Sveriges mästerkock-material på hela familjen Spångberg

Medan Odd var gift med Isabella Löwengrip så försökte han på alla sätt bli en mer offentlig människa som sin fru, men har sedan deras skilsmässa antagit en betydligt mer anonym tillvaro. 
När det begav sig så startade Odd en blogg, spelade in musik med en förhoppning att vara med i Melodifestivalen, importerade viner och ställde slutligen upp i uttagningen till Sveriges mästerkock.
Sina köttbullar till trots så gick han inte vidare från uttagningen, men skulle han ställa upp igen så tror jag det skulle gå betydligt bättre.
Han har nämligen fått hjälp av familjens Spångbergs spetskompetens i form av barnen Gillis och Sally som tillsammans med pappa presenterade en storslagen nyårsmeny. 🙂

Bilderna borttagna efter önskemål från Odd, vars åsikt jag respekterar så klart – 

Min favorit är desserten.
Nog för att jag älskar sparris men strössel ligger mig lite närmre hjärtat. Det enda som skulle vara bättre än det här är om det skulle serveras sparris toppade med strössel. Då skulle vi snacka…
Innovativt och nytänkande med ett hallon på sniskan och obegränsade mängder sprutgrädde. Den kan inte kallas någonting annat än ett vinnande koncept. 😉

”Det blir tre JA från juryn”… visst visst?

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Oddan duckade för en kula.

   En flaska guldkula?

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  ???

  FAN vad jag blev sugen på sånna småglassar nu??? Standard när vi var på semester när man var liten. Vill ha sommar och småglass ❤️

   Åhh vart köper man småglassen?

    Hemglassbilen, de heter spookis eller något liknande.. ?

     Jag såg bara små vita ”camel toes”… 😉

      Osmaklig kommentar om en barns skapelse.

       Hahahahaha åh herregud

       Använder sig glassbilen av barnarbetare?
       De har sällan någon som helst känsla för kvalité och är ingenting jag skulle rekommendera…

        Jag tycker Odd verkar ha bra distans och ”rätt glimt i ögat”.
        Jag gillar det här inlägget
        https://postimg.cc/vc3Qr4MQ
        ?

       Vem pratar om barns skapelse?
       Så sjukt snabb på att bli kränkt.

  Tycker inte det är helt schysst att lägga ut foton från Odds insta här. Har han inte rätt att få hållas utanför Bellacirkusen om han nu valt ett mer anonymt liv? Tycker vi kan vänta på att diskutera Bella tills det kommer ”livstecken” från henne…

   Kändes otroligt onödigt!

    Fast detta har han såklart räknat med. Jag tror snarare att tystnadskontraktet gått ut – eller om det ständigt förnyades och nu är pengarna slut.

     Jag tror att Odd startade kontot enbart för att han är less på Bellas ljug om att hon tar hand om barnen i mellandagarna mm när han i själva verket är den som tar majoriteten av föräldraansvaret. Det finns inte en chans i världen att han inte fattar att folk kommer att spekulera, framför allt inte då han låter kontot vara öppet. Tror att han avsiktligt lägger upp barnrelaterade bilder för att Bella ska få mer press att på riktigt ta barnen när hon påstår att hon har barnen.

      Vet inte om han är ironisk eller inte på sin senaste bild där han skriver att han inte vill att man skriver om hans konto.

       Det hela kan förresten vara ett nytt försök från Isabella för att få uppmärksamhet. Odd firade ju ändå jul med henne och hon klarar nog inte av att vara helt borta från sociala medier.

       Ja, det är mycket märkligt. Om han tycker att det är problem med följare så är detväl bättre med ert privat konto.

      Jag kan ha helt fel, men min känsla är att Odd har huvudansvaret för barnen. Isabella är mer en mamma som barnen besöker lite då och då när Isabella har tid över för att umgås med barnen.

   Fast det var väl inget elakt skrivet. Han är tilltrotts skilsmässa från Bella ”offentlig” …..lite grann.

   Fast han har ju en offentlig Instagram? Vem som helst kan gå in och kolla ändå.

    Eller hur. Lägger man ut nåt på nätet så lägger man ut det åt hela världen.

     Min morsa har också öppen Instagram. Inte fan betyder det att det ska delas vidare och diskuteras på ett forum som ofta framkallar elaka kommentarer.

    Ok. Då lägger vi ut bilder från din insta också då..?

