Har ni några nyårslöften?

Göra ännu mindre spontana inköp. Förut var jag hemsk, kunde köpa exakt ALLT jag såg bara för att. Sällan var det saker jag verkligen ville ha eller behövde, dessutom var det ofta i låg kvalitet.. Jag har blivit mycket bättre på att inte göra den typen av inköp, jag går lixom inte in i butiker som säljer fast fashion bara för att ”titta” för då vet jag att jag lätt köper något. Men jag kan alltid bli ännu bättre! 🙂 Så år 2020 blir det inga spontanköp och endast genomtänkta köp.

Köpa dyrare saker!! Haha det kanske låter konstigt men det går lite hand-i-hand med punkten ovanför. Jag ska unna mig dyrare smycken för dom håller längre, unna mig den där chanelkrämen för jag vet att jag uppskattar den mer. Kör på det lyxiga läppstiftet för jag älskar känslan av lyx på läpparna. Dyra underkläder, ja för det känns nice.

Dricka mer vatten. Jag måste ju vara knäpp som faktiskt inte tycker om vatten, men jag tror verkligen jag skulle må bättre om jag gjorde det.

Sluta bry mig om att ha ”det perfekta flödet på instagram”, det kanske låter som en töntig grej men tyvärr har jag struntat i att lägga ut bilder flera gånger för jag övertänker det. Från och med nu ska jag lägga ut det jag vill och känner för 🙂

Spara mer pengar. Jag har ett pensionsparande genom agenter som hjälper till med sånt, men jag vill starta ett eget sparade. Bara för att 🙂 Man vet aldrig ifall det kommer att behövas. Så i år är det år jag startar ett nytt konto där jag sätter undan pengar.

Sluta äta kött helt! Jag äter inte rött kött längre, men jag äter fortfarande kyckling. Det vill jag skippa helt och leva på en helt vegetarians kost. Vegan kommer jag nog inte att bli dock då jag inte tycker vegansk mat är god.. Sorry!

Rensa ut mer än hälften av garderoben. Jag behöver inte behålla kläder från 2015.. Så nu när vi flyttar så kommer jag förhoppningvis leva upp till detta löfte och inte ha kvar massa i skit i garderoben.

Fortsätta ge bort saker. Jag har blivit mycket bättre på att släppa taget om prylar. Jag värderar allting jag får hem direkt och är det så att jag inte kommer använda prylen eller plagget, ja då lägger det i ”ge-bort-påsen” på en gång så jag blir av med det.

Träna hårdare, inte oftare. Jag har blivit lite lat och tar inte i ordentligt på gymmet. Så istället för att tvinga mig dit oftare (för jag tränar trots allt minst 3 gånger i veckan) så ska jag försöka köra på hårdare för mer resultat.//Alexandra Nilsson

Nyårslöften? Har ni? Har ni inte?
Jag har några stycken, vissa är karriärsmässiga och så där tråkiga eftersom jag inte kan berätta om dem än, medan andra är mer vanliga av personlig karaktär.
Jag har mailat min sjukgymnast för att boka in en ny tid med honom eftersom jag har fått så satans ont av att inte alls ta hand om mig själv – ett resultat av sorg.
Jag MÅSTE göra det, oavsett vad som händer för ingenting blir bättre av att sörja OCH samtidigt ha ont.

Så själv- och själavård står på min lista över nyårslöften.
Vad står på din? Om du har några?
Helt okej om du inte har några, kanske kan du ge mig uppslag på fler till mig?

Ps. Kan någon berätta för mig om jag har rätt i min research gällande Alexandras läppstift?
Är det Physicians Formula Murumuru Butter Lip Cream Brazilian Nut?
Först fick jag sitta med datorn upp och ner för att se vad det står bakvänt på hylsan, sen satt vi och gissade färg och kom fram till följande:
Physicians Formula Murumuru Butter Lip Cream SPF 15 Brazilian Nut – håller ni med?

