Det händer på Instastory

År 2020s första inlägg – skrivet kl 01.41 och tidsinställt 02.16.
Håll till godo!

Bianca Ingrosso slog till med nyårsfest för att fira att hon fyllde 25 år. Hon delar födelsedag med sin storebror Oliver som är fem år äldre.

Ananas på tacos?
Mitt svar är NEJ!

Min grymma kollega slår ett slag för bröst. ALLA bröst!

Helt korrekt prioriterat!

Jag fick en snigelmask i julklapp som jag ska inviga 2020 med. Någon som testat?

Isabella Jedler har flyttat till Dubai där hennes man redan bodde, något som var anledningen till deras impromptu giftemål.

Naaaaw!

Kenza dementerar bluffartikel om sig själv.
(Källa: Svenska Bloggare)

Vad skulle NI göra för era barn? Typ allt, eller hur?
(Källa: Svenska Bloggare)

Det absolut enklaste sättet att få en re-gram på Instastory. 🙂

Är det svårt? Vi har nämligen en sådan hemma sedan julklappsutdelningen…

Margauxs pas hade alltså gått ut när hon skulle ut och resa OCH hade glömt plånboken hemma när hon skulle betala för det.
Det verkar dock ha löst sig genom Swish. 🙂

HUR lika?

Aha, bilden på hockeyspelaren togs bort när det visade sig bli mer allvar?

Becky Stell 2011. =)

Men en Memmo? För 50 kr? Är det värdig verkligen när andra tar 500 kr för sina?

Okej! Till skillnad från tidigare så verkar nu namnet vara Elena Belle Thianne officiellt. Noted!

Mitt drömkalas!

Moxan önskar gott nytt år! <3

Japp! Typ så!

Härliga Stina Wollter sjöng live på nedräkningen från Skansen, tillsammans med Anna Stadling.
Loves it!   

Jag är SÅ trött på allas sammanfattningar av 2010-talet, och orkar inte titta på en enda, förutom en.
Sanna Guidettis.
Jag vet inte varför. Man skulle kunna tro att det beror på att jag är en inbiten fotbollsnörd och en påhejare av hennes man, men jag har faktiskt följt henne på sociala medier som Sanna Dahlström – särskilt blogg –  sedan innan hon och John Guidetti blev sambos på riktigt för att sedan gifta sig och dela efternamn.
Jag tycker hon är både cool och härlig och sparade till och med ner hennes sammanfattning om sitt och Johns förhållande för er att se.
Bilderna på barnen är censurerade eftersom de inte är inbäddade utan skärmdumpade.

Hoppas ni hade en fin kväll igår, oavsett vad ni gjorde! <3
Jag stängde dörren till det värsta året någonsin och sätter hoppet till att 2020 blir bättre.
CamiMami och jag har nämligen smitt planer här hemma i småland. Oh you’ll know eventually.. 😉

Kram på er! Nu kör vi, Bloggbewäjkörs!

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Allt utom att döpa dem till Lunabelle.

   Låter som en porrstjärna men ingen är väl förvånad med sånna föräldrar. Hoppas hon växer upp och blir smart och vettig ändå.

    Du verkar vara en snäll människa

     Snäll? Du menar att du på riktigt tycker att de verkar vara vettiga sunda bra förebilder och föräldrar? Sitter och hotar på insta story. Tar inget vuxet ansvar. Har gjort enormt mkt dumt genom livet. Hoppat på, hängt ut och bråkat med folk via sociala medier. Lagt upp porr tillsammans, sagt så enormt mkt skit som de aldrig kan ta tillbaka.
     Jag hoppar inte på deras intelligens eller så, det kan man inte hjälpa. Jag kritiserar hur de betett sig och vilka val de gjort. Om och om och om igen!

      Så du har varit så otroligt duktig hela ditt liv och aldrig gjort någonting fel? Jag tycker ändå att visst, käften har glappat väldigt mycket väldigt många gånger. Men att gå på deras dotter och skriva sexuella saker förstår jag ju att dom lackar över ändå. Det hade jag förmodligen också gjort. Allt har inte varit bra saker, nej, men på många områden har dom väl ändå ”växt upp”, så som jag har gjort själv som följde dom slaviskt sen dom gjorde prank på varandra. Inte nu längre däremot.