     Om min insta var öppen och bilderna användes på ett sätt som jag inte ville hade jag stängt den. Sånt som händer, man får vidta åtgärder bara.

    Jag funderar på om IL är sjuk? Kanske ligger inne på sjukhus? Kanske brutit ihop på riktigt? Varför öppnar Odd ett insta för allmänheten helt plötsligt och verkar finurlig? Vad har hänt????

     Du kan vara lugn!
     Hon och ES smider bara nya excelarksplaner.

      Hur vet du vet då??
      Ponera inget- när det gäller B!
      Den som bor nära henne, kan väl uppdatera?
      IL har säkert opererat sig igen… därför tysnad ???

       Hon skrev ju ” få se när jag plingar in igen” så det är ju inte så att hon bara försvunnit. Sluta spekulera.

     IL är väl med miljardären som vanligt när det är tyst från henne.

      IL och ES har nog flytt landet. Västindien kanske?

    Varför är han då med o Sveriges mästerkock om han vill vara privat? makes no sense…

     Han är ju inte med där…

     Det var ju 2-3 år sen

      Ja han ville vara med där. Och han hade planer på Mello…då vill man synas och höras. Inget fel i det.

   Patriarkatet!

   Vilken äkta översittare/mobbare hon är???. Typisk svensk tjej!

   Instämmer!

   Har man offentlig insta är det såklart ok! Hade han valt att ha den privat är det såklart ett annat läge men nu -helt fine!

    Fast knappast. Gör en offentlig instagram eller facebookprofil dig till influencer?

    Håller inte med.
    Har man öppen verifierad Instagram absolut.
    Övriga öppna konton bör inte avhandlas här!

     Dessutom är det väl dumt att skrämma bort honom när vi trots allt vill se vad han har för sig?

     Det var en bra avgränsning tycker jag! ?

   Håller helt med. Tror säkert att många är nyfikna på Odds liv utan Bella. Men finns ingen anledning att lyfta det här. Han har en öppen insta ja, men finns väl hur många vanliga människor som helst som har det. Brukar du Camcam inte säga att vi inte ska diskutera de som inte valt offentligheten? Odd valde väl ganska tydligt att ta avstånd grov offentligheten i och med skilsmässan?

    Absolut, det är också därför som jag valt att bädda in hans bilder från det öppna kontot så har han fortfarande full kontroll över dem, till skillnad från skärmdumpar.
    Gör han kontot privat eller tar bort bilderna så går de inte längre att se här inne.

    En kompromiss.

     Vill du att han ska stänga kontot..?

     Men hur kan det vara en kompromiss från din sida då du själv gjort ett inlägg om hur det är just inbäddade bilder från instagram som t ex tidningar har rätt att publicera? Att om en annan part gör skärmdumpar så kan de bli skadeståndsskyldiga då de inte äger rättigheterna till bilderna? Som jag tolkar ditt inlägg om Magnus Betnér så har du inte rätt att ta skärmdumpar och publicera på din blogg.

     https://bloggbevakning.se/2018/07/18/magnus-betner-vill-ha-10-000-kr-av-aftonbladet-for-bildstold/

     Jag kanske har tolkat inlägget helt fel och du har rätt att ta skärmdumpar på Odds konto och publicera här, ber då om ursäkt för det i förväg.

     Nej, det är ingen kompromiss. Du missar ju den faktiska kritiken: att inte ta med en influencers ex-partner och barn som uttryckligen sagt att den inte vill vara offentlig.

     Att du bäddar in en privatpersons instagraminlägg är inte en kompromiss.

     Det är det här som är så udda. Att du ens använder ordet kompromiss tyder ju på att du har någon slags moralkompass som indikerar att det är fel att publicera inlägget. Men det verkar som att du väljer att ignorera den, därav uttrycket kompromiss som snarare tyder på att du kompromissar med dig själv.

     Så kompromissen är att du får skriva om vem som helst på den här bloggen bara de har öppna konton? Passar det inte den enskilde är det bara att anpassa sig efter dig och göra sitt konto privat eller ta bort bilder som man inte vill ska hamna på Sveriges största skvallerblogg även om man vill dela dom med sina hundratals följare på Instagram och eventuellt andra som kollar ens konto? Rimligt.

   Men alltså hallå..! Varför är han då med i Sveriges mästerkock om han vill vara så hemlig/privat?

