Systrarna Fahrman går emot den influenciska trenden

Nej, nej…att de inte reklammarkerar sina inlägg på de privata kontona för företaget ”Seaquelle” är helt i enlighet med många andra influencers, men det är inte det jag menar här.
Ser ni vad jag ser?
Tyg! Över röven!!!
Systrarna Fahrman har tagit fram en kollektion med badkläder för oss vanlisar som varken vill ha knögglig string i röven eller skärning över höftkulorna som når halvvägs till armhålorna.
Äntligen! Ja, ja, JA!

Trots att vi är i kallaste vintern så måste jag skriva det här inlägget, med en längtan efter sommar och värme. 
Rövtyg! Tänk att man kan bli så hoppfull över lite rövtyg! 🙂

166 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”För oss vanlisar” så kostar de 850 kr per del… Men väldigt fina i alla fall!

      Jag kan dock tycka att det är bra att allting inte är billigt, då kanske folk tänker till lite innan de köper och inte bara köper bara för att.

        Synd bara att många inte har råd då

          Fast råd har man ju om man inte är typ student/sjukskriven etc. Man vill inte prioritera sina pengar där bara. Hellre 4-5 plagg från gina eller hur.

            Som student kan du oftast lösa det om du verkligen vill. Du har ofta (långt ifrån alla) subventionerad hyra och möjlighet att jobba extra, samt är barnlös och frisk. Så du kan leva på pasta, linser, potatis och lök en månad och dricka vatten och ha en termos med kaffe, och tada pengar över till en bikini för 850 kr finns om du verkligen vill.

              Haha ja du har rätt. Alla har verkligen råd om man vill. Sen kan man ju spara också.

                Nä, inte om du är ensamstående förtidspensionerad med två barn tex. Då kan det verkligen vara omöjligt om man inte sparar småsummor i tio år. Men det är specialfall.

                  Men om du sparar småsummor i tio år har du ju råd.

                    Man lär inte kunna köpa denna bikini om 10år ?

                      Ta på faktura och betala 10 kr i månaden då om den är så viktig. Men det är ju prioriteringar. Leta pant? Finns ju alltid pengar för den som måste ha.

                      Delbetalning ska man absolut inte välja om man redan har ont med pengar över. Det blir mycket dyrare i längden. Då får man nog acceptera att alla ej har råd 🙂

                      Behöver man leta pant eller delbetala (som för övrigt bara gör det dyrare i längden) har man ju inte råd ?

                      Jo om du tar det på faktura och lyckas betala av den så har du råd. Och vill man verkligen ha den där bikinin kan man leta pant eller sälja mockarutor till grannarna eller nåt OM DEN NU ÄR SÅ VIKTIG ATT HA. om den är viktigare att ha än bra kost en månad går det med. Pasta och ketchup i en månad är inte dyrt. Men som sagt, det beror på hur man prioriterar sina pengar och om den där bikinin så så jävla livsviktig.

                      Haha men ge dig. Självklart kan alla ha råd om dom sparar 1 kr varje månad i 100år typ. Isåfall finns det ju inga fattiga människor eller människor med låg inkomst som knappt har råd med mat och hyra men den logiken.

                      Tio år var inte min överdrift precis. Men 75kr i månaden i två år så har du råd med överdel och underdel. Finns säkert flera ställen man kan dra in pengar på om man vill ha den bikinin.

                      Vi pratar om människor som har inkomst och det har man om man är studerande eller pensionär etc. Till och med folk på soc har pengar. Du kan skippa att käka en månad och äta gratis på tex bakfickan(Umeå) om du inte har pengar till mat. Har du knappt råd med hyran flytta utanför stan så har du råd med hyran. Allt går att lösa.

                      I Sverige har man råd, om man väljer att vara dum i huvudet och prioritera en bikini för 850kr då man har låg inkomst så är det väl vad det är.