       Att du följt dem slaviskt över huvud taget är oroväckande. Lacka kan man göra på olika sätt.

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  Varför har elena belle censurerat ”country of birth” och ”city of birth”? :s

   Det är inte ”city of birth” utan ”date of birth”. Gissar kanske på att hon har sagt att hon är svensk men är född i Spanien (?) och åldern är inget hon vill skylta med.

    Det är ingen hemlighet att hon är född 1985 i Spanien. Jag tror att hon valde att censurera uppgifterna till sin internationella publik och modellagenturer som kanske inte vet om hennes bakgrund.

     Eller är hon född i Uruguay?

      Farsan är från Uruguay men hon är väl född i Brasilien?
      Fattar fortfarande varför hon förnekar sitt ursprung. Hon gör ju samma sak med mannens. Hon skriver att han är från Ibiza men han är bara halv, han ser ju inte spansk ut för 5 öre. Deras dotter ser ut som en tvättäkta latina.

      Jag är väl mer förvånad för att latinas är vackra, varför förneka något fint…

       Hon skrev också nån gång att hennes man är halv från Mauritius

        Tack, missat det. Hennes dotter är en fin mix av gener. Själv är man 100% tråkig…

         Det som är tråkigt för dig är exotiskt för någon annan 🙂

         Kan försäkra dig om att allt levande är en mix av gener

        Ja, kommer man från Mauritius kan man vara lite vad som helst. Ett av de befolkningsmässigt mest splittrande länderna vad gäller etnicitet.

         Och vackraste och ett av de mest ofördomsfulla länder jag varit i. Någon variant av kristen kyrka ligger bredvid en moské, som i sin tur ligger bredvid något tempel, som i sin tur ligger bredvid något annat religöst ting. Inga problem sinsemellan.

       Hon är från Ibiza, det har hon ju själv berättat

  Alltså holy macarony, Oliver Ingrosso är så in i helskotta snygg. Lätt mitt frikort. Han och Felix Sandman ❤️?

   Tycker dessvärre han verkar dryg och rätt sur, iaf de gånger han vart med i Pernillas sociala medier.

    Han är väldigt introvert och gillar kanske inte att alltid behöva vara med i stories…

    Kan vi inte 2020 börja tänka att allt på sociala medier inte speglar verkligheten alltid? Läste på Flashback i blondinens forum att bara för exmaken la upp en bild där dotterns hår sågs så blev det sanning att han hade barnen. Men hur många av oss har inte lagt upp gamla bilder på Instagram? Så ja, jag blev faktiskt lite trött på internet efter det att det känns som att det ska antas hela tiden att internet där yta räknas är verkligheten och personerna i verkligheten räknas inte längre…
    2020 hoppas jag därför att verkligheten blir inne igen med stökiga rum, oredigerade bilder, husmanskost, ärliga känslor och mindre sociala medier. Hej då 2019 med hotellrumskänslan, perfekta redigerade bilder, fejk-glow, alla perfekt upplagda bowls, bluffsiffror och antagande om personer vi faktiskt inte känner trots att man följt dem i flera år.
    2020 ska jag börja älska mig själv igen och sluta jämföra mig med andra samt ska inte ha panik om hemmet inte är pedantstädat när oväntade gäster dyker upp. Och jag ska rensa mina sociala medier vilka jag följer. För jag har alltför många människor jag följer på ”första parkett” för jag är nyfiken på om det ska braka eller jag hoppas de ska framkomma nåt de döljt, men mår jag bra av att se deras flöde? Njae…
    Så god fortsättning alla här! Jag kommer finnas kvar men jag ska sluta bli upprörd över saker som sker online för det tar av min energi alltför mycket, energi som jag vill lägga på verkligheten som jag med handen på hjärtat la mer online än på verkligheten främst när de gällde IL där ett tag. Men henne sopar jag ut från hjärnan nu…

     Den ende introverta i den släkten! Kan inte vara så kul alla gånger!

      Pernilla har väl en bror som inte heller gillar att synas osv. Så oliver är inte ensam

    Känns som han och pappan Emilio Ingeosso inte är sams? Någon som tänkte på det?

   Vill du vara korven i deras bröd? =)

    Haha! Lätt CamCam, lätt ?

