om än en högrisk sådan.

    Så nog tjänar hon pengar på hästarna alltid, speciellt nu när de har egen gård och slipper betala in sig hos andra.

  Hennes blogg har ju inte funkat på skitlänge

   Jo, bloggen finns och fungerar men jag kan exempelvis inte se den i datorn, bara i mobilen. Ett problem som jag absolut tycker att de ska lösa snarast om de bryr sig om följarna.

  Hon har ju köpt ny häst som direkt hoppar höga höjder utan anpassning till ny ryttare, nytt underlag och helt ny miljö eller är det bara jag som tycker hon går fort fram?

   Jo, verkligen mycket som händer just nu! Tror hon känner sig stressad pga uteblivna resultat

    Jag tror inte att hennes fokus ligger på personliga tävlingsresultat just nu, jag tror hon fokuserar mer på sin verksamhet, där hon och Olav köper och säljer hästar. Det är där hon ska dra in pengar så småningom, det är där fokus på verksamheten ska ligga. Idag är det förståss bloggen och reklamintäkterna som drar in cash, men jag kan tänka mig att hon gärna ser en förskjutning där fokus ligger mer på hästverksamheten. Dit är det förstås en lång väg men inte omöjlig. Hon är ju positiv när det gäller sin framtid!

   Den blir snart halt, nytt underlag är rena döden för en häst i tävlingsform som rids intensivt direkt från start efter flytt.

    Hur tror ni det går till när det är tävlingar tex på Sunshine tour och alla andra internationella tourer som pågår i flera veckor? Hästarna är vana att hoppa på nya underlag

   Jag reagerade också på det. Den hade knappt kommit fram innan hon rider den och sedan hoppar efter någon dag. Inte alls juste mot hästen. Låt den landa, komma in i ny miljö och rutiner, nytt foder, underlag osv. Varför så bråttom?
   Känns okunnigt och oprofessionellt.

    Känns som en fjortis som bara vill flängrida. Ingen tanke på hållbarhet och utveckling i långsam och stadig takt.

     Va?
     Hur drar du dessa slutsatser?
     Fläng och fjortis? Nellie, verkligen?
     Du får gärna utveckla din kommentar. ( SMFH)

      Hej Nellie.

       Nej, sluta xD

    Va? Den har ju troligen visats för fler kunder och hoppat med nya ryttare flera gånger på visningar innan den landade hos Nellie. Om hon vill hoppa några språng på egen bana så är det väl okej tycker jag

     Fast är det inte skillnad att hoppa den på hemmaplan och fullt naturligt att köpare vill provhoppa hästen innan köp. På hemmaplan efter köp är vad vi undrar över vitsen med att börja hoppa direkt.

  Eh, spotlife finns det verkligen fortfarande. Har väl kursat
  Resterna som finns kvar kanske någon med ekonomiskt intresse vill kalla spotlife?

   [Borttagen kommentar]

    Han är en ytterst speciell person

     på vilket sätt?

     Ok, berätta mer ….

  Bra tillfälle då om man vill göra ytterligare plastikoperationer eller fillers utan att läsarna behöver bombas med bloggbilder.

   Vadå för operationer?

    Hon gjorde ju brösten nyss så kanske står något annat på tur. 🙂

     När gjorde hon bröstförstoring?

     Hon verkar alltid ha mått dåligt över dem, stackarn. Tjatat om hur mycket hon älskar sina små bröst sedan hon var typ 13.

      Skulle gissa på början av augusti om man utgår från instagramuppdateringarna.

      Tråkigt dock att hon inte är öppen med operationen. Tror många unga mår ännu sämre när de tror att det är vanligtatt vara pinnsmal med stora bröst helt naturligt.

  har inte kommit in sen 17 dec, hon säger typ ingenting på instagram, bara en story och typ svarat på en kommentar.

   Bad om frågor om nya hästen i bloggen. Svarade bara på ngn enstaka.

   Har nog blivit för mycket med offentlighet verkar det som
   Hon ljög inledningsvis om vart den nya gården låg etc. Kan man inte säga som det är kanske det är bättre att helt enkelt bara tystna.

   Hon kanske bara vill rida sina hästar i lugn och ro, kanske knulla med pojkvännen etc. Önskar henne allt gott. Och ett trivsamt liv i offentlighetens skugga.