    Han är inte med i Sveriges mästerkock. Han var med i uttagningen för några år sedan, när han fortfarande var gift med IL.

     Er teori på att Alice Stenlöf hela tiden påstår att hon har komplex över den stora rumpan men hon visar den så ofta att man inte vet om det är rumpans eller hennes Insta? Låtsas hon ha komplex eller vad handlar det om? Märkligt beteende. Stå för att du är stolt över din stora röv istället ?

     Tes nr 2. Unga influencers saknar helt integritet. Att man går runt i string och visar röven hela tiden är sjukt märkligt. Och tacky. Vad har hänt med världen?? Ha lite integritet kvinnor! DET är sexigare.

   Fat det står ju inget elakt i inlägget, detta inlägg är ju skrivet på skämt. Det här är en blogg som handlar om andra bloggar och människor som synts i offentlighet. Klicka inte in på bloggbevakning om det inte är din typ av läsning 🙂

   Fast han har ju öppnat ett offentligt konto?

   Varför är man då med på tv om man vill vara privat?

    Fast att vara med i ett program som handlar om att laga mat har väl ingenting med ens privatliv att göra?

     Nu tror jag iofs att odds våta dröm är att bli kändis. Så som han försökte klättra på Bella säger ju en hel del.

      Det kanske var tvärtom?
      IL försökte göra Odd känd?

      Tror knappast IL ville vara ihop med en vanlig nisse med 8-17 jobb i det dolda…
      Om Odd slog igenom så hade de varit framgångsrika med status båda två…

       Jag tror också att blogg, vin, mästerkock, melodifestival osv är Bellas idéer. Hon älskar entreprenörskap och utgick fån Odds intressen och peppade/pushade honom till det. När någon lyckas måla upp sin framgång så som Bella gjort är det inte konstigt att han lät sig övertalas av henne.

   Helt sant!! Lämna stackars Odd utanför detta!!!

  Kan man gissa att ”Nu håller du käften”-kontraktet gick ut i november?

   Inga pengar att förlänga…

  Härliga bilder härligt oproffsiga så det känns helt rätt 2020. Så ser det ut när barn lagar mat. Ärligt.
  Hans ex barnens superpowerwoman världens mest betydelsefulla kvinna och årets affärskvinna 2018 samt 2019 års pannkaka har via sin PR-person Was meddelat att det inte är bestämt när Blondinbella börjar uppdatera sina sociala kanaler igen. Låter det inte skumt?

   Du har fel. Det stavas superpowerwomen.

    Inkluderar du klonen Gabriella som deras mamma? Women är pluralis.

     1 woman
     2 or several women

      Häng med nu 0934 och 0937. Superwomen är direktcitat från Bella själv.

       Oops missade direktcitatet utan citationstecken. Kommer inte hit för inläggen om Bella utan för alla idioter i kommentarsfältet ??❤?

    Jag som trodde Bella var en superwomen…
    Heter det inte privatget heller?

     Jag vill också ha en ”privat*get*” till jobbet ?

      Ser dig komma ridandes på en liten stackars get som bajsar i korridoren ?

   Balder har väl inte gett klartecken till när hon får hålla på med sociala medier.

    Precis! Bella har en ny boss nu och fram tills dess att hon har en ring på fingret, gör hon som hennes man (lika gammal som hennes pappa) säger.
    Men sen så… ?

     Är du 14 år?

   När försäljningen av Löwengrip tvärstoppar och pengarna från samarbeten tar slut. Eller när hon behöver spons av något, skulle jag gissa.

    *Löwengrip-produkter

   Var hittade du den informationen?

  Åh, det ser ut som Bookens berömda pulversås på köttet ???

   Jag tycker den här såsen ser godare ut.

  Häng med nu 0934 och 0937. Superwomen är direktcitat från Bella själv.

  Varför skriver du om Odd? Han är väl ingen influencer och verkar inte vilja ha ett liv i rampljuset. Då kan du ju lika gärna outa Annicas pojkvän och diskutera honom?

   Odd har valt att ha en öppen insta – helt ok att skriva om honom då!

    Det är det ju inte alls. Visa ett betalt samarbete eller ett debatninlägg eller snubbens nya jobb i offentligheten så kan vi snacka. Det här är ju bara en vanlig privatpappa, inte fan ska han diskuteras här – inte hans barn heller.