   Håller med! Har hängt en del på Tinder i hopp om att få upp honom haha. Aldrig hänt dock, intalar mig att det endast beror på att han har för kort avstånd inställt 😉

    Jag har fått upp honom flers gånger ?
    Aldrig någon matchning dock 🙁

     Vad fan! Nu är det jag som sitter och swajpar hela dagen ?

      Lycka till!
      Han lagar god pasta också! ?

     Någon som matchar med honom? Hur ser ni ut!? Så man vet om man har en chans? ???

      Jag har matchat med honom haha! Dock inte snackat något, men han ligger kvar i mina matchningar ? haha hmm hur ser jag ut, mörkbrunt hår och ögon, är ganska fixad på de flesta bilderna , plus nån bild från gymmet där jag inbillar mig att jag ser vältränad ut ? plus skrivit en kort bio om vad jag pluggar

       Skön självdistans!

       Ingen matchning för mig som högutbildad blondie??‍♀️

    Ååååh, önskar jag var singel och bodde i Sthlm. Nu är jag iofs ingen 10a i snygghet, men jag är ju faktiskt snäll och gör världens godaste kladdkaka ?‍♀️

  Att börja slå på folk är inte att göra allt för sitt barn. Skiter i lagboken? Måste Jocke alltid låta som 13 år..

   Han är 13 år på insidan så svårt att låta äldre

    Han har själv sagt att han och hon är som två femåringar! Att de inte vet bättre. Större offerkofta får man leta efter, noll ansvar. Det är hemskt att säga men alla ska inte ha barn, eller iaf inte vid den tidpunkt de skaffar dem

  Blogg – OT:

  Kan vi prata om Paulas alla påhopp hon får i sin blogg om sin kropp? Jag blir så jäkla irriterad att alla ska bli så jävla provocerade av hennes kropp och hävdar att hon hetsar till kroppshets att hennes döttrar kommer växa upp o bli fixerade av kropp osv..

   Påhopp? Hon är skenhelig och dubbelmoralen själv och försöker framstå som smart genom att skriva ett inlägg om hur ledsen hon blir över att så många har som nyårslöfte att gå ner i vikt. När hon själv hetsbantat med pt inför bröllopet, pratar om att unna sig pasta, säger att hon får dåligt samvete över att äta några godisbitar, oavsett om hon är på en pizzeria eller restaurang så är det endast galna sallader eller omeletter hon äter. Sen ska hon prata om hur folk inte ska fokusera på vikten? Människor förstår inte allvaret i att gömma sin ätstörning (något hon tidigare haft också) bakom hetsträning och nyttiga dieter. Istället får man kommentarer om att man är SÅ duktig som äter nyttigt som triggar ännu mer. Ortorexi är farligt som tusan. Det är rätt tydligt att inget står rätt till, bara att jämföra bilder från ett år tillbaka till nu. Det är väll bra att läsare reagerar?

    Hahaha ja det inlägget om kropphets! ? från en människa som gått från skinny/fit till skinny ?

    Kan det inte vara just därför hon blir ledsen över att det är så många som har det som nyårslåt? Igenkänning liksom. Sen säger hon väl inte att folk inte FÅR fokusera på vikten utan att hon blir ledsen av att så många gör det – jag läser det som att hon menar sig själv tidigare mkt. Tycker hon själv hintar om det

   Damned if you do, damned if you don’t

   Påhopp? Paula är skenhelig och dubbelmoralen själv. Skriver ett inlägg för det är vad hon tror hennes läsare vill höra för att framstå som sympatisk när hon själv tillhör den sortens människor som bidrar till kroppshets. Hon har haft problem med ätstörningar tidigare och det är tydligt att saker inte står rätt till nu heller så det är väll bara bra att hennes läsare reagerar? När hon själv inför bröllopet hetsbantatade med hjälp av pt och mealprep. Hon pratar om att unna sig pasta och får dåligt samvete av att äta godis. På alla bilder som läggs upp, oavsett om det är i en pizzeria, restaurang eller vad som helst så är det sallad eller omelett hon äter. Endast. Bara att jämföra bilder med hur hon såg ut för ett-två år sedan mot nu. Och då var hon smal för ett-två år sedan redan! Så vad exakt menar du med påhopp?