    Men alltså på riktigt, vilket jävla tjat om att hon ljög om vilken gård de hade köpt? Det kanske är för att hon är just offentlig och hela världen kryllar av äckliga människor, kanske inte så smart att skriva ut det innan de ens flyttat? Hon kanske tänkte på de förra ägarna som kanske rent av inte hunnit flytta ut i det läget? Den siste idioten är tyvärr inte född, och hela det här landet är ju på väg käpprätt åt helvete.
    Hade hon dessutom bara varit tyst om det hade hon säkert fått skit för det. Man kan tyvärr inte göra alla nöjda.
    Sen att hon inte tar problemen med bloggen på större ”allvar” är under all kritik, men orka komma dragandes med gammal skit hela tiden så fort något är dåligt.

     Det verkade väl snarare handla om att det därmed blev officiellt hur ridvägar, hagar och annat var.

      Jo, självklart är det så, men varför ska varenda människa tycka att bara för att man är bloggare så ska man vräka ur sig precis allting? Speciellt när hennes familj kan bli drabbade av eventuella oönskade gäster pga hennes blogg. Jag skriver inte direkt ut min adress på nätet.

     Lever man på att berätta om sitt liv och sedan ljuger om sitt liv kanske det är en bra eller dålig kombo, det beror nog på vilka värderingar man har

     Men trovärdighet, nej!

   Har aldrig läst Nellies blogg men blev så pass nyfiken att sökte med en annan sökmotor, kom inte in men fick en varningstext ”inte säker”.

  Har slutat kolla hennes blogg nu då det antingen inte går alls eller tar sjukt lång tid. Tråkigt för hennes sponsorer att folk lämnar

  https://www.merinfo.se/foretag/Spotlife-Europe-AB-5567491377/2k2qnu9-j9ys
  Minst en av följande: Anmärkning skuldsaldo utmätning.
  Ja nog har det sina tydliga tecken av Gripenröv mm

  Företagets skulle börslanseras under ståt och pompa, men vad hände?
  Någon har hållt företaget vid liv för att pumpa ut det sista… Alt, håller på…

   Pingis?

    nej, Aram

   http://archive.is/1jm1j
   Ansökan om Konkurs, Kronofogdemyndigheten

  Det går nog inte så bra för fröken Berntsson med samarbeten. Hon har ju poängterat flera gånger att hon inte gör reklam för vad som helst, ändå gör hon ett lågvattensamarbete med ett ställe med spraytan för att familjen ska kunna bli bruna.

   Och massa energidrycker, känns så oseriöst att göra reklam för sånt. Andra i familjen gjorde reklam för Yoggi, men på frukostbilder utan reklam är det Valio på borden

  När Jon Olsson ger bort ett löpband i Julklapp till sin fru som födde barn för en månad sen ?

   Vadådå? Hon kanske önskat sig ett? 🙂

    Hon sa även i videon att hon inte önskat sig något, så han hade fått tänka 🙂

     Smart snubbe! ?

     Kan ju vara så att hon tjatat om att köpa hem ett länge och nu köpte han ett.

      Köpte?
      Jon har väl alltid fått gymgrejor gratis. Han fick ett helt gym uppbyggt på taket i förra huset i utbyte mot reklam.

   Det är väl perfekt så att hon lätt har ett tillgängligt hemma och kan träna kondition när det passar utan att behöva räkna in restiden till gymmet? Jag hade blivit jätteglad jag.

   Usch fyfan! Finns inga ord

    Nu gör du dig bara dum, finns mängder av kvinnor som älskar att så snart som möjligt vill börja få upp konditionen igen och älskar att stå på löpbandet igen efter att ha varit tunga och otympliga en längre tid. Inse att många kvinnor vill träns och har det som en del av sin livsstil även efter de fött barn. Hade svimmat av glädje över att få en sådan fin present.

   Vet inte vilka det är men va? Vad är det konstiga?

    🙂

    Barnaföderskor skola ej hava intresse av fysisk aktivitet utan skola sköta hem och avkomma.

    Det är sen gammalt

   En kollega fick ett par springskor och en Träningsbok ”att komma i form” Som pushpresent ? var inte uppskattat.

    Varför skulle man inte vilja komma i form igen efter en graviditet? Spädbarn sover oftast större delen av dygnet och jag tyckte det var galet skönt att äntligen kunna flåsa på crosstrainern igen så fort tunga magen försvann.

     Det är inte det att man inte vill komma i form. Det vill jag också. Men att ens partner hetsar till det genom att komma med träningspresenter direkt när ungen pluppar ur….. finner ej ord. Det beror såklart på hur snubben är vanligtvis men jag har hört så många storys från tjejkompisar som fått ”såå omtänksamma träningspresenter” av sina snubbar när det i grund och botten är han som vill att hon ska komma i form. För hans skull. Inte hennes egen. Det är det jag ogillar.