                    Dom sparade småsummorna måste nog läggas på annat än en bikini…

                      Jo säkert, men möjligheten finns ju om man prioriterar bort vissa saker. Så är det ju bara.

                      Varför kan du knte bara acceptera att vissa människor inte har råd?

                      Såklart. Men då prioriterar du (förmodligen helt rätt!). 1000 spänn är mycket pengar men de allra flesta i Sverige skulle ha råd om de verkligen verkligen ville ha den här bikinitrosan.

                    Men även om man har råd. Varför lägga så mycket pengar på nån bikini?

                      Därför att man kanske inte vill handla skräpkvalitet från typ HM där kläderna är gjorda under högst tvivelaktiga arbetsförhållanden. Nu vet jag inte var dessa plagg är tillverkade men alla vill inte alltid handla billigt. Jag är sjuksköterska och har någon slags medellön och jag köper hellre färre saker av kvalitet än skräpgrejer gjorda av typ barn i Asien.

                    Och efter tio år med nudlar lägger du det på en bikini. NOT!

              Att man är student förutsätter inte att man är barnlös eller har möjlighet att jobba extra utöver heltidsstudier. Samma med hälsan.

                Nu stod det oftast först i mitt påstående 🙂 Det finns alltid undantag, men den genomsnittliga studenten i Sverige är under 30, barnlös och hyfsat frisk. Jag har själv läst heltid på en av de utbildningar som tar mycket tid och haft problem med min mentala hälsa under den tiden, men ändå kunnat arbeta lite extra med tex läxläsning och inom vården till och ifrån. Jag har inte alls betygen eller meriteringen som mina medstudenter utan mentala problem hade, men det är en annan fråga. Däremot skulle jag definitivt kunnat lösgöra 850 kr för att köpa något jag verkligen velat ha om jag prioriterat det. Sedan finns det givetvis specialfall, men vi kan inte alltid titta på specialfallen.

                  Nej, vi kan inte alltid titta på specialfallen.

                  Tycker att vi ska utgå från ditt specifika, individuella fall. Kan du så kan alla.

                    Men ge dig. Studenter ÄR väldigt ofta unga, friska personer utan egna barn än.

                      När jag läste min vidareutbildning hade jag två barn och jag skulle vilja säga att majoriteten i klassen på 42 personer var små barnsmammor på ca 35-40år. Inte direkt ovanligt på många utbildningar idag. Ni är trångsynta bara.

                      Herregud orkar inte med detta debattklimatet. Spelar ingen roll vad man skriver så finns det alltid någon ”men alla har inte råd” ”alla är inte tjej eller kille” ”alla är inte friska!”

                      Man måste kunna få generalisera i text. Sluta med pekpinnar.

                  Men sluta dra upp ”specialfallen” då? Bara du som tjatar om dem. Och jo, gemene svensk har såklart råd. Bara för att man skriver det betyder det inte att alla har råd. Men majoriteten, definitivt. Själv skulle jag inte lägga 850 på EN bikinidel, men råd har jag.

                  Alla kanske inte kan hitta ett extrajobb, har dyrare lägenhet än dig osv. Du kan inte utgå från att alla har samma förutsättningar som dig. Fattar inte varför man inte bara kan acceptera att alla inte har pengar över när alla nödvändiga kostnader är betalda?

                    Det är ju ingen som inte kan acceptera det. Vad folk försöker påtala är att de allra flesta klarar att spara ihop 850 kr på ett år om de är beredda att försaka nåt annat. Resten är en fråga om prioriteringar.

                      Ni har ju definitivt en annan bild av vad ”ha råd” innebär än tex. Banker. ?

                    Det är väldigt enkelt att få ett extrajobb inom vården faktiskt och tex jobba timmar inom hemtjänsten eller för den delen läxläsning om du kan ta gymnasiematte, eller som lärarvikarie. Det passar inte alla, men det är inte svårt.