    Håller med i det stora hela. Men på vilket sätt skulle det hjälpa henne att berätta åt henne att hennes röv är ful trots träning? Så jag tror inte det är av omtankte de flesta folk reagerar, folk vill hitta en öm punkt att trycka på. Sen den dagen när hon tagit åt sig av alla påhopp och gör en operation så kommer alla hata henne för det och skrika hur dålig förebild hon är.

     Men snälla!!! Kan vi inte sluta använda r-ordet i tid och otid???? Alla tänker bara på SD och att de vill utrota alla annorlunda personer när någon skriver r-ordet pga brunt. Tack för mig och gott nytt år!!!//

      Du är verkligen en udda filur

   Reagerade också på Fröken Skenheligs prat om folks besatthet av viktnedgång och kroppsfixering. ”Alla är fina som de är. Alla kroppar är fina och blablabla..” Herregud, hon är den sista som borde uttala sig om sånt.

  Vad har hänt med Bella? Knäpptyst sedan julafton, till och med Griplöv är oroad! ?

   Semester! Lediga dagar utan att tänka på jobb, svinskönt!

    Semester brukar vara lika med content i influenservärlden. Tror mer på munkavle från rik gubbe! ?

   Ja haha hon har verkligen gått från 100 till 0 på kort tid. Slutat springa snabbt i vänsterfilen

    Blir inte så mycket ”nypa sig i armen”-moment längre gissar jag?!? ??

     Nä men är väl bra om hon gör saker som är lite mer jordnära, så hon inte får den där känslan av att hon lever i en (mar)dröm!
     Det är ju ett symptom på mental ohälsa att man inte kan vara säker på att saker verkligen händer och inte bara är en dröm

      Bella = jordnära?
      ?

       Ja den nya Bella. Hon kör på nya stilen tills hon gått hela milen, inget mer köra i vänsterfilen, förrän hon blitt miljardärsfruga så får det stillsamma livet duga. Det gäller att ligga i om man vill bli ekonomiskt fri. Funkar inte att kränga kräm mer, nu är hennes jobb att tona ner.

       Får se om det blir giftermål eller sammanbrott. Kanske gör hon en britney?
       Blir buddhist och mamma på heltid?

        Excelarket är på revidering och analys. Spännande att se resultatet 2020.

   Hörde att hon och Pingis fastnat bokstavligt talat på springbandet på gymmet. ??‍♀️

    Fast Bella springer ju inte, hon lyfter ju bara vikter. Kan ha fastnat i bänkpressen…

    Tror för övrigt hennes tystnad återigen är en ruta i excelarket. Tyst såpass länge att folk börjar undra vad som hänt???

     Jepp, och sen återvänder hon med buller och brak! Krisen är över, vänsterfilen fri, gasa, gasa, heeeeja!

  Vart ska margaux nu? Hälsa på sonen?

   Utan plånka?

   Influencer = någon som glömmer pass och plånbok men får med sig mobilen ?

    ? Exakt!

  Han är 13 år på insidan så svårt att låta äldre

   Han känns så skadad på insidan. ?

    Han behöver ju terapi men det är han tyvärr för fast i sina beteenden för att inse. Kul att ha honom som farsa. Bara börja räkna ned till mångårigt fängelsestraff som konsekvens av hans bristande impulskontroll och konsekvenstänk…

     Inte kul att ha en sådan pappa, som att ha en osäkrad handgranat att hålla i handen.

  My firar nyår hos familjen Book , inkl äldsta dotter med pojkvän!

   Mysigt! ?

   Aha firar de jul på fängelset då? ?

  Någon som var in på Amanda b’s insta och såg filmen med mr molimenti? Såååååå cringe.
  För er som vill börja det nya året med ett gott skratt.
  Alltså jag är allt för folk som vill reinvent themselves men det måste ju kunna gå utan att göra parodi på sig själv? Eller har jag bara aldrig träffat något som försökt sådär mycket förr?
  Jag brukar själv på sin höjd byta hårfärg och kanske köpa ett par nya skor.
  Ska kanske byta namn och börja vifta med händerna mer? Filma mig när jag ger folk floskliga råd om både affärer och hemmaliv?

   Vill ha fler inlägg om dem!
   Jag har gillat mkt som Elin lagt upp, vissa bra tips osv men hon och han bygger en sån jäkla fasad. Inget unikt för influencers men bra att uppmärksamma. Det är väl sånt följare kan må dåligt av?

