En Qvistig Warg

Sen hände det jag aldrig trodde skulle hända, mitt hjärta skrek efter en viss person och även fast jag kämpade emot länge så beslutade jag mig för att lämna LA tidigare än planerat.

Förstår ni att man gör slut, inte pratar på 1,5 år och när man ses igen inser man att man älskar varandra lika mycket fortfarande? Jag kan faktiskt inte förstå att det är du&jag igen. Jag är minst lika chockad som alla andra. // Josephine Qvists Instagram

Josephine Qvist och Stefan Warg är förlovade igen och den här gången skedde det i London.
Hon skriver ”gör om, gör rätt” och kanske är det så?
Jag blir rörd av hennes ord – jag hade också flyttat över hela jorden för ett skrikande hjärta, men som tur väl är så ligger han som mitt hjärta skriker för i soffan här bredvid mig när jag skriver det här. <3

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Även om jag är skeptisk till bröllop så börjar jag gråta varje gång någon vill fira sin kärlek på det viset. Damn you blödiga sidan. 🙂

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Aoouu, vilken spegling månen är av solen.

      Nej, månen är ett gammalt krateransikte som verkligen har fler kratrar på andra sidan att yla över. Aooou do you do?

    Är hon från PH eller EOTB?

      EOTB, första säsongen tror jag.

      Första säsongen av EOTH tror jag det var hon var med. Hon var ihop med Johannes Leonida då, eller förtjust i honom iaf därinne.

    Underbart! Själv är jag ny dumpad och har så otroligt ont i själen. Vet inte hur jag tog mig igenom jul och nyår. Vet inte hur jag ska ta mig igenom kommande timme. Fattar inte att det kunde göra såhär jävla ont.

      Det blir bättre, även om det inte känns så just nu <3

      Du fixar det ❤️ Kram!

      All kärlek till dig, kram ?

      De blir bättre, även om man absolut inte kan tro de just nu.

      Kramar till dig ❤️

      Jag var i din sits 2013. Överlevde jul och nyår med nöd och näppe. Det är fruktansvärt jobbigt men du kommer komma ur det. Du kommer inte känna såhär för evigt, det lovar jag ❤️

      Du tog dig igenom det. Det om något är ett bevis på att du är stark. Kom ihåg det.

      Känner igen mig. Kram på dig!!

      Tusen tack för er fina ord, ni anar inte hur mkt dom betyder ❤️

      Fina du! Även om det känns som skit nu och som att hen är den enda du vill ha, så kommer du en dag komma över denna person och vara så lycklig över att det inte blev ni! Tro mig!❤️ Gråt, men glöm inte heller att hitta på sådant som vanligtvis gör dig glad. Och rätt som det är börjar livet ljusna och du kommer börja spana på andra härliga män/kvinnor! Massa kramar!❤️

    Dagens datum: 2 januari, 2020

      Varför kände du behov att påpeka det? Haha tror ingen missat att det är 2020 eller vad?

    Dom gjorde slut för att han var otrogen eller? Kom hon på efter ett och ett halvt år att han inte varit det?

      Det skrev hon väl ändå inte?

        Jo han var det, hon har skrivit det många gånger

          Ja, det var inte det jag syftade på. Menar din sista fråga.

            Hon sa ju att hon lyssnat på människor som inte talat sanning?

    Vem fan är hon? ?
    Ingen koll på alla flunsare

      Googla

        Zzzz

        Nja, tror inte det, verkar sjukt ointressant.

          Men tydligen tillräckligt intressant för att skriva en kommentar om

          Varför frågade du vem hon var då?

            Men herregud, jag är in på bloggbevakning varje dag, flesta har jag någorlunda koll på och ibland dyker det upp en och annan människa som jag har 0 koll på.
            Så jag frågade snällt vem fan är hon.

    Själv är jag på andra sidan jorden nu, för att se om jag vill leva här tillsammans med mannen ?❤ klockan är snart 20:00 på kvällen, äter hot pot i soffan och njuter av att få vara två i någon månad till.