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ger mig aldrig några löften mer än att arbeta upp mitt självförtroende och speciellt nu när jag har fått mitt första jobb. Tro på mig själv och lita på att det jag gör är bra.

  Svara

   Låter bra det där

   Om jag inte vore anonym så hade jag kunnat vara mer uppenbart personlig och berättat att just i år som kommer det absolut inte att avges några nyårslöften för mig som person.

   Svara

   Mitt nyårslöfte är att fortsätta vara awesome!
   Gott nytt på er alla ❤

   Svara

   En Bra BH lovade jag mig själv att jobba för, om jag mot förmodan får lust.

   Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  – Ta bättre hand om mig själv
  – Börja studera

  Inte mer spännande än så

  Svara

  Jag brukar ha som nyårslöfte att prova nåt nytt, som tex en ny hobby. Jag har precis påbörjat en ny hobby och kommer därför inte är ha det som löfte för nästa år. Däremot har jag som löfte att jag ska lyssna inåt och verkligen bestämma mig om framtiden. Hur vill jag ha mitt liv egentligen? Har skjutit upp beslut länge nu. Står inför stora beslut, som rör om jag ska ta steget och separera eller om jag ska ge mitt förhållande (ytterligare) en chans. Jobbigt när det är barn inblandade.

  Svara

   Åh vad tufft. Jag är också i det skedet (med barn i bilden också) men jag har till 98% beslutat att jag kommer gå vidare. Har också gett förhållandet 1000 chanser. Lycka till hur det än kommer bli ❤

   Svara

    Tack! Ja det är tufft. Vill typ kräkas bara av att tänka tanken att missa halva tiden med barnen men inser att jag går omkring och mår dåligt pga relationen med min man i princip dagligen.

    Svara

   Jag valde i år att lämna en relation efter 3,5 år (inga barn involverade dock). Det var de värsta och bästa beslutet jag någonsin tagit. De tog mig lång tid att komma till punkten där jag beslutade att mitt mående är viktigast, att jag förtjänar att må bra. När jag väl kom dit kändes de som att en stor, tung sten lyftes från mitt bröst.

   Det är bara du själv som vet vad som är bäst för dig ❤️

   Svara

    Går i samma tankar. Velar pga det jobbiga i att lösa allt praktiskt. Känner mig dessutom för gammal för att börja om på ruta ett igen..

    Svara

     Man är aldrig för gammal!

     Svara

      Gifte om mig vid 41 efter en skilsmässa vid 39 😘

      Svara

       Fint att höra att folk finner kärleken efter 30+ 💖💖💖

       Svara

        Eh?!
        / Kränkt 30åring 😅

        Svara

        Men snälla, min granne gifte om sig vid 72
        Kärleken kan man träffa hela livet

        Svara

     Ja så otroligt mycket praktiskt. Som för mig: vi bor nu i ett stort fint hus i ett område nära barnens skola och kompisar. Går vi isär måste vi sälja och flytta. Antagligen måste jag bo mycket mer trångt och vem vet var i stan jag lyckas knipa en lägenhet pga bostadsbrist. Osv osv.

     Svara

     Fast är det verkligen ruta ett? Denna ruta kommer garanterat att ge dig ett bättre liv i längden då du vill gå vidare. Slösa inte mer tid.

     Svara

     A/ Tänk aldrig så, för jag antar att du inte är 95 år?
     Ta steget, allt löser sig. Lycka till.

     Svara

  – Inte gå tillbaka till mitt ex 🙏
  – bli mitt bästa jag igen

  Svara

   Heja dig 💕

   Svara

  Ta hand om mig själv psykiskt (och fysiskt). Jag har varit sjukskriven till och från pga utmattningsdepression och ångest detta året vilket har satt sina spår. Mitt löfte till mig själv är att vara SNÄLL mot mig själv och acceptera att jag gör så gott jag kan. Dessutom ska jag börja leva mer i nuet och sluta älta det som varit.