     Fast lägger du ut nåt på nätet så har du ju indirekt godkänt att vad som helst kan hända med den informationen. Han är ett ex till en av årets mest intressanta bloggare, klart han är intressant. Barnen håller jag dock med om.

      Och Annicas kille är pojkvän till en av de större influencers i Sverige. Klart han är intressant!

       Både Annica och hennes pojkvän är totalt ointressant.

    Det har Annicas kille också..

     Annicas kille ÄR ju dessutom en offentlig person.

     Då är det väl helt ok att skriva om honom också ifall han är av intresse?

     Men känns det inte lite annorlunda när Annica och killen är ganska tydliga själva med att de inte vill att deras relation ska vara offentlig? Det är ju tämligen välkänt att Odd är Isabellas ex och han sökte ju som Cam nämner själv uppmärksamhet rätt rejält när de var ett par. Visst att det kan ha ändrats, men då kanske han hade valt ett slutet instagram? Kan heller inte minnas att han bett om att få vara ifred eller liknande på det sätt Annica och killen gjort.
     Men ja, helt enkelt är det ju inte. Tycker det är lite svårt med vett och etikett kring sociala medier när det utvecklats så fort och så som det gjort. Själv kör jag på sluten instagram, då får mina bilder vara för mina följare oavsett vem jag skulle kunna tänkas ha en relation med i framtiden.

      Men Annica är ganska korkad på det sättet, för hon lägger ut massor av bilder och videos på pojkvännens bror samt taggar honom med namn. Det + var hon är i Kanada gör det otroligt lätt att lista ut vem hon är tsm med (om man inte redan visste). Det är bara fjantigt och känns som ett försök att vara mystisk. Vill man vara privat, ge då inga uppenbara ledtrådar.

       Följer inte Annica men det låter absurt att låta bli att tagga pojkvännen samtidigt som man taggar hans anhöriga.

       Men alla vet vem hon är tillsammans med, hon vill bara inte publicera bilder på honom.

        Hon säger ju att hon inte vill lägga upp bilder på honom för hon vill kunna va framgångsrik utan att folk tror att det är hans förtjänst men faktumet att hon inte visar honom och gör en stor grej av det ger säkert henne mer följare

         Men hon mjölkar ju hela den ”mystiska” situationen till tusen, och spelar på att ingen kan hans namn (så fel). Gå ut med namnet, säg att ni är tsm men vill inte vara offentliga. Sedan är det bra. Och lägg då dessutom inte upp en bild på killen med suddat ansikte.
         Tycker som satt bara att hon mjölkar det hela.

        Nä, jag har ingen aning eftersom varken hon publicerat det eller jag läst det någon annanstans. Antar att man måste söka upp infon aktivt eller har den kommit ”passivt” till er andra såsom via tidningar eller liknande? (Jo, jag kan googla osv, jag är inte tappad, men allt sånt letande är aktivt menar jag)

         Jo, men de har inte aktivt försökt dölja det förutom på hennes sociala medier. Stitch är ju med i klipp med pojkvännen bland annat och han kallar henne vid namn…

   Anonym 09.52//
   Vilka rad… hur kommer det sig att ni/ du är här då?
   Var ni trots allt lite intresserad av Odd!!
   Annars hade du/ ni inte ens kommit på denna tråden ???

    Hur resonerar du? Anonym såg väl inlägget när hen scrollade och därefter klickade vidare för att kommentera att det inte är okej.

  Det här blir ju bara konstigt om inte odd fick mjölken sponsrad från arla. Låt honom vara ifred, han är ju en vanlig privatperson. Sen tycker jag du ska låta barnen vara ifred, hilfe.

  Dom där spökglassarna är för övrigt förjäkligt goda.

  Snälla, låt Odd och barnen vara ifred!

  Men igen, låt familjen vara. Att vara privatperson med öppet instagramkonto och influencer är INTE samma sak. Känns sjukt olämpligt att du ska posta bilderna för dina hundratusentals följare när det är menat för hans 700.

  Barnen borde inte heller nämnas i bloggen när det är mamman som väljer ett liv som influencer. Kom igen, gör om gör rätt och gör det innan 300 pers har kommenterat att du gjort fel.

  En sak till, kanske kan vara en bra idé för dig Camilla att ha någon att bolla dina inlägg med innan de publiceras?

