Vem annars skulle rida kamel i festblåsa?

Det finns bara en annan influencer som jag tror skulle rida kamel i öknen iförd en hellång festklänning, och det är Hannalicious vapendragare Molly Rustas. 
Hon skulle förmodligen ligga på marken och åma runt för att sen kanske avsluta det hela med att göra sandänglar – don’t mind the festblåsa.

Men nu är det alltså Hannalicious tillsammans med sin mamma och någon typ av ”manager” som vaggar ut i öknen med väskorna fulla av outfits att byta om till. Content, content, content.
Att de sedan håller på att frysa tuttarna av sig efter att solen gått ner är en helt annan femma.
De missade alltså instruktionen att packa ner varma kläder för kvällen, men fick med sig outfit-bilder till Instagram?

Och varför inte?
För vill man vara Carrie Bradshaw från Sex and the City, så vill man det, och hon har minsann ingen täckjacka på sig i öknen!
Och kan Kim Kardashian rida kamel i skyhöga klackskor med platå, så kan Hanna minsann se ut som att hon teleporterats till Dubai direkt från Nobelfesten i Stockholm.

Nästa utmaning för alla som känner sig manade:
Åka hundspann i bikini. Ja, på snö…
Why not, liksom?

153 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför överhuvudtaget rida på kameler? Och du som rider på de gulliga elefanterna i Thailand, googla litet först så förstår du förhoppningsvis varför du inte ska göra det.

      Detta har redan avhandlats här. Hett tips, läs på om kameler med särskild inriktning på ordet domesticerad.

        Varför kommer alltid Hanna undan med allt hon gör? Allt i från att ha uttryckt sig väldigt okänsligt och smått korkat tidigare, finns massor att läsa om i den här bloggen om det, till att rida på kameler utan någon som helst insikt om hur de har det. Tror förresten inte att hon bryr sig om kamelerna och ta reda på fakta, bara kamelerna gör sig fina på bild och matchar hennes outfit ?

          Suck, då tar vi det en gång till. Det är inte konstigare att rida på kameler än att rida på hästar. Hur just dessa kameler har det vet du ingenting om, inte heller ifall Hanna tagit reda på det. Vad du tror saknar betydelse.

            Fast inte om man ska lyssna på till exempel PETA (People For The Ethical Treatment of Animals) har tagit ställning emot att alla former av kamelridning pga diverse anledningar, de har de så vitt jag vet inte gjort gentemot hästridning.

              *som har. Sorry, lite snabb på tangenterna.

              Man ska inte lyssna på PETA.

                Varför inte?

                  Oj.
                  För att de är sinnessjuka fanatiker om borde spärras in omgående.

                  https://www.huffpost.com/entry/killing-animals-petas-open-secret_b_59e78243e4b0e60c4aa36711

                  Det där är bara några exempel på deras dumheter, men det finns massor om man letar lite och följer specifika nyheter.

                  https://www.timeslive.co.za/sunday-times/lifestyle/2018-12-06-5-controversial-peta-moments/

                  Alltså man kan sammanfatta det med att inga seriösa natur-och djurrättssorganisationer vill ha med dem att göra, vilket säger rätt mycket…

                    Okej, jag är själv inte insatt i djurrätt och PETA specifikt.

                Jo men inte lobbyn emot dem.

                varför ???

                Lyssnar ju hellre på PETA än någon random viktigpetter på BB

                  Antar att du är en sån som tror på allt Netflix säger också? ?

                    ”Netflix säger”? ?

                      Det är ta mig tusan så Netflix blivit. En politisk talande maskin ( säkert avsiktligt.) / En annan anonym

              ”Pga diverse anledningar” Verkligen nyanserad och tydlig kritik.

            Det är inte själva ridningen man är emot. Det är hur djuren behandlas resten av tiden när någon inte sitter på dem som är problemet.

            Hur kan folk inte ha förstått det än???

