Det här gör inte jättemycket för trovärdigheten

Mot betalning –  Flaskor från Twist Shake
Utan betalning – Flaskor från Herobility

Igen.
Trovärdighet NOLL!

Tack för tips!

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Shit va pinsamt!!
    Du behövs Camcam!

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Inte för att det är mest trovärdigt här kanske, MEN vissa barn är ju väldigt kräsna på nappar och flaskor och så. Han kanske inte går med på twistshake längre (eller så har han aldrig gjort och då är det ju annan sak).

      Eller så har hon bara flera olika flaskor hemma.

        Jo alltså jag menade bara att även om hon marknadsfört på ”värsta” sätt och sagt typ att hon äääälskar dom här flaskorna och aaaaldrig skulle använda nåt annat, så kan ju ungen tycka nåt helt annat.

        Fast man kan ju faktiskt använda flaskor från flera olika företag?! ? Vi har flaskor från 4 olika företag, anser inte att hon inte är trovärdig…

      Håller med! Har en 4 månaders hemma som tog olik nappar i början men tar nu mera bara en sort/märke. Inget annat fungerar tyvärr.

      Hennes unge tog ingen flaska i början, inte heller twistshake när hon gjorde samarbetet…

      Ja min son vägrade flaskor. Bara tutte som gällde.. köpte alla. Han kanske inte tyckte jag var tillräckligt trovärdig så han litade bara på tutten ??‍♀️?

    Det här var ju… spännande.

      Mer spännande att Isabella och E. S gjort slut?

    Faast.. man tar ju bara den flaskan som är närmast. Och man har mer än en flaska.

      Precis! Hon kanske fått denna i ett pressutskick och de andra stod i disken liksom. Det är inte så att hon sålt sina Twistshake på tradera 🙂

    hon kanske har många av olika märken?!

      Jag har både herobility, twistshake och MAM till min dotter. Vad är det som är konstigt?

    Asså har inga barn och kommer inte få barn den närmsta tiden. Men jag fucking hatar twistshake, de gör reklam med alla på insta som har mer än typ 100 följare ?? kommer aldrig någonsin köpa en flaska därifrån. Fyfan vilket skitföretag.

      Haha ja twistshake och adoreusbabies! De sistnämnda frågar alla tror jag. När jag hade öppen profil fick jag typ 10 förfrågningar om samarbete, och då hade jag kanske 500 följare. De vill dessutom att man ska ge dem reklam för RABATT på kläder, man får inte ens skiten gratis alltså. Kan inte vara den enda här som blivit frågad.

      De anställda arbetar dessutom med provision. Jag var på intervju för en tjänst och fick inte jobbet, vilket iofs var ödet. Jag blev väldigt förvånad att höra att det var provision när tjänsten inte marknadsfördes som sälj.

      JAG VEEET!!! Jag har barn och jag har VÄGRAT att köpa någon utav deras produkter!

      Det som avskräcker mig allra mest från att någonsin köpa en produkt därifrån är att de erbjuder skicka några flaskor i utbyte mot ett inlägg på ändå ganska stora konton… INTE ok! Önskar att ingen skulle gå med på det gratisjobbandet…

    Första gången jag kommenterar. Men som mamma till 5 månaders så håller jag med tidigare kommentarer. Jag har flera olika märken på mina flaskor och ngt märke har sonen slutat äta från. Så detta är inte märkvärdigt. Vi har allt från Mam, herobility, twistshake.

      Sen å andra sidan får du inte (vad jag vet?) betalt för att fronta/lansera/marknadsföra ett av dessa märkena?

      Handlar om smidighet av vad som visas på bilder snarare än vad som är realistiskt i verkliga livet.

        Fast bara för hon gör ett betalt samarbete så ska hon väl inte behöva fortsätta vara någon slags frontfigur och se till att deras flaska alltid står framme på alla bilder och gömma alla andra flaskor. ?

          Jo faktiskt. Annars ska man inte hylla ett märke. Det handlar som sagt om trovärdigheten.

            Hon hyllade ju dock inte märket eller påstod att det var enda märket som funkar.

              Hej Kenza!

                Men snark!

          Precis. Hade min unge plötsligt velat ha annan flaska, hade jag inte kunnat ge fem öre för trovärdighet hit eller dit. Hade gett mitt barn vad de istället velat ha.

    Förstår poängen i inlägget.
    Hade dock upplevt det värre om Kenza hade skrivit ett inlägg om hur ”fantastisk” produkten är. Just detta inlägget är ganska sakligt och mer informerande enligt mig.