  Vad negativt det var här inne till ett positivt inlägg. Nä odd är ingen fejk influencer som lägger ut stagade bilder. Detta är verkligheten. Mumsig mat.

   [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

     [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

  De verkar haft en härlig nyårsafton 😀 och att dekorera glasstårta med spökglass – genialt.

  han ska väl vara med i sveriges mästerkock igen, såg ut som han på reklamen iaf.

  Så kommentarer om Paula Rosas och Hugo raderas men det är fritt fram att skriva om personer som inte ens är influencers eller önskas vara offentliga personer. Okej, camcam. Logiskt.

   Att. Ni. Orkar.

    SM i gnäll på gnäll?

     Men jaaaa, vaknade imorse och skulle läsa ikapp på ös och såg då att tråden var raderad…. ? Vad har jag missat för snask? Förutom ätstörningar/Hugo kanske varit otrogen eftersom att han är en buse och något om knullig och att han inte ser att hon tränar för hårt för att han är träningsfixerad själv.

   Camilla menade också att det pågick ”gränslösa spekulationer” i kommentarsfältet (därav tog kommentarerna bort) men alla spekulationer utgick ju bara från vad Paula själv hintat om. Och hur var det nu? Fick man inte skylla sig själv om man inte skrev ut all information? ??

   Att folk spekulerar både gränslöst och skriver helt vidriga kommentarer om Bella samt dom hon dejtar det går dock hur bra som helst men neeeeeejrå det är ingen som favoriseras här inte. Dubbelmoralen har fan inga gränser.

   Mvh är inget fan av Bella men tycker det börjar gå överstyr nu.

  Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser föräldrar låta barnet/barnen vara med och laga maten! Heja! ❤️

  Alltid lika roligt att jämföra hur det pratades om odd bland kommentarerna när han var gift med Bella jämfört med nu. Gick från idiot till Guds bästa barn på 0 sekunder ?

   Japp.
   Att vara tillsammans med Bella – idiot.
   Att inse det och dra vidare – geni.

   Simple as that.

    Tänk om det var Bella som insåg och drog vidare…..?

    Din tröskel för geniförklaring är lite väl låg skulle jag vilja påstå.

   Hahah jaa! och samma med Hajen…

   Har aldrig gillat honom. Bella anpassade sig efter honom också, fullt in i Frurollen och gammaldags könsroller som hatade arga feminister och transmänniskor.

  Fan vilket jävla skitsnack! ”De är inbäddade så han har kontroll”, det var fan den tunnaste ursäkten jag hört. Har du ingen fingertoppskänsla alls? På vilket sätt granskar det här inlägget en influencer? Många som inte är offentliga personer har en öppen profil och bara för det tycker jag inte man behöver vänta sig att få sina bilder dissekerade på en av sveriges största skvallerbloggar. Ska alla som någonain haft ihop det med en offentlig person själv räknas som offentliga i resten av sina liv? Det brukar ojas mycket här över att IL exploaterar sina barn. Det blir ju ganska bisarrt när du då exploaterar IL’s barn och exman för klick här inne, med hjälp av bilder som lagts upp på ett helt ickekommersiellt forum. Jag tycker vi kan diskutera IL och hur hon ”använder” sina barn, men jag tycker inte vi ska diskutera hennes barn eller vad de gör, vare sig de förekommer i bloggen eller inte. De är omyndiga och har inte valt detta. Må så vara att IL skiter i det, men du är en vuxen människa som kan göra den avvägningen. Tror du barnen väntade sig att bilderna skulle hamna här av att de lät pappa forografera deras matlagning? Det tror inte jag.

   bla bla bla bla blaa

   Du skriver att barnen inte har valt detta? Men det är Isabella som faktiskt har valt detta liv åt dom! Ett liv i offentligheten! Och vi alla vet vad det innebär att vara i offentligheten. Det snackad, det skrivs och det publiceras. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara oavsett hur moraliskt man än anser att det är!

    I och med att de har delad vårdnad så måste båda föräldrarna vara med på att barnen omtalas i hennes blogg och Instagram. Även om jag tror att exmaken troligen inte vågar säga ifrån.

    Vad föräldern (eller föräldrarna) har valt ändrar inte det faktum att barnen inte har valt att vara offentliga. Skriver man inlägg (och sprider bilder) om dem så gör man ett aktivt val själv och får stå för det. Det går inte att bara skylla på IL.