   De köpte ett flådigt hus – är väl ett parbostadsrättshus i ett nyetablerat område mitt ute i ingenstans om jag inte har fel. Han köpte en fet bil till henne i födelsedagspresent- bilen är leasad. Han var proffs i Italien – spelade knappt en match och var tydligen inte alls på den nivån han borde varit därav la han av tidigt. Hon startar ett företag med egna produkter – identiska finns att köpa på Aliexpress….

  Ananas på tacos, verkar sjukt äckligt!

   Speciellt blöt burkananas!

   Kan det kallas WT till och med? ?

    Det tror jag banne mig! ?

     Fast ananassalsa är väl inget konstigt?

   Älskar ananas på tacos, med fetaost!!! Hatade ananas till för ett par år sedan

    Ananas och feta? Hm…

     ? sött och salt, mums

      Vattenmelon och feta! ?

       Tacos med lite skivas nektarin dock! Obs, färsk, inte från burk

   Så jävla gott ???

   Googla tacos de pastor så kanske ni förstår att ananas är vanligt i tacons hemland….

   Har de på Miss Voon. Dock inte köttfärstacos.

  Sanna Guidetti följer jag sporadiskt, men fått intrycket att hon är kul. Men upp till bevis för hennes käre make han får väl visa vad han går för på fotbollsplanen

  Bakis! ??

  Fräscht att Bingo kommer hem full på morgonen när ungarna är uppe! Och ansvarsfulla föräldrar, åker moppe fulla och utan hjälm! Och kul för Nova att pappa och styvmamma drar iväg och super på nyårsafton!

   Dysfunktionell familj.

   Så jävla ofräscht. Och Katrin hög som ett hus på insta häromdagen. Anser de att sånt ska normaliseras??

    Ja, hon var inte full, hon var hög på något. Men det tycker både Bingo och Katrin är kul då de lägger upp det på sina storys igen. Att inte pappan till hennes yngsta reagerar är märkligt, han verkar dras med och är också ute och festar med dem på samma sätt.

     Men om hon på riktigt knarkar borde det ju anmälas för utredning? Stackars barn. Detta är inte bättre då än vad t.ex. Sindy och Micke pysslade med.

     Men snälla… lägg ner! Hon var inte hög! Folk kan skoja fatta det, hon var möjligtvis nyvaken därav att hon såg trött ut och hon skojade och drev. Hon var definitivt INTE hög däremot så var hon ju lite full en annan dag när de firade Alex födelsedag ute på ett ställe.

      Oh my sweet summer child ?

       Verkar som S-you-all-know-who faktiskt

      Hög, full eller bakis? Hon var veck i huvudet oavsett!

      Lite full? Hon däckade ju och både hon och Bingo filmade det.

     Men seriöst – nu visar både Bingo och Katrin på sina storys att de är ute och äter med gänget och drinkar är på bordet.
     Ok, så kan det vara även efter flera dagars festande. Däremot så är det en uppenbart berusad Katrin som pratar på sin story. Har man följt henne så ser man klart skillnad på en nykter och en påverkad Katrin. Vad hon än vill hävda om hur lycklig hon är så är det inte sunt det som gänget med barnen gör. Klart de märker att mamma blir annorlunda och konstigt.

   Reagerade också på det. Bingo berättar om hur han kört en tjej hem genom hela Bali efter en nattklubbsrunda där man ser att alkoholen flödade och han känns inte nykter när han kommer hem åtta på morgonen. Kör utan hjälm och skjutsar också Katrin som också sitter packad på moppen. Jag gjorde liknade saker när jag var ung och dum på Bali, strax över 20 år och konsekvenstänk noll. Skulle aldrig idag riskera mitt liv med dumma fyllegrejer när jag har familj och barn. Fattar inte hur de tänker, det är inte direkt säker trafik överlag på Bali. Och som sagt så prioriterade de en full utekväll och lämnade ungarna själva med någon barnvakt får man anta.

    Läste hans text, verkligen skrämmande hur han så glatt berättar att han fyllekört både hit och dit. Sjukt.