  Svara

   Bra, när jag var utmattad så bestämde jag mig för en bra regel. Att bara göra en sak om dagen. I perioder kunde det handla om att städa en dag, laga mat, handla eller gå en liten promenad.
   Sedan kunde det bli större saker som att hälsa på en kompis eller ringa ngn.

   Tillåt det att ta tid och tvinga dig inte till saker!

   Kram

   Svara

  Mitt nyårslöfte?

  Bli frisk och bli en mer närvarande förälder.

  Svara

   Bli frisk ifrån vadå? Hoppas det inte är något jätteallvarligt (: ♡

   Svara

  Gå ut mer! Inte som i att festa utan som i att lämna min lägenhet. Istället för att sitta och läsa eller skriva hemma vill jag sitta på cafe, i parker, på bibliotek etc. Handla saker i affär istället för att beställa hem (när rimligt.) Gå på bio istället för att vänta på att filmer ska komma ut online. Äta ute istället för att ta med hem. Ta bussen någonstans och gå en promenad där istället för bara hemma runt kvarteret. Sådana saker. Hoppas på att det kommer få mig att känna mig mindre avskild från resten av världen.

  Svara

   Det var helt underbara planer! Lycka till ♥️

   Svara

   Så fint! Exakt så känner jag oxå. Tack för inspiration!

   Svara

  2020 ska vara mitt år – jag ska må bra och vara snäll mot mig själv. Jag ska acceptera mina brister och jobba mot att bli en bättre människa (för mig själv). Jag ska lära mig acceptera den jag är och lära mig accepterar att det finns saker här i livet som jag inte kan ändra eller kontrollera – och släppa dessa saker.

  Svara

   Låter jättefint, tar med mig detta.

   Svara

  Har inga löften, men mål för året. 1.5 A4-sidor. Det är lite som en blandning mellan mål och att göra-lista.
  Främsta målet är att bli fit dock.

  Svara

  Nej inga löften än så länge, men kan inte riktigt lova att det inte blir några

  Svara

  Camilla, du är galen men för en gångs skull är det totalt älskvärt, ja du har rätt i att det är..murumuru!
  Så najs

  Svara

  Faktiskt försöka att gå regelbundet till en kiropraktor och inte vänta tills ryggen börjar göra ont. Jag har tänkt så dom senaste 5 nyåren! Men någon gång så…..

  Svara

  Kommer eventuellt kanske att lova min låtsaskompis att börja plollra och pjoska lite mer, men än så länge är det långtifrån säkert

  Svara

  Om du inte gillar vatten prova flaskvatten. Själv dricker jag bara Imsdal vatten. En lyx jag unnar mig. Det enda vattnet som går att dricka i Sverige som inte innehåller Flour. Flour är för övrigt klassat som en neurotoxic. Hitler tillsatte mycket Flour i vattnet för att lättare kontrollera befolkningen.

  Mår så otroligt mycket bättre av Imsdal än kranvatten (som innehåller Flour och massa andra mindre trevliga partiklar). Det är även det enda vattnet jag tycker är gott. Gillar inte smaken av kranvatten (om man inte befinner sig i norra Sverige). Det är precis som att om inte vattnet smakar gott så dricker man mycket mindre överlag. Stora Imsdal flaskor finns i de flesta matbutiker. Vissa kanske tycker det är onödigt för miljön men det skiter jag faktiskt i. Flaskorna går ju att återvinna.

  Lycka till och Gott Nytt År!