    Men som push present?! Kunde det inte fått vänta några månader. Inte som att man har ork eller tid att springa direkt, det är dessutom skadligt att kasta sig på tuff träning direkt efter en förlossning (om du inte var elitidrottare innan förstås) Nä för fan, låt mamman komma ”iform” i sin tid, ge henne ngt fint smycke eller en go dushtvål eller ngt. Jesus

     Hon tog det som en ren förolämpning.
     Hade min man gjort detta 2 veckor efter förlossningen så hade jag tagit ut skilsmässa ? både hennes barn och mitt barn hade kolik från helvetet så nej, alla spädbarn sover inte ??‍♀️

     Nää men guuud?! Att få en duschtvål efter förlossningen?! Måste ju tyda på att min man tycker att jag luktar unket?!! Nej det går ju inte! Och ett smycke? Neeeej jag är minsann inget kuttersmycke inte!! Krossa patriarkatet!

   Ja dom enda gångerna i livet man kan träna upp sitt hjärta att bli starkare är när man är tonåring & när man är gravid så det är väl inte jätteelakt av han 🙂

   Perfekt present om man som småbarnsförälder vill hålla igång löpningen.

   Behöver inte lämna huset om man vill springa en timme, bara att passa på när lillen sover.

  Har inga problem med att komma in.

  OT. Ni som har ibs, hjälper det att utesluta gluten ur kosten?

   ja det gör det

   För vissa inte för alla.

   Det beror på. Jag har IBS sedan många år tillbaka och påverkas negativt om jag äter vitt socker. Andra källor till kolhydrater (som gluten) påverkar inte min IBS överhuvudtaget. Testa dig fram. Det som funkar för någon annan, behöver inte funka för dig.

   Nej. Men prova att följa fodmap och för stt se vad du reagerar på.

   Jag slutade med gluten och det hjälpte. Åt ej substitut som glutenfri pasta då detta också kläggar igen tarmarna, jag försökte äta så rent som möjligt. Mådde mycket mycket bättre.

    Vad är ren mat? Tvättar du den med klorin innan eller vad menar du?

     Fattar du inte det??? ?
     Mat med så lite tillsatser som möjligt.

      Älskar fenomenet ”ren mat ”, ges som lösning på allehanda problem, allt från övervikt till hälsporre.

      Nej, det finns inget som definierar ”ren mat”, det beror helt på vem du frågar vilket hopkokeri de anser falla under epitetet.

       Ren mat är rena produkter, tex köttbit, fisk, potatis, mm. Mat utan tillsatser.
       Pulvermos, fiskpinnar, billys panpizza, scan köttbullar, mm, det är INTE rena produkter, det är halvfabrikat, och jag tror också många skulle må bättre och gå ner i vikt om man åt mer riktig ren mat från grunden och mindre halvfabrikat.

        Saltar du maten? Reder sås? Dricker blandsaft eller kolsyrat vatten? Vad räknas som tillsatser?

        Har djuret du äter stått på antibiotika hela sitt liv? Är fisken från nån odling för den trängts med andra fiskar som haft div pestsjukdomar? Alltså, bara för att du äter kött så är det inte säkert att det är ”rent” på ngt sätt. Blir så trött på det där snacket, det är ju helt tomt ibland

         Inget djur står på antibiotika hela sitt liv. Det är 5 behandlingar som gäller blir djuret inte friskt av det så avlivas det.

          Möjligt att det gäller för svensk djurhållning.

          Andra länder har väl en lite annan syn på saken?

        Du bekräftar precis vad jag skrev.
        Detta är ”ren mat” för DIG. Och det hjälper inte någon med något.

        Att bara skriva till någon som har t ex IBS att de skall äta ”ren mat” är alltså inget suveränt råd, ett bra råd är som någon annan skrev ovan: foodMAP, det är ett omfattande system där du utesluter samt återinför olika livsmedel som kan ligga till grund för IBS.

       Fortsätt leva i förnekelse.

   För mig hjälpte det med fiberkapslar. Nu kan jag äta allt igen. Från svenskt till skott sidan

   Nej, inte ett dugg skillnad med varken gluten eller laktos.
   Däremot hjälpte det att sluta stressa, byta jobb och inte äta flera stora måltider per dag. Tex inte en mastig lunch och sedan en mastig middag 4-5 h senare. Det funkar någon enstaka gång men inte som vardagsrutin ?
   Dessutom märker jag skillnad om jag dagligen äter probiotika (Proviva eller bakterieberikad yoghurt).