                      Om man redan har för få timmar på dygnen att hinna allt man redan måste göra är det skapligt svårt.

              Alla studenter är inte barnlösa, alla studenter är inte friska…

                Men läs kommentarerna.

              Parantes, men ungefär hälften på mitt program på uni har barn ?

                Och 0 på mitt masterprogram, och 1% på min kandidat. Olika på olika program.

                Parentes, men ingen på mitt program när jag pluggade juridik hade barn. Merparten var mellan 19-25 år. Såatteh.

              8507del….1.700 alltså för en bikini….

                Tokigt det blev, 850/del skulle det ju vara.

          Det var ju det som var poängen?

            Jag instämmer med 15.17, menar att man visst har råd men prioriterar annorlunda=det som är problemet. Men råd har man, svarar till G.

              Ja bra för mej. Har inget behov att visa min rumpa för någon. Men gillar ej att klassskillnaderna blivit större. Behövs inte finnas att det tex är pensionärer som är fattiga. Sverige har råd att ge vissa grupper mer.

                ?

          Men alla kan inte ha råd med allt 🙂 man har ingen skyldighet att sätta priser som passar alla.

            Just precis.

            Alla får rätta sig och prioritera utifrån den egna inkomsten. Tror vissa har svårt att skilja på ”att ha råd” samt ”prioritera”. Jag prioriterar t ex bra dyra skor framför en bra dyr baddräkt. Hade jag haft mer pengar kanske jag hade gjort annorlunda. Eller så inte

              Så att ge barnen mat, livsviktiga mediciner osv handlar om prioritering alltså? Så korkat resonemang i denna tråd.
              Det är oftast inte en prioritetingsfråga för många och det fattar ni också. Eller så lever ni i en bubbla.

                Livsviktiga mediciner bör falla under högkostnadsskydd. Det kostar inte flera tusen i månaden utan du når spärren ganska snabbt sen blir det gratis (om det inte är ngt sjukt superspecial-avancerat men det är högst ovanligt).

                Just det jag skrev, att folk inte kan skilja på att prioritera samt att ha råd. Men jag tror du missförstod mej med hur jag menade

                Vissa har råd men prioriterar att ha råd med något annat.

                Vissa har helt enkelt inte råd att köpa varken det ena eller det andra utan bara det allra livsnödvändiga.

                Kanske blev rörigt…

                Receptbelagd medicin till barn under 18 år är gratis i Sverige. Vuxna betalar max 2 350 kronor per år sedan står landstinget för resten. Billigt för livsviktig medicin tycker jag.

                  Var glada för det. I Finland är kostskyddet 6000kr/ i året.

                  För vissa är det så svårt att betala dessa 2350:- så dom ibland är utan medicin.

              Jag köper ok skor, som jag gillar. Och ok bikini som jag gillar.
              Då har jag råd.

          Konsumtion ska svida. Behöver du verkligen en ny bikini eller håller din gamla från 2003 fortfarande i sömmarna.

            Min bikinin från 2003 passar inte längre ?

              Nä det är något konstigt med gamla kläder, de liksom drar ihop sig för mej. Kan det vara plasten i polyestern som skrumpnar

              Min bikini från 07 har precis ramlat i bitar. Fyfan kommer aldrig hitta en lika bra. Hm typ 199. Är ju inte ofta man använder bikini så man kan ju ha dom länge.

        konstig inställning att det ska vara just priset som ska vara avgörande
        vill man köpa så gör man det ändå
        snarare tvärtom att det är dyrt då lånar man istället för att köpa

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Vad tycker ni om att the swedish family skapar ett konto åt sin dotter Alma på instagram som dem föräldrarna styr åt henne, dem skriver inlägg och lägger upp bilder åt henne liksom. Även om hon sagt ja så är hon ett litet barn, varför kan hon inte få skapa ett eget konto när hon är gammal nog? Är det för familjens ekonomiska vinning?