    Öh, ja? Det var väl exakt det jag skrev? Barnen har inte valt att få det de gör exponerat online. Isabella har valt att exponera hela sitt liv. Men vi som konsumerar information och de som omskriver Isabella Kan ju göra en värdering. Vad bör man rapportera och sprida till stor publik? Vad bör vi tacka nej till att konsumera? Det här är ju bara click bait, inte ett uns av granskning eller analys.

   Word. Otroligt besvärande att se hur inkonsekvent Camilla är dessutom inte kan ta till eller bemöta kritiken hon får. Aldrig en ursäkt eller konsekvenstänk. Värst av allt är att göra sådan skillnad på folk och folk. En del blir skonade i både inlägg och kommentarsfält, andra (exempelvis Molly Rustas och Isabella Löwengrip) då haglar pikarna och elaka kommentarer med oerhört kränkande innehåll står kvar.

   Sedan är ursäkten att bloggen granskar varumärken, men trots detta stöts och blöts alla möjliga små privata grejer, det spekuleras hej vilt i privata familjeliv allt helt öppet i Sveriges största blogg.

    Detta! ☝?

    Exakt Sara F ?!

  Herregud vad folk härinne överreagerar!
  Det är ett par bilder på mat och ni beter er som om det vore bilder på barnen där deras ansikten syns. Låt det vara upp till Odd att avgöra och sluta tro att ni vet vad han vill eller tycker.

  Vill Odd inte ha den här sortens uppmärksamhet lär han vara handlingskraftig nog att be CamCam ta bort inlägget (vilket hon skulle göra omgående) eller bara göra kontot privat för att slippa nyfikna fluktare.

   Hon tar ju inte bort inlägget även när han nu bett om det. Du förutsätter också att han faktiskt läser den här bloggen flera gånger om dagen för att veta att Camilla har publicerat något om honom.

   Han är inte en influencer utan en vanlig j-a pappa med ett öppet instagram, så som de flesta har. Lämna honom ifred!

   Ojdå! Charlotte slutat också!

   Charlotte fick gå när Invest fick kris. Hon skulle bli partner i det amerikanska bolaget. Blev väl bara Gustav vd och kommunikationschefen kvar i Invest.

  Odd #sträng ????

  Nä håller med de flesta här inne, låt Odd vara ifred även om hans insta är öppen.

  Bra gjort odd, tråkigt att bloggens ägare inte fattade all kritik innan i kommentarsfältet dock…..

  nu skriver Odd själv att den som skriver om hans konto gärna kan sluta med det. Han säger ifrån vänligt men bestämt så ta bort det här inlägget nu Cam!

   Precis, gör om gör rätt!! Tror ingen läser här för att gotta sig i vad en privatperson lägger upp på insta??

   Och Cam säger att hon gjort en kompromiss med att bädda in hans inlägg istället för att ta skärmdumpar när faktiskt inte vekar vara tillåtet att ta skärmdumpar från annan part och publicera. Har med rättigheter till bilder att göra. Förstår inte varför Cam vill få det att låta att hon är schysst.

   Buhu! Vilken drama Queen. Han får väl göra kontot privat.

    Vi delar från din instagram då också 🙂 what’s your handle

   Här kommer ett ”håller med” till. På morgonen här nu har jag varit inne och tittat på detta Instagramkonto och på ett av inläggen har en kommentar kommit: ”Hur är det med Bella?” (om än på danska eller norska, kan inte avgöra).

   Personen som har skrivit kommentaren känner jag igen från andra forum men det är talande för det som diskuteras här att hen dyker upp. För handen på hjärtat, Odd Spångberg är inte stor på något sätt i sociala medier, snarast har han ju varit helt frånvarande. Att du skriver om honom har med Isabella Löwengrip att göra, hävdar jag. När hon inte själv bloggar så får man liksom ta second best. Men har du funderat över att Odd Spångberg faktiskt är en frånskild person i dag, vars enda koppling till Isabella Löwengrip är att de fick två barn tillsammans. Den kopplingen har han rätt att få vara ifred med. Han har inte tagit bort kommentaren som på HANS Instagram undrar hur det är med hans före detta fru men han kanske kan vara allmänt väldigt trött på att förknippas med henne. Jag minns att när de skildes skrev han något om att äntligen skulle han, den ”förfördelade” eller något liknande, få börja ett eget liv.