  [Borttagen kommentar]

   Hej Paula !

    Paula som grundade Paulas choice bor i USA och är 66 år och behöver inte promota sitt märke på Bloggbevakning 🙂

    Hej Sverker

   Dra åt helvete med din reklam och OT inbäddat i varandra

    ?

    Chilla!

    App app app, din kommentar gällde ej aktuellt ämne i inlägget per se och torde även det falla under OT lagens lagar.

    Sånär helvete med dej också kära du.

   Men ser detta ut som öppet spår eller?

    Nej men låt oss diskutera det till förbannelse så att kommentarsfältet fylls med totalt irrelevanta kommentarer så att ursprungskommentaren som gjorde dej så rosenrasande framstår som en nål i en höstack.

     OT som inte är relaterat till bloggare/influenser är inte tillåtet, hur svårt ska det vara?
     Gå till ett annat forum och fråga.

      Gå och bajsa. ?

       Way ahead of ya ?

   Jag skrev precis en recension om vilken skitprodukt det varit för mig på skincity. Vilket sammanträffande. Brukar ha två tre finnar ständigt på ryggen, jätte små men störande, så jag köpte den och det blev bara värre.

    Det blir värre första veckorna, det är så produkten fungerar. Syra i allmänhet gör huden sämre första veckorna om man har problemhy. Tog 12 veckor innan det vände för mig, med fler finnar under tiden. Står ju till och med på skincitys sida?

     Är det samma anonym som skrev första inlägget? För där påstår du att du blev bättre efter två användningar…

     Jag gillar Paulas Choice, det produkterna fungerar bra på mig. Dock jag har inte hittat dem någon annanstans än på skincity. Men jag vägrar handla där till de skaffat kollektivavtal. Någon som vet ett alternativ för att få tag på PC-produkter?

     Men lägg av. Det där är en myt. Saker som fungerar fungerar Efter några dagar. Om huden blir värre av något i flera veckor så passar det inte ens hus. Får man tusen finnar av en produkt- sluta använda den. Så stoppa upp din jävla skincity reklam. Allt funkar inte för alla. Och jag är van vid syror.

    Jag slutade med mjölk för jag blev mjölk allergisk för 3 år sedan. Sen dess har jag inte haft några finnar, så skönt .

   Jag blev iaf jätteglad av ditt tips, tack, ska testa 🙂

  Det tog ca 1 timme efter denna posten kom upp fram till att hon postade något på insta med en ”swipe up” till hennes blogg som hon mycket väl vet inte funkar och som inte har funkat sen långt innan jul. Så att skylla på att it avdelningen hade ledigt är nog bara en lögn för att rädda sitt egna skinn. Kanske hon har ledsnat, kanske hon bara behövde ett break men att ljuga eller bara vara tyst och låtsas som ingenting är en dårlig undanflykt. Vi är inte dumma som följer henne men snart är vi nog ivartfall färre om hon ska fortsätta som detta 😉

  Camcam! Följer du Nellies mamma på Instagram? Otroligt intressant att läsa hennes texter och notera hur likt mor och dotter skriver och uttrycker sig. Tex på bilden med dottern och frisörutbildningen, samma grammatiska fel som ofta göra på Nellies blogg: ”Hon fått…” istället för ”Hon har fått…”. Och uttryck som ”Livets liv” som båda kör med. Nästan så man tror att mamma fortfarande hjälper till att skriva bloggen.

   Vad är mammans nya jobb? Hon har väl slutat på klädaffären eftersom det inte längre än ngt reklam därifrån.

    Jag fick känslan att mamman jobbar i Nellies företag, helt enkelt. Men vad vet jag…

     Men kan de verkligen få det att gå eunt isf? Fått uppfattningen att de nog måste ha mammans lön som kommer in stadigt varje månad för att det ska klaffa. Hästföretaget kan rimligen inte ge någon större utdelning i nuläget, och det är nog max att Nellie och Olav kan försörja sig på det… Med tanke på Nellies dåligt skötta sociala medier på sistone samt stora utgifter (ny häst, bröstimplantat osv) och inte minst gårdsköp, så borde det vara ganska knaggligt för familjen?

      *runt

   Right Sherlock!

   Känns som någon annan skriver på företagets insta med försäljningshästarna.