      Lägger mig inte i, upp till dem. Hade dock reagerat om de på allvar lät henne sitta och sköta kontot.

      När Youtube drar ner möjligheten att tjäna pengar på deras barn gäller det att hitta andra kanaler som kan dra in degen, hyran måste ju betalas trots allt.

        Hyran? Snarare jorden-runt resor i kubik…

    Fina men för högt skurna. Var tog alla shorts och hipsters vägen?

      Perfekt, kan man gömma fläbbmagen lite.

    Men mycke pose å put som vanligt.. fattas bara en stol att klänga på

      Ovanligt smala rövar iallafall.

        Smala? Jag tycker dom är rätt bulliga

          Inte med dagens rövideal.då är dom smala.

            Tycker dessa rumpor ser ”normala” ut. Inte bulligt tränade, ingen put eller överdrivna svankningar, inget bbl. Skönt! Trevligt för ögat att se.

              Tycker dom ser smalare ut än normal dock….

                Men snälla! Dom flesta har inte genetik för en latinamerikansk röv som är naturligt stor. Dessa rumpor är helt normala.

                  Nej normala rövar är inte så där perfekt smala och cellulitfria. Det är smala tjejer. Vad fan är problemet i att se det. Har du liten röv själv och blev kränkt i storrövtider eller?

                Okej, tyck det 🙂

      Tyckte det var ovanligt lite put och pose. Lite svank på den första men annars rätt normala bilder.

    Är deras målgrupp älder än andra ”bikini-influencers”?

      Ja och lite mer fashion.

        Det förklarar ju varför deras grejer attraherar Camcam och undertecknad (30-), vi är målgruppen.

    Bästa underdelsmodellen är ändå, och kommer alltid att vara, hipstern. ✌?

      ALla passar inte i hipstermodell.

      Mvh Timglasformad

        Fattar, för er är nog modellerna ovan grymma. Men vill ha mer hipsters!

      Passar inte mig heller.

      Mvh regntunnaformad

        ?

    Mer rövtyg till folket.

    Mvh en som dyker, böllar, busar med hunden och bösar runt i allmänhet på stranden.

      Vad fan är böllar?

        Bolla med bollar (typ fotboll)
        fast på [väskötta]

      Men jag tycker att om det är mycket tyg så slinker dom ändå alltid in mellan skinkorna och det är fan obekvämare än lillstringen. (obs ej stringbikini obs)

        Men vad är en ”lillstring”?

        Jag har en baddräkt från Adidas (tror jag det är) med sånna där brottarben, ser faktiskt ut som en brottardräkt. Perfekt när man är på badhus och ska klättra (dvs hänga som en hängapa) på klätterväggen.

        Den är dock synnerligen osnygg

          Men om man är på en strand klättrar man väl inte omkring så mycket

            Nej, men det var som ett svar på problematiken att tyg åkte in mellan skinkorna.

            Baddräkten kan således användas på valfri plats och i valfri miljö.

          En liten stringtrosa. Pratar inte om badkläder som jag sa.

            Det var inte tydligt för mej.
            Men nu var det.
            Tack och hej.

        Då skulle jag nog säga att du köper för små underdelar. 🙂

          Oavsett storlek så åker tyget ju in. Kan ju vara så att folk har olika kroppar också.

            ”The ass-suction body type”

    Äntligen badkläder som har lite klass.

      Nja…. Scampi har klass. Detta ser ju ut som för små midjetröjor??

        Scampi är ju för tanter

      Panos Emporio har fina!

    Fast deras film är sååå konstig. Bara massa pilla i håret, arty klipp och ångestflåsning: https://sofifahrman.elle.se/return-to-the-sea/

    Superfint allt!! ?

      ?

    Badshorts är grejen. Älskar mina. Då kan man busa runt o gresa hur man vill utan att bry sig eller behöva rätta till. Snyggt är det med.

      Gresa? Menar du bresa?

        Samma sak.