          Tror att det kan vara att ingen riktigt tar henne seriöst, och då kommer man nog undan med saker

        Ungefär som Arlas kossor?

          Anonym 18:21, tips: kryp tillbaka under den sten du kommer ifrån. Tips nummer två: läs på och återkom.

            Arlas kossor är också domesticerade, så då borde allt vara bra?

          Det är väl bara att köpa krav när det kommer till djurproduktion? Oklart om det finns krav-märkta kameler ?

            Lol, skillnaden är marginell!

            Finns inget värre än sånna som du som rättfärdigar sitt bidragande till extremt lidande och död inom djurproduktion med ”men jag äter ju bara kravmärkt” och klassikern ”men det kommer ju från svenska gårdar”

              Jag köper kött från grannen och har egna höns. Slaktar dem själv och har absolut inga problem med det. Behöver inte rättfärdiga det. Ser inget lidande och död är något naturligt för mig.

                Jag är alltså kamelen ovan ??

                Så du ser inte att dina egna hönor har en livsglädje? Att dom är intelligenta och kommunicerar med varandra och vill leva ett fridfullt liv med sina familjer? Du säger att döden är något naturligt för dig, men du menar nog bara det om det är du som är i positionmatt bestämma vem som dör? Själv kan jag inte ens föreställa mig att ta en oskyldig varelses liv, men så har jag något som kallas empati också.

                  Håller med. Så bra skrivet.

                  Hahahaha. Du skiter ju i hönsen, du vill bara visa BB hur duktig och empatisk du är.

                    Hahahaha. Ja, därför jag kommenterar anonymt, så alla kan hylla min anonyma persona lol

          Antar att din kommentar bottnar i granskningen av en djurgård som släpptes igår? Det var som sagt, en djurgård i Sverige, att gården hade ett avtal med Arla om leverans av mjölk gör inte Arla ansvariga för hur gården sköts. ALL skuld ska läggas på mannen som äger gården, låter underbetalda ej utbildade personer sköta djuren och själv befinner sig 10 mil bort och skiter i allt. Blir vansinnig när jag tänker på detta. Vilken sjuk jävel som låter sina egna djur dö i en sörja av avföring. Arla har INGET med det att göra. Idiotiskt clickbait-rubrik som bara förstör för bönder som arbetar med Arla så som de ska göra, alltså bra djurhållning och hög kvalité. Jag backar Arla alla dagar i veckan och förstår också att det inte är deras jobb att vara ute på alla gårdar. Det är Länsstyrelsen som ska garantera att djurhållningen är enligt svensk lag.

            DETTA!! ⬆️⬆️⬆️

            Synd bara att det ens behöver förtydligas. Och att en gård missköter sina djur betyder inte att alla gör det.

              Så länge djuren inte får utlopp för sina naturliga behov i sin naturliga miljö blir djuren misskötta i min mening. Så i mina ögon betyder det att precis alla gårdar har en oacceptabel djurhållning.

              Sedan finns det förstås grader i helvetet, men en bajs är fortfarande en bajs fastän du guldpläterar den.

              Många måste behandla djuren sämre än vad de vill eftersom Arlas extremt dåliga ersättning till bönderna inte gör det lönsamt med god djurhållning.

                Då anser jag att man ska avsluta sitt jobb som leverantör till Arla. Snacka om att du sätter dem i skiten i och med din kommentar. Hoppas att du har belägg för det du skriver. Arla kan omöjligtvis vara ansvariga för hur djuren sköts på gårdarna eller det du skriver att det är Arlas fel att djur mår dåligt. Föreslår att du skriver till UG och berättar om vilka gårdar som du känner till som missköter sina djur på grund av Arlas prissättning på mjölk. Jag tror inte att en enda vettig bonde/bondska vill att deras djur ska må dåligt. Däremot vet jag flera som jobbar ihjäl sig för att djuren ska ha det bra trots att de får dåligt betalt. Men djuren går före allt på alla gårdar utom ett fåtal idioter som den som granskades nu. Tror inte att det finns många gårdar i Sverige som ser ut så.