    Åh vad roligt för dem <3!
    Btw, vad fina ringarna var. Har utvecklat en mild allergi mot alla amerikanska stora enstensringar man ser överallt. Kollade Cartiers hemsida och de utan stenar låg kring 12 000. Ändå helt okey tycker jag! Fint alternativ till alla maffiga stenar. Får hinta för sambon 🙂

      Mina ringar har prinsesslipade stenar som ligger helt platt nersänkta i en skena, ingenting som sticker upp och fastnar i kläder osv. Praktiskt och stilrent tycker jag!

    Får alltid så bra vibbar av män som använder ”världens snyggaste” för att visa uppskattning för sin kvinna. Visar på rätt sorts kärlek ?

      Vad menar du ens? 🙂 Bara för man tycker ens partner är världens snyggaste så innebär det ju inte automatiskt att det är allt man tycker om hen ?

        Är ju inte förvånad att han varit otrogen om man säger så. Hon skriver en vacker text om hur de hittade tillbaka till varandra och han skriver att han har världens snyggaste tjej.

          Ja eller hur? Får ont i magen.

        Om man behöver sitta och kommentera det på instagram istället för i verkligheten till varandra brukar det säga en del om förhållandet

      Haha, inte ens reflekterat över det, men bra poäng. Vad säger det om vad man ser hos sin partner om det är den egenskapen man vill poängtera för resten av världen?

        Att man tycker ens partner är jävligt snygg. Fattar inte att vissa orkar problematisera precis exakt allt de ser.

          Att tycka någon är snygg har inte med kärlek att göra.

        Därför att man ser sin partner som en trofé, någon man vill visa upp.

      Bad får du för vibbar om kvinnor som kallar sina män ”världens snyggaste”?

        Samma sak så klart

        Ja det får man om dom skriver detta hejvilt på instagram

      Fast helt ärligt, hon är ju VRÅLSNYGG och självklart gillar han det! Han är förmodligen helt tagen av hennes utseende och tycker även om hennes personlighet men nu skrev han snygg.

      Jag får fan panik när killar eller tjejer skriver till en bild på insta ”den vackraste, smartaste, mest drivna, perfektaste mamman blablablabla och hon är min” Som att de måste motivera sitt val eller överrösta med komplimanger nä jag vet inte. Kärlek på IG är ofta lite för mycket. Less is more!

      Personligen skulle jag mer uppskatta ”världens smartaste”.

        Fast det tror jag inte ens att ens partner kan tycka ?

        Däremot typ mest godhjärtade eller godaste personen (alltså inte god som i att äta, utan som i godhet, men det förstår väl alla?) 🙂 nog för att det är trevligt att bli kallad snygg också ?

          Vid närmare eftertanke kan man ju knappast vara världens godaste heller.

          Helt enkelt tänker jag att tillexempel intelligens mäts annorlunda än snygghet.

          Så ”den smartaste jag känner” eller ”den mest godhjärtade jag känner” antar jag att det skulle få bli.

        Personligen skulle jag vilja att min man säger det till mig och inte över nätet.
        Där skriver man ju det för att alla okända människor ska tycka det är såååå fiiiint.

      Det där var ironi hoppas jag?

        Till Malin

        Ja, väldigt ironiskt.

    Hon har inte förlåtit honom helt verkar det som, har sagt att de ska spela in en vlogg tillsammans om hur de hittade tillbaka till varandra.

      Hmm… Om man inte förlåter, hur går man vidare?

      Undrar om otroheten kommer bli en sån grej man tar upp varje gång vid tjafs.
      Kan man reparera ett förhållande efter ett så stort svek? Blir det någonsin detsamma igen?

        Av min erfarenhet, nej. Jag gav mitt ex en chans men allt jag kunde tänka på var hans svek. Varje gång jag tittade på honom så blev jag arg. Och jag kunde börja gråta helt random för att tankar swishade förbi. Gav det 4 månader sen dumpade jag skiten.

        Är imponerad över folk som faktiskt kan förlåta och gå vidare utan att vilja smälla till personen i fråga varannan minut.

        Min kille förlät mig, det var mer än ett år sen. Inget som kommit upp alls, även om vi såklart inte pratar om händelsen eller den personen längre.