        Nej hon menar ”vresa”

        Det heter vresa..

          Aldrig hört. Har bara hört bresa. Dialektalt?

    Riktigt fina! Lite retrokänsla

    Känns för en gångs skull lite vuxet. Kanske inte är så konstigt iofs med tanke på att alla nakd-flunsor är under 25 och ”designar” kläder som 15-åringar blir köpgalna av.

      Håller med dig till fullo i detta inlägg, jätteskönt att slippa påtvingas stringröv! Detta var smakfullt!

        Verkligen snyggt

    Men hur många badklädesmärken behövs egentligen? Och schampon och hudvård och smink… Kan influencers inte hitta på något annat när de släpper egna saker? Fast det är väl svårt när man bara är intresserad av den typen av saker. Känns bara som om marknaden måste vara så jäkla mättad redan.

      Jamen alltså av rent vinstintresse vill dom väl sälja det deras målgrupp konsumerar.

        Jo, det fattar jag. Men när jag skriver att marknaden måste vara mättad så menar jag att jag har svårt att tro att allt faktiskt säljer bra. Just för att det finns en uppsjö av influencergrejer. En följare följer ju inte bara en eller två influencers och kommer således inte kunna eller vilja köpa saker från allas kollektioner. Tror vi kommer att börja se effekterna av en mättad marknad snart. Hannah och Amandas skönhetsprodukter under ”Daisy Grace”-varumärket (som inte ens gick att sälja till 70 % rabatt) är nog den första floppen av många. Förmodligen står Daisy Grace-kläderna på tur även om de krigar på nya kollektioner.

          Mja men säljer nog bättre än typ isolering och fogfix.

    Oj, 900:- bara för bh`n ?

      Hoppas att den är tillverkad under bättre förhållanden än HMs ”Mix och matcha för 199 kr”. Själv köpte jag en bikini förra året för ca 2 000 kr per del. Sämsta köpet nånsin för jag vågar aldrig bada med den 🙂

    Första bloggposten om flygKrashen i Iran med kort video från nedslaget på håll…
    https://feitoffake.wordpress.com/2020/01/08/what-caused-the-crash-of-ukraine-international-boeing-737-near-tehran/ Repostat av Bellingcat som brukar ha en unik kvalitet.

      Okej? Den här kraschen är väl inte mer speciell än andra.

        Med tanke på platsen och tidpunkten, samt att man så tidigt ”konstaterar” saker som normalt brukar ta tid att kunna konstatera finns det anledningar att fundera över orsakerna.

          Det är ju inget konstigt med vare sig plats eller tidpunkt? Vad vill du insinuera? Att Trump/USA, Iran eller Israel sköt ned den?

          Inte direkt. Tekniskt fel.

            Det är märkligt att de säger tekniskt fel innan de hittat svarta lådan?!?

            Tekniskt fel säger dock inte ett jota.
            Om planet träffats av en missil så hade planet fått en massa tekniska fel, börjat brinna och sedan troligen kraschat.

            Flyglan brukar inte krascha av anledningen ”teknisk fulländnig” såvitt jag känner till.

          Det kör dom i alla nyhetskanaler. Vi behöver inte ta det här.

        Nja, just det där med att få en missil skjuten på ett flygplan är väl ändå lite speciellt?
        https://www.bellingcat.com/news/mena/2020/01/09/video-apparently-showing-flight-ps572-missile-strike-geolocated-to-iranian-suburb/
        Eller vad vill du tro?

      Hu så sorgligt även om jag vägrar gå in på länken. Rip alla.

      Aldrig fattat hur man kan titta på flygkrascher och liknande. Ni förstår att folk dör på riktigt och att deras familjer blir förtvivlade. Alltså vad finns att se?

        Förstår det inte heller. Vilken… ehm, ”underhållning”?

          nu finns bilder från samma film över hela nätet så jag vidarebefodrar din frågeställning till aftonbladet mm. Förstår de att folk dör på riktigt? Eller är det bara du som förstår det? Alltså vad finns att se och lära?