    Du behöver inte tycka att det är trovärdigt eftersom du inte har några barn. Du kan överlåta det till oss som har barn och vet att man ofta har många flaskor och dessutom flera olika märken. Det här var bara lågt av dig.

      Tror hon ifrågasätter trovärdigheten i influencers. Inte i hur många flaskor av olika märken ett barn kan behöva…

        Hur trovärdig blir hon själv när hon måste ta bot kommentarer som ifrågsätter henne och kommentarer som försvarar Bella och bara skriver relevant och sann fakta som rättar. Varför vill hon inte ha det synligt här? Varför måste sånt tas botrt? Hon är inte den mest ärliga och transparenta själv, hon är inte bättre än någon annan, tvärtom. Så skenhelig, genomskinlig och beräknande. Kenza är hästlängder bättre, Bella och Cissi också.

          Bella bellaaa, bella, dotidododotidodo

            Varför har du ändrat den här kommentaren Cam?! Det där var inte vad som stod tidigare. Fyfan.

              Jag har inte ändrat ett skit.
              Jag skulle kunna bli anmäld om jag gjorde det då det går att se om en kommentar redigerats vilket jag absolut inte får göra.
              Jag får på min höjd radera delar av en om det är en mening som är opassande men vill egentligen inte göra ens det.

              Så lägg ner..

              Nice try Anonym, jag skrev kommentaren, tänkt på en låt nör jag skrev, inte så roligt kanske men lät kul i mitt huvud

      Sen dessutom tar man ju det man har om vissa flaskor är i disken. Finns det då en ren herobility så diskar man knappast en twistshake…

    Ja här har vi tex från fyra olika märken beroende på vad som skall drickas. Så inte jättekonstigt

    Håller med om olika flaskor och märken… vissa barn känner ju skillnad på Findus fiskgratäng på burk och Sempers fiskgratäng på burk…

    Vad skrev Kenza då? Du hade ju ett inlägg om Paulas bra samarbete om klockan, ett inlägg där du menade att eftersom hon inte sa att klockan var den enda hon använde eller typ tokälskade så gav det henne bra trovärdighet. Ett inlägg som inte stänger dörren för att använda ”konkurrerande” produkter. Lovar Kenza att bara använda en typ av flaska? Om inte så tycker jag att det borde påverka hennes trovärdighet lika lite som Paulas inlägg som du hyllade.

      Hon skriver bara om produkterna som finns, väldigt informativt. Så inget om att hon aldrig skulle använda något annat. Så tycker absolut det går att jämföra med Paulas inlägg.

      Precis så M, hon vänder kappan efter vinden, är inte konsekvent, säger ofta emot sig själv och är väldigt skenhelig. Hon klagar på- och anklagar hela tiden andra för samma saker som hon själv gör, än värre (kanske just därför, hon tror att hon känner andra som sig själv typ att andra är och gör som hon) Blir sånt hyckel och väldigt märkligt. Pinsamt.

        Vem, S?

    Fast detta är väl inte ett dugg konstigt? Många barn, inklusive mitt eget, har flera olika märken på flaskor och nappar hemma, tror vi har en fyra, fem olika

      Slår vad om att hon har många fler och andra märken. Inget konstigt alls. Finns typ ingen mamma jag känner som BARA använder ett Märke så fattar inte hysterin

    Har kanske inte med inlägget att göra men min son har använt Herobility flaska sen han var 2 veckor och är idag 2 1/2 år och vi använder fortfarande Herobility till välling. Har aldrig använt ett annat märke.

    Om jag hade varit influencer hade det känns konstigt att promota ett annat märke än det min son använde.

      Fast bara för din unge använder enbart Herobility så betyder det ju inte att Kenzas son enbart använder Herobility.

      Här hemma kör vi MaM, men har även Twistshake flaskor här hemma. ??‍♀️ Om både flaskorna fungerar bra för Kenzas son så spelar det ju ingen roll om hon har samarbeta med den ena. Hon har ju inte sagt att hon ENBART använder Twistshake.

    Detta var lite tramsigt, så enligt dig kan inte ens en annan flaska synas? Den råkar ju bara stå där? Jag har tre små barn, fy tusan för alla olika flaskor och grejer man har och får. Så då ska bloggare och instagrammare inte kunna ha med något på bilderna för att det är en risk för reklam? Jag förstår nog inte syftet med inlägget.

      Läste någonstans att Kardashians inte har någonting framme alls av något identifierbart märke. Tror att det kan vara av två anledningar – den ena för att TV-kanalen inte vill bli fälld för smygreklam och den andra för att de förmodligen inte vill göra obetald reklam för produkter. Inte alls i samma skala som Kenza men ändå intressant när det är draget till sin yttersta extrem.