   Det ÄR Nellies mamma som skriver på bloggen, inte alltid men ofta. Syns tydligt IOM att Nellie själv skriver på riktigt kass svenska.

  Jo, självklart är det så, men varför ska varenda människa tycka att bara för att man är bloggare så ska man vräka ur sig precis allting? Speciellt när hennes familj kan bli drabbade av eventuella oönskade gäster pga hennes blogg. Jag skriver inte direkt ut min adress på nätet.

   Man behöver väl inte skriva allt eller ljuga.
   Gör man pengar på att skriva om sitt egna liv eller om sina legoklossar bör man nog kunna berätta vad som gäller. Behöver det vara så mycket svårare?

    Man väljer väl själv vad man vill berätta? De har inga skyldigheter.

  Nu ska kanske Hannalicious resa till Dubai också..

   Mysigt.

   Kanske? Fiskar hon spons?

  Dasha skriver om att hon ska sms låna till dyra väskor. Hur tänker hon. Har hon garanterat gjort innan, förstår inte hur hon fått ihop med pengar tidigare när hon var singel..

   Haha vad sjukt. Sms-lån för väskor…

    Vad hände med inläggen om molimenti känns som Camilla kanske blev skraj med Isabella sluta hon aldrig

     Tror inte det har hänt så mycket på Molimenti-fronten? Eller vet ni något nytt av nyhetsvärde? Och som jag har förstått det sitter Camcam och väntar på hårbandsleverans från Kina så bortglömda är de inte.

   Allt för att provocera, känns som ett klassiskt drag. Det måste ju vara ett rejält skjuts för en liten bloggare om denne fick en headline på BB.

   Hon skriver det på skämt bara ju! Det står till och med i slutet på inlägget att hon inte kommer köpa något eftersom de ska lägga pengar på semester och renovering.

  Lataste morsan som alltid sätter sig själv först, egentid framför barntid, ytlighet ingen som helst kunskap att laga någon mat förutom tacos till gästerna på julmiddag. Mycket smygreklam och överlag skryt om sin två begagnade bilar, makens falska rolexklocka låtsas entreprenör aom lurar diverse företag med kassa samarbeten.
  Vem undrar ni?
  Ledtråd bor i lilla klågerup vid Malmö.
  Anna Zeljka
  Matkovic

   Nej, vi vill inte läsa din blogg.

    Samt en hel del smygreklam för företaget stylelevel reklam ombudsmanen här har ni ett fall.
    A
    N
    N
    A
    M
    A
    T
    K
    O
    V
    I
    C
    H (H :et är i slutet för att det ska låta lite mer fancy. :p)

     Vi vill fortfarande inte läsa din blogg

  Hahaha…. Victor

  Mem åh, bodde jag fortfarande i Borlänge trakten skulle jag bjuda hem dig så du inte frös medans du väntar.

  På vilket sätt är Nellie Berntsson fortfarande relevant? Alltså, utöver små 10-åriga hästtjejer som inte har så mycket verklighetsuppfattning?

   Det är nog mycket större grupp än 10 åriga hästtjejer som följer henne 😛

    Högst osannolikt men visst, tro på den du?

   Idag är det väl mest hästintresserade tjejer ÖVER 10 år som följer henne och hennes nya resa. De hundratusentals följare hon fick på Instagram till en början, är ju till stor del män som går igång på mycket unga lättklädda flickor – en image som Nellie drog höga växlar på då. Ett tag hade hon över 400 000 följare men siffran sjunker stadigt. Hon har tappat över 40 000 de senaste 2 åren. Det kan iofs bero på just detta ovan nämnda; dagens följare är hästintresserade helt enkelt. Och det är väl den målgruppen hon vill nå? Inte drägglande män från diverse delar av världen som … ja, ni fattar. Nellie är mycket mer seriös idag och har ett annat mål. Tack och lov.

    Ja just det med bröstförstoring och läppar. Heeeelt andra mål.

     Exakt! Tror snarare hon vill få tillbaka den kategorin följare som hon tappat sista åren. Nån mer som undrar hur hon ska förklara brösten när sommaren och bikinitider kommer? De syns ju redan väldigt tydligt, men i bikini kommer hon ju inte att kunna bortförklara det alls. Fattar inte varför hon inte har stått upp för det (implantaten) från början, blir bara väldigt pinsamt efterhand istället. Och är ju egentligen inget alls att skämmas för faktiskt, hon måste väl ändå ha skaffat dem för att hon menar visa upp dem???

     Läpparna tror jag väl inte att hon förstorat? Bara brösten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.