        Jag kollar på Haverikommissonen för att se orsakerna till flygolyckorna som sker. Det är intressant.

      Ja, Bellingcat är väl urtypen av fakta & faktagranskning i sociala medier.
      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/natdetektiverna-i-bellingcat-vilka-ar-de-och-varfor-ska-man-lyssna-pa-dem
      Nu ligger klippet uppe hos alla tidningar

        Japp Hård-granskning av Data i bloggar och sociala media, det är Bellingcat det! Klurigt värre!

    Sandra Beijer ger en känga till Bianca och andra klonade flunsor och deras klonade renoveringar i sitt senaste blogginlägg om att hitta ny lägenhet!

      Och ändå har hon höga krav på var hon kan tänkas flytta.. ingen flytt utanför dom områdena, vilken diva

        Knappast divigt. Hon har möjlighet att välja var hon vill bo, det finns ingen anledning för henne att titta på andra områden.

          Det argumentet kan du ju iof lika mkt använda på Bianca mfl renoveringar? Det är ju båda lika mycket stereotyper som rör sig inom ett homogent område (där allt, oavsett renovering eller ej, tenderar att se ungefär exakt likadant ut).

            Har inte sagt annat eller påstått att sb är bättre än bianca, bara att hon fick en känga.

          Hon skulle avvisa en lägenhet pga att den inte har takhöjd, divigt skulle jag säga.
          Dessutom renoverar hon också sitt hem, hon får göra det för att hon inte har en ”klonat” inredning eller?

            Tror du har en väldigt individuell uppfattning om vad divigt innebär. Naturligtvis vill man ha sin bostad på ett visst sätt, när man plöjer ner en massa pengar och ska bo där i många år. Vore konstigt om man inte hade skallkrav och dealbreakers.

              Absolut helt förståeligt. Vad som blir konstigt är kritiken mot Bianca osv när hon beter sig exakt likadant själv.

            Ja, inget vidare genomtänkt inlägg av Sandra. Men tror de här tjejerna rör sig inom en så snäv miljö de inte inser att de uppfattas som identiska utifrån. Renovera hur du vill men du blir inte coolare eller en bättre människa för att du renoverar ditt innerstadskök i en ny och spännande färg…

        Gör inte alla så? Man vet väl i vilket område man vill bo?

      Rätt att ifrågasätta onödiga renoveringar men rätt ointressant huruvida de är klonade eller ej. Var hennes poäng att man ska renovera nytt med mer stil?

        Jag upplevde det mer som kritik mot det hektiska/tanklösa. Folk bara slänger ut fullt fungerande kök för att de inte är kopior av de influenciska-marmor-monstren till kök som ser likadana ut. Klart man kan renovera, men man kanske ska fundera i ungefär 2 sekunder och åtminstone snudda tanken vid hållbarhet innan.

    Supersnygga ju! Gillar särskilt den ljusblåa baddräkten med lite singoallastuk på överdelen. Skulle lätt kunna använda den som topp ihop med ett par shorts eller en kjol.

      Den gillade jag också, jättefin. Men det står att den inte är vadderad. Synliga bröstvårtor när den är blöt? Vill nog inte bjuda på det ? dessutom känns priset, 1100, lite för saftigt.

    Kanonfina. Verkligen.

      Verkligen.

    Finns ingen så falsk som Sofie Fahrman, allt säljs och missas oftast att reklammärkas, nya samarbeten startas för att sedan läggas ner. Det finns massor av bikinis som både sitter bättre och är snyggare.

    De där badbyxorna skulle definitivt glida in i min röv i alla fall…med resultatet ännu mer tyg som knölar.

    Fina bikinisar..jag är själv mest nyfiken på hur mycket S.F reser, som som hon alltid är iväg?.