    Härligt med kärlek tycker jag! Mer kärlek 2020!

      Måste säga att Sigrid och Robin B är ett fint par, så passande. Tänkte det direkt att de hade något ihop och att de skulle passa bra ihop. Hon passar bättre ihop med honom än med Samir. Att de ville hålla det hemligt var inte så konstigt med tanke på att han lämnade en relation, bröt förlovning, så var väl av respekt till henne också som de ville ligga lågt.

        Han lämnade sin relation innan han var med i Just Dance.

          Ja det var väl precis innan Lets dance men i samma veva som de började repa, han kanske inte lämnade flickvännen för Sigrids skull, kanske inte fått känslor eller sagt klick mellan honom och Sigrid då men det tog väl slut just i samband med lets dance? Två nyblivna singlar fann varandra. Kul, årets hetaste par 😉
          Samir är iväg på kärleksresa med sin nya Julia, som för övrigt är väldigt lik Sigrid, en yngre brunettversion av Sigrid 😉

            Nu råkar jag känna Robins familj och vet att jo, de gjorde slut innan ens repen hade börjat. Varför ska man anta så mycket jämt för som man inte vet något om?

              Du läser en skvallerblogg, vad hade du förväntat dig?

    Josephine Q är så vacker. Tycker Bianca blivit mer och mer lik henne på senare tid. Bor JQ i LA med honom nu eller var bor de? Är han en hockeykille?

      Har också tänkt på att Bianca blivit lik henne.

        Bilden i profil ovan är väldigt likt Bianca.

      En snabb googling, han spelar hockey i Malmö.

        Tänk att det är så jäkligt att han spelar i Örebro numer. ?

    Alltså vilka kommentarer under vissa inlägg, folk diskuterar Ivanhoe och trettonbarnsmammor haha flödar av kommentarer om allt möjligt som öppet spår under vissa inlägg, så sjukt.

    Såg en kommentar häromdagen att C W*llin sagt el skrivit på sin instastory att Cam var falsk, lögnaktig och gör allt för klick och pengar. Så synd att CW har privat insta så man inte kunde se det, hade velat se och höra vad hon sa. Någon som vet exakt vad hon sade?

      Sjukt? ?

        Haha ja folk sitter och chitchattar på bloggar. Och jag också så nu ska jag sluta och bege mig. ?

          Det är väl inte ”sjukt”?

            Ordet sjukt har flera olika betydelser nuförtiden typ, har det kunnat undgå någon. Inte sjukt som i sjukt kanske men sjukt som i ”sjukt” typ. Eller ja en del skulle nog säga att det är sjukt he he

              Diskuterar bloggar och bloggare är vad man gör i BB.
              Vad är det för sjukt med det?

              Ja, det vet jag, ej bott under en Sten ?
              Sjukt – Jättecoolt, galet, väldigt knäppt nästan otänkbart mm. Ganska starkt ord ändå. Förstår inte hur du menar det kan appliceras på att folk skriver om saker i ett kommentarsfält..

        Stollis i farten

          Ah såklart. ?

      Varför har CW stängd instagram? Folk skriver ju här att hon gör allt för uppmärksamhet så då borde hon väl ha öppen instagram isåfall. Är det ett sätt att få fler följare eller vill hon inte att allt hon säger och skriver ska vara till allmän kännedom?

      Spara och klipp ut sådant innan det försvinner -CV kan du inte lita på… det kan försvinna lika fort som det kommer upp 🙂

    Stollis i farten

    ”Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me”. Folk som tar tillbaka en otrogen människa kan ju inte ha mycket till respekt för sig själv. Jag har själv gjort samma misstag inte bara en, utan tre gånger. Jag var svag, jag var olyckligt kär och jag hade låg självkänsla. Idag skulle jag ALDRIG ta tillbaka någon som medvetet har valt att svika mig. Otrohet ”råkar” aldrig hända – det är alltid medvetet.

    Om hon verkligen kan glömma, förlåta och gå vidare så good for her, då unnar jag henne både lycka och kärlek.

      Well, i en frågestund för några dagar sedan så skriver hon att hon inte har förlåtit honom än så det bådar ju gott…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.