  Svara

   Lol

   Svara

    Känns som om någon ska sluta läsa om konspirationsteorier

    Svara

     https://bebrainfit.com/fluoride-neurotoxin/

     Helt okej att du tycker jag är helknäpp! Inte mig emot. Däremot skadar det inte att läsa på vad Fluoride faktiskt gör med kroppen eller ja framförallt hjärnan. Finns mycket forskning kring detta. Ser tyvärr inte det roliga i det hela men å andra sidan de flesta människor väljer hellre aktivt att leva i förnekelse före att ens vilja överväga tanken att det kan finnas fler än en sanning än den man är bekant med. Big pharma is big business. Sedan är det upp till var och en att vårda sin hälsa. Om man nu har det intresset vill säga.

     Svara

      Jag är inte alls insatt i vad du skriver men den som på allvar tror att läkemedelsbranschen är altruistisk och inte precis lika rutten som andra branscher kan ju börja med att läsa på om den genomonda familjen Sackler och sedan bara plöja vidare.

      Svara

   Omg är det därför SD vunnit mark? Ska också köpa burkläsk hädanefter. Mej får de fan inte!

   Svara

    Imsdal är dock det tveklöst godaste flaskvattnet. Älskar!

    Svara

   Ha, ha, ha! Du är då för rolig. Är det OK om jag skriver ut din kommentar och sätter upp den på jobbet?

   Svara

   vad i h-vete?

   Svara

   Flour? Det heter faktiskt FLUOR

   Svara

    Iluminati blandar mjöl i vattnet!!!! !!!! Mjöl=förvandlas till rent socker i kroppen=heroin!! !

    Svara

   Flour? Det heter faktiskt FLUOR

   Svara

   Du har ju missat helt vad miljö-snacket handlar om… ”Flaskorna går ju att återvinna.”
   Dummaste jag hört.
   Och utsläppen som görs i processen att tillverka plastflaskorna? Går det att återvinna månne?

   Svara

    För att inte tala om transporterna av flaskvattnet…

    Svara

   Roligaste trollet i år

   Svara

  2019 var ett förlorat skitår, beroende på mina val och brist på planering och energi till genomförande. För mycket slökoma.

  Nu ska jag agera för att 2020 blir en bra grund för ett utmärkt 2021 och rätt många år efter det.

  Sluta konsumera sociala medier, inklusive Bloggbevakning (det blir svårast, för jag hittar så mycket kul här även om jag blir moddad varannan vecka eller så), Flashback (ofantlig mängd elakt skvaller som mest gör mig något illamående), ingen mer tv (tankar hellre filmer jag vet att jag vill se på), sluta med socker, läsk, chips, slentrianpizza (va? blir man det man äter?). Sluta vara rädd för att markera när jag tycker att något inte är OK som rör mig och mitt liv.

  Börja ta hand om min kropp rent fysiskt (äta veganskt, lägga mig runt tio och gå upp vid sex på morgonen, någon form av fysik fostran varje dag). Plugga på min fritid så att jag kan fylla på mitt CV och skaffa mig ett jobb och inte bara lalla runt i olika kompisprojekt (de får bli en bonus). Dra ihop synopsis till ett par böcker och sedan börja skriva. Ta hand om min ekonomi. Försöka blåsa liv i de få vänskapsrelationer jag har kvar.

  Jag tror att det är viktigt att stanna upp och kolla läget typ varje månad eller så, inte bara titta på sitt liv en gång per år och lova sig själv en massa saker. Det är liksom försent att sitta ner och försöka styra om det som är kvar av 2019 nu …

  Svara

   Låter lite stressigt

   Svara

    Planera upp, samt skära bort rätt mycket dötid. Mina dygn går åt till mest ingenting.

    Svara

   Kunde inte skrivit detta bättre själv! Du verkar vara en skön människa! <3 Nu tar vi hand om oss under 2020!

   Svara

  2020 kommer att rock!

  Svara

  Jag har två mål för nästa år, vill lära mig gå på händerna och göra korrekta snatch.

  Svara

  Inte handla någon nytillverkad textil under året. Gäller både mig och barnen (och hemmet) Undantaget är strumpor och underkläder vid behov. Det finns så mycket tillverkade kläder att det räcker och blir över på denna jord. För mig är detta det absolut enklaste jag kan göra för att markant minska min miljöpåverkan. Ska också avstå från att nöjesflyga och försöka påverka mitt arbete så att flygningar undviks.