    Men sen när gör NÅGON influenser ett samarbete där de verkligen GENUINT gillar produkten och använder den också privat? INGEN!! Bara pga pengarna (för de måste ju överleva i den hemska industrin.) Jag bara fnyser och skrattar när jag ser ”i betalt sammarbete med…”

      Fast varför skulle hon inte använda denna produkt? Är en vanlig flaska.

        Nu är ju faktiskt herobility flaskor väldigt mkt bättre. Samma sak ser man hos Jonna, som har ständigt samarbete med twistshake (rl twist and shake som Kenza sa hela sin story) . Torsgården är den enda som tänkte på sin trovärdighet. Hon gjorde endast reklam för det som hon använde i twistshakes sortimentet. Även hon använder herobility, som inte har samma marknadsföring som sin konkurrent, utan endast bättre produkter… Förutom click-mattan ?

      Det är väl drömmen för alla. Att få ett samarbete för en produkt man älskar och köper ändå, men hur ofta ringer Arla och vill jobba med influencers, alternativt Apple, Marabou eller OLW. Dior jobbar väl med som enda svensk 24 months in Paris eller vad hon heter men hon bor och jobbar i Paris. De stora märkena behöver ju inte influencer marketing på samma sätt. Vem hade ens vetat vad DW eller flasktillverkaren var utan Instagram?

      Jag har svarat men hamnade i modd 🙁

    Men reklam är väl just reklam. Tycker inte att man måste använda en produkt för att kunna göra reklam för den. Alla förstår ju att människorna på tv-reklamerna inte nödvändigtvis använder produkterna.

    Frågade min mamma vad det var för märke som hon använde på flaskor och hon fattade ingenting. Hon hade köpt flaskor som fanns på hyllan på mataffären och vissa hade hon fått av bekanta. Har funkat finfint på alla fyra barn hon fött.
    Börjar inte barnprylsmarknaden bli mättad på alla dessa fancy pancy grejer som inte behövs? Hur många gånger om kan man ”uppfinna” en flaska?

      Fast även om hon inte vet vad märket heter så kommer ju självklart hennes flaskor från ett märke 🙂 allt har ett märke.

      Bambino var väl stora förr?

      Esska är ju klassiskt, var väl mest det som fanns i matbutiker förr, är ju svenskt.

    Men hon har väl säkert flera flaskor. Och tror ju knappast hon slängt den hon gjorde reklam för.

    haha vad finns det att gnälla om egentligen , värre var det väl när Bella satt och rakade benen i baksätet på en hyrbil inne på en bilfirma :D, dessutom ett rent blufföretag som hon inte ens tagit avstånd från efteråt. Säga vad man vill om Twistshake men det är bra produkter och ingen tvingar influensernas att kasta sig över dom mot lite rabatt 😉 Tack Bloggbevakning, skönt med en skarpsynt kritiker i influenservärlden.

    Betalt och obetalt samarbete heter det förresten – inte betalande 😀

    Snipp snapp snut så var sagan slut.
    Bella och Erik har gjort slut.

    Bella och ES har gjort slut, skriver hon på bloggen.

      Holy shit! Jag tyckte detta var otippat ändå. Trodde dom skulle hålla ihop ett tag, han kändes som en lugn och trygg man i hennes virvelvindsliv.

        Förhållanden kan väl ta slut även om du tycker någon känns lugn & trygg. De var väl inte rätt för varandra helt enkelt.

          Men snark, sa bara att jag tyckte det var otippat i spontant inlägg, ej skrivit c-uppsats i ämnet där jag djupanalyserat.

        Han kanske vill ha en mogen partner och inte behöva agera pappa åt en instabil tjej som snubblar runt i livet.

      Inlägg på insta också

      Tycker att det är tråkigt faktiskt. Hade hoppats att han kunde ge henne stabiliteten (ekonomisk inklud.) som hon så uppenbart behöver i sitt stormande liv.

      Alltså, hur sjukt är inte detta ? Jag skrev nyligen att vi inte vet vem som dumpat vem och att det därför är onödigt att sprida att hon blivit dumpad. Fick även en del svar på den kommentaren. Men nu är den raderad.

      Mår du bra C?

        Mår du bra? Du skrev det svaret till mig (16:15) vilket du ser längre ner i kommentarsfältet som 16:19. Din kommentar är inte blockad alls.

        Jag mår prima, tackar som frågar.
        Din kommentar finns fortfarande publicerad 2020-01-12 kl. 16:19 så du kan vara lugn.
        Mår DU bra?