                  Arla hamnar lite för ofta i blåsväder och granskas av både media och intresseorganisationer. Att svenska mjölkbönder får dåligt betalt av Arla är ett faktum då deras prismodell inte bygger på efterfrågan på marknaden. Detta innebär att mjölkbonden får svårt att täcka sina kostnader.
                  Jag håller med dig om att det inte är en ursäkt att missköta sina djur. Samtidigt är det inte ok att en stor leverantör pressar utsatta mjölkbönder att leverera till underpriser. Arlas konkurrenter betalar bättre, men eftersom Arla fullständigt dominerar den svenska marknaden är det inte lätt för bönderna att få till avtal med Arlas konkurrenter.
                  Det är inte Arlas fel att djur vansköts men Arlas prismodell leder till konsekvenser för mjölkbönderna som i de värsta fallen tar sig i uttryck av vanskötta djur.

                    Har du hört talas om EU? Annars är det ett tips till dig. Framförallt biten om bidrag till länder. Mer specifikt svenska bondgårdar.

                      Du menar mjölkstödet? Det är knappt kaffepengar och kompenserar inte på långa vägar det dåliga priset.
                      Tips, nästa gång du vill trycka till någon, kolla åtminstone fakta först innan du börjar raljera.

            Det var en gård som upptäcktes. Varför skulle Arla inte vara ansvarig för var deras mjölk kommer ifrån? Är tex hm inte ansvariga för hur deras kläder framställs?
            Om de inte kan garantera eller ansvara för hur mjölkkossorna har det så ska de inte heller utnyttja det i sin marknadsföring, dvs glada lyckliga Arla-kor.

              exakt! visa då inte upp glada kor på gröna ängar när arla inte ens har koll på hur korna lever

            Både länsstyrelsen och arla är en del av det. Länsstyrelsen eftersom de brister i sina kontroller och arla för att de inte betalar rimliga priser till bönderna. Varför har Sverige bland EUs lägsta priser på mjölk när våra övriga varor ligger betydligt högre i prisnivå? Det beror på Arla och deras maffiametoder. Sen säger Arlas bemötande av kritiken allt. Vägrar köpa deras skit. Stöttar inte den typen av företag.

          lite ot från denna arla grej men bara en fråga till alla som dricker mjölk, tycker ni att det är ok att separera en nybliven komamma från sin nyfödda kalv? om er hund tex hade fått valpar, skulle ni kunna separera mamma och valp direkt då och inte låta dom få någon närhet?

            Japp, om vi hade den traditionen.

              ?

              Ok. Får jag ställa en följdfråga? Om vi bortser från att det är en tradition då, hade det känts bra i dig känslomässigt att separera mamma med sin nyfödda unge? Mamma och barn har ju ett extremt starkt band, både hos djur och människor, hur kan man vilja förstöra det?

            Ja, det är helt okej!

              ?

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Hahah alltså influencers. Vilka pinsamma människor.
    Som kidsen säger nu för tiden: Criiiiiinge!!

      Tröttnar de aldrig på sig själva o sina ”kollegor”? När lixom det enda handlar om att tävla om ”vem som gör yrket bäst” . Suck.

      Tänk att resa med en ? En ny fotosession varje sekund.

        2020 … vi borde ha kommit längre än detta. Vem bryr sig ens om de så kallade influensers ? Sluta köp och köp och köp … vi måste sluta köpa all deras skit.
        Gräv i rabatten 🙂 odla egna örter, ta promenader i ditt närområde. Umgås med dem som få dig att må bra, och stäng av så mycket sociala medier som du kan. Lovar att människan kommer må bättre.

          Men du bryr dig väl uppenbarligen om du läser en blogg med fokus på influencers och sociala medier?

    Att gå snyggt i sand..

      Sanda mina ord du är en pärla

      Hahhahah det e humor..undrar vad kamelskötarna tänker ;)) skulle dö av skam att komma sådär som en movie-star-wannabe och skämma ut mig.
      Nä, stackars djur och stackars influencer..