   Så låt honom ha det. Han har inte bett om någon uppmärksamhet.

  Tycker du borde ta bort det här inlägget så Odd inte är en offentlig person eller influencer

   Ja varför har han en egen kategori men inte pingpong ??

  Jag håller med om att man måste vara inkännande och schysst att ta bort bilder om en person vill det men VARFÖR har Odd ett offentligt instakonto? Ni vet om att insta äger rättigheterna till bilderna du lägger ut, plus har du offentligt konto finns ju ingen möjlighet att kontrollera spridningen på dessa. J*vlar vad folk är dumma ibland alltså..

  Har Odd alltid varit snygg eller har jag ändrat smak? ^^

   Jag undrar också….

   Eller huuuur! Vill ha! hahaha.

  Lämna Odd utanför. Ta bort inlägget.
  Han har sedan skilsmässans dag 1 hanterar allt snyggt i det offentliga rummet. Respektera det.

  Snacka om du blev en riktig skvallerkärring nu Camilla. Och som vanligt tar du inte till dig kritik, utan kommer någon patetisk bortförklaring.

  Han är (var iaf i somras) desto mer öppen såfort man matchade med honom på Tinder. Desto mer öppen kring relationen till sin exfru alltså.

   men spill the beans!!

   Är det inte lite skillnad jämfört med att skriva om det på sociala medier så alla kan se?

  Det är obehagligt att behandla de du skriver om så brutalt olika, gällande vilken typ av kommentarer som accepteras. Häromdagen stängdes exempelvis ett kommentarsfält om CissiWallin med hänvisning till för hårda kommentarer, när de kommentarerna i själva verket var rent av milda i förhållande till vad som alltid accepteras under inlägg om Bella. Det hade gått alldeles utmärkt att radera någon enstaka kommentar.

  Att låta privata vendettor samt diverse hakar styra vad olika personer ”får tåla” i kommentarsväg visar inte på någon direkt smickrande människosyn. Den professionalism som förväntas av en person som återkommande säger sig bedriva ”seriös granskning influencers”, lyser helt med sin frånvaro.

  Det är obehagligt att behandla de du skriver om så brutalt olika, gällande vilken typ av kommentarer som accepteras. Häromdagen stängdes exempelvis ett kommentarsfält om C.W. med hänvisning till för hårda kommentarer, när de kommentarerna i själva verket var rent av milda i förhållande till vad som alltid accepteras under inlägg om Bella. Det hade gått alldeles utmärkt att radera någon enstaka kommentar.

  Att låta privata vendettor samt diverse hämndaktioner styra vad olika personer ”får tåla” i kommentarsväg visar inte på någon direkt smickrande människosyn. Den professionalism som förväntas av en person som återkommande säger sig bedriva ”seriös granskning influencers”, lyser helt med sin frånvaro.

   Ja, du har sagt det nu från TRE olika ip-nummer. Jag har släppt igenom två – räcker det?

    Bemöt gärna kritiken istället.

    Samtidigt får du gärna berätta vilket högst ordinärt ord du satt på modereringslistan? Så slipper man att testa från sina olika ip för att försöka få sin helt normalt formulerade kommentar publicerad. Irriterande när man tagit sig tid att kommentera och den inte släpps fram nämligen.

    Då slipper du bli så irriterad på dubbla kommentarer. Vad använder du förresten själv ditt vpn till? Förutom att skapa bloggar med påhittade brottsanklagelser på uppdrag av Cissi Wallin då?

     Det är ingenting jag kan påverka utan det är någonting som ibland sker automatiskt i wordpress för alla användare. Det är del av deras automatiserade spamfilter och ingenting jag kan påverka på individuell nivå tyvärr.

     Mitt VPN är long gone eftersom det spärrade hela min telefon så ingenting…
     https://bloggbevakning.se/2019/12/27/varning-for-vpn/

      Det finns som du vet en ruta där du kan skriva in ord, som gör att kommentarer innehållande dessa, inte släpps fram förrän du väljer att släppa fram dem.

       Absolut, men vissa kommentarer fastnar utan att innehålla något av de ord jag skrivit in där.

  Jag tror att Odd har bra koll, humor och hälsosam distans
  Det här inlägget fick i alla fall mig att le ?
  https://postimg.cc/vc3Qr4MQ
  ”Influencerlivet” ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *