Triss i Instastory

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,317020″ ap mute yot ]

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad tycker ni om Biancas kille, Phillipes youtube kanal?

   känner mest att han nu kommit på att han också kan tjäna pengar på biancas följarskala..

    Det hade du med gjort om du fått chansen. Vem vill inte ha pengar liksom

     Genom att starta en YT-kanal? Nej. Inte alla är villiga att offra vad som helst för pengar.

      sluta vara så naiv. genom att starta youtube-kanalen, som bianca delar och som hennes fans börjar följa eftersom det är hennes kille, så kan den växa och han kan få in spons osv. möjligheterna är oändliga. ser faktiskt ingen annan anledning till att göra slut med bianca 40-11 ggr och sedan komma tillbaka och göra såhär. såklart han vill ha fame.

       Var det inte han som INTE ville stå i rampljuset, inte vara med i vloggar och leva mer anonymt? Detta var väl anledningen till att det tog slut en av gångerna? Han vill leva anonymt typ.
       Eller har jag missförstått det?

        som sagt, han verkar ha ändrat sig och insett att han kan dra in cash. varför annars starta en youtube-kanal som kommer få hundratals följare och erbjudanden om man vill vara anonym?

         hundratusentals*

    Alla vill ta del av Biancas fame. Såg att hennes pappas fru också lagt ut en matlagningssession på instastories. Jättemånga inlägg i rad när pappa Ingrosso lagade Carbonara. Det var så tydligt att de vill göra en Philippe.
    Och att de liksom pejlade intresset…

   Jag har lagat hans spagetti ala pomodoro, eller vad den nu hette. Supergod och enkel att laga. Den godaste pastarätten jag någonsin lagat. Ska fortsätta följa honom.

    Samma här!

    Hur kan tomater och pasta vara så gott? Hur låg är standarden?

     Har du lagat rätten? Och använt exakt de rekommenderade ingredienserna? Det ÄR skillnad på tomater och tomater, pasta och pasta och olja och olja. Dock tog jag mycket mindre salt efter första gången jag lagade rätten.

     Ja och var är näringen? ? Massa mjöl och konserverad tomat…

     Det är jäkligt svårt att laga en riktigt god tomatsås ska du veta men du håller kanske inte själv någon högre standard på din matlagning?

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  Fattar inte hur de orkar, tröttnar de aldrig på sig själva och alla selfies som får illustrera allt och vad som helst ?

   Det gör de säkert men då blir det inga pengar ?

  Så cringe åmning. WHY. Jag FÖRSTÅR inte hur man inte kan skämmas själv.

  Riktigt praktarslekörning av Dessie. Hoppas hon får sitt körkort indraget, så får vi se hur kul det är att leka cool in car då.

   Nä, praktarselkörning är att konstant och envist snigla på i mittenfilen. DET om något skapar olyckor.

    Om man ligger i 110 på motorvägen är det knappast snigelkörning oavsett vilken fil man ligger i. Du har dessutom ingen som helst rätt att köra om på insidan i 130 bara för att personen framför dig inte kör fort nog för dig. Lämna egot hemma nästa gång du kör bil.

     Jo, snigelkörning innebär inte bara att köra långsamt. Det innebär också att vara lat och inte följa trafikreglerna bara för att man inte orkar lägga sig i filen längs till höger.
     Man har ingen som helst rätt att konstant köra i mitten/vänsterfil. Det är till höger man ska ligga, det finns liksom ingenting att diskutera där.

     Sedan vill jag bara inflika att det inte bara kör bilar på vägen. Jag kan lämna egot hemma nästa gång jag kör bil, men det skulle inte göra till eller från eftersom jag väldigt sällan kör just bil.

     Är det inte mer egocentriskt att ligga och fisa i vänsterfilen och inte låta andra komma förbi? Stoppa hela trafiken för att du valt din hastighet och tycker alla andra ska köra efter den. Det kallar jag ego. Håll till höger, släpp förbi folk som vill komma förbi. Punkt slut.

  På tal om körkort, är det bara jag som tycker det är väldigt vågat av GabJoss att köra från Umeå till Stockholm och Göteborg med sin splitternya bil efter att ha körkort i någon vecka? Blir nervös bara av att tänka på det. Förstår att de som tagit körlektioner i Stockholm C fixar det utan problem, men när man bara har kört i en betydligt mindre stad? Och att köra en så lång sträcka utan möjlighet att bli avbytt. När jag precis hade fått körkort blev jag trött i huvudet efter någon timme eftersom jag var så fokuserad på körningen.

  Någon som håller med eller är det bara jag som är supertöntig?

   Inget konstigt alls? Beror väl på hur säker du känner dig i din körning. Jag körde Örebro – Sthlm någon timme efter jag fått körkortet.

   Det är tydligt att konsekvenstänket inte är fullt utvecklad förrän man är 25, om man säger så ?

    Hon fyller ju 25 iår!

    Havesst vänta med att köra längre än 5 mil tills du fyllt 25.

   Körde massor under övningskörningen så det gick fort att komma igång. Väldigt snart efter flyttade jag till Spanien och där går det undan! Snabb anpassning… Men man är väl olika när det gäller trafikuppfattning. Ser ofta (jag kör varje dag) folk som verkar ha svårt med sin körning.

   Jag inser att jag är färgad av att ha tagit körkort i en stad med typ ett trafikljus och tre rondeller, men ändå.

   Vissa har ju redan kört långa sträckor och i många olika trafiksituationer under övningskörningen, men GabJoss har som jag uppfattat det inte övningskört länge och bara i Umeå. Bör tilläggas att jag aldrig har varit där och har ingen aning om hur trafiken ser ut.

   Det handlar väl om balans. För mycket självförtroende i trafiken är farligt, men osäkerhet är också riskabelt.

    Det är inte många trafikljus heller mellan Umeå och Stockholm på E4:an..

    I Umeå kör folk som krattor. Jag tog körkortet i Göteborg och har kört MÅNGA mil i Göteborg C och ute på diverse landsvägar. Har därefter bott i Umeå och svär dagligen över hur dåligt folk kör. Förstår att hon är ivrig över att ha en ny bil och körkort men jag skulle inte rekommendera resan hon tänkt göra nu utan åtminstone vänta tills man har lite mer rutin bakom ratten. Trafiken är helt annorlunda i Göteborg motför Umeå och det är en lång resa att göra då man precis tagit körkortet…

   Du är bara supertöntig.
   Är väl bar stanna och ta en paus/fika om man blir trött.
   Man passerar rätt många städer mellan Umeå-Stockholm

    Supertöntig är väl att överdriva? Hellre förare som tänker på sånt som TS skriver än någon som inte har tillräckligt konsekvenstänk. Du behöver inte vara otrevlig när du skriver din kommentar för att få fram din åsikt.

   Inte konstigt alls, bara bra.
   Själv körde jag ungefär 60 mil dagen jag tog kortet, dessutom över till Norge. Sedan dess har jag rullat på, och kör Idag yrkes.

    Jag tog 28 körlektioner och körde med pappa också.
    En genuin utbildning inkl halkbana.
    Sen körde jag som vanligt tills jag såg 2 personer brinna
    inne i en bil efter en olycka. Kör inte alls nu. Bor i stan.

     Är det för att du bor i stan eller för att du såg olyckan som du inte kör nu?

   Jag håller med. Helt galet, men hin har ju väldigt dålig självinsikt. Lycka till mes körandet i Gbg.. ni som kört där ni vet..

   Känner man sig inte orolig över att köra bil blir man sannolikt inte lika trött som du beskriver. Bra att du inte skulle vilja göra en sådan sak när du känner så. För andra fungerar det sannolikt finfint.

  Men vafan! Kör ansvarsfullt för i helvete!!! Jag har barn i min bil, vill gärna att de överlever.

   Då ska du ha en Volvo. Använda rätt kuddar, se till att bilbälten sitter som det ska, ta bort allt löst i bilen osv osv.
   Sedan ska du köra som om alla andra är lika pålitliga som älgar, eftersom det egentligen inte finns någon som vet hur man kör

    Mina barn sitter säkert i ordentligt fastspända bakåtvända bilbarnstolar.

     Bra! Se till att allt löst i bilen inte har en risk att ha ihjäl en.
     Och kör som om alla är idioter, eftersom alla de facto är det.

     Det enda du kan förändra är ditt sätt att köra. Man får tyvärr tänka åt precis alla andra när man kör.

  Dessie kommer fortsätta sådär tills polisen tar henne…

   Eller värre..

   Ja? Bilar och stora motorer är det roligaste intresset som finns ju!

    Ja jag är själv bilintresserad och kan gasa på i situationer det är passande. Men inte är jag så dum att jag sitter med telefonen i handen

  Haft en vän nu av det manliga könet i snart 5 år men nyligen (senaste månaderna)
  /ska han alltid berätta och rekommendera vad som är bra för kvinnor, han utger sig för att vara värsta feministen följer bara extrem feminist konton typ Cissi och alla män är äckliga enligt honom. När jag som kvinna uttrycker mig känner jag mig överkörd av vad han säger. Tycker inte direkt män har företräde i feminist kampen.. och sedan undrar man alltid varför dem vill vara där i strålkastarljuset. Har inget emot män som stödjer feminismen men finns ngn gräns

   Mullvad?

   Jag har en sån ”vän” jag med. Vidrig människa, tål honom inte

  Finns få saker som gör mig så förbannad som folk som kör som idioter i trafiken. Uppenbarligen skiter som själva i om dom lever eller inte men dra inte med er andra i skiten.

   Jag vet. Folk som glömt högerregeln är de värsta!
   Bara för att man kommer på en raksträcka betyder inte det automatiskt att man har företräde.

    Högerregeln är ju dock en av trafikens dummaste regler. Jag är en av dom som bara inte kan lära mig höger och vänster utantill. Vet inte varför men det går bara inte in i min hjärna!
    Varje gång nån säger sväng höger till mig När jag kör tänker jag att jag vet att jag är högerhänt, och så får jag tänka vilken hand jag brukar skriva med. När jag har räknat ut vilket håll som åsyftas har jag ofta kört förbi avfarten ??

     Här är en till☺️ Fattar inte att alla andra verkar ha det liksom inbyggt och inte behöver tänka efter. Ännu konstigare är det med såna som svänger sig med uttryck som ”gå västerut…” Hur ska man veta vilket håll som är västerut???

      Om jag är i närheten av hav har jag bra koll på väderstreck. Typ på Öland är det lätt. Samma i stan där jag bor, här har jag kollat på karor så många gånger och jag vet i vilka väderstreck de stora gatorna går, och sen kan man ju tänka själv utefter dom..

     Jag är också dålig på höger och vänster men tänk på att du har passageraren på höger sida och att det är den som får ta smällen om du inte stannar för högerregeln.

     Så det är sådana som du som har varit påväg att köra ihjäl mig när jag kommer med min motorcykel.

     Men hur kan man inte som vuxen människa kunna lära sig höger och vänster? Det finns liksom två alternativ, hur svårt kan det vara?

     Du kan inte höger och vänster? Och du har körkort? Herregud

      Det där var ändå lite orättvist tycker jag. Man behöver inte kunna höger/vänster som rinnande vatten för att ha körkort.
      Däremot måste man veta skillnaden på passagerarsida och förarsida. Hit/dit, här/där.
      För det är inte som att man sitter och bara ”få se nu, högerregeln, hur var det nu, är det min sida eller passagerarsidan?” Nej, man vet att bilar som kommer från DEN sidan ska man visa företräde och det även ifall man kommer till en korsning och ska rakt fram.

     Jag har supersvårt för höger och vänster men min körlärare sa något som sitter än och som jag tänker på om jag blir osäker.

     Hon sa: ”Tänk att du är min superhjälte. Du skyddar mig från att någon krockar i min sida. Är det någonstans någon ska krocka så är det i din sida.”

     Kan du skillnaden på upp och ner? Bak och fram?

      Fan vad fula ni är med era hånanden

      Jag har draghundar, siberian huskys. Dom lär sig höger och vänster vid 5-6 månaders ålder. V? ?H

   Och jag HATAR att de inte åker fast medan jag får böta för att jag råkar glömma ställa in p-skivan på parkeringen. Fan. Hände igår. Så jävla onödigt.

    Lite knäpp jämförelse. Det är ju två helt olika instanser.
    Det är ju som att säga att man hatar att snattare inte åker fast medan man själv är tvungen att betala av studielånen för att inte få ett inkassokrav.

  Jag skulle vilja se en snubbe ligga och åma sig så på gymmet/insta.
  Och en tjej flexa med gymselfies. Tänk er Elena/Molly som spännis-gymnsnubbe som missat leg-day. Wroooah!

  Så konstig kropp till vänster.

   Bara en aaaaanning retuscherad.

    Nej

  Mollys video känns som porr ju. Spännande kontrast till dammsugarsamarbetet förra vecka när hon minsann hade både förkläde och stickade kläder

   Tyckte nataschas kändes mer som porr

  Dessie mognar ju aldrig gällande det här med bilar och fart… Sjukt, hoppas inte sonen åker med iaf och att hon undviker köra ihjäl någon annan.
  Belle får man ju bara ångest å hennes vägnar, hon verkar aldrig kunna slappna av i sin egen kropp utan allt måste vara sexigt och avklätt.. Hon verkar kämpa mycket med sina tankar om utseende och dess betydelse.