      Någonsorts blackface arabedition?

    Alltså dessa låtsas människor i deras låtsas världar.

    Kardan tar ju bara en tur utanför hotellet. Int fan har hon trampat i sand med dom dojorna.
    Rider man inte kamel så åker man golfbil där. Behöver inte gå alls, typ.

    Måste vara drygt att kämpa så mycket för att få bra bilder och så blir resultatet så dåligt.

      Haha, elakt men så sant

    Alltså det här med att rida på en kamel, är det verkligen så coolt och roligt när man inte går på lågstadiet längre? Det känns som en sån grej klasskamraterna skröt om i årskurs två och inte ens då var det en cool grej.

      Men JAA! När vi var på lanzarote som små försökte mina föräldrar övertyga oss om att det skulle va sjukt kul att rida kamel, dom hade gjort det på nån tidigare resa.. Jag och min storesyster totalvägrade då vi tyckte det var töntigt. Var kanske 12 då? Sen dess har det bara blivit töntigare tycker jag då man fått reda på vilka förhållanden dessa ”turist-kameler” ofta har.

      ?❤️#teamkamel

        .. Och nu la jag märke till att kamelen Hanna håller har munkorg. Fusk ju, den har inte ens en chans att nafsa lite på henne

    Carrie Bradshaw ❤️❤️❤️ ingen kan eller bör försöka härma henne.

      Nä. Världens mest irriterande karaktär…

        Ja. Jag stör mig på hur väldigt egoistisk hon är. Det är ”Jag, Jag, jag” hela tiden.

          Ja, och barnslig som få. Hon kan ju inte ens laga mat. Helt sjukt att så många såg upp till den karaktären när det begav sig. Ingen skulle orka med en sån människa i verkligheten.

            Nej jag var ganska ung när den först gick och jag tyckte hon var jättecool. Såg om serien i vuxen ålder och gud, vad hon är osympatisk. Jag fattar inte att de andra tjejerna inte säger ifrån och ber henne växa upp någon gång. Hon låter aldrig någon annan berätta om sig själv eller sina problem utan att få det att handla om henne och big.

              Tänkte exakt samma sak! Och det där skulle vara nån slags förebild för unga tjejer!? Och visa girl power!? Man baxnar… för att inte tala om hur dålig Sarah Jessica Parker är på att spela…

                Ja!! Men däremot tyckte jag att Miranda var astråkig när serien kom. Men när jag såg om den som vuxen, fasen vad jag gillar henne.

                  Miranda är ju den enda verklighetstrogna karaktären. Den som de flesta tjejer kan känna igen sig i. De andra är bara ytliga och ego.

                    När jag tänker efter- försöker inte alla influensers vara som Carrie? Inte så konstigt att influenservärlden är precis lika jobbig och ytlig.

                Ja, jag trodde jag var den enda i världen som tycker att Carrie beter sig skitlarvigt, pratar skitlarvigt, ser skitlarvig ut.

              Det är en jävla serie. Kom över det!! Inte som att hon valt hur karaktären ska vara.

                ?

          Låter ju som Hannalicious?

            Exakt min tanke! Haha

      Carrie kan på riktigt vara den töntigaste ever. Skämskudde på henne.

        Inte alls! För oss 80-talister var hon The shit!

          Jag är 80-talist, och jag tycker serien, men framför allt hon som karaktär, är snobbig, barnslig och ytlig. Ingen skulle stå ut med en sån, ingen.
          Dessutom overklig. Vilka verkliga kvinnor kan försörja sig på en krönika i veckan, som inte ens är välskriven, äta ute varje dag, alla mål. Träffa sina kompisar dagarna i ända och spendera mer på kläder och skor än vi gör på våra boenden…

            Du tycker så nu ja, efter att ha tittat om serien i vuxen ålder. Men vad tyckte du 1998?