     Och efter ett par timmars sömn så skjutsar han sin två yngsta söner på moppen, tvååringen sitter ostadigt med en stor hjälm på det lilla huvudet i t-shirt och korta shorts och Bingo utan hjälm så klart. Alltså, har man sett några trafikolyckor i Thailand och Bali med moppe inblandat så har man större respekt än vad de har.

      Bedrövligt och ansvarslöst!

      Graaf åker båt utan en flytväst i sikte på någon i familjen. Värre med medvetna beslut i nyktert tillstånd?

       Lika illa!

      Vissa förtjänar typ att köra halvt ihjäl sig.. Dock inte barnen förstås! Vilken idiot till farsa, fattar inte alla likes på detta. Och sen full ihop med barnen..

       Hoppas att någon gör en orosanmälan!
       Jävla idioter rent ut sagt! ?

       Blir inte förvånad om det slutar illa en inte så vacker dag. Hoppas att inte ett barn sitter i bilen när det händer.

       https://bloggbevakning.se/2019/04/05/bingo-rimer-filmar-nar-han-kor-170-km-h/

        Cam, du borde skriva ett inlägg om Bingos vårdslöshet. Om du vill, såklart.

         Storys där han kommer hem efter att ha skjutsat hem tjejen så vinglar han till och dricker en öl. Ett par timmar senare skjutsar han sina minsta på moppe.

    Mycket möjligt att de hade anlitat barnvakt men att vara full på morgonen tillsammans med barnen är inte ok! Och lägga ut det på instastories säger väl allt…

   Tröttsamt med alla som säger de är så underbara ihop.. Bara för de är vänner betyder det inte att föräldraskapet är optimalt. Katrin med sina sjuka uttalanden om vikt och att hon stänger ute sonen på balkongen mm talar sitt språk också.

    Stackars barn allvarligt talat!

   Men seriöst – nu visar både Bingo och Katrin på sina storys att de är ute och äter med gänget och drinkar är på bordet.
   Ok, så kan det vara även efter flera dagars festande. Däremot så är det en uppenbart berusad Katrin som pratar på sin story. Har man följt henne så ser man klart skillnad på en nykter och en påverkad Katrin. Vad hon än vill hävda om hur lycklig hon är så är det inte sunt det som gänget med barnen gör. Klart de märker att mamma blir annorlunda och konstigt.

  Här gott folk är det faktiskt dags för en orosanmälan. Inte onödigt alls.

  Gott nytt hår ? nej just det år?! Hur hinner folk filma till instaatories.

   Grått Nytt Hår!

  För en gångs skull så förstår jag Joakim Lundell. Vidrigt att överhuvudtaget blanda in barn, partner.

  Jag tyckte det roligaste var Nellies inledning på sin blogg där året sammanfattats som en ”berg och dalbanan”. Hehe! Lite gulligt hur störigt det än är med särskrivning… En berg och dalbanan! ?

   Eller, ja, här var det ju lite mer än särskrivning….

  Ja, Sanna är rolig att följa:) men det verkar som om hon och Maja inte är så goda vänner längre…

   Ja vad är det som hänt??? Undrar så

    Sanna som har två barn fanns där för Maja i deras vänskap och med podden och Majas bröllop 100 %. Maja får ett barn och kan inte göra detsamma för Sanna; känner inte för att podda längre; är disträ på Sannas bröllop osv. Maja är härlig och fin men hon är väldigt självcentrerad och något egoistisk.

     Källa känsla eller är du ngn som vet?

     På vilket sätt var hon disträ på bröllopet?

      Maja och Victor skulle være toastmastere, men det var dom inte?

       Höll maja tal till Sanna? Tänkte Sanna och John gjorde ju låt osv till Maja och v.

   Ja något måste ju h hänt? Var minst ett halv sen någon av dom uppdaterade att dom såga eller ringde FaceTime? Något som dom OFTA gjorde förut. Köper inte att dom inte lägger ut allt ;-))

  Och nu är Katrin full igen på familjemiddag med barnen!!

  Hälsa camimami! Jag saknar hennes blogg ?

  Någon som vet vart margaux gula väska är ifrån? Så snygg!

  Tråkigt CAmilla att ditt 2019 var så dåligt :/ håller tummarna att ditt 2020 blir bättre 🙂

  Jedler flyttade väl till Abu Dhabi- inte Dubai?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.