   Ja, man är verkligen inte sugen på att byta liv. Att vara så beroende av sitt utseende och alla de krav och den ångest det tar med sig är INTE värt pengarna för min del.
   Undrar hur man funderar kring sin framtid som åldrande kvinna i den världen?
   Jag är absolut mån om mitt yttre. Men man har väl en väldigt mkt mer avslappnad attityd till det och sitt åldrande etc.

    Ja om 10 år är hon 45, ska hon fortfarande leva på utseendet då? Intressant!

  Att man inte skäms när man håller på sådär? Jag kan knappt kolla på det pga så jäkla pinsamt.

  Sånt här får mig att vilja stänga av IG för alltid, fan vad jag är trött på tjejer som beter sig så här. Har dom tappat all värdighet och IQ?!

   Är förövrigt också så less på att sex säljer. Hatar män.

    Jobbigt att du inte förstår att det är mest tjejer dom har som följare…

     Jobbigt att du inte förstår att vi tjejer är matade med att vi ska se sexiga ut för män och därför ser vi upp till sån här skit. Till och med av kvinnor blir vi matad varje jävla dag att se sexiga ut.

      Nej nej nej!!!

      Dom vänder ju sig till kvinnor och
      då faller feminist offerkoftan av då
      man inte bör skylla på männen.
      Det påminner en hel dock om typisk
      porr estetik. Hade dom gjort det nakna
      så hade jag också skrikit PATRIARKAT men
      i detta fall är det bara patetiskt.

      Det är roligare att vara ful?

       I munnen. Gå till tandläkaren regelbundet.

     Ehm.. Elena är ju glamourmodel? Tror fan minst 50% av hennes följare är äckliga, dräglande män.

      OCH om det varit 2 män som ålat sig runt
      i samma lokal med blicken fäst på DIG så
      hade du också blivit fuktig i munnen. Hade
      det då kallats ”tantsnusk” eller vad?
      ”äckliga, dräglande män” är en myt.
      Kan vara en och annan lesbisk här.

       Verkligen inte.. jag hade garvat rakt ut.
       En myt ja… att män köper sex är också en myt. Även att dom går så långt som att ha sex med personer som inte vill det är också en myt.

        Din man, far, bror, morbror och farbror också?
        Vad tråkigt för er familj.
        Det är en myt att män generellt dreglar.
        Man måste passera minst 60 först.
        Innan dess är det nog torrt.

         Haha en myt? Då är väl hela porrindustrin en myt, pjuuh. ?

    ”Hatar män”….jobbigt att tänka så…..

  Alltså [insert valfri tjock kvinna] kropp. Äter hon någonsin nåt nyttigare än en giffel eller dricker nåt annat än Pucko? Fy fan vilket tråkigt liv..

   Hellre lite tjock och få njuta av god mat än ätstörd och pinnsmal.

    Okej så hyckleriet stör dig inte alls? Och smal = ätstörd på din planet? Your stupid hurts my brain.

     Jag är så kallad tjock och stolt.. så nä.
     Och hon är väl ändå känd för att ha problematik med mat och sin kropp?

    Bara för info: man kan njuta av god mat utan att vara tjock.

  Jag har haft perioder med roliga bilar som inbjuder till pedaltramp, lite roligare med en stor motor än med en gammal skruttbil… När man kör på en motorväg med lite trafik…. MEN jag skulle aldrig någonsin lägga ut bild på det eller på nåt sätt skryta om det som dessie gör, allra mindre göra det med folk i bilen. Skämmigt och barnsligt!!!

   Omoget ändå Brittmarie.

    Vad är det som är omoget?

     Sorry för ot men när är det vanligtvia öppet spår? Dag och tidpunkt..alltså

    Ja, det var ju just det jag skrev? Jag kör inte på det sättet längre, och tycker inte det är ett coolt beteende.

  Giriga influensers del 774: Engla har köpt en fitbit och ett armband till det separat och hon har fått frågor om var hon inhandlat detta. Det kan hon omöjligt komma ihåg riktigt, hennes hjärna klarar inte det trots att inköpet skedde helt nyligen.
  Jag tror dock att det skär i själen på henne att tipsa om något hon inte tjänar pengar på. I detta nu så mailar hon förmodligen med företagen i fråga för att få betalt för att tipsa.
  Kräks.

  När ska folk sluta tro att samtliga bilder på smala tjejer är retuscherade?

  Det är en printscreen från en video, ej tuschad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.