              Helt ärligt, jag förstod mig inte på henne, och fattade inte hur någon så jobbig kunde vara så poppis, i och utanför serien.

                Något av det sämsta som har skapats måste ju vara satc-filmerna. 2an där de var i öknen och Carrie sprang på aidan!!?? Ursäkta, men hur dålig story??

                  Ja fy sjutton. Försökte faktiskt ge den en chans, men det gick bara inte. Och så nån jäkla karaoke mitt i allt!? What!

                    Ettan var skitdålig. Tvåan var rent smärtsam att se.

    Hela grejen med att ”klä ut sig” till olika saker känns lite…löjligt? Typ nu klär vi ut oss till vad vi tror är klassiskt arabiskt… Jag kan emellertid tillstå att jag själv klätt ut mig till ”person som är bra på snowboard”, fastän jag knappt åkte nåt och bara ville på after skin. SÅ JAG SKA INTE SÄGA NÅT!

      Håller med. Känns som alla dessa outfits är någonsorts maskerad för vuxna.

    Kan man hyra ett Carrie Bradshaw-kit tillsammans med kamelen? 😉
    Det här går ju inte att bortförklara som inspiration, mer som hyrd kostym. Öknens version av sån där spegelprofilbild på Facebook som folk betalade för förr. Cringe som kidsen säger ja.

    Man har du inte sett hur instafamous brudar på Instagram ser ut när de reser i Mellanöstern??
    ALLA står i fladdrande klänningar och Photoshopar bort störande turister i bakgrunden..

      De blandar arabiskt och sexigt. Många tror ju att alla araber är muslimer så de slänger på en slöja sådär lätt för att sexa till det lite extra.

        Eller för att skapa en ”naturlig”, ”dramatisk” bild som är identisk med 10000 andra

    Skulle inte sätta min fot i Dubai.

    Låt de ha sin lilla SATC moment nu, de har planerat månader inför den här stunden ?

    Om ni inte vill så behöver ni inte svara men har försökt att klura ut varför mitt fina (ganska dyra) block från Akademibokhandeln och min stiftpenna ibland ger suddiga anteckningar vid friktion.

    Jag kan skriva snyggt och rent för att fem timmar senare upptäcka att allting har blivit alldeles utsuddat. Gillar att skriva med stift så hoppas någon som gillar att anteckna har svar på min fundering.

    Tacksam för hjälpen

      Är du vänsterhänt?

        Ja men det suddas inte ut när jag skriver utan för det mesta i efterhand när sidan är vänd mot något och det gnuggas.

          Du märker nog inte att det suddas ut direkt, blir så för mig med när jag skriver.

      Var det så akut att det inte kunde vänta 24h?

        Förlåt, jag skrev att man inte behövde svara om man inte ville. Imorgon kommer det svämma in med kommentarer och ingen förmodligen att se min fråga.

          Nej men jag ville svara så jag gjorde det.

          Ja men dåså, då kan alla lägga sina ot i vilket inlägg de vill så att de inte försvinner i mängden på öppet spår?‍♀️

          Well well, lycka till med dina anteckningar. Hoppas du får hjälp av någon som är mindre allergisk mot ot än vad jag är.

        Var frågan så provocerande att du inte kunde låta bli att svara något snäsigt?

          Ja

            Sorgliga människa

      Skamlöst. Utan att ens inleda med ”Ursäkta för ot, men…”

      STÄLL DIG I SKAMVRÅN!!

        INTE ALLA VÄNSTERHÄNTA!!

      Byt stift till ett hårdare, så är stiftet inte lika poröst, vilket gör att mindre blyerts lossnar när du skriver. Mindre blyerts på sidan = mindre kladd.
      Ofta ingår HB-stift vid köp av pennor. Gå till butik och be att istället få köpa H eller 2H.

    Annica Englund raderar kommentarer hejvilt nu när folk skriver att hon kastar sten i glashus i sitt nästsista inlägg. Särskilt de kommentarer som är uttryckta sakligt och konstruktivt raderas.