    Är My martens borta från Lohilo?

    Varför måste all reklam vara ”trovärdig”? Vi klagar ju knappast på att det inte är trovärdigt när kändisar är med i reklamen på tv.
    Inlägget är ju markerat som reklam, betyder ju inte att hon måste använda allt själv

      För att influencers marknadsför prylar med hjälp av sitt eget varumärke, som består av dem som personer. Att de verkar trovärdiga är precis allt de har när de säljer saker genom att påstå att de ”älskaaaaaaar” något och ”använder det varje daag”

    Erik dumpade Bella.

    ES har dumpat Bella.

      Det vet vi inget om. Dumt att sprida något som kanske inte är sanning.

      Det enda Bella skrivit är att de ej längre är ett par, men fortfarande goda vänner.

        Tror du på riktigt att blondinbella dumpar Sveriges rikaste man? Seriöst?

          Japp, mycket kan hon fejka, men att fejka kärlekskänslor hur länge som helst tror jag inte hon har tålamod till.

            Fast en av Bellas många styrkor är just att hon har mer energi till allt hon gör i livet jämfört med genomsnittsmänniskan ?

      Det var bara en tidsfråga. Stora åldersskillnader fungerar sällan efter att nyförälskelsen lagt sig.
      Jag vet att det kommer hoppa in folk nu och säga att ålder bara är en siffra och att någon de känner minsann har ett underbart förhållande med en 97-åring. Men statistiken talar emot detta.

    Av alla Kenzas falskheter så var denna minst exalterande att diskutera.

    Sen kanske det vore bäst att låta hennes namn dö ut…

    Slut mellan isabella och Erik, post på hennes insta!????

    BB och Erik har gjort slut

    Vilka jäkla spioner vi har här inne. Nu går Bella ut med att det är slut med Erik. Läste kommentarer om det härinne senast idag!
    Bra spanat måste jag få säga.

    Nu har IL gått ut med att det är slut mellan henne och Erik. Det går verkligen inte hennes väg nu…

    Och nu har Isabella och e. S gjort slut

      Inte oväntat.

      Känns som hon blivit dumpad.

      K

    Men snälla du, man kan ha och använda flera olika märken på flaskor.

    Apropå Excelbladet: först kom hjälmskandalen och rörde upp känslor och aggressioner. Och sen kom avslöjandet om avslutet och spelade på hjärtsträngarna. Oy vey….

      ??

      Tycker du på riktigt att det var en skandal? Ge dig ut lite på privata grusvägar i landet och snacka skandal med dom som kör där. Du gör dig löjlig.

    Vi har också flera olika märken på våra flaskor, då det varierat under tiden vilket märke han accepterat. Så man kan faktiskt använd fler än ett märke. ??

    Men varför måste det vara ”trovärdigt” som i att det är det hon använder? Hon gör ju reklam? Aftonbladets personal kör annat än Volvo trots att de gör reklam för Volvo ??‍♀️

    Men gud ni kan ju inte mena att ni har SÅ dålig koll på influencermarketing?! Till 99 procent av fallen står det i alla kontrakt för marknadsföring bla 1, hur många bilder/storys man ska lägga upp, 2 i vilken miljö varumärket föredrar ex ute/hemma med barn i bild el ej, 3 när i tiden det ska läggas upp, 4 klausul som säger att man ej får bruka el marknadsföra konkurrerande varumärken i sina kanaler. Så även om du har andra produkter önskar de flesta märken o skriver in i avtal att dessa inte ska va synliga under tiden man är ambassadör. DÄRAV är detta väldigt oproffsigt av henne o mot kund, inte för ungen kanske också använder andra flaskor. Varsågoda för lektionen.

    Hon har skrivit upprepade gånger att hennes som inte tar alla flaskor barn ändrar sig
    Snabbt

    Eller så kan man faktiskt använda flera

    En sak bara.. Jockes motiv på Gucci-tröjan är detsamma som Herobilitys logga ? Hehe

    Helt plötsligt förstår jag mycket bättre påståendet att skaffa barn ger ett stort klimatavtryck, behövs seriöst så många olika märken på mappar, flaskor och liknande?

    Kenza vill inte blogga längre efter all kritik om att flyga till Dubai/ sponsrad resa. Hennes klädmärke går dåligt och vill nog egentligen bara leva mamma liv och gör därför massa slarviga samarbeten för att få klirr i kassan. Hon har ett samarbete med babyshop på flera år som hon kan kapitalisera på sin son. Så Kenza har det nog rätt bra i livet……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.