    Hello!
    En liten undran:
    Varför får inget om Challizz stå kvar bland kommentarerna?

      Jag undrar med! Enligt henne själv skvallras det nånstans men denna plats går ej att finna. Saknar hennes blogg

    Känns lite märkligt att lojsan nu gör samarbete om ”preventivmedel” när hon är på smällen?

      Håller helt med! Inte trovärdigt om man säger så. Men pengar smakar gott!

    Skrev en kommentar i Elsa Billgrens blogg som togs bort, den löd:

    ”Jag undrar en sak om när man medverkar i Gokväll, som jag såg igårkväll, det spelas ju in i Umeå. Om man bor i Stockholm, flyger man eller åker man tåg??”

    Skrev sedan i kommentarsfältet i inlägget efter, som handlade om att hon tycker att folk inte är snälla (förlåt Elsa men jag tycker det är störigt när man flyger inrikesflyg när det går bra tåg (och sen inte ens står för det när nån frågar)):

    ”Hej, jag antar att detta inlägg också kan mena tex denna kommentar som jag skrev i inlägget nedan – men som jag nu ser tagits bort – vilken löd i stil med:

    ”Jag undrar en sak om när man medverkar i Gokväll, som jag såg igårkväll, det spelas ju in i Umeå. Om man bor i Stockholm, flyger man eller åker man tåg? ?”

    Jag tycker faktiskt det är en relevant fråga. Ursäkta om den var för kortfattad och därmed otydlig. Ett fortsättning på frågan lyder: jag antar att SVT står för resa (efter gästens önskemål) och dom har väl gäster varje sändningsdag som många av dom (antagligen) har en bas i Stockholm. Och eftersom du var gäst vet du kanske? Iallafall hur det var för dig och hur resonemanget gick angående tåg vs inrikesflyg. Och eftersom det i inlägget innan i bloggen skrevs om klimatångest tänkte jag att det var av relevans. Reser själv en del i jobbet inom Sverige och tycker just tågen till Umeå brukar gå fint att lösa iom nattåg etc. Men givetvis svårt iom prioriteringar. Men man får väl göra vad man kan, och det kan ju vara intressant att prata om, jag tycker nämligen man står inför olika såna val dagligen, både i privatlivet såväl som i yrkeslivet. Inte lätt eller alltid bekvämt, vilka många av oss tycker (inklusive undertecknad), men just därför kanske kan diskuteras och lyftas. Allt väl! E”

      Relevant fråga, men tycker typ välformulerade frågor med ’bra’ attityd är drygare än om någon bara typ skammar och frågar oförskämt, känns typ mer ärligt? Att man inte lindar in det i massa smörja när det enda man vill är att flygskamma.

        Ja kanske, jag håller delvis med ? Men jag kunde inte veta om hon åkt tåg eller flugit. Hade hon åkt tåg hade hon ju gladeligen svarat det på min fråga. Och inte raderat min kommentar.
        Så, hur ska man göra föreslår du? Om man ska flygskamma från början, fast man inte vet huruvida nån flugit. Frågar åt en vän ??‍♀️

          Tycker inte du har med det att göra. Hon reser som hon vill och du reser som du vill. Dessutom har hon ingen skyldighet att varken ta in din kommentar på sin blogg, eller svara dig.
          Flygresan tar mindre än en timme och tåget 7-9 timmar.

      Oj nu var min kommentar omformulerad och redigerad inne hos Elsa ??

      Första delen, om att den var skriven i ett annat inlägg och sedan raderad var borttaget. Kvar stod bara frågan, och ”fortsättningen på frågan”? Även det om att frågan var relevant var borttaget.

      Härligt klimat skulle det vara! Inget som inte avslutad med puss ska diskuteras, punk slut!

      Förstår henne. Det har väl inte du med att göra.

    Var det inte Bellisen som skulle göra underkläder? Vem vet kanske blir badkläder också?!? ? Som passar folk med stora ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.