      Ingen skillnad mot här då, samma sak härinne.

      Skrattretande att hon klankar ner på tjejer som använder mycket smink när hon själv opererat och injicerat sitt ansikte så hon ser helt annorlunda ut. Opererat näsan, några liter fillers i kinder, läppar och haka, massa botox, tatuerade bryn, silikonbröst, fettsugning och gud vet vad annat hon gjort. Naturlig skönhet, vilket skämt.

        Precis! Upprepar min kommentar jag la på Annicas blogg; Att vara öppen med skönhetsbehandlingar är också en form av hets. Ibland kanske man faktiskt kan göra en behandling utan att berätta för omvärlden så att dessa i sin tur kan bli påverkade negativt av detta. Alltså i form av hets. Smink kan man i slutet av dagen alltid tvätta bort. Fillers och andra ingrepp blir svårare att ta bort när man inser att man kanske gjorde det bara för att en influencer påverkade en och har ångrat sig.

        Men snälla, hon får väl ha sin åsikt oavsett vad hon gör. Ibland känns det som att folk här försöker tvinga på andra sin åsikt och drevar tills de ger med sig. Och märk nu inte på ordet dreva för ni inte har något bättre för er. Bara för att någon är influencer betyder det inte att ni alltid kommer att ha samma åsikter om allting, det går inte att forma folk som man tycker de ska tänka, så låt de bara vara. Är så skönt att någon faktiskt vågar uttrycka sin åsikt bland alla galningar som tycker att det bara finns ett sätt att tänka på. Så tröttsamt.

    Är detta någon form av CA?

      Nä, araber är väldigt stolta över sin kultur och blir bara glada när folk inspireras. Muslimer kan däremot känna sig kränkta om någon poserar sexigt i en burka.

      Så länge man håller sig till ”arab” och låter bli ”islam” så är det ok. Araber är ju ingen folkgrupp på det sättet utan den mörkaste sudanesen och den blonda irakien är alla araber. De har olika kultur, religion, traditioner, bakgrund, ursprung osv. Det som gör en arab till just en arab är språket.

      Att klä sig i ”klänning” som man är inget som tillhör en viss folkgrupp, även i pakistan och buddistiska munkar klär sig i ”klänningar”.
      Även hijab/slöja är inget typiskt arabiskt. Kristna, judar, slaver och babushkor från Sibiriens inland knyter slöjor om huvudet.

      Blev ett långt svar men araber är en grupp människor som är väldigt olika och har därmed inte en endaste gemensam kultur, bara ett gemensamt språk. Sen kanske det är CA på just beduiner från den arabiska halvön i influencervärlden, men de klär sig inte sådär ”på riktigt” så det känns lite långsökt. Som sagt, araber blir inte kränkta då de mer identifierar sig med sin klan än med sitt land.

      Är detta någon form av snöflinga?

        Du är lika tjatig som lymfmassage.

    Dessie är ute och kör och filmar igen. Den här gången i vad som ser ur att vara Norra länken. 139 km/h är hon uppe i…. kan inte nån polis bara klippa hennes körkort?

      Hon är sån som tror att köra fort= duktig förare. Riktigt pinsamt och dumt. Vill nästan att hon kör på en verklighetstrogen docka eller något så att hon i någon sekund tror att hon kört på en människa. Kanske vaknar hon upp.

      De som kör för fort och filmar borde verkligen få ett wakeup call innan något barn eller annan levande varelse, föraren inkluderad, dör för att de litade på sina medmänniskor. Äcklas på riktigt.

        Och du verkar vara en sådan som tror att köra långsamt = duktig förare.

          Ja eller så håller man hastighetsbegränsningen och ger fan i att ligga och stressa i baken på de som gör det. SPECIELLT på 30 sträckor.

            Eller så anpassar man sig efter trafiken.