  Svara

   Samma här! Och när jag ska köpa underkläder och strumpor så blir det i naturmaterial. Är så trött på alla kläder som är gjorda av plast…

   Svara

   Jag skulle vela sy mina egna kläder faktiskt 😊

   Svara

    Menar du vilja?

    Svara

  Skriva dagbok regelbundet, även om det blir korta inlägg.

  Svara

  Tar ett ”decenniumslöfte” i år, ska komma i mitt livs form. Aldrig varit intresserad av att träna men blev lite nostalgisk när jag gick tillbaka i instagramflödet och såg hur ”smal” jag var, dock ändå mycket dålig hälsa (spritmage och 1 paket cigg om dagen). Nu är jag 30 år och vill kunna se tillbaka när jag är 40 på att jag faktiskt gjorde mitt bästa rent fysiskt och inte bara förlita mig på ungdomssmalheten.
  Hoppas jag slipper svåra sjukdomar så att jag kan må mitt mål.

  Svara

  Tar ett ”decenniumslöfte” i år, ska komma i mitt livs form. Aldrig varit intresserad av att träna men blev lite nostalgisk när jag gick tillbaka i instagramflödet och såg hur ”smal” jag var, dock ändå mycket dålig hälsa (spritmage och 1 paket cigg om dagen). Nu är jag 30 år och vill kunna se tillbaka när jag är 40 på att jag faktiskt gjorde mitt bästa rent fysiskt och inte bara förlita mig på ungdomssmalheten.
  Hoppas jag slipper svåra sjukdomar så att jag kan må mitt mål.

  Blablabla.

  Svara

   Men du, det där var intressant. Strunta i ett vanligt halvhjärtat nyårslöfte, och istället ge sig själv ett nydecenniumslöfte. Hm, det måste jag fundera på. Tack för inspirationen!

   Svara

   Håller med tidigare talare, mycket inspirerande faktiskt 😊

   Svara

  Jag har oxå bestämt mej för att köpa dyrare saker. För då slutar jag köpa billiga saker som te x billiga kläder som sedan sällan eller aldrig används. Över huvudtaget konsumera mer medvetet 2020 och resten av livet. Ska rensa ur garderoberna och skänka allt som inte använts senaste 6 mån. Och därefter köpa färre och dyrare plagg som ska användas under flera år. Gott 2020

  Svara

  Jag lovar att fortsätta sprida fakta och kunskap om mäns våld mot kvinnor.
  Jag lovar att fortsätta säga ifrån högt när mansbebisar inte kan bete sig.
  Jag lovar att fortsätta ha höga krav på män och aldrig någonsin låta någon trycka ner mig igen.

  Gott nytt år på er.

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Om du vill sprida fakta om kvinnors våld så blir det en mycket mindre att sprida än om du sprider fakta om mäns våld.

    Löjligt inlägg. Se hur många män jämfört med kvinnor som begår våldsbrott. Där kan vi snacka överrepresentation!

    Svara

     Har du någon statistik som tar upp det verkliga antalet av tillfällen då psykiskt eller fysiskt övervåld används i en relation, så presentera den för all del. Normalt koncentrerar sig en hel del forskning på det fysiska övervåldet. Detta trotts att de flesta troligen vet att det psykiska övervåldet kan vara minst lika skadligt på kort och lång sikt.

     Får hen inte ens skriva att män är offer i relationsvåld utan att någon protesterar? Hen gjorde inga jämförelser eller någon förminskning men möts av sådana. Vem vill glömma bort att män och kvinnor är ytterst nära besläktade med varandra? Feminism är inte likamed manshatande eller fastställer rätten att misshandla män. (tror jag)

     Kvinnor har länge stannat hemma och tagit hand om hem och familj. Detta har lett fram till att framförallt kvinnor uppfostrat pojkar och flickor. Och därmed lagt grunden till könsrollernas etablering och fortlevnad. Vanans makt är stor, liksom ovanan. Men den är inte bara en enda deltagares fel. Kvinnor är inte dumma idioter som aldrig har något ansvar för händelseutvecklingen och därigenom bara kan skylla allting som blir fel på den närmsta mannen.

     Gott nytt år – Censurera inte de misshandlade männens röster

     Svara

    Engagerar du dig i dessa frågor annars eller tar du bara upp det när vi uppmärksammar mäns våld mot kvinnor?

    99% av alla våldtäktsmän är män. 88% av alla våldtäktsoffer är kvinnor.

    Cirka tio gånger fler kvinnor än män har utsatts för sexuellt våld av en partner

    Män är 87 000 gånger så benägna att våldta som att bli anklagade för att ha våldtagit

    Svara

   Instämmer! Vill också bidra till att problemet med kvinnohat diskuteras mer samt samhällets åtgärder mot mäns fysiska, psykiska och ekonomiska våld.

   Vill också arbeta aktivt för att lyfta yngre kvinnor omkring mig och påminna mig om att lyssna på kvinnor mer.

   Svara

  Bli lite mer social på lång sikt och i sakta gemak

  Svara

  Sova mer 😴

  Svara

  Vårda mig själv bättre, ta hand om dom jag älskar och håller av.

  Svara

  Tycker det är lite sorgligt hur det blivit. Allas nyårslöften handlar oftast om en själv. Jag ska ta hand om mig, jag ska träna mer m.m. Sällan man hör något löfte som handlar om någon annan, typ jag ska hjälpa mina vänner mer eller jag ska ta ett uppdrag som kontaktperson för att hjälpa någon som behöver det.

  Svara

   Viktigt att älska sig själv också.

   Svara

    Absolut, men det känns som vi i den här samtiden glömt bort att ta hand om varandra. Att hjälpa andra är ju en grund som gör en lycklig.

    Svara

     Fast hur ska man kunna vara mån om andra om man inte ens är det mot sig själv? När jag mår bra blir jag automatiskt en bättre person mot vänner och familj

     Svara

   jag har h aft kontakperson i fyra år, det är ju toppen om du vill bli det

   Svara

    Varför har du det?

    Svara

  Kommer nog att ta upp onanerandet igen. Total återhållsamhet verkar överdrivet och ser inte ut att ha några fördelar. Eller vad säger ni?

  Onanerar ni mycket eller lite? Och har ni avlagt några löften kring onanivanorna?
  -Att komma mitt på tolvslaget, är det något att sträva efter? Fuck the old bring in the new liksom.

  Svara

   Varför intresserad av andras vanor? Skapa dina egna bara.

   Svara

    Hen kanske tänkte på lite solitärt samarbete? Den ensammas förening. Var och en för sig själv men helt synkat och samtidigt.

    De som idkar sin sexualitet tillsammans kan ju dela den erfarenheten. Liksom lika självklart som att de som lever i total avhållsamhet inte har någon att dela den med förutom möjligheten att berätta om den och får höra andras egna erfarenheter.

    Svara

  Japp. Äta nyttigare och börja motionera mer. För jag mår så mycket bättre då. 😊

  Svara

  Inte dricka kolsyrad dryck mer än på påsk, midsommar och jul typ. Minska på det rejält och njuta av det när jag väl dricker.

  Svara

   Hade aldrig klarat att ge upp vår soda stream, haha 😂

   Svara

  Tycker det är perfekt! De flesta jag känner har problemet att de alltid ställer upp och finns där för alla, fixar allt och hjälper alla andra före sig själv. Den sista de tänker på är sig själva.

  Så jag hoppas folk tar och tänker på sig själva också och på att man behöver hitta en balans i vardagen, lära sig sätta gränser och säga nej.

  Man ska hjälpa sig själv innan man hjälper andra och så vidare.

  Svara

  Mitt löfte är att vara mer noga att berätta för min man vilken vacker och underbar människa han är.
  Jag vill även försöka bli bättre på att höra av mig till mina vänner.

  Svara

  Inget nyårslöfte men jag och sambon ska Vara sockerfria i Januari, då med störst fokus runt godis/fika/läsk/alkohol etc. det dolda sockret får vi ta en annan månad 🙂 tänkte sedan försöka få till en ny utmaning varje månad för oss som rör kost och motion.

  Svara

  Jag är också i sorg. Därför har jag inga löften mer än att försöka leva lite varje dag. Livet är så skört och det kan gå så fort.

  Svara

  Prioritera att gå till min psykolog regelbundet, även i perioder då jag tycker att jag mår bra.

  Träna åtminstone två gånger i veckan, också för psykets skull. Prestationslös träning där jag inte räknar minuter, mil eller kalorier – det viktiga är att jag rör på mig.

  Läsa fler böcker.

  Säga nej och stanna hemma istället för att hänga med på saker jag egentligen inte orkar.

  Inte köpa fler än nya 12 saker under året; underkläder och strumpbyxor exkluderat. Vet redan att det kommer innebära ett par jeans i januari, så har 11 kvar under resten av 2020. Allt annat köps second hand, lånas, byts eller ärvs.

  Svara

   Jag vill ha konkreta, mätbara mål, annars blir det svårt att veta om jag uppfyllt dem till 2021.

   Svara

   De där 12 nya sakerna, gäller det enbart kläder eller prylar överlag?

   Svara

    Prylar överlag! Räknar inte tjänster, mjukvaror, etc

    Svara

     Det låter tufft, men jag hoppas du når ditt mål 🙂

     Svara

      Nja. Jag har det mesta man kan behöva – kläder, dator, mobil, en handväska och en rullväska, gymskor och vardagsskor och finskor. Locktång och plattång. Hörlurar. Olästa böcker i bokhyllan. Vad mer skulle jag kunna behöva?

      Svara

  1. Överleva.
  2. Spela 90 minuter fotboll igen.

  Redan där kommer 2020 vara bättre än 2019, så det känns rimligt.

  Svara

   Hur mår du? Mår du dåligt?

   Svara

    Jag mår fruktansvärt, men det är mer för att jag drabbats av något vansinnigt virus. Rent psykiskt är jag väl tillbaka i det gråa trista där jag hör hemma! Tackar som frågar.

    Svara

  Varför är hennes ögon så konstiga? Varför har hon tejp på som, fattar ingenting?

  Svara

   Och BUS-rester på handen, eller så hade hon slut på toapapper när det begav sig sist.

   Svara

   Dom*

   Svara

  Jag ska försöka fortsätta att må bra och hitta ett lugn inom mig så hoppas vi på ett bra 2020 🙏🏻

  Svara

  Mitt löfte är att jag ska ligga mera än vad jag gjort 2019 👉🏼👌🏼🤩

  Svara

  – Sluta köpa saker bara för jag vill ha det och enbart köpa sådant som faktiskt behövs.
  – Sluta svara när exet hör av sig, han vill inte ha mig, bara min kropp. Jag måste fatta det!

  Svara

  Varje ledig dag ska innehålla minst 30 minuters pulshöjande aktivitet. Rask promenad, cykla, simma, dansa, kort löprunda – det spelar ingen roll. 60 minuter på lördagen räknas bara som en gång, måste göra nåt på söndagen också.
  Två fasta träningstider på vanliga arbetsdagar, tyvärr missar jag lite för ofta pga resor i jobbet.
  Det var löftena.
  Sedan har jag önskningar: utöver det jag nyss skrivit hinna två ”riktiga” träningstillfällen till i veckan, men det kan jag inte lova för livet krånglar till det relativt regelbundet. (Då ingår med lite tur de utlovade helghalvtimmarna)

  Svara

  Efter att ha överlevt cancer det här året har jag lovat mig själv att tänka mer på mig själv i framtiden.

  Svara

   ❤️ Va härligt! Hoppas du får fortsätta vara frisk lång tid framöver. Gott Nytt År!🥂

   Svara

   ❤❤❤ Vad hade du för slags cancer? Och hur mår du nu?

   Svara

  Mer sprit, mer rock n roll. Mindre självförverkligande, nymoralism och mer njutning och skandaler!

  Svara

   Hahahaha härligt! Helt rätt!!

   Svara

  Mitt mål är att innan 2020 hinna montera en byrå från Ikea med 6 stora lådor, detta samtidigt som tvn går för fullt och hummersoppan står på spisen. Målet efter tolvslaget är att innan påsk spara ihop och köpa fina megastora hörnsoffan från Sweef i mossgrön sammet. Några andra mål i livet har jag inte, skönt att ha saker som är överkomliga och inte behöva fundera ihjäl sig över saker ❤️🥰🦞🌟

  Svara

  Hur kan man lämna sina djur ensamma hemma i stan ikväll när det kommer smälla raketer?
  My Martens lämnar dem hellre hemma själva än stannar hemma med dom. Skyller på att de skulle bli rädda att komma till ett hem de aldrig besökt. Varför inte bjuda hem sina vänner då istället så hon kan se till dem.
  Att välja att hänga med vänner istället för ta ansvar för sina djur är dåligt.

  Svara

   Det absolut viktigaste är att inte lämna hunden ensam, även om den inte tidigare reagerat på smällare eller fyrverkerier. Finns alltid en risk att hunden blir rädd och man vet inte i förväg hur nära bostaden det kommer att smälla.

   Fattar inte hur någon kommer på tanken!

   Svara

   Exakt så. Reagerade starkt när jag läste Mys blogg om att hon lämnar sina katter ensamma en nyårsafton.

   Svara

  Drastiskt dra ner på min mobiltid till max en timme varje dag. Sluta vara en såndär person som ser saker genom kameran på mobilen.

  Börja volontära för att hjälpa utsatta människor i min hemstad.

  Diska och plocka undan efter mig på en gång istället för att behöva storstäda och diska drivor med disk var femte dag.

  Spara asmycket pengar för att försöka göra verklighet av en dröm 2021.

  Hitta ett nytt jobb inom en annan bransch än den jag jobbar i nu.

  Svara

  Japp här has det nyårslöften i form av:
  1. Alltid ställa disken i diskmaskinen efter måltid
  2. Slänga skräp direkt i sopkorgen
  3. Gå ut och få minst 30 min dagsljus och frisk luft per dag 🙂

  Sjuuukt svårt och failar varje år men jag lever på hoppet xD

  Svara

  Det enda ”löftet” jag ger mig själv i år är att ta tag i min sociala fobi som begränsar mitt/våra liv extremt mycket. Det löftet kommer jag i alla fall hålla, eftersom tiden redan är bokad hehe.

  Svara

  Mitt nyårslöfte är att slänga mindre mat. Klara faktiskt 2019 års löfte med några timmars marginal, jag skulle köra traktor för första gången😂 idag blev dagen!

  Svara

  Jobba med mitt inre, ta upp mina intressen som fått släpa efter sen vi fick barn (för tre år sen).. sätter familjen före mig själv samtidigt sOm min irritation växer över att ständigt stå tillbaka. Är mitt egna fel som låtit de gå så långt..och trist att ingen annan hemma verkar tycka att det är dags att förändra läget och få en gladare mamma..

  Så nu ska jag ge mig ut med hundarna en lång stund ,ensam , tom det gör mig stressad innan jag kommer iväg för jag inte gör annat lr tar med de andra.. .. tragiskt

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.