              Anpassa sig efter trafiken på en 30-sträcka?
              Förra veckan körde en dåre genom mitt område i 70 trots att det är 30 där. Han blåste förbi mig som kom puttrandes i 28. Jag borde ha anpassat mig

            Att stressa i baken är rätt så irrelevant för det vi pratar om för tillfället.
            Eller ska vi bara räkna upp alla sätt man kan bete sig som en idiot på?
            Jag får tuppjuck på de som ska tränga sig in i köer, kör diverse olika fulingar och skapar ännu långsammare kö bakom dem. Och de som inte håller avstånd. Och de som inte har koll på högerregeln. Och de som bromsar in långt innan de ska köra av motorvägen och in på en avfart

    Ni klagar på kamelridning sedan steker ni er blodiga biff av kossa till middag :)) dags o sanera vad ni själva gör? Vad är moraliskt sätt rätt o fel?

    Nu innan jag blir attackerad jag äter själv kött (sällan.) aldrig med gott samvete, har alltid tänkt om jag inte kan titta djuret i ögonen o sedan äta de kan jag inte heller äta det när ngn annan redan slaktat de o dukat upp de åt mig. Sedan miljöskäl

      Men herregud.

      Dags att fila lite på din retorik?

      Så länge man känner dåligt samvete när man äter kött så är det okej

        Hahahahahhahah.

    Förlåt för OT fråga men vad heter det hon har på huvudet ? Väldeligt fin är den typ ihopvikt sjal eller ..?

      Turban? Osäker…

        Tack snälla ?

    Detta är så pinsamt och dåligt. Så glad att rida på exotiska djur håller på att försvinna, samma sak som djur på cirkus, delfinparker och annat skräp

    En av de värsta grejerna jag minns, är när hon skrek rakt ut som en galning, när det började regna, eller när hon såg nån ekorre på landet. En kvinna över 33 som beter sig som 13. Allt, verkligen ALLT med henne är bara jobbigt.

      Carrie Bradshaw alltså…

      Ja och hela deras liv är ju så fjortis. Sitta och skvallra dag ut och dag in med sina kompisar.

        Om de bara hade haft ett anonymt forum istället där de kunde skvallra med okända.

          Hej Carrie

            Tjänare på dig ?

            ??

          Haha sant. Sitter och snackar skit om folk de aldrig någonsin träffat, och så en påhittad karaktär på det.

      Ha ha, MENAiter!

    1. Har inte kameler används i tusentals år för att transportera både människor och annat. Vad är näst – Rid inte en häst??
    2. Plåtningar i öknen, stylade eller inte är väl lika ”nytt” som Vouge Magazine.. Att influencers nu gör det ”50 år” senare för sponsrade resor eller inte, vem bryr sig.

    Googla; Franco Rubartelli, Vogue, April 1, 1967 som ett av många exempel… Varken Carrie eller Kim var först med det 😉

      1. Det är inte själva ridningen man är emot. Det är hur djuren behandlas resten av tiden när någon inte sitter på dem som är problemet.
      2. Deltar man i sådana turistattraktioner som kamelridning tar man indirekt och stödjer tortyren av djuren. Precis som att du indirekt stödjer slakten av delfiner i Taiji när du besöker delfinarium och andra parker med havsdjur.
      3. Ingen påstår att SATC var först med sådana plåtningar. Men det var de som gjorde det populärt och allmänt känt för oss som inte kom ihåg att det fotograferades ute i öknen redan på 60-talet.
      4. Uppenbarligen är det många som bryr sig eftersom inlägget fått över 140 kommentarer
      5. Varför är det här skrivet i punktform?

    Kissie var väl ändå före med kamel och klänning! https://www.instagram.com/p/Bg1jBvFD9Xg/?igshid=13917lvdchcbq

      Shit herrejävlar vilken snygg bild!

    Pernilla Wahlgren, Sofia Wistam, Jessica Wahlgren o ”Namaste by Emilia” gjorde en SAC i Wahlgrens värld för nåt år sen åxå, förutom att det var i Dubai så var det en riktigt bra kopia på SAC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.